פצעים בפה

אנונימי

פצעים בפה

שליחה על ידי אנונימי »

מאד לא נעים לקטנטנים
ממה נגרם
  • לפעמים זה קורה מחוסרים תזונתיים. לפעמים מאלרגיה למזון מסויים(כמו חומרים משמרים)
  • יש וירוסים חולפים שגורמים לזה.(ואז לרב מלווה בחום) למשל hand foot and mouth disease ,וירוסים אחרים לעיתים בנוסף לפצעים יש רגישות בעור וחוסר תאבון.
  • לעיתים בארועים חוזרים יש קשר לחסר ברזל
  • ניקוי לא מספיק של הפה לפני שהולכים לישון.
  • מוצרי חלב.
  • פירות חמוצים.
  • פצעים בזויות הפה: עלול להיות מיובש בשפתיים, או פטריה.
  • יש סבורים שלאפטות (מדובר בפצעים לבנים ונפוחים )גורם מתח או חוסרים תזונתיים מסוגי B. ועוד ידוע שיש לזה נטיה גנטית. ראה אפטות אצל תינוקות
  • הרפס
טיפול בחלב אם יש חומרים אנטי-ויראליים ואנטי-באקטריליים, שמשמשים כאנטיביוטיקה (פרוביוטיקה (-; ) טבעית
  • יוגורט מחלב עיזים
  • חלב עיזים מפוסטר
  • חלב עיזים לא מפוסטר ישירות מעז שמחוסנת כנגד ברוצלה. ראה גם חלב לא מפוסטר
  • לאפטות- אפטגון
  • תכשירים הומאופטים
הקלה
  • לטפטף על הפצע 2 טיפות רסקיו מאד יכול להקל
  • קרטיב חלב אם
  • גמדים קפואים
  • משחות המקלות על כאבי שיניים כגון טיג'ל או אורקורט E (כדאי להמעיט כי יש בזה סטרואידים)
תרמו: בת ההרים שרון ג עודד לבנה אם פי 3 אביב חדש קרן שמש רוני בלוני תמר ס תבשיל קדרה אם הבנים שמחה פלוניתי
ערכה: מונו נוקי

{איפה אפשר להשיג חלב עיזים לא מפוסטר:
מיכל נח שחם
בהרבה מושבים, יש משפחות שמגדלות עיזים. אפשר להגיע לשם ולבקש, תתפלאו כמה אנשים טובים יש באמצע הדרך.
מקום אחד שאני מכירה שבו מגדלים עיזים - מושב גאולים באזור השרון.

מיכל צמות
בבנימינה - יש משק של עיזים - משפחת לפר, משפחה מקסימה שמגדלת עיזים (האם רותי לפר, את יכולה להשיג את הטלפון דרך 144, אם לא תמצאי דברי איתי ואשיג לך דרך חברים). לי היו פצעים בפה והזמינו אותי בשמחה. הכי טוב על הבוקר, בחליבה הראשונה.
תרגישו טוב.

מיכלול ה
יש עוד מחלבות עיזים בארץ, ממה שזכור לי, יש בבית חנן, בנטף, בסטף, בהר כמון ובמרכז יש מחלבה במושב נחלים ליד פתח תקווה. גיסתי הלכה לשם עם הבת שלה וסיפרו לה שזה עניין שבשגרה שמביאים לשם ילדים לשתות את החלב.

נורית מאור שביט
  1. בפרדס חנה ישנה נורית, שגרה בסוף רח' הדקלים, מאחורי מלבן.
  2. בריחן יש את החוות לאירוחי גבינות של שחר.
  3. בחדרה, בכניסה המזרחית, קרוב לכניסה לתחנת הדלק הראשונה (איפה שנכנסו פעם לתחנת הרכבת הישנה).
במקום הראשון והשני שציינתי הם רגילים שבאים אליהם עם הבקשה הזו, ואולי אפילו מחלקים.
אצל שחר אינני יודעת אם הוא מחלק, אבל אני יודעת שהוא מוכר.

אמא בבית
אצלינו יש עז ונשמח לתת לכם חלב. אנחנו במושב מסילת ציון שזה בצומת שער הגיא בדרך לירושליים.

ה עוגיה
לאבא שלי יש ביבנאל ומגיעים אליו מעת לעת ילדים עם בעיות כדע לשתות "ישר מהעז". קוראים לו יהונתן 050.5305521
יבנאל נמצאת שעה נסיעה מפרדס חנה (לכיוון הכינרת).

פ רח
יש גם ב עמק הטל עיזים.

אמא נמש
מפר"ח לכיוון בנימינה ,קצת אחרי הבלו באס מימין יש שלט למחלבת עיזים קטנה נדמה לי שביתית
בנוסף בגבעת חיים איחוד הקיבוץ יש פינת חי ששמה לגעת בחיות,האחראי יובל איש מקסים ובטוח יסכים לעזור. לתאום איתו יש לי את הטלפון
איפשהו.

מיכלול ה
כדאי לברר אם אפשר לבוא בעיקר כדי להגיע בשעת החליבה. בדרך כלל חולבים 3 פעמים ביום. ואם לא מגיעים בשעה המתאימה, לא בטוח שיהיה חלב זמין.

עדידי
חלב עזים בפרדס חנה -
ביקב גשר דמיה, שנמצא ברח' התבור (בסוף הרחוב) - פניה ימינה לרח' יזרעאל לפני הבלו-בס אם נוסעים מכיוון פ"ח לבנימינה מואז שוב ימינה. הם מוכרים חלב טרי נדמה לי 10 ש"ח לליטר.
יש את הטלפון שלהם (או לפחות היה) בצרכניה הטבעית שעל דרך פיק"א.

פלוני אלמונית
מנסיוננו האישי: גם חלב מפוסטר עוזר, ומידיעה - בחלב לא מפוסטר יש כל כך הרבה דברים שממש לא רצוי להכניס לגוף - כדאי שתשקלו את העניין שוב.

{המשך דיון חופשי...
תמר_ס*
הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*

פצעים בפה

שליחה על ידי תמר_ס* »

