איך שוכחים מישהו

פנטי*
הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שירוש, מבינה אותך ומצדיקה אותך
לענות שאין סיבה מיוחדת זה ממש מעצבן
תגיד שמת לך הכלב, שהייתה לך שפעת שלא יודעת מה. שהיה לחץ בעבודה רק תגיד משהו. שום סיב מיוחדת????
שילך להזדיין באמת! חצוף!!!
ולשרוץ בפייסבוק הזה ולא לשלוח הודעת התעניינות בפרט שאת לא מרגישה טוב? פשוט חוצפה
אל תיזמי. רק תראי מה את כן עושה. כי לחכות לו זה מתיש. למכות שהוא יתעורר או יחזור לפעם זה כאב לב.
דתיה*
הצטרפות: 07 פברואר 2010, 22:58

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי צודקת ככ שיר. אגב לדעתי גברים לא יודעים להתמודד עם מישהי שהם אוהבים כשכואב לה או חולה... הם בורחים
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שיר אני עברתי כאב דומה מאוד אלייך. תראי אפילו שכתבתי הודעה כואבת בסטטוס הוא התעלם אז הבנתי כמה הוא מגעיל ומחקתי אותו.. ואז הוא מחק אותי וחירטט לי שהוא הסתבך עלק. שקרנים ומגעילים.. אני כל הזמן תוהה אם הוא שם לב שנעלמתי?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אגב שיר גם שלי היה מגיב תקופה על התמונות שלי בוואצאפ.. על התמונת פרופיל
שיר*
הצטרפות: 23 פברואר 2003, 13:59

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - כשלא הרגשתי טוב והתעניין רק בתחילת השבוע ונעלם.. כל השבוע, כששלחתי לו לא מעניין אותך איך אני מרגישה? ענה לי שכבר לא יודע איך להתנהג איתי.. (כאילו מה הגזמתי ???)כשהיה חשוב לו היה יופי מתעניין, וגם אם הוא בפייסבוק וגם אם לא, לשלוח הודעת התעניינות לשלומי כשהוא יודע שאני לא מרגישה טוב זה בדיוק דקה!!! מי שלא מעריך אותי שילך להזדיין ויחפש לו מישהיא שתתעניין בו ותתרפס עליו, זו לא אני, תאמיני לי שלמרות שלרוב אני לא זו שיוזמת ידעתי יופי להעניק לו גם כשלא יכולתי בנסיבות מסויימות לעשות משהו מיני בשבילי עשיתי בשבילו, אבל לא דואגת יש מי שרואה הכל למעלה.. לא אתן לו את התענוג שאני מתרפסת עליו לא מגיע לו. גם לקפה לא נאה לו להגיע רק לזיון.. אז שילך להזדיין !
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - הגיבו לתמונת פרופיל רק כשרצו ל״קנות״ אותנו במחמאות זו גם שיטה של הממזרים האלה- כשאנחנו בכיס הם לא זורקים מילה.. יאללה חתיכת ממזרים בני ממזרים ! אני לא זקוקה למחמאות שלו, יודעת בדיוק מה אני שווה ואיך אני נראית (סורי על אי הצניעות אבל מחמיאים לי מלא) מתלבשת, מטופחת ודופקת הופעות בעיקר בשביל עצמי! להרגשה האישית שלי.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - הוא ידע פעם להתמודד כשלא הרגשתי טוב, (מקוררת, שפעת , לא איזה מחלה חלילה..) ידע לשלוח כל יום הודעה איך אני מרגישה, זה לא שהוא לא יודע להתמודד זה פשוט הרבה פחות מעניין אותו. אין מטרה לא שואלים, יש אופציה לזיון מתעניינים.. ככה זה בשלב הזה! זונות כל הגברים שמתנהגים ככה !!!!! הוא חושב שאני מפגרת אז לא אני לא.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

בדיוק. גמאני ככה. מתלבשת ומטפחת את עצמי עבורי בלבד.
מעניין כמה זמן יעבור עד שייצור קשר.
תיכף זה חודש והמקסימום שלא יצר היה פעם בחודש. עכשיו בגלל שמחק את המספר יש לו דרכים אחרות למצוא את המספר אבל לא אעזור לו
מעניין אם ישבר פה שיא.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני ממש מבינה אותך אבל כולם כאלו. ידיד טוב אמר לי שגבר שרוצה קשר עם אשה בעיקרון רוצה אותה לזיונים.. נחמד שיחה פה ושם כתוספת אבל המורה העיקרית היא סקס
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אין ספק שהם יותר מונעים מטעמי סקס ופחות רגש.
וייתכן שמי שאנחנו מכירות בעסק הזה זה מה שמניע אותן...ויש כאילו שלא.
השאלה מה עושים הלאה?
אני כבר לא בראש שהוא רוצה סקס בלבד וזה מה שהוא מחפש. בהתחלה ממש חשבתי ככה. היום אני לא חושבת ככה. ואם אתם חושבות שזה מה שהן רק רוצים מכם אז שילכו לעזאזל ולהזדיין רק עם מישהי אחרת.
דתיה מאמי, כואב לי לכתוב לך את זה. אבל את כבר יועדת ששלך ממש אדיוט. הוא לא ממש הראה לך יותר יחס מכמה מפגשים וגם אמר לך שזה הוא. זא הוא בעסק הזה לצורכי סקס בלבד וככה מתאים לו. בלי בלבולי מח בלי רגשות. פעם בחודש ושלום על ישראל, מדיי פעם איזו הודעה כדי להשאיר אותך עוד בעניין וזהו.
שיר
לגבייך זו נראית לי התאיידות, כאילו הוא רוצה לסיים עם זה. וגם את יודעת את זה. לא חושבת ששנתיים בקשר יומי כל מה שהוא ראה בך זה סקס. זה מה שאת חושבת? זהו? זה טיב היחסים שהיו לכם?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

יגיע יום פנטי ואהיה כמו לולי.. אהיה בהלם באיזה תת רמה של בנאדם הייתי מאוהבת.. בטח אצחק על עצמי.אבל אין לזה הסברים כידוע..
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
מאמי שלי יבואו יופ ואמן ותיצחקי על זה ותגידי לעצמך מה לעזאזל עבר לי בראש.
הוא עשה לך טובה תאמיני לי. נכון שזה נשמע מפגר עכשיו
אבל זוכרת שאמרנו שאולי זה עדיף שהם ככה?
כי אם לא אז מה? היית מתאהבת ומאבדת את הראש ורוצה עוד ועוד ומתחילה לקנא ולהיות בדכאון מסיבה שהוא לא שלך וחס ושלום זה היה מתגלה
כרגע רק הלב כואב אבל זה יעבור בה זה יעבור לך.
יש דברים כמו שבירת אמון שאי אפשר להחזיר. לא למ100% בכל אופן. אז תישמחי מהיום כל יום תישמחי שראשית הוא לא מי שהתחתנת אית ושנית שהוא לא עבורך. ורק טוב זה יעשה לך. תחייכי שנפתרת מהדבר הזה
אין לך לבטים או התלבטויות. הוא חרא, הוא לא מתאים לך באיך שמתנהג אלייך. לתת לו בעיטה בראש ושלום. הכי קל. שחור או לבן. אין לך אפור באמצע....
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ברור ששמחה שלא התתחתנתי איתו תודה לאל מאה פעמים.
ונכון שהוא עושה לי טובה ככה אין קשר ואני לא נפגעת ממנו . קצת כן כי העלמות זה חרא אבל בסדר מה לעשות.? לשלוח הודעה? בכח לקבל תשומת לב כשלא רוצים לתת לי?
הלוואי וכבר אהיה בשלב השיחרור
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

