פצעים בפה
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
פצעים בפה
היינו אתמול אצל משפחת שפיצר. קנינו את התמיסה לילדינו בן 4 שסבל בצורה מטורפת מהרפס בגרון . לא להאמין זה עבד. המון תודה למשפחת שפיצר.
-
פצעים בפה
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
מזה הרפס הגרון גם אני סובלת מזה כנראה כל הגרון שלי פצעים וגם על הלשון וזה כאבי תופת אי אפשר לדבר ולאכול כלום
מזה הרפס הגרון גם אני סובלת מזה כנראה כל הגרון שלי פצעים וגם על הלשון וזה כאבי תופת אי אפשר לדבר ולאכול כלום
-
פצעים בפה
אני גם הייתי אצל שלום הבן של בלה
וזה היה פלאים הוא מרח לפה ולגרון וזה עבד
הטלפון שלו 0573128080
אני גם הייתי אצל שלום הבן של בלה
וזה היה פלאים הוא מרח לפה ולגרון וזה עבד
הטלפון שלו 0573128080
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2003, 21:23
- דף אישי: הדף האישי של שירה_חדשה*
פצעים בפה
הי, רוצה להמליץ על משהו נגד אפטות. לאחרונה יש לי די הרבה, אם ממשחות שיניים, טיפולי שיניים או שנשכתי את החיך/לשון.
התחלתי לצחצח שיניים ככה: חצי כוס מים עם טיפת שמן מנטה, טובלת את המברשת ומצחצחת ועם מה שנשאר, שוטפת את הפה.
ככה בוקר וערב. יש אפטות והן לא מציקות לי, ממש פלא מבורך. עושה את זה כמובן כל הזמן, לא רק כשיש אפטות..
ולגבי הקטנה שלי שהיו לה פצעים בפה, גם אנחנו השתמשנו בתמיסה של גב' שפיצר, דרך הבת שלה בבני ברק, ועזר (לקח יום וחצי לפצעים לעבור).
התחלתי לצחצח שיניים ככה: חצי כוס מים עם טיפת שמן מנטה, טובלת את המברשת ומצחצחת ועם מה שנשאר, שוטפת את הפה.
ככה בוקר וערב. יש אפטות והן לא מציקות לי, ממש פלא מבורך. עושה את זה כמובן כל הזמן, לא רק כשיש אפטות..
ולגבי הקטנה שלי שהיו לה פצעים בפה, גם אנחנו השתמשנו בתמיסה של גב' שפיצר, דרך הבת שלה בבני ברק, ועזר (לקח יום וחצי לפצעים לעבור).
פצעים בפה
אפשר עוד פרטים על העיזים שבמסילת ציון בשער הגיא???
דחוף!!!! הבת שלי סובלת מאוד מאוד מפצעים על הלשון!
החלב מתאים לילדה בת שנה ועשרה?
אפשר עוד פרטים על העיזים שבמסילת ציון בשער הגיא???
דחוף!!!! הבת שלי סובלת מאוד מאוד מפצעים על הלשון!
החלב מתאים לילדה בת שנה ועשרה?
-
- הצטרפות: 07 ינואר 2015, 21:04
פצעים בפה
מה עושים עם פצעים בקצה הלשון? כבר 3 ימים שכאאב שורף וצורב ומציק כל היום.
מה ניתן לעשות?
מה ניתן לעשות?
-
- הצטרפות: 24 ספטמבר 2014, 15:36
- דף אישי: הדף האישי של מרת_פרת_משה*
פצעים בפה
אשמח לשמוע גם רעיונות לפתרונות... גם אני כבר כמעט חודש הלוך חזור עם אפטות בקצה הלשון, פצעים בזוויות הפה (שלא נגרמו מיובש) ופה פצוע באופן כללי שממאן להחלים.
ניסיתי את חלב האם של עצמי, אך למרבה המבוכה זה היה לי ממש לא טעים עד מעורר בחילה... צריך ממש לשתות? או רק קצת למרוח באיזור? או לגרגר? יש רעיון ממה זה נובע?
ניסיתי את חלב האם של עצמי, אך למרבה המבוכה זה היה לי ממש לא טעים עד מעורר בחילה... צריך ממש לשתות? או רק קצת למרוח באיזור? או לגרגר? יש רעיון ממה זה נובע?