אנחנו בדרך להחלמה.
לטובת מי שיצטרך פעם את הדף הזה (ואני מקווה שאף אחד לא יתנסה בזה לעולם) אני מסכמת מה היה:
3 ימים של חום גבוהה ופריחה= אדמדמת.
עם הפריחה יצאו גם פצעים בלשון. די בבת אחת הפשפש הפסיק לאכול ולשתות. הרופא חושב שזה פה וטלפיים, שולח אותנו לעיזים. נראה שזה מקל אבל הפצעים מתרבים בקצב מסחרר. החניכיים אדומות ונפוחות רצח. כמעט אין זכר לשיניים מרוב נפיחות. ריח נוראי של ריקבון, ריור בלי הפסקה.
בשבת אנחנו די אבודים, הוא לא יודע מה לעשות עם עצמו, רעב, עצבני וכבר לא מסוגל לינוק.
ביום ראשון בבוקר (3 ימים של פצעי לשון) מתייצבים אצל הרופא והוא פוסק שזה הרפס. לפי החניכיים המדממות והריח. חלב עיזים לא יעזור ובעצם אין מה לעשות חוץ מאקמול וחבריו. ומצווה להקפיד על שתיה כי הרבה ילדים במצב כזה מגיעים לבית חולים עם התייבשות. ואכן, כמעט כל מי שנתקלתי בו עם הרפס בפה סיפר לי שהם היו בבית חולים.
הרפס שמתפרץ פעם ראשונה נראה ככה, בפעמים הבאות זה יהיה בצורת הפצעים הרגילים (והזועתיים אך נסבלים) על השפתיים כשיש חום או לחץ.
שרון ג פירטה על סוגי הפצעים בפה אצל ילדים בדף אפטות אצל תינוקות.
איך התמודדנו?
בקושי. בגלל שלי כבר יש את הוירוס אני נשארתי איתו בכל הימים האלה וגם בגלל הסיכוי שהוא יינק מדי פעם. לאבא לא היה אף פעם, מקווה שהוא לא נדבק. אם יש כאלו בבית שנקיים מהוירוס המנוול הם חייבים להקפיד על שטיפת ידיים עם סבון, מגבת נפרדת (גם לבריאים וגם לחולים), להחליף מצעים בתדירות גבוהה, להזהר מאוד עם כלים (כשמתחילים לשתות, עד אז לא ממש נכנסים למטבח....).
יש תרופה הומאופטית שאפשר לקנות בבית מרקחת הומאופטי, לא ניסינו. קיבלנו תרופה הומאופטית מההומאופטית הקלסית שלנו. במקביל נסענו למישהי בירושלים שמורחת משהו על פצעים בפה או גרון מודלק. אומרים שהאשה קוסמת. מיד אח"כ היה שיפור. הוא ביקש לשתות. קשה לי לומר מה זה היה כי באותו זמן נתנו גם את התרופה ההומאופטית. היא נתנה לנו את החומר למרוח גם בבית.
חוסר הרצון לינוק היה רק חצי יום. אח"כ הוא ינק, לא במרץ ולא בשמחה, תוך כדי כאב.
התייעצתי עם ד"ר ליבוביץ לגבי סיכויי ההדבקה שלי בהרפס בפטמה והיא אמרה שרוב הסיכויים שבגלל שכבר יש לי את הוירוס לא יקרה לי כלום. תמיד יש סיכויים קלושים שכן יקרה משהו. מכיוון שממילא הנקתי 3 ימים בלי שידענו שזה הרפס ובהתחשב בסיכויים הקלושים שאדבק, המשכתי להניק.
אנחנו 5 ימים אחרי והיום בפעם הראשונה הוא ביקש אוכל. אכל כפית אחת של קורפלקס (רך לגמרי עם חלב), חייך והלך לדרכו. כבר לא כואב לו לשתות אבל הוא עדיין לא רוצה לאכול כלום גם לא ארטיקים. הוא אכל פעם אחת גמדים.
מה עוד חשוב?
כשיש תינוק/פעוט עם פצעים כאלה (או אחרים), לא לאכול לידו. גם ככה הוא מתוסכל, רעב ועצבני, לא צריך עוד להקשות עליו. לא להציע לו אוכל כל הזמן כי הוא רוצה ולא מסוגל וסתם חבל על האנרגיות. כשהוא ירגיש שהוא מסוגל-הוא יבקש.
שתיה-חייבים איכשהו. אצלנו עבדה שיטת השיכנוע, מליון דיבורים והסברים. מיץ ענבים, מיץ תפוחים, מים. נכנענו לאקמול (שהמנעות ממנו לא שווה את מחיר הסבל במקרה כזה) ואחריו הוא הסכים לשתות יותר בקלות וגם המצברוח השתפר קצת.
וכמה שזה קשה, להיות הכי האמפתיים שבעולם. למרות חוסר השינה, הידיים הדואבות מלהחזיק אותו וחוסר האנרגיות, פשוט לעשות מה שהוא רוצה. מאוד השתדלנו בימים האלה לעשות כל הזמן משהו כדי להשכיח את הכאבים. לא תמיד היה לו חשק או כח (לא מבינה בכלל איך הוא עומד על הרגליים אחרי 5 ימים שהוא לא אוכל כלום כלום כלום). נסענו, טיילנו, הלכנו לרפת, עשינו בריכה (לבד כמובן, לא להעיז להתקרב לילדים אחרים).

זהו, יצא לי בלוגי משהו, אבל לא נורא, הייתי צריכה לשפוך קצת.
שרון_ג*
הצטרפות: 30 אפריל 2004, 16:29

פצעים בפה

שליחה על ידי שרון_ג* »

הי, כל הכבוד שעברת את זה בשלום וכל מה שאת צריכה זה רק לשפוך קצת...
דנה_יחזקאלי*
הצטרפות: 10 נובמבר 2003, 23:17
דף אישי: הדף האישי של דנה_יחזקאלי*

פצעים בפה

שליחה על ידי דנה_יחזקאלי* »

טפו, טפו, טפו, אנחנו בדרך לצאת ממחלת פה כלשהיא (פה וטלפיים/וירוס/משהו אחר).
כל הפה של הגדול (בן 4) היה מלא בפצעים, כולל בלוע, לא יכול היה לאכול כלום ובקושי לשתות, חום גבוה ליום וחצי, ריח ממש רע מהפה.
לפני שנתיים כבר חלה בוירוס של הפה והטלפיים (כך הרופא אבחן), היה עם חום גבוה ארבעה ימים ולא אכל ולא שתה כלום חוץ מציצי (תודה לאל שהינקתי), ואז הרופא אמר שאם תופסים את זה ב-24 השעות הראשונות של המחלה יעיל לטפטף חלב עז טרי ישר מהעיזה, וזה ממש יכול לגמור את המחלה.
הפעם כבר ידענו ישר ללכת לעיזה, אבל זה לא לגמרי עזר, ומרחנו משחה טבעית שעושה גברת בלה שפיצר מירושלים, שנשארה לנו מלפני שנתיים. אחר כך הסתבר שהיא יעילה רק במשך שנה, אז אתמול קנינו שוב, וזה ממש עובד.
ממליצה בחום!!! היא אומרת שזה לכל מחלות הפה - וירוסים, אפטות, הרפס, דלקות חניכיים. אצלנו זה עזר עם הגדול וגם לדלקת חניכיים שהיתה לי בהריון השני. יש לה גם משחה לדלקות גרון. (הרופאה הקונבנציונלית, אגב, אבחנה את זה כדלקת גרון...).
בלה שפיצר, הר נוף ירושלים, 02-6510012, בשעות 8:30-10:30 15:30-17:30 .
רפואה שלמה לכולם.
בת_ההרים*
הצטרפות: 22 ינואר 2003, 12:24

פצעים בפה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

תודה רבה על העצה {@
שחקן_הפועל*
הצטרפות: 27 נובמבר 2004, 17:03

פצעים בפה

שליחה על ידי שחקן_הפועל* »

יש לי חתך עמוק בשפה עקב מכה - מה עושים כדי להקל על הכאב ולזרז את ההבראה וכמה זמן זה לוקח בממוצע ? תודה מראש כי ממש קשה לי לאכול אפילו , שלא לדבר על שתייה.
בת_ההרים*

פצעים בפה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

מורחים הרבה משחת קלנדולה וגם קונים קלנדולה יבשה בחנות טבע. חולטים רבע כוס בספל מים רותחים(להשאיר מכוסה 20 דקות). מסננים. טובלים בד כותנה ומניחים על המקום הפגוע-קומפרס.
יעל_כ*
הצטרפות: 29 אפריל 2003, 14:43

