עד שאמצא את שאהבה נפשי

אינטו_איציה*
הצטרפות: 11 מאי 2007, 13:42
דף אישי: הדף האישי של אינטו_איציה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי אינטו_איציה* »

היום דברה איתי מישהי על תודעת שפע.
לא שלא הכרתי את המושג מקודם מעולם הניו אייג'.
אבל התחלנו לעלות את הנושא ולהגג בו.
ובכן ,יקירה, השפע נפתח בפנייך :)
עם הטוב שבו ועם הבלבול...

איך מחליטים?
שאלה של בחירה, ושל תחושה אני מניחה.
ואם באמונה עסקינן, אז הרבה אמונה ודיבור עם זה שמסדר את הענינים.
אום_אל_קיצקיצ*
הצטרפות: 21 ינואר 2007, 22:53
דף אישי: הדף האישי של אום_אל_קיצקיצ*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי אום_אל_קיצקיצ* »

כנראה שלא נכנסתי לדף באופן מספיק מסודר, כי הנה מחכה לי תפנית בעלילה שממש לא צפיתי. עוד בחור! קטעים איתך...
אומרים שצרות באות בצרורות, חהחה חה.... סתאאאאאם. אבל עדיין משעשע למדי. יותר נחמד להסתכל על זה מנקודת המבט של אינטו איציה.
יערה*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2003, 19:37

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

קטעים איתך...אני נשארת (-:
האמת שלא ממש קטעים... קשה לי מאוד מאוד מאוד אולי כתבתי בצורה קלילה פה באתר אך אני בתקופה של סבל גדול. אני מרגישה שעד שאני לא מתחתנת ומביאה ילדים אין לי טעם לחיים. וברוך ה' יש אפציות טובות אך הבעיה היא שאני כל כך חסרת אנרגיות שאין לי כח לארגן חתונה מבחינה פיזית, מוזמנים, ריקודים, אפילו שמלה אין לי כח למדוד. מרגישה כמה חסר לי המגע כדי להרגיש קרובה ובטוחה. יש לציין שהאמונה שלי היא הדבר היחיד שמחזיק אותי בעולם הזה, לכן חשוב לי לקיים את המצוות כהלכתם.(אני יודעת שברוב פה חילוניות ואולי זה לא המקום לקבל עצה שתתאים לי, אני רק שופכת את ליבי, אני ממש לא רוצה שתכתבו לי שאני צריכה להתגמש. אני רוצה בעל דוס.!הייתה לי לפני כמה זמן פגישה עם מישהו והיינו לבד בחדר סגור והרגשתי אחר כך כל כך רע עם עצמי. (אני יודעת שזה נשמע הזוי לחילוניות אך זו האמת.) מאז החזרה בתשובה לא היה לי שום מגע עם גבר. אז כל כך התרגלתי לדיסטנס הזה שקשה לשבור אותו עכשיו. אבל רוצה כל כך להיות כבר אחרי החתונה להכנס ביחד לזוגיות הזאת, להתחיל לבנות אותנו, משפחה.כל כך רוצה. רק צריכה לתת פוש אחרון לאסוף כוחות כדי להעמיד חופה כהלכתה. זה קשה לי מאוד
דיטה*
הצטרפות: 01 דצמבר 2009, 17:49

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי דיטה* »

כלא מאמינה למאמינה,
לי לגמרי ברור שאת רוצה בעל דוס ולא רוצה להתגמש,
לא ברורה לי האובססיה לחתונה (כן ברורה מנטלית, אמונתית), את מתיחסת הרבה יותר לחתונה לזוגיות ולמשפחה מאשר לשותף לחיים שבלעדיו אין זה אפשרי.
מודעת היטב לחשיבות המשפחה, לא ברור לי איך את כותבת על חוסר אנרגיה לארגן חתונה, למדוד שמלה, את לא רותמת את העגלה לפני הסוסים?
אולי שדכן? או אתרי הכרויות לדתיים, שם תוכלי לפרט את רצונך?
מנקודת מבטי שראתה לא מעט, חתונה, בעל וילדים, אינם מתכון בטוח לאושר, גם לא בדוסיות, אפילו אם זו מצווה חשובה מאין כמותה.
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

הי דיטה

האובססיה לחתונה=
לשותף לחיים שבלעדיו אין זה אפשרי זו אותה הכוונה.

את לא רותמת את העגלה לפני הסוסים? אני כן, רוצה, אך העובדה היא שקשה לי .
חזרה בתשובה זה תהליך קשה מאין כמוהו זה כמו להקרע בין שתי עולמות כל צד מושך חזק מאוד.

אולי שדכן? או אתרי הכרויות לדתיים, יש שני בחורים דתיים שנפגשתי איתם ואחד מהם מרגישה שמתאים לי מאוד.

חתונה, בעל וילדים, אינם מתכון בטוח לאושר אז מה המתכון? (באמת שואלת)
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

יש שני בחורים דתיים שנפגשתי איתם ואחד מהם מרגישה שמתאים לי מאוד.
לאיזה מהם התכוונת?
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

לאיזה מהם התכוונת?
אם את עוקבת אחרי העלילה... עם אחד נפגשתי כמה פגישות אך הרגשתי לא שמחה ומצאתי על האוטו פתק של מישהו שמעוניין להכיר אותי ונפגשתי איתו וכרגע הוא מוצא חן בעיני יותר
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

אך עדיין לא שמחה )-:
אהבת_עולם*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

ודאי שאני עוקבת.

אך את כתבת:
יש שני בחורים דתיים שנפגשתי איתם ואחד מהם מרגישה שמתאים לי מאוד.

אז קודם כל על החדש לא זכור לי שאמרת שאת מרגישה שהוא מתאים לך מאוד.
זה מה שכתבת עליו:
שונה מאוד מהראשון, כנראה אצתרך להחליט, אני בפלונטר , כולם חמודים

ועל הראשון גם חשבת שהוא מתאים לך. אבל היו לך רגעים שפחות התלהבת.

ככה שממש לא היה ברור לאיזה מהם את מתכוונת.

וחוצמזה, אם יש לך העדפה ברורה לאחד מהם, אז מה ההתלבטות?
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

ודאי שאני עוקבת. (-: תודה
את צודקת... לא הייתי ברורה ...
הדברים משתנים אצלי במהירות מרגע לרגע שבקושי אני מצליחה לעקוב...(-:
אני לא כל כך שמחה בתקופה זו בכלליות בכל התחומים קשה לי. וברוך ה' העצבות הזו לא מרתיעה בחורים (אולי ההפך) אך לא רוצה להיות עצובה!!! וחסרת כוחות ולא מצליחה להתרומם ולא יודעת מה ישמח אותי.
רוצה לשמוח על שאני סוף סוף במצב להתחתן,ותמיד חשבתי שזה מצב שאני אמורה לפרוח בו. אך כל מה שבא לי זה להיות כבר מאחורי זה, להיות נשואה כבר ולעבוד על זוגיות . איפה אני טועה?
אינטו_איציה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

הי יערה...רגע...חכי שניה.
תעצרי.
קחי לך שוב כמה רגעים לנשום.
את לא רוצה להיות עצובה? יופי!
את יודעת מה לוקח ממך את הכוחות? הספק.
המחשבות על העתיד הזוגי על העבר האי-זוגי, על הרצון להיות בכל מקום ובכל זמן רק לא עכשיו.
פגשת בחור? בדרך מגניבה ביותר אגב, נעים לך איתו?
תהיי ברגע הזה.
תהיי שם! תעריכי את הנס הזה!
דברי עליו, תרחיבי את הטוב שבחלקך.
(ואני רוצה לציין שאינטואיציה ידועה בלדבר בדרך כלל על הרע או הבעיות שבחלקה ולמדה לאט לאט שממילא הבעיות שם אז למה לא לדבר על הדברים הטובים שקורים בצידי הדרך?!)

