פיסורה הצילו

פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

למישהו יש חוות דעת (חיובית או שלילית) על משחת פיסורהX של חברת שמן טוב?
לפי האתר שלהם המשחה מחוללת פלאות....
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

אני סבלתי שנה מפיסורה אני בן 31 שום דבר לא עזר לא משחות לא הרדמות לא כדורים
אך ורק זריקות וולטרן שהייתי מזריק לעצמי על בסיס יומי במשך 7 חודשים. לא מומלץ כי זה יכול לדפוק את הכליות
הורדתי קצת בחריף ובאלכוהול ומאז הפסקתי לאכול גזר מבושל קמתי בוקר אחד לפני חודש והפיסורה פשוט נעלמה .
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

מה שעזר לי: שמן קוקוס! למרוח על איזור נקי 3 פעמים ביום. אם השמן התגבש להמיס קצת בכפית מעל הגז (לא לחמם יותר מדי!) שמן קוקוס ידוע כאנטיספטי והוא מגמיש את העור.
לוקחת גם כף שמן זית בבוקר ובערב ושותה המון מים. תוך יומיים הכל עבר.
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

שמן אבוליפחה שלוש פעמים ביום לאחר שמנקים את האזור אם תמצית של קמומיל מרגישים הקלה מהר מאוד תנסו ותראו
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

שלום לכולם...אני סובלת מגירודים בפי הטבעת כבר שנתיים או יותר...הייתי מתעוררת מתוך שינה לגרד...כאבי תופת...בשבוע שעבר הגיע השיא יצא לי דם בביקור הבוקר בשירותים...אין משחה שלא ניסיתי למרוח.. הייתי אצל פרוקטולוג...רופא עור...רופאת גסטרו...חשבתי שיש לי טחורים..בביקור האחרון אצל הפרוקטולוג הוא אמר שיש לי פיסורה...נתן לי משחת פלאים שנקראת תריאולון...שמים קצת משחה על האצבע ומעסים בעדינות את פי הטבעת...לא להחדיר פנימה ולא לגרד...התחלתי ביום ראשון בלילה (צריך למרוח לפני השינה) וכל פעם שמגרד לחזור על העיסוי..ושוב לא לגרד..והיום שבת 6 ימים אחרי אני מרגישה נפלא...כמעט ואין זכר לגירודים...והיציאות כבר לא מרגישות כמו סכין חותכת...ירדתי בתוך 4 ימים מ3 פעמים ביום לפעם אחת לפני השינה... מקווה שבעוד מספר ימים כבר לא אצטרך למרוח שוב... מקווה שיעזור גם לכם
פלונית_עם_תקווה*
הצטרפות: 02 פברואר 2015, 11:20

פיסורה הצילו

שליחה על ידי פלונית_עם_תקווה* »

שלום לכולם, לפני שבוע שנכנסתי לכאן הייתי בדיכאון טוטאלי שכל כך הרבה פסימיות יש בהרבה מהתכתובות. ועכשיו כשאני כבר אפשר לומר אחרי שהכל עבר הייתי חייבת לבוא ולעדכן ולתת תקווה לכל אלה שעוברים את הסיוט הזה, שהמילה סיוט זה מחמאה בשבילו...
התגלתה לי פיסורה לפני כשבוע וחצי. בהתחלה סתם לא היה נעים ללכת לשירותים אבל בגלל שלא הבנתי מה קורה לי הפיסורה הלכה והחמירה מיום ליום וביום הרביעי כבר צווחתי לשמים. הלימפות שלי התנפחו וכאבו בטירוף וזאת בעקבות הדלקת שהתפתחה ודיממה בפי הטבעת. ובכן, מי שעזרה לי היא פזיוטרפיסטית מדהימה מאשדוד ששמה אינה בקר שמטפלת גם בטיפולים מהסוג הזה באמצעות דיקור סיני ורפלקסולוגיה. במקביל יעצה לי, ומיד שיניתי את התפריט למרובה סיבים, על מנת שההתפנות תהיה כמעט בלתי מורגשת זה כלל הפחתה של לחם ומאפים, מיץ שזיפים, ירקות מבושלים ובנפייבר. הדבר שטיפל בדלקת זה פעמיים ביום לשבת באמבטיה חמה (יותר מחמימה אבל לא כוויות כמובן.) שמרפה את השריר שברצפת האגן, ומיד אחרי שמתי שמן גרניום 3-4 טיפות עם עזרקאין (כדי לאלחש) עיסוי בפי הטבעת בזהירות ממש! כדי לא לפצוע יותר אלה רק לחמם ולאחות..זה שורף כמה דקות (אני יודעת שזה נשמע רע, אבל זה יותר טוב מהבעיה עצמה שנשמעת רע לא פחות..). תוך יום הרגשתי הקלה והפיסורה החלה להתאחות. בנוסף לקחתי לפני השינה כדורי מגנזיום להרפות את השרירים שיהיה איחוי מהיר יותר. והכל ביחד פשוט עזר.
לא להאמין אני שבוע אחרי תחילת הטיפול וכמעט אין זכר, האיחוי כמעט מלא. אני אמשיך להקפיד על התזונה עשירה בסיבים ופעילות ספורטיבית.
אבל חשוב לי להגיד בגדול חבר'ה תאמינו שאפשר לצאת מזה!!!
אני לא האמנתי שאדבר ככה שבוע אחרי. אבל זו פשוט האמת, אפשר לצאת מהסיוט הזה! בהצלחה וכל טוב.
אכפתית*
הצטרפות: 09 פברואר 2015, 23:40

פיסורה הצילו

שליחה על ידי אכפתית* »

אני סובלת מפיסורה כל פעם אחרי לידה ותחילת הריון יש לי ארבעה ילדים ואני בהריון חמישי עכשיו, יש משחה של חברת forever שנקראת אלו פרופוליס, אחרי הלידה הראשונה סבלתי במשך 3 חודשים ושום משחה לא עזרה לי, השתמשתי במשחה וחזרתי לחיים!! מאז במהלך הריונות ואחרי הלידות כל פעם שהשתמשתי במשחה זה עזר לי פלאים, והפכתי להיות משווקת של המשחה מרוב שהאמנתי בה, אחרי הלידה הרביעית מסיבה לא ברורה המשחה הפסיקה לעזור לי, החלק שטוב במשחה שהיא זולה יחסית היא עולה 107 שח ל116 גרם, שזה מספיק לתקופה ארוכה, ואם המשחה לא עוזרת אפשר להחזיר תוך חודש ומקבלים את מלא הכסף בחזרה אני ממליצה בחום לנסות אין מה להפסיד, שיהיה רפואה שלמה לכל הסובלים במהרה. בכל מקרה אני מאמינה שהפיסורה באה על רקע נפשי וחשוב לטפל גם נפשית בהצלחה רבה רבה
אכפתית*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי אכפתית* »

שלום לכולם
קודם כל תודה רבה לכל העצות זה מאוד עוזר לי, חשבתי לקבץ את כל העצות שהיו יעילות,
  1. אמונה- להגיד תודה אמיתית מכל הלב, קודם כל שמערכת העיכול שלנו פועלת ושהפסולת יוצאת החוצה, אח"כ גם על הפיסורה כמה שזה קשה אני בטוחה שכל אחד ימצא אם הוא באמת רוצה משהו אחד טוב שזה הוביל אותו אליו.
  2. חשיבה חיובית ותיקווה- כל הזמן גם כשנראה שאין שום תזוזה להאמין שבפעם הבאה זה כבר לא יכאב ולקוות תמיד לטוב.
  3. לשתות כף שמן בבוקר וכף בערב, (זית\ המפ\ או למולין), מומלץ גם לשתות מגנזיום.
  4. מהספר אתה יכול לרפא את עצמך- המחבר\ת כותב\ת משפט לריפוי פיסורה "אני משתחרר\ת בקלות ובנוחות מכל אשר אינני זקוק לו עוד בחיים" לחזור על המנטרה ולשנן פעם אחרי פעם, אני גילתי שבאמת קשה לי להשתחרר ולהיפרד מדברים ואנשים מאוד מעניין אותי אם זה נכון לעוד אנשים שסובלים מפיסורה.
  5. עשה ולא תעשה בשירותים: * כריעה ולא ישיבה לעמוד ממש על מושב האסלה, להריוניות שביננו אני גילתי שזה מאוד קשה ולמרות חוסר הנעימות והאסתטיקה אני יושבת על סיר לילה, לפעמים מלא במים חמים כי חום משחרר את השרירים.
  • לא ללחוץ, לנשום ולנשוף.
  • לא לנגב בטישו מומלץ בצמר גפן טבול במים חמימים.
  • לשבת במים חמימים עם סבון.
  • צווי על הרקטום ופי הטבעת להישאר רפויים ומשוחררים (מהספר מאחורי כאב הגב), ועל המוח לשלוח לרקטום ופי הטבעת חומרים משככי כאבים.
  1. משחות\ שמנים מומלצים: ~ שמן אובילפיכה, ניתן לקנות בחנויות טבע.
~משחת אלו פרופוליס של חברת פוראוור,ניתן לקנות אצל משווקים של פוראוור.
~ משחה בהכנה של קטרינה, אישה מקסימה שמלווה לאורך כל הדרך קשובה ומבינה, כרגע אני משתמשת בזה ומרגישה הקלה בע"ה בדרך לריפוי. זה עולה בסביבות ה80 ₪ ל30 גרם ניתן להשיג באימיל:
אכפתית*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי אכפתית* »

המייל של קטרינה: [email protected]
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

פיסורה הצילו

שליחה על ידי מיכל* »

סליחה שאני מאכזבת את כולם פה, אך אני סבלתי כמעט יותר מ 4 שנים מפיסורה, הכל ניסיתי, שינוי בתזונה, משחות טבעיות הכל!!!
בסופו של דבר, רק ניתוח עזר, ניתוח פשוט מאד לילה אחד של אשפוז ואני חדשה!!!
שום כאב!!, כמובן שצריך להמשיך להקפיד על יציאות רכות, לא להתאמץ יותר מידי וכו.
אבל זה שווה!!!! קיבלתי חיים חדשים!!!
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

שלום לכולם, אני מתמודדת עם פיסורה כבר 3 חודשים מאז הלידה. אני מניקה ויש הרבה טיפולים שאי אפשר. קניתי השבוע את המופיקס והתחלתי להשתמש אתמול במשחה ובכדורים. אני רוצה להזהיר את כל מי שמניקה. בתרופה יש תלתן אדום שזה צמח אסור בהנקה.התינוקת שלי התחילה לשלשול ולדמם בצואה. לי נראה שזה עוזר הכאבים פחתו.
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

בהמשך אם יש פה מישהיא מניקה שהתנסתה בהמופיקס אשמח לשמוע אם זה קרה גם לה.אני כן ממליצה למי שיכול לנסות את התרופה כי אני אחרי יום אחד בהקלה גדולה. לצערי כרגע מפסיקה לקחת בגלל ההנקה.
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

הי מיכל, האם תוכלי להמליץ איפה עשית את הניתוח ומי המנתח?
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

לפני שנתיים היה לי פיסורה היתי אצל פרקטולוג ונתן לי נפידיפין הרבה סיבים ועזר לי אבל לפני שבוע חזר יש לציין כאבים חלשים יותר מה לעשות
בת_אל*
הצטרפות: 06 אוקטובר 2008, 22:00
דף אישי: הדף האישי של בת_אל*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי בת_אל* »

הלכתי לנופש עם בעלי אכלנו יותר מידי וזה החזיר לי את הפיסורה מאז אני מפחדת לאכול ולהיכנס לשירותים כי יש לי סיוט שזה יחמיר ויהיה כמו שהיה אז כאבים נוראיים למישהו יש עצה מה לעשות אני לא יושנת בלילה בגלל זה
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

