תזונה לריפוי פיסורה וטחורים

מור*
הצטרפות: 02 מאי 2002, 01:34

שליחה על ידי מור* »

אני לא מכירה את המשחה הזאת???? היא עוזרת? צריך מרשם רופא?
תפרטי לי בבקשה....
סובלת_מאוד*
הצטרפות: 20 יולי 2006, 17:14

שליחה על ידי סובלת_מאוד* »

משחת נפידיפין 0.2 idsn כך זה נקרא יש גם 0.4 אבל זה כבר הרופא מחליט.. צריך מרשם רופא דרך אגב הרופאת משפחה רשמה לי פעם אחרונה כי תור לפרוקטולוג זה שנים😟.. לפעמים היא מאוד מקלה עלי המשחה אני מורחת אותה ארבע פעמים ביום, ורכשתי אותה בסופר פארם זה לוקח כמה ימים עד שמגיע או שתחפשי בית מרקחת שכן מחזיקים.
איך את מרגישה ?? תעדכני..
יורם*
הצטרפות: 10 אוגוסט 2004, 21:32

שליחה על ידי יורם* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

לא מאחל את הסבל הזה לאויבים שלי.
מה שכן להשתדל לא לעשות ניתוח. חיתוך שריר פי הטבעת מביא תופעות לוואי לאחר שנים ויש סיכון גדול ל"בריחת נוזלים" מכיוון שאין מה שיחסום את היציאות בטבעי. השריר נפתח כשמתאמצים ואז יש יציאות בנורמה. אם פי הטבעת מנותח או אז יש בריחות של נוזלים לא עלינוץ.

בקיצור שנהיה בריאים.
חיים*
הצטרפות: 29 מאי 2004, 19:31

שליחה על ידי חיים* »

אני סובל מפיסורה כבר 10 שנים ניסיתי הכל שום דבר לא עוזר הבעיה אצלי בעיקר היא גירודים חזקים שלא מצליח למנוע וזה מגרה ופוצע מסביב לפי הטבעת ואז מתחילים כאבים וקושי לתפקד . חודש אחרון ממש קשה.
מה שמעניין שזה לפי מה שאני קורה זאת בעיה של נשים יותר מגברים אולי בגלל הריונות.
מה יהיה הסוף
סובלת_מאוד*

חיים - זה לא בעיה של נשים בלבד!! אני מבינה את הסבל שלך אני הולכת לעבור ניתוח שני ביום שלישי הקרוב, אין ברירה עברתי ניתוח לפני שלושה חודשים ולא היתה לי הטבה אפילו יום אחד, אני פשוט סובלת, וזה משפיע על הבית ועל כל הסובבים עד מתי אני ישכב במיטה כמו חולה סופנית?! להגיד לך שאני לא מתה מפחד זה יהיה שקר אבל אני רוצה את החיים שלי בחזרה!! רק בריאות אמן לכולכם ובשורות טובות
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אם לא עזר לך הניתוח, מדוע את הולכת לניתוח נוסף?
סובלת_מאוד*

כי הניתוח הראשון כשל!! אני שלושה חודשים עם משככי כאבים עם משחות נפידיפין או רקטוגסיק וכלום לא עוזר הלכתי לייעוץ אצל מומחה אחר ואמר לי חד משמעית ניתוח מקווה לטוב בנתיים הניתוח נדחה לשבוע הבא מבטיחה בלי נדר לעדכן רוצה כבר להיות אחרי ואני נורא פוחדת לסבול שוב
גבי*
הצטרפות: 09 אוגוסט 2003, 21:01

שליחה על ידי גבי* »

עברתי אתמול ניתוח פיסורה , מקווה לטוב ,אחרי שקראתי את הדף הזה די נהרס לי המצב רוח.
בכל מקרה הנתונים אומרים שיש מעל תשעים אחוז הצלחה...אז נקווה לטוב
רציתי המלצות קשה למה כדאי לאכול אחרי הניתוח...ובמיוחד מה אסור לאכול.
סובלת_מאוד*

היי גבי גם אני עברתי ב3/9 ניתוח פיסורה בפעם שנייה באסותא אל ייאוש אם חתכו מספיק בשריר אין סיבה שלא תחלים , אצלי לא חתכו מספיק אני ארבעה חודשים סובלת מאוד הפעם עשו לי כריתת פיסורה, תשמע תשתה שלוש פעמים ביום כף שמן זית תאכל סלט לי בכל אופן נראה שעגבנייה מאוד שורף את המקום אבל אני לא מוותרת לעצמי חייבים להתרפות ולא להחסיר ויטמינים, אני שותה פעמיים ביום בוקר וערב פגלקס לריכוך הצואה שחלילה לא תהיה עצירות אחרת חזרתה אחורה!! אוכלת בעיקרון רגיל לא מעמיסה והכי חשוב לועסת טוב טוב שלא יוצר מצב שביציאה יכאב נוו אני בטראומה!! אם יהיו לך שאלות בכייף והחלמה מהירה לשנינו.. הכי קטע אם עברנו באותו מקום את הניתוח ועל ידי אותו מנתח😜
פלוני_אלמונית*

שלום יש לי טחורים מאז ההריון הראשון והיו 4 לא בהריון או אחרי לידה בדרך כלל לא סבלתי מזה חוץ מבמקרה של עצירות או שלשול מיוחד. לאחרונה (כחודש) התחלתי בתזונה טבעונית מבוססת בעיקר על פירות ירקות אגוזים, רסק ירוק- תוצאה של זה היא שיש הרבה יותר יציאות ויותר רכות. יצחק בן אורי כותב בספר שלו שבעולם המערבי מקובל שיציאה אחת ביום זה טוב, ולטבעונים יש שלוש בדרך כלל לפחות. כלומר הבעיה שלי הפוכה ממה שמתואר כאן ברוב ההודעות שקראתי- בעקבות שיפור עצום בתזונה שלי יש לי כמות יותר גדולה של יציאות ויותר רכות וזה עורר את הטחוירם ומכאיב מאד אני מרגישה שהאזור מגורה יותר מדי. מה עושים?
ליאור*
הצטרפות: 13 אוגוסט 2004, 17:26

שליחה על ידי ליאור* »

אצלי הפגלקס היה הפתרון.
פעם קודמת שביקרתי בפורום הזה גלשתי בעמידה והמבין יבין...
חשוב לדעת שבמקרה של פיסורה סיבים תזונתיים זו לא מילת קסם וצריך להזהר לא להגזים עם זה.
תקופה ארוכה שיניתי תזונה לכזאת שעשירה בסיבים וצרכתי אבקת קונסיל ופתחתי כל בוקר עם קורנפלקס פייבר1 שמאוד עשיר בסיבים והתוצאה היא יציאות נפוחות מרוב סיבים מה שמונע כמובן את ההחלמה של הפיסורה.
התוצאה היתה שכל יציאה היתה מלווה במספר שעות של סבל: קשה לשבת, לפעמים הכאב מלווה אותך גם בעמידה ואפשר להשתגע. אני נזכר בנסיעות ברכב שאתה תקוע בפקקים ובא לך למות...
לאחר כחודשיים שלושה בשיחה עם רופא הוא אמר לי להחליף את הקונסיל באבקת פגלקס (ניתן להשיג בכל בית מרקחת ללא מרשם) ובכלל לא להגזים עם הסיבים. לדאוג שיהיו בתפריט אבל לא להפוך את זה לעיקר בכל הארוחות. אה וכמובן לא לשכוח לשתות הרבה.
תוך יומיים מצריכת הפגלקס היציאות הפכו להיות רטובות ובעלות נפח קטן כך שהחל סוף סוף תהליך ריפוי.
בשלב זה יש שיפור מאוד גדול באיכות חיים למרות שעדיין יש תחושה מציקה בחלק מהימים בעקבות היציאות אך לעיתים זה כמעט ונשכח.

בכל מקרה, לא פתרון טבעי אך עבורי זה עשה את העבודה...
פלוני_אלמונית*

אני חודשיים אחרי לידה וסובלת נוראאאא מהפיסורה כאבים איומיםםם שרק מי שיש לו את זה יכול להבין את הכאב.. התחלצי לשנות את התזונה אבל אני גם לוקחת כדורים משלשלים התחלתי עם המישחה נדיפידין מקווה שזה יעזור
אחת_שסבלה*
הצטרפות: 22 מאי 2014, 10:22

שליחה על ידי אחת_שסבלה* »

יש לי פיסורה כבר שנים לצערי וניסיתי את כל המישחות הקיימות בשוק הרפואה אחת המישחות שהרגיעו את הכאבים החזקים היא פרסטו גל זאת משחה שמקררת את כל האזור הכואב במהירות יש לחזור על מריחת המשחה עד 6 פעמים ביום ובנוגע לתזונה צריך להקפיד על אכילת פירות כמו מילון שלם ביום או אבטיח ושזיפים טריים ולעת ערב קערת סלט ירקות בשלל צבעים עם שיבולת שועל ושמן זית ואני אישית רואה שיפור ולכן חילקתי לכם מעצותי מקווה שעזרתי רפואה שלימה לכולם
פלוני_אלמונית*

אני גם סובלת לעיתים-בעצמי רוקחת משחות ורפואות הגעתי לפורמולה שמאוד עוזרת לי וללקוחותי-על בסיס ג'ל, צמחי מרפא, שמנים צמחיים-למשל רותה-לכווץ כלי דם, נים, תמנו ועוד., הידרוסולים כמו הממליס, קמומיל, גרניום ועוד..., ושמנים אתריים.
שומרת במקרר וכל יציאה מקפידה למרוח כשיש לי פיסורה פעילה,
לא מנגבת עם נייר אלה מספיגה רב מגבת בתערובת הידרוסולים עם שמנים צמחיים-מעין שמן הידרופילי עם הממליס.
לגבי תזונה - אצלי זה נובע דווקא מעודף יציאות רכות וחומציות ולכן לא לאכול סולניים- תפ"א, עגבניה, חצילים ומזון חומצי. לעיתים יש גם גירוד בפי הטבעת שמתלווה-אז אמליץ גם על תזונה לקנדידה.
איילת_מושל*
הצטרפות: 12 פברואר 2008, 22:43
דף אישי: הדף האישי של איילת_מושל*

