שערוריית הבדיקות לנשים המורדמות

רונ_צ'ה*
הצטרפות: 20 מאי 2005, 23:08
דף אישי: הדף האישי של רונ_צ'ה*

שליחה על ידי רונ_צ'ה* »

מי שמוכנה ללכת לבית חולים סטודנטיאלי (שהם דווקא טובים יותר) חותמת על הסכמתה מראש להשתתפותם של סטודנטים בכל הליך רפואי .

זה ממש לא נכון ואני לא יודעת מאיפה הבאת את הנתון הזה. בתור מי שלומדת כבר קרוב לשלוש שנים בתוך בית חולים אוניברסיטאי, ושעברה כמה וכמה פרוצדורות בכמה וכמה בתי חולים אוניברסיטאיים שונים - מעולם לא הוחתמתי על טופס כזה, לא החתמתי על טופס כזה ולא שמעתי על אף אחת שחתמה על טופס שמראש מאשר לכל סטודנט לעשות בה כרצונו.
רונ_צ'ה*
הצטרפות: 20 מאי 2005, 23:08
דף אישי: הדף האישי של רונ_צ'ה*

שליחה על ידי רונ_צ'ה* »

_מה זה?
סרוגייט=אם פונדקאית_
אה.. לא ממש - סרוגייט היא מטפלת מינית, אבל לא אם פונדקאית:-) (איזה כיף, סוף סוף אני יכולה לתקן אותך במשהו...)
עפרה_שחר*
הצטרפות: 11 אוקטובר 2007, 23:10
דף אישי: הדף האישי של עפרה_שחר*

שליחה על ידי עפרה_שחר* »

צריך לעדכן את הסטטוס קוו מדי פעם בכל תחום (הומוסקסואליות הוגדרה כמחלת נפש פעם) אחרת זה לא בריא. זה יעזור גם לרופאים לדעת את הגבולות ומה מצפים מהם לא לעשות.
רחל_ברמן*
הצטרפות: 25 אוקטובר 2006, 12:11
דף אישי: הדף האישי של רחל_ברמן*

שליחה על ידי רחל_ברמן* »

אה.. לא ממש - סרוגייט היא מטפלת מינית, אבל לא אם פונדקאית
כן כן, כבר תיקנו אותי... מביך אה?
(וזה היה סתם כרגיל כי חשבתי באנגלית. לא שסרוגייט זה לא מטפלת מינית גם באנגלית, אבל בשנים האחרונות אני נתקלת בזה הרבה יותר במשמעות של אם פונדקאית, אני מניחה בגלל המקומות הוירטואלים שבהם אני מסתובבת...)
צוויליך*
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

שליחה על ידי צוויליך* »

And they sent us along
As a surrogate band
Tonight we will find where you fans really stand
Are there any queers in the theatre tonight?
Get'em up against the wall

מסגן הבישופ ועד באמת לאם פונדקאית, אכן באנגלית כשהכוונה היא למטפלת בתחום המין יש לומר "סקס סרוגייט"...
הנה רשימה מוויקיפדיה
והלהקה המחליפה מהציטוט הלא היא הפינק פלויד בעיניו הפסיכוטיות של פינק, גיבור "החומה".
שליחת תגובה

חזור אל “אלימות והתעללות בזוגיות”