איך לשמח את עצמך?
כמו שאמרתי להתחיל להרחיב את הטוב -בדיבור,
לעשות דברים כיפיים עם הבחור,
לקנות לו מתנה ,
לקנות לעצמך בגד חדש או משהו נעים ,לצאת לרחוב ולהרגיש נשית,
לצאת לטיול -לבד או ביחד,
להזכיר לעצמך את עצמך ,מה את אוהבת לעשות ,מה את אוהבת לשמוע - בסופו של דבר המפגש הזוגי הוא מפגש בין שני שלמים...

והכי חשוב.
שיעור לקראת הורות וזוגיות וחיבורים ופרידות - להרפות!
"הרפו ודעו כי אני ה'"
דיטה*
הצטרפות: 01 דצמבר 2009, 17:49

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי דיטה* »

אז מה המתכון? (באמת שואלת)
לא יודעת, אושר פנימי, השלמה (מסוימת ומסויגת),
אושר ההורות כרוך בבעיות וקשיים אינספור, עדיין חיבוק, צחוק, של ילד - אושר צרוף,
אושר האהבה הנתינה והקבלה,
ולא אתחיל בשאלה מהו אושר.
בקיצור, ברגע שאדע, מבטיחה לספר.
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

אינטו..(()) חיבוק של תודה גדולה המילים שלך כל כך עוזרות ומדוייקות. שאין לי מילים.... תודה.
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

_והכי חשוב.
שיעור לקראת הורות וזוגיות וחיבורים ופרידות - להרפות!
"הרפו ודעו כי אני ה'"_
בהתחלה הבנתי את המשפט הזה כ- להרפות מלשמוע שיעורים והרצאות בנושא הזה, ולא הבנתי איך את יודעת שזה מה שאני עושה כל הזמן.(אח'כ הבנתי את כוונתך, ואני לוקחת על עצמי את שתי הכוונות.בקיצור- מרפה (מרפאה (-:)
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

דיטה...

_אושר האהבה הנתינה והקבלה,
ולא אתחיל בשאלה מהו אושר.
בקיצור, ברגע שאדע, מבטיחה לספר._
את מתכוונת לאושר שלא תלוי בדבר, "כל אהבה שהיא תלויה בדבר,
בטל דבר בטלה אהבה
ושאינה תלויה בדבר
אינה בטלה לעולם"
(מסכת אבות)
תוודה על שהזכרת לי.. (-:
חיפאית_חיננית*
הצטרפות: 05 מאי 2008, 18:12
דף אישי: הדף האישי של חיפאית_חיננית*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי חיפאית_חיננית* »

שלום יערה,
חשבתי על כמה נקודות בשבילך:
  1. היעד הוא לא החתונה. החתונה זו תחנה בדרך. אבל אחרי החתונה זאת עבודה מתמדת. אחרת הזוגיות חס וחלילה עלולה להיפגע. התקופה שלפני החתונה היא תקופה חשובה מאוד שבה אתם בונים את עצמכם כזוג. יש חשיבות לתקופה זו בה אין "חיפופים", אין חיבוק שמרגיע הכל ובו זמנית מטאטא מתחת לשטיח את הבעיה. זו תקופה של בנייה, שאת צריכה לגייס אליה את כל האנרגיה, כי היא חלון מצויין למה שמצפה לך לאחר החתונה, המשך העבודה על הזוגיות.
  2. אני הלכתי לסדנה של עליזה בן דוד שמאוד עזרה לי לסדר הרבה דברים בראש בקשר לזוגיות. מבחינתי זה היה ממש מהפך. אני ממליצה עליה מהרבה בחינות, אבל בוודאי שמהבחינה הזאת. את יכולה לחפש עליה באינטרנט, יש לה אתר שקוראים לו "מרכבה". והעיתוי עכשיו נוח - יש לה סדנה קצרצרה של יום אחד בחנוכה. אחותי היתה אצלה בסדנה כזו והרגישה שקיבלה משם, למרות שזה היה ממש קצר.
  3. בזוגיות את צריכה להיות נוכחת, להביא את כל כולך. ברגע שתוך כדי קשר אחד פנית לקשר אחר, אני לא בטוחה שהצלחת שלא לקרוע את עצמך בין שני הבחורים, ולהיות כולך בקשר. מציעה לך לסגור פינות בקשר אחד כדי להתפנות לגמרי לקשר השני.
בהצלחה!
מאמינה*
הצטרפות: 06 יולי 2008, 00:41

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי מאמינה* »

"הרפו ודעו כי אני ה'"
אהבתי
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

לא סתם כל כך קשה לי... יש עיניין לא פתור עם חבר מהעבר .... הלב שלי אצלו לגמרי, ועכשיו ההתלבטות מה אני צריכה לעשות איתו. (בבקשה אל תצחקו, זה לגמרי אמיתי זה דברים לא פשוטים שאני עוברת במסע הזה לגילוי הזיווג הראוי לי)
את יודעת מה לוקח ממך את הכוחות? הספק.
לגמרי לגמרי בבקשה ספק לך מכאן!!! לא רוצה אותך יותר לך!!! עכשיו!!!
אינטו_איציה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

יערונת.
עכשיו בכלל בא לי לחבק אותך.
:-)
גם כי אני שמחה שהדברים שנכתבו היו מדוייקים,
גם כי זה באמת נשמע כמו סרט מרתק עם תפניות וחידושים יותר ממציאות אפורה,שגרתית שהיא נחלתם של רוב האנשים (או לפחות כך הם רואים זאת),
וגם הבקשה הכ"כ אמיתית מול הספק.
שילך :-)!!

ברוך ה'! חנוכה ,חג הניסים, חג שבו החושך כמעט כמ-עט גובר על האור ואז יש היפוך.
נס זה דבר שקורה כל יום כל שעה, כל רגע -רק הראיה שלנו לא רחבה מספיק בשביל לראות אותו ולקרא לו בשמו - נס.
אני באמת מאחלת לכולנו בכלל, ולך בכלל שיהיה לך נס ההתבהרות.
הפרדה בין שלל רצונות שמציפים אותך ויכולת לפקוח עינים נקיות ולבחור מה את רואה.
לבחור למי את מעניקה את מי שאת.
לבחור מה את רוצה.

באמת באמת שאיתך במסע, ז"א חיה דברים דומים,
רק כרגע ,אני בשלב ההרפיה אחרי סערה דומה שתכפה עלי לפני חודש...

