נחירות אצל מבוגרים

מתחרשת*
הצטרפות: 16 דצמבר 2004, 00:23

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי מתחרשת* »

הסיוט הלילי הקבוע: בעלי נוחר בעוצמות שלא יתוארו. פשוט אי אפשר לישון!
אנחנו יחד כבר תשע שנים והוא נחר מאז ומתמיד. לרוב השתמשתי באטמי אזניים (שכמעט ולא עוזרים) ושרדתי איכשהו (הרבה לילות מעוטי שינה ומרובי עצבים) אבל מאז שנולד לנו ילד - זהו! לא יכולה לשאת את זה יותר. בשעות שהילד לא מעיר אותנו אנחנו עסוקים במלחמות אחד עם השני בגלל הרעש האיום (אני תוקעת לו מרפק - הוא מתוערר ומתחיל לצרוח ומיד נרדם שוב - נוחר וחו"ח).
רק כדי להמחיש את העוצמה: יכול להיות מצב שהוא ישן בחדר שינה ואני בסלון ולא יכולה לשמוע את הטלויזיה! כשזה מתחיל כל ערב מחדש, אני נשטפת בכאלה גלי זעם ושנאה (אני לא מגזימה, זה יכול להוציא מהדעת), שזה רק מזל שבבוקר זה עובר לי.
ובלי צחוק: זו בעיה שממש פוגעת לנו בחיים. לאחרונה עברנו לישון בחדרים נפרדים, וגם אז צריך לסגור את שתי הדלתות ולהשתמש באטמים, אבל זה פתרון די מבעס.
בעלי לא מוכן בשום אופן לשמוע על התערבות כירורגית, והפתרון היחיד שהוא ניסה (פלסטרים) ממש לא עוזר.
פתחתי את הדף הזה כדי לשחרר קיטור, אבל גם לקבל אולי רעיונות לפתרונות אפשריים. יש למישהו...?
מתחרשת*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי מתחרשת* »

ממש ברגעים אלה ZZZ
.מי*
הצטרפות: 07 ספטמבר 2003, 08:45

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי .מי* »

האם הוא סובל גם מהפסקות נשימה תוך כדי? כי זה, בנוסף לתזמורת, באמת מורט עצבים. הבנאדם נוחר, משתתק לכמה שניות מורטות עצבים, ואז בבת אחת משתנק וחוזר לנשום כשהוא אחוז בלהה.
אני מכירה מישהו שישן כבר שנים עם מסכת חמצן מיוחדת, כדי למנוע את הפסקות הנשימה האלה. הפסקות הנשימה גורמות נזק מוחי מצטבר, וגם גורמות לזה שמתעוררים עייפים. הבעיה: את ישנה ליד עב"מ. המכונה מרעישה. היתרון: הנחירות מפסיקות. הפסקות הנשימה מפסיקות. לרעש המונוטוני של המכונה קל להתרגל. וכמובן :הנזקים המוחיים והמנוחה (שזה גם אמצעי שכנוע משהו משהו).

חוץ מזה, אני יודעת שגם הפחתה במשקל עוזרת. (האם הוא סובל מעודף משקל?)

יחסית לזה בעלי נחרן מתון, ולטענתו מדובר בתכונה חביבה וביתית (היא מזכירה לו את סבא שלו זכרונו לברכה). ובדרך כלל זה לא מפריע לי. (אבל כנראה לא מגיע לעוצמות שאת מתארת.)

ניסינו בהצלחה כמוסות טבעיות שנקראות ג'ינקו בילובה (ginkgo biloba)
הן מרפות את השרירים באיזור או משהו כזה, ויש להן גם יתרונות נוספים, שאני כבר לא כל כך זוכרת.

ולסיום,
הייתי פעם בהופעה של סטנד-אפיסטית אחת, היא אמרה:
יש פה מישהי בקהל שבעלה לא נוחר בלילה?
(מישהי - אגב, רק אחת - הרימה את היד)
חמודה שלי, אמרה לה הסטנד-אפיסטית, דחוף, תזמיני לך כבר מחר תור לרופא אזניים.
אביב_חדש*
הצטרפות: 26 יולי 2001, 09:53
דף אישי: הדף האישי של אביב_חדש*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי אביב_חדש* »

הזוגי לא לא מאמין לי שהוא נוחר (קלות) בלילה. לאחרונה הקלטתי אותו והשמעתי לו. לא שזה עזר להפחתת הרעשים, אבל הוא לפחות מאמין לי... אני דורשת ממנו לשנות תנוחה. זה עוזר.
מתחרפנת*
הצטרפות: 16 דצמבר 2004, 03:56