פצעים בפה

שליחה על ידי יעל_כ* »

בינתים חשוב מאד לשמור על המקום נקי מאד . ואתה יכול להלחוץ על
ה לינק ולקבל עצת מומחה
תמר_ס*
הצטרפות: 30 יוני 2003, 10:48
דף אישי: הדף האישי של תמר_ס*

פצעים בפה

שליחה על ידי תמר_ס* »

בלה שפיצר, הר נוף ירושלים
גמנחנו היינו אצלה. מיד הורגש שיפור.
מונו_נוקי*
הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*

פצעים בפה

שליחה על ידי מונו_נוקי* »

חיפשתי אולי יש באתר מידע על פצעים בפה והגעתי לדף הזה שאני עצמי פתחתי. ולא כל כך מזמן..... טיג'ל עזר לפצעים מציקים בלי חום שיש לנו עכשיו אני אנסה גם רסקיו וחלב עיזים. (בני שאל:"מה הכי טוב אם יש פצעים בפה?" וביקש אנטיביוטיקה , כי הוא מת על הטעם. אמרתי לו שניתן לו חלב עיזים. "טוב, אני אמצא עז ואבקש ממנו שיתן לי חלב")
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

פצעים בפה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

בזמנו היתה כתבה של גאיה קורן על חלב עיזים שנתנה לבת שלה ישירות מן העטין ועזר. היו על זה גם הרבה ביקורות שוללות
שרון_רב*
הצטרפות: 02 אפריל 2004, 02:30
דף אישי: הדף האישי של שרון_רב*

פצעים בפה

שליחה על ידי שרון_רב* »

לנו עזרה מאוד תמצית צמחים שנקראת סורנד (sorend), קנינו אותה בבית מרקחת.
שיעבור לכם מהר!
מתוקה_מתחילה_מחדש*
הצטרפות: 02 ינואר 2005, 15:31
דף אישי: הדף האישי של מתוקה_מתחילה_מחדש*

פצעים בפה

שליחה על ידי מתוקה_מתחילה_מחדש* »

אני מכירה שתי ילדות קטנות שחלו השבוע במחלת "הפה והטלפיים". זה נגרם פעמים רבות כאשר יש ריכוז של ילדים יחד, החלפת מוצצים ובקבוקים אחד עם השני (מנזקי גן הילדים) וכדומה. מה שעזר לשתיהן היה ביקור אצל עז חביבה במושב פורת (על יד עין ורד) ושתיית החלב שלה ישר מן העטין. אמנם החלב איננו מפוסטר אבל אם זה עובר ישירות מן העטין אל הפה ולא עובר קודם בכוס, אז הבנתי שזה לא נורא. ומלבד זאת ההורים ניסו לתת להן חלב עיזים מפוסטר מהחנות וזה ממש לא עזר. לעומת זאת החלב הטרי עזר והעלים את הפצעים תוך פחות מ - 24 שעות.
שרון_ג*

פצעים בפה

שליחה על ידי שרון_ג* »

אם זה עובר ישירות מן העטין אל הפה ולא עובר קודם בכוס, אז הבנתי שזה לא נורא.
דווקא כן נורא, אם העז לא מחוסנת כנגד ברוצלה.
שרון_ג*

פצעים בפה

שליחה על ידי שרון_ג* »

ואגב, "הפה והטלפיים" זו מחלה של בעלי חיים, לא של בני אדם. היא נקראת כך בטעות.
באנגלית היא נקראת hand foot and mouth disease.
סיון_כץ*
הצטרפות: 22 ינואר 2005, 11:30

פצעים בפה

שליחה על ידי סיון_כץ* »

הודעה חשובה לכולם! הרבה שנים של סבל הגיעו לקיצן!
באשדוד ישנו רופא הומיאופת הודי בשם ד"ר סיילס הוא גר ברחוב הראשונים 13, קומה שניה. צריך פשוט להגיע בכל יום משעה 15-18. לא צריך לקבוע פגישה. הפגישה מאד קצרה, ולא יקרה בכלל. התרופות שלו זה הדבר שיחיד שהפסיק כמעט מיידית את הפצעים, זה ממש נס.
רחל_סלח*
הצטרפות: 05 פברואר 2005, 17:15

פצעים בפה

שליחה על ידי רחל_סלח* »

מה הם הסיבות להרפס בפנים?
מוט_פרץ*
הצטרפות: 21 פברואר 2005, 18:45

פצעים בפה

שליחה על ידי מוט_פרץ* »

היום הגיע לי פצע בלשון וממש כואב לי ואני לא מסוגל לדבר או לאכול מה אני צריך לעשות בבקשה תעזרו לי אני רוצה שזה יעבור לי כמה שיותר מהר
ריח_מנטה*
הצטרפות: 22 ינואר 2005, 14:52

פצעים בפה

שליחה על ידי ריח_מנטה* »

לבתי הקטנה עזר מאוד חלב עיזים . מגרגרים מספר פעמים ביום ואפשר לשתות אפשר לנסות' זה מומלץ
מוט_פרץ*

פצעים בפה

שליחה על ידי מוט_פרץ* »

יש איזה תרופה שקניתי שקוראים לה s o s bucal רציתי לדעת אם זה עוזר לפצעים בפה ממש כואב לי אני לא מסוגל לדבר ולאכול וגם יוצא לי מי הפה ריח לא טוב ואני רוצה לדעת מה הכי כידיי לעשות שזה יגמר מהר בבקשה תעזרו תודה רבה לכול מי שעוזר
ריח_מנטה*

פצעים בפה

שליחה על ידי ריח_מנטה* »

חלב עיזים
מוט_פרץ*

פצעים בפה

שליחה על ידי מוט_פרץ* »

אוקי תודה
מוט_פרץ*

פצעים בפה

שליחה על ידי מוט_פרץ* »

רציתי לדעת מאיפה זה בא הפצע בלשון בישביל שלא יקרה לי שוב ?
נירוו_נה*
הצטרפות: 30 ינואר 2005, 20:12
דף אישי: הדף האישי של נירוו_נה*

פצעים בפה

שליחה על ידי נירוו_נה* »

שמן ארומטרפי עלי דפנה מאד עוזר לפצעים לבנים בפה.
טיפת שמן על הפצע המכאיב (לא לפני האוכל), פעמיים ביום, מכהה את תחושת הכאב, ומכווץ את האפטה.
לבוגרים בגופם בלבד - לא לתינוקות/ילדים !

לגבי ריח לא טוב מהפה-
שטיפת פה- מורכבת מהשמנים הבאים: (שמנים ארומטרפים טהורים)- מנטה, מור, לימון, לבנדר, עץ התה, עלי דפנה (אפשר שני סוגים בלבד מהנ"ל)- סה"כ 4 טיפות בכפית ברנדי - לערבב במיים פושרים ולשטוף היטב.
(לא ממולץ לבלוע- פשוט לא כ"כ טעים...)