שליחה על ידי איילת_מושל* »

אני כתבתי למעלה -רוצה להוסיף שגם קשור לסטרס ובעיות שקשורות לצ'אקרת הבסיס לכן רצוי לשלב טיפול רגשי, אנרגטי וכו'...
אני משלבת פורמולה של שמנים אתריים לצאקרת הבסיס או בהתאמה אישית ללקוח אבחון בריח-נקרא פסיכוארומתרפיה.
אנונימי

שליחה על ידי אנונימי »

אני סובל מפיסורה זה שישה חודשים
לאחר תקופה שלא הבנתי מי נגד מי התחלתי לקרא
הבנתי שיש צורך בשלב ראשון לטפל ביציאות רכות אך מגובשות לכן הקפדתי על שתיית מים סיביםתתזונתיים ואסידופילוקס שזה פרוביוטיקה\
לקחתי של סולגר פעם ביום עם הארוחה
בבוקר שתי כפות שמן זית אכותי ושתי כסות מים חמימים עם סיבים תזונתיים
לחם שיפון או כוסמין +אבוקדו
משקה אלוורה פעמיים ביום
אמבטיות ישיבה מים חמימים
שטיפות לאחר כל יציאה
טיפלתי במשחת נפידיפין היום הבנתי את הטעות הרוקח הסביר שיש להחדיר פנימה את המשחה אחרת זה לא עובד
בלילה אני מורח בנוסף משחת אלווורה
אני לא רוצה להגיע לניתוח ואמצא את התרופה
פעילות ספורט ריצה הליכה כל יום לא תמיד אני מקפיד
המצב השתפר
אך אסור לטעות על כך משלמים ביוקר
מבקש לדעת האם כדאי לנתח אומרים שיש הצלחה 90%?
האם מיץ לימון בבוקר עם מים חמימים לא יגרום לתחושת צריבה הרא כתוב לא לצרוך פרי הדר
עד כה אכלתי ארבע פירות ביום הבנתי מכם שצריך לצמצם
חשוב לאכול אוכל מבושל אפונה עם ארטישוק מצויין
אנונימי

שליחה על ידי אנונימי »

האם אפשר לקבל המלצה על נטורופאת מצוין קראתי ד"ר דני קרת יש שמות נוספים
כמו כן יש מכם שהמליצו על דיקור סיני אפשר לדעת מי והיכן
אנונימי

שליחה על ידי אנונימי »

קראתי על המלצה לשימוש במשחת עפולים ושמן דם המכבים של עשבי קדם
האם משהו ניסה את זה?
פלוני_אלמונית*

שלום
דבר ראשון רציתי להגיד שהפורום הזה מאוד עוזר יש בו המון מידע וזה גם מחזק ומעודד לראות שיש אנשים שמבינים את הסבל הנורא והכאבים שאני עוברת
יש לי כבר הרבה שנים פיסורה ניסיתי המון דברים ושום דבר לא עוזר זה נע בין תקופות מאוד קשות שכמעט אין הפוגה בכאבים לביןם תקקופות קצת יותר רגועות
רציתי לדעת האם אתם מכירים או מישהו יכול להעיד על עצמו שנרפא לגמרי מפיסורה ללא ניתוח?
אני ממש לא רותה לעשות את הניתוח אבל הסיוט והכאבים ממש הרסו לי את החיים ואני מרגישה שנאי חייבת דחוף להרפא מזה.
אעם מישהו מכיר סיפור כזה אשמח לשמוע
אנונימי

שליחה על ידי אנונימי »

אני מכיר משהו שנרפא
תזונה נכונה
אמבטיות מם חמימים
פעילות ספורטיבית הליכה מהירה
פלוני_אלמונית*

משחת דרמא קומבין עוזרת ביותר לריפוי הפיסורה.
פלוני_אלמונית*

משהו יכול להגיד תוך כמה זמן פחות או יותר זה עובר אם מקפידים על התזונה וכו?
פלונית_שסבלה*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2014, 05:41
דף אישי: הדף האישי של פלונית_שסבלה*

שליחה על ידי פלונית_שסבלה* »

אני נרפאתי ממצוקה קשה של פיסורה וטחורים וקרונס
לקח כחודשיים של שינוי תזונתי משמעותי
הורדתי חלב סוכר וקמח לחלוטין
בזמנו לקחתי כחודשיים פרדנינזון
בדיעבד זה לא היה שרודר
היום אני ארבע שנים אחרי
ציפור דרור
ממליצה בחום על צריכת סלק ותפוחי עץ כסגולה לחיים טובים:-)
אפשר לצאת מזה עם שינוי הרגלי אכילה
פלונית_שסבלה*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2014, 05:41
דף אישי: הדף האישי של פלונית_שסבלה*

שליחה על ידי פלונית_שסבלה* »

בדיעבד הפרדנינזון לא היה הכרחי
מ*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2004, 16:20

שליחה על ידי מ* »

היי אני גבר שסובל מפיסורה כל כמה שנים הפעם זה ממש החמיר שהפסקתי לאכול מהפחד שייצא צואה קשה
כמעט שבוע שאני על מים
הים הלכנו אני ואשתי לרופא שממליץ על ניתוח,מישהו יש טיפים להמנע או לא להמנע כי אני מושבת לחלוטין וכל היום אני רק חושב איך להמנע משרותים ואוכל
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

לא עבר לך כבר מרוב צום?
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

שליחה על ידי פלונית* »

תאכלו מלא סלק
פלוני*
הצטרפות: 14 נובמבר 2001, 21:52

שליחה על ידי פלוני* »

אני יותר מ 20 יום סובל גם מטחורים חיצונים וגם מפיסורה אחורית זה פשוט גמר לי על החיים אני לא מצליח לעבוד ולא לשחק עם הילדה אך זה אמור לעבור הסבל הזה
פלוני_אלמונית*

אני שותה תה סורך לי לחיים בפנים מה צריך לעשות
פלוני_אלמונית*

משחת ניפדיפין מצויינת ניתנת במרשם רוקחים אותה במיוחד אחרי ארבעה ימים של טיפול נגמר הסבל. אמבטיות ישיבה למשך 20 דקות מרגיע.

עברתי סבל נוראי ויום לפני תאריך הניתוח עבר.

הבעיה חוזרת כאשר חוזרת העצירות. לנסות להימנע מעצירות ושנות את התזונה לדברים שמרככים.
הסובלת...*
הצטרפות: 20 דצמבר 2014, 09:55

שליחה על ידי הסובלת...* »

אני סובלת שנים מפיסורה שהולכת ובאה...
אני חצי שנה אחרי ניתוח שרוול סובלת שוב מפיסורה ועכשיו גם יצאו טחורים. הפעם הסבל והכאבים קשים מאד לא מתפקדת בכלל בבית לא עובדת כבר יותר משבוע...
הצילו....
קבעתי תור לרופא שוקלת ניתוח...
קראתי ההמלצות אבל מה עושים עד שהתזונה עוזרת
איך קמים בבוקר לתפקד עם הכאב הזה??
שחר_מ*
הצטרפות: 28 ספטמבר 2014, 16:23

שליחה על ידי שחר_מ* »

עוד המלצות על מה שכתבו כאן
לאכול סלט ירקות גדול בערב, כך הרכיבים של הירקות החיים ייצרו צואה רכה בבוקר.
למעט באורז לבן ומלח. הם יוצרים צואה קשה.
אחרי השירותים, לנגב עם נייר באופן כללי ובעדינות, ובמקלחת לשבת על כיסא ולשטוף את הישבן טוב טוב עם מים קרים. מרגיע מאוד את המקום.
הליכות. לפחות פעמיים בשבוע לעשות הליכות של כשעה. אפילו הליכה איטית. הזרמת הדם עוזרת יופי לריפוי טבעי של פיצעונים ושריטות שונות
סובל_כבר_חודשיים*
הצטרפות: 22 דצמבר 2014, 09:25

שליחה על ידי סובל_כבר_חודשיים* »

אין הרבה מה להוסיף על כל מה שנאמר כבר
כל אחד צריך להכיר אצ גופו וללמוד ממה להימנע ומה עושה לו לא טוב.
כמובן שטוב להימנע לחלוטין מקמח לבן, סוכר, מלח, אלכוהול, קפאין, קפה גם בלי קפאין, נס קפה זה ממש אסון עדיף קפה שחור שבו הפולים נשארים מחוץ לגוף.
להימנע מאוכל מטוגן טהייתי ממליץ עד הריפוי אוכל טבעוני בלי שום דבר מהחי.
ארוחת ערב קטנה רצוי מיץ ירוק עם כמה שקדים, קצת קינואה, נבטים וטחינה.
פסיליום עוזר, ו...
פפאיה, גם לאכול פלח שניים ביום (רצוי מאד ארוגני) וגם לקחת חתיכה ולשים על המקום לפני השינה בבוקר החתיכה תצא לבד.
4-5 פירות ביום, תה אחרי כל ארוחה (עוזר בעיכול), שמן קוקוס למרוח במקום וכפית בארוחת הצהריים. כף טחינה גולמית ביום, כפית שמן זית לסלט
מי שיכול צום מים לשבוע, ומיצים.
הרבה, הרבה תפילות ובעז"ה יעבור...
כמו בנפש גם הגוף צריך לחזור בתשובה מהרגליו הרעים...
שחר_מ*
הצטרפות: 28 ספטמבר 2014, 16:23