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי מתחרפנת* »

איזה דף מצחיק! לגמרי! אביב חדש הרסת אותי עם ההקלטה!
באמת הגיע הזמן להוציא קצת קיטור...
הנחירות של בן הזוג שלי נסבלות, מה שבלתי נסבל הוא זן חדש של רחשי לילה, כמותם לא שמעתי מאף גבר שחלף בחיי: המהומים.
זה נורא וזה בא בכמה וריאציות:
1) געיות. פשוטו כמשמעו. מין מוווווו ארוך עד שאני מתעוררת ובא לי לבעוט בדלי
2) הימהומים שנשמעים כמו דיאלוג פנימי שמורכב מגניחות.
3) הימהומים רמים ומבועתים שנשמעים כאילו מישהו סגר לו את הפה בגאפרטייפ והוא מנסה לזעוק לעזרה.

לילות שלמים ביליתי בנסיונות לפענח את המסרים הטונאליים שעולים מהמהומיו. להיות כלפיהם אמפטית, מכילה, פוזיטיבית. אבל אני לא מסוגלת! הכי באסה זה שהוא "לא מבין על מה אני מדברת", חושב שאני נודניקית אלימה כשאני ממרפקת אותו, ו...בלתי ניתן להקלטה.
כן אביב, גם אני ניסיתי D-: אבל באותו לילה היה מווו כל 20 דקות ובבוקר לא היתה לו סבלנות להקשיב לחורים השחורים בהקלטה.

בעיית תקשורת ללא ספק. תראו מה השעה ותבינו שגם בינינו קורה הפיצול )-:

ואגב, הוא לא סובל מעודף משקל, אם כבר אז להפך.
רוזמרין*
הצטרפות: 06 אוקטובר 2004, 09:35

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי רוזמרין* »

גם אני סובלת מזה.
התחיל לפני שנתיים. אם אני לא נרדמת לפניו, אז הוא קם ויוצא למטבח ונותן לי להרדם.
אני יודעת שצריך לפנות למעבדת שינה כי יכולות להיות כמה סיבות לנחירות אבל הוא לא יוזם שום דבר בכיוון (גם אצלכם?).

חוץ מזה, זה גורם לו לשינה מאד לא איכותית. הוא מתעורר כל לילה לאיזה שעה/שעתיים והולך למטבח לקרוא ולנשנש.

לטענתו- אם ילך לרופא יגידו לו לרזות קודם כל (עד היום לא הצליח וניסה, מסיבות אחרות). אבל הוא שמן כבר הרבה שנים ורק
בשנתיים האחרונות התחיל עם העסק המרעיש הזה.

האם למישהו יש רעיונות איך להקל?
מתחרשת*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי מתחרשת* »

.מי - לפי התאור של הפסקות הנשימה, נראה לי שכן, הוא סובל גם מזה. את יודעת לפרט יותר על הנזקים? והמכונה...? למרות שלא נראה לי שיש סיכוי בעולם שהוא יסכים למשהו כזה, כי כמו הזוגי של אביב, גם הוא לא מאמין (לגודל העוצמה, הוא יודע שהוא נוחר...) אגב, גם אני מתכננת כל פעם להקליט אותו, אבל אצלנו מספיק ללכת לסבתא (אמא שלו) שנוחרת ממש כמוהו (אגב - גם אחיו, זו בעיה משפחתית) כדי להשמיע לו.
הבעיה המ-ע-צ-ב-נ-ת בנוסף לרעש וההפרעה, היא שהוא לא ממש מוכן לעשות משהו שישפר את איכות הלילות שלנו, ובסוף עוד יוצא שאני היא המנייאקית שמפריעה לו כל הזמן לישון!
אגב, הוא לא סובל מעודף משקל, אבל הוא מעשן בטרוף (נקודה מכאיבה בפני עצמה) ואני יודעת שגם זה משפיע לרעה, אבל נגד זה באמת אין לי מה לעשות.
נועה_בר*
הצטרפות: 20 יוני 2004, 22:33
דף אישי: הדף האישי של נועה_בר*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי נועה_בר* »

