תולעים במעיים
תולעים במעיים
יש לי 2 בנות - הגדולה בת כמעט 8 והקטנה בת 5 (יש גם בן בן שנתיים, אבל הוא עוד לא נדבק בתולעים). בקיצור, הגדולה היתה חוטפת תולעים מידי כמה חודשים, וניסינו פעם שום - עכשיו הבנתי שחשוב מאוד לא לפצוע את שן השום לפני שמחדירים - אז לא ידעתי את זה והיא צרחה מכאבים. השתמשנו תמיד בוורמוקס - עם הגדולה בסירופ, ואח"כ עם הקטנה יותר בכדורים כי היא לא הצליחה לשתות את הסירופ. לוקחים כדור אחד ואחרי שבוע עד 10 ימים עוד אחד. זה עושה רושם שזה עוזר ממש מיד - היא תמיד סובלת מזה בלילה, ומיד אחרי בליעת הכדור (אפשר גם ללעוס אותו) היא נרגעת. מה שעוד עוזר זה לפתוח את הטוסיק (אני אומרת לה לעשות כאילו היא עושה קקי) ולהוציא את התולעת כשהיא יוצאת. לא להתייאש, הן יוצאות.
אמרו לי שיש ילדים עם נטייה להדבקות ויש בלי נטייה. יש למישהו מושג אם זה קשור לבן או בת?????
אמרו לי שיש ילדים עם נטייה להדבקות ויש בלי נטייה. יש למישהו מושג אם זה קשור לבן או בת?????
תולעים במעיים
למיטב ידיעתי ילדים יותר חלשים,באופן כללי,יידבקו ביתר קלות.
הכי פשוט-להשרות שום חתוך/פרוס בשמן זית/שקדים בתוך בקבוקון כהה ולמרוח מזה על פי הטבעת בעיקר בלילה.
הכי פשוט-להשרות שום חתוך/פרוס בשמן זית/שקדים בתוך בקבוקון כהה ולמרוח מזה על פי הטבעת בעיקר בלילה.
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
- דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*
תולעים במעיים
אז ככה , הבנתי משהו בקשר לתולעים . ואני מקווה שהבנתי טוב . נמאס לי לגמרי מ'השיעור' הזה.
מה זה תולעים ? - זה משהו שבוחש בבטן , שנכנס לגוף בלי הזמנה, שאוכל את האוכל ,שתופס מחסה=אנרגיה.
ואני יודעת כמה איפשרתי לכל מני אנשים לעשות לי את זה וכמה לא שמרתי על עצמי ועל הגבולות שלי.
ולואיז הי כותבת על גרד בפי הטבעת :אשמה הקשורה לעבר, חרטה .
ומה השיטה שמאפשרת לי לשון בשמירה על הגבולות ? - רגשות האשם .
די נמאס!
מעתה ואילך החלטתי שכל מה שאני עושה הוא טוב .אני עושה קודם כל בשביל עצמי , בשביל משפחתי . אין לי עודף אנרגיה (מטפלת בילדים קטנים), אבל אם בכל זאת החלטתי להעניק לאחרים , זה יהיה בגבולות שאני מציבה מראש.
גבולות , גבולות ושוב גבולות..
אני לא חייבת לקבל מאף אחד שום דבר .גם לא מתנות .(מתנות של אוכל , מתנות יוקרתיות , סיפורים מענינים ואשליה של קשר חם וכ' )
תולעים נורא אוהבות סוכר.ואני לא חייבת להזין אותן.
אני כן צריכה להזין את עצמי . במה שטוב לי.אני מאמינה שאני יכולה לספק לעצמי ולאפשר לעצמי את מה שדרוש לי.
אני לא צריכה את החרטה ורגשות האשם (=הכאבים בטוסיק) , אני זוכרת טוב מאוד את המשימות שלי בחיים.
יש לי סדר קדימיות משלי .
נכון שהוא לא דומה לסדר קדימיות של אותם 'בוחשי הבטן', נכון שסולם הערכים שלי מתיחס לדברים אחרים. וטוב שכך.
אני אוהבת אנשים , יש אנשים שאיכפת לי מהם ,יש לי עסק עם 'בוחשי בטן' במעגל קרוב אליי ,אבל אני לא אנהל את חיי בחשיבה מתמדת על איך לרצות אותם .
די נמאס.
ועוד דבר : שום זה אחלה דבר . זוכרים את הבדיחה על דיאטת שום ? תאכל שום וככה כולם יראו אותך מרחוק ומרחוק אתה נראה רזה , אכן כן .
לאכול שום בכמיות . לבלוע חי ולשתות עם מים.להסריח קצת . מה יש ?!
מבחינתי זה ממש טיפולי .
אני לא תמיד חייבת להיות הכי נחמדה ומארחת למופת בכל הזדמנות שנופלת עלי.
זוכרים , יש לי הזכות לשלוט על חיי.
צריך להסריח , ומי שלא מסוגל לסבול את זה שיתרחק.
אני לא מפחדת מהבדידות.
כלומר , אם אני הולכת בדרך המלך , בשביל הזהב =שליטה בחיי , ואני שמחה בחיים הטובים שלי ומברכת כל יום , למה שאתגעגע לבוחשי הבטן .הם גם לא בדיוק מה שיגן עלי אם הייתי הולכת בסמטה חשוכה .
נכון שילדים אולי לא יאכלו שום חי , הבן שלי ראה שאני אוכלת ואף פעם לא הביע איזו מוכנות לנסות בעצמו . אני מהמאמינים שהילדים הם לא היעד לטיפול , רק ההורים.אני לא זוכרת את הציטוט המדוייק , הרעיון הכביר שייך לצפריר שפרון.
מה זה תולעים ? - זה משהו שבוחש בבטן , שנכנס לגוף בלי הזמנה, שאוכל את האוכל ,שתופס מחסה=אנרגיה.
ואני יודעת כמה איפשרתי לכל מני אנשים לעשות לי את זה וכמה לא שמרתי על עצמי ועל הגבולות שלי.
ולואיז הי כותבת על גרד בפי הטבעת :אשמה הקשורה לעבר, חרטה .
ומה השיטה שמאפשרת לי לשון בשמירה על הגבולות ? - רגשות האשם .
די נמאס!
מעתה ואילך החלטתי שכל מה שאני עושה הוא טוב .אני עושה קודם כל בשביל עצמי , בשביל משפחתי . אין לי עודף אנרגיה (מטפלת בילדים קטנים), אבל אם בכל זאת החלטתי להעניק לאחרים , זה יהיה בגבולות שאני מציבה מראש.
גבולות , גבולות ושוב גבולות..
אני לא חייבת לקבל מאף אחד שום דבר .גם לא מתנות .(מתנות של אוכל , מתנות יוקרתיות , סיפורים מענינים ואשליה של קשר חם וכ' )
תולעים נורא אוהבות סוכר.ואני לא חייבת להזין אותן.
אני כן צריכה להזין את עצמי . במה שטוב לי.אני מאמינה שאני יכולה לספק לעצמי ולאפשר לעצמי את מה שדרוש לי.
אני לא צריכה את החרטה ורגשות האשם (=הכאבים בטוסיק) , אני זוכרת טוב מאוד את המשימות שלי בחיים.
יש לי סדר קדימיות משלי .
נכון שהוא לא דומה לסדר קדימיות של אותם 'בוחשי הבטן', נכון שסולם הערכים שלי מתיחס לדברים אחרים. וטוב שכך.
אני אוהבת אנשים , יש אנשים שאיכפת לי מהם ,יש לי עסק עם 'בוחשי בטן' במעגל קרוב אליי ,אבל אני לא אנהל את חיי בחשיבה מתמדת על איך לרצות אותם .
די נמאס.
ועוד דבר : שום זה אחלה דבר . זוכרים את הבדיחה על דיאטת שום ? תאכל שום וככה כולם יראו אותך מרחוק ומרחוק אתה נראה רזה , אכן כן .
לאכול שום בכמיות . לבלוע חי ולשתות עם מים.להסריח קצת . מה יש ?!
מבחינתי זה ממש טיפולי .
אני לא תמיד חייבת להיות הכי נחמדה ומארחת למופת בכל הזדמנות שנופלת עלי.
זוכרים , יש לי הזכות לשלוט על חיי.
צריך להסריח , ומי שלא מסוגל לסבול את זה שיתרחק.
אני לא מפחדת מהבדידות.
כלומר , אם אני הולכת בדרך המלך , בשביל הזהב =שליטה בחיי , ואני שמחה בחיים הטובים שלי ומברכת כל יום , למה שאתגעגע לבוחשי הבטן .הם גם לא בדיוק מה שיגן עלי אם הייתי הולכת בסמטה חשוכה .
נכון שילדים אולי לא יאכלו שום חי , הבן שלי ראה שאני אוכלת ואף פעם לא הביע איזו מוכנות לנסות בעצמו . אני מהמאמינים שהילדים הם לא היעד לטיפול , רק ההורים.אני לא זוכרת את הציטוט המדוייק , הרעיון הכביר שייך לצפריר שפרון.
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
תולעים במעיים
לא יכול להיות שזה תולעים.
לפני כמה שבועות 2 הבנות (רבע לשנתיים, רבע לארבע) התלוננו על גירודי טוסיק. הלכנו לרופא שאמר - למה להציק להם עם בדיקה? רב הסיכויים שזה תולעים.
רשם לנו וורמוקס.
לא לקחנו.
הפסיקו להתלונן.
בשבוע-שבועיים האחרונים הקטנה מתלוננת: "כואב, טוסיק, כואב". בעיקר בערב.
לאף אחד בבית אין תופעות של גירוד, אני לא מוצאת שום דבר בקקי שלה, אנחנו מתעסקים להן בקקי כל היום ולא ממש רצים לשטוף בסבון (הילדות חובבות חרבון בחיק הטבע), כבר היינו אמורים להידבק כולנו, לא?
אז זה לא תולעים?
שניתן ורמוקס ליתר בטחון?
זה לא יכול תולעים, הא?
(אויש, אז מה יש לה?)
לפני כמה שבועות 2 הבנות (רבע לשנתיים, רבע לארבע) התלוננו על גירודי טוסיק. הלכנו לרופא שאמר - למה להציק להם עם בדיקה? רב הסיכויים שזה תולעים.
רשם לנו וורמוקס.
לא לקחנו.
הפסיקו להתלונן.
בשבוע-שבועיים האחרונים הקטנה מתלוננת: "כואב, טוסיק, כואב". בעיקר בערב.
לאף אחד בבית אין תופעות של גירוד, אני לא מוצאת שום דבר בקקי שלה, אנחנו מתעסקים להן בקקי כל היום ולא ממש רצים לשטוף בסבון (הילדות חובבות חרבון בחיק הטבע), כבר היינו אמורים להידבק כולנו, לא?
אז זה לא תולעים?
שניתן ורמוקס ליתר בטחון?
זה לא יכול תולעים, הא?
(אויש, אז מה יש לה?)
-
- הצטרפות: 28 אוקטובר 2006, 11:41
תולעים במעיים
תסתכלי להן היטב בפי הטבעת - תנחי אותן שישחררו וירפו את עצמן ברגע שמדגדג, ואם זה תולעים, אז סביר ביותר שאחת לפחות תבצבץ לה
כשתסיימי להגעל ולהזדעזע, תטפלו בזה כולכם.
הגדולים יכולים בשיטות לא קונבנציונליות (שן שום היישר לתחת)
ועם הקטנים זה מעט יותר מסובך (אולי בכל אופן ורמוקס...)
בהצלחה
<זה עתה שלפתי לבתי קטנתי ארבע תולעים כאלו. מחר ורמוקס>
כשתסיימי להגעל ולהזדעזע, תטפלו בזה כולכם.
הגדולים יכולים בשיטות לא קונבנציונליות (שן שום היישר לתחת)
ועם הקטנים זה מעט יותר מסובך (אולי בכל אופן ורמוקס...)
בהצלחה
<זה עתה שלפתי לבתי קטנתי ארבע תולעים כאלו. מחר ורמוקס>
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
תולעים במעיים
האחינית שלי בת 5.5 סובלת מתולעים כבר כמה חודשים. היא קיבלה את התרופה הקונבנציונלית ומקפידה על הגיינה ככל האפשר, אבל הן לא עוזבות אותה
בסופו של דבר הסכימה לאכול גרעיני דלעת בכמות מספקת בכל יום ככה כמו שהם והנס התרחש תוך ימים התולעים עזבו ומאז לא חזרו, וכבר כמה חודשים הילדה פטורה מעונשם של אלה
בסופו של דבר הסכימה לאכול גרעיני דלעת בכמות מספקת בכל יום ככה כמו שהם והנס התרחש תוך ימים התולעים עזבו ומאז לא חזרו, וכבר כמה חודשים הילדה פטורה מעונשם של אלה
תולעים במעיים
אנחנו אחרי מתקפת תולעים עיקשת במיוחד. בעצם,הגדול עדיין מכיל כמה מהן.
הקטנה ממש סבלה מהן,הן הסתובבו לה ליד פתח הנרתיק ופשוט חגגו עליה.
אני מאד מסכימה עם התובנות של אילה בשדה הדגן. מאד.
ולגבי זיהוי התולעים-ממש לא חובה לראות אותן בקקי.ובהנחה שילדים מתלוננים עם כאב בטוסיק/תחושת קקי/גירוד וכ'ו ואין להם איזה טחור עצבני שם-
צר לי,אבל זה כנראה תולעים. קחו פנס ותאירו להן על החור של התחת בלילה כשהן ישנות.בהצלחה.ואל תזדעזעו יותר מידי.
