רווקה עם נשוי

מתלבטת*
הצטרפות: 28 מאי 2003, 11:16

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי מתלבטת* »

הי
השעה מאוחרת על כן אין בי כח לכתוב בהשתפכות או בפיוטיות.
זה יכול היה להיות כל כך יפה
היכרות כמעט קוסמית, בטוח רומנטית
מהר מאוד הציג עצמו נשוי
מאז לא נפגשנו רק מדברים בטלפון
מתלבטת*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי מתלבטת* »

הוא מאוד רוצה שנפגש
שלם כך נראה לי עם בחירתו
אני אחרי יום של לבטים:
לא ברור לי עדיין האם המשיכה כן להיפגש איתו, היא כי משהו בו עשה לי את זה, או האם זו עוד הזדמנות למפגש
מה שכן ברור לי, שאם לא היה צד שלישי (או ראשון, כלומר אשתו) הייתי נכנסת להרפתקה הזו גם כאשר אני מודעת לזה שאני ראויה להרבה יותר, שלא באמת יש לזה עתיד (אני מאמינה שאני יודעת כבר לשים לעצמי גבולות, מבחינת היקשרות), לפחות הייתי מאפשרת פגישה ראשונה.
אבל הפן המוסרי מציק לי למדי, ויש לי מין תחושה שכזו שאפילו פגישה אחת תהווה עבורי איזו חציית גבול לעולם של אופל מבחינה מוסרית
ויש לי בנוסף איזו מין אחווה נשית שכזו שאינני מעוניינת לפגוע בה
מרגישה שפגישה איתו לא שווה את המחיר הזה...
ומצד שני- מוחמאת, כמהה, נרגשת, מסוקרנת להיפגש איתו...
האם הייתן נותנות לכך כזה משקל?
או שמא מעבירות אליו את האחריות? ואם זה לא יהיה איתי אז אם אחרת, למרות שזו עבורו הפעם הראשונה
תודה...
אחת_שעשתה_את_זה*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2008, 06:16

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אחת_שעשתה_את_זה* »

בירחי כל עוד נפשך בך !!!
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

בירחי כל עוד נפשך בך !!!
לגמרי.
שום דבר טוב לא יכול לצמוח מזה.
בעיקר לא בשבילך.
שוקולדה*
הצטרפות: 14 יוני 2008, 21:25

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי שוקולדה* »

לכי למראה. תסתכלי שם. ותשאלי את עצמך למה את לא אוהבת את עצמך
ולמה את חושבת שמגיע לך להיות מספר שתיים.

ואחרי שתעני. תחזרי.

(())
קט_קטית*
הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי קט_קטית* »

הייתי נכנסת להרפתקה הזו גם כאשר אני מודעת לזה שאני ראויה להרבה יותר, שלא באמת יש לזה עתיד

אז אם בתור בודד הוא לא מתאים לך, מה יש לך לחפש אצלו כשהוא נשוי?

לא מציאה וגם לא אופציה.
שחררי
חוה_בת_חיים*
הצטרפות: 12 מאי 2005, 22:58
דף אישי: הדף האישי של חוה_בת_חיים*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי חוה_בת_חיים* »

לכי למראה. תסתכלי שם.
ותני לעצמך מחמאות . הביטי במראה לתוך עינייך , הרבה זמן , בעדינות, תני לעצמך תשומת לב , תני לעצמך אהבה .. .
וכך , לאט לאט תלמדי את עצמך להיות פחות תלויה במחמאות .

אז תהיי רגועה ותהיי מסוגלת למגנט אליך אדם שהוא פנוי עבורך .
טליה_אלמתן*
הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי טליה_אלמתן* »

כרגע הוא מרוויח ואישתו מפסידה.
אין ספק שה אחרת גם מפסידה. למה שמישהי תרצה להיות המפסידה השניה?
פלוני_אלמונית*

רווקה עם נשוי

קשר שכולו שקר.

את לא צריכה את זה בחיים שלך.
ולא משנה כמה זה נראה קורץ ואטרקטיבי ומחמיא ואני לא יודעת מה עוד.
אל תקלקלי לעצמך!
@}
בנצ_100*
הצטרפות: 30 אפריל 2008, 07:01
דף אישי: הדף האישי של בנצ_100*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי בנצ_100* »

אני מלווה חברה שכבר ארבע שנים נמצאת בקשר עם איש נשוי, מקסים ונהדר. עם שלושה ילדים ואשה שלעולם לא תשחרר. היא עברה איתו כבר הכל - ניסיונות לצאת מהבית, החזרה שלו הביתה, הבטחות שהופרו, תסכול, מריבות - מה לא? השעון מתקתק. היא כבר בת 34. לא ילדה. אצלו שום דבר לא בוער - הרי ילדים כבר יש לו. את כמות הדמעות שהכתף שלי ספגה מהסרט הרע הזה קשה לתאר.

היום זה נראה ורוד ומלבב, רומנטי ומסעיר ועם הזמן, שהניצוצות ידהו - את תישארי שם, עם הסיפור המביך הזה שאי אפשר לספר לאף אחד, עם השנים החולפות ללא תוצאות או לחילופין - עם גבר שיפרק את משפחתו בשבילך?

תנתקי את הקשר. תמצאי את המישהו המיוחד שיהיה באמת רק שלך.
אלטר_אגו*
הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

מה שכולן אמרו. מגיע לך יותר.
וגם.
איזה סוג של בנאדם זה, שמתכוון לבגוד באשתו? אולי זה דפוס אצלו?
וגם.
אני יודעת שאת לא מכירה אותה ומה היא בכלל בשבילך. אבל בכל זאת, גם בנאדם.
סימה*
הצטרפות: 07 יוני 2005, 04:24

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי סימה* »

אני גם מתלבטת מאיזה צד לכתוב לך
כנשואה???? כמשהיא שהיתה פעם עם נשוי???? כאישה אחווה נשית כפי שאת מספרת?
המסקנה היא אחת עבורי לפחות
לא לא לא לא לא לא עושים דבר כזה לא מפרקים משפחה גם אם..... כל התרוצים בעולם
זה לא נכון לאף צד במערכת (ממחקר קטן שעשיתי זה כתם על "הקרמה" לפחות אני עד היום כואבת שהייתי במקום הזה וזה היה לפני שנים ) ז"א בעזרת השם יום אחד גם את תהיי נשואה
ותבוא משהיא כביכול יותר אטרקטיבית כי היא עוד לא "תפליץ" ליד בעלך ואז שתהיי בצד השני..... לא את ממש לא רוצה את הסרט הזה
אבל לא רק בשביל שזה לא יחזור אלייך גם בגלל שבתור נשואה אני יודעת כמה זוגיות זה מורכב ויש עליות וירידות ןאפרופו אחוות נשים את יכולה במקום לפלרטט לשלוח אותו להזכר באהבתו לאישתו ולנתק את הקשר ולמצוא לך אהוב אמת שלך ולהתפלל לאחוות נשים אמיתית ושכל אחת מאיתנו תדבוק באיש שלה והוא בנו ותחסוך צער כאב ושברון לב
אני ממש מקווה שהצלחתי לגעת בליבך
ועוד משהו קטן לגבי המשפט שחוזר באתר לעיתים "איש באמונתו יחיה" המשפט במקורות הוא "צדיק באמונתו יחיה" ואף צדיקה ז"א אף אישה שתתחבר למקום האמיתי או הגבוהה שלה לא תהיה עם גבר נשוי באשר הוא.
אנונימי

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אנונימי »

בזבוז זמן. פשוט כך. לא שווה את זה.
מתלבטת*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי מתלבטת* »

תודה לכם על חיזוקים ודחיפה למקום שכבר ברור לי שאליו נכון ללכת
הולכת להתקשר אליו ולנתק את מה שטרם התחיל
קרוטונית_מהמרק_הגדול*
הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי קרוטונית_מהמרק_הגדול* »

הולכת להתקשר אליו ולנתק את מה שטרם התחיל
לא...

אם החלטת באמת לנתק - לנתק במייל. לא לפתוח פתח לשיחות ושכנועים, במיוחד שאת אומרת שהוא הילך עליך קסם.
אם כבר התקשרת, נתקי אחרי דקה אחת של שיחה, על השעון. לא להיכנס לדיונים.
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אחת* »

מה שכולן אמרו. בריבוע
פלוני_אלמונית*

רווקה עם נשוי

ורק כדי לחזק אותך...