אני כבר שנים ישנה עם אטמים וזה עוזר לי בעוד הרבה רעשים מעצבנים שהיו מעירים אותי בלילה - אזעקות, איסוף זבל ב-5 בבוקר וגם להקות ציפורים עם שחר...
לקראת לידתה של ביתי מאוד חששתי איך אוכל להמשיך ולישון "טוב", לשמחתי גיליתי שאם היא ליידי אני שומעת אותה גם עם אטמים,( או הייתי שמה רק באוזן אחת לפעמים.. :-D ).
בכל אופן משהו מאוד חשוב בנוגע למרפקים - אצלי זה היה מוציא המון כעס התגובות האלימות האלה...
גיליתי שאני יכולה לגעת בו בעדינות, או ללטף וזה גורם לשינוי התנוחה בדיוק כמו מרפק.
התחושה יותר נעימה, לי. (בטח גם לו)
חוץ מזה, בינינו, שינוי התנוחה לא ממש עוזר... מה שעוזר זה להיפרד מהכעס!
כשעיפים באמת אפשר לישון. הכעס מפריע לישון.
לרוב השתמשתי באטמי אזניים (שכמעט ולא עוזרים) ושרדתי איכשהו (הרבה לילות מעוטי שינה ומרובי עצבים) אבל מאז שנולד לנו ילד - זהו! לא יכולה לשאת את זה יותר.
אולי יש כעסים אחרים...? שווה לשאול את עצמך אם המרפקים לא תופסים טרמפ על משהו.
אני יודעת כמה זה יכול לעצבן, אני חיה עם זה גם ( לדעתי גם אני נוחרת :-) ) , אבל עם אטמים בהחלט ישנה, ואם כבר התעוררתי לילדה, לפעמים קצת קשה להירדם, אבל הכעס רק מטעין אותנו, מקשה ועושה נזקים..
עכשיו שהילדה בחדר שלה, קניתי אינטרקום איכותי והוא ליד האוזן שלי ואני יכולה להמשיך ולישון עם אטמים.
מאחלת לך שינה קלה בלילות (()).
עודד_לבנה*
הצטרפות: 05 אוגוסט 2002, 23:41

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי עודד_לבנה* »

שימי לו יד אחת על העורף ויד אחת על המצח.
תטי את הראש שלו קצת אחורה, כך שקנה הנשימה ייפתח.
דווחי לנו על התוצאות :-)
אם_הבנים_שמחה*
הצטרפות: 11 מאי 2004, 23:14
דף אישי: הדף האישי של אם_הבנים_שמחה*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי אם_הבנים_שמחה* »

גמני בנוחרים.
וכנראה גם בהפסקות נשימה.
הישן לצידי טוען שזה ממש מפחיד.
שהוא לא מסוגל להרדם ולא לקרא.
יש לי תור למעבדת שינה בעוד קצת יותר מחודש.
.מי*
הצטרפות: 07 ספטמבר 2003, 08:45

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי .מי* »

אכן גם מעשנים בסיכון לדום נשימה.
כאן
קישור כללי על הנושא, על המכונה, ודיון בטיפול חדש שיש בגלי רדיו.

אבל אולי צריך להתייחס לנושא הזה משני ההיבטים, ולטפל בכל אחד לחוד:
ההיבט של הנחירות והפסקת הנשימה עצמה, על הסכנות והטיפולים האפשריים
וההיבט של חוסר הקומוניקציה: לא שומע, לא מאמין, לא מוכן לעשות כלום בענין, תוקע את הראש בחול ובינתיים מזיק לעצמך ומפריע לאשתך.
מתחרשת*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי מתחרשת* »

תודה רבה על הכתבה, עוזרת לי להבין כמה דברים. חבל שבעלי לא יכול קרוא אותה (אינו קורא עברית) - אנסה למצוא במהדורה האנגלית של הארץ.

לעודד - אתה מתכוון ברצינות? כרגע כאמור, אנחנו בחדרים נפרדים... וחוץ מזה הפתרון שאתה מציע עדיין לא מאפשר לי לישון )-:
עודד_לבנה*
הצטרפות: 05 אוגוסט 2002, 23:41

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי עודד_לבנה* »

כן.
ואולי גם כרית אשר מחזיקה את הראש בכיוון המתאים.
דני_הנוחר*
הצטרפות: 22 פברואר 2005, 09:47

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי דני_הנוחר* »

