סקר לנשים על תדירות היחסים

ענבל*
הצטרפות: 06 פברואר 2002, 10:42

שליחה על ידי ענבל* »

אבל בעיקר בעיקר: נורא מעט סקס !
סוסה יקרה, באמת שלא רוצה לפגוע בך, האם אתך חושבת על רגשות אחרים? למשל של פותחת הדף ?
מאוד ברור כמה את אוהבת סקס. מאוד ברור שאת לא בזוגיות מספיק ארוכה כדי להבין את הדינמיות של המצב הזה. יש כאן שני אנשים בטנגו הזה.
אצלך זו רק את!

חאלס עם השיפוט, תני קצת ספייס. תודה
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

שליחה על ידי פלונית* »

סוסה מקסימה.
את מאוד מזכירה לי את עצמי בעבר לגבי סקס ובכלל לגבי הגישה לחיים.
גם אני בטח הייתי חושבת כמוך לפני כמה שנים.
מסכימה עם ענבל שבמערכות יחסים יש דינמיות אחרת, עמוקה.
וכמו שכששוחים יותר עמוק יותר קשה לשחות מהר...ככה זה גם בזוגיות וסקס, הרבה יותר קל לעשות מלא מלא סקס מזדמן (=סוג של אוננות באמצעות בן אדם אחר) מאשר לשמור על גחלת בתוך חיי הנישואים, כל הקשור לסקס נהייה יותר מורכב בתוך זוגיות ארוכה .
אגב , לדעתי, אין כמו בזוגיות למרות (ואולי בגלל ?!)המורכבות שהיא מביאה.
חוחית*
הצטרפות: 24 ינואר 2008, 14:06

שליחה על ידי חוחית* »

האם אתך חושבת על רגשות אחרים? למשל של פותחת הדף ? פותחת הדף ממש לא נפגעה ברגשותיה.
מה שכן אני חושבת שהמשפט אבל בעיקר בעיקר: נורא מעט סקס ! הוא ממש לא הבעיקר בעיקר, נורא מעט זה יחסי, פעם בשבוע זה אולי מעט לבונובו אבל הרבה למי שמבלה מאסר עולם בצינוק נגיד (סתם דוגמא קיצונית). המהות של הדף הזה היא לא מעט/ הרבה (למרות שמו שקיבל רק בשביל הקופירייטינג) ואני בהחלט חושבת שלכתוב משפט כזה זה שיפוטי, זה לצאת מתוך נקודת הנחה שיש תדירות טובה וכל מה שפחות הוא נורא מעט סקס. לי פעם בשבוע לא מספיקה ואני מנסה לברר עם עצמי והדף הזה עוזר בזה מאוד, האם התדירות היא באמת מה שמטריד אותי או אולי עוד הרבה דברים מסביב.
יש פה נושא חשוב של הפרדות מהפנטזיה, אני חשבתי שבנזוגי יהיה אדם רוחני ואוהב קולנוע, יצא לי אדם מאוד מעשי שנרדם בשניה שמתיישב לצפות בסרט- שחררתי את זה, זה לא הופך אותו לפחות מוצלח בעיני או פחות מתאים לי ובטח שלא עושה אותי פחות מאושרת.
יתכן וגם כאן יש להפרד מהפנטזיה, אני עדיין לא בטוחה, אבל אני בודקת, מה מתוך התסכול שלי נובע מתשוקה מינית גרידא ומה מתוך הפער בין איך שדמיינתי את עצמי (משתגלת עם בנזוגי על ימין ועל שמאל) לבין המציאות שלנו- הסקס שלנו טוב, מהנה, יש הרבה אהבה, יש מגע אוהב, התחשבות. תמיד יכול להיות יותר, ובטח גם יהיה יותר כי יש לנו עוד הרבה שנים יחד כך אנחנו מאמינים.
כאן יש לנו אפשרות לבחור- האם להסתכל על חצי הכוס המלאה או על זו הריקה.
אני מעדיפה להסתכל על המלאה אבל רגילה להסתכל על הריקה (פולניה (-;)
אהבה*
הצטרפות: 21 יוני 2004, 13:38

שליחה על ידי אהבה* »

אז ככה:
בעלי ואני לא עושים סקס כמעט אף פעם
לנשום עמוק,לא להבהל...
אנחנו פשוט לא עושים סקס. רק אהבה ! אם לשנינו יש תשוקה עזה,אז זו אהבה. אין לנו מצב של סתם לשכב רק בשביל להגיע לריגוש.
זה מן דפקט כזה
אנחנו עושים אהבה בערך פעם בחודש חודשיים שלושה אפילו
יש לנו בעיה,כן,אבל זה טוב לשנינו ככה ולא מפריע לנו,לא חסר ממש,רק לפעמים,ואז עושים
אין צורך להציע לנו טיפול. אנחנו מודעים למצבנו

כתבתי,רק כדי שתדעו שיש גם מיניות אחרת ,

זה קשור גם לילדים שלא משאירים הרבה זמן רגוע ושקט לבד,גם לתסביכים שונים וגם לבחירה שלנו,שיחסי המין לא תופסים חלק משמעותי בזוגיות. חיבוק חם ואוהב וקרוב הרבה יותר משמעותי בשבילנו מאשר לגמור
דומה_מאד*
הצטרפות: 26 מאי 2008, 01:21

שליחה על ידי דומה_מאד* »

_יתכן וגם כאן יש להפרד מהפנטזיה, אני עדיין לא בטוחה, אבל אני בודקת, מה מתוך התסכול שלי נובע מתשוקה מינית גרידא ומה מתוך הפער בין איך שדמיינתי את עצמי (משתגלת עם בנזוגי על ימין ועל שמאל) לבין המציאות שלנו- הסקס שלנו טוב, מהנה, יש הרבה אהבה, יש מגע אוהב, התחשבות. תמיד יכול להיות יותר, ובטח גם יהיה יותר כי יש לנו עוד הרבה שנים יחד כך אנחנו מאמינים.
כאן יש לנו אפשרות לבחור- האם להסתכל על חצי הכוס המלאה או על זו הריקה.
אני מעדיפה להסתכל על המלאה אבל רגילה להסתכל על הריקה (פולניה )_
כל מילה! @} (פולניה מזדהה (-:)
לילה_טוב*
הצטרפות: 24 נובמבר 2002, 23:01
דף אישי: הדף האישי של לילה_טוב*

שליחה על ידי לילה_טוב* »

_נשים שרוצות יותר סקס - ומתוסכלות.
גברים שרוצים יותר סקס - ומתוסכלים._
אולי כל אחד לוקח איזה תפקיד ואז בהכרח משאיר לשני את המשבצת השנייה?
אצלנו זה משתנה. גם חלוקת התפקידים. גם התסכול. ויש גם תקופות של התאמה.
אנחנו בני אדם. הצרכים, החשקים, הרצונות, מצבי הרוח, משתנים.
זה לא איזה מכונה שמתקתקת פעמיים בשבוע בשביל הפרוטוקול.

גם אצלי סקס אף פעם לא היה עניין כל כך מהותי בחיים ובזוגיות כמו שמוצג כאן. חלק נחמד, נעים, לפעמים מענג ומסעיר, לפעמים מתסכל, מהם, אבל ממש לא הכול, ובטח לא הכי חשוב.
נכון שיש קשר בין מצב הקשר באופן כללי לבין מצב הסקס. לפעמים הסקס מסדר את העניינים, לפעמים העניינים מסדרים את הסקס.

וגם:
_אני קובעת עובדה (אתם מוזמנים לערער עליה):
מערערת עליה!_
גם אני.
אלמונימינית*
הצטרפות: 26 מאי 2008, 15:08

שליחה על ידי אלמונימינית* »

_אני קובעת עובדה (אתם מוזמנים לערער עליה):
מערערת עליה!_
גם אני
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

18 שנים יחד +שניים. שבע שנים ראשונות כל יום, כל יום, כל יום, לפחות 4-5 פעמים ביום. כי הוא רצה. לאט לאט התדירות ירדה מצידו. בשנים האחרונות, נגיד שנתיים שלוש אחרונות, 2-3 פעמים בשבוע, וזה יותר נוח לי, עוד אף פעם לא הגענו למצב שאני כבר רציתי בזמן שהוא לא. אני לא גומרת אף פעם, אבל נחמד לי איתו. נעים לי להתלטף, נעים לי גרום לו לגמור. אני אוהבת אותו כ"כ. יש בחיים ביחד כ"כ הרבה חוץ מסקס ומגע. יש את הילדים, העבודה של כל אחד מאיתנו, המעגלים המשפחתיים, והחברים, של כל אחד מאיתנו לחוד ושל שנינו ביחד. חיים מלאים, מספקים וכוללים גם סקס. מה בעצם רציתי להגיד? שבהתחלה היה לי נורא קשה עם הקצב שלו, ושעם הזמן זה התמתן והסתדר, כמו הרבה דברים אחרים שהתמתנו והסתדרו.
פלוני_אלמונית*

אה, ועוד משו. בעלי מאד אוהב לראות סרטים כחולים, ואותי זה מגעיל. אז הוא רואה ונהנה ואני לא, ונהנית שלא. אנחנו מאד שונים בהרבה דברים, אבל מאד מאד אוהבים ומוצאים דרכים לגשר על השונות ולהנות ביחד ולחוד מהחיים.
נינוצ'קה*
הצטרפות: 04 ספטמבר 2005, 22:53

שליחה על ידי נינוצ'קה* »

נראה לי מקסים מה שכתבת , אהבה .

בשביל סקס ובשביל הלגמור אני מאוננת ,בשביל להעיר אותו מוקדם בבוקר (כי יש ילדים),אני רוצה לעשות אהבה איתו.
לרוב אני היוזמת .
אני חושבת שזה מה שהוא אהב אצלי מההתחלה של הקשר שלנו . אני באה אליו ומתפשטת ונוגעת בו .הוא לא צריך להתמודד עם דחיה ועם חוסר הסכמה .

אני חושבת שאני חיה לגמרי בשלום עם התדירות הנמוכה של המגע המיני שלי כיום .
סדר היום עמוס כל כך , אני חיה ביום והוא בלילה .
ומסביב לזה , אנחנו משתדלים מאוד להציף את הימים שלנו באהבה.
כי אהבה זה נשיקה וחיבוק ,ושיתוף והמון עזרה,.זה לפנות אחד לשני ברכות ובהבעת התענינות ולא רק בדרישות ותביעות.
אהבה_לא_עושים*
הצטרפות: 29 מאי 2008, 19:04

שליחה על ידי אהבה_לא_עושים* »

נגיד שמי מכם יודע מה זאת אהבה, ונניח גם שאתם יודעים להנות- בהנתן זאת, יש הרבה דברים מהנים שאפשר לעשות בשניים כמו לדבר, לטייל, סתם להיות אחד ליד השני והרשימה עוד ארוכה. אז למה דווקא לפעילות מינית יקרא בשם "עשיית אהבה"? לדעתי המקור בכך שחושבים שסקס זה דבר מלוכלך שצריך להעביר במכבסת המילים ולהוציא "עשיית אהבה". תתמוך בכך העובדה, שגברים כמעט ואינם משתמשים בביטוי זה (מעולם לא יצא לי לשמע זאת בשיחה טבעית עם גבר, משום סוג)- אולי כי נשים רגישות יותר לתחושות אשם בנוגע למין, לפחות ע"פ המקובל לחשוב בחברה שלנו.
אם תאמרו שבסקס מרגישים הכי קרוב אחד לשני, זה סותר את מה שאומרים אחדים כאן, שלאו דווקא. חוץ מזה זו סתירה פנימית כי הרי אהבה אמורים להרגיש לפני הסקס.
אז בא נקרא לילד החמוד בשמו מבלי לפגום בעובדה שתחושות מסוימות כגון קרבה אכפתיות ואהבה (מה שזה לא יהיה) עשויות להגביר את ההנאה אצל אנשים מסוימים. אגב לי אין בעיה לעשות סקס עם בחורה שאני שונא\אדיש כלפיה אם היא מושכת אותי P-:
אלמונית*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2001, 09:06

שליחה על ידי אלמונית* »

_סוסה יקרה, באמת שלא רוצה לפגוע בך, האם אתך חושבת על רגשות אחרים? למשל של פותחת הדף ?
מאוד ברור כמה את אוהבת סקס. *מאוד ברור שאת לא בזוגיות מספיק ארוכה כדי להבין את הדינמיות של המצב הזה. יש כאן שני אנשים בטנגו הזה.
אצלך זו רק את!*_

אם הייתי סוסת פרא הייתי ממש נפגעת. למה לדרך על יבלות (והיא בטח היתה שואלת למה לזרות מלח על יבלות ולדרך על פצעים ;) ) ?
הקוסמת_מארץ_עוץ*
הצטרפות: 01 יוני 2005, 21:40
דף אישי: הדף האישי של הקוסמת_מארץ_עוץ*

שליחה על ידי הקוסמת_מארץ_עוץ* »

_מאוד ברור שאת לא בזוגיות מספיק ארוכה כדי להבין את הדינמיות של המצב הזה. יש כאן שני אנשים בטנגו הזה.
אצלך זו רק את!_
גם אני חושבת שזה משפט מיותר שמגיע מאיזה "ריגשי" של הכותבת.
הפעם_בלי_שם*
הצטרפות: 06 מרץ 2005, 20:36

שליחה על ידי הפעם_בלי_שם* »

