אופה לחם חשמלי

אחת*
הודעות: 2101
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי אחת* »

לי יש אופה לחם של מורפי ריצ'רדס ואני מאד מרוצה. עובד כמעט כל יום מזה כשנתיים. פעם אחת הייתי צריכה לקנות קערה חדשה. זה הלחם היחיד בבית אצלנו. לחם מלא, לחם לבן, חצי חצי - הכל הולך.
יוני*
הודעות: 7
הצטרפות: 03 אוגוסט 2005, 05:23

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יוני* »

תודה!
את יכולה לבדוק איזה דגם הוא?
נועם*
הודעות: 79
הצטרפות: 31 ינואר 2003, 09:46

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי נועם* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שלום, יש לי שאלה לגבי אופה לחם מורפי ריצ'ארדס מדגם 48039. האם ניתן רק ללוש בו בצק ללא התפחה? אני צרכיה פעולת לישה לבצק אורז ללא אפיה. תודה מראש.
בריג'י_נומושי*
הודעות: 432
הצטרפות: 28 אוגוסט 2008, 21:26
דף אישי: הדף האישי של בריג'י_נומושי*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי בריג'י_נומושי* »

מישהו מעוניין למסור /לברטר/למכור במחיר ידידותי אופה לחם במצב ממש טוב ?
בריג'י 058402243

בקיץ הלישה מוציאה ממני את האגרסיות
ובחורף בא לי להתפנק ולהתעורר לריח לחם ביתי טרי :)
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

ואני הייתי רוצה לדעת אם אפשר להשתמש באופה לחם כסוג של מיקסר לעוגות?
גם לי יש מורפי ריצ'רדס. אבל הבעיה היא שהתכנית היחידה לבצק היא של שעה וחצי לחלות. נראה לכם שאפשר להפסיק את פעולת המכשיר באמצע?
אסתריקה*
הודעות: 2
הצטרפות: 22 אוקטובר 2011, 22:09

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי אסתריקה* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

כמה שאלות האם ניתן לאפות באופה לחם עם אבקת אפיה ללא אומיניום?
ניסיתי 3 פעמים לאפות לחם שיפון פעם 1 רק שיפון יצא לא אכיל לא תופח לא נאפה בפנים פעם שניה שיפון 3 כוסות ו1 קמח מלא עם אבקת אפיה ללא אלומיניום יצא אותו הדבר לא אכיל פעם 3 3כוסות שיפון ו1 קמח מלא ואבקת אפיה רגילה בתוכנית השהיה כדי שיהי מוכן בבקר הקפדתי שהשמרים לא יגעו במים ואותה תוצאה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? אני רוצה להכין לחם שיפון במכונה.
מאת אסתריקה
שומר_שבת*
הודעות: 9
הצטרפות: 07 פברואר 2014, 13:07
דף אישי: הדף האישי של שומר_שבת*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי שומר_שבת* »

מענה אפשרי עבור עודד המחפש :זה נשמע לא הגיוני...אבל , יכול להיות שמקור הבעיה שהאופה לא עבד הוא במערבל הקטן בתחתית התבנית . אם הוא לא מונח במקומו כנדרש , האופה לא יפעל מסיבה בטיחותית.
שומר_שבת*
הודעות: 9
הצטרפות: 07 פברואר 2014, 13:07
דף אישי: הדף האישי של שומר_שבת*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי שומר_שבת* »

האם אפשר להכין בצק לג'חנון באופה לחם? מבקש מתכון הכולל סדר הכנסת החומרים,זמן וכו' בתודה מראש.
בני*
הודעות: 26
הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 17:23

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי בני* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שלום, השנתות שמופיעות על גבי כלי הקיבול (גם לנוזל וגם ליבש) הן שקופות וקשה להבחין בניהן. מדובר על כלי קיבול של ר'צ'ארד מורפי 48324. האם יש להם תחליף?
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אולי לנסות להדגיש עם מרקר עמיד?
בני*
הודעות: 26
הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 17:23

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי בני* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

