שמן קיק כזירוז דחוף
-
- הצטרפות: 15 יוני 2017, 21:53
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_מוש*
שמן קיק כזירוז דחוף
פלונית יקרה,
ההרגשה שלך כל כך מוכרת! יש ביטוי שאומר שהריון נמשך שמונה חודשים ועוד שנה אחת (-:
למרות הקושי והרצון לסיים את ההריון אני ממש ממליצה לך לאזור כוחות ולהמתין לרגע המתאים שיבוא, כל יום שהעובר נשאר ברחמך זה מתנה לך ולו. נסי לנצל את הזמן לנוח, להרגע, לעשות דברים שאת אוהבת ועוד. אני ממליצה לך גם לעשות אולי טיפול במגע כמו למשל רפלקסולוגיה - זה יעזור לך להרגע ומגיע לך להתפנק קצת!
שבוע 38 זה שבוע מאוד מוקדם ליצור בו "זירוז", בכלל לא מומלץ לנסות לייצר לידה אלה אם כן זה מקרה חירום שחייבת להגיע לידה וזה צעד אחד אחרון לפני זירוז בבית חולים.
לידה שנגרמת באמצעות שמן קיק עלולה להיות ממש לא נעימה עקב השלשולים הרבים שנוצרים ובמקרה שיש צורך אמיתי לזרז לידה עדיף קודם לנסות לזרז באמצעים טבעיים אחרים ולהשתמש בזה כמוצא אחרום לפני זירוז כימי בבית חולים.
בהצלחה לך! שהזמן עד הלידה יעבור עליך בנעימים ושתהייה לידה קלה ויידים מלאות, ממני דולה בהתמחות.
ההרגשה שלך כל כך מוכרת! יש ביטוי שאומר שהריון נמשך שמונה חודשים ועוד שנה אחת (-:
למרות הקושי והרצון לסיים את ההריון אני ממש ממליצה לך לאזור כוחות ולהמתין לרגע המתאים שיבוא, כל יום שהעובר נשאר ברחמך זה מתנה לך ולו. נסי לנצל את הזמן לנוח, להרגע, לעשות דברים שאת אוהבת ועוד. אני ממליצה לך גם לעשות אולי טיפול במגע כמו למשל רפלקסולוגיה - זה יעזור לך להרגע ומגיע לך להתפנק קצת!
שבוע 38 זה שבוע מאוד מוקדם ליצור בו "זירוז", בכלל לא מומלץ לנסות לייצר לידה אלה אם כן זה מקרה חירום שחייבת להגיע לידה וזה צעד אחד אחרון לפני זירוז בבית חולים.
לידה שנגרמת באמצעות שמן קיק עלולה להיות ממש לא נעימה עקב השלשולים הרבים שנוצרים ובמקרה שיש צורך אמיתי לזרז לידה עדיף קודם לנסות לזרז באמצעים טבעיים אחרים ולהשתמש בזה כמוצא אחרום לפני זירוז כימי בבית חולים.
בהצלחה לך! שהזמן עד הלידה יעבור עליך בנעימים ושתהייה לידה קלה ויידים מלאות, ממני דולה בהתמחות.
-
- הצטרפות: 06 נובמבר 2003, 17:03
שמן קיק כזירוז דחוף
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
מצטרפת לאמא שח מוש.....
את יכולה בינתיים לעשות הליכות כל יום במשך
שעה שעה וחצי. זה מכין את הגול ללידה ומקדם אותה אם היא התחילה.
אבל שבוע 38 זה באמת ממש מוקדם עדיף לתינוק להמשיך ליהיות בבטן לצבור שומנים.
מצטרפת לאמא שח מוש.....
את יכולה בינתיים לעשות הליכות כל יום במשך
שעה שעה וחצי. זה מכין את הגול ללידה ומקדם אותה אם היא התחילה.
אבל שבוע 38 זה באמת ממש מוקדם עדיף לתינוק להמשיך ליהיות בבטן לצבור שומנים.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
שמן קיק כזירוז דחוף
שמן קיק ללא מרשם גם טוב כבישה קרה
שמן קיק ללא מרשם גם טוב כבישה קרה
שמן קיק כזירוז דחוף
איך יכול להיות ששמן קיק בסופר פארם זה עם מרשם רופא ובחנויות טבע אפשר להשיג אותו ללא מרשם?האם זה אותו הדבר? בחנויות טבע מוכרים אותו לשיער בריא וכו' אבל אני שבוע 39+3 שנייה לפני שנותנים לי זירוז כימי בגלל חשש לעובר גדול וסכרת הריונית ואני מאוד רוצה לנסות את השמן קיק לפני... מישהי יודעת עם יש הבדל?
-
שמן קיק כזירוז דחוף
כבר לקחתי 10 פעמים אולי בשבוע האחרון שמן קיק וחוץ מישלשולים והקאות לא עשה לי כלום!אני כבר מותשתתתת!
-
שמן קיק כזירוז דחוף
אז אולי תפסיקי לקחת? תנוחי, תאכלי, תישני ותאגרי כוחות ללידה.
שמן קיק כזירוז דחוף
היי בנות יקרות! התרשמתי מן הידע הרב שלכן לגבי השמן קיק המדובר.. אני כעת בשבוע 41, עם צירים לא סדירים שנראים במוניטור.. קצת מרגישה אותם וזה כך בערך שבוע וחצי.. הרופא היום המליץ על שמן קיק ורשם לי 2 בקבוקים לשתות, סה"כ 60 מ"ל.. אני מבינה שמבחינת הרופאים אני כביכול עברתי את התאריך.. אבל הרי אין באמת דבר כזה מעל 40 שבועות לפי הבנתי... וכנראה שנקלטתי מאוחר יותר ממה שהם חושבים.. לאור הרבה תופעות שליליות שציינו כאן כמו השלשולים ובחילות וכו' אני ממש חוששת לקחת את השמן.. באמת שאני חוששת להגיע מותשת ללידה אם זה ישפיע כה רע כמו שחלקחן ציינתן כאן... מה כדאי לעשות? והאם המתכון של החביתה אכן יכול לעזור ועדיף מלשתות את השמן כמו שהוא...? בבקשה עזרו לי..
שמן קיק כזירוז דחוף
אחרי שתי לידות בהן הגעתי לסוף שבוע 42 ולקחתי שמן קיק אני ממש ממליצה:
בלידה הראשונה שתיתי כמות מכובדת, אולי 60 מ"ל לא זוכרת בדיוק. אחרי שעתיים בערך התחילו שלשולים, לא משהו היסטרי אבל זה כן היה. אחרי 4 שעות משתיית השמן התחילו צירים שלאט התגברו וכעבור 6 שעות ילדתי בלידת בית בבריכה.
בלידה הבאה שוב לא התחילו צירים עד שבוע 43, הפעם לקחתי מתכון חביתה מהמיילדת ברברה - זה עובד מעולה!! ממש מומלץ.. נשמע קצת מופקע ואני חשבתי שזאת בדיחה אבל זה לא! זה ממש עובד..
מערבבים 4 ביצים (נכון לא טעות) עם 4 כפות שמן קיק היטב. אנחנו טיגנו בצל במעט שמן והוספנו לו את תערובת הביצים למקושקשת. יצאה חביתה מקושקשת בגודל לא קטן אבל בטעם בסדר גמור. אכלתי אותה לאט עם קרקרים בשעה 9 בבוקר. בשעה 13 בדיוק כשחשבנו שכלום לא קורה התחילו צירים סדירים כל 5 דקות. הצירים התגברו אבל לא היו כואבים יותר מהרגיל (מנסיון אין מה לעשות לידה זה תמיד כואב) ובשעה 1545 נולדה לנו בת מהממת בלידת בית בגקוזי. היתה לידה מעולה והשמן קיק עבד ובכלל לא שלשלתי!! ברברה אמרה שעם מתכון החביתה הרבה לא עוברות את ענין השלשולים אז בהשוואה לנסיון הקודם עם הנוזל עצמו אני ממש ממליצה על החביתה.