את תהיי מאמוש את תהיי. תאמיני לי שאת בדרך
את כבר מודעת את מופנמת. את כותבת כבר אחרת.
את פחות כואבת. פחות מצפה. את במעין השלמה. וזה מצויין. ככה צריך
שילך לעזאזל אלף פעם לא שווה אותך
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

כן מצפה . לא אשקר את עצמי. מאוד מצפה אבל יותר יודעת שהסיכויים הפעם קלושים
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - ברור! אבל מה הטעם כשזה הופך להיות פעם בחודש חודש וחצי? במקרה הטוב, פלוס העלמויות ואם אעז להתלונן הוא לא יהיה קשוב אלי אלא יגיד זהו נמאס לי, הם לא רוצים זיוני מח! לא מרגישה שהוא מתלהב או חסר לו, מה הטעם שאיזום שיחת הבהרה? מקסימום ישתנה לשבוע ויחזור לסורו, אני מפנימה שנגמר השלב שהתלהב וזהו. גם לי יש חלק בניתוק הזה אבל יש לי את כל הסיבות לכך, התשובות ההזויות, להגיע רק בשביל זיון, העלמויות ארוכות שהפכו לדבר שבשיגרה.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אין שום טעם שיר... אלא אם כן זה נחמד לך
#פוקסי#*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי #פוקסי#* »

:-)
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - תקראי מה רשמתי בפיסקה האחרונה, אולי עוד לא עלה..
הוא יתנתק לגמריי כי אני לא שולחת כלום, אבל הוא נתן לי את הסיבות לכך, פירטתי.. לדעתי לא משנה לו אם זה יימשך או יסתיים זה כל-כך ברור! אולי הוא גם חושב ככה עלי, כל שיחה נוספת שאעשה איתו לא תגרום לו לחזור למה שהוא היה, את זה הפנמתי !!! אין לי מה לשאול שאלות מטופשות כאשר הכתובת כתובה על הקיר. עברתי כאב כל-כך גדול בתקופה האחרונה כל-כך גדול! ונלחמתי עם עצמי ולא שלחתי כלום, אבל כשהוא שלח והצעתי לו לבוא בלי קשר לכלום הוא לא בא! אם הייתי אומרת לו אפשר להזדיין היה מגיע בטיל מאמי. אני שווה הרבה יותר מזה.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
לחזור להתחלה אי אפשר. ככה זה בחיים. זה נכון.
אם כבר את מרגישה שמיצית את השיחות בינכם ואמרת את שעל ליבך. אז זהו. זה מה שזה וזה כואב אין ספק.
את בהחלט שווה הרבה יותר מזה!!!!!!!!
זה כולה זיון. מה כבר יש לו? בולבול שעושה פלאים?
שילך יעשה חמוצים. הזמנת והבין שאנן זיון אז לא מגיע? לא יוזם אחכ הודעה או משהו? גועל נפש. שיחפש מי ינענע אותו וזה לא את.
תתחזקי מכאן. תנסי להבין למה מלכתחילה פנית לדבר הזה, במקרה או במכוון. יעבור עוג קצת זמן, הכאב ידעך את תוכלי לראות מעבר לאגו החבול ולתחושת הדחייה.
תאפשרי לעצמך את כל קשה הרגשות.
בסופו של דבר את יודעת טוב מאוד מהם הגבולות שלך. והוכחת את זה בזה שלא פנית אליו ובזה שסיימת עם שיחות ההבהרה. אז תחליטי עם עצמך שאת זו שמחליטה להיפרד ממנו. את יכולה לרשום פה מכתב פרידה. ואולי תשלחי לו אולי לא. אבל תרגישי אחרת
תני לעצמך זמן להתאבל, לכעוס, להתעצב. זה יעבור. אני בטוחה. תמשיכי לכתוב ולשתף פה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

בנות אין כמו התמיכה שלכן זה ככ ככ מחזק!! אני פתאום ככ רןצה הודעה ממנו
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - ראשית תודה על החיזוקים ותודה שאת אומרת אמת ולא רק מה שאני רוצה לשמוע לכל אורך הדרך פה איתך, אני מרגישה צורך להגיד לו כל מה שאני מרגישה כי בתקופה האחרונה לא אמרתי כלום, מנסיון העבר אין לו זין כבר לשמוע תלונות שלי, הוא רק גרם לי להתרחק, לפעמים אני אומרת לעצמי שכדאי להגיד שיבין מה אני מרגישה, מצד שני אני יודעת שזה לא יעזור/ישנה אותו. הוא ניסה שוב לתאם זיון מאז הפעם הקודמת רק לאחר 3 שבועות מזויינים ואמר שאני לא שולחת כלום ושאני נעלמת, במקום לפתוח את זה.. שתקתי, שוב הייתי במחזור וציינתי שיכול לבוא בלי קשר,לא בא, העדיף כנראה לא לבוא, מאז שלח עוד איזה יום הודעה מה העניינים? לא איזה שיחה ארוכה.. וזהו, אני לא שלחתי כלום מאז !!!! יש לו אגו לדעתי לא ינסה שוב, כל כך נעלבתי שהעדיף לא להגיע בגלל שאין זיון שלא התחשק לי לשלוח כלום למרות ששלח הודעה מה העניינים לאחר שבוע.
ואפילו רשמתי לו שקצת הופתעתי שהוא לא רצה להגיע בכל מקרה אבל הוא התעלם והעביר נושא הבנת? הבן אדם לא ראה אותי 3 חודשים!!! והוא מעדיף לא להגיע אם אין זיון? אם היה בא והיינו יושבים לקפה או סתם לדבר ברכב זה היה מראה לי שהוא באמת מתגעגע , הצעתי יותר מפעם אחת פנטי, כשלא יכולתי להזדיין הצעתי שיבוא בלי קשר, הבן זונה העדיף לא להגיע. היה רוצה היה בא , נוסע במיוחד יושב איתי שעה קלה, אבל זה לא בראש שלו. עכשיו יאשים שאני נעלמת , נראה לי יש לי סיבה טובה מאוד לא לשלוח הודעה. (חייבת להחליט להעיף המספר מהווצאפ, כמו שהורדתי אותו מהפייסבוק). פנטי הוא אחד הממזרים שיש, שחקן אלוף.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

איך שרדת איתו שיר אם הוא כזה ממזר?