אני כבר שנה לא מתפקדת יש לי פיסורה ואני בת 12 וזה כל כך קשה לי כל לילה אני פשוט יושבת על המיטה ובוכה מכאבים אני עושה כל מה שהרופא אומר ושום דבר לא עוזר אבל אני כן ממליצה לשתות ולאכול סיבים ולעשות אמבטיות
סבלתי_ונגמר*
הצטרפות: 04 מרץ 2015, 23:22

פיסורה הצילו

שליחה על ידי סבלתי_ונגמר* »

מי שעדיין לא ניסה את משחת טבע קוטן מוזמן לנסות משחה מעולה וזולה רק 16 שקל עם מרשם מרופא משפחה עשה לי פלאים ריפא והרגיע מאוד את הפיסורה עוד באתו יום שמרחתי הרגשתי שיפור ניכר אחרי אמבטיה פושרת מורחים כ 5 פעמים ביום וגם קניתי פגלקס זה עולה בערך 35 עד 52 שקל אבקת מסיסה בטעם תפוז ללא מרשם רופא זה מאוד מקל על היציאות שותים כוס מלאה בערב לפני השינה ובלילה זה עושה את העבודה ואין מה לעשות בשביל בריאות צריך להוציא קצת כסף רפואה שלימה לכל הסובלים כי צרת רבים חצי נחמה
RE*
הצטרפות: 08 מרץ 2015, 16:44

פיסורה הצילו

שליחה על ידי RE* »

חברים יקרים, לכל מי שסובל מפיסורה בבקשה שיקרא את הדברים הבאים....
הפיסורה התחילה אצלי לפני מספר כ 4 חודשים (קצת לפני החגים), בהתחלה הלכתי לרופא משפחה שקבע (לאחר הסתכלות של פחות משנייה) כי מדובר בטחורים.
הרופא נתן לי את המשחה שכולם מקבלים (ניפדיפין + לדוקאין, שפורפרת אדומה קטנה), אך לא הסביר לי איך למרוח אותה (מסתבר שצריך להכניס ממש פנימה).
מכיוון שלא השתמשתי בשחה כראוי הכאבים כמובן המשיכו, קבעתי תור לפרוקטולוג (פעם ראשונה בחיים), הרופא קבע שלא מדובר בטחורים אלא בפיסורה, הוא הסביר לי איך למרוח את המשחה וגם הסביר שצריך לדאוג ליציאות קלות.
כך באמת עשיתי ואכן הרגשתי שיפור (לאחר מספר ימים), אך המשחה נגמרה והכאבים החלו לחזור בהדרגה !
קבעתי שוב תור, הפעם לפרוקטולוג אחר, הוא בדק אותי ואמר שהוא לא רואה פיסורה, אלא חשש לאבצס ולכן הוא שלח אותי מיד למיון (בית חולים מאיר בכפר סבא).
הרופא שבק אותי במיון אמר שמדובר בפיסורה (אתם מתחילים להבין מה עברתי ??!) ושוב נתן לי את אותה משחה, אך הפעם היא לא עזרה כלל !
עכשיו קצת על הכאבים, אחרי כל פעם דהייתי בשירותים החלו אצלי כאבי תופת !! פשוט תחושה של צריבה ושריפה בפי הטבעת וופשוט אין מה לעשות !!! כלום לא עוזר ! לא אמבטיה , לא קרח , לא מים חמים, כלום!! הייתי מרגיש הפוגה בכאבים רק אחרי 8-10 שעות !!
מצאתי את עצמי פשוט בוכה (גם מכאבים וגם מתיסכול)....
עד שחברה של אשתי סיפרה כי היא עברה ניתוח בבית חולים אלישע אצל רופא מסוים...החלטתי ללכת לבדיקה אצלו.
הוא בדק אותי (ממש בעדינות , כי סבלתי מכאבי תופת), ובעצם הוא לא חידש לי כלום, אמר לי להשתמש באותה משחה ולדאוג ליציאות קלות, והכי חשוב, לתת לזה צ'אנס מספר ימים, אם לא תהיה הפוגה בכאבים אצטרך ניתוח.
סבלתי שלושה ימים עד שקבעתי תור לניתוח.
עכשיו הכל בסדר...

מי שרוצה לקבל יותר פרטים, שיפנה אליי כאן : [email protected]
נ.ב*
הצטרפות: 26 מרץ 2015, 23:11

פיסורה הצילו

שליחה על ידי נ.ב* »

אז הבטחתי לעצמי שאני אצא מזה אני ארשום איך-אני חצי שנה אחרי לידה. בלידה יצא לי טחור ולא ייחסתי לזה יותר מדי משמעות, חודש אחרי הלידה הייתה לי יציאה באמת לא מהעולם הזה, ראיתי כוכבים עברתי לידה שוב!! הפנו אותי באותו היום לפרקטולוג שקבע פיסרה, יותר נכון 2 פיסורות (לא ידעתי אפילו מה זה...). נתן לי נפידפין , שניתי קצת תזונה- קווקר/פייבר 1 בבוקר, בצהריים סלט חי ענק וחזה עוף ובערב סלט וביצה/גבינות. ואני קצת התחלתי לקרוא באינטרנט ולחפש מזור והתחלתי לעשות דיקור. עם הזמן השתפר מצבי ופיסורה אחת החלימה והיה ממש שיפור בשנייה. בקיצור אחרי 3 חודשים הייתה לי שוב יציאה שהוציאה אותי מהכלים ואז קיבלתי רקטוג'סיק ואחרי 4.5 חודשים מצאתי את עצמי שוב עם 2 פיסורות ומיואשת ברמות. שורה תחתונה אלה תשלובת הדברים שאני עושה ועוזרים לי:
  1. כל לילה לפני השינה אני לוקחת נורמלקס
  2. כל בוקר אני פותחת עם 2 כוסות מים פושרים וברכת השחר ומודה להוא מלמעלה. עד סוף ברכת השחר אני צריכה לשירותים.
  3. שירותים בקריעה, ואם זה לא אפשרי, אז להניח רגליים על שרפרף. כמובן שהרבה דמיון מודרך, לנשום, ולהרפות, למרות שזה כואב להרפות
  4. אמבט עם מים חמים אחרי יציאה - עם לבנדר/קמומיל
  5. שינוי תזונה הכי חשוב !!! מלא מים!!! הורדתי לחלוטין את הקמח/לחם/אורז לבן (אורז בכלל)... המון ירקות ובעיקר המון עלי בייבי, הורדתי אלכוהול לגמרי וגם קפה וגם מוצרי חלב וגם פלפל שחור- אני יודעת זה קצת סגפני אבל בחיי שזה עזר לי פלאים!!!
  6. פיזוטרפיה ברצפת אגן- גברת לולו גולד הנדירה שעשתה לי פיזוטרפיה, דמיון מודרך והילינג!!! קסם של אישה
  7. דיקור וצמחי מרפא- זה יקר אבל שווה לחלוטין!!! בלי שום קשר הייתי ממש שבורה אחרי הלידה ו3 ימים אחרי שהתחלתי עם הצמחי מרפא נהייתי בן אדם חדש
  8. שמן דם המכבים... באמת עוזר
  9. ולבסוף, מהפיסורה נהיה לי כמו טחור איזה פיסת עור כזאת שיצאה מהרקטום... להכניס אותה כל פעם שמורחים משחה... זה מזרים דם למקום ומרפא אותו
והמון אמונה, שיהיה בהצלחה
שאול*
הצטרפות: 03 ספטמבר 2002, 23:15

פיסורה הצילו

שליחה על ידי שאול* »

שלום חברים,אני סבלתי מטחורים לפני 3 חודשים,ברוך ה' אני מרגיש הרבה יותר טוב,המלצה שלי לא ללכת ישר לניתוח אם זה לא הכרחי/דחוף,הרי הבעיה מתחילה מתזונה לא טובה,בצקים וכ'
וזה יוצר לחץ על הוריד,וככה מתחילות כל הצרות.התחלתי להוריד בצקים לסוגיהם ,ולקחתי פשתן טחון,מומלץ מאודדדד,כפית אחת ביום,הצואה נעשית רכה,וככה נהייה לי שקט,כמובן שטיפות כל
פעם שיוצאים מהשרותים,עוד תרופת סבתא,לוקחים דלי שמים מיים חמים רותחים,שמים מגבת מקופלת,כי זה חם,10 דקות פעם ביום זה עושה את העבודה,תאמינו לי,ניסיתי זאת זה עובד
בהצלחה לכולפ
שרון_כץ*
הצטרפות: 01 אפריל 2015, 11:18

פיסורה הצילו

שליחה על ידי שרון_כץ* »

שלום לכולם,

יש לי ממש תרופת קסם לפיסורה אצלי זה עבד מצויין שווה לנסות זה גם ממש מרגיעה את הכאב
מאז שהתחלתי לטפל בזה הפיסורה עברה תוך מספר ימים אז ככה :
למרוח שמן זית בערך כל שעתיים על האזור ולשבת( עדיך להישען ולא ממש לשבת כי זה כואב) על משהוא חם כמו הסקה החום ממש ממש מעביר את הכאב
כמובן שלאכול סיבים תזונתיים והרבה מים ולעשות 2 אמבטיות ביום עם מים חמים
מקווה מאוד שזה יעזור
ולא נסבול יותר
נ.ב*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי נ.ב* »

חברים, באמת רק שינוי תזונה. אבל שינוי חד, בלי קמל לבן בכללללל, בלי אורז, מלא בייבי, בלי מטוגן, בלי קפה ובלי חלב
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

היי האם מישהו השתמש בבייבי פסטה לפיסורה וזה עזר??
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

תסכול!!!
כל הנשמות, השמנים, והכדורים לא עוזרים לי.
אני בתהליך של דיקור סיני שאני לא רואה ממנו ישועה.
רק רוצה לשתף את הכאב העז פשוט אחרי יציאה אין חיים, כאב חד מאד מאד לא נותן שום אופציה לחיות.

חסר עיצות
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

האם מישהו יודע על ניתוח בלייזר? האם הפיסורה חוזרת לאחר זמן?
עשב_השדה*
הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי עשב_השדה* »

שלום, אני מטפלת בשיטת פאולה. יכולה לספר על מספר רב של מקרים שנעזרו בטיפול בשיטה,
ומשוחררים מהפיסורה לחלוטין... לא נעלם ובא , לא הולך ומופיע שוב.
יש משחות טבעיות יעילות אבל ללא טיפול מעמיק במקביל הבעיה חוזרת שוב בדרך כלל
אם אתם רוצים להיעזר בי אשמח לייעץ ולשוחח בטלפון
03-5289717 0587882591
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

שלום לכל הסובלים מפיסורה
סבלתי כמעט שנה וטופלתי עי פרו וולפיש שלמה באמצעות משחות וכולי זה לצערי לא עזר בביקור נוסף הוחלט לבצע ניתוח בשיטה חדשה
ב10 למאי הוזמנתי באסותא ובצעתי את הניתוח עיי פרופסור וולפיש הרדמה כללית בתום 10 דקות יצאתי מהנתוח ולאחר שעה הלכתי הביתה
היום ה28 במאי אני פשוט יכולה לומר שנולדתי מחדש
על תהססו בעני זה הפתרון פרופסור וולפיש שלמה מומחה 40 שנות וותק במקצוע זה לא פשוט
נ.ב*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי נ.ב* »

את יכולה לספר עוד על הניתוח?
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

דחוף דחוף. יש לי תור לניתוח לעוד יומיים. על איזו שיטה חדשה את כותבת?
סיון*
הצטרפות: 03 אוגוסט 2004, 21:28

פיסורה הצילו

שליחה על ידי סיון* »

