שאלות למטפלת ברפואה סינית לילדים
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
_איריס, הדיקור אמור לעבוד על מקור הקושי ולפתור אותו לתמיד, לא לעבוד על הסימפטומים בלבד,
אולי לא נתת לזה מספיק זמן?
מנסיוני דיקור משפיע מאד מאד טוב וביעילות על קשיי נשימה אצל תינוקות ופעוטות, שווה להמשיך בכיוון הזה._
מניסיוני- ממש אותו דבר לגבי הומאופתיה...
יכול להיות שצריך להחליף את הרמדי, אולי להחליף את המינון, אולי את ההומאופת... (בטח ניסיתם כבר לפחות אחת מהאפשרויות האלו..)
צריך לזכור שכשמטפל מסויים לא מצליח לעזור, זה לא בהכרח אומר משהו על כל השיטה עצמה....
כדאי גם לקחת בחשבון תהליכים שלוקחים לפעמים זמן. גם ברפואה הכי קונבנציונלית לפעמים תרופה שאמורה לעזור, לא עוזרת וצריך לנסות תרופות אחרות...
אז בטח ובטח בטיפול שמכוון למקום מאוד עמוק, לשורש הבעיה.
אולי לא נתת לזה מספיק זמן?
מנסיוני דיקור משפיע מאד מאד טוב וביעילות על קשיי נשימה אצל תינוקות ופעוטות, שווה להמשיך בכיוון הזה._
מניסיוני- ממש אותו דבר לגבי הומאופתיה...
יכול להיות שצריך להחליף את הרמדי, אולי להחליף את המינון, אולי את ההומאופת... (בטח ניסיתם כבר לפחות אחת מהאפשרויות האלו..)
צריך לזכור שכשמטפל מסויים לא מצליח לעזור, זה לא בהכרח אומר משהו על כל השיטה עצמה....
כדאי גם לקחת בחשבון תהליכים שלוקחים לפעמים זמן. גם ברפואה הכי קונבנציונלית לפעמים תרופה שאמורה לעזור, לא עוזרת וצריך לנסות תרופות אחרות...
אז בטח ובטח בטיפול שמכוון למקום מאוד עמוק, לשורש הבעיה.
-
- הצטרפות: 08 מרץ 2010, 22:45
- דף אישי: הדף האישי של יעל_משבצות*
רוני שלום
אשמח להמלצה על מדקר/סיני לתינוקות באזור או פ"ת או ירושלים תודה!
אשמח להמלצה על מדקר/סיני לתינוקות באזור או פ"ת או ירושלים תודה!
-
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שלום,
יודעים היכן ניתן לקנות באזור תל אביב מקלוני קטורת למוקסה?
תודה
שלום,
יודעים היכן ניתן לקנות באזור תל אביב מקלוני קטורת למוקסה?
תודה
שלום, איני יודעת אם הדף הזה עוד פעיל...
לבני בן השנתיים שקיות 'שחורות' מתחת לעיניים, כבר כמה ימים/ שבועות? בעיקר בעין אחת, משתנה לאורך היום, קם היום משנת צהריים עם שתיהן...
הבנתי שאחד הגורמים העיקריים הוא נזלת, סינוסים סתומים - זה לא המצב
עייפות? לא ככ סביר
לי נדמה שזה עשוי להיות חסך במשהו?
אבל האמת שאין לי מושג.
אשמח לכל תגובה, תודה נעמי
לבני בן השנתיים שקיות 'שחורות' מתחת לעיניים, כבר כמה ימים/ שבועות? בעיקר בעין אחת, משתנה לאורך היום, קם היום משנת צהריים עם שתיהן...
הבנתי שאחד הגורמים העיקריים הוא נזלת, סינוסים סתומים - זה לא המצב
עייפות? לא ככ סביר
לי נדמה שזה עשוי להיות חסך במשהו?
אבל האמת שאין לי מושג.
אשמח לכל תגובה, תודה נעמי
-
- הצטרפות: 17 אפריל 2005, 17:21
הבן שלי (11 חודשים) חולה כבר כמעט חודש.