יש לי אחות שביזבזה את החיים שלה עם אחד כזה. היא איתו בקשר מגיל 23 בערך, כיום כבר בת 36. רווקה ולחוצה בגלל שעון הזמן נכנסה ממנו להריון. סיפרה לי על כך תוך כדי מלמול שלא כך היא רצתה שהחיים שלה יראו... ומילמלה גם את אותו מלמול מלפני יותר מ-10 שנים, שאולי יעזוב את אשתו ויעבור אליה. כמובן שאני לא מאמינה שזה יקרה, וגם אם יקרה מי יבטיח לה שכשהוא יראה משהי מושכת צעירה - לא יזנה איתה?
אם היה אוהב אותה באמת אז מזמן הוא היה מנתק מצידו את הקשר.
בקיצור, לברוח לברוח לברוח!!!
אלטר_אגו*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

ותבוא משהיא כביכול יותר אטרקטיבית כי היא עוד לא "תפליץ" ליד בעלך ואז שתהיי בצד השני
סימה, וואו. מה שניסיתי להגיד-בלי-להגיד, באת ואמרת בצורה כל כך קולעת.
אוהבת*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2004, 02:20

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אוהבת* »

אבל אני אוהבת אותו ושנים לא אהבתי ככה אף אחד
אלטר_אגו*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

למה את אוהבת אותו?
אוהבת*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אוהבת* »

אין סיבה הגיונית... אהבה זה לא דבר שאפשר להסביר אותו פשוט מרגישים....
אלטר_אגו*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

אני לא מקבלת את זה. זו התפיסה שאומרת: זה לא בשליטתי, מה יכולתי לעשות?
יכולת. זה בשליטתך. אהבה היא בחירה. כן, יש רגש שלא מיתרגם לגמרי למשהו מילולי, אבל אם את לא יכולה להסביר למה - מה יש בו שראוי לאהבה שלך (והאהבה שלך היא משהו שצריך להיות ראוי לו, סליחה על ההיבריש, אין לי כרגע זמן להתנסח ואני לא יודעת אם יהיה לי זמן בהמשך) - אז לדעתי, יתכן שאין סיבה.
יש לך בחירה, ומגיע לך יותר טוב. מאחורי הדבר הזה מסתתר משהו אחר, טוב יותר, שאת לא מאפשרת לו למצוא אותך. אני מאמינה שאם תנתקי את הדבר, מה שלא יהיה, שקושר אותך לדבר הרע, את הופכת את עצמך זמינה למשהו טוב. את לא צריכה את זה. שחררי את עצמך!
פלוני_אלמונית*

רווקה עם נשוי

אוי, אוי, אוי. לברוח, מהר. תספרי למישהו, חברה טובה שאת סומכת עליה למשל כדי שתעצור אותך אם את לא יכולה. יש בזה הרבה קסם ומשיכה בהתחלה אחר כך רק רע וכאב לב. ברחי.
אוהבת*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אוהבת* »

מסכימה איתך אני כבר הרבה זמן מנסה להתנתק ולא עונה לו לטלפונים... אני מודעת לגמרי שזה דבר לא טוב ובכלל גבר בוגד לא ראוי לאהבה שלי..ואני לא ילדה אני בת 34... והתפללתי המון לאהבה וזה מה שנשלח אלי ... לא רוצה להתגונן... אבל הייתי חייבת להתנשק איתו פשוט זה היה בלתי נמנע ועכשיו בורחת ומצטערת על הטימטום שבאהבה המעוורת וכל כך מתנצלת ומתפללת שאשתו לא תקלל אותי כי זה לא היה מתוך רוע אני לא בן אדם רע הרי... והוא גם לא אדם רע ואוהב את אישתו פשוט היצר הגברי גבר עליו...והטבע (האכזר לפעמים) משך אותנו אחד לשני,כי כמו שהוא אמר לא מפסיקים להתאהב אחרי שמתחתנים
אורגנית_מתחילה*
הצטרפות: 19 מרץ 2006, 02:49
דף אישי: הדף האישי של אורגנית_מתחילה*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אורגנית_מתחילה* »

כמו שהוא אמר לא מפסיקים להתאהב אחרי שמתחתנים
הוא יכול להגיד עד מחר.
הוא מחפש תירוצים, ומחפש דרכים לשכנע אותך שזה בסדר.

זה לא בסדר.
בשבילך.
אורגנית_מתחילה*
הצטרפות: 19 מרץ 2006, 02:49
דף אישי: הדף האישי של אורגנית_מתחילה*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אורגנית_מתחילה* »

כמו שהוא אמר לא מפסיקים להתאהב אחרי שמתחתנים
הוא יכול להגיד עד מחר.
הוא מחפש תירוצים, ומחפש דרכים לשכנע אותך שזה בסדר.

זה לא בסדר.
בשבילך.
אלטר_אגו*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

אוהבת,
לא בהכרח מפסיקים להימשך לאנשים אחרי שמתחתנים. השאלה מה עושים עם זה. הוא אוהב את אשתו ומוכן לפגוע בה וזה לא "רע"? אילו אני הייתי אשתו הייתי חושבת שזה רע בהחלט. היצר הגברי גבר עליו? מה הוא, ילד? היצר הגברי שלו חזק ממנו? איזה תרוץ עלוב, תסלחי לי. אם לא היית רוצה אותו ו"היצר הגברי היה גובר עליו" היית מקבלת את זה כצידוק? "לא מפסיקים להתאהב אחרי שמתחתנים", "היצר גבר עלי", "אני לא שולט בעצמי" - משפטים קלסיים של מניפולטור מקצועי. היצר הגברי לא גובר על גבר בוגר ונורמלי שלא בוחר להניח לו לגבור.

והתפללתי המון לאהבה וזה מה שנשלח אלי
מבחן. זה מה שנשלח אליך.
ועוד אמונה חזקה שלי - בדרך כלל כשמתפללים לאהבה, מקבלים אהבה מהסוג הלא נכון. אהבה נשלחת למי שאוהב את עצמו וטוב לו עם עצמו. זה משהו להתפלל אליו.
אלטר_אגו*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

אוהבת,
לא בהכרח מפסיקים להימשך לאנשים אחרי שמתחתנים. השאלה מה עושים עם זה. הוא אוהב את אשתו ומוכן לפגוע בה וזה לא "רע"? אילו אני הייתי אשתו הייתי חושבת שזה רע בהחלט. היצר הגברי גבר עליו? מה הוא, ילד? היצר הגברי שלו חזק ממנו? איזה תרוץ עלוב, תסלחי לי. אם לא היית רוצה אותו ו"היצר הגברי היה גובר עליו" היית מקבלת את זה כצידוק? "לא מפסיקים להתאהב אחרי שמתחתנים", "היצר גבר עלי", "אני לא שולט בעצמי" - משפטים קלסיים של מניפולטור מקצועי. היצר הגברי לא גובר על גבר בוגר ונורמלי שלא בוחר להניח לו לגבור.

מבחן. זה מה שנשלח אליך.
ועוד אמונה חזקה שלי - בדרך כלל כשמתפללים לאהבה, מקבלים אהבה מהסוג הלא נכון. אהבה נשלחת למי שאוהב את עצמו וטוב לו עם עצמו. זה משהו להתפלל אליו.
אמא_נמרה*
הצטרפות: 07 אפריל 2003, 19:23

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

תתפללי לאהוב את עצמך. איזו מין אהבה זו שיש בה הסתרה, בושה, ייסורים, רמאות, זיוף?

ואני לא ילדה אני בת 34.
בדיוק בגלל זה את לא צריכה כבר להתפתות להבטחות שוא.
בדיוק בגלל את צריכה למצוא מישהו שירצה לקיים אתך זוגיות אוהבת ולהקים משפחה.
מישהו שיבער לו שתהיי אך ורק את לצדו, אתו ובשבילו ושחייכם המשותפים יתחילו כבר. לא מין משחק מעוות של "אוהבים מעונים".

"לא מפסיקים להתאהב אחרי שמתחתנים", "היצר גבר עלי", "אני לא שולט בעצמי"
תכף הוא גם יגיד ש"לו זה כואב יותר" וש "הוא בעצם הצד המפסיד".

תמצאי לך התמכרות אחרת, רק לא גבר שמשחק ברגשות ובכבוד (ובזמן שלך).
אמא_נמרה*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

תתפללי לאהוב את עצמך. איזו מין אהבה זו שיש בה הסתרה, בושה, ייסורים, רמאות, זיוף?

