איך שוכחים מישהו

פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

אלינורה , אם הכל היה מושלם בנישואיך לא היית בוגדת בבעלך . אם הכל היה מושלם בחיים של כל כותבת הדף הזה לא היה קיים.
לכל אחת יש צורך למלא חוסר שקיים. זו הסיבה היחידה לבגידות.
זו בדיוק הנקודה של הבור הריק כמו שהגדירה זאת המטפלת של דתיה.
אלינורה*
הצטרפות: 31 ינואר 2011, 09:00

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

פלוני אלמוני,
החוסר הוא תשוקה, לאבד את הראש לכמה שעות, לפרוק עול, להתרגש, להנות. זה החוסר שלי בלבד! משהו לא בסדר איתי ולא עם הנישואים.
אולי אלך לטיפול? אני רוצה להפסיק לפגוע בבעלי ( הוא לא יודע כמובן) אבל מרגישה שקרנית ורמאית.
לפני שנתיים אצל מטפלת ( טובה מאוד בתחומה) והיא הסבירה לי שזו בגידה להנאה ואין שום בעייה אם אין לי נקיפות מצפון.
עכשיו נראה לי הזוי שזה מה שאמרה לי ולא בדקה אם זה קורה בגלל איזשהו "בור ריק"
דתיה*
הצטרפות: 07 פברואר 2010, 22:58

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אלינורה המטפלת לא אמרה אולי זה תלוי בשיטה...
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי השאלה אם נאמר עוד שבוע ליצור קשר בעצמי? הוא אומר את לא שולחת כלום...
פנטי*
הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אלינורה.
יופי שאת לוקחת אחריות! זה צעד ממש חשוב.
תראי, עברת המון, את יודעת מה גרם לך אז עם הפרופסור להכנס לזה ולמה המשכת עם הגרוש.
כרגע את במקום שאת מרגישה טוב במערכת יחסים עם בעלך, ״קיווית״ שאולי הוא בוגד כדי שקצת יסורי המצפון יקבלו קונטרה. אבל לא כך הדבר.
אם את מרגישה רמאית ושקרנית, זו בהחלט סיבה מצויינת להפסיק.
קצת הזוי מה שאמרה לך המטפלת... כי לא כל ״ מה שעושה לנו טוב״ נכון לנו. את וודאי מבינה זאת.
כפי שכתבת ברגע שהתחתנו יש חוזה בלתי כתוב למונוגמיה. עזבי מה את היית רוצה. כרגע, הבעל הנוכחי שאיתך לא מעוניין בזה. ולכן אם את בוחרת להישאר איתו את בוחרת לקבל את החוזה הלא כתוב הזה.
תשאלי את עצמך שוב, למה יש לך את האחר מהצד? את משקיעה אנרגיה בקשר שלכם. זה לא רק תאוות בשרים. מה יש שם שאת צריכה. איזה צורך?
אין ספק שהתשוקה דועכת עם השנים, אבל תמיד אפשר לנסות ולהחזיר עטרה ליושנה, ללכת לסקסולוג, או כל דבר אחר שיכול להכניס קצת פלפל.
שאלת למה לוותר על החבר, ולמי את עושה רע. אז אענה לך. לעצמך. את עושה רע לעצמך.
תחשבי אם זה הבן אדם שאת רוצה להיות?
עבורך אני מתכוונת? זה בסדר מבחינתך? לנהל שתי אלינורה? זה לא מחרפן אותך? את לא חושבת לפעמים על הגרוש? על החברה שלו, הילדים שלו?
על בעלך? על ילדיך שלך? יש לך שלווה? את מרוצה ממי שהפכת להיות? הרי החוויה הזו שינתה אותך ועוד תשנה.
לכל דבר שאנחנו עושים יש השלכות. לא הייתי רוצה שיעשו לי מה שאני עשיתי. לא הייתי רוצה שאישה אחרת תלטף את בעלי, תצחק מהבדיחות שלו, תערוג למגע שלו, לדבר איתו, תחלום עליו, תזדיין איתו. זה קשוח ברמות. זו הפרת האמון הכי ברוטלית שיכלנו לעשות. יש לנו אחריות. אנחנו אימהות, רעיות ונשים חזקות. לא טוב לנו? נתקן, את עצמנו קודם. נשנה. נשפר. נילחם. בעבור הערכים שלנו עצמנו, בעבור ילדינו. להוות להם דוגמא.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה מאמי. לא לשלוח לו כלום. בעבור מה תשלחי...? עוד כמה דקות של מה?
הוא זרק את מה שהיה צריך. לעשות שוב שיתוף של הפוסט? הרי הוא לא מחפש אותך לטובת אינטימיות ריגשית או חברות. מצטערת שאני ככה. אבל הוא לא. הוא רוצה עוד להרגיש שהוא בעיניינים, שאת עוד שמה עליו, שאם הוא רוצה הוא יכול.
ואת פוגעת בנפש העדינה שלך שגם ככה חבולה.
תעצרי את הפגיעה. תשני בעצמך. אל תשלחי כלום. להגיד לך א לענות, זה מתבקש, אבל אני יודעת כמה תעצומות נפש צריך עבור זה. אבל ליזום? ממש לא. באמת תנסי להשתחרר. תהדפי מחשבות עליו. תיזכרי... הוא אמר לך ודיבר אלייך בצורה מחפירה. הוא אמר שעלית לו על כל העצבים, שאת קרצייה ( או משהו דומה), דיבר באלימות מילולית. בעבור מה יש לך להיות בקשר עם דבר כזה?
תתרחקי ממנו כמו שמתרחקים מאש ואת תצליחי
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

דתיה,
כשכן שלחת לו, מישהו היה שם? שכחת כמה רדפת אחרי היצור הזה? שכחת באלו שמות כינה אותך?
גם אם אזרוק אותך מקומה 100 את תחזרי אלי
הוא איש מכוער שמבין את יחסי הכוחות בינכם ומנצל אותך בצורה מרושעת, פשוט כך.
מאוד קל לנו לשכוח להם את התקופה הזאת
איך את יכולה להאמין לו שהוא פגוע? אל תתנהלי כמו עיוורת.
מה יש לך לשלוח לו הודעה? כדי שיבעט בך לכל הרוחות כשרק תזדקקי לו????
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

פנטי,
שבר אותי להבין שהוא לא בגד בי מעולם! הייתי בטוחה שהיה לו רומן לפני כמה שנים. הכרחתי את עצמי לבדוק אותו בחודשים האחרונים. במקרים שהייתי בטוחה שהנה עכשיו הוא איתה ואני לא מפריעה כי יש איזושהי "הסכמה בשתיקה" ביננו. ולא! הוא לא הולך מהצד והוא באמת מעריץ ואוהב אותי.
המשכתי כי לא האמנתי שבעלי עדיין אוהב אותי וחושק בי. תיארתי לעצמי שאנחנו מסתדרים וביחד כי לא מפרקים משפחה סתם.