לסיכום,אחרי השום בתחת,שום מהפה,שמן שום,ווזלין,גרעיני דלעת וגזר חי וכמובן וורמוקס(ששווה לתחת כי עוזר למשך כמה ימים ואז די)
נשאר לי להמליץ בחום על האנטי פרזיט של ברא צמחי מרפא/שרון קוצר. אצלינו היתה הקלה עם כל השיטות הנ'ל אבל כלום לא מיגר אותן.האנטי פרזיט מורכב ממספר צמחי מרפא שממגרים ומשקמים את המעי בו זמנית.אפשר למהול במיץ או תה מתוק והתוצאות מצויינות.
בברכת מעיים חזקים ונקיים וגבולות ברורים כל הזמן.
הקטנה ממש סבלה מהן,הן הסתובבו לה ליד פתח הנרתיק ופשוט חגגו עליה.
אני מאד מסכימה עם התובנות של אילה בשדה הדגן. מאד.
ולגבי זיהוי התולעים-ממש לא חובה לראות אותן בקקי.ובהנחה שילדים מתלוננים עם כאב בטוסיק/תחושת קקי/גירוד וכ'ו ואין להם איזה טחור עצבני שם-
צר לי,אבל זה כנראה תולעים. קחו פנס ותאירו להן על החור של התחת בלילה כשהן ישנות.בהצלחה.ואל תזדעזעו יותר מידי.
לסיכום,אחרי השום בתחת,שום מהפה,שמן שום,ווזלין,גרעיני דלעת וגזר חי וכמובן וורמוקס(ששווה לתחת כי עוזר למשך כמה ימים ואז די)
נשאר לי להמליץ בחום על האנטי פרזיט של ברא צמחי מרפא/שרון קוצר. אצלינו היתה הקלה עם כל השיטות הנ'ל אבל כלום לא מיגר אותן.האנטי פרזיט מורכב ממספר צמחי מרפא שממגרים ומשקמים את המעי בו זמנית.אפשר למהול במיץ או תה מתוק והתוצאות מצויינות.
בברכת מעיים חזקים ונקיים וגבולות ברורים כל הזמן.
תולעים במעיים
ושכחתי לספר....
בזמן הטיפול בתולעים,בין אם זה שום בטוסיק או וורמוקס או גרעיני דלעת....חשוב מאד כל לילה למרוח בפי הטבעת בוחטיה של ווזלין(ואל תתחילו עם "זה לא בריא,זה מכיל נפט" כי יש צרות גרועות מאילו)ובבוקר לנקות היטב היטב(עם פי טבעת חשוף לרווחה) עם נייר טואלט.מה שנתפס שם בלילה-בלתי נתפס.
בזמן הטיפול בתולעים,בין אם זה שום בטוסיק או וורמוקס או גרעיני דלעת....חשוב מאד כל לילה למרוח בפי הטבעת בוחטיה של ווזלין(ואל תתחילו עם "זה לא בריא,זה מכיל נפט" כי יש צרות גרועות מאילו)ובבוקר לנקות היטב היטב(עם פי טבעת חשוף לרווחה) עם נייר טואלט.מה שנתפס שם בלילה-בלתי נתפס.
-
- הצטרפות: 01 אוגוסט 2004, 19:05
- דף אישי: הדף האישי של לי_לו*
תולעים במעיים
גם אצלנו הוורמוקס לא עזר. שום מכל הכיוונים וגרעיני דלעת - כן. וגם כמובן להימנע ממתוקים כמה שאפשר.
עוד דבר שניסינו באחת המתקפות האחרונות תרופה הומיאופטית מסדרת ה Rים,.
הכל בייחד גירש אותן.
מצטרפת לברכתב בת ההרים - מעיים חזקים ונקיים וגבולות ברורים.
עוד דבר שניסינו באחת המתקפות האחרונות תרופה הומיאופטית מסדרת ה Rים,.
הכל בייחד גירש אותן.
מצטרפת לברכתב בת ההרים - מעיים חזקים ונקיים וגבולות ברורים.
-
תולעים במעיים
דחוף|||
למישהו יש טיפ איך מוציאים תולעים שנכנסות עמוק עמוק לנרתיק?
תודה
למישהו יש טיפ איך מוציאים תולעים שנכנסות עמוק עמוק לנרתיק?
תודה
-
- הצטרפות: 05 נובמבר 2006, 11:02
תולעים במעיים
היי אני רוצה לקשר לתשובה של רופאים מפורום לגבי תולעים והסכנה בשימושבשום בטוסיק - יכול לגרום לנקב במעיים מצב מאד מאד מסוכן.
http://refua.hevre.co.il/forum.asp?page=[po]message table[/po]&category id=13&message id=7190
אני אעתיק שתי תשובות של הרופאים שמאד ממליצים על צריכת שום דרך הפה:
"אז ככה, נדבקים מביצי התולעים מידיים של אחרים או עצמית לאחר שנאספו מאיזור פי הטבעת לשם מגיעות התולעים להטלה. הבעיה מאוד שכיחה ונובעת מהדבקה חוזרת ו/או מטיפול לא מספיק. בדיוק כמו בכינים.
מה עושים? מטפלים. ואם מדובר בתולעי סיכה הדקות, ורמוקס די והותר. לעיתים במקרים עקשניים יש לחזור על המנות כמה פעמים ובכמה סבבים ולטפל בכל בני הבית. תולעים אחרות מצריכות טיפול אחר.
לגבי שום, שום שאוכלים עובר בכל מערכת העיכול ומשפיע לטובה על אוכלוסיית החיים בו, חיידקים וטפילים. שום יוכנס לפי הטבעת, לא יגיע לשום מקום אלא לאן שדחפו אותו, שם עלול לגרום לגירוי מקומי, לכוויה ואף להתנקבות המעי - מצב מאוד מאוד מסוכן.
לגבי סוגי מזונות אחרים? ותוספי תזונה אחרים? לא יודע. צריך לשאול מי שבקיא בכך - נאוטרופט.
הצעה לטיפול דחוף - למרוח וזלין בפות, פי הטבעת וקצת פנימה, זה יבודד בין העור לטפילים, התולעים ידבקו ויחנקו ויפסיקו לנוע ולגרד .
בהצלחה, "
נכתב בפורום של אסף הרופא ע"יי
ד"ר גד רייזלר
אז תשימו לב לאזהרה על שום בטוסיק
http://refua.hevre.co.il/forum.asp?page=[po]message table[/po]&category id=13&message id=7190
"אז ככה, נדבקים מביצי התולעים מידיים של אחרים או עצמית לאחר שנאספו מאיזור פי הטבעת לשם מגיעות התולעים להטלה. הבעיה מאוד שכיחה ונובעת מהדבקה חוזרת ו/או מטיפול לא מספיק. בדיוק כמו בכינים.
מה עושים? מטפלים. ואם מדובר בתולעי סיכה הדקות, ורמוקס די והותר. לעיתים במקרים עקשניים יש לחזור על המנות כמה פעמים ובכמה סבבים ולטפל בכל בני הבית. תולעים אחרות מצריכות טיפול אחר.
לגבי שום, שום שאוכלים עובר בכל מערכת העיכול ומשפיע לטובה על אוכלוסיית החיים בו, חיידקים וטפילים. שום יוכנס לפי הטבעת, לא יגיע לשום מקום אלא לאן שדחפו אותו, שם עלול לגרום לגירוי מקומי, לכוויה ואף להתנקבות המעי - מצב מאוד מאוד מסוכן.
לגבי סוגי מזונות אחרים? ותוספי תזונה אחרים? לא יודע. צריך לשאול מי שבקיא בכך - נאוטרופט.
הצעה לטיפול דחוף - למרוח וזלין בפות, פי הטבעת וקצת פנימה, זה יבודד בין העור לטפילים, התולעים ידבקו ויחנקו ויפסיקו לנוע ולגרד .
בהצלחה, "
ד"ר גד רייזלר
אז תשימו לב לאזהרה על שום בטוסיק
תולעים במעיים
לגבי תולעים בפות-הן לא ממש מתעניינות במה שקורה עמוק בנרתיק. הלא מה יש להן לחפש שם? הן צריכות את המעיים בשביל מזון. מה שכן,הן אוהבות להסתובב באיזור פי הנרתיק ולהטיל שם ביצים/לקנן. ולכן הטיפול שהציעו כאן מעל-למרוח את האיזור כל הזמן במשחה "כבדה" ולנקות היטב עם צמר גפן או נייר טואלט,עובד.
אני משתמשת בשמן שום ביתי וכשאני רואה אי נוחות אני שמה על האצבעות שלי שמן ומנקה עם הידיים את האיזור. בדרך כלל תופסים כמה.
אני משתמשת בשמן שום ביתי וכשאני רואה אי נוחות אני שמה על האצבעות שלי שמן ומנקה עם הידיים את האיזור. בדרך כלל תופסים כמה.
-
- הצטרפות: 05 נובמבר 2006, 11:02
תולעים במעיים
היי בת הרים
לצערי אצל הילדות שלי משום מה הן נכנסות די עמוק.
אבל קיבלתי טיפ לזמן אמת למרוח ווזלין בנרתיק ואז התולעת תדבק ותמות.
צירפתי את הקישורבהודעה הקודמת לתשובה שקיבלתי.
דרך אגב את יודעת כמה זמן התולעים חיות?
ואיך את מכינה שמן שום?
ביי ותודה
לצערי אצל הילדות שלי משום מה הן נכנסות די עמוק.
אבל קיבלתי טיפ לזמן אמת למרוח ווזלין בנרתיק ואז התולעת תדבק ותמות.
צירפתי את הקישורבהודעה הקודמת לתשובה שקיבלתי.
דרך אגב את יודעת כמה זמן התולעים חיות?
ואיך את מכינה שמן שום?
ביי ותודה
תולעים במעיים
מחזור חיים של תולעת הוא שבועיים.
לוקחים בקבוקון של 10-30 סיסי.פורסים שן שום גדולה למספר פרוסות,דוחפים לבקבוק וממלאים בשמן זית או שמן שקדים. נותנים לזה לעמוד לפחות 12 שעות לפני שימוש.כשיש התקפה זה לא מספיק.אני משלבת עם ווזלין(בלילה )ושמן לניקוי והרתעה(ביום).
לוקחים בקבוקון של 10-30 סיסי.פורסים שן שום גדולה למספר פרוסות,דוחפים לבקבוק וממלאים בשמן זית או שמן שקדים. נותנים לזה לעמוד לפחות 12 שעות לפני שימוש.כשיש התקפה זה לא מספיק.אני משלבת עם ווזלין(בלילה )ושמן לניקוי והרתעה(ביום).
תולעים במעיים
תודה רבה בת ההרים.
ונקווה שניפטר כולנו מהצרה הזאת.
ביי ויום טוב
ונקווה שניפטר כולנו מהצרה הזאת.
ביי ויום טוב
תולעים במעיים
אמא יקרה,
את מוזמנת לקרוא את האם נר בטוסיק זה התעללות, ולבדוק איך יכול להיות שבנך מרגיש.
את יכולה גם לשאול אותו.
יש לי הצעה נהדרת בשבילך לטיפול בתולעים שלא מצריכה חדירה בכוח לפי הטבעת של בנך.
קחי שום, כיתשי אותו, שימי בקערה עם קצת שמן זית. מעכי את השום כך שהמיץ שלו יצא, ואת את החלק של השמן בלבד (עם מיץ השום), אבל ללא השום הכתוש - מרחי ממנו שכבה על תחתונית.
הציעי לבנך, במקום שום בטוסיק, תחתונית בתחתונים - רק ללילה.
כל לילה, לפני השינה, שמים את התחתונית. כל בוקר הוא מוציא את זה ונגמר.
לא חודרני, לא פולשני, לא מציק ולא מפריע. שינסה ויראה.
כך שלושה שבועות. אחרי שלושה שבועות - אין לכם תולעים. ככה לפחות מניסיון אישי אצלנו.
הרציונל:
התולעים באות להטיל בפי הטבעת את הביצים. אם הן יריחו שום, הן לא יבואו. לא יבואו, יישארו במעיים ויסיימו את חייהן תוך שבוע מבלי להטיל ביצים חדשות. בינתיים גם הביצים החדשות ביותר טרום הטיפול, יבקעו, יהפכו לתולעים, וגם הן, במסגרת שלושת השבועות, לא ירצו להסתובב בפי הטבעת. וכך יש לך סיום מחזור חיים של תולעים בתוך המעיים, בלי שהן יוצרות חיים חדשים.
וכל זה, תוכלי לעשות, אולי עם הסכמה של בנך ובלי מאבקים.
איך זה נשמע לך?
את מוזמנת לקרוא את האם נר בטוסיק זה התעללות, ולבדוק איך יכול להיות שבנך מרגיש.
את יכולה גם לשאול אותו.
יש לי הצעה נהדרת בשבילך לטיפול בתולעים שלא מצריכה חדירה בכוח לפי הטבעת של בנך.
קחי שום, כיתשי אותו, שימי בקערה עם קצת שמן זית. מעכי את השום כך שהמיץ שלו יצא, ואת את החלק של השמן בלבד (עם מיץ השום), אבל ללא השום הכתוש - מרחי ממנו שכבה על תחתונית.
כך שלושה שבועות. אחרי שלושה שבועות - אין לכם תולעים. ככה לפחות מניסיון אישי אצלנו.
