פיסורה הצילו
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
פיסורה הצילו
שלום לכולם אני שבועיים לאחר ניתוח פיסורה יותר נכון שתי פיסורות אחת בשעה 6 ואחת בשעה 12 ואני רוצה להגיד לכם שהכאבים בלתי נסבליםובמיוחד אחרי הניתוח כשבוע שהיה סיוט שאני לא מאחלת לשונאי !! כ10 ימים קיבלתי זריקות וולטרן בישבן שקצת הקלו אבל החלו כאבים בשרירים עד היום כאבי תופת בישבן ובשריר, הפסקתי להזריק כי הבנתי שבגלל הפיס ורה אני הולכת לדפוק את הכיבה והכליות!! בקיצור מיואשת מאוד גם הניתוח לא הקל אפילו במעט והכי מעצבן לשמוע מהמנתח שצריך זמן וסבלנות!!! אויייייי כמה אפשר 6 שנים של סבל און אן אוף חשבתי שהניתוח יעזור או יקל ואין הטבה בכלל ועוד דבר אני אוכלת רק מבושל ודגים ופירות בלי עוגות לחם שוקולד ודומיו ובכל זאת אין שינוי ואני גם שותה פגלקס נוו כבר 6 שנים... הייאוש הייאוש מה יהיה עם הכאבים של הסכינים בישבן!!!!!
-
- הצטרפות: 22 אפריל 2013, 20:35
פיסורה הצילו
היי פלוני אלמוני,
אני סובלת גם כן מפיסורה כרונית כבר קרוב לחצי שנה( חודש אחרי שנכנסתי להריון) ,
אחרי כאבים איומים וצרחות , כמויות של שמן פארפין, שינוי בתזונה, נורמלקס על בסיס קבוע ,
ועדיין כאב....
ניסיתי פורמולת נונא, יקר... אבל הכאב הזה היה נוראי.
זה עזר.... היו לי ימים מאושרים של שירותים מענגים ( כן, רק מי שסובל יבין את זה )
אני מודה,
אבל חייבים לשמור אחרי זה על תזונה טובה .
זה חזר לי בגלל כמה פעמים של צואה קשה....
אבל לא באותו הכאב.
עכשיו אני ממשיכה שוב בטיפולים, יש הקלה כבר שוב...
אחרי דוקטורט שעשיתי על הנושא יש לי כמה רעיונות שאני ממליצה שמקלים על הפיסורה ששווה לנסות באמונה!!
מהכל
גם מהטוסיק!
רפואה שלימה לכל חולי עמו ישראל!!!
אמן.
אני סובלת גם כן מפיסורה כרונית כבר קרוב לחצי שנה( חודש אחרי שנכנסתי להריון) ,
אחרי כאבים איומים וצרחות , כמויות של שמן פארפין, שינוי בתזונה, נורמלקס על בסיס קבוע ,
ועדיין כאב....
ניסיתי פורמולת נונא, יקר... אבל הכאב הזה היה נוראי.
זה עזר.... היו לי ימים מאושרים של שירותים מענגים ( כן, רק מי שסובל יבין את זה )
אני מודה,
אבל חייבים לשמור אחרי זה על תזונה טובה .
זה חזר לי בגלל כמה פעמים של צואה קשה....
אבל לא באותו הכאב.
עכשיו אני ממשיכה שוב בטיפולים, יש הקלה כבר שוב...
אחרי דוקטורט שעשיתי על הנושא יש לי כמה רעיונות שאני ממליצה שמקלים על הפיסורה ששווה לנסות באמונה!!
- אמבטיות עם סינטבון ( כן כן, הסבוןכביסה של פעם אדום כזה) לגרד כרבע סבון לתוך אמבטיית עם מים חמימים שמכסה את הטוסיק. לשבת איזה 20 דקות פעמיים שלוש ביום. אחרי זה רצוי למרוח קרם לחות באזורי הגוף מלבד פי הטבעת , הסינטבון מייבש.
- להרטיב פדים ולשים במקפיא, אחרי יציאה זה מקרר את האזור ומקל על הכאב.
- פייבר 1 של נסטלה, לאכול כל בוקר!
- ללכת כל בוקר או כל ערב, בשעה קבועה , בהתחלה לנסות רק לשבת כמה רגעים ( לפעמים יש ואנחנו לא מרגישים) לפחות לנסות ליצור קביעות של יציאה סדירה.
- מים מים מים מים לחם קמח מלא ולא הרבה, יוגורט, אשל ותפוז בלילה... )
מהכל
גם מהטוסיק!
רפואה שלימה לכל חולי עמו ישראל!!!
אמן.
פיסורה הצילו
בעלי סבל מאוד מפיסורה, טיפול של בערך חודש בפורמולת נונא פתר את העניין לגמרי.
הטיפול הוא מעין משחה ששומרים במקפיא וכל יום (נדמה לי שבהתחלה גם פעמיים ביום) עוטפים בפד גזה את המשחה ושמים על המקום לכמה דקות.
יש לציין כי במהלך הטיפול הם ממליצים להשתמש בנורמלקס כדי לרכך את הצואה ולאפשר למקום להחלים.
בכל מקרה נראה לי שבמקביל לכל טיפול מקומי (משחה וכו') כדאי להשתמש לתקופה גם בנורמלקס כי אחרת זה כל פעם נפצע מחדש.
דרך אגב למקרי חירום משחה של עזרקאין שמרדימה קצת את המקום הייתה מקלה. אבל זה כמובן לא פותר את הצרה הנוראית הזאת..
ומעל לכל חשוב לבדוק האם שינוי תזונה ישפר את המצב.
תרגישי טוב
הטיפול הוא מעין משחה ששומרים במקפיא וכל יום (נדמה לי שבהתחלה גם פעמיים ביום) עוטפים בפד גזה את המשחה ושמים על המקום לכמה דקות.
יש לציין כי במהלך הטיפול הם ממליצים להשתמש בנורמלקס כדי לרכך את הצואה ולאפשר למקום להחלים.
בכל מקרה נראה לי שבמקביל לכל טיפול מקומי (משחה וכו') כדאי להשתמש לתקופה גם בנורמלקס כי אחרת זה כל פעם נפצע מחדש.
דרך אגב למקרי חירום משחה של עזרקאין שמרדימה קצת את המקום הייתה מקלה. אבל זה כמובן לא פותר את הצרה הנוראית הזאת..
ומעל לכל חשוב לבדוק האם שינוי תזונה ישפר את המצב.
תרגישי טוב
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
פיסורה הצילו
בנוסף ובמקביל לטיפול משחתי מומלץ (אני ממליצה) לקבל סדרת טיפולים בשיטת פאולה
גילוי נאות
אני מטפלת בשיטה כבר 16 שנים, וזה עובד!!! בדרך כלל
גילוי נאות
אני מטפלת בשיטה כבר 16 שנים, וזה עובד!!! בדרך כלל
פיסורה הצילו
שלום לכולם אני חודש וחצי לאחר ניתוח פיסורה עדיין עם כאבים לאחרונה מה שמקל זה משחת נפידיפין ארבע פעמים ביום וכמובן שתיית פגלקס ארבע פעמים ביום לריכוך הצואה לא נוגעת בעגבניות לימונים ובכל מזון שגורם לחומציות , מקווה שיהיה שינוי בקרוב ממש מתסכל!!!
-
פיסורה הצילו
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
ליבי עם כולם.
אני סובלת מהדבר הזה בערך מגיל 3, עם הפסקות. כשהייתי קטנה לא יכולתי להתמודד עם הכאב אז הייתי מתאפקת במשך שבוע שלם, ורק כשכבר ממש לא יכולתי הייתי נכנסת לשירותים ומתענה, ואז לא רוצה לחזור לשם שוב במשך שבוע שלם... הייתי חסרת אונים, והחוויה הנוראית של סבל שאין לו שום מוצא, שההורים לא יכולים לעזור בו, שהעולם פשוט גדול ממני- ממש יצרה בי טראומה.
כשגדלתי הבנתי שאין ברירה ואני חייבת להיכנס לשירותים כל יום ויהי מה, לא משנה כמה זה כואב. לאורך הילדות היו תקופות נוראיות ותקופות של שקט... בשנתיים האחרונות כמעט וכבר שכחתי מהזוועה.
עד שלפני כמה חודשים קיבלתי את זה לפרצוף.
פיסורה איומה ונוראה שהתחילה מעצירות, שנמשכה כמעט חודש עד שהבנתי לראשונה שאולי יש איך לטפל. עלי לציין שעד אז הפיסורות עברו באופן ספונטני, או שפשוט טיפלתי בעצמי אינטואיטיבית.
הפעם היה לי ברור שיש כאן משהו נפשי מאוד תקוע שיוצר את הפיסורה הזו. הייתי נכונה ללמוד את השיעור. קודם כל, הקשר בין הלחץ, האכילה הרגשית והפיסורה היה בהיר מתמיד.
אני מוצאת שמה שהכי קשה להתמודד איתו בכל הסיפור הזה, מבחינה נפשית, זו תחושת חוסר האונים ופחד המוות. פחד שזה לא יחלים, שזה יימשך ככה לעד, שכל החיים שלי יראו ככה מעכשיו. פחד להצטרך לוותר על כל התכנונים והחלומות, פחד להישאר לבד.
לאחר שניסיתי את הנפידיפין וושמן הפרפין ללא שום תוצאות ואפלו החרפה (שימו לב! נפידיפין גורם להרחבת כלי דם, מה שממש טפשי לעשות כשיש גם טחורים...), למזלי הרב גיליתי את פורמולת נונא.
קומפרסים של 20 דק פעם ביום, ותוך יומיים חל שיפור משמעותי, תוך שבועיים הפיסורה נרפאה. השתמשתי בפגלקס לכל אורך התקופה.
מאז, (לפני שלושה חודשים), הפיסורה חזרה כבר 3 פעמים. בפעם הראשונה הצלחתי לפתור אותה עם שארית הנונא, בפעם השניה- תפסתי מוקדם והשתמשתי בשמן מעולה שדוד שלי רקח למעני,
אבל הפעם, שנמשכת כבר שבועיים, אני מרגישה די תקועה.
אמנם הכאבים האיומים והנוראים לא חזרו לרמה המחרידה של לפני שלושה חודשים, אבל שוב, מאוד מאוד קשה להרפות ולהשלים עם הכאב, כשכל כך מפחיד להיות בו.
אני מרגישה עמוק בפנים שהחלמה אמיתית מתאפשרת רק כשמרפים לחלוטין את ההחזקה, את הכיווץ והפחד. כשמסכימים למות. מהמקום הזה אפשר גם לעזור לגוף ולטפל בו, אבל זה לא נעשה ממקום של סטרס ופחד מוות, שרק מגביר את הכיווץ.
הפגלקס גם התגלה כחיוני לצערי הרב, כי הפעם השניה שהפיסורה חזרה היתה כשניסיתי להיגמל ממנו, ואז הייתי לחוצה ונכנסתי לאכילה רגשית- ולמחרת זה קרה.
אני יכולה לשתף שאצלי לפחות, הסוגיה שסביבה כל זה נע היא בין הצורך להיות בשליטה, לתכנן, לקבוע מראש ולעמוד ביעדים וציפיות, לבין הצורך להיות חופשיה או יותר מזה, לדאוג שלא אתעלם מצרכיי הבסיסיים. הפיסורה הופכת להיות ממש אמצעי מניעה לפעולות שנובעות מצורך לרָצות אחרים או מתוך סטרס קיומי.
שוב, ליבי עם כולם וכולן. אני שוקלת לקנות שוב את פורמולת נונא, אבל המחיר מרתיע וגם יש קושי עם צורת האחסון (חייבים מקפיא). למישהו יש המלצה למשחה טבעית שכן עשתה את העבודה?
תודה!
ליבי עם כולם.
