איך שוכחים מישהו

פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

דתיה,

לאור קריאה של הדברים החוזרים ונשנים שלך חפשי חומר על תלות ריגשית- זה יכול לקדם אותך המון

בהצלחה
דתיה*
הצטרפות: 07 פברואר 2010, 22:58

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

תודה. זה פוחת עם הזמן אגב.. לשמחתי והרבה עבודה עצמית.
שיר*
הצטרפות: 23 פברואר 2003, 13:59

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

דתיה - אכן איבחנת נכון, מייחלת לרגע שלא ארגיש כעס, ושארגיש רק אדישות! זה יגיע אני מקווה.
פנטי*
הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שבוע טוב בנות מקסימות
אני מנסה להמשיך בתהליך. ומבינה שהיכן שהפוקוס שלנו נמצא לשם האנרגיות הולכות. מנסה בימים אילו לשנות מעט את הפוקוס. לפעמים זה עוזר, לפעמים פחות.
מנסה להיות רגועה, בהבנה, הפנמה. להבין מה תכלס המטרה שלי. פחות לכעוס, לצפות. להשתחרר מהכבלים, מהדפוסים. על פניו - הכל בסדר. רק שעבורי זה לא בסדר. ומהמקום הזה רוצה לעבוד. מרגישה שפחות כועסת עליו, מבינה שזו דרכו, מבינה שזו דרכי. יש לי אפשרות לשנות רק את עצמי. ושם אני רוצה להתמקד. בלהבין ממה אני עדיין בורחת, ממה אני מפחדת. למה להשאיר פנטזיה? למה להשאיר רגש שלא שייך למישהו שהוא מיועד לי?
למה להמשיך כשיש גם סבל/אכזבה?
כולנו רוצות להיות מאושרות, שמחות, בריאות. אז למה אנחנו ממשיכות להתעסק בזה? לקיים את זה במחשבה שלנו? מרדף אחר מה? שיאהב אותנו? שיפגין לנו מחוות? ואז מה? נרגיש טוב? באמת? ואיך נרגיש טוב עם הדבר הזה לא מממומש? אהבה שנשארת שם רק לרגעים, לפרקים, לאיזה מחטף קטן. ומסכן בדרך ככ הרבה.
פגיעה באמון. בשלמות המשפחה. בעבור מה?
אגו? סיפוק ריגעי? יצר?
האחריות היא שלנו. הנסיבות לא משנות. זה תלוי אך ורק בנו. אנחנו הקפטן של החיים שלנו.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

פוקסי
איך מחזיקים את הפוקוס? איך משנים את הדפוסים?
איך מייצרים מציאות אחרת?
נראה שאני מנסה כל פעם משהו אחר, רק שהבסיס של זה אותו דבר. נגיד. אני לעם אוכל סטייק, פעם שיפוד, פעם עוף כשלמעשה אני בכלל רוצה לאכול רק דגים...
הבנת מה אני מנסה להגיד?
היום קמתי קצת מעורערת- גם בעקבות חלום מדהים שהיה. אני מבולבלת. לא יודעת על מה להתפקס ולהחזיק טת זה לאורך זמן. קשה לי.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

מעדכנת- יצר קשר, אמר נעלמת, שאלתי אם יש סיבה שלאחר שאמרתי שיכול לבוא בלי קשר.. נעלם לחודש ולא שמעתי ממנו.. ענה אין סיבה מיוחדת, סתם ככה. קולטות? ״אין סיבה מיוחדת סתם ככה. לא רשם שהוא עסוק, טרוד וכד׳ פשוט אין סיבה מיוחדת סתם ככה, חודש ימים סתם ככה. אגב לא ניסה לפתח שיחה מעבר, רק ניסה לתאם זיון, נראה לי שהכל ברור ועוד ידעתי את זה לפני - ככה אני מבינה את הדברים. תקנו אותי אם אני טועה ..
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שיר אני בהלם!!! זה עבד שמת לב?מה ענית לו לגבי הזיון?חמור. אין סיבה מיוחדת. תשובה מגעילה

פנטי שולחת לך חיבוק
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
מה היה בשיחה? רק תיאום לזיון? זו התחושה שלך? הוא ניסה להתעניין? לשאול מה עבר עלייך במהלך החודש הזה? להביע חרטה אחרי שאמרת שציפית להתנהגות אחרת?
שולחת חיבוק חזק

דתיה
חיים שלי תודה על החיבוק
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שלחתי לו הודעה.. הוא אמר שהוא הסתבך חזק . לא יודעת אם לקנות את זה או לא..
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

גם אם זה לא נכון זה רק מעורר אותי להבין שכמה צריך להיזהר. הוא בדכ לא משקר לי.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - שאל מה שלומי, לא עניתי על מה שלומי ישר שאלתי אם יש סיבה לזה שלא הגיע אחרי שאמרתי שאפשר.. ולא שמעתי ממנו חודש! ואז ענה מה שרשמתי לכן, ניסה לתאם, הצעתי שיבוא לקצת זמן שנשוחח קצת, אמר שמעדיף לבוא שיהיה יותר זמן.. הבנת פנטי??? אם היה מתעניין בשלומי היה שואל שוב מנסה לפתח.. מכירה אותו!
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - לא אמרתי שציפיתי להתנהגות אחרת, הוא בטוח יודע את
זה, שאלתי אם יש סיבה להיעלמות שלו לאחר שאמרתי לו שיכול לבוא.. ענה מה שענה מה שרשמתי לכן, לא הביע שום חרטה או תירוץ כנראה מנסה שאבין שזה מה יש עכשיו.
תקשיבי פנטי במקום שהוא יגיד לי אני לא מעוניין איתך בקשר יומיומי ולא של פעם ביומיים שלושה, אין לי צורך בזה כבר, הריגוש שלי חלף, אני רוצה לזיין פעם בחודש חודש וחצי וזהו אז אמר אין סיבה מיוחדת!!! ועוד להגיד לי נעלמת? ראבק ראבק אתה התחלת להיעלם ואתה אומר לי שאני נעלמתי???אני נעלמתי כתוצאה מההתנהלות שלך לאחרונה. מיותר להתנצח איתו. הכל ברור כשמש.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

