איך שוכחים מישהו

מאוהבת*
הצטרפות: 14 ינואר 2008, 21:01

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

א.א
שום דבר מסקרן- מאהבת במשרה מלאה :-)
מה איתך יקירתי?
ניקי*
הצטרפות: 09 ינואר 2004, 18:49

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים ושקט!
א.א*
הצטרפות: 19 דצמבר 2003, 23:35

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

מאוהבת.
חחח זאת עבודה קשה להיות מאהבת
אני סה"כ בסדר תודה .
רביעי חמישי קצת הייתי בבעסה מהאדישות שלו אבל היום מאוד עסוקה .הנכדים מגיעים שבת אז בטוח הולך להיות כייף.
שיהיה סופאש נעים ומהנה לכולםם.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

א.א
שמחה שאת נהנת בבית. אני לא כל כך.
כי עדיין לא השלמתי סופית עם בעלי מאז חופשה אחרונה וטלפון שבור.

איפה אלינור?
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור הלכה עם כמעט מאוהב לדף של להתאהב ככה פתאום בגיל 40 ..
על כל מקרה מקווה שתשלימי מהר עם בעלך
שבת שלום נשיקות
אלינור*
הצטרפות: 06 נובמבר 2004, 16:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

היי בנות,
מאוהבת תהני יקירה ותיזהרי!!

א.א ככה את מרכלת עליי? חייבת למצוא תחליף לאחר לשעבר שלי :) מעכשיו...רק פלירטוטים מספיקים לי.
תכלס, אין לי עצבים כבר לרדוף אחריו או משהו כזה. גם ככה משעמם לי איתו וזה היה רק סקס. אז אין לי כח להשקיע בו בכלל אנרגיות במחשבה- סתם עושה לי כאב ראש להתגעגע אליו. המזל שהגעגועים במינון נמוך מאוד יחסית. הייתה לי נפילה אחרי שראיתי אותו ביום רביעי וסופסוף היא הסתיימה היום!

ניקי, מה שלומך?
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

היי אלינור ,
אצלי בסדר גמור!
עושה צעדים לאט לאט להתקדם לכיוון טוב יותר.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
קשה להנות המצפון עובד 24/7 :-(
אין יום שאני לא חושבת על מה יהיה בהמשך וכמה זמן נחזיק ככה.

ניקי
מאוד שמחה בשבילך שאת בסדר
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

בוקר טוב .
אלינור רק כתבתי למאוהבת שלא תחשוב שנעלמת.אני איתך באש ובמים!!!
היתה לי שבת מהממת עם המשפחה בקושי חשבתי על האחר .
מקווה שימשיך בטוב .
ניקי כל הכבוד לך על ההתמודדות את תותחית!!
שבעז"ה נשמע בעוד כמה חודשים שמצאת את בחיר לבך .נשיקות בהצלחה .
יום טוב לכולם
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

בוקר טוב,
מאוהבת אם המצפון שלך עובד ואת לא נהנית זה אומר שאת יכולה להשתמש בזה כמנוף לסיים עם האחר...
א.א אני יודעת שאת איתי יקירה. האחר לא טרח לחזור אליי גם הבוקר ולדעתי גם לא ייצור קשר. לא מתחרטת ששלחתי הודעה כי זה רק מחזק אותי . לפעמים אני "נופלת" לפנטזיות שיש לו רגשות אליי ושהוא מתגעגע וזה הוכיח לי שלא. מעולם לא הייתי יותר מסקס בשבילו- גם בתקופה שהתעניין מעבר זה היה כנראה בשביל לגרום לי להתרגל ולהיקשר אליו. כואב לי נורא לפעמים כמו עכשיו שהאמנתי וסמכתי עליו והוא וויתר עליי בלי להניד עפעף ברגע שלא התאים לו :(
יהיה בסדר , אני מספיק חזקה כדי להתגבר על העלבון רק שלפעמים כשאני חושבת עליו זה ממש לא קל :)
ברוך השם ואת לא מבינה כמה אני אסירת תודה ומרוצה שאני כבר לא "חייבת" אותו או "תלותית" כמו פעם כשהייתי פשוט זורקת את עצמי עליו בלי שום כבוד והערכה עצמית- אמנם תמיד שכנעתי את עצמי בעבר שאני מנצלת אותו לסקס אבל זה לא היה נכון. שכבתי איתו כי זו הדרך היחידה שבה הרגשתי שהוא אוהב אותי ומתייחס אליי. לפחות אני לא שם :) וזה היעד הראשון שהצבתי כמטרה כשהכנתי את הטבלת ייאוש עד סוף מאי- מחר זה היום האחרון לטבלה. לא שכחתי אותו לגמרי אבל הצלחתי להתאפס ולהחזיר את אלינור של פעם :)
עדיין לא 100% אבל זה ישתפר עוד בעזרת התמיכה שלכם פה בדף והאמונה בעצמי!

סיימתי את המונולוג ושיהיה יום טוב :)
פתאום_מאוהב*
הצטרפות: 13 ינואר 2024, 00:08

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פתאום_מאוהב* »

אלינור
מעריץ אותך על ההתמדה !
הצבת מטרה ואת מגיעה אליה .
אני מבין את האכזבה שלא קיבלת מענה , אפילו שההיגיון אומר שטוב שלא חזר ומתנתקים , הלב לא שוכח מהר ובפנים מאוד רוצים לראות תגובה , אפילו משהוא פעוט כמו הודעת טקסט קצרה . ככה להרגיש שיש רגש בצד השני , ואז המציאות מכה בפנים , והיא לא יפה כמו בפנטזיות .
ממש כואב לי לקרא על האמון שנתת , על חוסר הסימטריות התהומית בין מה שאת הרגשת ונתת , לבין איך שהצד השני התייחס לזה .
אל תתיסרי על איך שהתנהגת - היית מאוהבת !
וכמו שתיארתי על עצמי בדף השני , ההתאהבות זה ממכר , וההרגשה שאוהבים אותנו זה הסם שלנו , אנחנו מחפשים את זה ואנחנו עושים גם דברים לא הגיוניים כדי לקבל את המנה שלנו .
אבל נראה שהיום את כבר אחרי ה"קריז" , תתעודדי כי עצם זה שאת מבינה ומצטערת על כמה נמוך ירדת בעבר עבור ה"מנת סם" שלך , אומר שהיתקדמת המון !! .

