שאלה מביכה על הנוזל שאחרי

מין ומיניות באופן טבעי
חדשה_ומבולבלת*
הצטרפות: 08 דצמבר 2013, 12:36

שליחה על ידי חדשה_ומבולבלת* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

הי , אני מחפשת תשובה עבור שאלה שקצת מציקה לי. אני ובעלי מנסים להיכנס להריון. ידוע לי שאחרי סקס מומלץ לעשות פיפי בכדי למנוע זיהומים בגוף האשה. אך אומרים שכדי לעזור לזרעים להיקלט רצוי לשכב על הגב עם רגליים שלובות 15 דק. אז אני קצת מפחדת שאם אעשה פיפי האם זה יפגע בכניסה להריון. ואם לא אעשה האם יהיה לי דלקת בדרכי השתן .בבקשה עזרה .
נטע*
הצטרפות: 29 דצמבר 2002, 20:18

שליחה על ידי נטע* »

שלום,
את יכולה לעשות פיפי בשקט, מיד כשאת צריכה, כדאי ורצוי. זה לא פוגע בכניסה להריון. נוזל הזרע זריז, מהיר ו"יודע" להגיע למפגש עם הביצית.
אין צורך לשכב על הגב, לשלב רגליים או כל פעולה אחרת.
<תמיד עושה פיפי אחרי סקס, נכנסתי להריונות ספונטניים ורצויים בקלות>.
בהצלחה.
רגע*
הצטרפות: 26 אפריל 2005, 17:58

שליחה על ידי רגע* »

לא תמיד עושה פיפי ולא מקבלת דלקת בדרכי השתן, אם אין לך נטיה כרונית לדלקות בשתן אז לא נראה לי כל כך בעייתי לוותר על הפיפי.
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

שליחה על ידי אחת* »

אני חושבת שצריך להבחין בין בן זוג קבוע לבני זוג מזדמנים, עם בן זוג קבוע אני לא חוששת מזיהומים .
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

שליחה על ידי פלונית* »

_זה לא פוגע בכניסה להריון. נוזל הזרע זריז, מהיר ו"יודע" להגיע למפגש עם הביצית.
אין צורך לשכב על הגב, לשלב רגליים או כל פעולה אחרת._
זו אמירה נחרצת ולא בטוח שהיא מאה אחוז נכונה. שאלתי כמה רופאים לגבי זה והם אמרו שיש היגיון בלשכב עם אגן מורם כרבע שעה חצי שעה אחרי הסקס, אמנם אין מחקרים שמוכיחים משהו אבל לטענתם בהחלט יש הגיון בלהישאר לשכב ולהרים את האגן (גרביטציה!) וכך לעזור לכמה שיותר זרע להישאר ואף להיכנס עמוק יותר.
כמובן שרוב ההריונות קןרים בלי זה (כן נכון כל אלה שנכנסו להריון מסקס מזדמן בעמידה בשירותים של הדיסקוטק) אבל אם יש קצת קושי או שלוקח קצת זמן או שרוצים לזרז, אפשר לנסות לעזור טיפה.
אני אישית הרגשתי שזה הגיון שנכון לי, לא תמיד עשיתי את זה אבל נכנסתי להריון בטוח בפעם שבה כן הרמתי רגליים ועשיתי פיפי רק אחרי איזה שעה. קשור? לא קשור? אין לדעת...
העניין עם לעשות פיפי מיד אחרי סקס לגמרי לא הכרחי, הוא נכון לנשים עם נטייה לדלקות וזיהומים. אני, בלי קשר ללנסות להיכנס להריון, כמעט אף פעם לא קמה מיד אחרי סקס (זה מבאס!) והיו מקרים שגם נרדמתי לכמה שעות לפני שקמתי לפיפי (והיתה לי דלקת רק פעם אחת בחיי, וזה לא היה קשור לזה).
תפילה_לאם
הצטרפות: 10 אוקטובר 2012, 21:28
דף אישי: הדף האישי של תפילה_לאם

שליחה על ידי תפילה_לאם »

מסכימה מאוד עם פלונית.
שאלה_מביכה*
הצטרפות: 24 יולי 2009, 11:52

שליחה על ידי שאלה_מביכה* »