ואני לא ילדה אני בת 34.
בדיוק בגלל זה את לא צריכה כבר להתפתות להבטחות שוא.
בדיוק בגלל את צריכה למצוא מישהו שירצה לקיים אתך זוגיות אוהבת ולהקים משפחה.
מישהו שיבער לו שתהיי אך ורק את לצדו, אתו ובשבילו ושחייכם המשותפים יתחילו כבר. לא מין משחק מעוות של "אוהבים מעונים".

"לא מפסיקים להתאהב אחרי שמתחתנים", "היצר גבר עלי", "אני לא שולט בעצמי"
תכף הוא גם יגיד ש"לו זה כואב יותר" וש "הוא בעצם הצד המפסיד".

תמצאי לך התמכרות אחרת, רק לא גבר שמשחק ברגשות ובכבוד (ובזמן שלך).
לוונדר_סגול*
הצטרפות: 24 ספטמבר 2004, 16:05
דף אישי: הדף האישי של לוונדר_סגול*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי לוונדר_סגול* »

חבל לך על הזמן
הבעיה של קשר עם גבר נשוי זה שזה מלא בפנטזיה
זה הכי כיף שאפשר - כשזה קורה
רק השמנת, רק הפינוקים, רק ההתמסרות לרגע הזה
כי הרי אין עתיד
והאשליה הזאת שזה כל כך חזק וקוסמי ובילתי ניתן לניתוק
נובעת בדיוק מהסיבה הזאת - שהוא נשוי, שזה לא אפשרי, שכל מה שיש זה לעוף עם הפנטזיה

האם זה מה שאת רוצה? לחיות במציאות חלקית?

הסכנה הגדולה היא שזה יכול להימשך עוד ועוד ובסופו של דבר תרגישי שבזבזת שנים חשובות
שנים קריטיות אפילו, לדברייך
בזבזת לא רק בגלל "השעון המתקתק"
אלא כי זו תקופה בלי מודעות, של נתק מהאני העליון שלך
החלק שבך שרוצה להיות בשליטה על החיים שלך, לקחת אותך לבניית מציאות טובה.
במקומו את מדברת בשפה קורבנית של - קרה לי, אין לי שליטה, גורל וכאלה...
וזה מקום חלש, תלותי, לא מתקדם, ישן
חבל לך על הזמן
לוונדר_סגול*

רווקה עם נשוי

חבל לך על הזמן
הבעיה של קשר עם גבר נשוי זה שזה מלא בפנטזיה
זה הכי כיף שאפשר - כשזה קורה
רק השמנת, רק הפינוקים, רק ההתמסרות לרגע הזה
כי הרי אין עתיד
והאשליה הזאת שזה כל כך חזק וקוסמי ובילתי ניתן לניתוק
נובעת בדיוק מהסיבה הזאת - שהוא נשוי, שזה לא אפשרי, שכל מה שיש זה לעוף עם הפנטזיה

האם זה מה שאת רוצה? לחיות במציאות חלקית?

הסכנה הגדולה היא שזה יכול להימשך עוד ועוד ובסופו של דבר תרגישי שבזבזת שנים חשובות
שנים קריטיות אפילו, לדברייך
בזבזת לא רק בגלל "השעון המתקתק"
אלא כי זו תקופה בלי מודעות, של נתק מהאני העליון שלך
החלק שבך שרוצה להיות בשליטה על החיים שלך, לקחת אותך לבניית מציאות טובה.
במקומו את מדברת בשפה קורבנית של - קרה לי, אין לי שליטה, גורל וכאלה...
וזה מקום חלש, תלותי, לא מתקדם, ישן
חבל לך על הזמן
אוף*
הצטרפות: 11 יוני 2004, 15:21

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אוף* »

בבקשה בבקשה בבקשה... תפרגני לעצמך יותר מזה
אוף*
הצטרפות: 11 יוני 2004, 15:21

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אוף* »

בבקשה בבקשה בבקשה... תפרגני לעצמך יותר מזה
tאמא*
הצטרפות: 02 מרץ 2005, 16:22

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי tאמא* »

למה בעצם פתחת את הדף? כי חיפשת צידוקים? כי חיפשת דרך לצאת מהקשר? או איך לא להיכנס אליו? מה בעצם את רוצה לעצמך?
מה את רוצה היום ? איפה את רוצה להיות בעוד חצי שנה, שנה, עשר שנים?
מה מגיע לך?
היום יש לך אהבה זמינה כאן ועכשיו! האומנם?
הזמנת אהבה מהיקום וזה מה שקיבלת,זה מה שרצית? אם לא אז שחררי .לא זה מה שרצית תזמיני שוב !
ושאלת השאלות מה הדבר אצלך שאת נמשכת לקשר חלקי כזה? במקום לקחת את מה שמגיע לך מהיקום, את כל הטוב מה גורם לך להסתפק בפרורים?
קחי לעצמך פסק זמן ועני על השאלות האלה. ועוד שאלות שבודאי מטרידות אותך. אל תתני לו לבלבל אותך במה שאת מרגישה וחושבת !
חפשי את הטובה האמיתית שלך! את מה שמגיע לך באמת, כאישה וכבן אדם.
tאמא*
הצטרפות: 02 מרץ 2005, 16:22

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי tאמא* »

למה בעצם פתחת את הדף? כי חיפשת צידוקים? כי חיפשת דרך לצאת מהקשר? או איך לא להיכנס אליו? מה בעצם את רוצה לעצמך?
מה את רוצה היום ? איפה את רוצה להיות בעוד חצי שנה, שנה, עשר שנים?
מה מגיע לך?
היום יש לך אהבה זמינה כאן ועכשיו! האומנם?
הזמנת אהבה מהיקום וזה מה שקיבלת,זה מה שרצית? אם לא אז שחררי .לא זה מה שרצית תזמיני שוב !
ושאלת השאלות מה הדבר אצלך שאת נמשכת לקשר חלקי כזה? במקום לקחת את מה שמגיע לך מהיקום, את כל הטוב מה גורם לך להסתפק בפרורים?
קחי לעצמך פסק זמן ועני על השאלות האלה. ועוד שאלות שבודאי מטרידות אותך. אל תתני לו לבלבל אותך במה שאת מרגישה וחושבת !
חפשי את הטובה האמיתית שלך! את מה שמגיע לך באמת, כאישה וכבן אדם.
אחת_אחרת*
הצטרפות: 21 פברואר 2002, 22:26

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אחת_אחרת* »

אני אגיד אחרת ולא כדי לעצבן:
אני אגיד שהבעיה שלך היא בדיוק שאת מאוהבת ורוצה אהבה.
אם היית במקום עכשיו שלא מתאימה לך אהבה מאיזו סיבה, שאת צריכה להתאושש מקשר, שאת צריכה איזה משהו זמני, שאתצריכה איזו נחמה פורתא שלא תעיק עלייך, דווקא אז הייתי אומרת לך שזה לא נורא, בשבילך.
יש מקרים ויש נשים שיודעות לחתוך.
זה לא משהו שאני ממליצה עליו אבל זה משהו אפשרי.
אני יכולה לומר שלי היו שני ניסיונות:
אחד כשהייתי ממש צעירה ואפילו אהבלה. הוא לא הבטיח לי הבטחות, הוא אמר לי מראש שלא יעזוב את אישתו, אני הייתי בקטע בחיים שזה התאים לי מכל מיני סיבות. כשראיתי שאני מתחילה להיקשר ושיש מספיק בחורים צעירים סביבי (הקטע הכי מוטרף היה יום אחד כשהוא היה אצלי והגיע זר פרחים ממחזר "קצת" יותר צעיר ממנו), כשראיתי שהרעיון מתחיל להטריד אותי מוסרית, הייתי מספיק חזקה וחתכתי.
אחר כך שנים אמרתי שזהו, בחיים אני לא אחזור על זה, הספיק לי פעם אחת כדי לדעת איך זה וזהו.
והנה, בערך 20 שנה אחר כך, עם ילדים וכמה שנים אחרי גירושין, מצאתי את עצמי מול גבר שהתחיל איתי. בהתחלה לא הוא ולא אני הבנו שזה מה שהוא עושה. הוא בכלל הזמין אותי לצאת לבירה עם החבר'ה שלו ואני לא הבנתי מה הקטע בכלל. בכל מקרה לא יצא מזה רומן ואחרי הפעם השניה שנפגשנו חתכתי כי לא התאים לי, אני לא אדם שקרים והסתרות אבל: הייתי זקוקה לזה כדי לטפח את האגו הנפול שלי אחרי שכמה שנים לא הייתי עם גבר בכלל, הוא היה הראשון שנקרה בדרכי ובצורה מפתיעה נראה בול הטעם שלי.
מה כן? לא קניתי את הסיפורים שלו, לא עניין אותי שהוא קיטר על הבית, כשהוא ישב איתי בערב מאוחר חשבתי לעצמי "דביל, יש לך ילדים ואישה בבית" ואולי אפילו רמזתי לו בעניין. אבל כן נהניתי ממה שיכולתי ומה שהייתי צריכה באותו רגע, תשומת לב גברית.