כנראה שיהיו בעתיד הקרוב עוד נפילות קטנות פה ושם , זה אך טיבעי , כי גם אם את יפה ,שנונה ועם המון ביטחון עצמי . את גם אדם רגיש ויש לך רגשות ( כן גם כשאת מקללת .. ) .
כשזה יגיע אני בטוח שתידעי לזהות את המצב ולהתגבר , ואם לא, תכנסי לפה ותשפכי הכל , איך שבא לך ואיך שאת מרגישה , פה תקבלי חיבוקים .

את כבר לא צריכה את הטבלה !
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

א.א.
שמח שהיה לך טוב עם המשפחה !
איך שהאנשים הקרובים אלינו , אלו שאוהבים אותנו ללא תנאים עושים לנו כל כך טוב !
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור .
האמת אל תצטערי על העבר תנסי לקבל חיזוקים מהאוהבים אותך באמת ובלי תנאים..
אני מנסה לשנן את זה לעצמי.
כמעט הרמתי אליו טלפון ולפי טון הדבור שלו הייתי מחליטה אם לתת לו על הראש או להיות וותרנית כמו תמיד ..אבל קצת קראתי את הדף ויצא לי החשק להרים אליו טלפון ( אולי קצת אני רוצה להרים טלפון) .
פתאום מאוהב תודה על המילים החמות והכ"כ נכונות. מה קורה אצלך?
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

פתאום מאוהב, א.א תודה רבה על העידוד, על המילים החמות...
בגדול אני לא מצטערת על העבר כי למדתי משהו מאוד חשוב על עצמי בקשר עם האחר- אני אדם שעלול לפתח תלות!!! כשזה קרה אז וויתרתי על עקרונות, על עצמי, על האהבה למשפחה, על עניין בעבודה.... בגלל הנזקקות לאהבה של האחר. זה מצב מאוד מסוכן כי לא שמתי לב שהוא הפך להיות האדם שקבע אם אהיה שמחה או עצובה באותו יום !!!! שורה תחתונה, אני מאמינה שהשיעורים שאנחנו עוברים בחיים הם בשביל ללמד אותנו ולחזק אותנו. זה יכל להיגמר הרבה יותר גרוע אם לא הייתי מבינה שפיתחתי תלות ואובססיה מאוד חזקים.
פתאום מאוהב, זו לא הייתה רק התאהבות וזה מה שהפחיד אותי....ניסיתי לסיים ולא הצלחתי!!! מקווה מאוד שזה מאחוריי ושנשאר לי לכאוב לפעמים על זה שלא התאהב בי המניאק. חחחח עכשיו אני צוחקת :)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אהההה ועוד משהו חשוב מאוד!!! בעבר היה דיון אם אנחנו אנשים שמחפשים ריגושים....לצערי, אני כן!! דיי קשה לי עם בעלי שהוא קצת משעמם וכבד.
אני לא מצליחה להחזיר את התלותיות לבעלי...ניסיתי. אני לא מסוגלת להיות תלותית כבר באף אחד ברמה טוטאלית. אני מנסה ללמוד לקבל גם את המגרעות ולשפר כל הזמן את היחסים. דווקא היה לי מגניב 13 שנים של פנטזיה עם בעלי כי הוא מתנהג אליי באמת כמו נסיכה ובא לי לחזור לפעם ולחשוב שהוא מושלם אבל זה לא קורה :(
אני יודעת, אין אדם שהוא מושלם אבל היה לי כיף כל כך הרבה שנים בפנטזיה ובבועה המושלמת שלי . איזו מתוסבכת אני :)
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

ואי אלינור , נגעת בנקודה שבדיוק הפריעה לי בשבוע האחרון .
לאחרונה מצאתי את עצמי מסתכל ובוחן אחרות , מי עושה לי את זה ומי לא מעניינת אותי .
בדף השני כתבתי כבר בהתחלה שמאז שאני עם אישתי , לא התעניינתי באחרת , מבחינתי היתה רק אחת שרציתי להעריץ , לרצות ולהתחבק איתה .
ואז א' הגיעה... ו"הרסה" לי את כל התום . זה כמו שהאחר שלך ניפץ לך את הבועה הכל כך מושלמת שהיית בה .

לשמחתי - כלום ! אף אחת לא עושה לי את זה (חוץ מ א') , אבל עצם הרעיון שאני "סורק" מטריד אותי .
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

פתאום מאוהב,
זה מה שקורה גם לי!! אני סורקת כל הזמן ומתחילים איתי מלא אבל ה" סוויץ" בלב כמו שקרה עם האחר לא קורה לי (לפניו זה קרה רק עם בעלי) והוא לא כזה מלך היופי....רחוק מזה :) גם לי כמו אצלך נהרס התום של להעריץ ולאהוב רק את הבעל- לפרקים חושבת שמצליחה להחזיר את זה ואז השיעמום והשגרה "חונקים" אותי. אבל להתבגר אומר גם לוותר על ריגושים בחיים. האחרים שלנו היו במקום הנכון, בזמן הנכון בשביל לספק לנו את החסך שהיה קיים בנו.
אתה והאחרת שלך- עדיין קשה לך מאוד?
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

האמת שלא מרגיש מוטרד מידיי .
אני במצב הכחשה .....
שמתי בצד את זה שהיא אוטוטו עוזבת ומשתדל לא לחשוב על זה .
בפועל ממשיכים להיפגש בכל הזדמנות , קישקושים בווטסאפ , וצהריים יחד .

וכן , אני מודע לכך שאני הולך לשלם על כך ריגשית .
קשה לי/לא רוצה להמנע , זה פשוט טוב מידיי .
אולי בגלל שאני הפנמתי שזה מאוד זמני ? מצד שני עוד לא הפנמתי שזה לא הדדי , עדיין מחפש חיזוקים לכך שגם היא מרגישה .