החלטתי שזהו, מגיע לבעלי ולי שאוהב אותו בלי לחסום את הרגשות, בלי רשת ביטחון שהוא לא יפגע בי יותר (והוא בכלל לא בגד). לאהוב כמו פעם, לפני האחר. ביננו, זה קצת מפחיד כי מאוד כאב לי כשחשבתי שיש לו רומן ולא עזבתי כי באמת אהבתי אותו. נשארתי ובגדתי.

אין לי מה להתייסר ולהמשיך עם החבר. זה מפגר וטפשי. צריכה להיפרד ממנו. אחשוב איך לעשות את זה.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

פלוני אלמוני
כל מילה בסלע
דתייה. באמת כל מילה בסלע.
אין טעם. זה רק יחליש אותך. זה ייתן לך בוסט לשעה/שעתיים, יום/ יומיים. אבל את עמוק בפנים יודעת שזה שווה לכלום. אין שם באמת משהו.
תמשיכי להרפות ממנו
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אלינורה,
אני מזדהה איתך ככ, באמת. את ככ מודעת ובאמת, נחמד לי לקרוא את מה שאת כותבת.
לוקחת אחריות וכנה עם עצמך.
תראי, גם לי היה ״קל״ כשחשבתי שבעלי לא באמת אוהב אותי, ושהוא היה אלים מילולית ועוד ועוד. אבל פתאום שהבנתי שהוא רוצה ויכול להשתנות ואפילו נלחם עליי (!!!!), הייתי בהלם. שהתגובה הטבעית שלי הייתה להדוף אותו, להמשיך לכעוס עליו. אני עדיין כועסת. ובינינו? מאשימה אותו במה שעשיתי, עמוק בפנים קשה לי קבל את האחריות המלאה למה שעשיתי, אני עדיין מאשימה אותו שבגלל שלא ראה אותי, דיבר מסריח, רצה סקס פעם ב 3 שבועוצ ועוד, אז נוצר ריחוק וניכור. אבל !!!!! אני לא היחידה שחוותה את זה, ולא כולן/ם בוחרים ללכת ולנהל רומן/חיים כפולים.
חטפתי כאפה שעשיתי דבר כזה לזה שאיתי. לא מגיע לו, אני מקווה שאוכל לסלוח לעצמי בבוא הזמן, שאדע לא לחזור על טעויות ולקחת. אחריות מלאה (!!!) לא חלקית, למעשה שעשיתי. כי דבר כזה באמת לא מגיע לאף אחד.
יפה שאת מבינה שאת חסומה ריגשית לבעלך. ויפה שאת מוכנה להסיר את החומות. אני עוד חוששת להסיר אותם. מפחדת להיפגע שוב, להיות במקום של ״האישה הקטנה״, המובנת מאיליה. אבל אם נמשיך להיות חסומות לא נוכל באמת לתקן.
יפה שבעלך לא הרגיש כל התקופה הזו כלום.
אצלנו המצב יותר טוב, אבל לא מזהיר. הסקס בכלל לא להיט. קשה לי נורא נורא להיפתח אליו.
ולחשוב שלאחר נפתחתי (יחסית לנסיבות) ורציתי ונתתי. בעבור מה? מה הוא כבר ״עשה״?
ברגע שתחליטי ״לחזור הבייתה״, את תצליחי. זו באמת החלטה והתמדה. את תקבלי שלווה כזו. הקלה.
ויפה שעדיין המשכת לאהוב את בעלך כל התקופה.
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

מעניין מה הסיכויים להגמל מהתשוקה לריגוש אחרי שטועמים מהפרי האסור
אני רוצה להאמין שזה עדיין אפשרי
מפחיד אותי לחשוב שאין דרך חזרה
א.א*
הצטרפות: 19 דצמבר 2003, 23:35

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינורה
וואו ..הדברים ככ מסובכים ומורכבים ככ הרבה דברים טעונים לא פשוט
שהתחלנו אצל מטפלת זוגית לא האמנתי שנצליח להתקרב ככ כי הסוד שלי עם האחר קיים למרות שהאחר הפסיק את הקשר ולא אני
הקרבה האינטימית שלנו מצויינת עכשו אבל תשוקה אין לי אני מנסה לייצר אותה ..
ויכול להיות ש30 שנות נישואין עושים את שלהם
בשנים האחרונות גם התשוקה לאחר ירדה ולי חסר הריגוש והפרפרים..אבל אכן יש שלווה
רק שהצלחתי קצת לצאת מהאובססיה לאחר הבנתי באיזה אי שקט הייתי
עדיין יש הרבה עבודה ויש פעמים של דאון וגעגוע לאחר(שיראה אותי שיתלהב שישמח שיחבק שיחמיא..)ואת זה אני לומדת לאט לאט לשחרר זה תהליך ארוך ומייגע אבל אני מאמינה שאין דרך אחרת כדי לחיות חיים טובים ונינוחים
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

פנטי,
כמוך, גם אני האשמתי את בעלי במה שעשיתי, אחכ פיציתי את עצמי עם החבר אחרי מה שעברתי עם האחר והאובססיה.
עכשיו, בתקופה האחרונה אין כבר תירוץ למה שאני עושה. אז אמרתי לעצמי שהחיים קצרים ואני נהנית. גם ככה אף אחד לא נפגע.
פתאום, חטפתי את הכאפה שאת חטפת ולא לכמה דקות אלא יסורי מצפון שמציקים לי כבר תקופה (לא התביישתי אף פעם בזה שלא היו לי נקיפות מצפון. דווקא שמחתי על כך).
ותכלס, אם התשוקה לריגוש מהולה בחרא של נקיפות מצפון זה לא שווה כבר.

אתחיל מזה שלא אפגש עם החבר החודש (קבענו להשבוע). ואצמצם אינטרקציה למינימום. הגיע הזמן למעשים ולא רק לדיבורים.
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

א.א שבוע טוב יקירה,
חייתי בשלווה , הנאה ונינוחות עד שהתחילו יסורי מצפון.