אני סובלת מהדבר הזה בערך מגיל 3, עם הפסקות. כשהייתי קטנה לא יכולתי להתמודד עם הכאב אז הייתי מתאפקת במשך שבוע שלם, ורק כשכבר ממש לא יכולתי הייתי נכנסת לשירותים ומתענה, ואז לא רוצה לחזור לשם שוב במשך שבוע שלם... הייתי חסרת אונים, והחוויה הנוראית של סבל שאין לו שום מוצא, שההורים לא יכולים לעזור בו, שהעולם פשוט גדול ממני- ממש יצרה בי טראומה.
כשגדלתי הבנתי שאין ברירה ואני חייבת להיכנס לשירותים כל יום ויהי מה, לא משנה כמה זה כואב. לאורך הילדות היו תקופות נוראיות ותקופות של שקט... בשנתיים האחרונות כמעט וכבר שכחתי מהזוועה.
עד שלפני כמה חודשים קיבלתי את זה לפרצוף.
פיסורה איומה ונוראה שהתחילה מעצירות, שנמשכה כמעט חודש עד שהבנתי לראשונה שאולי יש איך לטפל. עלי לציין שעד אז הפיסורות עברו באופן ספונטני, או שפשוט טיפלתי בעצמי אינטואיטיבית.
הפעם היה לי ברור שיש כאן משהו נפשי מאוד תקוע שיוצר את הפיסורה הזו. הייתי נכונה ללמוד את השיעור. קודם כל, הקשר בין הלחץ, האכילה הרגשית והפיסורה היה בהיר מתמיד.
אני מוצאת שמה שהכי קשה להתמודד איתו בכל הסיפור הזה, מבחינה נפשית, זו תחושת חוסר האונים ופחד המוות. פחד שזה לא יחלים, שזה יימשך ככה לעד, שכל החיים שלי יראו ככה מעכשיו. פחד להצטרך לוותר על כל התכנונים והחלומות, פחד להישאר לבד.
לאחר שניסיתי את הנפידיפין וושמן הפרפין ללא שום תוצאות ואפלו החרפה (שימו לב! נפידיפין גורם להרחבת כלי דם, מה שממש טפשי לעשות כשיש גם טחורים...), למזלי הרב גיליתי את פורמולת נונא.
קומפרסים של 20 דק פעם ביום, ותוך יומיים חל שיפור משמעותי, תוך שבועיים הפיסורה נרפאה. השתמשתי בפגלקס לכל אורך התקופה.
מאז, (לפני שלושה חודשים), הפיסורה חזרה כבר 3 פעמים. בפעם הראשונה הצלחתי לפתור אותה עם שארית הנונא, בפעם השניה- תפסתי מוקדם והשתמשתי בשמן מעולה שדוד שלי רקח למעני,
אבל הפעם, שנמשכת כבר שבועיים, אני מרגישה די תקועה.
אמנם הכאבים האיומים והנוראים לא חזרו לרמה המחרידה של לפני שלושה חודשים, אבל שוב, מאוד מאוד קשה להרפות ולהשלים עם הכאב, כשכל כך מפחיד להיות בו.
אני מרגישה עמוק בפנים שהחלמה אמיתית מתאפשרת רק כשמרפים לחלוטין את ההחזקה, את הכיווץ והפחד. כשמסכימים למות. מהמקום הזה אפשר גם לעזור לגוף ולטפל בו, אבל זה לא נעשה ממקום של סטרס ופחד מוות, שרק מגביר את הכיווץ.
הפגלקס גם התגלה כחיוני לצערי הרב, כי הפעם השניה שהפיסורה חזרה היתה כשניסיתי להיגמל ממנו, ואז הייתי לחוצה ונכנסתי לאכילה רגשית- ולמחרת זה קרה.
אני יכולה לשתף שאצלי לפחות, הסוגיה שסביבה כל זה נע היא בין הצורך להיות בשליטה, לתכנן, לקבוע מראש ולעמוד ביעדים וציפיות, לבין הצורך להיות חופשיה או יותר מזה, לדאוג שלא אתעלם מצרכיי הבסיסיים. הפיסורה הופכת להיות ממש אמצעי מניעה לפעולות שנובעות מצורך לרָצות אחרים או מתוך סטרס קיומי.
שוב, ליבי עם כולם וכולן. אני שוקלת לקנות שוב את פורמולת נונא, אבל המחיר מרתיע וגם יש קושי עם צורת האחסון (חייבים מקפיא). למישהו יש המלצה למשחה טבעית שכן עשתה את העבודה?
תודה!
פיסורה הצילו
וואו, פלוני, נשמע קשה במיוחד.
אני סובלת מפיסורה כרונית חצי שנה וזה נראה לי יותר מידי. סוף העולם ממש.
ניסיתי נונא- אמת, זה הציל אותי.
יקר ממש - אבל הכאב הזה היה קשה מידי לעיכול.
אומנם זה חזר שוב , אבל כבר לא באותה עוצמה.
כנראה זה עזר במשהו. אני מאמינה בריפוי של זה. אבל הכל בתזונה. כמה שמעצבן לשמוע את זה שאתה סובל כ״כ.
אני בעיקר עושה ניסויים.קראתי על זה מלא. הכל אני מנסה. יש שיפור.
ועוד העניין אצלי שאני בהריון ככה שלא נפתחו בפניי תקוות רבות מידי מלבד תרופות טבעיות.
קודם תבקשי עזרקאין מהרופא שלך למקרים קשים. זה מרפה ומרדים את האיזור וכבר מקל.
ואז תתחילי בטיפולים טבעיים:
הכי חשוב זה תזונה טובה ועקבית !!!!!!!
בלי לחם לבן, 2 פירות כל יום , סלט בכל ארוחה.
פשתן טחון, קוואקר, אשל, סלק (!!!), פירות יבשים.
יש לי כמה דברים שעזרו לי , תנסי, זה לא יזיק
בנפייבר כל בוקר, הרבה מים במשך כל היום(זה חשוב לחלק את זה במיוחד בבוקר)
אמבטיות סינטבון, הרפייה בזמן היציאה- ״לנפח בלון״ במקום לדחוף חזק- יציאה כל בוקר ויהי מה.
שמן פשתן עם יוגורט כל לילה. שמן זרעי המפ.
תנסי, זה עובר בסוף!!!
או לפחות מקל, אל תתיאשי!
בהצלחה ורפואה שלמה יקירה!
אני סובלת מפיסורה כרונית חצי שנה וזה נראה לי יותר מידי. סוף העולם ממש.
ניסיתי נונא- אמת, זה הציל אותי.
יקר ממש - אבל הכאב הזה היה קשה מידי לעיכול.
אומנם זה חזר שוב , אבל כבר לא באותה עוצמה.
כנראה זה עזר במשהו. אני מאמינה בריפוי של זה. אבל הכל בתזונה. כמה שמעצבן לשמוע את זה שאתה סובל כ״כ.
אני בעיקר עושה ניסויים.קראתי על זה מלא. הכל אני מנסה. יש שיפור.
ועוד העניין אצלי שאני בהריון ככה שלא נפתחו בפניי תקוות רבות מידי מלבד תרופות טבעיות.
קודם תבקשי עזרקאין מהרופא שלך למקרים קשים. זה מרפה ומרדים את האיזור וכבר מקל.
ואז תתחילי בטיפולים טבעיים:
הכי חשוב זה תזונה טובה ועקבית !!!!!!!
בלי לחם לבן, 2 פירות כל יום , סלט בכל ארוחה.
פשתן טחון, קוואקר, אשל, סלק (!!!), פירות יבשים.
יש לי כמה דברים שעזרו לי , תנסי, זה לא יזיק
בנפייבר כל בוקר, הרבה מים במשך כל היום(זה חשוב לחלק את זה במיוחד בבוקר)
אמבטיות סינטבון, הרפייה בזמן היציאה- ״לנפח בלון״ במקום לדחוף חזק- יציאה כל בוקר ויהי מה.
שמן פשתן עם יוגורט כל לילה. שמן זרעי המפ.
תנסי, זה עובר בסוף!!!
או לפחות מקל, אל תתיאשי!
בהצלחה ורפואה שלמה יקירה!
פיסורה הצילו
קניתי היום כדורי מגנזיום עם b 6 וימים יגידו בקיצור מנסה הכל רק שתעבור הפיסורה הזאת!!!!!!!!
-
- הצטרפות: 20 יולי 2006, 17:14
פיסורה הצילו
רציתי לעדכן אני עוברת ניתוח פיסורה שני ב13/8 לצערי הרב , להזכירכם לפני חודשיים וחצי עברתי ניתוח חיתוך סוגרים שנכשל הכאבים איומים עד היום, לחג התייעצות עם פרופסור הוא אמר ניתוח והכי קשהלי שהוא אומר לי שההחלטה קשה מאוד ואני נורא פוחדת בקיצור הוא לא משלה אותי... מישהו עבר חווה?????? מקרה דומה ??
אהה יש לציין בניתוח הזה הוא כורת את הפיסורה ומשאיר פצע פתוח כי הוא טוען שבעבר היו סוגרים וזה גרם לצלקות וזיהומים.. מקווה לעדכן אחרי הניתוח כבר רוצה להחלים נמאס לי אני מאוד מיואשת
אהה יש לציין בניתוח הזה הוא כורת את הפיסורה ומשאיר פצע פתוח כי הוא טוען שבעבר היו סוגרים וזה גרם לצלקות וזיהומים.. מקווה לעדכן אחרי הניתוח כבר רוצה להחלים נמאס לי אני מאוד מיואשת
-
פיסורה הצילו
הכוונה החלמה קשה מאוד !!!!!!
-
פיסורה הצילו
למה אתן לא מנסות שיטת פאולה?
לא חבל
זה עוזר באמת, עדיף לנסות לפני כל החיתוכים האלה....
סובלת תתקשרי!!!
03-5289717
לא חבל
זה עוזר באמת, עדיף לנסות לפני כל החיתוכים האלה....
סובלת תתקשרי!!!
03-5289717
-
- הצטרפות: 07 אוגוסט 2013, 19:56
פיסורה הצילו
חושב על לשים תרסיס פלסטר לפני יציאה... מה אתם אומרים
-
פיסורה הצילו
לא מומלץ בכלל... זה שורף בטרוף ולא באמת עושה את העבודה...
לא מומלץ בכלל... זה שורף בטרוף ולא באמת עושה את העבודה...
פיסורה הצילו
אחרי הרבה זמן של ניסיונות מכל המשחות היקרות והפורמלות שניסיתי,
בייבי פסטה הרגיעה וריפאה לי את הפיסורה!!!
שווה לנסות
בייבי פסטה הרגיעה וריפאה לי את הפיסורה!!!
שווה לנסות
-
פיסורה הצילו
למשחת הנונה יש הצלחה בפעם הראשונה וכשזה חוזר שוב אז זה פחות מצליח
למשחת הנונה יש הצלחה בפעם הראשונה וכשזה חוזר שוב אז זה פחות מצליח
-
פיסורה הצילו
מישהו ניסה את המשחות של ״שמן טוב״?
-
פיסורה הצילו
יש לי בשבילכם המלצה מדהימה.....
לפני שלוש שנים סבלתי עבורה אחרי לידה וניסיתי העל מבכל ובאמת שכלום לא עזר לי לבסוף רוקח מבית מרקחת עם מוצרים טבעיים המליץ לי על משהו לשתייה שנקר ״בלסם ירושלמי״ זה לא הקל זה פשוט ריפא את הפיסורה לחלוטיןןןןן ועכשיו היא חזרה ובגדול הבעיה שאני בתחילת הריון ואסור לקחת את זה בהריון... אז אני פונה לכיוון של דיקור סיני ואם לא תהיה ברירה אני אקנה את הפורמולות נונא אבל כל מי שלא בהריון וסובל מפיסורה אל תתבלבלו בכלל תקנו ״בלזם ירושלמי״ ותחיו מחדש... בהצלחה!!!