בחמישי היה אירוע בחברה שפספסתי כי היה לי משהוא מחוץ למשרד . שאלה אם אני אספיק לאירוע ועניתי שלא . כשחזרתי מצאתי צלחת עם עוגות על השולחן בחדר שלי - את מבינה כמה זה כייף שלמישהו איכפת ממך ברמה האישית ?

היום דווקא היתה לנו שיחה חריגה במעט , דיברנו על יחסים עם הבני הזוג , מי יוזם וכמה ? כמה היו לפני כן לי /לה /בעלה/אישתי ?
העדפות ? מרוצים/לא מרוצים?
בקיצור היה סופר אינטימי .
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

ועוד משהו אלינור
אני לא מקבל את המשפט "להתבגר אומר גם לוותר על ריגושים בחיים" !
יש המון סוגים של ריגושים , אני כל החיים עסקתי בענפי ספורט שמקפיצים את האדרנלין גבוה - עושה לי טוב הריגוש הזה .
יש ריגושים של הצלחה מיוחדת בעבודה , משפחה , רומנטיקה , וסקס .
אני מודה שהריגוש של רומנטיקה הוא הכי חזק אצלי ( בשביל זמן איכות אינטימי עם אישתי אני מוותר בקלות על כל האחרים) .
מבחינתי הסקס דומה לרומנטיות , שוב כי זה תמיד עם אישתי , אבל חד משמעית היתי מחליף סקס סוער בנשיקה סוערת אמיתית.

אז כנראה שעל הריגוש שנותן סקס אסור תצטרכי לוותר , ואני יודע שאת מנסה למצוא ריגושים אצל בעלך , ברור שזה יותר קשה מאיש זר שנכנס לחיים , אבל אני רוצה להאמין שאת יכולה למצוא.

היתה תקופה , שאני ואישתי עשינו סקס במקומות הזויים , זה היה מדהים !!
אז אחרי עשור פלוס כבר פחות נרגשים , אבל הביצוע במקומות שונים ובסיטואציות אחרות גרם לי לחשוב על סקס עם אישתי כל יום וכל היום .
היו זמנים....
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

פתאום מאוהב, סמוך עליי שמנסה ויכולה למצוא בקלות ריגושים עם הבעל. אפילו סצנות כותבת לו, שולחת לינקים של סקס :) יש תקופות שהוא משתף פעולה ויש תקופות שפחות. כמה אני אוהבת אותו וכמה פער יש ביננו מבחינת הליבידו...ידעתי את זה מאז שהיינו חברים. בכל מקרה, הוא חמוד ומשתדל ואני יודעת את זה...הוא פשוט לא חושב על סקס כל כך הרבה כמוני :)
היו זמנים....שבהם עשיתי סקס בכל מקום חוץ מבמיטה....אכן, היו זמנים....לפני שהכרתי את בעלי :)
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

הרגת אותי עם "אפילו סצנות כותבת לו"
היתה תקופה שהיתי כותב לאישתי סיפורי סקס לפי מה שאני מכיר שמדליק אותה , ואז בערב ותן לה לקרוא ..

ואללה נראה לי מזל שבעלך כזה -מאזן אותך .
אם הוא היה כמוך היתם מזד*** כל היום כמו זוג שפנים .
לא עבודה , לא בית ולא ילדים ...
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור ופתאום מאוהב
בסוף אתם תשתו יחד קפה בלעדי חחח
איזה כייף שלא יצרתי אתו קשר היום.
היום עף לי ואני מתחילה להתרגש לקראת הטיסה .
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
את חזקה שולחת לך חיבוק.

בתור אחד שכבר בוגדת כולל יחסי מין, רוצה להגיד לכם חברים שזה לא אותו סקס כמו עם הבעל.
בעלי לא פחות טוב מהאחר במיטה, פשוט השגרה, הבית, בעיות, ילדים כל זה נמצא שם.
אם אחר זה כאילו אני שוב ילדה ואין שום דאגות,
אני פתוחה לנסות דברים, אני משוחררת במאה אחוז. נכון שהיחסים שלי עם האחר לא נבנו על סקס ולקח לנו שנה להגיע לזה, אבל עדיין זה מטורף.
לכן כל כך קשה לסיים את היחסים האלה.
כמובן כשחוזרים הביתה או יש יום שלא נפגשים הכל צף, רגשות אשמה, מחשבות וכל מה שאסןר ולא טוב בקשר הזה.
ואללה לא חשבתי שאמצא את עצמי בסיטואציה כזו בגיל 30 אחרי מעל עשור של נישואים :-(
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א תהני יקירתי. אתגעגע אלייך...

פתאום מאוהב, זוכר את הפרטים על ההוא שמצחיק אותי מהעבודה? שלחתי לו הודעה שמחר אני קופצת למשרדים לידו. ענה "מצויין" . נראה לי הוא מת מפחד מזה שאני בכלל שלחתי לו הודעה ועוד יותר מזה שענה לי בכלל.
לא נראה לי שאכנס אליו לומר שלום כי אני מפחדת שאנשים יסתכלו ולא יבינו למרות שבא לי כי הוא משעשע אותי....אני לא מאוהבת או נמשכת...לא לדאוג :)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א.א כל הכבוד שלא יצרת איתו קשר והתגברת על הצורך. חיבוקים
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

מאוהבת
גם אם את מנסה להסתיר , רואים את החיוך שלך מרחוק .. יאללה תהני ותיזהרי , כי לא נראה לי שיש מצב שאת מצליחה לעצור את זה כרגע .

באיזה גיל התחתנת ?
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

א.א.
תהני לך .
מאחל לך המשך איפוק .
כי בסוף היום זה יתן לך סיפוק .
(יצא לי חרוז ? )

אלינור
מה יהיה ? את לא נחה לרגע ?
אם את נכנסת אליו את חד משמעית משדרת , "אני מעוניינת" .
מה הוא יעשה עם זה אני לא יודע ? תוסיפי את העניין של מרות , ונראה לי שהוא יתחמק .
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

פתאום מאוהב,
אתה מצחיק אותי.....תודה על התגובה כי לא חשבתי שאם אכנס אליו אשדר שאני מעוניינת. אני חייבת מישהו שיסיח את דעתי מהאחר הקודם ועם זה יש כימיה כייפית אבל אם בוחנים את העיניין בלי להתעלם מהמציאות אז גם לי נראה שהוא יתחמק ויעצור ולא יתקדם למרות שברור לי שמאוד רוצה
אז אני לא אכנס אליו כי אני לא רוצה להלחיץ אותו ולא אצור איתו יותר קשר בהודעות (בגלל עיניין המרות). מאיפה יש לי אומץ, אני לא מבינה!!!
היה בא לי שנהיה חברים כאלו עם שיחות מצחיקות וכיפיות כמוך וכמו האחרת שלך ולא בקטע של להידלק וסקס...

