איך שוכחים מישהו

דתיה*
הצטרפות: 07 פברואר 2010, 22:58

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

איך משתיקים את המוח??אין לי כח יותר!! אין לי! עייפה וגמורה נפשית....חבל אין כפתור השתק למוח
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

פנטי משקיעה בך הרבה כל כך , דתיה . את חייבת לקחת את עצמך בידיים ולו רק בשבילה ;-)
|יד1|
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

נכון ..אין עליה
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

כנראה שאי אפשר להשתיק את המוח אבל אפשר למלא אותו במחשבות אחרות.
טכניקה מוכרת וידועה, אומנם קשה כשהלב שולט בעיניינים אבל ברמה הטכנית מאוד אם ממלאים את המוח במחשבות שאתה רוצה- באותו הרגע אין מקום למחשבות טורדניות אחרות
לכן תמיד מייעצים לאנשים במשבר נפשיים מסוגים שונים, בין היתר, להתעסק בכוח בדברים אחרים, לעשות משהו שאוהבים, לצאת החוצה וכו'
פנטי*
הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

בוקר טוב
באמת היה נחמד אם היה כפתור להשתק מחשבות במח :-)
אבל אין, אנחנו הכפתור של עצמנו
ואנחנו צריכים לדעת למנן את המחשבות והתחושות וזה קשה מאוד. אבל אפשרי
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אני מקווה שאני בדרך לשם....לאט לאט ...בסוף זה ייכנס...
נזכרת בכל מיני דברים פוגעים שהוא אמר לי בכל מיני הזדמנויות אתן בטח תהרגו אותי אבל אשתף אותכן.
באותו יום שנפרדנו ...לא זוכרת הערתי לו על משהו ואז הוא חטף קריז אמר שעד כאן והוא לא מוכן יותר...אני ביקשתי סליחה מאה פעם בכיתי מממש בצורה נוראית..לא האמנתי שזה יקרה בכלל ועוד ככ מהר.
ואז כתבתי לו: לא אכפת לך שאני בוכה?והוא ענה לא! זה לא מזיז לי
למחרת שהוא חסם אותי ושלחתי לו הודעה sms ביקשתי שיפתח והוא ענה אני מבקש לא להטריד :(
כן עברו מאז 5 חודש..הוא הגיב לתלונה שלי באותו יום כאילו עשיתי מעשה נורא..כאילו הלכתי ולכלכתי עליו..כאילו עשיתי משהו ממש גרוע
התגובה שלו לא היתה פרופציונלית בכלל.
ו..אחרי כל זה אני עוד רוצה אותו..הזוי ..מאז כמובן כאילו הוא דיבר איתי רגיל ופתח תחסימה אחרי שבועיים והתנצל שככה זה הסתיים אבל לא מנע ממנו מידי פעם לדבר לא יפה גם בשיחות האחרונות שלנו....
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אלינורה לא אמרת שיש לך עדיין קשר עם האחר?
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

דתיה,
את רוצה אותו כי את מרגישה, למרות הכל, שזה אישור ענקי בשבילך אם הוא ירצה אותך.
הנזקקות שלך אליו נתנה לו כוח וגרמה לו להתרחק וככל שהוא מתרחק אז רוצה יותר.
אמרו פה כמה פעמיםף התרחקות ממנו תואיל לך בכל מקרה ובכל תרחיש אפשרי.
אם הוא יחזור- הרווחת
אם הוא לא יחזור- ההתרחקות ממילא תקל על הכאב ותעזור להתחיל לשכוח אותו וגם זה לברכה
אלינורה*
הצטרפות: 31 ינואר 2011, 09:00

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

דתיה,
עם האחר המיתולוגי (הפרופסור) שבגללו הייתי בדף יש לי קשר כשאני צריכה עזרה במשהו. הוא מאוד מקושר. אני מנומסת (חטף המון קללות והטרדות כשהייתי באובססיה) ושמחה שעוזר לי תמיד (אולי עדיין מפחד ממני) לא ראיתי אותו כבר שנתיים נראה לי...בקיצור, אין מצב שלא יעזור לי מייד כשאני מבקשת :)

עם האחר שעזר לי להתגבר על הפרופסור וקיבלתי את הפנטזיה (אהבה סוערת, סקס מושלם, חיזורים...) כמעט ולא בקשר כי אין לי צורך בבילבולי ראש (ייסורי המצפון שלו שאני נשואה מעיקים מאוד). הרומן איתו הסתיים לפני כמעט שנה. (לפני זמן מה היה בא לי ריגוש אבל הוא כל כך העיק וזה לא יצא לפועל). בשנה האחרונה ראיתי אותו רק פעמיים. הוא גם עזב לחול וחזר. הוא בארץ כבר חצי שנה אבל לא נפגשנו.

מקווה שיצר הרע לא ישתלט עליי ואמשיך לשמור אמונים לבעלי
(בסוף שנה שעברה היה לי סטוץ בחול- אפילו בכביכול חבר שלי בגדתי כי עזב לחול ולא היה זמין לי)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חחח אלינורה את מרתקת אותי :)
זה הדבר היחיד שרווח לי שאני לא איתו. אני לא עושה שטויות..ואני לגמרי שלימה עם זה כי לא מגיע לבעלי.'זה הדבר היחיד שאני קצת מתנחמת..למרות שמקודם נזכרתי בנשיקות ֶלו שהוא מנשק בצורה מדהימה..אבל נו מה אעשה???
אני מפחדת שלא אעמוד בפיתוי וכשאגיע לאזור שלו עוד חודש אספר לו :((
אבל אם הוא ימשיך בדרך שלו שיקפוץ...לא אפגש

פלוני אלמוני כל מילה אמת ולכן אני ממשיכה בהתרחקות..כדי שאני ארוויח מזה בסוף לכאן או לכאן'..
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערה,
מה איתך מתוקה? האם בעלך טס?
איך את? איך התחושות?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

ליבי שבור, ספרי משהו שיעלה לנו ככה חיוך.
מה עם החייל שלנו?
עוד יקבל ריתוק בגללך, תיזהרי.
תבואי אליו שבת עם סירים של חמין- את הכי סוגלת לזה. תגידי לבעלך שזה עבור חברה במשבר
|L|
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה,
תעברי כל יום ביומו
עזבי מה יהיה עוד חודש- אלוהים גדול עד אז.
תתמקדי בכאן ועכשיו. וכאן ועכשיו אומר שאת צריכה להבריא, להתחזק, לחשוב על עצמך על המשפחה שלך.
הבחור הזה, שילך לדרכו, שלום ולא להתראות
התנהגות מחפירה, מתחת לכל ביקורת.
ובאהבה אני אומרת לך- תעצרי. תתבונני. תביני מה בך גרם לך להימשך לדבר כזה, להמשיך לקבל התנהגות כזו, תשאלי למה. ואל תניחי לעצמך עד שתגיעי לתשובה. כשתגיעי לתשובה תביני אץ המקור של הטירוף שהיית בו
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אלינורה
וואו, הרגת אותי מצחוק- בקטע חיובי כן?
יסורי מצפון שלן? למה הוא היה רווק?
והוא זה שאכל כאפה ? פששש הגעת לזמנים טובים
מה הוא חפר לך בנושא?
ספרי לנו קצת סיפורים של ״גדולים״, מהעולם הרחוק.
ויפה שאתם שומרים על קשר מכבד את ו אחר הראשון. זה נחמד לדעת שלא שרפת כל גשר אפשרי. למרות שנשמע שאת היית פחות מכבדת תקופה מסויימת
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

פנטי,
מהבושות מחקתי את כל מה שרשמתי בעבר בדף. איזה מכבדת? קללות, איומים שאספר לאישתו, הגעתי אליו לעבודה ואיימתי, הודעות/טלפונים באמצע הלילה..סטייל חיזור גורלי.חחח אלוהים ישמור! ביקשתי סליחה ממנו בעבר אבל הסברתי שאיבדתי שליטה. מה אני אעשה?! והוא אמר שתמיד אהב אותי (סתם שקרן- היה לו נחמד שבכל פעם שרצה הייתי רצה אליו). פעם בעצבים רשמתי לו שבמקום לסמס לי כשבא לו שישפשף את הזין שלוש פעמים ואני אופיע :) המון צחוקים רצו פה בדף בעבר....