פצעים בפה
מניסיון אצל ביתי היה פצעים בפה ולא עזר כלום עד ששמעתי על טיפול של מישחת הפלא..ו
קניתי את הטיפות בבני ברק אצל הבת של גב בילה שפיצר וזה עבר ציקצק פשוט קסם הטל שלה 0504135111
קניתי את הטיפות בבני ברק אצל הבת של גב בילה שפיצר וזה עבר ציקצק פשוט קסם הטל שלה 0504135111
פצעים בפה
נכדתי סובלת כבר 5 ימים מפצע בפה לאחר חום ממושך לא אוכלת כלום כלום צווחות אימים ובכי קורע לב בגלל כאבים ורעב מה מומלץ לתת לה לאכול?
נכדתי סובלת כבר 5 ימים מפצע בפה לאחר חום ממושך לא אוכלת כלום כלום צווחות אימים ובכי קורע לב בגלל כאבים ורעב מה מומלץ לתת לה לאכול?
פצעים בפה
אין על חלב עיזים העז פותר הרבה בעיות יש לו סגולות טובות אצלי יוצאים מרוצים במלבי אורגינל 0549072121אשר
פצעים בפה
חלב עיזים אפשר להשיג חנן זדה בכפר סרקין 0549072121
פצעים בפה
לנו יש עיזים לבנות ושקטות מחוסנות נגד נל המחלות ובפיקוח ויטרינרי אפשר להגיע אלנו בכול שעה אשר בסירקין 0549072121
-
פצעים בפה
בקשר לפצעים בפה תבקרו אצלנו תוך רגעים תרגישו הקלה על ידי העז החמוד אצלנו העיזים מחוסנות מקום נקי והכי זול אצלנו אוכלים מלבי אורגינל יש גם גבינה ויד פתוחה אשר זדה 0549072121
-
פצעים בפה
אנו דור שלישי שמתמחים בתחום חלב עיזים כל הרופאים שולחים את החולים אלנו העיזים מחוסנות ופיקוח ויטרינרי היחידי באזור יש גם פינת ליטוף ובכל שעה נקבל אותכם
-
פצעים בפה
מדובר גם על פצעים בלשון? שותים את החלב? מורחים? אשמח לשמוע יותר
-
- הצטרפות: 13 נובמבר 2016, 15:30
פצעים בפה
הייתי בחצר של אשר בכפר סירקין יש לו עיזים קיבלתי חלב ישירות מהטין ותוך 5דקות עברו לי כלהפצעים התינוק הפסיק לבכות לקח מוצץ אכל ושתה ונירגע ולא האמנו
-
פצעים בפה
חלב עיזים באזור המרכז 0546423858
חלב עיזים באזור המרכז 0546423858
-
פצעים בפה
אני סבלתי במשך שנים מאפטות בפה (וגם צפעים בלשון) שהיו מתפרצים כמה פעמים בשנה. מה שפתר את הבעיה אצלי לגמרי זה לצחצח את הלשון עם מברשת יעודית כל ערב. זהו, הבעיה עברה. תנסו!
פצעים בפה
אפשר ל הגיע לכפר סירקיןבחור בשם אשר אצלו העיזים מחוסנות ובפיקוח אפשרלאכול אצלו מלבי גבינה חלב סחלב וגם שוקו בחור נחמד
אפשר ל הגיע לכפר סירקיןבחור בשם אשר אצלו העיזים מחוסנות ובפיקוח אפשרלאכול אצלו מלבי גבינה חלב סחלב וגם שוקו בחור נחמד
פצעים בפה
טלפון של אשר 0549072121
טלפון של אשר 0549072121
פצעים בפה
הייתי אצל משפחת שפיצר בהר נוף עם ילד בן 4 עם פצעי אפטות בפה קניתי את הבקבוקון ואחרי מריחה אחת הילד נרגע ואחרי מריחה שניה הכל עבר , מומלץ מאוד.
הייתי אצל משפחת שפיצר בהר נוף עם ילד בן 4 עם פצעי אפטות בפה קניתי את הבקבוקון ואחרי מריחה אחת הילד נרגע ואחרי מריחה שניה הכל עבר , מומלץ מאוד.