תודה לפלוני, ניסיתי , זה מבלבל עוד יותר.
ברוך*
הודעות: 16
הצטרפות: 16 יולי 2009, 22:27

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי ברוך* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

מישהו עשה ריבת חלב באופה לחם עם/בלי סודה לאפיה
בני*
הודעות: 26
הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 17:23

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי בני* »

בוקר טוב, כאשר אני רוצה לערבב סוגי קמחים שונים, איך היחס בין הקמחים והאם אפשרי לערבב כל סוג קמח בקמח אחר ואיך זה משפיע על האפיה, בברכת יום טוב לכולם ותודה .
בני*
הודעות: 26
הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 17:23

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי בני* »

שבת שלום, הכנתי לחם בסיסי (תוכנית מס' 1 ) שמתי פרג בתוך קופסת התבלינים ומשום מה הקופסה לא נפתחה והפרג נשאר בתוכה, האם למישהו יש הסבר מדוע זה קרה?
צוויליך*
הודעות: 2438
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי צוויליך* »

בני שלום,
אולי כדאי לציין יצרן וגם דגם של המכונה.
ואולי כדאי להתקשר ליבואן ולבקש עזרה.
בהצלחה

צוויל
בני*
הודעות: 26
הצטרפות: 06 אוגוסט 2005, 17:23

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי בני* »

שלום צוויל , המכונה היא של " מורפי ררצ'ארד" דגם 48324, היות וזה קרה היום חשבתי שיש למישהו תשובה עוד לפני שאני יוצר קשר עם שרות הלקוחות. בברכה, חג שמח
סווט_לודג'_טקס_ריפוי_אינדיאני*
הודעות: 8
הצטרפות: 21 יוני 2011, 10:36
דף אישי: הדף האישי של סווט_לודג'_טקס_ריפוי_אינדיאני*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי סווט_לודג'_טקס_ריפוי_אינדיאני* »

אהלן - למישהו יש מתכונים שווים לאופה לחם ללא קמח לבן, או חלב?
קיבלתי אופה של גרטז ללא החוברת הנילווית
דליה*
הודעות: 46
הצטרפות: 14 אוקטובר 2001, 12:19

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי דליה* »

לפני מספר שנים בערך בשנת 2002 קיבלתי במתנה אופה לחם של חברת פרינסס ומאז הוא במרתף. האם מישהו יכול לתת לי הוראות הפעלה ראשוניות ומתכון ללחם טעים מקמח מלא . תודה דליה
שירהים*
הודעות: 2
הצטרפות: 15 יוני 2014, 17:35

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי שירהים* »

יש למישהו.י מושג האם אופה לחם שיש לקערת ערבוב-אפייה שלו כמה שריטות הוא תקול לשימוש? קניתי יד שנייה ויש בו כמה שריטות.

תודה :)
גלעד*
הודעות: 10
הצטרפות: 11 פברואר 2004, 01:53

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי גלעד* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

האם יש למישהו רעיון איך אני משיג חוברת מתכונים לאופה axon? לא השתמשנו בו כבר שמונה שנים ואני לא מוצא את החוברת. אשמח לקבל תשובה למייל: [email protected]
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

שלום,אולי מישהו יכול לעזור
קיבלתי אופה לחם של חברת novac
בלי חוברת,אשמח לקבל העתק של חוברת המתכונים [email protected]
פלוני*
הודעות: 615
הצטרפות: 14 נובמבר 2001, 21:52

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

רכשתי מורפי ריצ'רדס אוטומטי מלא עם תא לתוספות. הלחמים שבמתכונים יותאים טוב מאוד. מה שקצת מאכזב זה תיפקודו של תא התוספות שלא תמיד נפתח אוטומטית ואז התוספות נשארות בו.
האם מישהו מכיר את הבעיה?
חניתה*
הודעות: 25
הצטרפות: 16 אפריל 2005, 16:19

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי חניתה* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

הי
מישהו ניסה לאפות לחם עם מחמצת באופה לחם?
חגית*
הודעות: 212
הצטרפות: 24 יולי 2001, 13:02

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי חגית* »

יש לי אופה לחם מורפי ריצ'רדס 48265B (אולימפיה).
יש לו 10 תכניות שונות. רציתי קצת הבהרות על ההבדל בינהן.
יש לדוגמה תכנית ללחם בסיסי (3:30 שעות), ויש תכנית ללחם מתוק (1:52 שעות).
מתי מומלץ להשתמש בזאת ומתי בזאת?