אבל וזה אבל ענק:
רוב הנשים שאני מכירה אינן כמוני.
רוב הנשים שאני מכירה לא ייכנסו למקום הזה ביודען שהן יכולות לצאת אלא בפנטזיות על אהבה שלא קיימת שם.
אני אומרת אם נכנסים לעניין עם גבר נשוי צריך להיות מפוכחות ולדעת שזה זמני, חולף, שימושי, לא מעבר לזה.
בשורה התחתונה אני לא בעד. אני חושבת שזה מביא קארמה לא טובה ושבאופן כללי עדיף לא להיכנס למצבים האלה.
בשורה התחתונה אני דווקא בעד אהבה אמיתי והדדית ולא בעד שקרים והסתרות, שלי אישית מאד קשה להסתדר איתם.
אחת_אחרת*
הצטרפות: 21 פברואר 2002, 22:26

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אחת_אחרת* »

אני אגיד אחרת ולא כדי לעצבן:
אני אגיד שהבעיה שלך היא בדיוק שאת מאוהבת ורוצה אהבה.
אם היית במקום עכשיו שלא מתאימה לך אהבה מאיזו סיבה, שאת צריכה להתאושש מקשר, שאת צריכה איזה משהו זמני, שאתצריכה איזו נחמה פורתא שלא תעיק עלייך, דווקא אז הייתי אומרת לך שזה לא נורא, בשבילך.
יש מקרים ויש נשים שיודעות לחתוך.
זה לא משהו שאני ממליצה עליו אבל זה משהו אפשרי.
אני יכולה לומר שלי היו שני ניסיונות:
אחד כשהייתי ממש צעירה ואפילו אהבלה. הוא לא הבטיח לי הבטחות, הוא אמר לי מראש שלא יעזוב את אישתו, אני הייתי בקטע בחיים שזה התאים לי מכל מיני סיבות. כשראיתי שאני מתחילה להיקשר ושיש מספיק בחורים צעירים סביבי (הקטע הכי מוטרף היה יום אחד כשהוא היה אצלי והגיע זר פרחים ממחזר "קצת" יותר צעיר ממנו), כשראיתי שהרעיון מתחיל להטריד אותי מוסרית, הייתי מספיק חזקה וחתכתי.
אחר כך שנים אמרתי שזהו, בחיים אני לא אחזור על זה, הספיק לי פעם אחת כדי לדעת איך זה וזהו.
והנה, בערך 20 שנה אחר כך, עם ילדים וכמה שנים אחרי גירושין, מצאתי את עצמי מול גבר שהתחיל איתי. בהתחלה לא הוא ולא אני הבנו שזה מה שהוא עושה. הוא בכלל הזמין אותי לצאת לבירה עם החבר'ה שלו ואני לא הבנתי מה הקטע בכלל. בכל מקרה לא יצא מזה רומן ואחרי הפעם השניה שנפגשנו חתכתי כי לא התאים לי, אני לא אדם שקרים והסתרות אבל: הייתי זקוקה לזה כדי לטפח את האגו הנפול שלי אחרי שכמה שנים לא הייתי עם גבר בכלל, הוא היה הראשון שנקרה בדרכי ובצורה מפתיעה נראה בול הטעם שלי.
מה כן? לא קניתי את הסיפורים שלו, לא עניין אותי שהוא קיטר על הבית, כשהוא ישב איתי בערב מאוחר חשבתי לעצמי "דביל, יש לך ילדים ואישה בבית" ואולי אפילו רמזתי לו בעניין. אבל כן נהניתי ממה שיכולתי ומה שהייתי צריכה באותו רגע, תשומת לב גברית.

אבל וזה אבל ענק:
רוב הנשים שאני מכירה אינן כמוני.
רוב הנשים שאני מכירה לא ייכנסו למקום הזה ביודען שהן יכולות לצאת אלא בפנטזיות על אהבה שלא קיימת שם.
אני אומרת אם נכנסים לעניין עם גבר נשוי צריך להיות מפוכחות ולדעת שזה זמני, חולף, שימושי, לא מעבר לזה.
בשורה התחתונה אני לא בעד. אני חושבת שזה מביא קארמה לא טובה ושבאופן כללי עדיף לא להיכנס למצבים האלה.
בשורה התחתונה אני דווקא בעד אהבה אמיתי והדדית ולא בעד שקרים והסתרות, שלי אישית מאד קשה להסתדר איתם.
אחת_שעשתה_את_זה*

רווקה עם נשוי

לפי מה שכתבת למעלה עדיין לא ממש התחלתם.. כמה פעמים נפגשתם?? נראה משהו שעדיין אפשר לעצור.
דעי שככל שהזמן יעבור כך יהיה קשה יותר.
אחת_שעשתה_את_זה*

רווקה עם נשוי

לפי מה שכתבת למעלה עדיין לא ממש התחלתם.. כמה פעמים נפגשתם?? נראה משהו שעדיין אפשר לעצור.
דעי שככל שהזמן יעבור כך יהיה קשה יותר.
אשה_ואם*
הצטרפות: 29 אפריל 2008, 11:37

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אשה_ואם* »

לא מפסיקים להתאהב אחרי שמתחתנים

את יכולה לכבד גבר אחרי משפט כזה?
אני לא.

ואם היצר גבר עליו, אז מן הסתם זה הכוח שהוא נותן ליצר שלו, כוח לגבור עליו, ויעשה זאת גם בהמשך.
וכשאת לא תוכלי עוד לעורר את היצר הזה, כי יהיו לך דרישות, או כי כבר תהיי מוכרת, או שייכת לו, אז אישה אחרת תעורר את היצר הזה שיגבר עליו שוב.

יש לך סקרנות להפגש איתו, אבל מזל שיש לך גם מוח (-:
ואגב סקרנות, אפשר גם ללמוד מנסיונם של אחרים, לא הכל על בשרך...
אשה_ואם*
הצטרפות: 29 אפריל 2008, 11:37

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אשה_ואם* »

לא מפסיקים להתאהב אחרי שמתחתנים

את יכולה לכבד גבר אחרי משפט כזה?
אני לא.

ואם היצר גבר עליו, אז מן הסתם זה הכוח שהוא נותן ליצר שלו, כוח לגבור עליו, ויעשה זאת גם בהמשך.
וכשאת לא תוכלי עוד לעורר את היצר הזה, כי יהיו לך דרישות, או כי כבר תהיי מוכרת, או שייכת לו, אז אישה אחרת תעורר את היצר הזה שיגבר עליו שוב.

יש לך סקרנות להפגש איתו, אבל מזל שיש לך גם מוח (-:
ואגב סקרנות, אפשר גם ללמוד מנסיונם של אחרים, לא הכל על בשרך...
נקודות_ורודות_אגדיות*
הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי נקודות_ורודות_אגדיות* »

לא משנה מה את מחפשת בכל מקרה זה יהיה הרבה יותר טוב ונכון עם גבר פנוי.
אם סטוץ, אם אהבה, אם ילודה- הכל!!
ממש חבל להיכנס ככה בהכרה מלאה את תוך הרפתקאה יעני מסעירה, שאו תהיה טובה ואז תעשה עוול או לך או למשפחתו (אוי), או שתהיה רעה ואז בשביל מה בכלל להתחיל עם זה?
לא חסר שם דגים בים. הם המונים! עזבי את כל הפנטזיות והמחשבות על דברים אסורים. אולי יש בזה קסם התחלתי אבל תסתכלי קצת קדימה...לא יהיה שם קסם בהמשך.
מאחלת לך אהבה טובה ובריאה ויציבה ואפילו זקנה בלי רעש וצלצולים.
ההתחלות (שנמשכות זמנים שונים- תלוי באישיות) הן שקר וכזב. הן נעימות ומסעירות אבל זה לא החיים. אהבה וזוגיות אמיתית מתחילה ברגע שהרעש והצלצולים נגמרים ועדיין טוב ביחד. וממשיכים לרצות לבנות משהו, שבהרבה מקרים כרוך בקשיים, בפשרה, בהתבגרות, באיטיות, בהבנה, בידיעה שאת רוצה לחיות בזוג ועוד.
ואז אז נדמה לי מתחילה הזוגיות האמיתית.
נקודות_ורודות_אגדיות*
הצטרפות: 19 יוני 2007, 18:46
דף אישי: הדף האישי של נקודות_ורודות_אגדיות*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי נקודות_ורודות_אגדיות* »