לפני שלוש שנים סבלתי עבורה אחרי לידה וניסיתי העל מבכל ובאמת שכלום לא עזר לי לבסוף רוקח מבית מרקחת עם מוצרים טבעיים המליץ לי על משהו לשתייה שנקר ״בלסם ירושלמי״ זה לא הקל זה פשוט ריפא את הפיסורה לחלוטיןןןןן ועכשיו היא חזרה ובגדול הבעיה שאני בתחילת הריון ואסור לקחת את זה בהריון... אז אני פונה לכיוון של דיקור סיני ואם לא תהיה ברירה אני אקנה את הפורמולות נונא אבל כל מי שלא בהריון וסובל מפיסורה אל תתבלבלו בכלל תקנו ״בלזם ירושלמי״ ותחיו מחדש... בהצלחה!!!
-
פיסורה הצילו
סבלתי מפיסורה אחרי לידה
-
פיסורה הצילו
האם להשתמש בקרח כהרגעה לא מכווץ את כלי הדם ולכן יכול לגרום לנזק גדול יותר ולקושי בריפוי? שהרי משחת ניפדיפין מרחיבה את כלי הדם.. האם אין פה סתירה?
האם להשתמש בקרח כהרגעה לא מכווץ את כלי הדם ולכן יכול לגרום לנזק גדול יותר ולקושי בריפוי? שהרי משחת ניפדיפין מרחיבה את כלי הדם.. האם אין פה סתירה?
-
פיסורה הצילו
שלום. מה זה בלסם ירושלמי. בגוגל לא מצאתי כלום על זה. האם זה סוג שך שמן שמרכך? ששותים? מורחים?.תענו ובכך תעזרו לסובלים.תודה
וכמובן. איפה קונים
וכמובן. איפה קונים
-
פיסורה הצילו
מי ניסתה כדורי מגנזיום? עוזר באמת?
-
פיסורה הצילו
אני ניסיתי את נונה תקופה ארוכה של 4 שבועות לפי הכתוב. נ א ד ה !!!!
-
פיסורה הצילו
בלזאם ירושלמי הוא של חברת ראן צמחים חפשו בגוגל יש טלפון של החברה והם יוכלו להפנות אתכם לחנויות לפי מקום מגורכם הלוואי ויכולתי להשתמש בזה אבל אני בהריון וזה אסור לשימוש בהריון...זה ממש הציל אותי לפני 3 שנים!!!
-
פיסורה הצילו
לפני כמה שנים "זכיתי" לגלות את כאבי הפיסורה המפתיעים בעוצמתם ...אחרי משחות שונות שנתנו הרופאים הגעתי לפרוקטולוג שהדגים לי משחת ניפדיפין שרוקחים ע"פ הזמנה בבתי מרקחת.אפשר בסורפארם עולה כ 200 שח ואפשר לתבוע את הרוב ממכבי. ההרגשה היא כמו לאכול סוכריית מנטה חזקה דרך התחת. מרגיע כל כאב.
לפני כמה שנים "זכיתי" לגלות את כאבי הפיסורה המפתיעים בעוצמתם ...אחרי משחות שונות שנתנו הרופאים הגעתי לפרוקטולוג שהדגים לי משחת ניפדיפין שרוקחים ע"פ הזמנה בבתי מרקחת.אפשר בסורפארם עולה כ 200 שח ואפשר לתבוע את הרוב ממכבי. ההרגשה היא כמו לאכול סוכריית מנטה חזקה דרך התחת. מרגיע כל כאב.
-
פיסורה הצילו
טוב הבטחתי לעדכן לפני שלושה ימים עברתי ניתוח פיסורה בפעם השנייה!! הראשון חיתוך השריר בצד שמאל כישלון שאין מילים כנראה הרופאה שניתחה אותי לא חתכה מספיק וסבלתי שלושה וחצי חודשים מכאבי תופת יום יומיים ונוסיף את החודש לפני הניתוח אוייייי סיוט, פניתי לפרופסור בצפון שלא הבטיח הרים וגבהות אמר שיקח חודש לריפוי כי הפעם הור עשה לי כריתת פיסורה כולל הפליקי שהיה מחובר כי אצלי היה כרוני ופיסורה עמוקה מאוד כאמור עברו שלושה ימים הכאבים נסבלים עוברים עם אדוויל הרבה שטיפות מקווה לישועות, מסקנה תמיד תלכו לרופא שמתמחה בבעיה ולא רופא כללי אם הייתי נגשת אליו מלכתחילה היום לא הייתי במצב הזה, בניתוח הראשון נזקקתי לזריקות וולטרן מרוב כאבים היה לי חששות גם מהפעם הזו אבל כנראה שנופלים בידים טובות ונכונות אז הכל טוב .. נורא חששתי כי עשיתי לניתוח יום לפני ערב חג.. ואם יש בעיה למי תפנה?! בקיצור רק בריאות ותאכלו הרבה פרות ירקות ותשתו מים וכמובן אני לוקחת שלוש פעמים ביום כף שמן זית זה עוזר לסיכוך בהצלחה
-
פיסורה הצילו
למי ששאל לגבי מגנזיום אז לי בכל אופן לא עזר בכלל!!
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2013, 11:38
פיסורה הצילו
מישהו התנסה בסווידיש ביטר לעניין הפיס ורה?
פנימי /חיצוני?
מישהו התנסה בסווידיש ביטר לעניין הפיס ורה?
פנימי /חיצוני?
-
פיסורה הצילו
חברים יש לי שני פתרונות עבורכם.. זה לא מקל זה ממש מרפא מהביון אישי שלי
- בלזאם ירושלמי לשתייה כל יום כף ניתן לרכוש דרך חברת ראן צמחים לחפש בגוגל
- משחה של חברת שמן טוב לפיסורה ריפאה לי את בפיסורה... ניתן לחפש אותם גם בגוגל...זה עובד
-
פיסורה הצילו
שתחליטו=תרפאו
פיסורה הצילו
הבטחתי לעדכן אז ככה, עברתי ניתוח שני ותודה לאל ואחר כך לפרופסור דואק המלאך שהציל אותי!!! עברתי חצי שנה של גיהנום עם כאבים שלא נדע!! אז ככה למי שלא קרא את הסיפור שלי, בחודש מאי האחרון התפרצה לי שוב הפיסורה לאחר ירידה דרסטית במשקל, הייתי סובלת ממנה שש שנים און אן אוף הפעם היא באה והחליטה למרר לי את החיים, נותחתי בסוף מאי אצל כירורגית ומה אומר הסבל היה בלתי נסבל שהצטרכתי זריקות וולטרן לשיכוך הכאב לא היה לי יום ולא לילה, בנוסף היא לא הנחתה אותי כמו שצריך והיציאות היו לא הכי טובות, עד שהגעתי לפרופסור דואק עברו שלושה חודשים של בכי כאבים שהייתי מושבתת אפילו לצאת בחוץ לא יכולתי לתכנן שעה קדימה מבחינתי היה סיוט, זו שניתחה אותי יש לציין היתה מאוד אכפתית אבל כנראה שלא חתכה מספיק בשריר והכאב לא פסק, בקיצור הגעתי לפרופסור והוא ראה את המקום ואמר לי חד משמעית ניתוח!! ודרך אגב הספקתי מעט להכירו והוא סתם לא ממליץ, עברתי ניתוח בפעם השניה שנקראת כריתת פיסורה שזה אומר ניקוי המקום כולל הורדת הפליקי שנוצר מהפיסורה והרחבת הפיסורה על מנת שתוכל להחלים יותר מהר,שהזרימת דם תהיה יותר טובה, תודה לאל היום אני פשוט נהנת להכנס לשירותי הבנאדם החזיר אותי לשפיות אני עדיין בתהליך החלמה אבל יום אחרי הניתוח כבר עמדתי על הרגליים להבדיל מהניתוח הקודם ששלושה חודשים בילתי במיטה!! אז ככה אני עדיין שותה פגלקס פעמיים ביום בוקר וערב עד שהמקום יחלים וגם עושה שטיפות משתדלת מאוד להיות פעילה על מנת שתהיה זרימת דם טובה, אוכלת סלט בכל ארוחה עם לימון ושמן זית, לאחר הניתוח לא אכלתי עגבניות כי זה ממש שרף אבל היום אני אוכלת הכל ולועסת היטב את האוכל, בקיצור יש תרופה וזה ניתוח והכי חשוב ליפול בידיים הנכונות מוסר השכל לא ללכת לעוד כירורג עם כל הכבוד אליהם ויש כבוד אלא לגשת למומחה בתחום והוא פרוקטולוג!!! אם הייתי מגיעה אליו מההתחלה אני בטוחה שניתוח שני כבר לא היה צריך, החלמה מהירה לכל חולי ישראל, אני יציץ מידי פעם פה אם למישהו יש שאלה בכייף שנה טובה
-
- הצטרפות: 01 אוקטובר 2013, 20:35
פיסורה הצילו
טחורים ופיסורה.. מפחדת פחד מוות להיכנס לשירותים ולכן גם בקושי אוכלת, רק מרק ירקות, לא יוצאת מהבית מהכאבים! מחר פעם ראשונה אצל פרוקטולוג אך הוא ביקש שאעשה חוקן ביתי לפני הביקור ואיני מסוגלת בגלל הכאב! מה עושים???
-
פיסורה הצילו
לולה
מה קורה?
מה קורה?
-
פיסורה הצילו
שנים חשבתי שיש לי פיסורה או טחורים..רק אחרי הניתוח מצאו לי בכלל פוליפים פנימיים תותח רופא בשם סיגל מת"א..מומחה לעיניני תחת!!
פיסורה הצילו
ממליצה בחום על פרופ' גדעון גולדמן,פרוקטולוג מומחה שפשוט מציל חיים. לא מייד ממליץ על ניתוח אלא קודם מנסה לעזור בשיטות קונבנציונאליות. סובלת מפיסורה כבר 4 שנים,זה בא והולך ואני צריכה ניתוח. העניין הוא שאני בהיריון חודש רביעי וזה קצת בעייתי עכשיו. מה לא ניסיתי....כל הדיאטה וכל הנסיונות כבר יצאו לי מהתחת(תרתי משמע). ברגע שאלד הולכת לניתוח ולגמור עם העניין אחת ולתמיד.
ממליצה בחום על פרופ' גדעון גולדמן,פרוקטולוג מומחה שפשוט מציל חיים. לא מייד ממליץ על ניתוח אלא קודם מנסה לעזור בשיטות קונבנציונאליות. סובלת מפיסורה כבר 4 שנים,זה בא והולך ואני צריכה ניתוח. העניין הוא שאני בהיריון חודש רביעי וזה קצת בעייתי עכשיו. מה לא ניסיתי....כל הדיאטה וכל הנסיונות כבר יצאו לי מהתחת(תרתי משמע). ברגע שאלד הולכת לניתוח ולגמור עם העניין אחת ולתמיד.
-
פיסורה הצילו
היי הריונית גם אני במצבך.....חודש רביעי עם כאבים אחרי כל יציאה..מה הציע לך הרופא עד הלידה?
-
פיסורה הצילו
ידידי היקרים מזה קשה לקרוא את כל העדויות הקשות האלה כשהטוסיק דואב איך זה שהרפואה עדיין לא מצאה לנו מזור ועוד על סבל שכזה...
אני הולכת לנסות רעיונות שונים שהועלו כאן - לפחות יש את התמיכה הנפלאה שלכם - ומקוה שמשהו מהם יעשה את הקסם
כי ממש אין חשק להמשיך כך את היום יום
אני הולכת לנסות רעיונות שונים שהועלו כאן - לפחות יש את התמיכה הנפלאה שלכם - ומקוה שמשהו מהם יעשה את הקסם
כי ממש אין חשק להמשיך כך את היום יום
-
פיסורה הצילו
שלום לכולם
אני עדין לא מאמינה- אבל זה אמיתי!!!!!!!!!