אני מכינה לחם שבו אני מערבבת קמח מלא עם קמח לבן (חצי חצי).
אפיתי בתכנית הקצרה יותר (של הלחם המתוק). הלחם יוצא מאד טעים, אם כי קצת כבד.
מה אפשר לעשות כדי שהוא יהיה פחות כבד?
הדס*
הודעות: 285
הצטרפות: 25 ספטמבר 2002, 18:28

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי הדס* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

היי לכולם,דגם
יש לי אופה לחם של חברת מרפי ריצ'רדס 48290 אבל לצערי אבדה לי כוס המדידה שלו ואני מתקשה להמיר מידות לכוס רגילה.
אשמח באם מישהו מכם יגיד לי מהן המידות של כוס המדידה ובאיזה מידות מדובר: מ"ל או סמ"ק.
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

חגית
התוכנית ללחם מתוק (לפעמים נקרא quick bread) זה לחם שלא צריך שמרים אלא מן עוגה כזו שלאפייתה משתמשים בסודה לשתיה או אבקת אפיה.
זאת הסיבה שהוא לא ממש תופח לך כי כל תהליך ההמתנה קצר יותר
בד"כ כלל יש באופים שתי תוכניות לכל סוג לחם אחד רגיל והשני rapid
האופה_המיואשת*
הודעות: 1
הצטרפות: 07 פברואר 2015, 11:20

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי האופה_המיואשת* »

קיבלתי מכשיר אופה לחם מסוג לה שף ללא הוראות הפעלה או הוראות יצרן , מישהוא מכיר את המכשיר או לפחות יכול לכוון אותי היכן אוכל להשיג הוראות הפעלה ?
תודה
[email protected]
צוויליך*
הודעות: 2438
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 20:35

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי צוויליך* »

יש לי אופה לחם של חברת מרפי ריצ'רדס 48290 אבל לצערי אבדה לי כוס המדידה שלו
good]תשובה housekeeping[/po]/a835212-Calling-anyone-with-a-Morphy-Richards-breadmaker לשאלה דומה,
יוצא 240סמ"ק.

צוויל
דודי*
הודעות: 6
הצטרפות: 22 נובמבר 2004, 06:04

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי דודי* »

אודה לכם אם מישהו יודע מה הסיבה שהלחם מאופה הלחם מתייבש מהר, (כעבור יום-יומיים) לאומת לחם אחר הנקנה מהסופר או המאפייה ?
יש לציין שהלחם כשהוא טרי הוא יוצא מן הכלל, פריך, טעים, תפוח כמו שצריך.
דידי*
הודעות: 64
הצטרפות: 28 אפריל 2004, 13:59

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי דידי* »

אודה לכם אם מישהו יודע מה הסיבה שהלחם מאופה הלחם מתייבש מהר, (כעבור יום-יומיים) לאומת לחם אחר הנקנה מהסופר או המאפייה ?
אולי כי אין בו חומרים משמרים. הלחמים מהסופר ומהמאפיות מכילים בדרך כלל חומרים משמרים, מתחלבים משפרי אפיה וכל מיני דברים לא הכי בריאים שאמורים לגרום לשפר את המראה והמרקם של הלחם (על חשבון האיכות והערך הבריאותי שלו) ולגרום לו להחזיק מעמד יותר זמן בלי לאבד את תחושת הטריות.