נענית לאתגר של לספר - אבל עדיין בעילום שם.
אנחנו ביחד 6 שנים+2 ילדים, והתדירות והאיכות משתנה כל הזמן. בהתחלה היה הרבה מין מהיר וחפוז. בתקופות ההריון לא היה כמעט בכלל-אני מאלו שאפשר לסגור במנזר מהרגע שהן נכנסות להריון ועד שהתינוקי מתחיל לאכול מוצקים, והן אפילו לא ישימו לב (חוץ מאולי לצבע הקירות האפור..) . הקצת שהיה היה בגלל עצות שקיבלתי על "תחזוקת בעל " ובד"כ אני יזמתי , כדי לתקתק עבודה, וכלל כמובן הרבה מין אוראלי (מהיר, נוח, לא לוחץ על הבטן ועל השדיים בהתאמה לתקופה).
בשנתיים האחרונות אנחנו בפריחה מבחינת האיכות - התחלנו להשתעשע ,לצחוק, לנסות דברים ולהשקיע. הרבה כי התחלתי שיטת מודעות ווסת ככה שבחלק מימות החודש אנחנו צריכים להעביר הרבה זמן עד לרגע המכריע (שאז שמים קונדום וזה מעצבן). עדיין אני גומרת רק לבד, מתוך שקט וריכוז, אבל במהלך אני בהחלט נהנית לעיל ולעילא.
תדירות שאלת? עד הביוץ - פעם בשבוע, בימים הבטוחים - בערך כפול.
שנינו יוזמים, אם כי הוא יוזם כש"בא לו עלי" ואני כש" הנה, היום הלכנו לישון מספיק מוקדם ואני לא חייבת להתעורר בבוקר".
עד כאן (וי, כמה סיפרתי...)
מישהי*
הצטרפות: 11 ספטמבר 2001, 07:42

שליחה על ידי מישהי* »

ורק היום, שנה+ אחרי, אני מתחילה לעכל שאולי פגעו לי במשהו בפנים בצורה חמורה
אלמונית גם כן,
אני מאד ממליצה לך לפנות או לפזיוטרפיסטית של רצפת אגן או למרפאה לטיפול מיני באיכילוב לדר' אברמוב.
לא יודעת אם את מניקה או לא (מניחה שכן) אבל לי כאב כל עוד הנקתי והבנתי את זה רק כשהפסקתי להניק והכאב נעלם. בסיבוב השני כבר פניתי לעזרה וכפי הנראה הבעיה הורמונלית וניתנת לפתרון די קל.
לא יודעת אם זו אותה בעיה אבל אם חסר לך הסקס,נראה לי שלא כדאי לשמור בבטן
טוב_נו_גם_אני*
הצטרפות: 30 מאי 2008, 00:19

שליחה על ידי טוב_נו_גם_אני* »

סקר מעניין, בהחלט מעורר מחשבה
קשה לי לתאר אצלנו, פעם ככה פעם אחרת
אף פעם לא יותר מידי , היו פעמים שהיה פחות מידי.
בטח שזה תחום שהייתי רוצה שנצמח בו עוד, הוא מאפשר גדילה אמיתית בעיני
למה?
כי יש בו חיבור של כל הרבדים או כל המהויות או כל הצאקרות
היו פעמים רבות שהרגשתי בהם את המהות של הזיווג
והיו פעמים שהרגשתי סתם סקס

אשמח אם בעקבות הדף הזה יעלו הצעות יעילות לשיפור
הייתי הולכת לסדנת טנטרה אבל לא נראה שבן זוגי יקפוץ בהתלהבות על השיתוף בתחום כ"כ אינטימי
לכן אם הן תהיינה כתובות , אוכל לקרוא ולהחכים - נראה לי כהתחלה של צמיחה.
חוחית*

שליחה על ידי חוחית* »

_אשמח אם בעקבות הדף הזה יעלו הצעות יעילות לשיפור
הייתי הולכת לסדנת טנטרה אבל לא נראה שבן זוגי יקפוץ בהתלהבות על השיתוף בתחום כ"כ אינטימי
לכן אם הן תהיינה כתובות , אוכל לקרוא ולהחכים - נראה לי כהתחלה של צמיחה._
גם אני
הקטע הזה בכלל נראה לי כאילו אני כתבתי אותו ולא בגלל התוכן אלא בגלל האופי של הכתוב.

אני מאד ממליצה לך לפנות או לפזיוטרפיסטית של רצפת אגן מישהי, טוב שהזכרת את זה, חושב חשוב לכל מי שסובלת מכאבים ותחושה שדברים "זזו" לא חזרו למקום, מפגש קצת אך חשוב שיכול לשנות את כל החיים.

אהבה לא עושים אני לא מתחברת לשום דבר ממה שכתבת, יתכן והביטוי עושים אהבה אכן צמח מהרצון "לכבס" את מה שקשור במין אבל בעיני יש הבדל בין כל הדברים שהזכרת כמעשים של אהבה (והם אכן מעשים של אהבה) לבין מין עם בן זוג אהוב, אחדות הגוף עושה את ההבדל, אהבה אפשר להרגיש בהרבה סיטואציות בחיים אבל כשאדם נמצא מחובר פיזית לאדם אחר, בנועם, ברגש ובשמחה הוא פשוטו כמשמעו "עושה אהבה", מה גם שאם נחשוב על זה כפרו ורבו גם אז "עושים אהבה" יוצרים יחד נשמה חדשה ומלאת אהבה.
לגבי מי מבין שני המינים משתמש יותר בביטוי, לא יודעת סטטיסטיקה אבל אצלנו זה הפוך, אני בחיים לא אגיד את זה והוא דווקא כן.

אם תאמרו שבסקס מרגישים הכי קרוב אחד לשני, זה סותר את מה שאומרים אחדים כאן, שלאו דווקא. חוץ מזה זו סתירה פנימית כי הרי אהבה אמורים להרגיש לפני הסקס. הסותר במומו סותר, קרא שוב את מה שכתבת ובדוק, האם המשפטים האלה לא סותרים אחד על לחיו של השני?

אגב לי אין בעיה לעשות סקס עם בחורה שאני שונא\אדיש כלפיה אם היא מושכת אותי בהצלחה!
אהבה_לא_עושים*

בוקר טוב חוחית, אני אחרי לילה פרוע של סקס עם חבורת יתושים (או שמא הם תנו עמי אהבה?). אבל דווקא יצא ליל שרעפים נחמד ומועיל. ולעניננו-

אני לא מתחברת זה ביטוי שאני לא מתחבר אליו :-) או שמשהו נכון או לא או שלא יודעים לקבע. אבל להגיד "לא מתחבר" זה משהו לא ברור כל כך.

אחדות הגוף עושה את ההבדל
נמצא מחובר פיזית לאדם אחר
מצטער אך איני מסכים עם הביטויים הנ"ל. פיזית נצמדים, ונוגעים גם באיברים "פנימיים" ואולם לא הופכים עקב כך לגוף אחד. אי אפשר להרגיש ישירות את מה שהזולת מרגיש. ולא לחוש ולא לחשוב וכו'. עדיין קיימות כאן שתי ישויות. אולי אוהבות, אולי רגישות זו לזו, מכירות היטב, וכו' אך עדיין שתי ישויות נפרדות בתחושות ובמחשבות.

פשוטו כמשמעו "עושה אהבה",
אם את מגדירה אהבה איכשהו, אני בטוח שלא תזהי אותה עם מין, אלא מין הוא רק ביטוי אחד שלה. לכן איך אפשר מכך לגזור, שעשיית אהבה היא דווקא עשיית מין? (אני לא חולק בזאת על הפופלריות של הביטוי ועל כך שהוא מובן לכל, אך יש לזכור כי הוא חדש יחסית, למיטב ידיעתי ואם זה היה כל כך פשוט למשמע הוא היה נטבע מזמן, ולו בלית ברירה). אז אולי יש שיאמרו שמין הוא ביטוי עז מכל שאר ביטויי האהבה ולכן ראוי הוא לזכות בכתר, ואולם האם באמת מין הוא הביטוי הכי נשגב של האהבה? הרבה מהדעות כאן ובמקומות אחרים מורות כי תקשורת טובה אוירה טובה, אכפתיות וכנות, למשל, קודמים לכך בחשיבות. באופן אישי, חויתי דברים טובים מסקס במערכות יחסים. לו הייתי מוכרח לוותר על ביטוי מביטויי האהבה המין לא היה אחרון בתור. שמתחברים פיזית, לעניות דעתי מוטב לומר שעושים סקס ולא שעושים אהבה על מנת לא לקפח את שאר פני האהבה.

מה גם שאם נחשוב על זה כפרו ורבו גם אז "עושים אהבה" יוצרים יחד נשמה חדשה ומלאת אהבה. אבל רב הסקס לא נעשה לשם פריון. לכן אי אפשר ממקרים מועטים להשליך על הכלל. וחוץ מזה גם במקרה של עיבור, זה ביטוי לא כל כך מוצלח בעיניי אבל לא ארחיב כי לא רוצה לסטות מהנושא יותר מדי, ברשותך. |תינוק|

לגבי מי מבין שני המינים משתמש יותר בביטוי, לא יודעת סטטיסטיקה דחילאק חוחית, במחילה מכבודך ;-)

אם תאמרו שבסקס מרגישים הכי קרוב אחד לשני, זה סותר את מה שאומרים אחדים כאן, שלאו דווקא. חוץ מזה זו סתירה פנימית כי הרי אהבה אמורים להרגיש לפני הסקס. הסותר במומו סותר, קרא שוב את מה שכתבת ובדוק, האם המשפטים האלה לא סותרים אחד על לחיו של השני?
הפכתי והפכתי ולבסוף הבנתי כי המשפט השני יכול להתפרש בכל מיני דרכים ואולי כאן מקור הסתירה?...אינני בטוח, אז אם תבארי זאת עבורי אודה לך מאד. כוונתי, שאם אהבה היא תנאי לסקס טוב לשיטת אי אילו גורמים חתרניים :-) הרי שהיא כבר נעשתה וכבר קיימת בלי גורם הסקס. וממילא אומרים שסקס לבדו לא יכול ליצור אהבת אמת. אולי הסקס מבטא את האהבה ומתדלק אותה בשיתוף עם גורמים אחרים (שלא נזקקים לו בהכרח אליבא דאותם אנשי דעה) אז לקחת מרכיב אחד לא הכרחי מתוך מכלול דברים ולקרא דווקא לו ורק לו עשיית אהבה? זה סותר את התנאי לשיטתם, לסקס טוב שהוא אהבה קיימת אפריורי (ע"י גורמים אחרים).
ושמא יאמרו כי לא מדובר על עשיית מין רגיל אלא מין שכולל מכלול של תנאים, אזי גם שאר פעילויות האוהבים כך וכל ההוכחה עדיין בתוקף.

אגב לי אין בעיה לעשות סקס עם בחורה שאני שונא\אדיש כלפיה אם היא מושכת אותי בהצלחה! תודה אבל אני אוהב את כוווווווווווווווווווווווולם ! |L|
אהבה_לא_עושים*

אגב, אם צריך לדעתך להעביר את זה לדף אחר, מבחינתי אין בעיה.
מיה_גל*
הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*

שליחה על ידי מיה_גל* »

בוקר טוב,
אתחיל בגילוי נאות - אני הנני אלמונית לצורך ההתפקדות... :-)

בנזוגי ואני עוסקים כבר זמן רב בטנטרה כדי ללמוד ולצמוח, לחוות ולהנות ובעיקר פשוט כדי להיות.
בימים אלו התחלנו ללמוד להיות מנחי טנטרה, דקה (הוא) ודקיני (אני), אצל בועז שגב כשחלק מהשליחות אותה זמנו לנגד עינינו, היא לעזור לזוגות לצאת מהפלונטר הזה, שמתואר כל כך יפה בדף הזה לכל אורכו...
מי שרוצה לבוא לתרגל איתנו - יותר ממוזמן (())

מידע על סדנאות טנטרה בארץ אפשר למצוא כאן ואפשר גם להתייעץ איתי בדף הבית או במייל או אפילו בטלפון.

רוצה לצטט את בועז שגב בנוגע לשאלה "מהי מיניות":
Sexus מלטינית מייצג שתי קטגוריות משלימות, לרוב הקטגוריות המיניות של זכר ונקבה.
מהי מיניות אם לא הרצון העז הזה להתאחד, לחוש מחדש את החיבור הבלתי נפרד שבין הקטגוריות?
כאשר נדמה לנו שאנו מחולקים, כאשר אנו משייכים את עצמנו לקטגוריה אחת מתוך זוג קטגוריות משלימות, אנו חווים מיניות - את הרצון / התשוקה לחוות את מהותנו השלמה.

ועוד המלצה לבינתיים - הספר אינטליגנציה אירוטית
כתוב קולח ונותן הרבה הרבה חומר למחשבה ורעיונות ליישום.
מה_זאת_אהבה*
הצטרפות: 30 מאי 2008, 09:49
דף אישי: הדף האישי של מה_זאת_אהבה*

שליחה על ידי מה_זאת_אהבה* »

אגב לי אין בעיה לעשות סקס עם בחורה שאני שונא\אדיש כלפיה אם היא מושכת אותי
זאת למעשה אוננות משודרגת....
אחת_אחת*
הצטרפות: 15 מאי 2005, 15:06

שליחה על ידי אחת_אחת* »

אהבה לא עושים
אהבתי את הכתיבה שלך :-)
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

שליחה על ידי בשמת_א* »

אני לא חולק בזאת על הפופלריות של הביטוי ועל כך שהוא מובן לכל, אך יש לזכור כי הוא חדש יחסית,
לא נכנסת לכל הויכוח הסמנטי, שנראה בעיני כמו פלפול היישר מישיבות אשכנז במאה ה-18, רק רוצה להעיר שהביטוי הוא תרגום שאילה פשוט מאנגלית.
זו השפעת התרגומים הגרועים על העברית.
הוא השתרש כתוצאה משפע המגעים עם טקסטים באנגלית, ומשפע תרגומים קלוקלים P-:
עכשיו שהוא קיים, אפשר למצוא בו משמעות וערך לאנשים מסוימים. ובאותה מידה, חוסר טעם בעיני אחרים.
על טעם וריח?