שואלת תעצמי אותה שאלה איך תמיד אנחנו נופלות על הרעים
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - הוא לא רע, הוא פשוט פחות מתלהב.. (אף פעם לא סינן אותי ותמיד ענה) וחושב שאקבל את ההתנהגות החדשה, חושב כנראה שאני בכיס שלו בכל מקרה.. ממזר התכוונתי שהוא יודע יפה לשחק את המשחק, ויודע תמיד לענות תשובות ולהתחמק באלגנטיות. או לפתור את זה באני לא יודע כבר איך להתמודד איתך, ואני כמעט בטוחה שהוא כבר פועל ב להשיג עוד מישהיא או שאולי יש לו במקביל אלי עוד מישהיא, הוא לא ראה אותי 3 וחצי חודשים! ואם הוא לא טורח לבוא בלי קשר לזיון זה אומר הרבה!!! מילא ראה אותי לפני חודש חודש וחצי הייתי מבינה. לסיכומו של דבר אני כלום ושום דבר בשבילו בכללי.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
להשתנות הוא לא באמת ישתנה. אין לו עבור מה...
אין לכם משהו שבאמת קושר אתכם יחד והוא מפחד להפסיד. לא ילדים, לא בית, לא חברים, לא משפחה. כלום. מקסימום זיון טוב וקצת רגש. לא אומרת את זה כדי להעציב. כי גם לך אין עבורו כלום. למעט רגש וקצת זיון.
מה שאני רוצה להגיד זה. שתעשי עבורך. בא לך לשלוח לו מייל/מכתב שמפרט כל מה שאת חושבת ומרגישה?
תעשי את זה. רק אל אל אל תצפי שזה ישנה אותו. הם לא משתנים. כל אחד יש לו את הבסיס ממנו הוא צומח. וכשאין לנו גורם מוטיבציה אנחנו חוזרים לבסיס הזה.
זה טבעי. זה הטבע של כולנו. אז תחשבי מה יעשה לך טוב. ולא כתוצאה מאיזו תגובה שלו.
מרגיש לך שלא מיצית את הלדבר ו להתלונן? תתלונני כוסאומו!!!! פאקינג שנתיים!!!!! נתת את הלב את הגוף!!! את הזמו שלך!!! תכתבי! תביעי! כוסאמא של האגו. את מי משרת האגו????? אנשים שלא יודעים להעריך את עצמם. כי אז הם צריכים את האגו שיחזיק אותם ויגיד להם שהם משהו. תאמיני שאת משהו. כי את משהו.
יש הבדל בין משחקי אגו לבין מישוש דופק. הכוונה שלי שעדיין צריך איזה בדיקה לראות שעדיין יש הדדיות מסויימת. ולכן ״האגו״ שומר עלינו לא פעם בקטע הזה.להבין רמזים לא להתרפס או לעשות ״חיזור גורלי״ סטייל. אבל את תא שם. את מודעת ומבינה את פני הדברים. תראי יש עליות וירידות בכל דבר בחיים. קשה לשמור על מצב יציב לאורך זמן. וכפי שכבר כתבתי, השאלה כמה זמן הירידה ואיך מתאוששים ממנה.
אל תכניסי לעצמך במחשבות לא תורמות- שהוא בחיפוש אחר מישהי אחרת. איך זה מקדם אותך?
תמיד אפשר לשאול בכנות דברים. נכון צריך אומץ לזה ורמת פתיחות. אבל זה הכי טוב. במקום לשאול למה לא יצרת קשר. אפשר להגיד שהתגעגע אליו וזה שהתנתק את מפרשת שהוא כבר פחות בעניין. לא יודעת אם היו לעם פרידות בעבר ואם כן איך זה קרה..
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - פני הדברים לפי הבנתי הם שהוא רוצה לזיין פעם ב... בלי בלבולי מח וחפירות, אין לו שום צורך בקפה איתי, או לבוא בלי קשר למרות שלא ראה אותי 3 וחצי חודשים, זו האמת לפרצוף אני לא צריכה גם לשמוע את זה ממנו, או לחילופין להתלונן ושיגיד לי תשמעי זה צריך להיות קשר כיפי ולא מעיק.. כמו שתמיד אמר כשהתלוננתי או שיגיד לי שלא יודע איך להתמודד איתי, מאמי אם היה מתגעגע היה מגיע בלי קשר לזיון! שיחות הבהרה מיותרות פה.. מעשית הוא הוכיח בדיוק מה הוא רוצה . אם אפנה אליו אני יודעת שאני אכנס בו חזק וזה יגמר לא יפה כי אני פגועה . והוא ממזר הוא יענה יופי תשובות סתומות ויגיד שנעלמתי אני. אני רק אפול יותר... עברתי קושי נוראי לא רוצה ליפול שוב ולהיכנס לדאון עמוק.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני צריכה קצת חיזוק .. מי יכולה קצת? תיכף חודש שלא דיברנו ואף מילה ממנו. קשה לעכל את זה שזהו . עידוד פליז?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

למה הוא מחק אותי? האם הוא באמת לא מעוניין בשום קשר? אז למה בחודש אחרי המפגש עוד היו פה ושם שיחות? זהו שכח ממני? נגמר? לא אכפת לו שאני לא יוזמת? אוף
לא עצובה לגמרי רק שוב מתקרב לשבירת שיא שלא יצר קשר
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - ברור שאי אפשר לחזור להתחלה.. אבל בן אדם שמתגעגע מגיע בלי קשר לכלום, בעיקר אם לא ראה אותי תקופה ארוכה ..היה בא לעזאזל!

חבל שאין פה גם גברים כבר שיביעו דעה!!!

דתיה - שילך להזדיין האחר שלך! את לא אמורה לצפות ממנו לכלום אחרי שמחק אותך.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מה הם יביעו שיר? את צודקת.. לא פעם ראשונה שמחק אותי אגב אבל שמר שיחה. ויש לו את המספר בטלפון הישן שלו אם שם לא מחק. אוףף
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר אתייחס תיכף
ברשותך אתייחס לדתיה קודם
מאמי.מאמוש. מתוקה. תתעסקי במישהו ששווה את זה.
קודם כל לא שוכחים מישהו ככה סתם.
ושנית כל. למה את ככ מפחדת שזה יסתיים?
ולא איכפת לו שאת לא יוזמת. הוא יוזם פעם בחודש, חודש וחצי, משאיר אותך על אש קטנה. יודע שעד שיצור קשר את תעני לו יופי יופי, כי תחכי לו. לא הוכחת לו אחרת כרגע. אין לו למה להתאמץ. הוא בא כשהוא בא והולך כשהולך. תתחזקי. תיזכרי איך דיבר אלייך, איזה מילים אמר. איך התנהג. אל תמשיכי לקיים את הפנטזיה בראש שלך. זהו זה לא אותו בן אדם. זה לא מי שהכרת לפני שנה וחצי. הוא לא קיים יותר. מה שאת רואה עכשיו ובחצי שנה/שנה האחרונות זה מי שהוא. ואת לא ריצה כזה
שכחת שהיו לך בעיות רפואיות בגלל המפח נפש ממנו?
שילך לעזאזל הוא לא שווה אותך בכלל
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
מי שמתגעגע מוצא את הדרך להראות את זה אין ספק.
ומה היית רוצה לשמוע כתגובה מגבר?
כל בן אדם הוא בן אדם אחר. עם השקפת עולם אחרת, סט ערכים אחר. אחד יגיד לך א אחר יגיד לך ב.
יש גברים ריגשים, יש גברים שהם פחות. יש כאלה שיודעים לבטא ויש שפחות.
אבל יש דברים שהם ברורים. ובהחלט אם הצעת להגיע והוא בחר לא לבוא או לקבוע מועד חלופי זה אומר דרשני. מעשים מוכיחים כוונות.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - ניסה לקבוע מועד חלופי אבל לזיון !!!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

היכית בי חזק פנטי ועוררת אותי. תודה לך! את כמובן צודקת שמעולם לא נתתי לו הרגשה שאני לא שם אז מה זה משנה לו. אוף
את יודעת ההרגל הזה של הפעם בחודש גם את זה אין.
מנגד אחרי סקס עם בעלי אתמול אמרתי לעצמי.. דתיה טוב שהוא לא בקשר ככה את לא בוגדת בבעלך ועדיף שלא יבוא!
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

מועד חלופי לזיון זה יותר מכעיס מלא לקובע כלום!
באמת שזה מבאס שזה מגיע לרמה הזו
מקווה שיעבור מהר
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי ומה איתך מה קורה בקשר שלכם?