תראי- זה דבר נורא קשה ועצוב שקרה לי אבל זה גם היה דבר טוב. למה? כי איבדתי שליטה פעם ראשונה בחיים שלי . הבנתי שפיתחתי תלות שנבעה מחרדת נטישה. טיפלתי בעצמי ועכשיו אני יודעת שהחיים שלי יהיו טובים ולא אחרפן ואבלה בבית משוגעים בזקנה. התמודדתי עם מה שקרה בילדותי. ההתאהבות החד צדדית באחר הייתה טריגר לכאב וחוויות שהדחקתי.
בנוסף, היחיד שהתאהבתי בו היה בעלי. מעולם לא נשבר לי הלב. אז זו התנסות. אמנם כואבת שלא ארצה לחזור עליה אבל הבנתי על מה חברות שלי בכו כשהיינו צעירות...

האחר השני היה גרוש. היום הוא אבא וחי עם חברה שלו. הם היו חברים גם כשהכרנו.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

את צודקת כמו תמיד וגם מצחיקה :)
מוזר לי באמת שאני נמשכת למנייאק כזה...זה לא שמהתחלה נמשכתי אבל זה הגיע...
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אלינורה זה ככ נכון שאנחנו חווינו משהו שאני לא חוויתי בנערותי ...לב נשבר..האמת הרגיש לי כמו אהבת נעורים..איך אומרים חוויה חד פעמית?נקווה אצלי בכל אופן
וגם אם מידי פעם ישאר זכרון מתוק...ניסיתי אולי משהו שפינטזתי עליו אי פעם..ומקווה שלא יחזור על עצמו. לא שווה תשברון לב
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

ובנות, במיוחד את דתיה! לא לרחם על הגרוש. הוא שקרן.
גבר שאוהב אותך תמיד ימצא זמן להעניק לך ולהשקיע בך. את תהיי מס' אחת בלב שלו. תהיי עדיפות ראשונה גם אם זה רומן מהצד ואי אפשר להיות בקשר יומיומי.
כשהבנתי שאני כבר לא הראשונה בלב של הגרוש אז וויתרתי - גם אותו קצת קיללתי לפני והתעצבנתי עליו- זה לא שאני נופת צופים, אבל ברמה נורמאלית (בכל זאת האגו נפגע).
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אלינורה,
אני בהלם, אני בשוק אני המומה :-)
לגבי בסיפור של הבחור הראשון- דייייייי
רציני שאיימת עליו וכאלה??? אבל למה? מה היה הטריגר?
אז איך ״החלמת״ בסוף.
וככ מוכר העניין הזה של חרדת נטישה, אהבה נכזבת חד צדדית וכאלה. גם לי פעם ראשונה שמשבר לי ככה הלב. היו לי שתי אהבות לפני (בעלי וחבר קודם והדלקויות) אבל התאהבות כזו.
העניין הוא שאני הייתי אכולת סרטים- מזכירה את הבחור שלך וזה מוביל אותי לסיפור השני.
אין מצב!!!! גבר שמדבר ככה?!!! לא אני בהלם!
זו נשמעת ממש אני מלפני כמה חודשים חחח

העניין איתי, זה שאני חתכתי את הקשר
(עלאק חתכתי פפפחחחח)
ומאז אכלתי כאפות רבות, התקפי חרדה, ״דיכאון״, כמעט גירושים. רזיתי מלא (העלתי מעט מאז, שישאר ככה)
ועכשיו חזרנו לאיזה סוג של קשר.
אבל כמו שאת כתבת ממקום אחר. אני לא עיוורת
כאילו ההתאהבות שלי בו עברה, זו גם לא אהבה
אין לי מה לאהוב בו, מה עשה עבורי האדון??? חפוז? כמה מילים יפות?
אבל אני עדיין בזה. מקבלת את זה שכרגע, זה המקסימום שאני יכולה. לא משתגעת לא לפה ולא לפה

והוי כמה בא לי סקס מושקע!!!

גמרת מחדירה??!!!!! פאקינג תותח!
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אלינורה
אני חושבת שזה נכון לשני הצדדים
כשאוהבים עושים. אבל זה לא פשוט, כל האהבה המוגבלת הזו, נראה לי שכדאי אפילו לא לאהוב.
כן להרגיש איזה משהי, להתרגש מעט.
אבל לאהוב? נראה לי מסוכן, מתכונת ללב שבור
הרי אי אפשר לממש ותמיד יש פער ברגשות
קיצר סלט קומפוט.

את הבחור שלי אני אולי רק עכשיו מתחילה להבין.
בדוק יש לו פיצול אישיות, או אגו פגוע. או גם וגם :-)

סהכ הוא דיי משעמם כשאני חושבת על זה
ואולי עדיף שכך

המח שלי מתחיל לדמיין שטויות, אלינורה הדלקת אותי חחחחח
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

אלינורה שלי נשוי פשוט אוהב לגוון...אה והוא לא שלי בכלל...פחחח עבר בטח איזה 5 מאז,שנפרדנו...
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ואני חושבת שאצלו זו לא היתה אהבה ..אולי נדלק קצת התאהב בהתחלה ..אהבה כמו שאני אהבתי אותו ועשיתי עבורו הכל?לא..הןא לא היה באזור הזה בכלל
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

פנטי יקרה,

חצי שנה ראשונה היינו בקשר כמעט הדדי ואז הוא חתך אותי מהחיים שלו בבת אחת כשהבת שלו נולדה. אחרי שבועיים של נתק מצידו בגלל הלידה - הוא ביקש ממני נתק מוחלט ועמדתי בזה. עד פה כיבדתי אותו. הוא הסביר שלא יודע מה יהיה. כאב לי אבל עמדתי בזה והבנתי שבטח ניפרד. עם כל ההתאהבות החד צדדית והכאב הרפתי כי אני אדם בוגר.
ואז, אחרי שבועיים של נתק, הוא שלח...מתוקה, מתגעגע. ניפגש? אני הייתי בפנטזיה שחוזרים להיות ביחד ואחרי ששכבנו הוא אפילו לא הסתכל עליי!!! לא הבנתי מה קרה בדיוק ואחרי תקופה הבנתי: הוא הפך את הקשר לסקס בלבד! בלי דיבורים, בלי הודעות מידי פעם. ההודעה היחידה: יש מצב? בלי מה שלומך!
ואני, כל כך כאבתי, רציתי שיאהב אותי, שיעניק לי, שיפנק אותי, שיסמס לי, שיחזר אחריי, שאהיה כל עולמו, שיתאהב בי, שיאבד את הראש....בקיצור רציתי פנטזיה וכשהתפכחתי לא עמדתי בזה. בדחייה, בכאב, במציאות.
רק בשלב הזה נכנסתי לדף, במשך 10 חודשים התמודדתי. כשחלק מההתמודדות היו ההטרדות (איימתי שאני יגרום לו לבכות ולהתייסר כמו שהוא גורם לי)
איך החלמתי? המוןןןן כח רצון להיפטר מהתלות הזו. להיות חופשיה. שיחות עם גורם מקצועי. טיפול תרופתי. הוצאת קיטור על האחר (נראה לי שנפגשנו אפילו מעט פעמים בתקופה הזו) . טבלאות ייאוש שמאוד עזרו לי...בסוף כל חודש היה רשום לי ביומן. "כל הכבוד"...
אחרי 10 חודשים עדיין התגעגעתי לאחר וכאבתי אבל יותר ממקום של אכזבה. כבר הייתי בשליטה על מעשיי. והשלב האחרון בהבראה היה לבחור את המחזר הכי עקשן שהיה לי וזה הגרוש. וברוך השם....נהניתי!!! כמה בכיתי בחודש הראשון כשהוא העניק לי את כל החום והאהבה והיחס כשרציתי מהאחר...
תוך שנה (במקביל לרומן עם הגרוש) הנישואים עם בעלי השתפרו מאוד. כבר לא הייתי בדיכאון, חרדות...

