איך שוכחים מישהו

א.א*
הצטרפות: 19 דצמבר 2003, 23:35

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

פתאום מאוהב .
אין לי ספק שאתה בן אדם ערכי עם רמת מודעות גבוה לסובבים אותך..אתה אפילו לא מעדת..
אני רואה את עצמי גם כאדם ערכי בדרכי שלי מוסר עבודה עזרה לזולת מתנדבת חברה טובה חייבת לציין שמעריכה אוהבת מפנקת דואגת לבעלי משקיעה במשפחה ובבית ילדים מחונכים עוצמתיים אכפתיים מלאי שמחת חיים ויש לי האחר שגם אותו אני מעריכה ומכבדת ויודעת שהוא בן אדם ערכי עם מוסר גבוה .יש שירימו גבה איך אני מעיזה לחשוב שאני ערכית אם בבסיס אני לא אמינה .אבל בכל זאת אני נאמנה לאחר 18;שנה ואף אחד לא מעניין אותי חוץ ממנו .פשוט נכנסתי לזה ולא מצליחה/רוצה לצאת .אז אתה פתאום מאוהב יכול להיות שנמשך לאחרת וכייף לך איתה אבל בעיני אתה מהמם .אני מניחה שלא כל שני וחמישי יש לך אחרת וזה לא פלרטוט עם כל אחת במשרד ..זה קורה ..עובדה הדף הזה מלא בכאלו שלא חלמו שזה יקרה להם ובכל זאת הם מהממים!!
פתאום_מאוהב*
הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פתאום_מאוהב* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

א.א
תודה על המילים החמות.
הדברים שכתבת הם גם דרך להסתכל על החיים , לראות גם ערכים אחרים מבלי שהפגיעה באמון תסתיר אותם .
עובר_אורח*
הצטרפות: 02 מרץ 2005, 17:03

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי עובר_אורח* »

פלונית,
התכוונתי שרוב הזמן נראה שהיא רוצה שהטוב שלה יהיה בלעדיי, עם בעלה. כי המצב בנינו בלתי אפשרי ( אני מניח שיש כאן עוד כמה שמכירים את זה)
אני רוצה שיהיה לה טוב
לצערי, הטוב שלה בהכרח קשור בזה שלי יכאב.
ייחלתי למצב שבו יהיה לה טוב ועדיין שלי לא יכאב
עכשיו, האם יש דבר כזה? כנראה שלא
אם_ואחות*
הצטרפות: 11 יוני 2006, 21:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

האמת שהיום אני די בדאון :-( למרות שבעלי מהמם, משתדל, מתאמץ וגם הרבה מצליח... עדיין הבת 16 שנמצאת בתוכי,מאוהבת, מתגעגעת צריכה את המשחק והחיזור. יודעת שזו הרגשה זמנית והיא תחלוף לא עושה לגביה כלום. רק מחכה שהמצב רוח ישתפר.
אלינור*
הצטרפות: 06 נובמבר 2004, 16:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

עייפה ממחשבות
עייפה מתהיות וספקות
עייפה מלפנטז
עייפה מלדמיין סיטואציות שונות
עייפה מלנסות לחזק את ההיגיון
עייפה מלהחדיר בינה לעצמי
עייפה מלנסות להבין מה קרה ולמה זה קורה
עייפה מלנסות להחליט מה לעשות
עייפה מלפחד מה יהיה
עייפה מלהיות פתאום שמחה ואופטימית
ואז לחזור לדאון...
עייפה מלהחזיר את עצמי למציאות
עייפה מהאובססיה
עייפה שלא מצליחה להתרכז בכלום
פשוט עייפה ורוצה לשכוח שהוא קיים...

אם ואחות, כמו שקראת גם אצלי המצב לא משהו...כבר לא יודעת איזה יום עדיף-יום עם לב כואב ובכי או יום עם ראש כואב כמו היום...קצת התעודדתי :) נראה לי שיצאה לי אחלה פרסומת לאדוויל...
א''ש*
הצטרפות: 17 פברואר 2016, 10:21

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

תודה לכולם על התמיכה - הייתי צריכה את זה אני שמחה שאתם פה

עדכון:

האחר התקשר, שראיתי את המספר שלו על הצג ,הדופק שלי עלה ל 200 ההרגשה הייתה כאילו אריאלה ממפעל הפיס התקשרה אלי ואמרה לי זכית :-)
כן זכיתי באחר שונה, קיצוני אבל אוהב - הוא לא אומר, אף פעם לא אמר, אבל הרגשתי את האהבה שלו שנפגשנו.
ממבט עיניים, מטון דיבור וממגע אפשר לשמוע - אני אוהב..
הוא הסביר שהוא לא עושה שום דבר בכוונה, ושלפעמים החיים מכתיבים לנו תסריט שונה ממה שאנחנו מתכננים \ רוצים \ מדמיינים והוא בן אדם שלוקח דברים אחרת הרבה יותר קשה ממני.
המוזר הוא שאנחנו יכולים בטלפון להגיד ולספר אחד לשניה הכל בפרטי פרטים ברמות הזויות - שאנחנו נפגשים פתאום נעלמות המילים...
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

א"ש גם אצלינו היה פער גדול בין הכנות והפתיחות בהודעות ובין הפגישות. האמת שזה תמיד היה מאכזב אותי.
מקווה שלא יקרה שוב... לא פגישות ולא התכתבויות..
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א"ש שמחה מאוד בשבילך :)

עכשיו הכל מצויין אצלי, לא מבינה מה היה הדאון הזה היום אבל עבר לי...

קוראת את מה שכתבתי לפני כמה שעות וחייבת לציין שאני מאוד כשרונית :) קצת פירגון חברים....
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

וא"ש, תודה לכם...צחקתי בקול...
ברור יצאתי מזה היום אבל כבר נמאס....כולה זיון (אמנם מעולה אבל עדיין...) וכזה סרט כבר כל כך הרבה זמן, ואסטרטגיות ועקרונות ותהליכים נפשיים וגילוי עצמי וחיטוט בעבר, בהווה ובעתיד....
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