לדעתי, הטענה
אז לקחת מרכיב אחד לא הכרחי מתוך מכלול דברים ולקרא דווקא לו ורק לו עשיית אהבה?
היא דמגוגית, מפני שלא זאת המשמעות של הביטוי הנ"ל.
"לעשות אהבה" במשמעות של "לקיים יחסי מין" אין פירושו, שרק בסקס מבטאים אהבה, או שהסקס הוא ביטוי האהבה האמיתי. פירושו הפוך:
שהסקס הזה אינו "רק סקס" אלא חלק מיחסי אהבה.
זאת לעומת סקס שאינו חלק מיחסי אהבה. למשל, זה:
לי אין בעיה לעשות סקס עם בחורה שאני שונא\אדיש כלפיה אם היא מושכת אותי
פלוני_אלמונית*

בעברית אומרים "לתנות אהבים". לתנות במובן של לחזור, לשקף את האהבה הדדית.
יו_חנן*
הצטרפות: 26 נובמבר 2007, 18:37
דף אישי: הדף האישי של יו_חנן*

שליחה על ידי יו_חנן* »

לאחר ימים של קריאה והתלבטות האם להשמיע קול או להשאר בקשב אני לא מתאפק ומעלה את הנקודה להירהור על
הקשר בין אהבה, מין ואינטימיות
האם צריך אהבה בשביל מין? והאם מין חייב לבוא לידי ביטוי במערכת עם אהבה?
האם באהבה צריך אינטימיות? והאם יכולה להיות מערכת אינטימית ללא אהבה?
האם מין טוב כולל אינטימיות? ומאידך האם מערכת אינטימית חייב להיות מחוברת מינית?

מה התפקיד שלנו הגברים בתוך הקשר? ומה קרה עם הזמן? מה קורה שלא בא לכם יותר?
האם את השכנה הייתם כובשים בסערה?
ואתן הנשים? מה השתנה? כמעט כולן מציינות שפעם זה היה אחרת.האם אתן לוקחות אחריות?
או אולי זה רק הם...

האם אנו רואים עין בעין שיחסי המין הם רק ראי של מערכת היחסים כולה?
ואין כוונתי לכמות אלא לתחושות שמלוות אותנו ברגעים בהם אנו מנסים להתבונן על
מה מרחיב אותנו ומה מכווץ אותנו

ו.... נשיקות לזוגתי שממלאה את המרחב ביננו בשמחה
זותי*
הצטרפות: 30 מאי 2008, 13:22

שליחה על ידי זותי* »

טוב...ניסיתי וחזרתי עם מסקנות
ניסינו לעשות סקס בלי לגמור,זה היה מחרמן מאוד. הסקס היה מעולה ושמתי לב שכשלא חושבים על האורגזמה כל הזמן,אלא משחררים את הרצון,
מתמקדים בדברים אחרים שקודם לא שמתי לב אליהם,תחושות מענגות פנימיות.
אחרי שסיימנו בלי לגמור כמובן,שניינו היינו שמחים וחרמנים :-) ,הרגשתי את האנרגיה בתוכי כמו מיליון בועות סודה מקפצות ,ובן זוגי לא הפסיק להגיד שאחר כך הוא רוצה עוד. אנחנו זוג שעושה את זה אחת לשבוע שבועיים,ואפילו אין לנו ילדים.
נראה לי שעלינו על משהו מצויין. אני מתכוונת לחקור את עיניין הטנטרה,כי נראה לי שזה פיתרון נפלא לזוגות נשואים או שנמצאים יחד הרבה שנים ורוצים לשמור על התשוקה.
אהבה לכולם.
מיה_גל*

שליחה על ידי מיה_גל* »

_ניסינו לעשות סקס בלי לגמור,זה היה מחרמן מאוד. הסקס היה מעולה ושמתי לב שכשלא חושבים על האורגזמה כל הזמן,אלא משחררים את הרצון,
מתמקדים בדברים אחרים שקודם לא שמתי לב אליהם,תחושות מענגות פנימיות._
מעולה!! מרגש, איזה יופי לכם :-)
הגבירה_בחום*
הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*

שליחה על ידי הגבירה_בחום* »

קופצת שוב לקטנה.
יש פה הרבה דיבור על טנטרה ועל מין טנטרי וחשוב לי לומר שאיכשהו יצא במערב שכשאומרים טנטרה מתכוונים לסקס. טנטרה = סקס. סדנת טנטרה בימנו היא סדנה המתעסקת במיניות וזה כשלעצמו קצת חבל שכך מתקבלים הדברים שכן הטנטרה היא תורה כ"כ כ"כ כ"כ רחבה ומפורטת שהתפתחה עם השנים מתוך אסכולת הסאמקיה (אחת מהאסכולות המרכיבות את ההינדואיזם)
הטנטרה בגדול (אבל ממש בגדול) מפנה את המבט אל עולם ה"יש" ומתייחסת לכך שדווקא בעולם החומר ובעבודה איתו טמונה היכולת שלנו להטמרה אנרגטית וליצירת מגע עם האלוהי. הטנטרה התפתחה כדרך חתרנית נגד הגישה הא- דווייטית (לא דואליסטית) שקדמה לה, על פיה עולם החומר והתופעות כולו הוא קליפה, אשליה/ שקר (מאיה בסנסקריט) ויש את האלוהי שנמצא מעבר לכל אותו שקר שבתוכו אנחנו חיים, וכשנלמד להסיר את האשליה הזו נוכל לבוא במגע עם האלוהי.
הטנטרה לעומת זאת, אומרת: זה עולם התופעות, זה מה שיש ועם זה צריך לעבוד. ומתוך כך הלכה והתפתחה תורה, כאמור מאוד מסועפת ומפורטת שמתייחסת לכל תחומי החיים ומדברת על כך שבכל דבר בעולם שלנו, בכל דבר קיים גרעין של אלוהות, ודווקא דרך עבודה והתבוננות בגשמי ביותר, נפתח לנו פתח להתעלות מעליו ולגעת באלוהי ובקדושה בכל רגע ורגע בכל דבר שאנחנו עושים.
בתוך כל התורה הענקית הזו, יש גם התייחסות לחיי המין כחלק מתופעה מאוד דומיננטית בחיים החומריים שלנו ומתוך זה דרך לחוות גם את המין כהתעלות וחיבור עם האלוהי וכתוצאה מכך כחוויה רוחנית.

מצטערת שבדף על סקס נכנסתי לכם עם ההסבר הלא עסיסי הזה, סתם, לי באופן אישי זה עושה קצת עצוב שדבר כ"כ רחב ומקיף מצטמצם לאיזו מן אלפית ממה שהוא והופך כ"כ שטחי ותלוש מהמקור ממנו בא.....
הגבירה_בחום*
הצטרפות: 30 יוני 2007, 17:29
דף אישי: הדף האישי של הגבירה_בחום*

שליחה על ידי הגבירה_בחום* »

ובכל מקרה מתרגשת גם אני בשביל מי שבדרך הזו לומד להפוך את חיי המין לדבר מלא קדושה וקסם (-:
טוב_חייבת*
הצטרפות: 30 מאי 2008, 15:34

שליחה על ידי טוב_חייבת* »

נשואים 14 שנים + ילדים. הסקס משתפר כל הזמן. התדירות? לא יודעת. כל כך משתנה, איך אפשר להגדיר? אחרת בהריונות (שאז אני רוצה אותו כל הזמן חבל"ז), אחרת אחרי לידה, אחרת כשמניקים כל הלילה, כל הזמן משתנה.
מסוף הוסת ועד שמתחילים הימים הלא בטוחים, בחודש טוב זה יום כן יום לא (רוצים כל יום, להספיק עד הימים הלא בטוחים, אבל זה לא יוצא, כי עייפים, כי הילדים לא נרדמו, כי צריך לקום מחר מוקדם, כי כל מיני סיבות שמקלקלות תוכניות). בימים הלא בטוחים, מבאס כי שנינו לא אוהבים את הלגמור בחוץ אבל עוד יותר לא סובלים קונדום. אחרי הביוץ, שוב יותר. משתנה בין פעם בשבוע ללא יודעת כמה. לרוב יוצא יותר בשישבת, במיוחד אם מצליחים לשכנע את הילדים לרדת לשחק אחר הצהריים למטה... אז יכול לצאת אפילו שלוש פעמים בשישבת.
שנינו יוזמים, הוא יותר. למדנו כבר להתענג על הפעמים שתיכננו ולא הצלחנו, כי גילינו שזה מגביר את החשק. זה הופך את כל היום למלא סקס, נשיקות, דיבורים על התוכניות שלנו, ואחר כך זה פיצוץ. כמה שיותר נדחה, יותר נבנה הפיצוץ. כמה שעבר יותר זמן מהפעם הקודמת, גם כן יותר פיצוץ. אז האמת, מה חשובה התדירות? אנחנו נהנים, משחקים, מגוונים בתנוחות כמה שבא לנו, כיף.
מיה_גל*

שליחה על ידי מיה_גל* »

חותמת על כל מילה של הגבירה בחום
במפגשים הטנטריים שלנו יש טקס שלם, בראשית המפגש, שעוסק בהפרדות מהפרסונה שלנו, מהשריון, מהמסכה, מהמטרות, מהרצון (מהאשליה?) להיות במקום אחר וכו' וכו', ולחוות את המפגש ממקום נקי, בפשטות, כאן ועכשיו.
אנחנו עושים שימוש באנרגיה המינית, שהיא אנרגיה מאד זמינה של צ'אקרה תחתונה, כדי להניע, להזין, להאיר ולהעיר את שאר הצ'אקרות, שהאנרגיה שלהן פחות זמינה לנו.

כבר כתבתי קודם, במעלה הדף הזה, על לגעת באלוהי ובקדושה בכל רגע ורגע בכל דבר שאנחנו עושים ונדמה לי שזה הסוד הגדול של חיים מאושרים בכלל, וזוגיות מאושרת בפרט.
ואם נחזור לנושא הדף - כשאני מתבוננת באהובי אני אלה שמתבוננת באל שלה, אנחנו חלקים של אותה מהות אלוהית כל הזמן, בכל דבר אותו אנו עושים ביחד או בנפרד. הרצון שלנו להתאחד מינית נובע משם, מהצורך לחוש את האחדות, את אי-הדואליות, את האלוהי והקדוש.

מסכימה עם הגבירה ש{{}}סדנת טנטרה בימנו היא סדנה המתעסקת במיניות, אבל זה לא אצל כל המדריכים. בסדנאות בהן אנו משתתפים, יש המון המון נשימות שונות ומשונות, צלילים, תנועה, קשר עין, מגע אוהב (לא, לא מגע מיני, אם בכלל אפשר להפריד), עבודה על צ'אקרות, ועוד המון דברים.
אבל נכון הוא שבארץ, ברוב המקרים בהם מדברים על טנטרה - מדברים על סקס, על טכניקות מיניות, על פריצת הגבולות וכדומה, בעוד אנו עוסקים בעיקר בהכרת הגבולות שלנו, בהכרת הרצונות שלנו והצרכים שלנו, במציאת הדרכים המתאימות לנו להביע את כל אלה, קודם כל בפני עצמינו ורק אחר כך בפני בני הזוג שלנו. ואני כמובן לא מדברת רק על גבולות מיניים, בכלל לא.....
פירות_מתוקים*
הצטרפות: 30 מאי 2008, 16:23

שליחה על ידי פירות_מתוקים* »

לא קראתי את כל הדף אבל הבנתי שיש כאן קטע מחקרי:-)
משיחה שעלתה בין כמה חברות, הבנתי שישנו הדף הזה,
אז הינני תורמת את חלקי,
אנחנו יחד למעלה מ-10 שנים, +1 .
יש עליות ומורדות
אבל,
יחסית לכל החברים שלנו ,בלי להכנס לפירוט מיספרי אלא אם כן זה ממש חשוב..
אז אני אנחנו מאוד מרוצים כמו שציינו למעלה יש תקופות לידה ,הריון, מחזור, עייפות ,עסוקים יותר פחות,
בכללי יחסית לסובבים אותנו ממה שעלה בשיחות אנחנו מאוד מאוד פעילים.
בעודי כותבת על זה, ברגע זה ,למשל ,ממש ממש בא לי אבל יש ילד לגמרי ער בחדר השני ועוד במיטה המשפחתית :-)
אהבה_לא_עושים*

מה זאת אהבה,
_אגב לי אין בעיה לעשות סקס עם בחורה שאני שונא\אדיש כלפיה אם היא מושכת אותי
זאת למעשה אוננות משודרגת...._
אני מניח שאפשר להסתכל על זה כך. אבל בכ"ז בענין השדרוג, קצת קשה להשוות מאחר ואלו תחושות שונות למדי. אני נמנע מלאונן אגב, ונדמה לי שזה עושה רק טוב לחיי המין.

אחת אחת,
_אהבה לא עושים?
אהבתי את הכתיבה שלך_
תודה [-: אהבתי את הכתיבה שלך גם.