ההצעה למרוח שמן זית. מעולה. אגב אצלי חום גרם לכאבים וקור יותר מרגיע.
גברת_פלפלת*
הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי גברת_פלפלת* »

לפני שרצים לעשות ניתוחים, ממליצה לפנות למטפל/ת ברפואה טבעית עם ניסיון בפיסורה. אם מוצאים את הגורם לפיסורה ומטפלים בו אפשר להימנע מניתוח, וחשוב יותר, למנוע חזרה של הפיסורה (שחוזרת גם אחרי ניתוח אם לא פתרנו את הגורם לבעיה).
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

אחרי שניסיתי כמעט הכל, מצאתי פיתרון - עישון קנביס רפואי לפני היציאה , עוזר להרפות ולשחרר.
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

תודה תודה למי שהציע . עזר ממש שמן זית מרחתי שלוש פעמים ביום.
פלונית_שסובלת_כבר_פחות*
הצטרפות: 14 יולי 2015, 18:37

פיסורה הצילו

שליחה על ידי פלונית_שסובלת_כבר_פחות* »

היי, חייבת להודות שכל יום בשבועיים האחרונים נכנסתי לפורום הזה.
כל ערב אחרי יציאה בזמן שבכיתי, יללתי, וטיפסתי על הקירות- נכנסתי לפורום הזה כדי לשאוב כוחות😳.
סוף סוף הפיסורה שלי ש"חמסה חמסה טפו טפו טפו שלא תחזור" נפרדת ממני.בשבוע הראשון מרחתי כל משחה רפואית שנתנו לי- זה התחיל מרקטוצורין ושכבר הפנו אותי לכירורג😷 קיבלתי משחת ניפידיפין ששרפה לי יותר מהפיסורה עצמה, בערך 6 אמבטיות ישיבה ביום, שינוי תזונה שרק עשה לי יותר בלאגן בקיצור😨, מושבתת ודועבת.😣
המשכתי לחפש דרכים אחרות לפתור את הצרה הזו- קראתי את כל הביקורות על נונא, ופיסור x. וכל מיני מכשירים ותכשירים. ואז הגיעה אליי המלצה לתכשירים הבאים:
מגנזיום סולפט- מלח אנגלי לשים ממש מעט במים של האמבט ישיבה כל פעם- יש בכל בית מרקחת; עולה משהו כמו 16ש"ח.
עפולים- משחה מדהימה שניתן להשיג בעדן טבע מרקט- שעושה פשוט פלאים, כבר מהיום השני הרגשתי שדברים מתחילים להתרפא שם עולה; 100 ש"ח.
ואחרון- שמן דם המכבים- שמרססים על צמר גפן ושמים באזור הכאוב לכל הלילה, בבוקר להוציא; עולה 150 ש"ח.
אני אחרי שלושה ימים של שימוש והפיסורה ממש עוברת.
סליחה על החפירה, אבל הבטחתי לעצמי שאם אמצא משהו שיציל אותי אני אשתף!

מאחלת לכולם ישבן שקט וחברותי 😚
נ.ב*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי נ.ב* »

כמה פעמים ביום מרחת עפולים ואיך? מה לגהי שינוי תזונה?ואם אפשר לשאול ממה נוצרה לך הפיסורה,. והקשבת להמלצתך והלכתי לקנות-בעפולים עוד לא השתמשת ודם המכבים מעולה!!!
פלונית_שסובלת_כבר_פחות*

פיסורה הצילו

היי נ.ב אני עדיין מורחת עפולים כל בוקר וכל לילה- בלילה על צמר גפן והתזה או שתיים של דם המכבים עד הבוקר- בבוקר שוכחים שהייתה פיסורה! זה שומר על האיזור הרגיש הזה משומן, מי שנתנה לי את ההמלצה מורחת את המשחה כל ערב והיא כבר שנה שקטה..
אני בן אדם לחוץ והעבודה שלי הורגת אותי, הפעם הזו היתה הכי קשה לי והייתי על סף ניתוח, ניצלתי בזכות התכשירים האלו... שינוי בתזונה- עשה לי בלאגן בבטן, במקום צואה ספוגית וחברותית עברתי יומיים של שילשולים מזעזעים שרק החמירו את המצב, אבל אחרי היומיים ממש מרגישים שינוי, בלי מוצרי חלב בכלל חוץ מאקטימל בבוקר, חלב שקדים או סויה בלבד וגם רק בקפה. פחמימות מלאות בלבד! ובשר עוף/ בקר לא פסטרמה או נקניק. הרבה סלט ירוק בלי עגבניות או זיתים- משלמים על זה בצואה חומצית ושורפת...
אני ממש ממש ממליצה לקנות את המגנזיום סולפט לאמבט הוא ממש מרגיע במהירות.. וואי זה סיוט, וזה כואב.. ובינינו לפעמים אחרי צואה אני עדיין סובלת חצי שעה אבל זה ממש שיפור מהלילות שלא נרדמתי מכאבים. הכי חשוב לזכור שבסוף- זה עובר!
נ.ב*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי נ.ב* »

תודה בובה!!!!מקווה ששתינו נשכח כבר מהבעיה הזו
פלונית_שסובלת_כבר_פחות*

פיסורה הצילו

|L| מקווה מותק! צריך ללמוד לקחת את הכל קליל...
לולה*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2004, 12:58

פיסורה הצילו

שליחה על ידי לולה* »

אמרתי לעצמי שכשאראה את האור של החיים הנורמלים- אשתף מהתובנות שלי כאן. אני 5 חודשים אחרי לידת בתי המתוקה ואני ממש קרובה לאור הזה.
אז קודם כל- אם מישהי שסובלת עכשיו קוראת את זה- שולחת לך מלא כוחות. זה סיוט ואת גם תעברי אותו. וזה סיוט שמתגנב בשקט כי כמה יכול להיות קשה לעשות קקי, לעזאזל?! פתאום את מוצאת את עצמך יוצאת מהשירותים ויושבת בסלון ואף אחד לא יודע שילדת ממש לפני רגע.
  • כל בוקר לפתוח ב4 כוסות מים וכף שמן זית. לקחתי באיזשהו שלב כפית מזון מלכות שאני לא יודעת אם עזר אבל חיזק אותי באופן כללי
  • להיות קשובה לגוף ולא להתאפק. כשהגיע הצורך להוציא החוצה הרגעתי את עצמי באיזשהי דרך כדי להיכנס רגועה לשירותים (דמיון מודרך/ קפיצה בחבל/ נשימות/ דיבור חיובי לעצמי: אמרתי לעצמי כל מיני- מה שצריך לצאת יוצא ועוד כאלה :-) ) אם לא נכנסים ברוגע הגוף מכווץ וכמובן שהתוצאה כואבת
  • בישיבה עצמה: לשבת בכריעה (אני ישבתי עם כפות רגליים על המושב) עוזר לתכולה להתרוקן ואז לא צריך ללכת בתכיפות. לשבת זקופה עוזר לחלחולת להתכוון מטה. ושוב- דמיון מודרך, דיבור חיובי.
  • לאחר ה"לידה" לשטוף במים וסבון (טישו לא באמת מנקה!) לייבש היטב ולמרוח משחה. לי המשחות של בית המרקחת לא עזרו. השתמשתי במשחה שניר אברהם ממושב בית זית מייצר בעצתה של ד"ר ליאורה אוריאל המדהימה- אפשר להשיג בבית מרקחת ברח' עזה בירושלים או בפייסבוק.
  • אחרי שיצאתי בירכתי, אמרתי תודה. בהתחלה היה לי קשה לברך, רציתי רק לקלל. יש ברכה מדהימה ביהדות: "אשר יצר" שנוהגים לומר אחרי השירותים. חפשי באינטרנט ותראי אם את מתחברת.
  • תזונה: אוכל מרפא. הכי חשוב שיש. לאכול ירקות שורש מבושלים, שיבולת שועל, קינואה. לא לגעת בבצקים. גיליתי כל מיני מאכלים חדשים וטעימים- קציצות סלק עם רוקפור, בטטות מקורמלות בתנור. המאכלים האדומים מועילים מאד- אבטיח, סלק, דובדבנים, חמוציות..
  • לשתות 3 פעמים ביום חליטה מזרעי שומר, סרפד, קימל ואניס (כפית מכל אחד). ממש ממש עזר לי וגם טוב להנקה.
הגעתי למסקנה שאולי יש גורם פיזי שגרם לפיסורה הזאת אבל משהו נפשי כנראה מחזיק את זה שם, ולא מרפא. הלכתי לטיפול רפלקסולוגי שהוא בעצם זה שעזר לי להתקדם לכל ההצעות לעיל וממש מטיפול לטיפול נרפאתי. יש לי חברה שהלכה לטיפול מח אחד ואחרת להומופטיה. הסיפור הזה עלה לי דיי הרבה כסף :-( אבל באמת שזה מעל הכל. רק צריך לשים לב ששמים את הכסף במקום הנכון.
זאת דרך. זאת הדרך הכי לא קלה שהייתה לי אי פעם עם הגוף שלי. עכשיו קיבלתי מתנה- הקשבה לגוף שלי, אכילה מבריאה ולא מזיקה. ושמחה. לשמוח בדברים הכל כך פשוטים שכנראה לא מובנים מאליהם.
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

אני כבר 8 שנים סובלת מפיסורה שנגרמה לי אחרי לידה( לנשים! אל תלחצו חזק מידי אם זה מעבר לכוחותיכן בלידה לצערי הקשבתי למילדת ועכשיו אני ככ סובלת) יש ימים שלמים שאני לא מתפקדת ואני בוכה שעות מכאבים. ניסיתי כל כך הרבה משחות וטיפולים. ועכשיו המצב החמיר ונוסף גם פוליפ. אני מרגישה גוש שחוסם את היציאה ולוחץ על ה פיסורה זה סבל שלא יתואר. ממש כבר נכנסתי לאיוש דיכאון. הייתי אצל פרוקטולוג שהציע ניתוח בשיטת ההרחבה. יש מישהו ששמע על כך? זה ניתוח שמתבצע בהרדמה מלאה וקראתי שיש ניתוחים שגורמים לחוסר שליטה בפי הטבעת. אני נורא מפחדת מניתוח. האם מישהו עבר וממליץ? כשאני יוצאת ואני עם כאבי טופת ובוער לי למטה ואני צריכה להעמיד פנים שאין לי כלום והכל בסדר... כל כך סיוט......
פלונית_שסובלת_כבר_פחות*

פיסורה הצילו

היי פלוני אלמונית.. מה שעוזר באותו רגע, זו אמבטיית ישיבה חמימה, פשוט ישר אחרי היציאה לשטוף את האזור עם מים ומגבון מתאים - אני מספיגה אותו במים, ולא לנגב!!! לטפוח בעדינות ולשטוף עם מים וסבון וישר לאמבטיית ישיבה (אני קניתי גיגית).. עשר דקות רבע שעה ומרגישים בהבדל.. למרוח משהו שירגיע את הכאב וישמן את האזור רשמתי למעלה כמה דברים שעזרו לי... אני לא ממהרת לניתוח באיזור כל כך רגיש, יש פה גם תגובות על ניתוחים שלא הצליחו ואותי זה קצת מפחיד, בעניין הפוליפ, בדקת אם יש דרך לטפל ספציפית בו? הסרה?
מקווה שעזרתי.. תרגישי טוב..
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

אני סובל מפיסורה כרונית כבר 10 שנים ועכשיו יש לי התקפה בתחת, צבא של לוחמים יושב לי ברקטום וחותך עם סכינים ומאצטות אני מטפס על הקירות ניסיתי הכל, תזונה,משחות,שטיפות הכל בא לי לתלוש את התחת ולחרבן מהאף, עברתי על כל הרעיונות פה וחוץ מניתוח וקנאביס ניסיתי הכל אני צריך עיצה דחוףףף הצילו.
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