שלום לכן...אני באמת רואה שאתן סובלות מחוסר שינה,ולא רק האישה שאיתי...ואני מבקש סליחה עבור כל הגברים הנוחרים ומפרעים למנוחה שלכם בלילות ואולי גם בימים.גם אני נוחר,כך אישתי אומרת ואני מאמין לה.אני לא שומע את עצמי,אני רק מרגיש סידרה של מרפקים עדינים ואני כבר יודע מה אני צריך לעשות...אני מסתובב וממשיך לישון :-) מה לעשות?צריך לקום בבוקר לעבודה וליום עמוס אחרכך בבית אם ילדים ,כביסה,כלים וכו'...כן..גם אני עושה כאלה דברים...
אז עד שאני התפנה לטפל בבעית הנחירות שלי ושאר הגברים בשלהם ,בבקשה תמשיכו לאהוב אותנו...
פילפילה*
הצטרפות: 24 ינואר 2005, 12:43

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי פילפילה* »

חדשות בתחום הנחירות מבית המחקר הפרטי שלי- הבן זוג-סוג דם 0 הפסיק לאכול מוצרי חיטה וחלב ,לפי המלצה מהספר לאכול לפי סוג הדם,ובדרך פלא הפסיק לנחור לגמרי כמעט מיד,כבר יותר משבועיים. יום אחד נשבר ואכל לזניה-ובאותו לילה נחר! אני אמשיך לבדוק את הנושא... ומזמינה אתכם גם!
יונת_שרון*
הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי יונת_שרון* »

גם לבעלי סוגי דם אחרים כדאי לנסות לבדוק אם דיאטה ללא מוצרי חלב משפרת את בעיות הנשימה שלהם.
אירית*
הצטרפות: 31 דצמבר 2003, 10:19

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי אירית* »

מתחרשת, אני מקווה שאת עוד פה (שנה וחצי אחרי) : אצלנו זה בדיוק אותו דבר. הוא אמנם לא מעשן, אבל סובל מעודף משקל ונוחר נוראות. הוא נוחר כל כך חזק וכל כך נורא שאני מתפלאת שאתם מצליחים לישון. הוא לא סתם נוחר, הוא צורח. וזה אכן מעורר זעם רב. לרוב אני מגלה אותו לחדר הסמוך ופעם אף ברחתי לשם בעצמי. גם אני השתמשתי באטמי אזניים עד שרתם נולד. פעם אחת, לפני איזה 4 שנים, גרנו בחדר שכור בקיבוץ. זה היה חדרון זעיר ומי שהתארח אצלנו ישן על מזרון באותו חדר. לילה אחד, אחי, נחרן איום ונורא בפני עצמו, ישן אצלנו. בבוקר ראיתי שערן גישש ומצא בלילה את אחד מזוגות אטמי האזניים שהיו סביב המיטה באופן קבוע, וג'יפה או לא ג'יפה (בכל זאת מאוזן לאוזן זה קצת מגעיל) תחב אותם לאזניו. אחחח, הנקמה. עד היום אני נזכרת בשמחה.
שימי לב, מתחרשת יקרה, לשעה. אני לא ערה בשעות כאלה מרצוני. יש לך ניחוש אחד.
תמי_גלילי*
הצטרפות: 17 מרץ 2006, 17:18
דף אישי: הדף האישי של תמי_גלילי*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי תמי_גלילי* »

CPAP עוזר מאוד למצב שנקרא SLEEP APNEA.
הנה עוד פיתרון LOW TECH
אלו מעין פלסטרים לאף שעוזרים לפתוח את הנחיריים. זול ודי יעיל.
יש גם ווסט שלובשים ובגב יש כדור, שמונע שינה על הגב.
אשתו_של_הנוחר*
הצטרפות: 07 ספטמבר 2006, 09:04

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי אשתו_של_הנוחר* »

_לא יכולה לישון בלילה.הבעל שלי נוחר ואני מיואשת
האם למישהו יש רעיון/ נסיון/ עצה לטיפול בנחירות, גם בשיטות אלטרנטיביות?
ולא אני לא מתכוונת להחליף בעל... אז אפשר לחסוך ממני את הבדיחה הזאת._
ניני*
הצטרפות: 03 פברואר 2005, 18:16

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי ניני* »

אין ספק שהאתר גרם לי ממש לצחוק התיאורים פשוט מ צ ח י ק י ם
גם אני סובלת מאוד מבעלי הנוחר. אני בהריוןבשבוע 14 אתמול הייתי אצל הרופא אמר שאני לא ניראת טוב ולא ישנה טוב. לא היה נעים לי לומר לו מדוע..........
הבנות רוצות לישון איתי בגלל החופש ולי זה ממש כייף ונוח אני פשוט י ש נ ה !
אני שוקלת פרידה לצמיתות בשינה אני יודעת שזה ירחיק, יגרום לבעיות, לא נכון שהבנות יראו אותנו פתאום לא יחד וכ"ו וכ"ו וכ"ו. כלום לא מעניין אותי.
עד שיסכים ללכת לטיפול אני רוצה לישון ב ש ק ט .
מה דעתכם?
אשתו_של_הנוחר*
הצטרפות: 07 ספטמבר 2006, 09:04