סובלת מפיססורה חצי שנה בלי יכולת לתפקד בכלל- לוקחת חופשים מהעבודה , מיוסרת עד מוות ובוכה מיסורים בכל פעם שאני חושבת שאני צריכה לשירותים..... וכל התחיל מאז הלידה...
בקיצור המליצו לי על ניתוח, ושמעתי שזה נורא- הניתוח- הוא יכול לגרום לאי שליטה ביציאות , בקיצור- גהינום עלי אדמות.... כפרת עוונות חבל על הזמן- כמו תינוקת....
בקיצור- ניסיתי ההההההההההההההכל , הממליס, שמן כזה וכזה, לאכול מזונות משלשלים, עזרקאין, הכלללללללל!!!!!!!
ופתאום ה' משמים שלח לי את התרופה שלי- שהסתכלתי על מי שהציע לי את זה כמו שמסתכלים על באבא שרלטן עם טורבן הודי ודולרים שנושרים מהקפלים של הג'לבייה....
כי לא האמנתי בכלל שיש מצב לטפל בזה ...
בקיצור- קוראים לזה המופיקס, וזה משחה+כדורים 100% טבעיים, ממש מתערובת צמחים, ומהיום הראשון- הרגשתי הקלה כל כך משמעותית כמו אחרי אפידורל...
בקיצור אחרי שבועיים כבר הרגשתי חדשההההההה, כאילו בחיים לא הייתה לי פיסורה...
(התרופה הזאת זה משהו שממריץ את מחזור הדם באזור הפגוע וגם יוצר רקמה שמגינה על הפצע- שזה בעצם הבעיה של הפיסורה, שאין לה אפשרות להתרפא היות והיא כל הזמן נפתחת מחדש בכל יציאה. )
זהו. אז מומלץ בחום- המופיקס פרו+המופיקס קרם, פלא אמיתי ומוכח.
שיהיה רפואה שלימה לכולם.
שלום לכולם
אני עדין לא מאמינה- אבל זה אמיתי!!!!!!!!!
סובלת מפיססורה חצי שנה בלי יכולת לתפקד בכלל- לוקחת חופשים מהעבודה , מיוסרת עד מוות ובוכה מיסורים בכל פעם שאני חושבת שאני צריכה לשירותים..... וכל התחיל מאז הלידה...
בקיצור המליצו לי על ניתוח, ושמעתי שזה נורא- הניתוח- הוא יכול לגרום לאי שליטה ביציאות , בקיצור- גהינום עלי אדמות.... כפרת עוונות חבל על הזמן- כמו תינוקת....
בקיצור- ניסיתי ההההההההההההההכל , הממליס, שמן כזה וכזה, לאכול מזונות משלשלים, עזרקאין, הכלללללללל!!!!!!!
ופתאום ה' משמים שלח לי את התרופה שלי- שהסתכלתי על מי שהציע לי את זה כמו שמסתכלים על באבא שרלטן עם טורבן הודי ודולרים שנושרים מהקפלים של הג'לבייה....
כי לא האמנתי בכלל שיש מצב לטפל בזה ...
בקיצור- קוראים לזה המופיקס, וזה משחה+כדורים 100% טבעיים, ממש מתערובת צמחים, ומהיום הראשון- הרגשתי הקלה כל כך משמעותית כמו אחרי אפידורל...
בקיצור אחרי שבועיים כבר הרגשתי חדשההההההה, כאילו בחיים לא הייתה לי פיסורה...
(התרופה הזאת זה משהו שממריץ את מחזור הדם באזור הפגוע וגם יוצר רקמה שמגינה על הפצע- שזה בעצם הבעיה של הפיסורה, שאין לה אפשרות להתרפא היות והיא כל הזמן נפתחת מחדש בכל יציאה. )
זהו. אז מומלץ בחום- המופיקס פרו+המופיקס קרם, פלא אמיתי ומוכח.
שיהיה רפואה שלימה לכולם.
-
פיסורה הצילו
פלוני אלמונית. אודה לך מאוד אם תוכלי לכתוב היכן רכשת את ההמופיקס. זקוקה לזה נואשות. מיואשת.
.
פלוני אלמונית. אודה לך מאוד אם תוכלי לכתוב היכן רכשת את ההמופיקס. זקוקה לזה נואשות. מיואשת.
.
פיסורה הצילו
יש לי פיסורה ואין לי חיים...קראתי כאן את התגובות ומקווה לנסות כמה מהן..הבעיה היא שאצלי זה קצת שונה, אני חוטפת את הכאבים בערך שעה אחרי שאני עושה בשירותים, הכאבים הם מטורפים..אני פשוט מתפסת על הקירות, והם יכולים להימשך גם כמה שעות...מה עושים? מרוב פחד מהכאבים אני עוצרת את עצמי בשירותים ומתאפקת למרות שאני צריכה לעשות, ולא בגלל שיש לי עצירות, למי שיש עיצה או מידע לגבי העברת הכאבים האלו, אשמח לשמוע
יש לי פיסורה ואין לי חיים...קראתי כאן את התגובות ומקווה לנסות כמה מהן..הבעיה היא שאצלי זה קצת שונה, אני חוטפת את הכאבים בערך שעה אחרי שאני עושה בשירותים, הכאבים הם מטורפים..אני פשוט מתפסת על הקירות, והם יכולים להימשך גם כמה שעות...מה עושים? מרוב פחד מהכאבים אני עוצרת את עצמי בשירותים ומתאפקת למרות שאני צריכה לעשות, ולא בגלל שיש לי עצירות, למי שיש עיצה או מידע לגבי העברת הכאבים האלו, אשמח לשמוע
פיסורה הצילו
במקרה של פיסורה צריך להזהר לא להגזים עם סיבים תזונתיים.
יותר מידי סיבים יגרום ליציאות נפוחות מרוב סיבים מה שמונע כמובן את ההחלמה של הפיסורה.
אבקת קונסיל כנ"ל - גורמת ליציאות נפוחות.
אבקת פגלקס (ניתן להשיג בכל בית מרקחת ללא מרשם) עבורי עשתה את ההבדל.
כיום בשילוב פגלקס, תפריט עם סיבים תזונתיים (אבל במידה) והרבה מים היציאות הפכו להיות רטובות רכות ועם נפח קטן כך שהפיסורה הפכה ממצב חירום למטרד שאני מקווה להפטר ממנו מקרוב.
ממליץ לנסות למי שלא מצליח להגיע ליציאות שאינם פוצעות.
יותר מידי סיבים יגרום ליציאות נפוחות מרוב סיבים מה שמונע כמובן את ההחלמה של הפיסורה.
אבקת קונסיל כנ"ל - גורמת ליציאות נפוחות.
אבקת פגלקס (ניתן להשיג בכל בית מרקחת ללא מרשם) עבורי עשתה את ההבדל.
כיום בשילוב פגלקס, תפריט עם סיבים תזונתיים (אבל במידה) והרבה מים היציאות הפכו להיות רטובות רכות ועם נפח קטן כך שהפיסורה הפכה ממצב חירום למטרד שאני מקווה להפטר ממנו מקרוב.
ממליץ לנסות למי שלא מצליח להגיע ליציאות שאינם פוצעות.
פיסורה הצילו
מתוסכלת יקרה,
מה שתארת - הכאב שמתחיל רק אחרי שעה מהיציאה זה דבר מוכר וידוע למי שסובל מפיסורה.
המחזור הנורא הזה של כאב אחרי כל יציאה יפסק רק שתצליחי לייצר יציאות שלא גורמות לפציעה.
התאפקות זה לא הפתרון כי בסוף זה יצא. ושהיציאה מתעכבת היא מאבדת מים ומתקשה כך שתצא הפציעה תהיה מירבית יחסית לצואה רכה.
הייתי במצב שלך לפני כחודש והשינוי המשמעותי מבחינתי היה בעזרת הבאים:
יש משחות שמעודדות את הריפוי ויש כאלה שמאלחשות במידת מה ועבור זה פני לרופא.
אבל ברגע שהפציעה החוזרת תפסיק הכאבים העזים חולפים וזה רק ברמת מטרד כל עוד מקפידים על הדיאטה...
מה שתארת - הכאב שמתחיל רק אחרי שעה מהיציאה זה דבר מוכר וידוע למי שסובל מפיסורה.
המחזור הנורא הזה של כאב אחרי כל יציאה יפסק רק שתצליחי לייצר יציאות שלא גורמות לפציעה.
התאפקות זה לא הפתרון כי בסוף זה יצא. ושהיציאה מתעכבת היא מאבדת מים ומתקשה כך שתצא הפציעה תהיה מירבית יחסית לצואה רכה.
הייתי במצב שלך לפני כחודש והשינוי המשמעותי מבחינתי היה בעזרת הבאים:
- שינוי תפריט לכזה שמשלב סיבים תזונתיים על חשבון מוצרי קמח לבן. אבל לא להגזים עם הסיבים. אני למשל פשוט דואג שבכל ארוחה יהיה מרכיב עשיר בסיבים שיתפוס כ-30-40% מהיקף הארוחה.
- אבקת פגלקס - מבחינתי אבקת הקסם. חייתי עם שינוי תזונתי מספר חודשים אבל רק ברגע שהתחלתי להשתמש בפגלקס היציאות הפכו להיות כמו בהזמנה: רכות ודקות.
- הרבה מים - 12 כוסות לפחות ביום.
יש משחות שמעודדות את הריפוי ויש כאלה שמאלחשות במידת מה ועבור זה פני לרופא.
אבל ברגע שהפציעה החוזרת תפסיק הכאבים העזים חולפים וזה רק ברמת מטרד כל עוד מקפידים על הדיאטה...
פיסורה הצילו
תודה ליאור, אנסה את האבקה הזאת..
-
פיסורה הצילו
בתירגול בשיטת פאולה אפשר ללמוד כיצד להרפות ביציאות וללמד את השריר הטבעתע להתרחב ולהרפות וכך לא להפצע
-
פיסורה הצילו
הי לי היה שלוש שנים פיסורה וכול מומחה הציע ניתוח פשוט סיוט כוח התרופות לא עזרו גם ההונאה לא עזרה חבל על הכסף עד שהגיע נס עם הרבה סבלנות שלוש פעמים ביום למלות אמבטיה עם מים חמים לשים שלוש טיפות שמן עץ התה ושמן לבנדר חופן של ציפורני חתול קונים את זה בחנות טבע זה עלים יבשים בלילה לשים על גזה כורכום שמן זית שמן אלפוחירה וקרם הממליס בערב ובבוקר שותים כף שמן זית בערב אני אוכלת קבוע ברנפלקס עשר צימוקים וקצת אגוזים ים חלב פשוט פלאים חברה תנסו רק סבלנות ומנצחים את הפיסורה בהצלחה
-
פיסורה הצילו
קצת טעויות הנונא שמוכרים לא עוזרת אל תקנו
-
פיסורה הצילו
האם הדברים שרשמו כאן מתאימים גם לילד בן 4?
בלזאם ירושלמי, המופיקס, פורמולת נונא?
היה לו פיסורה כמה פעמים ונתנו לו פרוקטוזורין למס' ימים ועבר לו אבל חוזר כל כמה זמן....
בלזאם ירושלמי, המופיקס, פורמולת נונא?
היה לו פיסורה כמה פעמים ונתנו לו פרוקטוזורין למס' ימים ועבר לו אבל חוזר כל כמה זמן....