הרציונל:
התולעים באות להטיל בפי הטבעת את הביצים. אם הן יריחו שום, הן לא יבואו. לא יבואו, יישארו במעיים ויסיימו את חייהן תוך שבוע מבלי להטיל ביצים חדשות. בינתיים גם הביצים החדשות ביותר טרום הטיפול, יבקעו, יהפכו לתולעים, וגם הן, במסגרת שלושת השבועות, לא ירצו להסתובב בפי הטבעת. וכך יש לך סיום מחזור חיים של תולעים בתוך המעיים, בלי שהן יוצרות חיים חדשים.
וכל זה, תוכלי לעשות, אולי עם הסכמה של בנך ובלי מאבקים.
איך זה נשמע לך?
תולעים במעיים
התולעים באות להטיל בפי הטבעת את הביצים. אם הן יריחו שום, הן לא יבואו. לא יבואו, יישארו במעיים ויסיימו את חייהן תוך שבוע מבלי להטיל ביצים חדשות. בינתיים גם הביצים החדשות ביותר טרום הטיפול, יבקעו, יהפכו לתולעים, וגם הן, במסגרת שלושת השבועות, לא ירצו להסתובב בפי הטבעת. וכך יש לך סיום מחזור חיים של תולעים בתוך המעיים, בלי שהן יוצרות חיים
לא בטוח.תולעים יכולות להטיל ביצים גם בתוך המעיים.באחריות.
צריך להפיל את האסימון בראש לגב נוכחות התולעים במעיים.
לכולנו יש תולעת שתיים במעיים.או פרזיט אחר.
העניין הוא-מה קורה כשהמערכת החיסונית נחלשת מסיבות שונות והתולעים משגשגות מעל הרצוי? זאת אומרת,שהאיזון בגוף מופר לטובת הפרזיט.
או אז,הן מתחילות לעשות מסיבות דיסקו בפי הטבעת חופשי חופש ובמיוחד בזמן ירח מלא.
לגבי שום בתחת-פעם השתמשתי בשיטה הזו די הרבה. עד שהשתכנעתי שהשום עלול לגרוםפ לזק בלתי הפיך ברירית המעי.למשל,נקב.מאז הפסקתי.
ואספר מה הצליח אצלינו אחרי שהכל נכשל
לא בטוח.תולעים יכולות להטיל ביצים גם בתוך המעיים.באחריות.
צריך להפיל את האסימון בראש לגב נוכחות התולעים במעיים.
לכולנו יש תולעת שתיים במעיים.או פרזיט אחר.
העניין הוא-מה קורה כשהמערכת החיסונית נחלשת מסיבות שונות והתולעים משגשגות מעל הרצוי? זאת אומרת,שהאיזון בגוף מופר לטובת הפרזיט.
או אז,הן מתחילות לעשות מסיבות דיסקו בפי הטבעת חופשי חופש ובמיוחד בזמן ירח מלא.
לגבי שום בתחת-פעם השתמשתי בשיטה הזו די הרבה. עד שהשתכנעתי שהשום עלול לגרוםפ לזק בלתי הפיך ברירית המעי.למשל,נקב.מאז הפסקתי.
ואספר מה הצליח אצלינו אחרי שהכל נכשל
- לחזק מערכת חיסונית.כולל אסידופולוס וויטמינים.
- אני לוקחת צנצנת ריבה וממלאת אותה 3/4 גובה שמןזית. אני פורסת 10 שיני שום ולפרוסות דקות ומכניסה לצנצנת. תוך יומיים יש חליטת שמן שום מעולה.מזה נותנים לילד כפית בבוקר על בטן ריקה וכפית בערב.אחרי חודש המעיים שלו הופכות ללא נעימות לתולעים.חלק מתות.רובן נחלשות.זה מתאים לילדים שלא רוצים לאכול שום חי.ורובם מסרבים.חשוב להתמיד עם זה ולהפוך את זה להרגל כמעט יומיומי.הערך המוסף-חיזוק הגוף באופן כללי מפני ווירוסים וחיידקים.
- מה שהצליח אצלינו;לחברת סאן-ריידר יש תרחיץ לשטיפת פירות וירקות.אם נותנים מזה רבע כפית לילד מעל גיל 3 זה פשוט קוטל את כל הג'יפה במעיים.
תולעים במעיים
גם אני חשבתי שזה חוסר אחריות ובעזרת שום לטוסיק התפטרנו מהתולעים
את חושבת שהתפטרתם מהתולעים.תולעים תמיד נמצאות במעי.מה שנתפטרתם ממנו הוא התולעים האגרסיביות שנמצאו קרוב יותר לפי הטבעת.השום בטוסיק הוא טיפול מקומי.קוסמטי.לא חד משמעי.זה שהשום יוצא בקקי זה יופי אבל השאלה היא מה הוא עושה עד שהוא יוצא בקקי.והוא עלול לגרום לנקב במעי הגס.שלא לדבר על להמליץ למישהי שסובלת טחורים להכניס שום למעי.
עדיף לאכול שום חי.הסיכוי שהוא יקטול תולעים גבוה יותר כאשר הוא עובר מהפה לכיוון הטוסיק.כנ'ל לגבי גרעיני לדעת וגזר חי.
את חושבת שהתפטרתם מהתולעים.תולעים תמיד נמצאות במעי.מה שנתפטרתם ממנו הוא התולעים האגרסיביות שנמצאו קרוב יותר לפי הטבעת.השום בטוסיק הוא טיפול מקומי.קוסמטי.לא חד משמעי.זה שהשום יוצא בקקי זה יופי אבל השאלה היא מה הוא עושה עד שהוא יוצא בקקי.והוא עלול לגרום לנקב במעי הגס.שלא לדבר על להמליץ למישהי שסובלת טחורים להכניס שום למעי.
עדיף לאכול שום חי.הסיכוי שהוא יקטול תולעים גבוה יותר כאשר הוא עובר מהפה לכיוון הטוסיק.כנ'ל לגבי גרעיני לדעת וגזר חי.
-
תולעים במעיים
נראה לי שיש לי תולעים במעיים . למרות שאני דואגת להגיינה
איך אני יכולה להיפטר מהם מבלי לערב את ההורים שלי ...
ואיך אני באמת מבררת אם יש לי את התולעים
תולעים במעיים
את ממלאת קצת מים באמבטיה ומכינה סירופ ממים וחצי קילו וסכר.שופכת לאמבטיה ויושבת שם כמה דקות.אם יש תולעים-הן כבר תצאנה אל האמבטיה ואת תראי סרטים דקים דקים באורך ס'מ צפים להם במים.
ראשית כל תולעי מעיים זה לא בושה.לכולנו יש אותן.פשוט לפעמים האיזון בגוף מופר והתולעים מתרבות קצת מעל ומעבר.
תאכלי המון שום.רצוי חי.טחינה עם שום,חמאת שום.גרעיני לדעת לא קלויים.יש הרבה מידע בדף למעלה על תזונה שנוגדת תולעי מעיים.
את ממלאת קצת מים באמבטיה ומכינה סירופ ממים וחצי קילו וסכר.שופכת לאמבטיה ויושבת שם כמה דקות.אם יש תולעים-הן כבר תצאנה אל האמבטיה ואת תראי סרטים דקים דקים באורך ס'מ צפים להם במים.
ראשית כל תולעי מעיים זה לא בושה.לכולנו יש אותן.פשוט לפעמים האיזון בגוף מופר והתולעים מתרבות קצת מעל ומעבר.
תאכלי המון שום.רצוי חי.טחינה עם שום,חמאת שום.גרעיני לדעת לא קלויים.יש הרבה מידע בדף למעלה על תזונה שנוגדת תולעי מעיים.
תולעים במעיים
בהקשר של גופנפש, בספרה של לואיז היי היא מייחסת את האיזון שמופר והופעת התולעים, לדפוס רגשי\רוחני. אני אהבתי את ההתייחסות הזו.
השאלה המנחה בחוסר איזון כזה היא: "מה אני מאפשר\ת שייטפל אליי?" משהו כזה...
(הספר לא ברשותי ולכן זוהי רק רוח הדברים...).
השאלה המנחה בחוסר איזון כזה היא: "מה אני מאפשר\ת שייטפל אליי?" משהו כזה...
(הספר לא ברשותי ולכן זוהי רק רוח הדברים...).
-
תולעים במעיים
שלום , אני סובלת מטפילים במעיים.
אני סובלת ממנה כבר 8 שנים .
אני מפחדת שכאשר אני אתחיל לטפל אני אתחיל להשמין .
מה עלי לעשות ?
והאם ניקוי הטפילים תשפיע על גופי ?
אני סובלת ממנה כבר 8 שנים .
אני מפחדת שכאשר אני אתחיל לטפל אני אתחיל להשמין .
מה עלי לעשות ?
והאם ניקוי הטפילים תשפיע על גופי ?
-
- הצטרפות: 28 ספטמבר 2007, 00:12
תולעים במעיים
יש לי תולעים.. ואני לא יודעת מה לעשותת.?. אני מפחדת ואני לא רוצה ללכת לרופא..
-
- הצטרפות: 07 מאי 2006, 07:05
- דף אישי: הדף האישי של ליאורה_אורה*
תולעים במעיים
לילדה בת 15,
תנסי לאכול על הבוקר גרעינים לבנים (אפשר מעורבבים עם חלב או משהו כזה) ואח"כ לשתות שמן קיק.
זה עשוי לעזור.
תנסי לאכול על הבוקר גרעינים לבנים (אפשר מעורבבים עם חלב או משהו כזה) ואח"כ לשתות שמן קיק.
זה עשוי לעזור.
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
תולעים במעיים
עצת סבתא נוספת ששמעתי - לקצוץ ולאכול את התוך של גלעיני לימון.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2007, 14:25
- דף אישי: הדף האישי של עפרה_עדין*
תולעים במעיים
תולעים במעיים: תנסו משהו פשוט שמבוסס על כך, שכדי להתרבות, התולעים יוצאת אל פי הטבעת ומטילות שם ביצים.
גיליתי את זה במקרה: לילדה שלי נורא גירד (הן יצאו להטיל ביצים) וחשבתי מה למרוח לה בטוסיק כדי להבריח אותם משם, שתוכל לישון המסכנה.
כמובן חשבתי- שמן עץ התה, הכי חזק שיש.
זה עזר!!! בערך כשבוע מרחתי לה לפני השינה והן נעלמו כאילו לא היו מעולם: או בעצם- לא נשאר מהן זכר... תרתי משמע.
אל תמרחו ישירות כי האזור מאוד רגיש וקצת פצוע אחרי כל הגירודים. על צמר גפן רטוב וסחוט- תתפטפו 2 טיפות.
גיליתי את זה במקרה: לילדה שלי נורא גירד (הן יצאו להטיל ביצים) וחשבתי מה למרוח לה בטוסיק כדי להבריח אותם משם, שתוכל לישון המסכנה.
כמובן חשבתי- שמן עץ התה, הכי חזק שיש.
זה עזר!!! בערך כשבוע מרחתי לה לפני השינה והן נעלמו כאילו לא היו מעולם: או בעצם- לא נשאר מהן זכר... תרתי משמע.
אל תמרחו ישירות כי האזור מאוד רגיש וקצת פצוע אחרי כל הגירודים. על צמר גפן רטוב וסחוט- תתפטפו 2 טיפות.
-
- הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
- דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*
תולעים במעיים
הבת שלי, בת ארבע, מגרדת בטוסיק כמעט כל לילה בזמן האחרון, מתלוננת מאוד על שמגרד לה, אבל כבר הסתכלתי טוב-טוב כמה פעמים ולא ראיתי כלום. שום דבר לא זז שם, לא תולעת ולא כלום. בלילות האחרונים מגרדת גם בפות. חשבתי לקחת אותה לרופא שיבדוק, אבל מה הוא יכול לראות שאני לא רואה?
לפני יומיים וגם הלילה מרחתי אגיסטן בייבי כי חשבתי שאולי זאת פטרייה, אם כי זה לא נראה ככה. יש לי ג'ל של עץ התה שמיועד לנרתיק, אולי לנסות למרוח לה מזה?
למישהו יש עצה? איך לאבחן ואיך לטפל, אם בכלל?
לפני יומיים וגם הלילה מרחתי אגיסטן בייבי כי חשבתי שאולי זאת פטרייה, אם כי זה לא נראה ככה. יש לי ג'ל של עץ התה שמיועד לנרתיק, אולי לנסות למרוח לה מזה?
למישהו יש עצה? איך לאבחן ואיך לטפל, אם בכלל?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2007, 14:25
- דף אישי: הדף האישי של עפרה_עדין*
תולעים במעיים
נשמע כמו תולעים. זה מתחיל תמיד בלילה וכשמסתכלים (באור), הן תמיד חוזרות להתחבא בחשיכה (בפי הטבעת). את ראית פעם תולעים? הן נורא נורא קטנות. אם לא יודעים אז אפשר לפספס. תנסי עם זכוכית מגדלת ובמהירות לפסק את פי הטבעת ולהסתכל קצת פנימה.
בכל מקרה כדאי לנסות את הג'ל. אם לא יועיל לא יזיק.
דרך אגב- בעלך, הבנתי מהדף שלך- מורה לגיטרה. באיזה איזור? אני מחפשת ברחובות לבני.
בכל מקרה כדאי לנסות את הג'ל. אם לא יועיל לא יזיק.
דרך אגב- בעלך, הבנתי מהדף שלך- מורה לגיטרה. באיזה איזור? אני מחפשת ברחובות לבני.
