פסיכיאטריה אלטרנטיבית

מבקש_דרך*
הצטרפות: 07 פברואר 2006, 14:28

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי מבקש_דרך* »

אשמח לקבל מידע, הדים והדהודים למצבי החדש והבודד.
כשהייתי נער נפגעתי מינית ע"י אבי זה קרה תוך כדי זה שהוא סיפר לי שהוא נמשך לגברים בכלל ואליי בפרט ואז....
מאז אין לי מנוח. אני נע ונד. חסר שקט נפשי. מיוסר. מחפש נתיב לחיות את חיי בכבוד ולא מוצא.
הכאבים הנפשיים הצפים ועולים מקשים עליי את חיי על אף כישרונותיי (הרבים תודה לאל).
אני בן 35 נשוי + 2 עובד הרבה (רוחנית ומעשית) בכיוונים אלטרנטיביים וגם עוסק בהצלחה בהנחלת ידע ב2 תחומים כאלה.
לפני 1/2 שנה שמתי לב להתפרצויות כעס וחוסר מוצא שבעקבותיהם אני מכה את ילדיי. לא אלימות קשה אבל מספיקה לי תחושת האין מוצא הקשה שבעקבותיה אני לוחץ בחוזקה את היד לילדיי(זה כואב ובעיקר משפיל) או נותן סטירה פה ושם או מעיף ממני בזעם אל הרצפה.
זה המקום שבו אמרתי לעצמי "עד כאן" והלכתי לפסיכיאטר לקבל תרופה מרגיעה ומאזנת. משיחה עימו הבנתי שמדובר בחומר הכימי(?) הנקרא סירוֹטֶנין ושתפקידו לייצור איזון ורוגע במוח ובנפש. בנתיים אני לוקח אותו כבר כחודש וחצי והוא אכן יוצר רוגע אבל ביחד איתו צצות גם השאלות.
שאלותיי: האם למישהו יש מידע על החומר הזה? מה הוא עושה? מה הם תופעות הלוואי שלו? המחירים הנלווים לנטילת התרופה? מישהי/ו מכיר משהו אלטרנטיבי?
אשמח לשמוע רוקחים אלטרנטיביים פסיכואלטרנטיביים למיניהם וסתם אנשים טובים באמצע הדרך.
אני במצוקה קשה
מבקש דרך
מי_גיבן_את_התזוזה_שלי*
הצטרפות: 21 דצמבר 2005, 13:28

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי מי_גיבן_את_התזוזה_שלי* »

למבקש,
סרטונין מיוצר בגוף באופן טבעי ומשפיע על מצב הרוח. הרמה של ההורמון הזה בדם מושפעת מאכילת פחמימות וכנראה גם מושפעת מחשיפה לאור (לכן בארצות הקרות נפוצה תופעה של דכאון בחורף). מישהי שמלמדת מחול מזרחי אמרה לי שעכשיו נבדקת השפעה של תנועות גוף מעגליות על הפרשה של ההורמון הזה. הוא כנראה מפחית מתח נפשי אצל נשים שעוסקות באופן קבוע בריקודי בטן.

בקשר לטיפול אלטרנטיבי - הייתי בהרצאה של פסיכיאטרית קנדית שמשנות ה-70 מטפלת בחולי נפש (אנשים שמצבם כמובן הרבה יותר חמור משלך, שממש לא תפקדו) והיא טוענת שבעזרת תרגול יוגה יומיומי ותזונה יוגית אנשים יצאו ממחלקות סגורות וחזרו לתפקד.
אני מעבירה שיעור יוגה פעם בשבוע בהוסטל שיקומי, רוב התלמידים סובלים מסכיזופרניה. אני לא יכולה לייחס את השיפור שלהם לתרגול, כי הם מטופלים בעוד דרכים, אבל אני בטוחה שיוגה יכולה לעזור לכל אחד.