חחחח מה זה החרא הזה שתקף אותי? אתמול בכיתי עם עצמי ורציתי להתוודות לבעלי. מזל שהתאפסתי מייד!! שום דבר טוב לא ייצא מזה שיידע על מעלליי והוא סתם יפגע.
תמיד אמרתי, למי שיש נקיפות מצפון שלא יבגוד. לא לכולם זה מתאים. אז כנראה התאים לי לתקופה והיא נגמרה.
הייתי בטוחה שהקשר עם החבר הוא לא רומן אלא יזיזות אבל מסתבר שזה כן רומן. לא מתאים!
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

פלוני אלמוני,
אנחנו בוחרים את החיים שלנו ואיך הם יראו.הכל אפשרי צריך כח רצון. וכנות אמיתית.
ריגוש, פרפרים בבטן ועוד יכולים להיות נפלאים, השאלה באיזו מסגרת ומה ההשלכות.
אני מסרבת להאמין שאין דרך חזרה. תמיד יש. רק צריך לנסות שוב ושוב ולהאמין.
גם אני פחדתי לפני כמה חודשים וחשבתי שזהו, הגדרתי את עצמי על ידי המעשה הזה. אבל לא!
אני רוצה להאמין שאפשר אחרת.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

א.א
גם אני מרגישה כמוך. שאיך באמת אוכל ליצר אינטימיות ריגשית כשיש את הסוד הענק הזה.
כשבעלי מחייך לפעמים, אני אומרת, מסכן שלי, אם היית יודע מה עשיתי. ובא לי למות. באמת.
בחיים אני לא אגלה לו ואני מקווה בכל כולי שהוא בחיים לא יגלה, זה אחד הדברים היותר שוברים שיש, בעיניי לפחות. אם חלילה היה קורה לי הייתי מרגישה שכל העולם שלי התמוטט עליי. זה נורא ביותר. נורא. אני ממש מפחדת שחלילה זה יתגלה.
שהחיוך שלו לא יהיה כזה טהור וקליל. שבגלל מעשה שלי הוא יהיה עצוב. וזו עצבות עמוקה. רעה. כאב.
אני חייבת להתאפס על עצמי ולשים את הכעס עליו בצד. ולהמשיך לתקן ולשפר. כי כמה שהוא עשה ״לי רע״, זה לא משתווה למה שאני עשיתי. הוא לפחות היה נאמן וכן לאורך כל הדרך.
מחזקת את ידך. נכון שתכלס האחר שלנו גרם לנו לסיים את הקשר. אבל עשינו את זה ואנחנו הולכות לטיפול זוגי וזה מה שחשוב.
האחר שלי רוצה להמשיך להזדיין. זה ככ מבחיל אותי היום. ותודה לאל שכך התגלגלו העיניינים
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אלינורה
גם אני תירצתי שהחיים קצרים :-) ומה שלא יודעים לא פוגע. בולשיט. אנחנו יודעות וזה מספיק.
זה האינטגריטי הפנימי שלנו.
ייסורי מצפון לא סתם קיימים....כנראה שלקח לך המון זמן לקלף את תחושת העלבון/פגיעות מבעלך, מהפרופסור והיית צריכה לעבור את הדרך הזו עד הלום.
עכשיו מרגע שהתפקחת זה בהחלט הזמן למעשים!
אני לא סיימתי את זה בגלל יסורי מצפון, אלא בגלל שהבנתי שאנחנו משדרים על גל אחר... היסורי מצפון לאט לאט מגיעים.
לפני שנה היו לא מלא יסורי מצפון, בגלל זה התחרפנתי עד שבסוף סלדתי מבעלי. לא יכלתי להתנהל אחרת. עברו הרבה מים בנהר. שנה.
ועכשיו יש לי פחד, פחד אמיתי. אל תתוודי לבעלך. לעולם. זה יעשה רע. האמון שהופר. תחשבי מה יעבור עליו, מה יעבור עליך. עשינו מעשה - את ההשלכות לפחות נישא לבד. מקווה שיבוא יום שפחות נאכל ונחטוף כאפות. מקווה שהזמן יכהה מעט.
את מתחילה מסע עכשיו, אל שיחרור עצמי. יהיה לך שדון שיגיד לך, עוד קצת, רק פעם אחרונה, נו מה זה כבר יזיק, עד עכשיו עשיתי לא קרה כלום ועוד (הבנת תקטע), אל תתפתי אליו. הוא שדון רשע מאוד :-). והוא ירחיק אותך מהמטרה שלך. את. בעלך. זוגיות שלמה. שלווה. משפחה מאוחדת.
לפעמים נראה לי הזוי שבכלל ״בכיתי״ על האחר, גיג׳דרתי את החיים. וואו איזה כח יש לרגש, איזה כח יש להתאהבות. מפחיד. באמת.
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אתמול יצאתי עם בעלי לבלות קצת ביחד אחרי כל התקופה הארוכה שהוא לא היה כאן .
אנחנו בקושי יוצאים ומבלים והיה ממש כייף (וטעים!) כשישבנו יחד הייתי ממוקדת בבעלי ונהניתי וגם בעלי וזה נדיר שהוא נהנה לצאת ולבלות.
ובדרך חזרה פתאום הצעיר עלה לי במחשבות ורציתי שהוא יישב לצידי ברכב, רציתי לשמוע אותו מדבר איתי ולשבת איתו במקום ציבורי בלי לחשוש .
הרגשתי רע כשכל המחשבות נדדו אליו ושאני לא מעריכה את בעלי היקר.
(יערה)
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערונת
יופי שיצאתם לבלות ושנהניתם
זה טבעי לחלוטין שיהיו לך ״!פלאשים״.,עד לא תסיימי את זה ותשימו את זה מאחורייך יקח לך זמן.
תטפלי במה שאת צריכה ותמשיכי להחזיק את עצמך. את מרגישה מעט יותר טוב?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שבוע טוב ולילה טוב בנות יקרות... אתן מרתקות.. ולגביי ההוא צודקות לחלוטין.. הוא מנצל תחולשה שלי אליו לא ארדוף אחריו.

אני גם מרגישה לאחרונה חזק את האהבה של בעלי אליי וכמה הוא משקיע גם בסקס אני נהנית מאוד.. ומרגישה חרא ...שהייתי עם ההוא ושמחה שאני לא לגמרי מכורה לאחר כמו בתקופה ההיא שלא היתה לי סבלנות לבעלי בכלל.
פנטי כמוני כמוך לפעמים אומרת דמייני שעכשיו בעלך חושב על אחרת או נוגע בה ורוצה בה?? לא רוצה שזה יקרה!!! לפחות כרגע אני פחות שם..וכן מרגישה שמתקרבת לבעל אבל ניראה לי תשוקה תכלס היא יותר ביחסים אינטימיים בזוג שנשוי הרבה שנים.. כי ככה זה טבעי.. ואנחנו מחפשות ריגושים וניראה לי שאין דבר כזה בחיי השיגרה.
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אלינורה,
לא לספר לבעל בשום פנים ואופן. זה עלול כל כך לצער אותו , זה עלול ליצור כדור שלג כזה גודל שבכל חלופה אפשרית זה ייגמר רע. אם זה רק בשביל לנקות את המצפון- תחפשי דרך אחרת שלא תעשה כל כך הרבה נזק. זו דעתי.
גם אין טעם להסתכל כעת על ייסורי המצפון כעונש על ההתנהלות שלנו. ומגיע לנו שיהיה לנו רע.
אנחנו בתהליך עושות טעויות, מבררות, מנסות לתקן, משתדלות לא צריך גם להעמיס את תחשוות האשמה בצורה של נקיפות מצפון. לקחת אחריות ולהתקדם.
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

פלוני, תודה.
לא אספר אלא אתקדם ואסתכל קדימה.
החבר כבר מאתמול שאל אותי אם נפגשים היום. רשמתי שצריכה פסק זמן כי לא מרגישה טוב עם הקשר שלנו. ענה שמה שאני צריכה, אני קובעת, והכי חשוב שארגיש טוב.
ככה נגמר ושיהיה בהצלחה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

בהצלחה אלינור.. וגמאני בעד לא לספר לבעל.. זוכרת כשניפרדתי מההוא כמעט בכיתי לבעלי אבל מה יצא מזה,? רק רע
הסוד הזה ילך איתי לקבר. לפחות אפשר לחלוק אותו פה.

