לא אוהבת יותר את בעלי
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
לא אוהבת יותר את בעלי
הזוהר שהתעמם- מה שלומכם?
-
- הצטרפות: 13 פברואר 2023, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של הזוהר_שהתעמעם*
לא אוהבת יותר את בעלי
לא כתבתי כאן שנה. ופלוני-אלמוני המקסים אפילו כתב לשאול מה העניינים. ואני לא השבתי. סליחה. לא הייתי מסוגלת. איך התגלגלו הדברים? ובכן, לאחר החלפה של כארבעה מטפלים זוגיים ועוד נסיונות טיפול פרטני, דברים סוג של נרגעו - לא בזכות הטיפולים האלה שהיו סתם בזבוז כסף ואנרגיה. אבל גם כשדברים נרגעו, ההרגשה לא היתה כמו פעם. היתה תחושה שהבן אדם התפרק לגמרי ונבנה מחדש אבל לא נבנה טוב.
מהון להון, פתאום התחיל עוד גל של קניות ושקרים שלו. הפעם קיבלנו אבחנה חד משמעית: יש לו מאניה-דפרסיה. הוא התחיל טיפול בכדורים לפני שבועיים. בינתיים נתן לי את רוב כרטיסי האשראי שלו, סגר כמה חשבונות סודיים שמסתבר שפתח, כדי להגן על הכסף המשפחתי. אבל גם הספיק לנסוע לקצה הארץ ולחתום על זכרון דברים לדירה בלי להגיד לי, כמעט להחליף שוב את האוטו, ובעיקר לשקר ולשקר ולשקר.
אני גמורה. מבועתת. מצד אחד, אני מרגישה סוג של הקלה - גם מזה שהבעיה לא אצלי ולא בזוגיות - ושכל מיני ספקות משונים שהתחילו לעלות בי - גם על זה שהייתי כל השנים אשה טובה וגם על זה שיש לי קריאת מציאות סבירה בכלל - הם חסרי בסיס. זה החזיר לי את האמונה בתפיסת המציאות שלי ובטחון.
מצד שני - שיט!!! עם כל הרומנטיקה-לכאורה בזה שהוא חולה ואני אעמוד לצידו, אני לא יודעת אם אני יכולה לעשות את זה. זה ויתור על הצרכים הרגשיים הכי בסיסיים בקשר. אין לי אמון בו, אין בטחון, הוא משקר, הוא רושש אותנו לגמרי. הוא אוהב אותי אבל הוא חסר אמפתיה ולא קשוב אלי ולא מכבד את הרצונות והצרכים שלי או את הסיכומים בינינו. אני תמיד בעד לעזור לאחרים ובטח לו. אבל כאן יש צורך בויתור על כל החיים שלי - על הזכות לחיות חיים מאושרים ומלאי אהבה וצחוק, עם בן זוג שמכבד ומוקיר אותי ומביע אהבה. זה היה האיש שנישאתי לו. אבל המחלה מחקה את החלק הזה באישיות. מצד שני, אנחנו הרי לא יכולים באמת להפרד. שני ילדים משותפים צעירים מאד - זה אומר שהברירות שלי הן או להישאר איתו או לפרק משפחה ולתת לבנות שלי לחיות חצי מהזמן בבית חולה - מופרע בלי שום משמעת וגבולות. וגם עם ילדים קטנים תמיד נשארים בקשר בסוף. אי אפשר באמת להפרד.
חבל לי עליו. עלינו. אבל אין מה לעשות. אני לא יכולה לחיות ככה. הוא מאד רוצה להציל ולעבוד על הדברים ולא להתנהג כמו שמתנהג. אבל הוא לא עושה את כל מה שהוא יכול בשביל זה. הוא מסרב לעבוד לפי תקציב, לפי רשימת משימות, לפי סדר קבוע, וכו׳.
קשה ממש לחיות עם מישהו עם מוח לא שפוי. וכמה שאני משקיעה בו ובטיפולים בו - גם אני צריכה לחיות וגם לי מגיעה אהבה שלמה ומלאה.
מהון להון, פתאום התחיל עוד גל של קניות ושקרים שלו. הפעם קיבלנו אבחנה חד משמעית: יש לו מאניה-דפרסיה. הוא התחיל טיפול בכדורים לפני שבועיים. בינתיים נתן לי את רוב כרטיסי האשראי שלו, סגר כמה חשבונות סודיים שמסתבר שפתח, כדי להגן על הכסף המשפחתי. אבל גם הספיק לנסוע לקצה הארץ ולחתום על זכרון דברים לדירה בלי להגיד לי, כמעט להחליף שוב את האוטו, ובעיקר לשקר ולשקר ולשקר.