אלינור, מסכימה אתך שזה כולה זxxx. נראה לי שכל מי שמחליט להתחתן או להכנס לקשר בלעדי מגיע למסקנה הזו שנכון שאם לא יהיה בקשר מונוגמי יהיו לו הרבה זxxxxx כנראה טובים ומסעירים אבל בשורה התחתונה זה רק זxxx ושום דבר אחר לא יצא מזה. ואתה מוותר על זה בשביל כל מה שאתה מקבל מהקשר: ביטחון, אהבה, שותפות, משפחה, ילדים ועוד המון דברים טובים. מעניין מה קורה אחר כך שגורם לנו לשכוח את זה שרצינו בקשר האחד ויחיד הזה ומה שהוא מספק ולתת שוב להורמונים לחרפן אותנו כמו בגיל 20.
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור
חחח אלינור אם לא היית היו צריכים להמציא אותך!!!יא קורעת .
שמחה שהשתפר לך המצב רוח !!
עכשו צריך לעודד הכי את פתאום מאוהב מצב חרבנא!!(חרבנא או חרבנה? ??)
בקצור לא נעים בכלל .לא שאצל השאר המצב מזהיר אבל אצלנו זה כמו מחלה כרונית כבר יודעים מה ההשלכות מה הפתרונות /לא פתרונות ואצל פתאום מאוהב זה מחלה אקוטית החוסר ידיעה הורג מנסיון!
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אה רציתי להגיד
החשק המיני שלי מתדרדר מיום ליום צריכה חיבוקים ונשיקות מבעלי אבל לא יותר.
מאוד עסוקה בעסק שלי ובעבודה פחות פניות לשאר..
המצב רוח שלי סבבה לגמרי אולי בגלל שצריכה פחות סקס האחר מקבל פרופורציות אחרות ולא בלחץ על הפגישות .מספיקה לי עכשו הידיעה שהוא עוד רוצה וצריך אותי .ודווקא זה שיש לי עוד שבוע עד הפגישה איתו קצת מלחיצה אןתי כי אני עדיין לא מתגעגעת ולא רוצה לנסוע אליו בלי חשק.
משהי יכולה להסביר לי את עצמי???
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

א.א. זה נשמע מעולה. אם לא מתחשק לך בטלי... אל תסעי על אוטומט. יש לך הזדמנות לזכות בעצמך מחדש.
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

איך אני אוהבת את האנשים האלה שתמיד מזכירים לנו את שם הדף
כאילו אנחנו לא קוראים את הכותרת כל בוקר כדי להתעדכן
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

א.א
ראיתי רק עכשיו מה כתבת ב 29.6 .
תודה על ההתחשבות ! את מדהימה , הרבה דברים שכתבת היו מאוד נכונים ועזרו לי מאוד .
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

אם ואחות
כל מה שרשמת לגבי הקשר הבלעדי ולוותר על הזxxx המסעירים , אני לא כל כך מסכים .
כדי שכל הדברים הטובים שיש לנו מהקשר המוסדי ימשכו , חייב להיות קצת סוער החלק הזוגי , זה "דבק" חשוב בנישואין , וכל לוותר עליו או לדחות אותו עם כל העיסוקים היומיומיים.
היום אחרי ההתפקחות אני מבין כמה זה חשוב ! , כמה חשבתי שאני דואג לזה ( לא כיוונתי נכון ) אבל בפועל לא התקדמנו לכלום והמתח הזוגי הלך וירד .

אחלה סופ"ש לכולם .
מאוהבת*
הצטרפות: 14 ינואר 2008, 21:01

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

שלום חברים,
א"ש ראיתי ששאלת לשלומי.
מאוהבת חיה ונושמת,
אומנם עם קושי, אבל חיה :-)
נכנסת וקוראת ומעודכנת, אין לי כל כך מה לספר ולהגיד, אני כאילו זורמת עם החיים,
לא חושבת, לא מצפה, כאילו נמצאת במצב "מה שיהיה, יהיה"
זה לא טוב, צריכה לקחת את עצמי בידיים ולהחליט איך אני מתקדמת בחיים, אבל אין לזה כוחות.
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פלונית* »

לאיפה נעלמו כל ההתכתבויות מ- 03.07.2016?
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

מישהו מחק פה חודש וחצי...
כנראה רצו למחוק ראיות ...
או לבטל את הדף
חבל...
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

למה חבל ? את העבר פה באמת כדאי למחוק ולשכוח :)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

עכשיו נכנסתי לדף וראיתי את ההודעה...
תרשום לי :)
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

נדמה לי שהוא חושב שאת מחקת את כל ההודעות האחרונות, לכן סימני השאלה.
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

נראה לי שנמחק למישהו בטעות .
בכל מקרה , אין בעיה לשחזר את זה.
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

היום ממש קשה לי סתם מצב רוח ירוד ואין חשק לעשות כלום.
מחכה לסיים את העבודה ולהגיע הביתה .
השמוק הזה לא יצר קשר למרות שכבר לפני שבוע חזר מחו"ל ..לא להאמין כמה הוא מסובב לי את הראש ומשתלט על הרגשות שלי
ועוד יותר לא מבינה את עצמי שאין לי חשק אפילו להז... איתו אז מה הקטע של הביעוס שלי?? מילא בתקופה שהייתי מיוחמת אבל עכשו אני בעצמי בקפאון .
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א יקירתי..
מה שלומך? הדאון עבר?
הקטע של הביאוס זו אובססיה מעצבנת שהוא לא יוצר קשר וחושב עלייך...
אני מקווה שעבר לך או שהשמוק יצר קשר.
חיבוקים..תעדכני אותי איך את מרגישה
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
תודה הדאון עבר (כמעט לגמרי)כבר אתמול בערב היה יותר טוב
והשמוק לא יצר קשר, עכשו אפילו לי אין תירוצים לספק לו למה לא יוצר קשר שבוע + מאז שחזר ..בן ז..
איך את??
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

מעניין מה שלום "הלומד" ועוד כמה פה שהיו ונעלמו.מקוה שטוב להם ומצאו את השלווה שלהם.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א יקירה
אני ממש בסדר (חמש חמש :))
מאושרת כמו פעם...מרגישה חופשייה ולא עצובה. מנסה לא להיזכר איך הייתי כי זה כאילו הייתה מישהי אחרת...
חוששת מהרגע שהאחר ייצור קשר כי אין איך לתרץ את איך שהתנהגתי- אבל רק שבאמת הרגשתי שהכאב והסבל והייסורים היו אמיתיים. בחיי שסבלתי!!!
וואווו מוזר לי- אני חושבת עליו לפעמים וכל מה שיוצא לי זה "איזה בושות" לא יודעת מה קרה לי שם בדיוק...יש סיכוי שזה הלחץ שהייתי נתונה בו שלא קשור אליו.
טוב לי ברוך השם אבל אני עדיין פה- לבדוק מה שלומך וגם בגלל שבאיזשהו מקום נותר בי פחד שפתאום זה יחזור :(
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

א.א.
אל תחשבי לרגע לשלוח הודעה או להתקשר. בסוף הוא יבין שנעלמת ויצור קשר ואם לא אז שילך לחפש...
מרגיז כמה השפעה יש להם עלינו..
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

