אלה לי לה

אלה_לי_לה*
הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20
דף אישי: הדף האישי של אלה_לי_לה*

אלה לי לה

שליחה על ידי אלה_לי_לה* »

שלום פלונית, תודה שיצרת קשר :-)

בן זוגי התקבל לחילופי סטודנטים באוניברסיטת אמסטרדם, לכחצי שנה החל מאוגוסט הקרוב.
הבנתי שכדי להצטרך אליו לכל התקופה אצטרך לקבל ויזת עובד, ואותה אוכל לקבל רק אם אוזמן לעבוד מראש ע"י אדם או גוף מהולנד.
מאחר ואין לי נסיון בחיפוש עבודה ממרחקים אני מחפשת מידע על דרכים למצוא עבודה באמסטרדם שיוכלו להתאים לצרכי.
את יודעת איך עושים את זה? למי כדאי לפנות? הבנתי שהעדר דרכון זר בעייתי, אבל אני מקווה שמקומיים יוכלו לספר לי איך לעקוף את הקושי.

קצת על עצמי: בת 28, מדריכת טיולים וחוגים, טבעונית חובבת בישול ואדם. בעוד חודשיים אקבל תעודת סיום תואר ראשון בריפוי בעיסוק, עם המון נסיון בעבודה עם בעלי צרכים מיוחדים על גווניהם - מחוננים, חינוך מיוחד, מוגבלויות, מילדים ותינוקות לאוכלוסיות גריאטריות. וגם בטיפול בבעלי חיים לא אנושיים :) הייתי שמחה למצוא עבודה בתחומים שלי, אבל אני מוכנה להתפשר גם על דברים אחרים, כולל על סגנון אופר/ מטפלת למשפחות ישראליות. השאלה היא מהיכן מתחילים?

תודה
אלה
פלונית_באמסטרדם*
הצטרפות: 23 מרץ 2014, 23:03

אלה לי לה

שליחה על ידי פלונית_באמסטרדם* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

האמת היא שאני פחות מתמצאת בתחום הזה,
אומנם גם לי עצמי אין אזרחות אירופאית, אבל אני קיבלתי אשרת שהיה על סמך האזרחות האירופאית של בן זוגי...
למיטב ידיעתי זה אכן מורכב לקבל ויזת עבודה כמו זו שהזכרת, מכיוון שלא רק שאת צריכה למצוא מעסיק שיבקש להביא אותך (ולמעשה יחשב ה"ספונסר" שלך), הוא גם יהיה צריך להוכיח שהוא לא הצליח למצוא עובד מתאים אחר שכן בעל אזרחות אירופאית. כך שהתהליך, גם במידה ומצליחים למצוא מעסיק כזה, יכול להיות ארוך ומורכב, ואני קצת מתקשה להאמין שמעסיק יעבור אותו בשביל תקופה קצרה כמו חצי שנה...
אבל כאמור, אני עברתי תהליך אחר ולכן פחות מודעת לכל הפרטים...
שווה לנסות לבדוק באתר של ה- IND (רשות ההגירה ההולנדית), יש שם הרבה מידע ויכול להיות שתצליחי ללמוד משם עוד פרטים.

בהצלחה @}
אלה_לי_לה*

אלה לי לה

אנסה. תודה
יודה_רונן*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2010, 03:30
דף אישי: הדף האישי של יודה_רונן*

אלה לי לה

שליחה על ידי יודה_רונן* »

אורגנית (+ ספרי תווים)? בשמחה רבה :-). לצערי היא מעלה אבק אצלנו כרגע.
שיר_אג*
הצטרפות: 07 מרץ 2010, 17:28
דף אישי: הדף האישי של שיר_אג*

אלה לי לה

שליחה על ידי שיר_אג* »

היי,
אם את עדיין מחפשת - יש לנו אורגנית שאפשר להשאיל.
גרים בפ"ת.
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

אלה לי לה

שליחה על ידי אחת* »

הי,
רוצה לשתף,בעקבות השאלה שלך בככר.
לדעתי ,אם הווגינה יבשה ,כדאי לבדוק את הבריאות האישית או את מערכת היחסים.
אלה_לי_לה*

אלה לי לה

היי אחת, תודה על השיתוף.
דעתי קצת שונה משלך - הרטיבות הנשית נובעת מבלוטות הקרויות בלוטות הברטולין, בפתח הנרתיק, ומהפרשת נוזלים מדפנות הנרתיק, בעקבות גודש נוזלים. נשים שונות מרטיבות באופן שונה. ורטיבותן נוצרת כתוצאה מגירויים שונים. ממש כמו בלוטות הרוק בפה שלנו, שמפרישות ברמות משתנות מאדם לאדם בתגובה לדברים שונים. עם השינויים בגיל ובמצב ההורמונאלי רמת הרטיבות שלנו משתנה, ואין שום בושה להשתמש בנוזל סיכה כדי להוסיף לה במידת הצורך. וזה בטח שלא מצביע על מחלה או בעיה במערכת היחסים. רק על שונות בצרכים.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אלה לי לה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

שלום אלה,
פירסמת במידע ירושלמי לגבי מישהי שרוצה לעבוד בנקיון. המון חזרו אליך שם ולא ענית. האם היא מצאה כבר עבודה?
אשמח ליצור איתה קשר, באפס חמש שמונה 6735999,
תודה,
אפרת
שמחה*
הצטרפות: 02 דצמבר 2003, 18:03

אלה לי לה

שליחה על ידי שמחה* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

הי אלה איך אפשר לעזור לציפור פשוש עם רגל פצועה?
אפשר להתקשר להתיעץ איתך?
אורית_אלמונית*
הצטרפות: 25 יולי 2015, 15:02

אלה לי לה

שליחה על ידי אורית_אלמונית* »

שלום אלה.ליד ביתנו מסתובב כמה ימים קקדו אדום זנב וקורא קריאות מעוררות רחמים-את שלי לפחות.. נדמה כי אבד למישהו.איך ניתן לעזור לו?
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”