עננים בקפה

עננים_בקפה*
הצטרפות: 16 מאי 2009, 21:53
דף אישי: הדף האישי של עננים_בקפה*

עננים בקפה

שליחה על ידי עננים_בקפה* »

אילת
התוסף שבחרת מתאים לך, אבל אני היתי מתיעצת עם מטפל שמתמחה בצמחי מרפא בדגש גניקולוגיה.
פלוניה*
הצטרפות: 29 אוגוסט 2002, 21:38

עננים בקפה

שליחה על ידי פלוניה* »

הי עננים
מדוע ביתי כה עייפה בימים האחרונים? צריכה המון תשומת לב ובוכה בקלות?
והאם ההנקה הרבה כבר מזיקה לה במקום להועיל?
חוט_השני*
הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*

עננים בקפה

שליחה על ידי חוט_השני* »

מעניין מאוד. תודה{@
יש לך המלצות למטפלי טתא בת״א?
יוספה*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2004, 06:18

עננים בקפה

שליחה על ידי יוספה* »

הי עננים,
תודה על הנתינה.
בני בן ה5 ילד מאוד נבון וכובש. הוא רגיש מאוד ובשנתיים האחרונות מילד עם בטחון עצמי גבוה הפך להיות ביישן מאוד חרדתי ומפוחד. אנחנו לוקחים אותו לסשנים טיפוליים אבל אין התקדמות.
איך אפשר לעזור לו?

ואני סובלת מעייפות ואנרגיות נמוכות. לוקחת אומגה 3 וB קומלפקס אבל לא עוזר לי בכלל. מניקה גם 5 שנים ברצף ובזמן האחרון מחפפת בתזונה שזה גם נהיה אישיו אצלי.
אשמח לשמוע את דעתך.
תודה.
נ'*
הצטרפות: 02 אפריל 2012, 11:11

עננים בקפה

שליחה על ידי נ'* »

עננים שלום ותודה גדולה על תשובתך!
אם מתאים, עוד שתי שאלות (ואם לא, כתבי לי ואבין כמובן): שאלתי על דלקת אזנים שחזרה פעמיים אצל בני בן שנתיים וארבעה חודשים (והקטנצ'יק - דלקת אזנים חוזרת, באזן שמאל, פעם שניה השבוע, פעם ראשונה לפני כחודש, הסתיימה בניתוחון לשחרור אבצס). האם ניתן לטפל?
כמו כן, ישנן לאחרונה תקופות בהן יש לי "דליפת שתן" במהלך היום (מספר טיפות), בעיקר בעת שיעול או צחוק, וישנן תקופות (שבועות) בהם התופעה "נעלמת" כביכול. למה קשור? (חוץ מלרצפת אגן חלשה).
הרחבת את לבי בעזרתך ובנדיבותך כי רבה.
תודות גדולות.
אילת*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2003, 17:08

עננים בקפה

שליחה על ידי אילת* »

תודה רבה!
נטע*
הצטרפות: 29 דצמבר 2002, 20:18

עננים בקפה

שליחה על ידי נטע* »

שלום עננים ותודה על ההזדמנות לשאול.
אולי תוכלי לגלות למה אני כל כך עייפה כל הזמן? רוצה לישון המון, חסרת אנרגיה גם כשלא ישנה, רוצה תמיד לשבת, לשכב, לנוח.
אוכלת סביר פלוס. נוטלת קצת תוספים (אומגה 3, ברזל וויטמין D). עוסקת בפעילות גופנית כמעט כל יום.
היש פתרונים?
עננים_בקפה*

עננים בקפה

פלוניה
הבצ שלך נמצאת בשלב נוסף בהיתפתחות שבו הפער בין מה שהיא רוצה ליכולות שלה גורם לה לתיסכול, אני מקבלת שימשך בערך עוד 12 יום עד שיגיע לאיזון. בינתיים כדי להקל עליך היתי ממליצה על תמצית באך בשם צ'יקורי (נדמה לי מס'8) לשים לה בבקבוק ושתשתה לאורך היום.
עננים_בקפה*

עננים בקפה

יוספה
הבן שלך מתקשה למצוא את ההגיון בדברים שקורים סביבו וזקוק לתווך מצדך כדי להבין את נושא הסיבה והתוצאה ואת החוקיות של הסובב אותו, זה גורם לו חרדה וחוסר ביטחון. סדר יום מובנה ותאומי ציפיות יעזרו להקל
לגביך, יש חוסרים של סידן, אבץ, וברזל ובעיקר חוסר של פניות שלך לעצמך. תמצאי דרך להזין את עצמך לא ברמת האוכל אלא ברמת הנשמה.
עננים_בקפה*

עננים בקפה

נ'
לגבי הבן אני לא מצליחה לקבל קריאה. היתי עוקבת אחרי המצב וליתר ביטחון מורידה מוצרים מקמח לבן, סוכר לבן ואורז לבן כי יש לו רגישות לחומרים המלבינים שבהם
לגביך, תראי אם יש קורלציה בין חולשת ריצפת האגן לתקופה כל שהיא במחזור החודשי שלך (כל החודש,לא רק דימום) כי נראה שיש קשר בין הדברים
עננים_בקפה*

עננים בקפה

נטע
יש לעיפות רקע ריגשי, בין השאר פחד מלנסות ולהצליח ואז מהמאמץ הנידרש לתחזוקת ההצלחה.
ממליצה לך על תמציות 23,34,36 חמש טיפות על 30CC שבע פעמים ביום,שבע טיפות כל פעם במשך 27 יום
נטע*
הצטרפות: 29 דצמבר 2002, 20:18

עננים בקפה

שליחה על ידי נטע* »

