תמי גלילי
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
תמי גלילי
איזה כיף שאת שוב איתנו גם אם דרך המחשב
(תזכורת: תודה על המחשב תודה על האינטרנט תודה על הקלות של התקשורת הבינלאומית תודה על האייקונים שמאפשרים להביע רגשות (-: תודה שאת כאן )
(תזכורת: תודה על המחשב תודה על האינטרנט תודה על הקלות של התקשורת הבינלאומית תודה על האייקונים שמאפשרים להביע רגשות (-: תודה שאת כאן )
-
- הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*
תמי גלילי
הי תמי יקרה,
חשבתי עליך הרבה אחרי שקראתי שאביך נפטר, מצטערת מאד לשמוע.
איזה קטע, גם אני בשבועות האחרונים מוצאת את עצמי כאן אחרי שנים שלא.... קצת מבלבל ולא צפוי. מעניין אם זה קשור לזה שהיינו בארה"ב כל הקיץ (אבל בחוף המערבי...), תקופת הבאופן הקודמת שלי גם היתה כשגרנו באמריקה.
חיבוק גדול
הלה
חשבתי עליך הרבה אחרי שקראתי שאביך נפטר, מצטערת מאד לשמוע.
איזה קטע, גם אני בשבועות האחרונים מוצאת את עצמי כאן אחרי שנים שלא.... קצת מבלבל ולא צפוי. מעניין אם זה קשור לזה שהיינו בארה"ב כל הקיץ (אבל בחוף המערבי...), תקופת הבאופן הקודמת שלי גם היתה כשגרנו באמריקה.
חיבוק גדול
הלה
-
- הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
- דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*
תמי גלילי
עירית, בשמת והלה - אוהבת אתכן |l| |l| |l|.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
- דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי
תמי גלילי
איזה כיף שחזרת לכתוב! בדיוק קראתי אותך עכשיו שם בדף החדש...
-
- הצטרפות: 26 ספטמבר 2006, 16:53
- דף אישי: הדף האישי של קור_את*
תמי גלילי
תמי, אני גם שמחה שחזרת לאתר. תמיד קראתי את דברייך.
-
תמי גלילי
איזה קישור מעולה ששמת שם ישר הלכתי לקרוא. מקווה שלא יימאס לך לקרוא פה שוב ושוב אותנו כותבות לך, איזה תענוג שחזרת.
-
תמי גלילי
ואו, תודה רבה!
(דאאאי, תמשיכו)
(דאאאי, תמשיכו)
-
תמי גלילי
תמי יקרה מאוד ומוערכת מאוד,
מה ה"תוכניות" לגבי דף ההתעללות? הוא דף חשוב, שכמה כותבות מהקהילה השקיעו בו רבות ממרצן ולבן. לי אישית קשה הטרנספורמציה שהוא עובר ואני קצת מודאגת...
תודה
מה ה"תוכניות" לגבי דף ההתעללות? הוא דף חשוב, שכמה כותבות מהקהילה השקיעו בו רבות ממרצן ולבן. לי אישית קשה הטרנספורמציה שהוא עובר ואני קצת מודאגת...
תודה
-
תמי גלילי
תודה, תמי! את כזאת חמודה והרגעת אותי. עשית עבודה טובה. תודה
-
תמי גלילי
אגב, אני בעד להשאיר דף אחד. אחרת, כמו שאמרת, החלוקה עלולה לפגוע בנגישות הדף.
-
תמי גלילי
אני חושבת שגם אני בעד דף אחד. חשבתי על זה ונראה לי עדיף. במיוחד שבסופו תהיה הפניה להמשך שבאתר התמיכה ואני זוממת המשך אחר - מסוג אחר - כאן באתר.