בכל מקרה, זה לא יראה דבילי ששלחתי לו שאקפוץ מחר ובסוף לא אגיע? או שיכול להיות שהוא בכלל ישכח מזה ולא ישנה לו...
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
יא שובבה .מסכן הבחור אם תחליטי ללכוד אותו .
הלוואי שאני אדלק על איזה הולנדי שקצת יסיח את דעתי ..חחח
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

פתאום מאוהב
התחתנתי בגיל כמעט 19 :-)
בעיה גדולה יותר, שברחתי מקשר של 5 שנים ישר לבעלי בלי לנשום שניה. אחרי חודשים בודדים חתונה, הריון ראשון אפילו לא חשהתי שניה לעצור ולחשוב שלא הרגשתי אהבה או מאוהבת.
והנה ילדים גדלו יחסית, הידיים שוחררו מתיתולים ותלות באמא ומצאתי את עצמי ממנהלת רומן עפ לבר משפחה וחהר ילדות שלי שאוהב אותי לטענתו עוד הרבה לפני בעלי :-(
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
כל מה שיגרום לך לצאת מהאחר מבורך,
זו דעתי ;-)
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

סליחה על טעויות אני מנייד
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאוהבת, תודה יקירה על החיזוקים :)
מאוד רוצה קשר חברי עם החמוד אבל זה כנראה בלתי אפשרי. לא נורא, שנינו נמשיך לפלרטט כשניפגש במקרה, ככה זה כבר שנתיים.
תתחדשי על הפלאפון...
א.א תעשני קצת ג'וינטים אהובה, תשתחררי ואז כל ההולנדים ייראו לך מציאה :)
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

אלינור.
בחיים לא הכנסתי סגריה לפה .
מפחדת לעשן..אלא אם כן יש מקום מומלץ ונקי .הבנים הגדולים שלי גם אף פעם לא עשנו דבר אומרים שאני חייבת "לתפוס" ראש ..נראה מה יבוא לי ..
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

א.א
זה לא עוזר,
אני גם מעשנת סיגריות וגם בחודש אחרון ניסיתי משהו אחר,
בחופשה אצל אחד החברים.....
זה לא עוזר לשפר את המצב :-)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

חחח במחשבה שנייה א.א מאוהבת צודקת. הפעם האחרונה שעישנתי והייתי בצחוקים והיי כמעט סיפרתי לבעלי על האחר :(
ויותר מזה, שלחתי לאחר לבבות ושטויות...זה היה בתקופה הטובה שלנו :)
מאז לא עישנתי יותר!!! לא לוקחת סיכון!!!
כבר כמעט שנה :)
תשמרי על עצמך ובלי שטויות...
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

חחחח אלינור,
מסתולהההה
לי זה לא עשה כלום :-)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

אז החמוד בכלל לא פה (ביררתי כי הסתקרנתי) ולא טרח אפילו לעדכן. אמנם צפוי אבל מאכזב
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

פתאום מאוהב, אז החמוד חזר כי ראיתי את הרכב שלו. ראיתי כשנסעתי הבייתה. התלבטתי אם לחזור או לשלוח הודעה אבל נסעתי בלי לעשות כלום. שמעתי לעצתך!!! זה היה הדבר הנכון לעשות למרות שהתחשק לי לדבר איתו אבל אני מניחה שזה היה מתפרש לא נכון..
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

אלינור
לא נראה לי שזה שלא הופעת בסוף יראה "דבילי" , אם הבנתי נכון , לא אמרת לו שאת קופצת אליו , אמרת שאת תיהי במשרדים לייד אז הכל בסדר.

כיוון שהבחור בדרגה הכי בכירה , ואני מניח שמבחינה מקצועית אין לכם שום קשר ואין לך סיבה להיפגש איתו למעט אירועים חברתיים ששניכים נוכחים בהם.
אם את פתאום שולחת הודעה שאת מגיעה ,ולא קיבלת הזמנה, אז להופיע לו במשרד - זה קצת אגרסיבי !
הוא בטח היה שואל את עצמו , מה לעזאזל היא רוצה ?
ממש דחפה את עצמה להגיע אלי למשרד .
אולי נדלקה עלי ? אין מצב , היא כזאת חתיכה , מה היא צריכה אותי ? אולי מנסה להוציא ממני משהו ? איזה אינטרס חבוי יש לה ?

הדבר האחרון שהוא חושב זה שאת סתם רוצה לקשקש איתו ולהעביר זמן בכיף - זאת פשוט חשיבה כל כך לא גברית .
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

מאוהבת

ואוו , התחתנת ממש ילדה ! ומהר מידיי .

מה בעצם את מרגישה כלפי האחר ?
השלמת עם בעלך ( אחרי סיפור הטלפון)? אוהבת את בעלך ?
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

פתאום מאוהב,
לא חשבתי שזה מה שעובר לו בראש.....נראה לי שאתה צודק ( אינטרס חבוי וכו..)
אתמול כתבתי לו שאקפוץ מחר- הוא הבין מזה שאגיע לבקר אותו וענה מצויין. שלחתי הודעה כי ביקש שאכנס אליו להגיד שלום מספר פעמים...
זה אכן מסובך מידיי ולא הייתי רוצה שיחשוב עליי בקטע מיני כי זו לא כוונתי.
תודה ויום טוב
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

אלינור
עכשיו את קצת יותר ברורה .
אם הוא ביקש בעבר שתיכנסי אליו להגיד שלום , למעשה הוא פתח לך את הדלת .
אז שכתבתי "אגרסיבי" זה כבר לא רלוונטי.
גם הנושא של "אינטרס חבוי" מעט מוחלש , אבל תמיד מרחף שם ...