ויערה איפה את?
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - עכשיו את מבינה למה לא בא לי לשלוח כלום? (גם בפעם נוספת שניסה שניפגש אמרתי שניתן להיפגש בלי קשר, בחר לא להגיע) ואני עדיין מתלבטת עם עצמי אם להיכנס בו או שעדיף ככה לא לשלוח,לא לפרוק כלום.. עד שיעבור לי .
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
שמחה לשמוע שעזרתי קצת
אני לא יודעת להגדיר את המצב כרגע. משתדלת לא לנתח ולהעמיק. זה פשוט קורה. לא יכולה לעצור את הרגש. קיבלתי ״הוכחות״ להדדיות. משתדלת לשנות דפוסים והסתכלות. להקל על עצמי. כל התוכניות והתיכנונים וההנדוסים בסוף החיים פשוט קורים.
אני מבולבלת מאוד.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
מה היו תדירות המפגשים לפני כן?
כמה פעמים מהמפגשים היו מסתיימים עם סקס או בגלל סקס וכמה לא?
זה ממש לפי התחושות שלך. מבינה את הקטע של למצות את העניין של שוב להגיד ולהגיד. כל אחת והרף שלה למתי נמאס. אם את חושבת שמוטב שתישמרי על שקט. אז תישמרי. בתכלס מרבית הפעמים כשפותחים אז זה כדי להתקרב שוב. אחרת לא מנסים ללבן את העניינים להסביר ולשקף
אני אלופת. החפירות. באמת. שיקופים ושאלות והבהרות
רק שיש איז שהיא נקודה שאומרים זהו. הבהרתי. אמרתי. זה מספיק.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - בעיקר מפגשי סקס תכופים, אבל היו גם מפגשי קפה, הסברתי פה יפה שלא נפגשנו 3 וחצי חודשים, מן הסתם גבר שבאמת מתגעגע יגיע גם אם לא ניתן להזדיין, הוא לא מתגעגע אלי, הוא מתגעגע אולי לסקס פעם ב... ובטח לא פעם בשבועיים..ככה זה כשהם מקבלים מה שהם רוצים בקבוע הם נרגעים, ואת יודעת מה? אני ממש לא זקוקה לסקס איתו כשאני חושבת על זה, (יש לי אחלה סקס בבית, ואחלה בעל, איך בכלל נפלתי לחרא הזה איך?? ) אני יותר צריכה את האיכפתיות, הרגש ההתעניינות בי, ה ח י ז ו ר! נכון גם אני לא מתעניינת ולא מחזרת, אבל לאחרונה יש לי את הסיבות מדוע..והסברתי, זה מציק לי מאוד כי לא אמרתי כמה אני פגועה, מההעלמויות, מהתשובות ההזויות והדביליות וכל השאר שפירטתי פה, ואת יודעת עוד משהוא? הוא לא שווה בכלל שאפנה אליו ואתבכיין לו. ועדיין כואב לי מלא בלב, אבל אני אתחזק, עובדה שהצלחתי להתנתק מהפייסבוק איתו , לא האמנתי אבל הצלחתי, נשאר רק ווצאפ אוטוטו זה גם יגיע. קשה להתנתק מהרגל של תקופה ארוכה, זה שורף וכואב, אבל זה חלק מהתהליך שאני צריכה לעבור כנראה ולהבין שמי שלא מעריך אותי לא יקבל אותי! זה המוטו שלי. חתיכת מאנייק בן זנונים הייתי חייבת .
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר מאמוש
הבנתי מה קרה בחודשים האחרונים. שאלתי על השנה וחצי שקדמו להם.... אם לא היה מה שקורה בשלושה וחצי. אחרונים כנראה לא היית בדף :-)
במפגשי סקס, לפני אחרי, הוא היה מתעניין? מחזר? משתף? מה היו טיב השיחות? במפגשי הקפה, על מה הייתם מדברים? היו קורים כל כמה זמן?
אני פשוט מנסה להבין את הדינאמיקה של הקשר
ואת טיב היחסים, הפתיחות ועוד.
ואין ספק שמי שלא מעריך אותך מקומו לא איתך! נקודה!
אהבתי את הבן זנונים חחח!!!!!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חחחח .. מזל שהם לא קוראים בדף.. רף הקללות פה גבוה חח
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

אני רק יכולה לנחם את כולכן,
כולכן נמצאות בשלב של לצאת מזה. אחת נמצאית בשלב יותר מתקדם ואחת פחות מתקדם- אבל כולכן בדרך החוצה.
עוד קצת סבל וזה יחלוף
הם לא שווים הם כן שווים- שורה תחתונה זה משבש את החיים וכל האגו נפגע
ייקח יותר זמן ייקח פחות זמן- אבל זה נגמר
ואז אם לא תנצלו את הזמן לטפל בעצמכן- זה יחזור במקום אחר עם מישהו אחר
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - לא היינו מדברים על נושאים אישיים, פה ושם בקטנה, היה מתעניין , מחזר , היה חשוב לו לשמור על הקשר.. תמיד דאג להרגיע אותי כשהייתי מתלוננת לפעמים על כמה ימים שנעלם, לאט לאט התחיל להעלם ליותר וגם לא מתאים לו שאני מתלוננת.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
אם מפריע שאני ממשיכה לשאול תוכלי פשוט להגיד ואפסיק.
מה זה בחינוך נושאים אישיים? על מה כן הייתם מדברים?
הייתם מתכתבים?
שיחות בטלפון?
איפה הייתם נפגשים? לכמה זמן?
איך היה מרגיע אותך? מה היה אומר?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

תודה פלונית חמודה על העידוד.. ברור שזה יקרה אוטוטו..
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - היינו מדברים בקטנה איך בעבודה וכאלה.. לא על נושאים של כל אחד וביתו, הוא לא שיתף וגם אני לא שיתפתי אותו. הוא לא היה בקטע של לשתף אז גמני לא. בעיקר מלא ווצאפים, בחצי השנה הראשונה היה להוט אז גם היה מתקשר די הרבה בנוסף, עזבי זה הכל טקטיקה של הכיבוש! היה תמיד דואג להגיד שהייתי מתלוננת, מילות הרגעה, מילים שעושות טוב בנשמה, לא מחמאות על יופי , זה היה שלב שדאג שלא אעלם לו!!! (פנטי אם תראי איך אני נראית לא תאמיני, אמא ל-4 עם גוף פצצה, חטובה חיננית, מטופחת, גורפת מבטים ומחמאות) פנטי רובם זונות בני זונות! שתדעי את זה!!! הם מגיעים לשלב שמיצו ואז בא להם אותך פעם ב.. בלי בלבולי מח, בלי חפירות, בלי שתתלונני למה הם נעלמים, פתאום הם עסוקים ואז הם גם מאשימים אותך .. כי כבר לא משנה להם אם תישארי או תלכי. הבנתי את זה מצויין. אני גמורה נפשית , אני אעבור את זה ! איך נפלתי איך ?????? אף פעם לא חיפשתי למרות כל החיזורים מהסביבה, איך לעזאזל??????