את השמנים ניתן להשיג בחנויות טבע/בית מרקחת- וודאו שמדובר במיצוי טהור ולא בתערובות למבער וכו.
מוט_פרץ*

פצעים בפה

שליחה על ידי מוט_פרץ* »

תודה רבה אבל מאיפה זה בא הפצעים בלשון ?
ריח_מנטה*

פצעים בפה

שליחה על ידי ריח_מנטה* »

אולי רגישות למזון מסוים לי קורה כשאני אוכלת בננה ואגוזי מלך. צריך לבדוק את זה כי זה נורא כואב.
פלוניתבת_19*
הצטרפות: 02 מאי 2005, 20:06

פצעים בפה

שליחה על ידי פלוניתבת_19* »

יש לי את מחלת הפה והטלפיים. כבר שלושה ימים. אני לא אוכלת ממש, רק שותה נוזלים שהם בסיס ולא חומצה.
(אפילו מים זה שורף, בגלל המלחים הטיבעיים שבו)...
אמא הביאה לי היום חלב עיזים טרי לגירגור...
ומשחה לפה, ללא מרשם רופא, שמרגיעה את השריפות בפה.
אצלי זה מופיע על כפות הידיים, הפה והלוע (והתפתחה לי גם דלקת חזקה בגרון) ובכפות הרגליים...
לא ידעתי שזה יכול להגיע גם לאיבר המין (!), לפתע פתאום זה צץ לו משומקום...
מישהו כאן יכול לעזור לי בלמצוא פתרון הולם להעלים את זה מ...שם? (במקום לחכות לקבוע תור לגיניקולוגית שיהיה רק מבעוד שבועיים)
אידו*
הצטרפות: 10 מאי 2005, 00:29

פצעים בפה

שליחה על ידי אידו* »

שלום לאימי הופיע לפני כשבועיים וחצי פצע על הלשון שרק גדל ומפתח מוגלה(הוא לבן), הוא מאוד כואב ומסרב לעבור,
מה זה יכול להיות, ואיך ניתן לטפל?
רוני_בלוני*
הצטרפות: 10 מאי 2004, 11:42
דף אישי: הדף האישי של רוני_בלוני*

פצעים בפה

שליחה על ידי רוני_בלוני* »

אם מדובר באפטות, פצעים לבנים שלוקח להם 3 שבועות לעבור (במקביל התייבשות השפתיים)
מדובר בחוסר ויטמינים מסוג B ובעיקר B2,
כדאי לקחת ויטמינים קומפלקס B + וגם B2 (שהוא מוגבר, כפול מ B2 שיש בקומפלקס), 100 מ"ג.
אם אכן מדובר באפטה = זה מונע.
כלנית*
הצטרפות: 27 מרץ 2005, 21:47

פצעים בפה

שליחה על ידי כלנית* »

לבדוק שתיית חלב עזים טרי ישר מחליבת עז.
אמא_של_נבט*
הצטרפות: 14 מאי 2005, 07:06

פצעים בפה

שליחה על ידי אמא_של_נבט* »

נסי מי פה של וולדה זה עזר לי .
איילת*
הצטרפות: 07 יולי 2001, 13:15

פצעים בפה

שליחה על ידי איילת* »

גיליתי ממש במקרה שמשחת הטי-ג'ל שמיועדת לתינוקות להקלה בכאבי צמיחת השניים מאוד עוזרת לי בפצעים שכגון אלה.
פלוני_אלמונית*

פצעים בפה

האם מחלת הפה והגפיים מדבקת?
נעם*
הצטרפות: 28 אפריל 2005, 20:45

פצעים בפה

שליחה על ידי נעם* »

לא קראתי את כל הדף אולי כבר כתבו את זה. אני ממליצה על משחה, שאינה באופן טבעי, בשם אוראקורט. מעולה. סבלתי המון זמן מפצעים בפה ורק היא ממש עוזרת!!!
דנה_נ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 16:32
דף אישי: הדף האישי של דנה_נ*

פצעים בפה

שליחה על ידי דנה_נ* »

ספריי טבעי שממש עוזר, תוך 24 שעות יש הקלה , נקרא SOS. להשיג בבית מרקחת.
תמר_איל*
הצטרפות: 28 יולי 2005, 15:23
דף אישי: הדף האישי של תמר_איל*

פצעים בפה

שליחה על ידי תמר_איל* »

פצעים ממקור פנימי מראים על חוסר ניקיון במערכת הדם.
לפי מיקום הפצע, ניתן לנסות ולהבין באיזה איבר של הגוף יש כשל תפקודי.
הלשון מצוייה בחלק העליון של מערכת האיכול. על הלשון ניתן לראות את הבעיות במעיים. משום כך אני מניחה ששינוי בתזונה יש לו סיכוי לעזור.
אני ממליצה על מזון טבעי, כמה שיותר, פירות וירקות לא מבושלים, זאת בכדי להעשיר את הפלוירה במעיים. להוריד שומנים וסוכרים, ולאכול אוכל עשיר בסיבים.
בברכת החלמה שלמה.
תמר_איל*
הצטרפות: 28 יולי 2005, 15:23
דף אישי: הדף האישי של תמר_איל*

פצעים בפה

שליחה על ידי תמר_איל* »

פצעים ממקור פנימי מראים על חוסר ניקיון במערכת הדם.
לפי מיקום הפצע, ניתן לנסות ולהבין באיזה איבר של הגוף יש כשל תפקודי.
הלשון מצוייה בחלק העליון של מערכת האיכול. על הלשון ניתן לראות את הבעיות במעיים. משום כך אני מניחה ששינוי בתזונה יש לו סיכוי לעזור.
אני ממליצה על מזון טבעי, כמה שיותר, פירות וירקות לא מבושלים, זאת בכדי להעשיר את הפלוירה במעיים. להוריד שומנים וסוכרים, ולאכול אוכל עשיר בסיבים.
שינוי, שיפור, בתזונה יש לו סיכוי לשפר את הסימפטומים של החולי הפנימי בכל מצב
ניתן גם לטפל ע"י תזונה בקשיים נפשיים.
מומלץ בחום "אמהות בדרך הטבע" של התזונאי יצחק בן אורי.
ניתן לרכוש רק בהזמנה אישית דרך יצחק שגר בעין-התכלת נתניה 09-8331310
קרוטונית_מהמרק_הגדול*
הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10

פצעים בפה

שליחה על ידי קרוטונית_מהמרק_הגדול* »

לגלגל מעט דבש בתוך הפה, על מקום הפצע, מקל מאוד על התחושה המטרידה.
מיכל_צמות*
הצטרפות: 31 מאי 2003, 21:32
דף אישי: הדף האישי של מיכל_צמות*

פצעים בפה

שליחה על ידי מיכל_צמות* »

ויטמין B12 יכול לעזור בפצעונים בתוך הפה (אפטה), אם נובע מחוסר בויטמין זה. להשיג בכדורי מציצה בבתי המרקחת.
כואב_לי*
הצטרפות: 10 מרץ 2003, 15:56

פצעים בפה

שליחה על ידי כואב_לי* »

אני ממש מצטער אבל מכל הדיון הזה לא כ"כ הבנתי.
יש לי פצע בפה שנגרם לי כשנשכתי את עצמי - בהתחלה הוא לא כ"כ כאב, אבל אחרי כ-24 שעות הוא החל לפתח מוגלה (הצבע הלבן הזה) וניהיה לי פצע לבן ענק בפה.
אני לא יכול לשתות חלב של עז בגלל שאני גר בעיר וזה קצת מסובך כעת. הייתי רוצה אם מישהו יכול להמליץ לי על תרופה יעילה (עדיף מנסיון) שניתן להשיג בבתי המרקחת.
תודה מראש.
ריח_מנטה*