שליחה על ידי שחר_מ* »

עכשיו נתקלתי בעוד מידע מהתחום,
במקרה כזה, לאכול רק פירות,
לא ניסיתי על עצמי,
אבל זו עוד אופציה שנראת לי טובה לנסות.
בהצלחה
פלוני_אלמונית*

למישהו יש נסיון (חיובי ושלילי) עם משחת פיסורהX של חברת שמן טוב?
על פי האתר שלהם זה מחולל ניסים....
פלוני_אלמונית*

ממליצה בחום על המשחה היחידה שעזרה לי בשם פרסטו ג'ל וזאת לאחר שניסיתי אין ספור משחות, ברגע שמורחים את המשחה יש תחושה של שריפה אך לאחר כמה רגעים חשים הקלה והכאבים נעלמים
פלוני_אלמונית*

אני שותה סיבים אוכלת פירות וירקות ושמה שמן אובליפיחה לי אסור ניתוח כי אני רק בת 12...
ד'ר_אביטל_נעים*
הצטרפות: 23 מרץ 2015, 14:15

שליחה על ידי ד'ר_אביטל_נעים* »

לקחת חציל לחתוך אותו לחתיכות קטנות לטבול בשמן ולדחוף לישבן
פלוני_אלמונית*

לאכול ברנפלקס של תלמה יש בו כמות הרובה של סיבים תזונתיים
פלוני_אלמונית*

שלום לכולם
אני סובלת מפיסורה כ-8 חודשים, לאחרונה התחלתי לעשות דיקור סיני עם שינוי תזונה, חל שינוי משמעותי וכמעט שאיני מרגישה כאבים אך נותרה לי צלקת קטנה שמתנפחת כאשר הצואה רכה, האם הצלקת הזאת תעבור?? האם יש אנשים שהבריאו מפיסורה לגמרי והיא לא חזרה להם? מישהו פה מכיר מישהו שעבר ניתוח לפיסורה והוא מאושר מהתוצאות?
פלוני_אלמונית*

הפיסורה אורחת קבועה מזה 15 שנים. למדתי לשלוט בהתקפים על ידי שתיית פגלקס מפעמיים יום בהתקף ואפילו שתית כף פרפין שלוש פעמים ביום. לאחר יציאה שטיפה במים וסבון בעדינות. אם כואב ניתן לשים נר וולטרן מרוח בפרסטו גל וזה מקל על הכאב מיד. הכירורג שטיפל בי המליץ במקרה של התקפה קשה להוסיף ןנר וולטרן גם כדור אקמול. לאחר מס ימים עם הנרות הדימום נפסק היציאות פחות כואבות והכאב המתמשך מעומעם. צריך סבלנות שמירה על הגיינה והתמדה עם הפגלקס.
בתום ההתקף חייבים להמשיך עם הפגלקס פעם ביום רצוי בערב ליציאה רכה בבוקר. פרסטו גל ניתן לרכוש בניו פארם. אפשר לצאת מהכאב.
פלוני_אלמונית*

אהלן

אין ספר שפיסורה נובע מבעיה נפשית, לחץ ומתח. קודם יש לרכך את הצואה , אני משתמש בפגלקס ושותה המון מים כמו כן רק לא אורז לבן ולא לחם . דבר שני יש משחה שנקראת "עפולים" של חברת קדם - מחוללת ניסים, שמים אותה בלילה עם שמן "דם המכבים" גם של חברת קדם ובבוקר מוציאים . ברור שאם לא מטפלים בתזונה וגם בלחץ זה לא יעזור.
פלוני_אלמונית*

סובלת מפיסורה כשנתיים מאז הלידה. ניסיתי אמבטיות ישיבה, שלל משחות טבעיות ושמנים, פגלקס ופסיליום ושינוי תזונה. במשחות רפואיות לא השתמשתי כי פחדתי מתופעות הלוואי. שילוב הדברים הנ"ל עזרו אך לא לחלוטין. היום אני לא לוקחת שום תוסף (שגם רצוי לא לקחת לאורך זמן...), לא מורחת שום שמנים או משחות ולא צריכה אמבטיות ישיבה - השינוי העיקרי שעוזר לי הוא תזונה טובה ומאוזנת עם הרבה ירקות ופירות, אך בעיקר שתיית הרבה מים ותה צמחים, ואכילת חסה !!! (עלים חיצוניים וכמה שיותר ירוקים, לפחות 5-6 עלים ולפחות עם 2 ארוחות ביום). התחלתי לפני כמה שבועות וכיום כמעט ולא סובלת כלל, אלא אם כן לא מקפידה על הנ"ל. מאחלת לכולם בריאות טובה.
אנונימי

שליחה על ידי אנונימי »

שלום לכולם,

אני חייב לשתף אתכם בסיפורי האישי.
לפני כ-3 חודשים בערך קיבלתי את ה"מתנה" הנקראת פיסורה.אני חייב לציין כי ככל הנראה קיבלתי את התופעה ממספר גורמים אשר איני יכול להצביע בוודאות מהיכן היא הגיעה (לחץ נפשי,חריף,ישיבה ממושכת וכו').
אין צורך לציין ולומר לכם את החוויה הארורה והקשה מנשוא שעברתי.הייתי צורח לשמיים בשירותים ואף שעות לאחר מכן למרות שהקפדתי הקפדה יתרה על שתיית מים מרובה/סיבים תזונתיים/אמבטיות ישיבה ועוד איסורים כאלו ואחרים שיכולים להטריף אדם רגיל.
אך לדאבוני ולצערי לאחר כחודשיים וחצי של עליות ומורדות במצבי הגופני ולאחר ימי חופשה מרובים מהעבודה החלטתי לעשות את הניתוח.
חברים יקרים: אני אדם חדש ברוך ה' ואני ממליץ בחום רב לבצע את הניתוח.אל תחכו!!! איך לא חשבתי לבצע אותו לפני כן?אילו רק יכולתי לשבת עם כל אחד ואחת מכם ולהמליץ על הניתוח הייתי עושה כך.
בהצלחה ורק בריאות!!!
השדון*
הצטרפות: 31 יולי 2015, 19:36

שליחה על ידי השדון* »

שלום לכם אני סבלתי המון שנים מטחורים עד שהחלתתי לעשות את הניתוח ו אחר הניתוח במספר שבועות חזרו לי טחורים ו זה לא נעים אז אל תמהרו לעשות ניתוח תבדקו דרכים אחרות כי הניתוח קל אבל. ההחלמה היא נוראה קשה
נטלי*
הצטרפות: 01 ספטמבר 2003, 14:02

שליחה על ידי נטלי* »

שלום רב לכל הסובלים ,קודם כל ,מרבית האוכלוסיה בעולם מכירים את התופעה הכואבת פיסורה וטחורים , וצרת רבים חצי נחמה ,ומי כמוני יודעת כמה סבל ודיכאון זה גורם ,אני כבר שנתיים לוקחת על בסיס יום יומי פגלקס בטעם תפוז ,כל ערב בשעה קבועה ,ושכחתי לגמרי מהפיסורה , אבל השבוע אכלתי כמות לא מבוטלת של שוקולדות שאהבתי , והרבה זמן לא פינקתי את עצמי ,ועוד פעם חזרה לי הפיסורה ,זה לא פשוט בכלל ,אז הפסקתי לאכול שוקולד ,והתחלתי תזונה בריאה ,סלט ירקות עם שמן זיית ,לחם מדגנים מלאים ,גבינות רכות , מרחתי גם משחת רקטצורין ופתילות רקטצורין וזה משתפר לאט לאט , הכי חשוב שטיפות טובות ,ולא להתאמץ מידי בשירותים ,לא צריך להלחיץ את הגוף ,אז לכל מי שסובלת , או סובל לא להרבות בשוקולד ,בקולה ,ואלכוהול, זה מייבש את היציאות , העיקר לאכול בריא ,ולשתות פגלקס יום יום ,זה שווה כל שקל כי אין כמו הבריאות בעולם , ואני מאוד מרוצה מהפגלקס ,אבל זה לא ממש עוזר אם מרבים באכילת שוקולד , וממעיטים בסיבים תזונתיים ,שנמצאים בלחם מחיטה מלאה ,בפירות וירקות ,עם הקליפה ,והרבה מיים ,אני מאוד מקווה שלא חפרתי לכם ,פשוט רציתי לשתף את כולכם ולעזור , כי רוב האנשים בעולם סובלים מהקללה הזאת ,אשמח לקבל מכם תגובות.
פלוני_אלמונית*

מה נשמע? גם אני לוקח פאגלקס וזה עוזר לי וגם משחת עפולים ושמן דם המכבים, אך בשבתות וחגים הצואה בבוקר הופכת להיות שוב קשה ושוב, כואב, לי, האם זה בגלל שאני אוכל עוף ודג בערב? למרות שאני מקפיד לאכול קצת ורק קמח מלא וכו?
פלוני_אלמונית*

לכל החוששים.....ניתוח הוא הפתרון!!!!!!!!!!!!! מנסיון!!!!!!!!!!!!!!!!!
פלוני_אלמונית*

כבר עשרה חודשים עם פיסורה מאז הלידה השנייה שלי. ניסיתי הכל שינוי תזונה (שעזר קצת) וחזר חזרה לאחר מספר שבועות.
שותה פגלקס שעוזר אך עדיין יש דימום מידי פעם וכאבי תופת. קניתי מהאתר את המשחה פיסורX של שמן טוב עלתה לי 300 שקלים וסתם משחה חארטה!!
עכשיו התחלתי דיקור סיני ומקווה שה' יהיה איתי ויוציא אותי מהסבל הנוראי הזה!
ענבל_נתן_בר*
הצטרפות: 25 אוקטובר 2007, 16:00
דף אישי: הדף האישי של ענבל_נתן_בר*