תודה עננים, עכשיו אני צריכה להזיז את עצמי מהעייפות ולמצוא אנרגיה להשיג ... תודה...
מ*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2004, 16:20

עננים בקפה

שליחה על ידי מ* »

עננים שלום, אני מקווה שלא איחרתי את מועד השאלות. רציתי לשאול על עצמי, אם זה בסדר.
מנסה כמה חודשים להיכנס להריון, אחרי שתי הפלות האחת יזומה (לפני כמה שנים) והשניה טבעית לפני שנה וחצי. מרגישה שיש תקיעות המונעת את זה. מטופלת בדיקור והחל מהחודש גם בצמחי מרפא. חוץ מזה מחזור קצר במיוחד ונקודה רגישה באזור שחלה שמאל.
תודה בכל מקרה! זה ממש נעים לקרוא את העמוד שלך.
רוקדת_לאור_ירח*
הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*

עננים בקפה

שליחה על ידי רוקדת_לאור_ירח* »

חסר לי סידן, כנראה- הציפורניים שלי שבירות באופן מבהיל ורכות מאד. התחלתי לקחת סידן- לא בהכרח מקפידה, אבללוקחת מדיפעם. מהיכוללעזורליבהקשר התזונתי לקבל סידן וספוג אותו?
תודה יקירתי וחג שמח!!!
נועה*
הצטרפות: 04 ספטמבר 2001, 13:21

עננים בקפה

שליחה על ידי נועה* »

היי, עננים ותודה על תשובתך!
לגבי הכאבים אני מציעה לך לפנות לרפואה סינית, יש שם הידבקויות קטנות ורפואה סינית מאוד עוזרת
לא הבנתי למה התכוונת ב"הידבקויות קטנות" ולאיזה רפואה סינית? דיקור? רפלקסולוגיה? ומה להגיד למטפל?
עוד שאלה בבקשה- יש לי גם בעית ריפלוקס. יש תקופות יותר טובות ויש פחות. משתדלת להקפיד על תזונה אבל לא כל כך עוזר
ובגלל שבחצי שנה האחרונה כל הזמן יש לי כאב גרון קל, אני חוששת שנגרם איזשהו נזק לוושט
ושאלה אחרונה- באיזה שיטה את מאבחנת? איך לומדים אותה? והאם את יכולה לאבחן דברים נוספים מלבד בעיות בראיתויות?
חג שמח!!!
עננים_בקפה*

עננים בקפה

נועה
הידבקויות בין רקמות החיבור (הפסיה) שבחלל הבטן. רפואה סינית היא הדיקור, רפלקסולוגיה היא משהו אחר, לא סיני, פשוט לספר למטפל מה הבעיה ולהשאיר לו את האבחון הסיני.
גם בעינייני הריפלוקס יש מצב שזה יעזור, פשוט דברי עם המטפל על כל הבעיות שיש לך והוא כבר יעשה את העבודה.

אני מאבחנת בעזרת מבחן שריר עצמי, אני גם מלמדת את זה בקורסים שאני מעבירה, וניתן לאבין הרבה מעבר למצבים גופניים. אם את רוצה כנסי לאתר שלי www.dinadiamant.wordpress.com
עננים_בקפה*

עננים בקפה

רוקדת
חסר לך גם אבץ לא רק סידן
להגברת ספיגת הסידן, ויטמין C כמו עם ברזל (הם מתחרים על אותם אתרי קליטה במעי בגלל זה לא לוקחים ברזל עם מוצרי חלב)
עננים_בקפה*

עננים בקפה

מ
יש לך בלגן במרידיאנים :-) מטפל סיני שמתמחה בפוריות הוא הכתובת הנכונה בשבילך :-)
מ*

עננים בקפה

שליחה על ידי מ* »

ענננים, תודה!
האם אפשר רק לשאול לגבי המונח "בלגן"? כלומר, למה בדיוק הכוונה ב"בלגן במרידיאנים"?
אני פשוט מעסקת עם הענין כל כך הרבה ומרגישה צורך למצוא מעט הבנה לאחר שכל כך בקלות נכנסתי להריון בעבר...
וגם - מאד אוהבת את המדקרת שלי אז מתקשה לחשוב על להחליף מטפלת ורוצה להבין אם לזו הכוונה.
תודה! יום נעים וטוב.
מ
יוספה*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2004, 06:18

עננים בקפה

שליחה על ידי יוספה* »

_הבן שלך מתקשה למצוא את ההגיון בדברים שקורים סביבו וזקוק לתווך מצדך כדי להבין את נושא הסיבה והתוצאה ואת החוקיות של הסובב אותו, זה גורם לו חרדה וחוסר ביטחון. סדר יום מובנה ותאומי ציפיות יעזרו להקל
לגביך, יש חוסרים של סידן, אבץ, וברזל ובעיקר חוסר של פניות שלך לעצמך. תמצאי דרך להזין את עצמך לא ברמת האוכל אלא ברמת הנשמה._
עננים, תודה רבה על תשובתך!!
לגבי, את צודקת ואני עוד מנסה למצוא את הדרך להזין את עצמי :)
לגבי הבן מעבדת עדיין את תשובתך ואיך אני יכולה לעזור לו. האם יש איזשהו טיפול מקצועי שהיית ממליצה לי לקחת אותו אליו?
עננים_בקפה*