בשמת,
_לדעתי, הטענה
אז לקחת מרכיב אחד לא הכרחי מתוך מכלול דברים ולקרא דווקא לו ורק לו עשיית אהבה?
היא דמגוגית, מפני שלא זאת המשמעות של הביטוי הנ"ל.
"לעשות אהבה" במשמעות של "לקיים יחסי מין" אין פירושו, שרק בסקס מבטאים אהבה, או שהסקס הוא ביטוי האהבה האמיתי. פירושו הפוך:
שהסקס הזה אינו "רק סקס" אלא חלק מיחסי אהבה._
ומה לגבי המשפט:
ושמא יאמרו כי לא מדובר על עשיית מין רגיל אלא מין שכולל מכלול של תנאים, אזי גם שאר פעילויות האוהבים כך וכל ההוכחה עדיין בתוקף.? ואוסיף ביאור: גם שהולכים לים ביחד או מחזיקים ידיים או כותבים שירים, רחמנא ליצלן, זה לא רק זה אלא חלק מיחסי אהבה, כפי שאת מגדירה. ולכן הטיעון עומד בתוקפו.

לא נכנסת לכל הויכוח הסמנטי
לבחור בין המילים סקס, זיון, משגל, התעלסות וכו', זה סמנטיקה, כולם מתארים אותו דבר, והן מלים נרדפות פחות או יותר. אבל לעשות אהבה מערב מושג אחר והדיון פה היא על המשמעות שהביטוי לעשות אהבה מעניק לאותו מושג-אהבה ביחס למלה מין. זו לא סמנטיקה כלל וכלל.

שנראה בעיני כמו פלפול היישר מישיבות אשכנז במאה ה-18
הלוואי עלי להתאבק באבק רגליהם של אותם אנשי עליה, אבל אני לא מבין למה בחרת דווקא אשכנז במאה ה-18. אותו פלפול משמעותי מאוד בעיני, גם מבחינה מעשית. מבחינתי דיוק הוא חשוב מאד ומועיל מאד.
ענבל*

שליחה על ידי ענבל* »

_התדירות משתנה בין 5 פעמים בשבוע (וזה קורה כשאחד מאיתנו חולה או שיש הרבה מתח בבית) לבין 3 פעמים ביום, כל יום.
היוזמה לפעמים שלי ולפעמים שלו ובדרך כלל זה פשוט קורה בלי יוזמה ספציפית של מי מאיתנו._
מיה גל
האם תסכימי לפרט איך/מתי אפשרי לפנות את הזמן הזה כשיש ילדים בבית?
האם אתם פשוט מתחילים להתחבק וזורמים למין, או שמקיימים את "טקס" הטנטרה וכך נכנסים לעינינים ?
מיה_גל*

שליחה על ידי מיה_גל* »

איך/מתי אפשרי לפנות את הזמן הזה כשיש ילדים בבית
הא, אצלינו זה קל - שנינו עובדים בעיקר מהבית :-)
חוץ מזה - לפעמים מתעוררים מוקדם בבוקר, וכמעט תמיד נכנסים למיטה מוקדם יחסית, עשר- אחת עשרה, אז יש זמן.
יש גם את מנוחת הצהריים של שישי, שגם אם הילידם לא ישנים, הם יודעים שזה זמן שלנו ולא מפריעים לנו.

האם אתם פשוט מתחילים להתחבק וזורמים למין, או שמקיימים את "טקס" הטנטרה וכך נכנסים לעינינים
טקסי הטנטרה אינם משחק מקדים... בטקסים אנחנו מתרגלים אינטימיות בעיקר, מתרגלים אהבה, אחדות. חלק מהעבודה הזו נעשה ע"י העלאת האנרגיה המינית, אבל אנחנו לא מקיימים יחסי מין אחרי הטקסים (טוב, לפעמים כן, אבל לרוב זה לא מוביל לשם), אלא שומרים את האנרגיה הזו. ראי כמה יפה תארה את המצב הזה זותי: הרגשתי את האנרגיה בתוכי כמו מיליון בועות סודה מקפצות ,ובן זוגי לא הפסיק להגיד שאחר כך הוא רוצה עוד

בזכות התרגולים שלנו האנרגיה המינית קיימת בינינו רוב הזמן, גם כשהוא מדיח כלים ואני מכינה ארוחת ערב. כשעוברים אחד ליד השני בבית אז מלטפים את הטוסיק, או מתנשקים וממשיכים בדרכינו או סתם שולחים מבטים זה לזה. משאירים את האנרגיה המינית חיה רוב הזמן, משם קל להמשיך ליחסי מין כשיש הזדמנות.
מוצאת שקצת קשה לי לפרט יותר לגבי איך אנחנו מתחילים. לפעמים גם אני נבוכה, מסתבר... :-]
אולי יו חנן יפרט קצת יותר....
יו_חנן*

שליחה על ידי יו_חנן* »

אממממ.....
אני מצטרף לדעה שטכסים טנטריים אינם משחק מקדים
הטכסים, תרגולים, מחשבות ובכלל כל הטנטרה מטרתה פשוט להיות, לחיות כאן ועכשיו, ללא פרושים ושאר ההתעסקויות.
שיפור חיי המין הוא תוצאה ולא מטרה. ובכלל, טנטרה עוסקת בלהיות ולא לרוץ כדי להשיג מטרה כזו או אחרת.
ומתוך כך נובע גם ההפך שבעצם זה ממש בסדר גם להוריד את מינון יחסי המין שאשר לא מתאים.
טנטרה מלמדת אותנו להתבונן בגבולות שלנו, להכיר אותם, להחליט אם אנו רוצים לפרוץ אותם או שהגבולות הללו הם בדיוק עבורנו.
העיסוק בטנטרה לימד אותי בצורה חוויתית לחיות את הרגע,
לזהות, לבקש בצורה מדויקת ולקבל את מה שמגיע לי.
ללמוד לכבד את גבולות האחר, לקבל את זה שכשהיא אומרת לא היא מתכוונת ללא אך אין זה אומר שאני לא מספיק..... ומתוך זה להתחבר לחווית החיות והאוטנטיות ולא למקומות הנמוכים הפגיעים והכואבים שלנו.
למדתי להתבונן ולזהות מה מרחיב אותי ומה מכווץ אותי, להתחבר ולעשות את מה שמרחיב אותי.
ו.... הדרך עוד ארוכה. ביתנו עדיין מואר בעזרת חברת חשמל (כי ההארה עוד לא כאן) אך טנטרה היא הדרך ואנו צועדים בה.
אני*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2001, 17:25

שליחה על ידי אני* »

הייתי בסדנא של טנטרה עם בן הזוג שלי אני חייבת לציין שהיה לי ממש קשה לראות את בן זוגי במגעים כל כך עם אנטימיים עם נשים אחרות. אני הייתי עם אישה אחרת כי הינו רב נשי. וגם זה היה מאוד לא פשוט עבורי . להיות במגעים אנטימיים עם אישה אחרת.
חדשה_ישנה*
הצטרפות: 23 מאי 2008, 01:16
דף אישי: הדף האישי של חדשה_ישנה*

שליחה על ידי חדשה_ישנה* »

:-O
ואני חשבתי לקחת את בעלי לכזו סדנה...
טוב, ירד מהפרק... P-:
ענבל*

שליחה על ידי ענבל* »

לא מקיימים יחסי מין אחרי הטקסים (טוב, לפעמים כן, אבל לרוב זה לא מוביל לשם), אלא שומרים את האנרגיה הזו. ראי כמה יפה תארה את המצב הזה זותי: הרגשתי את האנרגיה בתוכי כמו מיליון בועות סודה מקפצות ,ובן זוגי לא הפסיק להגיד שאחר כך הוא רוצה עוד
אני הבנתי שהם כן עסקו ביחסי מין, אך רק לא הגיעו לאורגזמה.
אני מכירה את התחושה הזו של להיות מגורה, ואיך האדרנלין זורם............
אז יש טקס ? איפה אפשר לקרוא, או האם אתם יכולים לתאר קצת מה קורה שם ?

מוצאת שקצת קשה לי לפרט יותר לגבי איך אנחנו מתחילים. לפעמים גם אני נבוכה, מסתבר...
מצטערת, לא התכוונתי. את מקסימה ואני מאוד מודה לך על הפתיחות.
שאלתי כאילו קצת בחיטוט כי אני חיה בבית, עם הילדים, הבעל לא נמצא רוב היום, ואני שואלת את עצמי האם אפשר בכזו קלות לשמר את האנרגיה הזו כשלא נמצאים בכזו אינטנסביות של יחד.
האם בגלי המחזור החודשי, לפני-אחרי, תוך כדי.. הריון, הנקה, כל המערך הזה לא משתנה ?
וכשאת אומרת 3 פעמים ביום כל יום, אני מתפלאה :-) לא כי אני מרגישה שכך חייב להיות אלא באמת מנסה להבין האם זה בכלל משהו שיכול להיות "קליל" עבורנו כפי שאת מתארת את הקשר שלכם.
האם את יודעת על אנשים שחיים באינטסביות שתיארתי כאן ומצליחים לקיים מערכת יחסים דומה לשלכם? האם זה אופייני למתרגלי טנטרה "משפחתיים" ?

תודה
מיה_גל*

שליחה על ידי מיה_גל* »

אני
הייתי בסדנא של טנטרה עם בן הזוג שלי אני חייבת לציין שהיה לי ממש קשה לראות את בן זוגי במגעים כל כך עם אנטימיים עם נשים אחרות
זה עוד אחד מההבדלים בין הטנטרה של אושו, שקוראת לפריצת הגבולות, לבין הטנטרה המסורתית שעובדת בתוך הזוג.
בתרגולים שלנו העבודה המשמעותית נעשית בין בני הזוג, יש מפגשים עם אנשים אחרים (במידה ומתרגלים בקבוצה) אבל הם לא מגיעים לאינטימיות שאיתה מגיעים בתרגול עם בן הזוג.
וחוזרת שוב: לא עושים שום דבר שלא נכון ל{{}}כל מי שנוכח בחדר!

חדשה ישנה
טוב, ירד מהפרק...
חבל, כל מה שצריך זה לבחור את המנחים המתאימים, כאלו שלא ינסו לפרוץ את הגבולות שלכם, אלא להביא אותכם למקום בו תכירו את הגבולות הללו ויותר מכך - תכירו כל אחד את עצמו ומתוך כך - כל אחד מכם את בן/בת הזוג שלו.

ענבל
אני הבנתי שהם כן עסקו ביחסי מין, אך רק לא הגיעו לאורגזמה
כן, זה גם מה שאני הבנתי, אבל כשזו דרך החיים, ככה את רוב הזמן.

אז יש טקס ? איפה אפשר לקרוא, או האם אתם יכולים לתאר קצת מה קורה שם ?
יש הרבה טקסים, לא יודעת איפה אפשר לקרוא, נסי לשאול בפורום הזה אולי שם ידעו להגיד לך.
לתאר? שוב יקירה, זה כמו ללמוד שחיה בהתכתבות... צריך לחוות, לא לפחד.
טוב דוגמה אחת קטנה: יושבים זה מול זה, ברכיים נוגעות, כפות ידיים נוגעות זו בזו באופן מסויים, מביטים זה לזה בעיניים וכל אחד בתורו מספר לשני כמה ולמה הוא אוהב אותו. נשמע פשוט? זה כל פעם מרגש אותי עד דמעות, אפילו שאנחנו אומרים דברי אהבה זה לזה המון, בלי שום טקס....

האם אפשר בכזו קלות לשמר את האנרגיה הזו כשלא נמצאים בכזו אינטנסביות של יחד. אני מניחה שיש כאלו שיטענו שדוקא ככה, כשלא נמצאים יחד רוב רובו של היום, יותר קל לשמר את האנרגיה הזו... יש יותר מקום לבנייה של מתח מיני (כבר קנית לעצמך את הספר אינטליגנציה ארוטית? אם עוד לא - לכי מחר על הבוקר וקני לעצמך מתנה מצויינת).

האם את יודעת על אנשים שחיים באינטסביות שתיארתי כאן ומצליחים לקיים מערכת יחסים דומה לשלכם? האם זה אופייני למתרגלי טנטרה "משפחתיים" ?
האמת? אין לי מושג, אני מניחה שהמיניות אצל מתרגלי טנטרה גבוהה יותר. מניחה.

גם אצלינו התדירות היא בגלים, לפעמים יותר, לפעמים פחות. שנינו מאד מיניים, היינו כאלה עוד לפני שנפגשנו והטנטרה מוסיפה לחיים המשותפים שלנו כל כך הרבה כיף, אינטימיות, עומק ועוד ועוד ועוד, וגם, על הדרך, תורמת למיניות
ומבהירה - כשאני אומרת "אינטימיות", אני לא מתכוונת למשהו מיני בכלל, אלא לחוויה של היחד שלנו, להכרות שלנו כל אחד עם עצמו ואחד עם השני. המיניות היא רק פועל יוצא, לא מטרה, לא משהו שאנחנו מכוונים אליו. זה פשוט מה שקורה לנו על הדרך.
מיה_גל*

שליחה על ידי מיה_גל* »

וואו, נדמה לי שאף פעם לא כתבתי כל כך הרבה...........

