טיפול בפסוריאזיס

פלוני_אלמונית_לי*
הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי פלוני_אלמונית_לי* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שמחה רצח שמצאתי את הפורום הזה חשבתי להתאבד כי ממש רע לי, מבפנים
אני חולת פסוריאזיס עם דמעות בעיניים כל פעם שמזכירים את המילה באמת, ישלי נגעים על כל הגוף וקשה לי כי קיץ ואני רוצה ללכת לים ואני בת 15 ורע לי.
מדיטציה עוזרת לי אני מורחת ממש כרגע לימון מקווה שזה יעזור גם לי, מחר אקנה אומגה3 כמו שכתבת תודה רבה♥
החלמה מהירה לכולנו הכי חשוב הבריאות אני באמת מעריכה יותר את הגוף שלי
נורית*
הצטרפות: 12 אוגוסט 2002, 05:46

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי נורית* »

שלום לכולם, אני סובלת מפסוריאזיס כבר 43 שנים וניסיתי הכל (אני חושבת) אבל לאחרונה גיליתי טיפול חדש אלטרנטיבי שעוזר לא רק לפסוריאזיס.
שמן זרעי המפ שרצוי להשתמש בו חיצוני ופנימי. יש בו ריכוז גבוה מאד של אומגה 3, 6, 9 בנוסף יש בו אשלגן וכל מיני מינרלים כל הבי למיניהם והוא מעלים את הפסוריאזיס לחלוטין, פותר בעיות קשב וריכוז, עוזר לפעילות המעיים וחילוף חומרים, מנקה את הכבד, עוזר לאוסטאופורוזיס בונה עצם וללא כולסטרול. התחלתי טיפול איתו השבוע ואני כבר רואה ירידה בפסוריאזיס. אם יש למישהו שאלה אפשר לפנות אלי פה או בטלפון 0534203206 נורית
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

אני דוגמנית ויש לי פסוריאזיס בגוף, גם כמו שנאמר פה ממש רע לי עם זה וחבר שלי לא יודע. נגעים ענקיים על הגוף (5 סמ) אני אוכלת תוספי תזונה של אומגה 3 והאמת שאני רואה שיפור, אני רוצה משהו מיידי ולכן אני מורחת מסיכות של ים המלח\ יוד !! משפשפת כל יום עם לימון וזה נוראי ולא עובר עד הסוף!.
נורית אשמח לשמוע מחירים
לילי*
הצטרפות: 03 מרץ 2004, 23:44

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי לילי* »

שמן זרעי המפ שרצוי להשתמש בו חיצוני ופנימי. יש בו ריכוז גבוה מאד של אומגה 3, 6, 9 בנוסף יש בו אשלגן וכל מיני מינרלים כל הבי למיניהם והוא מעלים את הפסוריאזיס לחלוטין, פותר בעיות קשב וריכוז, עוזר לפעילות המעיים וחילוף חומרים, מנקה את הכבד, עוזר לאוסטאופורוזיס בונה עצם וללא כולסטרול. התחלתי טיפול איתו השבוע ואני כבר רואה ירידה בפסוריאזיס. אם יש למישהו שאלה אפשר לפנות אלי
שלום נורית, יש לי בעיה ברגל, לא פסוריאזיס אבל בעיית עור עקשנית, מגרדת ולא אסתטית. שמעתי על שמן המפ. זה באמת עוזר לך?
איך את לוקחת - באופן חיצוני או שאת גם בולעת את זה? אשמח לפרטים.
תודה והרבה בריאות.
נורית*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי נורית* »

שלום רב לך לילי, אני מורחת על הפסוריאזיס בכל הזדמנות במשך היום ושותה כף 3 פעמים ביום כי יש לי גם בעיות אורטופדיות אבל את יכולה לשתות פעמיים ולמרוח. גם אם יש לי עקיצות של יתושים, זה מונע ממני לגרד ומעלים את העקיצה. אני יכולה לאמר לך שבמשך שבועיים שהתחלתי לשתות אותו, אמנם הכאבים האורטופדים לא עברו לי לגמרי, אבל התחלתי לתפקד מבלי לסבול כאבים חזקים וזה אחרי שחמש שנים אני כמעט שלא עשיתי שום דבר מרב שסבלתי. חשוב להיות עקביים ולא להתייאש כי השינוי הוא איטי אבל אני מרגישה עשר, מצב הרוח השתנה אצלי כי אני פחות פוחדת לצאת לרחוב שמא אסבול בדרך. בפסוריאזיס השינוי איטי במיוחד ומנסיון שלי כשזה עובר מהר, זה גם חוזר מהר.
נורית*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי נורית* »