מה שאני עושה עם הלחם מאופה הלחם, אחרי שאנחנו אופים ואוכלים כמה שאוכלים, אני פורסת את מה שנשאר ומכניסה למקפיא בתוך שקית סגורה ואטומה. כשרוצים לאכול בימים הקרובים מפשירים את כמות הפרוסות לפי הצורך.
אופה_חדש*
הודעות: 1
הצטרפות: 21 פברואר 2016, 14:13

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי אופה_חדש* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

מתכון ללחם שיפון למכשיר סאוטר:
הנוזלים:
  1. 5 כוסות מים
  2. 5 כפות מולסה
2 כפיות מלח
4 כפות שמן קנולה
2 חלבון ביצה (L) - חלבון זה הלבן.
היבשים:
500גר' קמח שיפון מלא
גרעינים\אגוזים - מא שבא לכם, אני אוהב גרעיני חמניות - כ4-5 כפות (חופן שלי)
3 כפיות שמרים יבשים
הכנה:
מערבבים בקערה את כל הרטובים (לערבב טוב) ומוזגים אל תבנית האופה.
מערבבים את הגרעינים\אגוזים עם הקמח ומניחים בעדינות מעל לנוזלים (להשתדל עם מינימום ערבוב).
יוצרים שני שקעים קטנים בקמח מעל למיקומי ווי הלישה ומניחים את השמירם (לוודא שלא מגיעים עד לנוזלים).
שמים על תוכנית 3 (לחם מלא), דרגת השחמה כהה ומשקל 1000גר'.

לאחר האפייה לא להשאיר את הלחם באופה יותר מ5 דקות, להוציא ולתת לו להתקרר על רשת בין15 ל 30 דקות - תלוי בטמפרטורה בבית.
יוצא לחם די גדול בגובה כמחצית התבנית.

נמשיך להתנסות ונראה איך אפשר עוד לשדרג.
גלילית*
הודעות: 7
הצטרפות: 08 אוגוסט 2007, 16:30

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי גלילית* »

_כוס וקצת פחות מחצי של מים
כףוחצי של שמן (או שתי כפיות חמאה)
שתי כפיות של דבש או סוכר

כפית וחצי מלח
שלוש כוסות קמח מחולקות איך שבא לחם נגיד כוס קמח לבן ועוד שתיים של קמח מלא
כפית וקצת של שמרים
וכאן השוס שליש כוס של מה שאתם רוצים דוגמאות : שומשום ופשתן רק שומשום ,פסטו ,פרמזן ,זיתים ,חתיכות של תפוח ,אגוזים וגרעינים,
לתפוח הוספתי קינמון לפרמזן בזיליקום לשומשום קופסא עם תבלינים שמקבלים כשמזמינים פיצה (יצא חריף לוהט )_

  • - תודה רבה. המתכון מעולה.
הוספתי הפעם 2 כפות שטוחות של אורגנו.
כטבעונית השתמשתי בסילאן. קמח מלא.
תוהה אם אוסיף זרעים (דלעת, שומשום, חמניה) אם זה לא יכביד על התפיחה.
השתמשתי בתוכנית מס' 6 שמיועדת לאפייה מהירה לכיכרות קטנים. (לוקח שעה והלחם מוכן).
יצא לחם משובח, בדיוק במרקם הנפלא הרצוי.
תודה.
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

הי
יש לי אופה לחם של מורפי. . יש לו שני ככרות ואין לי את הוראות ההפעלה והמתכונים.
אם יש פה מישהו עם כזה אופה אשמח לקבל עצה או שתיים
תודה
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

האם אפשר לקצר שלבים באופה לחם? יש לנו של קנווד. נתתי לו לתפוח בחוץ ואני רוצה לדלג על הערבול ורק לאפות
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

מצאנו בבוידים אופה לחם חדש, ישן. דגםBM190 של קנווד, יש למישהו חוברת הפעלה שלו?
יולי_קו
הודעות: 3248
הצטרפות: 03 אוגוסט 2014, 09:09
דף אישי: הדף האישי של יולי_קו

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יולי_קו »

לפעמים אפשר למצוא מידע באינטרנט. ניסית? ואם לא מצאת, אז לפנות לשירות לקוחות. גם טלפון. גם Whatsapp. גם מייל.
שמרית*
הודעות: 19
הצטרפות: 03 אפריל 2006, 13:17

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי שמרית* »