ושאלה נוספת - מה את עושה בחייך? ז"א, יש לך שגרת עבודה? את יוצרת דברים מעצמך (לאו דוקא אומנות,פשוט יצרנית)?
אני שואלת את זה כי זה יכול להעניק עוגן וזכרון לגוף שלך שאת כאן עכשיו.
והלב שלך איתך עכשיו ולא עם אף אחד אחר. @}
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

מרגישה כמו ברחבה של אולם קולנוע מול הפרסומות לסרטים שעומדים להתחיל וכולם נראים לי סרטים מעולים אבל אני יכולה לבחור רק אחד. איך אבחר? מה הכי חשוב? האם אשכיל לבחור נכון?.. כל זאת ועוד.. בפעם הבאה....
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

בזוגיות את צריכה להיות נוכחת, להביא את כל כולך. חיפאית חיננית יפה מה שכתבת,תודה, זהו בדיוק הפחד שלי כי אם אני מביאה את כל כולי אני מוותרת על השאר...(הפנטזיות,ההרגלים,הבדידות,הרווקות,בעצם דברים שכדאי לוותר עליהם אך קשה... בעז"ה זה יקרה בקרוב.) ותודה על ההמלצה על הסדנא.. אברר זאת.
איטואיציה יקרה.. שוב חיבוק ותודה
מה את עושה בחייך? ז אני עובדת בעבודה שאני לא מרוצה בה. (לא רוצה לפרט) אני מאוד יצירתית ותמיד יוצרת דברים יש לי חוש לעיצוב יש מאין.. ציור על אבנים,מוביילים, תפירה,סריגה וכאלה... באמת מזמן לא עשיתי זאת זה, לא חשבתי על זה בצורה שכתבת.
והלב שלך איתך עכשיו ולא עם אף אחד אחר. כרגיל את צודקת!!!
חיפאית_חיננית*
הצטרפות: 05 מאי 2008, 18:12
דף אישי: הדף האישי של חיפאית_חיננית*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי חיפאית_חיננית* »

יערה, את כתבת בעצם על בחירה. על לדעת לשלם מחיר. לבחור בזוגיות זה אומר גם לוותר על דברים אחרים. כשאנחנו לומדים ומפנימים ו"משתפים" פעולה עם זה שאנו משלמים מחיר - החיות שבנו מתגברת.
מה אומר לך המשפט: "אני רוצה להיות נוכחת בחיים שלי, ולא לחיות ליד החיים שלי" מדבר אלייך?
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

כן... בידיוק כתבתי לחברי (מהעבר) שאנחנו לא בחזרה גנרלית אנחנו ממש בחיים עצמם, זה ממש קורה ולא יקרה עוד רגע כרגע הזה. אני מאוד מתרגשת בעז"ה בקרוב מאוד אשלם את המחיר ואכנס לאחד האולמות ותתחיל ההצגה של הזוגיות שלי.
שיהיה לנו לילה רכ-חמים. אוהבת אותכם.
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

קשה ל להבין איך מתחתנים ,ז"א זו החלטה ענקית, מאיפה לוקחים אומץ לעשות אותה?
האמת שבגיל 18 כמעט התחתנתי (כדי להשתחרר מהצבא|-:) (ד"א אם אותו בחור שאני חושבת להתחתן איתו היום.)
איך הסתבכתי עם זה, אתן קצת עובדות-יש לי אליו רגשות עמוקים, אני מאוד אוהבת אותו יותר מ10 שנים,יש בינינו הבנה עמוקה גם כשלכל אחד היה בן\בת זוג אחרים,כמעט התחתנו לפני שנה אך ברגע האחרון ביטלתי כי היתה לי הרגשה שהוא מתחיל עם חברה שלי,כשאנחנו ביחד- אז טוב לי ואני שקטה,אני יכולה עוד לתת כאן מיליון "הוכחות" שאנחנו מתאימים, אך יש את הצד השני שמרתיע אותי מלהתחתן והדברים הם-הורי התנגדו ומתנגדים אליו בכל תוקף (אם אני רק מזכירה את שמו הם עושים פרצוף כזה של גועל)..................האמת שלוקח לי זמן לחשוב על עוד דברים... כנראה שממש קשה לי עם הסלידה הזו של הורי (ואנחנו גם ככה לא בקשר כזה קרוב אני מבקרת אותם פעם בחודש בערך) מרגישה שאני "יותר ממנו" ז"א היתה לי ילדות יותר טובה,(מבחינת משפחה,כלכלית,סביבתית,חינוכית) כל השנים שהייתי איתו (סתם שנפגשנו בים או משהו אחר) הייתי צריכה להסתיר את זה מהורי (עד היום אם אמא שלי מתקשרת אלי כשאני איתו אני נלחצת ומשקרת לה ויש בי פחד שהיא תגלה את זה!!!)ושתבינו הם הורים מקסימים וטובים ואני מבינה את הפחד שלהם ממנו (בצבא הייתי בכלא בגללו, היינו משתכרים ומעשנים ותופסים טרמפים ועושים קעקועים ופירסינגים) אך נרגענו מאז ברוך השם, שנינו חוזרים בתשובה ,זה כל כך ברור שאנחנו ביחד לנצח וכל השידוכים שאני מנסה להסכים להם לא ישתוו לעולם לאהבה הזאת הראשונה והיחידה .
ואוו איזה גשם מטורף בחוץ.
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

אם אני מביאה את כל כולי אני מוותרת על השאר...(הפנטזיות, הוא ה"פנטזיות" שדיברתי עליהם שמזה אני צריכה להפטר כדי להתמסר למישהו אחד. הכל זה עיניין של השקפה, של אמונה, של לסמוך. קשה לי לסמוך (על עצמי) כל יום עולה רעיון אחר, אפשרות אחרת,זוית אחרת. מפחיד.
בבקשה ספק לך מכאן!!! לא רוצה אותך יותר לך!!! עכשיו!! נמאס לי כבר !!
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

אני צריכה עזרה כנראה. זה קשה לי , יש למשהי אולי רעיון למשהו שיכול לעזור לי (לא סדנא, לא משהו עם הרבה אנשים, )איזשהו ייעוץ מאדם חכם ... או אולי שיקוי פלא[-:
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

הוא היחיד שרואה אותי באמת, ואף מעריץ אותי, מה שגרם לי קצת להתנשא מעליו,אך זה לא הפריע לו,
במהלך ה10 שנים האחרונות היתה בי תמיד הידיעה שקיים האדם שאוהב אותי באמת , כמו הסיפור עם פנחס הקטן, אך לא הייתי רעה אליו פשוט חשבתי שמגיע לי יותר....וחיפשתי וחיפשתי ואף אחד לא הגיע לרמת עומק האהבה שלו, ולא יכולתי להסתפק בפחות כשידעתי שזה קיים......
מפחדת.... כל כך הרבה זמן.... שכבר יכול להיות שהדמיון התערבב עם המציאות.....ואחרי שנתחתן זה יתנפץ לי על הפרצוף....או שכן או שלא או שאמרח על הרצפה או שאעוף באויר....
ובידיעה כזאת לא אוכל להתחתן סתם עם מישהו נחמד וללכת על הקרקע ("כמו כולם" כביכול)
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

_ושאלה נוספת - מה את עושה בחייך? ז"א, יש לך שגרת עבודה? את יוצרת דברים מעצמך (לאו דוקא אומנות,פשוט יצרנית)?
אני שואלת את זה כי זה יכול להעניק עוגן וזכרון לגוף שלך שאת כאן עכשיו._
איטואיציה... לא סתם שאלת את זה אני אכן מרגישה בתקופה של "פאווזד" (הפסקה) מהחיים. המון לבד בבית,שבתות לבד (עברתי גם למקום מאוד מבודד בארץ) המוווווווןן שקט, המון רוח,התחזקות בקצב די מהיר, אז יש פחד מהעליה המטורפת הזאת אבל הזמן דוחף אותי למעלה.(אני בת 31)
אנהאטה*
הצטרפות: 05 מאי 2003, 23:52

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי אנהאטה* »

זה כל כך ברור שאנחנו ביחד לנצח וכל השידוכים שאני מנסה להסכים להם לא ישתוו לעולם לאהבה הזאת הראשונה והיחידה .
אה. זה לא אמרת! זה משפט מפתח הנותן הבנה לכל המצב המבולבל.
למה ההורים שלך מתנגדים לו? ולמה את?
המחכימון שלי: קושי אינו בהכרח סבל
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

