קשיי שינה אצל מבוגרים
קשיי שינה אצל מבוגרים
למי שיש מידע או הצעות לסיוע בתחום של קשיי שינה אצל מבוגרים. עם דגש על שינה רציפה לאו דווקא על הירדמות.
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
קשיי שינה אצל מבוגרים
אני לא יודעת איך את, אבל אני, בלילות של ירח מלא, פק"ל מתעוררת באמצע הלילה.
אז אפשר להחשיך את החדר, אבל אני מעדיפה ככה.
אז אפשר להחשיך את החדר, אבל אני מעדיפה ככה.
קשיי שינה אצל מבוגרים
אני, בלילות של ירח מלא, פק"ל מתעוררת באמצע הלילה.
ואני מתעוררת כל לילה, אחת לשעה/שעה וחצי/שעתיים
לרוב אחת לשעתיים.
אני נרדמת בקלות. זמן השינה הוא קצר כאמור, עד להתעוררות הבאה, וחוזר חלילה.
זה מאוד מתסכל.
ואני מתעוררת כל לילה, אחת לשעה/שעה וחצי/שעתיים
לרוב אחת לשעתיים.
אני נרדמת בקלות. זמן השינה הוא קצר כאמור, עד להתעוררות הבאה, וחוזר חלילה.
זה מאוד מתסכל.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
קשיי שינה אצל מבוגרים
ניסית מעבדת שינה ?
קשיי שינה אצל מבוגרים
לפעמים זה קולות של אנשים שאני לא מכירה, ולפעמים אנשים שאני מכירה - שזה נשמע ממש הקול שלהם וצורת הדיבור שלהם.
לפעמים רק אדם אחד מדבר, ולפעמים זאת שיחה.
זו סוג של הפרעת שינה, ככה למדתי. וזה קורה לי גם, רק שלי זה נשמע כאילו אני שומעת רדיו ואני מרגישה גם משותקת בכל הגוף. די מפחיד.
ובפן האיזוטרי: יש האומרים שמדובר בעצם בשמיעה של תדר מעולם אחר. (יקום מקביל או העולם הבא לא עלינו). ספוקי, לא?
ואוו חשבתי שרק לי זה קורה . זה מאו מפחיד ומטריד אותי , לפעמים אני חצי ישנה חצי ערה ושומעת מוזיקה שההגיון שלי אומר שזה מהחדר השני וכשאני מתעוררת אני מבינה שזה לא היה במציאות הזו.
אשמח אם למישהו יש ידע בנושא הזה.
לפעמים רק אדם אחד מדבר, ולפעמים זאת שיחה.
זו סוג של הפרעת שינה, ככה למדתי. וזה קורה לי גם, רק שלי זה נשמע כאילו אני שומעת רדיו ואני מרגישה גם משותקת בכל הגוף. די מפחיד.
ובפן האיזוטרי: יש האומרים שמדובר בעצם בשמיעה של תדר מעולם אחר. (יקום מקביל או העולם הבא לא עלינו). ספוקי, לא?
ואוו חשבתי שרק לי זה קורה . זה מאו מפחיד ומטריד אותי , לפעמים אני חצי ישנה חצי ערה ושומעת מוזיקה שההגיון שלי אומר שזה מהחדר השני וכשאני מתעוררת אני מבינה שזה לא היה במציאות הזו.
אשמח אם למישהו יש ידע בנושא הזה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
קשיי שינה אצל מבוגרים
למתעוררות בלילה, - שינה בריאה היא תהליך הפיך. כל אדם מתעורר בלילה בממוצע כ 15 פעמים. רוב האנשים מתעוררים ונרדמים מיד חזרה (וזו המשמעות של "הפיכות" בעניין שינה. בתהליכי תנועה למשל, תנועה הפיכה היא תנועה , למשל הושטת יד, שאפשר לעשות אותה גם לכיוון השני, באותה קלות, ובמקרה של הושטת היד - להחזיר את היד חזרה. במקרה של סיבוב ראש ימינה, למשל, להחזיר את הראש למרכז. וכו') . מחזור שינה מורכב חמישה שלבים, ולא אכנס לפירוטם, אשר נמשכים כשעה וחצי.
בשיטת SOUNDERSLEEP SYSTEM אנו מלמדים טכניקות איך לחזור ולהרדם בקלות, במקרה שמתעוררים בלילה ולא חוזרים מיד לישון. הטכניקות , מבוססות נשימה טבעית ותנועות קטנות, הן קלות מאוד ללמידה , ולאחר מספר מפגשים (בדרך כלל שלושה מפגשים בני שעתיים וחצי עד שלוש) לכל תלמיד יש "ארגז כלים" פרטי ושימושי למקרים של התעוררות בלילה, בעיות בהרדמות בערב וכו'.