-
תולעים במעיים
הן לא כ"כ קטנות, בהחלט אפשר לראות אותן בעיניים ללא זכוכית מגדלת, הן לבנות ובאורך 1 ס"מ
העניין הוא שהן מסתתרות בין הקפלים של פי הטבעת רב הזמן
כשהילד מתלונן על גירוד אפשר לפתוח קצת את פי הטבעת עם האצבעות- זה לא כ"כ נעים לילדים
ולעיתים קרובות מוצאים את התולעת, וניתן להוציא אותה, כמובן לשטוף ידיים אחר כך
העניין הוא שזה נותן פתרון רק לגירוד המיידי, כי בטח יש עוד כמה במעיים
העניין הוא שהן מסתתרות בין הקפלים של פי הטבעת רב הזמן
כשהילד מתלונן על גירוד אפשר לפתוח קצת את פי הטבעת עם האצבעות- זה לא כ"כ נעים לילדים
ולעיתים קרובות מוצאים את התולעת, וניתן להוציא אותה, כמובן לשטוף ידיים אחר כך
העניין הוא שזה נותן פתרון רק לגירוד המיידי, כי בטח יש עוד כמה במעיים
תולעים במעיים
קראתי הפנמתי ניסיתי.
כבר שנים סובלת מהן, אם כי נראה שהן במצב תרדמת - כלומר רוב הזמן מרגישה מעולה, ורק אם אני מעזה לאכול קוביונת של שוקולד חלב, פתאום מתחיל לגרד ונמצאת איזו סוררת.
מה זה אומר? האם יש לי מושבות אינסופיות של ביצי תולעים במעיים, שהשוקולד עוזר להן לממש את הפוטנציאל?
האם חוקן לניקוי המעיים יעזור במקרה הזה?
הלנצח אוכל גזר?
כבר שנים סובלת מהן, אם כי נראה שהן במצב תרדמת - כלומר רוב הזמן מרגישה מעולה, ורק אם אני מעזה לאכול קוביונת של שוקולד חלב, פתאום מתחיל לגרד ונמצאת איזו סוררת.
מה זה אומר? האם יש לי מושבות אינסופיות של ביצי תולעים במעיים, שהשוקולד עוזר להן לממש את הפוטנציאל?
האם חוקן לניקוי המעיים יעזור במקרה הזה?
הלנצח אוכל גזר?
-
- הצטרפות: 16 אוקטובר 2006, 18:24
- דף אישי: הדף האישי של אילה_בשדה_הדגן*
תולעים במעיים
פלוניתה ,
ברור שאת במצב לא נעים (זוועה ?),
תאמיני ביכולתך להרחיק אותן וכך זה יקרה.
לבת ה15 ,
כתבתי לפני כמה ימים הודעה אבל נמחקה בעת המשלוח.
מנסיוני, הרופא לא רוצה לראות את הצואה /הטוסיק, על מנת לרשום מרשם הוא מסתפק בסימפטומים שמדווחים עליהם.
תאמיני ביכולתך להרחיק אותן וכך זה יקרה.
- כן , שוקולד זה לא ממש תזונה שמחסנת אותנו.הפחיתי בכמיות , אם את יכולה.
- לא מאמינה במיוחד בחוקנים . אולי ביחד עם צום שבו שותים רק מים /מיצי ירקות בבית הארחה שמתמחה בטיפולים כאלה.
- אמונה והתבוננות פנימית , בדיקה של יחסיך עם זולתך ובעיקר המחשבות שכובלות אותך למה שלא עושה לך טוב.
לבת ה15 ,
כתבתי לפני כמה ימים הודעה אבל נמחקה בעת המשלוח.
מנסיוני, הרופא לא רוצה לראות את הצואה /הטוסיק, על מנת לרשום מרשם הוא מסתפק בסימפטומים שמדווחים עליהם.
-
- הצטרפות: 08 אוגוסט 2001, 01:47
- דף אישי: הדף האישי של ענת_גיגר*
תולעים במעיים
אני ממליצה על תכשיר סיני בשם דרקוני-תול של חברת פארמה-סין (הנטורופט המליץ לי). זה תכשיר טבעי נגד תולעים לילדים (טינקטורה, מטפטפים לכוס מים) בטעם סביר של פטל והילדים מוכנים לקחת את זה. לי - זה ממש עזר. קונים את זה בניו-פארם ובבתי טבע.
-
תולעים במעיים
כבר כתבו את זה, אבל מוסיפה מנסיוני:
לי הדבר היחיד שעזר הוא הרבה שום מבושל בחלב במשך כמה דקות (שותים את החלב וגם אוכלים את השום שבתוכו). ועדיף במשך כמה ימים רצוף, כדי לחסל הכל.
שום חי - לא עזר. גרעיני דלעת - לא עזרו. דרקוני תול - נתתי לילדות ואני לא בטוחה שעזר להן.
לי הדבר היחיד שעזר הוא הרבה שום מבושל בחלב במשך כמה דקות (שותים את החלב וגם אוכלים את השום שבתוכו). ועדיף במשך כמה ימים רצוף, כדי לחסל הכל.
שום חי - לא עזר. גרעיני דלעת - לא עזרו. דרקוני תול - נתתי לילדות ואני לא בטוחה שעזר להן.
תולעים במעיים
אני גיליתי שכשאני ממש כועסת התולעים חוגגות
תולעים במעיים
אתמול גליתי תולעת בקקי של בני בן 3.8 .
כאילו בלי קשר היו לו ימים מאד קשים עם קריזות על שטויות.
ובעיקר טירוף מוחלט לאכילת מתוקים.
זה הפך לנושא מרכזי וכמעט יחידי למיני התקפות זעם אצלנו בבית.
זה קשור לתולעים?
נתתי לו היום וורמוקס. החלפנו מצעים, מגבות. הסברתי לו שצריך לשטוף יותר ידיים.
ככלל נראה לי מן חלש קצת ולא כל כך מאוזן.
אולי זה עוד טפילים?
שווה לבדוק?
כאילו בלי קשר היו לו ימים מאד קשים עם קריזות על שטויות.
ובעיקר טירוף מוחלט לאכילת מתוקים.
זה הפך לנושא מרכזי וכמעט יחידי למיני התקפות זעם אצלנו בבית.
זה קשור לתולעים?
נתתי לו היום וורמוקס. החלפנו מצעים, מגבות. הסברתי לו שצריך לשטוף יותר ידיים.
ככלל נראה לי מן חלש קצת ולא כל כך מאוזן.
אולי זה עוד טפילים?
שווה לבדוק?
-
- הצטרפות: 17 אוקטובר 2007, 09:10
תולעים במעיים
אם אפשר לשים וזלין בפי הטבעת והתולעים נדבקות אליו, אז אולי עדיף למרוח דבש.
הן ימשכו אליו כדי לאכול אותו, וידבקו אליו.
מודה שלא ניסיתי, אבל חשבתי על זה הבוקר.
מה דעתכם?
הן ימשכו אליו כדי לאכול אותו, וידבקו אליו.
מודה שלא ניסיתי, אבל חשבתי על זה הבוקר.
מה דעתכם?
תולעים במעיים
די זוועה, אבל בתקופות. נראה לי שסביב המחזור (לפני ואחרי) כל העייסק הזה מתגבר, ואז יש גם הרבה גזים ותחושות של כמו דלקת בשתן...
קראתי כבר על דלקות בשתן, על קנדידה, ואני מנסה לטפל בכל מיני כיוונים.
בכל אופן, רציתי לשאול: האם השום חייב להיות מבושל דווקא בחלב? ניסיתי את זה לתקופה, ונראה לי שהחלב עושה לי רע.
יש איזה ערך מוסף דווקא לחלב, או שאני יכולה לבשל במיים?
תודה.
די זוועה, אבל בתקופות. נראה לי שסביב המחזור (לפני ואחרי) כל העייסק הזה מתגבר, ואז יש גם הרבה גזים ותחושות של כמו דלקת בשתן...
קראתי כבר על דלקות בשתן, על קנדידה, ואני מנסה לטפל בכל מיני כיוונים.
בכל אופן, רציתי לשאול: האם השום חייב להיות מבושל דווקא בחלב? ניסיתי את זה לתקופה, ונראה לי שהחלב עושה לי רע.
יש איזה ערך מוסף דווקא לחלב, או שאני יכולה לבשל במיים?
תודה.
-
- הצטרפות: 06 אוקטובר 2007, 06:48
- דף אישי: הדף האישי של רקפת_ב*
תולעים במעיים
אפשר גם ללעוס את השום. לי זה עזר.
-
- הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*
תולעים במעיים
אצלנו היה לפני חצי שנה בערך, מה שעזר היה סווידיש ביטר ושמן למריחה על הבטן של ביבי טבע.
-
תולעים במעיים
אני בת 21 וסובלת מתולעים במעיים שום טיפול לא עזר לי מה אני יעשה?????
-
- הצטרפות: 07 מאי 2006, 07:05
- דף אישי: הדף האישי של ליאורה_אורה*
תולעים במעיים
אני בת 21 וסובלת מתולעים במעיים שום טיפול לא עזר לי מה אני יעשה?????
מה עם טיפול הומאופטי קלאסי ?
מה עם טיפול הומאופטי קלאסי ?
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2008, 13:21
תולעים במעיים
לפני כמה ימים המטפלת של בני (שנה וחמישה חודשים) ראתה אצלו תולעים בפי הטבעת. היא אמרה שהוא לא רגוע ויתכן שזו הסיבה. בלילה ההוא באמת נדדה שנתו.
הרופא אמר שוורמוקס לא נותנים לגיל כזה אבל בכל זאת רשם לו מינון נמוך.
באנו מבולבלים לבית המרקחת ושאלנו את הרוקחת מה לעשות. היא יעצה לנו להחדיר לו שן שום לפי הטבעת.
הגדלנו לעשות וקילפנו את שן השום כולל הקליפה של השום עצמו (...) והחדרנו לו לבפנים. הוא ממש צרח ובכה, ניגבנו לו את האזור עם מגבון ומרחנו שם וזאלין ומשחה לטוסיק.
וכך עשינו שלושה לילות. אני לא ראיתי ולא רואה תולעים, גם המטפלת לא והבן שלי רגוע כרגיל.
אחרי מה שקראתי פה על הנזקים וחוסר הנעימות של החדרת שן השום אני לא יודעת אם אחזור על זה, אבל אני הולכת לנסות את אמבטית הסוכר/ דבש שמישהי הציעה למרוח מחוץ לטוסיק, ולבדוק האם נותרו עוד תולעים במעי בני.
לגבי הרתחה של מה שבא עם תינוקי במגע- האם אני בכל זאת צריכה לכבס את הבגדים והמצעים שלו בהרתחה אם יש לו טיטול או שמספיק להרתיח את המגבות שלו ולנקות טוב טוב את האמבטיה שלו?
הרופא אמר שוורמוקס לא נותנים לגיל כזה אבל בכל זאת רשם לו מינון נמוך.
באנו מבולבלים לבית המרקחת ושאלנו את הרוקחת מה לעשות. היא יעצה לנו להחדיר לו שן שום לפי הטבעת.
הגדלנו לעשות וקילפנו את שן השום כולל הקליפה של השום עצמו (...) והחדרנו לו לבפנים. הוא ממש צרח ובכה, ניגבנו לו את האזור עם מגבון ומרחנו שם וזאלין ומשחה לטוסיק.
וכך עשינו שלושה לילות. אני לא ראיתי ולא רואה תולעים, גם המטפלת לא והבן שלי רגוע כרגיל.
אחרי מה שקראתי פה על הנזקים וחוסר הנעימות של החדרת שן השום אני לא יודעת אם אחזור על זה, אבל אני הולכת לנסות את אמבטית הסוכר/ דבש שמישהי הציעה למרוח מחוץ לטוסיק, ולבדוק האם נותרו עוד תולעים במעי בני.
לגבי הרתחה של מה שבא עם תינוקי במגע- האם אני בכל זאת צריכה לכבס את הבגדים והמצעים שלו בהרתחה אם יש לו טיטול או שמספיק להרתיח את המגבות שלו ולנקות טוב טוב את האמבטיה שלו?
תולעים במעיים
שלום וברכה!!
באמת לא נעים..
אני גם נמצאת בבעיה ביתי בת החמש סובלת מזה בצורה קשה זה מגיע ללילות שלמים ללא שינה היר לא מוכנה לקחת שום תרופה דרך הפה היא יורקת בכל פעם המליצו לי על שום לטוסיק ניסינו היא לא נותנת ומתעקשת וצורחת האם משתלם להכניס לה את השום הכוח ???
באמת לא נעים..
אני גם נמצאת בבעיה ביתי בת החמש סובלת מזה בצורה קשה זה מגיע ללילות שלמים ללא שינה היר לא מוכנה לקחת שום תרופה דרך הפה היא יורקת בכל פעם המליצו לי על שום לטוסיק ניסינו היא לא נותנת ומתעקשת וצורחת האם משתלם להכניס לה את השום הכוח ???
-
- הצטרפות: 31 מאי 2007, 20:52
- דף אישי: הדף האישי של דרך_עפר_שם_זמני*
תולעים במעיים
לא! 0-:
(סליחה על הנחרצות, אבל... לא!)
(סליחה על הנחרצות, אבל... לא!)
-
- הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*
תולעים במעיים
לא! בטח שלא בכוח.