חוחית - נדמה לי שהצטבר פה המון חומר על טנטרה שלא לגמרי קשור באופן ישיר למה שכיוונת אליו כשפתחת את הדף.
האם תרצי שאפתח דף נפרד על טנטרה ואעביר אליו את הדיונים הרלוונטיים?
ענבל*

שליחה על ידי ענבל* »

כבר הצעתי דף על טנטרה :-)
הצעתי ולשם גם כיוונתי. שמחה שזה מתקרב לשם למרות שגם פה נעים ומזמין. אולי אפשר לחכות עוד? ואולי באמת חוחית תחליט.
לאפיס, תודה גדולה על השיתוף.
חוחית*

שליחה על ידי חוחית* »

מכיוון שאני לא מרגישה שאני "אחראית" על הדף הזה אלא רק הייתי זו שפתחה אותו והשאר כבר בידי כולם, אם מתאים לך להשאיר פה סבבה ואם לא אפשר בהחלט לפתוח דף נפרד.
אותי הנושא מעניין מאוד.
דרך אגב- האם יש לך הצעה למשהו קטן שאפשר להתחיל ממנו בבית, לפני שהולכים לסדנא כזו או אחרת, אני חוששת שבנזוגי היקר לא יתלהב מרעיון הסדנא וחשבתי לנסות להתחיל בבית בקטן, אפילו בלי קשר למין. משהו שאוכל במילים קונקרטיות לשתף אותו בו ונתחיל לתרגל יחד.
מקנאה_אבל_הפוך*
הצטרפות: 01 יוני 2008, 00:03

שליחה על ידי מקנאה_אבל_הפוך* »

ומה קורה כש
הרגשתי את האנרגיה בתוכי כמו מיליון בועות סודה מקפצות
אני מסתובבת ככה כל הזמן, תמיד, רק שאין לי עם מי.
אני לא טיפוס של סטוצים וכבר הייתי מוכנה להתפשר על קשר רק לסקס, אבל לא מצליחה לפרוץ את המקום הזה של רצון מיני עז ולעבור לביצוע.
היו תקופות בחיים שדווקא היה לי קל עם זה, היו לי או חברים קבועים או קשרים פחות מחייבים, תלוי בתקופה. אני חושבת שזה נעשה קשה כשבאו הילדים ואחר כך התפרק לו הקשר תוך כדי. מאז היה לי רק קשר אחד קצר. זה היה אחרי שנים של התנזרות והיה לי מעולה שיש סקס סופסוף, אבל משהו שם בכל זאת היה בעייתי, קשה לי לשים את האצבע מה בדיוק.
ועכשיו? אני יודעת שיש גברים שרק צריכים רמז כדי שיקרה משהו. זוכרת את עצמי פעם שדברים היו קורים לבד. היום? אני יכולה לעמוד ולשוחח איתם ושום דבר לא מתפתח, לא הולך לשומקום. הערב לקחתי בייביסיטר ויצאתי לאיזה מקום. פגשתי שם מכר שאולי היה מעוניין אם הייתי עושה צעד החלטי, אבל עמדתי שם כמו פוצה מחכה שהוא ייזום ואומרת כל רגע שזזה הביתה כבר.
איכשהו נהיה לי נורא מורכב ומתסכל נורא כי כאמור כל הזמן אני מסתובבת עם אנרגיה מינית שרוצה להתפוצץ כל שניה ולא עושה עם זה כלום. אני גם יודעת שברגע שיהיה לי סקס, ואפילו מזדמן עוד דברים בחיים שלי ישתנו לטובה, אני יודעת שזה יביא טוב לחיים שלי וזה לא קורה.
כשנפרדתי מהקשר הקצר שהיה לי הבנתי כמה טוב זה הביא לחיים שלי (גם להיות בקשר אבל גם בהחלט הסקס) שאמרתי לחברה ביום שנפרדנו "תני לי שבוע אני הופכת לשרלילה" . ובכן- זה לא קרה כמובן וכל העניין המיני שלי רק הרבה יותר ערני מאז, חלפו כמה חודשים טובים ואני לא יודעת לאן להתמיר את האנרגיה הזו, מה לעשות איתה ואיך לעזאזל גברים לא מסתובבים סביב הזנב שלי כמו שהיה חלק ניכר מהחיים שלי.
יו_חנן*

שליחה על ידי יו_חנן* »

ואיך לעזאזל גברים לא מסתובבים סביב הזנב שלי

כל כך פשוט וכל כך מסובך
90% מהתקשורת שלנו איננה מילולית
אז מה את אומרת שאת לא אומרת?
עצם התפיסה של "שרלילה" מכניסה דואליות בין הרצונות/צרכים שלך לבין התפיסה שלך את עצמך
להסתובב כמו הר געש זה "בסדר" אבל לפרוק את זה זו "השתרללות"
ובכלל מה היו אומרים עלי לו ידעו מה יש בתוכי ?

כצייד לשעבר אני יכול לספר לך שכשנכנסים לחדר פשוט מריחים מי בעניין ומי לא
וברגע שמשנים את ה"בושם" הכל קורה לבד
לא צריך להחצין את הרצונות והצרכים הגברים פשוט מריחים את זה
יותר מטורף זה שהפרומנים עוברים דרך האלקטרוניקה, המקלדת, המסך ומגיעים לכל מקום
אני זוכר תקופות בחיים שלי כשהייתי במסכנות ובדואליות (וכנראה זה מה ששידרתי )לא הצלחתי ליצור קשרים
וכשאני בנינוחות ושמחה החיבורים מגיעים בסערה
במהלך עבודה שעשיתי עם נשים על שינוי תודעה שינינו את הכיתוב בכרטיס שלהן באתרי הכרויות ו... שיניו התודעה עבר דרך האלקטרוניקה
לפתע פתאום היו פניות. אני חייב לציין שהכיתוב לא השתנה למשהו ספציפי אלא לכיתוב אינטואיטיבי שבא מהלב.

ב ה צ ל ח ה
פלונית_לרגע*
הצטרפות: 06 פברואר 2004, 22:23
דף אישי: הדף האישי של פלונית_לרגע*

שליחה על ידי פלונית_לרגע* »

שהוא נרתע מנשים שיוזמות סקס , זה מייד מוריד לו את החשק...
אוי. לא נשמע טוב. סליחה שאני אומרת את זה, אבל... זה ממש לא לעניין !זה לא לעניין להפוך את האשה ליצור שאסור לו להפגין את היצרים שלו.

_מעולם לא הגעתי לאורגזמה.
תמיד אני אומרת לבעלי (6 שנים) שהלוואי שהייתי גבר, אני כל כך מקנאה בו שהוא מסוגל להנות ככה._
אלמונית, האם בעלך בכלל מתעסק לך בדגדגן? עם היד, עם הלשון? אם לא, זה מה שהוא צריך לעשות, כל פעם, עם הדרכה מצידך. אם הוא לא עושה את זה... לא טוב. כמעט כל הנשים גומרות רק ככה. אני מקווה שהוא יודע את זה, ושגם את.
מיה_גל*

שליחה על ידי מיה_גל* »

כבר הצעתי דף על טנטרה_ , _אפשר בהחלט לפתוח דף נפרד טוב, נראה לי שאעשה זאת באחד הימים הקרובים.

האם יש לך הצעה למשהו קטן שאפשר להתחיל ממנו בבית
כן, הערכה הצנועה והיפה אינטימיות טנטרית של בועז שגב.
ספרון עם DVD לתרגולים זוגיים בד' אמות :-)
מקנאה_אבל_הפוך*
הצטרפות: 01 יוני 2008, 00:03

שליחה על ידי מקנאה_אבל_הפוך* »

לפתע פתאום היו פניות. אני חייב לציין שהכיתוב לא השתנה למשהו ספציפי אלא לכיתוב אינטואיטיבי שבא מהלב.
אז זהו שאין לי בעיה לכתוב מהלב ויש לי דווקא פניות. בעודי כותבת כאן התקשר מישהו מאיזה אתר, שיחה שניה והציע גם שניפגש.
מה שקורה זה שרק לעיתים רחוקות יש דייטים וכשאני פוגשת גברים הרבה פעמים אני נרתעת מלאותת להם שאני בעניין.
כך יצא שלאחרונה איזה מכר ותיק התחיל להתקשר. הוא נפרד ממישהי לאחרונה ואני הייתי עסוקה בכל מיני תירוצים: הוא גר רחוק, הילדים שלי, הילדים שלו, מה יגידו כל מכרינו המשותפים (איפה הימים שזה לא הזיז לי, אני לא באמת חושבת שמי שנהנית ממין היא שרלילה, רק שאישית הניסיון שלי אומר לי שיותר נעים לי בתוך מערכת יחסים ושאולי אולי אני עלולה להיפגע, או גרוע מזה ילדיי עלולים להיפגע).
יוצא שאני די פסיבית כלפי כאלה שמתחילים איתי והאמת היא שזה כל כך מרומז גם מצידי וגם מצידם שאני כבר לא בטוחה שהבנתי נכון, כמו בדוגמת המכר מהפיסקה הקודמת.
באופן כללי אני מאד מהוססת , מאד לא בטוחה מה אני רוצה מגבר ומהר מאד ממשיכה הלאה ומחליטה שאני לא בעניין שלו ולמעט שכן מוצאים חן בעייני אני עדיין משדרת משהו לא ברור כנראה.
פשושית_א*
הצטרפות: 01 יוני 2008, 23:43

שליחה על ידי פשושית_א* »

איזה דף מצוין!! אני כבר מרגישה אדם נורמלי לחלוטין. אין ספק שאם הייתי יודעת לפני ההריון והתינוק ,שהתדירות תרד בכזאת דרמטיות( ואני אפרט: 3 עד 4 או 5 פעמים בשבוע לפני ו"פעם באף פעם " ז"א פעם בשבועיים ממוצע, כ-3 חודשים אחרי הלידה)זה היה מזעזע אותי קשות אבל כרגע אלו החיים ויש דברים אחרים שבעיניי לא פחות משמעותיים ומדהימים. טוב כל המחקר הזה רק חירמן אותי אז אני הולכת להעיר את הפשוש אולי יהיה לו כוח....
זותי*
הצטרפות: 30 מאי 2008, 13:22

שליחה על ידי זותי* »

שוב אני... לאחר שניסינו לעשות סקס בלי לגמור והצלחנו(בעצם הבעיה היא איתי,חייבת לגמור,לו אין שום בעיה)
פתאום הכל השתנה בי,נדלקה בתוכי מן להבה קטנה ולא נכבתה.פתאום חשבתי על סקס כל הזמן :-)
שהסתכלתי לו בעיניים חייכנו שניינו כממתיקים סוד. פתאום הבנתי למה התכוונה זאת שאמרה ש"הם עושים את זה 5 פעמים ביום"
זה אפשרי אם יש זמן,זיונים קצרים שרק מחרמנים אותך ומשאירים טעם של עוד. זה מדהים שאחרי רק יומיים,מאדם מתוסכל שלא בא לו מין בכלל
הפכתי להיות כמו שאני בד"כ אחרי המחזור חודשי,חתולה חרמנית . גם זה שבעלי הוא לא אדם חרמן ואני זאת שיוזמת בד"כ ,עוד יותר גרם לי לרצות אותו.
אבל...למחרת עשינו את זה בתשוקת אין קץ ופשוט התפוצצתי..הרגשתי כמו בוגדת,איך גמרתי ובזבזתי את כל האנרגיה ? והלהבה כבתה.
ועכשו מה? התחלתי מההתחלה.
והשאלה שלי היא כמה ימים,שבועות או חודשים מתאפקים ?ומה קורה שגומרים?
מיה_גל*

שליחה על ידי מיה_גל* »

פתאום הכל השתנה בי,נדלקה בתוכי מן להבה קטנה ולא נכבתה
איזה כיף!!
את הלהבה הזו אפשר כמובן לקחת לעוד המון מקומות, לא רק לסקס ;-)
התחלה מעולה, ובבקשה בבקשה בלי ביקורת עצמית כמו הרגשתי כמו בוגדת נסי להתמקד במה ש{{}}כן עשית, בהצלחה שלך, שהיא באמת נפלאה.

ומה קורה שגומרים? נהנים מאד כמובן :-D
ולמחרת שוב לא גומרים, ומנסים להתאפק עוד קצת לא לגמור, ובמשך הזמן זה יהיה קל יותר.

והלהבה כבתה. נו, כאלה אנחנו, חיים בגלים, זה בסדר גמור. הלהבה תוצת שוב, מעצמה, או שאת יכולה לעזור לה - למשל באופן מודע לשלוח בבנזוגך מבטים סקסיים מעל שולחן ארוחת הבוקר, לשלוח לו אסמסים סקסיים, לעבור לידו ו"בטעות" ללטף לו את הישבן או לעצור אותו לצרפתית תשוקתית ולהמשיך בדרכך כאילו כלום. תמציאי... זה ידליק גם את הלהבה שלך וגם את שלו.
ולפעמים צריך להתאמץ קצת בהתחלה עד שזה נהיה חלק מהחיים, מה שנקרא Fake it until you make it............