פצעים בפה

שליחה על ידי ריח_מנטה* »

לפצע על הלשון ניתן למרוח מעט טחינה גולמית מספר פעמים ביום.
מיטול*
הצטרפות: 04 מאי 2006, 20:51

פצעים בפה

שליחה על ידי מיטול* »

היי, אני בת 21 וסובלת מאז שאני זוכרת את עצמי מאפטות בפה.... ניסיתי הכל - משחות, ג'לים להרגעה, טיפות מבית טבע, גרגרתי חלב עזים ישירות מעז וכל סוג של תרופה אפשרית ... כלום לא עוזר לצערי ולמרות הרפואה המתקדמת לא יודעים אפילו ממה זה נובע כך שבערך כל הזמן יש לי לפחות פצע אחד בפה ושום טיפול לא מונע .......
הצילו!
ציפ_ציף*
הצטרפות: 05 מרץ 2006, 14:45

פצעים בפה

שליחה על ידי ציפ_ציף* »

עוד משהו שניסינו ועזר,
לבשל פרחים של יערה ולגרגר שזה מתקרר.
לנו זה עזר-ועכשיו יש פריחה אז שווה לנסות.
פלוני_אלמונית*

פצעים בפה

אהלן לבת שלנו בת שנה ושמונה היה חום 24 שעות לאחר מכן נוצר לה: פצעים בפה, חינכיים נפוחות ופצעים אדומים ביד מה זה יכול להיות? ומה לעשות?
בת_ההרים*

פצעים בפה

שליחה על ידי בת_ההרים* »

יש לנו עכשיו את הפה והגפיים.רצינו אבעבועות רוח אבל במכולת נשאר רק כזה :-P הווירוס מאד קל.אני משפריצה חלב שלי,קצת חלב עיזים לא מפוסטר.מעט מעט משחה רגילה שקיבלנו מהרופאה.לבנים יצאו פצעים רק בתוך הפה.לקטנה יצאו רק על הגוף.אני מורחת רסקיו.
תגלית מצויינת-לסחוט מיץ לימון על מקל אוזניים או גזה ולהניח על הפצעים בפה/לשון.זה מאד מזרז ריפוי.
חוט_השני*
הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*

פצעים בפה

שליחה על ידי חוט_השני* »

לסחוט מיץ לימון על מקל אוזניים או גזה ולהניח על הפצעים בפה/לשון.זה מאד מזרז ריפוי.
זה לא נורא שורף?
יתרון_האור*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2006, 00:00
דף אישי: הדף האישי של יתרון_האור*

פצעים בפה

שליחה על ידי יתרון_האור* »

_ומרחנו משחה טבעית שעושה גברת בלה שפיצר מירושלים, שנשארה לנו מלפני שנתיים. אחר כך הסתבר שהיא יעילה רק במשך שנה, אז אתמול קנינו שוב, וזה ממש עובד.
ממליצה בחום!!! היא אומרת שזה לכל מחלות הפה - וירוסים, אפטות, הרפס, דלקות חניכיים. אצלנו זה עזר עם הגדול וגם לדלקת חניכיים שהיתה לי בהריון השני. יש לה גם משחה לדלקות גרון. בלה שפיצר, הר נוף ירושלים, 02-6510012, בשעות 8:30-10:30 15:30-17:30 _

גם אני ממליצה מאוד על המריחה של בלה שפיצר מירושלים - ניסיתי על עצמי וזה עזר.
היו לי פצעים כואבים שלא יכולתי לאכול כלום, כל הלשון והלוע. אחרי מריחה אחת המצב כבר השתפר, והמשכתי למרוח פעמיים ביום עד שהתרפא לגמרי. חבל לסבול, באמת.
אל_פריטו*
הצטרפות: 21 נובמבר 2006, 03:24

פצעים בפה

שליחה על ידי אל_פריטו* »

אני יודע שזה בטח לא המקום המתאים להמלצות מהסוג הזה, אבל אני אשתף אתכם שכל זאת.
היה לי פצע קטן בפה, משהו שהופיע בפעם הראשונה, כנראה כתוצאה מנשיכה של פנים הלחי. הפצע לא נסגר ולאחר כמה זמן האזור התחיל לכאוב.
הרוקח המליץ על תרופה טבעית כלשהי, אבל המחיר הגבוהה והמרקם הדליל שכנעו אותי שזה לא לעניין. חוץ מזה שזה לא ממש הפריע לי.
שמתי ידי על בקבוק של chlorhexidine gluconate 0.2% w/v, נוזל לחיטוי הפה (זו תרופה גנרית - זהו שם ומינון החומר הפעיל). תוך יום-יומיים הפצע נעלם כליל.
בהצלחה
נוה_ודניאלה*
הצטרפות: 21 נובמבר 2006, 15:42
דף אישי: הדף האישי של נוה_ודניאלה*

פצעים בפה

שליחה על ידי נוה_ודניאלה* »

אנחנו ניסינו דבש חרובים שעבד בצורה מופלאה. זה בעיתים שאין חלב עיזים - מה שכן בתקופת האביב אפשר להגיע אלינו לחווה בבית נחמיה ולהנות מחלב לא מפוסטר ישר לפה.
ווידוי קטן - פעם הגיעה אמא עם ילד חמוד ומאד סובל מפצעים בפה והעז עוד לא נתנה חלב אז מאמא דניאלה שלפה והשפריצה לו ישר לפה .. האבא לא ראה את הסיטואציה אבל היה בשוק הוא לא הבין מאיפה באתי עם ההצעה הזאת.

הסינים מגדירים תופעה זאת כחום במערכת העיכול אני ממליצה בחום או יותר נכון בקור על מאכלים מקררים.
אלנור_יה*
הצטרפות: 19 אפריל 2007, 15:37
דף אישי: הדף האישי של אלנור_יה*

פצעים בפה

שליחה על ידי אלנור_יה* »

ואנחנו לא מצאנו עז והשתמשנו בסודה לשתיה...מדוללת בשתי טיפות מים עד למרקם משחתי. מורחים על האיזור או נקודתית עם מקלון אוזניים. השיפור מיידי.
לולו*
הצטרפות: 27 מרץ 2007, 14:31

פצעים בפה

שליחה על ידי לולו* »

מטריד ומעצבן, בזוית הפה של הבת שלי. היא סובלת מאד מהפצע, האם פיתרון? מה יכול להקל?
טליה_אלמתן*
הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*

פצעים בפה

שליחה על ידי טליה_אלמתן* »

לפני כמה ימים התחיל לילדה שלי. אני זוכרת שלי היה, כילדה, והשכנה שלי ציינה שהיא זוכרת שהיה גם לה, כילדה. אאל"ט זה פטריה?
אמא_של_נוקי*
הצטרפות: 18 יולי 2009, 02:44
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_נוקי*

פצעים בפה

שליחה על ידי אמא_של_נוקי* »