יופי לפחות הכל ברור לך שיר. מה תעשי עכשיו? מה את מתכננת? ויודעת מה אולי היה עדיף שתיראי את פרצופו האמיתי.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - לדעתי אין לך מה לשלוח לו הודעה על למה מחקתי אותי? או תודה שמחקת - מיותר!
תודה פנטי ודתיה על החיבוק, אני רותחת מהתשובה ההזויה , אין סיבה מיוחדת!!! רותחת אבל זה מה יש, גאה בעצמי שלא שלחתי ולא שאלתי כלום גאה. מקווה לעבור את הכעסים הללו במהירות האפשרית זה גומר אותי! לפחות לא השפלתי את עצמי ודבקתי והקשבתי ללב שלי למה שאני מרגישה.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פניתי אליו שיר.. הוא ענה שהוא הסתבך קשות. הטמבל לא שם קוד בפון החדש... לכי תדעי מה אשתו ראתה. הוא אמר שהוא יספר לי אחכ. הוא לא יספר וחבל שהוא לא עשה קוד. עכשיו הוא מסובך עם אשתו
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

סיימתי את השיחה הקצרצרה שהייתה (לאחר חודש,בוא נגיד שהוא לא מת מגעגועים כן? ) בכך שאמרתי שאם אתה רוצה לשוחח תיצור אתה קשר.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה- רשמתי, אולי הדף לא התעדכן, תקראי שוב הכל רשום.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שילך.... בטח בא לך להרוג אותו
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה, פחד אלוהים. צריך ממש להיות זהירות
שיר, איך את מרגישה? תכלס קיבלת אישוש למה שידעת כבר. זה קשה, זה כואב להבין שזהו. בלי קשר עכשיו למה ומי. זה אף פעם לא נעים.

לגבי, עניתי בסוף, אחרי שיום שלם לא עניתי. הרגשתי עם זה לא טוב. זו לא הדרך שלי. כמובן שהוספתי עוד מלל. הרי איך יכולה להגיב בלי לעשות איזה ״שיחה״. אבל רוח הדברים שנאמרו הם ממש אחלה מבחינת מה שכתבתי. ועכשיו פתאם שוב אני עם בטן מתהפכת. לחץ. מה אני משיגה מזה אלוהים. כאילו אני בכח מנסה שמה?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני לא יודעת אם להאמין לו פנטי כי הוא שורץץץ בוואצאפ כבר כמה ימים. אז לא בטוחה.

מה כתבת לו פנטי? ניסית לחנך? את רואה שתכלס לא מזיז לו
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

ממממ לא ממש ניסיתי לחנך. והוא קצת התחנך. כי אם יוצא שלא מגיב למשהו אחרי כמה שעות מתנצל.
זה שינוי קטנטן. ואני אין לי סבלנות. כאילו, רוצה שיענה. מה זה ככה לא לענות. גם עכשיו עוד לא ענה ומתחילה להתחרט ששלחתי. זה מביא לי עצבים ומתח כל החרא הזה. בחיי שכתבתי משהו לא חפירתי, או מתלונן. בערך. פשוט כנות. אם לא יענה לי. תזכרי מה אני אומרת לך. אני סיימתי את זה. לא בא לי על החרא הזה יותר. מפגרת שאני. אלוהים. אבל זו אני. ככה אני. לא יכולה לשנות את עצמי. ולהתנהג בצורה שאני לא אוהבת.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני ממש מבינה אותך כי אני גם טיפוס שעונה מיד .. לא מתעלם וכ..ממש ממש מבינה .אבל אמרתי לך הם לא אוהבים תקשורת יומיומית.. זה מכביד עליהם.הוא מתנצל כי אין לו ברירה ולא רוצה להפסיד אותך..
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה מאמי הוא ענה ואז לקח לי זמן להגיב ואחכ לא ענה.
על זה התנצל. ולא הגיב למה ששלחתי.
הבנתי. המסר התקבל. אמרתי את שעל ליבי. בלי ביקורת, בלי טחינת מים. והייתי אני :-). זהו. זה מה שזה.
קשה, עצוב. מאכזב ממש. צובט את הלב אפילו.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ממה את מאוכזבת פנטוש?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
עזבי נו סתם הבל הבלים. יצרתי איתו קשר. דיברנו נפגשנו. לא דיברנו על מה שהיה. רק שאל אם אני כועסת עליו....
הבל הבלים.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

את שמה לב פנטי שזה לופ שלא נגמר? את יוצרת.. הוא לא עונה.. את מדברת על זה הוא מרגיש.. משתדל מאוד וחוזר חלילה.
תכלס את נהנית מהקשר או סובלת ממנו? כיף לך לפחות מהזמן שאתם ביחד? או שאת אוכלת את הלב לרוב??

אגב לגביי ממש קשה לי. אם הוא מחק אותי לגמרי אין לו שום דרך למצוא אותי. ואני מתחילה להפנים שזהו. הוא אתמול אמר אספר לך בהמשך אבל ידעתי שהוא בחיים לא ישתף אותי. מה לעשות...
זה נגמר. הוא וודאי ינסה לתקן את מה שעשה לפחות בתקופה הקרובה.. אם זה נכון מה שהוא אמר לי אלא אם כן הוא משקר ולעולם לא אדע.
אם מחק את כל היסטוריית השיחות אני יכולה להגיד לו ביי.
עצוב לי קצת
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
אני בהחלט שמה לב לזה שזה לופ שלא נגמר כי אני לא גומרת את זה.
לפעמים נהנית מהקשר איתו, לפעמים סובלת. כשאנחנו ביחד הכי כיף לי בעולם. כשאנחנו מתכתבים או נפגשים פשוט כיף.
הקטע שאני צריכה תשומת לב ממנו על הזמן. וכשהוא הוא לא עונה לי בתדירות שאני רוצה זה מעצבן אותי
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אז אולי תנסי להנות ממה שיש כשיש אותו? מהמפגש מההתכתבות . ולא לצפות ליותר מידי. הציפייה זה מה שהורגת אותך
ושוב ממש מבינה אותך
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מה אעשה עם העצבות שלי? זהירות נפילה!
מרגישה עצובה ובאמת זה שטויות
אבל משהו בי קולט שהבנאדם עובר קשיים ולא משתף אותי
אין לי ספק שמשתף אחרות וזה מחדד אצלי את העניין כמה שאני לא חברה עבורו אלא זיון. עכשיו מחקתי ואין טעם להחזיר כי גם הוא מחק.
צריכה להיפרד ממנו בלב שלי. משהו שהייתי אמורה לעשות ממזמן וזה קשה לי .
אין לי את מי לשתף רק אתכן אז אני יודעת שאני נשמעת כמו תוכי, אבל קשה לי עכשיו להבין את המשמעות של זהו.אלא אם כן הוא משקר לי.
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