א"ש
תודה .
אני לא אשלח הודעה ולא אתקשר זה המעט שאני עוד יכולה לעשות למען עצמי למרות שאני כבר ממש פגועה ועצבנית על החוצפה שלו להתנתק ככה וממש קשה לי לא להתקשר .בא לי להתקשר ולצרוח עליו מי הוא חושב את עצמו שככה מושך ומשלה אותי אבל אני יודעת שזה יעשה בדיוק את התגובה ההפוכה ושוב יתמרן אותי בכל מיני ספורי בולשיט.
אלינור שמחה בשבילך שאת מאושרת כמו פעם.
צריכה רק להתעורר מינית עם בעלי ואז הכל יהיה יותר פשוט וקל.אבל איך לעשות את זה לכל הרוחות???:(
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א אכן אני מאושרת. עם זאת כבויה מינית - זה נעלם עם האחר כנראה :)
אבל משום מה שמחה ושלמה כי מרגישה אהבה עצומה ונאהבת....כמו פעם, כשהסקס והיצרים לא היו הדבר הכי חשוב...
נראה לי שעברתי את משבר גיל הארבעים מוקדם יותר :)
בסוף שוכחים מהאחר (מקווה שלצמיתות)
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
אני מרגישה שירד לי החשק גם בגלל שהאחר לאט לאט "כיבה "אותי לא מחזר לא שולח הודעות בקצור קרירות ..
שהיה סוער ביננו אז הייתי נשארת עם ההתלהבות גם בבית (לא כמו עם האחר אבל בכל זאת איזשהו ניצוץ)
וגם שקימנו יחסים בעלי ואני אז כדי לעורר את עצמי הייתי מפנטזת על האחר ועכשו אני לא רוצה לפנטז עליו אז הכל כבוי .
מזלי שבעלי סבלני אני חושבת שכמעט חודש לא עשינו כלום ואפילו לי כבר לא נעים ממנו .
סליחה על הפירוט..
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א בוקר טוב,
זה מאוד הגיוני מה שרשמת...כשטוב עם האחר אז טוב יותר גם בבית מבחינת התשוקה והמין. אבל ברגע שהאחר גורם לעצבות אז זה כבר לא שווה כי גם ככה זה "מכבה" אותנו.. אני יכולה להעיד על עצמי שזו הפעם הראשונה שאני לא עצובה אבל גם אין לי תשוקה כרגע. אני מאמינה שהיא תחזור וכשזה יקרה אז לבעלי כי אין את האחר שמזין את הפנטזיה. לא יודעת- פתאום מין לא מעניין כל כך רק בא לי אהבה ושלווה.
תראי, אצלי עדיין מוקדם מידיי לקבוע החלטות ולהסיק מסקנות כי הכל חדש לי- סה"כ שבוע שנעלמה לי האובססיה.
ואני מאמינה שהתשוקה תחזור לי בגדול (אני אוהבת סקס) אבל לא לאחר.
אם כבר יש אחר אז מישהו שגורם לחייך ואוהב ומפרגן ומכבד- לא כמו שהיה לי...זו הייתה חוויה לא נעימה בכלל.
שיהיה לך יום קל יקירתי והרבה חיבוקים
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

ומה עושים עם אחר שכן מחזר וכן בקשר יומיומי וכן מחמיא אבל אומר שלא אוהב ולא רוצה עתיד ביחד?
האם זה שווה את זה כשזה יותר מכאיב ממהנה ?
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

פלוני אלמוני .
אם מתאים לך קשר כזה שאין רגשות אז סבבה
אבל את אומרת שזה יותר מכאיב מאשר מהנה זה אומר שאת כן עם רגשות אז תנסי לעשות מה שטוב לך!! וזה אומר להתנתק .
כמו הרוב פה הלב מתגבר על השכל אני כבר שנים בקטע ..הוא אומר שאני חשובה לו ויש רגשות אבל אף פעם לא אמר שאוהב ולא מתנהג כאוהב .
הכתובת לכולנו על הקיר השאלה איך אנחנו מפנימים את זה ומעבירים הילוך .
לא פשוט:(
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

א.א
טוב שאת חזקה ושומרת על כבודך ולו בפני עצמך, זה חשוב ומראה שיש שינוי אצלך.

אלינור
אני שם לב לשינוי מהותי אצלך , את כבר לא קופצת ממצב רוח אחד לשני בקיצוניות , יש התמדה ואני מקווה שתמשיכי כ אני בטוח שזה נותן לך יותר רגיעה .

אלינור, אולי זה טוב שכרגע החשק המיני בדאון אצלך , זה בטח יכול לחסן אותך טוב יותר בפני האחר ולשמור אותך במסלול הנכון , גם אם בעלך יהיה קצת מוטרד מזה , הוא שם בשבילך , ותעבור תקופה ואני בטוח שתדעי איך להחזיר את המצב לכיוון הנכון.

א.א - אצלך אני חושב ( ויכול להיות שאני טועה) שהמצב טיפה שונה , דווקא חיזוק הקשר עם בעלך יכול לחזק את היכולת שלך להיתמודד .

בכל מקרה אצל שתיכן אני לא היתי מודאג יותר מידיי , אתם מאוד מודעות למצבכם , לרגשות , ולשניכן מאוד חשוב הקשר העם הבעל. מקסימום פגישה , שתיים עם סקסולוג ואתן מעיפות ניצוצות עם ההבעל (-:
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

פתאום מאוהב,
הצחיק אותי שרשמת "גם אם בעלך יהיה מוטרד מזה" כי אם הוא יוזם אני תמיד מוכנה :) עכשיו מצויין לי שיוזם פעם בשבוע- זה לא מרגיז אותי כמו פעם. והוא האחרון שיהיה מוטרד :)
לגבי האחר, הוא מה זה לא מעניין אותי...בשביל כלום!!! היום אפילו לא התגעגעתי ולא חשבתי עליו ולא נכנסתי לוואטסאפ לראות אם הוא שם...מוזר לי בלי האובססיה אז אני נכנסת לדף מתוך הרגל ואין לי כל כך מה לרשום...
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