אנא עזרו לי- לי יש פצעים מכאיבים בשולי הלשון, מלווים בכאב גרון, או אולי מקרינים על הגרון. זה בא והולך כבר כמה שנים. מעצבן, אבל לא נורא. את מול התחיל לי שוב וכמה שעות אחר כך החום של נולי זינק ועברנו לילה גיהנומי. היום היה זועה לא נורמלית- חום, בכי לא פוסק, לא אכלה או שתתה כלום, בקושי ציצי, שלשולים והמון רוק. ממש המון. עברנו כבר 7 שיניים, תמיד היה נורא, אבל אף פעם לא ככה והיא גם אף פעם לא ריירה ככה. רק עכשיו ראינו בעומק הפה, בחך העליון שני פצעונים, כמו חצ'קונים, כמו מה שיש לי בצדי הלשון ואזור מאוד מגורה.מה זה? ומה עושים עם זה? פה וטלפיים?לקחת לרופא? הצילו...
גברת_פלפלת*
הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*

פצעים בפה

שליחה על ידי גברת_פלפלת* »

כדאי לראות רופא. יכול להיות ויראלי, יכול להיות פטרייתי.
עמית*
הצטרפות: 25 אוגוסט 2001, 23:47

פצעים בפה

שליחה על ידי עמית* »

מי מכיר, מי יודע - כבר כמה שבועות יש לי פצעים בפה, שבאים והולכים
כל פעם פצע אחד שנורא מכאיב ונשאר 4-5 ימים ואז עובר ואחרי יומיים מתחיל פצע אחר.
ניסיתי לגרגר מי מלח,
יש עוד רעיונות להקלה?
מישהו יודע מה המקור של זה?
תודה!
אמא_של_נוקי*

פצעים בפה

חלפו חודשיים מאז הודעתי האחרונה, מאז גיליתי ששם הוירוס שתקף אותה הוא הרפאנגינה ואין שום דבר לעשות נגדו.
עכשיו היא חולה בו בפעם השלישית(!) בחודשיים. איום ונורא.
בכל פעם זה מתחיל בחום מאוד גבוה, ממשיך בחוסר רצון לאכול וחוסר יכולת לינוק :-( ומקנח בפריחה איומה על כל הגוף בתוספת חצ'קונים.
ממש סיוט.
מישהו יכול לשער למה זה קורה לה?
שיר_ה*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2006, 13:50
דף אישי: הדף האישי של שיר_ה*

פצעים בפה

שליחה על ידי שיר_ה* »

לא יודעת על הוירוס, אבל כשלבני בגיל 9 חדשים היה וירוס עם פצעים בפה, חלב טרי ישר מהעז עשה פלאים! בפעם הראשונה, שיפור גדול, למחרת שוב, ולמחרת הפה היה נקי לחלוטין. כאילו לא היו פצעים. (חלב מפוסטר שניסינו קודם לא עשה כלום). זה אולי לא יפתור את הבעיה, אבל יכול לחסוך הרבה סבל.
רפואה שלמה
עדי_ל*
הצטרפות: 06 ספטמבר 2004, 01:58
דף אישי: הדף האישי של עדי_ל*

פצעים בפה

שליחה על ידי עדי_ל* »

עמית,
זה נשמע כמו אפטה.
לבן הזוג עזר להוריד שוקולד וסוכרים בכלל. עבר לתמרים..
ולגרגר מלח במצב כזה נשמע כואב מאוד.
אמא_של_נוקי*

פצעים בפה

תודה יאיר, אנחנו החלטנו שלא לחשוף אותה לחלב לא מפוסטר, החשש מברוצלה גדול אצלנו מהחשש מהפצעים בפה.
אנחנו נותנים לה יוגורט עזים וגם הוא עושה את העבודה.
אבל, אני חוזרת לשאלתי המקורית-
מישהו יודע למה זה קורה? למה זה חוזר כל הזמן?
אמא_של_נוקי*

פצעים בפה

ותודה גם לשירה, עכשיו ראיתי :-)
מחלבת_העדר_במושב_חרות_בשרון*
הצטרפות: 06 ינואר 2011, 17:52

פצעים בפה

שליחה על ידי מחלבת_העדר_במושב_חרות_בשרון* »

גם לנו יש עיזים החלב ניתן לפצעים בפה חינם 0544593338 עופר
פלוני_אלמונית*

פצעים בפה

חברים שבוע טוב =אתם תועים כשאתם מדברים על מחלת הפה והטלפיים,לילדכם אין את המחלה ,יש להם פצעים בפה שזה ממש לא נעים ,ואפילו נראה רציני. הילד לא אוכל חום גבוהה אפטיות .אבל לא הפה והטלפיים .
בחלב לא מפוסטר יש המון מחלות קשות לדוגמא ברוצלה =שגורמת לריקבון שריר הלב ,ולפגיעה קשה בפוריות .
אל תקחו חלב לא מפוסטר ,באיחוד מסתם מקומות שלא בטוח אם יש פיקוח וטרינרי אל תקחו את הסיכון ,תקנו מפוסטר הוא עובד אותו דבר .
בתור מי שלמד את הנושא והוא בעל דיר עיזים גדול .
חוששת*
הצטרפות: 28 אוקטובר 2005, 01:55

פצעים בפה

שליחה על ידי חוששת* »

מה לעשות אם לתינוק יש הרפס בפה? האם להמשיך את ההנקה למרות הסיכון להידבק בשד וכך להדביק שוב את התינוק ואת אלה שינקו אחריו??
עדי_יוגב*
הצטרפות: 29 אוגוסט 2010, 23:52
דף אישי: הדף האישי של עדי_יוגב*

פצעים בפה

שליחה על ידי עדי_יוגב* »

המשחה המעולה של בלה שפיצר עשתה הקלה מיידית בשיא המחלה
והפעם השתמשנו בה גם כשממש רק התחיל וביינתיים נראה שלא מחמיר...
הבת שלה- נחמה ויינשטוק מטפלת בבית שמש- 02-9952289
והבן שלה בביתר- שלום דוב - 052-2652529
רפואה שלמה
פלוני_אלמונית_הריון_ראשון*
הצטרפות: 25 יוני 2011, 22:46

פצעים בפה

שליחה על ידי פלוני_אלמונית_הריון_ראשון* »

שלוםם ...
אני חייבת תשובה דחוף ,אני בהריון בשבוע 17 ויצא לי פצעים בלשון זו תופעהמוכרת אצלי כי זה יוצא לי מידי פעם ... היה לי משחת אורקורט בבית אני חייבת לציין שנמנעתימלשים אותה מההתחלה ,טיפלתי ב\ה יותר עם מים ומלח .. אבל הכאב גבר זה היה כואב מידי כך שיצא לי לשים מעט מהמשחה על הלשון ... האם זה אמור להזיק להריון??????????!!!!! מותר להשתמש עם זה ??!!! לא שאלתי פשוט שמתי טיפה .
פלוני_אלמונית*