הצילו!יש לי תינוקת בת שנה וארבעה חודשים ויש לה סדקים בטוסיק. הינו האיכילוב אצל מומחה ונאמר לי שאם זה לא מדמם זה לא פיסורה אך אני רואה סדקים ואני כבר חודשיים מטפלת בהם.שמן פראפין הפסקתי כי כבר שבוע וחצי משלשלת וזה עוד יותר פוצעה אותה... נפשית אני גמורה לא ישנה רק חושבת שהיא סובלת ובא לי לבכות. אני מקשרת את זה לשיניים כי כל פעם שהם יוצאים (והם יוצאים כל הזמן)הצואה משתנה וזה מה שגורם לבעיה! כל פעם שזה כמעט עובר זה שוב נפתח.הרופא אומר שאין קשר לשיניים והכל בסדר אבל הילדה מותרדת.
אני חושבת שנתתי לה הרבה סיבים ועכשיו עברתי לקמח לבן ופסטות כי היא לא עלתה במשקל וזה התוצאה מרגישה רגשות אשמה. הרופא אמר שאין קשר.
תעזרו לי :(
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

שלום. שלום. יש לי פתרון קסם!!!! באמת. אני אחרי לידה שלישית. לפני חודש סבלתי בטרוף מפיסורה כואבת במיוחד, תוך כדי שיטוט לילי נתקלתי בפרסום לתרופה טבעית שם: "פיסוריקס": של "שמן טוב".
תשמעו זה קסם!! תוך יומים שכחתי שסבלתי!! מבטיחה לכם שווה כל שקל (בערך 300). חזרתי לכתוב תגובה כאן כי זכרתי כמה סבלתי וזה באמת באמת עזר לי!! ממליצה בחום לנסות.
נ.ב*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי נ.ב* »

חוות דעת על פרופ שמואל אדלר?
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

איפה משיגים המופיקס בבקשה???
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

פיסורה הצילו

שליחה על ידי פלונית* »

לפלוני מ 28.7 הצחקת אותי! תנסה כבר קנאביס, למה אתה מחכה? (האמת שאין לי פיסורה, יש לי תמיד עצירויות שגורמות לפעמים לטחורים.) עישון קנאביס מאד עוזר לי להרפות ולאפשר יציאה. זו הצלה.
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

אצלי שאני לוקח פאגלקס זה עוזר, אבל תמיד בשבת זה נתקע והצורה חוזרת להיות קשה וכואב, לי, למשהו יש פתרון?
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

היי לכולם לאחר לידה סבלתי חצי שנה מפיסורה פשוט סיוט! קניתי משחת פיסוראיקס לאחר ששומדבר לא עזר וזה פשוט היה כמו קסםםםם המשחה הזאת ממליצה בחום! ניסיתי כל משחה אפשרית שהכירורג נתן וכלום לא עזר ! המשחה עולה 300 ש״ח וזה פוט שווה כל שקלללל
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

שלום לכולם,ולפני הכל שתהיה לכולנו החלמה מהירה !!!!עשיתי ניתוח פיסורה לפני שלוש שנים (למי שחושב לעשות את הניתוח-פשוט טעות!!)הפיסורה חזרה לי ואני כבר חוגגת איתה אוטוטו חצי שנה ביחד,ממש זוגיות מוצלחת,אני לא ממליצה על הניתוח לרוב המוחלט זה חוזר (הייתי אצל כירוגי שאמר לי שאם הייתי מטופלת אצלו הוא לא היה נותן לי לעשות את זה !!היום יש לי 2 פיסורות ,ישתבח שמו!!נראלי שאנחנו פשוט סוג אחר של אנשים,שיכול להכיל כאב כזה עצום,
אני השתמשתי במשחה טבעית של דר חוסן לטחורים ופיסורה עזר לי מאוד,השתמשתי במקביל עם שמן דם המכבים ובאמת הפיסורה נעלמה הטעות שעשיתי היא שהשתמשתי בנרות ,למי שסובל מפיסורה זו בהחלט טעות!כי יצאה לי פיסורה נוספת מעצם ההחדרה ,בקיצור אל תנסו,המלצה שהיא כל כך ידועה לנו אבל זה הפתרון!!אנחנו לוקחים על עצמנו את החיים בערך של כולם,פשוט לשחרר להרפות להשליך!!לא לפחד מהכאב ,התסכול הורג אותנו אולי לא לפחד למות,כן!!להקצין בבקשה!!רק עצם ההרפיה תעזור,איך הכירוגי אמר לי תאהבי את עצמך!!תדאגי לעצמך!בלי לחץ והרבה הליכות וספורט!!
אני מאחלת לכולנו החלמה מהירה ועד אז שמישו בבקשה ימציא שיטה אחרת להתפנות עד שהמקום יחלים!!ולמאמינים שביננו וגם לאלו שלא(כדאי לכם לפחות יש במה להאחז),כשהמשיח יבוא הכל יבוא על מקומו בשלום!וזה מוחלט..
אפשר_לצאת_מזה*
הצטרפות: 18 ספטמבר 2015, 23:19

פיסורה הצילו

שליחה על ידי אפשר_לצאת_מזה* »

חברים יקרים, חזרתי כדי לספר,עודד ולהגיד לכם תודה !
לפני שנתיים ילדתי את בניי (תאומים) בלידה רגילה והתחלתי לסבול מטחורים כמו שלא ידעתי מעולם. כבר לפני ההריון או אפילו מאז גיל העשרה (היום בת 34) סבלתי מעצירויות קשות אחת לשנה לפחות. דימום, טחורים ואפילו פעם אחת הגעתי לבית חולים בגלל אבנים בצואה. כמובן שמאז הפכתי לחרדתית בנושא ולא היה מקום שאליו הלכתי (לינת לילה) ולא לקחתי איתי חוקן, נרות גליצרין וכו'. בכל אופן אחרי הלידה זה החמיר מאוד, כמובן שפניתי לרופאים: משפחה, גסטרו וכרורגים מומחים שלא ידעו להגיד לי מה הבעיה. כל הזמן הזה ידעתי שמשהו לא בסדר. רק אחרי שתפרצה אצלי הפיסורה הנוראית והאיומה ופי התמלא באפטות שסרבו לעבור נאלצתי לחקור יותר במרץ מה הבעיה.
ואחרי 33 שנים רופאת המשפחה שלחה אותי לבדיקת דם *פשוטה שהובילה גם לביופסה אצל הגסטרו שהכריע חד משמעית שאני חולת ציליאק! צליאק! כל השנים, כל הסבל, כל העינויים.
מספרת לכם חברים כדי שתבררו מה קורה שם בפנים בגוף ונבפש.
מאותו רגע שנודע לי הדבר(לאף אחד ממשפחתי אין צליאק, קרבה ראשונה עשו בדיקות דם לבירור מיד אחרי) חיפשתי אתכם ומצאתי את מה שאני צריכה, אחרי יותר מחצי שנה של ג ה נ ו ם נרפאתי וחזרתי לספר מה עזר לי.
  1. התחלתי עם משחת נפדיפין, שמן פרפין, נומלקס ואמבטיות ישבן חמימות עם סבון. הנ"ל רפאו לי את ההתפרצות הראשונה שמייד אחרי חודש חזרה ובגדול. ולמה?? כי לא התנקתי לחלוטין מהגלוטן (דבר שלוקח חצי שנה לפחות) אז הטיפול היה טוב אבל המשכתי לסבול מעצירות.
  2. הטיפול שעזר ורופא לי את הפיסורה הקשה בהתפרצות השניה, אחרי שניסיתי בערך כל מה שנכתב כאן זה:
בנפייבר פעמיים ביום (גם היום)
אמבטיות חמות פעמיים ביום עם טיפות שמן עץ התה ולבנדר,
נרות אובלפיחה מצילות חיים (משכח כאבים ומחטא) מעדן טבע+ משחת אובלפיחה פעמיים ביום,
משחה רקטוג'סיק מרשם רופא.
קראתי קצת על שיטת פאולה לפי מה שכתוב כאן בפורום וישמתי.
ללכת לשירותים ולא להתאפק, לשים רגלים על שרפרף ופשוט להרפות.

במקביל : דיקור סיני רפלקסולוגיה ובעיקר נשימות .

בהצלחה והחלמה מהירה !
פיסארורה*
הצטרפות: 04 ינואר 2016, 12:00

פיסורה הצילו

שליחה על ידי פיסארורה* »

הפיסארואה הגיעה שבועיים אחרי לידת ואקום ארוכה וקשה ומאז כבר חודשיים וחצי טרם נטשה את ישבני. לא קל בכלל עם תינוקי יונק. אני מטופלת בחודש האחרון ברקטוג'סטיק ומשתדלת לרכך יציאות כמה שאפשר (אמנות בפני עצמה) וניכר שיש איזשהו שיפור אבל אני מחפשת משהו שיכווץ את הפצע ויעזור לו להחלים. ראיתי פה מעט עיצות על שמן עץ התה. בפצעי הרפס שפתיים הוא עושה פלאים השאלה אם לאזור האנוס הוא לא חריף מדיי. אם יש מי שזה עזר לה/לו מאד אשמח לדעת.באיזה אופן במדויק להשתמש. מריחה או אמבט, כמות וכו'..החלמה שלמה לתוסיק של כולנו!
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

אני נעזרתי ברסקיו רמדי משחה
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

הי, רקטוציסטיק לדעתי אסורה בהנקה.
תבדקי.
אמא*
הצטרפות: 02 ספטמבר 2001, 23:05

פיסורה הצילו

שליחה על ידי אמא* »

טוב אחרי שניסיתי הכל כמעט וקראתי את כל ההתכתבויות כמעט בכל הפורומים והאתרים הייתי אצל פרוקטולוג והבנתי שברפואה המערבית הם פשוט ליצנים. דיברתי עם חברה טובה שהיא מדקרת (ועוד כמה דברים) והיא עשתה לי איבחון וטיפול רציני מאוד. כמעט שלוש שעות. אחרי יום הרגשתי שיפור ואחרי פחות משבוע אין יותר פיסורה. כמובן שזה יכול לחזור אבל בנתיים הדיקור ממש עזר גם ליציאות רכות אז בכלל.... ממליצה בחום!!! נגמר הגיהנום הזה ומקווה שלתמיד. בהצלחה לכולם!!! והטיפול הוא גם לטחורים זה אותו טיפול ואני מאמינה שגם לטחורים זה יעזור.
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

מעולם לא חוויתי כאלה כאבים חשבתי שזהו אלה ימי האחרונים ממש...כמו צירי לידה בכל יציאה...פחדתי להכנס לשירותים ..אבל אין ברירה חייבים...בעמידה חשתי בפחות כאבים ..אז הייתי עושה זאת באמבטיה ומרטיבה את האזור במים חמימים זה היה מרפה את השרירים במשך יותר מחצי שנה סבלתי כך. ניסיתי כל מיני משחות נסעתי למרחקים קניתי כל מיני תרופות ושום דבר לא עזר. התפללתי ביקשתי מהשם עזרה....גלשתי הרבה באינטרנט קראתי את כל הרעיונות עצות המלצות ניסיתי כל מיני ומה שבאמת עזר לי הוא פשוט:
  1. להרגע לקבל הכל באהבה.
  2. נטלתי כל יום 1 מגנזיום500 מ"ג
  3. הפסקתי לנגב אחרי יציאה אלא רק שטפתי במים חמימים או קרים ובמקום סבון נוזלי השתמשתי בשמן קוקוס בכבישה קרה.
  4. שתיתי הרבה מים.
  5. אכלתי ירקות ופירות.
וכעבור שבועיים שכחתי שסבלתי מפיסורה!
ממש נס!! ברוך השם!!
רוצה_לקרוע_שערות*
הצטרפות: 25 ינואר 2016, 11:12