אני לא אומר שלא יכולים להיות לכם מפגשים אפלטונים , פשוט קשה לי לראות איך את יכולה לשדר נכון , הוא בטוח מוחמא מזה שאת בקשר איתו ( אין מה לעשות , בחורה יפה צעירה שצוחקת איתו - זה פשוט עושה את זה )
אם את מעוניינת בקשר חברי נטו . את צריכה לבחור את המילים וההתנהגויות בקפידה , כדי שהוא יבין לאן זה לא הולך , ואולי אני טועה , אבל פה נראה לי שאת תיכשלי .

שלא תמצאי את עצמך מאכזבת/מוליכה שולל את הבוס הגדול.....
לדעתי בגלל הרגישויות הייתי שומר את הקשר על אש נמוכה , נמוכה מאוד .
מידי פעם פגישה קצרה קלילה ולא מחייבת כנראה לא תזיק .
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
מי זה מי זה החדש?
בן כמה הוא?
שלא תסובבי את כל הגברים הבכירים בבית החולים :-)
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאוהבת,חחחח תירגעי אין אף אחד חדש :)
לא רופא. חמוד מצחיק מוכשר וצעיר יותר מהאחר הקודם, לא יודעת בדיוק מה הגיל- נראה לי 50.
אבל זה מסובך, מוותרת לפני שהתחיל משהו- מדובר בבוס הגדול...מפחדת להסתבך :)
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

פתאום מאוהב
מה אני מרגישה לאחר?
שנה שלמה אני מנסה לא להרגיש כלום....אבל מרגישה, אנילא יודעת אם זו אהבה כי לא חוויתי אותה אף פעם באמת.
כשאני איתו כל כך טוב לי וכיף, כשאנחנו התנתקנו כמה פעמים היה לי נורא.
מה שכן אני חושבת שאת מבחן החיים האמיתי אנחנו לא נעבור, בלתי אפשרי וכל כך מורכב.
לפני כמה ימים שנפגשנו פשוט ישבנו בלי לעשות משהו, הוא אמר שמעולם לא היה לו כל כך טוב ושהתגשם החלום שלו של כל כך הרבה שנים להיות איתי.

השלמתי עם בעלי כי היה יום הולדת לבן שלי ויצאנו ועשינו כיף.
אני לא חושבת שאני אוהבת את בעלי, אבל הוא בעל טוב, אבא נהדר, באמת כמעט מושלם.
אחרי מקרה עם הטלפון שלח לי שני זרים לעבודה ובמשך יותר משבועיים כל יום ביקש סליחה.
אני מאוד נפגעתי בגלל זה קשה לי עדיין לסלוח, אבל אין ברירה יש משפחה וצריך להתקדם.

אני לא חושבת מה יהיה מחר, פשוט חיה כל יום את אותו יום.
אני יודעת שעלול להיות סוף מאוד רע לכל הסיפור הזה,
יש לי המון איסורי מצפון כלפי כל הקרובים שלנו, לפעמים מרגישה שאני אדם כל כך רע מעולם לא פגעתי באף אחד באופן רציני.
אבל אי אפשר לברוח מהרגשות ובזה שנינו לא אשמים, אנחנו יודעים ששנה שלמה ניסינו גם לא להרגיש וזה לא הלך.
אנחנו חיים רק פעם אחד ושישרף לעזאזל כל מה שכתוב בספר,
כל אחד מגיע לו להיות מאושר גם אם זה זמני.

תשלח לינק לדף שפתחת אשמח לקרוא על סיפור שלך.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
שובבה, זה קשה להיסתבך עם עוד :-)
ההוא מהצ'ט לא עוזב אותי, אומנם יש לו רק מייל שלי,
כל יום שולח מכתבי אהבה ומבקש לחזור לקשר.
מזל שהוא לא בארץ.
אני כזאת מפגרת שזרמתי איתו בכלל ושלחתי תמונה.
כבר הרבה פעמים ביקשתי ממנו לסיים את הסיפור שלנו, אבל הוא לא מוותר.
אז תיזהרי :-)
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

מאוהבת
הדף זה בגיל 40 ומשהוא פתאום התאהבתי

המשפט שרשמת בסוף "חיים רק פעם ... .גם אם זה זמני" מאוד חזק !!
תהני , תשתוללי , אבל תשמרי על הילדים !
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאוהבת,
מהאחר הקודם שכחתי!! כבר לא בא לי עליו.
והחמוד, לא עושה כלום כי אם מישהו ייפגע זו רק אני ולא הוא.
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

פתאום מאוהב, כנראה שאני רוצה יותר מקשר חברי איתו. וכמו שרשמתי למאוהבת...רק אני אפגע בסוף בגלל הרגישות במצב. החלטתי שמתרחקת ולא אוביל את העניין.
אם הוא מאוד רוצה, הוא יכול ליזום ולהתעניין בהודעה ולקחת את הסיכון.
אני לא מאמינה שהאחר הקודם נעקר לי מהלב ומהראש בבת אחת. רוצה שימשיך לי ככה, התאפסתי :) ומקווה שלא יהיו נפילות
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

פתאום מאוהב
קראתי והגבתי, מדהים
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

אלינור
אני ממש שמחה בשבילך בנושא של האחר הקודם.
באמת באמת מכל הלב יקירה.
לגבי החדש אם בא לך תנסי, אבל עם ראש על הכתפיים ובלי להיסחף עם רגשות. אם כבר אז שהוא יפתח הרבה יותר ממה שאת.