פתאום מאוהב
אני לא מאמינה על עצמי שאני לא מרימה אליו טלפון כבר 3 שבועות בדיוק נתק מוחלט ו4 שבועות מאז שנפגשנו .ובאמת יתהפך העולם אני לא ירים אליו טלפון ראשונה כנראה שבאמת נמאס לי .
דברתי אתמול עם בעלי על הקטע שאני רדומה מינית הוא אמר שנעבוד על זה יחד ועכשו שהילדים לא בבית אפשר להגיע לאכול ארוחת ערב ואז להקדיש לזה זמן שאנחנו לא מתים מעיפות ולא לחכות ל11.00 1200 בלילה ..הוא אמר שאם אני ארצה יעוץ סקסןלןג הוא בעד הוא גם מבין שיורד החשק הגיל השגרה אבל לדבריו אני רק לובשת משו נחמד וכבר זה עושה לו את זה ומבין שאני צריכה יותר מזה ..על כל מקרה אם אני אלך לסקסולוג זה רק בתנאי שסיימתי סופית עם האחר אחרת זה יהיה בזבוז זמן וכסף..
היום בבוקר בעלי שלח הודעה בוקר טוב יפה שלי את יודעת שאני אוהב אותך מאוד מאוד .פייר התרגשתי .אתמול יצאנו עם חברים והיה ממש כייף אחד מהם שאל אותי מה את עושה לו שהוא ככ מעריץ אותך?? יאללה מתה כבר להפסיק עם מחשבות על האחר
פתאום מאוהב מה קורה בזירה שלך אתה חוזר למסלול לאט לאט?
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

א.א
אני חושב שההתנסות הזאת שלך ב"לא להתקשר ראשונה" מראה לך בצורה מוחשית את אופי הקשר שלך עם האחר, זאת את שאובססיבית אליו (או היית כך...) והוא הפאסיבי .
אבל לדבריו אני רק לובשת משו נחמד וכבר זה עושה לו את זה ומבין שאני צריכה יותר מזה .. את באמת צריכה יותר מזה ? או שזה בעלך שחושב כך ?
אכן דברים מרגשים כתב לך בעלך , אני מקווה שאת מחזירה לו דברים ברוח דומה .
כי אצלי אני מרגיש שזה קצת דומה עם אישתי , אני מאוד מעריץ אותה ומדיי פעם אני שולח לה הודעה מהלב , לפעמים מחזירה נשיקה או מילה טובה , אבל לפעמים אפילו תשובה אני לא מקבל, או שהיא מחזירה תשובה בסגנון "תרגע.." ,אוףף זה מעצבן אותי , אבל אני מבין שהיא לא חוותה התעוררות רגשות כמו שהיתה אצלי ובכל זאת ...

לגבי א'
אני מרגיש שחזרתי למסלול כבר , זה לא שא' לא עולה לי במחשבות מדי פעם אבל בעצימות נמוכה וזה ממש לא מפריע לי להתנהלות היום יומית .
העניין שאני עדיין ממשיך לשמור איתה על קשר , יוצא שבערך פעם השבוע שולח לה הודעה על סתם "מה נשמע?" או שהיא שולחת וזה מתפתח לשיח , אפילו כשהייתי בחופשה.
הקשר נשמר על אש קטנה - קטנה מאוד כך שזה ממש לא פריע לי ונחמד מידיי פעם להחליף מילה .
להיפגש כמובן שלא מתאפשר כי אנחנו כבר דיי רחוקים פיזית ואין באמת "תירוץ" ואולי טוב שכך .
ובכל זאת בלב קצת כואב לי לראות איך הצורך שלי בה הולך ודועך , אני יודע שזה נכון לעשות , אבל זה מרגיש כמו להרוג משהוא טוב .
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

מאוהב - שים לב לאוקסימורון במה שאתה כותב - "ובכל זאת בלב קצת כואב לי לראות איך הצורך שלי בה הולך ודועך" - זה אמור להיות להיפך!
אתה אמור לשמוח על כך שהצורך דועך והלב נירפא מהפגיעה - הרי ממילא אין ולא היה לזה שום סיכוי. הלב שלך כניראה חושב מהראש :) וטוב שכך!

א.א. - כל הכבוד שאת מחזיקה מעמד ובאמת מה את צריכה את המשך הרדיפה הזאת שלא באמת מתגמלת אותך כשבבית יש לך כמעט את כל מה שאת צריכה.

אולי הכותרת איך שוכחים מתחילה לעבוד...
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

פתאום מאוהב.
ברור שאני אובססיבית והוא האדיש אם הייתי מקבלת ממנו תשומת לב ביומיום אז לא הייתי בכזה שגעון עליו ומחשבות אולי נמאס לו? אולי עם משהי אחרת? אולי אני כבר לא מספיק סקסית בעיניו?...וכל מיני שאלות מיותרות שלא מקדמות אותי לשום מקום ..
ודרך אגב אני גם שולחת לבעלי הודעות לוהטות הוא נלחץ שהמזכירה שלו תראה את זה כי בישיבות הנייד אצלה ..ואני תמיד עונה לו באותו להט להודעות ששולח לי ..

פתאום מאוהב
סבבה אם הכל מתחיל להתקרר ..ואם אתה גם לא מוטרד מזה ביומיום אז הכי טוב .כי מה שחשוב פה זה איך אתה מרגיש ושלא כואב לך כמו פעם.
היום הייתי ביום כייף עם בעלי והנכדים .היה ממש מושלם צחקנו נהננו...
אבל הגעתי הביתה לפני שעה ושוב הגעגועים צפים ותחושה של עלבון שהוא לא יוצר קשר אני כבר עייפה מכל האובססיה הזאת .
ופלוני אלמוני אני באמת לא צריכה את הרדיפה הזאת ואני הפעם לא מרימה טלפון בשום אופן.אם ארגיש צורך אז אכנס לדף ואחפור לכם :).
דרך אגב אתמול היה סקס מוצלח עם בעלי ואפילו לא פנטזתי על האחר ..גם משו :)
אלינור נראה לי התבייתת חחח אני בעד!!!
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א יקירתי, חחח צחקתי