האם מישהו יודע אם ניתן לאפות לחם באופה לחם עם מחמצת במקום שמרים?
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

לגבי כל האופי לחם
למה לא פשוט לנסות? אפילו עם הוראות של אופה לחם מסוג אחר? אני לא מאמינה שהם באמת כל כך שונים
נכון יש כל מיני תוכניות, אבל רוב התכניות הן של לחם ולא של דברים אחרים. מהניסיון שלי כל מיני מתכונים מתאימים לכל מיני תכניות. ומקסימום מנסים ולא יוצא.
כדאי לשים לב לזמן של התכנית. אם זו תכנית ארוכה של בערך 3 שעות - אז כנראה צריך כמות שמרים מסויימת, אבל אם זו תכנית קצרה של שעה אז צריך הרבה יותר שמרים. (3 שעות זה נגיד 1.5 - 2 כפיות שמרים יבשים ושעה זה 3 כפיות. משהו כזה, ושווה לגמרי לעשות ניסיונות ולראות)
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אשמח לקבל מתכון לבצק לפיצה לאופה לחם
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

מחפשת מתכון לבצק פוקצ'ה בופה לחם אשמח אם תוכלו לרשום לי כאן מתכון
מתלבטת*
הודעות: 221
הצטרפות: 28 מאי 2003, 11:16

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי מתלבטת* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

היי, האם מישהו מכיר אופה לחם של כרומקס? ממליץ?
ומישהו שקנה אופה בשנתיים האחרונות- איזה חברה ודגם מומלץ?
תודה
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

למי יש מתכון לבצק לפיצה אני רוצה רק את הבצק
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

מתכון לבצק פיצה הכי בסיסי
490 ג’ קמח (3 וחצי כוסות)
כפית שמרים יבשים
1/3 כוס שמן זית
כפית סוכר
כף שטוחה מלח
240 מ”ל מים חמימים (כוס)

לערבב קמח ושמרים וסוכר טיפה לערבב להוסיף מלח ואת שאר המצרכים, לעבד לבצק ולתת לישה טובה של לפחות כמה דקות במיקסר זה רק עושה טוב לבצק. להוציא מהמיקסר לתת לישה ידנית של דקה ולתת לבצק לנוח כ 20 דקות

זה הכי בסיסי שמצאתי,
בהצלחה
אודה_י_ה_אבלס*
הודעות: 1
הצטרפות: 20 אפריל 2020, 09:30

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי אודה_י_ה_אבלס* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

שלום לאחותי יש את אופה הלחם של morphy richards 48203 אבל היא לא מצליחה למצוא את חוברת המתכונים שהגיע איתה יש סיכוי שיש למישהו אותה ויוכל לצלם ולשלוח?
בנוסף עד כמה זה משנה אם היא תנסה את המתכונים שיש פה זה יוצא שונה זה משנה?
אשמח לקבל את החוברת מצולמת למייל [email protected]
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אופה הלחם של morphy richards 48230 (אין עם סיומת 203)
http://kitchen.manualsonline.com/manuals/mfg/[po]morphy richards[/po]/48230.html
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אני חדשה בתחום אופה הלחם אבל הספקתי להתנסות כבר בכמה סוגי לחמים. לא תמיד הלחם תופח לי יפה- אשמח להסבר כיצד ומתי להוסיף את השמרים/ סוכר/ מלח בדרך הטובה ביותר שלא תפגע בתפיחה.
יעלי*
הודעות: 663
הצטרפות: 08 אוקטובר 2003, 21:33

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי יעלי* »

את הסוכר והשמרים הכי למטה, את הקמח מעליהם, ואת המלח מעל הקמח. פשוט שלא יגע מלח בשמרים.
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

אפשר לעשות את המתכון הזה באופה לחם?
1 כוס סוכר, 3 כוסות מים, 2 כפות שמרים, 1 קילו קמח, חצי כוס שמן, 2 כפיות מלח
פלוני_אלמונית*
הודעות: 43441
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

אופה לחם חשמלי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

אשמח למתכון הכי הכי בקלות ללחם כוסמין מלא
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”