פלונית - תודה רבה על העידוד!
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

פלונית
תודה על העידוד

שירוש
זונות בני זונות!!!!!
טוב לא יודעת מה להגיד. ניסיתי להבין אולי משהו מזה.
אבל כנראה שזה פשוט כמו שזה. זה אומר דרשני!
עסוקים בתחת שלנו!!!! עסוקים קלק!!!
זה פשוט לא בסדרי עדיפויות שלהם וזה הכל.
יאללה חייב לעשות משהו. כל יום שעובר בבאסה זה פשוט חבל על הנפש שלנו
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי יקרה- אני מאוד מקווה בשבילך שלא תחווי מה שאני מרגישה. בינתיים לא נראה שהשלב הזה הגיע בקשר שלכם. יהיה טוב!!!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

היה בינכם מילים חמות? כשהייתם נפגשים היה מילות חיבה? מה אמר לך?מעולם לא החמיא לך על יופי? לא הייתם יושבים ומדברים כשנפגשתם?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

בפון על מה הייתם מדברים? אצלנו בהתחלה לפחות דיברנו שעות..
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - החמיא על יופי ומלא!!! התכוונתי שהייתי מתלוננת תמיד אמר מילים חמות ולא על יופי. פחד לאבד אותי, אז דאג להרגיע הבנת? עכשיו לא מזיז לו..בפון אף פעם לא דיברנו שעות, יותר בווצאפ .. לפעמים לאורך כל היום.. ככה זה הכל משתנה כשהם מצליחים לכבוש וכאשר הם ממצים ונרגעים, אז הם רוצים שקט בעיקר בגלל זה הם עסוקים .. ולבוא פעם ב... וזהו! למי שזה מתאים אחלה למי שלא כמוני אז לא. ואני לא טיפוס שרודף בכללי ובעיקר לא כשמתנהגים כמו שפירטתי לאחרונה.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

נכון הגדרת ממש נכון..
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שירוש
נכון, זה לא המצב כרגע....אבל זה היה והתחושות מוכרות לי. אומנם נעלם לשבועיים פעם ואולי יותר כשלא היינו בקשר. עזבי קיצר לא משנה
מצב חרא. שונאת שהם עסוקים
שלי גם עסוק היום. עסוק בתחת שלי. מתנצל ומתנצל ורוצה ומתנצל. לא יכולה לפרט ממש סוגיה מחשש שאחשוב פרטים
רק אגיד שלא יצרנו קשר היום! וכן יודעת איך זה משמע...מבינה מה תגידו והדיין לא מעניין אותי
אני מאוכזבת! לא איכפת לי שבן אדם עסוק!
לשלוח הודעה לא מצריך כלום! רק פניות מחשבתית
מאוכזבת. כי שלבתי שאנחנו במקום אחר.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

לפחות לא הזדיינתי איתו כבר איזה חודשים חחחחח
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מאמוש פנטי יקרה תעשי העתק הדבק כל שבוע לקראת הסופש ושימי לב שהוא נעלם לך ולא מגיב למשהו קטן... עדיף שלא יתנצל גם זה קרציה! זה נקרא לחרטט. זה מה שזה..
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יא נכון יש משהו בזה, אמאלה!!!!!!
לא מעט פעמים נעלם ברביעי/חמישי!!!!
יא הזייה!!!!
אבל השבועות האחרונים וואלה לא נעלם
לכן חשבתי שסיימנו עם החרא הזה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

כל עוד לא סיימת איתו לא תסיימי עם החרא ... מה ניראה לך?
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - את צודקת!

פנטי - העלמות ליום יומיים ואפילו שלושה זה סביר, אם זה יותר וזה הופך למשהוא בקבוע, לדעתי לא לקבל שום תירוץ שבעולם!!! לשלוח הודעה לוקח חצי שנייה בדיוק. מי שתסכים לזה תגיע לשלב של החרא, והוא צף החרא צף יופי, אמרת נכון סדר העדיפות משתנה, וטוב מאוד שלא הזדיינת איתו. זה יחזק אותך יותר תהיי בטוחה.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

כלום לא נראה לי!!!!! מנסה ליצב איזה מחשבה
לנסות להיות באיזה מצב תודעתי כזה.
רק שאני מבולבלת. לא מבינה מה אני רוצה כבר בחיי.
הרי עד שלא אפרד ממנו לא אוכל לתת צאנס אמיתי לבעלי. וכאילו יש בי משהו שלא באמת רוצה לתת לו צאנס. וזה מעצבן אותי. מחפשת שיבוא איזה אביר על סוס לבן ולא יודעת מה. כאילו יש בי אכזבה מהבחור, פחות כעס. מעין השלמה קטנה שהוא עסוק וזה מה שזה וחבל לי על הבריאות, ויש בי גם צער גדול שאני חיה חיים כפולים ולא מצליחה באמת להיות עם בעלי ומחפשת איך לברוח. ושעם בעלי אני לא יכולה להביא את מי שאני כשאני עם הבחור. וואלה לא כועסת על האחר שלי. משהו קרה בשבועות האחרונים שנותן לי קצת ביטחון ושקט. ברור שכיף לקבל יחס. אבל הפעם פשוט התבאסתי כי תמיד אני שמחה ליחס ממנו, אבל זה נשאר בגדר באסה ולא תחושות אחרות שנובעות מחוסר ביטחון או מחשבה שהוא רוצה להתחפף ושאין הדדיות ושאני עושה מעצמי צחוק. אז כן זה מאכזב. ויש געגוע. אבל מה זה נותן לי קיבינימט??? מי שנוכח איתי פיזית בבית ועם מי שאני יכולה להיות ולקבל יחס כמעט כל הזמן לא בא לי ממנו את היחס. כן קשור לאחר לא קשור לאחר. אני מרגישה שהאחר מעלה לי את המצב רוח ולכן מאפשר לי להמשיך את הנישואים וזה מבאס לי תתחת שזו ההתניה שיש לי
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
העלמות של יותר מיום מבחינתי זה לא סבבה...
יהיה בסדר מתישהו. זה מה שזה. ככה הוא במצבי לחץ
ויש לו לא מעט בעבודה. ולכן כשמגיע לחץ אני נדחקת בסדר העדיפויות...קודם העבודה, אחכ הילדים והאישה
ורק לפנטי לא נשאר חחחח
יהיה טוב. חרא עליהם שנתעצב ונבזבז שעות בבאסה.
מאכזב מה אעשה לעזאזל
הלוואי ואפסיק להתאכזב. הפסקתי לכעוס ולרצות לשלוח מייל - זה ממ ששיפור. כפיים ועל הכבוד לי :-)
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטוש - אם את משלימה עם המצב וטוב לך אז הכל בסדר מאמי, ההתקדמות בכללי היא איטית, אבל כן זו התקדמות. אני לא אשלים עם המצב החדש. אם רק היה מגיע ולא הייתי מרגישה שזה רק בשביל זיון ושוב מדגישה זה לא שנפגשנו לאחרונה.. הבן אדם אם היה מתגעגע אלי היה בא! ולא מברר מה המצב ונעלם לתקופה ואז מברר שוב ונעלם.. יענו שומר אותי על אש קטנה, אבל הכי קטנה שיש, כוס אמק!!! ואז מאשים למה אני נעלמת, באמת מעניין מאוד למה אני נעלמת?? גם אצלי חלה התקדמות אני לא רואה אותו בפייסבוק יותר ולא באינסטגרם, כמו שאמרתי נשאר רק ווצאפ, שוקלת מה לעשות. אצלי ואצלך המצב מעט שונה, הסקס שלי מעולה עם בעלי וטוב לי בבית, לכולם יש שיגרה, אז גם לי תהיה, ומה שאני חווה זה כנראה העונש שמגיע לי על מעשיי.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