עננים בקפה

מ
המרידיאנים שלנו הם ערוצי זרימה של אנרגיה, דברים שקורים לנו בחיים (ומה לעשות ודברים קורים) לפעמים משבשים את הזרימה התקינה. תחשבי על האנסטלציה בבית? כזה. פה סתימה, שם דליפה, זו הכוונה שלי בבלגן במרידיאנים.
אם את אוהבת ומתחברת למדקרת שלך (שזה חשוב וטוב) אבל היא לא מתמחה בגניקולוגיה אולי היא יכולה להיתיעץ במטפל שזה תחום התמחותו, בגדול מטפל סיני טוב יכול בהחלט לעזור גם בלי התמחות (זה מושג יותר מערבי, בסין הם פשוט מטפלים וזהו)
מקוה שהבהרתי את עצמי :-) ובשורות פוריות בקרוב :-)
עננים_בקפה*

עננים בקפה

יוספה
הבנתי שהוא בטיפול, אם את לא רואה תוצאות בטווח סביר החליפי מטפל או החליפי טיפול. היתי ממליצה על משהו כמו אומנויות לחימה או משהוא פיזי מובנה אחר
פלוניה*
הצטרפות: 29 אוגוסט 2002, 21:38

עננים בקפה

שליחה על ידי פלוניה* »

תודה רבה ענננים
זה נשמע מאוד מתאים
מ*

עננים בקפה

שליחה על ידי מ* »

עננים תודה!
אני אתייעץ עם המטפלת שלי בענין, ומקווה שאיחולייך יתגשמו!
חג שמח ואביבי, מ
ת_ש*
הצטרפות: 04 אפריל 2012, 17:23

עננים בקפה

שליחה על ידי ת_ש* »

שאלה
בת 37.5 ללא ילדים, בטיפולי פוריות מנסה להיכנס להריון.
מעקבי זקיקים מראים "שיבוש הורמונלי" ו"חוסר סינכרון" (שפת הרופאים), והם לא יכולים לתת לי הורמונים כי הם אומרים שזה רק קוסמטי ולא מטפל בבעיה הראשונית, בגדול בעיה ברזרבה השחלתית ...
עשיתי 10 טיפולי דיקור שעכשיו סיימתי (לא התחברתי למדקרת) עוד לא ראיתי תוצאות כלשהן בבדיקות ובמעקבים.
אשמח אם יש לך דרך להנחות אותי מה אפשר לעשות עכשיו?
עננים_בקפה*

עננים בקפה

ת ש
אני מקבלת שיש חסימה ברמה האנרגטית העמוקה יותר מזו שדיקור מטפל בה, מציעה לך לפנות למטפל תטא הילינג (ממליצה לך על עימנואל לב)
ת_ש*
הצטרפות: 04 אפריל 2012, 17:23

עננים בקפה

שליחה על ידי ת_ש* »

וואו, תודה על המענה המהיר, איפה הוא עובד? אני בירושלים... האם יש מישהו קרוב?
עננים_בקפה*

עננים בקפה

לא מכירה באיזור ירושליים, נסי אולי לשאול בכיכר השוק, בטח יש ירושלמים שבקיאים בנושא :-)
מרינה_מאוהבת_בים*
הצטרפות: 19 מרץ 2010, 16:31
דף אישי: הדף האישי של מרינה_מאוהבת_בים*

עננים בקפה

שליחה על ידי מרינה_מאוהבת_בים* »

ת ש? אני מאוד ממליצה לך על תרגול יוגה.
נ'*
הצטרפות: 02 אפריל 2012, 11:11

עננים בקפה

שליחה על ידי נ'* »

תודות רבות וברכות לחג שמח ואביב מלא בריאות ומלא השראה!
רוקדת_לאור_ירח*

עננים בקפה

עננים, תודה על התשובה.
אני לוקחת גם אבץ, ורוצה לחדד את השאלה שלי:
האם הבעיה היא של חוסר סידן ואבץ כי לא נכנס מספיק או האם זו בעיה של ספיגה? בכל מקרה, מה שהתכוונתי בשאלה הקודמת היה איך עוזרים לזה מלבד בדרך של תוספים, מה יוכל לעזור לי ברמה של מזון (ולא כדורים) או ברמה הרגשית/אנרגטית לשפר את המצב?

חג שמח לך ולכל המשפחה!
עננים_בקפה*

עננים בקפה

רוקדת
יש בעיה בספיגה, המקור שלה הוא בקושי בסיסי (ברמה של רמות בריאה) לספוג לתוכך את מה שהעולם יכול להציע לך. מציעה לך לעבוד על משפטים של מוכנות להיפתח לספיגת חומרי ההזנה הראשוניים של החיים, ממש ברמת הצרכים של מסלו. מוכנות לספוג חום,מזון,מחסה,חברה,מנוחה,לא למנן, לא להתעסק במה זה אומר עליך ולמה זה הגיע אליך, פשוט לספוג. ברמת תזונתית אין הרבה שאני יכולה לחדש לך או לשנות בתפריט הבריא ממילא שאת אוכלת, אולי להקפיד יותר על שילובים מגבירי ספיגה.
רוקדת_לאור_ירח*

עננים בקפה

תודה!!! אני אעשה עבודה בכיוון הזה.
רוקדת_לאור_ירח*

עננים בקפה

עננים, מקווה שאני לא חוצפנית.
שואלת עבור אחותי (שמכירה אותך) היא לא במצב לשבת ולהקליד.
היא בתחילת תחילתו של הריון לא מתוכנן, שאפשר להגדירו כנס רפואי ולא צפוי, אבל מאד מאד רצוי.
מיום ראשון עם כאבי בטן שמרגישים כמו כאבי מחזור, טיפטיפה דימום. האם אפשר לדעת אם זו התחלה של הפלה? האם יש מה לעשות ברמה של פרחי באך/הומיאופתיה או כל דבר אחר כדי לשמר את ההריון או פשוט להקל עליה? היא בינתיים בשכיבה מוחלטת מאתמול בערב, הכאבים באים והולכים. נתתי לה בינתיים Borax זה מה ששימש אותה בעבר הרחוק בכאבי מחזור ודימומים וזה מה שקיבלתי מבדיקת שריר על עצמי.
תודה.
עננים_בקפה*

