אין השמנת יתר מהנקה בלעדית

נמצ'וצ'ה*
הצטרפות: 16 ינואר 2012, 15:08

שליחה על ידי נמצ'וצ'ה* »

קראתי את הדף בשקיקה!!!!! אכן קל לתמרן אמא טרייה, לכאן או לכאן... בני הבכור (שנראה כמו אלפחורס מתוק), נולד בשבוע 35 במשקל 2900... כעבור חודש הגיע ל-4 ק"ג ומאז הוא עולה ועולה... כיום בגיל 4 חוד' הוא מדביק אוטוטו את ה-9 ק"ג... מי שפגש אותו, הבחין ישר בנשימות קצרות ומהירות... אני לטיפת חלב הפסקתי ללכת מ-ז-מ-ן, אחרי שהאחות, בביטחון של 50 שנות ניסיון לדברייה (מתי התלת כשהיית בת 10??!!) טענה כי "הוא סובל מעודף משקל ולכן נשימותיו קצרות..." אצתי רצתי לרופאה התפתחותית כשג'ולת העלבון בגרוני.. וזאת (תותחית שתחייה!) בנימה רגועה הסבירה, שעקב ליידתו המוקדמת, מערכת הנשימה שלו עוד לא מסונכרנת... איי רייס מיי קאייס!!! (נשימותיו כבר לא כאלה מהירות...(: )
על_שפת_ים_כנרת*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2016, 15:14

שליחה על ידי על_שפת_ים_כנרת* »

הי, תודה לדף הזה שאני חוזרת וניכנסת אליו כל כמה חודשים. ביתי המקסימה היא תינוקת שמנמנה ועגולה בת אוטוטו שבעה חודשים, כמה עגולה? 9.700 נמדד אתמול.. נולדה במשקל 3.225.. אם עושים את החישוב היא ממשיכה לעלות בקצב של קילו לחודש... דבר אחד שהשתנה במשך השנים שהשרשור הזה קיים (מדהים) הוא שלא מעירים לנו על האחוזון (97), רק שואלים עשרה פעמים לוודא שזה אכן רק מהנקה בלעדית :) ובכל זאת, מאחר והילדה כברזוחלת, וההאטה במשקל המוזכרת פה לא מגיעה, האם אני צריכה לבדוק לה משהו? יש לי בעיה בבלוטת התריס, אולי זה קשור? אם הדף הזה בחיים אשמח לתשובה :)
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אם הקטנה התחילה לזחול, אז היא גם מפותחת יפה, ו האטה בעלייה במשקל מגיעה אחרי תקופה של זחילה.
שליחת תגובה

חזור אל “סוגיות מנשאים”