קשה להגיד את זה- אבל סיכוי סביר שהוא משקר.
את רוצה להפוך להיות מרכזית אצלו בחיים וכל הזמן מחפשת אישורים שאת מספיק חשובה לו
ההתמכרות הזו והייסורים הלא נגמרים: מתי יפנה? לאן נעלם? מה עושה? מה חושב? עם מי הוא מתכתב?
כל האושר או האומללות תלויים רק בקשר הזה, זה מוגזם וללא שום פרופורציה.
כל פרט קטן נבחן בזכוכית מגדלת . אנחנו מחפשים חיים מחפשות עוצמות אבל במקום הלא נכון, הכל חיצוני ואשליה כאילו זה הכי מתוק בעולם.
התמכרנו, אנחנו תלויות.
להודות בזה
ובשלב הבא להתחיל לחפש חומרים על זה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ברור לי שיש פה התמכרות. בקשר לשקר אני פחות חושבת שהוא משקר כי התגובה שלו היתה מהירה.. אני חושבת שהוא היה מגיב אחרת כמו נמחקו לי אנשי הקשר וכדומה כמו שכבר עשה בעבר.וחוצמיזה שהוא כבר נתפס פעם אחת.
כן צריך לעשות פעולה של איך להיגמל ממנו. ואני חושבת שכרגע המציאות הזו שנכפתה עליי בכח תעשה את שלה.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
לא לצפות זה כמו לא לנשום. אם אני לא מצפה כלום אז כשזה מגיע זה גם לא מעניין אותי. אני מצפה כי זה אני וככה אני. זה לא שלא ניסיתי לשנות. לא מצליחה לעזאזל. ככ קשה להלחם בדפוסים האילו. שיניתי מעט ועל זה אני טופחת לעצמי על השכם. וגם הוא שינה מעט ולכן אני מעריכה. לא הכל שחור ולא הכל חרא. אני פשוט שמה לב שגם אם נניח אני לא מצפה (או יותר נכון אומרת טוב זה מה שזה) ואז יש הצתקרבות והכל סבבה ופתאום הוא לא עונה וחוזר רק למחרת עם תשובה. זה מבאס אותי. לא יכולה להשתחרר מזה. אז כן, הוא בוחר להתנצל - ויופי, הוא לא רוצה לאבד אותי. מצויין. ולא זה לא סקס. יודעת בוודאות. אנחנו בקשר ובדיבור כמעט יומי ואין איזכורים לסקס בשיחות שלנו. כנפגשים אז יש מגע ולפעמים ג פורקן. שלו לרב. בקיצור. לא יודעת איך למאת מהדפוס הזה. כיף לי איתו, כיף לי שהוא נוכח בחיים שלי. ואני בקונפליקט מתמיד בין להוציא אותו לבין להשאיר אותו.

לגביך, באמת נורא ששוב זה טורק אותך. אבל תיזכרי שהיית כבר במקומות טובים והצלחת לעבור את הדבר הזה, את הכאב הזה, את המכשול הנורא הזה.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

טרק לגמרי. ממזמן לא נפלתי ככה. אני יודעת למה כי ההבנה שמחק ולא שמר שיחה כניראה. מסבירה הכל. כן לא כיף אבל אתגבר יום אחד.
איך אמרו פה? זה לטובתך הוא עוזר לך לשכוח ממנו.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מה ניראה לך פנטי? הוא שיקר כשהוא אמר הסתבכתי קשות?
ואם הסתבך איך זה שהוא שרץ נון סטופ בוואצאפ?
הוא אמר אספר לך בהמשך . מה היה העניין
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
לא יודעת אם שיקר- מה האינטרס שלו לשקר?
בינינו מה זה משנה? נגיד ולא שיקר. וכרגע לא יצור קשר - כהרגלו...זוכרת? פעם בשלושה שבועות. לפי זה תדעי.
ובבקשה זה ממש ממש לא קשור אלייך. אני מבינה את האכזבה והתסכול לרצות משהו ולא לקבל אותו אבל עד מתי? דתיה מאמי, רוב הזמן את סובלת. לא ככה? נגיד 90% סבל ורק 10% כיף לא? אז למה? באמת תנסי להבין.
אני חייבת לשחרר לחץ מעצמי חייבת. נלחמתי הימים האילו להתנתק ממנו, להוציא אותו מהחיים שלי ולא הצלחתי. אז אני מבינה אותך. כאילו חיפשתי סיבה להתפוצץ עליו. בינינו? רבתי עם עצמי השלמתי עם עצמי. כאילו כל התהליך הזה התרחש איתי..לבד..כי אני חוטפת סיבוב וזהו לא בא לי. ואז מתבשלת יומיים. נרגעת וחוזר חלילה. זה קשור בי. כי תכלס הוא לא כזה משתנה בהתנהגות. אם כבר מעט השתפר. מעט. בוא לא נחגוג. אני מאבדת את הפוקוס ואז כמו במערבולת בים הכל מתבלבל לי ומתערבב. אתמול בקושי ישנתי מעצבים. מחקתי את המספר שלו מהפלא. החזרתי הבוקר חחחח והתקשרתי. קיצוניות כזו בתגובות. רגע אוהבת רגע שונאת.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חחחחחחחחח נחנקתי מהתיאור שלך .. הרסת מצחוק!!!! מוחקת מחזירה מתקשרת.. וחוסמת חחח
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

תראי פנטי זה לא כל הזמן ככה אני במקום הרבה הרבה יותר טוב. אבל מידי פעם זה מבאס. בעיקר הידיעה שאם מחק תמספר אולי אין לו איך ליצור קשר. אנימלא מתכוונת ליצור שום קשר. גם לא ליומולדת שלו עוד שבועיים
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שיר , מה איתך?
יערונת?
מה המצב פה היום?
פנטי סער.. מי עוד.. מה עם כולן? חם חם היום
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
אני בסדר מאמוש. איך את?
נראה לי אני קצת אוהבת אותו. אוף. בעיה
נפגשנו היום. לא היה סקס/משהו שקשור למין. היה פשוט כיף. נמשכת אליו ככ. רציתי לקפוץ עליו חחחח
אוף. מה יהיה.
עם בעלי עודה מה שאני יכולה לשפר אץ היחסים
אולי אם היחסים עם בעלי יהיו יציבים וטובים ״יגמר״ לי מהבחור. התחבקנו. חיבקתי חזק. אוף. רגשות.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שמחה לשמוע כיף לך..
אני לא משהו.
מחקתי ואין לי סיבה להחזיר.
א. כי הוא מחק ולכי תדעי את הסיבה האמיתית.. אז או שנמאס לו ממני וזהו. או שבאמת יש בעיות בבית. לא אדע
מבחינתי אני דיי מבינה שזה נגמר .. אז זה קשה לי קצת.. אתרגל לרעיון לאט לאט.
אם אין לו את המספר ומחק שיחות שלי ואין לו איך לפנות ולהגיע אליי
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אי אפשר להיות ככ הרבה זמן במקום לא רצוי.. אי אפשר. נמחק גם מהסיבה הזו. כשהתחלתי להבין שבאמת הוא מעוניין בי חוץ מזיון. לצערי. וכניראכ גם זה כבר לא. אז לא.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