ההורים שלי מתנגדים כי היינו קצת מופרעים בגיל 18 , הוא היה מתגנב לחדר שלי דרך החלון באמצע הלילה, היינו מקיימים יחסי מין בצורה רועשת (והם והשכנים שמעו... כן, פאדיחה רצינית, ככה חשבתי שעושים את זה..)-: למדתי מהסרטים... לא ידעתי שאפשר בשקט..\-: והוא היה הראשון שלי) -וגם כל הסמים והקעקועים והשטויות שעשינו בצבא. (התבגרנו מאוד מאז)
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

ונראה לי שעד היום שיחקתי אותה שההורים שלי לא כ"כ משפיעים עלי, והיום קולטת שהתמיכה שלהם כל כך חסרה לי, כל כך מפחדת מהתגובה שלהם אם אגיד להם שרוצה להתחתן איתו)-:
ולפני שנה ביטלתי את החתונה כי אחרי שהחלטנו להתחתן ישנו אצל חברה שלי (אז לא היה לי בית)והוא כל כך התלהב ממנה והרגשתי שהו מתאהב בה ורבנו וצעקתי עליו שאם הוא רוצה אז שילך להתחתן איתה.היום יודעת שלה יש חלק גדול מזה. יש לה כישרון כזה להלהיב גברים בפגישות ראשונות,הוא לא כל כך אשם אבל אז כל כך התבאסתי שהוא לא היה מספיק חזק. וגם- הוא היה במצב כלכלי עגום (היום הוא עובד, מורה לתופים ונראה לי שהוא יציב.)
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

בימים אלה בכל מקרה לא יהיה מצב שנישן אצל חברה שלי- בכלל אין מצב שניגע אחד בשני. התחזקנו פלאים מאז התקופה ההיא.ומקפידים מאוד על שמירת נגיעה וכל הילכות הצניעות. ב"ה.
אהבת_עולם*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

יש לה כישרון כזה להלהיב גברים בפגישות ראשונות
ואם הוא יפגוש בחורות אחרות ש'יש להן כישרון להלהיב גברים', מה אז?

את חושבת שאת יכולה לסמוך עליו?
אינטו_איציה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

וואו.
אשכרה הדף קיבל תפנית.
אני מבינה ששני הבחורים שיצאת איתם כבר לא רלוונטים כלל,
עכשיו הנושא הוא הבחור מהעבר, נכון?

ראיתי שהזמנת את אורנה לדף ,ואני חושבת שזה צעד טוב.
אפילו לא דרך האינטרנט אלא ממש התייעצות טלפונית או פגישה פנים מול פנים.
זו באמת החלטה גדולה, וכמו שצריך לרקוד עם ההחלטה הזו בקלילות ,כך צריך רגע להתבונן בכל הקורות אותך בחודש או יותר האחרונים.
ז"א כאן ,בדף הזה, את ספרת על מספר בחורים שהופיעו בחייך או חזרו ממש אחד אחרי השני,כשכל אחד סחף אותך במידה זו או אחרת, ומעל הכול בולט הרצון המאוד חזק שלך להתחתן.
אני מניחה שלפעמים הרצון הזה יכול לבלבל אותנו קצת.
אין לי תשובה, וגם אני לא יודעת אם יש תשובה נכונה.
זו שאלה של בחירה ,והתבוננות על דפוסים ישנים והרבה הרבה אמונה.

אני יכולה לאמר לך שמניחוח ראשוני שעולה מהסיפור אני ספקנית :-)
גם אני לא בקשר מדהים עם הוריי,אבל יש אינטואיציה של הורים שחשוב לא מייד לבטל.
וגם העניין שהקשר בינכם נמתח על גבי 10 שנים ועוד לא הגיע לסוג של "פתרון"...
לא יודעת...
מצד שני.
כל הארועים שהגיעו לפיתחך כאילו מזמנים אותך להתבוננות פנימית על הנעשה בתוכך.
ממש קבלת הזמנה.
אז תראי את זה כשיעור, תחפשי מורה דרך ותתחילי לצעוד צעד צעד...כמו ילד שלומד ללכת.
ואין מה למהר...אם חיכיתם כל כך הרבה זמן, עוד חודש- חודשיים לא ישנו כלום. :-)

בהצלחה!!
שבוע מבורך!
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

הוריי,אבל יש אינטואיציה של הורים שחשוב לא מייד לבטל.
נראה לך שמיד ביטלתי??
אהבת_עולם*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

ומה עם תשובה בשבילי, יערה?

_ואם הוא יפגוש בחורות אחרות ש'יש להן כישרון להלהיב גברים', מה אז?
את חושבת שאת יכולה לסמוך עליו?_

חשוב לי לשמוע שאת מרגישה שאת יכולה היום לסמוך עליו במאה אחוז.
אם לא, זה עלול להיות מסוכן, ואני חוששת לך.
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

אהבת עולם, יקרה,
חשבתי על זה קצת , בשיחות ביננו אנחנו מדברים המון על מה שהיה ושטויות שעשינו בעבר וכמה השתננו והתבגרנו מאז, והוא בעצמו אמר איך שהוא התנהג כמו אידיוט והאגו שלו היה בשמיים והוא לא העריך מה שיש לו בידיים וזרם עם כל מה שבא בחיים בלי לחשוב הרבה... למקרה הזה היו השפעות גדולות- חזרנו בתשובה, אני קודם והוא אחר כך, ויודעת שמצב כזה לא יקרה כי הוא מבין את טעותו והוא מחמיר עם עצמו והכיוון הוא שבכלל הוא לא יסתכל על אף אחת ואני גם לא ם אף אחד!!!(לא ציינתי שבעבר היותר רחוק הייתי עם החבר הכי טוב שלו...\-:
אהבת_עולם*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

אה, אוקיי :-).

מאחלת לך הצלחה במה שתבחרי.
(וקודם כל, הצלחה בלבחור :-))
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

תודה אהבת עולם, אני אכן זקוקה להצלחה. ולאהבת עולם.
מתפללת שהפגישה מחר תהיה מוצלחת, שזה לא יתברר כדימיון, שזה יהיה מציאותי, שנחדש את אהבתנו, שיהיה אור ,נס, טוהר, אמת. מתפללת, אתן הכל בשביל לראות את התכלית. ולהתקדם אליה, בשמחה, ללא פחד, פשוט ללכת...
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

אני לא מהוותיקות באתר ופתאום שמתי לב שיש יערה אחרת וגם יער ה, אז מתנצלת שלקחתי להם את שמן, זה גם ככה שם בדוי, אז אחשוב אולי על שם אחר יותר מקורי (אולי שמי האמיתי?)
בכל מקרה, עוד מעט אפגש עם יקירי.... מבקשת אם יש לכן אנרגיות חיוביות לשלוח לי, או כל דבר שעשוי לעזור. אשמח מאוד.
חג של אור גדול ואהבה לכווווווווווולם
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

_את יודעת שזיווגים נעשים בשמים.
אין לך באמת שליטה על מה שקורה - זאת מין אשליה מאד מאד נפוצה לחשוב שזה אנחנו אלה שמניעים את העולם.

אם את מצליחה לראות כך את הדברים (הזכרי בשותף הבכיר לחייך - הקב"ה) את יכולה להתחיל להתענג על המציאות. להנות מהתחושות, מהמראות, מהקולות מההתרגשות, מהשמחה - מכל מה שמביא האיש הזה לחייך.

האם זה המיועד או לא - אלה לא בידיך.
לכן התרכזי בענייניך - בחושיך, בגופך, בעצמך.