זהו, זה הסיפור בגדול.
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

חחח למה מחר?מה עם היום?
תכלס ההרגשה הזו שהם רוצים אותך מעורר את הגוף והסקס טוב פי כמה!! זה גם חסר לי
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

דתיה יקרה,
בעלי כבר נרדם :)
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

מה קרה עם המאהב הראשון?יש קשר היום,?
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

דתיה, רשמתי- כותבת לו הודעה מנומסת ומכבדת כשצריכה עזרה ממנו (אפילו כותבת פרופ'...כדי שאשתו לא תראה במקרה את ההודעה) הוא תמיד עוזר.
אם יודעת שהוא לבד אז לפעמים מתבדחים.

מעבר לזה, שום קשר!!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

זה גם משהו...
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אליונרה,
אני עכשיו מבינה טוב יותר.
וואו, זה שובר. מלהרגיש הדדיות לפתאום סקס בלבד, כשאת לא באמת רוצה רק סקס בלבד.
אם את רוצה אז אחלה, אבל ברור שזה לא היה שם מתיאורייך.
כל הכבוד שלקחת את עצמך בידיים, עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא ומזל שלמרות כל השגעת לא נתפסת חלילה.

יודעת אכלתי כאפה רצינית שהבחור שלי רוצה רק סקס, וואי כמה חפרתי לו, על הכל, והוא הכיל, עד שהתחלתי להגיד לו שאני שוקלת להתגרש ואז התחיל הריחוק, כבר פחות הודעות, פחות מילים יפות וזה קירסם אותי, זה דפק אותי. גם הדיסונאנס הקוגניטיבי המחורבן הזה דפק אותי.
הייתי במשבר גדול מאוד. יסורי מצפון. מה לא.
רצון שנהיה ביחד, והאמת כשאני חושבת על זה, שיגעתי אותו,מדיי פעם הייתי נתקפת בגעגוע שולחת לו הודעה והיה שואל, מה את רוצה?
ולא ידעתי לענות, היה אומר כשתדעי תעדכני
ואני, הייתי נעלמת לעוד תקופה. וכשהיינו נפגשים במקרה הייתי הבן אדם הכי שמח בפלנטה - כמובן סתם עשיתי הצגה. כדי שיאכל את הלב.
תכלס רציתי שילחם עליי יותר. סתם שיחקתי באיזה טלנובלה עם עצמי.
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

פנטי,
במבט לאחור לא ממש הייתה הדדיות גם בחצי שנה הראשונה. אמנם כל בוקר היה מסמס לי בוקר טוב מתוקה. כשאבא שלו נפטר וישב שבעה הוא התנצל שלא היה בקשר כי אשתו הייתה צמודה אליו ונפגשנו ישר כשקם מהשבעה.
אבל, לא היו שיחות טלפון, לא אמר שאוהב אותי ולא חיזר אחריי יותר מידיי. התפקיד שלו היה תובעני ולא היה לו הרבה זמן גם ככה. ואישתו הייתה בהריון. מייד כשידע אמר לי שנפסיק את הקשר כי היה כל כך מאושר ומופתע מההריון (הוא יליד 63 ואשתו בת 44 ושניהם פירקו נישואים כי התאהבו).
אני זו שהתעקשתי שנמשיך- כי הייתי בטוחה שיתאהב בי. סתם התעקשתי כי היה לי קראש עליו. אמרתי לו שאם יבוא לו לחגוג אז אני אשמח. (סהכ היינו פחות מחודש בזמן הזה ושכבנו רק פעם אחת שלא הייתה מוצלחת).

מי שמאוזנת נפשית גם בקראש תדע לקבל החלטות הגיוניות (הייתי צריכה להתקפל ולעזוב). אני לא הייתי מאוזנת נפשית ורציתי את הפנטזיה. הייתי מאוהבת מעל לכל הראש באדם שלא ממש הכרתי. התחרפנתי לחלוטין מכל הדופמין שמשתחרר :)

דתיה, נחמד להתאהב אבל לא מומלץ בכלל. לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה.
הייתה לי חוויה טובה אחכ עם הגרוש וזהו. מספיק. קיבלתי את הפנטזיה. בעלי חזר אליי אחרי שהיה מרוחק מאוד. אם עכשיו אתחיל רומן זה תכלס לזלזל במזל הטוב שלי- שלא נתפסתי, ששיפרתי נישואים, השתחררתי מתלות, הפקתי לקחים.
מאחלת הצלחה לכולן- יש שיעורים שצריך לעבור בחיים. תשתדלו לשמור על הקיים בזמן הזה. למי שיש משפחתיות טובה ובעל שהיא אוהבת.
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

פנטי, טוב מאוד שאת עם טיפול תרופתי! גאה בך! לדעתי זה מאוד חכם ברגע כשקשה. את נשואה ולא יכולה להתפרק לחלוטין ושבעלך ישים לב.
לוקח זמן כי הכדורים נותנים את הפוש, ושאר העבודה היא שלך. לא להתייאש.
השגעת הזו היא כיפית, גורמת להתרגשות אבל היא לא המציאות.
גם לי לפעמים משעמם בחיים אבל מתרפקת על זכרונות מהגרוש- כשיהיה לך מישהו שתרגישי מחוזרת ויתאהב בך ותצאו ותבלו והוא יתייסר מאהבתו אלייך ויעניק לך מכולו, רק ככה תשפרי נישואים.
אי אפשר לשפר נישואים עם מישהו שלא מעניק לך את הבטחון והאהבה (האחר שלך) כי זה סתם מתסכל!

נ.ב לא מעודדת בגידות. קטלו אותי בדף הזה בעבר :) אבל כן מעודדת בריאות נפשית ומעשים מתוך שליטה עצמית ולא מתוך תלות. :)
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אפשר לחסום בווטסאפ- אי אפשר לחסום חלומות
אפשר לבטל את הנראה לאחרונה- אי אפשר לבטל מחשבות
אפשר לנתק את הווטסאפ לגמרי- אי אפשר להתנתק בכלל
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

פנטי,
אחרי שרשמתי על הגרוש הסתמסתי איתו. לא קל לו בכלל ואסור לי להתאכזר לאדם שבזכותו שיקמתי את הנישואים שלי והעניק לי המון ויצאתי מהתסביך של האחר סופית.
הבהרתי שכמובן לא חוזרים. הוא יעזוב את הארץ באיזשהו שלב. אני לא מעוניינת ברומן ובגידות ולא בלב שבור כשיעזוב. הוא ינסה לשקם את הזוגיות שלו ויפסיק להתייסר על כך שאני נשואה ולמה הכרנו מאוחר. דיבר הרבה על האהבה והחיבור ביננו.