לדוגמנית האלמונית, מצטערת שלא עניתי לך מוקדם יותר. הטיפול עם השמן הוא לא הוקוס פוקוס כי הוא טיפול עמוק יותר ובגלל זה גם שותים אותו. כל הבעיה של הפסוריאזיס בגלל דברים טראומטים שקורים לנו ולכן מעבר לטיפול החיצוני חייבים גם לשתות אותו. הוא יוצר רוגע ושובע. אני אוכלת הרבה פחות עכשיו כי אין לי תחושת רעב ואני רגועה יותר וזה מאד חשוב לפסוריאזיס. חחח אחרי שאני מורחת בגוף, כל הכלבים שלי רוצים ללקק את זה ממני.
לגבי מחירים, השמן נמכר בבקבוק של 250 מ"ל ב-100 שקל, אני קניתי כמות של בקבוקים של חצי ליטר ב-180 שקל לאחד ואם את רוצה אני יכולה למכור לך כי אני יודעת שבהרבה מקומות זה חסר. צרי איתי קשר אם תרצי, הטלפון שלי נמצא בהודעה הראשונה. נ.ב. הכי חשוב זה לא לעשות חשבון לאף אחד ואם את חוששת שהבן זוג שלך יראה את הכתמים האלה, אל תחששי!!! מי שלא מקבל אותך איך שאת, לא שווה שיהיה איתך, זה סימפטום נפשי פסיכוסומטי ויכול לקרות לכל אחד. יש היום אחוז גבוה של סובלים מפסוריאזיס במיוחד אני רואה את זה בארץ כי יש פה מתח רב. אנשים מקבלים את הפסוריאזיס בגילאים מבוגרים יחסית כי קורים להם דברים טראומטים. דברי איתו על זה
עדי :)*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי עדי :)* »

שלום...אני בת 23 אצלי הפסוריאזיס התחיל אחרי 3 שנים לאחר דלקת פרקים חמורה בילדות...
הכל התחיל מהקרקפת לאחר מכם התפשט לעצם הזנב למרפקים וכרגע גם לרגליים.. עם השנים קיבלתי מרוםא העור של קופת החולעם מגוון משחות שלצערי לא עזרו לאחרונה קראתי על שמן קנאביס מרחתי לראשונה את השמן על הפצעים ואני כרגע גם לפני ניתוח שרוול אז התזונה של משתנה באופן אוטומטי מישהו יודע אם יש לשמן איזשהם תופעות מוזרות חוץ מבחילוץ והאם אפשר למרוח את השמן ישירות על הפצעים ולשבת בשמש?
לילי*
הצטרפות: 03 מרץ 2004, 23:44

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי לילי* »

אני מורחת על הפסוריאזיס בכל הזדמנות במשך היום ושותה כף 3 פעמים ביום כי יש לי גם בעיות אורטופדיות אבל את יכולה לשתות פעמיים ולמרוח. גם אם יש לי עקיצות של יתושים, זה מונע ממני לגרד ומעלים את העקיצה. אני יכולה לאמר לך שבמשך שבועיים שהתחלתי לשתות אותו, אמנם הכאבים האורטופדים לא עברו לי לגמרי, אבל התחלתי לתפקד מבלי לסבול כאבים חזקים וזה אחרי שחמש שנים אני כמעט שלא עשיתי שום דבר מרב שסבלתי. חשוב להיות עקביים ולא להתייאש כי השינוי הוא איטי אבל אני מרגישה עשר, מצב הרוח השתנה אצלי כי אני פחות פוחדת לצאת לרחוב שמא אסבול בדרך. בפסוריאזיס השינוי איטי במיוחד ומנסיון שלי כשזה עובר מהר, זה גם חוזר מהר.
תודה נורית. קניתי שמן המפ והתחלתי להשתמש בו. בעיקר חיצונית. שותה כפית ביום כדי לראות איך זה משפיע לפני שאני מעלה את המינון. שאלה אחרת: את לא חוששת מהקלוריות שיש בשמן? שלוש כפות ביום נשמע לי הרבה... וגם המחיר, קניתי 250 מ''ל ב115 ש''ח, שמן של פוקה.
תודה והרבה בריאות לכולן.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

האים יש קשר לגזזת בעבר לב פסוריאזיס
נורית*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי נורית* »

לכל מי שמעוניין לדעת על שמן זרעי המפ. השמן עצמו הינו שמן זית שחומם עם עלי קנאביס בחום חלש במשך 48 שעות. מי שיש לו בעיה לשתות את זה, יכול לשים אותו בסלט. ירידת כתמי הפסוריאזיס איטי. לגבי השמנה, זה לא משמין ויוצר תחושת שובע. לא משנה של איזו חברה, אני קניתי בחו"ל ואת קנית יקר אפילו בשביל הארץ וזה ייגמר לך מהר, בגלל השימוש האינטנסיבי שלי, נגמר לי חצי ליטר בחודש. אין קשר לגזזת בפרט לפסוריאזיס חוץ מקשר של רב מחלות העור לנפש
אשתו_של*
הצטרפות: 10 אוקטובר 2007, 23:03

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אשתו_של* »

לשימוש חיצוני בשמן המפ - האם יש תופעות לוואי?
Plami*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי Plami* »

היי
אני משתמש במריחה חיצונית על הנגעים מספר פעמים ביום בשמן האמפ וישנו שיפור משמעותי !
השבוע אני מתכוון להתחיל גם בשימוש פנימי של כף ליום, הטעם אגוזי ולדעתי טעים.
עוז*
הצטרפות: 11 מאי 2006, 18:53

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי עוז* »

שלום אני כבר שנים רבות עים הפסוריאזיס כולם כתבו על דברים מהצומח גם אני קניתי שמן מפ וזה באמת עוזר אבל זה לא הטיפול היחידי אני מטופל בזריקות ביולוגיות בשם סטרלה שממש ניקה אותי כדאי להתעניין גם בטיפול רפואי ויחד עים השמן מפ והמון אמונה נצליח להינתקות מהנגעים
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

שלום לכולם, קראתי מכל הנאמר פה.. אני סובלת כבר 22 שנה מפסוריאזיס בכל הגוף והקרקפת ללא הפוגות ניסיתי אינספור טיפולים ללא הועיל, התחלתי בשבועיים האחרונים לשתות בבוקר חצי לימון וכף שמן זית. במקביל מורחת בערב לימון על העור. מבחינת התזונה נמנעת מגלוטן שמרים ביצים סוכר ומוצרי חלב ומקפידה לשתות הרבה מים והשיפור מתחיל להתרחש שזה מדהים!
פלוניתית*
הצטרפות: 19 מרץ 2002, 12:51

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי פלוניתית* »

גם אנחנו ראינו שינוי בפסוריאזיס לנוכח תזונה. אצלינו הורדה משמעותית של כמות בשר ועליה משמעותית בצריכה של ירקות עשו את העבודה.
אורחת*
הצטרפות: 26 אוקטובר 2003, 18:19

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אורחת* »

מומלץ לנסות להשתמש בסבון טבעי על בסיס שמן נים (neem ) ושמן זית. ולהמנע לחלוטין משימוש בכל סבון אחר. זה צריך להיות סבון ממש טבעי, לא משהו שמוכרים בסופר או בבוטיק סבונים אלא סבון אמיתי פשוט העשוי ממעט מאוד חומרים.
במקום קרם גוף שמן טבעי, שמן זית, קוקוס, או שמן אחר איכותי מאוד (כבישה קרה ללא ריסוס שאפשר לאכול)
מומלץ לנסות לצרוך מזון מאוד נקי, בעיקר פירות וירקות לא מבושלים ומעט סוכרים, קמח לבן, מוצרים מן החי
נשואה_ל*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי נשואה_ל* »