פיסורה הצילו

שליחה על ידי רוצה_לקרוע_שערות* »

מישהי ניסתה את המשחה לפיסורה של -שמן טוב רפואה מצפת? אשמח לתגובות בהקדם
אני סובלת מאוד כבר כמה ימים ולא מסוגלת לעשות כלום... הצילו......
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי בשמת_א* »

לא ניסיתי שום משחה לפיסורה אבל כן יכולה לתרום לך שפיסורה כמעט תמיד מעידה על אלרגיה במערכת העיכול.
תשימי לב למה שאת אוכלת ותנסי להוריד את מה שאת חושדת שגורם לך לרגישות. זה יעזור לפיסורה לעבור מהר יותר.
נ.ב*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי נ.ב* »

אז אני כן עברתי את הניתוח... אחרי 10 חודשים של סבל פיסורה נוראי... ואני לא מתחרטת לרגע!!!!כבר אחרי שבועיים הפיסורות(2!!!) עברו לחלוטין... הכאבים פחתו, אך לצערי הניתוח לא נסגר לי. שלא תטעו, הכאבים ירדו לי לגמרי!!פשוט ראיתי שביציאה יש לי דימום עדין מאוד. בכל מקרה, קפצתי למדקרת מדהימה בשם שיר עבאדי מקרית אתא, נתנה לי משחה של שלוס, צמחי מרפא בטיפות וחזרתי לעשות דיקור(לפני הניתוח עשיתי דיקור במשך 9 חודשים),ושיר פשוט ידעה מה היא עושה וברוך השם הניתוח נסגר!!!אז אני ממליצה לפני הניתוח ולפני הכח-לכו למטפל שמבין!!!שמכיר!!שכבר טיפל בבעיה כזו!!!אבל.... אם אחרי חודשיים הפיסורה לא עוברת, עזבו אתכם ולכו לניתוח.... לדעתי הפצע שלי כבר היה כל כך עמוק בגלל זה כל האיזור כבר הפך לבעייתי. בריאות שלמה ואיתנה לכולם!!
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

יש משחת הממליס של "ראן בוטניקלס". בינתים אני שבועים עם הסיוט הזה וכמה ימים עם המשחה ומתחילה להרגיש הקלה
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

סיוט הכאב הזה אני תמיד משלשלת זה היציאות שלי ואפילו עם השילשולים עדין כואב
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

עברתי ניתוח ליפני חודשיים הפיסורה עבר ב''ה אבל כתוצאה מהניתןח יש לי חתכים באיזור וכואב מאוד חצי שעה אחרי היציאות ניסיתי כבר את כל המישחות אולי יש מישהוא /היא שסבל מחתכים
אלמוני*
הצטרפות: 05 אפריל 2004, 01:52

פיסורה הצילו

שליחה על ידי אלמוני* »

אני סובל מטחורים אני קם באמצע הלילה לחפש תרופה כאבים חזקים ומשגעים
נ.ב*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי נ.ב* »

אני גם עדיין סובלת מהחתכים....כל שבועיים זה מתחיל להציק לי
שירת_הים*
הצטרפות: 23 ינואר 2006, 23:43
דף אישי: הדף האישי של שירת_הים*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי שירת_הים* »

קודם כל שמחתי לראות שהרבה אנשים כן הצליחו להרפא מההודעות בחודשים האחרונים, אני לא ביקרתי פה כמה חודשים והבטחתי לעצמי שאם ארפא אשתף-
אני סבלתי מפיסורה נוראית עם כאבים נוראיים במשך 4 חודשים, לא יכולתי ללכת לעבודה, את רוב היום עברתי בשכיבה על הבטן, והיו זמנים שגם זה לא עבר, החיים לא היו חיים! משככי כאבים חזקים זה היה פשוט נורא כבר עמדתי לפני ניתוח בהמלצת הפרוטולוגית. כל התהליך היה ממש מזעזע וממש מדורי גהנום אני כל כך מבינה את כל מי שסובל מזה.
אבל החלטתי שאני רוצה לעבור את זה ללא ניתוח היה ברור לי שזה משהו נפשי ושאני מעדיפה לעבור אותו בכדי שלא יתפרץ בצורה אחרת והיה לי רצון פנימי לעבור את זה ככה, וזה היה קשה כי אחרי 4 חודשים הרגשתי שכבר לא יהיו לי הרבה כוחות לסבול את הכאבים.
אני התחלתי ממשפט אחד "להיכן שאדם רוצה לילך לשם מוליכין אותו" דיברתי עם הקב"ה שאני רוצה להבריא ללא ניתוח לשם אני רוצה ללכת ושאני מבקשת שיעזור לי בזה. ואז דבר רדף דבר והתחיל באמת ברוך ה' תהליך של ריפוי.
התחלתי עם המשחה של טבע טוב כמה ימים אבל היו לי כאבים מאוד חזקים עדיין ובהשגחה פרטית שמעתי מחברה על הומאופט מבני ברק בשם עקיבא אורצל. הוא בדק אותי עם ביקום ואמר לי שאין לי כבר פיסורה אלא אבצס. כך שאני לא יודעת להגיד אם זה היה מהמשחה אבל כן באותו הזמן המליצו לי על משחה מעולה עם כמעט 100% הצלחה לפיסורה של פנחס לנדא מוכרים את זה בבתי מרקחת בבני ברק או אצלו ישירות וזה יותר זול (300 שח). עדיין האבצס היה כואב והאמת שהייתי ממש בוכה אחרי שירותים. אבל לפרקי זמן קצרים יותר ובצורה יותר נסבלת ביחס לכאבים הבלתי נסבלים של הפיסורה. דר אור צל נתן לי כדורים הומאופטיים ומשחה וזה עזר בצורה משמעותית. חזרתי לתפקד, חזרו לי החיים, אבל הריפוי לא היה עדיין מלא ופיתחתי איזה גירוד בלתי נסבל מהמשחה. אז הגעתי לפנחס לנדא ממנו קניתי משחה לאבצס (120 שח) הוא אמר לי לא לאכול עגבניות ובכלל חריף או חמוץ ותהליך הריפוי ממש התקדם. היום אני חצי שנה אחרי כל הסיפור הזה ומקווה שהסיפור שלי יעזור למי שצריך להגיע לריפוי מלא ללא ניתוח כי שמעתי גם על מקרים שניתוח לא עובר חלק.
עוד אחד מהדברים שעשיתי הוא למצוא מה לשחרר מבפנים. בנפש. אני הבנתי כמה נקודות והחלטתי שאני משחררת. ושמחה. לפעמים לא יכולתי לזוז ממש. הייתי שמה מוסיקה ורוקדת עם האצבעות של הידיים. זה המסע שאני עברתי וחשוב לי להגיד שמההתמודדות הזו יצאתי מחוזקת בכל כך הרבה דברים - באמונה, בשמחה, בכוח רצון. היה ברור לי שכמו שהקב"ה עזר לי להרפא כי ביקשתי והתפללתי ככה הוא יעזור לי בעוד מצבים בחיים כך שבאמת זה היה ממש מסע נפשי שיצאתי ממנו מחוזקת.וכמובן שאני לא מבקשת עוד ניסיון כזה , זה בהחלט הספיק!! :-)
מאחלת לכולם בריאות שלימה, שווה במקרים האלו לדבר עם ה'! ושצרות מהסוג הזה יהיו רק לאוייבים שלנו.
שירת_הים*
הצטרפות: 23 ינואר 2006, 23:43
דף אישי: הדף האישי של שירת_הים*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי שירת_הים* »

אלו הטלפונים למעוניינים - פנחס לנדא 0504202316
עקיבא אורצל- 035705688
פלוני_אלמוני_יש_תיקווה*
הצטרפות: 03 אוגוסט 2016, 21:13

פיסורה הצילו

שליחה על ידי פלוני_אלמוני_יש_תיקווה* »

תורם קצת מנסיוני האישי – אולי יעזור למישהו
לפני כ 4 שנים הייתי בסרט של הפיסורה ואז זה הלך קל, סבלתי קשות עד האבחנה אבל אח"כ כמה ימים עם נפידיפין העלימו את הסיוט וחזרתי וחיים נורמליים
לפני כחודשיים משום מקום זה חזר , הבנתי לבד שזה פיסורה וברוב תמימותי השתמשתי שוב בנפידיפין והפעם –כלום , פשוט לא עזר בכלל והסבל היה מטורף .
לבסוף הגעתי לכירורג שאבחן שהפעם זה "רציני" והסביר שהנפידיפין לא עוזר במקרים רבים כשמדובר בפיסורה חוזרת. הוא חד משמעית המליץ על ניתוח כפתרון יחיד והיה מאד חד משמעי בעניין.
מתוך הפוזיציה של הסבל אמרתי לו -יאללה בוא נתקדם וקבענו שיתקשרו אלי בהקדם לקביעת תור.
כשחזרתי הביתה והתחלתי קצת לחשוב יותר הגעתי למסקנה שאני צריך לחפור קצת יותר בנושא ואז הבנתי שהניתוח לא תמיד מצליח וכשהוא לא מצליח ההשלכות עשויות להיות קשות מאד. אי שליטה חלקי עד מלא...תכלס פוטנציאל להיות סוג של סעודי – נשמע הגיוני ?
הכירורג דיבר על 98% הצלחה – נשמע טוב לא ? אז תחשבו רגע, הייתם עולים על טיסה אם הסטטיסטיקה הייתה ש 98% מהטיסות נוחתות בשלום ? לא נראה לי... אז אם אין שום ברירה אחרת אולי - אז זהו שלדעתי יש אפשרויות נוספות והשאלה אם מיציתם אותם עד תום ? או שלא ממש ?
תוך כדי החפירה והחיפושים הבנתי שיש לא מעט "יועצים" שמנסים לעשות כסף די טוב מהכאב שלנו, מצד אחד לגיטימי ומצד שני חלק מגזימים לדעתי . אחד הדברים שהייתי נזהר ממנו זה לירות לכול הכיוונים ולהזמין מוצרים במאות או אלפי שקלים. בסופו של דבר בכול רגע נתון אתם יכולים למרוח או לשתות רק מוצר אחד או שניים.
לדעתי אין קורלציה בין מחיר ה "תרופה" לבין היעילות שלה.
אני עכשיו אכתוב מה עשיתי וזה הכי בנאלי ולא יחדש כמעט כלום למי שקרא כבר פוסטים של אחרים, השאלה זה לא מה קראתם אלא מה עשיתם עם זה.
לדעתי הכול מתחיל ונגמר בתזונה וה "מוצרי מרפא" למינהם יכולים לעזור אבל בטוח לא להחליף את השינוי התזונתי. כלומר מי שחושב שהוא ישלם 80-800 ₪ למוצר כלשהו וזה יתן לו פטור מכמה שינויים שחלקם די מאתגרים בתזונה שלו לפחות לטווח המיידי - זה לא יעבוד !!! לא משנה כמה כסף תשלמו למישהו
להבנתי ומנסיוני הדבר היחידי שייתן הקלה משמעותית זה ריכוך היציאות והפסקת הפציעה של המקום.
איך עושים את זה – כבר אכתוב קצת למרות שאני רק ממחזר מה שאחרים כבר כתבו. מה שחשוב – תסתכלו במראה טוב טוב ותשאלו את עצמכם אם באמת הפסקתם לכמה ימים לשתות קפה ? לאכול עוגות ושוקולד? לאכול לחם לבן אורז עגבניות וזיתים ? לא חטאתם קצת ? כי אם כן בשלב הקשה שאתם עמוק בבור הכאב הגוף לא יסלח!! על פשרה הכי קטנה שתעשו בתחום התזונה, נכון זה מאד מאד קשה לחלקנו לבצע את השינוי הזה, לאכול נניח שבועיים בעיקר ירקות , חלק מהפרות ורק מוצרים עם קמח מלא, ובלי קפה , אבל לצערי , לפחות לתקופה מוגבלת זה מחוייב המציאות ואם תהיו החלטיים תוכלו להימלט מסכין המנתח.
תשאלו - למה המנתח כול כך החלטי לגבי ניתוח כשבפועל המציאות מראה שיש אלטרנטיבה ? התשובה היא :
  1. לא יודע , זה באמת מוזר, בעיקר לאור ההשלכות של אי הצלחה בניתוח
  2. זה כנראה כמו שאם תדבר עם עורך דין על הוויכוח שהיה לך עם אשתך אתמול הוא יזמין אותך לייצג אותך בגרושין כשאתה בכלל לא חשבת בכיוון. כנראה כול בעל מקצוע איכשהו מוטה לראות את כולנו כלקוחות פוטנציאליים שלו
  3. מדהים איך הרפואה הקונבנציונלית (כך לפחות לי נראה ) זנחה את בעיית הפיסורה שגורמת סבל כול כך רב ולא נותנת פיתרון יותר טוב מכמה משחות או ניתוח שהאצבע על ההדק לגביו באופן מדהים קלה כול כך
התהליך התזונתי :
  1. אחת מהאבקות לריכוך היציאות – ניסיתי כמה ו"נורמלקס" עבדה הכי טוב, אבל שימו לב!! זה לוקח למוצר הזה 3-4 ימים להתחיל לעבוד , אח"כ זה ממש מצויין ושווה את תקופת ההמתנה , מוצרים אחרים כמו "קונסיל" עבדו אמנם מהר אבל לפחות לי גרמו לריבוי יציאות עם הרבה נפח ויותר מידי גרוי של אזור הכאב .
  2. שמן זית – השתמשתי בו גם בשתיה של כ 2 כפות בבוקר ו 2 בערב + מרחתי על אזור הכאב כמה ימים.
  3. לשתות הרבה מים – ללכת צמוד עם בקבוק
  4. אז כאמור השתמשתי בשמן זית למריחה ואחרי כמה ימים הגיע מוצר טבעי שהזמנתי ועברתי להשתמש בו. אני לא כותב מה המוצר כי תכלס הכאב ירד משמעותית עוד לפני שהגיע ואני לא רוצה לומר בוודאות שזה מוצר הקסם שחולל את התפנית. מה שחולל את התפנית זה מרגע שהיציאות היו ממש רכות בהשפעת הנורמלקס ושמן זית
  5. נמנעתי לחלוטין ממוצרי המזון הידועים כבעייתים - חובה לדעתי בשבוע- שבועיים הראשונים גם מרגע שיש הקלה ואח"כ אני מניח שאפשר אולי קצת לחטוא שוב אבל עם המון מודעות למה שהגוף מרגיש. יש אולי דברים שצריך להוציא לגמרי מהתפריט
  6. אמבטיות ישיבה – חובה לדעתי לפחות בהתחלה 1-2 ביום, נכון זה קשה למצוא זמן ומקום בעיקר שיש ילדים בבית אבל זה ממש עוזר ואל תוותרו על זה
  7. פעילות גופנית
לסיכום – בערך 5 ימים מרגע שהתחייבתי ב 100% לתהליך התזונתי חוויתי יום ראשון עם מעט כאבים וללא משככי כאבים (עד אז 2 אופטלגין היום לפחות) ומאז כול יום רק הולך ומשתפר.
גם כשאין כאבים לדעתי ייקח לפחות חודש להגיע לסוג של החלמה וכמובן שאז יש להתרכז בתחזוקה של המצב ומניעה של חזרה.
זהו...קצת ארוך אבל אולי עזר למישהו
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