אמרתי לו שטוב לי היום והרבה בזכותו. וזה נכון!

נישאר חברים טובים בלי הטבות.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אלינורה
כמה זמן אתם כבר לא בקשר ״כזה״?
וואו תשמעי, לא יודעת באיזה צד ״עדיף״ להיות בזה ששברו לו את הלב, או בזה ששובר את הלב.
על פניו נראה שכדאי להיות בצד של זה ששבר את הלב... אבל זה גם לא פשוט
יופי שאת לא משלה אותו.
אבל את יודעת שניתוק מוחלט ממנו יעזור לו להתגבר מהר יותר.
הרי הלב פועם כל פעם שהשם מתנוסס על צג הפלאפון, מעין תופעת טבע כזו.
ביום שהלב שלי לא יגיב לשם שלו, אדע שבוודאות סיימתי את הדבר הזה.

יופי שהפקת מזה את מיטב. וצודה לאל שלא נתפסת.
תשמעי, כל אחד עושה מה שטוב בעיניו.
אף אחת כאן לא מעודדת כלום. גם אם נגיד פה משהו בסופו של דבר כל אחת צריכה לחיות עם ההשלכות של המעשים שלה, ויש השלכות.
צריך לקחת אחריות על החיים שלנו ולא להפיל על אחרים מעשים כאלה או אחרים שלנו.להשליך עליהם דברים...

לא פשוט, באמת, מורכב אפילו.

לפעמים בא לי לחזור אחורה רק עם התובנות שלי היום ועם הגישה שלי היום ולהתחיל איתו הכל מהתחלה
היה בזה ככ הרבה קסם, משהו נעורי.
מבחינה ריגשית, עברתי איתו יותר מאשר עם בעלי. מבחינת עוצמת הרגשות ומשך הזמן הקצר.
טירוף וואו.
מעניין מה הוא עוד עושה איתי חחחחחחחחח

אלינורה, תני איזה טיפ לגבי סקס.
האחר שלי נראה לי נכנס לעמדת לחץ, נמאס לי מחפוזים (פעם בשלושה שבועות, עשינו סקס איזה 6 פעמים נראה לי). רוצה שישקיע בכל מה שמשתמע מזה. אבל איך עושים את זה?
פחד אלוהים ללכת לאנשהו
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

פנטי,
תחפשי בגוגל חדרים לפי שעה. יש צימרים/מלוניות מקסימים. תביאו שמן עיסוי. תשתו יין (יש בצימר). תדברו ותצחקו ואפילו אוכל אפשר להביא (עם הגרוש כל פגישה הייתה כזו) והיינו נפגשים מלא!
אנחנו אהבנו גוינטים. היינו יוצאים הרבה בהתחלה . גם בשישי בערב- להרי ירושליים, לטבע (לא שכבנו חודש ראשון).
אחרי כמה חודשים התחיל החורף והצעתי צימרים. הוא לא היה מת על זה כי "התחבאנו". הייתי גם אצלו בבית הרבה כשחברה שלו לא הייתה. כשהיה מבקר את המשפחה שלו -אני הייתי החברה שלו (לא ידעו שיש לו חברה בהריון שגר איתה). במקרה כשנפגשתי עם גיסות ואחים אז סיפרתי שיש לי ילדים (הניחו שאני גרושה) ושאני והוא חברים טובים ולא מעבר.

ואז הוא ישב שבעה (אגב, גם האבא של הפרופסור נפטר כשיצאתי איתו) והיא הגיעה וראו שהיא בהריון והוא הוציא אותה מהארון.
הוא סימס לי באחד הימים כשלא הייתה והגעתי לנחם אותו כי ביקש ואז כוללללללם ראו אותי. קצת התפדחתי כי הגיסות כל הזמן החמיאו לי כמה אני יפה והוא היה נראה מאוהב....

חחחח היום אני צוחקת כמה מפגרת הייתי. מזל משמיים שבעלי לא יודע כלום. או שנתן לי חופש כי היה לו נוח (היום לא הייתי מעזה והוא שומר עליי כמו נץ. כולל סמסים באמצע היום).

אגב, לא שברתי לו את הלב. אנחנו כבר לא מתאימים- גם לי כאב וגם אני עדיין מתגעגעת למה שהיה פעם אבלללל היום הקשר לא מתאים לי ולו. שומרת על הזוגיות עם בעלי האהוב ולא מוכנה לסכן אותה ואותו הקשר מייסר כי אני נשואה. הוא מתייסר יותר כי הזוגיות שלו עם החברה לא מוצלחת (היא לא ממש אוהבת אותו לדעתי והוא משווע לזוגיות טובה)
הנה, בעקבות כל מה שרשמתי לכן, הבנתי שאני צריכה לשחרר את הכעס עליו. היה טוב וזה הסתיים. לא צריך לסחוב טינה לאף אחד. במיוחד לא לאנשים שעשו לך טוב.

מצד שני, עם הפרופסור הייתי הולכת לצימר. שעה וחצי, שעתיים וזהו. בלי כל המסביב. חרא של דבר
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

ופנטי, אין לך מה לפחד. הכל מאוד דיסקרטי. את אפילו לא פוגשת אף אחד לתשלום.

ויש עם ג'קוזי אם בא לכם. עם הפרופ מעולם לא השתכשכתי בגקוזי :) ועם הגרוש היה נפלא.

ועל הדרך תורמים לתיירות הפנים בארץ :)
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אז מה היה למעשה עם הפרו׳
קריאות לסקס?
לא התכתבתם במהלך השבוע?
לא דברתם על עבודה או משהו
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתייה
מה איתך יקירה?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערה
השמיעי קול!!!!
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

ואו קראתי אותכן בנשימה עצורה

ככ קשה כל מה שאנחנו עוברות

פנטי ימי שישי הכי הכי קשים לי וכמו שפלוני אלמוני כתבה זה לא משנה חוסמים מוחקים לא עוזר...אני סתם נכנסתי וראיתי שהוא שוב שורץ כאן ואולי כן מתלבטת לכתוב לו שזהו ושזה נגמר ביננו??לא שהיה משהו לאחרונה אבל שאין טעם לשום קשר בכלל יותר?האם אני מסוגלת לעשות את הצעד הזה?להחליט על ניתוק מוחלט זה אומר גם חסימה?או להמשיך לתת לזמן לעשות את שלו ואני מאמינה שהוא כבר,הבין לבד שלא ישמע ממני יותר....ואני לא אשמע ממנו?
טוב ניראה לי אמתין עם זה..זה בהחלט תשומת לב עבורו..לא מגיע לו גם לא תשומת לב שלילית...ניסיתי לחשוב מה מושך אותי לאיש רע כזה לא מצליחה למצוא...
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