היי בנות,אצלי אין חדש.
פנטי- מה אופי הפגישות שלכם? נפגשים לקפה? לדבר? ומי יוזם את הפגישות?
דתיה - תשכחי ממנו כמה שיותר מהר, גם כשהיה איתך בקשר זה היה לפעם ב... מיותר!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

כן שיר אני מנסה... מקווה שאצליח כידוע לך לא קל
שבת שלום
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
מאמי שלי ככ מצטערת שכואב לך. שילך לעזאזל.
את חזקה! את תתחזקי עוד. אני פה
תכתבי ותשתפי מה שבא לך כמה שבא לך!!!!
נשיקות ושבת שלום.
הוא עוד ייצור איתך קשר. לא שוכחים בן אדם ביום- גם כשהוא עושה לנו לא טוב..כפי שאת יודעת
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
פגישות של קפה, מדיי פעם כולל משהו מיני (כבר לא עושה סקס מחשש להריון.) מדברים, משתפים, פגישות רגילות. לפעמים אני יוזמת, לרוב הוא. אני אחכה שהוא יוזם מפגש כלשהו. אבל גם ישפעמים שאני גם יוזמת. אם יושב עליי משהו או משהו כזה. המפגשים איתו כיפים, משחררים. לאחרונה מדברים בפלאפון. לפעמים הוא מתקשר לפעמים אני. כשאנחנו נפגשים אני מרגישה באיך שהוא מסתכל עליי שיש לו רגש. אבל זה לא כמו שהייתי רוצה שהוא ״יעוף״ עליי. הוא יחסית מאופק. והוא יודע שאני מעריכה את זה. כשאנחנו נפגשים הוא נוגע בי לפעמים לא בקטע מיני, וזה מבחינתי יותר מרגש.
ואני יודעת שזה לא בסדר ואני לא יודעת מה לעשות כבר. הקונפליקט הפנימי הזה, המלחמה הזו. בין הרצון לשכוח לרצון להיות. התנודות האילו, בין חוסר ביטחון לביטחון.
אם לא יענה לי כמה שעות זה ישר יכניס אותי למתח. ותכלס למה? על מה? מה כבר קרה? זה חוסר ביטחון וגם רצון לתשומת לב, לתקשורת איתו. זה מעגל כזה הרסני
כי אם נהיה יותר מעורבים ריגשית זה גם יכאב יותר. נתרגל יותר, נשתף יותר. ואז מה?
אוף.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

הוא יכול לשתף דברים שקשורים אליו נניח לעולם הפנימי שלו בכל מה שקשור לעבודה, אולי מעט על הילדים.
אבל הוא לא מדבר עלינו, או מה הוא מרגיש או חושב עלינו. מבחינתו הכל בסדר. והוא רוצה זה מה שקיבלתי כאילו במקסימום. הוא יכול להרעיף עליי מחמאות וכאלה. להגיד מתגעגע. אבל כאילו אין לו שום תלונות, שום בקשות, לא מצליחה להבין את זה. מה יוצא אני מרוצה? איך עושים את זה? אפילו תלונה שאעזוב אותו ״בשקט״, או אבין או לא יודעת מה. הוא פשוט עובר למוד ״שקט״. ככה אני יודעת שמשהו לא מוצא חן בעיניו (לרוב).
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - אז מסתבר שאתם לא נפגשים למטרת סקס! או לקפה שמטרתו להוביל לסקס..זה השתנה בגלל שאת בלי אמצעי מניעה? או שגם לפני רוב הפגישות היו לקפה או בעבודה ולא פגישות מתוכננות לסקס? לא הצלחתי להבין מה זה מדי פעם משהוא מיני? בעקרון - אם הוא ממשיך לרצות להיפגש איתך ויוזם בלי לעשות סקס זה יפה מאוד !!!
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

אגב פנטי- אתם לא חוששים להיפגש בבתי קפה? שיראו אתכם? מה תכיפות הפגישות?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
נפגשים לקפנ בעבודה. אין סקס יש דברים אחרים. כי אני לא על גלולות. יש מפגשים לא רק לסקס. אבל נניח כל מפגש שני יהיה בו משהו מיני.
למעשה רק פעמיים תכננו פגישות סקס וזה כשבאתי אליו והוא אליי. אה הייתה עוד פעם בעבודה
שאר הפעמים זה ספונטני. לפעמים יוצא לפעמים לא
קצת יותר גמיש אצלנו. יש איפה...
הוא משתדל בדרכו, באמת. ועדיין בא לי שישתף רגש כלשהו שקשור למערכת יחסים שלנח
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי תודה. קשה לי לשתף פה הכל אבל רק פה אני יכולה. מה שקורה שאני כמעט בטוחה שהוא לא שיקר.. הוא כמעט לא בוואצאפ ואני בטוחה שהוא צריך כרגע להיות סופר זהיר.. לכי תדעי אם הם לא על סף גירושין. ככה אני בטוחה שבזמן הקרוב עד שהכל יחזור שם למצב תקין או שלא..יש סיכוי שלא אשמע ממנו למרות שהשבוע הוא טס לחופשה עם חברים.. רק אז אדע.
אין לי ספק שהוא משתף אחרות הוא לא טיפוס שיתמודד לבד.
וזה גם באסה לי .. וגם אני ככ רוצה לדעת מה עובר עליו ומה קורה שם ומה ומו.. אבל יודעת שלא אדע כרגע או גם לא בעתיד. אני גם מרחמת עליו שהוא בסיטואציה כזו לכי תדעי מה היא עלתה עליו.בקיצור אני חושבת עליו המון ומתעצבנת גם לעצמי שהוא ממש לא נזהר . לא שזה משנה לי בקטע של הקשר שלנו
אבל גם מעצבן אותי שאני דואגת למי שלא דואג לי.
מה יהיה איתי? חשבתי עליו המון בשבת וגם חלמתי עליו שזה הכי באסה.