משהו עבר ניתוח לפיסורה ויכול לתת טחפים איך זה? מה התהליך? הכאבים וכו?
אמא_אלמונית*
הצטרפות: 13 נובמבר 2004, 03:51

פיסורה הצילו

שליחה על ידי אמא_אלמונית* »

שלום לכולם, בבקשה עזרתכם. בתי הפעוטה בת שנה ו9 חודשים וסובלת כבר כ9 חודשים מפיסורה. הרופא נתן קומאגיס וגם פרוקטוגלבינול וכלום לא עוזר. אני חוששת שזה כבר כרוני והקטנה סובלת כך כך! היציאות שלה לא מסודרות וקשה מאוד להקפיד על התזונה שלה גם בגלל שהיא במעון. נראה לי שהיא מתפתלת בלילה ובוכה מכאבים ואין לי דרך לעזור לה. אנא עצתכם
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

סליחה שאני כותבת את זה,אבל יותר מחצי מהתגובות בפורום הזה הן פשוט פרסומת סמויה!!!
נטלי*
הצטרפות: 01 ספטמבר 2003, 14:02

פיסורה הצילו

שליחה על ידי נטלי* »

אז אני סובלת מפיסורה שפרצה שבועיים אחרי הלידה, מזה ארבעה חודשים .. אחרי שעשיתי דיקור סיני, מרחתי כל משחה אפשרית מניפידיפין, לפרוקטו-אבליפחה ונרות אני יכולה להגיד שמה שעוזר לי זה שינוי התזונה.. בדיקור הסיני (שלא עזר לפיסורה אבל טיפל בבעיות אחרות כמו דלקת במפרק כף היד) למדתי שהמזונות הכתומים גזר דלעת בטטה עדשים וכדומה (עדיף מבושלים בישול ארוך כמו בחמין או קוסקוס) הם עוזרים ליבש את הטחול ואז הכל באיזור מתחיל להתרומם ולהתכווץ מה שעוזר להחלמת הפיסורה.. כמובן שגם שמן המפ כל יום בסלט עזר מאוד.. חייבים להימנע כמה שיותר ממוצרי חלב ואם קשה אז רק מוצרי חלב מחלב עיזים.. אני יכולה להגיד שאני חשה שיפור עז מהתפרצות הפיסורה אבל עדיין לא החלמה מלאה.. השלב הבא לדעתי זה פשוט להזריק בוטוקס למקום או טיפול בגלי רדיו אבל זה רק אחרי שאפסיק להניק במידה ולא יחלים..אם מישהו עשה אשמח לשיתוף
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

בית מרקחת ב"פתח תקווה" ברחוב שטמפפר 24 הם רוקחים משחה מיוחדת שמן סבון מיוחד לשטיפות מומלץ בחום. 039304515
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

בתזונה סלק אדום מבושל עוזר ,נמנעת ממאכלים שיוצרים עצירות.,מוסיפה סיבים תזונתיים באוכל בשתיה משחה הממליס של אלטמן בלבד{נסיתי של תוצרת אחרת ולא עזר את המשחה מורחים בפי הטבעת 3 פעמים ביום מכווץ נפיחות והכאב נחלש ועם מזון מתאים{טוב להוועץ עם דיטאנית\,אני לא מאמינה שאפשר להיפטר אבל להקל את החיים כן.אני עברתי ניתוח פיסורה וזה חוזר.
פיספיס*
הצטרפות: 28 דצמבר 2016, 20:09

פיסורה הצילו

שליחה על ידי פיספיס* »

מישהו מכיר מטפל טבעי בירושלים שמתמחה בענייני הפיסורה?
דיקור, רפלקסולוגיה וכו'....
אפרת*
הצטרפות: 08 יולי 2003, 12:18

פיסורה הצילו

שליחה על ידי אפרת* »

צהריים טובים,
סובלת מאוד מפיסורה כבר שנים. לפני 3.5 שנים החלמתי מאוד מהר יחסית עם ניפידיפין 0.2%.
לפני כמה חודשים זה חזר לי, שוב החלמתי עם ניפידיפין כרגיל, אבל לפני חודש זה חזר ומאז יום -יום כאבי תופת, צרחות, בכי ומה לא...
זה הולך ומתדרדר, למרות שאני מורחת ניפידיפין כמו שעון, מקפידה מאוד על תזונה (לא קפה, לא מוצרי חלב, ירקות מבושלים, שמן זית וכו').

קניתי משחה טבעית מפורסמת שקראתי עליה המלצות פה וגם במקומות אחרים ברשת. אני משתמשת בה יומיים ושורףףףףף לי נורא. חוץ מהכאבים שהם גם ככה איומים, אז גם שורף לי.
התקשרתי לבחור שרקח את המשחה, והוא טוען שזה נורמלי "כמו יוד ששמים על פצע" והבטיח לי באחריות שזו משחה שמרפאת. לדבריו תוך בערך שבועיים אני אמורה לחוש הקלה.
אני לא יודעת האם זה נכון להמשיך להתשמש בה למרות שהיא שורפת נורא.

מישהו חווה תהליך דומה ומוכן לשתף ?
אני יכולה למסור בפרטי את השם של המשחה.

תודה מראש
הודיני*
הצטרפות: 29 ינואר 2017, 21:30

פיסורה הצילו

שליחה על ידי הודיני* »

אני סובל מפיסורה כבר שנה, כל הזמן חשבתי שזה טחורים, עד שהייתי בבדיקה והתברר לי שזה פיסורה, אחרי כל יציאה אני סובל מכאבים 9-10 שעות ברצף, מתקפל מכאבים ובוכה הרבה, בעבודה בכלל אני לא יכול להרים כלום, כל מאמץ גורם לסבל באיזור זה, הכאבים כל כך חזקים שהחלטתי לסיים את עבודתי לצערי, הייתי עובד מחוץ לעיר והייתי זקוק למקלחת צמודה, כי רק מקלחת הייתה מרגיע לי את הכאב ובעבודה אין לי מקלחות , בסוף עזבתי ומתפלל שהפיסורה תעבור כבר.
דרדס*
הצטרפות: 29 ינואר 2017, 21:34

פיסורה הצילו

שליחה על ידי דרדס* »

אפרת, גם אני משתמש במשחה הזאת וגם לי היא שורפת אש, אבל לצערי הבנתי שזה טבעי ואני מנשיך לסבול אם המשחה הזאת ומתפלל שזה יעזור.
אין_יאוש_מתרגלת_אופטימיות*
הצטרפות: 12 פברואר 2017, 13:55

פיסורה הצילו

שליחה על ידי אין_יאוש_מתרגלת_אופטימיות* »

סיוט העניין הזה ולפי הכתוב מעלה..אני מניחה שהריפוי קשור לרמת החומרה של הפיסורה הארורה.. ניסיתי משחות, שמנים, עמידת נר, נונא ועוד... מייאש, אין ספק!! אתמול התחלתי טיפול בהמופיקס..נשמע הגיוני הטיפול מקווה לחזור לבשר טוב. חזרתי לעבודה בקושי... מתאפקת רוב היום כדי לא לאבד צלם אנוש בחוץ.. נוראי! !
בטוחה שיש דברים לשחרר מהחיים שעדיין לא טופלו אצלי, כבר יש לי רעיונות.. אטפל מידי עם ההחלמה.
אגב, הייתי אצל פרופ' פרוקטולוג וכירוג כבר בפגישה הראשונה הציע לי עזרה עם ניתוח ולא דיבר איתי על תזונה או אמבטיות. בפעם השנייה אצלו הציע לי זריקות בוטות באופן פרטי ושום התייחסות לאורח חיים ותזונה או הקלה על יציאות. הרפואה הקונבציונאלית פושעת בתחום הזה לצערי לניצול המצוקה לעוד ניתוח או זריקה (1500 ₪)שלא תמיד פותרים את הבעיה!!!