בקיצור - גם אם אתה ממשיך עם התרופה וגם אם לא, לדעתי כדאי לך לשקול התנסות ביוגה ובתזונה יוגית (או בכל טכניקה אחרת שמשלבת תנועה עם מודעות גופנפש), כי ללא ספק זה משפיע על מצב התודעה.
ענ_בל*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2004, 22:30
דף אישי: הדף האישי של ענ_בל*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי ענ_בל* »

(())
אתה מתאר טראומה קשה מאוד שמשפיעה על החיים שלך גם היום.
טוב שאתה נעזר כרגע בתרופה. אין ספק שיוגה או כל תרגול שמפעיל את הגוף והנפש יכולים לעזור. נראה לי שאתה צריך למצוא את הדרך לפרק את הטראומה, להתמודד איתה, לכאוב אותה, לנקות אותה כמה שאפשר.
אני יודעת שיעוץ הדדי יכול להיות מקום טוב לעניין הזה. אבל בטח יש עוד דרכים.
תבשיל_קדרה*
הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי תבשיל_קדרה* »

טיול בחוץ כל יום. גם פעילות פיזית קלה, גם בשמש. יכול רק להועיל.
מה עוד? יש הרבה טיפולים הוליסטיים שיכולים לכלול גם שיחות, אבל גם בלעדיהן יכולים לאזן אותך.
חשוב עם איזה טיפול אתה מתחבר, בקש המלצות למטפלים, וברר בטלפון לפני קביעת פגישה אם סוג הבעיה שלך בסקופ של המטפל המסויים.
ענת_ב_פ*
הצטרפות: 10 נובמבר 2004, 09:18
דף אישי: הדף האישי של ענת_ב_פ*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי ענת_ב_פ* »

אתה פותח ומציג עצמך- כשהייתי נער נפגעתי מינית ע"י אבי אני סקרנית האם מלבד טיפול תרופתי אתה מקבל גם טיפול פסיכולוגי בשיחות.
הרבה בהצלחה (())
מי_גיבן_את_התזוזה_שלי*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

ועוד משהו
אם אתה באמת דבק בפסיכיאטריה אלטרנטיבית (כל סוג של פסיכיאטריה יכול להיות מלווה בכל הדברים שהוזכרו כאן, אתה בטוח יודע), יש לי חומר על פסיכאטריה לפי הרפואה הטיבטית. תגיד אם מעניין אותך.
אילה_א*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
דף אישי: הדף האישי של אילה_א*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי אילה_א* »

אני אספר לך מה הבעיה העיקרית עם התרופות האלה וזה מנסיון :
לוקחים אותן חודש חודשיים מרגישים מעולה שוכחים למה התחלת משתכנעים שאפשר לטפל בעצמך לבד או ב"פסיכאטריה אלטרנטיבית" או מה ומפסיקים תוך שבועיים מרגישים שוב ממש גרוע .
חוזרים לקחת את התרופה ,מרגישים טוב, הפעם נותנים לזה טיפה יותר זמן נגיד חודשיים שלושה לפעמים אפילו חצי שנה ואז אומרים אם אני מרגיש ממש טוב למה אני צריך תרופה ? ומפסיקים ושוב תוך שבוע שבועיים מרגישים מממש מממממממש רע .
אז בוא אני אכתוב לך עצה שבאה מהמקום הכי הכי עמוק בלב שלי.
אם אתה מרגיש יותר טוב אז אל תפסיק לקחת את התרופה!!!
להיפך אמור לעצמך כעת שאני מרגיש יותר טוב אני יכול לטפל בכל הסיבות שגרמו לי להרגיש כל כך רע שבגללן הגעתי למצבים כל כך קשים.
קבל טיפול - לא רק תרופתי אלא גם שיחות עם פסיכולוג או פסיכיאטר.
כעבור כמה שנים בהתייעצות עם הרופא שלך תוכל להפסיק לקחת את התרופות ולהמשיך להרגיש טוב איך זה? מכמה סיבות, הפיזית הגוף ייצר יותר סרטונין בכוחות עצמו כי הוא כבר למד בעזרת התרופות לבצע את זה. הנפשית כי טיפלת בדברים ולמדת להתמודד איתם ועם כל מיני מצבים שלפני התרופה לא יכולת להכיל.
אם אתה לא מרגיש יותר טוב מאז שהתחלת לקחת את התרופה חזור אל הרופא שלך בקש ממנו תרופה אחרת מאותו סוג או ממשפחה שונה .
אל תוותר לעצמך אתה יכול להרגיש טוב.
ויותר מזה מגיע לילדים שלך יותר ממה שתיארת ואפילו אם זה רק בעבור זה שווה לך להמשיך ולחפש את הדרך הנכונה .
ועוד דבר : המון אנשים יציעו לך אלטרנטיבה לתרופות וזה בסדר .אבל אם אתה מרגיש שיפור ואינך מרגיש את תופעות הלוואי מה זה משנה אם מישהו אחר יכתוב לך שיש לו בחילה קשה או בעיות שפיכה , בדוק האם אתה חש תופעות לוואי ואם כן האם הן קשות?
בסופו של דבר אתה חש שיפור כבר ברגע זה אז למה אתה מחפש בעיות ?
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