בגדול, לא כואב לי ולא עלבון ולא נעליים! נגמר לי מהכל...מידיי פעם מתגעגעת לא אשקר- צביטה קטנה בלב ומחייכת.
מה שבטוח!!! אנחנו לא מתאימים- הוא לא יודע לחזר, להתלהב, להתרגש וזה לא מה שרציתי. משום מה נכנסתי לאהבה אובססיבית ותלותית והתייסרתי מאוד.
יש לי מספיק מחזרים שאיתם אני צוחקת ונהנית מהפירגונים ובלי להיכנס למיטה ובלי להתאהב בהם.
חוזרת לעצמי כמו שלפני שהכרתי את האחר. זה בטח מעניין אותך אז, האחר לא יצר קשר מאז האגודל המורם שאינני יודעת אם דחף אותו לתXX או לא.
תרשמי לי
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א,
אני מזכירה לך כמה פעמים בשנה האחרונה ניסיתי לסיים את הקשר ולא הצלחתי... והנה, לבסוף זה מצליח ברוך השם.
אל תתייאשי, תתחזקי וגם אם תהיה לך נפילה- כל פעם תאזרי כוחות ותהיי נחושה וחזקה לעוד ניסיון...בסוף זה יצליח לך ותשכחי.
חיבוקים אהובה
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור
לא אכפת לי לא לשכוח ולהזכר שהיה תקופה שזה עבד והיה טוב סה"כ היו הרבה שנים שהיה מטורףףףף
אבל לא רוצה שיכאב ויתסכל ...
אני לא אשכח אותו אף פעם אבל מקווה שכאזכר בו מידי פעם אז זה לא יצבוט בלב.
חשבתי לעצמי הערב שאם הוא היה ככה כמוני מרים טלפון ושולח הודעות ולחוץ להפגש מן הסתם הייתי מנפנפת אותו הרבה יותר מוקדם ממה שהוא עכשו נפנף אותי ..ובטח אם בעלי היה מגלה את הקשר אז לא הייתי מעיזה להתקרב אליו יותר בחיים ..זה שהוא המשיך איתי כבר 3 שנים אחרי שאשתו עלתה עלינו ממש לא מובן .
יאללה מספיק לחפור לילה טוב.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א תחפרי חופשי ....עדיף משתתקשרי אליו.
צביטה קטנה במובן הטוב יקירה- כשנזכרים צביטה של געגוע ולא של תסכול או כאב או החמצה.
נכון, היה לכם טוב הרבה שנים והגיע הזמן שזה ייגמר כי הוא לא מספק לך את מה שאת צריכה ורוצה ממנו- זה כבר לא משנה אם הוא ביישן ומופנם ואוהב אותך...את לא מרגישה נאהבת וזו השורה התחתונה ולכן חבל על הייסורים והכאב. קשה לשחרר אמנם אבל את חייבת לנסות יקירה. תתחילי מלהימנע מלפגוש אותו לסקס גם אם תצרי איתו קשר בהודעות. אל תיזכרי ותתייאשי כי חיכית לו שנתיים כשהיה בחול, זה היה לפני מס' שנים והיום את במקום אחר...את תצליחי
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

איזו דממה , ימים טובים הגיעו.........
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

ריגושים זה לחלשים ! :)
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

פלוני אלמוני
אני לא בטוחה שהדממה זה בגלל שימים טובים הגיעו והלוואי וזה יקרה .. לדעתי זה תקופה של קיץ, חופשות משפחתיות, הילדים בבית עסוקים בעיקר... .
ואם הגעת לדף שוכחים מישהו.. אז שתף אותנו במשהו שלא יהיה משעמם.... :-)

שבוע טוב לכולם
עובר_אורח*
הצטרפות: 02 מרץ 2005, 17:03

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי עובר_אורח* »

א"ש,
אני אשתף במשהו.
זמן שעובר לא מרפא סתם חארטה.
כמה חודשים שאנחנו לא בקשר וזה רק נהיה יותר ויותר קשה, יותר ויותר כואב, הגעגוע מרקיע שחקים והייאוש הולך וגובר.
מסקנה: אם בזמן שעובר אתה פאסיבי ולא עושה משהו אקטיבי לשיפור המצב הקיים אין שום כוחות ריפוי סגוליות למניין הדקות, השעות הימים והחודשים.
גם אם בעלי הניסיון היו משתפים אותי במסקנה לעיל,כנראה שלא היייתי מאמין להם - מסוג הדברים שצריך לחוות על בשרך
אכן שבוע טוב לכולם
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

הלוואי ימים טובים.
פשוט אין חדש .
הבן ז לא התקשר וככל שעובר הזמן נראה שגם לא מתכוון להתקשר .
אבל אממה גם אני לא הולכת להתקשר .לא עכשו ולא ביוומולדת שלו עוד שבועיים אפילו שזה תרוץ מושלם
אם_ואחות*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

א.א. אל תתקשרי...אני גם התכוונתי לשלוח הודעה ביום הולדת, אחרי שהתנהג כמו אדיוט וויתרתי על זה ומאוד שמחה על זה...
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

הזמן מרפא הכל ,אחד צריך חודש אחר צריך שנה, בסופו של דבר השכחה עושה את שלה.
כמו שציינת, פעולות יתרמו ויזרזו את תהליך הריפוי, למה אתה אינך עושה דבר ? :)
לכולן ולכולם יש תחליף, אלו החיים. לא חייב לחפש אחרי אהבה חדשה ( אולי נח לך לאהוב רק אותה) נסה להגשים את עצמך בדרכים אחרות, לעשות דברים שרצית לעשות תמיד ודחית
תחביבים שהזנחת , חלומות ( אם עדיין יש בגילך) וכו, הנקודה הובהרה.
עשה מעשה , שחרר אותה ואת עצמך.

אני חושבת שיש יותר מנשמה אחת תאומה :) מצחיק אותי לחשוב שיש טריליון בני אדם ואנחנו מצמצמים את הזכות להכיר ולחפש אחרים ולהפתיע את עצמנו.
הגיוני לחשוב שביקום כה גדול אנו מוצאים עצמנו שבורי לב בגלל אהבה אחת ?
מחכים לנו בחוץ אינספור כאלו, תפקידנו לאפשר לעצמנו לקבל אותן ולהביאם ( שוב, פעולות... ) לחיינו.

ועכשיו אני צוחקת :) כי אני עצמי פועלת בדיוק הפוך לכל הגיון
נוח לנו להיות פאסיביים, לחיות מעשיות על האחד והאחת , אהבות כוזבות, לבבות שבורים, נשמות תועות... כשבכתאכלס ? הכל בחירה שלנו ויש בזה מן ההתמסכנות העצמית.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי לכולם,
לדעתי, הזמן מרפא הכל כשיש מאהב מושלם.. אתמול הייתי בפגישה מהסרטים- חזרתי 20 שנים אחורה...היה כיף ובלי סקס!!! הוא פשוט מדהים!!
קיבלתי את מה שרציתי סוףסוף...להרגיש נאהבת, נחשקת מחוזרת וטוב לי כל כך.
א.א זו התשובה למה שרשמת לי לפני כמה ימים. איזה התבייתתי?
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אנחנו מקוום שאת מדברת על הבעל אלינור :)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

פלוני אלמוני. אם אענה כן זה יגרום לך להרגיש יותר טוב? חחח
עזבי שטויות, אני מאושרת...טוב לי וזה מה שחשוב...פרגני :)
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

כן, זה ישפר לי את כל היום :P
את משאירה לאחרים פה תקווה וזה חשוב ! :)
וחשוב שאת מאושרת , מגיע לך :)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