ממליצה לך על הומיאופתיה קלאסית (גם על מטפלת ספציפית. אם תרצי- בדף הבית)
וגם על שמן למריחה חיצונית (על הבטן ואפשר גם מסביב לפי הטבעת מ"ביבי טבע" - כדאי להתקשר מראש ולבקש שיכינו)
ממליצה לך על הומיאופתיה קלאסית (גם על מטפלת ספציפית. אם תרצי- בדף הבית)
וגם על שמן למריחה חיצונית (על הבטן ואפשר גם מסביב לפי הטבעת מ"ביבי טבע" - כדאי להתקשר מראש ולבקש שיכינו)
-
- הצטרפות: 11 מרץ 2005, 01:11
- דף אישי: הדף האישי של ...*
תולעים במעיים
השיטה הבאה נוסתה אצלנו בהצלחה:
_קחי שום, כיתשי אותו, שימי בקערה עם קצת שמן זית. מעכי את השום כך שהמיץ שלו יצא, ואת את החלק של השמן בלבד (עם מיץ השום), אבל ללא השום הכתוש - מרחי ממנו שכבה על תחתונית.
הרציונל:
התולעים באות להטיל בפי הטבעת את הביצים. אם הן יריחו שום, הן לא יבואו. לא יבואו, יישארו במעיים ויסיימו את חייהן תוך שבוע מבלי להטיל ביצים חדשות. בינתיים גם הביצים החדשות ביותר טרום הטיפול, יבקעו, יהפכו לתולעים, וגם הן, במסגרת שלושת השבועות, לא ירצו להסתובב בפי הטבעת. וכך יש לך סיום מחזור חיים של תולעים בתוך המעיים, בלי שהן יוצרות חיים חדשים._
_קחי שום, כיתשי אותו, שימי בקערה עם קצת שמן זית. מעכי את השום כך שהמיץ שלו יצא, ואת את החלק של השמן בלבד (עם מיץ השום), אבל ללא השום הכתוש - מרחי ממנו שכבה על תחתונית.
הרציונל:
התולעים באות להטיל בפי הטבעת את הביצים. אם הן יריחו שום, הן לא יבואו. לא יבואו, יישארו במעיים ויסיימו את חייהן תוך שבוע מבלי להטיל ביצים חדשות. בינתיים גם הביצים החדשות ביותר טרום הטיפול, יבקעו, יהפכו לתולעים, וגם הן, במסגרת שלושת השבועות, לא ירצו להסתובב בפי הטבעת. וכך יש לך סיום מחזור חיים של תולעים בתוך המעיים, בלי שהן יוצרות חיים חדשים._
תולעים במעיים
בני בן ה- 3 כל מספר חודשים נדבק בטפיל (לא תולעים) ןסובל מכאבי בטן חזקים. טיפלתי בעזרת טיפות קיוליק שום פעמיים ביום (כל פעם 13 טיפות) למשך שבוע וזה הדביר לגמרי.
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*
תולעים במעיים
אנחנו פנינו להומיאופטית וגם לוקחת פעמיים ביום פרוביוטיקה.
-
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של with_passion*
תולעים במעיים
סרטון חביב שמראה את התולעים שמחות בסביבתן הטבעית..
http://youtube.com/watch?v=de2w1lusX2M
http://youtube.com/watch?v=de2w1lusX2M
-
תולעים במעיים
שלום.
כבר כמה ימים שמגרד לי מאד בתוסיק, מתחיל בשעות אחה"צ. לא חושבת שלילדיי יש תולעים, הם לא מתלוננים.
בכל אופן, ניסיתי לבדוק לעצמי אם יש ולא הצלחתי לראות כלום, איך יודעים אם יש? האם לאור הגירוד כדאי בכל מקרה לנסות את שיטת נר השום לכמה לילות?
תודה על תגובותיכם.
כבר כמה ימים שמגרד לי מאד בתוסיק, מתחיל בשעות אחה"צ. לא חושבת שלילדיי יש תולעים, הם לא מתלוננים.
בכל אופן, ניסיתי לבדוק לעצמי אם יש ולא הצלחתי לראות כלום, איך יודעים אם יש? האם לאור הגירוד כדאי בכל מקרה לנסות את שיטת נר השום לכמה לילות?
תודה על תגובותיכם.
-
תולעים במעיים
כדאי בכל מקרה לנסות את שיטת נר השום לכמה לילות?
השיטה הזו קיצונית ולנסיוני אין הכרח להשתמש בה.
מה שעבד אצלינו: לכתוש מעט שום , לערבב את המיץ של השום עם קצת שמן זית ולמרוח בפתח הטוסיק לפני השינה והמהדרין גם בבוקר.
זה עובד מצויין כשכותשים טרי טרי כל ערב .
לא כל כך עבד כשהכינותי מראש צנצנת של שום עם שמן זית לכמה ימים.
וצריך לכמה שבועות , אחרת הן חוזרות.
(בכל מקרה הן תמיד חוזרות... )
הפעם הולכת לנסות את שיטת הפדים שהוזכרה כאן למעלה . נראית לי הכי ידידותית.
השיטה הזו קיצונית ולנסיוני אין הכרח להשתמש בה.
מה שעבד אצלינו: לכתוש מעט שום , לערבב את המיץ של השום עם קצת שמן זית ולמרוח בפתח הטוסיק לפני השינה והמהדרין גם בבוקר.
זה עובד מצויין כשכותשים טרי טרי כל ערב .
לא כל כך עבד כשהכינותי מראש צנצנת של שום עם שמן זית לכמה ימים.
וצריך לכמה שבועות , אחרת הן חוזרות.
(בכל מקרה הן תמיד חוזרות... )
הפעם הולכת לנסות את שיטת הפדים שהוזכרה כאן למעלה . נראית לי הכי ידידותית.
-
תולעים במעיים
אסידופילוס
-
- הצטרפות: 09 מרץ 2008, 06:01
תולעים במעיים
הי לכולם,
מידע חשוב ביותר על תולעים במעיים!
בדקתי וחקרתי שיטות שונות לטיפול בטפילים (כולל תולעים). והנה זה ממש על קצה המזלג. הגעתי למסקנה שהתרופות הקונבנציונליות מסוכנות. הם עלולות לגרום לתופעות קשות וחלקם עלולות במקרים מסויימים לפגוע במערכת העצבים. (לא משנה שהרופאים יגידו שלא. זאת עובדה) אני לקחתי תרופה לטיפול בטפילים וחוויתי את זה על בשרי (במקרה שלי לא וורמוקס) . אני מכיר עוד מיקרים של אחרים שחווה דבר דומה. לא כל רשימת התופעות לוואי והסכנות שבתרופה הייתה כתובה בעלון של התרופה (אחרת לא הייתי לוקח אותה)! רק אחרי שנפגעתי מהתרופה ובדקתי, מצאתי את הרשימה המלאה באינטרנט באתרים באנגלית ושלא שייכים לחברה שמשווקת את התרופה.
בנוסף הביצים של התולעים עמידות ביותר ויכולות להשאר בגוף גם אחרי שהורגים את התולעים הבוגרות ולכן הרבה פעמים הם בוקעות שוב והתולעים חוזרות. לכן יש פה באתר אנשים שכתבו שיש להם את זה שנים. שהם לא מצליחים להפתר מזה וכו' הביצים עמידות מאוד.
החדשות הטובות הם שמצאתי חוקרת אמריקאית גאונה שמשתמשת בשיטות עתיקות, טבעיות ובטוחות של האינדיאנים כדי להרוג את הפרזיטים. שמה Dr' Hulda Clark יש לה סט שמורכב מ-3 סוגים של מיצוי וכמוסות צמחים וחומצות אמינו שלוקחים כל יום לפי טבלה מסויימת. וזה הורג יותר מ 100 סוגים שונים של טפילים! ניתן להזמין את זה מארה'ב יחד עם חוברת הסבר איך להשתמש. טלפון להזמנות 18002203741 זה נקרא Parasite Program Complete. עלות 66$ + משלוח ומע"מ. המינונים בטבלה הם למבוגרים. צריך לברר איתם את המינונים אם מדובר בילד. הם עונים לשאלות (באנגלית) בכתובת [email protected] זה מטפל ברוב רובם של הטפילים הקיימים אבל אם יודעים שיש תולעי אסקריס או תולעי סרט (Tapeworms) יש טיפול אחר שצריך לעשות זה נקרא MOP UP ומורכב מ 3 רכיבים אחרים. (אחד מהם הוא שמן זית עם גז ה אוזון. יש מכשיר שמכניס את הגז לתוך השמן ואפשר להזמין גם אותו).
למי שמעוניין ללמוד על הנושא (יש שם דרכי טיפול בכל מיני מחלות אחרות גם) זה כתובת האתר שלהם drclark.net האתר הוא באנגלית די קשה (עם שמות מקצועיים של מחלות שונות וכו'. ורצוי להשתמש במילון כמו תוכנת בבילון)
זה דורש קצת טירחה להזמין וכו אבל העניין הוא שהשיטות שלה נותנות מענה אמיתי לבעייה לתמיד! והורגות גם את הביצים העמידות! ככה שבאמת נפתרים מהטפילים. ובדרך טיבעית.
זהו לינק לחלק באתר שמסביר על אסקריס (זה מאמר מקצועי בנושא)
http://drclark.net/en/[po]cleanses clean[/po]-ups/mopup program.php
אני ממליץ.
בברכה מיכה
מידע חשוב ביותר על תולעים במעיים!
בדקתי וחקרתי שיטות שונות לטיפול בטפילים (כולל תולעים). והנה זה ממש על קצה המזלג. הגעתי למסקנה שהתרופות הקונבנציונליות מסוכנות. הם עלולות לגרום לתופעות קשות וחלקם עלולות במקרים מסויימים לפגוע במערכת העצבים. (לא משנה שהרופאים יגידו שלא. זאת עובדה) אני לקחתי תרופה לטיפול בטפילים וחוויתי את זה על בשרי (במקרה שלי לא וורמוקס) . אני מכיר עוד מיקרים של אחרים שחווה דבר דומה. לא כל רשימת התופעות לוואי והסכנות שבתרופה הייתה כתובה בעלון של התרופה (אחרת לא הייתי לוקח אותה)! רק אחרי שנפגעתי מהתרופה ובדקתי, מצאתי את הרשימה המלאה באינטרנט באתרים באנגלית ושלא שייכים לחברה שמשווקת את התרופה.
בנוסף הביצים של התולעים עמידות ביותר ויכולות להשאר בגוף גם אחרי שהורגים את התולעים הבוגרות ולכן הרבה פעמים הם בוקעות שוב והתולעים חוזרות. לכן יש פה באתר אנשים שכתבו שיש להם את זה שנים. שהם לא מצליחים להפתר מזה וכו' הביצים עמידות מאוד.
החדשות הטובות הם שמצאתי חוקרת אמריקאית גאונה שמשתמשת בשיטות עתיקות, טבעיות ובטוחות של האינדיאנים כדי להרוג את הפרזיטים. שמה Dr' Hulda Clark יש לה סט שמורכב מ-3 סוגים של מיצוי וכמוסות צמחים וחומצות אמינו שלוקחים כל יום לפי טבלה מסויימת. וזה הורג יותר מ 100 סוגים שונים של טפילים! ניתן להזמין את זה מארה'ב יחד עם חוברת הסבר איך להשתמש. טלפון להזמנות 18002203741 זה נקרא Parasite Program Complete. עלות 66$ + משלוח ומע"מ. המינונים בטבלה הם למבוגרים. צריך לברר איתם את המינונים אם מדובר בילד. הם עונים לשאלות (באנגלית) בכתובת [email protected] זה מטפל ברוב רובם של הטפילים הקיימים אבל אם יודעים שיש תולעי אסקריס או תולעי סרט (Tapeworms) יש טיפול אחר שצריך לעשות זה נקרא MOP UP ומורכב מ 3 רכיבים אחרים. (אחד מהם הוא שמן זית עם גז ה אוזון. יש מכשיר שמכניס את הגז לתוך השמן ואפשר להזמין גם אותו).
למי שמעוניין ללמוד על הנושא (יש שם דרכי טיפול בכל מיני מחלות אחרות גם) זה כתובת האתר שלהם drclark.net האתר הוא באנגלית די קשה (עם שמות מקצועיים של מחלות שונות וכו'. ורצוי להשתמש במילון כמו תוכנת בבילון)
זה דורש קצת טירחה להזמין וכו אבל העניין הוא שהשיטות שלה נותנות מענה אמיתי לבעייה לתמיד! והורגות גם את הביצים העמידות! ככה שבאמת נפתרים מהטפילים. ובדרך טיבעית.
זהו לינק לחלק באתר שמסביר על אסקריס (זה מאמר מקצועי בנושא)
http://drclark.net/en/[po]cleanses clean[/po]-ups/mopup program.php
אני ממליץ.
בברכה מיכה
-
תולעים במעיים
הי,
כמובן שהטלפון הוא בארה'ב ולכן - 00-1-18002203741
כמובן שהטלפון הוא בארה'ב ולכן - 00-1-18002203741
תולעים במעיים
מיכה תודה על המידע.
לא הבנתי את ענין הסוגים.
צריך לעשות איבחון במעבדה לגבי המין של התולעים ואז לפנות אליהם?
לא הבנתי את ענין הסוגים.
צריך לעשות איבחון במעבדה לגבי המין של התולעים ואז לפנות אליהם?
-
תולעים במעיים
מה שעבד אצלינו זה שהלכנו להומיאופתית וגם לקחנו אסידופולוס, שהוא ממש מעולה נגד כל מיני פולשים לבטן.
-
תולעים במעיים
תשובה לפלונית
אם ידוע מראש שסוג התולעת הוא אסקריס או תולעת סרט אז לעשות את ה Parasite Program Complete ומיד אחריו את ה MOP UP. אם זה לא אחד משני הסוגים האלה (אסקריס או תולעת סרט) לעשות רק את ה Parasite Program Complete.