אני כמובן במקום להצליח ולהתקדם לצאת מזה רק שקעתי עוד יותר ויותר.
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

אלינור
יפה שהשכלת לראות את המצב , ולבחון בדיוק מה את רוצה .
תנוחי קצת , קחי פסק זמן להסתכל על העולם מהצד .
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

מאוהבת מקסימה, תודה רבה שאת שמחה בשבילי...את החמוד אני מאוד מחבבת, זה אפילו לא מתקרב למה שהרגשתי לאחר...
אני חושבת שהיסחפות והתאהבות כמו שקרתה לי עם האחר זה פעם בחיים- הוא ענה על צורך מסויים וריגוש שהייתי זקוקה לו באותה תקופה. האם זה היה שווה להרגיש את הסבל והייסורים והעצבות ושברון הלב? לא יודעת!!! זה היה מדהים להתאהב ולהיסחף ככה ולהרגיש בעוצמות כאלו. הרגשתי שהתעוררתי אחרי כל כך הרבה שנים. וזהו זה - נגמר לי ואני מנסה לחשוב עליו ולהתגעגע ואולי לבכות ולהתאכזב ולכעוס וזה לא קורה!!! מה שבטוח שהפעם אני לא שוכבת איתו כדי לוודא שהתגברתי עליו. זה הדבר הכי מטומטם שעשיתי לפני כמה חודשים :)
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

מאוהבת ,עובר אורח, אם ואחות ,ניקי ,א"ש ,פלוני אלמוני ,מיוחדת נעלמתם מקווה כי הכל רגוע וטוב .
לילה טוב
א''ש*
הצטרפות: 17 פברואר 2016, 10:21

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

בוקר טוב

א.א. אכן נהיה שקט פה בדף...

אצלי - סוף סוף האחר יצא מהתקופה הקשה שלו והוא חזר לעצמו ובגדול . עד כדי כך שהוא בתקפי קנאה אלי..
אמרתי לכם כבר שיש לי אחר מוזר?? הוא קיצוני, או שהוא נעלם או שהוא חונק.. אין רגע משעמם איתו :-) :-)
שבוע שעבר שדיברנו על משהו עתידי שאנחנו רוצים לעשות ביחד אבל לחוד .. הוא אמר לי שגם אם לא נהיה ביחד הוא לא ינתק את הקשר ממני הוא תמיד ירצה להיות בקשר..

מאוהבת ופתאום מאוהב , גם הקשרים שלכם הוא על בסיס חברי.. אתם בטח מבינים אותי - כמה שזה מסבך את המצב ..
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

א.א
שקט ולא שקט.
ממשיכים את הקשר, לאן נגיע לא יודעת.
בבית נהיה קשה.
שלשום הו אניהל איתי שיחה על המצב ומה יהיה. לא כל כך שיתפתי פעולה,
מה שכן זה השאיר אותי עם ים מחשבות ביומיים האחרונים.
מרגישה ששוב נגמרים לי הכוחות להתמודד עם המצב.
מאוהבת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מאוהבת* »

א"ש
הבעיה הכי גדולה שלי זה שאנחנו חברים :-)
אם לא היה קשר חברי הכח יכל להיות הרבה יותר קל במצבינו.
איך האחר שלך מסביר כזו התנהגות? שפעם יש ממנו והרבה ופעם נעלם?
האם זה בא לידי ביטוי גם בחיי יום יום שלו?
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

מאוהבת
צר לי לשמוע שהנושא עם בעלך עדין לא הסתדר .. מקווה שתגיעו להבנה שהכל יסתדר .
כמו שציינתי האחר שלי הוא קיצוני או שחור או לבן - אני מלמדת אותו שיש גם גוונים של אפור :-) :-)
שהוא בדיכאון אז זה עד הסוף , שהוא אוהב זה עד הסוף ... ואז הוא תופס את עצמו ומבין שהוא מתחיל להיות שוב אובססבי אז הוא בורח....
אם_ואחות*
הצטרפות: 11 יוני 2006, 21:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

א.א. תודה על ההתענינות. אני יחסית ממש בטוב. מרגישה ממש מאוזנת הורמונלית, לעומת התקופה הקודמת שהרגשתי הורמונלית כמו גיל 16...
נראה לי שבאמת שכחתי אותו...
וגם פחות מתרגשת מכל מני שמתחילים איתי.
בעקבות האימון נפלו לי כמה אסימונים בקשר לזוגיות אולי גם עוזר.
המשך שבוע טוב לכולם.
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

עןבר אורח
מקווה שישתפר מצבך מוזמן לשתף אם זה יעשה לך טוב .
אם ואחות תספרי קצת איזה אסימונים ירדו לך אולי גם לנו יהיו איזה תובנות ..
פרח_פורח*
הצטרפות: 09 דצמבר 2008, 21:17
דף אישי: הדף האישי של פרח_פורח*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פרח_פורח* »

היי לכולם !
אני רוצה לשתף שגם אני חווה סוג של התמכרות לגבר .
אני נשואה ילדים מס' שנים ומאוד אוהבת ונמשכת לבעלי .
לפני מס' חודשים התהדק הקשר ביני ובין חברי לשעבר מלפני 20 שנה ,
אני והוא תמיד היינו בקשר בפייס ,ולפעמים בטלפון והכל היה בסדר .
פתאום לפני כמה חודשים ,משהו ניצת בקשר מחדש ,דיברנו כל יום בפייס
ואפילו שכבנו פעם אחת .העניין הוא שמאז ששכבנו אני התחלתי לפתח סוג
של התמכרות כלפיו והתחלתי להתנהג בצורה תוקפנית באופן מילולי.
היום החלטתי לאחר ייאוש גדול למחוק אותו מהפייס שלי , בדקתי שלא נשארו שום תכתובות ביננו.
ועדיין אני מרגישה כ"כ חולה ופגועה .
הצילו
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

פרח פורח
ברוכה הבאה .
קודם כל נראה שהפנמת שיש מצב בעייתי ואפילו פעלת ( מחקת אותו מהפייס ) .
אז את בדרך הנכונה , הבעיה שהלב לא שוכח מהר כל כך , במיוחד בגלל שהיה בניכם מגע פיזי .
מה הכוונה "תוקפנית"? כנגד החבר ? כנגד הבעל או כנגד המשפחה ?
מזדהה_רגשית*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מזדהה_רגשית* »