ופלוני אלמוני למעלה אני חוששת שאאת צודקת. שאחרי שטועמים מהפרי האסור מאוד קשה לא לרצות את זה שוב.. אבל שוב זה בא מהבור העמוק שלנו ואנחנו ממלאים אותו על ידי דברים חיצוניים. שאלתי את המטפלת איך זה שמעל עשור לנישואים לא חיפשתי את זה ורק לפני שנתיים.. היא אמרה שזה הצטברות ומשבר קטן בנישואים גרם להתפרצות הכל.. ואם נמלא את הבור באהבת עצמנו אולי לא נזדקק לריגוש מבחוץ. הלוואי
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערה, דתייה, אלינורה, א.א מה איתכן?

אני בגיזרת הבחור יחסית בסדר, לא נפגשנו תודה לאל משלישי שעבר - דווקא מחר ניפגש במקרה אני והפה שלי
בגיזרת בעלי- ככ מתיש, איזו עבודה נדרשת ואו
לא פלא שברחתי לאחר, היה איפשהו נעים להתעסק בו, להרגיש.

יום שהתחיל טוב ונגמר קצת פחות
;-(
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטוש יקרה.. מה שלומך התגעגעתי.. קשה לקרוא אותך עצובה. דבר ראשון כל הכבוד שאת מנסה ומתאמצת ככ עם הבעל ומבינה ממש למה ברחת לאחר.
מחר אתם נפגשים ? מה ? ספרי?

ואני? אני השיחה איתו עשתה לי אשליה כאילו אולי הוא רוצה לחזור.. פתאום הסתכל בסטטוס שלי אחרי שהוא החזיר אותי לאנשי הקשר. וגרם לי קצת געגוע לפעם למה שהיינו .. למה שהיה בהתחלה.. קצת שיחזרתי את השיחה איתו במוח בימים האלו זה קצת עשה לי טוב אבל מיד התעשתתי... וכמובן חוזרת לשתיקה. זהו
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
תודה מאמי
לא. לא נפגשים. צחקתי שפתחתי את הפה יעני שלא נפגשנו ועל המזל שלי ניפגש.
מה שכן שמעתי אותו ליד איפה שאני יושבת, וכן היה לי רצון לראות אותו, אבל הלכתי משם.
הקול שלו הזכיר לי נשכחות. כמה עבודה אלוהים. כמה עבודה. מרגישה אשכרה כמו בהתעללות
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

איך קשה פנטי יקרה... לעבוד ליד ואי ואי.. רק מלדמיין את זה ..
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

למי אני מתגעגעת למלא את הבור??
משננת לעצמי הוא לא ימלא אותי ולא יספק אותי.. לא הוא ולא אף אחד אחר. לא לא לא.. רק אני אמלא את עצמי..
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אז ידעתי שפתחתי את הפה שלי
נפגשנו במקרה!!! שלח לי הודעה אחכ.
אוף. באמת אוף.

דתייה נשנן ביחד!!!! כי זה ככ ככ נכון
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

יש לך פה מנבא את :))
למה זה אוף?
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

היי,
טוב אז זה לא קל. נזכרת בו המון.
לא הבנתי עד כמה הקשר היומיומי הזה עם החבר היה אינטנסיבי. אני עושה דברים, מתעסקת בשלי ולוקחת יד לנייד לפחות פעם בשעה כדי להסתמס איתו. ואז, כמובן עוצרת.
אתמול דיברנו והסברתי לו שזה לא קשור אליו ושאין כעס. הוא ממש מדהים ובסדר ושאל אם יכול לשלוח הודעות. הסברתי שצריכה פסק זמן מהאינטנסיביות כי אני נשאבת לקשר וזה לא טוב לי.
לא כואב לי ואני לא מתייסרת (תודה לאל) זה פשוט הרגל רע שיש לי חבר נפש לשיחות ולסקס כשבא לי (רומן) כי זה לא פייר לשקר לבעלי.

והמנטרה שאני משננת ומתאימה לי:
" אלוהים, תן לי את הכוח לשנות דברים שאני באמת יכול לשנות אותם.
תן לי את החכמה לקבל דברים שאיני יכול לשנות אותם.
ותן לי את התבונה להבדיל בין השניים "

דתיה, תהיי חזקה! פנטי, לא להישאב ללללנד בגלל ההודעה שלו :)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

בהצלחה אלינור חשבתי עלייך.. את עוברת ניתוק מחדש וזה קשההההה
את בעצם מגלה שאת קשורה אליו ...

אולי אפתח פה כמו פנטי וזה יעזור:)
בא לי שיתקשר או שיסמס אבל בצורה טובה חחח
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אלינור אני גם חושבת שהכי קשה זה שהוא ככ מבין ומתחשב נכון?
חיבוק
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

למה אני בדאון היום לעזעזל???
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

דתיה,
זה משמח אותי ומקל עליי שהוא מתחשב ומבין. אני יודעת שגם לו קשה אבל אנחנו אנשים בוגרים ורוצים שיהיה טוב אחד לשני.
אם הוא לא היה מבין ושולח הודעות כל היום זה היה מעצבן אותי ומקשה עליי ואז הפרידה הייתה לא טובה. אני צריכה ספייס. אני לא ברוגז איתו. אני אדבר איתו פשוט לא בזמן הקרוב.

את יודעת מתי קשה כשהצד השני מתחשב? כשאת מקבלת החלטה שאת לא רוצה בה ולא שלמה איתה. ברגע שאת שלמה עם ההחלטה אז זה מאוד נוח שהצד השני מתחשב.
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

ודתיה, למה את בדאון?????
נשגב מבינתי :)
הוא אדם מעפאן כזה ובלי טיפת פאסון....איך את יכולה להתגעגע לאדם כזה?
את אובססיבית, לא מאוהבת! זו דעתי הצנועה :)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חחחח דווקא כשהתחלתי ממש לעשות צעד התרחקות משמעותית הוא התקשר.. וכשאני רואה ושומעת אותו אני שוכחת מהכל.. אגב פעם לפני שחתכנו רבנו והוא אמר.. שיחת וידיאו אחת והכל מסתדר..
אין לי הסבר מה יש לי אבל ככה זה היום.. חזרתי אחורה.. טוב אתחיל לשנן את המילים ה"מדהימות" שהוא דיבר איתי לפני השיחה הזו אולי יעזור
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
אוף, כי באופן מדהים אלינורה כתבה פה למעלה, מתי זה מקשה. וזה מקשה כי לא לגמרי הייתי שלמה עם זה. יש איזה ניצנים כאילו וגעגוע מסויים.
וזה מקשה, כי אני רואה אותו!!!
הוא עוד זה ששואל עד מתי הנתק. וכמובן שרוצה שניפגש. והוא היה ככ יפה היום. אוווףףףףףףףףףף
אווווףףףףףףףףף.
הפה שלי באמת מנבא! איך זה פשוט לא להאמין. פעם הבאה שותקת. בחיי.
זה היה יותר משלום שלום הפעם. הייתי אחלה אבל. הרגשתי טוב עם עצמי. וואלה לא ציפיתי להודעה אחכ. אבל לא עברו 20 דק והוא שלח.
וטיפטיפה התכתבנו, השתדלתי לא להיכנס מדיי לזה.