אם לא ידוע יש לדעתי כמה דרכים 1) לעשות את Parasite Program Complete ולראות אחרי חודש האם הבעיה ניפתרה לגמרי. אם לא לעשות MOP UP.
2) לעשות בדיקה במעבדה לגבי סוג התולעים ואז לפעול בהתאם.
3) לעשות את שניהם בכל מקרה.
בברכה מיכה
אם ידוע מראש שסוג התולעת הוא אסקריס או תולעת סרט אז לעשות את ה Parasite Program Complete ומיד אחריו את ה MOP UP. אם זה לא אחד משני הסוגים האלה (אסקריס או תולעת סרט) לעשות רק את ה Parasite Program Complete.
אם לא ידוע יש לדעתי כמה דרכים 1) לעשות את Parasite Program Complete ולראות אחרי חודש האם הבעיה ניפתרה לגמרי. אם לא לעשות MOP UP.
2) לעשות בדיקה במעבדה לגבי סוג התולעים ואז לפעול בהתאם.
3) לעשות את שניהם בכל מקרה.
בברכה מיכה
תולעים במעיים
בטיפול עם שום וחלב, איך לטפל בידיוק?
נתתי שום חי וכתוש ברבע כוס חלב וזה עזר מאוד. נתתי את זה דבר ראשון בבוקר.
למחרת נתתי שוב, אחרי התרגשות מכך שהלילה עבר רגוע...
ועכשיו מה? יש את עיניין הביצים, איך כדאי להמשיך? מדובר על ילדה בת ארבע וחצי.
תודה.
נתתי שום חי וכתוש ברבע כוס חלב וזה עזר מאוד. נתתי את זה דבר ראשון בבוקר.
למחרת נתתי שוב, אחרי התרגשות מכך שהלילה עבר רגוע...
ועכשיו מה? יש את עיניין הביצים, איך כדאי להמשיך? מדובר על ילדה בת ארבע וחצי.
תודה.
-
- הצטרפות: 04 מאי 2008, 11:39
תולעים במעיים
הבת שלי בת 9 היא עם הקאות ושלשולים לא שחשדתי שיש לה תולעים, היא סבלה לאחרונה מהתופעות האלו.
הרופאה עשתה לה בדיקות דם ושתן , פתאום היום ראינו את התולעת ההקאות לא מפסיקות בנתיים
אלו הספטומים של המחלה.???
הרופאה עשתה לה בדיקות דם ושתן , פתאום היום ראינו את התולעת ההקאות לא מפסיקות בנתיים
אלו הספטומים של המחלה.???
תולעים במעיים
שלום לכל הנותני עצות
אני אישה בשנות החמישים שניתגלה לי בבדיקת צואה paras gen st cult
קיבלתי תרופה אנטיניוטית metrogil אני לא מעונינת לקחת את הטיפול בגלל תופעות לואי
אים יש מישהו עים אותו סוג תולעים אשמח אים יעדכן אותי בתרופות טיבעיות או טיפול אחר
בתודה מראש דאגנית ביותר
אני אישה בשנות החמישים שניתגלה לי בבדיקת צואה paras gen st cult
קיבלתי תרופה אנטיניוטית metrogil אני לא מעונינת לקחת את הטיפול בגלל תופעות לואי
אים יש מישהו עים אותו סוג תולעים אשמח אים יעדכן אותי בתרופות טיבעיות או טיפול אחר
בתודה מראש דאגנית ביותר
תולעים במעיים
למה הדף הזה לא מופיע במדור בריאות ורפואה?
למזלי מצאתי אותו ב מה-חדש בדיוק כשהייתי צריכה
(אפשר למחוק את ההודעה)
למזלי מצאתי אותו ב מה-חדש בדיוק כשהייתי צריכה
(אפשר למחוק את ההודעה)
-
- הצטרפות: 02 אוקטובר 2006, 13:48
- דף אישי: הדף האישי של נ_ע_מ_ה*
תולעים במעיים
בעיון באחד הדפים של צפריר,מצאתי עצה לגבי טיפול בתולעים
מעתיקה את ההמלצה לכאן,מי יודע,אולי יום אחד אזדקק לה,שיהיה קל למצוא...
בינתיים, אולי גם אתם תפיקו מכך תועלת:
סוודיש ביטר מדולל-עשר טיפות לרבע כוס מים
לצחצח שיניים,לשטוף (גרגור בתוך הפה),שוב לצחצח,לירוק, ולשתות את מה שנשאר
מעתיקה את ההמלצה לכאן,מי יודע,אולי יום אחד אזדקק לה,שיהיה קל למצוא...
בינתיים, אולי גם אתם תפיקו מכך תועלת:
סוודיש ביטר מדולל-עשר טיפות לרבע כוס מים
לצחצח שיניים,לשטוף (גרגור בתוך הפה),שוב לצחצח,לירוק, ולשתות את מה שנשאר
-
- הצטרפות: 27 מאי 2008, 23:19
תולעים במעיים
יש לילדים תלעים בקיבה גם למבוגרים אבל לילדים קטנים כאב יותר לכן אפשרני לתת להם גריני דלעת לא קלאים על הבוקר 2 חופנות כעבור כמה ימים והז הכול עובר
-
- הצטרפות: 27 מאי 2008, 23:23
תולעים במעיים
שלום לכם אני יוסי ואני אומר לכם תלעים בקיבה זה מציק אל הם אתם מאמינים לי קכו שלוש סוכריות ביום והז הכול עובר
תולעים במעיים
רוצה לשתף בניסיון מוצלח בהחדרת שן שום קטנה בטוסיק
לבני בן ה-3 בזמן שישן...הוא לא התעורר ולא נראה שזה הפריע לו.
ובלי קשר הולכת מחר גם לרופאה,לא רוצה טפילים בחיי!!!
לבני בן ה-3 בזמן שישן...הוא לא התעורר ולא נראה שזה הפריע לו.
ובלי קשר הולכת מחר גם לרופאה,לא רוצה טפילים בחיי!!!
-
תולעים במעיים
האם השום יוצה מהטוסיק?
תולעים במעיים
ממה באים תולעים?
תענו לי בבקשה
תודה
תענו לי בבקשה
תודה
-
תולעים במעיים
אצלי (30+) הן באות והולכות כל החיים. לא ממש עליתי על התשובה של מתי בדיוק ולמה.
לבת שלי היה כמה פעמים, תמיד כשהיתה חולה ושילשלה. ממש קפצו עליה כשהיתה חלשה והלכו בעזרת הומיאופתיה/S.B/או פשוט כי החלימה והתחזקה.
נראה לי שמתרגשים מהן קצת יותר מידי
לבת שלי היה כמה פעמים, תמיד כשהיתה חולה ושילשלה. ממש קפצו עליה כשהיתה חלשה והלכו בעזרת הומיאופתיה/S.B/או פשוט כי החלימה והתחזקה.
נראה לי שמתרגשים מהן קצת יותר מידי
-
תולעים במעיים
כן. השום יצא בזמן מתן צואה.אבל שיהיה לא פצוע שאם לא כך הוא יצרוב. לשמן בהרבה משחה. זה לילד או לבוגר?
-
תולעים במעיים
לילד בגיל 12
תולעים במעיים
רוצה להמליץ בחום על תגלית. כמתולעת בעלת ניסיון ב"חיים משותפים", מצאתי תרופת פלאים חדשה בשם GSE. אני לא יודעת אם כבר צויינה כאן בהקשר הזה. בכל אופן GSE זה תמצית זרעי אשכוליות. מגיע בצורת טיפות, מסתבר כיעיל כנגד טפילים שונים במעיים וגם כנגד פיטריות על העור. בתקופות שהן באות/ מתעוררות לחיים אני מוהלת כ-15 טיפות בכוסית מים קטנה פעמיים ביום. מר-רצח אבל עושה את העבודה, תוך יום יומיים נפרדות דרכינו...
-
- הצטרפות: 14 אפריל 2002, 11:45
תולעים במעיים
האם בעזרת הקפדה על הגיינה בלבד ניתן להפתר מהתולעים?
אם מקפידים על כל כללי ההגיינה כפי שמפורטים כאן, יש סיכוי שתוך מחזור חיים אחד שלהן הן לא מתחדשות?
אם מקפידים על כל כללי ההגיינה כפי שמפורטים כאן, יש סיכוי שתוך מחזור חיים אחד שלהן הן לא מתחדשות?
-
תולעים במעיים
השאלה אם ילד בן 12 יסכים.שתצליחי להפטר מהאורחים. מאחלת לך הצלחה.
-
- הצטרפות: 27 ספטמבר 2006, 23:46
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_א_א_א*
תולעים במעיים
יכול להיות שיש תולעים ולא מוצאים בבדיקת צואה?
-
- הצטרפות: 27 יוני 2008, 00:26
תולעים במעיים
מישהו שמע אם התרופה "דרקוני תול" עוזרת נגד תולעים??
-
- הצטרפות: 27 יוני 2008, 00:26
תולעים במעיים
אצלי דווקא לא גירד ולא כלום ופתאום גיליתי תולעת אצלי ואז בדקתי לילדה בלילה וכשפתחתי לה את הפות התחבאו שם שתי תולעים, אבל היא מתלוננת על גירוד לעיתים רחוקות וכך במקרה גיליתי שיש לה תולעים, עכשיו אני בנתיים לא הולכת לרופא כי אני מעדיפה לנסות רפואה לא קונבנציונלית שבד"כ עוזרת לי רק אני מקווה שלא יקח יותר מדי זמן וש"דרקוני תול" יעזרו וגם גרעיני דלעת.
תולעים במעיים
קורה שיש תולעים במעיים שלא מתגלות בבדיקת צואה. הן יוצאות כשנמצאים במנוחה מחוץ לפי הטבעת ואז ניתן ליראות אותן, או עי ידי פיסוק פי הטבעת והצצה פנימה בעזרת פנס. בזמן שישנים הסיכוי הגדול ביותר ליראות.
-
תולעים במעיים
שלום,
בדף של תולעים במעיים יש המלצה לשים נר שום בטוסיק.
אני מצרפת תגובה שכתבתי באתר של רופאים שמזהירים משום בטוסיק-
היי אני רוצה לקשר לתשובה של רופאים מפורום לגבי תולעים והסכנה בשימושבשום בטוסיק - יכול לגרום לנקב במעיים מצב מאד מאד מסוכן.
בהצלחה, "
ד"ר גד רייזלר
אני חושבת שכדאי מאד שתשנו את ההמלצה שכתובה בתחילת הדף לשים נר שום.
בדף של תולעים במעיים יש המלצה לשים נר שום בטוסיק.
אני מצרפת תגובה שכתבתי באתר של רופאים שמזהירים משום בטוסיק-
בהצלחה, "
ד"ר גד רייזלר
אני חושבת שכדאי מאד שתשנו את ההמלצה שכתובה בתחילת הדף לשים נר שום.
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 12:19
תולעים במעיים
לגבי ה GSE הלכתי לקנות, כשראיתי שעולה 154 ש"ח,
החלטתי לנסות דרכים יותר איטיות אולי אבל שאמורות לעבוד.
מייל שקיבלתי מההומיאופטית שלי:
בקשר לתולעים אם המצב לא קטסטרופלי, מה שעוזר זה למרוח אחרי המקלחת ולפני השינה מעט שמן זית שערבבת בו טיפות מהנוזל של שום כתוש טרי. במשך שלשה ימים רצוף. יש להכין כל יום מחדש. התולעים יוצאות מפי הטבעת עם החשיכה (בד"כ בתק' הירח המלא) להטיל ביצים זעירות. ריח השום מונע מהן לצאת. אם הן לא מטילות בחוץ והילד לא מחזיר את הביצים לפה אחרי שגרד את המקום, או שנדבק מילדים אחרים, מחזור החיים שלהן נפסק. כמו כינים, ילדים בשנות הגן נדבקים מילדים אחרים. גם אם נותנים תרופה והורגים אותן, הילד נדבק שוב וזה חוזר. כך שאין יתרון לתרופה על האמצעי הטבעי, אלא אם כן זה בלתי נסבל. במקביל אפשר לתת שום מבושל במעט חלב כלשהו וממותק, וגרעיני דלעת בכל צורה.
החלטתי לנסות דרכים יותר איטיות אולי אבל שאמורות לעבוד.
מייל שקיבלתי מההומיאופטית שלי:
בקשר לתולעים אם המצב לא קטסטרופלי, מה שעוזר זה למרוח אחרי המקלחת ולפני השינה מעט שמן זית שערבבת בו טיפות מהנוזל של שום כתוש טרי. במשך שלשה ימים רצוף. יש להכין כל יום מחדש. התולעים יוצאות מפי הטבעת עם החשיכה (בד"כ בתק' הירח המלא) להטיל ביצים זעירות. ריח השום מונע מהן לצאת. אם הן לא מטילות בחוץ והילד לא מחזיר את הביצים לפה אחרי שגרד את המקום, או שנדבק מילדים אחרים, מחזור החיים שלהן נפסק. כמו כינים, ילדים בשנות הגן נדבקים מילדים אחרים. גם אם נותנים תרופה והורגים אותן, הילד נדבק שוב וזה חוזר. כך שאין יתרון לתרופה על האמצעי הטבעי, אלא אם כן זה בלתי נסבל. במקביל אפשר לתת שום מבושל במעט חלב כלשהו וממותק, וגרעיני דלעת בכל צורה.