הלוואי ולא נרצה אותם יותר.. גמאני ככה. בא לי כבר להיות אחרי זה ובלי רגש כלום. אדישות!!! יאלה כבר שיקרה ומהר
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שירוש
איזה כיף לשמוע שהסקס עם הבעל טוב ושכיף לך בבית.
גם לי יותר נחמד בבית והסקס קצת יותר טוב. אבל אני לא פתוחה איתו.קשה לי.
לגבי האחר, תראי, זה לא שלא מתאכזבת. מתאכזבת וואלה. אין הצדקה מבחינתי להעלמות ליום. מצטערת. אין. ולכן האכזבה. עכשיו. זה שלא עשיתי סקס איתו איזה חודשיים אולי יותר לא יודעת כבר, זה אחלה מבחינתי. כי זה באמת יותר מקל על התחושות. אני גם עומדת על שלי! רק עם אמצעי מניעה! וממש כפיים לי. גם על זה גם על זה שלא שלחתי מייל. או בכיתי היום. אני רוצה להבריא. אני אבריא. אני רוצה לקבל את זה בחיוב.
מנסה לשאול את עצמי למה כזה מפריע לי, והפעם זה נטו געגוע, רצון לשמוע, לחלוק, לשתף. תיכף לא אראה אותו כמה ימים טובים וכאילו התבאסתי שלא מתאמץ. יעבור לי. כי חייב לעבור. רוצה להיות שלווה. מספיק. כאב לב לא שווה את זה. ובאמת שיחסית הפעם הייתי בסדר.
פשוט לא מבינה את עצמי. לאן אני חותרת? מה אעשה עם המשך חיי? הסתפק במה שיש? זהו? איך אחתוך ממנו? מתי? זה לא ידעך לבד? הרי כבר היו לי רגשות חזקים יותר. הרבה יותר והנה הם פחתו. כבר לא עיוורת
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטוש - תחכי ותראי איך העניינים זורמים, אם את יותר מתעצבנת מאשר נהנת לחתוך. קל להגיד כן? אבל ככה צריך להיות, אני מאמינה שאני בדרך החוצה...פיתחתי ציפיות, חשבתי הבן אלף זנונים התגעגע יבוא בלי קשר, העדיף שלא אם אין זיון. אפילו שלא ראה אותי מלא זמן מלא, ת׳כלס טוב שזה קורה ככה מתעוררים ! עכשיו אני מתלבטת מה לעשות עם עניין הווצאפ... פייסבוק נפתר.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מה תירצי לעשות עם הוואצאפ? הוא ישים לב אם תמחקי אותו שיר?
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

לא רוצה להקדים את המאוחר, כי זה עשוי להגיע- אבל לפעמים כשיודעים משהו מראש זה קצת מקל על הכאב.
במצבים מסויימים הסקס עם הבעל מצויין דווקא בגלל שיש רגש סוער כלפי האחר, בין אם הוא ממומש באופן קבוע ובין אם פעם בכמה זמן.
אי אפשר לממש את התשוקות האלה עם האחר והבעל בנתיים משמש כתובת לא רעה כל כך. דווקא שהאחר פתאום יוצא מהחיים לגמרי ולא חושבים עליו כל כך עלולה להיות ירידה דרמטית גם בחשק עם הבעל.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פלוני - תמיד היה לי סקס מעולה עם הבעל, לפני האחר .. ועם האחר, זה פשוט ריגוש זה העניין, שבירת שיגרה, מה שיהיה יהיה , מה שכן אני יודעת שהבנתי בדיוק מה אני בשביל האחר! עדיף שיגרה על זלזול כזה..(לאור מה שסיפרתי) עצוב, אבל זה מה שאני מרגישה.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

זה מאוד נכון מה שאת אומרת פלוני.. כי כשיש בידיעה בראש שמישהו חושק בנו זה גורם לנו לעליה בחשק המיני. וכן להיפך
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - אין לי מושג , רק אם חוסמים הוא ידע לא? לא מבינה בזה , תסבירי לי.. אני רוצה לא לבדוק וזה מפתה כל פעם להציץ, חייבת להצליח גם בזה .כמו שהצלחתי עם הפייסבוק.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

זה הולך לפי ההגדרות שלך
אם את עושה שרק אנשי הקשר יוכלו לראות את מתי נראית ואת תמונת פרופיל? או כולם.
אם כולם אז גם אם תמחקי הוא לא ישים לב.
אם רק אנשי הקשר יכולים לראות אז הוא ישים לב כי פתאום תיעלם התמונה או / ו הניראה לאחרונה
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שירוש
אני מתבאסת, לא יודעת אם יותר מאשר נהנת. אבל כן מתבאסת ומוצאת את עצמי בשאלות
נראה. מודה שאתמול אחרי שלא יצר קשר נפגשנו במקרה ואחכ שלח הודעה. אם הכל בסדר. אז קצת דיברנו. כן. כרגיל עמוס וכו, אמרתי לו שמבחינתי זה כבר לא מהווה תירוץ. זה מה שזה עבורי. ימים יגידו. זה לא שהוא לא יודע. הוא טוען שרוצה וינסה ממש. קשה להלחם בדפוסים. אני יודעת את זה על עצמי. אני באמת באמת לא חושבת שהוא בן זונה או משחק ( למרות שלפעמים כן...) אבל בעיקרון הוא פשוט שם לעצמו איזה כללים או לא יודעת מה וזהו. גבר מאוהב לא היה מתנהג ככה גם כשעמוס. זו דעתי. אז מאוהב הוא לא. הבנתי. ועדיין הבקשה שלי בעיניי לא מוגזמת. ואני יודעת שלפעמים מצליחים ולפעמים לא. רק צריך תקשורת כמו בכל דבר. תקשורתתתת. לא וויתרתי עליו עדיין. כשאוותר ואשלים עם עצמי שזה דפוס שקשה לי איתו אז זה יהיה זהו.
כרגע הוא מראה רצון, ומנסה. לא תמיד הניסיונות שלו מצליחים. זה לא פשוט לי. מודה. ועדיין לא מוותרת. כאילו חסר לי אתגר בחיים. כמה שאני מנסה להגיד שלא באה לחנך אותו. זה סוג של לחנך. בקטע של להגיד, ככה אני רוצה וככה זה אמור להיות
קשה לי לשחרר את זה שאין תקשורת רציפה. יום שלא מדברים זה בשבילי ממש לא בסדר. אוף.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטוש לדעתי הוא לא מאוהב.. גברים לא אוהבים להיות מאוהבים אבל הוא בהחלט כניראה מעוניים בך. אחרת היה הולך
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
חיים שלי, אני יודעת שהוא לא מאוהב. גם אני לא מאוהבת. אבל בהחלט מרגישה אליו. ולא מונעת ממני להרגיש. בעוד הוא בהחלט שם לעצמו את. גבולות שלו. ואז זה מעגל כזה שתכלס כנראה ימשיך עד שלמישהו ימאס. וכן את צודקת, נראה שהוא מעוניין. הוא אומר שהוא מעוניין. זה אפילו מתסכל יותר שמישהו אומר לך שהוא מעוניין אז למה לעזאזאל הוא לא עושה מה שאני רוצה? למה הוא חסום? איך אפשר להנדס ככה את הרגש?
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - לא היית מתבאסת אם לא היה בא בגלל שידע שמראש לא יהיה זיון ? (מילא פעם אחת אבל פעמיים?) מה גם שלא ראה אותך נניח איזה 3 חודשים?היית מקבלת את זה?