ממליצה מאוד על זה http://www.meitarim.com/thework/index.shtml
יש גם את הספר "לאהוב את מה שיש" של ביירון קייטי (מתורגם לעיברית) שמסביר את הדרך הזאת.
היא (הסופרת) אישה שבאה מרקע של טיפולים פסיכיאטרים. פשוט מרתק ומאוד מדוייק.
אילה_א*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי אילה_א* »

יש לציין שתגובתי אינה שוללת כל טיפול מסוג נוסף אבל אני מאוד ממליצה על אי הפסקת התרופות
ענ_בל*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2004, 22:30
דף אישי: הדף האישי של ענ_בל*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי ענ_בל* »

הפיזית הגוף ייצר יותר סרטונין בכוחות עצמו כי הוא כבר למד בעזרת התרופות לבצע את זה. הנפשית כי טיפלת בדברים ולמדת להתמודד איתם ועם כל מיני מצבים שלפני התרופה לא יכולת להכיל.
אילה א תודה. חיזקת אצלי את הנקודה הזאת.
נעמי_בן_שיטרית*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2004, 22:15
דף אישי: הדף האישי של נעמי_בן_שיטרית*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי נעמי_בן_שיטרית* »

מבקש דרך שלום.
אני מעריכה ומחזקת אותך על לקיחת האחריות שלך על הכעס ועל תהליך הריפוי.
הבעייה שאני זיהיתי עם מטופלים שלי שלוקחים תרופות המאזנות את הרגש באופן מלאכותי, היא שלעיתים רבות מצב זה אינו מאפשר טיפול עמוק.
ישנם מספר אנשים שהטיפול שלי בהם הופסק עד שהם לבד הגיעו למסקנה כי האיזון המלאכותי שהם נמצאים בו גורם להם להמשיך בצורה מסויימת את מסע ההדחקה וחוסר לקיחת האחריות המלאה על היציאה שלהם מאיזון. רק משהפסיקו עם התרופות הם שבו אליי להמשך טיפול.
אני מבינה שלעיתים , כפי שאילה מספרת, התרופה מונעת התאבדות, אך במקרים שאינם כוללים מצבי סיכון מסוג זה אני בהחלט מציעה לטפל בדרך שאינה יוצרת איזון אשלייתי. גם במחיר של הארכת זמן ההחלמה.
בהצלחה בדרך.
מבקש_דרך*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי מבקש_דרך* »

תודה לכול המחבקים הווירטואליים, המייעצים, המנוסים ועוד...

לענת: אני אכן עובר במקביל טיפול פסיכולוגי שעוזר לי, שם יוצאים הדברים שבעיקבותיהם נכנסתי למתח גדול יותר ואלימות וניזקקתי לתרופה הפסיכיאטרית.

לתבשיל קדירה: אני אדם שמסתובב הרבה ברוך ה' רואה עולם, מטייל, עושה יוגה ותנועה, המקום הפגוע לעיתים קרובות יותר חזק מכול העשייות החיוביות ומכריע אותי מטה... אבל כמו שכתוב "שבע ייפול צדיק וקם" החכמה היא לקום כול פעם מחדש ואני עושה זאת שוב ושוב...... אוףףףףף זה מעייףףףף....