עננים בקפה

רוקדת
תמציות צ'יקורי,גורס,סטאר,והניסאקל. חמש מכל אחד, חמש טיפות כל שעה במשך שלושה ימים, אני לא מקבלת שזו הפלה אבל את יודעת מה דעתי על שאלות עתיד. תמסרי לה בהצלחה
שנורית*
הצטרפות: 07 אפריל 2012, 17:20

עננים בקפה

שליחה על ידי שנורית* »

שלום עננים, אם הצעתך הנדיבה עדיין בתוקף, אשמח לשאול משהו בנוגע לבתי.
היא בת 9ץ כשהיתה תינוקת הסתבר שיש לה הצרות משמעותית באחד מהאורטרים, מה שגרם להתרחבות אגן הכליה והצרות של דופן הכליה.
הציעו טיפול מונע באנטיביוטיקה שלא הסכמתי לתת לה.
במקום זה היא טופלה בדיקור ובהומיאופטיה והיתה במעקב של אולטרה-סאונד אחת לחצי שנה.
היתה תקופה של הידרדרות במצב ואחר כך התייצבות ואפילו שיפור קל. אחרי כמה שנים שלא היה בהן שינוי הפסקתי את המעקב ושחררתי.
פתאום לאחרונה התחלתי לחשוש שאולי לא הייתי צריכה להפסיק (זה סיפור המעקב הזה, הרבה מאד כסף וזמן כל פעם, מסיבות שונות).
יש לך אפשרות להציץ אל תוך הכליות שלה ולראות מה קורה שם?
המלצות להמשך הדרך?
תודה!
רוקדת_לאור_ירח*

עננים בקפה

חמש טיפות כל שעה גם בלילה? להתעורר לקחת או רק בזמן ערות? אני אכין לה. תודה רבה , אני אאחלת לה בהצלחה. סטאר את מתכוונת לסטאר אוף בית לחם?
עננים_בקפה*

עננים בקפה

רוקדת
בלילה שתישן :-). סטאר אוף ביתלהם כמובן
רוקדת_לאור_ירח*

עננים בקפה

הכנתי לה. מייחלת לטוב... :-) המוני תודות.
עננים_בקפה*

עננים בקפה

שנורית
אני מקבלת שהכל בסדר, אבל במצבים כאלו כדאי להיות במעקב כי אני רואה זמן אמיתי ולא עתיד.
מ*

עננים בקפה

שליחה על ידי מ* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אשמח להתייעץ, אני סובלת מכאבי מחזור קשים, מטלטלים, משאירים אותי חסרת כוחות, מאלצים אותי להכניס לגופי כימיקלים שבדרך כלל מנסה להימנע מהם.
מבחינה רגשית מפחידים אותי וגורמים לי לאבד אמונה בגופי ולכעוס עליו על העינויים הקשים פעם בחודש.
גורמים לי לפחד מהעתיד, מההריונות והלידות.
שוקולית*
הצטרפות: 17 ינואר 2005, 19:43

עננים בקפה

שליחה על ידי שוקולית* »

בשבועות האחרונים הפכתי מכורה לשוקולד. רק שוקולד נותן לי הרגשה טובה :-( כל יום אני מנסה להפסיק, וזה עינוי. אני לא מפסיקה לחשוב על השוקולד ועל ההרגשה הטובה שהוא נותן לי. איך אני מפסיקה בלי שזה יהיה עינוי? מה לעשות כדי שהכמיהה הזו לשוקולד תיפסק?
שיבולת_שועל*
הצטרפות: 23 אוגוסט 2004, 10:21
דף אישי: הדף האישי של שיבולת_שועל*

עננים בקפה

שליחה על ידי שיבולת_שועל* »

שאלה נורא נדושה, אולי, אבל המרגיעון אומר שכולנו זקוקים לחסד.
איך אצליח לרזות? (-:
רבע*
הצטרפות: 08 אפריל 2012, 18:36

עננים בקפה

שליחה על ידי רבע* »

מרגישה תקועה ,עצובה
חוסר כיוון,יעוד, שאלות...
שאלה קצת גדולה- אבל : למה זה? או יותר נכון : מה לעשות?
אלגונה*

עננים בקפה

שליחה על ידי אלגונה* »

מרגישה חסומה בנושא של מערכות יחסים, עם בני משפחה , עם חברים ובמיוחד בכל מה שקשור ליצירת זוגיות, לא מצליחה לשים את אצבע איפה בדיוק זה חסום (מרגישה שזה ממש ברמה פיזית) ואיך לשחרר
עם או בלי קשר pms קשה בזמן האחרון
שנורית*
הצטרפות: 07 אפריל 2012, 17:20

עננים בקפה

שליחה על ידי שנורית* »

תודה רבה דינה!
אום_שלום*
הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*

עננים בקפה

שליחה על ידי אום_שלום* »

דינה את אלופה!
עננים_בקפה*

עננים בקפה

מ'
חסרים לי פרטים, האם תמיד היה ככה, כמה זמן זה כבר נימשך, האם ניבדקת לגבי הבעיה ונשלל אנדומטריוזיס ?
עננים_בקפה*

עננים בקפה

שוקולית
תדר האיזון שלך יצא מאיזון:-). משהוא שקשור להגיון של העולם התערער אצלך וזרק אותך לכאוס פנימי. נסי לראות מה השתבש ולהחזיר אותו לתיקנו.
עננים_בקפה*