פצעים בפה

ל פלוני אלמונית הריון ראשון?
בני בן 23 לאחר 4 ימים של סבל לא יתואר, הפצעים בכל חלל הפה והלשון ובנוסף גם בגרון , מצב של חוסר אונים כיוון שזה לא מאפשר לאכול ולשתות, ולאחר קניה של רשימה מכובדת של תרופות שקנינו על פי הוראת הרופאים, אגב הראשון ברשימה היה אוראקורט, הגענו לבלה שפיצר בעקבות ההמלצות בדף זה.
קשה להאמין אבל לאחר הטיפול שהעניקה האשה המקסימה לבני, ירדנו לכיוון הרכב עם שני בקבוקונים קטנים אחד לפה והאחר לגרון, והוא דיווח כבר על הקלה של הכאבים בלשון. ומזה 4 ימים שלא אכל דבר הביע רצון לאכול. הערב לאחר מנוחה שוב היו כאבים נוראים ולאחר הטיפול ההקלה היא ממש מידיית. ושוב המשפט, אמא אני רעב, מה יש לאכול?
פלוניתושקה*
הצטרפות: 22 אוגוסט 2011, 00:12

פצעים בפה

שליחה על ידי פלוניתושקה* »

גם אצלי היו פצעים על הלשון. אני חושבת שהסתיים, אך לא בטוחה. זה היה בגרון ואחד בצד הלשון. הציק מאוד. היו דברים שאכלתי וזה הוריד את הכאב (אם אני לא טועה ביניהם וופלים...).
מה זה בכלל?
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

פצעים בפה

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אני שותה ויוצא לי כל פעם מחדש אחרי יומיםכלום לא עוזר
רותם_סנדק*
הצטרפות: 27 יולי 2010, 15:17
דף אישי: הדף האישי של רותם_סנדק*

פצעים בפה

שליחה על ידי רותם_סנדק* »

לא מניסיון אישי, אבל לידיעתי, אנשים שיש להם צליאק העידו שלאחר שהחלו עם תזונה ללא גלוטן, הפצעים נעלמו ללא שוב. ברשימה המופיעה למעלה ישנן כל מיני סיבות היכולות לגרום למצב, ולמעשה הרבה מהגורמים המופיעים עשויים להיות סימפטומים של צליאק. אולי שווה לבדוק גם את הכיוון הזה.
הרבה בריאות ושנה טובה!
בתחילת_ההריון*
הצטרפות: 08 מאי 2011, 18:58

פצעים בפה

שליחה על ידי בתחילת_ההריון* »

אני בהריון שבוע 17. יש לי כבר כמה ימים פצעים בחניכיים, בלשון ומתחת ללשון, כמעט בגרון..זה ממש כואב. בעיקר לאכול ולשתות, לבלוע וכו'.. קניתי עכשיו חלב עיזים ישר מהדיר ואני מתכוונת להרתיח אותו בגלל החשש לכל המחלות.. השאלה שלי היא האם זה מספיק להרתיח!?? חשוב לי לדעת. לא רוצה להידבק ממשהו בהריון היקר הזה...
בנוסף-אולי אקח גם דבש חרובים בהמלצת מטפלת בצמחי מרפא. לדבריה זה עובד. לפעמים לאט אבל עובד. אני מעדיפה לנסות גם את זה וגם חלב עיזים. כי ממש ממש כואב לי...
מירי*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 21:52

פצעים בפה

שליחה על ידי מירי* »

למיטב ידיעתי צריך להרתיח ולחכות כמה דקות ברתיחה, בזהירות שלא יגלוש.
לא רצוי להשתמש מעבר לימים ספורים.
מירי*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 21:52

פצעים בפה

שליחה על ידי מירי* »

ובמחשבה נוספת, בגלל שאת בהריון, אולי עדיף לקנות חלב עיזים מפוסטר, פחות עוזר מחלב לא מפוסטר.... אבל לא מסכן בשום דרך את ההריון..
יעלפו_מהמושב*
הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*

פצעים בפה

שליחה על ידי יעלפו_מהמושב* »

רציתי לספר ש-
לילד יצאו אפטות בפה. הלכנו לרופא והוא המליץ על חלב עזים לא מפוסטר. אני לא מכירה מקומות שמציעים כזה, והוא לא הסכים להמליץ על מקום ספציפי ואמר- חפשי בגוגל. סבבה. חיפשתי.
התוצאה הראשונה (פרסומת) שעולה בגוגל נראית מסחרית מאוד- יש בה תמונה של תינוק בוכה ועז מחייכת. התקשרתי. האיש היה מלא הפחדות (את יודעת שזו מחלה חמורה! שמתפרצת! שמסוכנת מאוד! אתם חייבים להגיע מהר מאוד! וכו') ודרש 150 שקלים על השפרצה של חלב עזים לפה של הילד.

בסוף הגענו ל-MyDear, מחלבה קטנה, ביתית וחביבה בכפר נטר. הם מציעים לחלוב אל בקבוק במקום ב-35 שקלים או לקנות בקבוקים מפוסטרים ב-12 שקלים. בנוסף, יש שם גבינות ויוגורטים סופר טעימים והילד שיחק במשך חצי שעה עם העזים הקטנות. אז זו ההמלצה שלנו...
פלוני_אלמונית*

פצעים בפה

חשוב לשתות בדקות הראשונות אחרי החליבה, אחר כך זה כבר לא יעיל. בגלל זה אומרים " בשפריץ ישר מהעטין"
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

פצעים בפה

שליחה על ידי מיכל* »

ממליצה מאוד על המחלבה של עופר במושב חירות, בשרון. התקשרתי ללא מעט מחלבות כשהייתי במצוקה (תינוק בן שנה וחצי שלא מפסיק לבכות, לא יכול לאכול, לא יכול לישון בגלל הפה והטלפיים) ובשעה ארבע כולם או לא ענו או אמרו לי לבוא מחר. עופר ענה לי מיד, הגיע במיוחד ואמר שהוא תמיד פתוח בשביל דברים כאלו. שזו מצווה עבורו, שליחות. לא לקח ממני שקל, גם נתנו ישירות מהעז וגם מילא לי בקבוק לקחת הביתה. ביקש שאספר לו מה שלום הקטנצ'יק והזמין אותי לבוא שוב בשבת ולהתקשר בכל עת כדי לבוא שוב ולקחת.
מומלץ בחום רב.
עופר 0544593338
(אגב הוא גם מוכר גבינות ושאר מוצרי עיזים בשוק יום שישי בתל מונד ומשווק למסעדת לנדוור...)
שוליקה*
הצטרפות: 11 יוני 2012, 22:39

פצעים בפה

שליחה על ידי שוליקה* »

יש לי פצע בשפה התחתונה ובלשון וזה מאוד כואב מה הקשר לחסר ויטמינים או לבעיות מעיים
גילי*
הצטרפות: 25 יוני 2003, 23:25

פצעים בפה

שליחה על ידי גילי* »

מחפשות משחה לפצעים בפה של בלה שפיצר המתאימה לפעוטות - באיזור פרדס חנה. דחוף!
תודה.
גילי 077-8866988
איילת_מושל*
הצטרפות: 12 פברואר 2008, 22:43
דף אישי: הדף האישי של איילת_מושל*

פצעים בפה

שליחה על ידי איילת_מושל* »

ממליצה על ויטמין E עם אובליפיחה, שמן אתרי לימון, תפוז והלקריסיום לנו זה מאוד עזר גם לפטריות בלשון וגם לאפטות כרוניות אצל הבן שלי
אלי*
הצטרפות: 10 אוקטובר 2002, 22:31

פצעים בפה

שליחה על ידי אלי* »

אני ממליץ חלב עיזים לפגישה אלי 0546423858
פלוני_אלמונית*

פצעים בפה

אשמח לדעת האם בוירוס הרפס בפה לאחר שבועיים יש מצב של ירידת דם מהפה ושיעול טורדני
סאלי_תדמור*
הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*

פצעים בפה

שליחה על ידי סאלי_תדמור* »

אשמח לדעת האם בוירוס הרפס בפה לאחר שבועיים יש מצב של ירידת דם מהפה ושיעול טורדני
הרפס על השפתיים? מעולם לא הכרתי סימנים כאלה, יתכן שכדאי לפנות לרופא.
איילה_ארגמן_לוי*
הצטרפות: 07 אפריל 2010, 00:07

פצעים בפה

שליחה על ידי איילה_ארגמן_לוי* »

לשימוש מי שצריך סיכמתי את כל מה שעוזר לפצעים בפה בקרב פעוטות ותינוקות וכנראה גם מבוגרים.