זאת היא הוויה נטולת פחד._
מזכירה לעצמי את דבריה היקרים מפז של אורנה
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

כתבתי גם בדף התנהגות בסיטואציות חברתיות? ונחמד לי לקרוא את זה, רואה את הקשר בין הדפים,רואה את ההתפתחות שלי וזה נחמד. אני מתחזקת מיום ליום
אהבת_עולם*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

בהצלחה גדולה !
{@
(())
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

עברו ימים של שימחה ואושר על הגילוי המשותף שלנו לביחד .... ובשבת האחרונה היה ריב גדול שעד עכשיו קשה לי להרגע ממנו, אנסה בקצרה לספר- הזמנתי אותו וחברה שלי לשבת עמלתי הרבה על הכנות האוכל ומאוד שמחתי והתרגשתי וזה התחיל ממש כייף אך בשבת הוא התייחס אלי בצורה לא כ"כ יפה (היה רעב ורצה כבר לאכול) ואני עניתי בצורה לא כ"כ יפה, אבל זה לא היה נורא מה שהיה נורא שאחרי האוכל הוא קם והלך למישהו שהוא הכיר בבית כנסת ולא אמר כלום וחזר רק במוצש. ואני כ"כ נעלבתי וצעקתי ובכיתי ולא האמנתי שהוא כ"כ פגע בי, כי זה כ"כ הפתיע, כי כ"כ היינו מאושרים בהתחלה על האהבה הגדולה שבינינו שלא נגמרת ופתאום הוא נעלם אחרי ריב טיפשי , הוא הסביר את עצמו בזה שנוצר בינו לבין איש אחד מהישוב שלי קשר מאוד מיוחד,ושאני הייתי עם חברה והוא לא הרגיש כ"כ בנוח ולא הצליח להגיד לי שהוא הולך אליו. הצלחתי קצת להבין אותו אך הכעס והאכזבה השתלטו על כולי ובכיתי ודיברנו כל הלילה ולא הצלחתי לצאת מזה. הוא הצטער ואמר שזה לא יקרה שוב ושהוא אוהב אותי ושהנשמות שלנו רוצות להתחבר ולהביא נשמה לעולם. (כך אמר) וכך גם אני מרגישה אך איך אוכל לוותר על הכעס\האגו\האכזבה\הציפיה ליותר? והאם אני מגזימה בתגובתי?
צ'יקיטה*
הצטרפות: 21 דצמבר 2009, 20:29

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי צ'יקיטה* »

לומדים לחיות ביחד , לומדים להכיר אחד את השני, לומדים להכיר את עצמנו.. זה לוקח זמן וזה אף פעם לא נגמר..
לכולנו יש נקודות חלשות, נקודות עוורות.. עכשיו אתם במסע אחד לצד השני, אחד בעד השני
היתה אי הבנה/חוסר התחשבות/חוסר יכולת, זהו, מעבדים, מבינים וממשיכים הלאה.. עוד יהיו הרבה כאלו
זה חלק מהעסקה וגם חלק מההתפתחות... תהנו
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

תודה
צ'יקיטה מילותייך מעודדות... אך המצב לא מעודד, כבר שלושה ימים ועדיין לא נרגעתי, ושלחנו אסאמסים מתנצלים ואוהבים אך כשהוא התקשר עלה בי שוב הכעס וצרחתי עליו ובלי תכנון מראש אמרתי לו שכנראה שלא ילך בינינו. והיתה שיחה קשה. ואני... לא מצליחה להחליט לרגע רוצה ורגע בורחת , זה כל כך קשה, עובדת על זה,
חושבת שאולי אני צריכה לראות יותר בברור את הרצון שלי בו כבעלי וכאב ילדי שזה יהיה מול העיניים כל הזמן ולהבין שהוא רק בעלי וכל השאר זה עדיין התמודדות שלי עם עצמי ועם העולם, צריכה אולי להקטין אותו לקנה מידה יותר מדויק ולא לתת לזה כ"כ להשפיע וליפול כל כך חזק בגלל מקרה קטן ולהגדיל את עצמי ואת חיי- ללא קשר אליו.
נכון כועסת עליו מאוד על איך שהתנהג, אך זה הוא, זה האופי שלו, זה נבע מתוך חולשה. אז רוצה לסלוח לו על חולשותיו כדי שיסלח לי על חולשותי ושאסלח לעצמי גם.
צ'יקיטה*
הצטרפות: 21 דצמבר 2009, 20:29

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי צ'יקיטה* »

לדעתי את צודקת ואת צריכה לטפל בעצמך ולברר
מה גורם לך להטלטל כל כך בעקבות מקרה כזה
ואיך להשתחרר
ראיתי שעירית לוי עושה עבודה נהדרת פה באתר
אולי תשאלי אותה?
אהבת_עולם*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

אין לי כמעט זמן לכתוב אז אכתוב כמה מילים ואנסה להמשיך אח"כ:
לתחושתי זה משהו שבהחלט יחזור על עצמו !

אנשים שנוטים לברוח מעימותים (לתחושתי, במיוחד גברים), זה לא עובר כלכך מהר.
אם במקום לדבר הוא פשוט הלך - הוא יעשה את זה שוב. ולדעתי, זה לא ייגמר טוב.

יש לי הרגשה לא טובה מזה.
ואני ממש מרגישה שהוא לא טוב בשבילך.

סליחה אם אני נחרצת מדי. אבל אני מרגישה את זה ממש חזק.
(אולי אני טועה, אבל נראה לי שלא).
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

אהבת עולם אשמח אם תפרטי יותר איך הגעת למסכנה ש
_זה לא ייגמר טוב.
יש לי הרגשה לא טובה מזה.
ואני ממש מרגישה שהוא לא טוב בשבילך._
כי אני ממש נקרעת בין מה ש
צ'יקיטה כתבה
לומדים לחיות ביחד , לומדים להכיר אחד את השני, לומדים להכיר את עצמנו.. זה לוקח זמן וזה אף פעם לא נגמר.. לבין דברייך
_אנשים שנוטים לברוח מעימותים (לתחושתי, במיוחד גברים), זה לא עובר כלכך מהר.
אם במקום לדבר הוא פשוט הלך - הוא יעשה את זה שוב. ולדעתי, זה לא ייגמר טוב._
כי אז מה? הוא ברח , אבל חזר. ואולי עם הזמן זה לא כ"כ יטלטל אותי ואני אלמד לחיות עם זה,וזה המינוס שלו, לכל אחד יש משהו וזה משהו שאוכל בע"ה להתמודד איתו. לא?
אהבת עולם מייצגת את הפחד שלי, וציקיטה מייצגת את האהבה והאמונה כל פעם משהו אחר משתלט ... ואני בוחרת לאהוב ןלהאמין ולא להכנע לפחד!!! זה מאוד קשה, אך אשמח לכל תגובה ןחוות דעה. זה עוזר.
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

מתפללת להסיר את הספק\הפחד\הכעס והעצבות... מישהיא יודעת איך עושים זאת??
מחשבה_אחרת*
הצטרפות: 23 דצמבר 2009, 21:33

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי מחשבה_אחרת* »

יערה

זאת העבודה שלך.
לפי מה שאת מתארת החבר שלך לא עשה דבר נורא בכלל.
את הזמנת חברה, הייתה אווירה עכורה, הוא השאיר אתכן לבד הלך וחזר.
כל הכעס והרוגז הללו קיימים בך
זו הזדמנות שלך לברר עם עצמך מה את רוצה?

מרגישה שאת נמצאת על פרשת דרכים.
מאחלת לך בחירה טובה.