ותאמיני לי האחר שלך באמת נדיר שתדעי.
אבל בסופו של יום אנחנו צריכות להיות עסוקות בבנזוג שלנו ובילדים שלנו.
תכלס
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - גם לנו היו מפגשים שהם לא רק סקס, קפה וכאלה, מקווה בשבילך שזה יימשך עוד הרבה זמן...
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
אני מבינה אותך. את תראי שהוא יצור קשר
ונדיר? למה מה כבר הוא עושה? מתייחס כמו בן אדם נורמלי?
שיר
תודה על האיחולים, אני אאחל לעצמי שזה יתנהל בשפיות, בלי השלכות יותר מדיי יש כשיגיע הסוף זו תהיה בחירה שלי.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

כן. כי הוא לא ממש רק מדבר על סקס וכל מה שכתבת עליו. רובם רוצים סקס או מובילים לשם
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

מה עם יערה? היא בסדר?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

גמאני דואגת לה

פנטי את נשמעת עצבנית חח מה קרה
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

לא ממש עצבנית. פשוט נמאס לי לנתח את המצב הזה ולהתעסק בזה. ממש מתיש. לאן הגענו? שצריך לשמוח שהבן אדם יוצר קשר לא רק לסקס?
מה שלום כולן?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני בתהליך הפנמה כבר שבוע וחצי שלא שומעת ממנו. הוא טס ניראה לי לחופשה עם חברים ושוב אני בכלל לא בחשבון שלו לשלוח הודעה.. אבל בסדר לאט לאט אתרגל לרעיון שהוא איננו. שוב אין לו את המספר אז אין לו איך ליצור קשר..
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

וחוץ מיזה אני מתחילה באתגר של ה30 יום בלי הודעות ואם יפנה גם לא לענות.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
כל הכבוד מאמוש. שיהיה בהצלחה. כל פעם עוד צעד קטן בתהליך השיחרור. קשה להיות ככה כבול למשהו.
אני רוצה להשתחרר בעיקר מהתחושות האילו וההתניות. ברור שנחמד לקבל הודעה וכו. השאלה מה קורה כשלא מקבלים. ואני עדיין במבחנים קטנים עם עצמי. נראה מה יוליד יום
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערה, שיר, סער מה איתכן?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

איזה כבוד ואיזה נעליים פנטי.. תקועה באותו בוץ יותר מידי זמן. הוא בחופשה לא טורח לחפש אותי בכלל. אין לו את המספר שלי איך ישלח.. אם היה רוצה באמת היה שומר את זה איכשהו בפון. אין לי מה לומר . זה נגמר
יהיה טוב
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - הוא עושה חיים ונהנה ואת סובלת.. עבור מי? עבור מה? צריך לעשות סוויץ בראש זה מה שאני מנסה לעשות. הם לא רואים אותנו מותק, ראו אותנו יופי כשהיו להוטים, עכשיו זה על הדרך.. אם את מבינה את כוונתי. תקראי טוב מה שלולי כתבה כמה שהיא צודקת! כל פעם כשקשה לי אני קוראת את מה שרשמה.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שיר גילגלתי אחורה וקראתי שוב. אני יודעת שהיא צודקת. עכשיו ברגע שאין לו דרך לפנות אליי יהיה לי קל יותר בהמשך. השם יעזור
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

תרימי את עצמך! אני ברגע שהתחלתי להרגיש שמשחקים איתי משחקים, שפחות התלהבות ותירוצים עלובים... הפנמתי! הוא לא ראש הממשלה, מי שנעלם העלמויות ארוכות ולא מוצא זמן דקה לסמס דרשני ! ואני יודעת שאם אראה קצת איכפתיות זה יחזור אבל תגידי לי בשביל מה ? בשביל שפעם בחודש/חודש וחצי יבוא לזיין? הרי הוא שינה את היחס את התכיפות של הפגישות, הוא לא רוצה לראות
אותי פעם בשבועיים לפחות זה די ברור.. אז בשביל מה? בשביל שאפגש איתו ואהייה בהיי ליום ואז נפילה? כי מה שהיה כבר מזמן לא חוזר ולא יחזור... ועוד אצלך זה לרוב ככה אז מה יש פה בכלל לדבר? אף גבר לא שווה אותי מאמוש עם כל הקושי וקשה לי! לא אתן לאף גבר בעולם הזה לשחק איתי שיזדיינו כולם!!!! שיחפשו על מי לעשות את המשחקים והתירוצים ההזויים והתשובות העלובות הללו. יש לי אחלה סקס עם בעלי, זה רק הקטע של הריגוש הבריחה מ שיגרה - אבל לא כדי לסבול. מי שלא מעריך אותי לא שווה את היחס שלי. והם לא מעריכים אותנו! תהיי בטוחה בזה.. כשרצו לכבוש עשו הכל , הכללללללל לא אתן לאף אחד להפוך אותי למובן מאליו.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

אגב פעם שהייתי מחליפה תמונת וצצאפ היה מגיב תמיד, מתייחס לזה שהחלפתי תמונה, בתקופה האחרונה כל פעם שאני מחליפה הוא לא מתייחס בכלל לזה שהחלפתי תמונה- אולי קטנוני מצידי אבל גם מוסיף ואומר משהוא.. לא??? ברוך ה׳ שהצלחתי להתגבר על זה שהוא כבר לא בפייסבוק שלי, ולא באינסטגרם, נראה מה אעשה עם הווצאפ..
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

קראתי מתחילת העמוד. מה עם 'משתגעת'?? את עדיין שם? אני מתה לדעת!! האם הצלחת לשכוח ממנו אחרי השנים שעברו?
ממני שמזדהה ביותר
הלוואי שאת שם לענות לי
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

צודקת ממש. הלוואי וזה יהיה ככ מופנם חזק אצלי שלא יזיז לי שאין ביננו קשר
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - זה מזיז לי ממש, ואפילו קשה! אבל אין קשר מאמי, תפנימי אנחנו ראויות ליותר.. לא לפעם בחודש חודש וחצי..אולי יש כאלו שזה מתאים להן, אני יודעת היטב איך הוא היה ... וכמה רצה, וכעת כנראה שזה מה שהוא רוצה.. הכל השערות שלי כי עוד לא דיברנו על זה אבל זה שקוף!!! ומה את אומרת על עניין בווצאפ שרשמתי? על התמונות.. ?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ברור שזה שקוף שיר. וזה כל הגברים ככה.
חיזור חיזור חיזור.. את בכיס יורד להם ובאים פעם ב לסקס
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה מאמי- לא סטטוסים .. תמונת פרופיל, הוא לא מחק את המספר שלי, הוא עושה לי בכוונה זה ברור, בגלל מה שאמרת או שלא מתלהב כבר שקוף ! אז שיעשה בכוונה שימצא לו חדשה ויעשה עליה את כל החיזורים עד שיכבוש גם אותה ויימאס לו.. עלי לא עושים משחקים. פעם בחודש וחצי נראה לך אני אהיה כמו א.א שסיפרה פה??? עדיף להתעורר בזמן !
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