שמעתי שבריא ומזין למרוח על עור הפנים זרע?? שמעתם על זה?
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אני חושבת שצריך להבחין בין בן זוג קבוע לבני זוג מזדמנים, עם בן זוג קבוע אני לא חוששת מזיהומים .
לא מסכימה.
חלק גדול מהזיהומים אינו מגיע מבן הזוג, אלא מהגוף שלנו עצמנו, ומהקרבה בין אזור פי הטבעת לאזור הפות.
מניסיוני חשוב מאוד להשתין אחרי סקס, והגניקולוגים שאני מכירה מאשרים זאת.
מי שאין לה נטייה לזיהומים אולי זקוקה לכך פחות, אך לטעמי זה לא מזיק וכדאי להנחיל זאת כהרגל
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

שליחה על ידי בשמת_א* »

חלק גדול מהזיהומים אינו מגיע מבן הזוג, אלא מהגוף שלנו עצמנו, ומהקרבה בין אזור פי הטבעת לאזור הפות

_זו אמירה נחרצת ולא בטוח שהיא מאה אחוז נכונה. שאלתי כמה רופאים לגבי זה והם אמרו שיש היגיון בלשכב עם אגן מורם כרבע שעה חצי שעה אחרי הסקס, אמנם אין מחקרים שמוכיחים משהו אבל לטענתם בהחלט יש הגיון בלהישאר לשכב ולהרים את האגן (גרביטציה!) וכך לעזור לכמה שיותר זרע להישאר ואף להיכנס עמוק יותר.
כמובן שרוב ההריונות קןרים בלי זה (כן נכון כל אלה שנכנסו להריון מסקס מזדמן בעמידה בשירותים של הדיסקוטק) אבל אם יש קצת קושי או שלוקח קצת זמן או שרוצים לזרז, אפשר לנסות לעזור טיפה._
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

שליחה על ידי אחת* »

נכון, אני נוטה להקפיד על ההיגיינה לפני (מקלחות)
פלוני_אלמונית*

_חלק גדול מהזיהומים אינו מגיע מבן הזוג, אלא מהגוף שלנו עצמנו, ומהקרבה בין אזור פי הטבעת לאזור הפות.
מי שאין לה נטייה לזיהומים אולי זקוקה לכך פחות, אך לטעמי זה לא מזיק וכדאי להנחיל זאת כהרגל_
לי יש נטייה לזיהומים ואני עם בן זוג קבוע. ממש חשוב עבורי להשתין מייד אחרי סקס וגם לפני.
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

שליחה על ידי פלונית* »

תייגתי שוב כדף מוצנע כי הדף קפץ לי באופן מפתיע בגוגל, ועוד בחיפוש תמים לגמרי. לא יודעת למה
פלוני_אלמונית*

מנגבים עם מגבונים. ואחרי זה אני שמה פד על התחתון שסופג שאריות
פלוני_אלמונית*

אוהבים גם אני גם הוא גמירה על הבטן או ציצי, אחרי זה הוא מנקה אותי
אדם*
הצטרפות: 24 אפריל 2004, 10:36

שליחה על ידי אדם* »

אני לא אשה, אבל מנסיון עם לא מעט נשים, לא צריך רחצה אחרי. דווקא רחצה לפני, יעילה יותר. ואני אוהב להרגיש את הגוף אחרי רחצה, מה שמאפשר פעילות עניפה ומגוונת יותר. כשיש כבר זיהום כלשהו, הסקס מטמיע אותו בגוף. הגיוני שגם זיהום על העור במקומות אחרים, מגיע לשם פנימה בפעילות המינית. דווקא ההפרשות בסקס אינן פסולת ואינן מזהמות, בניגוד לשתן. השתן אמנם משמש גם חומר מחטא, אבל הוא לא מגיע לחלקים הפנימיים. אז התועלת חלקית. כל החברות שלי, שהקשר איתן נמשך זמן, לא הלכו להתרחץ ולא הלכו להשתין אם לא היה דחף טבעי ממילא. הכרתי לא מעט נשים שאהבו להרגיש את הנוזלים בתוכן, כשהלכו לישון, ולא היו בעיות זיהום.
פלוני_אלמונית*

זה לא היה קורה לנו בכלל, רק בפעמים האחרונות הנוזל יוצא החוצה וזה מגעיל אותי ומדכא הכל. היינו מתחבקים במיטה אחריי בלי שום בעיות ועכשיו חייב לרוץ לשירותים ולנקות את המיטה. אני לא מבינה מה השתנה אנחנו עושים הכל אותו דבר.. זה לא היה קורה אף פעם ופעם הראשונה זה היה ממש מלחיץ.
שליחת תגובה

חזור אל “מין ומיניות”