ועוד משהו - בתור אחת שיולדת תמיד בסוף שבוע 42 ובלי צירים אל תלחצו מהרופאים והרצון שלהם לזרז. חשוב לבדוק שיש מספיק מים לעובר ושיש תנועות. לא להתחיל זירוז סתם כי הלחיצו. יש נשים שפשוט לוקח להן עוד קצת זמן.
אחרי שתי לידות בהן הגעתי לסוף שבוע 42 ולקחתי שמן קיק אני ממש ממליצה:
בלידה הראשונה שתיתי כמות מכובדת, אולי 60 מ"ל לא זוכרת בדיוק. אחרי שעתיים בערך התחילו שלשולים, לא משהו היסטרי אבל זה כן היה. אחרי 4 שעות משתיית השמן התחילו צירים שלאט התגברו וכעבור 6 שעות ילדתי בלידת בית בבריכה.
בלידה הבאה שוב לא התחילו צירים עד שבוע 43, הפעם לקחתי מתכון חביתה מהמיילדת ברברה - זה עובד מעולה!! ממש מומלץ.. נשמע קצת מופקע ואני חשבתי שזאת בדיחה אבל זה לא! זה ממש עובד..
מערבבים 4 ביצים (נכון לא טעות) עם 4 כפות שמן קיק היטב. אנחנו טיגנו בצל במעט שמן והוספנו לו את תערובת הביצים למקושקשת. יצאה חביתה מקושקשת בגודל לא קטן אבל בטעם בסדר גמור. אכלתי אותה לאט עם קרקרים בשעה 9 בבוקר. בשעה 13 בדיוק כשחשבנו שכלום לא קורה התחילו צירים סדירים כל 5 דקות. הצירים התגברו אבל לא היו כואבים יותר מהרגיל (מנסיון אין מה לעשות לידה זה תמיד כואב) ובשעה 1545 נולדה לנו בת מהממת בלידת בית בגקוזי. היתה לידה מעולה והשמן קיק עבד ובכלל לא שלשלתי!! ברברה אמרה שעם מתכון החביתה הרבה לא עוברות את ענין השלשולים אז בהשוואה לנסיון הקודם עם הנוזל עצמו אני ממש ממליצה על החביתה.
ועוד משהו - בתור אחת שיולדת תמיד בסוף שבוע 42 ובלי צירים אל תלחצו מהרופאים והרצון שלהם לזרז. חשוב לבדוק שיש מספיק מים לעובר ושיש תנועות. לא להתחיל זירוז סתם כי הלחיצו. יש נשים שפשוט לוקח להן עוד קצת זמן.
-
שמן קיק כזירוז דחוף
היי בנות שבוע 39 +כבר עייפה נפשית ופיזית רק רוצה שהוא יצא איפה אני יכולה לקנות את השמן קיק לשתייה ? ביקרתי בבית מרקחת פרטית וביקשו ממני מרשם .. האם אפשר לרכוש בלי מרשם ?
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2019, 12:39
שמן קיק כזירוז דחוף
האם אפשר לשתות שמן קיק שמיועד לשיער?
האם אפשר לשתות שמן קיק שמיועד לשיער?