התחיל בוירוס בטן, המשיך בצינון/נזלת שלא עברה עד היום, תפרחת חיתולים שהרופא אמר שזו פטרייה באזור הפין והאשכים.
ביום שישי האחרון היינו במוקד חירום כי העלה חום ושם אבחנו שיש לו דלקת באוזן וכמובן שנתנו אנטיביוטיקה מה שהחמיר מאד מאד את הפטריה.
בתקופה האחרונה מאד לא רגוע, לא אוכל טוב, לא ישן טוב בלילה. אבל בסך הכל ביום יום חייכן, משחק ופעיל כרגיל.
ביומיים האחרונים המצב החמיר (באזור החיתול). אין משהו שלא עשיתי - החלפנו סוג חיתולים לאורגניים-אקולוגיים, הפסקתי להשתמש במגבונים, רק מים בלי סבון. כמובן שמאווררת ונותנת לו להיות בלי חיתול, אמבטיות קורנפלור/שיבולת שועל, לרחצה סבון קלונדולה עדין של וולדה, בטוסיק מורחת אלופרופוליס וטוסיקלין (של ברא), ומשחה אנטי פטרייתית (של ברא) לסירוגין.
מהרופא קיבלנו אגיסטן בייבי מרחתי 5 ימים היתה הטבה זמנית וזה חזר, אפילו יותר גרוע. זה ממש אדום, נראה דלקתי ויש פצעים באזור המפשעות.
הרופא רשם לי גם משחת למיסיל אבל לא העזתי לשים לו במקום כזה רגיש....אמר לשים הרבה טלק (מה שגם ממש לא רוצה- שמה ליקופאודר במקום).
אני כבר באמת מיואשת.
מטפל ברופאה סינית שראה אותו אמר שזה לא נראה לו פטריה, אבל מצד שני לא אמר מה זה!!!
התחיל בוירוס בטן, המשיך בצינון/נזלת שלא עברה עד היום, תפרחת חיתולים שהרופא אמר שזו פטרייה באזור הפין והאשכים.
ביום שישי האחרון היינו במוקד חירום כי העלה חום ושם אבחנו שיש לו דלקת באוזן וכמובן שנתנו אנטיביוטיקה מה שהחמיר מאד מאד את הפטריה.
בתקופה האחרונה מאד לא רגוע, לא אוכל טוב, לא ישן טוב בלילה. אבל בסך הכל ביום יום חייכן, משחק ופעיל כרגיל.
ביומיים האחרונים המצב החמיר (באזור החיתול). אין משהו שלא עשיתי - החלפנו סוג חיתולים לאורגניים-אקולוגיים, הפסקתי להשתמש במגבונים, רק מים בלי סבון. כמובן שמאווררת ונותנת לו להיות בלי חיתול, אמבטיות קורנפלור/שיבולת שועל, לרחצה סבון קלונדולה עדין של וולדה, בטוסיק מורחת אלופרופוליס וטוסיקלין (של ברא), ומשחה אנטי פטרייתית (של ברא) לסירוגין.
מהרופא קיבלנו אגיסטן בייבי מרחתי 5 ימים היתה הטבה זמנית וזה חזר, אפילו יותר גרוע. זה ממש אדום, נראה דלקתי ויש פצעים באזור המפשעות.
הרופא רשם לי גם משחת למיסיל אבל לא העזתי לשים לו במקום כזה רגיש....אמר לשים הרבה טלק (מה שגם ממש לא רוצה- שמה ליקופאודר במקום).
אני כבר באמת מיואשת.
מטפל ברופאה סינית שראה אותו אמר שזה לא נראה לו פטריה, אבל מצד שני לא אמר מה זה!!!
שלום בתי בת שנה וחצי אוכלת נוטרילון בקבוק אחד בבוקר ואחד לפני השינה.לאחרונה כבר שבועיים כשאוכלת את הבקבוק משתעלת לאורך כל הארוחה גם בשכיבה וגם בישיבה.החזרתי לה את פטמה מספר אחת וזה לא עוזר אני מנסה להבין למה זה קורה ?עזרה
-
שלום לך..האם יש טיפול ברפואה הסינית לחורים בשיניים. מאוד רוצה לא להגיע לרופא שיניים "אמיתי"(: