קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
שלום
מחפשת המלצה על מטפל בקרניו סקראל לתינוקות בעפולה והסביבה. אשמח לדעת גם סדר גודל של מחיר והאם יש החזרים מהקופה?
מחפשת המלצה על מטפל בקרניו סקראל לתינוקות בעפולה והסביבה. אשמח לדעת גם סדר גודל של מחיר והאם יש החזרים מהקופה?
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
מחפשת בדחיפות המלצה על מטפל/ת באסתאופתיה לבני בן החודשיים. עדיפות לאזור המרכז,שפלה,ירושלים. ממש ממש יעזור לנו.
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
נסי את ג'וזי פוטג'ניק אוסטיאופט עם גישה נעימה לילדים, הוא רופא בהכשרתו הבסיסית. מקבל ברעננה. אין לי כתובת היינו אצלו לפני מספר שנים.
-
- הצטרפות: 01 מאי 2017, 18:43
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
היי האם למישהו יש המלצה לאוסטיאופט במרכז לתינוק בן חודש וחצי שנולד עם שיתוק ארב בעקבות לידה טראומתית
היי האם למישהו יש המלצה לאוסטיאופט במרכז לתינוק בן חודש וחצי שנולד עם שיתוק ארב בעקבות לידה טראומתית
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
שלום חברים,
אני סובלת כבר חודשיים מכאבים עזים בגב תחתון,נעזרתי בכדורים שלא ממש עזרו וחשבתי שזה יחלוף לבד.
בתמימותי לא קישרתי שיתכן וזה מבקע דיסק+בלט דיסק שמופיע בבבדיקת סיטי שעשיתי באוגוסט האחרון לאחר תאונת דרכים שעברתי.
(אין לי כל ידע בנושא ומעולם לא סבלתי מכאבי גב לפני כן).
אתמול לראשונה שמעתי מחברה על שיטת הטיפול שנקראת אוסתאופטיה והמליצה בחום על ד"ר מיכאל סנהדרין שאצלו טופלה.
שאלתי היא כמובן על ד"ר סנהדרין (המלצות?) ובנוסף מה ההבדל בין פיזיותרפיה לאוסטאופתיה ? מה מומלץ יותר לבקע ובלט דיסק בגב ?
רוב תודות,תבורכו.
אני סובלת כבר חודשיים מכאבים עזים בגב תחתון,נעזרתי בכדורים שלא ממש עזרו וחשבתי שזה יחלוף לבד.
בתמימותי לא קישרתי שיתכן וזה מבקע דיסק+בלט דיסק שמופיע בבבדיקת סיטי שעשיתי באוגוסט האחרון לאחר תאונת דרכים שעברתי.
(אין לי כל ידע בנושא ומעולם לא סבלתי מכאבי גב לפני כן).
אתמול לראשונה שמעתי מחברה על שיטת הטיפול שנקראת אוסתאופטיה והמליצה בחום על ד"ר מיכאל סנהדרין שאצלו טופלה.
שאלתי היא כמובן על ד"ר סנהדרין (המלצות?) ובנוסף מה ההבדל בין פיזיותרפיה לאוסטאופתיה ? מה מומלץ יותר לבקע ובלט דיסק בגב ?
רוב תודות,תבורכו.
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
האם מישהו שמע על האוסתאופת סיימון אשר מרעננה? מאוד מאוד דחוף
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
היי מישהו מכיר מטפל/ת בקרניו סקראל לתינוקות באיזור אשקלון? הבן שלי בן שבועיים
היי מישהו מכיר מטפל/ת בקרניו סקראל לתינוקות באיזור אשקלון? הבן שלי בן שבועיים
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
מחפשת בירושלים לתינוקות
מי מכיר ויכול לכתוב טלפון /המלצה
מי מכיר ויכול לכתוב טלפון /המלצה
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
האם מישהו התנסה בצוואר תפוס בילדה בת 6 עם פריקת חוליות c1+2?האם לא מסוכן לטפל אצל אוסטאופאט?
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
האם טיפול בקרניו סקראל יכול לעזור לילד בן שלוש וחצי עם עיכוב בדיבור (מדבר במילים בודדות , קושי בחיבור משפטים והבעה), אם כן האם יש המלצה למטפל באזור מרכז ועד אשקלון? אשמח לעזרה דחופה
האם טיפול בקרניו סקראל יכול לעזור לילד בן שלוש וחצי עם עיכוב בדיבור (מדבר במילים בודדות , קושי בחיבור משפטים והבעה), אם כן האם יש המלצה למטפל באזור מרכז ועד אשקלון? אשמח לעזרה דחופה
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
ממליץ לך על מלכה סגל כיום מקבלת בזכרון יעקב ובכפר ורדים .זכרון יעקב לא ממש מרכז אבל שווה את הנסיעה.היא טיפלה בבן שלנו שאובחן על רצף של בעיות תקשורת בהצלחה רבה. היא סימפטית אמינה מקצועית.הופניתי אליה דרך משפחה אחרת שעברה טיפול מוצלח בבעיות שינה.