החור בבטן..אוףףףך
יש ימים ויש ימים..היום רע לי
אני חושבת שיש בי כמה דברים
העלבון והפגיעה הקשה שמישהו לא רוצה אותך
ורצון המטורף לתשומת לב ממנו
אין לי כח לחפור לעצמי שהוא רע לי ולא עושה לי טוב...הוא בכלל עסןק עם החדשה שלו..אני אומרת לכן שאני מאמינה שאם הוא כן יפנה אי פעם ..אני לא אהיה מי שהייתי אליו עד כה זה בטוח...
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
ימי שישי הם בהחלט קשים. בכלל כל סופש מביא איתו את המחשבות שלו.
וזה לא פשוט.
לגבייך. את לא התאהבת באיש הרע הזה, התאהבת בפנטזיה שיצרת לעצמך בראש והוא סיפק לך מעט עזרה
עכשיו משהבנת שהוא חרא של בן אדם, תתחילי לעזור לעצמך בכל דרך אפשרית. כדי ש שלמה תשוב לחייך כמה שיותר מהר
חבל לבזבז זמן על דביל כזה.
קשה מאוד להתמודד עם מציאות לא נעימה
אנחנו בורחות לתירוצים, צידוקים, ״הנחות״, אבל מציאות זו מציאות. כשרוצים מוצאים זמן... כשרוצים עושים.
יש דוגמא של אלינורה פרו׳ והגרוש, שסיכן ככ הרבה הייתה אצלו בבית, ביקש שתגיע לשבעה וכו.
לא כולנו מתנהגים אותו דבר אין ספק.
אבל יש דברים שהם דיי חד משמעיים.
כמו הדביל של ליבי. ידוע שהוא דביל.
בלי כמובן להעליב אף אחת!!!
וזה עוד יותר מתסכל שאת לא מבינה איך דווקא דביל כזה גורם לך לכל הסחרחורת.
אז, זה לא הוא, זה את שגורם לזה. זה התת מודע שלך, זה עולם הערכים שלך, זה התלות שיש לנו באנשים אחרים, הרצון שמישהו אחר או משהו אחר יגרום לנו לטוב.
אנחנו צריכות לגרום לעצמנו לטוב בלי תלות בדבר.
זה קשה, זו עבודה יומית. אבל היא הכרחית.
אין ספק שלא כל דבר אפשר לבד. ויש תלות כלשהי בהתנהגות של אחרים.
אבל אני מדברת בגדול.
אין טעם להכנס לוואטאפ ולבדוק עליו מתי מחובר, או אם חסם וכו. זה סתם יוצר עוגמת נפש ומקיים את העיסוק בשלילי-בו
ולצערי, מתוקונת, הוא לא הראה לך במעשים וגם לא במילים שהוא בעניין. למה אני כותבת לך את זה. לא כדי להכאיב. אלא כדי שביב התקווה הקטן שנותר שיסתלק ממך.
תמשיכי הלאה, עושה לך טוב להתכתב עם אחרים, בצורה אפלטונית, לכי על זה.
תשכיחי אותו ממך. כמה שאפשר. בהתחלה בכח. אחכ תצטרכי לשחרר
זה נשמע פרדוקס. אבל זה לא.
זה אימון, זה להתרגל לחשוב אחרת, להתנהג אחרת, זה אפשרי
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

קשה לי לעכל את זה..אני יודעת שאני לא מעניינת ורק מעשים מוכיחים אבל זה קשה לעיכול כל פעם מחדש ..יש לי עם מי להתכתב לצערי זה לא מזיז לי כלום ולא עושה לי טוב...כמה שהם מעריכים מכבדים וכ
אני יודעת שהוא לא בעניין ממזמן ...אבל אין אין לא מצליחה להבין למה ....למה זה מגיע לי ההתעלמות ממני..נגמר נגמר אני הבנתי אבל הפגיעה ..זה מה שקשה לי מהכל....ההרגשה שבשבילו אני כלום ולא,שווה וכ וכבר חזרתי על זה פה מאה פעם...וימי שישי אני שונאת אותכם...
ליבי_שבור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ליבי_שבור* »

אמאלהה ספר הכי טוב בעולם לא ישווה את מה שקראתי איזה נשים חזקות אדירות אין עלינו!!!
אלינורה את סלב כמה קראתי את הסיפורים שלך למעלה במשך חודשים כיף שאת איתנו מידי פעם:)
פנטי מהממת כמה כיף לקרוא את העצות שלך ליישם לצערי המוח דפוק הלב סתום וביצים של יענה יש לי נשבעת חחח
חירטטתי קורס של משהו כדי לצאת אתמול
לחייל שלי איזה מאמייי הוא נישבעת
והתנצל שאנחנו לא יכולים להיות זוג כי יש לו אמא שנידחפת ואם היא תגלה שהוא עם מישהי גדולה ממנו היא התחרפן... אני יודעת שהוא איתי לסקס לחוויה שלו כי הוא לא חווה סקס הרבה בחייו הוא מאמי לאומי.
ואני קטעים איתי חייה בעולם אחר מתלבשת כמו בת 16
מדברת וצוחקת כמו בת 16
יודעת שזה זמני יודעת שאבכה את חיי בקרוב יודעת!!!
נהייתי מזוכיסטית מכורה לסבל ואהבה
לפחות אם אמות אמות בכיף לא פספסתי דבר בחיי המקומיים עד הבגידה נישבעת היו לי חיים הכי מסכנים משעממים הייתי נוראית לכולם וכבדה בטירוף
כל זה נכחד כלא היה בזכות הרומנים האלו.

דתייה בבקשה תמצאי מישהו אחר ככה אני יצאתי מהמניאק שלי בזכות האחר לכ חסר גברים נשואים רווקים ..
אתמול ניפגשנו איזה כיף היה ..בגלל שאין לו בית כי גר עם ההורים אנחנו זורמים לכל מקום בטבע ברכב בחוף איפה לא איזו חוויה מטורפת
ישבנו בפארק על הדשא 22 בלילה כמו זוג מאוהבים מוסיקה מהפלאפון רק אני הוא והירח
כיף של ממש
ואכלנו במסעדה סינית ביחד
איזה ביצים יש לי כבר אמרתי???
מזל שהוא בבסיס הרבה אז אני קצת מתנתקת.

לא קנאית אליו ולא מחפשת שישלח לי הודעות פשוט רגועה הנפש לא מחפשת מרגישה טוב
אבל שוב יודעת שזה לא יימשך הרבה זמן...
הדף הזה עוד יהיה להיט רציני כשאשרף מהחיים שלי ..מקווה שלא בקרוב..
חחח ו450 שח כוסומו שעה רקדה ושרה לי עם פרחים ושמנים רק נהיה יותר גרוע.
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

דתיה,
תחזיקי מעמד. תלכו לטייל גם אם אין חשק או תארחי/תתארחי. אל תישארי בעצב כזה.
Fack it until you make it תנסי להיות עסוקה במשפחה ותחייכי.

פנטי, כנראה היה לבעלי נוח להעלים עין. החיים שחקו אותנו והוא היה צריך את הזמן שלו. הייתי זקוקה להמון תשומת לב.

בנוסף, אנחנו מאוד אוהבים ואני מאמינה שהוא שמח שאני שמחה ומאושרת. הכל השתפר ביננו כשהייתי עם הגרוש. וכשכנראה נפל לו האסימון שבטח יש לי מישהו הוא "חזר" אליי וזה כל מה שרציתי מלכתחילה.
תוך זמן קצר הכל השתנה עם הגרוש- נולדו בנות, עזב לחול...
באמת שהכל הסתדר על הצד הטוב ביותר בשביל כולנו.
בעלי מעולם לא שאל אותי אם בגדתי בו. אני הקנאית מבין שנינו. וכמובן שלעולם לא אספר לו והוא לא יספר לי אם הייתה לו מישהי פעם כשלא התייחס אליי או שבאמת היה לחוץ מהעבודה...