למי גיבן את התזוזה: אשמח לקבל חומר על פסיכיאטריה טיבטית.

לאיילה: אני לא מתכוון לצערי הרב בשלב זה להפסיק עם התרופות. מה לעשות אני כנראה יהיה תלוי בהן בשנה הקרובה.

לנעמי בן שיטרית: שאלה קשה שאלת! אני אכן עסוק הרבה בשאלה האםן החומרים הכימיים הם אשליה או מציאות? האם השאלה רלוונטית? מהי מציאות? את מדברת על חוסר לקיחת אחריות. חכמנו הקדמונים אמרו "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו" ומקומי קשה וכואב ביותר. זה קל לומר אל תיקח כדורים אל תתדחיק תתמודד אבל הכאב הו הכאב והפגיעה. האדם הכי חשוב לי בחיי פגע בי ובאמון שלי בעצמי ובעולם. אני הכי שונא אותו בעולם וגם הכי אוהב אותו. הכול מתערבב ביחד. הוא הרי אבא שלי!!! בא לי לתת לו אגרוף בפנים. כול פעם שאני נזכר עולה בי גועל נפש. שנים חשבתי שאני הומו בגללו, ניסיתי לקחת ממנו את ההומואיות שלו, אבל לאט לאט הבנתי שאני פשוט סטרייט... נמשך לנשים, לאישה וזה נפלא וטוב. מצד שני בא לי לחבק אותו וללטף אותו ולרחם עליו הוא הרי אבא שלי וגם בא לי שאבא יחבק וילטף אותי. ומצדש שלי זה איחס....
מתנצל אם אני דוחה אתכם
שבת המלכה עוד מעט באה
שבת שלום אנשים טובים באמצע הדרך הווירטואלית
מבקש דרך
מצד אחד זה חומר חיצוני לגוף מצד שני זה מפעיל ייצור פנימי של החומר הזה.
האם זה חומר שמסוממים לוקחים באופן לא חוקי במסיבות וכאלה?
מבקש_דרך*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי מבקש_דרך* »

שתי השורות האחרונות היו אמורות להיות למעלה איפה שהוא. התייחסו גם אליהם.
מבקש
אילה_א*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי אילה_א* »

לאיילה: אני לא מתכוון לצערי הרב בשלב זה להפסיק עם התרופות. מה לעשות אני כנראה יהיה תלוי בהן בשנה הקרובה.
אני לא רואה כאן דבר מצער אולי מלבד היוד השניה בשם שלי.אני חוששת שמדובר בתהליך שאורך יותר משנה .
אני משוכנעת שאתה בדרך הנכונה .
כמו שנכתב כאן התרופה רק גורמת ליצור מוגבר של חומר שיש בגוף באופן טבעי .
לא ניתן להתמסטל ממנו . תחשוב כמה זמן לקחת אותו עד שהרגשת השפעה כל שהיא שבועיים לפחות אז שום כדור אחד לא היה ממסטל מישהו במסיבה .
נשמע כאילו אתה עובר תהליך קשה ומרתק של החלמה אני מאחלת לך הצלחה בו
מי_גיבן_את_התזוזה_שלי*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

למי גיבן את התזוזה: אשמח לקבל חומר על פסיכיאטריה טיבטית

בשמחה. תשאיר אימייל או קצה חוט אחר שיאפשר לי ליצור איתך קשר.
שירה*
הצטרפות: 16 יולי 2001, 22:53

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי שירה* »

היי לכולם!
מ2 אנשים שלא מכירים ביניהם שמעתי על פסיכיאטרית אלטרנטיבית בירושלים
שלמרות היותה רופאה עם השכלה פסיכיאטרית קונבנציונלית היא לא משתמשת בתרופות בכלל!!! אלא בטכניקה לא תרופתית שהמציאה על בסיס פרקטיקות קדומות שונות. ובשילוב של הפרקטיקה שלה, הטיפול בשיחות והטיפול הטבעי הפיזי כמו רפואה סינית או נטורופתיה, בקליניקה שלה עובדים מטפלים ורופאים ממקצועות שונים... שמעתי ממש ניסים. ובכל מקרה זה לא יכול להזיק הרי זה לא תרופות...
טלפוןן שלה 6231513
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