אלינורה, כל הכבוד לך. באמת. זה לא פשוט. ממש לא פשוט. ובוודאי שעוד תדברו. בכל זאת שנתיים זה לא משהו שבא ברגל. וכל הכבוד לך על הקבלה והכרה במציאות. שלב ההדחקה הסתיים.
אנסה לשנן את המשפטים שכתבת.
לא נשאבת ללללנד. היו לי מספיק תירוצים ללללנד... אבל באמת שהיה נראה טוב היום, לא אכחיש שהתחשק לי לקפוץ עליו בנג׳י :-(

דתייה
נשמה שלי, דאון? מיד אפ! אפ! אפ! ברוך שפטרנו מעונשו של זה! תיזכרי. זיון ותו לא.
עלאק שיחת ווידאו אחת וזהו. תקשיבי הוא חתיכת חצוף. את מבינה מה הוא עושה? פשוט מלטף לעצמו את האגו, שם אותך על אש קטנטנה. ומדי פעם שכנראה יורד לו הביטחון או משהו מחליט לשאוב ממך אנרגיות.
תשאירי את האנרגיות שלך לעצמך!!!! לא מגיע לו באמת. באמת! תראי איזה הבדלים. יש פה אחר ״נורמלי״, זה תכלס מה שרצית והאחר שלך לא כזה. אז חבל מאמוש. גם שלי לא כזה. וגם אני אומרת לעצמי מה שכתבתי לך.
תחשבי מה רצית! מה אתתתת רצית. האם קיבלת את זה??? לא! אז שום דאון!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

צודקת כפרה...בא לבדוק דופק... מזל שאתן פה באמת אבל... מעצבן שהוא מצליח עליי.. אבל זהו זה כבר עובר ..בינתים שקט לפחות מצידו אז אלך לשנן משפטים מחזקים.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי אז הוא מבין שיש נתק? הוא בונה על זה שתחזרו... מה תעשי??
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
חיים שלי, בהחלט מזל שיש לנו את הדף שלנו :-)
תראי. זה את שנותנת לו להצליח... באמת. ברגע שתחליטי באמת ותראי שהוא יותר מזיק לך ממועיל וגורם לך לסבל ולא לאושר, אז הוא לא יצליח כלום!
חצוף! לשנן, לשנן ושוב לשנן!
לא יודעת מה אני אעשה! מדהים אותי שהוא מבין שיש נתק והוא כביכול לא מבין למה. הוא כתב שהוא לא רוצה נתק. זה לא פשוט לי ״לפגוע״ במישהו, או לדחות מישהו. אבל. וזה האבל החשוב. אני חשובה לעצמי. והפעם, למרות שלא רציתי להמשיך לחפור לו. אגיד את כל מה שיש לי בפרצוף שלו.
אגיד לו שזיון במשרד זה לא בשבילי. להזדיין אני יכולה עם כל אחד! בא לי להכניס לו לפרצוף שהייתה לי הצעה. אבל יש מצב שזה סתם יעשה את האפקט ההפוך. ואגיד שאני כבר לא מצפה ממנו לכלום. שזה מי שהוא ואני מי שאני וזה פשוט לא משגר על אותו גל
מה אעשה מהההה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חחח את מאוהבת בו אה?
מתי תגידי לו שאת לא פה רק לזיון? מה זה נתק מבחינתו ? שאין זיונים? שאין התכתבויות?כל הכבוד שאת ככה חזקה. תותחית !!!
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

זיון במשרד O-:
אמיצים
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
לא בו. ברעיון. ממש כמו בסדרות נוער האילו. דגרסי וכאלה. אבל של ילדים. לא מה שעשיתי, זה הליגה של הגדולים. פה פלירטוט, שם קריצה, יאללה בקטנה מעלה קצת תאגו, נותן טעם טוב. אבל זה...זה הארדקור והקסטרים חושילינג
ומה אני אעשה שיש לי חולשה לראות אותו, מה??!!!!!!! ריבונו של עולם, כמה התחמקתי. אין זה הפה שלי הזה. פשוט לא להאמין. באמת.
לא יודעת אם אגיד לו משהו, עצם זה שאגיד משהו אומר שיש פה פתח. ששוב יש פה איזה ״שיחת הבהרה״, או נפגעתי, התאכזבתי בלה בלה. הוא יצטער אני אקבל הקלה ואז מה?
לא רוצה לפגוע לא רוצה להיפגע. אבל מה שהיה לא יהיה. נקודה.
ופלוני, אמיצים? ממש לא. הייתי מאוהבת. זו טיפשות לעשות משרד. ולא רק זה. זה זילות, עבורי. לפחות השקעה איפשהו, עם זמן אחכ ״לפציעות״.
זו סיטואציה קשוחה. לא היו הרבה פעמים. אבל אחרי פעמיים נראה לי זה היה צריך להספיק. היתרון היחיד, שזה נח מבחינת העבודה - השעון דופק (ועוד מישהו חחחחח), ולא צריך לשבור ראש בשקרים, או להמציא כל מיני מקומות וכאילו. לא יודעת איך נפגשים אחרת. כאילו לאן נוסעים וכאלה, אין לי מושג.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

עדיף באמת לא לפתוח איתו את הנושא זה סתם יחפור לו שוב..
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה מאמי
מעניין לי את התחת אם זה יחפור לו או לא
מה שמעניין אותי זה לא לחפור את עצמי שוב...
לא להיכנס שוב למערבולת הזו
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

צודקת....סתם חושבת לעצמי שמשעמם לי במוח אז בא לי שיתקשר או שישלח... מעצבן..
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

מבינה אותך יקירה!
והנה מסתכלת על הפלא בקטע של אולי ישלח משהו. זה פשוט הרגל מפגר. לא להאמין.
כאילו יכלתי להמשיך אתמול את ההתכתבות ושוב סיימתי אותה ככה בלי באמת סיום.
ותוהה ותוהה. למה זה שוב מערבל אותי?????
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