שבת שלום והרבה רוגע לכולן
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

פנטי,
אני כאן. עם כאב שיניים מציק.
וכן, בעלי בנסיעת עבודה
(יערה)
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

ליבי, הרגת אותי מצחוק :)

מזכירה לי שהלכתי לדבר עם מישהי והתחלתי לספר לה למה אני אצלה. היא נחנקה מהכוס מים ששתתה ואני בוכה....התחלתי לצחוק עם הדמעות ושאלתי אותה. מה קרה??? אז היא ענתה...וואוו זה אמיתי כל הסיפור הזה??
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

תסבירו לי איך מישהי אחרת רוצה אותו?איך הוא ככ מאוהב באחרת ?איך היא לא שמה לב?למה אליי הוא לא נחמד ורק אליה?דייי אין לי כח
אני פגועה ועצובה
שונאת יום שישיייי
שבת שלום
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

הלוואי והיית מצליחה לעקור את הזכרון שלו כמו שאת מצליחה לשמור שבת
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

כאב שיניים רע יותר מכאב לב :(
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערה
תרגישי טוב
מה איתך? מה עם הבחור?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

ליבי שבור
אין את הורסת, ביצים של בת יענה פראייריות לידך!
בבקשה תישמרי
וכיף ככ ככ למוע באמת. תתרכזי בהנאה שלך עכשיו. השלכות יהיו, נכון תמיד יש
לכל דבר.
לכן דווקא שאת בתקופה יחסית טובה תנסי קצת להתחזק נפשית, שכשיבוא הדאון הוא יבוא מתון
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אלינורה, תכתבי ספר- הוא יהיה רב מכר!
ובהחלט כיף שאת קופצת מדיי פעם לדף הזה
החיים מורכבים ולא שחור לבן ומי שלא חווה סוג כזה של רגש של התאהבות לא יבין לעוחם
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
תשחררי את השאלות האילו. הן לא מועילות.
תשובות כנראה לא תוכלי לקבל :-(
שבת שקטה!
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

מחשבות רבות בלב איש :-/
לא בא לי טוב הסופש הזה. מרגישה ריגרסיה קלה במחשבות, בתחושות, ברגשות.
המון שאלות - שזה אף פעם לא סימן טוב אצלי חחח
מנסה לנשום, להחזיק, אבל משהו באווירת החורף הזו, בחושך שמקדים, גורם לי לדיפרסיה, להתרפקות על נוסטלגיה עם האחר והשוואה לאיך היה פעם ומה עכשיו.
לא מצליחה להבין אותו. האם זה משהו שאני משדרת?
לא מצליחה להבין את עצמי.
האם אני מבולבלת שוב? לא קולטת את המציאות כפי שהיא?
האם נאחזת בשברי מילים?
האם מתרצת כדי שיהיה לי קל יותר?
מוצפת ריגשית. נתק מאתמול בלילה - עצם זה שלא ״סוגר״ התכתבות. זה כמו איזה מיני ניתוק כל פעם מחדש. לא מרגישה בטוחה במה שקורה עכשיו איתנו, לא מבינה לאן זה זורם, האם זה זורם?
כל סופש מחדש ליפול ולקום לתחייה
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

יערה, איך את מרגישה?
אופק*
הצטרפות: 03 מרץ 2003, 10:00

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אופק* »

אלינורה, קפצתי פה לדף אחרי המון זמן ..,
כרגיל בשנינות שלך הזכרת לי את התקופה ההיא וצחקתי הרבה .
שעתיים כבר קורא פה את מה שהולך ואין ספק שתסמונת האחר חוזרת על עצמה שוב ושוב.
שמח שטוב לך עכשיו, אני זוכר כמה סבלת וכמה נלחמת על השפיות שלך, את דוגמה פה איך אפשר להתאושש, להתגבר ולהסתכל באומץ לאחור.
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

פנטי ,
הזכרת עבודה שאת עושה מול בעלך כדי לשקם את הזוגיות . אמרת שהיא מניבה פירות והבעת אופטימיות.
איפה זה עומד היום ?
את עדיין מעוניינת לשמור על התא ?
את מעוניינת לטפח את יחסיך עם האחר למרות היותך נשואה ?
(מקווה שלא יצאה לי נימה מבקרת )
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אופק !
אתה לא יכול לצוץ כך סתם בלי לעדכן מה איתך היום :)
הקול השפוי שלך מאוד חסר פה
השאר בבקשה
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

מעניין איפה אם ואחותה
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אם ואחות * סליחה. (הצחקתי את עצמי)
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

לפלוני אלמוני (את/ה?) תודה על התעניינות
כאב השניים מוציא מהדעת אבל מתמודדת

בקשר לצעיר, שלחתי לו הודעה לאחר שבעלי טס וקיוויתי שנוכל להפגש סוף סוף
הוא לא ענה לי. גם לא היה מחובר כבר כמה ימים. גם בפייסבוק ובאינסטגרם לא פרסם כלום
לא יודעת מה איתו
(יערה)
אופק*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אופק* »

אלינורה
אצלי יחסית הכל חזר למסלול.
התקדמתי מאוד מבחינת הקריירה, בבית סביר, עדיין חסר לי הפרפרים ועדיין משגע את אישתי להתפרע כמו בני 20....
אני וא' חברים טובים, מדברים אחת לשבוע שבועיים. נפגשנו בפאב כמה פעמים (יחד עם עוד חברים) אפילו פיקניק אחד וקמפינג יחד שתי המשפחות.
כמו שכבר נכתב פה בעבר "לא יכולתי לצפות לסיום טוב יותר".
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אוחח כאבים שלא ברא השטן. מקווה שיוקל לך בקרוב .
לגבי הצעיר - עושה רושם שאת יותר רגועה שזה מצויין, עם זאת לא קצת מטריד שנעלם ? זה אופייני לו ?

את חושבת שזה חכם ליצור איתו קשר כשבעלך עם עין פקוחה עלייך ? אם הייתי הוא (בעלך) , הנסיעה הזו הייתה הזדמנות מעולה לאמת את חששותיו ולכן במקומך הייתי נוקטת משנה זהירות, לשמור על תקופת צינון , עוד קצת .

אופק,
איני אלינורה. סתם מעריצה שקטה :)
אגב, מאז שהענקתי לאלינור את ה' השכינה לשם המשמים שלה היא התפכחה והשמוק הוא הסטוריה.
אולי עליתי פה על משהו :)
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

למזלי יש לי תור בשבוע הבא.
אני לא רגועה בכלל. (זה הרושם שנוצר?) אני דואגת לו
יודעת שהוא עסוק אבל תמיד עונה בסופו של דבר וציפיתי לשמוע ממנו במיוחד עכשיו בסופ"ש שאז הוא יותר פנוי.
אבל לא ענה כבר כמה ימים וממש לא יודעת מה קורה.
הצצתי גם אצל כמה חברים שלו וגם אצלם לא הגיב ולא כתב להם בעמוד האישי.