-
שמן קיק כזירוז דחוף
אני בשבוע 37 +4 לפי ווסט אחורנה ובאולטרסאונד אני 38 סובלת שבועים צירים חזקים לא סדירים עייפה ומותשת מאודד שבוע שעבר יהיה פתיחה של 1 וחצי מחיקה של 50 שיחרורו הביתה שילשום הגעתי עם כאבים חזקים עשות בדיקה אמרו לי פתיחה 2 וחצי לכי להיתהלך שעתיים אחרי עשתים עשות בדיקה אמרו פתיחה 3 חדר לידה מ5 בבוקר ב8 וחצי בבוקר באה רופאה עשתה בדיקה אמרה זה פתיחה של 2 וחציי ויותר מיתקרב לשלוש לא בדיוק שלוש נתנו לי נוזלים אנטיביוטיקה הכאבב המשיךך נתנו לי פוטידין טשטוש זה לא עזר לי לא הרגיע וחא נתן לישון יש כאבים בלי צירים בשמיים מהפוטידין וככה מושכחים אותי יומים הוציאו מחדר לידה להשגחה במחלקה בסיכון גבוהה היום שיחררו לבית כי אני גרה קרוב סובלת רצח מכאבים ומפחדת לקחת שמן קיק רוצה להיתיעץ עם מישהי שאולי יהיה לה אותו הדבר יש ליפתיחה כמעט שלוש מחיקה של 80 תודה לכולן
אני בשבוע 37 +4 לפי ווסט אחורנה ובאולטרסאונד אני 38 סובלת שבועים צירים חזקים לא סדירים עייפה ומותשת מאודד שבוע שעבר יהיה פתיחה של 1 וחצי מחיקה של 50 שיחרורו הביתה שילשום הגעתי עם כאבים חזקים עשות בדיקה אמרו לי פתיחה 2 וחצי לכי להיתהלך שעתיים אחרי עשתים עשות בדיקה אמרו פתיחה 3 חדר לידה מ5 בבוקר ב8 וחצי בבוקר באה רופאה עשתה בדיקה אמרה זה פתיחה של 2 וחציי ויותר מיתקרב לשלוש לא בדיוק שלוש נתנו לי נוזלים אנטיביוטיקה הכאבב המשיךך נתנו לי פוטידין טשטוש זה לא עזר לי לא הרגיע וחא נתן לישון יש כאבים בלי צירים בשמיים מהפוטידין וככה מושכחים אותי יומים הוציאו מחדר לידה להשגחה במחלקה בסיכון גבוהה היום שיחררו לבית כי אני גרה קרוב סובלת רצח מכאבים ומפחדת לקחת שמן קיק רוצה להיתיעץ עם מישהי שאולי יהיה לה אותו הדבר יש ליפתיחה כמעט שלוש מחיקה של 80 תודה לכולן
-
שמן קיק כזירוז דחוף
חביתה עם שמן קיק עבדה עלי מצוין, פקעו המים אחרי כמה שעות ולידה הכי קצרה שהיתה, לקחתי רק כי הייתי ב41 לפני כן לא הייתי לוקחת. שלשולים היו קצת רק כי התפתתי לאכול שטויות שהעמיסו על מערכת העיכול, אני חושבת שאם לא הייתי אוכלת אחרי החביתה לא הייתי משלשלת בכלל.
-
שמן קיק כזירוז דחוף
שאלה :אני רוצה לזרז לידה .בפעם קודמת שתיתי שמן קיק ו 4שעות לאחר מכן היו לי צירים וילדתי .הפעם השמן נמכר רק עם מרשם .מה עושים ?מה סיבה ?
-
- הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
- דף אישי: הדף האישי של יולי_קו
שמן קיק כזירוז דחוף
אין לי מושג מה לעשות, אבל אפשר לנסות לברר קודם כל מה הסיבה לרצון לזרז את הלידה. אם זו סיבה שתומכת בבריאותך ובבריאות העובר (דוגמא: סוכרת הריון, וחשש להסתבכות בלידה עקב גודל העובר אם ההריון ימשך עוד), אז תוכלי לקבל מרשם מרופא לשמן קיק.
אם הסיבה שונה אולי תוכלי לשתף כאן, ונוכל לעשות סיעור מוחות בשביל למצוא איך לעזור לך (ולא בטוח שהכיוון יהיה למצוא איך להשיג שמן קיק).
הרבה בריאות, שיהיה בשעה טובה ובידיים מלאות, ולידה טובה וקלה.
אם הסיבה שונה אולי תוכלי לשתף כאן, ונוכל לעשות סיעור מוחות בשביל למצוא איך לעזור לך (ולא בטוח שהכיוון יהיה למצוא איך להשיג שמן קיק).
הרבה בריאות, שיהיה בשעה טובה ובידיים מלאות, ולידה טובה וקלה.
-
- הצטרפות: 30 אוגוסט 2005, 10:48
שמן קיק כזירוז דחוף
האם כדאי לא לאכול לפני שאני לוקחת את השמן??