שליחה על ידי ענבל_נתן_בר* »

המפתח לטיפול בפיסורה הוא שילוב של פתרון תזונתי אם צריך (וכמעט תמיד צריך) ובירור של השורש הרגשי של הבעיה (לא מדברת על פיסורה של שלושה ימים שעוברת מעצמה, אלא על פיסורה שנמשכת זמן מה)- מניסיוני כבר 11 שנים בטיפול בכלל ובפיסורה בפרט תמיד יש דפוסים רגשיים והתנהגותיים שגורמים לכך. לנסות לפתור פיסורה כרונית רק עם משחה או רק עם שינוי תזונה זה בדרך כלל לא עובד לצערי. אני ממליצה לכל הסובלים כאן ללכת לטיפול שיתייחס לכל הגורמים הנ"ל.
ניתוח הוא לא הפתרון, כי הוא לא פותר לא את נושא התזונה ולא את הנושא הרגשי. מטופלים רבים מגיעים אלי אחרי ניתוח. או שהפיסורה חזרה, או שפתאום צצה בעיה אחרת. כי כשעושים ניתוח לא עושים עבודה, רק מזיזים את ההתבטאות של הבעיה למקום אחר.
רפואה שלמה לכולם, ענבל נתן בר
פלוני_אלמונית*

האם מרק אפונה תורם לתזונה לאחר הניתוח?
פלוני_אלמונית*

אני סובלת מפיסורה במשך 3 חודשים אחרי לידה..בהתחלה לא ידעתי בכלל מה זה והזנחתי..תארתי לעצמי בתמימותי שיעבור..אבל מיום ליום זה הלך והחמיר והגיע למצב שלא יכלתי להתפנות...כאבים איומים שאי אפשר לתאר..כאילו אני עוברת ניתוח בלי הרדמה..ודימומים ממש קשים!!!!
ואז סוף כל סוף החלטתי שאני חייבת לרוץ לרופא ועכשיו באמצע לטפל בעצמי...אבל כמה דברים שלמדתי שעוזרים לי אשמח לשתף..
א.לא לגוע במוצרי חלב!!!! זה הפסיק את הדימום לגמריי..
ב.לא להתקרב לקפה שחור..נס קפה..פרות הדר (חוץ מלימון שהוא דווקא עוזר מאוד..) עגבניה חצילים דברים מטוגנים..תפוחי אדמה..לחם לבן..(רק כוסמין אפשר וגם בתקופה של הטיפול עדיף להמנע לגמרי אם אפשר...
ג.סלטיםםםםם ובעיקר עלים ירוקים..חסה כרוב פטרוזליה כוסברה...ירקות כתומים...מרקים והכל מתובל ומבושל עם שמן זית..כמובן שכל דבר שיש בו סיבים תזונתיים מעולה..עדשים..ברנפלקס וכו..
כל אלה עוזרים מאודדדד ליציאות.
ד.כל יום לאכול 2 שזיפים מיובשים
ה.על הבוקר לשתות 2 כפות שמן זית
ו.עוזר מאוווד שעה לפני כל יציאה למרוח חמאה למטה..זה מרכך מאוד את המקום והציל אותי מלא..זה כמו שפתיים סדוקות ויבשות שצריך למרוח עליהם משחה כדיי שיתרכחו ככה גם למטה אותו דבר בדיוק! וחמאה ממש עושה את העבודה פלאים!
ז.טעות שהרבה טועים בה..אנחנו רגילים לשבת בשרותים ולהפריד את הישבן כדי שלא יתלכלך...זה גורם לקרע יותר עמוק ומסבך יותר! פשוט תשבו עם ישבן סגור בלי לפתוח אותו..ולי מאוד מאודדדדד עוזר זה ישמע הזויייי אבל כשסובלים עושים הכללל כדי לא לסבול שוב..אני פשוט עושה בעמידה! מתחילה טיפההה בישיבה וכשמרגישה שמתחיל לצאת נעמדת ווזה ממש עוזר לי..
ח.לשתות לפחותתת 3 ליטר ביום..אין מה לעשות..חיבים!!
ט.לעשות ספורט..להמריץ קצת את הדם ולעזור לפעילות מעיים..
י.ללכת לרופא ולשים משחות ומה שצריך..בלי להתעצל! (אני אישית מקביל למשחות מנסה את פיסורX של שמן טוב...מקווה בעז'ה שיעזור..
יא.לא להיות לחוציייםםם!! אני יודעת כמה זה קשה כי לי היה מאוד קשה להרגע והייתי ממש בחרדות כל היום..אבל הלחץ מקשה את הצואה!! פשוט תעסיקו את עצמכם..תצאו..תטילו..שכחו מזה..חייב!!
יב.לא להתאפק! לעשות כשהגוף דורש..ככל שזה נשאר בגוף ולא יוצא המעיים סופגים את הנוזלים של הצואה ואז היא מתקשה! פשוט לעשות כשהגוף מבקש!
יג.והכי חשוב שזה בעצם היה אמור להיות הראשון..זה להתפלל ולבקש שזה יעבור בעז'ה!! לקבל החלטה בלי נדר ולהתחזק במשהו..ולברך אשר יצר אחרי שרותי בכוונהההההה!!!!
ובעז'ה כולנו נתרפא!
מור*
הצטרפות: 02 מאי 2002, 01:34

שליחה על ידי מור* »

אחרי הלידה סבלתי מכאבים חשבתי שזה מהלידה חיכתי בסבלנות שזה יעבור לא חלמתי שיש לי פיסורה כבר שנה שאני עם כאבים גרד ודימום ורק לאחרונה הבנתי שזה משהו אחר והתחלתי ללמוד על הנושא. אני נגד ניתוחים שאפשר למנוע ומאוד רוצה להתגבר על זה בכוחות עצמי! אשמח לקבלת טיפים שעזרו רפואה שלמה לכולם/ן...
מתבייש*
הצטרפות: 12 אפריל 2016, 14:00

שליחה על ידי מתבייש* »

אני סובל מפיסורה כ4 חודשים
האם יש קשר בין זה שאיני מצליח לנגב את הצואה עד הסוף לפיסורה ?

(כמה שאני לא מנגב תמיד נשאר עוד צואה (אפילו אחרי שטיפת האזור))
תמרוש_רוש
הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

כן, עשוי להיות קשר.
נשמע שלהתקין בידה בשירותים יועיל לך. יש בידה עם זרם חזק ודק של מים, שמכוון למיקום הנכון ומנקה ביעילות.
ממליצה בחום גם על יציאה בכריעה. תמיד לכרוע לקקי, זה מסייע לשרירים לעבוד נכון יותר ומצמצם מאוד את המריחה.
פלוני_אלמונית*

שלום לכולם ושבוע טוב אני נימצא במצב של פיסורה כרונית סבלתי מיזה כמה שנים והזנחתי היום אני שבועיים אם החמרה במצב בקושי יכול ללכת שלא נדבר על שרותים כול יציאה זה סרט ביפני עצמו כאבים שאני כימעט ולא יכול לעמוד בהם אני ישמח לקבל כול עצה שתעזור לי אני ניסתי מעל 17 מישחות שלא נדבר על נרות ומשכחי כאבים אני על סף יאושששש
הצילוווווו
פלוני_אלמונית*

rectogesic משחה מעולה!!!

קצת יקרה (150 ש"ח לאחר הנחת קופץ חולים)

לי זה לא העביר לגמרי אבל בהחלט הרגיע (90% מהכאב נעלם)

בלי שום קשר תנסה לצרוך לפחות 4 פירות ו/או ירקות ביום זה בהחלט עוזר!! (תפוח עוזר מאוד)

בהצלחה :)
פלוני_אלמונית*

שלום לכולם,

אני בן 29, סובל מבעיית עצירות וטחורים כשנה.
אני רוצה לשתף את ה "חוויה" שלי במהלך התקופה הזאת עם הבעיות האלו,
לתאר איך הם התחילו מהם הסיבות לכך והחשוב איך הקלו עליי הטיפים בדף אינטרנט זה.

הרקע המקצועי שלי מתחום עיסוק במחשבים.
עבדתי כשנתיים במוקד תמיכה טלפוני, לחוץ ועמוס מאוד בשיחות ובעבודה.
גם בחיים האישיים, מצאתי את עצמי ועדין מוצא את עצמי לצערי בלחצים הנוגעים בעיקר לנושא של יוקר המחיה וריצוי כולל מהחיים.
יחד עם זאת ניהלתי שגרה תזונתית לא נכונה במהלך יום עבודה.
זה התבטא בכך שכמעט ולא שתיתי מים. אם כבר שתיתי משהו זה היה קפה והרבה ( 3 נס קפה ביום ושחור אחד אחרי ארוחת צהריים)
גם פירות , ירקות ומאלכים שכוללים סיבים שהגוף צריך כנראה שלא אכלתי מספיק, רוב האוכל שאכלתי היה אוכל רווי השמן שמספק חדר האוכל בעבודה.
שנים לפני כן, שתיתי הרבה קוקה קולה .. משהו שאני בטוח שפוגע בי היום ונמנע מאחד הגורמים לבעיות מהן אני סובל היום.