תולעים במעיים
ניסיתי את האמבטיה עם הסוכר , נדהמתי לגלות שאכן התולעים יצאו (אחרי 5 דקות) אין צורך לבלוש אחרי הילד בשעות הלילה תודה על העצה הנהדרת
-
- הצטרפות: 04 אוגוסט 2008, 09:26
- דף אישי: הדף האישי של ת_מרהינדי*
תולעים במעיים
כמה שהצלחתי לקרוא מהדף לא פגשתי המלצה על תכשיר שמאוד מאוד עזר לנו
נקרא: WORMATIN זו תמצית צמחים טבעית שמכילה :הדס,קורנית,זרעי דלעת.
לוקחים פעמיים ביום מספר טיפות השווה למחצית ממשקל הילד ( אם הילד שוקל 14 ק"ג - נותנים 7 טיפות מהולות במים או משקה אחר פעמיים ביום)
מקל ופותר את הבעיה במהירות.
אפשר לברר איפה לרכוש בטל' : 1-700-500-093
נקרא: WORMATIN זו תמצית צמחים טבעית שמכילה :הדס,קורנית,זרעי דלעת.
לוקחים פעמיים ביום מספר טיפות השווה למחצית ממשקל הילד ( אם הילד שוקל 14 ק"ג - נותנים 7 טיפות מהולות במים או משקה אחר פעמיים ביום)
מקל ופותר את הבעיה במהירות.
אפשר לברר איפה לרכוש בטל' : 1-700-500-093
תולעים במעיים
ואני גיליתי שאכילה של זרעי דלעת טריים על הבוקר אכן עוזרת!
כדי שיהיה יותר טעים אני קולה מעט על המחבת ומערבבת אותם עם זרעים טריים. אפילו הבררן שלי (בן 4) מוכן לאכול את זה.
תוך יומיים שלושה כאלו לא נראו עוד התולעים אבל כדאי להמשיך כמה שבועות 'לתחזק' את העניין.
כדי שיהיה יותר טעים אני קולה מעט על המחבת ומערבבת אותם עם זרעים טריים. אפילו הבררן שלי (בן 4) מוכן לאכול את זה.
תוך יומיים שלושה כאלו לא נראו עוד התולעים אבל כדאי להמשיך כמה שבועות 'לתחזק' את העניין.
-
תולעים במעיים
הדבר היחיד שעזר אצלינו סוף סוף זה שנתנו יומיים וורמוקס - ועדיין המשיך לגרד לה - אז שמנו לה כמה ימים פד עם תמצית שום קיוליק לפני השינה - כמו כלום אין יותר!
-
תולעים במעיים
בת ההרים,
המלצת על רבע כפית תרחיץ פירות של סאן-ריידר לטיפול בתולעים.
האם לשתות אותו כפי שהוא, או למהול אותו במים?
המלצת על רבע כפית תרחיץ פירות של סאן-ריידר לטיפול בתולעים.
האם לשתות אותו כפי שהוא, או למהול אותו במים?
-
תולעים במעיים
אני בת 14 ולפני מספר דקות גיליתי שיש לי תולעים בצואה
לבנות קטנות, במספר מאד מועט.
בזמן האחרון היו לי גירודים באזור פי הטבעת
בבקשה תעזרו לי! מה לעשות?!
לבנות קטנות, במספר מאד מועט.
בזמן האחרון היו לי גירודים באזור פי הטבעת
בבקשה תעזרו לי! מה לעשות?!
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2002, 06:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדירה*
תולעים במעיים
פ"א, קראי בראש הדף, יש הרבה הצעות לטיפול.
תולעים במעיים
לפני כחודשיים שבתי מטיול בהודו.
התנצלות על התיאור הגרפי
לאחרונה, גיליתי לאחר יציאות תולעת במי האסלה.
מדובר בתולעת קטנה כהה ושעירה המזכירה קצת עלוקה.
האם הטיפולים המומלצים כאן, כולל הטיפול בשום, יעילים גם כנגדה?
התנצלות על התיאור הגרפי
לאחרונה, גיליתי לאחר יציאות תולעת במי האסלה.
מדובר בתולעת קטנה כהה ושעירה המזכירה קצת עלוקה.
האם הטיפולים המומלצים כאן, כולל הטיפול בשום, יעילים גם כנגדה?
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
תולעים במעיים
בעקבות מתקפת תולעים ארורות אצלנו, ובעקבות מה שכתבת בדף על אוי-אני-אמא וכו'
קודם כל - דרך מה שעבר עלינו השבוע, הבני פתאום מאיפה באו כל המנהגים של שטיפת ידיים, של תחתונים ושל הגיינה. ממש מה שכתבת על המאה ה 19, פתאום נפל לי אסימון שזה לא סתם פאניקה פולנית, אלא שיש לזה שורשים הגיוניים להפליא. נכון, אנחנו לא במאה ה 19, ועדיין - יש דברים שהגיינה יכולה למנוע.
אבל מה שרציתי זה לשאול - אני לקחתי מאוד קשה את הרעיון שיכול להיות שביצי התולעים מפוזרות על חפצים שונים בבית. חשבתי שבסבירות יותר גבוהה - ידיות, מתגים, ברזים וכאלה. אז עברתי על כולם עם סמרטוט טבול באלכוהול 95% - זה היה נראה לי די קטלני, אבל אני לא בטוחה שזה אכן כך. בכל מקרה, זה גרם לי להרגיש שאני עושה משהו. איך היית הופכת ידיות -ברזים-מתגים לסטריליים? את הרי לא משתמשת בחומרי ניקוי חזקים. ואם כן - אחרי ניגוב במים מהולים באקונומיקה, צריך לעבור עם משהו שמוריד אקונומיקה? זה הרי לא מתנדף... שתפי אותי קצת במנהגי הנקיון שלך (בהקשר הזה בעיקר). זה לא שאני הופכת להיות כאן סטרילית, אבל חשוב לי להעיף את הצרה הזו, על כל פניה, גווניה וביציה, מהבית שלי ומהחיים שלי ומהגוף שלי
תודה
קודם כל - דרך מה שעבר עלינו השבוע, הבני פתאום מאיפה באו כל המנהגים של שטיפת ידיים, של תחתונים ושל הגיינה. ממש מה שכתבת על המאה ה 19, פתאום נפל לי אסימון שזה לא סתם פאניקה פולנית, אלא שיש לזה שורשים הגיוניים להפליא. נכון, אנחנו לא במאה ה 19, ועדיין - יש דברים שהגיינה יכולה למנוע.
אבל מה שרציתי זה לשאול - אני לקחתי מאוד קשה את הרעיון שיכול להיות שביצי התולעים מפוזרות על חפצים שונים בבית. חשבתי שבסבירות יותר גבוהה - ידיות, מתגים, ברזים וכאלה. אז עברתי על כולם עם סמרטוט טבול באלכוהול 95% - זה היה נראה לי די קטלני, אבל אני לא בטוחה שזה אכן כך. בכל מקרה, זה גרם לי להרגיש שאני עושה משהו. איך היית הופכת ידיות -ברזים-מתגים לסטריליים? את הרי לא משתמשת בחומרי ניקוי חזקים. ואם כן - אחרי ניגוב במים מהולים באקונומיקה, צריך לעבור עם משהו שמוריד אקונומיקה? זה הרי לא מתנדף... שתפי אותי קצת במנהגי הנקיון שלך (בהקשר הזה בעיקר). זה לא שאני הופכת להיות כאן סטרילית, אבל חשוב לי להעיף את הצרה הזו, על כל פניה, גווניה וביציה, מהבית שלי ומהחיים שלי ומהגוף שלי
תודה
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
תולעים במעיים
איך היית הופכת ידיות -ברזים-מתגים לסטריליים?
המממ. שאלה קשה.
אני לא בטוחה שהביצים יכולות לחיות על כאלה. נדמה לי שקראתי שהן לא שורדות הרבה מחוץ לגוף, או שאני טועה? חשוב איוורור והרבה אור שמש.
אני חושבת שכל סוג של ניקוי מספיק, לא חייבים דווקא אקונומיקה.
גם אני משתמשת באלכוהול דומה לניקוי, בעיקר של משטחים שסובלים משומניות, למשל של אדן החלון במטבח שלי, שנמצא מעל הכיריים, כך שהאבק שמצטבר עליו דביק ביותר. או של מיקסר היד, שלא רק אני משתמשת בו (אצלי איכשהו הוא לא מתלכלך (-: אבל גיליתי שזה כנראה עניין של טכניקה, אז לגבי הליכלוך שמצטבר שם כשאחרים משתמשים בו, אלכוהול מנקה יפה). אבל לברזים אני משתמשת אך ורק במגבת המטבח (טיפונת לחה אחרי שהברקתי בה את הכיור וניגבתי את השיש, ואחרי שאני עוברת על הכיור, השיש והברזים במטבח ובאמבטיה, היא הולכת לכביסה ובבוקר מוציאים חדשה).
לעניין הביצים והתולעים: נראה לי שהכי חשובים המשטחים שיושבים עליהם (המיטה, הספה, הכורסאות, הכסאות).
אני רק כיבסתי את כל המצעים וכל המגבות, וכל זמן שהילד סבל מגירודים (4 ימים) אז גם בבוקר רחצתי את התוסיק והחלפתי תחתונים, ואת מכנסי הפיג'מה שמתי ישר בכביסה. הקפדתי שהוא כל הזמן יהיה לבוש בשתי שכבות, ושלא יישב על שום משטח להתלבשות, אלא בעמידה.
עוד דבר חשוב: בלילה מרחתי לו חומר דביק בפי הטבעת. קרם פלאים של צפריר בשכבה עבה עזר לו להרגיע את הגירוד, וגם זה לוכד את התולעים וכך מונע מהן לצאת ולחזור, וכמובן וזלין, שהן נדבקות אליו וזה תופס אותן ועוצר אותן. אם הן יוצאות ומטילות ביצים, אז הביצים נדבקות לוזלין, ואז בבוקר כשאת מנגבת את הוזלין ורוחצת היטב את האיזור ומחליפה תחתונים - הן הפסידו הטלה שלמה.
לגבי התזונה:
צריך לזכור שמה שאוכלים הורג את התולעים שנמצאות ברגע זה, אבל לא את הביצים שעוד מעט יבקעו.
לכן יכול להיות שהתזונה עוזרת, אבל:
א. בוקעות ביצים ואז שוב צריך להרוג את התולעים החדשות.
ב. יש הדבקה חוזרת מבני הבית.
אז בטיפול התזונתי חשוב בכל מקרה להתמיד שלושה שבועות, ליתר ביטחון.
אז חוץ מלנקות את הבית (לאו דווקא בחומרים חריפים), לכבס בגדים, ולאוורר בשמש מגבות ומצעים, לדעתי הכי חשוב להקפיד לכולם על רחיצת ידיים כל הזמן: לפני האוכל, אחרי האוכל, אחרי השירותים, כשחוזרים הביתה מן החוץ, בקיצור אחרי כל מצב שבו אולי היה מגע עם תולעת או ביצה.
ועוד: לא להכניס ידיים לפה בשום אופן, להמנע כרגע ממשחק בחול, בשום אופן לא לגעת בתוסיק - רק כשהקפדתי על כל אלה ראיתי כמה זה קשה. איך צריך להזכיר לילד כל רגע להוציא את היד מהפה, וכמה חשוב שהוא לובש גם תחתונים וגם מכנסיים ועל זה חולצה שגם היא מפריעה לגישה לתוסיק, וכמה חשוב למרוח לו משהו שמרגיע את הגירוד כי כשאין גירוד בכלל אז גם אין גירוי לגעת בתוסיק כל הזמן, וגם זה שובר את מעגל ההידבקות.
כמו כן: גזרתי לכולם ציפורניים ואני בודקת כמו אחות בית ספר של ילדותי (-: שהן עדיין קצרות, ואם לא, שוב גוזרים, ובעיקר: לנקות מתחת לציפורניים. וזו עוד סיבה להתרחק כרגע ממשחקים בחול - כי זה מצטבר מתחת לציפורניים וזה מקשה על הניקוי שם, וזה המקום שבו נתפסות הביצים שעוברות מאחד לשני.
עוד: לא לאכול בידיים. כי שוב, ההדבקה היא מהיד לפה. ומי שרוחצת תוסיקים קטנים מתולעים - צריכה להקפיד במיוחד שלא להידבק מהם שוב.
עוד: לרחוץ הרבה את מושב האסלה, ובכלל להקפיד על ניקיון האסלה יותר מהרגיל (לא משהו מיוחד, עם טישו רטוב וטישו יבש עברתי כמה פעמים ביום על המושב משני הצדדים, וכדומה), ולרחוץ הרבה את האמבטיה (כל יום, אבל רוב הפעמים תוך שימוש בסבון שממילא מצטבר על דפנות האמבטיה), ולא לשבת באמבטיה. אנחנו בדרך כלל מתרחצים בישיבה, אבל בגלל התולעים הקפדתי שהילדים יעמדו, וגם אני כמובן, כך ששום תוסיק לא יבוא במגע עם משטח שיכול להיות עליו משהו.
אני חושבת שזהו.
האמת, אני לא חושבת על כל הדברים האלה כעל "להפוך להיות סטרילית" אלא ממש כטיפול נקודתי למצב ספציפי. לעניין התולעים, הלקח שלי הוא גם להגביר את השימוש בשום בתפריט (-: (האיש ואני אוהבים שום, אבל הוא לרוב במאכלים שהילדים לא אוהבים, כמו בסלט החצילים שלי).
זה מה שאני זוכרת כרגע, ומקווה שעזרתי. ושיעבור בקרוב אמן טפו טפו טפו!