עננים בקפה

שיבולת שועל
השילוש הקדוש, ספורט, תזונה, מודעות :-)
נסי לראות מה מהם לא קורה אצלך באופן שנכון לך (רמז, זה לא השניים הראשונים :-) )ותעבדי להגיע למקום שנכון בשבילך, כל השאר יקרה מעצמו
עננים_בקפה*

עננים בקפה

רבע
תמציות 17,23,13,36,8 10 טיפות מכל אחד על 30CC כל שעה בזמן ערות חמש טיפות כל פעם, עד שדברים יתבהרו
עננים_בקפה*

עננים בקפה

אלגונה
יש קשיים בהרבה משורים אנרגטיים, מציעה לך לפנות למטפל תטא באזור מגורייך
הרגע_שלפני*
הצטרפות: 19 דצמבר 2006, 22:04
דף אישי: הדף האישי של הרגע_שלפני*

עננים בקפה

שליחה על ידי הרגע_שלפני* »

תודה עננים
עננים_בקפה*

עננים בקפה

אום שלום
תודה :-)
אלגונה*

עננים בקפה

שליחה על ידי אלגונה* »

תודה
מ*

עננים בקפה

שליחה על ידי מ* »

תודה
תמיד סבלתי מכאבי המחזור, במשך כמה שנים נטלתי גלולות ואיתן לא היו כאבים, לפני כשנתיים הפסקתי עם הגלולות והכאבים חזרו.
הכאבים נמשכים כמה שעות לפני התחלת הדימום, ובמשך היום הראשון של הדימום.
לא בדקתי אנדומטריוזיס....
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

עננים בקפה

שליחה על ידי אחת* »

הי,
אישי עייף עייף, שנים כבר עייף. ישן בלילה וקם עייף, אומר שלא משנה מתי הולך לישון - עייף.
חוזר עייף מהעבודה. מסוגל להירדם או ישמח להירדם מתי שאפשר.
בדיקות דם עשה לא מזמן, היה חסר קצת בי 12, אבל זה עניין של שנים, גם כאלו שבהן היה בי 12.
מקור?
מתכוון להתחיל בפעילות גופנית. יש מומלצת?
תודה!
מועדים לשמחה.
אחת*

עננים בקפה

שליחה על ידי אחת* »

זו אני, האחת. למען ההגינות, מוסיפה שכבר שאלתי כאן פעם בניק אחר.
תודה.
עננים_בקפה*

עננים בקפה

מ'
יש אצלך מעגל של סיבה ותוצאה (מציינת סיבה,לא שופטת) כאבים חזקים שגרמו לפחד ואז פחד שמגביר את הכווץ ויוצר כאב חזק יותר. הסיבה הבסיסית לכאבים היא זרימה אנרגטית משובשת באיזור. מציעה לך להעזר ברפואה סינית וביוגה נשית וליתר ביטחון להיבדק אצל רופא נשים לחשד באנדומטריוזיס (מה שאת מספרת על הגלולות רומז בכוון למרות שהשאר לא). לגבי הריונות ולידות לרוב אין שום קשר בין כאבי מחזור לבעיות בהריון או בלידה, להפך הריון מונע כאבי מחזור לפחות לתשעה חודשים :-)
עננים_בקפה*

עננים בקפה

אחת
האם בן זוגך מודע ומאשר את השאלה שלך? אני לא בודקת אנשים ללא ידיעתם, חוקי המקצוע
שוקולית*

עננים בקפה

שליחה על ידי שוקולית* »

תודה. ברור לי שיצאתי מאיזון. מאד מעניין מה שכתבת.
האם תוכלי להתייחס גם לשאלות הבאות שקשורות?
  1. מה זה "תדר האיזון"?
  2. היגיון של העולם? לא ידעתי שלעולם יש הגיון. תמיד חשבתי שהעולם מתנהל בכאוס ובמקריות.
  3. האם אני יכולה לאזן את עצמי בעצמי, או זקוקה למישהו או משהו חיצוני שיעזור לי להתאזן?
שוב תודה וחג שמח.
עננים_בקפה*

עננים בקפה

שוקולית
תדר איזון הוא אחד משבעת התדרים ביקום שצריכים להיות בהרמוניה איתם כדי להיות בהרמוניה עם עצמינו, יש מידע ברשת שמסביר על כל תדר, לעולם יש הגיון מוצק וברור, חוקי המשיכה,חוק שימור החומר,חוק שימור האנרגיה, חוק האנרציה חוקי המחזוריות של עונות השנה והחיים והמוות. אם קרה משהוא בחיים שלך שניתק אותך מהתחושה האינטואיטיבית של החוקים האלו והחיבור אליהם את תמצאי את עצמך "מרחפת" וכתוצאה מזה מנסה להיתקרקע ע"י הטעם המתוק והמינראלים שיש בשקולד. הבעיה שאכילת מתוק בעודף מחלישה את אלמנט האדמה ונוצר מעגל שהולך ומסתבך. חוץ מזה שוקולד ממכר (לא כמו קראק :-) ) וצריך לעבור ממש גמילה כדי לחזור למקום מאוזן.
את יכולה לנסות לאזן את עצמך ע"י תזונה,פעילות גופנית מהסוג של הליכה או ריצה או יוגה מהסוג הנימרץ יותר (אשתנגה וכאלו) אבל היתי ממליצה גם להעזר בטיפול שהוא יותר פיזי ופחות שיחתי כמו רפלקסולוגיה, שיאצו , מסז' כל מה שיחזיר אותך לגוף הפיזי
שוקולית*

עננים בקפה

שליחה על ידי שוקולית* »

תודה, את מקסימה.
מישהי*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2001, 07:42