ממליצה מאד מנסיון על הומואופטיה לאיזון הנפש בהצלחה.
מיץ_פטל*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2001, 22:40
דף אישי: הדף האישי של מיץ_פטל*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי מיץ_פטל* »

ממליצה לנסות את יעוץ הדדי.
לידיעה כללית ביום חמישי בשבוע הבא תערך סדנא ארצית בנושא "שחרור בריאות הנפש".
כתיבת_בוקר*
הצטרפות: 16 מאי 2006, 09:09

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי כתיבת_בוקר* »

אני מציעה עוד דרך כדי לארגן מחשבות בחייך ומקום לפרוק כעס....
"כתיבת בוקר" תנסה לתקופת מה לכתוב בכל בוקר שלושה עמודים. למלא אותם ובכתב יד. באופן אינטואיטיבי,
מה שעולה לך בראש. תנסה שלא לקרוא את מה שכתבת ולא לשנות או למחוק, ולא להראות לאף אחד, כדי להימנע מביקורת עצמית או ביקורת של אחרים.
בהתחלה זה קשה, לעתים אפילו יצריך ממך לקום חצי שעה קודם, להכין כוס קפה ולפתוח את המחברת.
בהתחלה זה קשה לכתוב.... בהתחלה מכניסים פנימה את רשימת הקניות ואת המילים "לא יודע מה לכתוב" ובהמשך אפשר לסגנן כמעיין תפילת בוקר או סתם מה עשיתי אתמול, ואיך הרגשתי כש.... ועל מה אני חולם.... ולמה אני מתגעגע.....
יש משהו מאוד משחרר בכתיבה האינטואיטיבית הזו בשעות הבוקר המוקדמות, כמעיין חוצץ. תנסה. מומלץ!!!
האמת שמומלץ לכל אחד ולא רק לאדם שרוצה שיפור בתחושותיו.
עם הכתיבה עולות תובנות אחרות על החיים, מתגבשות תוכניות, שופכים את הלב בינך לבין עצמך.
(זה מומלץ מהספר "דרך האמן" שתורגם לשפות רבות)
תמי_גלילי*
הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי תמי_גלילי* »

בקיצור נמרץ - מבחינה פיסיולוגית התפרצויות זעם עלולות להיות קשורות לעודף דופאמין, אלרגיות, הרעלת מתכות, טפילי מעיים, חוסר איזון הורמונלי ועוד המון דברים אחרים.

מידע על השלמת נוירוטרנסמיטורים:
www.neuroreplete.com (אתר)
את המוצר הספציפי שלהם אפשר לקנות רק מרופאים וכירופרקטורים, אבל אפשר לנסות לשחזר את הנוסחה בעזרת מוצרים שזמינים בארץ.

פריקרסורים לסרוטונין (=חומרים שמהם הגוף מייצר סרוטונין) הם טריפטופן ו 5-HTP. טריפטופן עבר "רצח אופי" הוצא מחוץ לחוק באמריקה לפני כמה שנים, כי התחרה בהצלחה רבה מדיי בתרופות פסיכיאטריות. לאחרונה התחלתי לראות אותו שוב על המדפים בחנויות טבע וניתן להשיגו באינטרנט. 5-HTP הוא חלק מהמוצר של נוירורפליט לעיל וניתן גם לקנות לחוד.

אומגה 3 עם ויטמין E (לוקח זמן עד שזה עובד):
www.omega3galil.com - האתר של גיא בן צבי, מכיל המון מידע ומינונים, והמוצר שלו טוב ויחסית זול.

בכל אלה תתייעץ עם הרופא המטפל, כי אם תתחיל לקחת אותם תצטרך בהדרגה לקחת מינון נמוך יותר ויותר של התרופות.