כי את בדיוק כמוני.. התחלת ניתוק ואז שוב הוא עורר אותך .. נפגשתם.. ראית אותו שלח הודעה ואופס... חזרה אחורה..
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

מדהים אותי שאני מרגישה לא בנח שאני מתעלמת, או לא מסיימת שיחה וכו
אבל מזכירה לעצמי את הפעמים שהוא התנהג ככה.
ברומא תהיה רומאי... ממש כבד אותי אכבד אותו.
מה שהכי מפריע לי שהוא טוען שהוא לא מבין.
חושב שאני מענישה אותו. איפשהו הוא צודק
אני מענישה אותו. בזה שלא יקבל אותי או יחס ממני. רק מתסכל אותי שהוא לא מבין למה!!!!!!
אלוהים כאילו זה לא שאין לו שכל.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

גבר נשאר גבר!!! הם באמת לא מבינים...
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מרגישה לא בנוח... זה האופי הטוב מידי שלנו ..ממש אבל ממש מזדהה ומבינה אותך
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

את קולטת??? פשוט מדהים. אה?
זה האופי המפגר שלנו. לרצות, לצאת בסדר.
כוסאמק. זהו. קיללתי.
למה נפגשנו אתמול למה. המבט שלו בזיכרון שליייי
דיייייייי
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ותיראי מה קורה לי משיחת וידיאו ואי ואי לו הייתי כמוך...את יודעת מה הלא פייר? שהם הזבלים ממשיכים כאילו כלום לא קרה חח ואנחנו מתחרבשות עם עצמנו ואני בכלל עם איזה זבלון יותר גרוע
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

חחח כפרה עלייך, את מנחמת אותי.
תכלס זה קשה אחותי. באמת. ונשבעת שאני נמנעת.
יכלתי ״לחוג״ סביב המקום שלו כמו עייט חחח
או לנסות להיפגש בו. וואו נזכרתי שהיו לי כמה ימים פעם שממש רציתי להתקל בו, בתקופה שיעני נפרדנו. אני מנסה להיזכר בכל השנה הזו. לא יודעת אם היה לנו רצת של יותר משבועיים שלא דיברנו.
את יודעת, אני בוחרת להאמין שאני במחשבות שלו. הוא אמר לי שאני עושה לו טוב. אני יודעת שקשה לוותר על אחת כמוני - שימי לב אני עפה על עצמי חחח. אבל וואלה אחותי, באמת אני אחלה.
רק שתעבור לי המשיכה הזו ויהיה אחלה.
כי זה כן קשה. ומה את חושבת שאני לא שמתי לב שרצה לקפוץ עליי? ברור לי שכן.
אני מהממת. והם מהטיפוסים שכנראה ככל שאת שמה עליהם זין, ככה הם רוצים יותר.
בעצם. לא יודעת. עזבי. אני קצת בטמטום רגעי. מבולבלת מאוד ממה שעובר לי כרגע בראש.
זה אני שיוצרת את זה.
ככ ניסיתי להתחמק אתמול מדהים. והיום דווקא היה לי רצון להיפגש במקרה. זה תמיד קורה לי אחרי מפגש איתו. כמו סם. עוד מנה קטנה. אבל לא ביוזמתי. לפחות על זה אני יוזמת, כבר עבר יותר מחודש. וואו. שאפו לי :-)

מעניין מה עם יערה

תיכף סופש- האהוב עלינו חחח
ועם המזג אוויר הזה בחוץ... להיט
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חחח כן אה ממש! אין על סופי שבוע
משו ואין עלייך שחודש לא יצרת קשר את גדולה מהחיים!!!!
אגב ממש סקרנית לדעת מה עם ליבי שבור ודואגת לה... ליבי?? את קוראת אותנו? את חסרה פה.
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אני פה. קוראת אתכן ומבינה לליבכן.
זה מאוד קשה פנטי כשאתם עובדים יחד כבר אמרתי לך שלדעתי את מדהימה שאת מצליחה להחזיק מעמד ככה. אל תשברי.
אצלי אין שינוי. פשוט עמוסה בעניניים שונים ודחופים ועבודה והכל ביחד די מעיק ועוד לא התפנתי לכלום.
וכן, מזג האוויר לא מוסיף למצב הרוח שלי...
(יערה)
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערונננתתתתת
התגעגעתי |L|
אני אוהבת עומס ולחץ. ככה אין זמן לשטויות והזמן מזוקק לדברים ״ האמיתיים״
אולי נמציא איזה מילה כזו שנגיד אותה לעצמנו ונחייך? יעני כמו מילת קסם. והקונוטציה שאנחנו נשתמש בה תגרום לנו לחייך. כמו אחוות קולג. נעשה ערב סיאנס וזהו קיצ׳ כהילכתו

תודה על החיזוק. זה עושה לי טוב לקרוא.
לא אשבר. מה שלא עושה לי טוב לא בשבילי.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
חיים, תודה גם על החיזוק. אפילו יותר מחודש :-)
תאמיני לי כל הכבוד לך שאת שומרת שבת.
תחשבי על זה שיש לך המון כח רצון ואמונה. לשמור שבת זה לא דבר של מה בכך.
אז אין סיבה שלא תצליחי לשמור ״הימנעות״ מהפוחלץ שלך. חצוף. עלאק שיחת וידיאו אחת והכל מסתדר. למה מי הוא? קזנובה, דון קרלאון?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

בראשון הדף חוגג 7 שנים.
יש מי שאיתנו ויש כאילו שלא נשמע קולן. חבל. אולי היו מספקות תובנות נוספות. וגם מסקרנות לדעת מה איתן
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חחחחחח נקרעתי מצחוק..פוחלץ. המשפט הזה אגב נאמר לפני שחתכנו את הקשר..זה לא מעכשיו וכן אני נמנעת .. נמנעת מלשלוח לו הודעות. לא מגיע לו
.. ר ציתי לראות אם עוקב אחרי הסטטוס שלי. שמתי תמונה ..הסתכל אבל לא הגיב כמובן. דביל..
תראי מה אומר לך אני משווה איפה הייתי לפני חודשיים ואיפה עכשיו.. אז דאון כלל עצבים ק צת דמעות. עכשיו גם אם דאון עובר מהר יותר מתרכזת בבית וכ
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

יערה בהצלחה!! הכי טוב להיות עסוקים. תאמיני לי
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

הלוואי והייתי יכולה להתמקד רק בעבודה שלי.