רפואה שלמה לכולם והחלמה מהירה
שחררררררררו
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

פיסורה הצילו

שליחה על ידי אחת* »

לא בהריון. סובלת מפיסורה. כאבי תופת כמתואר לעיל. ביקרתי אצל רופא קונבנציונאלי, מצויין ואמפתי. הוא נתן לי מרשם למשחה יקרה (רקטוג'סיק) שיש לה תופעות לוואי (כאבי ראש איומים) - זה קשור אולי לחומר הפעיל שעובד על הרחבה/הצרה של כלי דם. הורה על שימוש במשחה במשך ששה שבועות רצופים, וריבוי באמבטיות חמות (אין לי אמבטיה בבית אז קניתי גיגית לכביסה). בפעם הראשונה שעיתי להוראותיו רק במשך שבועיים, בהם חשתי הקלה תוך יומיים מרגע שלקחתי את המשחה. הפסקתי אחרי שבועיים וזו היתה טעות. הכאבים האיומים חזרו. אח"כ הייתי ילדה טובה, התחלתי מחדש במשך ששה שבועות ואני כמו חדשה.
אני לא אוהבת תרופות ומנסה למעט, אבל כשמדובר בצרה כה מזעזעת אני חושבת שנכון לנסות מה שעובד (ובטח לא לשלול מראש טיפולים קונבנציונאליים שיכולים להקל על הכאב ולהביא להחלמה).
בריאות לכולם ולכולן
שקטה*
הצטרפות: 25 ספטמבר 2012, 14:14

פיסורה הצילו

שליחה על ידי שקטה* »

תודה אחת על ההמלצה.
אני חושבת שבד בבד עם טיפול קונבנציונלי, כדאי להדגיש את החשיבות הקריטית של תזונה מאוזנת ועשירה בסיבים למניעה וטיפול בפיסורה וטחורים - הרבה פירות וירקות, הרבה סלט, אפשר גם לאכול קצת שזיפים מיובשים אבל לא יותר מדי כדי לא ליצור תלות. קרה לי בעבר שהתחילה לי פיסורה וממש עצרתי אותה כבר בהתחלה על ידי אמבטיות חמימות ותזונה בלבד. חשוב לשים לב וברגע שזה מתחיל להקפיד על האמבטיות והתזונה, אני מאמינה שברוב המקרים זה ימנע התפתחות של התופעה למשהו נוראי שכבר קשה להתמודד איתו לבד. אה, וגם פעילות גופנית כמו הליכה מאוד עוזרת למניעה וגם לטיפול כשזה עדיין בשלבים הראשוניים (אני מניחה שגם בשלבים יותר מתקדמים, פשוט כואב יותר...).
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

אז ככה לכל הסובלים מפיסורה אני לאחר לידה שניה.. ומסתבר שאני סובלת מזה תמיד לאחר לידות!
השנה החלטתי שאני לא סובלת יותר.
התחלתי לאכול ללא גלוטן לגמרי כמו הצליאקים, לא אוכלת עגבניות וחריף שאני ממש אוהבת אותם , הפסקתי עם הפרות לגמרי , אוכלת רק ירוקים כגון עלי בייבי , בייבי קלי , חסה , כוסברה, פטרוזליה, וכו' האמת שלא יוצא לי לשתות הרבה אהל מכיוון שאני אוכלת ללא גלוטן הצואה שלי רכה קיבלתי משחה מהרופא שגם עוזר פעמיים ביום אני משתמשת רק בבידה אחרי יציאה ותפיחות עם נייר כדי לייבש את המקום.
אני רוצה להגיד לכם שאני ניסיתי הכל כולל דיקור כולל רפלוקסלוגיה וזה הכל חארטה זה לא באמת מקל או עוזר!!! אני סובלת מ2 פיסורות קידמית ואחורית וכיום אני עדיין איתם ואני רוצה להגיד לכם שאני חודשיים רק אחרי לידה וזה שינוי שאין לתארררררר!!! בלידה הראשונה סבלתי כי הזנחתי את זה . אז שבשביל כל מי שסובל תנסו זה מדהיםםםםםם! וכמובן שאני קוראת ברכת אשר יצר בכוונה ומודה על זה שיצאתי משירותים בלי דופק כאבי תופת עזים. תנסו בהצלחה לכל מי שסובל שנעבור את זה מהר אמן
תומר*
הצטרפות: 13 אפריל 2004, 01:45

פיסורה הצילו

שליחה על ידי תומר* »

טוב קראתי כאן כמעט את כל התגובות, לא ידעתי שכ"כ הרבה אנשים סובלים מהפיסורה הזאת, שמתי לב שהרוב זה נשים בפרט אחרי הריון,
בכל מקרה אשתף במה שקרה לי ואולי אני יכול לעזור במשו,
לפני שנתיים הייתי חולה והיה לי שילשולים והקאות, בסוף החולי שכבר כמעט הבראתי פיתאום הרגשתי כאב עצום בפי הטבעת אני אומנם גבר ולא יודע מה זה צירים אבל אני חושב שהכאב הזה של הפיסורה הוא הדבר הכי כואב בעולם, לא יכולתי לשבת, לעמוד ולא לתפקד כמובן שלא ידעתי מה יש לי לא ידעתי מה זה פיסורה ומה צריך לעשות, נסעתי לטרם איכילוב כי לא נתנו לי דרך הקופח להגיע לבית חולים, זמן ההמתנה עם הכאב היה כמו נצח, עשיתי שם קצת רעש כדי שאכנס לרופא כמה שיותר מהר, בסוף בדק אותי ואמר לי יש לך סדק בפי הטבעת, הוא לא אמר את המילה פיסורה וגם לא ידעתי מה זה אומר סדק בפי הטבעת, נתן לי משחה בשם עזרקאין לשים שם וזהו, זאת משחה שמרדימה את המקום, כמובן שלא עזר לי
קבעתי תור לרופא כירורגי דרך הקופח בדק אותי אמר לי יש לך 2 פיסורה לא אחד,
נתן לי את המשחה שמכינים דרך הסופר פארם מניפידיפין 2% למשך כמה שבועות ואמר לי לחזור אליו לביקורת אחרי חודשיים ככה,
כמובן שבינתיים הייתי שותה כף של שמן פרפין כדי לרכך את הצואה ובכל זאת כלום לא היה עוזר לי,
הייתי מנקה אחרי פעולת המעיים עם מגבונים, באחד הפעמים שמתי לב לכפל עור שנוצר בפי הטבעת,
חזרתי לאותו רופא לאחר הטיפול במשחה שכמובן לא עזר ואמרתי לו שיש לי שם חתיכת בשר ושיבדוק אותי,
אמר לי שאם הטיפול במשחה לא עזר נקבע לך תור לניתוח בתל השומר,
הסכמתי לעשות הכל העיקר להתפטר מהפיסורה הזאת שהרסה לי את החיים,
הלכתי עם ההפניה לתל השומר אמרו שיש תור רק עוד 10 חודשים לניתוח לא הייתה לי ברירה וביקשתי לקבוע תור,
בינתיים לא ידעתי מה אני יעשה 10 חודשים עם הסבל הזה חזרתי שוב לאותו רופא תותח מהמבוגרים של פעם אני חושב שקראו לו ד"ר פונצ'ק או משו כזה
אמר לי תקשיב יש משחה מיוחדת וחזקה היא קצת יקרה עולה איזה 300 שח לשפופרת וזה בטוח יעזור, כנראה שלא ממהרים לתת אותה לכל אחד וגם לא בכל מקום יש אותה,
אמרתי לו תקשיב 10 חודשים אני לא כל חודש יקבע אלייך תור תן לי מרשם עם כמה כאלה שיספיקו לי וכך היה,
בדקתי דרך המושלם של כללית המשחה עלתה לי באיזור ה 70 שח לשפופרת ועשתה לי פלאים
היה לי רק גירודים באותו מקום ואותו כפל בשר שהיה, חוץ מזה חשבתי שאין לי יותר פיסורה הייתי יכול ליזור לשיגרה הפסקתי אפילו לשתות נורמלקס שהייתי לוקח כדי להקל על היציאות ואפילו לא הייתי מסתכל מה אני מכניס לפה הכל היה עובר בשלום וכבר לא הייתי מפחד להיכנס לשירותים, ( אני לא אומר שמה שעשיתי זה בסדר אבל אני מספר לכם את מה שבאמת קרה לי ) יש לציין שאני עובד מ השעה 8 בבוקר אני כבר מחוץ לבית ועד 8 בערב מגיע רק בסביבות רבע ל9 הבייתה ככה שרוב האוכל שלי זה בחוץ אין לי איך לדאוג לעצמי בנושא של סיבים ירקות וכו..
בכל מקרה בינתיים הזמן עבר והגיע היום המיוחל לניתוח שזה היה ביום רביעי שעבר,
שוב פעם אני מציין שבעיקבות המשחה שהרופא נתן לי שנקראת Rectogesic 4 mg
כבר לא כאב לי לפחות חצי שנה הייתי עושה הכל רגיל והפסקתי כבר להשתמש במשחה כיוון שלא כאב לי יותר לא ראיתי בזה צורך,
אחרי חצי שנה ( כמובן מדובר עדיין לפני זמן הניתוח על זה עדיין לא דיברתי ) שוב חזר הכאב לא כמו שהיה אבל עדיין שריםה כזאת ביציאה ולאחריה ישר רצתי למשחה הזאת ללא מקלחות וללא שטיפות ושוב הכל עבר וחזרתי לתפקוד מלא במיידי עד ששוב לא ראיתי צורך להמשיך עם המשחה ביום רביעי האחרון כמו שציינתי הגיע היום של הניתוח ואני בכלל בלי כאבים ומתפקד כרגיל רק עם גירודים באיזור של הכפל בשר שהוא כמובן צמח בעיקבות הפיסורה והוא לא חלק ממני, ניגשתי לניתוח בתל השומר החברה שם היו מדהימים באמת יש לציין שזומתי לשעה 8 בבוקר וקיבלו רק ב 10 בעיקבות שביתה שהייתה על שריפת האחות בחולון,
סיפרתי להם שיש לי כפל עור והאם מוציאים את זה בניתוח אמרו לי שכן
נכנסתי לניתוח בהרדמה מלאה לאחר חצי שעה התעוררתי בחדר התאוששות ללא כאב כלל ראו שקמתי מהמיטה נתתי שתן ושחררו אותי הביתה תפקדתי רגיל המקום היה עוד מורדם והייתה לי חבישה, נתנו לי לקחת אנטיביוטיקה נגד זיהום / דלקת ונתנו משכך כאבים למקרה שיכאב
בלילה הורדתי את החבישה ונכנסתי להתקלח הכל היה בסדר עד הבוקר,
קמתי בבוקר רגיל ופיתאום אני מרגיש שיש לי שירותים ואני לא יודע מה לעשות פחדתי להיכנס אבל גם לא רציתי להתאפק,חוץ מזה נגעתי בפי הטבעת בעדינות כמובן והרגשתי את הכפל בשר שהיה לי, ישר התקשרתי לתל השומר ביקשתי את אחד הרופאים שתינחו אותי כדי לשאול מה עושים (בניתוח נכנסים 2 רופאים מנתחים ומרדים) אמרו שהוא לא נמצא ונתנו לי רופא אחר, אמר לי תיכנס לשירותים רגיל כאילו לא עשית ניתוח, שאלתי אותו על הכפל בשר שאמרו שמורידים ואני מרגיש אותו ושלא הורידו כלום, אמר לי אותו רופא שיש בצקות ולחכות שבוע או שבועיים עד לביקורת של הרופא ולא להתרגש מזה,
לא כ"כ האמנתי לו אבל אין מה לעשות, ניתקתי ונכנסתי לשירותים
סבל כזה מעולם לא היה לי אם נחבר את כל הכאבין שהיו לי במשך שנתיים לאותה כניסה הזאת צרחתי לשמיים ולא ידעתי מה קורה איתי מרוב כאב, אנחנו מדברים על יום חמישי,
אחרכ נכנסתי להתקלח לנסות להירגע כמובן שלא עזר נכנסתי למיטה לנוח וקמתי הרבה יותר טוב,
בינתיים הבנתי שלא שמים משחות ולא כלום אחרי ניתוח רק משכחי כאבים שלא עוזרים בשיט
יש לי את המשחה הטובה שעזרה לי בעבר אני מת לשים אותה כי אני בטוח שהיא תעזור אבל הבנתי שלא שמים אז אני בינתיים סובל
יום למחרת יום שישי יש לי שירותים אחרי הקידוש שוב פעם סבל איום, וכן גם היום יום שבת שוב פעם שירותים כמובן שאני עם נורמלקס שמרכך את היציאות הרבה יותר טוב משמן פראפין, כרגע אני אחרי ניתוח אובד עצות בבית חצי מת, אני לא יודע כמה זמן יקח לזה להחלים ו/או מה יהיה עד עוד שבועיים כשאגיע לביקורת בתל השומר או מה עם אותו כפל בשר אם הוא ישאר או יפול לבד אין לי מושג, האמת שאחד הסיבות שעשיתי את הניתוח הייתה גם להעיף ממני את אותו כפל בשר שנוצר לי בגוף בעיקבות הפיסורה,
מצטער על האריכות ועל זה שאין כאן. שיטות כאלה או אחרות של כל מיני שיטות טיבעיות זה לא שאני לא מאמין בזה אני פשוט לא מבין בזה וגם אין לי זמן לזה, אני לא בא להפחיד חלילה מהניתוח כי אני בסהכ 3 ימים אחרי ככה שאין לי מושג מה יהיה בהמשך מה שכן רציתי שתיקחו מכל הסיפור הזה ששום דבר לא עוזר חוץ מהמשחה שציימתי למעלה ששמה בעיברית רקטוג'סיק 4 מ"ג לי היא עשתה פלאים ושוב לציין שיש לי 2 פיסורה לא 1
וכששמים אותה מכניסים לתוך פי הטבעת ולא בחוץ
עוד שו קטן יש לציין שכל אדם ופעולות המעיים שלו אני אישית הייתי עושה לפני הניתוח יום כן יום לא ומאז הניתוח יש לי כל יום ואפילו כמה פעמים ביום לא יודע אם זה קשור לניתוח אבל מה שאני כן יודע שזה סבל נוראי
אם מישו עבר משו דומה למה שאני עובר לאחר הניתוח אשמח לעזרה בנושא,
אפרת*
הצטרפות: 08 יולי 2003, 12:18