אני גמורה. מבועתת. מצד אחד, אני מרגישה סוג של הקלה - גם מזה שהבעיה לא אצלי ולא בזוגיות - ושכל מיני ספקות משונים שהתחילו לעלות בי - גם על זה שהייתי כל השנים אשה טובה וגם על זה שיש לי קריאת מציאות סבירה בכלל - הם חסרי בסיס. זה החזיר לי את האמונה בתפיסת המציאות שלי ובטחון.
מצד שני - שיט!!! עם כל הרומנטיקה-לכאורה בזה שהוא חולה ואני אעמוד לצידו, אני לא יודעת אם אני יכולה לעשות את זה. זה ויתור על הצרכים הרגשיים הכי בסיסיים בקשר. אין לי אמון בו, אין בטחון, הוא משקר, הוא רושש אותנו לגמרי. הוא אוהב אותי אבל הוא חסר אמפתיה ולא קשוב אלי ולא מכבד את הרצונות והצרכים שלי או את הסיכומים בינינו. אני תמיד בעד לעזור לאחרים ובטח לו. אבל כאן יש צורך בויתור על כל החיים שלי - על הזכות לחיות חיים מאושרים ומלאי אהבה וצחוק, עם בן זוג שמכבד ומוקיר אותי ומביע אהבה. זה היה האיש שנישאתי לו. אבל המחלה מחקה את החלק הזה באישיות. מצד שני, אנחנו הרי לא יכולים באמת להפרד. שני ילדים משותפים צעירים מאד - זה אומר שהברירות שלי הן או להישאר איתו או לפרק משפחה ולתת לבנות שלי לחיות חצי מהזמן בבית חולה - מופרע בלי שום משמעת וגבולות. וגם עם ילדים קטנים תמיד נשארים בקשר בסוף. אי אפשר באמת להפרד.
חבל לי עליו. עלינו. אבל אין מה לעשות. אני לא יכולה לחיות ככה. הוא מאד רוצה להציל ולעבוד על הדברים ולא להתנהג כמו שמתנהג. אבל הוא לא עושה את כל מה שהוא יכול בשביל זה. הוא מסרב לעבוד לפי תקציב, לפי רשימת משימות, לפי סדר קבוע, וכו׳.
קשה ממש לחיות עם מישהו עם מוח לא שפוי. וכמה שאני משקיעה בו ובטיפולים בו - גם אני צריכה לחיות וגם לי מגיעה אהבה שלמה ומלאה.
-
- הצטרפות: 13 פברואר 2023, 15:17
- דף אישי: הדף האישי של הזוהר_שהתעמעם*
לא אוהבת יותר את בעלי
אני ממש אבודה.
אני שכתבתי קודם.
בעלי אובחן עם מאניה-דפרסיה כאמור. הוא שוב קנה ג’יפ בלי ידיעתי - ועוד הוא לא עובד עכשיו! אני עובדת בשתי עבודות, מטפלת בילדות יחד איתו, אני זאת שקמה בלילה כי לא לישון זה טריגר.
הוא לא מפסיק לקנות דברים בלי הגבלה - קפה, דיאט קולה (שזה גרוע לו כי קפאין מעצים מאניה), אוכל בחוץ, עושה מה שבא לו.
אני לא יכולה להמשיך.
אבל מפחדת ממש להתגרש. מה זה יעשה לשתי הבנות שלי?
אני שכתבתי קודם.
בעלי אובחן עם מאניה-דפרסיה כאמור. הוא שוב קנה ג’יפ בלי ידיעתי - ועוד הוא לא עובד עכשיו! אני עובדת בשתי עבודות, מטפלת בילדות יחד איתו, אני זאת שקמה בלילה כי לא לישון זה טריגר.
הוא לא מפסיק לקנות דברים בלי הגבלה - קפה, דיאט קולה (שזה גרוע לו כי קפאין מעצים מאניה), אוכל בחוץ, עושה מה שבא לו.
אני לא יכולה להמשיך.
אבל מפחדת ממש להתגרש. מה זה יעשה לשתי הבנות שלי?
לא אוהבת יותר את בעלי
אני רוצה להודות לד"ר WAVA האיש שעזר לי לתקן את הנישואים שלי ולגרום לבעלי לאהוב אותי יותר, אם יש לך בעיה זוגית כלשהי, אתה יכול לפנות אליו ישירות בכתובת -Email- [email protected], אתה יכול גם לשלוח וואטסאפ/ברר אותו עם המספר הזה (+66992602953), הוא האדם הנכון לעזור לך עם בעיית הנישואין שלך, אני מאחל לך כל טוב.