-
- הצטרפות: 23 מרץ 2010, 04:50
פיסורה הצילו
אני סובלת כמה כמה חודשים מפיסורה. כשהחלטתי ללכת לרופא הוא נתן לי שמן פראפין שרק עזר זמנית וברגע שהפסקתי הבעיה החמירה קשות. אובדת עצות וסובלת קשות. מעדיפה לא להשתמש בתרופות כי זה לא עוזר לי
-
פיסורה הצילו
לכל הסובלים מפיסורה ,בשלושה חודשים אחרונים סבלתי מפיסורה נוראית,כאבים איומים,ניסיתי המון משחות ושום דבר לא עזר,הרופא הפנה אותי לניתוח.
ב"ה הגעתי למטפל שנתן לי המופיקס כדורים לבליעה ומשחה לפצע,תרופה מצמחים טבעי לגמרי,התרופה הזו פלא פלאים תוך יום הרגשתי שינוי ושהמקום מחלים,משהי כתבה פה על התרופה הזו,מסכימה עם כל מילה שלה.
והמחיר זול 140 ש"ח.
ממליצה בגדול,אל ייאוש,רפואה שלימה לכולם
מס' השלי לפרטים היכן לרכוש וכו' 052-6517740
לכל הסובלים מפיסורה ,בשלושה חודשים אחרונים סבלתי מפיסורה נוראית,כאבים איומים,ניסיתי המון משחות ושום דבר לא עזר,הרופא הפנה אותי לניתוח.
ב"ה הגעתי למטפל שנתן לי המופיקס כדורים לבליעה ומשחה לפצע,תרופה מצמחים טבעי לגמרי,התרופה הזו פלא פלאים תוך יום הרגשתי שינוי ושהמקום מחלים,משהי כתבה פה על התרופה הזו,מסכימה עם כל מילה שלה.
והמחיר זול 140 ש"ח.
ממליצה בגדול,אל ייאוש,רפואה שלימה לכולם
מס' השלי לפרטים היכן לרכוש וכו' 052-6517740
-
פיסורה הצילו
סובלת גם מטחורים וגם מפיסורה סבל נוראי... כבר 8 חודשים האם מישהו יודע משהו על פורמולת נונא? האם לטפל קודם בטחורים ואז בפיסורה?????
-
- הצטרפות: 18 פברואר 2014, 19:04
פיסורה הצילו
שלום רב סובלת מפיסורה כארבעה חודשים התייסרתי מכאבים עסים ,ניסיתי כמעט כל דבר אפשרי ,עד שלפני כשבוע ניגשתי לחנות טבע ופשוט רכשתי שמן מכבים של חברת קדם,בהמלצת המוכרת האדיבה שהסבירה כי בעצמה סבלה מפיסורה והחלה להשתמש בשמן וחלפה הפיסורה.לאחר ארבעה ימים של שימוש בשמן התחלתי להרגיש שיפור,אין דימום ואין כאב עז וצריבה.במקביל הזמנתי קפסולות של הומיפקס על בסיס צמחים לשתייה למשך כעשרה יצים ולהפתעתי אין פיסורה .אומנם עדיין לא עבר כאב השריר המקווץ ברקטום אבל הכאב העז עבר.
פיסורה הצילו
לשתות תה שומר או קמומיל עם כפית דבש ולכול בלילה דליפקאן עם חלב להשתמש במשחת יוד זה מחטא ופותר את בעיית הפיסורה
-
- הצטרפות: 30 מרץ 2014, 01:25
פיסורה הצילו
לעשות דיאטה בריאה המכילה סיבים תזונתיים ירקות ופירות העונה לשתות הרבה מים ופעילות גופנית לא לאכול בורקסים ולחם לבן זה גורם ליציאות קשות וכואבות ולי באופן אישי עזרה המשחה פרסטו גל אחלה משחה מרגיעה ומועילה וכל הכבוד למי שהמציא אותה זה עולה רק 50 שקל בכל בית מרקחת זה טבעי וניתן למרוח ללא הגבלה עד שהכאבים של הטחורים או הפיסורה נעלמים
-
- הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*
פיסורה הצילו
פגלקס שזיפים מים וסיבים תזונתיים
-
- הצטרפות: 06 אפריל 2014, 16:10
פיסורה הצילו
תורמת קצת מניסיוני.
ככל הנראה אני סובלת מפיסורה שהולכת וחוזרת מזה כמה שנים, ופשוט לא ידעתי שזה זה.. עד שיום אחד בהיר היא הגיעה ולא נעלמה ויותר מזה גם הלכה והחריפה לרמות שלא חשבתי שאפשר לסבול, כך שאני מזדהה מאד עם כאבכם ושמחה שהפורום קיים כי עזרתם לי מאד בשעת כאבי שלי.
בתחילה ניסיתי לטפל ע"י משחות, תזונה, מרככי צואה, אמבטיות ישיבה וכד' אבל לצערי הפיסורה הזדהמה והתווספה לה פיסטולה שלא יכולה להתרפא מעצמה (יש אחוזים נמוכים של הצלחה בטיפול במתן אנטיביוטיקה מאד חזקה ולאורך זמן, אולם אני בהריון בנוסף לכל ואסור לקחת את האנטיביוטיקה הזו בזמן הריון, מה גם שלא הייתי מוכנה לקחת אותה גם ללא ההריון). לכן נזקקתי לניתוח.
כיום אני ארבעה ימים אחרי ניתוח ובאופן מדהים, לא כואב לי כמעט בכלל. כאב ממש מעט אחרי הניתוח ומזה יומיים כמעט ולא.
אז כמה עצות חשובות, בעיקר כדי להימנע מניתוח, כי אם אפשר, אז למה לא:
הפרוקטולוג השלישי שהייתי אצלו, עברתי כמה, כי לצערי לא הייתי מרוצה מהיחס/טיפול של השניים הראשונים, המליץ לי להשתמש באמבט ישיבה.
אין לי אמבטיה בבית והגיגית שישבתי בה היתה עמוקה מדי, לא נוחה ובעיקר פיסקה מדי את הישבן.. מה שלא מומלץ בכלל.
לפני כן, לא שמעתי על הפתרון הזה בכלל, גם לא כאן בפורום, אז אני בטוחה שהוא יועיל לרובכם, מלבד העובדה שמאד נוח לשבת עליו, כי הוא מורכב ישירות על האסלה, לא צריך הרבה מים כדי למלא אותו ולא צריך להרטיב את כל הגוף. פשוט ממלאים אותו במים חמים ויושבים כמה שרוצים, מומלץ חצי שעה כל פעם. אפשר להוסיף מים חמים תוך כדי כמובן.
להלן קישור לאתר שלהם http://www.ambat.co.il/
http://www.funnyjunk.com/Are+You+Poopin ... es/5058354
ככל הנראה אני סובלת מפיסורה שהולכת וחוזרת מזה כמה שנים, ופשוט לא ידעתי שזה זה.. עד שיום אחד בהיר היא הגיעה ולא נעלמה ויותר מזה גם הלכה והחריפה לרמות שלא חשבתי שאפשר לסבול, כך שאני מזדהה מאד עם כאבכם ושמחה שהפורום קיים כי עזרתם לי מאד בשעת כאבי שלי.
בתחילה ניסיתי לטפל ע"י משחות, תזונה, מרככי צואה, אמבטיות ישיבה וכד' אבל לצערי הפיסורה הזדהמה והתווספה לה פיסטולה שלא יכולה להתרפא מעצמה (יש אחוזים נמוכים של הצלחה בטיפול במתן אנטיביוטיקה מאד חזקה ולאורך זמן, אולם אני בהריון בנוסף לכל ואסור לקחת את האנטיביוטיקה הזו בזמן הריון, מה גם שלא הייתי מוכנה לקחת אותה גם ללא ההריון). לכן נזקקתי לניתוח.
כיום אני ארבעה ימים אחרי ניתוח ובאופן מדהים, לא כואב לי כמעט בכלל. כאב ממש מעט אחרי הניתוח ומזה יומיים כמעט ולא.
אז כמה עצות חשובות, בעיקר כדי להימנע מניתוח, כי אם אפשר, אז למה לא:
- בעינייני תזונה כתוב פה מספיק. תנסו להיות עקביים עם הבחירה להפסיק או להתחיל לאכול מזונות מסוימים. לגוף לוקח זמן להסתגל לשינוי ולהראות תוצאות (במקרה שלי מעולם לא סבלתי מעצירות, אלא להיפך משלשולים חומציים שנבעו מרגישות ללקטוז שלא הקפדתי להתייחס אליה)
- הדבר הכי הכי הכי חשוב לטיפול בפיסורה מניסיוני הוא ישיבה במים חמים (לא פושרים ולא שורפים, אבל חמים!) עם סבון. אחרי כל יציאה וגם לפניה מומלץ לשבת במים חמים.
הפרוקטולוג השלישי שהייתי אצלו, עברתי כמה, כי לצערי לא הייתי מרוצה מהיחס/טיפול של השניים הראשונים, המליץ לי להשתמש באמבט ישיבה.
אין לי אמבטיה בבית והגיגית שישבתי בה היתה עמוקה מדי, לא נוחה ובעיקר פיסקה מדי את הישבן.. מה שלא מומלץ בכלל.
לפני כן, לא שמעתי על הפתרון הזה בכלל, גם לא כאן בפורום, אז אני בטוחה שהוא יועיל לרובכם, מלבד העובדה שמאד נוח לשבת עליו, כי הוא מורכב ישירות על האסלה, לא צריך הרבה מים כדי למלא אותו ולא צריך להרטיב את כל הגוף. פשוט ממלאים אותו במים חמים ויושבים כמה שרוצים, מומלץ חצי שעה כל פעם. אפשר להוסיף מים חמים תוך כדי כמובן.
להלן קישור לאתר שלהם http://www.ambat.co.il/
- מרגע שכואב ביציאה, לא לנגב עם נייר ויהיה מה. מגבונים זה גם לא הכי מומלץ בגלל האלכוהול ופעולת הניגוב "המכנית". פשוט לשטוף עם מים, רצוי חמימים וסבון שלא מייבש. בן זוגי שיחיה, התקין לי צינור בידה בשירותים הרגילים ומאז אני לעולם לא מנגבת, רק שוטפת.
- עוד טיפ קטן, אם כואב בזמן יציאה, במיוחד למי שסובל מעצירות, אל תתביישו ושבו בכריעה על האסלה (שימו לב להרים את מושב הפלסטיק לפני, שלא ישבר). הזווית הזו הרבה יותר הגיונית לפעולה הזו (כמו בטבע וכמו בלידה) ותתפלאו כמה שהיא מקלה על הפעולה הזו. כמו כן, במידה והשריר מכווץ מהכאב והמפחד ממנו, נישמו עמוק, אתם יותר חזקים מכל כאב ומכל פחד, שחררו לסתות, הרפו את שרירי הפנים ופתחו את הפה.
http://www.funnyjunk.com/Are+You+Poopin ... es/5058354
- בעניין הניתוח, מי שכבר אין לו ברירה ונזקק לאחד. אני מאד ממליצה על פרופ' יואל סייפן ועל המדיקל סנטר בהרצליה. הניתוח ערך 6 דק' בדיוק, בהרדמה ספינאלית (בגלל ההריון), זכיתי ליחס נהדר מהצוות ולמנתח (קצת יהיר) אבל מנוסה, מדויק וקפדן שבזכותו החוויה היתה הרבה הרבה פחות כואבת ומפחידה ממה שדמיינתי וכולי תקווה שאדע איך למנוע את חזרת התופעה הנוראית הזאת.
- בסופו של דבר כל הסבל הזה, נועד ככל הנראה ללמד אותנו משהו על עצמנו, אז תהיו שמחים שזה שיעור כואב (מאד!) אבל שבסוף אפשר להחלים וזו זכות גדולה
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
פיסורה הצילו
מוכנה הכל לעשות רק לא ניתוח לדעתי זה מקום רגיש אין לי אומץ לזה ואני לא יודעת איך אנשים עושים ניתוח לדעתי הם גיבורים כניראה הגיעו מים עד נפש
-
- הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
- דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*
פיסורה הצילו
רעיון טוב הפרוביוטיקה איך לא חשבתי על זה נראה לי זה פותר את הבעיות מהשורש
פיסורה הצילו
יש כל מיני סוגים של פרוביוטיקה אז איזה לקחת....