חיכיתי במיוחד עד שבעלי יטוס כדי ליצור קשר עם הצעיר. הרי מה בעלי יכול לדעת אם הוא בחו"ל?
(יערה)
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערה
נעלמת מפה אז חשבנו שהוקל לך.
וממש מוזר שהוא לא עונה ולא זמין.
אולי טס לחול?
ההודעה נראית שהתקבלה?
מתי בעלך חוזר?
ותנקטי משנה זהירות. לכל מקרה.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

פלוני, גם אם אכן השמעת נימת ביקורת, זה בסדר :-). ביקורת צריכה גם להישמע אי אפשר לקבל ליטופים כל היום.
אני עדיין מעוניינת לטפח את התא ואת בעלי, אין ספק. אבל מעוניינת גם לטפח את הקשר עם הבחור, למה? שאלה שצריכה להישאל. ואני שואלת באומץ. מה עכשיו?
מרגיש לי מוזר שדווקא הקשר עם הבחור גורם לי להתקרב לבעלי יותר ולהיות יותר נינוחה בבית.
מה קדם למה, הביצה או התרנגולת? לא יודעת.
מבולבלת.
הייתי שמחה לדעת שהבחור שם כשארצה, נכנסתי למחשבות, מה אנחנו בכלל. למה הוא מתנהג כמו שהוא מתנהג. מתקרב, פותח, משתף אבל בעניינים מאוד ״קונקרטיים״, כאילו עינייני הלב ודיבורים רומנטיים התאדו להם מזמן. לא בטוחה מה אנחנו, מה הוא רוצה? מה הוא מצפה? מה כללי המשחק החדשים? ומנסה כל סופש להתנתק, להוציא אותו מהמשוואה.
לפעמים זה מרגיש לי טיפשי וריקני להחזיק משהו כזה. אז למה להאחז? למה כל השבירת ראש הזו?
המחשבות שלי לא מסודרות היום.
אני במצב מבולבל
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

הייתי בטוחה שברגע שאכתוב לו שהשטח פנוי הוא יענה תוך דקה ונפגש
ההודעה נשלחה כרגיל אבל לא נקראה. הוא לא היה online בימים האחרונים
וזה מאוד משונה ומדאיג.
כל כך רוצה לראות אותו מתה לחבק אותו !!!
אולי התייאש ממני אולי נמאס לו מהנתק הזה?
עד שבעלי יחזור יש עוד המון זמן... יותר מדי זמן. לבד. אני והקירות.
שיתן סימן שיכתוב משהו.
מאוכזבת ומודאגת.
וואו עכשיו ממש תוך כדי שאני כותבת הוא שלח תשובה!!! אחרי שיצאה לי הנשמה...
כתב לי סורי הייתי מה זה עסוק .
עניתי לו שדאגתי והוא אמר אל תדאגי, הכל טוב. והוסיף אייקון של מתנה
בקיצור, קבענו להפגש יותר מאוחר בערב
שוב מחייכת מתה עליו
לא יכולה לתאר כמה אני מאושרת עכשיו
נסיך
(יערה)
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערה
איזה יופי!!!!!!!!!
יכול להיות שהאגו שלו קצת פגוע- קחי את זה בחשבון.
אל תשכחי שאת נשארת באותו מצב מהניתוק, אבל ייתכן שהוא במצב אחר, מעט פגוע, כועס, ייתכן שלא ירצה להיפגע שוב

מנסה לכתוב, שתקחי את זה בחשבון כשאתם נפגשים....

וואו איפשהו כיף לך שבעלך מאפשר לך אוויר עכשיו.
מצד שני, אולי זה דווקא לא טוב.
האם שקלת את שאר הדברים? האם עובדת עם עצמך את המידע לגבי מה תעשי עם הרצון שלך?
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

פנטי, חשבתי שאולי הוא פגוע ואולי נמאס לו מהמצב הקיים - הניתוק שנכפה עליו
אבל עכשיו בהתכתבות בינינו הוא שלח מלא חיוכים, הודעות קוליות כאלה שממש יכולתי לראות את החיוך שלו כמו שאומרים...
עם כל האנרגיה ושמחת החיים שלו.
רק מה, אני עם הכאב שיניים הזה שנפל עלי.
הוקל לי שבעלי טס. האמת ספרתי את הימים עד הנסיעה שלו.
זה נורא להגיד אני יודעת. אבל כבר אין לי כח להלחם ולשכנע אותו לגבי ילדים. לא מוכן להתפשר אפילו על ילד אחד.
מאז שהוא התחיל לחשוד היו רגעים שפשוט רציתי להטיח את זה מולו ולספר לו על הצעיר (מובן שלא אעשה זאת) כי כבר התפוצצתי מבפנים.
כל מה שאני רוצה זה לבלות עם הצעיר. רוצה שהוא זה שיחבק אותי בלילות ורוצה לקום איתו בבוקר
ויודעת בראש שאלו רק חלומות זה קשר ללא עתיד. קשר אסור. משאלת לב הכי מתוקה
(יערה)
(יערה)
אופק*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אופק* »

אכן בירכת את אלינורה (-:.
אני שמח שאתן חולקות את ניסיונכן עם החדשות פה, זה בטוח מאוד עוזר שיש אוזן קשבת למישהו שמכיר את המצב ןיכול באמת להזדהות.
ממרומי ניסיונך את גם יכולה לתת עצות/תשובות אוביקטיביות ולא מושפעות מההיי שאופף אותנו כשמאוהבים.
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אופק
איך עברה המשיכה לא׳ שלך?
איך אתה יכול להיות איתה במפגשים בלי להזכר?
ואין ספק שאובייקטיביות תסייע לנו רבות
(עד כמה שאפשר פה בדפי האתר)
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

אופקקק, איזו הפתעה!!!!

כיף לשמוע ממך!!!

אצלי כמו שהבנת, סבבה לגמרי :)
שמחה מאוד שגם אצלך זה ככה :)

תיכנס מידי פעם, תחלוק תובנות עם החדשות. תעודד
דתיה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי דתיה* »

שבוע טוב בננות ומי שכאן...
השבת עברה בשלום..קצת ויכוחים עם הבעל אבל בקטנה..מה שכן ניראה לי שאמנם אני מקבלת פה תמיכה אדירה אבל בתוך תוכי אני כניראה לא מוכנה להתנתק.... הולכת לעשות תוכנית ניקוי.
דבר ראשון מחקתי אותו ו...לא מחזירה!!!אם ארצה לבדוק שלא חסם אחבר אותו פעם פעמיים בשבוע ואמחק מיד..
עם הזמן בטח אשכח את המספר שלו למרות שזה שמור..במייל
דבר שני אני אכנס לקרוא פה אבל לא אכתוב..אם יהיה חדש אעדכן אבל להתבכיין לא. אנסה להתרכז באיזה ארוע שאני עושה עוד שבועיים. מבטיחה שאקרא פה אבל לא אגיב.גם ככה אני חוזרת על עצמי
אני מאמינה שהריפוי שלי יקח זמן והמון! הוא כבר לוקח אבל כמו שאני מכירה את עצמי הדרך ארטכה

יערה אני ממש ממש שמחה בשבילך
בהצלחה לכן ותודה תודה תודה על התמיכה עד כה..אוהבת אתכן
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

דתיה
שבוע טוב!
חיזקי ואימצי. לא נראה לי שיהיה פה יותר מדיי מה לקרוא :-)
אם יתחשק לך- שתפי. כשזה יקל עלייך ולא יגרום לך להתחפר יותר בכאב

אני קמתי הבוקר בתחושה מחורבנת, מעין עצבות כזו. השתגעתי כבר. לא יודעת מה להחליט כבר.
ליבי_שבור*