צודקת לגמרי. אני איתך .
עושה עלייך פוזות... להתעלם מהם הכי יציק להם.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - הכל לטובה ! מי ישמע איזה קשר העניק לך? פעם בחודש הודעה? שילך לעזאזל אם מחופשה עם חברים גם לא סימס לך, הזונות האלו יודעים לסמס גם מחופשה בחו״ל עם האישה כשהם רוצים תהיי בטוחה... אז תביני לבד.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

הבנתי לצערי שיר.. הבנתי הכל... אני טוחנת מים. הוא בחיים לא הסתיר את כוונותיו והכל היה ברור כשמש. מה ציפיתי? זהו היה נמאס לו.. מחק .
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

מה נשמע בנות?
שיר דתיה? איך אתן?
יערה אם את עוד פה נשמח לעידכון שאת בסדר. פעם אחרונה המצב היה קצת קשה עבורך.
דתיה מאמוש, אל תתעצבי. אלא אם כן בא לך קצת להיות עצובה. תדמייני את המצב הרצוי עבורך בעוד חודש חודשיים מעכשיו. וכל פעם תעשי צעד קטן.
שיר, אין ספק שזה מאכזב וכואב כשלא מקבלים יחס ראוי, או בכלל יחס. זה שובר ולא משנה מה. הבעיה שהם הפכו להיות המרכז שלנו ואז כל דבר שהם עושים זוכה ליותר משמעות ותשומת לב מבחינתנו. אנינו חייבות ללמוד לשים אותם ״בשוליים״, כתבלין. להנות ממה שאפשר. יש חנו את כל הסיבות שבעולם לעזוב את הקשר הזה. ואנחנו עדיין שם. למרות ההשלכות, הכאב, התסכול.
שיר, איך פתאום מקשר דיי יומיומי בינכם הוא בחר להתנתק לככ הרבה זמן? קרה משהו? עובר עליו משהו בחיים האישים? היו סימנים שזה מגיע?
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי מאמוש - שנתיים קשר כמעט תמיד יומיומי, לאט לאט התחיל להעלם ליומיים שלושה, ואז הייתי מתלוננת, ואז שוב משתדל קשר יומיומי, ואז שוב נעלם שבוע טוען לחץ בעבודה, (שטויות במיץ!) וחוזר חלילה, מתלוננת עד שיום אחד לא הרגשתי טוב והוא התעניין רק בתחילת השבוע ונעלם לשבוע ואז שלחתי לו הודעה כי היה מחובר מלא בפייסבוק, הודעה עצבנית ״לא איכפת לך איך אני מרגישה? ״ והוא תקף אותי שהוא כבר לא יודע איך להתנהג איתי.. כאילו מה? מה דרשתי? שיחות נפש? יודע שאני לא מרגישה טוב ומתעניין רק פעם אחת?(צודקת או לא?) פעם כשהייתי חולה היה מתעניין כל יום איך אני.. ומאז.. התחיל להעלם שבוע, שבוע וחצי בהדרגה.. כנראה נמאס לו שיחות יומיומיות איתי, ואז נעלם ליותר גם.. וחוזר ומאשים אותי שאני זו שנעלמת! פנטי אני כבר הפנמתי שהוא לא מעוניין לראות אותי כל שבועיים, ולא להיות בקשר יומיומי, הוא לא רוצה שאבוא אליו בטענות - זו השיטה לאחר שהשיג מה שרצה! עכשיו אני ״מובן מאליו״ מבינה? עמל קשה להגיע למצב הזה .. זו שיטת הכיבוש שאני לא מצליחה להשלים איתה !!! ומאמוש מבחינתי גם אם קורה משהו נניח בחיים הפרטיים, או בן אדם עובר משהו מן הראוי לעדכן ולא להאשים את השני שנעלם, זו דעתי. אלא אם כן הבן אדם שמולך לא חשוב לך כבר אז אתה זורק זין- תקני אותי אם אני טועה...
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
אז מה שאת מתארת זה למעשה משהו שקרה בהדרגה ולא בבת אחת...?
מה היו טיב היחסים? האם שיתפתם אחד את השני בבעיות, דילמות?
זה בסדר שיש לחץ בעבודה ועומס זה יכול לקרות, השאלה מה ההרגשה הכללית שלך. ואם את מרגישה פחות נחשקת או משהו בסגנון ומנסה לדבר על זה ולקבל ממנו הסבר זה בסדר גמור
אין ספק שהעלמות של חודש זה כבר מעבר לעומס או לחץ כזה או אחר בעבודה. זה לא נעים להיות בצד שרוצה יותר. ולפעמים באמת צריך
לשחרר, מה שקל לכתוב וקשה ליישם. את המודעות וההבנה של פני הדברים יש לך ועדיין זה מבאס. ומכאיב. ודפוק ומאכזב. כי זה גם לא לגיטימי כביכול להתאבס בגלל הקשר הזה. הכנסנו את עצמנו למצב דפוק. שרגעי תסכול ומפח נפש יכולים להופיע באופן תדיר
והרי סופם של קשרים כאילו במצב הטוב להסתיים במצב הרע להתגלות ולהביא חורבן
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - תארתי שם מצב שלא הרגשתי טוב.. תקראי שוב ותביעי דעתך טוב? זה לא סימן לחוסר איכפתיות? בן אדם שמחובר מלא בפייסבוק אבל לא מוצא זמן להתעניין בשלומי יותר מפעם אחתכשיודע שאני חולה.. ונעלם לשבוע מה זה אומר???
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