לא משנה מה את מחפשת בכל מקרה זה יהיה הרבה יותר טוב ונכון עם גבר פנוי.
אם סטוץ, אם אהבה, אם ילודה- הכל!!
ממש חבל להיכנס ככה בהכרה מלאה את תוך הרפתקאה יעני מסעירה, שאו תהיה טובה ואז תעשה עוול או לך או למשפחתו (אוי), או שתהיה רעה ואז בשביל מה בכלל להתחיל עם זה?
לא חסר שם דגים בים. הם המונים! עזבי את כל הפנטזיות והמחשבות על דברים אסורים. אולי יש בזה קסם התחלתי אבל תסתכלי קצת קדימה...לא יהיה שם קסם בהמשך.
מאחלת לך אהבה טובה ובריאה ויציבה ואפילו זקנה בלי רעש וצלצולים.
ההתחלות (שנמשכות זמנים שונים- תלוי באישיות) הן שקר וכזב. הן נעימות ומסעירות אבל זה לא החיים. אהבה וזוגיות אמיתית מתחילה ברגע שהרעש והצלצולים נגמרים ועדיין טוב ביחד. וממשיכים לרצות לבנות משהו, שבהרבה מקרים כרוך בקשיים, בפשרה, בהתבגרות, באיטיות, בהבנה, בידיעה שאת רוצה לחיות בזוג ועוד.
ואז אז נדמה לי מתחילה הזוגיות האמיתית.
או_רורה*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
דף אישי: הדף האישי של או_רורה*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי או_רורה* »

לא מפסיקים להתאהב אחרי שמתחתנים? מה?................??.

ברור שמפסיקים. הרי אתה מאוהב באשתך, לא?

וגם אם האהבה נגמרת, אז אפשר להתגרש, לקיים נישואים פתוחים - כל מיני אפשרויות שהן לא בגידה ולא הסתרה ולא שקר.

אני מצטערת אבל מה שאת אומרת והיחס שלך לעצמך הוא כל כך ילדותי...
בת 34, השעון מתקתק בצורה מזעזעת כבר.

תברחי ותתחילי להתמודד עם זוגיות אמיתית, כמו שאמרה בחוכמה רבה נקודות ורודות אגדיות.
או_רורה*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
דף אישי: הדף האישי של או_רורה*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי או_רורה* »

לא מפסיקים להתאהב אחרי שמתחתנים? מה?................??.

ברור שמפסיקים. הרי אתה מאוהב באשתך, לא?

וגם אם האהבה נגמרת, אז אפשר להתגרש, לקיים נישואים פתוחים - כל מיני אפשרויות שהן לא בגידה ולא הסתרה ולא שקר.

אני מצטערת אבל מה שאת אומרת והיחס שלך לעצמך הוא כל כך ילדותי...
בת 34, השעון מתקתק בצורה מזעזעת כבר.

תברחי ותתחילי להתמודד עם זוגיות אמיתית, כמו שאמרה בחוכמה רבה נקודות ורודות אגדיות.
מתלבטת*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי מתלבטת* »

מדהים אילו דפוסי התנהגות דומים
שלח לי הודעה בסגנון:
נראה לי שלא תהיה ברירה ונצטרך להיפגש, אפילו חד פעמי
כלומר המסר- זה גדול ממני, זה לא בשליטתי
מה לעזאזל????????
מתלבטת*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי מתלבטת* »

מדהים אילו דפוסי התנהגות דומים
שלח לי הודעה בסגנון:
כלומר המסר- זה גדול ממני, זה לא בשליטתי
מה לעזאזל????????
אלטר_אגו*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

:-0
|אוף|
איפה הרצונות והבחירות שלך פה? אין ברירה, הוא לא יכול להתאפק אז "תצטרכו" להיפגש? זה לא רק זה גדול ממני, זה לא בשליטתי{{}}, זה גם "מובן לי מאליו שאת עושה מה שאני רוצה, אין פה אפילו שאלה".
"אפילו חד פעמי"?
הבנאדם לא מכבד אותך בגרוש. הוא לא ראוי לא לך, לא לאשתו, ולא לאף אחת.
אלטר_אגו*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

:-0
|אוף|
איפה הרצונות והבחירות שלך פה? אין ברירה, הוא לא יכול להתאפק אז "תצטרכו" להיפגש? זה לא רק זה גדול ממני, זה לא בשליטתי{{}}, זה גם "מובן לי מאליו שאת עושה מה שאני רוצה, אין פה אפילו שאלה".
"אפילו חד פעמי"?
הבנאדם לא מכבד אותך בגרוש. הוא לא ראוי לא לך, לא לאשתו, ולא לאף אחת.
אמא_נמרה*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

כלומר:
  • הבנאדם לא מכבד אותך בגרוש. הוא לא ראוי לא לך, לא לאשתו, ולא לאף אחת
לא מקשיב לך בכלל* הרי ניתקת או את הקשר, לא?
  • למי לא תהיה ברירה בדיוק? איפה החופש שלך? האיש הזה נשמע לי מטרידן.
  • מה פתאום הוא קובע לך?
  • אולי את יכולה לחסום את המספר שלו בסלולרי?
אין מה להיפגש, אין מה לדבר. האיש הזה הוא לא פרטנר לשום דבר. אם הוא לא עוזב אותך תתלונני עליו במשטרה.
תברחי ותתחילי להתמודד עם זוגיות אמיתית , אולי אפילו תגידי לו שיש לך מישהו אחר. העיקר שירד ממך. כל זמן שהוא ימשיך לשלוח לך מסרים כאלה, יהיה לך קשה להתנתק ממנו רגשית. הוא מנצל את זה ויש לו את כל הזמן שבעולם. לך - לא.
אמא_נמרה*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

כלומר:
  • הבנאדם לא מכבד אותך בגרוש. הוא לא ראוי לא לך, לא לאשתו, ולא לאף אחת
לא מקשיב לך בכלל* הרי ניתקת או את הקשר, לא?
  • למי לא תהיה ברירה בדיוק? איפה החופש שלך? האיש הזה נשמע לי מטרידן.
  • מה פתאום הוא קובע לך?
  • אולי את יכולה לחסום את המספר שלו בסלולרי?
אין מה להיפגש, אין מה לדבר. האיש הזה הוא לא פרטנר לשום דבר. אם הוא לא עוזב אותך תתלונני עליו במשטרה.
תברחי ותתחילי להתמודד עם זוגיות אמיתית , אולי אפילו תגידי לו שיש לך מישהו אחר. העיקר שירד ממך. כל זמן שהוא ימשיך לשלוח לך מסרים כאלה, יהיה לך קשה להתנתק ממנו רגשית. הוא מנצל את זה ויש לו את כל הזמן שבעולם. לך - לא.
ימים_יגידו*
הצטרפות: 10 נובמבר 2008, 20:21

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי ימים_יגידו* »

האיש האמיתי שלך מחכה לך
שווה לחכות לנשמה התאומה
אהבה אמיתית היא אהבה שנבנית על אמון,
על קשר ודיבור עמוק ופנימי
קשר שמצמיח חיים
זה יגיע אל תדאגי
ימים_יגידו*
הצטרפות: 10 נובמבר 2008, 20:21

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי ימים_יגידו* »

האיש האמיתי שלך מחכה לך
שווה לחכות לנשמה התאומה
על קשר ודיבור עמוק ופנימי
קשר שמצמיח חיים
זה יגיע אל תדאגי
אוהבת*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אוהבת* »

תודה כולכן צודקות מעניין למה אף גבר לא כותב פה
אוהבת*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אוהבת* »

תודה כולכן צודקות מעניין למה אף גבר לא כותב פה
אלטר_אגו*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

אוהבת ומתלבטת, חשבתי שאתן אותה אחת. אני מתנצלת אם עניתי משהו לא מתאים בגלל זה (אבל אני עדיין חושבת אותו דבר על שני המקרים שלכן...).
אלטר_אגו*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

