שפיכה מוקדמת
שפיכה מוקדמת
אשמח לשמוע על פתרונות שמצאתם לנושא, (מלבד תרגילים, טיפול, ותרופות קונבנציונאליות).
גברים = איפה אתם? השמיעו קולכם.
בנוסף אני חושבת שיש מצב שגברים דתיים סובלים יותר מאחרים משפיכה מוקדמת , עניין שקשה לבדוק. אשמח לשמוע דעות.
גברים = איפה אתם? השמיעו קולכם.
בנוסף אני חושבת שיש מצב שגברים דתיים סובלים יותר מאחרים משפיכה מוקדמת , עניין שקשה לבדוק. אשמח לשמוע דעות.
שפיכה מוקדמת
מעניין. מניין הנתון הזה לגבי גברים דתיים?
כל האיסורים שהם כובלים את עצמם בהם. נראה לי שהמקום הזה מפחיד אותם והם ממהרים לגמור.
הפות של האישה נראה להם כמשהו טמא, משהו אסור. עד שהמשהו הזה כבר הופך למשהו מפחיד ובו בזמן מגרה מאד.
אז בטח שהם יגמרו מהר מהר.. אמאל'ה..מכשפות..
כל האיסורים שהם כובלים את עצמם בהם. נראה לי שהמקום הזה מפחיד אותם והם ממהרים לגמור.
הפות של האישה נראה להם כמשהו טמא, משהו אסור. עד שהמשהו הזה כבר הופך למשהו מפחיד ובו בזמן מגרה מאד.
אז בטח שהם יגמרו מהר מהר.. אמאל'ה..מכשפות..
שפיכה מוקדמת
הי מרגישה, זה נתון מומצא. ספקולציה שלי, בדיוק מהסיבות שכתבת.
שפיכה מוקדמת
החלק הראשון שיפוטי, השני מכליל.
אולי ההיפך.
ללא ספק, יש עקומת למידה של כישורי יחסי המין, אם אתה מתחיל בגיל 15 (לא, לא אני...) או אם אתה מתחיל בחתונה ב20 ומשהו (נאמר).
הצד השני של העסק, בת הזוג, אמור להבין שהבחור החמוד שלה לא מגיע אל בין סדיניה מסוקס (לא מגולח) ומנוסה (קרא במדור יחסים בYנפט).
כך שיש מקום ללימוד משותף, תירגול, הבנה, הפנמה, עיכול, ועוד תירגול. רצוי לתרגל הרבה.
להבנתי, קשיים עקשניים בסקס מראים על חוסרים במקומות אחרים - תקשורת, ציפיות, כריות וכו'.
מה תגידו , אין , אין כמו נתונים מומצאים, בד"כ ממלאים תפקידם נאמנה יותר מנתונים קונקרטיים, שלא תמיד תואמים לציפיות (ראה לעיל, "כריות").
צוויל - ורץ לספר לחבר,ה
החלק הראשון שיפוטי, השני מכליל.
אולי ההיפך.
ללא ספק, יש עקומת למידה של כישורי יחסי המין, אם אתה מתחיל בגיל 15 (לא, לא אני...) או אם אתה מתחיל בחתונה ב20 ומשהו (נאמר).
הצד השני של העסק, בת הזוג, אמור להבין שהבחור החמוד שלה לא מגיע אל בין סדיניה מסוקס (לא מגולח) ומנוסה (קרא במדור יחסים בYנפט).
כך שיש מקום ללימוד משותף, תירגול, הבנה, הפנמה, עיכול, ועוד תירגול. רצוי לתרגל הרבה.
להבנתי, קשיים עקשניים בסקס מראים על חוסרים במקומות אחרים - תקשורת, ציפיות, כריות וכו'.
מה תגידו , אין , אין כמו נתונים מומצאים, בד"כ ממלאים תפקידם נאמנה יותר מנתונים קונקרטיים, שלא תמיד תואמים לציפיות (ראה לעיל, "כריות").
צוויל - ורץ לספר לחבר,ה
שפיכה מוקדמת
אשמח לשמוע על פתרונות שמצאתם לנושא, (מלבד תרגילים,
למה מלבד תרגילים?
אם את לא רוצה טיפול, תרופות וגם לא את הדבר שהכי עוזר - תרגילים - אז מה כן? מה את מחפשת בעצם?
למה מלבד תרגילים?
אם את לא רוצה טיפול, תרופות וגם לא את הדבר שהכי עוזר - תרגילים - אז מה כן? מה את מחפשת בעצם?