הכעס שאת חווה הוא בגלל שאת לא יודעת במה לבחור
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

מחשבה אחרת את צודקת מאוד. כבר זמן מה שאני לא יודעת במה לבחור והמחשבות טסות למיליון כיוונים ומשתנה בקצב די מהיר (לא נעים לי להגיד, עכשיו אני במחשבות שלמרות האהבה החזקה בינינו אנחנו לא יכולים לחיות ביחד , למרות שאתמול שמחנו על שאנחנו מתגברים על הריב והאהבה שלנו מנצחת..)((-))
נפשי מתענה ה' עזור לי.
קן_לציפור*
הצטרפות: 08 יולי 2005, 23:50
דף אישי: הדף האישי של קן_לציפור*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי קן_לציפור* »

קוראת אותך פה כבר כמה זמן. מחזקת את ידייך.
מרגישה שאולי זה הזמן בשבילך להעביר את הפוקוס אליך. אל הספק שהוא חלק ממך. כמו יד, או רגל.
את לא היית רוצה לחיות בלי יד או רגל, נכון?
מצד שני, לא היית רוצה שהיד תהיה כל כולך, וגם לא הרגל.

אם יש לך אפשרות להכיר קצת את הספק. לראות מה הוא כן אומר (להבדיל ממה שהוא אומר ש-לא).
להקשיב לו, אך לא לתת לו לנהל אותך.
כי התגובה של אהובך, מאד משקפת את התגובה שלך. הוא לא רצה להכנס לעימות איתך אחרי המריבה, ליד חברה אחרת, אז פשוט הלך מבלי להודיע
וגם את אחרי ריב - "הולכת לספק" - סוג של ידיד ותיק :-).
יש תמיד על מה לעבוד בקשר, ואם יש אהבה ברורה בינכם, אז תוכלו להתפלל, לבקש ולקבל את העזרה הנכונה והכלים הנכונים לתקשורת טובה ומטיבה שיכולה להתפתח בינכם.

ולך יש לעבוד על קולות הספק שמשתלטים לך על התודעה, ברגע שהם מגיעים. את יותר מהספק, מהעצב ומהפחד!

לי זה לגמרי ברור למה אף אחד מהבחורים האחרים לא יכול להכנס למשבצת של החיים שלך.
הלב שלך בכלל לא היה פנוי.

שבת שלום!
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

תודה קן לציפורי, כן, אני צריכה להתחזק....
טוב שמגיעה השבת...
שבת שלום ושלווה.
אינטו_איציה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

הי יערונת.
אל פחד.
קורה פה משו טוב...
לכי עם קולות האהבה והאמונה.
ה' איתך בכל מה שתבחרי.
חני_בונה*
הצטרפות: 05 פברואר 2005, 19:09
דף אישי: הדף האישי של חני_בונה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי חני_בונה* »

מתפללת להסיר את הספק\הפחד\הכעס והעצבות... מישהיא יודעת איך עושים זאת??
מציעה לך לזמן אותם לשיחה איתך. אחד...אחד... (את הספק ,הפחד הכעס והעצבות)
לשאול כל אחד מהם מה את צריכה לעשות כדי שהם לא יהיו נוכחים בחייך.
אהבה
ג'ינ_ג'ית*
הצטרפות: 28 פברואר 2004, 00:23
דף אישי: הדף האישי של ג'ינ_ג'ית*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי ג'ינ_ג'ית* »

הדף הזה עשה לי חשק לאכול תפוח.
אלוהים יודע למה.

<אדם וחווה והחטא הראשון.. ? >
אורי_יורמן*
הצטרפות: 13 אפריל 2007, 00:16
דף אישי: הדף האישי של אורי_יורמן*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי אורי_יורמן* »

הדף הזה עשה לי חשק לאכול תפוח.
מזל שלא אמרת חמין
תירזה*
הצטרפות: 18 יולי 2009, 18:59

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי תירזה* »

_מציעה לך לזמן אותם לשיחה איתך. אחד...אחד... (את הספק ,הפחד הכעס והעצבות)
לשאול כל אחד מהם מה את צריכה לעשות כדי שהם לא יהיו נוכחים בחייך._
לא מסכימה, הם נחוצים כדי לחוות הכל.
המינונים וכל שאר הרגשות עם היחסים בינהם הם הענין.
מרגיעון: כאשר הכלי לא מכוון, כאשר צליליו צורמים, האוזן איננה פנויה אל הניגון.
אולי מסביר, כאשר אנו "מכוונים" ברור שיש ספקות פחדים ועצבות, איתם באים שמחה, בטחון ידיעה והשלמה.
חני_בונה*
הצטרפות: 05 פברואר 2005, 19:09
דף אישי: הדף האישי של חני_בונה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי חני_בונה* »

הם נחוצים כדי לחוות הכל.
לגמרי.
דרך השיחה איתם והמודעות אליהם אפשר לחוות את הנחיצות שלהם.
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

ספקוש- כן, אני רואה אותך, לא מתעלמת ,יש לך מקום, יש סיבה שאתה כאן, מכבדת אותך, מקשיבה לך, מחכה שתלך לבד שלא יהיה לך יותר למה להשאר.(פחדוש וכעסוש- כנ"ל)
ותזכרו שבגללכם,
אני עדיין רווקה,פנויה,מחפשת,בודקת,יש לי את הזכות לקחת את כל הזמן הנידרש, ולבדוק את כל מה שרוצה לבדוק
למרות שכבר רוצה להתחתן.. תשחררו מתישהו טוב?
תודה מראש ושבוע טוב.(())
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

ותודה רבה לכל המגיבים (אפילו לגינגית ולואורי יורמן שהצחיקו אותי בלי קשרלכלום) (ו....אינטו את כזאת מרגיעה תמיד.) ותירזה וחני בונה מה אתן אומרות על השיחה שלי עם
הספק\הפחד\הכעס? בכל מקרה מרגישה יותר רגועה ומחליטה לדאוג יותר לעצמי ושאףאחד לא יקח ממני את השקט הנפשי. ושאףפעם לא אצעק! שומרת על טון דיבור אחיד ואיטי ונעים בכל מצב. ושומרת על סדר וניקיון בבית. ולא מעשנת. בע"ה שאצליח.|L|
בדרך_להיות_אמא*
הצטרפות: 20 מרץ 2008, 12:16

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי בדרך_להיות_אמא* »

יערה יקרה, הגבתי פה לפני כן בניק אחר שאני לא זוכרת
בכל אופן, בדיוק סיימתי לקרוא ספר "למטרות נישואים" / קאוויטה דסוואני שזה סיפורת על בחורה הודית שרוצה להתחתן וזה לא הולך באופן המסורתי, והיא רוצה מאד, הרבה שנים וכבר עוברת את הגיל "הנכון" במסורת ההודית מתוכה היא באה, וחייה הם מסע שלם סביב למצוא בעל. מאוחר יותר היא עוברת לגור בניו יורק שזה כאילו הכי תלוש בחברה שלה, חיה בניו יורק, עצמאית, עובדת וכו'
לקראת סוף הספר היו שני משפטים שהתחברתי אליהם מאד:

הרגשתי כאילו אני בעיצומה של נפילה חופשית, אבל פשוט ידעתי* שאנחת במקום הנכון" (ההדגשה במקור, עמ' 202)
  • "כמו שאמר לי פעם מדיום אחד מדובאי: "כשתגיע השעה, גם אם תתחבאי מאחורי אבן הוא ימצא אותך."" (עמ' 216)
ממש יפה לא?
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

ממש יפה לא? כן מקסים. תודה,
היום אני ב"ה רגועה ושמחה ופחות מבולבלת
ויודעת שלא יודעת כלום...[-:
מחכה לדעת.......
איפה אתהההה?
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