אוהבת ומתלבטת, חשבתי שאתן אותה אחת. אני מתנצלת אם עניתי משהו לא מתאים בגלל זה (אבל אני עדיין חושבת אותו דבר על שני המקרים שלכן...).
לוונדר_סגול*

רווקה עם נשוי

שווה לחכות לנשמה התאומה
אני חוששת מהמשפט הזה
לדעתי בגלל כמוהו ושכמותו מגיעים לרומן עם גבר נשוי
אנחנו לא בוולט דיסני וזוגיות אפשר לבנות גם בלי נשמות תאומות
וכן,
לוונדר_סגול*

רווקה עם נשוי

שווה לחכות לנשמה התאומה
אני חוששת מהמשפט הזה
לדעתי בגלל כמוהו ושכמותו מגיעים לרומן עם גבר נשוי
אנחנו לא בוולט דיסני וזוגיות אפשר לבנות גם בלי נשמות תאומות
וכן,
פלונית_אחרת*
הצטרפות: 26 אפריל 2002, 21:27

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי פלונית_אחרת* »

שווה לחכות לנשמה התאומה
גם לי המשפט הזה נשמע לא מחייב- מה זה "הנשמה התאומה"? אולי לא לזה התכוונת, אבל זה נשמע שבסוף מוצאים מן קשר אגדי כזה עם הרגשה וודאית ש"זה זה" והרי ממש לא תמיד זה כך.
יש אהבות אמיתיות מאד שנבנות לאט לאט בין שתי נשמות ממש לא תאומות אלא שיש ביניהם אמון, פתיחות, רצון להיטיב אחד עם השניה וכו'
פלונית_אחרת*
הצטרפות: 26 אפריל 2002, 21:27

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי פלונית_אחרת* »

שווה לחכות לנשמה התאומה
גם לי המשפט הזה נשמע לא מחייב- מה זה "הנשמה התאומה"? אולי לא לזה התכוונת, אבל זה נשמע שבסוף מוצאים מן קשר אגדי כזה עם הרגשה וודאית ש"זה זה" והרי ממש לא תמיד זה כך.
יש אהבות אמיתיות מאד שנבנות לאט לאט בין שתי נשמות ממש לא תאומות אלא שיש ביניהם אמון, פתיחות, רצון להיטיב אחד עם השניה וכו'
טליה_אלמתן*

רווקה עם נשוי

אוהבת ומתלבטת, חשבתי שאתן אותה אחת
שפעם מרגישה יותר אוהבת, ופעם יותר מתלבטת...
טליה_אלמתן*

רווקה עם נשוי

אוהבת ומתלבטת, חשבתי שאתן אותה אחת
שפעם מרגישה יותר אוהבת, ופעם יותר מתלבטת...
פלוני_אלמונית*

רווקה עם נשוי

YYYYY
תקשיבי מתוקה:
את צריכה גבר שאחרי שתכירו, תיפגשו, תשוחחו קצת על העתיד, על הכוונות, על הכל, תגיעו להחלטות משותפות אם להישאר ביחד או להמשיך כל אחד בדרכו. העתיד הוא של שניכם והוא משותף לשניכם. כי ברגע שזה אחרת - שלו יש הווה ועתיד תפוסים (עם אשתו וילדיו) ואת פנויה כדי לשמש לו זונה, מאהבת או איך שתקראי לזה (זונה נו, מה, הוא רוצה אותך בגלל האישיות שלך???), אז הלך עלייך! את מבינה? הלך עלייך!! אין לך עתיד, אין לך ילדים, אין לך אהבה, אין לך כלום!!!!
ועוד מעט את תמצאי את הגבר שלך, זה שפנוי בשבילך. ביחד תקימו בית, יהיו לכם ילדים. את תחזרי הביתה והוא יהיה שם, הוא יחזור הביתה אליך ולא לאישה אחרת. אתם תתכננו ביחד איפה לגור ולא איפה להיפגש במסתורים.
במילים אחרות מתוקה, תעשי לעצמך תוכנית, איך בדיוק היומיום שלך אמור להיראות עם הגבר של החיים שלך. האם זה אמור להיות טלפונים וסטוצים לא מחייבים? או משפחה, ילדים, בעל אוהב, שותפות בכל? ההחלטה בידייך, רק תחליטי מהר מהר, כי את כבר באמת לא צעירה (לא צעירה בשביל שטויות, כן צעירה בשביל להספיק להינשא, להביא ילדים ולממש את עצמך).
פלוני_אלמונית*

רווקה עם נשוי

YYYYY
תקשיבי מתוקה:
את צריכה גבר שאחרי שתכירו, תיפגשו, תשוחחו קצת על העתיד, על הכוונות, על הכל, תגיעו להחלטות משותפות אם להישאר ביחד או להמשיך כל אחד בדרכו. העתיד הוא של שניכם והוא משותף לשניכם. כי ברגע שזה אחרת - שלו יש הווה ועתיד תפוסים (עם אשתו וילדיו) ואת פנויה כדי לשמש לו זונה, מאהבת או איך שתקראי לזה (זונה נו, מה, הוא רוצה אותך בגלל האישיות שלך???), אז הלך עלייך! את מבינה? הלך עלייך!! אין לך עתיד, אין לך ילדים, אין לך אהבה, אין לך כלום!!!!
ועוד מעט את תמצאי את הגבר שלך, זה שפנוי בשבילך. ביחד תקימו בית, יהיו לכם ילדים. את תחזרי הביתה והוא יהיה שם, הוא יחזור הביתה אליך ולא לאישה אחרת. אתם תתכננו ביחד איפה לגור ולא איפה להיפגש במסתורים.
במילים אחרות מתוקה, תעשי לעצמך תוכנית, איך בדיוק היומיום שלך אמור להיראות עם הגבר של החיים שלך. האם זה אמור להיות טלפונים וסטוצים לא מחייבים? או משפחה, ילדים, בעל אוהב, שותפות בכל? ההחלטה בידייך, רק תחליטי מהר מהר, כי את כבר באמת לא צעירה (לא צעירה בשביל שטויות, כן צעירה בשביל להספיק להינשא, להביא ילדים ולממש את עצמך).
סטוצית*
הצטרפות: 13 נובמבר 2008, 17:19

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי סטוצית* »

אבל אם את מחפשת רק סטוצים, מין שיספק רק את הגוף - אין כמו נשוי.
תוכלי להשתעשע בו ואיתו כמה שתרצי, ולזרוק אותו מתי שתרצי.
הרבה יותר טוב מרווק שאחרי יומיים רוצה לעשות לך ילדים.
סטוצית*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי סטוצית* »

הרבה יותר טוב מרווק שאחרי יומיים רוצה לעשות לך ילדים.
אחת_שעשתה_את_זה*

רווקה עם נשוי

בול.. שיט !!!
כשאת תהיי מאוהבת עם תקוות וחלומות הוא יהיה זה שיזרוק אותך גם אם התחלת את זה כחיפוש של סטוצים מי שיכאב בסוף לבד זו את !!
אחת_שעשתה_את_זה*

רווקה עם נשוי

בול.. שיט !!!
כשאת תהיי מאוהבת עם תקוות וחלומות הוא יהיה זה שיזרוק אותך גם אם התחלת את זה כחיפוש של סטוצים מי שיכאב בסוף לבד זו את !!
פלוני_אלמונית*

רווקה עם נשוי

וכך תעזרי להרוס עוד ועוד משפחות.
לא יודעת מי את סטוצית, אבל את נזק.
פלוני_אלמונית*

רווקה עם נשוי

וכך תעזרי להרוס עוד ועוד משפחות.
סטוצית*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי סטוצית* »

אני נזק?
מותק, אם הוא לא ימצא אותי ימצא אחרת ואם לא ימצא אחרת ישים כמה שקלים.
אם נשוי מחפש בחוץ, כדאי שגם אשתו, תבדוק בציציותיה.
אני יודעת, זה קרה לי עם החבר שלי שהלך לאחרת ועד שהבנתי מה החלק שלי, היא גנבה לי אותו.