פיסורה הצילו
לקחת פרוביוטיקה שלחברת אלטמן עם אנזימי עיכול קוראים לזה פרוביוטיקdigest
-
פיסורה הצילו
אין הרבה מה להוסיף פרט לתודה גדולה לכולכם אנסה הכל כנראה כי הסבל נוראי חג פסח שמח לכולם!!
אין הרבה מה להוסיף פרט לתודה גדולה לכולכם אנסה הכל כנראה כי הסבל נוראי חג פסח שמח לכולם!!
-
פיסורה הצילו
נב.. כל מי שממליץ על תכשיר .משחה וכדומה אם אפשר גם להוסיף מהיכן ניתן לרכוש זה יעזור ויצמצם את זמן החיפוש ..רפואה שלמה לכולם !!
נב.. כל מי שממליץ על תכשיר .משחה וכדומה אם אפשר גם להוסיף מהיכן ניתן לרכוש זה יעזור ויצמצם את זמן החיפוש ..רפואה שלמה לכולם !!
פיסורה הצילו
את הפרוביוטיקה ניתן לקנות בכל בית מרקחת וביית טבע
פיסורה הצילו
עברתי על הפורום הזה כשסבלתי, ועכשיו אני חוזרת לכאן כדי לעזור לאחרים
הצילה אותי משחת "פיסורX" של "שמן טוב". הזמנות בטלפון: 050-2332446
עבר עלי סיוט מהגהינום, והמשחה הזו היא פשוט נס.
הפיסורה החלה עקב לחץ נפשי, הלכה והחמירה, ושום דבר לא עזר. משחות, נרות... הרגשתי שהיציאות שלי עשויות מזכוכיות, כאבים עזים שנמשכו לאורך רוב היום, ולמרות משחות ונרות שניסיתי, המצב שלי הדרדר במשך כחודשיים עד שהפסקתי לעבוד ולתפקד.
ניפידיפין שרשם הפרוקטולוג רק החמיר את המצב, גרם לנפיחות וכאב איום שהחמירו את בעיית העצירות, והכניסו אותי למעגל סגור, של החמרה במצב הפיסורה.
פרוקטולוג אחר רשם לי טרידרם, ועזרקאין- שהקלו זמנית, ולאחר זמן קצר המצב הדרדר שוב. הוא גם פסק שלדעתו שום תרופה כבר לא תעזור לי, רק ניתוח. הייתי אכולת יאוש.
במשך כחודש וחצי לא יכולתי לעבוד, לטפל בביתי הפעוטה (עזרו לי אימי, בעלי, חברות...) או לעשות כל דבר, בשל הכאבים העזים. פשוט "טיפסתי על הקירות". כל בוקר פתחתי במנה כפולה של אופטלגין נוזלי, לאחר כשעתיים הוספתי עוד 2 אדוויל, ועוד כדורים ומריחת עזרקאין במשך היום. כשכל זה לא עזר, שכבתי שעות באמבטיה כל יום. את שאר הזמן "ביליתי" בשכיבה על הבטן, כולל בשעת האכילה, וצרחות נואשות לתוך הכרית (שלא ישמע כל הבניין...). כמובן שהדבר גם העיב רגשית על כל המשפחה.
כיוון שהפרוקטולוג הראשון הזהיר אותי שניתוח כרוך באחוז לא מבוטל של זיהומים וסיכונים, וגם נסיון העבר הוכיח לי שלעיתים טיפול טבעי פותר בעיות שלרפואה הקונבנציונאלית אין דרך לפתור (או רק באופן שכרוך בתופעות לוואי קשות). חיפשתי פתרון טיבעי והגעתי דרך האינטרנט אל פרסום של משחת "פיסורX".
מיד עם השימוש הראשון ב"פיסורX" היתה הקלה עצומה! מינון הכדורים ירד דרסטית, ולאחר שבוע לא היה בהם עוד צורך, וחזרתי לתפקד. המשחה הצליחה להרגיע ולנטרל את הכאבים יותר מכל המשחות והכדורים גם יחד, ומה שחשוב יותר- ריפאה את הפיסורה, ללא ניתוח או תופעות לוואי. כשאמא שלי נוכחה בתוצאות היא ממש רתחה שיש טיפול כל כך טוב, והרופאים לא יודעים ולא ממליצים עליו!...
זה נשמע כמעט טוב מכדי להיות אמיתי: משחה שגם מחטאת, גם מקלה על הכאבים, גם מרפאת במהירות... אבל זה אמיתי לגמרי, פשוט נס! נכון שזה מעט יקר, אבל ללא ספק יותר זול מניתוח, אבדן ימי עבודה, וכ', 300 ש"ח- סכום שרוב האנשים מוציאים בלי לחשוב פעמיים על טלויזיה בכבלים, ארוחה במסעדה או בגד חדש... הבריאות שווה כל גרוש, במקרה כמו שלי.
היום, כחודשיים וחצי אחרי, אני בסיום תהליך החלמה, ממה שהיה פיסורה קשה, וכיום נותרו ממנה עקצוצים נדירים בלבד.
בקיצור- ממליצה מכל הלב על ה"פיסורX" של "שמן טוב" (הבנתי שיש להם גם משחה מעולה לטחורים).
עוד דברים חשובים להשלמת הטיפול: אחרי היציאות לשטוף ולא לנגב, להיות בתנועה/ הליכה עד כמה שאפשר, לקצר את הישיבות בשירותים, להימנע מסוכרים ופחמימות ריקות כמו תפוחי אדמה ולחם לבן (לאכול אורז מלא, לחם מקמח מלא, פסטה מחיטה מלאה וכיוב'). להימנע ממאכלים חריפים ומטוגנים וממזון מעובד, להשתדל להימנע מאכילת תזונה מן החי: בשר, דגים, ביצים, ובמיוחד חלב ומוצריו- יש מספיק תחליפים צמחיים לפחות עד שתחלימו, להקפיד על אכילת ירקות (ופרות) מרובה, שתייה מרובה (מרקי ירקות למיניהם זה מעולה), שתיית מיץ לימון (חצי לימון או שלם עם כף שמן זית במים חמימים בבוקר על קיבה ריקה) ונטילה קבועה של סיבים תזונתיים ופרוביוטיקה טובה.
רפואה שלמה!
הצילה אותי משחת "פיסורX" של "שמן טוב". הזמנות בטלפון: 050-2332446
עבר עלי סיוט מהגהינום, והמשחה הזו היא פשוט נס.
הפיסורה החלה עקב לחץ נפשי, הלכה והחמירה, ושום דבר לא עזר. משחות, נרות... הרגשתי שהיציאות שלי עשויות מזכוכיות, כאבים עזים שנמשכו לאורך רוב היום, ולמרות משחות ונרות שניסיתי, המצב שלי הדרדר במשך כחודשיים עד שהפסקתי לעבוד ולתפקד.
ניפידיפין שרשם הפרוקטולוג רק החמיר את המצב, גרם לנפיחות וכאב איום שהחמירו את בעיית העצירות, והכניסו אותי למעגל סגור, של החמרה במצב הפיסורה.
פרוקטולוג אחר רשם לי טרידרם, ועזרקאין- שהקלו זמנית, ולאחר זמן קצר המצב הדרדר שוב. הוא גם פסק שלדעתו שום תרופה כבר לא תעזור לי, רק ניתוח. הייתי אכולת יאוש.
במשך כחודש וחצי לא יכולתי לעבוד, לטפל בביתי הפעוטה (עזרו לי אימי, בעלי, חברות...) או לעשות כל דבר, בשל הכאבים העזים. פשוט "טיפסתי על הקירות". כל בוקר פתחתי במנה כפולה של אופטלגין נוזלי, לאחר כשעתיים הוספתי עוד 2 אדוויל, ועוד כדורים ומריחת עזרקאין במשך היום. כשכל זה לא עזר, שכבתי שעות באמבטיה כל יום. את שאר הזמן "ביליתי" בשכיבה על הבטן, כולל בשעת האכילה, וצרחות נואשות לתוך הכרית (שלא ישמע כל הבניין...). כמובן שהדבר גם העיב רגשית על כל המשפחה.
כיוון שהפרוקטולוג הראשון הזהיר אותי שניתוח כרוך באחוז לא מבוטל של זיהומים וסיכונים, וגם נסיון העבר הוכיח לי שלעיתים טיפול טבעי פותר בעיות שלרפואה הקונבנציונאלית אין דרך לפתור (או רק באופן שכרוך בתופעות לוואי קשות). חיפשתי פתרון טיבעי והגעתי דרך האינטרנט אל פרסום של משחת "פיסורX".
מיד עם השימוש הראשון ב"פיסורX" היתה הקלה עצומה! מינון הכדורים ירד דרסטית, ולאחר שבוע לא היה בהם עוד צורך, וחזרתי לתפקד. המשחה הצליחה להרגיע ולנטרל את הכאבים יותר מכל המשחות והכדורים גם יחד, ומה שחשוב יותר- ריפאה את הפיסורה, ללא ניתוח או תופעות לוואי. כשאמא שלי נוכחה בתוצאות היא ממש רתחה שיש טיפול כל כך טוב, והרופאים לא יודעים ולא ממליצים עליו!...
זה נשמע כמעט טוב מכדי להיות אמיתי: משחה שגם מחטאת, גם מקלה על הכאבים, גם מרפאת במהירות... אבל זה אמיתי לגמרי, פשוט נס! נכון שזה מעט יקר, אבל ללא ספק יותר זול מניתוח, אבדן ימי עבודה, וכ', 300 ש"ח- סכום שרוב האנשים מוציאים בלי לחשוב פעמיים על טלויזיה בכבלים, ארוחה במסעדה או בגד חדש... הבריאות שווה כל גרוש, במקרה כמו שלי.
היום, כחודשיים וחצי אחרי, אני בסיום תהליך החלמה, ממה שהיה פיסורה קשה, וכיום נותרו ממנה עקצוצים נדירים בלבד.
בקיצור- ממליצה מכל הלב על ה"פיסורX" של "שמן טוב" (הבנתי שיש להם גם משחה מעולה לטחורים).
עוד דברים חשובים להשלמת הטיפול: אחרי היציאות לשטוף ולא לנגב, להיות בתנועה/ הליכה עד כמה שאפשר, לקצר את הישיבות בשירותים, להימנע מסוכרים ופחמימות ריקות כמו תפוחי אדמה ולחם לבן (לאכול אורז מלא, לחם מקמח מלא, פסטה מחיטה מלאה וכיוב'). להימנע ממאכלים חריפים ומטוגנים וממזון מעובד, להשתדל להימנע מאכילת תזונה מן החי: בשר, דגים, ביצים, ובמיוחד חלב ומוצריו- יש מספיק תחליפים צמחיים לפחות עד שתחלימו, להקפיד על אכילת ירקות (ופרות) מרובה, שתייה מרובה (מרקי ירקות למיניהם זה מעולה), שתיית מיץ לימון (חצי לימון או שלם עם כף שמן זית במים חמימים בבוקר על קיבה ריקה) ונטילה קבועה של סיבים תזונתיים ופרוביוטיקה טובה.
רפואה שלמה!