המממ. שאלה קשה.
אני לא בטוחה שהביצים יכולות לחיות על כאלה. נדמה לי שקראתי שהן לא שורדות הרבה מחוץ לגוף, או שאני טועה? חשוב איוורור והרבה אור שמש.
אני חושבת שכל סוג של ניקוי מספיק, לא חייבים דווקא אקונומיקה.
גם אני משתמשת באלכוהול דומה לניקוי, בעיקר של משטחים שסובלים משומניות, למשל של אדן החלון במטבח שלי, שנמצא מעל הכיריים, כך שהאבק שמצטבר עליו דביק ביותר. או של מיקסר היד, שלא רק אני משתמשת בו (אצלי איכשהו הוא לא מתלכלך (-: אבל גיליתי שזה כנראה עניין של טכניקה, אז לגבי הליכלוך שמצטבר שם כשאחרים משתמשים בו, אלכוהול מנקה יפה). אבל לברזים אני משתמשת אך ורק במגבת המטבח (טיפונת לחה אחרי שהברקתי בה את הכיור וניגבתי את השיש, ואחרי שאני עוברת על הכיור, השיש והברזים במטבח ובאמבטיה, היא הולכת לכביסה ובבוקר מוציאים חדשה).
לעניין הביצים והתולעים: נראה לי שהכי חשובים המשטחים שיושבים עליהם (המיטה, הספה, הכורסאות, הכסאות).
אני רק כיבסתי את כל המצעים וכל המגבות, וכל זמן שהילד סבל מגירודים (4 ימים) אז גם בבוקר רחצתי את התוסיק והחלפתי תחתונים, ואת מכנסי הפיג'מה שמתי ישר בכביסה. הקפדתי שהוא כל הזמן יהיה לבוש בשתי שכבות, ושלא יישב על שום משטח להתלבשות, אלא בעמידה.
עוד דבר חשוב: בלילה מרחתי לו חומר דביק בפי הטבעת. קרם פלאים של צפריר בשכבה עבה עזר לו להרגיע את הגירוד, וגם זה לוכד את התולעים וכך מונע מהן לצאת ולחזור, וכמובן וזלין, שהן נדבקות אליו וזה תופס אותן ועוצר אותן. אם הן יוצאות ומטילות ביצים, אז הביצים נדבקות לוזלין, ואז בבוקר כשאת מנגבת את הוזלין ורוחצת היטב את האיזור ומחליפה תחתונים - הן הפסידו הטלה שלמה.
לגבי התזונה:
צריך לזכור שמה שאוכלים הורג את התולעים שנמצאות ברגע זה, אבל לא את הביצים שעוד מעט יבקעו.
לכן יכול להיות שהתזונה עוזרת, אבל:
א. בוקעות ביצים ואז שוב צריך להרוג את התולעים החדשות.
ב. יש הדבקה חוזרת מבני הבית.
אז בטיפול התזונתי חשוב בכל מקרה להתמיד שלושה שבועות, ליתר ביטחון.
אז חוץ מלנקות את הבית (לאו דווקא בחומרים חריפים), לכבס בגדים, ולאוורר בשמש מגבות ומצעים, לדעתי הכי חשוב להקפיד לכולם על רחיצת ידיים כל הזמן: לפני האוכל, אחרי האוכל, אחרי השירותים, כשחוזרים הביתה מן החוץ, בקיצור אחרי כל מצב שבו אולי היה מגע עם תולעת או ביצה.
ועוד: לא להכניס ידיים לפה בשום אופן, להמנע כרגע ממשחק בחול, בשום אופן לא לגעת בתוסיק - רק כשהקפדתי על כל אלה ראיתי כמה זה קשה. איך צריך להזכיר לילד כל רגע להוציא את היד מהפה, וכמה חשוב שהוא לובש גם תחתונים וגם מכנסיים ועל זה חולצה שגם היא מפריעה לגישה לתוסיק, וכמה חשוב למרוח לו משהו שמרגיע את הגירוד כי כשאין גירוד בכלל אז גם אין גירוי לגעת בתוסיק כל הזמן, וגם זה שובר את מעגל ההידבקות.
כמו כן: גזרתי לכולם ציפורניים ואני בודקת כמו אחות בית ספר של ילדותי (-: שהן עדיין קצרות, ואם לא, שוב גוזרים, ובעיקר: לנקות מתחת לציפורניים. וזו עוד סיבה להתרחק כרגע ממשחקים בחול - כי זה מצטבר מתחת לציפורניים וזה מקשה על הניקוי שם, וזה המקום שבו נתפסות הביצים שעוברות מאחד לשני.
עוד: לא לאכול בידיים. כי שוב, ההדבקה היא מהיד לפה. ומי שרוחצת תוסיקים קטנים מתולעים - צריכה להקפיד במיוחד שלא להידבק מהם שוב.
עוד: לרחוץ הרבה את מושב האסלה, ובכלל להקפיד על ניקיון האסלה יותר מהרגיל (לא משהו מיוחד, עם טישו רטוב וטישו יבש עברתי כמה פעמים ביום על המושב משני הצדדים, וכדומה), ולרחוץ הרבה את האמבטיה (כל יום, אבל רוב הפעמים תוך שימוש בסבון שממילא מצטבר על דפנות האמבטיה), ולא לשבת באמבטיה. אנחנו בדרך כלל מתרחצים בישיבה, אבל בגלל התולעים הקפדתי שהילדים יעמדו, וגם אני כמובן, כך ששום תוסיק לא יבוא במגע עם משטח שיכול להיות עליו משהו.
אני חושבת שזהו.
האמת, אני לא חושבת על כל הדברים האלה כעל "להפוך להיות סטרילית" אלא ממש כטיפול נקודתי למצב ספציפי. לעניין התולעים, הלקח שלי הוא גם להגביר את השימוש בשום בתפריט (-: (האיש ואני אוהבים שום, אבל הוא לרוב במאכלים שהילדים לא אוהבים, כמו בסלט החצילים שלי).
זה מה שאני זוכרת כרגע, ומקווה שעזרתי. ושיעבור בקרוב אמן טפו טפו טפו!
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
תולעים במעיים
קודם כל תודה ענקית על התשובה המפורטת!
אני לא בטוחה שהביצים יכולות לחיות על כאלה. נדמה לי שקראתי שהן לא שורדות הרבה מחוץ לגוף, או שאני טועה?
מחזיקות שבועיים. אני חושבת שגם על משטחים. סביר להניח שידית האסלה (שמורידה את המים), ברז שטיפת ידיים, ידית השירוצים, מתג השירותים - כולם בסבירות יחסית גבוהה של הידבקות ביצים כאלה. עצם זה שגם את - עם כל הרגלי ההגיינה שיש לכם כדיפולט בבית - גם נדבקת, זה מראה עד כמה זה תחמני המנגנון הזה.
גם אני משתמשת באלכוהול דומה לניקוי
מעולה. אני מעדיפה את זה כי זה מתנדף ולא צריך לנקות אח"כ. אני ושבת שאני אאמץ את זה+ההמלצה לעבור עם סמרטוט רטוב על האסלה לגבי התקופה הזו. זה מה שעשיתי כמה פעמים - טבלתי מגבון באלכוהול חזק ועברתי על משטחים ומתגים וכאלה.
אבל לברזים אני משתמשת אך ורק במגבת המטבח
אבל בתקופה כזו, של בסכנת הדבקה של ברזים - זה נראה לך מספיק?
כובס, הורתח.
אז גם בבוקר רחצתי את התוסיק והחלפתי תחתונים, ואת מכנסי הפיג'מה
גם אנחנו, כל בוקר שוטפים להם ולנו טוסיק. אחרי כל קקי שוטפים. אצלם - רק בעמידה. אני עושה אמבטיה כי יש לי חבישה שאסור להרטיב, ואני חייבת שליטה על המים, ובישיבה פשוט אני יכולה להיות בטוחה שלא ארטיב את יד שמאל (החבושה). אנחנו מנקיפ אמבטיה עכשו (לתקופה זו) פעם ביום. אני - היחידה שלא מטופלת בורמוקס - מחליפה בטח 4 תחתונים בלילה, אחרי כל שטיפה בסבון שלי (שנובעת מגירודים ועצבים), מחליפה מגבת כל יום. מצעים לא - אני אני ישנה עם תחתונים ומכנסיים ולא מגדרת בטוסיק כמובן (גם בלי קשר לתולעים).
קרם פלאים של צפריר בשכבה עבה עזר לו להרגיע את הגירוד
מה זה?
וכמובן וזלין, שהן נדבקות אליו וזה תופס אותן ועוצר אותן. אם הן יוצאות ומטילות ביצים, אז הביצים נדבקות לוזלין, ואז בבוקר כשאת מנגבת את הוזלין ורוחצת היטב את האיזור ומחליפה תחתונים - הן הפסידו הטלה שלמה.
עשיתי גם את זה איזה לילה. לא יודעת. מעדיפה לשטוף בסבון הרבה פעמים.
לדעתי הכי חשוב להקפיד לכולם על רחיצת ידיים כל הזמן
אנחנו מקפידים עכשיו הרבה יותר, אבל עדיין לא מספיק. מצד שני לא רוצה להכניס את כולנו להיסטריית ניקיון. שוטפים לפני ארוחה, אחרי ארוחה וכמובן אחרי שירותים מכל סוג. אני שוטפת הרבה יותר מזה, אבל יש לי יש אחת שלא יכולה לבוא במגע עם מים, ככה שהשטיפה היא יד את עצמה ואני לא בטוחה שזה מספיק טוב. למשל מתחת לציפורניים (הגזורות) לא בטוח שנשטף מספיק טוב. אוף, כל-כך הרבה פוטניציאל הדבקה, זה הורס אותי!
אלא ממש כטיפול נקודתי למצב ספציפי
זאת הגישה שלי.
שוב תודה, את נהדרת!
אני לא בטוחה שהביצים יכולות לחיות על כאלה. נדמה לי שקראתי שהן לא שורדות הרבה מחוץ לגוף, או שאני טועה?
מחזיקות שבועיים. אני חושבת שגם על משטחים. סביר להניח שידית האסלה (שמורידה את המים), ברז שטיפת ידיים, ידית השירוצים, מתג השירותים - כולם בסבירות יחסית גבוהה של הידבקות ביצים כאלה. עצם זה שגם את - עם כל הרגלי ההגיינה שיש לכם כדיפולט בבית - גם נדבקת, זה מראה עד כמה זה תחמני המנגנון הזה.
גם אני משתמשת באלכוהול דומה לניקוי
מעולה. אני מעדיפה את זה כי זה מתנדף ולא צריך לנקות אח"כ. אני ושבת שאני אאמץ את זה+ההמלצה לעבור עם סמרטוט רטוב על האסלה לגבי התקופה הזו. זה מה שעשיתי כמה פעמים - טבלתי מגבון באלכוהול חזק ועברתי על משטחים ומתגים וכאלה.
אבל לברזים אני משתמשת אך ורק במגבת המטבח
אבל בתקופה כזו, של בסכנת הדבקה של ברזים - זה נראה לך מספיק?
כובס, הורתח.
אז גם בבוקר רחצתי את התוסיק והחלפתי תחתונים, ואת מכנסי הפיג'מה
גם אנחנו, כל בוקר שוטפים להם ולנו טוסיק. אחרי כל קקי שוטפים. אצלם - רק בעמידה. אני עושה אמבטיה כי יש לי חבישה שאסור להרטיב, ואני חייבת שליטה על המים, ובישיבה פשוט אני יכולה להיות בטוחה שלא ארטיב את יד שמאל (החבושה). אנחנו מנקיפ אמבטיה עכשו (לתקופה זו) פעם ביום. אני - היחידה שלא מטופלת בורמוקס - מחליפה בטח 4 תחתונים בלילה, אחרי כל שטיפה בסבון שלי (שנובעת מגירודים ועצבים), מחליפה מגבת כל יום. מצעים לא - אני אני ישנה עם תחתונים ומכנסיים ולא מגדרת בטוסיק כמובן (גם בלי קשר לתולעים).
קרם פלאים של צפריר בשכבה עבה עזר לו להרגיע את הגירוד
מה זה?
וכמובן וזלין, שהן נדבקות אליו וזה תופס אותן ועוצר אותן. אם הן יוצאות ומטילות ביצים, אז הביצים נדבקות לוזלין, ואז בבוקר כשאת מנגבת את הוזלין ורוחצת היטב את האיזור ומחליפה תחתונים - הן הפסידו הטלה שלמה.
עשיתי גם את זה איזה לילה. לא יודעת. מעדיפה לשטוף בסבון הרבה פעמים.
לדעתי הכי חשוב להקפיד לכולם על רחיצת ידיים כל הזמן
אנחנו מקפידים עכשיו הרבה יותר, אבל עדיין לא מספיק. מצד שני לא רוצה להכניס את כולנו להיסטריית ניקיון. שוטפים לפני ארוחה, אחרי ארוחה וכמובן אחרי שירותים מכל סוג. אני שוטפת הרבה יותר מזה, אבל יש לי יש אחת שלא יכולה לבוא במגע עם מים, ככה שהשטיפה היא יד את עצמה ואני לא בטוחה שזה מספיק טוב. למשל מתחת לציפורניים (הגזורות) לא בטוח שנשטף מספיק טוב. אוף, כל-כך הרבה פוטניציאל הדבקה, זה הורס אותי!
אלא ממש כטיפול נקודתי למצב ספציפי
זאת הגישה שלי.
שוב תודה, את נהדרת!