פשוט עדי

פשוט_עדי*
הצטרפות: 11 נובמבר 2006, 20:16
דף אישי: הדף האישי של פשוט_עדי*

פשוט עדי

שליחה על ידי פשוט_עדי* »

שלום,
אני עדי. אני מכירה את האתר כבר די הרבה זמן, אבל רק לאחרונה יצא לי ממש להשקיע זמן ולטייל בכל הדפים המעניינים שיש פה. אנחנו גרים בפ"ח ועוברים עכשיו לבית בכרכור - לכן כרגע מתעניינים בכל מה שקשור בעיצוב הבית, וגם בגינון אקולוגי, קואופרטיבי אורגני, הורות וחינוך . אבל לאט לאט...
מיכלונת_פה*
הצטרפות: 12 אוקטובר 2006, 14:49
דף אישי: הדף האישי של מיכלונת_פה*

פשוט עדי

שליחה על ידי מיכלונת_פה* »

הי עדידי, עדי :-)

תתחדשי על הדף ועל המעבר!

גם אני עברתי עכשיו בית ובהרבה התחלות חדשות ודברים שאני רוצה להתחיל קואופ למשל, כמו שכתבת)... גם מזכירה לעצמי שלאט לאט אבל אני רוצה הכל כאן ועכשיו אז זה שיעור חשוב בסבלנות בשבילי... (ובלהנות מה דרך ... ).

בכל מקרה... אני כותבת כי כנראה יהיו לי צבעים לתת לך... זה עוד לא סגור, השבוע אני מקווה לצבוע ולראות מה יישאר ובמה אני בכלל משתמשת... בעקרון קיבלתי איזה 5-6 צבעים של נירלט טבעי, פסטלים... וורוד חזק אחד. לא בטוח שנשתמש בהכל אז אני אשמל להעבר לך... אני בטבעון. דברי איתי אם מעניין אותך (אולי גם יהיה לי איך להעביר לאיזורך).

שבוע טוב שיהיה...
פשוט_עדי*
הצטרפות: 11 נובמבר 2006, 20:16
דף אישי: הדף האישי של פשוט_עדי*

פשוט עדי

שליחה על ידי פשוט_עדי* »

תודה רבה! איזו קבלת פנים נעימה.
מאד מעניין אותי. בהצלחה עם הצביעה ואני אזכיר לך לבדוק אם נשאר משהו בשבוע הבא.
מיכלונת_פה*
הצטרפות: 12 אוקטובר 2006, 14:49
דף אישי: הדף האישי של מיכלונת_פה*

פשוט עדי

שליחה על ידי מיכלונת_פה* »

אם יש לך רעיונות מוצלחים לשילובי צבעים אני אשמח לשמוע - וגם כמובן אם נשאר לך משהו מהצבעים נשמח לקבל.

הי,

מצטערת שלא עניתי לך עדיין... אני לא הרבה באינטרנט לאחרונה.

אשמח לעזור לך עם שילובי צבעים, אם את עוד צריכה... על איזה חלק/ים בבית חשבת?

לגבי צבעים, יש לנו כ"כ הרבה... בטח יישארו לנו אבל אני עוד לא יודעת בדיוק כמה ואיזה... עוד לא סיימנו לצבוע כל מה שאנחנו רוצות, וכנראה שזה ייקח זמן... אבל אני אשמח לתת לך אם זה עוד יהיה לך רלוונטי.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”