_בול.. שיט !!!
כשאת תהיי מאוהבת עם תקוות וחלומות הוא יהיה זה שיזרוק אותך גם אם התחלת את זה כחיפוש של סטוצים מי שיכאב בסוף לבד זו את !!_
כןם, עם זה אני מסכימה, אבל לי זה לא קרה ואני חושבת שזה לא יקרה, אני מחפשת רק קשרי יזיזות ורק על זה אני מדברת.
כשיגיע היום למצוא בן זוג - לא אחפש לי נשוי.
סטוצית*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי סטוצית* »

אני נזק?
מותק, אם הוא לא ימצא אותי ימצא אחרת ואם לא ימצא אחרת ישים כמה שקלים.
אם נשוי מחפש בחוץ, כדאי שגם אשתו, תבדוק בציציותיה.
אני יודעת, זה קרה לי עם החבר שלי שהלך לאחרת ועד שהבנתי מה החלק שלי, היא גנבה לי אותו.

_בול.. שיט !!!
כשאת תהיי מאוהבת עם תקוות וחלומות הוא יהיה זה שיזרוק אותך גם אם התחלת את זה כחיפוש של סטוצים מי שיכאב בסוף לבד זו את !!_
כןם, עם זה אני מסכימה, אבל לי זה לא קרה ואני חושבת שזה לא יקרה, אני מחפשת רק קשרי יזיזות ורק על זה אני מדברת.
כשיגיע היום למצוא בן זוג - לא אחפש לי נשוי.
פלוני_אלמונית*

רווקה עם נשוי

מותק, אם הוא לא ימצא אותי ימצא אחרת
נכון! את אותה אחרת ש את שלחת!! בדיוק כפי שאת שולחת כאן נשים, בדיוק כפי שאת מעודדת.
זו תופעה זוועתית וצריך לשים לזה קץ! ואם אחוות הנשים תחזק אחרות שלא לצאת עם גבר נשוי לא משנה מה, אז אם לא ימצא אחרת ישים כמה שקלים. ואולי יום אחד גם זה לא! אז מה תגידי? שהוא יצא לאנוס מישהי??? לא מותק, צריך לשים לזה סוף איכשהו, זה בוז ובזיון לאשה באשר היא אשה! אולי את נהנית מזה, אבל הוא מבין שנשים זה בשביל לשחק! לכן אסור לך לשתף עם זה פעולה, אפילו אם את "נהנית"!

חבל שאת ממשיכה עם כאלה דברים, אילו היית נשואה, היית מבינה מה זה להשקיע בקשר עם גבר, לגדל איתו ילדים, לעבוד איתו על בעיות וחיכוכים ואולי לא היית ממהרת כל כך לקפוץ למיטות שלהם ולהרוס להם עוד יותר את החיים. חבל עלייך וחבל הנזק שאת גורמת.
פלוני_אלמונית*

רווקה עם נשוי

מותק, אם הוא לא ימצא אותי ימצא אחרת
נכון! את אותה אחרת ש את שלחת!! בדיוק כפי שאת שולחת כאן נשים, בדיוק כפי שאת מעודדת.
זו תופעה זוועתית וצריך לשים לזה קץ! ואם אחוות הנשים תחזק אחרות שלא לצאת עם גבר נשוי לא משנה מה, אז אם לא ימצא אחרת ישים כמה שקלים. ואולי יום אחד גם זה לא! אז מה תגידי? שהוא יצא לאנוס מישהי??? לא מותק, צריך לשים לזה סוף איכשהו, זה בוז ובזיון לאשה באשר היא אשה! אולי את נהנית מזה, אבל הוא מבין שנשים זה בשביל לשחק! לכן אסור לך לשתף עם זה פעולה, אפילו אם את "נהנית"!

חבל שאת ממשיכה עם כאלה דברים, אילו היית נשואה, היית מבינה מה זה להשקיע בקשר עם גבר, לגדל איתו ילדים, לעבוד איתו על בעיות וחיכוכים ואולי לא היית ממהרת כל כך לקפוץ למיטות שלהם ולהרוס להם עוד יותר את החיים. חבל עלייך וחבל הנזק שאת גורמת.
אחת_שעשתה_את_זה*

רווקה עם נשוי

לא הגזמת קצת??
אחת_שעשתה_את_זה*

רווקה עם נשוי

לא הגזמת קצת??
סטוצית*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי סטוצית* »

זה מעניין. אני לא שולחת אף אחת לשום מקום.
אני רק אומרת שסטוץ - הכי טוב עם נשוי.

זו תופעה זוועתית וצריך לשים לזה קץ!
כן, גם למלחמות כדאי לשים קץ. כדאי כדאי אבל מה, בינתיים יש מלחמות ויש כאלה שעושים מזה מלא כסף.

ואם אחוות הנשים תחזק אחרות שלא לצאת עם גבר נשוי לא משנה מה, אז אם לא ימצא אחרת ישים כמה שקלים.
אחוות הנשים? זה רק באגדות מתוקה.
במציאות לא אחווה ולא בטיח.

ואולי יום אחד גם זה לא! אז מה תגידי? שהוא יצא לאנוס מישהי??? לא מותק, צריך לשים לזה סוף איכשהו, זה בוז ובזיון לאשה באשר היא אשה!
זה מה שאת חושבת, אני חושבת שלפעמים זה אפילו עוזר. אני יכולה לתת לנשוי את מה שאשתו לא יכולה לתת לו - מין בלי חשבון - רק לתענוג.

אולי את נהנית מזה, אבל הוא מבין שנשים זה בשביל לשחק! לכן אסור לך לשתף עם זה פעולה, אפילו אם את "נהנית"!
מי לא מרשה לי? את?
מבחינתי אני - גברים נשואים הם רק בשביל לשחק (וכל כך קל לשחק בהם), אני המנצלת, אני המשתמשת בו, את לא קולטת אה? אם לא תשמרי על בעלך אחרות יהנו ממנו...

אם תדעי לנהל את חיי הזוגיות שלך בשכל ולא להיות כל כך צפופה בדעותייך השמרניות, אולי תדעי לעשות לאיש שלך כזה גוד טיים שלא ילך לאחרות.
סטוצית*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי סטוצית* »

זה מעניין. אני לא שולחת אף אחת לשום מקום.
אני רק אומרת שסטוץ - הכי טוב עם נשוי.

זו תופעה זוועתית וצריך לשים לזה קץ!
כן, גם למלחמות כדאי לשים קץ. כדאי כדאי אבל מה, בינתיים יש מלחמות ויש כאלה שעושים מזה מלא כסף.

ואם אחוות הנשים תחזק אחרות שלא לצאת עם גבר נשוי לא משנה מה, אז אם לא ימצא אחרת ישים כמה שקלים.
אחוות הנשים? זה רק באגדות מתוקה.
במציאות לא אחווה ולא בטיח.

ואולי יום אחד גם זה לא! אז מה תגידי? שהוא יצא לאנוס מישהי??? לא מותק, צריך לשים לזה סוף איכשהו, זה בוז ובזיון לאשה באשר היא אשה!
זה מה שאת חושבת, אני חושבת שלפעמים זה אפילו עוזר. אני יכולה לתת לנשוי את מה שאשתו לא יכולה לתת לו - מין בלי חשבון - רק לתענוג.

אולי את נהנית מזה, אבל הוא מבין שנשים זה בשביל לשחק! לכן אסור לך לשתף עם זה פעולה, אפילו אם את "נהנית"!
מי לא מרשה לי? את?
מבחינתי אני - גברים נשואים הם רק בשביל לשחק (וכל כך קל לשחק בהם), אני המנצלת, אני המשתמשת בו, את לא קולטת אה? אם לא תשמרי על בעלך אחרות יהנו ממנו...