שלום לכולן. קראתי הרבה מהדף כאן. כל כך מזדהה. גם אני הכנסתי את עצמי לקשר שעשה לי טוב וגם רע. אני נשואה עם ילדים שמרגישה צורך נואש לקבל אהבה מבחוץ. הייתי שנה בקשר עם נשוי אחר. החלטתי לצאת מהקשר הרומנטי איתו ולהשאר רק חברים. אבל זה קשה וכואב. פשוט הייתי בטוחה שאני אוהבת אותו הרבה יותר והוא רק משתמש בי כשהוא צכיך אותי.
מה עושים? איך מוציאים מהלב ומהרגש?
מסתובבת עצובה רוב היום...
פרח_פורח*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פרח_פורח* »

היי פתאום מאוהב !
אני חשבתי שאני גיבורה גדולה שאמחק אותו מהפייס והכל יהיה בסדר .
אז אתמול החבר הזה גילה שמחקתי אותו מהפייס והוא התחרפן ואמר
שקרה לו משהו ואני אפילו לא בדקתי שהוא בסדר .
התוקפנות שלי באה לידי ביטוי כלפיו ולא כלפי המשפחה שלי .
אני כתבתי לו לא מזמן שאני אכנס לבית שלו ויהרוס לו את המקלדת
של המחשב ושל הפלאפון כך שלא יוכל לכתוב לי יותר .
הוא אמר שאני איימתי עליו .לפעמים בא לי לחנוק אותו .
בקיצור יוצאים ממני רגשות מאוד אלימים וזה מחליש אותי ומעייף .
בא לי לפעמים להעלם לאיזה מקום שלא ימצא אותי בו .
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

פרח פורח
מהדברים שלך עושה רושם שאת מאוד רוצה שיניח לך לנפשך, אבל הוא עושה מאמצים ליצור איתך קשר (קראתי גם מה שכתבת בדף השני).
את יכולה להסיר את הפייסבוק מהנייד , בנוסף Logout מהפייסבוק ולא להתחבר לתקופה מסויימת !
זה אמור קצת "ליבש" אותו .
הוא נשוי ?
פרח_פורח*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי פרח_פורח* »

היי פתאום מאוהב !
כן החבר נשוי המון שנים וגם הוא בקשר אוהב עם אשתו .הקשר שלנו בכלל לא היה קשור לבני זוג שלנו ,
כלומר הוא לא נוצר בגלל שחסר לנו משהו במערכת הזוגית עם בני הזוג שלנו.
לא יודעת למה הכל עלה מחדש .אני חווה חרדות חזקות כל פעם שהוא כותב לי .
הלוואי שלא יכתוב לי יותר אני רק רוצה שקט ורוצה לחזור לחיים שלי .
העניין הוא שגם אם אמחוק הכל הוא מתקשר איתי תלפתית ככה הוא גם כשהיינו זוג וגם אחרי.
גם אם אבקש ממנו להניח לי הוא יגיד בסדר ואז אחרי כמה זמן הוא עוד פעם יכתוב משהו ויגיד דאגתי לך
אני חייב לדעת שאת בסדר וכל מיני דברים כאלה .
אם אעשה logout מהצט אז אנשים אחרים גם לא יוכלו לכתוב לי ?
אם_ואחות*
הצטרפות: 11 יוני 2006, 21:24

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אם_ואחות* »

פרח, אם תחסמי אותו הוא לא יוכל לכתוב לך. אני חסמתי את שלי לתקופה. היום הוא כבר לא מטריד אותי. לא הרגשתי שצריכה להסביר לו עשיתי את זה בשביל השקט הנפשי שלי. אם תעשי logout יוכלו לכתוב לך רק לא תראי את זה באותו הרגע.
מזדהה, העצב עובר לומדים למצוא אושר מדברים אחרים בחיים ומשפרים את חיינו.
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

היי
מה שלום כולכם?
נכנסתי להגיד שטוב לי בתקופה האחרונה!
המחשבות שהיו עליו בכל פעם שמישהו הזכיר אותו- נעלמו
:-)
ניקי
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

ניקי.
אני כ"כ שמחה בשבילך!!! עכשו תהיי פנויה נפשית לקשר בריא!
בהצלחה.
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

תודה א.א. :-)

ניקי
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

ניקי
כמה כיף לשמוע !!
קראתי שוב קטעים ממה שכתבת בעבר , על הסבל הרב שעברת, וכמה טוב לשמוע עכשיו שטוב לך ואת.מחייכת.
וטוב שאת מעדכנת גם כשטוב , זה מעודד .
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

ניקי
עשית את זה - אלופה!
שמחה בשבילך .
עובר_אורח*
הצטרפות: 02 מרץ 2005, 17:03

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי עובר_אורח* »

ניקי,
מקווה שימשיך לך בקלות
מקווה שמחכים לך דברים טובים בהמשך
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

ניקי יקירתי, כל כך שמחה בשבילך ושיהיה המוןןןן בהצלחה. איזה כיף לשמוע :)
עודדת אותי....בסוף שוכחים :)
ניקי*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי ניקי* »

תודה רבה לכולכם
סטודנטית*
הצטרפות: 17 דצמבר 2005, 21:58

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי סטודנטית* »

שלום לכם, חדשה פה.
נתקלתי בדף לפני כשבוע ומאז לא הפסקתי לקרוא, אפילו שעות השינה התקצרו :-)
מזדהה עם הרבה סיפורים פה, ובעיקר נהנית מההומור שעולה לפעמים, אז תודה על שיפור מצב הרוח, הייתי צריכה את זה בתקופה כזו.
רוצה מאוד לשתף את הסיפור שלי, מקווה שיהיה לי אומץ, זה סוד כמוס כבר עשר שנים...
בינתיים אשתף שיר שלא מפסיקה לשמוע, המילים כל כך קולעות, נקרא:

A time for us

https://www.youtube.com/watch?v=4FHpmn-KYec

תבחרו למי אתם מקדישים אותו, לבעל או לאחר.
א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

סטודנטית.
לא יודעת אם לברך ברוכה הבאה .
אבל אם הדף תומך בך מעט ומצחיק אותך מידי פעם אז עשינו את שלנו.
אולי אחרים ילמדו מהנסיון וימצאו את הכוחות לצאת מקשרים אסורים/לא בריאים..
תרגשי בנוח לכתוב פה כי את אנונימית וזה עוזר לפרוק ומשחרר .לעיתים לפני שעושים עוד טעות הדף הזה מאפשר לספור עד 10.
בהצלחה ושבת שלום.
דרך אגב חלק מהכותבים בדף הזה מזגזגים בין פה לבין "בגיל 40 פתאום מאוהב"
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

בוקר טוב
סטודנטית הגעת למקום הנכון... אפשר פה בדף \ לשתף \ לבכות \ לשמוח ובעיקר לשחרר ..
אצלי היה פה הכל מהכל אהבתי, בכיתי, ובעיקר מקבלת פה תמיכה מאנשים מדהימים.
את מוזמנת בקצב שלך.