יום אחד ... פשוט ביום בהיר אחד במהלך יום העבודה הגעתי לשירותים ומשם החלה עצירות.
אם לפרט לטובת ידע באותו היום הייתה לי יציאה שמתאורת כ "סוג 1 - בסולם בריסטול) על כך קראתי בכתבה באתר הכללית
http://tinyurl.com/ntg9es7

הדבר נמשך כמה ימים שבהם לא הייתה לי יצאה סדירה, עד שבהתעייצות עם אבי נגשתי לסופר פארם וקניתי תכשיר/בקבוק חוקן.
אני לא זוכר מהו המוצר הספציפי שקניתי בדיוק באותו היום, יש לי בבית תכשיר דומה שנקרא "לקסיפרו" אותו קניתי בבית המרקחת של מרפאת "מכבי"
הקרובה לביתי. החוקן בהחלט עזר, השתחררתי הוקל לי. עד היום מדי פעם במקרים מסויימים ובימים של עצירות אני משתמש בתכשיר הזה.
טיפ למי שמתכוון להשתמש ולא השתמש מעולם. אין צורך לרוקן את כל החומר בקבוק אל הגוף. מספיק רבע או שליש ממנו והוא יעשה את העבודה עבור ,
כששפכתי יותר מזה לגוף הייתי מוצא את עצי שעות בשירותים עם שלשולים בלתי נגמרים, דבר שגם מזיק לטחורים/פיסורה ועשוי גם לכאוב לאנשים הסובלים מכך.

מכאן , לאחר תקופה שסבלתי מהתופעה והבנתי שלא מדובר במשהו חולף אלא בנורת אזהרה רצינית של הגוף,
התחלתי לשנות אורך חיים. את מקום העבודה הקודם עזבתי.
אני כמובן לא ממליץ לאף אחד לעשות זאת, היו לי סיבות אחרות לכך מעבר לנושא הרפואי.
מכאן אתחיל לתאר את הדברים שעשיתי בשנה האחרונה על מנת לשפר את המצב, מה עזר יותר ומה פחות. את הטיפים לקחתי מהאינטרנט.
  1. שינוי תזונתי מחמיר. - קפה הורדתי ל פעם,פעמיים/שלוש בשבוע (נס) שחור אולי לפעם אחת. הפסקתי שתיה של משקאות קלים מלבד תרכיז
ודומיו (מהול בהרבה מים), לחם אני אוכל אולי פעם בשבוע. לא אוכל מאכלי חלב ( גם לא יוגורטים , שום דבר).
  1. הגברתי דרסתית שתיית מים , לפחות 2 ליטר ביום, בבוקר סמוך לקימה אני שותה 2 כוסות מים מהולות בכף שמן זית כל אחד. אוכל יותר ירק ירוק (חסה, מלפפונים, פטרוזיליה , גמבה - עגבניות צמצמתי). אני משתדל להרחק ממאכלים מהולים בשמן ובשמרים. אני שותה לפחות 2 כוסות תה ירוק קמומיל ביום לפני/אחרי ארוחות לפעמים גם עם לימון. פירות יבשים אני אוכל כל מני. אני אוכל תפוח אחד ליום בשעות הבוקר.
  1. תכשירים / בהם אני משתמש - כאן אני באמת חייב את תודתי לעמוד הנוכחי ולאינטרנט בכלל , חשוב מאוד לשתף את הדברים כי גם לרופאים לא תמיד יש את כל התשובות בנושאים האלה. לאחרונה התחלתי שימוש באבקת "נורמלקס" - משנה חיים - פשוט החזיר אותי לפתקוד בכך שאני יודע שבפעם הבאה שאגיע לשירותים היציאה תהיה רכה ולא כואבת. אומר שההוראות על דף האבקה נכונות, אם אין צורך לא לקחת יותר
ממנה ביום. ניסיתי זאת הדבר גרם לי לשלשולים, זו לא מטרת התכשיר.
  1. תכשיר / תוסף סיבים תזונתיים BENFIBER - עזר לי בתקופה מסויימת להגביר יציאות. אך העניין הוא שמה שקרה לפחות אצלי הוא שהתכשיר הגביר גם את נפח/גודל היציאה. וכשהתחלתי לסבול מטחורים, מצב של צואה גדושה גורם לכאב ודימום ביציאה. עדיין אני ממליץ על התכישר באופן עקרוני, יותר עבור מישהו שסובל ממעט עצירות , פחות עבור מישהו שסובל מטחורים/פיסורה.
כמו כן אני משתמש במשחות שונות באיזור פי הטבעת לטובת טיפול/הקלה בטחורים עצמה. כרגע אני משתמש ב"פלאמליס ג'ל" שהומלצה לי ע"י הרוקח בבית המרקחת. , לא גיבשתי דעה כרגע לגבי המשחה אגבש בהמשך, באינטרנט ממליצים על משחה בשם פרסטו-ג'ל , אולי אנסה אותה בהמשך אם לא אהיה מרוצה מהמשחה הנוכחית.

לסכם את הכל כבר אין לי כח, אני מקווה שהמידע כאן עוזר, תודה לכל התורמים לעמוד הזה.
הידע כאן משנה איכות חיים.
פלוני_אלמונית*

אפשר בבקשה לדעת מה תאחלס מומלץ לאכול?לא דברים כללים..
משהו ספציפי נגיד שמומלץ לאכול?
פלוני_אלמונית*

מותר לאכול מלפפון חמוץ?
ירושלמי_סובל*
הצטרפות: 15 אוקטובר 2016, 23:10

שליחה על ידי ירושלמי_סובל* »

חברים וחברות, יש לי פיסורה חוזרת כרונית...הבעיה היא הדיכאון שמקבלים כאשר שורף לאחר יציאה לעומת ה"היי" שמקבלים כאשר יש יום טוב עם יציאה קלה ובלי מבער בטוסיק...
הניתוח מפחיד אותי מה גם שכבר פעמיים הצלחתי לצאת מזה עם רקטוג'סיק ופראפין ואפילו לתקופה של חצי שנה...חשבתי שהניתוח בעל 90 אחוז הצלחה או יותר עד שנתקלתי בתגובות בפורום הזה של אנשים שעשו פעם שניה...הוציא לי את האויר מהמפרשים.
קיצר, אצלי זה ברור לי שהפיסורה מגיעה מלחץ שגורם לי מייד לצואה קשה כמו אבנים. אין כמו פיסורה להדגים על הקשר גוף-נפש. מקווה שהסבל הנוראי הזה יחלוף במהרה לכולנו. אני כבר כמה שבועות במחזור פיסורה חדש ועקשני. חג שמח לכולם ובלי פיסורה!
פלוני_אלמונית*

היי,
אני 3 ימים אחרי ניתוח פיסורה ,שותה המון אוכלת רך (גנינה,ביצה רכה,ירקות) הומלץ לי ע"י המנתח על כף 1 שמן פראפין בערב, עדיין אין לי יציאות והאמת שאני די חוששת מהרגע :(
מה עוד אני יכולה לעשות על מנת שיעזור לי ליציאות ושיהיו רכות
פלוני_אלמונית*

היי ניצן קוראים לי משה אני עם פיסורה כבר למעלה מחודש ממש כואבת עד כדי כך שאני לא יכול לעשות כלום איני מתפקד כלל , ומנסה הכל מבחינת תזונה נכונה כגון: הרבה ירק ,אבוקדו לחם מלא וקל, שותה בנפייבר על בסיס יומי ,שמן פראפין, שמן זית, והמון מים במהלך היום וגם תה קמומיל עם ממש מעט סוכר.
ובכל זאת ממש שיפור מזערי עדיין סובל מכאבים ,
אני מבקש ממך תני לי המלצה לתזונה מפורטת יותר וכמובן גם מזינה מכיוון שירדתי כבר 5 קילוגרם בחודש
אגב עדיין היציאות שלי פוצעות אותי
אשמח למענה תודה ורפואה שלמה לכל עם ישראל
אחינעם*
הצטרפות: 28 דצמבר 2010, 11:08

שליחה על ידי אחינעם* »

שבוע לאכול כמעט ורק אגוזי מלך סלק וירקות. ואז הצואה מתרככת. ומאז עד לסוף החיים להמנע מלחם לבן ואורז לבן. פתיתים .ופסטות- להחליף הכת למלא.אגב דברים שעושים עצירות: תמרים יבשים. לחם לבן וכו'. בננות.
פלוני_אלמונית*

אי אפשר להיפטר מהפיסורה ללא ניתוח היא תמיד חוזרת.........אני אישית אחרי ניתוח פיסורה וטחורים ואחרי יומיים הכאבים של הפיסורה כבר לא הורגשו בכלל הבעיה הייתה יותר של הטחורים אז לא לפחד מהניתוח השד לא נורא בכלל
פלוני_אלמונית*

אני סובל מפיסורה כבר 6 שנים, ולאחרונה החלטתי לעבור את הניתוח, מי שמתלבט, הניתוח אינו קשה ואורך כשעה וחצי בהרדמה מלאה. אולם ההחלמה הינה סיוט של שבועיים עד חודש.
אני כבר שבועיים לאחר הניתוח פיסורה, ההחלמה מהניתוח מלווה בכאבי תופת, כמעט התעלפתי מכאב ביציאה הראשונה , לעומת זאת חייבים להיות אמיצים... לי זה היה ממש הפתרון האחרון לבעיה, כאשר בעקבות הדימומים ספירת הדם שלי הייתה ממש גרועה( הומוגלובין נמוך מאוד) בנתיים הניתוח עושה את העבודה, מאז הניתוח לא הופיעו דימומים ביציאות או הופעת טחורים חיצוניים.
ממליץ בחום למי שבוחר לעבור ניתוח להצטייד להחלמה בTaragin ( ממשפחת המורפיום, לא הייתי מצליח בלעדי הכדור הזה- 20מג לאחר כל יציאה לפחות בשבוע הראשון כדי להתמודד עם הכאב)
בנוסף לימים הראשונים לשתות נורמלקס ליציאות רכות, לא לפחד מהיציאה אחרת תגיע עצירות ותהפוך את ההחלמה לקשה אף יותר, תהיו אמיצים עד כמה שאפשר:)

2-3 אמבטיות עם סבון לישבן להרגעת המקום, במיוחד לאחר יציאות.