אולי כדאי גם שתבדוק טפילי מעיים כמו ג'יארדיה וכלוסטרידיה שעלולים לגרום להתפרצויות זעם. מטפלים בהם באנטיביוטיקה לטווח ארוך, ואפשר גם בעשבים של ד"ר שולץ המשוגע:
www.herbdoc.com
אני יודעת שהוא נשמע כמו רופא אליל מגלומן, אבל לרקוח עשבים הוא יודע ועוד איך.

אם אתה מעוניין גם לדבר, כתוב לי בדף הבית או שלח דוא"ל/התקשר על פי פרטי הקשר שם. רז ואני רכשנו ידע (טיפוסים חוקרים + בעיות בריאות + ילד אוטיסט), שנשמח לחלוק איתך.

לצמיחה אישית אני אישית ממליצה על reclaiming your life by Jean C. Jenson, ראה עוד פרטים בדף הבית שלי. רז מעדיף את NLP ויוכל לספר לך על זה יותר ממני (יש גם דף על NLP כאן באתר). הגישה שלנו ככלל היא יותר רציונלית מאשר רוחנית.

בהצלחה!
נינה*
הצטרפות: 01 נובמבר 2002, 19:58

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי נינה* »

אומנם הדף הזה הוא בקשה של איש אחד ליעוץ וחיפוש אחר טיפול.
אני קוראת אותו , קוראת אותך , מחפש דרך יקר.
לפני כל החיפוש והבירור אני רואה את אומץ ליבך.

מה שעברת בחיים , מה שאתה מנסה לעשות בחיים הבוגרים שלך.
אני מרגישה צורך לאחל לך אושר ונחת.

אני ממש לא יודעת אם זה יהיה נכון לכתוב אני מתיחסת אליך והמצב שבו אתה נמצא וממה שאתה מתאר . אולי זה לא מתאים לך , אז תערוך.

, שאני חושבת שאני תוהה אם מה שאתה זקוק לו זה עוד כוח ועוצמה כדי להדוף את אבא שלך , להחטיף לו אחת ולתמיד את הבוקס שהיה צריך לקבל. ללמוד להגן על עצמך.
או , שאולי , ללמוד ולהכיר אותו , לחמול עליו. שהרי בגרת ועכשיו אתה אב ומתוך העוצמה שבחיי משפחה טובים ומאוזנים אתה יכול לצאת לתהליך של סליחה.

ועוד דבר קטן , מזה שאתה כותב 'הכי אוהב אותו' , אפשר אולי להבין שאתה תקוע אי שם בלי להתקדם הלאה אל חייך הבוגרים, אל מה שאמור להיות ה'סנטר ' של החיים שלך : האישה והילדים וכמובן : אתה עצמך.
אני לא חושבת שילד אמור לאהוב יותר מהכל את הוריו. בגיל ילדות הוא תלוי בהם לשם ביטחונו.
אתה שלא קיבלת ביטחון אלא התעללות מינית , מנסה לשווא לקבל את הביטחון והקשר שלא יהיה לעולם.

אשמח לקרוא אם תוסיף לכתוב.
יפית*
הצטרפות: 02 פברואר 2005, 20:43

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי יפית* »

גם אני ממליצה על NLP מנסיון. עלי זה עבד כמו קסם. בכל מיקרה אני מקווה שהעצות שקיבלת פה יעזרו לך למצוא את הדרך שנכונה עבורך.
אמא_מודאגת*
הצטרפות: 29 אוקטובר 2003, 21:21

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי אמא_מודאגת* »

שלום,
בתי בת 13.5 סובלת בימים האחרונים מבעיות שינה. הולכת ומדברת מתוך שינה ומעבירה חפצים ממקום למקום.
האם יש דרך אלטרנטיבית להתמודד עם הנושא?
ראוי לציין כי בחמישה חודשים האחרונים סבלה מחרדות ופחדים הקשורים באובדן, פחד מוות ממחלות שלה ושל קרובי משפחה. טופלה על ידי פסיכולוגית, פרחי באך, הליכות בטבע נשימות עמוקות ותזונה בריאה.
כשמצבה השתפר הופיעו בעיות השינה.
בנוסף יש לה התקפי כעס על בני הבית. אני מניחה שקשור גם לגיל ההתבגרות והאיזון ההורמונלי. אולי יש עוד דרכים להגיע לאיזון? אשמח לקבל המלצות לטיפולים אלטרנטיביים.
תודה על העזרה.
אמא מודאגת
ליאורה_אורה*
הצטרפות: 07 מאי 2006, 07:05
דף אישי: הדף האישי של ליאורה_אורה*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי ליאורה_אורה* »