הבנות חדשות:
אני תולה יותר מידי את האחריות לאושר שלי בבן זוגי- וזוהי טעותי הראשונה.
צריכה קודם כל- להיות אשה מאושרת-ללא תנאי. פשוט כי מצווה גדולה להיות בשמחה. פשוט כי זה הרבה יותר נעים, פשוט כי זה שומר עלי,פשוט כי אחרת אני מושפעת ונופלת לעצבות מסיבות שלא בשליטתי מלכתחילה.
אז תפילתי היא לחזק את עצמי, את קיומי את הקשר שלי עם הקב"ה.
מתוך הבנה זו מתחדדת לי הבנה ש- תכלס זה לא ממש משנה מי, (ז"א החיפוש הוא לא אחרי האיש המושלם שיגרום לי להרגיש מלכה, החיפוש (והציפיה)הוא אחר הרגע הזה שבו אהיה מלכה שמקבלת את המלך שלה עם כל היתרונות והחסרונות שלו באהבה.)
בימים אלה משתחררת מהאהבה הישנה בתחושות מעורבות של פחד,שמחה, עצבות ותקווה...
ומבשלת בראשי לחזור לבחור הראשון שנפגשתי איתו ,אך עדיין לא בטוחה......(אנחנו גרים קרוב ומידי פעם מנופפים לשלום כשמתראים מרחוק...)לאט לאט....
להתראות בינתיים (:
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

בע"ה אפגוש היום את ההוא ששם לי פתק על האוטו, הפעם בלב נקי, פתוח, מוכן, אמיתי ...
מתרגשת ,נמרצת, עייפה, אמיצה ומפחדת... הכל ביחד....
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

אהבה היא רק אבן אחת בחומת הנשואין. יש בה עוד אבנים חשובות רבות נוספות: הבנה, הקשבה, התחשבות, חמלה, הכלה, העצמה, הקרבה, משיכה מינית, השלמה, הסתגלות, התגברות, הנאה, הגשמה, התעלות, יצירה, התבגרות, ענווה, גאווה, התחברות, התמקדות ועוד מרכיבים רבים עד מאד (עוף החול מפרטת על ההבלים שב-חתונות אהבה מחויבות והבלים אחרים)
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

_אין לך מה לדאוג, הדברים לא מודחקים, הם "בתנור".
את עשית איתם עבודה מעולה, "עירבבת היטב" ועכשיו הם מבשילים בתוכך בכוחות עצמם. (עירית לוי מתוך התיעצות לגבי רגשות
כנראה נגמרו לי המילים... אז מצטטת דברים שעוזרים לי מהאתר הזה.
כך מרגישה היום, שעשיתי את מה שצריכה לעשות.... ועכשיו אני רק במצב של המתנה... . רואה את הרצון שלי- זה נורא נעים להרגיש רצון מצד אחד, אך מצד שני מפחיד כי הרצון יכול לא להתממש ואז זה יהיה כואב.
אך יודעת שעושה עבודת אמת קשובה , מוכנה, פתוחה, חשופה קצת... מהמרת... מתוך הבנה שאין ברירה- אין "בטוח" בחיים... אבל עדיף להעיז במידת האפשר מאשר לפחד מכישלון ולא לצאת מהבית.
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

הדרך לגלות את הרצון היא להקשיב לתנועה הקטנה-זעירה שהוא מייצר. בלי לשפוט, בלי לבקר - לא את הרצון עצמו, ולא את עוצמתו. פשוט להתחיל להקשיב לו. (אורנה שפרון מתוך רוצה אבל פוחדת)
פתאום כל מה שקוראת... מתאים לי (-: (ותודה לאהבת עולם על הרעיון)
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

החלק בתוכינו ש"ממהר" לסלוח, הוא אותו חלק שפשוט פוחד להרגיש (דפחה דש מדייקת, בדף המטלטל הפעם בלי להתבייש)
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

בהרגשה שלי הוא קצת "גדול עלי". יש לו הרבה ידע, מין חוכמת חיים כזו,הוא יפה, צנוע, נדיב, ו... לא מצאתי משהו לא טוב בו, ועדיין מתרגשת ממנו וחושבת עליו , והתחושה הזו של "גדול עלי" זה פשוט התיקון שלי..כי תמיד היה לי הכי נוח ללכת עם מי ש"קטן עלי" (מתנצלת על קיטרוג האנשים- אני לא באמת מתבטאת כך, רק עכשיו, לצורך העיניין)
וכפי הנראה גם אני מוצאת חן בעיניו...
ותמיד התבאסתי שאני לא מרגישה שהבן זוג שלי הוא "הכי" ותמיד הייתי בתחושת פשרה-לצורך-נוחות, והיום ב"ה אני מבינה שלא אוכל להיות מאושרת בפשרה, (לפחות לא בתחום הזה), אז נותנת מאמץ , ותפילה גדולה, שאצליח הפעם
אהבת_עולם*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

מאחלת הצלחה גדולה,
ושתרגישי ראויה להרבה טוב
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

אוי אהבה רק אהבה בואי אהבה
תודה
אהבת עולם נשמה.
חג טו בשבט שמח ושבת שלום מלאה באהבה.
אינטו_איציה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

כיף להתעדכן :-)

בשורות טובות!
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

בשורות טובות!
אמן
קשה לי, מאוד, הוא גבר חלומותי היינו כל היום ביחד, ועכשיו הלך... ומרגישה מותשת ומרוקנת .
כל היום רק הקשבתי לו, עישנתי (מלא, איכס) ,הייתי רעבה ולא אכלתי,ושתקתי רוב הזמן, לא מצאתי מילים,
יש בו כל כך הרבה חוכמה וטוב והוא ניגן מאוד יפה על הגיטרה ושר, ואני... מקשיבה.... מתהפנטת... מחייכת.. ושוכחת מעצמי, כאילו נעלמתי, חסרת דיעה, חסרת כישרון נגינה, הרגשתי ממש- "יפה וטיפשה".. מה? זה מה שאני? )-:
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

שוב עצובה בבית , מפחדת שהוא לא ירצה אותי . למה זה כל כך קשה? מה אני עושה לא בסדר?
צריכה תמיכה
אהבת_עולם*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שוב עצובה בבית , מפחדת שהוא לא ירצה אותי .

נורא מכירה את ההרגשה הזאת. הפחד ש'לא ירצו אותי'. 'בטח עשיתי משהו לא בסדר'. וכו'.
מה אוכל להגיד לך על זה?
אני משתדלת להתחזק באמירות כמו 'אני שווה' ו'אני יודעת מי אני' (כי בעומק אני באמת יודעת, והרי אני באמת שווה :-)). לפעמים זה עוזר.

בטח גם את יודעת את זה בעומק. תנסי להיזכר בזה.

(ואם בכל זאת לא רוצים בי - זה לא אומר שאני שווה פחות, זה רק אומר שאולי אנחנו לא מתאימים, או שהבן אדם לא באמת רואה מי אני - ואז זה אומר שכנראה עדיף לי בלעדיו. ולכן, גם זו לטובה.)

בהצלחה {@
אינטו_איציה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

אז הנה, תמיכה של אחיות לסיטואציה.

אז דבר ראשון- הודיה!!
איזה כיף שיש מישהו שאת מתלהבת ממנו, אני משוועת לאחד שאתלהב ממנו ממש..

ודבר שני -אמונה.
יש בעלבית ,נכון? כבר הסכמנו שאנחנו משחררות לו את המושכות, נכון?
אז קדימה, לבקש, להתפלל לצעוק לזכור שהכול עושים בשביל להתקרב אליו, לריבון העולם,לא לבחור המגניב שמנגן.
הוא, החמוד שמנגן, הוא רק כלי כדי להתקרב.