פנטי, המילה שגורמת לי לחייך זה השם שלו...
אני רק חושבת עליו כבר מרוח לי חיוך מאוזן לאוזן
ואני מאבדת את ההגיון כמו בת 16
כמה בא לי לראות אותו!!!
(יערה)
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערה
לאאא לא זו הייתה המטרה! משהו אחר :-)
בבקשה משהו אחר. מילה אחרת
פליז בואו נתחזק מזה

אתם בקשר?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שוב דומעת אוףף דייייי דיייי נמאס לי ... על מה אני בוכה???? על מי??? על חרא?? על איש רע ?? כואב לי לא רוצה.. סתם שופכת פה לדף... שונאת אותו. הרס לי תחיים.. הרס אותי .. אוףףףףףף
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

דתיה,
לא מכירה את התוכנה הזו. אבל יש מצב שהוא סתם השאיר את זה פתוח? חייב להיות שהוא מצא מישהי חדשה? והוא בוודאי לא מאוהב בה.
הוא לא הרס לך את החיים הוא רק נתן לך סיבה להתבונן בהם.
את תקומי מזה הרבה יותר מחוזקת.
אני בטוחה שהוא חושב עלייך גם אם המחשבות שלו לא בהכרח עושות לך נעים כרגע
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

טוב נרגעתי.... יהיה טוב סופש חמוד
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

את מכירה זה הצאט של גוגל.. אם הוא נכנס זה מראה.. אם הוא לא שם זה מראה.. יש ש מתי ניראה לאחרונה
חושב עלייעלק... כשהוא עם מישהי חדשה הוא כל כולו שם. כמו שהיה איתי בהתחלה
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

פנטי
לא, אנחנו לא בקשר. דממה
(יערה)
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יופי דתייה שלקחת כת עצמך בידיים
עליי עוברת שעה קשה כרגע
יש משהו בימי חמישי סוף יום שעושים לי תחושת בדידות איומה כזו. כמו חור בלב. של ריקנות.
וכן כן על מי אני חושבת, נזכרת שהיה מתקשר בדרך והיינו מדברים? ניחשתם נכון.
אולי דיי עם ההתעללות הנפשית הזו שאנחנו מעבירות את עצמנו. קיבינימט איך זה מפסיק?!!!
מחליטים שמה, מה להגיד לעצמי כבר
בא לי להתקשר אליו! בא לי לחלוק איתו במשהו!
ככ בא לי. ככ תופסת את עצמי. שואלת מה זה ייתן לי. למה? אז זה יעשה לי היי להיום גג מחר ואז שוב יחזור לדפוס שלו. אז מספיק מח מפגר תבין כבר שדיי!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

נרגעתי .. תפסתי תעצמי לוידעת?? מה יש לי ממטומטמם כזה? במקום לבעוט בו ולחסום אותו אה?? מה יש לי
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי עזבי זה כניראה הבור הזה שלנו ואין לי מושג מה קורה למה בסופשבוע יש דאון? בכלל שאני שומרת שבת אני אמורה להסתכל על זה כמעלה.. סוף סוף קצת שקט וראש נקי וזמן משפחתי בלי לעקוב או להסתכל בפון..צריכה לנצל תמרגוע הזה אבל אז המוח טוחן בזזז בזזז לשאלות שאין להם תשובות. אני חושבת שהשיחה איתו הפילה אותי 200 מטר אחורה. פשוט מעצבן .. כי באמת התקדמתי ממש יפה. יאלה שילך לו גם זה
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי איך את עכשיו?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
אני יותר טוב :-)
ההתאוששות מגיעה מהר יותר תודה לאל.
פשוט מכניסה לראש שאין טעם ביחסים האילו
הם לא מובילים לשום מקום. גם הדרך לא מהנה אלא מענה.ולחזור לאובססיה ותלות זה באמת הדבר האחרון שאני רוצה.
צריך להמשיך להתחזק ולמצוא את מה שעושה לנו טוב. אני בטוחה שאם לא היינו נפגשים המצב היה יותר קל וכבר מאחוריי. יבוא יום שגם הפגישות האילו לא יחזירו אחורה. המצב יותר טוב ממה שהיה בספטמבר.
מנסה להריץ בראש את ההתנהגות שלי את שלו. ומבינה שאין מה לעשות. המשוואה ברורה. אני רוצה יותר, אני מוכנה להשקיע יותר, בעוד הוא מתאים לו ״ על הדרך״, תוספת נחמדה לשבוע.
בעוד אותי זה הופך. לא צריך לתת כזה כח למישהו.
וזה בסיס ההבדלים נראה לי בין נשים לגברים.
אנחנו חיות מאהבה, תשוקה, פנטזיות והם לא. כן הם צריכים את זה, אבל זה לא מרכז החיים שלהם. מספיק שיש להם עבודה מאתגרת, תחביב נחמד ומבחינתם שלום על ישראל.
קשה לוותר על תחושת הפנטזיה, על הריגוש, על התאהבות, על הרגש הזה שצף ומחמם את כל הגוף והאנרגיות שפתאום יש יכולת להזיז הרים.
הלוואי ונמצא בתוכנו את המנוע הזה.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אמן פנטי. שתיהיה שבת שלווה ורגועה אמן.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מחדש בנות? פנטי יערה אלינור א א ? להעיר את האקסים שלנו צריך אה?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

היי דתייה
מממ לא יודעת מה המצב
היה לי יחסית בסדר אבל דאונים כאילו פתאום קשים במהלך היום. פשוט לא מבינה למה
מה איתך?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

למה את לא מבינה? הגיוני.. וככ נורמלי וטבעי
אתמול בלילה ככ התגעגעתי לתחושה הממכרת שהיתה לי והקשר הצמוד שהייתי איתו שבא לי לשאול אותו? זה לא חסר לך? אתה לא מתגעגע? ופתאום ממש היה בא לי לדבר איתו שיחה טובה ..כן פעם הינו משוחחים המון זמן ושיחות פתוחות על הרגש..והוא הודה שהוא אטום ריגשית.
ואמרתי אולי נשלח הודעה ואז מה? הוא יענה בקרירות או עסוק או לכל הפחות יהיה חרמן ושוב אני אפגע.. ושוב אחזור אחורה בתהליך.. מיותר.
זהו
גמאני שבוזה...
חיבוק לשתינו
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

צודקת דתייה. מדהים איך הם הודו שהם אטומים ריגשית. כאילו זה איזה תכונה סקסקית כזו.
כוסאמק. חייב למלא את החסר
בול מה שהרגשתי היום. שבא לי שוב לדבר איתו, שיתייחס אליי כמו פעם. רק שאסור לי לשקוע בזה.
משלישי שעבר לא שמעתי ממנו. אילו היה יודע מה אני באמת מרגישה וחושבת. לפחות כלפי חוץ משדרת עסקים כרגיל.
כאילו מפעם לפעם נהיה לי קשה יותר לדחות אותן.
חייבות להזכיר לעצמנו את התוצאה. ואיתם באמת שאין טעם. הם אטומים ולא יתנו לנו מענה שאנחנו צריכות ואז אם יהיה לנו מישהו כמו הגרוש של אלינו אה בכלל חבל לנו על הזמן. הלך עלינו דתייה
נתאשפז באברבל חחחח
עדיף לנו ככה. מעט מיוסרות אבל בשליטה
מחר ומחרתיים רוב הסיכויים שלא אתקל בו
פתאום שוב בא לי להיתקל בו. מקווה לצאת מהמצב המפגר הזה
אולי אחזור אחורה ללפני חודש וקצת אקרא מה כתבתי
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חח פנטי את פותחת פה את תיתקלי בו מחר
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