עננים בקפה

שליחה על ידי מישהי* »

הממ כתוב בכיכר השוק שאלות ליום ראשון, אפשרי גם ליום שני? :)

מאיפה להתחיל?
. צריכה לעבור ניתוח ברחם, לא ילדתי עדיין, מתה מפחד.וכאובה מאוד ודוחה את זה עד אין קץ. יש אפשרות טיפולית אחרת לניתוח שכדאי לי לעבור במקום?
  1. לא זזה לכיוון עבודה חדשה, זוגיות. משהו. הכל עומד במקום. לא מאפשרת להיכנס ולא משקיעה בדבר. עייפות בלתי נגמרת (אין אנמיה וכאלה).
  2. מה שכן זורם - זה מריבות עם כל העולם, חיכוכים ועצבים, משבר רפוןאי גדול של בן משפחה גרר מריבה משפחתית מתמשכת. מרגישה שהכל על כתפיי, כולם נגדי (טוב זה כרגיל).
איך יוצאים מהפלונטרים הבלתי נגמרים?

תודה וחג שמח :)
עננים_בקפה*

עננים בקפה

למשהי
לגבי הניתוח אין לי מספיק מידע ואני לא יכולה לשאול שאלות עתיד (האם כדאי וכאלו)
לגבי כל השאר, תמציות 17,23,33,38 ורסקיו רמדי, שבע טיפות מכל תמצית על 30CC שש פעמים ביום,שבע טיפות כל פעם, במשך שלושים וחמישה יום
נוודית_חובבת*
הצטרפות: 09 אפריל 2012, 15:15
דף אישי: הדף האישי של נוודית_חובבת*

עננים בקפה

שליחה על ידי נוודית_חובבת* »

שלום לך וחג שמח :)

כותבת את שאלתי, למרות שכתוב בכיכר השוק ליום ראשון. אם צריך, אמתין בסבלנות לראשון הבא..
אנו משפחה המתגוררת במרכז (זוג, תינוק ובת שלוש). האיש עובד בעבודה תובענית ובמרכז.
אני מרגישה שהגיע הרגע לעשות שינוי במגורינו ואנו מאוד מתלבטים לאן והיכן לעשות את הפשרות. זה חייב להיות בית צמוד קרקע מבחינתי, אך הייתי מעדיפה שיהיה גם בצפון באיזור עם קהילה מתאימה. האיש מעדיף לא להתרחק מהעבודה.

אשמח לכל עזרה.

המשך חג שמח ואביבי במיוחד
עננים_בקפה*

עננים בקפה

נוודית
אני חושבת שכדאי לכם לעשות תאום ציפיות והגדרת מטרות זוגית, עדיף בעזרת איש מקצוע שיוכל לכוון ולא יתן לכם לגלוש למאבקי כוחות, אני לצערי לא יכולה לעזור. מה שכדאי שתעשי בינך לבינך זה להגדיר לעצמך מה סוג השינוי שאת זקוקה לו לא ברמת המגורים הפיזיים אלא ברמה הריגשית, ונסי להבין מבן זוגך מה גורם לו לרצות להשאר באותו המקום (לנסות להקשיב לו באמת ולא רק לראות בדברים שלו מכשול לרצונות ולצרכים שלך. תמצית מס' 2,14,36,27 יעזרו לך בתהליך. 10 טיפות מכל אחת ל30CC שש פעמים ביום חמש טיפות כל פעם 10 ימים.
רבע*

עננים בקפה

שליחה על ידי רבע* »

הי עננים, תודה על התשובה.
אך אין לי ערכת פרחי באך זמינה להכין לי תמציות...
תודה בכל אופן.
עננים_בקפה*

עננים בקפה

רבע
אין צורך בערכה, בחלק מבתי הטבע יש ערכות שבהם הם משתמשים להכנת תערובת תמציות, גם חלק מהמטפלים מוכנים להכין תערובת בלי כל שאר העיניינים. אני לא יודעת מאיפה את אבל נסי לשאול בכיכר השוק בטח יש מי שידע לגבי האזור שלך
קרן*
הצטרפות: 05 ספטמבר 2001, 00:38

עננים בקפה

שליחה על ידי קרן* »

היי עננים,
יש לי ילדה בת כמעט 7 עם חרדות שנמצאות כל הזמן אבל ישנן תקופות (במיוחד במעברים) שהחרדות מתגברות ומציפות.
החרדה המרכזית היא מוות והשלכה על דברים שהם "רעילים" ->מה יקרה אם תיגע ותכניס יד לפה = מוות.
היא גם מגיבה בטיקים שמתגברים גם הם בתקופות מסוימות.
אני מטפלת בתטא הילינג ועוזרת לה בטיפולים, אבל לא תמיד קל לטפל בבת שלך... :)
שבוע הבא אנחנו מתחילים טיפול עם פסיכולגית קלינית לילדים שמתמחה בחרדות.
אשמח מאוד לשמוע מה עולה אצלך.
תודה גדולה! @}
עננים_בקפה*

עננים בקפה

קרן
ממה שאני מקבלת, תטא הוא אכן הטיפול שנכון בשבילה, אולי לשקול מטפל אחר שהוא לא אמא שלה :-)
בנושא מעברים, תמצית 33 עוזרת להפנים את השינוי וגם יוצרת הגנה אנרגטית ככה ששווה להישתמש בה באופן יזום לפני מעבר
מישהי*

עננים בקפה

שליחה על ידי מישהי* »

עננים תודה רבה על האכפתיות, אני לא רוצה להשתמש בתמציות. אני מאוד רגישה לחומרים שנכנסים לי לגוף ובעבר תמצית הומואופטית שיגעה אותי, דיקור גרם לי להקיא. רסקיו - תלוי, יש ימים שזה מעורר דפיקות לב ויש ימים שזה שולח אותי למיטה. בקיצור השיר תה עושה סחרחורת ולבן עושה לי רע נכתב עליי.