ואת - צריכה להתחזק שאת יפה, וחכמה ואת זכות בשביל המגניב שמנגן.
את תעזרי לו לסיים את התיקון שלו (!!).
זהו.
:-).
אל תשכחי שהוא צריך לזכות בך ולרצות אותך.

יופי,אני מחזקת אותך, אבל כמובן כשזה קורה לי ,אין עם מי לדבר -
אני בהסטריה כל היום שהחמוד התורן יתקשר...
אחח...איך נולדנו כאלה תלותיות?? אני חייבת לתפוס שיחה עם החוה אימנו הזאת, היא די דפקה לנו את המערכת עם ה"ואל אישך תשוקתך"...
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

{-: תודה אחיותי... מרגישה יותר טוב ב"ה

אינטו איציה בכיתי מימך, רוצה לקרוא את מה שכתבת כל יום,
תתחזקי גם ושהחמוד התורן יהיה האחרון בתור, כמו היהלום בקצה ההר שהוא שייך לך לנצח . (מה ששלך -שלך.. (את כתבת פעם את זה לא?)
שיהיה לנו בהצלחה ואהבה עצמית זוגית ועולמית במהרה.
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

הרגשתי ממש- "יפה וטיפשה" (לא שאני כל כך יפה) \-:
אינטו_איציה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

תודה יקרה..
ושהחמוד התורן יהיה האחרון בתור
זהו ...שאין כזה עכשיו...

יאללה. חמודים.
תראו שאתם בעולם הזה!!

או יותר נכון - רק החמוד שמתאים לי...
ושלכל אחת יהיה החמוד שלה :-)

הערב צעדתי ברחובות תל אביב בדרכי הביתה ,וצעקתי לתוך הרוחות והמכוניות ששרקו מכל הצדדים -
" אני יודעת שישנו בוודאי!!!"
(רבי נחמן מפורש)
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

אם את לא מאושרת, אז זה לעניות דעתי מאשר מה שהנשמה שלך מרגישה. שאולי זה לא זה.
זה מה שאילנה כתבה לי לפני בערך 3 חודשים (כמה עברתי כבר...) ועכשיו מרגישה שזה נכון, זכורה לי תחושת האושר שנבעה מהיכרות מדוייקת של אדם שיודעת שהוא בדיוק מה שצריכה עכשיו בחיים,אך איתו מבינה שהוא לא עושה לי טוב!! אוף , הוא מקטין אותי,
אני מודה שאני לא הכי תקשורתית עם אנשים שאני לא מכירה, ומשלימה ומודעת לחסרונות שלי. (מודעת גם ליתרונות)
אך יש לי תקווה שהוא יקבל אותי ככה, ויאהב אותי כמו שאני- זו הדרך היחידה שאתחזק ושאשמח, ויגדיל אותי,
החיסרון היחיד שלו הוא שהוא לא מתלהב ממני, לא משמח אותי, לא נותן לי "אישור" על שאני נפלאה S-:

אינטו איציה (
היה מוזר לי לקרוא שאת מת"א ... עיר לא קלה לגור בה.
שמעת על "מרכז מודעות" בנווה צדק? יש שם שיעורים מעולים של הרב אסף משה בילר ועוד .. מומלץ.
ואם מתחשק לך להתבודד בצפון הרחוק את מוזמנת... (עכשיו שלג!!)
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

פשוט בקשתי ממנו עזרה!! אמרתי לו שאני צריכה שיותר יקשיב לי עם רגש! והוא הסכים איתי. (יש בדיחה כזו על שאם נתקלים לקטטה עם ערס אז פשוט לבקש ממנו עזרה ואז מתקלפת הקשיחות ומתגלה הנשמה העדינה שרק רוצה לעזור ולהטיב)
זו היתה שיחה שהייתי חזקה וממוקדת. בעזרת השם שתמיד אהיה כך, פשוט, נקי ואמיתי ללא קליפות מיותרות ,סיגריות,אגו וכל ההפרעות האלה.
שבזכות השבת הזו כל אחד ימצא את מחסורו ושכל דבר יהיה במקומו המדויק. אמת, אמונה, בחירה בטוב,לשרת את הנשמה (הניצחית) ולא את הגוף (החולף)
שכל התפילות יתקבלו ויענו לטובה במהרה.
שבת שלום.
אהבת_עולם*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

פשוט בקשתי ממנו עזרה!! אמרתי לו שאני צריכה שיותר יקשיב לי עם רגש! והוא הסכים איתי.
|Y|

_שבזכות השבת הזו כל אחד ימצא את מחסורו ושכל דבר יהיה במקומו המדויק. אמת, אמונה, בחירה בטוב,לשרת את הנשמה (הניצחית) ולא את הגוף (החולף)
שכל התפילות יתקבלו ויענו לטובה במהרה.
שבת שלום._

אמן!
אינטו_איציה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

רגע, יערה, מאיפה את מהצפון הרחוק?
בסוף יתברר שהיינו שכנות :-) גם אני הייתי שם זמן לא מועט.

אממ...תל אביב היא לטובה ולרעה כמו כל דבר.
היא מדליקה ומליאת חיות וקסם
וגם...מליאת בלבולים וקליפות.
אבל נראה שאני כנראה אוהבת לחיות בלב ליבם של פרדוקסים.
אחרת...אין אקשן :-)

כל הכבוד על התקשורת מול הבחור, הלוואי ותצמחו יחד.
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

היום חברה אמרה לי שקודם כל אני צריכה להפסיק להיות עצובה, ומאז שהיא מכירה אותי (שנה) אני הרבה יותר עצובה משמחה. כל כך הופתעתי לשמוע את זה, אך זה נכון. אני עצובה רוב הזמן , סוחבת על עצמי את עול הבדידות , מרגישה שלכולם יש משפחות ומלא חברים ולי יש רק כלבה שאוהבת אותי וקופצת עלי שאני חוזרת הביתה.
נראה לי שהבחור לא מתלהב ממני, התרחקנו קצת (מאתמול לא דיברנו)
ואני לא יכולה ככה, אני צריכה שיחזר אחרי, אני יודעת שאני לא כזו מלהיבה כמו שהייתי בעברי החילוני, אולי אני אפילו משעממת ועצובה, אך זו אני, לא יכולה "לשחק אותה". אולי שישמח אותי ושיחיה אותי, חברתי אמרה שזו לא הדרך, אך לא רואה דרך אחרת לשמוח .
אינטו

רגע, יערה, מאיפה את מהצפון הרחוק?
מעדיפה לא לומר (איזה מיסתורית..)
ערב טוב ושבוע טוב.
ותודה
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

הארה-לפעמים כשעייפים לאו דווקא צריך לנוח., צריך פשוט להאט את הקצב , להוריד הילוך ...ולהמשיך..לעשות משהו, לדבר עם מישהו ,לבשל מתוך עייפות ואז בא שקט כזה נעים.
והארה בקשר לבחור- אני צריכה ממש להשתחרר מהעבר, אבל ממש. כאילו הוא הבחור הראשון שלי בעולם . לפעמים לדעת יותר מידי זה חיסרון.
יערה*

עד שאמצא את שאהבה נפשי

שליחה על ידי יערה* »

הגיע השלב של ראיית החסרונות.....
הוא מעצבן, בקושי מקשיב לי (אז מה אם אני בקושי מדברת), מספר דברים שלא מעניין אותי לשמוע ולא נותן להשחיל מילה, מתייחס אלי קצת כמו אל ילדה, לא מספיק מכבד אותי, לא מחזר אחרי, בעיקר- עסוק בעצמו. אוף.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים למיון”