פיסורה הצילו
אני בוגרת פיסורה מלפני 9 שנים שהצלחתי להתגבר עליה בעזרת ניפידיפין. חזר לפני כמה שנים, אבל תפסתי בזמן ולכן הצלחתי להתגבר עליה. השנה, הגעתי לפרוקטולוג עם כאבים וכמו שהוא אמר "את קורבן פסח" הראשון של המצות וכד. למרות שהקפדתי לאכול רק מצות סובין נוצרה עצירות שיצרה גם טחורים וגם פיסורה. אני לא יכולה לצערי לכתוב שכבר נרפאתי, אני רק רוצה להציע משהו אחד אחרי למעלה משבוע של גיהינום ושל תחושה של סכינים עטופים בחומצה שתקועים לי באנוס (נשמע מוכר?!). הגעתי לרמות של פרקוסט ואופטלגין יחד, הבעיה שהפרקוסט יוצר עצירות כך שלא טוב לקחת אותו.
בקיצור, מעבר לנסיונות שונים של קרמים שונים, לי למשל פיסורקס ממש לא עזר! חזרתי לניפידיפין ואני מקוה שיעזור.
אבל - כדי להקל על הסבל מהפיסורה יש דבר אחד והוא זריקת וולטרן. סעו למד"א, אני הזמנתי רופא הביתה וזה פשוט גאולה. אין מילים. זה מקל באופן חד משמעי. ל 12 שעות. אני חושבת שרק ככה אפשר לעבור את הימים הראשונים עד שמפסיקים לדמם בטירוף מהפיסורה.
בריאות לכולם.
אני בוגרת פיסורה מלפני 9 שנים שהצלחתי להתגבר עליה בעזרת ניפידיפין. חזר לפני כמה שנים, אבל תפסתי בזמן ולכן הצלחתי להתגבר עליה. השנה, הגעתי לפרוקטולוג עם כאבים וכמו שהוא אמר "את קורבן פסח" הראשון של המצות וכד. למרות שהקפדתי לאכול רק מצות סובין נוצרה עצירות שיצרה גם טחורים וגם פיסורה. אני לא יכולה לצערי לכתוב שכבר נרפאתי, אני רק רוצה להציע משהו אחד אחרי למעלה משבוע של גיהינום ושל תחושה של סכינים עטופים בחומצה שתקועים לי באנוס (נשמע מוכר?!). הגעתי לרמות של פרקוסט ואופטלגין יחד, הבעיה שהפרקוסט יוצר עצירות כך שלא טוב לקחת אותו.
בקיצור, מעבר לנסיונות שונים של קרמים שונים, לי למשל פיסורקס ממש לא עזר! חזרתי לניפידיפין ואני מקוה שיעזור.
אבל - כדי להקל על הסבל מהפיסורה יש דבר אחד והוא זריקת וולטרן. סעו למד"א, אני הזמנתי רופא הביתה וזה פשוט גאולה. אין מילים. זה מקל באופן חד משמעי. ל 12 שעות. אני חושבת שרק ככה אפשר לעבור את הימים הראשונים עד שמפסיקים לדמם בטירוף מהפיסורה.
בריאות לכולם.
-
- הצטרפות: 07 מאי 2014, 12:27
פיסורה הצילו
אני כל כך מודה לך את ניפלאה עזרת לי מאוד
-
פיסורה הצילו
רונית היקרה
תוך כמה זמן המשחה של שמן טוב התחילה להשפיעה אני מורח כבר ששה ימים ועדיין אין שום תוצאה .....
הכאב שלי בעיקר כשעתיים שלש אחרי יציאה פשוט יסודי איוב אין לי הגדרה אחרת
אשמח לתגובתך
תוך כמה זמן המשחה של שמן טוב התחילה להשפיעה אני מורח כבר ששה ימים ועדיין אין שום תוצאה .....
הכאב שלי בעיקר כשעתיים שלש אחרי יציאה פשוט יסודי איוב אין לי הגדרה אחרת
אשמח לתגובתך
פיסורה הצילו
שלום לכולם,
אני כותבת לכם כיום וחצי אחרי שעשיתי ניתוח פיסורה. אני ממש בתחילת ההחלמה, אבל לעומת השבועות שהייתי בבית וסבלתי את יסורי האיוב שכל אחד שחווה פיסורה מכיר , אחרי כל הייסורים האלה אני יכולה לומר לכם דבר אחד. שמחה שעשיתי ניתוח! המנתח אמר שהפיסורה היתה גדולה, לצידה התפתח "כיס" עור שהתמלא בדלקת ובנוסף לכל גם טחור. הוא אמר, ואני מאמינה לו ,שהוא לא חושב שהיה סיכוי להחלים אחרת. מצבי היה עגום. חבל שפחדתי כל כך מהניתוח. ההקלה אחרי הניתוח היא משמעותית, מכיון שהניתוח מונע את התכווצות השריר שיוצר את ה'ספאזם' שממנו נובעים כאבי התופת שנשמשכים שעות.
אז שוב, אני עדין לא בטוב, ויש כאבים אחרי היציאות שנמשכים זמן, אבל הם כאבים אחרים ופחותים. אי אפשר להשוות.
אני הצטערתי שלא הכרתי אף אחד שיכל לספר שהניתוח פשוט, קצר ושההקלה היא מיידית.
רק להדגיש שבעבר היו לי פעמיים פיסורות שהצלחתי לרפא באמצעות דיאטה, משחה, וכד'. הפעם לא עזרה הומאופטיה, לא עזר דיקור, לא הרבליסטית שרקחה - כלום. ולכן צריך לזכור שהרפואה המערבית לפעמים היא חיונית וחשובה, וכמו שכולם פה יודעים, הקונץ הוא לא להגיע למצבים שיוצרים פיסורה, להנמיך סטרס, להשתדל לסלוח לאנשים, לא להיעלב, לאכול הרבה סיבים ולאהוב את החיים.
מקוה לכתוב בקרוב לפורום ולדווח על הקלה משמעותית.
קיי
אני כותבת לכם כיום וחצי אחרי שעשיתי ניתוח פיסורה. אני ממש בתחילת ההחלמה, אבל לעומת השבועות שהייתי בבית וסבלתי את יסורי האיוב שכל אחד שחווה פיסורה מכיר , אחרי כל הייסורים האלה אני יכולה לומר לכם דבר אחד. שמחה שעשיתי ניתוח! המנתח אמר שהפיסורה היתה גדולה, לצידה התפתח "כיס" עור שהתמלא בדלקת ובנוסף לכל גם טחור. הוא אמר, ואני מאמינה לו ,שהוא לא חושב שהיה סיכוי להחלים אחרת. מצבי היה עגום. חבל שפחדתי כל כך מהניתוח. ההקלה אחרי הניתוח היא משמעותית, מכיון שהניתוח מונע את התכווצות השריר שיוצר את ה'ספאזם' שממנו נובעים כאבי התופת שנשמשכים שעות.
אז שוב, אני עדין לא בטוב, ויש כאבים אחרי היציאות שנמשכים זמן, אבל הם כאבים אחרים ופחותים. אי אפשר להשוות.
אני הצטערתי שלא הכרתי אף אחד שיכל לספר שהניתוח פשוט, קצר ושההקלה היא מיידית.
רק להדגיש שבעבר היו לי פעמיים פיסורות שהצלחתי לרפא באמצעות דיאטה, משחה, וכד'. הפעם לא עזרה הומאופטיה, לא עזר דיקור, לא הרבליסטית שרקחה - כלום. ולכן צריך לזכור שהרפואה המערבית לפעמים היא חיונית וחשובה, וכמו שכולם פה יודעים, הקונץ הוא לא להגיע למצבים שיוצרים פיסורה, להנמיך סטרס, להשתדל לסלוח לאנשים, לא להיעלב, לאכול הרבה סיבים ולאהוב את החיים.
מקוה לכתוב בקרוב לפורום ולדווח על הקלה משמעותית.
קיי
פיסורה הצילו
אני סובל שנים מפיסורה כרונית וניסיתי הכל כל המישחות כל הנרות וכלום לא עזר עד שהגעתי לתוספי תזונה של חברת אלטמן היום אני משתמש בפסיליום בפרוביוטיק ובעיכולקס קונים את כל זה בסופר פראם או בית טבע אני לוקח כדור מכל מוצר ורואה שיפור ניכר בחודש האחרון אין לי כאבים אחרי יציאה והיציאות סדירות יחד עם כל זה אני שותה כמות יפה של מים ואוכל כל בוקר סלט ירקות עם 2 כפות שמן זיית היום אני חדש לגמרי ואני מודה לחברת אלטמן אני ממליץ לכולם את תוספי התזונה האלה זה לא ממכר או גורם לתלות זה טבעי וזה עוזר למערכת העיכול שצריכה להיתמודד עם פרוק פחממות חלבונים וסוכרים אומנם זה לא זול כל כך אבל שווה כל שקל ומה לא נעשה בשביל הבריאות כדי לא לסבול כאבים כל היום
פיסורה הצילו
לי אישית עזר מאוד פגלקס אבקת הקסם האמיתית שלא ממכרת ביכלל ניתן לרכוש בבית המרקחת ועדיף בטעם תפוז מאחלת בריאות ושמחה לכולם
-
פיסורה הצילו
אני בדיכאון ניסיתי כל מה שכתוב פה ולא עזר ניתוח עשיתי וזה חזר מי יכול להציל אותי בבקשה
-
פיסורה הצילו
יש חנות בתל אביב שנקראת חכמת האדמה תגדו לשם ויתאימו לכם טיפול מתאים... כרגע קיבלתי כלורלה שזה אצות שמרפאות פיסורה ואיורים ובכלל מנרות את הגוף בנוסף לוקחת אומגה 3 ומורחת משחה שנקראת מור של חברת ראן צמחים.. רק התחלתי טיפול אבל כבר מרגישה כאבה... מבטיחה לעדכן שוב בעוד כמה ימים
-
פיסורה הצילו
כאבה הכוונה להקלה
-
פיסורה הצילו
עזרו לי בבקשה
עברתי על כל הדף, העמוס בהמלצות, אך לא יודעת היכן להתחיל. אשמח אם מישהו מצא משהו שעזר לו המתאים למצבי:
סובלת מפיסורה 4 שנים הולך ושב , טיפלתי בעזרת ניפידיפין בכל העת. כרגע כבר קרוב ל7 חודשים אין מזור לכאב!!!!! מתחתנת עוד חודשיים והייתי שמחה להגיע לחתונה ללא סבל נוראי כפי שאני חווה!
אז אודה על פתרון (אם קיים?!?!)
והאם מישהו יודע באיזו תנוחה מומלץ לשכב כאשר סובלים מכאבי תופת(אני לא צריכה לתאר אותם אני מניחה שכולם יודעים) ?? איזו תנוחה הכי מקלה על הפיסורה?
תודה!!!
עברתי על כל הדף, העמוס בהמלצות, אך לא יודעת היכן להתחיל. אשמח אם מישהו מצא משהו שעזר לו המתאים למצבי:
סובלת מפיסורה 4 שנים הולך ושב , טיפלתי בעזרת ניפידיפין בכל העת. כרגע כבר קרוב ל7 חודשים אין מזור לכאב!!!!! מתחתנת עוד חודשיים והייתי שמחה להגיע לחתונה ללא סבל נוראי כפי שאני חווה!
והאם מישהו יודע באיזו תנוחה מומלץ לשכב כאשר סובלים מכאבי תופת(אני לא צריכה לתאר אותם אני מניחה שכולם יודעים) ?? איזו תנוחה הכי מקלה על הפיסורה?
תודה!!!
-
פיסורה הצילו
עזרו לי בבקשה
תודה!!!
תודה!!!
-
פיסורה הצילו
אני באותו מצב שלך, גם סובלת שנים מכאיבי תופת לפעמים יש תקופות של הקלה ותקופות מאוד קשות
לפני החתונה אולי בגלל הלחץ היה לי התקף של כאבי תופת שלא עברו ולא היתה הקלה במשך ימים רבים זה גם ביאס אותי כי פחדתי לסבול בחתונה מכאבים בסוף הגעתי למיון ושם נתנו לי ואבן כי זה מרפה את השרירים
זה עזר לי ועברתי את החתונה ללא כאבים בכלל.
