דף 5 מתוך 5

משבר במטבח

נשלח: 07 מאי 2012, 11:44
על ידי חוט_השני*
הנה השוקולד
http://www.carbfree.co.il/?p=278

משבר במטבח

נשלח: 07 מאי 2012, 11:47
על ידי קוקוס*
חוט השני
באיזה קוקוס את משתמשת?

משבר במטבח

נשלח: 07 מאי 2012, 13:50
על ידי דג_חתול*
איזה יופי, תודה רבה על כל הרעיונות.

משבר במטבח

נשלח: 07 מאי 2012, 17:03
על ידי חוט_השני*
קוקוס טחון במשקל שאני קונה בחנויות טבע.

משבר במטבח

נשלח: 10 מאי 2012, 16:05
על ידי פלוניה*
בבלוג של ורד לב http://veredleb-nutrition.blogspot.com/ ... 7%95%D7%A1
יש כמה רעיונות ממש נחמדים מה לעשות עם קוקוס

משבר במטבח

נשלח: 15 מאי 2012, 21:38
על ידי טדליק_נהנאנע*
אני טוחנת את הקוקוס יחד עם קמח כוסמין ואופה (קצת יותר מדי אופה) עוגות ועוגיות. פשוט בהמרה של חלק מהקמח בקוקוס.
בתקופת קוקוס אני יכולה לחסל קילו בשבוע...

משבר במטבח

נשלח: 11 יולי 2012, 08:26
על ידי מיה_גל*
הוצאתי הרגע את לחם השאור הראשון שלי מן התנור.
לפי ההנחיות שקיבלתי הלחם נאפה בתבנית מרופדת בנייר אפייה, רק שאני לא מצליחה לקלף את הנייר מהלחם... :-(
רעיונות?

משבר במטבח

נשלח: 05 ינואר 2013, 22:53
על ידי קרוטונית_מהמרק_הגדול*
משבר ריבה - הכנתי ריבת תפוזונים סיניים. בפעם שעברה זה יצא נפלא. הפעם כנראה שכחתי משהו (נדמה לי שבפעם שעברה זרקתי פנימה גם ליבת תפוח, להגברת ההתקרשות).
בכל אופן זה בעבע ובעבע במשך המון זמן, אבל לא הסמיך, רק הצטמצם. ומה שיש לי עכשיו זה מעט סירופ די דליל והרבה תפוזונים מסוכרים מאוד טעימים, אבל קשה לקרוא לזה ריבה.
האם אפשר לתת צ'אנס נוסף לריבה? או שעדיף לשכוח מזה ולשלב את התפוזונים בעוגה או משהו? אבל זו כמות די גדולה...

משבר במטבח

נשלח: 06 ינואר 2013, 02:09
על ידי פלוני_אלמונית*
היי :-)
אפשר לטחון למישחה (גילענתי). הקפאתי (אפשר במיתקן קוביות קרח למנות קטנות) והשתמשתי כקרם. הולך נפלא עם דברים "שוקולדיים" למיניהם.
עדי ל

משבר במטבח

נשלח: 06 ינואר 2013, 08:49
על ידי קרוטונית_מהמרק_הגדול*
|נורה| תודה יקירתי.

משבר במטבח

נשלח: 14 פברואר 2013, 10:05
על ידי שיחות*
יש לי קליפות פומלה, בשרניות ונקיות מריסוס, מישהו יודע איך עושים את הממתקים האלה? או ריבה? כל דבר שנוסה בהצלחה יתקבל בשמחה. (אפילו, נגיד, קליפות מצופות שוקולד מריר מומס או משהו אלוהי מעין זה (-: )