אם תדעי לנהל את חיי הזוגיות שלך בשכל ולא להיות כל כך צפופה בדעותייך השמרניות, אולי תדעי לעשות לאיש שלך כזה גוד טיים שלא ילך לאחרות.
אחת_שעשתה_את_זה*

רווקה עם נשוי

אני לא חושבת שכרווקה ואפילו כנשואה אני אחראית על זוגיותו של גבר כל שהוא. לא מי ששוכבת עם נשוי צריכה לדאוג למשפחתו ולחייו.
האחריות על משפחתו היא שלו ושלו בלבד.
מה שאני מנסה לומר לסטוצית. מתלבטת ואוהבת (וסליחה אם שכחתי עוד מישהי.. ) זה שבסוף מי שנפגע (בדרך כלל ) זו אותה בודדה שחיפשה קצת אהבה אצל מי שליבו לא פנוי לה.
אז צר לי שכך כתבו לך סטוצית.. את ממש לא נזק. את רק בחורה כנה ואמיתית. קצת תמימה. אולי קצת צעירה.. ונדמה לי שלא הרסת לאף אחד את החיים.
הוא מבין שנשים זה בשביל לשחק! לכן אסור לך לשתף עם זה פעולה, אפילו אם את "נהנית"!
סתם הערה.. לא כל גבר ששוכב עם אחרת מבין שנשים זה בשביל לשחק.. יש המון סיבות למה בוגדים. בדרך כלל זה אפילו לא קשור למי שאיתו עושים את זה.
מה שבעצם אני מנסה להגיד כאן למתלבטת. ולאוהבת זה: אל תחשבי עליו. אל תחשבי על משפחתו. ואל תחשבי אפילו על המשפחה האישית שלך... שכל אחד יקח אחריות על עצמו. תחשבי רק על עצמך. את יכולה להתלבט. את יכולה להתאהב. את עלולה מאוד מאוד מאוד להיפגע !!
חישבי רק על עצמך והיזהרי מפגיעות. נראה לי שכבר את קצת פגועה. עצם זה שאת לא יכולה להענות לו בצורה חופשית. וצריכה כאן את עצותינו.
כתבתי לך למעלה ואני חוזרת על זה.. בירחי כל עוד נפשך בך. אחר כך זה נורא נורא כואב ואז זה יכאב רק לך. הוא כבר ימצא נחמה בחיק משפחתו.
אחת_שעשתה_את_זה*

רווקה עם נשוי

אני לא חושבת שכרווקה ואפילו כנשואה אני אחראית על זוגיותו של גבר כל שהוא. לא מי ששוכבת עם נשוי צריכה לדאוג למשפחתו ולחייו.
האחריות על משפחתו היא שלו ושלו בלבד.
מה שאני מנסה לומר לסטוצית. מתלבטת ואוהבת (וסליחה אם שכחתי עוד מישהי.. ) זה שבסוף מי שנפגע (בדרך כלל ) זו אותה בודדה שחיפשה קצת אהבה אצל מי שליבו לא פנוי לה.
אז צר לי שכך כתבו לך סטוצית.. את ממש לא נזק. את רק בחורה כנה ואמיתית. קצת תמימה. אולי קצת צעירה.. ונדמה לי שלא הרסת לאף אחד את החיים.
הוא מבין שנשים זה בשביל לשחק! לכן אסור לך לשתף עם זה פעולה, אפילו אם את "נהנית"!
סתם הערה.. לא כל גבר ששוכב עם אחרת מבין שנשים זה בשביל לשחק.. יש המון סיבות למה בוגדים. בדרך כלל זה אפילו לא קשור למי שאיתו עושים את זה.
מה שבעצם אני מנסה להגיד כאן למתלבטת. ולאוהבת זה: אל תחשבי עליו. אל תחשבי על משפחתו. ואל תחשבי אפילו על המשפחה האישית שלך... שכל אחד יקח אחריות על עצמו. תחשבי רק על עצמך. את יכולה להתלבט. את יכולה להתאהב. את עלולה מאוד מאוד מאוד להיפגע !!
חישבי רק על עצמך והיזהרי מפגיעות. נראה לי שכבר את קצת פגועה. עצם זה שאת לא יכולה להענות לו בצורה חופשית. וצריכה כאן את עצותינו.
כתבתי לך למעלה ואני חוזרת על זה.. בירחי כל עוד נפשך בך. אחר כך זה נורא נורא כואב ואז זה יכאב רק לך. הוא כבר ימצא נחמה בחיק משפחתו.
פלוני_אלמונית*

רווקה עם נשוי

ז צר לי שכך כתבו לך סטוצית.. את ממש לא נזק. את רק בחורה כנה ואמיתית. קצת תמימה.
את מגעילה ויותר לא אוסיף כאן, ממש להקיא מלקרוא את דברייך.
פלוני_אלמונית*

רווקה עם נשוי

ז צר לי שכך כתבו לך סטוצית.. את ממש לא נזק. את רק בחורה כנה ואמיתית. קצת תמימה.
את מגעילה ויותר לא אוסיף כאן, ממש להקיא מלקרוא את דברייך.
אילה_א*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
דף אישי: הדף האישי של אילה_א*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אילה_א* »

סליחה תגידו אני היחידה פה בין כל הפולניות שמכירה גברים נשואים שעזבו את האשה שלהם למען אחרת ?
יש אופציה כזאת נכון שהיא לא נפוצה אבל היא קיימת נכון שגם לא נראה שזה הסיפור במקרה הזה אבל הדף כל כך צדקני שהייתי חייבת להזכיר שיש חיה כזאת
אילה_א*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
דף אישי: הדף האישי של אילה_א*

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי אילה_א* »

סליחה תגידו אני היחידה פה בין כל הפולניות שמכירה גברים נשואים שעזבו את האשה שלהם למען אחרת ?
יש אופציה כזאת נכון שהיא לא נפוצה אבל היא קיימת נכון שגם לא נראה שזה הסיפור במקרה הזה אבל הדף כל כך צדקני שהייתי חייבת להזכיר שיש חיה כזאת
אחת_שעשתה_את_זה*

רווקה עם נשוי

פלוני אלמונית.. להביא לך שקית??
וטוב שלא תוסיפי כאן.
אחת_שעשתה_את_זה*

רווקה עם נשוי

פלוני אלמונית.. להביא לך שקית??
וטוב שלא תוסיפי כאן.
מצחקקת*
הצטרפות: 13 נובמבר 2008, 22:18

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי מצחקקת* »

אוי, התמימות הנהדרת הזאת של סטוצית ושל הפלונית מהצד השני. אם לא היו כמוכן, לא היו נוצרים כל המחזות והשירים והסרטים. סטוצית מוצאת את אותם גברים שמחפשים. יש גברים שלא מחפשים בחוץ, בלי שום קשר לפיתויים או למה שקורה אצלם בבית. לא, חמודה, זה לא קשור לשום גוד-טיים שאשתו "נותנת" לו. לעומתה, פלונית חוששת שכל גבר הוא פוטנציאל לבגידה ומי שעוזרת לו לממש היא אסון.
מנסיוני כבעלת גבר ששכח מתי שכבנו בפעם האחרונה, אני יכולה להגיד שהוא לא מתעניין בחוצניות. למד להשתמש בתחליפים בשימוש עצמי ונהנה מתכונות אחרות שיש לי להציע לו. דווקא לי לא אכפת אם ימצא את סטוצית.
ועוד משהו קטן. מי שחיה כבר הרבה שנים עם אותו בן-זוג וילדים ועבודה וחיים לחוצים בקושי מוצאת זמן וחשק לעשות לעצמה גוד-טיים ולא רק בענייני מין אבל אם בן-זוגה שותף לאותם חיים לחוצים אז גם הוא עייף בשביל לעשות גוד-טיים לסטוצית וכנראה שמי שיש לו זמן וחשק לסטוצים זה מגיע על חשבון אשתו שנמצאת לבד עם מטלות הבית.
אם זה מוצא חן בעיניכן- תפאדלו
מצחקקת*
הצטרפות: 13 נובמבר 2008, 22:18

רווקה עם נשוי

שליחה על ידי מצחקקת* »

אוי, התמימות הנהדרת הזאת של סטוצית ושל הפלונית מהצד השני. אם לא היו כמוכן, לא היו נוצרים כל המחזות והשירים והסרטים. סטוצית מוצאת את אותם גברים שמחפשים. יש גברים שלא מחפשים בחוץ, בלי שום קשר לפיתויים או למה שקורה אצלם בבית. לא, חמודה, זה לא קשור לשום גוד-טיים שאשתו "נותנת" לו. לעומתה, פלונית חוששת שכל גבר הוא פוטנציאל לבגידה ומי שעוזרת לו לממש היא אסון.
מנסיוני כבעלת גבר ששכח מתי שכבנו בפעם האחרונה, אני יכולה להגיד שהוא לא מתעניין בחוצניות. למד להשתמש בתחליפים בשימוש עצמי ונהנה מתכונות אחרות שיש לי להציע לו. דווקא לי לא אכפת אם ימצא את סטוצית.
ועוד משהו קטן. מי שחיה כבר הרבה שנים עם אותו בן-זוג וילדים ועבודה וחיים לחוצים בקושי מוצאת זמן וחשק לעשות לעצמה גוד-טיים ולא רק בענייני מין אבל אם בן-זוגה שותף לאותם חיים לחוצים אז גם הוא עייף בשביל לעשות גוד-טיים לסטוצית וכנראה שמי שיש לו זמן וחשק לסטוצים זה מגיע על חשבון אשתו שנמצאת לבד עם מטלות הבית.
אם זה מוצא חן בעיניכן- תפאדלו
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”