בהצלחה!! גאה בך על הניסוי המוצלח שעשיתם!
אנא המשיכי לדווח {@
יו_חנן*

שליחה על ידי יו_חנן* »

ממממממ......
מתחיל להיות חם

ולמקנאות תהיי ברורה עם עצמך ואז כולם יבינו בין השורות

יום פורה
יוחנן
פשושית_א*
הצטרפות: 01 יוני 2008, 23:43

שליחה על ידי פשושית_א* »

ולמקנאות תהיי ברורה עם עצמך ואז כולם יבינו בין השורות
מה התכוונת??
הניסוי מגניב ננסה גם
יו_חנן*

שליחה על ידי יו_חנן* »

מתנצל שעדיין אנני יודע לערוך את הכתוב פה
הכוונה היתה ל"מקנאה אבל הפוך"
חוסר דיוק במחשבות שלנו משודר החוצה ומגיע לאחרים בצורה לא מדוייקת כמו ערפל
ולכן התגובות שלהם לא ברורות ולא מדויקות ביחס לרצונות שלהם
כאשר אנו נהיה ברורים ומדויקים האנשים מולנו יקלטו את זה אפילו אם זה לא ממש נאמר במילים
ברוב המקרים ברווח בין המילים נאמר הרבה יותר מאשר במילים עצמן

בכל מקרה בהצלחה ה"ניסוי" ולא לשכוח גם "קצת" להנות
פלוני_אלמונית*

יוחנן ולאפיס,
אתם מאוד מסקרנים. זוגי ואני נהנים מחיי מין (טוב נו, אחרי הלידות קצת פחות אבל כמה חודשים אח"כ החשק חוזר אליי והאיש שלי מבין וממתין) פתוחים ומענגים.
בכל זאת, הייתי שמחה שתפנו אותי למדריכים מהסוג שלכם. האם צריך סופ"ש בשביל זה או שאפשר להתחיל בתרגול של פעם בשבוע?
אלמונימינית*
הצטרפות: 26 מאי 2008, 15:08

שליחה על ידי אלמונימינית* »

הניסוי מגניב ננסה גם

אצלי זה לא משאיר טעם של עוד אלא תסכול ועצבנות
לא מצליחה להבין איך זה יכול להלהיב מישהו...
סוסת_פרא*
הצטרפות: 29 ספטמבר 2007, 21:16
דף אישי: הדף האישי של סוסת_פרא*

שליחה על ידי סוסת_פרא* »

חיבוק חם ואוהב וקרוב הרבה יותר משמעותי בשבילנו מאשר לגמור
האם סקס זה בהכרח לגמור ?!
אני מתה לראות שאנשים כבר יוצאים מהמשוואה הזאת.

באופן כללי, אולי אפשר לחלק את זה ל-3 איכויות שיש בקשר (כמובן שבמציאות דברים מעורבבים), שלכל אחת יש אנרגיה שונה: יש חיבוק / יש סקס / ויש לגמור.
  • חיבוק - יכול להיות מלא באהבה, וממש לא מחייב אנרגיה מינית. (אם זה חיבוק עם אנרגיה מינית, אז לדעתי זה כבר בקטגוריה של 'סקס'/'עשיית אהבה', או לפחות בכיוון הזה. לא נראה לי שלחיבוק כזה הייתה הכוונה ב'חיבוק חם ואוהב'...).
  • סקס/עשיית אהבה - זה אנרגיה מינית, שאם זה עם אהוב, אז זו אנרגיה מינית במיטבה, שמעורבת באהבה.
  • לגמור - זה התפוצצות של האנרגיה המינית. ולפעמים גם הסוף שלה.
האיכויות שישנן בסקס עצמו, גם בלי קשר לגמירה:
  1. סוג של חיבור מאוד עמוק (בלי לזלזל ב'חיבוק חם ואוהב' שגם הוא מאוד מאוד חשוב - גם תוך כדי סקס וגם בשאר הזמן. אולי אפשר לומר שבמידה מסוימת זה 'שדרוג של חיבוק חם ואוהב' כי החיבור הוא ממש עוצמתי ו{{}}פנימי),
  2. וגם - התעוררות האנרגיה המינית - שגם בלי לגמור היא מאוד חשובה !
מאוד מאוד חשובה לחיוניות של הגוף והנפש... ואין לזה קשר ישיר לגמירה כן או לא. פשוט לעורר את האנרגיה הזו, להניע אותה בגוף, לעורר את הריגושים המיניים, את הריגושים של הקירבה ושל המגע... לעורר את זה, לחוש את זה, להיות בזה.... תרגישו את זה, עזבו את ה'לגמור'. לפחות חלק מהזמן לתת לזה להיות, בלי לנסות לקחת את זה הלאה. להיות בשיא העונג בתוך זה, בלי שהאנרגיה הזו מתפוצצת ונגמרת, או לפחות לפני שהאנרגיה מתפוצצת.
וגם אם כן מביאים את זה לגמירה, לא לזלזל בכל מה שלפני הגמירה. כל המגע הזה ששונה מחיבוק, שיש בו סוג אחר של ריגוש, שהאנרגיה המינית תוססת בגוף, וכל החיבור הזה בזמן החדירה, החיבור של שני גופים, שתי נשמות - הכול ביחד, כל כך חשוב. איך אפשר לגמד את כל זה ל'לגמור'?

18 שנים יחד +שניים. שבע שנים ראשונות כל יום, כל יום, כל יום, לפחות 4-5 פעמים ביום. כי הוא רצה. לאט לאט התדירות ירדה מצידו. בשנים האחרונות, נגיד שנתיים שלוש אחרונות, 2-3 פעמים בשבוע, וזה יותר נוח לי, עוד אף פעם לא הגענו למצב שאני כבר רציתי בזמן שהוא לא. אני לא גומרת אף פעם, אבל נחמד לי איתו. נעים לי להתלטף, נעים לי גרום לו לגמור. אני אוהבת אותו כ"כ.
פלוני אלמונית, מאוד אהבתי לקרוא.

מיה גל, אהבתי את ההגדרה למיניות:
_רוצה לצטט את בועז שגב בנוגע לשאלה "מהי מיניות":
Sexus מלטינית מייצג שתי קטגוריות משלימות, לרוב הקטגוריות המיניות של זכר ונקבה.
מהי מיניות אם לא הרצון העז הזה להתאחד, לחוש מחדש את החיבור הבלתי נפרד שבין הקטגוריות?
כאשר נדמה לנו שאנו מחולקים, כאשר אנו משייכים את עצמנו לקטגוריה אחת מתוך זוג קטגוריות משלימות, אנו חווים מיניות - את הרצון / התשוקה לחוות את מהותנו השלמה._

_ניסינו לעשות סקס בלי לגמור,זה היה מחרמן מאוד. הסקס היה מעולה ושמתי לב שכשלא חושבים על האורגזמה כל הזמן,אלא משחררים את הרצון,
מתמקדים בדברים אחרים שקודם לא שמתי לב אליהם,תחושות מענגות פנימיות.
אחרי שסיימנו בלי לגמור כמובן,שניינו היינו שמחים וחרמנים ,הרגשתי את האנרגיה בתוכי כמו מיליון בועות סודה מקפצות ,ובן זוגי לא הפסיק להגיד שאחר כך הוא רוצה עוד. אנחנו זוג שעושה את זה אחת לשבוע שבועיים,ואפילו אין לנו ילדים.
נראה לי שעלינו על משהו מצויין. אני מתכוונת לחקור את עיניין הטנטרה,כי נראה לי שזה פיתרון נפלא לזוגות נשואים או שנמצאים יחד הרבה שנים ורוצים לשמור על התשוקה.
אהבה לכולם._
וואו, זותי, אהבתי.... איזה מרגש...
ומתחברת למה שלאפיס כתבה, בלי ביקורת עצמית, אלא להתייחס לזה כאל ניסוי כייפי.

דרך אגב, גם אני כמובן מאוד בעד פתיחת דף טנטרה ! |Y|

הגבירה בחום, מאוד אהבתי את ההגדרה שלך לטנטרה.
נראה לי כדאי להוסיף אותה בפתיח של דף הטנטרה שייפתח. {@
סוסת_פרא*

שליחה על ידי סוסת_פרא* »

בהקשר לדברים שכתבתי לעיל: ישנו הרגל מגונה של המערב לקשר סקס לגמירה.
חושבתני, שמאוד כדאי לעבוד על הסרת ההתניה הזאת.

דבר מאוד חשוב נוסף שלא הוזכר כאן:

בטנטרה יש הבדל משמעותי בין 'אורגזמה' ל-'שפיכה'.
הגבר יכול להגיע לאורגזמה, בלי לשפוך !
גם כאן, ישנה התניה במוחנו, שמקשרת אורגזמה לשפיכה. וזו טעות.

בכך שהגבר מגיע לאורגזמה מבלי לשפוך זרע - אינו מאבד את כוחותיו ואת האנרגיה המינית, הוא יכול להמשיך ככל שיחפוץ, ואף להגיע להיות רב אורגזמי.
זה גם עשוי להביא להתנסויות רוחניות גבוהות.

בזאת רואים שאפשר אולי לחלק את הסקס לכמה אפשרויות:
  • סקס מהנה מבלי להגיע לאורגזמה או לשפיכה, פשוט רק לשם הריגוש המיני והבעת האהבה בצורה מינית.
  • סקס עם הגעה לאורגזמה, אך בלי שפיכה. (לנשים זה אולי לא משנה, אך הטנטרה מלמדת גם נשים להגיע לאורגזמה באיכות אחרת...)
  • סקס עם שפיכה שכרוכה באורגזמה. (כמובן שגם הוא יכול להיות מאוד מהנה עוד קודם לשפיכה, אבל לפעמים הויתור על הגעה למטרה מסויימת מאוד משנה את איכות הסקס. למשל, האורגזמה שללא שפיכה, קורית לפעמים מעצמה, לא מתוך הצבת מטרה...)
איני יודעת את ההכוונה כיצד להגיע לאורגזמה בלי שפיכה, אולי לאפיס או יוחנן יוכלו לעזור...

(יש גם את הספר הנהדר של מנטאק צ'יאה: 'הזוג הרב אורגזמי' - מאוד כיף לעיין בו ביחד. וספציפית לגבר: 'הגבר הרב אורגזמי').

***********}
קט_קטית*
הצטרפות: 01 מאי 2007, 10:49
דף אישי: הדף האישי של קט_קטית*

שליחה על ידי קט_קטית* »

סוסת פרא, גריינת את המשפט של לי לך
אני בוחרת חפץ שהיה בשימוש אחד, ידוע ומוכר ושוכחת את כל מה שאני יודעת עליו.. מנסה להסתכל עליו כאילו זו הפעם הראשונה שאנחנו נפגשים..
והייתי בטוחה שהגריין לקוח מהדף הזה ומדבר על טנטרה.
בסוף הוא שייך ל{{}}עיצוב בחשיבה אקולוגית D-:
הכל אחד |H|
סוסת_פרא*

שליחה על ידי סוסת_פרא* »

אני בוחרת חפץ שהיה בשימוש אחד, ידוע ומוכר ושוכחת את כל מה שאני יודעת עליו.. מנסה להסתכל עליו כאילו זו הפעם הראשונה שאנחנו נפגשים..
:-D

בעצם, אם היינו יכולים כך להסתכל על כל דבר בחיים - כאילו זו הפעם הראשונה שאנחנו נפגשים, אז מבחינה מסוימת זה מחבר אותנו להווה, ואז זוהי טנטרה אמיתית !
אמא_נמרה*
הצטרפות: 07 אפריל 2003, 19:23

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

_אני בוחרת חפץ שהיה בשימוש אחד, ידוע ומוכר ושוכחת את כל מה שאני יודעת עליו.. מנסה להסתכל עליו כאילו זו הפעם הראשונה שאנחנו נפגשים..
והייתי בטוחה שהגריין לקוח מהדף הזה ומדבר על טנטרה.
בסוף הוא שייך לעיצוב בחשיבה אקולוגית hilarious
הכל אחד_

צחקתי :-) אחלה גריין.
מתפקדת_קצת_מאוחר*
הצטרפות: 03 יוני 2008, 11:23

שליחה על ידי מתפקדת_קצת_מאוחר* »

5 שנים יחד
3 ילדים

כשלא בזמן ביוץ או וסת - כמעט כל יום ולפעמים 2-3 פעמים ביום.

מרוצה מהתדירות. כשיש ימים ששנינו חוזרים מאוחר או מתפקדים לעזרה למשפחה/חברים בערב ולא יוצא, שנינו נורא מתוסכלים.

משתדלים למלא את החסר בבוקר.

מה ששיפר מאוד את יחסי המין היו דוקא הלידות וההנקות.
פלוני_אלמונית*

_5 שנים יחד
3 ילדים_

ואו.
לפי החישוב שלי זה אומר שהגדול הוא מקסימום בן 4 וקצת... אז
איך? איך? איך אתם עושים את זה?
מתי אתם עובדים? או ישנים? ומתי בכלל יש רגע מנוחה עם 3 ילדים קטנים?
סחתיין עליכם, אבל באמת אשמח לשמוע איך אנשים מצליחים 'לנצח' את שגרת היום והמטלות ולמצוא זמן וכוח לדברים חשובים.
פלוני_אלמונית*

הפכתי להיות כמו שאני בד"כ אחרי המחזור חודשי,חתולה חרמנית
אז מי שאין לה מחזור חודשי בגלל הריונות והנקות
פחות בא לה?
שאלה פיזיולוגית
קט_קטית*

שליחה על ידי קט_קטית* »

אז מי שאין לה מחזור חודשי בגלל הריונות והנקות
פחות בא לה?

הריונות והנקות מאוד משפיעים על החשק (או העדרו)
חוחית*

שליחה על ידי חוחית* »

_אז מי שאין לה מחזור חודשי בגלל הריונות והנקות
פחות בא לה?_
הסבר פיזיולוגי קצר: במהלך המחזור החודשי (המחזור כולו, לא הווסת) משתנה רמת ההורמונים בגוף מדי יום, עד לביוץ יעלה האסטרוגן ומהביוץ ועד הווסת יככב הפרוגסטרון (ההורמון השולט בהריון, עולה כל מחזור אחרי הביוץ כי הגוף מתכונן לקלוט ביצית מופרה).
וחוזר חלילה...
מכיוון שכל הרעיון בתהליך ההורמונלי הזה הוא לקלוט הריון, אשה לרב תהיה עם יותר חשק לפני הביוץ, בימים בהם היא יכולה להכנס להריון (מנגנון זדוני כזה של הגוף).
בזמן הריון ובמהלך ההנקה (כל עוד לא חזר הביוץ) רמת האסטרוגן (ההורמון שמקדם את הביוץ) נמוכה, פשוט כי המוח יודע שהריון לא נחוץ כרגע. במהלך ההריון הפרוגסטרון מככב כמו שכבר כתבתי ובהנקה מופרש פרולקטין שמונע מהביוץ להתחדש.
כל זה יכול להשפיע על החשק.
כמובן שיש גם השפעות סביבתיות (תינוק קטן וכו'), מצברוחיות וטכניות ויש גם כאלה שאולי לא יורד להן החשק אבל אם נבדוק את כל הסיבות האלה לעומק נגלה שכמעט כולן בסופו של דבר קשורות בשינויים ההורמונליים.
אלה היו שישים שניות על חשק והורמונים. (-:
סוף_מעגל*
הצטרפות: 14 יולי 2002, 18:09
דף אישי: הדף האישי של סוף_מעגל*

שליחה על ידי סוף_מעגל* »

_5 שנים יחד
3 ילדים_

אכן ואו.