פצעים בפה פעוטות,
טיפול, הרגעת הכאב ומניעה

נשמע הזוי אבל הכי הכי הכי עוזר:
חלב עיזים לא מפוסטר-
חלב עיזים מיועד למחלת הפה והטלפיים או לאפטות - אך לא לפטריה. כדאי לברר עם הרופאה מה האבחנה בדיוק.
אם זה פטריה צריך טיפול תרופתי לרוב של דקטרין או דזיסטין.

יש לציין שיש מעט סיכון בשתיית חלב לא מפוסטר (להעברת מחלות) וכדאי לדאוג שיהיה ממקום עם הייגנה טובה ועדיף טיווח מהיר מהחליבה לשתייה עם כלים נקיים ומפוסטרים כמובן.
מצד שני לכל תרופה יש סיכונים ותופעות לוואי ואני נעזרתי בזה ועזר לנו מאוד.

להשיג חלב עז באזור פרדס חנה:

דייר עיזים בגן שומרון- סמוך לכניסה

בעופר דייר עיזים

מאחורי בכור בכרכור דיר עיזים (לא הייגני שם אז עדיף למצוא אחר)

חלב אם מצויין מיידית אם יש עוזר מאוד להשפריץ ישירות

עוד טיפולים שעוזרים;

ספריי טבעי SOS, יש בבתי מרקחת ובחנויות טבע

תמצית סורנד טבעית מבית מרקחת- להשיג בבית מרקחת רגיל
(נראה לי שהסורנד יותר טוב מהאס או אס) אני השתמשתי בשניהם לסירוגין

פרוביוטיקה לחלל הפה והגרון- יש בניצת הדובדבן

דבש ודבש חרובים אורגני על הפצעים

רסקיו על הפצעים

מרגיע את הכאב- מאכלים קפואים וקרים
אני קניתי קרטיבים טבעיים בטבע כרכור
וזה עזר לה לשתות ולהירגע מעט

וגם הסינים מגדירים כחום במערכת העיכול לכן מומלץ מאכלים קרים

לא טבעי אבל משכך כאבים, מורחים על הפצעים להרגעה:

אפטגון ג'ל-השתמשתי
ג׳ינג׳ל-השתמשתי
טי גל
נורופן
אוראקורט

אם הדברים הללו לא עוזרים
אז יש דברים טובים אבל רחוק מאיתנו:

בלה שפיצר- משחה טבעית בירושלים
זול ועוזר מאוד! מלא המלצות

אפטון-
באזור המרכז יש בפתח תקוה בית מרקחת הומואופטי שם יש תכשיר שנקרא אפטון - מעולה. הכי ממליצה.
תוך יום יומיים זה עובר, ויש הקלה מיידית. עולה 32 ש"ח.
זהו תכשיר הומיאופתיה לילדים המבוסס על תרופה הומיאופתית בשם BORAX , שלה תכונות מרפא יעילות ביותר כנגד אפטות. התכשיר ניתן להשגה בצורת ספריי לפה וכן משחת ג'ל למריחה בתוך חלל הפה. השימוש בתכשיר בצורת ספריי ובג'ל קל ונוח לשימוש גם בילדים קטנים.

דר סיילס רופא הומאופתי הודי מאשדוד
רמדי מעולה

אמהות בדרך הטבע של יצחק בן אורי בהזמנה אישית מהטלפון- מדריך תזונה
אלמונית*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2001, 09:06

פצעים בפה

שליחה על ידי אלמונית* »

כל אחד אומר משהו אחר, מה עושים שיש פצע בקצה הלשון זה שורף זה כואב זה מעיק, קשה לאכול אפילו לשתות וגם לדבר .
עם מלא מלא רוק, למישהו יש פיתרון???????
חופשת*
הצטרפות: 08 יולי 2013, 10:21

פצעים בפה

שליחה על ידי חופשת* »

שבועיים.
בכל פעם שאוכלת/מצחצחת שיניים יש תחושה של יובש ועקצוץ סביב הלשון ובחלק הפנימי של השפתיים.
לא רואים שם כלום.
מישהו מכיר?
פלוני_אלמונית*

פצעים בפה

יש לישאלה מה עושים כשיש פצים בחניכים שלפוחיות לבנים והרופאים לא יכלים ממש לדעת את הסיבה
פלוני_אלמונית*

פצעים בפה

גם במושב עולש שבעמק חפר יש דיר עיזים ושם נותנים חלב עיזים מפוסטר בשמחה ובחינם, כדי לטפל בפצעים בפה
פלוני_אלמונית*

פצעים בפה

חלב אם באמת עוזר???אני מניקה אותה אותה ולא כ"כ רואה שיפור
יונתן_שפיצר*
הצטרפות: 15 אוקטובר 2013, 14:45

פצעים בפה

שליחה על ידי יונתן_שפיצר* »

ב"ה
שלום וברכה !
אימי היקרה בלה שפיצר הרופאה המיוחדת לפצעי הפה וכאבי גרון נפטרה בחג סוכות ברוך דיין האמת, למעונינים לקבל טיפול ומשחה, ניתן ליצור קשר עם בנה יונתן שפיצר 0546409770 בשורות טובות ורפואה שלימה.
קובי_רוזן_מעלה_אדומים*
הצטרפות: 21 נובמבר 2013, 14:35

פצעים בפה

שליחה על ידי קובי_רוזן_מעלה_אדומים* »

בסיעתא דשמיא

אני הייתי אצל משפחת שפיצר בהר נוף אתמול

טופלנו שם ע"י אחד הבנים של גברת בלה.
הם ממשיכים את דרכה בנעימות ובאבחנה מאד ממוקדת.

קבלת קהל בשעות הבוקר ושעות אחה"צ.
הם נתנו לי טלפונים של המרפאה - 026510012
הבנים שלום - 057-3128080
יונתן - 0546409770
ויש גם בת בבית שמש - אין לי את הטלפון שלה אבל היא מתגוררת בשכונת חפציבה - רח' בן איש חי.

ממליץ בחום על התרופה שלהם - זה פשוט החייה את הילד - הוא לא אכל ולא שתה רזה בכמה ימים במשקל, לא ישנו לילות אתו.
ולאחר הטיפול התחלנו לראות שיפור מדהים הילד בלילה כבר אכל פרוסת לחם וישן כל הלילה

מקווה שהם השליחים הטובים כמאלכים לרפואת הילד.
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”