שלום , אני נשואה לבעל חולה פסוריאזיס. בחורף האחרון כנראה בגלל הקור העז הפסוריאזיס התפרץ לדרגות חומרה שלא הכרנו קודם.
טיפול בפוטותרפיה הקל מאד אך בשלב כלשהו הפסיק להשפיע ואף חלה רגרסיה ענקית שהרופא לא יכל להסביר ורק העלה עוד ועוד את מינון הקרינה אך ללא הועיל - בעלי הגיע למצב של פצעים פתוחים, חתכים כואבים שגורמים סבל של ממש. תופעות שמעולם לא חווה בעבר...הרופא בתגובה החליט לתגבר בתרופה כלשהי שכמות תופעות הלוואי והסיכונים היתה ממש מבהילה, ולכן החלטנו להפסיק את הטיפול הקונבנציונאלי ולנסות לטפל באופן טבעי - קראתי בעיון את כל ההודעות (תודה לכל מי שתרם)
ולאחר מחקר קטן, החלטנו לטפל בעצמנו לפי עיצות שליקטנו באינטרנט ובעיקר בפורום הזה (בניכוי של עיצות סוכני מכירות):
להוריד מהתפריט: קמח לבן, סוכר לבן, מטוגנים, בשר בקר, מוצרי חלב, קפאין - לגמרי! (יש לציין , שהתזונה של בעלי היתה מאד לקויה קודם לכן).
עוף רק פעם בשבוע (שבת)
בבוקר מיץ עשב החיטה על קיבה ריקה
בכל ארוחה אומגה גליל (סך הכל 3 פעמים ביום)
פעם ביום : טיפות ויטמין D, ויטמין E
פעם ביום : כורכומין
פעמיים ביום סלט כולל כל הירוקים: כוסברה, פטרוזיליה, חסה....הרבה לימון
ובטיפול חיצוני: ישיבה באמבט חמים עם שיבולת שועל (סתם שיבולת שועל אורגנית מהשקית) , שטיפה בסבון טבעי אורגני Avalon Organics (בחנות הטבע הומלץ אני מקוה שלא עבדו עלי...) ומריחת קרם LOTION מועשר בקלנדולה ושיבולת שועל, גם הוא אורגני (גם עליו המליצו בחנות הטבע, הוא יקר רצח! ואני ממש מקוה שגם פה לא עבדו עלי...כשהגעתי הביתה חיפשתי חוות דעת עליו מהאינטרנט ולא ממש מצאתי...)
בינתים בעלי מדווח על הקלה משמעותית לאחר האמבטיות והקרם. הכאב ממש נעלם אבל הבעיה היא שתוך כמה שעות תחושת היובש והכאב חוזרת.....מקוה שהטיפול התזונתי יתן אותותיו גם כן...ומהר!
אגב במסגרת הבדיקות והחקירות שמענו המלצות טובות ואמינות על הרב אושרוב שמאבחן ונותן טיפול בתזונה. הדיאטות לכל מטופל שונות אבל המשותף לכולן הוא הפרדה בין מזונות חומציים לבסיסיים או משהו כזה. הבנתי שיש לו הצלחה מדהימה עם חולי פסוריאזיס, הבעיה שהתור הקרוב שלו הוא עוד שנה וחצי (!!!) ולכן לעת עתה ירדנו מזה וניסינו לטפל עצמאית נקוה לתוצאות טובות, אולי נקבע תור במקביל - מי יודע מה יהיה עוד שנה וחצי... אם יש למישהו טיפים נוספים או תיקונים לטיפול שתיארתי. אשמח לשמוע. תודה!
נשואה_ל*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי נשואה_ל* »

רציתי לעדכן לאחר שבועיים טיפול לפי ההודעה הקודמת שלי ...זה נשמע מופרך אבל ב"ה השיפור לא ייאמן.
מרבית הפצעים עדיין קיימים אבל כל החתכים באזורים הקשים התאחו והצבע הכמעט צהבהב שהיה על אזור החתכים נעלם לגמרי. הפצעים נראים אדמדמים , חלקים הרבה יותר , לא יבשים ומקושקשים כמו שהיו והם הרבה פחות מציקים. כאב כמו שהיה לו - אין בכלל יותר. וזה מדובר על האזורים הקשים שאפילו הפוטותרפיה וים המלח לא הצליחו לשפר. באזורים הקלים, פצעים קטנים וטריים כמעט נעלמו לגמרי. אני אפילו מצטערת שלא צילמתי איך היה נראה בתחילת הטיפול (מחריד) ואיך עכשיו! ומדובר בסך הכל על קצת יותר משבועיים. כמובן שבעלי ממשיך במלוא המוטיבציה לאור השיפור.
אני לא בטוחה מה מכל מה שעשינו גרם לשינוי אבל האינטואיציה שלי אומרת שדוקא העשב חיטה. בכל אופן, אנחנו ממשיכים בדיוק באותו תפריט פנימי וחיצוני.
החיסרון היחיד: הכדורים שקנינו, הויטמינים, קרם הגוף , הסבון - כל זה מאד יקר (לא אגזים שהכל עלה יחד קרוב ל 1000 שח..וחלק מהמוצרים עומדים להיגמר...). מצד שני, התוצאות כל כך טובות שלעת עתה נמשיך ככה עם אותם מוצרים בדיוק...עד שנרגיש מספיק בטחון לנסות לוותר על רכיב אחד למשך תקופה...