מבחינת תזונה: ( חייבת להשתנות!!!)
אסור לאכול:
פירות הדר- תפוזים, קלמנטינות
עגבניות
שקדים/אגוזים
מאכלים מקמח לבן
חצילים
משקאות מוגזים
אלכוהול
מוצרי חלב

מותר לאכול:
סלק
תפוחי עץ
אורז מלא
לחם כוסמין
טחינה גולמית
שמן זית
אבוקדו
עלים ירוקים

קחו לכם את התקופה הזאת להעריך את הדברים הפשוטים בחיים, ואם עברתם את זה, הכל כבר קטן עליכם!!!

בהצלחה!
פלוני_אלמונית*

תודה רבה לכולם על העצות אנשים יקרים!רפואה שלימה לכולם בעז"ה:)אשמח לשמוע על שינוי סגנון אורח חיים עוד..עדי
פלוני_אלמונית*

לתשומת לב!
התשובות על פיסורה וטחורים ביחד מבלבלות ומזיקות - בבקשה להפריד ולהדגיש!
פלוני_אלמונית*

לתשומת לב!

התשובות על פיסורה וטחורים ביחד מבלבלות ומזיקות - בבקשה להפריד ולהדגיש!
פלוני_אלמונית*

פעמיים ביום למרוח אלוורה גם להרגעה וגם לריפוי.. מומלץ מאוד
מברכת_בריפוי*
הצטרפות: 20 אוגוסט 2018, 05:58

שליחה על ידי מברכת_בריפוי* »

שלום לכולם
תודה לכל הכותבות והכותבים על העצות הטובות.אני כבר חודשיים וחצי עם פיסורה ואין צורך להוסיף על החוויה כל מי שחווה/קרא כאן יודע/ת על מה מדובר. בעבר זה הצליח להתרפא מספר פעמים תוך שבועיים שלשה אך הפעם זה משהו אחר. אני מתייחסת לזה (בשעות שאני שפוייה) כאל קריאת התעוררות תזונתית וגם רגשית. השאלה שלי היא שהפתיע אותי שלא קראתי בכל ההמלצות הרבות כאן נסיונות שקשורים להמנעות ממוצקים למשך תקופה מסויימת שבוע- שלשה שבועות למשל. החלטתי לנסות להמנע ממוצקים ולאפשר למקום מנוחה והחלמה ככל הניתן. אני ממש רק התחלתי (מיים כמובן וגם מיצים מסוננים מפירות ענבים ללא הקליפה והגרעין מרקי ירקות- הנוזל הצח בלבד ותה צמחים בעיקר וקצת אבוקדו עדיין יש לי יציאות כי רק התחלתי אבל אני רוצה לקוות שהמקום ינוח ויבריא. האם למישהו/מישהי יש ניסיון בכך? תודה ורפואה ובריאות שלמה לכולם
מברכת_בריפוי*
הצטרפות: 20 אוגוסט 2018, 05:58

שליחה על ידי מברכת_בריפוי* »

אני רוצה להסביר את הרציונל: כל הרופאים אמרו לי שהגוף עושה טעות בכך שהוא נמנע מיציאות ומכווץ את השריר וריפוי אמור להזרים דם ולא לייצר יציאה קשה ולכן דואגים לקחת מעודדי פעילות מעיים המרככים את הצואה (סיבים למיניהם פלגלס/רגולקס/נורמלקס וכו) ולהרפות את השריר אבל אני חשבתי לעצמי: מה אם הגוף לא טועה? מה אם הגוף רוצה שלא תעבור שם צואה כמה ימים ואולי זהמה שמאפשר ריפוי. שמתי לב שכשאין צואה יש תחושת מחנק קלה שלא מאפשרת לאכול כלומר הגוף עצמו מאותת לא לאכול. כשלוקחים את הסיבים ואת מה שמרפה את השריר זה בעצם כן מאפשר את זה ומעודד אכילה .ואז התוצאות בבית הכסא ידועות ולכן חשבתי אולי לנסות להמנע דווקא מאכילת מוצקים מתוך תקווה שאחרי כמה זמן תהיה הפסקה של יציאות ומנוחה לאיזור שאני מקווה שתביא ריפוי. רציתי לשאול אם מישהו/היא התנסתה בזה. אני עושה את זה מדורג כי זה לא קל. אתמול אכלתי קצת אבוקדו ומנגו והשאר מיץ תפוחים-אגסים מסונן ומרק צח היום מיץ תפוחים מסונן ותה אבל מרק שיש בו לא רק את הנוזל אלא גם ירקות טחונים (בכמות לא גדולה) כי הרגשתי שזה קשה לגוף בבוקר אחרי מיץ התפוחים(שתי כוסות) כאבה לי מאד הבטן אולי סוג חמוץ מידי... יכולה לומר שאתמול בבוקר אחרי יציאה (לא קשה) היו כאבים של שמונה שעות ושני אכמול ואחריהם אופטלגין נוזלי לא עזרו רק אחרי שמונה שעות זה חלף היום אחרי שעתיים עם אופטלגין נוזלי זה חלף. מקווה שמפעם לפעם יהיה שיפור ומקווה לעדכן בבשורות טובות. החלמה מהירה לכל הקוראות והקוראים שצריכים אותה.
פלוני_אלמונית*

טוב עברו שבועיים ומשהו לדעתי מאז כתבתי ואני רוצה לבשר בשורות טובות תודה לאל היום כמעט ואין לי קושי בשרותים ואני אפרט מה עשיתי על מנת לתמוך בהחלמתם של אחרים
לא הגעתי חוץ מיום או יומיים לתזונת נוזלים מלאה אבל הגעתי למצב בו היתה יציאה אחת קטנה ביום כלומר בעיקר נוזלים במשך היום ומעט מאד אוכל - ירקות מבושלים ומיץ סמיך מאד
את הפירות והירקות (מעט) אכלתי ללא קליפה כולל ענבים למשל.
עשיתי הרבה דיקור סיני עוד קודם במקביל למשחות קופות החולים מכל הסוגים שנתנו לי פרוקטולוגים ורופאי משפחה אבל זה עזר עד שהמטפל ששם לי פעמיים מוקסה על המחטים, ובמיוחד משהו שנקרא מוקסה בוקס על הבטן נמוך מייד הרגשתי שמשהו טוב קורה באיזור שזקוק להחלמה
עשיתי עבודה רוחנית תפילה עבודה רגשית ועבודה רוחנית נוספת
ואז ממש לפני יומיים קפיצה דרמטית נוספת התחוללה כשחברה של חברה סיפרה לי על אשה שרוקחת משחות פלא ממש שמצילות מטחורים וכוויות ועוד דברים והיא גם ריפאה את אחותה בעזרת משחה מפיסורה והיא גרה בצפת העתיקה ושמה חוי קליין. תבורך משמיים כי השגתי את המשחה שלה וגם דיברתי איתה בטלפון וקיבלתי הנחיות (למרוח כל שעתיים) זה עולה פחות ממאה שקלים ויש גם אבקה להנחה מקומית על גזה . היא אמרה לי שהיא מציעה לא לקנות בהתחלה כי רוב האנשים נרפאים מפיסורה באמצעות המשחה גם בלעדיה אני קניתי ליתר בטחון אבל היא אמרה שתיקנה ממני בחזרה אם תישאר ללא שימוש ואכן בינתיים זה משתפר פלאים גם בלי האבקה. בקיצור תבורך האשה. אני מדגישה שאין ביננו כל הכרות על מנת להבהיר כאן שאני מציינת את השם רק מפני שלאחר שלשה וחצי חודשים של התמודדות יום יומים עצמתית אני יודעת כמה משמעותי הוא הריפוי הזה.אבל אני רוצה גם לציין שאני מרגישה עד כמה שאדם יכול לדעת על עצמו שאכן תודה לאל עברתי תהליך פנימי רגשי ורוחני ויתכן שהשליחה הגיעה כשהתלמידה היתה מוכנה. בכל אופן בשורות טובות ואני כותבת על מנת לעודד אני יודעת שזה חרג רק מנושא התזונה ועם זאת בחרתי להעביר את המסר ולברך את כל מי שזקוק/ה לכך ברפואה שלמה. תודה ושנה טובה..
גיל_עוד_אחד_שסובל_בשקט*
הצטרפות: 03 אוקטובר 2018, 08:26

שליחה על ידי גיל_עוד_אחד_שסובל_בשקט* »

גם אני רוצה לדווח על תוצאות חיוביות בזכות הדף:
כבר חודש וחצי שאני סובל מהתקפת טחורים אכזרית, ולא מצליח לרכך את היציאות (חייב לציין שכבר 20 שנה סובל בהתקפים, אבל בד"כ אחרי כמה ימים זה מסתדר. משום מה הפעם זה הרבה יותר קשה).
בימים האחרונים בזכות דף זה, הצלחתי והיום ההרגשה טובה בהרבה משהייתה.
אז מה עשיתי:
  1. ארוחות טבעוניות מבוססות קינואה, שעועית, חסה, תפוחים, חלב קוקוס ועוד
  2. נורמלקס
  3. תוסף סיבים בנפייבר בבוקר ובערב
  4. הרבה מים
  5. שתי כוסות מים בבוקר עם כף שמן זית כל אחת
  6. שתי כפות שמן קוקוס בערב עם הקפה
  7. משחה בשם Pilefixx שלא ראיתי שמוזכרת כאן בכלל אבל עוזרת לסכך ולהפחית כאבים
  8. היום אני גם הולך לדיקור פעם ראשונה, מקווה שזה יוסיף לריפוי.
אבל גם בלי הדיקור, היום כבר מסוגל לתפקד - יש עוד כאבים קטנים, אבל לא ברמה של סבל, אלא הצקה קטנה שניתן לסבול.
מקווה שזה יעזור במשהו למישהו

בריאות לכולם
יולי_קו
הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
דף אישי: הדף האישי של יולי_קו

שליחה על ידי יולי_קו »

ממליצה לך להוריד לגמרי קפה מהתזונה שלך. זהו חומר ממכר, שמזיק לגוף.
מה אתה יכול להוסיף:
להקפיד על מספיק שינה, כ- 7-8 שעות בשכיבה רגועה במיטה גם אם לא ישנים (מנוחה לגוף מאפשרת זמן ריפוי, שקורה לרוב בשינה, בגלל המערכת הפרה- סימפטטית).
פעילות גופנית יומיומית, מתונה (הליכה, תרגול אומנויות תנועה כמו צ׳י קונג, יוגה).
הורדת סטרס על ידי מדיטציה ודמיון מודרך.
מעבר לאוכל כמה שיותר פשוט: כמה שיותר טרי, קרוב למקור (רמז: פיצה ביתית ממוצרים טבעיים שקנית בשוק יכולה להיות טובה אם אתה לא נמנע מגלוטן, אבל פיצה מחנות פיצה עם פטריות מקופסא... לא בדיוק).
בלי צבעי מאכל, חומרי שימור וטעם. הפ מגרים ומעצבנים את מערכת העיכול.