-
- הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
- דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*
שפיכה מוקדמת
אולי לא פיתרון, אבל אני כן יכולה להציע לך את נקודת המבט שלי על שפיכה מוקדמת,
בקליניקה אני רואה שלרוב שפיכה מוקדמת קשורה להמנעות מנוכחות.
להמנעות הזו יכולות להיות סיבות רבות ומגוונות, למשל -
פחד מנשים, ואז אם יגמור מהר לא ייאלץ לשהות במקום האפל והמפחיד הזה זמן רב מדי.
קושי באינטימיות, בכל זאת חדירה היא אקט מאד אינטימי ולא תמיד יש לגבר את היכולת להכיל קירבה שכזו, אז הוא נמנע.
קושי ספציפי עם אישה מסויימת, שוב - כמה שנמצא שם פחות זמן, ככה פחות מאיים.
אשמה. הרבה מאד אנשים מסתובבים בעולם עם תחושת אשמה קבועה כלפי המיניות שלהם. זה לא בסדר להרגיש מיני, לא בסדר ליהנות ממין וכדומה.
ויש עוד, הרבה.
יש פתרונות כמובן, אבל הם כוללים תרגילים...
בקליניקה אני רואה שלרוב שפיכה מוקדמת קשורה להמנעות מנוכחות.
להמנעות הזו יכולות להיות סיבות רבות ומגוונות, למשל -
פחד מנשים, ואז אם יגמור מהר לא ייאלץ לשהות במקום האפל והמפחיד הזה זמן רב מדי.
קושי באינטימיות, בכל זאת חדירה היא אקט מאד אינטימי ולא תמיד יש לגבר את היכולת להכיל קירבה שכזו, אז הוא נמנע.
קושי ספציפי עם אישה מסויימת, שוב - כמה שנמצא שם פחות זמן, ככה פחות מאיים.
אשמה. הרבה מאד אנשים מסתובבים בעולם עם תחושת אשמה קבועה כלפי המיניות שלהם. זה לא בסדר להרגיש מיני, לא בסדר ליהנות ממין וכדומה.
ויש עוד, הרבה.
יש פתרונות כמובן, אבל הם כוללים תרגילים...
שפיכה מוקדמת
פחד מנשים, ואז אם יגמור מהר לא ייאלץ לשהות במקום האפל והמפחיד הזה זמן רב מדי. מיה גל תודה
ברור. ידעתי על מה אני מדברת מבלי לדעת את זה בנסיון. נו צוויליך צוויליך, מה 'תואיימר' צוויליך? ? אמרת לי שזה כוללני ושיפוטי..
ללמדך ש"כוללנות ושיפוטיות" לא סותרות את האמת. גם שם יש אמת.
ברור. ידעתי על מה אני מדברת מבלי לדעת את זה בנסיון. נו צוויליך צוויליך, מה 'תואיימר' צוויליך? ? אמרת לי שזה כוללני ושיפוטי..
שפיכה מוקדמת
בן זוגי היקר, איננו אדם של תרגילים עקביים. הוא בטיפול אצל אישה ומסובך לו מידי להעלות את העניין. הוא בעניין של תרופות , ואני מתבאסת שיקח תרופות.. אי לכך אני מנסה להבין אם יש איזה שהם פתרונות טבעיים. ברור לי שיש ולא יודעת איך מאתרים מידע בנושא.
שפיכה מוקדמת
איננו אדם של תרגילים עקביים
לא בהכרח צריך תרגילים עקביים.
מה שעוזר הוא מה שלומדים בטנטרה - נשימות שעוזרות לעכב את השפיכה. זה מאוד פשוט. וכמובן כמו כל דבר - להיות חזק, בריא ובכושר - (כמו מה שקורה אם עושים יוגה ואוכלים טוב...) - עוזר מאוד.
אבל התרגילים פשוטים. לא צריך להתמיד הרבה - רק עד שמשתלטים על העניין.
שווה לנסות - לנו זה עשה שינוי דרמטי.
ולא, זה לא כלל חפירה בנבכי הילדות, אפילו לא חיפוש איפה הוא בורח מנוכחות (לא שאני נגד מה שמיה כתבה - זה נפלא) - פשוט לא היה צורך. למד את הנשימות והוא יכול לשלוט בזה. ממש טוב.
לא בהכרח צריך תרגילים עקביים.
מה שעוזר הוא מה שלומדים בטנטרה - נשימות שעוזרות לעכב את השפיכה. זה מאוד פשוט. וכמובן כמו כל דבר - להיות חזק, בריא ובכושר - (כמו מה שקורה אם עושים יוגה ואוכלים טוב...) - עוזר מאוד.
אבל התרגילים פשוטים. לא צריך להתמיד הרבה - רק עד שמשתלטים על העניין.