מקוה שהמידע יעזור למי שצריך. ולמי שקשה הכל - שינסה לפחות את עשב החיטה (זה מאד זול) לסחוט . להקפיא בשקיות הנקה או מגש קרחונים. בעלי מפשיר מהלילה 3 קוביות. שותה כל בוקר על קיבה ריקה ונמנע שעתיים לאחר מכן מאכילה. בדיוק כפי שאחת הגולשות הסבירה למעלה. תודה. תבורכו !
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

שאלה לנשואה ל...רציתי לדעת מה מצבו של בעלך לאחר חודשיים לאחר הכתבה האחרונה שלך כאן ....והאם באמת הורדת מהתפריט משהו והתמקדות במשהו ספציפי שכן הוא זה שעזר לבעלך ....תודה
פלוני_1*
הצטרפות: 03 מאי 2014, 19:07

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי פלוני_1* »

בס"ד טוב שיש את הבלוק הזה ואני חושב שטבעי זה הנכון לעשות רוצה לציין דבר חשוב מאוד עבור הפסוראזיס לגבי משחות סטרואידית לענייות דעתי אומנם מציינים זאת אך לא באופן ברור מספיק כאשר משתמשים בו באופן שהוא מקומי (קטן ) 10 ימים עד שבועיים זה בסדר, אך אם חוזרים על כך יותר מידי פעמים גם לא טוב. כאשר משתמשים באופן קבוע התופעות לוואי יכולות להיות חמורות ורק לאחר זמן רב שמתי לב שהכן זה מהמשחה .ואני מדבר על כך מניסיון אישי 10 שנים עם פסוראזיס המשחה כבר לא עוזרת במיוחד ואינה מועילה לאחר שימוש ממושך לכן אני משתף אתכם....רק לתשמות לבכם ...בשורות טובות לכולם אם יש טיפים חדשים אז תשתפו אני מאמין שעוד כמוני קוראים את הפוסטרים האלו ונעזרים במה שכותבים בשורות טובות לכולם ורפואה שלמה בעזרת ה' לכולם
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

מישהו שמע על שיטת מינרל מור? או T.M.S.T?
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

אני סובלת מפסוריאזיס כבר 45 שנה והוא פרץ בקרקפת ישר אחרי קבלת המחזור הראשון שהיווה אצלי אירוע טראומתי. ניסו עלי כל מיני משחות, תסחיפים, ניסיתי חומרים טבעיים ושום דבר לא עזר. החיים של רובנו, מלאים לחץ ומתח, אבל אצל חולי פסוריאזיס, זה מוגבר פי כמה, לא משנה מה הטריגר שגרם לזה. במשך השנים, הפסוריאזיס התפשט אצלי לכל מיני מקומות בגוף, חלקם מציקים, חלקם מציקים פחות.
במשך שנים השתמשתי בדיפרוסאליק לקרקפת והוא עזר קצת ותמיד חזר בצורה חזקה יותר, כמו אחרי שמפסיקים דיאטה. בחודשים האחרונים, התחלתי להשתמש בשמפו פאנטן מאילוצים כלכליים, כי לא יכולתי לקנות את האלפוסיל היקר שעזר קצת, השמפו פאנטן, השפיע יותר מכל התרופות שלקחתי עד היום, במשך שלושה חודשים, נעלם לי כל הפסוריאזיס מהקרקפת. לצערי הכתמים בגוף לא נעלמו עדיין, אבל התחלתי בשינוי תזונה ונראה שזה מתחיל להשפיע, ימים יגידו.
אישה_במסע*
הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אישה_במסע* »

מצויין!