ועוד משהו:
ללמוד איך לשחרר את הצואה בלי ללחוץ. יש המון סרטים ביוטיוב שמסבירים תנוחה, נשימה, והרגלים בשביל שהמעיים שלך ישתפו פעולה, והקקי יחליק החוצה. אם אין לחיצה, אין טחורים. נקודה.
סוף_לסבל*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2018, 07:58

שליחה על ידי סוף_לסבל* »

אהלן כולם,

מאד חשוב לי לספר איך נפטרתי לבסוף מהסבל, וזה רק בזכות הדף הזה.
במשך חודש שלם ניסיתי את כל מה שכתוב פה בדף, אבל הדבר שמבחינתי הוא הכי הכי משמעותי ומבחינתי הוא בעצם היחיד שבאמת משנה חיים הוא:
יציאה בכריעה (קישור לדף יציאה בכריעה)
זה לא עולה כסף וזה משנה חיים.
נכנסים לשירותים ובתוך 20 שניות הכל בחוץ בלי ללחוץ ובלי להתאמץ, זה לוקח זמן לעכל כמה זה גאוני וכמה השימוש באסלה הוא פשוט לא נכון ורע לבריאות.
אם היציאות קשות, אפשר במשך כמה ימים לקחת נורמלקס על מנת לרכך וזהו.
במקרה שלי זה פשוט פתר את הבעיות.
מאמין שזה יפתור לעוד הרבה את הבעיות.
פלוני_אלמונית*

שלום לכולם
תודה על כל תגובה ותגובה שנכתבה, בזמן הקשה כ"כ של הכאבים מהפיסורה מאוד מנחם התגובות העצות וההשתתפויות כאן. שוב ושוב נכנסתי לכאן בחמש שנים האחרונות שבהן סבלתי און אוף מפיסורות.

מאוד מאוד מבקשת ממי שעבר ניתוח ועבר תקופה מאז, לכתוב איך היה תקופת ההחלמה, ואם הצליח, ואם חזרה הפיסורה מתישהו, ואם מישהו מכיר מישהו שנפגע לו יכולת השליטה בסוגרים כתוצאה מהניתוח.

אין לי הרבה מה להוסיף על הנכתב, מלבד 2 טיפים שלי ממש עזרו ולא ראיתי שנכתבו כאן:
  1. אחרי יציאה וכל פעם שכואב, לשבת על בקבוק מים חמים (לשים עליו מגבת אם חם מדי) מאוד מאוד מאוד עוזר!
זה עצה שנתנו לי כשקניתי את הפורמולה של נונא. זה גורם שיגיע הרבה דם למקום מה שעוזר לרפא, (בעצם העיקרון שעומד מאחורי ניפידפין, רקטוג'סיק, בוטוקס וניתוח. מאחר ואין תרופה מנסים לגרום להרבה דם להגיע למקום וכך בעצם הגוף ירפא את עצמו)
לא חושבת שזה עזר לי לרפא, אבל זה הדבר היחיד שעוזר לי לכאבים, כשאני יושבת על הבקבוק אין כאב, זה מה שעזר להעביר לילות טרופים ומיוסרים ואותו דבר בימים...
  1. לפני יציאה לשים הרבה וזלין על האזור, עצה שנתנה לי הומאופטית. זה יוצר שכבת הגנה כלשהי בין הפצע לצואה, וכן עוזר שהוא פחות יפתח.
גם אחרי יציאה לשים הרבה, ורק אחרי זמן מה לשים משחות כמו שמן טוב/משחה של פנחס לנדא/ניפדיפין וכו'.
כנ"ל אחרי אמבטיות - המים מייבשים את העור וכך הסדק עשוי להפתח יותר בקלות.
(אפשר אחרי אמבטיה לשים במקום וזלין שמן זית, או שמן נבט החיטה, יותר טוב ומועיל. אבל לפני ואחרי יציאה עדיף וזלין, לא שורף כמו שלפעמים שמן זית ושמנים ומשחות אחרים שורפים, ועוזר יותר לזמן זה.)
  1. אולי הכי חשוב - להתפלל, כל הזמן, אפילו מהלב סתם במילים שלכם, בשירותים או בכל מקום ובעיקר כשכואב. יש מישהו איתכם בסבל אתם לא לבד והוא היחיד שיכול להוציא אותכם מזה, וזה בורא עולם.
יש לי תור עוד פחות משבועיים לניתוח, עדיין מקוה שאבטל אותו, לא מתייאשת מניסים.
פלוני_אלמונית*

מה שעובד בשבילי באורח פלא. בבוקר כפית שמן זית , אחר כך כוס גדולה של מים פושרים עם לימון , אחר כך כדור אחד של פרוביוטיקה ג'ארו דופילוס , אחר כך 3 כפות שיבולת שועל עם חצי כוס מים (אפשר לשלב מעט חלב מי שרוצה לשפר טעם) , 2 דקות במיקרוגל , לאחר מכן מוסיף לזה קינמון , מלח , חצי כף זרעי צ'יה וקצת אגוזים .
ממש עוזר . משחת PILEFIXX מאוד עוזרת ומאפשרת לתפקד
פלוני_אלמונית*

למגיב שמעלי שכתב על משחת PILEFIXX - זה עוזר לך לטחורים או לפיסורה?
פלוני_אלמונית*

יש סוגים של פיסורה מה ניחשב לרמה נמוכה ומה לגבוה
פלוני_אלמונית*

איך יודעים שפיסורה קלה עוברת
ואיך יודעים שהיא כרונית
פלוני_אלמונית*

מי שלא חווה את כאבי הפיסורה והטחורים לא מבין מה זה גיהנום עלי אדמות.
כל יציאה זה סיוט עם כאבי תופת שנמשכים אחרי הרבה זמן , היו לילות שלא הייתי נרדמת מרוב כאבים , והייתי פשוט בוכה ,כבר לא ידעתי מה לעשות! זה תקע אותי בבית כי פחדתי לצאת ולכאוב ליד אנשים אחרים.
אחרי שהרופא המליץ לי לעבור ניתוח כי המשחות שהוא נתן לא עזרו
קרובת משפחה אחת אמרה לי לנסות את משחת "עפולים" + "שמן דם המכבים" של "עשבי קדם" , כי אותה זה הציל מניתוח.
ובאמת כבר לא היה לי מה להפסיד -ונסתי .
כל לילה שמתי על צמר גפן משחת "עפולים" ו"שמן דם המכבים" צמוד, ומקביל לקחתי "פגלקס" בלילה כדי שהצואה תיהיה רכה, הפסקתי לאכול אורז , פסטות, ושתיתי המון מים עם כמות מאוזנת של סיבים תזונתיים - חייבת להגיד שזה עבר לי!
במקביל טיפלתי בעצמי ברמה הנפשית רוחנית. פיסורה וטחורים זה הרבה פעמים מעיד על "עצירות" ותקיעות בנפש שמתבטאת ביציאות שלנו ,זה מעיד על אי קבלה של המציאות שלנו ,על מלחמה עם המציאות שלי בעצמי.
ולכן התחלתי לקרוא ספר של ביירון קייטי "לאהוב את מה שיש " כדי לתקן את הגישה למציאות, ומאז אני כבר לא צריכה לפחד ללכת לשירותים!
שווה לנסות!
פלוני_אלמונית_צפונית*
הצטרפות: 06 פברואר 2020, 02:41

שליחה על ידי פלוני_אלמונית_צפונית* »

רק שתדעו שגם אם עדיין לא נפטרתי מהפיסורה , הדף הזה מעודד ומעשיר בידע.
בעברי עברתי שני ניתוחי טחורים ובעבר הרחוק לפני יותר משלושים שנה עברתי ניתוח פיסורה אחד. אתמול הייתי אצל הפרופסור שמטפל בי בשנתיים האחרונות והוא בשום אופן לא ממליץ לי על ניתוח פיסורה בגלל העבר . ואהבתי את המשפט שלו שאמר שאם אתה לא יכול להועיל אל תזיק. לטענתו 10% מהמנותחים בגילאים מבוגרים יסבלו בעקבות הניתוח מרפיון באזור הסוגרים מה שאומר בריחה של נוזלים, אויר ועוד.. ההמלצה הגורפת שלו היא תזונה רכה שתגרום ליציאות הכי רכות שיש ובכך הפיסורה תרפא. אמבטיות חמות ( אני שמה טיפות לבנדר באמבטיה) שטיפה מיידית של המקום.
אני לוקחת נורמלקס הרבה זמן ושוקלת להחליף למשהו אחר. שותה בבוקר שמן זית ובימים הראשונים כשיצאה הפיסורה שתיתי שמן פראפין, מורחת עזרקאין לאלחוש ומורחת פיניפידין והיום הרוקחת אמרה לי שהטעות של המטופלים הטא כשהם מרגישים ווב הם מפסיקים עם המשחה. לטענתה צריך להתמיד לפחות חודש וחצי מריחה של בוקר וערב. משתדלת מאוד לשמור על תזונה והמליצו לי על תזונת פודמאפ, תזונה שמורידה כמויות של גלווטן ועוזרת למעי רגיז. חפשו בגוגל ותכנסו לאפליקציות של אוניברביטת מונאש מאוסטרליה שם יש את כל התורה.
כשאני קוראת כאן שאנשים לא יוצאים לעבודה או שוכבים במיטה אני מרגישה שאני לא לבד. אתמול יצאתי אחרי חודש! שלם בבית ביטלתי מטופלות וכל מה שעשיתי זה מסלול של שרותים אמבטיה ומיטה והרבה בכי ותסכול.
לא ראיתי את הנכדים שלי ( ביקשתי גם שלא יבואו כי אני מקופלת מכאבים. )מקווה בעזרת התזונה להתגבר הפעם על הפיסורה הנוראית הזו ולהפנים שזה אמור להיות אורח החיים שלי, שמירה שמירה שמירה.
אגב ראיתי שמישהי כתבה על משחה שקנתה ממישהי מצפת, אשמח לקבל מספר טלפון שלה.
גבריאלה*
הצטרפות: 13 אוגוסט 2007, 19:27

