פרידה כאובה לא רומנטית

איילה*
הצטרפות: 16 מאי 2003, 09:40

פרידה כאובה לא רומנטית

שליחה על ידי איילה* »

שלום!
אני אישה בת 39, אם לשניים. לפני שנתיים התחלתי ללמוד כחלק מהסבת מקצוע במכללה למורים. הכרתי שם מרצה מדהימה ומבוגרת ממני ב16 שנים. מהר מאוד ממש נקשרתי אליה וגם היא הייתה מאוד חמה כלפיי, יותר מהרגיל.
בסוף השנה הראשונה ליוויתי אותה הבייתה והיו לנו שיחות ממש נעימות.
כדי להמשיך להיות בקשר איתה נרשמתי לקורס נוסף אצלה שלא הייתי בכלל צריכה לעשות. תמיד אחרי השיעור הייתי מחכה לה והיינו מדברות. פעם אחת היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי כל כך ו"מטורפת עליי" כמובן שזה רק דירבן אותי להתקרב אליה. ולפעמים כתבתי לה מיילים עם הרבה רגש. היא הייתה עונה לי אבל בתמציתיות.
בסמסטר האחרון היא כבר לא לימדה אותי אז בסוף היום הייתי באה ללוות אותה הבייתה פעם בשבוע. פעם בשבוע או שבועיים הייתי כותבת לה מייל שהיה נפתח ב:_ יקרה לי". בקיצור קצת נסחפתי ונקשרתי אליה בטירוף.
עכשיו היא יוצאת לחופשה של שנה ולמעשה נפרדנו ואני ממש מרגישה כאב אדיר וצער. היא אמרה לי בסוף השנה שהיא לא שומרת על קשרים עם סטודנטים. היא פשוט אמרה לי את זה תוך כדי שהיא מספרת לי על ענייני ירושה שלה והייתי ממש מופתעת. לא ניסיתי לשכנע אותה להישאר איתי בקשר ואמרתי לה תודה על הקרבה. קבענו שניפגש לפגישת פרידה והיא תשלח לי תאריכים. ואז היא עשתה את זה כל כך עקום. היא כתבה לי שיש לה תאריך אחד שהיא יכולה. ממש לקחתי את זה קשה. גם את חותכת וגם לא מכבדת את הזמן שלי? היא ידעה שאני באה במיוחד מעיא אחרת. אז ביטלתי את הפגישה וכתבתי לה שזה מביך אותי כי בעיניה לא קריטי אם ניפגש או לא. היא כתבה לי בתגובה שאני יקרה לה בין אם אאמין או לא ושהיא לא שומרת על קשרים וכו. ואני רק רציתי להרגיש שהפגישה חשובה לה. בסוף זה נגמר בזה שלא ניפגש למרות שחזרתי לי וניסיתי לשכנע אותה שלוש פעמים להיפגש איתי בכל זאת.
מעולם לא טילפנתי אליה ושמרתי על גבולות. לא ניסיתי חשכנע אותה להישאר איתי בקשר. ככה נפרדים? מה היא עושה לי טובה???
מה נסגר איתי?? זו לא פעם ראשונה שאני נקשרת ככה לאישה מבוגרת ממני וגם אימא שלי נפטרה לפני שש שנים.
מרגישה שרוטה ברמות
שרון*
הצטרפות: 27 ספטמבר 2002, 14:27

פרידה כאובה לא רומנטית

שליחה על ידי שרון* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

למה שרוטה?
נשמעת לי אחלה. את מודעת לעצמך ואת מדייקת את עצמך מביעה את עצמך ונותנת לרגשות שלך ולתחושותמשלך מקום ושם.. זכותך להיפגע ...
חווית חוויה מעצימה ומרגשת שהסתיימה באופן קר מונוטוני וסתמי כזה שנציג שירות לקוחות היה מסיים באופן יותר אימטימי ואנושי אולי עם יותר חמלה. סיום שגורם לך לתהות על כל הקשר. האם היה הדדי?
איילה*
הצטרפות: 16 מאי 2003, 09:40

פרידה כאובה לא רומנטית

שליחה על ידי איילה* »

תודה שרון!! כתבת כל-כך יפה. דברייך משקפים את הרגשתי באופן מדויק. אכן הסוף היה מזעזע. היא כאילו לא ראתה אותי אלא רק את הצורך שלה לחתוך ולהתנתק. לא דמיינתי שכך זה הסתיים. שבוע אחרי שהיא אמרה לי שהיא חותכת לא באתי לומר לה שלום כי מיהרתי הבייתה והיא כתבה לי " לא ראיתיך, ואת חסרה". ואז שבוע אחר כך כתבה לי תאריך אחד ויחיד. הרבה זמן לא חוויתי שינויים ביחס חברי. מעצבן! אני מרגישה שאני לא מכירה אותה
שליחת תגובה

חזור אל “פרידה מזוגיות”