-
- הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08
לא אוהבת יותר את בעלי
אני נשוי שבע שנים בלי ילד, אז בעלי מתחיל להתנהג באופן מוזר, חוזר הביתה לאחרונה ולא מבלה איתי יותר, והוא התגרש ממני. אז נהייתי עצוב מאוד ואבדתי בחיים כי הרופא אמר לי שאין שום דרך להיכנס להריון, זה באמת מאמלל את חיי. עד שנתקלתי בחבר שסיפר לי על ד"ר וואווה מהאינטרנט, איך הוא עזר לנשים רבות עם בעיות דומות שעברתי, אז יצרתי איתו קשר בכתובת: [email protected] והסברתי לו. הוא אמר לי את כל מה שאני צריך לתת לפני שהוא יכול היה להטיל את הכישוף כדי להחזיר את בעלי שעשיתי, והוא שלח תפילה עוצמתית שעלי לומר באמצע הלילה בזמן שהוא הטיל את כישוף האהבה. זה היה נס כעבור 3 ימים בעלי היחיד חזר אלי והתנצל על כל מה שהוא עשה ואמר לי שהוא היה מוכן לחלוטין לתמוך בי בכל מה שרציתי. התקשרתי במהירות לד"ר וואווה וסיפרתי לו מה קורה באותו הרגע והוא גם התכונן ושלח לי תרופה שלדבריו תרפא כל מחלה או זיהום לא רצוי שמונע ממני להרות ואז הנחתה לי כיצד להשתמש בה לפני שפגשתי את שלי הבעל לאחר השימוש בעשב ושורש הילידים הזה, כמה שבועות אחר כך התחלתי להרגיש סימני הריון בכל מקום שאני ממש בהריון, פשוט ילדה ילד ב -1 בחודש זה. אני מבטיח ליידע את כל העולם על ד"ר וואבה להציל את מערכת היחסים שלי כמו גם לתת לי ילדים. אני יכול לקרוא בגאווה שלי היום. לכל אישה שמוצאת את זה בלתי אפשרי, הנה ההזדמנות שלך לחייך ולהביא אושר למשפחתך, אנא צור קשר עם ד"ר וובה או צור קשר עם WhatsApp/ Viber שלו: (+22960784513) הוא אלוהים שנשלח להחזיר את האוהבים האבודים ולהביא לך אושר ו
-
- הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08
לא אוהבת יותר את בעלי
שלום לכולם, אני כאן כדי לחלוק עדות קטנה. שמי נעמי שמואל, אני בת 40, התחתנתי בגיל 31, יש לי רק ילד אחד וחייתי באושר ועושר. אחרי שנה של נישואים בעלי הפך להיות כל כך מוזר ואני לא ממש מבינה מה קורה, הוא עמוס מהבית לאישה אחרת, אני כל כך אוהבת אותו שאני לא חולמת לאבד אותו, אני מנסה כמיטב יכולתי לוודא שלי הבעל חוזר אליי, אבל הכל בלי עזרה, בוכה ובוכה מבקש עזרה, דיברתי על זה עם המשפחה שלו אבל לא קיבלתי תשובה. אז חברתי הטובה אנה ג'והנסון הבטיחה לעזור לי. היא סיפרה לי על אדם בשם ד"ר אפטה, אמרה לי שהוא איש גדול מאוד וגבר אמיתי שאפשר לסמוך עליו ואין לו שום קשר לבעיות אהבה שהוא לא יכול לפתור והיא סיפרה לי איך הוא עזר לאינספור אנשים בבנייה מחדש של מערכת היחסים שלהם. הייתי ממש משוכנע, יצרתי קשר במהירות עם כתובת הדוא"ל שלו, [email protected] או ה-WhatsApp / viber שלו עם המספר הזה (+22958359273). אני מסביר לו את כל הבעיות שלי, הוא אמר לי שאני לא צריך לדאוג שכל הבעיות שלי ייפתרו מיד. הוא אמר לי מה לעשות כדי להחזיר את בעלי, ואמרתי את זה, הוא אמר שאחרי 3 ימים בעלי יחזור ויתחיל להתחנן, וזה באמת קרה כמו שהוא אמר, מאוד הופתעתי, זה כל כך מדהים. התהילה של מערכת היחסים שלנו עם אלוהים קרובה מאוד עכשיו ושנינו חיים באושר ועושר עד עצם היום הזה. אם נתקלתם בבעיה דומה, פנו אליו מיד ופתרו את הבעיה אחת ולתמיד. אני גם עד חי..