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
אם כן האם יש המלצה למטפל באזור מרכז ועד אשקלון?
לגבי קרניו-סאקרל אפשר לבדוק אצל גדי נלינגר בת"א אם הטיפול יכול לעזור
לגבי קרניו-סאקרל אפשר לבדוק אצל גדי נלינגר בת"א אם הטיפול יכול לעזור
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
האם מישהו ממליץ על מטפל קרניוסיקראל טוב בירושלים? הייתי בעבר אצל דרור רוטקוביץ שעזר מאוד. לא מטפל כעת מסיבות שונות. אחרי הפלה וממש זקוקהלזה
האם מישהו ממליץ על מטפל קרניוסיקראל טוב בירושלים? הייתי בעבר אצל דרור רוטקוביץ שעזר מאוד. לא מטפל כעת מסיבות שונות. אחרי הפלה וממש זקוקהלזה
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
לא בירושלים. במרחק 20 דקות, בכפר אדומים יש את דר דובינסקי, גם מיכאל בשמו הפרטי... הוא נעים מוכשר ובאים ללמוד אצלו רופאים מכל העולם. אני לא בטוחה אם הוא בארץ ואם יש לו זמן לטפל או שהוא רק מלמד אבל הוא יכול לעזור. אם הוא לא יכול לעזור הוא יגיד מראש.
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2004, 09:54
- דף אישי: הדף האישי של יושי_י*
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
אשמח להמלצה על מטפל/ת בשיטה באזור גליל עליון גולן, עדיף מתמחה בילדים
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2007, 11:58
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דגיגונת*
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
באזור ירושלים יש את הילה קיי 055-6665630, מטפלת קרניו מצוינת.
באזור הגליל העליון יש את גלעד שוהם משדה נחמיה 058-7354497
באזור הגליל העליון יש את גלעד שוהם משדה נחמיה 058-7354497
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
גם בקרניאוסקראל יש גישות שונות - בתי ספר שונים, שהשוני בינהם משמעותי.
גם בקרניאוסקראל יש גישות שונות - בתי ספר שונים, שהשוני בינהם משמעותי.
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
דחוף מחפשת אוסטאוםפט באזור מודיעין משהו טוב
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
היי בבקשה אם למישהו יש המלצות על דר סנהדרין מיכאל?
בקשר לתינוקת בת 3 חד׳
בקשר לתינוקת בת 3 חד׳
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
מחפשת מטפל/ת טוב/ה קרניוסאקרל עבור תינוקת בת כחודשיים
בנוסף עבור מבוגר בן 70 שסובל מאווד מכאבים בגב וגב תפוס כל כמה זמן. מטופל בטווינה שמשפר את ההרגשה רגעית אך לא פותר הבעיה. אין פריצות דיסק או בלט שמזוהים בבדיקות שעבר.
אשמח לקבל המלצות למטפלים מאזור המרכז/שפלה
בנוסף עבור מבוגר בן 70 שסובל מאווד מכאבים בגב וגב תפוס כל כמה זמן. מטופל בטווינה שמשפר את ההרגשה רגעית אך לא פותר הבעיה. אין פריצות דיסק או בלט שמזוהים בבדיקות שעבר.
אשמח לקבל המלצות למטפלים מאזור המרכז/שפלה
-
- הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
- דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
בנוסף עבור מבוגר בן 70 שסובל מאווד מכאבים בגב וגב תפוס כל כמה זמן
צ'י קונג יכול להיות הפיתרון האידאלי, והמומחה לבעיות גב בתחום זה הוא אלי "הדרקון" כהן, אפשר להתייעץ איתו אישית בחינם, לראות אם זה מתאים:
https://www.dragong.co.il/king/
אני מכירה באופן אישי אנשים שגם החלימו ככה מפריצת דיסק ומעוד מצבים חמורים.
הטווינא בוודאי מתקיים פעם בשבוע, ומקל נקודתית אבל לא מלמד מה גורם לכאבים ואיך אפשר למנוע את זה. ההרגלים הבעייתיים שיוצרים שוב ושוב את הבעיה לא מטופלים, כך שהיא חוזרת. הצ'י קונג מתקן את הבעיה מן היסוד.
צ'י קונג יכול להיות הפיתרון האידאלי, והמומחה לבעיות גב בתחום זה הוא אלי "הדרקון" כהן, אפשר להתייעץ איתו אישית בחינם, לראות אם זה מתאים:
https://www.dragong.co.il/king/
אני מכירה באופן אישי אנשים שגם החלימו ככה מפריצת דיסק ומעוד מצבים חמורים.