יש לך עיצה נוספת מלבד התמציות? משהו שלא קשור בחומרים, אלא בעבודה עצמית?

אני גם מתבאסת לקנות ולנסות ולהתאבאס אחרי פעמיים כשהתמציות עולות הון. תודה בכל זאת :)
מישהי*

עננים בקפה

שליחה על ידי מישהי* »

לקרן

מקווה שזה בסדר שאני מתערבת - כילדה לשעבר שסבלה מחרדות (פחות קיצוניות משל בתך אבל היו לי את התיקים שלי), לא משנה מה, תתעקשי לטפל בזה. הפנייה לפסיכולוגית קלינית מבורכת (אפשר לשים את החרדות מהקונבנציונאלי בצד), הפסיכולוגיות לילדים מדהימות מדהימות ויש הרבה שיטות להפגת חרדות שיכולות לשפר את החיים שלה פלאים.

אני זוכרת שטופלתי גם בצורה הקונבנציונאלית, ואחרי חודש וחצי של שיחות בלבד הייתי אדם חדש. לפעמים בגילה זה הם מחפשים את הדמות הסמכותית החיצונית להורה, זו שיש לה סמכות אחרת, מקצועית שתגיד כמה מילים ותפוגג את השחור הגדול. בגילה זה הכל דרמטי אבל גם השינויים הופתרונות דרמטיים, לא כמו אצלנו הכל מורכב ומסועף :)

חרדה זו מחלה איומה ומשתקת וטוב את עושה שאת פונה לטיפול.
עננים_בקפה*

עננים בקפה

משהי
קודם כל בקבוקון שבו יש כבר את כל התמציות צריך לעלות בערך 70 ש"ח. אין שום צורך לקנות את תמציות האם. יש בתי טבע שמוכרים תערובת לפי דרישה וגם אתר אנטרנט שעושה אותו דבר.
ברמת העבודה העצמית, זה קל, להתחיל לזוז, להפסיק לריב עם העולם, להשאיר את הדברים שהם לא באחריותי לאחרים, למצוא זוגיות ולהישאר בה, את יודעת, מה שלוקח לכולנו בערך 80 שנה ללמוד ואז מאוחר מדי :-)
אופציה אחרת היא להתחיל טיפול עמוק ויסודי בכל שיטה שאת מתחברת אליה ולהתמיד למרות האפס והדאונס, גם התמציות שהימלצתי לך היו רק מקילות להתחיל לזוז,לא עושות בשבילך את הדרך.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה ושתצליחי לעבור את התקופה הקשה הזו לזמנים טובים יותר
עננים_בקפה*

עננים בקפה

לקרן
טוב שמישהי הזכירה לי, כמובן שפניה למטפל שמתמחה בחרדות היא מבורכת מאוד ורצויה מאוד. אני נוטה לפעמים לפספס את ציון הדברים האלו כי הם מבחינתי כל כך ברורים :-)
קרן*

עננים בקפה

שליחה על ידי קרן* »

מישהי ועננים יקרות - תודה! @}

אני בטוחה שהטיפול הקונ' עם הפסיכולוגית ייתן מענה מצוין. אני גם מאמינה שהמטפלת שהגענו אליה היא הכי נכונה עבורה ועבורנו..

תמצית 33 - איך נותנים וכמה?..
עננים_בקפה*

עננים בקפה

לקרת תקופת שינוי שמים 10 טיפות בבקבוק של חצי ליטר ושותים לאורך כל היום, טוב לכולם ובמיוחד למי שקשה לו עם שינויים. המינון הוא אותו מינוי גם למבוגרים כי עובדים עם אנרגיה ולא עם חומר ממשי.
פריחת_הדובדבן*
הצטרפות: 09 אפריל 2012, 20:23

עננים בקפה

שליחה על ידי פריחת_הדובדבן* »

מועדים לשמחה. תודה רבה על ההזמנה לשאול. ההזדמנות לחדד את הדברים לכדי שאלה מועילה לכשעצמה.
שני דברים עולים לי-
  1. נרשמתי ללימודי חינוך מיוחד. האם זו בחירה נכונה בשבילי?
  2. מנסה מאוד לעלות על איזשהו מסלול של פעילות גופנית אך נמצאת במאבק מתמיד עם העניין הזה. אופניים, יוגה, הליכות. הכל עושה לי ממש טוב כשעוה אך לא מצליחה להכנס לריתמוס. יש לך עצה בשבילי לעניין הזה?
מילי*
הצטרפות: 03 אוגוסט 2004, 22:25

עננים בקפה

שליחה על ידי מילי* »

הי עננים,
מצטרפת לשואלות:
מרגישה עייפות גדולה, מתח וקוצר רוח- הכל ביחד...
במקביל נמצאת במאבק עם עצמי בין הדחף ליצור (כתיבה) ובמקביל חוסר היכולת לשבת, חוסר משמעת עצמית- בריחה. רוצה לנסות לצור ללא המאבק.
תודה!
קרן*

עננים בקפה

שליחה על ידי קרן* »

עננים, מה דעתך על תמצית 35/20 לחרדות?
קראתי קצת באתר של פרחי באך והם נותנים אפשרות לבחור עד 6 תמציות לעירבוב בבקבוק לטיפול יותר מקיף.
הרי זה לא רק חרדות, אלא גם פחד ממוות והצפה וקושי במעברים..
מה את אומרת? או שהכי מתחבר לך רק תמצית אחת ספציפית עבורה?
תודה
אמא*
הצטרפות: 02 ספטמבר 2001, 23:05