מאוד עוזר לחזור אחורה- להזכר למה הגענו להחלטה לסיים את הקשר האומלל הזה ומה עברנו בדרך.
כל פעם שאת בריגרסיה ועוטפת אותך נוסטלגיה אשלייתית, תחזרי אחורה ותקראי את עצמך עשר פעמים אם צריך כאילו זו התורה השניה שלך.
בסופו של דבר הם שקר וכל חמלה כלפיהם זו מניפולציה שלנו על עצמנו כי אנחנו לא מספיק חזקות להתנתק מהפנטזיה הזאת שמבקשת אותנו לעצמה.
הרי לא קמנו ביום בהיר והחלטנו שמשעמם ויאלה נגמור איתם.
זו החלטה שנרקמה מתוך לילות של בכי ועצב עמוק

בשביל מי?! בשביל מה?! זה כל כך שווה את זה???????
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
נפעם אין סיכוי, יודעת בוודאות ממקור שלישי שהוא לא נמצא.
ומשהו שחשבתי שיגרום לנו להיפגש בוטל. ממש התעצבתי מזה, עכשיו מנסה להיות שמחה מזה
ולהגיד שלא סתם. הכל לטובה

פלוני
ככ ככ נכון. חייבת חיזוק ועידוד מרגישה שאני נשאבת שוב למקום של הפנטזיה, של עוד קצת.
כאילו העיניינים קצת סבבה עם הבעל אז אני מרשה לעצמי.
בבקשה אשמח לתמיכה. אני לא מוותרת!
אזכר לעצמי שיכלתי לוותר, יש לי את היכולת ״להשיב״ אותן אליי, אבל מה עם המחיר הנפשי?
הצלקות?
בוקר התחיל לא הכי טוב. עצבות כזו אופפת
אולי מאוכזבת קצת מעצמי, מפחדת קצת. שכל הרציונאל מוכר לי וידוע ונכון וילד עם זאת יש בי געגוע, יש בי רצון. וזה האויב הכי גדול רצון!
כי געגוע יכול להיות. אבל רצון. רצון למה קיבינימט!!!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

פנטי קשה לי בימים האלו ככ בדיוק כמוך. אני לא יודעת למה אפילו. חולמת עליו בלילה ר וצה שיגיד לי אני אוהב אותך.. קרועה פשוט אוף ואוף.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני גם מרגישה שאין לי מוצא ואין לי פתרוו..הוא עוקב אחרי הסטטוסים שלי אבל לא מגיב.
שוקעת שוב בבוץ למהההה למההה...יכולה לשלוח הודעה אבל לא לא לא לא
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
אני לא יודעת אם אני משלה את עצמי או לא
אבל לא מחפשת את האוהב
אלא הייתי רוצה שדברים יהיו רגילים
מרגישה שאין לי יכולת לשלוח לו הודעה או משהו וזה מעצבן אותי
כאילו טכנית יש לי יכולת אבל לא בא לי על כל הרגשות האילו!!!
הלוואי והייתי יכולה להתנהל מולו כמו כל גבר אחר בעבודה שלי
אני לא בוטחת בעצמי מספיק בשביל להתנהג אליו ככה
כי אני יכולה לצורך העניין ליצור קשר
ולהסות להסב את זה לקטע עבודה
רק מהסה לישוב טוב טוב עם עצמי אם אני לא עובדת על עצמי בעיניים
שוב תחושת אובדן לא מוסברת
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני קצת לא מצליחה להבין מה גורם לנפילות האלו? יש לך הסבר? לי אין.
שילך לי מהחיים אולי יהיה קל יותר?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ההודעה הזו מה תתן לנו? לי כניראה נפילה ואכזבה יותר עמוקה מה לך?
אל תשכחי שאצלכם זו את שבחרת לחתוך והוא יודע את זה טוב.. הוא שאל אותך עד מתי הנתק אז אולי הוא כן מחכה שתיצרי קשר מיוזמתך?
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

קראתי שוב למעלה כדי להיזכר בהכל.. אני אהיה חזקה.. יאלה להעיף אותו מהמחשבות ומהמחשבות..לא לתת לו כח או שליטה עליי. הוא לא יתן לי כלום. אולי הנאה רגעית ואחכ שעות וימים של סבל. לא שווה בגרוש. מתקדמת .. מנסה גוררת את עצמי קדימה בכח. מסתכלת על כל הטוב מסביב .. ויש טוב והרבה .. יאלה דתיה צאי מהבאסה. הוא מבסוט לו ואת סובלת? למה מי מת?? לא אתן לו תהנאה הזו. ההורמונים חירפנו אותי סופית חח
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יופי דתייה זו הדרך!
ברור לי שהוא מצפה שאצור איתו קשר. אבל אני לא רוצה!!!! לא רוצה לחזור לדפוס הישנים
רוצה לאמץ דפוס חדש! רוצה להתנהל בלי דרמות, סרטים, אובססיה.
אני נלחמת בעצמי עכשיו. בניסיון כן ואמיתי להבין אם אני יכולה. או להמתין לנקודת זמן אחרת.
אמתין
היום כמעט הלכתי לבדוק שהוא באמת לא הגיע
תפסתי את עצמי. פעמיים כמעט עשיתי את זה ותפסתי את עצמי.
מיותר לחלוטין
בסוף זה יעבור :-;
זה תלוי רק בנו ובהחלטה שלנו
את תראי בה כשתלדי (5555555) את תהיי ככ עסוקה ועייפה לא יהיה לך זמן בכלל. באח גם לא תיכנסי לדף :-(
זו רק את ואני בימים אילו . יערה לא כותבת
ליבי שבור נעלמה. ואלינורה וא.א מבקרות לפרקים
מעניין מה אם פתאום מאוהב. הכי קטעים לזר לקשר עם א ומימשו את אהבתם :-)
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

פנטי,
כתבת יש לי את היכולת ״להשיב״ אותו אליי, אבל מה עם המחיר הנפשי
להחזיר אותו לאן? אם הייתה לך את היכולת להחזיר אותו למקום שאת רוצה בו לא היית מתייסרת עכשיו, נכון?
הסיבה שאת לא מנסה להשיבו היא כי לא הצלחת בעבר ואת מבינה שגם לא תצליחי היום לקבל אותו כמו בתחילתכם, לכן את מהוססת ולא שולחת הודעות מהחשש להפגע, את מאוד מודעת.

את יכולה מקסימום לחזור לקשר בתנאים שלו ולשם את לא רוצה ולא מוכנה, בשורה התחתונה את בכיס שלו ולא משנה שכרגע את זו שלכאורה מסוייגת והוא זה שחותר למגע.
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”