הטווינא בוודאי מתקיים פעם בשבוע, ומקל נקודתית אבל לא מלמד מה גורם לכאבים ואיך אפשר למנוע את זה. ההרגלים הבעייתיים שיוצרים שוב ושוב את הבעיה לא מטופלים, כך שהיא חוזרת. הצ'י קונג מתקן את הבעיה מן היסוד.
-
- הצטרפות: 02 מאי 2017, 17:59
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
היי ענת, אותי הציל מטפל בשם אילן כתר. יש לו קליניקה פרטית במושב הדר-עם ליד חדרה והוא גם מטפל במכבי. 052-4553011
היי ענת, אותי הציל מטפל בשם אילן כתר. יש לו קליניקה פרטית במושב הדר-עם ליד חדרה והוא גם מטפל במכבי. 052-4553011
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
האם קרניו סקראל או אוסטאופתיה יכולים לעזור לפיברומלאגיה? ו/או לדלקת פרקים? איזו משתי השיטות עדיפה או אולי שילוב ביניהן? מחפשת מטפל מצויין באילת/ערבה עבורי (50) ואם לא פה אז בב״ש או ת״א. סובלת מכאבים 24/7, במנוחה עמידה והליכה. חייבת מישהו להצלה...
האם קרניו סקראל או אוסטאופתיה יכולים לעזור לפיברומלאגיה? ו/או לדלקת פרקים? איזו משתי השיטות עדיפה או אולי שילוב ביניהן? מחפשת מטפל מצויין באילת/ערבה עבורי (50) ואם לא פה אז בב״ש או ת״א. סובלת מכאבים 24/7, במנוחה עמידה והליכה. חייבת מישהו להצלה...
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
האם קרניו סקראל או אוסטאופתיה יכולים לעזור לפיברומלאגיה?
אין לי ידע לגבי זה .
כן נראה שווה לבדוק לימוד שיטת פאולה
האם קרניו סקראל או אוסטאופתיה יכולים לעזור לפיברומלאגיה?
אין לי ידע לגבי זה .
כן נראה שווה לבדוק לימוד שיטת פאולה
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
לעזור - יכולים (תיכף ארחיב), אבל לא בהכרח אלה השיטות שאפשר בעזרתן להבריא לגמרי.
הרחבה: יכולים לעזור, תלוי במטפל/ת, בניסיון, במיומנות ובידע שלהם, וכן בהתאמה אלייך, האם הם מבינים אותך, האם יש כימייה.
עצה: לבחור לא רק מטפל/ת מקצועי/ת אלא גם במישהו שמגלה חיבה כלפייך ואהדה, ולבדוק אם זה ממשיך. לא להישאר אצל מטפלים שמעבירים עלייך ביקורת, מגבירים את המתח והסטרס שלך, משדרים לך איכשהו שאת לא בסדר, אלא במטפלים ששמחים לקראתך, בטוחים שאפשר לשפר את המצב ואת נרגעת אצלם.
הרחבה: יכולים לעזור, תלוי במטפל/ת, בניסיון, במיומנות ובידע שלהם, וכן בהתאמה אלייך, האם הם מבינים אותך, האם יש כימייה.
עצה: לבחור לא רק מטפל/ת מקצועי/ת אלא גם במישהו שמגלה חיבה כלפייך ואהדה, ולבדוק אם זה ממשיך. לא להישאר אצל מטפלים שמעבירים עלייך ביקורת, מגבירים את המתח והסטרס שלך, משדרים לך איכשהו שאת לא בסדר, אלא במטפלים ששמחים לקראתך, בטוחים שאפשר לשפר את המצב ואת נרגעת אצלם.
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
תודה בשמת. אני מאילת, אין בסביבה שלנו מטפלים בשיטה זו ואני גם לא מכירה במרכז. יכולה להסתמך אך ורק על נסיונם של אחרים וכמובן ללכת לפי תחושת בטן אחרי הטיפול הראשון. יש לך המלצה למטפל.ת?
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
ההצעה שלי?
תקראי כאן בדף ותרשמי שמות של מטפלימות מומלצים (למשל שי-לי פיינברג, מהותיקות שגם מלמדות את השיטה).
תתקשרי לאחת מהם או יותר, ותשאלי אם יש המלצות על מישהו טוב באיזור שלך.
תקראי כאן בדף ותרשמי שמות של מטפלימות מומלצים (למשל שי-לי פיינברג, מהותיקות שגם מלמדות את השיטה).
תתקשרי לאחת מהם או יותר, ותשאלי אם יש המלצות על מישהו טוב באיזור שלך.
-
קרניוסקראל ואוסתיאופתיה
מלכה סגל המלצות???
שמן שר?
דחוף?!?!
שמן שר?
דחוף?!?!