שיר
תראי זה בהחלט הרגשה שלך. אני יכולה להביע דיעה וכל אחת פה יכולה להביע דיעה. השאלה מה האינטואיציה שלך אומרת ומה התחושות שלך הפנימיות אומרות
רק את מכירה את הדינאמיקה בינכם ויודעת להגיד אם יש שינוי לרעה או לטובה.
יכול להיות שהתחיל לאכול סרטים ולהבין שהוא לא יכול להמשיך יותר והחליט שככה עדיף להיפרד בהדרגה, להתחיל להתנתק בהדרגה. ויכול להיות שעובר עליו משהו אישי והוא טרוד מאלף ואחת סיבות ואת כרגע לא בראש סדר העדיפויות. ויכול להיות שחושב שתביני. יכול להיות ככ הרבה דברים. הכי פשוט זה לשאול ולהבין לאן הרוח נושבת ממנו...הכי פשוט וקל.
וכשמישהו אומר ״הכל בסדר״, כשאת מרגישה שלא בסדר זה גם אומר לך משהו.
כל המשחקים המפגרים האילו של להעלם ולהאשים אותך זה באמת מפגר ומיותר.
את יכולה להציב לו אולטימטום. את יכולה לסיים עם זה בעצמך בלי להשאיר שום פתח. את יכולה לקבל אותו חזרה בתנאים החדשים. הבחירה היא שלך בהתחשב בנסיבות לא פשוטות.
ברור שכשמישהו מתייחס פחות מכל סיבה שהיא זה אומר דרשני! ויש פה משהו שלאו דווקא קשור אלייך, אבל יש פה משהו שצריך להבין ולבדוק
אני לא יודעת כמה יציב היה הקשר שלכם אז וכמה אנרגיית הוא את הייתם צריכים להשקיע בזה.
ייתכן שיש לו תינוק חדש שלוקח את כל התשומת לב, או ילד מתבגר או כל דבר. סיבות שהן לא בהכרח קשורות ישירות אלייך. אבל בגלל שאנחנו לא בראש סדר העדיפויות זו התוצאה. בגלל שהוא שם קודם דברים אחרים בסדר חשיבות עבורו. אני חושבת שלמצוא זמן להתעניין במישהו ולשאול לשלומו לא מצריך מהפכה. וזה אותי גם היה מעליב.
בכלל קשה לקבל בשיוויון נפש דברים שלא הולכים לפי התוכנית שלנו...
אם החלטת לשים לזה סוף אז תשימי לזה סוף אמיתי.
בלי פתח שהוא יכול ליצור קשר פעם ב מסיבה כלשהי שרק תחזיר אותך אחורה, או תגרום לך לתהיות מיותרות.
כנראה שזה בלתי נמנע בשלב מסויים השיחה הזו.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

לבנתיים אצלי תחושות מעורבות
אני באמת לא מבינה את עצמי ואותו
אני מתחילה שוב לאכול קצת סרטים ומצפון.
וקצת להיגעל מעצמי. מה נהיה ממני?
איפה היושרה הפנימית? איפה הערכים מהבית?
על מה כל תשומת הלב שלי הולכת?
כמה אנרגיות? למה למעשה?
היום מבולבלת נורא. ושוב. לא ממש קרה משהו מיוחד.
כן ציפיתי לאיזה תגובה על משהו ולא קיבלתי. אבל שוב, לא ייתכן שמשהו אחד יערער אותי כל פעם מחדש.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי - אמרת נכון ״את לא בסדר העדיפויות שלו כרגע״ - אז כשאהיה בסדר העדיפויות שלו ולא רק לתאום של זיון שיצור קשר. אין לי מה לשאול, אם זה מטריד אותו שישאל, כשהקשר היה חשוב לו היה עושה והרבה, שוב חוזרת לעדכן שעובר משהו לוקח בדיוק דקה, וכנ״ל לגבי לשאול שוב לשלומי כשאני לא מרגישה טוב! מי שמחובר הרבה בפייסבוק מן הסתם לא כזה עסוק, זו דעתי. כנראה הקשר כבר לא ממש חשוב לו ומצידו שיסתיים, לא בוער בו.. תאמיני לי כשבער בו הרגשתי, בן אדם שחודש וחצי לא מביע געגוע.. שום מילה על געגוע אומר דרשני! לתנאים החדשים אני לא אסכים לא חסר לי סקס טוב עם בעלי, מילא היה חוסר.. אבל אין. לולי צדקה ממש כשכתבה את דבריה!!! ופנטי את מדהימה ממש, אבל לטעמי את יותר מדי מתחשבת אבל זה עניין של אופי ותפיסת הדברים . זה בדיוק מה שלולי כתבה שאין מה להתחשב בהם, גבר שרוצה אישה יעשה הכללללל כדי לא לאבד אותה, קשה לי לקבל את השלב הזה של מובן מאליו וזה מה שאני מרגישה. עצם זה שהצעתי שיבוא גם סתם לשוחח והוא לא בא כי ידע שלא יהיה זיון זה אומר הרבה, מה יש לשאול ולברר? שורה תחתונה הוא לא יחזור להיות כמו פעם גם אם אתלונן וגם אם אקיים שיחה בונה. א.א סיפרה פה את סיפורה סיפור שהמחיש בדיוק מה קורה כשממשיכים עם אחר בצורה כזו... עדיף להתעורר בזמן!!! למרות הכאב והקושי ויש הרבה קושי.
דתיה - את צודקת חבל על העצבים שלנו !!!! זה דפוס התנהגות של הכובשים .. אצל אחת יותר, אצל אחת פחות.. אמנם לא זילזל בי ולא סינן ותמיד דיבר מכובד, אבל תכלס רובם אותו דבר, יודעים מתי לא להרפות ומתי להעלם ולצוץ כשעומד להם הזין! סורי על הבוטות.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ועוד משהו חשוב. מי שרוצה אותי סבבה!! מי שלא שילך לה....
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה מאמוש- אף פעם לא תדעי את הסיבה שמחק, למרות שלי קשה להאמין שהסתבך אבל אולי.. ת׳כלס זה משנה מאמי? הרי גם ככה היה איתך בקשר של פעם ב... אז בשביל מה מאמי? היה צץ כשבא לו וכשלא בא לו נעלם, אמרת נכון הוא באמת לא שווה אותך!!! ולגבי אם הוא ממש רוצה הוא לא יתייאש וינסה ליזום שיחה ולא מדברת על יוזמה לזיון..אם לא אז התשובה ברורה שלא חשוב לו מספיק, אין צורך לשאול שאלות. כשרצה ידע יופי להתקשר, לשלוח 4 פעמים ביום הודעה, ביום, בלילה.. מהתחת שלו גם ידע לשלוח.. אז ת׳כלס הכל תירוצים מצוצים מהאצבע! יאללה...
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ממש.. לעולם לא נדע. ומי שרוצה יוצר קשר וירדוף מתי שרק יוכל אז הבה נבין את הרמזים
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

דתיה - ומשהוא מאוד חשוב, מי שרוצה אותך שיידע גם איך לרצות אותך ולא פעם בחודש חודשיים ..אם את מבינה את כוונתי.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אם הוא בא פעם בחודש חודשיים הוא לא מעוניין לרצות אותך כניראה .. מדברת על עצמי
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
מאמוש, את יודעת שזה תלוי בי כל התנודות האילו. זה איך שאני בוחרת להסתכל על הסיטואציה.