ואגב, פעלתי כמו שנרשם :)
עשיתי משהו אקטיבי לשיפור המצב בגלל האחר. בחרתי במחזר הכי עקשן שהיה לי ונראה טוב וצעיר וגרוש כך שיש לו יותר זמן פנוי..(ניפנפתי אותו חודשיים בגלל האחר)
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אולי אנחנו פשוט נמנעים מאלו שרוצים בנו באמת כי זה הכי קל :) לא מאתגר (לכאורה) , משעמם (לכאורה)
למה לא להפיק את המירב מהמושג ? זה מאתגר פי כמה ! :)
איזה מן הרס עצמי מעצבן מוטמע בנו !!!
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
ואני כבר דמיינתי אותך עושה ארוחת ערב לבעלך ואת הקינוח:)שובבה !!
אצלי הפיזיוטרפיסט מתתתת שיצא לו משו ממני אבל אין סיכוי אם לא האחר אז אף אחד.. מנסה לשדרג את היחסים עם בעלי..היום קצת נכנסתי לדכדוך אז קבעתי לעצמי עיסוי ובערב אני יוצאת עם בעלי לים מקווה שישתפר המצב רוח
אלינור תשמרי על עצמך .שמחה שאת מאושרת .נשיקות.
אה איך הצלחת לחמוק מבעלך בשבת???
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א חחחח
גם אני אמרתי...אם לא האחר אז אף אחד...ואז החלטתי שנמאס לי לסבול בשם ההתאהבות האובססיבית ולהרגיש קורבן של המציאות.
משקיעה בבעלי המון אהבה ומבלים יחד אז אין סיבה שיחשוד..וסקס, הוא בטח שמח שהמאמץ שלו פעם בשבוע גורם לי לטפוח לו על השכם ולהיות מסופקת. והמאהב החדש מותק אמיתי...כל מה שרציתי...
מבאס אותי הפחד להיתפס כי זה כנראה יתפתח לרומן ולא קשר לסקס- ימים יגידו. כרגע לא חושבת יותר מידיי
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

אלינור
הפתעת עם החדש 😃😃😃
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

צחקתי בקול ! :)
אתה עצמך אמרת לבד, מילת הקסם - א ק ט י ב י ו ת !
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

חלמתי עליו הלילה .
כמעט אף פעם זה לא קרה לי .
אני ממש מתגעגעת אז הרמתי טלפון מחסום וניתקתי..בא לי לבכות.
דרך אגב לא קרה כלום בחלום חיפשנו מקום להיות ביחד ולא מצאנו ..נכון פתטי??
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

חלמתי עליו הלילה .
כמעט אף פעם זה לא קרה לי .
אני ממש מתגעגעת אז הרמתי טלפון מחסום וניתקתי..בא לי לבכות.
דרך אגב לא קרה כלום בחלום חיפשנו מקום להיות ביחד ולא מצאנו ..נכון פתטי??
ילדה_אבודה*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ילדה_אבודה* »

הי לכולם...

א.א -מזדהה איתך.מוזר גם לשלי יש יומולדת.ואני פשוט חושבת שאני מוכרחת להתעלם...כמה שזה לא פשוט.

רוצה לשתף אתכם בחוויה בועטת שטילטלה אותי בסופש.ממש חוויה שאלוהים שלח לי כדי לנער אותי מהאשליות שאני בתוכם כבר למעלה משנה.
יצא ששנינו בילינו חופשה משפחתית באותו מלון.ממש במקרה.גילינו מס ימים לפני ולא יכולנו כבר לבטל.
הזיה.
אני מותשת מהסופש הזה.מהחשיפה של המשפחה שלי.מלראות אותו עם המשפחה שלו.
היו לי ממש פחדים, בחילות, נהייתי חולה מזה.לא נכחתי עם המשפחה שלי באמת. היה לי קשה שעבר מולי בלי לומר מילה.
נפל לי האסימון בגדול...החיים שלו ושלי לא קשורים ולא אמורים להיות.
לכול אחד מאיתנו נתנו במדויק מה שמגיע לנו קיבלתי משפחה מדהימה, אין לי מה להתעסק בו יותר...זה מטופש.
התובנה הזאת טילטלה אותי וניערה אותי מהפנטזיות עליו.הוא בן אדם פשוט עם משפחה רגילה ולא דמות הרואית.רחוק מזה...
בעיקר לראות את אשתו...ניער אותי.הוא שלה.אין לי מה לחפש שם.אין לזה תכלית רק כאב.
הרגשתי ממש מטומטמת שככה ביזבזתי את הזמן עליו באובססיביות.
ועדיין.....אני רק מעכלת את מה שהיה.רוצה להתנקות ולהמשיך הלאה.
מפחדת מאוד.לא יודעת מי אני בלעדיו.בלי הקשר ביננו.שהיה עמוק.
היה ברור לנו לאחרונה שצריך להיגמל ולהמשיך הלאה...
מרגישה הקלה כאילו יצאתי מבור חשוך ועם זאת נסחפת תמיד בחזרה בקלות..
איך עכשיו מסיימים? פשוט להיעלם?

תודה...
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

ילדה אבודה .
ןואו זה קשה בטירוף המפגש הזה בחופשה .
אני הייתי מתרסקת מספיק שהוא אומר לי שהם יוצאים לחופש זה קשה אז לראות אותם ביחד ..
אין ספק שאנחנו צריכות לסיים את הקשרים האלו ויפה שעה אחת קודם אבל אם זה היה כ"כ פשוט לא הינו כותבות בדף הזה.רובנו פה לא מצליחים להוביל למהלך שיוביל אותנו בסופו של דבר לשקט לשלווה ובחזרה לבעל האוהב ועדיין מגששים באפלה.
בהצלחה רבה
וגם אני בדעה של א"ש לא להעלם כי זה פוגע בטירוף אני חשה את זה על בשרי הרבה בזמן האחרון
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א יקירתי..
תתעודדי. הגעגועים והקושי שלך לגיטימייים ומובנים..ושום דבר שקורה לך הוא לא פתטי..ככה את מתמודדת ולבסוף יהיה רק טוב- זה מאוד קשה אבל משתלם לבסוף. חיבוקים
ניקי*
הצטרפות: 09 ינואר 2004, 18:49

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

אמממ.... אני שוב פה אבל לא בגלל האידיוט ההוא... נראה לי שהתגברתי עליו שיילך לכל הרוחות

נדלקתי על מישהו חדש, באחת מהרשתות החברתיות.
יש לו מקצוע מאוד לא שגרתי
הוא מעל 18 אבל הבעיה שהוא הרבה יותר! צעיר ממני וגם לא יודע מי אני בכלל
ניקי
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

ניקי ,

שזו תהיה הבעיה שלך :) טוב לראות שאת במקום אחר.
אגב, בת כמה את בכלל ?