אבל כמעט כל יום ולפעמים 2-3 פעמים ביום.

ואו. + שריקת התפעלות.

אתם לא אנושיים :-D
סוף_מעגל*
הצטרפות: 14 יולי 2002, 18:09
דף אישי: הדף האישי של סוף_מעגל*

שליחה על ידי סוף_מעגל* »

כמובן שיש גם השפעות סביבתיות (תינוק קטן

או שלושה :-D
קט_קטית*

שליחה על ידי קט_קטית* »

אתם לא אנושיים
לגמרי שפנים D-:
סוסת_פרא*

שליחה על ידי סוסת_פרא* »

'גירויים', העברתי את השאלה שלך ואת התשובה של לאפיס לדף זוגיות ומיניות בראי הטנטרה. אני מקווה שזה בסדר מצידך.

אם רוצים לשוחח בנושא הטנטרה, כדאי להמשיך שם.
מתפקדת_קצת_מאוחר*
הצטרפות: 03 יוני 2008, 11:23

שליחה על ידי מתפקדת_קצת_מאוחר* »

איך? איך? איך אתם עושים את זה?

זה חשוב לנו. אם אני נרדמת הוא מעיר אותי ואם הוא לא הצליח אני כועסת בבוקר למה לא ואז הוא מספר לי שפשוט לא רציתי לקום
אם לא הלך בלילה אנחנו מתחת לשמיכות בבוקר

מקוה שימשיך כך לאור מה שאני קוראת כאן שנשמע מייאש..
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

שליחה על ידי פלונית* »

מעניין אותי האם אתן לא באות בשום מגע עם הבנזוג בימים האלה, לא חיבוק, לא יד על הכתף (השאלה לא מופנית לדתיות שבינכן)
יש המון סוגי דתיות-
יש כאלה ששומרות כמעט כל מה שנאמר אי פעם, ויש הרבה זוגות שעושים מה שנראה להם:
יש כאלה ששומרות אבל לא טובלות.
יש שטובלות כמו הכוונה המקורית של התורה (ללא תוספות של חכמים), מיד אחרי המחזור, ללא שבעה ימים נוספים.
יש כאלה שטובלות, אבל יש נגיעות חופשי בין בני הזוג,
ויש עוד המון סוגים כמספר הזוגות. כלומר "דתיות" זה לא דבר אחיד, ואפשר להפנות שאלות גם לדתיות.

_פשוט הלכלוך והכאב לא שווים את האכזבה שאני נוחלת ואת הקנאה (ואפילו קצת כעס ותחושת ניצול) שלי בבעלי שנהנה.
אולי אשם בזה החינוך הדתי שלי? שלא מאפשר לי להשתחרר במין? אולי._
חינוך דתי לדעתי הוא לא הסיבה.
אני מציעה לך לקחת זמן לעצמך לאונן בכיף, וללמוד מה את אוהבת ומסוגלת להגיע.

_הטנטרה התפתחה כדרך חתרנית נגד הגישה הא- דווייטית (לא דואליסטית) שקדמה לה, על פיה עולם החומר והתופעות כולו הוא קליפה, אשליה/ שקר (מאיה בסנסקריט) ויש את האלוהי שנמצא מעבר לכל אותו שקר שבתוכו אנחנו חיים, וכשנלמד להסיר את האשליה הזו נוכל לבוא במגע עם האלוהי.
הטנטרה לעומת זאת, אומרת: זה עולם התופעות, זה מה שיש ועם זה צריך לעבוד_
נחמד לי לקרא את מה שכתוב כאן.
גם היהדות (אני לא ממש משווה כי אני לא יודעת מספיק) מתיחסת לעולם החומר. למשל שימחה מחוברת למאכל ומשקה.
היהדות מנסה למצוא שילוב בין העולמות. את היין מברכים, את הסעודות מטבלים בברכות, שירה ודברי תורה. דואגים ללבוש נאה, להדלקת נרות, וכו'.
האיש בכתובה מתחייב לדאוג לאישתו גם ל"עונתה" כלומר סקס. גם הלכות הנידה הן פיתרון מעניין לקשר המיני לטווח ארוך.

בקשר להתפקדות-
אנחנו נשואים 18 שנה + שלושה.
סקס נעים ורך מאוד. מאוד שמח אוהב ומתלטף. בערך 3 פעמים בחודש.
היוזמה לפעמים שלו ולפעמים שלי.
עם השנים אנחנו משתפרים, כלומר נהנים יותר ולומדים איך לעשות טוב אחד לשני.
פלוניתה_מתפקדת*
הצטרפות: 10 יולי 2008, 15:41

שליחה על ידי פלוניתה_מתפקדת* »

ביחד 7 שנים + עוללית יונקת
לפני הלידה מבחינתי אפשר היה לעשות אהבה כל יום ולפעמים גם יותר. מבחינת הבן זוג/אילוצים/עבודה/מטלות/עייפות זה היה בתדירות משתנה בערך פעם בשבוע (עם תקופות של יותר ואחרות של פחות).
מאז הלידה החשק שלי וגם התדירות ירדה בהרבה מאוד (כמעט לא היכרתי את עצמי). עם הזמן והתחדשות המחזור החשק גם חוזר (אמנם לא באותן עוצמות) ואז בימים שבין סיום הווסת לביוץ אני יוזמת הרבה וביום הביוץ עצמו, כשאני בשיא המיני. אם זה לא קורה, אני בבאסה אמיתית. עד המחזור הבא זה קורה אולי עוד פעם או פעמיים (אבל לא תמיד).
זה מדהים. דווקא בתקופה הזו, כשהמיניות שלי פחות עוצמתית בגלל ההורמונים של ההנקה, אני יותר מודעת למעגל החודשי הזה שחוחית מתארת. ולמרות שכרגע אני לא רוצה הריון נוסף, בימי הביוץ הגוף שלי כאילו צועק "תעשה לי ילד!!!" D-:

בראשי עדיין רוצה הרבה יותר מזה. אבל החשק לא מה שהיה לפני ההנקה. בהתחשב בתוכניות לעוד ילדים, נראה לי שכדי לתחזק את חיי המין הזוגיים רצוי להשקיע ביצירתיות יתרה ואולי אפילו ללמוד טנטרה. וכמו שהסקסולוג צחי בן ציון טוען בכל הזדמנות - צריך לדבר על סקס (מה שאנחנו עושים אולי פעם בכמה שנים...)
הוא גם אומר שנשים בשיא המיניות שלהן אחרי גיל 40...אמנם מפתיע, אבל כנראה שזה מה שקורה אחרי שגומרים עם סבב ההריונות-לידות-הנקות.

אם לא הלך בלילה אנחנו מתחת לשמיכות בבוקר
איזה כייף! מה, הילדים לא מפריעים בבוקר? אני מפנטזת על מין בבוקר, אבל זה אף פעם לא יוצא (בטח לא מאז שיש ילדה וחוסר השינה מרקיע שחקים...)
מתפקדת קצת מאוחר, יש מצב לטיפים לבוקר (קרי-לוגיסטיקת ילדים וציחצוח שיניים (לפני או אחרי)) D-: ?
מיה_גל*

שליחה על ידי מיה_גל* »

איך לא חשבתי להוסיף גם לדף הזה את ההזמנה לסדנת הזוגות שלנו???
אז הנה אני כותבת:
יו חנן ואני מזמינם אתכם לסדנת זוגות חווייתית, בינתיים חד-פעמית, אם כי יש כוונה לערוך מפגש קבוצתי שכזה פעם בחודש.
זה יקרה בכרכור, במוצ"ש ה-20.9.08 בשעה 20:30
ויעלה 150 ש"ח לזוג
לפרטים נוספים כנסו לכאן
עושים_אהבה*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 12:57

שליחה על ידי עושים_אהבה* »

עם אהובי שבע שנים+שלושה ילדים, עושים אהבה שלוש פעמים בשבוע, בתחילת היחסים הגענו גם לשיא של שבע ביום, בהריון הראשון כל יום, בשני כבר הממוצע הרגיל [שלוש בשבוע] אני מגיעה לאורגזמה די מהר, לא אוהבת שהסקס ארוך מידי [אחרי האורגזמה לנוח] לא אוהבת משחק מקדים ארוך אלא התחרמנות פראית, סקס ומנוחה, הייתי שמחה אחרי המנוחה לעוד סיבוב אבל בעלי מסופק ולא משתף פעולה, לעומת זאת היחסים בינינו לפעמים טובים לפעמים מריבות, כעסים, לא נראה שזה כל כך משפיע על הסקס.
סתםמישהו*
הצטרפות: 25 דצמבר 2008, 00:41

שליחה על ידי סתםמישהו* »

אופס פעם ראשונה באתר...
בכל מקרה נתקלתי בדף הזה לפני כמה שעות ולא יכולתי להפסיק לקרוא מאז. בהתחלה הייתי עצוב,אח"כ מיואש (זה מה שהולך לקרות גם לי?!), ולבסוף ממש כעסתי. יכול להיות שזה רק אני אבל מה שאני רואה כאן זה המון אנשים שרוצים יותר ופשוט מתפשרים על מה שיש. ובנוסף, מתרצים את זה בתור זה המצב ונקווה שיהיה טוב.
ממתי הסקס (כן, גם אני משתמש בכינוי המגונה הזה...) נהיה כ"כ זניח במערכות יחסים שאפשר להתקיים בלעדיו? אין פתרונות אחרים? מה עם יחסים פתוחים וחילופי זוגות שאף אחד אפילו לא העז להעלות מעל דפי העמוד הזה? יכול להיות שזו תוצאת השמרנות שמאפיינת את מערכת הערכים שלנו.
בכל מקרה כיוון שכולם חשפו טפח מיחסיהם אתרום גם אני את חלקי: אני וזוגתי (שתחיה) יחד כבר 3 שנים ובלי ילדים. בהתחלה היינו שוכבים 3 פעמים בשבוע בממוצע (למרות שזוגתי טוענת שיותר...) ומאז התדירות ירדה לפעם בשבוע שבועיים. אני חרמן תמיד וזוגתי הרבה פחות. בתחילה הייתי דורש המון ואפילו מנסה לעשות לה רגשות אשם על כך שלא בא לה. אבל כמו שבטח ניחשתם, טוב זה לא עשה למערכת היחסים שלנו. בנוסף לכל זה, לאחר אינספור דחיות פשוט הפסקתי לבקש ואני מחכה שהיא תיזום.
אני מזדהה לגמרי עם מה שנאמר למעלה לגבי האנרגיה המינית שאצורה בנו ומשפיעה על כל תחומי החיים, ובתקופות של חוסר אני ממש מרגיש איך התפקוד היומיומי שלי יורד, איך שההרגשה הפיזית שלי מדרדרת (אני בטוח שאני חשוף יותר למחלות) ואפילו ההערכה העצמית שלי בקאנטים. אך בניגוד למה שנאמר למעלה אני לא צריך לאצור אותה ע"מ שיישאר לאח"כ גם ככה יש יותר מידי ואני רק מנסה לדלל אותה. מה שבעצם אומר שאני חייב לגמור לפחות פעם ביום ואם יש זמן אפילו יותר. לצערי רובן המוחלט של הגמירות שלי הן בתפעול עצמי. מה שיוצר בעיה נוספת והיא שגם אוננות מתחילה לשעמם אותי.
זוגתי, לצערה, אינה יכולה לספק אותי בשום דרך אחרת וזאת מכיוון שאינני גומר ממין אוראלי ולא מאוננות שלה עלי מה שמציב אותי במצב עוד יותר מחורבן. וזהו.
אני אוהב אותה מאוד אך קשה לי (ונראה לי שגם לה) להשלים עם המצב הקיים ואני חושש מאוד להמשך הקשר שלנו.
וואו, אף פעם לא אמרתי את כל זה בקול, ועכשיו אני פתאום מבין שכל הכיתובים פה הם די ממזמן כך שיכול להיות שאני כותב את זה לעצמי, ובכלל הסקר הוא לנשים, לא?
אבל אני בטוח שתוותרו לי....
ורק דבר אחרון,
סוסת פרא, אל תתפשרי לעולם!! אני מאוד מקווה שתמצאי את האחד התאום שלך ושתמשיכי לאהוב ולעשות סקס תמיד. מנסיוני, זה הרבה יותר נעים.....
נינוצ'קה*
הצטרפות: 04 ספטמבר 2005, 22:53

שליחה על ידי נינוצ'קה* »

הי סתם מישהו,
השאלה היא , אם חוץ מלרצות הרבה זיונים אתה גם משקיע בלעשות לאישתך חשק על החיים שלה איתך?
כיוון?,בבקשה:קונה פרחים, מכין ארוחות לאור נרות(אין לכם ילדים וזה ממש זמן טוב),,שוטף כלים, עושה שיפוצים לפי בקשתה,שיהיה לה יותר נוח,מכין הפתעות קטנות ומתקשר סתם כדי להגיד 'חשבתי עליך,את כזו מתוקה..'