באופן כללי לגבי ריפוי מוחלט של הפיסורה אני בעצמי לא יודעת כי ניסיתי המון דברים ושום דבר לא הביא לריפוי מוחלט אלא רק להקלה
בעיקר שינוי תזונתי תרגילי הרפיה ומשחות שמקלות באופן רגעי
שתהיה רפואה שלמה ומזל טוב
לפני החתונה אולי בגלל הלחץ היה לי התקף של כאבי תופת שלא עברו ולא היתה הקלה במשך ימים רבים זה גם ביאס אותי כי פחדתי לסבול בחתונה מכאבים בסוף הגעתי למיון ושם נתנו לי ואבן כי זה מרפה את השרירים
זה עזר לי ועברתי את החתונה ללא כאבים בכלל.
באופן כללי לגבי ריפוי מוחלט של הפיסורה אני בעצמי לא יודעת כי ניסיתי המון דברים ושום דבר לא הביא לריפוי מוחלט אלא רק להקלה
בעיקר שינוי תזונתי תרגילי הרפיה ומשחות שמקלות באופן רגעי
שתהיה רפואה שלמה ומזל טוב
פיסורה הצילו
אנשים. רק ניתוח. תוך שבועיים חזרה אלי שפיותי. וגם אם זה פתרון לשנה או כמה שנים זה שווה את איכות החיים. זו דעתי. לא ברורה לי ההתעקשות לא לעשות ניתוח ברמות סבל כאלו...זה ניתוח קצר וכבר אחרי שעה הרגשתי יותר טוב. ההחלמה המלאה לוקחת זמן אבל מדובר בחיים חדשים. רק בריאות לכולם
-
פיסורה הצילו
חבריי לכאב,
אני כתבתי על הפיסורה הנוראית שליייי, אני לפני חתונה וניסיתי לא מעט מהעצות שרשומות בדף, אך ללא הצלחה. ניגשתי לבית מרקחת (לא ידעתי שהוא הומופאתי) לקנות בכלל תרופת למשהו אחר והרוקחת המקסימה סיפרה לי על שמן האובליפיכה. שמן שעושה פלאים!!!!!!! לא יכולה לומר שהפיסורה עברה לחלוטין, אך נפראה מספיק בכדי שלא יכאב לי יותר!
שמן אובליפיכה חברים! תנסו את זה, זה עולה בערך 40 שקלים לבקבוקון של 30 מ״מ וזה מצוין להמון דברים. אם לא תשתמשו בזה לפיסורה אז תמצאו לזה שימוש אחר. בשורות טובות לכולנו
אני כתבתי על הפיסורה הנוראית שליייי, אני לפני חתונה וניסיתי לא מעט מהעצות שרשומות בדף, אך ללא הצלחה. ניגשתי לבית מרקחת (לא ידעתי שהוא הומופאתי) לקנות בכלל תרופת למשהו אחר והרוקחת המקסימה סיפרה לי על שמן האובליפיכה. שמן שעושה פלאים!!!!!!! לא יכולה לומר שהפיסורה עברה לחלוטין, אך נפראה מספיק בכדי שלא יכאב לי יותר!
שמן אובליפיכה חברים! תנסו את זה, זה עולה בערך 40 שקלים לבקבוקון של 30 מ״מ וזה מצוין להמון דברים. אם לא תשתמשו בזה לפיסורה אז תמצאו לזה שימוש אחר. בשורות טובות לכולנו
-
פיסורה הצילו
האם שמן עץ התה יכול לעזור???
-
פיסורה הצילו
לא מכירה את שמן עץ התה וסגולותיו, אך האובליפיכה נמצא בכל בית מרקחת ואינו יקר כלל. סביבות 40 שח לבקבוקון. מןמלץ בחום!!!
פיסורה הצילו
הי,
מאחר והכרתי כבר את כל אתרי האינטרנט והסבל הרב מפיסורה עצבנית שקיימת אצלי הצלחתי להגיע לפתרון מדהים. מעבר לשטיפות חובה לאחר כל יציאה לשתות כמה פעמים ביום שמן המפ. שמן המפ עשוי מגרעיני הקנאביס נטול המרכיב הממכר והגורם להזיות. השמן חוקי בישראל לחלוטין ועל ידי חיפוש מהיר באינטרנט ניתן למצוא מקומות שיגיעו אליכם עם שליח עד הבית. זה טוב, זה אמיתי ומשנה חיים מבחינתי. בהצלחה.
מאחר והכרתי כבר את כל אתרי האינטרנט והסבל הרב מפיסורה עצבנית שקיימת אצלי הצלחתי להגיע לפתרון מדהים. מעבר לשטיפות חובה לאחר כל יציאה לשתות כמה פעמים ביום שמן המפ. שמן המפ עשוי מגרעיני הקנאביס נטול המרכיב הממכר והגורם להזיות. השמן חוקי בישראל לחלוטין ועל ידי חיפוש מהיר באינטרנט ניתן למצוא מקומות שיגיעו אליכם עם שליח עד הבית. זה טוב, זה אמיתי ומשנה חיים מבחינתי. בהצלחה.
-
פיסורה הצילו
חדשה בתחום הפיסורה אבל ישנה בתחום הטחורים מישהי כתבה על משחת המופיקס שמאד עזר לה הייתי רוצה יותר פרטים היכן רוכשים את המשחה ? מטפלת בינתיים בריבוי מים ושתית סיבים תזונתיים לריכוך משתמשת במשחת הממליס עוזרת מאד ואלוורה עושה פלאים . תודה לעונים ורק בריאות
-
פיסורה הצילו
לא לא לא לנןנא. ניצול ציני של מצב. לא עוזר. נקודה
-
- הצטרפות: 09 אוקטובר 2014, 19:32
פיסורה הצילו
סובל מהבעיה כבר שנים כל כמה חודשים חוזר לפעמים אחרי תזונה לקויה או אלכוהול או סתם סטרס - ברקע מחלת קרוהן.
לפני כחודש סבלתי מפיסורה ואכלתי בראוני עם קנאביס ומייד התחילה הקלה! קודם כל בכאבים ולאחר כיממה הפיזורה פשוט התחילה להעלם המשכתי בימים אחכ לאכול את העוגיה במינון נמוך יותר עד שלאחר כשלושה ימים נעלמה כלא היתה!
עכשיו חזרה שוב הבעיה אבל אין בראוני...
סובל מהבעיה כבר שנים כל כמה חודשים חוזר לפעמים אחרי תזונה לקויה או אלכוהול או סתם סטרס - ברקע מחלת קרוהן.
לפני כחודש סבלתי מפיסורה ואכלתי בראוני עם קנאביס ומייד התחילה הקלה! קודם כל בכאבים ולאחר כיממה הפיזורה פשוט התחילה להעלם המשכתי בימים אחכ לאכול את העוגיה במינון נמוך יותר עד שלאחר כשלושה ימים נעלמה כלא היתה!
עכשיו חזרה שוב הבעיה אבל אין בראוני...
-
פיסורה הצילו
היי הפיסורה אצלי הופיעה לפני כשלוש שנים נעלמה ושוב חזרה עם כאבים עזים כאילו מדליקים ברנר בפי הטבעת הרופא המליץ על הזרקת בוטוקס הזריק לי לפני ארבעה ימים אבל הכאבים לא עוזבים משתמשת דם בניפנידין כלום לא עוזר עברתי על כל הדף ועוד לא מצאתי מישהו שיגיד השתמשתי ב... ועבר לי
אם למישהו יש פיתרון בבקה!!!!
היי הפיסורה אצלי הופיעה לפני כשלוש שנים נעלמה ושוב חזרה עם כאבים עזים כאילו מדליקים ברנר בפי הטבעת הרופא המליץ על הזרקת בוטוקס הזריק לי לפני ארבעה ימים אבל הכאבים לא עוזבים משתמשת דם בניפנידין כלום לא עוזר עברתי על כל הדף ועוד לא מצאתי מישהו שיגיד השתמשתי ב... ועבר לי
אם למישהו יש פיתרון בבקה!!!!
פיסורה הצילו
גם אני מנפגעי הפיסורה. לקחתי מכאן אחלה עיצות. קניתי את העזרקאין והוא אחרי כמה שעות עזר לי. לא העלים לגמרי את הכאב אבל נסבל. משתמשת המשחה ניפידטין קיבלתי ריכוז גבוה יותר 0.4 כבר שלושה שבועות. הכירורגית אמרה לתת לזה עוד שבועיים.. קניתי עכשיו את שמן ההמפ מקווה שיעזור ביציאות. גם משחת הדס קניתי וטראומיל תוקפת מכל החזיתות..
מקווה להקלה ולריפוי מוחלט. חבל שלא מייצרים נירות אפידורל.. ממש מרגיש כמו צירי לידה. אני אעדכן אם עזרו לי כל המרקחות הללו. רפואה שלמה לכולם!
מקווה להקלה ולריפוי מוחלט. חבל שלא מייצרים נירות אפידורל.. ממש מרגיש כמו צירי לידה. אני אעדכן אם עזרו לי כל המרקחות הללו. רפואה שלמה לכולם!
-
פיסורה הצילו
אני סובל מפיסורה כבר כמה חודשים , לפני מספר שבועות הייתי אצל פרוקטולוג (פעם ראשונה בחיים) ופשוט סבלתי מכל רגע, לא הייתי מסוגל שהוא יבדוק אותי !
הרופא נתן לי את המשלחה שנותנים לכולם ואת האמת שזה די עזר (לקח לזה כמה ימים טובים) אבל ברגע שהמחשה נגמרה זה חזר שוב.
אני מתוסכל בטירוף ! אני סובל מאוד ! תחושה שכאילו דחפו לי כפית סחוג בכל האיזור....
אתמול רכשתי (וטרם קיבלתי ) את המשחה של "שמן טוב" , יש לי הרגה שנפלתי לתרגיל שיוויקי ושזה לא יעזור לי יותר מידי.
אני ממש לא רוצה לחזור לביקור אצל הרופא וכמובן לא להגיע למצב של ניתוח...
מה עליי לעשות ??
תודה על כל העזרה !
אני סובל מפיסורה כבר כמה חודשים , לפני מספר שבועות הייתי אצל פרוקטולוג (פעם ראשונה בחיים) ופשוט סבלתי מכל רגע, לא הייתי מסוגל שהוא יבדוק אותי !
הרופא נתן לי את המשלחה שנותנים לכולם ואת האמת שזה די עזר (לקח לזה כמה ימים טובים) אבל ברגע שהמחשה נגמרה זה חזר שוב.
אני מתוסכל בטירוף ! אני סובל מאוד ! תחושה שכאילו דחפו לי כפית סחוג בכל האיזור....
אתמול רכשתי (וטרם קיבלתי ) את המשחה של "שמן טוב" , יש לי הרגה שנפלתי לתרגיל שיוויקי ושזה לא יעזור לי יותר מידי.
אני ממש לא רוצה לחזור לביקור אצל הרופא וכמובן לא להגיע למצב של ניתוח...
מה עליי לעשות ??
תודה על כל העזרה !
-
פיסורה הצילו
סובלת מפיסורה כבר שנתיים. בא והולך סיוט שלא נגמר. רק מי שסובל מכאבי תחת יכול להעריך מה זה כשיוצא בקלות גן עדן.... ניסיתי כל מיני משחות, קונבציונליות \ הומופתיות, שמן זית וכל פרי אחר דחפתי שם.. לא עזר . האם מישהו / שהי ניסה את שמן טוב? זו תקוותי האחרונה...תודה
-
פיסורה הצילו
שמן טוב נהדרים!!! הרגשתי הקלה תוך יומ יומיים!!! אנשים נהדרים שעושים שליחות!
שמן טוב נהדרים!!! הרגשתי הקלה תוך יומ יומיים!!! אנשים נהדרים שעושים שליחות!