ילדה אבודה,
קיבלת הזדמנות פז לבחון את חייך מזוית בחוץ, סיטואציה לא נעימה בלשון עדינה. חיבוק ((-))
מקווה שתדעי להתרומם מכאן .
ניקי*
הצטרפות: 09 ינואר 2004, 18:49

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

עובר אורח,
אני סתם חולמת... יותר מדי שנים מפרידות בינינו ואין סיכוי שיקרה משהו גם אם הייתי מכירה אותו.

תודה!:-)
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

מאוהבת
מה קורה איתך?
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי,
לפני שעה וחצי קיבלתי הודעה/ תשובה משמחת שחיכיתי לה...הודעתי לבעלי כמובן ושמחנו. ואז באתי בשמחה לרשום לאחר (הקודם) וליידע אותו. ואז עצרתי כי כבר ערב וחשבתי שזה עלול להיות מסוכן לו והתלבטתי כי כל כך רציתי לספר לו...כל כך שמחתי !! אחרי מס' דקות של התלבטות פתאום קלטתי שהוא בכלל לא שם...אין לי בכלל מה ליידע אותו כי זה גם לא יעניין אותו...חחח זה פשוט היה אינסטינקט שהוא קפץ לי לראש ישר ובאותו רגע לא חושבים מה הצד השני מרגיש בכלל או אם בכלל מתעניין...כמובן שלא שלחתי. סתם חשבתי לשתף- מוזר שחשבתי עליו אחרי שבועיים של נתק מוחלט ברגע של שמחה.

מה שלום כולם?
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
כל הכבוד שלא שלחת הודעה .
שמחה בשבילך על התשובה החיובית.מתי את עוברת תפקיד?
היום בצהריים התחשק לי ככ להתקשר אליו והייתי מבועסת אבל לא התקשרתי!!! זה פעם ראשונה שאני מצליחה להתאפק ככ הרבה .4 שבועות בדיוק מהשיחה האחרונה.
אחכ עלה לי המצב רוח ואמרתי לעצמי סעמק ועוד:)
אבל עדיין לא מעכלת שהוא לא יוצר קשר וזה ממש פוגע..
בהצלחה לכל הילדים שמתחילים מחר את שנת הלימודים
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א כל הכבוד לך שאת מחזיקה מעמד!!! מסכימה איתך שאם מתעמקים בעניין כל ההתנהלות של האחר שלך לא לעניין ופוגענית אבל יקירה, תהיי חזקה ותזקפי ראש כי מגיע לך יותר מזה!!!
אגב, גם האחר שלי לא יצר קשר כבר שבועיים וזה קצת פוגע באיזשהוא מקום אבל אני בוחרת לחשוב שעדיף ככה- שנעלם.
עוברת תפקיד עוד חודש בערך...
ועידכון, החדש פשוט מקסים ונדיר. וזה מה שמגיע לי ולא שמוק כמו האחר
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
רק אל תתאהבי .
אוהבת אותך תשמרי על עצמך!!!
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

א.א
באמת שאת מצליחה הרבה מעבר למצופה , ככל שעובר הזמן והוא לא מתקשר זה פוגע , אבל גם מראה שהקשר הזה ממש לא טוב לך , הציפיות שלך ממנו/מהקשר שונות מאוד מהמציאות וזה כואב.
אבל תסתכלי על חצי הכוס השניה , את בדרך נכונה , אומנם קשה מאוד וניכר כמה את מתאמצת לשמור על כבודך אבל האיפוק שלך מעורר הערצה .

אלינור
כיף לשמוע שאצלך מתחדשים דברים ואת המצב רוח טוב .

תתחדשי על התפקיד החדש - שיהיה בהצלחה !
תתחדשי על הבחור החדש , נראה שאת שוכחת את האחר ולא מוטרדת כבר , אז אפשר לזקוף לזכותו של החדש כמה נקודות ...
ובכל זאת - מה שא.א כתבה .....

אצלי פחות או יותר רגוע , מלבד היומיים האחרונים .
אתמול קבעתי להפגש עם לקוח להיום , הבניין שלו נמצא צמוד למקום העבודה החדש של א' .
אומנם יצא לנו לתקשר לא מעט בחודשיים האחרונים , אבל לא נפגשנו פיזית .
אתמול כל היום רצה לי המחשבה שאני עומד להיות קרוב אליה וברור לי שיש אפשרות שנפגש, מספיק הודעה אחת ...
ידעתי מראש שאני לא יזום שיחה , אבל אם יצא והיא תשלח הודעה או תתקשר אני מאמין שנפגש .
היום , כל היום הייתי דרוך - האם תגיע ממנה הודעה? וזה קצת הפריע לי במהלך היום - הציפייה הזאת , כי בלב מאוד רציתי שהיא תתקשר .
בסופו של יום היא לא התקשרה ואני לא יזמתי כלום וחזרתי הביתה .
בשבועות האחרונים הייתי דיי בטוח שגם אם היא עדיין שם קצת בלב , זה כבר לא מפריע לי להתנהלות היום יומית , אבל למציאות יש תוכניות אחרות .
לא יודע מה היה קורה לו נפגשנו , או איך הייתי מרגיש עכשיו .
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב

תודה על הדאגה- אוהבת אותך המון.

פתאום מאוהב, התאהבות כזו משאירה סימנים לאורך זמן. טוב שלא נפגשתם כי אז היית נקשר לחינם. עדיף לא להתחיל קשר כשהאחד מושקע עם כל הלב יותר מהשני. תחסוך לעצמך את השברון לב בגלל א' ותמשיך להתרחק.
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אלינור - כתבת יפה - עדיף לא להיקשר כשיש שוני בהשקעה וכו'
אבל למה לך להתחיל קשר חדש שגם לו אין עתיד גדול - בין אם מהסיבה הנ"ל ובין אם מהטעם שאת לא מעוניינת לפרק את הזוגיות שלך ובסהכ טוב לך בבית - והקשר עשוי להתגלות ואת עלולה להיכנס שוב לסיחרור ריגשי חדש - שבהתחלה הוא אולי מהנה ואחר כך מאמלל.
זו לא ביקורת רק נקודה למחשבה...
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

פתאום מאוהב.
אני ככ מבינה את הציפיה והאכזבה אבל באמת כמשו מבחוץ והיה שם ועדיין שם אל תכנס לשדה מוקשים הזה.אני גם מבינה שרוצים לטעום כי זה מסעיר ומפתה וכמעט בלתי אפשרי לבלום (אני זוכרת את ההתחלה שלי שלא עמדתי במשיכה שלי לאחר התחרפנתי ולא חשבתי !!ואז שקצת חשבתי אמרתי לעצמי שאוטוטו אני יוצאת מזהאבל זה ממש כמו התמכרות)
א' לא מרגישה כמוך ואם כן יהיה איזה קטע בנכם הוא יסתיים ורוב הסיכוי שזה יבוא ממנה