תמי גלילי
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שלום תמי
אני מקווה שאת כאן בימינו אלה
מדברים שקראתי אני מבינה שאת מומחית לענייני כספית וסתימות בשיניים
אני בניסיונות להכנס להריון בזמן האחרון (יש לי 3 ילדים) ויש לי 5 סתימות כסף בשיניים (ועוד כמה מחומר אחר-הלבן). סתימת כסף אחת נדמה לי שקצת נסדקה, או אולי השן עצמה. מתלבטת מה לעשות עכשו. זה מסוכן להחליף את הסתימה הזו עכשו? בכלל מחליפים סתימות כאלו או רק סותמים עוד קצת?
תודה רבה רבה
מה עושים במקרה כזה?
שלום תמי
אני מקווה שאת כאן בימינו אלה
מדברים שקראתי אני מבינה שאת מומחית לענייני כספית וסתימות בשיניים
אני בניסיונות להכנס להריון בזמן האחרון (יש לי 3 ילדים) ויש לי 5 סתימות כסף בשיניים (ועוד כמה מחומר אחר-הלבן). סתימת כסף אחת נדמה לי שקצת נסדקה, או אולי השן עצמה. מתלבטת מה לעשות עכשו. זה מסוכן להחליף את הסתימה הזו עכשו? בכלל מחליפים סתימות כאלו או רק סותמים עוד קצת?
תודה רבה רבה
מה עושים במקרה כזה?
-
תמי גלילי
במקרה נכנסתי הנה...
לא יודעת מה עשית בסוף.
לא יודעת מה עשית בסוף.
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2017, 19:45
תמי גלילי
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
תמי שלום, רציתי לשאול אותך מה דעתך על הגישה הביו רפואית המוצעת על ידי רוני אנטן וטלי אנגור?
תמי שלום, רציתי לשאול אותך מה דעתך על הגישה הביו רפואית המוצעת על ידי רוני אנטן וטלי אנגור?
-
תמי גלילי
את רוני אנטן וד״ר ברגר שהיא עובדת איתו אני מכירה כבר 14+ שנה וממליצה עליהם בחום. חמים, חכמים, עם טונות ניסיון, אפס אגו, מקשיבים להורים ומכבדים אותם, ואנשי דיאלוג באופן כללי.
את טלי אנגור אני לא מכירה. קראתי עליה ביקורות מעורבות.
לגבי הגישה הביו רפואית - זה הרבה מאוד דברים. עם המלווים הנכונים את יכולה לקחת מה שמתאים לך ומדבר אלייך ולהגיד לא למה שלא.
יש ילדים שטיפול בגישה עזר להם מאוד, יש כאלה שפחות...
אם יש טיפול ספציפי שאת מתלבטת לגביו, אולי אוכל לעזור יותר. את מוזמנת לשלוח לי דואל לפי הכתובת בראש הדף. גם פרטים על הילד/ה הספציפי/ת אולי יעזרו.
אני מציעה גם שתיכנסי לקבוצת אוטיזם גישה ביו רפואית בפייסבוק או שתפני לאדמין שלה, דורון, שהוא חכם, שקול וידען.
בהצלחה.
את טלי אנגור אני לא מכירה. קראתי עליה ביקורות מעורבות.
לגבי הגישה הביו רפואית - זה הרבה מאוד דברים. עם המלווים הנכונים את יכולה לקחת מה שמתאים לך ומדבר אלייך ולהגיד לא למה שלא.
יש ילדים שטיפול בגישה עזר להם מאוד, יש כאלה שפחות...
אם יש טיפול ספציפי שאת מתלבטת לגביו, אולי אוכל לעזור יותר. את מוזמנת לשלוח לי דואל לפי הכתובת בראש הדף. גם פרטים על הילד/ה הספציפי/ת אולי יעזרו.
אני מציעה גם שתיכנסי לקבוצת אוטיזם גישה ביו רפואית בפייסבוק או שתפני לאדמין שלה, דורון, שהוא חכם, שקול וידען.
בהצלחה.
-
תמי גלילי
כדי להעתיק