עכשיו, יש לך התנגדות להעברת הדף לאתר השיתוף והתמיכה?
יולי_קו
הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
דף אישי: הדף האישי של יולי_קו

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי יולי_קו »

אני בעד.
פלוני_אלמונית*

טיפול בפסוריאזיס

ממש לא.
אבל איך לעשות את זה?

חבל
אישה_במסע*
הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אישה_במסע* »

הנה, עכשיו הדף באתר השיתוף. וכל הסובלים מפסוריאזיס יוכלו לשתף פה ולתמוך אחד בשני.
נשואה_ל*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי נשואה_ל* »

סליחה על האיחור בתשובה. להלן עדכון לאחר שינוי קיצוני וממושך באורח החיים של בעלי.
השינוי הוא בעיקר: הורדת קפאין, חלב, קמח לבן, סוכר לבן.
ומשחות יקרות שהחלפנו בינתיים כמה פעמים ולכן אני לא רוצה להמליץ על אחת מהן באופן חד משמעי.
עדיין יש לו פסוריאזיס אבל כאמור למעלה :
  1. הנגעים במקומות הקלים נעלמו
  2. הנגעים במקומות הקשים אמנם נשארו אך בצבע אדום חלק - אין לתאר את השינוי יחסית למה שהיה. היינו במצב קטסטרופלי של עור מתבקע. כעת מבחינת בעלי המצב נסבל.
אני מאד רוצה שירד לים המלח כדי לנקות עוד אבל הוא מסרב...
אגב הוא גם ירד בזכות השינוי 17 קילו ומרגיש בכלליות הרבה יותר טוב אבל כאמור, השיפור החד שראינו עם המעבר לתזונה לא המשיך לגדול אלא נשאר כפי שהוא (סוג של חוק התפוקה השולית) ומאז המצב נשמר - לא מושלם אבל פי 100 יותר מהשפל שהיינו בו
אשר_מ*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי אשר_מ* »

שלום לכל התומכים והנתמכים, היה לי כיף ומנחם לקרוא ולהזדהות עם חולים נוספים.
אני סובל מפסוריאזיס קל בשנים האחרונות אבל עם הידרדרות מתמדת. בשנה האחרונה זה החמיר על העפעף של העין וזה ממש ממש מפריע עד כדי שיתוק רגעי בגלל הגירוד. זה גם מתחיל להתפשט. אני שוקל מעט, מקפיד מאוד על תזונה בריאה (טבעוני), ספורט ותירגולים רוחניים. נראה שאת הפסוריאזיס זה לא מעניין. מהר מאוד נואשתי מרופאים קונבנציונליים ויצאתי לחפש רופאים אלטרנטיביים. לאחרונה הייתי בטיפול של רופאים טבטיים בהודו ולפני כן טופלתי במרפאה של אמיר קליי. בינתיים שום דבר לא עוצר את ההתפרצות שלא לומר עוזר. הייתי בפגישה אצל איתן טל (צוף צמחים), הוא מציע טיפול בצמחים והוא בטוח בעצמו שתוך חודשיים יהיה שיפור ניכר. אני די נואש אבל המחיר שלו קר מאוד בשבילי. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המרפאה שלו או אותו ואם יש לו מידע לגבי מידת ההצלחה של הטיפול אצלו?
תודה, ובהצלחה בדרך הריפוי, אני יכול לדמיין כמה זה קשה:)
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

טיפול בפסוריאזיס

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

תזונה פיזית
ותזונה נפשית.
העור משקף את הפער בין הפנים והחוץ בין הרצוי למצוי. כמובן קשור לתכונות אופי של החולה.
לדעתי, עיקר העובדה זה בפן הרגשי - נפשי.
לעבוד על התכונות שלך, לקבל את עצמך, להבין שאין לך שליטה על החיים לקבל את הפער האדיר בין הדברים שאתה רוצה וחולם עליהם לבין הדברים שהמציאות מזמנת לך. להיות שמח בחלקך, להגביר את התובנות על החיים,] לזרום עם החיים, החיים לא מושלמים ואף רחוקים מזה, בוודאי שאין מצב שמגיעים למין שלווה תמידית וכו'.
לעבוד עבודה אמיתית על הנפש
בהצלחה
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”