פצעים בפה
שלום רב,
אני מבקש לשתף אתכם בפיתרון לאפטות, הרבה בזכות הפורום הזה.
בעקבות קריאה בדף משיכת שמן, התחלתי לבצע שטיפות פה עם שמן זית (לצורך השטיפה אני קונה את הזול ביותר - 20 ש"ח אצל רמי לוי או סופרפארם. לצורך מאכל מעדיף שמן זית מיצרן מסוים שקרוב ללבי), כמעט כל בוקר למשך 20 דקות.
להפתעתי גיליתי שאפטות שהחלו להיווצר, וגם כאלו שכבר נוצרו בין השטיפות, פשוט נעלמו לאחר כמה שעות בודדות.
מגיל 16 ועד היום, חוץ מאשר אנטיביוטיקה לאוזן על בסיס טטראציקלין שכבר לא מיוצרת כיום, שום תרופה לא עזרה לי להיפטר מאפטות. ניסיתי אפילו שטיפות במי מלח בריכוז גבוה, אבל הפיתרון הזה הצריך טיפול ברגע שהרגשתי שנוצרת אפטה או אפילו כאשר נוצר פצע בחלל הפה או על גבי הלשון, והטיפול היה צריך להיות די ארוך עם 2-3 חזרות.
בקיצור, ממליץ מאד על שטיפה בשמן זית, כל בוקר, למשך 20-30 דקות לפני ציחצוח השיניים, ואם נוצרת אפטה לאחר השטיפה אז אפשר שטיפה נוספת - ככל הידוע לי אין בזה נזק.
שלום רב,
אני מבקש לשתף אתכם בפיתרון לאפטות, הרבה בזכות הפורום הזה.
בעקבות קריאה בדף משיכת שמן, התחלתי לבצע שטיפות פה עם שמן זית (לצורך השטיפה אני קונה את הזול ביותר - 20 ש"ח אצל רמי לוי או סופרפארם. לצורך מאכל מעדיף שמן זית מיצרן מסוים שקרוב ללבי), כמעט כל בוקר למשך 20 דקות.
להפתעתי גיליתי שאפטות שהחלו להיווצר, וגם כאלו שכבר נוצרו בין השטיפות, פשוט נעלמו לאחר כמה שעות בודדות.
מגיל 16 ועד היום, חוץ מאשר אנטיביוטיקה לאוזן על בסיס טטראציקלין שכבר לא מיוצרת כיום, שום תרופה לא עזרה לי להיפטר מאפטות. ניסיתי אפילו שטיפות במי מלח בריכוז גבוה, אבל הפיתרון הזה הצריך טיפול ברגע שהרגשתי שנוצרת אפטה או אפילו כאשר נוצר פצע בחלל הפה או על גבי הלשון, והטיפול היה צריך להיות די ארוך עם 2-3 חזרות.
בקיצור, ממליץ מאד על שטיפה בשמן זית, כל בוקר, למשך 20-30 דקות לפני ציחצוח השיניים, ואם נוצרת אפטה לאחר השטיפה אז אפשר שטיפה נוספת - ככל הידוע לי אין בזה נזק.
פצעים בפה
ואוו! זה ממש הזוי! בדיוק באתי לכתוב בחיפוש אפטה או פצעים בפה ואני רואה את זה מופיע תוצאה ראשונה ב"מה חדש!"
יש סיכוי שאפטה היא כמו הרפס שבא והולך? או שהיא חד פעמית? אני רואה פה תגובות שלאנשים היא חוזרת כמה וכמה פעמים בשנה.
אנסה את שמן הזית! כי אני סובלת מאוד!
תודה!
יש סיכוי שאפטה היא כמו הרפס שבא והולך? או שהיא חד פעמית? אני רואה פה תגובות שלאנשים היא חוזרת כמה וכמה פעמים בשנה.
אנסה את שמן הזית! כי אני סובלת מאוד!
תודה!
פצעים בפה
לבלה שפיצר "המשחה האגדית יש אתר ובו מופיע פרוט של סניפים ברחבי הארץ
מצרף קישור לאתר לתועלת https://beila-shpitzer.co.il/
מצרף קישור לאתר לתועלת https://beila-shpitzer.co.il/