איך שוכחים מישהו

יערה מתוקה וואוו גם אני חולמת על לישון איתו כל הלילה כפיות ולהתחבק חלום
אבל תירוץ להיעלם לכל הלילה אין ..
אני שמחה בשבילך על הלבבות ו חיוכים איך הודעה אחת מקפיצה לנו את הלב והיום ניראה כל כך יפה
מגיע לנו ככה כל יום הלוואי שיום יבוא וזה ייקרה
הצעיר שלי פחות שולח לי הודעות.. 3 ימים בבית הוא עסוק מאוד כך אמר לי ..טוב קיבל בחמישי הוא רגוע
מקווה שהוא ישקיע בי יותר אם לא אני חותכת סיימתי עם הלסבול.
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

בנות
אתמול חציתי את הקו האדום שהצבתי לעצמי.
הבית היה ריק כי כאמור בעלי טס והזמנתי אותו אליי הביתה (אצלו אי אפשר בשום אופן כי הוא גר עם ההורים )
והנתק הזה הרס אותי...
הוא היה כל כך מקסים בנות כמה התגעגעתי אליו התנפלתי עליו בנשיקות וחיבוקים!!!
ו...דבר הוביל לדבר נסחפנו ושכבנו היה מדהים!!! יש ביננו כימיה מטורפת
לא יכולנו לעצור את עצמנו . לא חשבתי על בעלי אפילו לשנייה (רק הבוקר עלו המחשבות והביקורת העצמית )
זה היה הכי מוזר והכי נפלא בו זמנית.
וזה היה בעיקר בלתי נמנע. לא יכולתי לעצור את עצמי
איזו אישה אני איך הגעתי למצב הזה ואיך אני ממשיכה לפגוע בבעלי יותר ויותר
איזה בן אדם אני???
(יערה)
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

יערה
מאמי, זה היה דיי צפוי שזה יגיע לשם
כל נתק (שלא באמת מרצון) מוביל להעצמה.
תנסי לא לאכול כאפות. יהיו אולי פלאשים עוד כמה זמן. בבקשה, שימי לב לעצמך. ככ קשה הכדור שלג הזה של הרגשות.
מצד שני, ככ ככ כיף.
גם אני חציתי את הקו הזה. מדהים מה אנחנו יכולות לעשות כשהרגש נוכח
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

יערה יקרה,
כל עוד בעלך לא יודע מכלום את ממש לא פוגעת בו. הפגיעה היא בעצמך כי לך יש ייסורי מצפון.

בבקשה, אפשר כבר לדעת למה בעלך מתנגד ככ להביא ילדים? האם מדובר בבעייה בריאותית שלך או שמדובר בבעייה שלו אישית? אפשר לדעת מי כאן הקורבן? את או הוא?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אלינורה,
תצחיקי אותי באיזה סיפור
בא לי לצעוק, בא לי לבכות
נמאס לי מהמצב הזה כבר
איך אקבל החלטה מה לעשות?
לדבר איתו? ואז מה, מה אגיד
אוף!
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

פנטי מתוקה,
מה בא לך לעשות? לדבר איתו? אז תדברי. להיפגש איתו? אז תיפגשי. את מתגברת תוך כדי תנועה...אל תתייסרי- מידיי פעם צריך גם לשחרר ולזרום ואז את מתחזקת לסבב חדש של נתק.
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

תשלחי וואטסאפ עם מה שבא לך...מקלחת, שמפניה,כוסות יין...משהו כזה
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

בלי האייקון של הלשון . זה מגעיל! ובלי לבבות...

כן עם האימוג'י של המתעמלת בגלגלון :) חחחח אותו אני אוהבת
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

חחחחח
אלינורה, הצלחת להצחיק אותי
אני באמת מתייסרת.
מחמישי בלילה נתק, כאילו מה זה החרא הזה??!!!
ולא, לא איכפת לי שהוא עסוק. יודעת בדיוק במה עסוק.
לא רציתי ליזום, רציתי שהוא יזום.
בכלל חסר פלפל בהתכתבויות.
אוף
אההההההההה - אני צועקת וירטואלית!!
אלינורה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינורה* »

פנטי,
אז רצית שהוא יזום? לא הבנת כבר שלא כל הרצוי מצוי? צאי מהפנטזיה ותעשי מה שבא לך מתוך אינטרס שלך.
רק תפסיקי להתייסר. סעמק הוא וכל הגברים המפגרים. מה את בכלל סופרת אותו? יוזם או לא? בא לך יחס ולהירגע? שלחי הודעה.
תכלס, תנמיכי ציפיות. אם עד היום הוא רדום אז יישאר רדום :) גם שוק חשמלי לא יעיר אותו :)
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

לא מצליחה להבין אותך פנטי :)
הייתה לכם שיחה בה איכשהו הבהרתם עמדות
הוא אמר שיכל להתאהב
את החלטת לקחת צעד אחורה
ואז חזרתם... כי לא ממש הצליח לכם עם המרחק

את רוצה לקיים עוד שיחה לראות אם שינוי אצלו ?
זה ירגיע אותך ?
אם יתן לך את אותה התשובה של אז, את תגדעי את הקשר ? לא. נכון ?

אז מה הטעם להתבוסס בכל השאלות האלו?
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

אלינורה,
תודה נסיכה. כוסאומומומומוו הגברים הרופסים האילו.
יאללה לא בא לי לשלוח כלום. בא לי יחס שיבוא ממנו.
זה שאשלח הודעה ויגיב ב״היי יפה״. לא מספק אותי!
מפגר! דביל! משתף במשהו, מודה על ההקשבה, ואז מתאדה????????
לך תזדיין! ולא איתי!
הוא לא היה רדום, זה מסובך בינינו כוסאמק
עד עכשיו לא ממש הייתי בשלמות עם זה. יסורי מצפון, נעלבתי ועוד
איכשהו אנחנו עדיין בקשר, למרות כל מה שהיה
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

פלוני, וואו תודה על תשומת לב לפרטים
חיממת לי את הלב.
זה היה ממש מזמן אותה שיחה.
אני לא שם. לא מעניין אותי העניין של הלהתאהב
כאילו מעניין, אבל אני לא באמת שם.
גם אני לא מאוהבת בו כמו שהייתי (ותודה לאל על כך).
שיחה ברמה של מה הקטע???
יכולים להתכתב בכיף במהלך השבוע, הוא יתנצל שעסוק ומצטער שאין לו הרבה זמן.
ישתף בכמה דברים, נשוחח הוא יגיד תודה וכו.
מחמיא כשרואה.
אבל לא יודעת, מרגישה איתו כל הזמן צעד קדימה שניים אחורה.
לא מרגישה ״ביטחון״.
הזמין אותי אליו הבייתה שבוע שעבר!!!!
לא יצא לפועל - חושבת שסתם בדק תגובה
אבל הבטיח שזה יצא לפועל.
אז כאילו מה זה המסרים הסותרים האילו???
לא בא לך? תשחרר אותי בבקשה ותשאר במחילה שלך!
הרחוק קרוב הזה לא עושה לי טוב
פנטי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פנטי* »

ופלוני
היכל להתאהב הזה צורם לי בלב עד היום
ועברה חצי שנה.
מה זה יכל מההההה
פירשתי את זה ממש קשה
לא לקחתי צעד אחורה. פשוט ״ חתכתי״ אותו
ליבי_שבור*

איך שוכחים מישהו

אין דבר יותר מאכזב מלחכות לפגישה נלהבת ושמחה סיפרת את תירוץ חייך להיעלם בערב
ואז הוא מבטל אותה איזו מועקה יש לי על הלב הל כך רציתי לראות אותו הערב קניתי בידידול סקסי ובגדים חדשים עשיתי פן איזה באסהה
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”