אלינור
זה שדברתם על סקס זה כבר מחשיד ומראה שיש משיכה .גבר לא יעצור ביחסי ידידות הוא תמיד ישאף להעלות שלב=סקס וזה טבעי אני לא רוצה חלילה לגנות או להעביר בקרת אתם דוגרים על משו ותשמרי על עצמך!!הוא פנוי ואת לא רוצה להיות חו"ח פנויה
יום טוב לכולם
פלוני_אלמוני*

איך שוכחים מישהו

אלינור
את מצחיקה אותי שאת מזכירה לנו - בלי שיפוטיות ומבקשת לשמוע אם יש לנו תובנות:)
מה שבעצם משאיר רק אופציה אחת וזה לומר לך - לכי על זה
אבל כמו שאת שומעת כאן מכולנו אנחנו לא ממש בעד
ואת בעצמך יודעת בדיוק למה
אבל אלה הם החיים שלך ואת ילדה גדולה - ובידייך הבחירה מה לעשות איתם

בהצלחה יקירה
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

חחח אלינור כפרה עלייך את וטנטרה ...מה אני יגיד לך לא נראה לי שייך.אצלך הריחוק הזמני יעשה פעולה הפוכה כשיהיה משו הוא יהיה עוצמתי בואי נגיד במילים עדינות.
מסכן הבחור הוא יהיה טרף קל אם רק תחשקי בו. בסוף נמצא אותו בדף :)
נשיקות חולה עלייך אין רגע דל..
אני עדיין בעקשנות שלי שלא רוצה לשמוע מאף אחד אחר .
יש לי ידיד אחד שיודע את כל הסיפור שהוא שמע היום שכבר 5 שבועות לא היינו יחד ו4 שבועות לא יצרנו קשר הוא לא מאמין כי כבר שנים אני אומרת לו זהו סיימנו וזה סופי!!הוא כבר לא מאמין לי :(
היום התחשק לי להרגיש אותו שוב בטירוףףף זה כבר הרבה זמן לא קרה לי שממש רציתי אותו ככה.אני כל הזמן מתגעגעת אבל מספק אותי לדבר איתו וכו"..אולי הורמונים
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב,
סיפור לכאלו שכמותי שמחפשים או חיפשו אישור כל הזמן אצל אנשים אחרים או אצל האחר שמאוהבים בו:
היה היה פעם חלוק נחל קטן. הוא היה מבריק ונוצץ אך עם זאת תמיד הייתה לו הרגשה שחסר משהו בחייו. הדבר היחיד שהחלוק הקטן אהב באמת לעשות היה ללכת לנחל. כל פעם שהחלוק חשב על הנחל עברו בראשו מחשבות שמחות.

"איזה כיף לי עם הנחל" חשב לעצמו החלוק, "הוא ממש שמח לראות אותי. כל פעם שאני קופץ לתוכו, הוא עושה הרבה גלים קטנים".

וכל שנותר הוא לרחם על החלוק הקטן, שמנקודת ראותו הוא איננו מבין כי הוא זה הגורם לגלים.
והנחל כמנהגו זורם.

התחשק לי לשתף...קצת הכאיב לי והעציב אותי כשקראתי את זה אתמול...
שיהיה שבוע טוב
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

מאוהבת חיה ונושמת :-)
קוראת אותכם פה תמיד,
אין לי שינויים, הכל נשאר באותו מקום,
לכן אני לא רושמת.
מקווה יום אחד למצוא פתרון :-)
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

אלינור
סיפור מקסים .
לפעמים אנחנו לא מעריכים את עצמנו כמו שצריך וזה מה שכואב...

מאוהבת
לפחות את מחויכת ..

ואצלי...
עשיתי טעות שבוע שעבר. שלחתי לו הודעה אחרי כמה ימים של ניתוק.
כועסת על עצמי על זה שאני חזקה מול כל העולם ורק איתו הראש לא עובד..
לאחרונה הוא שוב משחק משחקים לא מובנים.
תאמת נמאס לי...
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
האמת מבעס מבעס שאנחנו צריכות את הפירורי תשומת לב האלו .כנשים חזקות אטרקטיביות עסוקות...
ביום חמישי הייתי בבעסה אבל כל הסוף שבוע הייתי עסוקה ומידי פעם שחשבתי עליו אמרתי לעצמי מה אני צריכה אותו ואת זה?? גאה בעצמי שלא יוצרת קשר ושבוע הבא היומולדת שלו ואין מצב שאצור קשר התחיבתי לעצמי.
א"ש אכן נמאס מהמשחקים שלהם זה מוריד את החשק וההתלהבות אבל טוב שכך כי אם כל הזמן היה טוב לא היינו חושבות לעזוב ..בהצלחה
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

א"ש
מבינה אותך מאוד, משחקים זה משהו שחוויתי על בשרי.
אולי תדברי איתו פעם על הנושא ועד כמה זה בלתי נסבל.
האם אמרת לו פעם מה הציפיות שלך מהקשר? X הודעות ביום X שיחות בשבוע X מפגשים?

באמת מאוד מאוד לא קל, מה שכן אני לומדת לחיות עם המצב,
הקשרים האלה מלמדים לראות עולם אחרת ומחזקים את האישיות.

א.א
כל הכבוד לך שאת מחזיקה מעמד.

אלינור
כנ"ל, הלוואי ורק יכולתי להרשות לעצמי למצוא מישהו שלישי שיוצאי אותי מכל זה ויחזיר לקרקע.
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

עדכון עדכון

אני לא מאמינה!!!
גמרתי איתו סופית (הוא מגדיר את זה הפסקה ) סיימתי עם הקשר הזה.
3 שנים ביחד , קשר אינטנסיבי!!!
לא מעכלת שעשיתי את זה.

אני בשוק
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

א"ש
מה זאת אומרת? התקשרת אליו? מה אמרת לו?
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

לאחרונה שמתי לב שמשהו משתבש זה כבר לא אותו הדבר..
בשבועיים האחרונים הוא נעלם מסיבות שהוא באטרף רציני , עוברים עליו ימים לא פשוטים וכו'.. (כרגיל)
הבוקר הוא שלח הודעה מה קורה איתנו ושהוא יודע שאני כועסת על התקופה האחרונה בקיצור הרבה דיבורים כמו חול... והכל בהודעות - הזוי .
בסוף רשמתי לו שאני חושבת שעדיף שנפרד שנגמור עם זה (סוף סוף היה לי אומץ).
הוא רשם שהוא בלחץ נורא עכשיו שהוא רוצה הפסקה לא פרידה.. .
מבחינתי זה נגמר!!
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”