דתיה - תודה .
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

תארי לך כשהייתי עם ההוא במפגגש האחרון החסימות שלו הורגשה ככ עד שאמרתי לו בפרצוף שאי אפשר ככה להיות אטום עם אשה. והוא אמר אני לא הולך להשתנות.. לכי תביני
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שירוש
זה היה מאוד מעליב אותי, מאוד והיו לי פעמים שחשבתי שמה שהוא רוצה זה רק סקס, אז הייתי אומרת לו את זה. שיוכיח לי שלא. בקטנות כמו שאפשר להיפגש לקפה
רק אצלנו זה מעט שונה. את רוב המפגשים אנחנו עושים בעבודה. אז יותר קל לנו בקטע הזה....
אם לא, לא יועדת אם אפשר לקבוע סתם לשבת לקפה עם מעשהו, זא אפשר אבל אז כאילו זה אחרת
אז זה ממש תלוי. סיבות. אבל אצלי חד משמעי אם הייתי אומרת לו שאני במחזור או משהו כזה ולא היה בא הייתי חותכת אותו. תראי, לרוב אנחנו גם לא קובעים לסקס. זה באמת שונה אצלנו. גם הסקס כשהיה לא ממש תפס מקום גם מבחינת הזמן והאווירה. חוץ מפעמיים. לא ממש עשינו סקס מושקע מאוד או משהו כזה.
תכלס אני מאוד מבולבלת עכשיו. מאוד
אני מנסה להבין מכן איך הקשרים שלכן התנהלו
מרגישה פסיכית שבאה עם רשימת דרישות ובקשות
אבל זו אני. כאילו לא יודעת מה זה לא לצפות. למה לא לצפות? למה לא להגיד מה רוצים? זה עושה את החיים ייתר קלים... מרגישה שאני צריכה לשחרר אותו ולא כי הוא מניאק וכו. אלא כי נראה לי שאני דורשת ממנו משהו שהוא לא יכול לתת לי. וזה רגש. המון רגש. ואני יודעת שזה עדיף ככה. כדי שאני אוכל לשמור על הבית וגם הוא. וזה ממש עצוב לי ההבנה הזו, רק קשה לי לשחרר אותו
:-(
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי .. את באמת מבקשת ממנו משהו שהוא לא יכול לתת. בטוח לי שיש לו משהו אלייך.. אכפתיות אולי קצת רגש אבל לא בדרגה שאת דורשת מבינה?אני למשל בקשר שלי דרשתי אכפתיות.. להראות שאני מעניינת אותו. כשאני מספרת משהו שקרה לי שישאל למחרת איך אני.. אבל לא. זה לא קרה וחוצמיזה אצל גברים הראש ככ שונה מנשים. קורה משהו הם ממשיכים הלאה ושוכחים. ככה הם
הם לא מעדיפים קשר ריגשי וקבוע. זה כבד עליהם! רוצים קליל לצחוק כשקשה בבית ולהשתחרר. וגם הם מחפשים ריגוש
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
אני מבינה באמת. קליל מה קליל
אין אצלי קליל. יש חפירות. יש להבין
יש גם לצחוק וזה. ימים יגידו
הוא מראה איכפתיות. הוא מתעניין. הוא שואל. הוא מייעץ. רק שאני רוצה ארגזים של רגש ולו יש דלי קטן וחמוד. שאני מעריכה. אבל הפער הזה כנראה ימשיך ללוות אותי. ואני לא יכולה לכעוס אליו כי אני מבינה מאיפה זה בא.
אז איך משחררים? איך? מה לעשות? נקשרתי אליו. אני יודעת שהוא נקשר גם. התקרבנו בסבב הזה. היה קשה לפני כן. ככ קשה. אובססיה ותלות שלי. פשוט פאדיחה. לא הבנתי את עצמי. אני צריכה לשחרר. להרפות
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