א.א.
תהני היום .. אחרי חודשים..

אלינור
שמחה שטוב לך ושבחרת דרך שמרגיעה אותך.. (מתעדכנת מדף השני)

אצלי - כל יום מחשבת מסלול מחדש... ימים שאני בורחת מהמסלול למקומות שלעולם לא אגיע אליהם בלי האחר .. וימים שמנסה לחזור למסלול המוכר והידוע...
אלינור*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי אלינור* »

א"ש
טוב לשמוע אותך :)
א.א עדיין לא עידכנה מה שלומה...
אהבתי את ההתנסחות שלך למחשבת כל יום מסלול מחדש, ככה זה אצל רובנו נראה לי...
אני מאוד רגועה נכון להיום ואם אמשיל להסבר הכלכלי של פתאום מאוהב: ממישהי עם תחושות של אוברדראפט גדול עברתי למישהי עם תחושה של חיסכון גדול שיכולה להשתמש בו מתי שבא לי :)
מיוחדת*
הצטרפות: 01 ספטמבר 2011, 16:27

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

ניקי, איזה יופי. מגיע לך:-)

מה שלום כולם?

עובר אורח, עניתי לך וכבר לא זוכרת אם בעמוד הזה או השני... ראית?
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

, מעניין, אתה חושב שאתה ואני בשלב דומה, או שאתה בשלב דומה לאחר שלי?
כי אני והוא בטח לא בשלב דומה... :-) לפחות לא נראה לי
שלומי? יום אסל, יום בסל...

א"ש, מה קרה? שוב הוא נעלם?
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

מיוחדת
לשם שינוי הפעם הוא לא נעלם ..
הוא רוצה כל כך הרבה ומעבר - אבל הוא לא מצליח להתמודד עם זה..
מנסה לאכול מעוגה ולהשאיר אותה שלמה...
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

אני לא יודעת באמת, כי הפסקנו לדבר וכאשר כן מדברים זה על הא ועל דא, מהצד נראה שזה מאחוריו, ובגדול.

למדתי שלא ניתן לדעת מה מתחולל בפנים אבל מעשים, או היעדרם, מדברים בעד עצמם.

א"ש, מה זה אומר רוצה הרבה? מינון המפגשים או רוצה יותר?
א''ש*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א''ש* »

אחרי שאני ואחר רבנו החלטתי שזהו לא רוצה יותר - במהלך סופ"ש אני מתכננת מה אני אומרת חופרת לעצמי בראש מה, איך ולמה .
בבוקר התקשר .. דברנו על מה שקרה ואני בידיעה שזהו.. הוא התחיל להבין את מסר שאל כמה פעמים אם אני נפרדת ממנו, לא הצלחתי להוציא את זה מהפה!!
עד שאמרתי צריכה זמן ... הוא כל כך נפגע ששמעתי בקול את הרעד.. הוא אמר לי שהוא לא מאמין שאני עושה לו את זה , - הוא לא יכל לדבר מההלם, סגר את הטלפון
בידיעה שזה נגמר...ואני עומדת באמצע הרחוב בשוק מוחלט והקול שלו עדין מהדהד לי באוזן... "את לא רוצה אותי" "את גומרת איתי" למה?
שנתיים וחצי ביחד אף פעם לא שמעתי אותו פגיע כל כך. לקח לי בדיוק חצי שעה להתקשר בחזרה רציתי להגיד לו אני אוהבת, אני לא יכולה לשאת את הידיעה שהוא לא יהיה איתי.
הוא לא ענה, הוא לא הגיב לי להודעות.. נפער לי בור ענק בלב..
מה יהיה בהמשך אני לא יודעת , מה שאני כן יודעת שעדין לא יכולה לשחרר...
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

א"ש יקרה - קבלי חיבוק או שניים ,רק קצת לחזק אותך , שתידעי שפה תמיד מקבלים אותך .
לפי התגובה שלו הוא אוהב אותך ! ובגלל זה גם נפגע מאוד , אבל עדיין אוהב אותך , זה לא כפתור שפתאום הוא יכול להחליט שהוא לא אוהב .
ואם הוא לא עונה כרגע , הוא כנראה כן קורא הודעות .
תמשיכי לכתוב לו והוא יחזור ( כי את לא באמת מסוגלת לשחרר אותו עכשיו ), את תיראי שהוא יחזור .
מיוחדת*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי מיוחדת* »

א.א*

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי א.א* »

פתאום מאוהב .
אתה ממש מהמם .
איזה רגישות !!אשתך וא' זכו שיש לך אנטלגנציה רגשית כזאת גבוה !!
עובר_אורח*
הצטרפות: 02 מרץ 2005, 17:03

איך שוכחים מישהו

שליחה על ידי עובר_אורח* »

פלונית,
הדימוי של האחרת למנה אחרונה קצת פחות מתאים לי באופן אישי.
ואם כבר ללכת אל עולם הדימוי הספציפי הזה- הרי שאני רואה בה את הארוחה כולה רק שאין לי את האפשרות להזמין כזו ארוחה.
ואולי אני בכלל הקינוח שלה ואני זה שרוצה יותר.
כך או כך, נשמע שזה באמת לא מסתדר אא"כ הציפיות של שני הצדדים מתואמות באופן מוחלט.
העניין עם הציפיות בקשרים האלה שהן בעצמן משתנות חדשות לבקרים
פתאום_מאוהב*

איך שוכחים מישהו

א.א - תודה .
אני לא בטוח שאישתי תחשוב שאני מהמם אם היא תגיע לפה או ל א'....
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”