מצידי , אפשר לשנות את שם הדף ל'מתי בפעם האחרונה הכינו לך מתנת אוהבים רומנטית ?'
אלמונית_לרגע_זה*
הצטרפות: 25 דצמבר 2008, 15:35

שליחה על ידי אלמונית_לרגע_זה* »

אני עם בנזוגי 3.5 שנים,
תדירות של 4-5 פעמים בחודש. הוא כמובן רוצה יותר, אני הייתי יכולה להסתדר בשמחה עם פחות (גם הוא עקרב.. כמו שרבים מה"רוצים יותר" ציינו שהם...)
משהו בסקס שלנו מרתיע אותי, אני לא יודעת לשים את האצבע מה בדיוק. מלחיץ אותי ואני חוששת ממנו ברמת התת מודע. יש לנו תקשורת לקויה במיטה, והנה אנחנו חיים ככה, כי מאיפה מתחילים אפילו לתקן את זה. וכל כך חבל לי על זה, אני זוכרת שבעבר סקס היה משהו שמאוד נהניתי ממנו. אמנם אף פעם לא הייתי חיית מין מוטרפת במיטה אבל זה היה מאוד מדליק אותי ומחרמן.
כשטיילנו בחו"ל ביחד, בהתאם לכל הציפיות והסיפורים, כל העקבות השתחררו, הסקס היה נפלא ותדיר הרבה יותר. אבל ברגע שחזרנו לשגרה ולארץ, משהו חזר להתקלקל. איך מחזירים? למה זה מתקלקל בכלל? מה יש בשגרתיות הזו שכל כך מעקם דברים, מעקם תקשורת?
יוצאות לי העיניים משיתופים כמו של אלמונית לצורך ההתפקדות (26.05.2008 10:31): מתעלסים המון, סקס מענג מאד מאד תמיד, הרבה טנטרה, אינטימיות גבוהה, מביטים זה לזה בעיניים, לפעמים סקס פרוע לגמרי ולפעמים איטי ורגוע ולפעמים עם המון צחוקים.
הלוואי עלי. הלוואי ויום יבוא ואגיע לשם, שנינו נגיע לשם, בלי האשמות הדדיות, בלי מטענים ושקים שאנחנו סוחבים על הכתפיים, כל אחד את השק שלו, אלא רק שנינו. אבל כמה קשה להניח הכל בצד. מצחיק איך בסוף יותר קל לנו לסחוב הכל מאשר להרפות. לפי ההגיון זה נשמע הרבה יותר קל הפוך, לא? זה כמו כשכמקבלים מכה וכואב, והאינסטינקט הראשוני זה לעצור את הנשימה, למרות שהכי חשוב זה לנשום דווקא עכשיו.
תודה רבה על הדף הזה, חשוב היה לי מאוד לשמוע עוד נשים, לראות איך הן חוות ומתמודדות עם הנושא הכל כך עמוק הזה.
צ*
הצטרפות: 14 יוני 2002, 16:22

שליחה על ידי צ* »

ביחד 6 שנים, 2 ילדים וחצי
בלי הריון ובלי הנקה - בערך פעם בשבוע
בלי הריון ועם הנקה - פעם בשבועיים שלושה
עם הריון - אולי פעם בחודש..

הוא תמיד רוצה יותר ממני ואני מתפתלת מרגשות אשמה.
אבל בזכות רצונו זה, אנחנו שומרים על המינונים הנוכחיים ולא יורדים מהם עוד...
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

שליחה על ידי אחת* »

ביחד כבר 16 שנה (נשואים 13 שנה+עם ילדים) בימים הטובים כל יום, בימים הפחות טובים יום כן יום לא, ובימים הגרועים 3 פעמים בשבוע.
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

אחת, את קצת מעודדת... :-)
מנדרינה_בשלה_לקפוץ_מהעץ*
הצטרפות: 26 דצמבר 2008, 12:28

שליחה על ידי מנדרינה_בשלה_לקפוץ_מהעץ* »

בעיני ,זו שאלה בעצם לכמה אהבה יש בינינו לבין עצמינו שאנחנו מוכנים לחלוק ,
לסמוך,לפגוש בנו להחשף להיפתח להסכים להיות כאן ועכשיו באהבה.
כמה אנחנו שבויים בתעתועי המח וכמה סומכים על החיים .

לכל אחד הריקוד שלו:

אם כולם היו כאן כותבים שהם עושים אהבה,מדגישה אהבה כל יום-מקסימום יומיים עם החיים,עם החושים,בשמחה על עצם הקיום,על מפגש,על סבלנות שלנו כלפי עצמנו ובן זוגנו שיש בינינו הסכמה בבחירה ועצם זה מן נס !!
שבחרנו ונבחרנו ומוכנים כך,להיות אחד בתוך השני באמונה בכל הטוב שלנו ושלו-שלה וכולם כולם כאן היו כותבים ומקשיבים ומאמינים שזה נורמה ואפשרי,אז מי שזה לא כך אצלו ,סביר להניח שהיה מוצא דרך לשפר אצלו או לבחור בן זוג אחר ששם זה יתגשם לא?
האם הדרך בה רוב בני האדם כנורמה התרגלו לחשוב ולהתנהל מעודדת שפור?

את אומרת לעצמך ,מסתבר שזה די פושר אצל הרבה זוגות...לא רק אצלי ומשלימה אולי זה משהו שהלב לא ממש מסכים?

אני תוהה אם השיתוף "במה שיש" גורם לנו ליותר אהבה של"מה שיש" ומתוך זה להתקרבות- כי אין אשמה,או בושה
יעני גם להם זה ככה ולא נורא..או שמא אולי יש אפשרות שהשיתוף מביא למכנה משותף נמוך כי כבר פחות מצפים לשנוי ומותרים ...

שמתי לב שתשובות שהן שונות מהממוצא מעיזניות עושות עושות לי השראה וכיוון,פותחות לי את האופק, מאתגרות ,משמחות ומאלה הייתי רוצה יותר .
ועכשיו, תוהה אם במקום זמן הקריאה והכתיבה הזה ,בא לי פשוט לעשות אהבה ולא וירטואלית בחיי שלי עכשיו
ברגע זה.. ,גם בבישולים ויציאה לגינה.
חושים חושים ואפשרות נפלאה לחוות כל טוב.

תודה לכולכם על השיתוף והלימוד,מאחלת לכולנו להעיז לגעת ולהיות באהבה בכל רגע ברגע.
חתולת_בית*
הצטרפות: 16 דצמבר 2007, 16:16
דף אישי: הדף האישי של חתולת_בית*

שליחה על ידי חתולת_בית* »

אחת,
איך עושים את זה? אחרי 16 שנה ביחד? (שואלת בתמימות, באמת רוצה לדעת מה ה"סוד")
אהבת_עולם*

את אומרת לעצמך ,מסתבר שזה די פושר אצל הרבה זוגות...לא רק אצלי ומשלימה. אולי זה משהו שהלב לא ממש מסכים?
|Y|

מנדרינה, מאוד אהבתי את מה שכתבת ואת איך שכתבת.

מאחלת לכולנו להעיז לגעת ולהיות באהבה בכל רגע ברגע.
גם אני.
בהצלחה לך. לכולנו.
{@
גמאני*
הצטרפות: 09 מרץ 2004, 09:26

שליחה על ידי גמאני* »

יותר מעשרים שנה ביחד.
לפחות חמש פעמים בשבוע.
איך הוא אומר?
בלי מין את בלתי נסבלת....
והוא צודק אני פשוט הופכת להיות עצבנית בטירוף...

תודות.
פלוני_אלמונית*

הרבה זמן אני מתלבטת אם לכתוב בדף, כי אני לא ממש רוצה להיכנס לניתוח מחשבות של אנשים, אבל אני אגיד בכל זאת מה שאני מרגישה -
הרבה מהתגובות של "איזה מבאסים אתם, סקס זה הדבר הכי חשוב" מזכירות לי את הרצון של רוב המיינסטרים כיום להתעלם מהגיל, מהילדים ובעצם מהחיים ולהישאר תקועים לנצח בשנות העשרים.
אי היכולת לקבל שינויים טבעיים מאפיינת את החברה המערבית בכלל - ומה לא עושים בשביל זה! ניתוחים פלסטיים, בוטוקס, סתם התנהגות פתאטית שלא מתאימה למצב בו הבנאדם נמצא...
אני מסכימה שיש אנשים שמכניסים את קריטריון הסקס לעדיפות אחרונה לא במודע, כי האנרגיה צריכה לזרום לאיזורים אחרים בחיים, ואז באמת יש בעיה. אבל קיימים מצבים בחיים, כמו אחרי לידה, שהגוף לא צריך לקיים יחסים כי הוא מחלים ומתאושש. והאחרי לידה הזה יכול להימשך גם 3 שנים, כמו שמתועד בהרבה מחקרים אנתרופולוגיים (בעבר לא הייתה בעיה עם זה כיוון שהייתה פוליגמיה).
חוץ מזה שהחברה סביבנו מפמפמת לנו שכל דבר וכל הזמן צריך להיות סקסיים - ולדעתי מכאן נובע הרעיון שכל יום צריך לקיים יחסי מין. מתעלמים התעלמות מוחלטת מכך שיש אנשים עם דחפים שונים, שנמצאים בתקופות שונות בחיים שלהם, ולכן צריכים פחות או יותר יחסי מין.
ולסיכום - אם יש הרבה מגע בין בני הזוג, אהבה, חיבוקים, נגיעות ונשיקות, לא תמיד צריך חדירה בשביל להגיד לעצמך שהכל בסדר...
ש י ר י
דומה_מאד*
הצטרפות: 26 מאי 2008, 01:21

שליחה על ידי דומה_מאד* »

ש י ר י, תודה, תודה, תודה על דבריך!
ניסחת כל מיני תחושות שלי שלא הצלחתי להגדיר ולהסביר אפילו לעצמי..
ואני כל כך מסכימה ומזדהה עם כל מה שכתבת. @}
אהבת_עולם*

הרבה מהתגובות של "איזה מבאסים אתם, סקס זה הדבר הכי חשוב" מזכירות לי את הרצון של רוב המיינסטרים כיום להתעלם מהגיל, מהילדים ובעצם מהחיים ולהישאר תקועים לנצח בשנות העשרים.

אוקיי, אם באמת יש אנשים שאצלם בתקופה מסוימת או בכלל זה לא צורך חיוני - וטוב להם גם ככה, אז סבבה, אין שום בעיה.
במצב כזה, את באמת צודקת.

השאלה שלי (ביני לבין עצמי או אל מי שכתב), אם רוב האנשים שכתבו כאן באמת מרגישים טוב עם המצב שהם נמצאים בו.
האם הם מרגישים שככה סבבה להם ואין להם צורך בשינוי.
האם?
זו השאלה החשובה !

אם יש הרבה מגע בין בני הזוג, אהבה, חיבוקים, נגיעות ונשיקות, לא תמיד צריך חדירה בשביל להגיד לעצמך שהכל בסדר...
נהדר !
אם יש את כל זה.
האם אכן יש את כל זה?

חוצמזה, שיש הבדל בין מגע של חמימות לבין מגע שהוא גם מרגש מינית. (לאיזה מהם התכוונת?)
חמימות כמובן חשובה ביותר.
יחד עם זה - זרימה של אנרגיות מיניות בגוף גם היא ידועה כחשובה מאוד לבריאות הנפשית והגופנית.
לא חייבים לתעל את זרימת האנרגיה המינית לחדירה דווקא !
לפעמים ליטוף או נשיקה שמעוררים התרגשות מינית עשויים להספיק לשם הזרמת הסוג הזה של האנרגיה....
אם לא מתאים - ממש לא חייבים לבטא זאת בחדירה. אבל כן, הסוג הזה של אנרגיה - אנרגיה מינית דווקא - יש לו חשיבות משל עצמו. (אם יש מי שמרגיש שזה לא חשוב לו - לא אתווכח אתו. אולי עבורו זה באמת לא חשוב, אני מוכנה לקבל זאת....)
פלוני_אלמונית*

שמחה בשמחתך, דומה מאוד :-)

אהבת עולם, את צודקת. באמת חשובה ההרגשה האישית - האם לי זה מספיק.
לא תכננתי לחשוף, אבל בכל זאת נגלה טפח - לי לקח הרבה זמן לחזור לעצמי אחרי הלידה, ובאמת שהייתי אדם מאוד מיני תמיד (בתחילת הקשר עם האיש הוא היה צריך להזכיר לי שהוא "לא בן 20" כהגדרתו...).
זה כל כך העסיק אותי בשנה שאחרי הלידה, שאני לא מספקת את הצרכים שלו ושאני אולי לא קשובה לו, שאני העלתי את הנושא כמה וכמה פעמים, תוך הדגשה שאני לא מרגישה צורך אבל מודעת לכך שהוא לא עבר לידה, ובכל פעם הוא הרגיע אותי והוא היה זה שבכלל חשף לפני שיש תקופות יובש בחיים, ושכל עוד יש בינינו את הקשר החם והאוהב שלנו, כאמור עם הרבה נגיעות, אנחנו נמצא את השגרה שלנו שוב, ואולי זו תהיה שגרה שונה, אבל היי, אנחנו משתדלים לקבל את השונה...
שליחת תגובה

חזור אל “סקרים”