שלום אמא מודאגת,
הפסיכיאטריה האלטרנטיבית הכי טובה שאני מכירה זו הומאופטיה קלאסית. מניסיון אישי זה נוגע ברבדים רגשיים עמוקים. אפשר במקביל לטיפול פסיכולוגי. אם את צריכה המלצה על הומיאופטית באיזור המרכז אשמח לעזור לך.
בריאות שלמה, ליאורה
אמא_מודאגת*
הצטרפות: 29 אוקטובר 2003, 21:21

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי אמא_מודאגת* »

ליאורה אורה
תודה על העזרה.
אשמח לקבל המלצה על הומיאופטית במרכז.
אליס_מיאו*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2007, 00:28
דף אישי: הדף האישי של אליס_מיאו*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי אליס_מיאו* »

מכמה סיבות, הפיזית הגוף ייצר יותר סרטונין בכוחות עצמו כי הוא כבר למד בעזרת התרופות לבצע את זה.

אילה א, יש סימוכין לכך? תוכלי להסביר לי / להביא לי קישורים? לא שמעתי על זה אף פעם ואני לוקחת תרופות נגד דיכאון כבר כשנה ומשהו,
כעת אני בשלב בו אני חושבת להפסיק אך באמת לא בטוחה האם אני רוצה להפסיק בגלל שאני מרגישה טוב והתרופות משפיעות,
או שכבר אין לי צורך לקחת אותן...
אורה_גבריאלי*
הצטרפות: 22 אוגוסט 2004, 08:36
דף אישי: הדף האישי של אורה_גבריאלי*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי אורה_גבריאלי* »

ישנו פסיכיאטר בשם ד"ר איגור סלגניק במרכז הרפואי שער מנשה שפיתח שיטה מעניינת מאוד של עבודה עם נפגעי נפש (מסוגים מסוימים) באמצעות דמויות. זה נקרא RGFT ויש לזה במקרים רבים תוצאות משמחות ומפתיעות מאוד.
יסכו_נט*
הצטרפות: 22 אוקטובר 2007, 21:34
דף אישי: הדף האישי של יסכו_נט*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי יסכו_נט* »

יש מרכז טיפולים אלטרנטיבי בהרדוף בטח להם יש מידע רציני בתחום
אליס_מיאו*
הצטרפות: 27 אוקטובר 2007, 00:28
דף אישי: הדף האישי של אליס_מיאו*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי אליס_מיאו* »

יש מרכז טיפולים אלטרנטיבי בהרדוף

אפשר עוד פרטים?
ראויה_לטוב*
הצטרפות: 07 ינואר 2012, 21:49

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי ראויה_לטוב* »

הי! מעוניינת בהמלצה על פסיכיאטר שעובד עם הכללית באזור המרכז. תודה! ניתן לענות בדף המלצות מטפלים בריאות הנפש.
אישה_במסע*
הצטרפות: 29 מרץ 2012, 10:55

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי אישה_במסע* »

למישהי יש רעיון מה לעשות עם הדף הזה? לאחד לאנשהו? או אולי דף למחיקה?
טלי_ב*
הצטרפות: 12 נובמבר 2012, 12:07
דף אישי: הדף האישי של טלי_ב*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי טלי_ב* »

לדעתי למחיקה. יש דפים אחרים על טיפול נפשי אלטרנטיבי, ואין כאן ממש מידע ייחודי אלא יותר ייעוץ פרטני למישהו שכבר לא כאן.
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

פסיכיאטריה אלטרנטיבית

שליחה על ידי בשמת_א* »

מה שכתבה פה תמי גלילי שווה לשמור.
גם כתיבת בוקר כתבה הצעה ששווה שתהיה איפשהו.
השאלה איפה?
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”