שליחה על ידי גבריאלה* »

הי חברים וחברות אני סובלת מפיסורה חצי שנה ויש לי שיפור לאחרונה אני אחלוק אתכם את המידע החשוב שמקל לי על התחת!
אז קודם כל כדאי שתדעו שיש קבוצה בפייסבוק שקוראים לה קאשרה סוטרה ובה מדברים הרבה על הנושא הפיסטולה בעיקר ממליצים על טיפול אצל ד"ר בהט כירורג בהודו שמרפא בשילוב השיטה הקונבנציונאלית והטבעית ומבדיקתי האישית לא מצאתי שילוב מופלא שכזה בשום מקום בארץ לכן שוקלת בעצמי לעשות את הנסיעה לאחר שהקורונה תשתחרר. לגבי ניתוח אני וויתרתי על הרעיון כשקראתי על אנשים שזה לא עזר להם או עזר ורק קצת ואצל חלק אפילו החמיר. מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאב?
" סובין חיטה" מכל מה שניסיתי זה אחד הדברים ששיפרו לי את איכות החיים ברמות מאז שהסיוט הזה התחיל. כף אחת לא גדושה כל בוקר לתת לזה לימוס בפה, ללעוס לאט ולבלוע. זה לא הכי ערב לחך אבל זה עושה עבודה מצוינת בעיקוב היציאות ולרכך אותם וזה חשוב ברמות כי כל פעם שיש יציאה הפצע שוב נפתח וזה כאבים שאני לא מאחלת לאף אחד. ניסיתי אבקות למיניהם ואף אחד לא עזר לי כמו המצרך הפשוט והטבעי הזה. לקנות בחנויות טבע כמו ניצת הדובדבן וזה עולה רק 5 ש"ח. לנשים שביננו אני ממליצה לעשות פיפי בעמידה זה הרבה פחות כואב. והדרך הכי טובה לתת לפצע להרגע זה לשכב על הבטן כי אין לחץ של משקל הגוף ובשכיבה על הבטן העכוז גם מתכווץ חזרה אל מקומו. לא לשבת הרבה!! תשתדלו לעשות דברים בעמידה לפחות שעה ביום ומומלץ כשאתם בחוץ בשמש המנחמת.
להקפיד כמובן לשתות הרבה מים לפחות ליטר 1 לאכול בעיקר פרות וירקות. לשתות כל בוקר שמן המפ שהוא גם טעים. הבנתי שגם אבולעפכיה עושה עבודה טובה. במצבים מסוימים אני עושה גם אמבטיית גיגית חמה עם שמן לבנדר, שמן המפ אפשר גם עם תה קמומיל. ומאוד חשוב לא לגעת באזור לא לגרד את האזור רק לשטוף בעדינות לשמור על הגיינה.

מאחלת החלמה מהירה לכולנו לצאת מהסיוט הזה כמה שיותר מהר!
פסיכו_לוגית*
הצטרפות: 30 דצמבר 2007, 00:06
דף אישי: הדף האישי של פסיכו_לוגית*

שליחה על ידי פסיכו_לוגית* »

תוסף תזונה פרהביוטי "אינולין" הציל את חיי ממש... סבלתי מעצירות למשך שנים רבות רבות וגם שינוי תזונה לא עזר. ממש ממליצה על התוסף, זו אבקה שאני שותה אותה במים כל בוקר והיא טעימה.
פלוני_אלמונית*

וואי איך אני מבינה פה את כולם . האמת היו לי גם טחורים שזה יכול להיות כואב מאוד אבל פיסורה זה ליגה אחרת של סבל.
פיסורה זה גיהנום עליי אדמות. !!!!
כמה עצות ולא תזונתיות. אלא כאלה שעזרו לרפא את הפצע .
  1. ישיבה באמבטיה עם חליטת גרניום. זה ממש עוזר לריפוי. זה נמצא בגינות ציבוריות בכמעט כל עיר. להרתיח לבשל עד שנהיה אדום. ולשבת בזה חצי שעה לקופה של כאבים קשים זה ממש עוזר.
  2. רכשתי לאחרונה ולא בזול. מכשיר שנקרא vibrating pelvic wan לא יודעת אם זה מתאים לגברים.
בכל מקרה זה עוזר להרפות את השריר מהכיווץ הנוראי שנהיה שם. ולכן גם מקל על הכאבים עוזר להזרים דם באזור. זה סהכ כמה דקות של שימוש ביום.
  1. קראתי את כל מה שרשום על תזונה פה. וזה ממש עיצבן אותי. אבל זה המקום שלי כרגע. דיי עם הרגשות אשמה אנשים אוכלים פירות וירקות וקצת מוסיפים חלבי וזהו חטאנו ופשענו. יאלה התזונות שנרשמו פה הן שיא הבריאות. אני רואה אנשים דוחפים פיצות ובשרים ושותים קפה ואין להם שום פיסורה . אז איך זה ??? זה לא הכול תזונה
. 4. פיזיו של ריצפת אגן !!! אנשים אין צורך לסבול כל כך הרבה. זה לא יעזור שתשבו בבית ותאכלו תפוח כל יום.
  1. משחות של סטרואידים לדוג טרידרם והידרו אגיסטן. סליחה אני יודעת שזה מקום טיבעי אבל בואו אנשים אם זה עוזר אז למה לא ?..
בהצלחה !!
פלוני_אלמונית*

ל: פלוני אלמונית - זהירות מסטרואידים. הם מסוגלים לפגוע קשות בראייה ולגרום לקטרקט. מותר רק שימוש קצר מאד
פלוני_אלמונית*

היי, אני בת 20, חיילת ואני סובלת כבר יותר משנה מטחורים חיצוניים. מתביישת לפנות לרופא.. אני כבר כל כל אובדת עצות מכל מה שקראתי באינטרנט... אפשר להעלים את הטחורים אחת ולתמיד וללא ניתוח? אני מוכנה לנסות הכל!! בבקשה כל מי שיכול לשתף ולעזור אני יותר מאשמח.
שי*
הצטרפות: 24 אוגוסט 2003, 23:01

שליחה על ידי שי* »

שלום לכולם, הטיפ המנצח לטיפול בפיסורה/טחורים.
תזונה תזונה תזונה!
לאכול במשך כשבוע אך ורק ירוקת. בעיקר ירוקים (לא עגבניה). גמבה ירוקה, מלפפון, חסה, פטרוזליה, כוסברה, סלרי.
בגזרת השורשים: בטטה, גזר (מאודה), דלורית, דלעת. כמובן סלק, שומר ובצל.
לטבל בשמן זית איכותי.
לשתות כל בוקר כף שמן זית ולימון.
לשתות הרבה מאד מים במהלך היום. רק מים. לא שום דבר אחר. אפשר גם מיץ שזיפים.
אפשר קרקרים חיטה מלאה של פתית.
אפונה ועדשים מכל הסוגים. אפשר במרקים. קינואה. טחינה. ביצה.
בגזרת המיובשים: שזיפים, צימוקים (לא פרסי), חמוציות ומשמש טבעי.
בגזרת הפירות: תפוח ירוק, אגס. אפשר קיווי.
מה לא לאכול - להתרחק כליל:
חלב
לחם מכל סוג (גולטן בכלל) למעט מספר קרקרים של פתית מחיטה מלאה.
עגבניה
עוד טיפ:
למשך שבוע לא לאכול אוכל מבושל למעט מרקים (אין צורך לבשל הרבה זמן).
להתרחק מאוכל מטוגן מכל סוג שהוא.
סיכום סדר יום:
להתחיל את הבוקר עם 2 כוסות מים קרים עם חצי לימון סחוט.
+ כוס מים עם כף שמן ולימון סחוט.
חביתה.
סלט ירקות (מרשימת הירוקים שכתבתי לעיל).
אם הולכים לעבודה: להצטייד בירוקים/פירות שציינתי לעיל. לנשנש כל היום, איך שבא מתי שבא.
בערב לאכול מרק/ירקות מאודים.
וטיפ מנצח אחרון: נורמלקס. כל ערב. לא לשבת בשירותים יותר מ-20 שניות. כן, כן, לא יותר מ-20 שניות בלבד.
לסובלים מפיסורה: למרחוק אנטרולין סביב פי הטבעת 4 פעמים ביום (כל 6 שעות). אין צורך להחדיר פנימה.
אין צורך להשתמש ב1001 המשחות האחרות. הקלה בפיסורה תתחיל תוך 3 ימים מביצוע כל האמור לעיל.
בהצלחה
שליחת תגובה

חזור אל “טכניקות לעריכה”