עננים בקפה

שליחה על ידי אמא* »

תודה על ההערה בככר, בדיוק התכוונתי להתאפק עד ראשון הבא :-)
2 שאלות לי, שתיהן לגבי בתי, ואולי קשורות אחת לשניה:
  1. מה הגורם לשקדים המוגדלים שלה? את הרופאים זה לא מעניין, אני מטפלת בה בטיפולים אנרגטיים שונים ומטופלת בדיקור. הולך וחוזר ועכשיו נוספו גם בחילות מדי מס' ימים. יש לי מס' השערות אבל אשמח לשמוע מה עולה אצלך.
  2. למה היא לא רוצה להשאר עם סבא וסבתא יותר אחרי מס' חודשים שנשארה אתם באופן קבוע? מאד נהנית אתם והם מתים עליה אבל רק שומעת שהם יגיעו ונכנסת להיסטריה. אני לא משאירה אותה יותר אם זה לא הכרחי אבל לא מצליחה להבין מה עומד מאחורי זה.
תודה רבה וחג שמח
אחת*

עננים בקפה

שליחה על ידי אחת* »

הי עננים,
בן הזוג מודע ומאשר.
הציע שאני אכתוב, כי אין לו כח...
תודה.
אפרת_מ*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*

עננים בקפה

שליחה על ידי אפרת_מ* »

מה לעשות כדי להחזיר את הפרודוקטיביות, בחיי בכלל, ובעבודה בפרט.
בורחת (פייסבוק ושאר הנט, בבית יכול להיות גם קריאה), דוחה, מפחדת ומשותקת (הבוסית הנוכחית קוטלת כל דבר, שכל אחד עושה, גם אם לאחרונה מאוד השתפרה ונותנת באמת ביקורת בונה ובאופן נעים בהרבה מהעבר. אני פשוט משותקת, ויכולה לא להתקדם שבוע או שבועיים במשהו שאני צריכה לעשות ואז להכין אותו ביומיים).

ואם כבר, אז גם 2 - שנראה י קשור ל-1 - מדברת המון, נמצאת המון בחוץ, ופחות בפנים. אשמח ליותר איזון. מה יוביל לשם?

תודה וחג שמח!
נגה*
הצטרפות: 24 יולי 2001, 01:01

עננים בקפה

שליחה על ידי נגה* »

הי,
תודה רבה.
מופיעה על פני אקנה מגיל 17 בערך, אני בת קרוב לארבעים. קשורה למחזור ולביוץ. כיצד לשחרר אותה?
אפרת*
הצטרפות: 08 יולי 2003, 12:18

עננים בקפה

שליחה על ידי אפרת* »

סובלת מתולעים כבר המון זמן. חצי שנה, אולי יותר.
לא מצליחה להפטר מהן. אשמח לעצה.
עננים_בקפה*

עננים בקפה

מתנצלת, יקח כמה ימים להחזחר תשובות.
זה השלב שבו יש לי הרגשה שפרי ביטני לא עברו את כל המבדקים הרלוונטיים במכון הוולקאני לפני ששוחררו לשוק החופשי.
עננים_בקפה*

עננים בקפה

פריחת הדובדבן
אם נרשמת, תתחילי ותראי אם מתאים לך או לא, אין לי דרך לשאול שאלות עתיד, וגם שאלות של מה מתאים לי הן לא מדויקות מספיק. אם את רוצה לברר רצון פנימי, נסי תמצית 36 של פרחי באך. 12 טיפות על 30CC לקחת שש פעמים ביום שש טיפות כל פעם
במשך 28 יום. זו תמצית שעוזרת בהבהרת הרצון הפנימי האמיתי ובחירת הדרך שלנו בחיים.
אני מניחה שהיא תעזור גם בעיניין הפעילות הגופנית :-). אני מקבלת שריצה תהיה טובה לך אבל לא תדעי עד שלא תנסי לאורך זמן (בערך חודש כמה פעמים בשבוע)
עננים_בקפה*

עננים בקפה

מילי
חלק מזה זה האביב, יש רצון לנוע, ליצור, להיתחדש, וחלק מזה זה מלחמה שלך עם המציאות מול הדרך שבה את חושבת שזה צריך לקרות. בכלל נראה שיש לך ויכוחים עם המציאות שמקשים עליך ומעיפים אותך. נסי תמציות 17,23,38 חמש טיפות מכל אחד על 30CC שש טיפות שש פעמים ביום 10 ימים. במקביל היתי ממליצה לך להיכנס לתהליך של ניקוי הגוף ע"י תזונה, לא משהו דרסטי, נניח שבוע של אורז מלא ירקות וקטניות ירוקות (מש או עדשים) עם לימון ושמן זית. בלי קפה, סוכר, לחם ושאר דברים.
עננים_בקפה*

עננים בקפה

אמא
יש שם עיניין עם אשמה לא פטורה וקושי עם ביטוי ועיבוד מילולי שלה. היתי מנסה לדובב אותה בעדינות ולדבר על ההבדל בין אחריות,אשמה,נסיבות ושאר סוגיות שקשורות לכך
עננים_בקפה*

עננים בקפה

אחת
יש עיניין של דיכאון סמוי, "אין לו כח לחיות". האנטרנט הוא לא מקום נכון להרחיב על כך, הוא זקוק לטיפול פרטני שיגע בבסיס העיניין. תחשבי על זה כמו דימום פנימי שנימשך הרבה זמן ומסכן את האדם אם המקור לא יטופל. צר לי על האיבחון הזה אבל ככל שיטופל מוקדם יותר כך טוב יותר
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”