פיסורה הצילו

שליחה על ידי אפרת* »

סובלת מפיסורה כבר כמה שנים לסרוגין ושאלתי למעלה שאלה על משחה טבעית ורציתי לשתף.
דיווח - המשחה הטבעית אכן שרפה לי. השתמשתי בה שבועיים ושרפה לי אין לתאר כמה (אני לא אזכיר את השם אבל היא מאוד מפורסמת). אחרי שבועיים החלטתי להפסיק אותה, ופתאום כמו קסם הרגשתי הרבה יותר טוב.
היה לי שקט מוחלט לחודשיים, אבל לפני יומיים היתה לי יציאה מעט קשה והכאבים חזרו לצערי.
אני ממשיכה לטפל בניפידיפין (לי אישית זה עוזר), וגם במשחה הטבעית וגם משתדלת לאכול ירקות מבושלים ופחות עגבניות ופחות חריף.
בינתיים כואב, אני מקווה שזה יעבור בהקדם ולא יתדרדר שוב.
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

שלום תומר גם אני משתמשת במשכה הזו היא עושה פלאים לא עשיתי ניתוח אך אני אוכלת ללא גלוטן ולא משתמשת בשום מקל עצירות או תוספת ויטמינים או תוסף אחר להקלה ביציאה פשוט היציאה יוצאת רכה .אני מציעה שאם יש לך אפשרות אל תשתמש במגבונים או נייר טואלט פשוט לשטוף עם מים עם בידה זה מקל ממש ומחלים את הפיסורה הארורה הזו גם לי יש 2 אחת קידמית ואחת אחורית.
שינתי לגמרי את התזונה שלי .. שהייתי אצל הרופא כירוגי שלי הוא היה בהלם ואמר שהפיסורות מתחילות לעבור (אצלי הם היו ענקיווותת!!!!!, וכל יציאה צרחתי ) אז הרשתי לעצמי לאכול חלה ולראות מה קורה , אכלתי את החלה הזו ופשוט היה לי פקק עצירות שאי אפשר לתאר את הכאבים בכלל!! , אז הבנתי שזה חלק מחיי ואם אני רוצה שזה יעבור להתחיל לאכול אוכל בריא כי אין בררה, אני ממליצה שתיקח איתך לחם ללא גלוטן מהבית ותזמין המבורגר וכל השאר בלי לחם כי אני מבינה שאתה עובד כל היום אבל אם אתה רוצה שזה יחלים תדאג לעצמך בריאותית שתה מים וכמובן תעשה שטיפות באזור וכל יציאה אני נוטלת ידים וקוראת אשר יצר להודות על היצאיות התקינות שלי קוראת מדף כל הזמן לא מתעצלת תראה זה עושה פלאים תנסה .
כמובן שאני אוכלת את כל הירקות. אך הפסקתי עם החריף אוכלת פיקנטי ממש ולא נוגעת בבננה . מקווה שעזרתי לך במשהו החלמה מהירה שהיה ויעבור מהרר אמן
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

תגיד לי תומר אני לא מבין... הכול היה בסדר ואתה עשית ניתוח בכל זאת ???
תומר*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי תומר* »

קודם כל תודה על ההתייחסות למה שכתבתי,
אז ככה לגבי מה שרשרמת לי על ללא גלוטן אני מבין שכנראה גלוטן גורם לעצירות או ליציאות קשות
כמו שאמרתי לך אני כל היום ללא בבית וכבר לא יודע מה לאכול כי לפעמים עם הנורמלקס גם לא עוזר ואני ניסתי לאכול חזה עוף בצלחת אתמול ללא לחם עם סלט ושמן זית לא יודע אם זה טוב אני לא מבין בדברים האלה אני רק יודע שאורז בננות וכל מיני כאלה ממש לא טובים
לגבי עגבניות וגבינות ולימון כל אחד אומר משו אחר אחד אומר שהוא אוכל והכל טוב ואחד אומר לא לגעת אין לי מושג כבר,
לגבי הניתוח שעשיתי ביום רביעי האחרון
אני יסביר זה יהיה קצת ארוך
לפני הניתוח הייתי עם 2 פיסורה כמו שציינתי אחת קידמית ואחת אחורית הרופא ישר אמר לי תעשה ניתוח זה לא יחלים לך ואני הסכמתי לעשות כל דבר בפרט שאני בחור צעיר אז אמרתי שאני יתגבר על זה עכשיו כשיש לי כח ולא בא לי לעבור את הסבל הזה בגיל יותר מבוגר,
עד התור שנקבע לי לניתוח הייתי עושה הכל רגיל אני נשבע לא כאב לי יותר ביציאות הפסקתי עם הנורמלקס שמרכך יציאות וגם עם המשחות,
אבל היה לי תמיד גרד בפי הטבעת, ידעתי שיש לי עדיין את הפיסורה אבל משום מה לא כאב ותפקדתי רגיל,
ידעתי שיש לי כי פעם ב 3 חודשים הייתה לי יציאה עם קצת כאבים לא משו רציני בקטנה שנסבל וזהו
אבל רציתי לעשות ניתוח מכמה סיבות
  1. כדי להתפתר מזה אחד ולתמיד
  2. בגלל שנוצר לי כפל עור שרציתי להוציא בחינת הגיינה ואסתטיקה
  3. שמעתי שמי שעושה ניתוח זה לא חוזר לעולם או לפחות סיכוי קלוש ביותר שיחזור שוב
אז הלכתי על זה
היום יום שני
זה היום ה 5 לניתוח מיום רביעי שעבר
אני מתחרט על הרגע הזה שעשיתי את הניתוח אני מת מכאבים כל רגע כל דקה
אתמול הלכתי למיון בתל השומר
בדקה אותי הרופאה כירורגית כמובן אחרי שעות המתנה
אמרה שהיא לא רואה נפיחות באיזור הניתוח ולא זיהום או דלקת עשתה לי בדיקות דם והיה תקין אז היא נתנה לי כדורים יותר חזקים משו עם מורפיום זה נקרא פרקוסט
ונחשו מה
גם זה לא עוזר הכל חרטה כאבי תופת
היא נסתה להתקשר לרופא המנתח הוא לא ענה לה ושיחררו אותי משם,
היום קמתי שוב עם כאבים מטורפים נוחכתי לדעת שהכדור החזק הזה עושה עצירות
נכנסתי בבוקר לשירותים וראיתי את הכוכבים חח
מצטער שאני נשמע לכם בכיין אבל אין לכם מושג כמה כח סבל יש לי אבל בזה אי אפשר לעמוד
בכל מקרה התקשרתי אליהם והפצרתי בהם שיתנו לי את הרופא המנתח לטלפון
הוא התקשר אלי וסיפרתי לו הכל אמר לי זה בסדר אתה רק 5 ימים אחרי עדיין הכל טרי תחכה עוד קצת יעבור
אני באמת לא מאמין לאף מילה שלו אבל אין מה לעשות
בכל מקרה אשתף בעוד משו הזוי שקרה לי בניתוח
ביקשתי להסיר את הכפל בשר מאחד המנתחים שהיו (יש 2 מנתחים )
זה לא היה זה שדיבר איתי בטלפון
ואמר לי שאין בעיה
נחשו מה? לא הורידו
זה שדיברתי איתו בטלפון אמר לי לי לא אמרת אם היית אומר הייתי מוריד
עכשיו אני גם אחרי ניתוח מת מכאבים נשאר הכפל בשר הזה וסובל כל היום שום כדור לא עוזר
ובואו אני יגלה לכם משו
אני לא שכיר ככה שאני לא בחופש מהעבודה למרות שהם נתנו לי שבועיים וכו..
אני עדיין בעבודה כל היום לא יכול להיות ליד אנשים אני מנסה להתנהג רגיל ולא יכול אני מת מכאב מבפנים
רפואה שלימה לכולם
תומר*

פיסורה הצילו

שליחה על ידי תומר* »

עוד משו קטן, צריך להבין שאחרי הניתוח לא משתמשים במשחות רק במשכחי כאבים שהם נותנים וזה לא עוזר,
זה כמו שמישו לוקח מצית ושורף לך את פי הטבעת ולא מפסיק ויתנו לך אופטלגין
זה נשמע הגיוני?? לא ברור שזה לא ישכח את הכאב אז לא הבנתי את כל "הרפואה" הזאת
עובדים עלינו בעיניים
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

אני אחרי ניתוח של טחורים ופיסורה ..........אחרי יומיים לא הרגשתי את הכאבים של הפיסורה לא לפחד המשחות פותרות את הבעיה לזמן קצר וזה חוזר
פלוני_אלמונית*

פיסורה הצילו

דבר נוסף שברצוני לציין יציאות רק בגיגית עם מים חמים נכון שזה מגעיל אבל מפחית את הכאבים ב - 50%
אופטימית*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2005, 14:19

פיסורה הצילו

שליחה על ידי אופטימית* »

אז ככה!!
מיץ כרוב מחולל נפלאות!! תוך כמה ימים הרגשתי הקלה (ידוע כמרפא כיבים בקיבה ) עזר מאוד!! מה שלא עשו הנפידיפין משחה ונרות וכל שאר העזרים הטבעיים כדורים+משחה, ויטמינים,ושאר ירקות.. נסו מיץ כרוב!!
תודו לי כל כך... אין בעד מה!
שליחת תגובה

חזור אל “טכניקות לעריכה”