שיר
זה נכון כשאין הבעת רגש גם געגוע זה אומר דרשני וכן אני טיפוס לרוב שמתחשב. לא חושבת שזה דבר כזה נורא. אני פשוט מנסה לנהוג כמו שהייתי רוצה שינהגו איתי. נאה דורש נאה מקיים. אני כן עוצרת מדיי פעם ובודקת שיש התחשבות מצידן ודברים שעבורי הם באמת חשובים. הדינאמיקה בענינו לא יציבה לנוכח ההיסטוריה ״הזוגית״. יש הבעת געגוע מצידו ויש הבעת רצון ויוזמה. לא תמיד יוזמה במידה שהייתי רוצה. אבל זה החיים. זה לא תוכנית לפי בקשתך. ואז או שלוקחים את זה או שלא.
אני בשלב שכנראה לוקחת את זה. ומדיי פעם קופץ לי הרצון לא לקחת לעזוב. ואז מגיעות תנודות. ולמה שהוא יהיה שונה ממני, ייתכן שגם הוא חווה אותו דבר.
מבחינתי העניין של הסקס בינינו ירד מהפרק- ברמה הזו שנפגשים בלי קשר לזה. לא מדברים יותר מדיי על זה. כן שנפגשים אז יש מגיעות פה ושם. אבל גם בגלל שאני בלי גלולות לא אקח סיכון. הבטחתי לעצמי ולכן אקיים. עכשיו נראה כמה הוא יתחשב בזה ויעשה מה שביקשתי ממנו
העניין שניקשרתי אליו באמת. כאילו רגש כזה. לא של התאהבות, אלא אחר יותר מאוזן. וזה גם קצת מפחיד אותי. יודעת שזה יסתיים מתישהו, יודעת שיש השלכות לס ושלום. אבל קשה לי להיפרד ממנו. רק כותבת את זה ונהיה לי ממש עצוב. הוא לא מושלם. הוא רחוק משם.
ותמיד כתבתי שאולי ככה עדיף. מישהו ששומר אותנו על הקרקע. אין לנו רצון לפרק את הבתים שלנו. אני ממש עושה מאמצים כבירים לתקן את הזוגיות עם בעלי. וכשהאחר לידי זה עוזר לי. ההתנייה הזו פחות מוצאת חן בעיני, אך אני לא יכולה להתכחש אליה. אני אוהבת שהוא בחיים שלי. אוהבת להיות איתו, לגעת בו, שהוא נוגע בי, שהוא מלטף אותי, שהוא מחבק אותי. אז הוא נעלם לי פעם ב..לאיזה חצי יום/יום, לפעמים יותר. וזה קשה לי. וזה מעציב אותי שהוא צריך להיעלם. ומצד שני אני חושבת שהוא נעלם מדיי פעם כדי לשמור קצת על עצמו.
ולא תמיד כמובן. יד פעמים שהוא פשוט היה חרא מהלך על שתיים. הייתה תקופה שאכלתי ממנו מרורים. ושהוא התנהג ממש בצורה פוגעת וילדותית. והנה אני עדיין איתו. הוא אומר לי לבוא ואני הולכת.
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי- אם טוב לך ככה אז הכל אחלה, אין שום בעייה. לי פחות טוב להרגיש מובנת מאליו, רוצה ליזום ויודעת שזה יחזיר אותו - אבל אז מרגישה חרא כי אני יודעת בלב בפנים שהוא לא יחזור להיות כמו שהיה, ואין טעם לבוא בטענות כי הוא לא מעוניין לשמוע את הטענות שלי, נגמר השלב שהוא שומע אותן ומודאג מהטענות שלי, וחושש לאבד אותי, אז בשביל מה פנטי? בשביל מה? בשביל פעם בחודש / חודש וחצי? ואז העלמויות בין לבין? ואז חוזר חלילה? זה לא המצב האופטימלי שאני רוצה להיות בו, וזה מה שיהיה עם שיחות הבהרה או בלי שיחות הבהרה.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

צודקת שיר
יש אולי אפשרות להחזיר עטרה ליושנה חח על ידי שפשוט נתעלם מהם כשהם ישלחו ולא נגיב. השאלה אם נצליח. אולי אז יבינו שירד לנו מהם
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

בוקר טוב
שירוש לא אמרתי שאני מוכנה להיות מובן מאליו. בשום פנים ואופן. לא לא ולא. אני פשוט אומרת שמטבעם של דברים יש עליות וירידות. וכן הייתי שמחה שתמיד הוא היה יוזם ותמיד היה מביע את אותם הרגשות והיחס אבל זה לא קורה ואני אומרת שגם אני לא תמיד מרגישה אותו דבר. לא רק אליו בכלל. השאלה איך התחושה הכללית בנוגע לזה. ומה קורה בפעמים האילו כשיש את הירידות איך חוזרים מהן. אם זה ירידה ועוד ירידה ועוד ירידה ז כן זה אומר דרשני. והייתי שם איתו גם. לא בכל מחיר. בהחלט לא. ולכן אני אומרת שמדיי פעם אני עוצרת ומנסה להבין שאני לא מקיימת את זה עם עצמי.
אתמול ניפגשנו וזה הוכיח לי שאני לא לבד בזה. אז ברור שהייתי רוצה שכל יום ניפגש ונתחבק ו תלטף ונגיד שהתגעגענו...אבל זו לא המציאות. יש דברים נוספים.
השאלה על מה בוחרים להסתכל ולהתמקד
ואף פעם שאף אחד לא חכי אף אחת מאיתנו כמובן מאליו, כי שום דבר לא מובן מאליו
שיר*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי שיר* »

פנטי מאמוש- לא אמרתי חלילה שאת מובן מאליו, אמרתי את זה לגבי ההרגשה שלי בקשר, אני שמתי לב שהוא לא מעוניין להתאמץ ולבוא גם אם זה סתם לדבר כשאי אפשר להזדיין (סורי על הבוטות פשוט אני עצבנית!) ובייחוד כשלא ראה אותי מלא מלא זמן, אם היה מתגעגע אלי ורוצה גם סתם (כמו שידע פעם לבוא בזמן הכיבוש..)לבוא בייחוד שלא התראינו מלא מלא זמן זה אומר הכי דרשני בעולם!!! בנוסף העלמויות ותשובות הזויות לשאלה שלי יש סיבה לזה שנעלמת שבועיים? שלושה? התשובה שלו - ״אין סיבה מיוחדת , אז לבוא ולז.. אותי פעם בחודש חודשיים? נו באמת... מה עוד לא ברור לי פה בדיוק???? להיות מחובר בפייסבוק אבל לא לטרוח לברר שוב מה שלומי כשאני חולה? נראה לי אין מה להוסיף....די ברור למה אמי לא יוזמת.
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”