בשיטת SOUNDERSLEEP SYSTEM אנו מלמדים טכניקות איך לחזור ולהרדם בקלות, במקרה שמתעוררים בלילה ולא חוזרים מיד לישון. הטכניקות , מבוססות נשימה טבעית ותנועות קטנות, הן קלות מאוד ללמידה , ולאחר מספר מפגשים (בדרך כלל שלושה מפגשים בני שעתיים וחצי עד שלוש) לכל תלמיד יש "ארגז כלים" פרטי ושימושי למקרים של התעוררות בלילה, בעיות בהרדמות בערב וכו'.
-
- הצטרפות: 28 יולי 2005, 15:23
- דף אישי: הדף האישי של תמר_איל*
קשיי שינה אצל מבוגרים
.
הפרעות שינה ומה ניתן לעשות
הפרעות שינה הן אחת התופעות מהם סובלים אנשים החיים בחברה המודרנית.
מי שיודע לקרוא בין השורות יוכל בודאי, לראות את הקשר שבין: דרישות חיים,
עודף מתח, קצב לא הגיוני ויצור אדרנלין מוגבר לאחוז גבוהה של סובלים
מקשיים בתחום זה. לקריאת המאמר לחץ כאן
.
בקשות מיוחדות, תגובות, שאלות והתלבטויות... יתקבלו כמובן בברכה
קריאה מהנה (-:
תמר איל - הומאופטית
[email protected]
הפרעות שינה ומה ניתן לעשות
הפרעות שינה הן אחת התופעות מהם סובלים אנשים החיים בחברה המודרנית.
מי שיודע לקרוא בין השורות יוכל בודאי, לראות את הקשר שבין: דרישות חיים,
עודף מתח, קצב לא הגיוני ויצור אדרנלין מוגבר לאחוז גבוהה של סובלים
מקשיים בתחום זה. לקריאת המאמר לחץ כאן
.
בקשות מיוחדות, תגובות, שאלות והתלבטויות... יתקבלו כמובן בברכה
קריאה מהנה (-:
תמר איל - הומאופטית
[email protected]
-
- הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 04:54
- דף אישי: הדף האישי של נטע_ש*
קשיי שינה אצל מבוגרים
המיתוס של שינה רצופה בת 8 שעות
מאמר של ה BBC שמסביר את התופעה של להתעורר באמצע הלילה לשעה שעתיים ולחזור לישון. לא בדיוק מסביר, אבל נותן לגיטימציה
מאמר של ה BBC שמסביר את התופעה של להתעורר באמצע הלילה לשעה שעתיים ולחזור לישון. לא בדיוק מסביר, אבל נותן לגיטימציה

-
- הצטרפות: 18 דצמבר 2013, 14:20
קשיי שינה אצל מבוגרים
חוסר שינה זו הבעיה של העולם המודרני , אין שום תועלת בזה ואין בזה שום דבר נורמלי , ניתן ומומלץ לטפל בהפרעות שינה על מנת ליצור אורח חיים בריא יותר,
הבנאדם הינו יצור סתגלתני אשר באמצעות 'מחקרים ' משכנע את עצמו שזה נורמלי,
אנחנו חייבים לישון ,לישון טוב וכמה שיותר,כן גם 8 שעות בלילה , זה לא מופרך ולא מותרות,זו פשוט בריאות , חשוב לחזור להרגלים הטבעיים שלנו ולישון בהתאם לטבע.
הבנאדם הינו יצור סתגלתני אשר באמצעות 'מחקרים ' משכנע את עצמו שזה נורמלי,
אנחנו חייבים לישון ,לישון טוב וכמה שיותר,כן גם 8 שעות בלילה , זה לא מופרך ולא מותרות,זו פשוט בריאות , חשוב לחזור להרגלים הטבעיים שלנו ולישון בהתאם לטבע.
קשיי שינה אצל מבוגרים
לא יודעת אם 46 זה מבוגר אבל בעלי בחצי שנה האחרונה מתעורר ממש מוקדם בסביבות 4:30 בבוקר ולא מצליח לחזור לישון, זה ממש מתסכל אותו וגורם לו לעייפות ועצבנות במשך כל היום, פשוט באמצע החיים בלי שום סיבה מוצדקת זה קרה, הפחד שלנו הוא שיש לו דוד שלא ישו יותר משעה בלילה והוא מטופל כבר שנים, בעלי לא מוכן לשמוע על שום התערבות של תרופה, ממש מתוסכלת