שווה לנסות - לנו זה עשה שינוי דרמטי.
ולא, זה לא כלל חפירה בנבכי הילדות, אפילו לא חיפוש איפה הוא בורח מנוכחות (לא שאני נגד מה שמיה כתבה - זה נפלא) - פשוט לא היה צורך. למד את הנשימות והוא יכול לשלוט בזה. ממש טוב.
שפיכה מוקדמת
מה שהעלית בספקולציה שלך לא סתר את האמת לגבי ה"הוא" המסוים שלך, לא לגבי איזה "הם" כללי שעליו דובר כאן ({{}}כל האיסורים ש{{}}הם כובלים את עצמם בהם. נראה לי שהמקום הזה מפחיד אותם ו{{}}הם ממהרים לגמור.{{}}). זה בדיוק הכשל של הכללות - אם משהו תקף לאחד, אי-אפשר להסיק מזה שהוא תקף לכולם.
הנה, לדוגמה, ה"הוא" הפרטי שלי, דתי גם הוא, כבול באותם איסורים, וואללה - לא מפחד מהפות, לא רואה אותו כטמא, ולא שופך מוקדם מדי.
מאחלת לכם שתמצאו מרפא. מצב לא פשוט.
מה שהעלית בספקולציה שלך לא סתר את האמת לגבי ה"הוא" המסוים שלך, לא לגבי איזה "הם" כללי שעליו דובר כאן ({{}}כל האיסורים ש{{}}הם כובלים את עצמם בהם. נראה לי שהמקום הזה מפחיד אותם ו{{}}הם ממהרים לגמור.{{}}). זה בדיוק הכשל של הכללות - אם משהו תקף לאחד, אי-אפשר להסיק מזה שהוא תקף לכולם.
הנה, לדוגמה, ה"הוא" הפרטי שלי, דתי גם הוא, כבול באותם איסורים, וואללה - לא מפחד מהפות, לא רואה אותו כטמא, ולא שופך מוקדם מדי.
מאחלת לכם שתמצאו מרפא. מצב לא פשוט.
שפיכה מוקדמת
תודה על התגובות.הי אישה, איך לומדים את התרגילים?
-
- הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
- דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*
שפיכה מוקדמת
איך לומדים את התרגילים?
אפשר אצלי ואפשר אצל מורים אחרים לטנטרה.
ממליצה לא ללמוד מספרים, יש דברים שעדיף ללמוד מאדם חי ונוכח:-)
ממליצה לא ללמוד מספרים, יש דברים שעדיף ללמוד מאדם חי ונוכח:-)
-
- הצטרפות: 04 יולי 2001, 00:31
- דף אישי: הדף האישי של צפריר_שפרון*
שפיכה מוקדמת
יש פתרון אנרגטי.
בהחלט.
פתרון זה עשוי (ולא מפליא הדבר), להעלות תוקפנות או אסרטיביות, להגביר את הפן הזכרי, ולשמוט במידה מסוימת מבת הזוג את מושכות ההובלה בובן הזה של ריצוי.
עשוי אז הגבר להיות יותר מרוצה ופחות מרָצֶה.
אם יש עניין - ישירות למייל shifronz at gmail dot com.
תודות.
בהחלט.
פתרון זה עשוי (ולא מפליא הדבר), להעלות תוקפנות או אסרטיביות, להגביר את הפן הזכרי, ולשמוט במידה מסוימת מבת הזוג את מושכות ההובלה בובן הזה של ריצוי.
עשוי אז הגבר להיות יותר מרוצה ופחות מרָצֶה.
אם יש עניין - ישירות למייל shifronz at gmail dot com.
תודות.
שפיכה מוקדמת
_איך לומדים את התרגילים?
ממליצה לא ללמוד מספרים, יש דברים שעדיף ללמוד מאדם חי ונוכח_
למדנו בסדנה אצל חייה כספי. שהיא מקסימה. את מיה אני לא מכירה, אבל שווה לנסות
ממליצה לא ללמוד מספרים, יש דברים שעדיף ללמוד מאדם חי ונוכח_
למדנו בסדנה אצל חייה כספי. שהיא מקסימה. את מיה אני לא מכירה, אבל שווה לנסות
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
שפיכה מוקדמת
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
חברים (וחברות) נתקלתי באתר מידע מצוין המלמד על התרגילים, המוצרים ועל הצד הפסיכולוגי והעיקרי בשפיכה מהירה:
http://www.delay.co.il
בהצלחה
חברים (וחברות) נתקלתי באתר מידע מצוין המלמד על התרגילים, המוצרים ועל הצד הפסיכולוגי והעיקרי בשפיכה מהירה:
http://www.delay.co.il
בהצלחה