תשארי שם אם טוב לך.. אבל יותר להרפות בקטע של הציפיות ממנו. אם לא התכתבם או דיברתם וום אחד לא קרה כלום. באמת. תהני ממה שיש אחרת מה הכיף בזה? אני ממש מבינה את הרצון שלך אבל לא ניראה לי שהוא יעניק לך יותר ממה שהוא כי הוא באמת עושה את המקסימום. ככה זה נשמע
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי ודתיה- אני לא זבל של אף אחד, וכן ציפיתי שיבוא גם כשאין זיון, פעם ראשונה העברתי, פעם שנייה זה כבר אור אדום גדול!!! בייחוד שלא נפגשנו המוןןןן זמן, אז מה זה אני מתגעגע? מה זה? ובקושי פעם אחת יצא לו..פעם היה ממלמל הרבה אני מתגעגע, פעם היה בא גם לחצי שעה, נוסע במיוחד לראות אותי, בשלב הכיבוש המזויין! אתה מתגעגע לז.. אותי פעם ב.. לא למעבר מזה, זה מה שזה עכשיו!!! חתיכת בן אלף זנונים, סורי על הבוטות סורי על הקללות. חבל על העצבים שלי ועל האנרגיות שאני משקיעה בזה בכלל.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
את בהחלט צודקת. בשלב הכיבוש, ההתאהבות, הראשוני הכל נראה אחרת. כל אחד יוצא מגידרו... ואז מגיעה רגיעה. אבל כיבוש וכאלה לרוב נמשכים חודש, חודשיים, שלושה...לא מעבר. זא בהתחשב שכבש נקרא לזה ככה
את חושבת שכל מה שאת זה זיון? עזבי רגע איך הוא מתייחס לזה, את חושבת שכל הקשר שלכם סבב סביב זיון?
לא היו התייעצויות? שיתופים? מקום ככה לשתף מחשבות, רגשות? יכול להיות שהוא פשוט החליט שהסיכון גבוה מדיי עבורו והוא לא מעוניים להסתכן. אולי אישתו החלה לחשוד. למרות שאמר שאין סיבה מיוחדת..לא יועדת כמה הוא בן אדם משתף וכנה...כמה הוא שומר לעצמו וכמה אומר דוגרי בפנים
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - ההתנהגות לאחרונה הוכיחה בדיוק מה אני בשבילו, חד משמעית! הוא שחקן אלוף תאמיני לי. נכון שלב הכיבוש נמשך כמה חודשים, אבל אח״כ מגיע השלב שמקבלים כל מה שרוצים ואז הם מתחילים בד״כ להתייחס כאילו שאת מובן מאליו ״בכיס שלהם״ וממצים את הריגוש הבנת?השלב הזה יכול להארך עוד איזה חצי שנה, שנה - עכשיו ברגע שהם ממצים את הריגוש הם נרגעים והופכים ״עסוקים״ ואז את מתחילה להתלונן.. וככה מתחילים המשחקים.. אני עסוק, את זו שנעלמת, את לא יוזמת ובלה בלה בלה... לא היו שיתופים עמוקים, שיחות חולין כאלה פלוס מינוס, הבן אדם לא בא לו בטוב שאני מתלוננת נקודה. ברגע שאני מתלוננת/ מפריע לי משו אפילו אם מעירה בעדינות הוא מתגונן ותוקף, אמר לי לא פעם ״זה צריך להיות קליל, בלי לתרץ כלום, רק להנות״ אבל את זה הוא לא אמר בשלבים הקודמים, עכשיו לא מזיז לו אם אשאר או אלך, עזבי .. חבל על האנרגיות שלי מאמי. יש לי 4 ילדים מדהימים ובעל נפלא להתעסק בהם. עבודה מספקת וטובה ועוד תחביבים, נפלתי אבל אקום !!!
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
את בהחלט צודקת, את תקומי!!!!!
התאהבת בו, את מאוהבת? הרגשת אליו ממש?
זא, אם התלוננת על יחס מסויים, מה הכוונה בלי לתרץ? נכון לא צריך לתרץ צריך להגיד תכלס בפנים.
עזבי מאמוש. באמת חבל על האנרגיות. תמשיכי הלאה
העיקר שאת מודעת ומבינה מה טיב היחסים בינכם....
אני לא יודעת מה הכוונה שהוא מקבל ממך מה שהוא רצה..? סקס? הוא אמר מה הוא רוצה? היו לו ציפיות? הגדרתם את הקשר הזה? את רצית רגש? כי נראה שכן הוא ניסה לכוון למפגשים בעיקר ופחות לחברות..לא?
זה מה שרצית גם? ואז נקשרת אליו ואצית יותר?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שיר חמודה..המשפטים שהאחר שלך אמר לך מוכרים לי להחריד.. כנל הייתי מתלוננת שנעלם היה אומר אם תתלונני כך וכך.. תפסיקי להתלונן.. ומאשים אותי וגם רוצה רק כיף וזהו
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - כנראה שאני ואת מבינות בדיוק על מה מדובר! ההתנהגות לאחרונה הפילה לי יופי את האסימון, הבן אדם לא טורח להגיע .. רק אם.. גועל נפש.

פנטי - אם הבן אדם לא טורח להגיע בייחוד לאחר תקופה ארוכה כן? לא חודשו חצי כן? יותר, רק אם יהיה זיון.. אז נראה לי הבנתי , וזה לא קשור אם המפגשים היו מפגשי סקס, היו גם פעמים שטרח לקפה וכאלה מדי פעם, ברור שהרוב מפגשי סקס, הוא לא מנהל את הקשר בגלל העיניים היפות שלי כן? העובדה היא שלא הגיע פעמיים בגלל שהבין שאין זיון, שחור על גבי לבן. לא עושים רשימה ומגדירים ציפיות, אבל לדבר כזה לא ציפיתי. וזה לא נראה לי שהציפייה הייתה בשמיים.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - הכוונה ״בלתרץ״ - הוא מתכוון שאם לא מגיע/נעלם לתקופה שברמת בעקרון הוא לא צריך לתרץ לי הבנת? כי צריך רק להנות, הבנת??? חתיכת חצוף!

דתיה - שילכו להזדיין שניהם יחד!
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שירוש
אני מצטערת אם אני שואלת המון שאלות..
כי פשוט אצלי זה אחר. אצל כל אחת זה אחרת האמת.
אני מנסה להבין אם ההתנהגות שלו ״חריגה״ או שבעצם זה מה שאיפיין את היחסים בינכם ופשוט טת ״התעוררת״ ופתאום מבינה יותר...
מצטערת שזה ככה. ואין ספק שאיפה שיש אי התאמה למה שאת רוצה והצד השני לא מראה כוונה להשתדל פשוט אל תהיי שם. לא צריך ליצור רשימה של ציפיות אבל כן לדעתי צריך לדבר על זה. למה לא בעצם?
זה משהו שאמור לשרת את שניכם...אין מחויבות פה של ילדים או משפחה או כסף. יש פה נטו שני אנשים שמעוניינים להיות אחד עם השני בגלל משהו שהם צריכים מהצד השני, אז למה לא לדייק את זה...? אם הוא הגדיר שהוא מעוניין בסקס ופה ושם איזו שיחת חולין, זה בסדר. עבורו. זה מה שהוא רוצה. אם את רוצה מצויין. אם לא אז לא. זה מבאס שהרצונות לא מתלכדים. אני מבינה את זה. וזה לא משהה כרגע מה סוג הרצון
זה כמו שאתן אומרות לי שזה בסדר שהוא ״נעלם״ ליותר מיום. מבחינתי זה לא בסדר. כי ככה אני. זה לא בסדר ולא יהיה בסדר. אני לא מחפשת את הסקס. אני צריכה משהו אחר ואני אומרת לו מה הציפיות שלי. הוא פחות אומר בגלוי אני רק יכולה להבין מהמעשים שלו. שהוא רוצה את זה בלי מחויבות. בלי להרגיש שהוא חייב לדבר איתי כל יום. אבל סליחה...הוא חייב״... אבל לא ברמה הטכנית...אלא ברמה הריגשית. ואם אין בן את זה והוא לא יכול להתחבר לזה. אז עם כל הכאב שזה עושה לי אנחנו לא מתאימים.
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

התחושה שמישהו לא רוצה אותך/ לא רוצה אותך כמו שאת רוצה שירצו אותך- לא נעימה.
ההתעסקות בלנסות לשנות את זה רק מגבירה את התסכול במיוחד כשזה משולב ב"חוצפה" שמישהו מעיז לא לספור אותי "כמו שצריך"
הרי אלו כללי המשחק והפעם האחר הקדים אותך בכמה צעדים.
הרי אם הוא היה רודף אחרייך וכל הזמן חווה תחושה שהוא לא מצליח לכבוש אותך היית בעצמך מתרחקת, ומוצאת תירוצים, ורוצה קצת אוויר, ובאה רק מתי שמתאים או מתי שאת מרגישה שהאחר קצת מרים ידיים, ודואגת להשאיר אותו על האש בלי שום נקיפות מצפון .
ואולי כל זה רק בשביל שנתחיל להבין שיש לנו בעיה אמיתית עם עצמנו שצריך לפתור אותה
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פלוני - אשמח שתסבירי לי איזו בעייה יש לי שאני צריכה לפתור אותה.. על פניו זה מאוד פשוט, הוא לא בשלב של לדאוג שאעלם לו.. הוא רוצה את זה בלי שום טענות/תלונות מצידי, ברגע שאני מעזה להעיר בעדינות הוא תוקף, מתי שבא לו הוא יצוץ מתי שלא בא לו הוא ייעלם, מי שמתאים לה ככה שתמשיך... פשוט ביותר.
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”