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי אשתו_של_הנוחר* »

ניני, גם אני לפעמים חושבת על שינה בנפרד. יש לנו תינוקת שאני מניקה בלילה, אבל הרבה פעמים הוא זה שמפריע לי יותר. הוא מקבל "מרפקיה" ועובר לסלון לחצי השני של הלילה.
אני לא אוהבת את זה אבל אלו הם חיי כרגע, וכל שעת שינה חשובה לי.
דינ_ור*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2006, 14:36
דף אישי: הדף האישי של דינ_ור*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי דינ_ור* »

סובלת יקרה...למה חייבים לישון ביחד? קורה משהו בחיים-הוא נוחר וקשה לך לישון.....מעולה! יכול להיות שזה בדיוק מה שצריך...פשוט תישנו לחוד.
אני חושבת שכשאהיה בזוגיות(כרגע אני לא...)יהיו לנו חדרים נפרדים כדי שנוכל לבחור.וכך את תוכלי לבחור.הרי זה דומה מאד למה שקורה כרגע רק שכרגע גם את מתעוררת עד שהוא עובר לסלון וגם הוא צריך להתעורר ואפשר לדעתי לחסוך את זה.
נראה לי גם שכשיש חדרים נפרדים יותר מתעגעים אחד לשניה...
בהצלחה עם מה שתבחרי!
הפלא_ופלא*
הצטרפות: 16 אוקטובר 2005, 21:37
דף אישי: הדף האישי של הפלא_ופלא*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי הפלא_ופלא* »

העיקר בלי מרפקים זה ממש לא נעים-הבעל של
פלונית_ת*
הצטרפות: 25 יוני 2007, 09:44

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי פלונית_ת* »

דווקא אצלינו זה הפוך, אני הנוחרת והגדולה כבר מגרשת אותי מהמטה המשפחתית בגלל זה :-( ואני גם ממש לא סובלת שתוקעים בי מרפקים ומעירים אותי!
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי יעל* »

סיפור עם לקח לא ברור:
פעם הייתי נוחרת כי היו לי בעיות נשימה
היה גם חבר נוירוטי שנורא סבל מזה, רק לראות את המבט שלו בבוקר המאשים- אני עייף... הביא לי אבן ענקית ושחורה על הלב
כן, לדעתי היו כעסים אחרים וזה גורם לזה שכשמתעוררים בלילה מהרעש, הכעסים מחזיקים אותך ער, זה קרה גם לי עם נחרן בעבר
עם ובלי קשר נפרדנו ובעקבות מעברים אחרים נפתרו לי בעיות הנשימה ובעיות אחרות וכעת הזוגי אוהב, ישן טוב ו-נוחר כמו מכשיר קידוח!!!
האם קיבלתי את המגיע לי? כנראה שכן, ובאהבה. אכן כשהוא נוסע לכמה ימים אני פשוט זקוקה לפחות שעות שינה כי האיכות עולה, אכן יש לילות קשים ומחשבות קשות, אבל לא הרבה. בעיקר יש לי חמלה כי גם הוא סבל מזוגיות ש"שנאו" אותו בלילה וגם אני, וזו הרגשה נוראית. ואני במילא מנסה לא להיות אדם כזה ששנתו קלה וכל רחש מעיר אותו, שינה חזקה מתחברת אצלי לחוסן נפשי. אחד הדברים שאני מצליחה לומר על עצמי כל הזמן גם אם הוא לא תמיד נכון הוא= שום דבר לא מעיר אותי אני ישנה כמו דוב. שווה לנסות, אולי בסופ זה יהיה נכון
(השגיאות בגלל מקלדת לא מסומנת...)
בוקר טוב
לצידו_של_נוחר*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2007, 11:00

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי לצידו_של_נוחר* »

בן זוגי שהיה צעיר לא נחר. עם השנים הנחירות גברו לקולות טירטור חזקים מאוד (יש תרכובת שמנים שמתיזים לחלל הפה לפני השינה ולפעמים זה עוזר).
השינה שלי נקטעה והתקשיתי לחזור לשינה מחודשת, וכשסוף סוף נרדמתי השינה היתה רוויה בחלומות לא נעימים.
בתקופה האחרונה כשאני מתעוררת אני ישנה על הספה או עם בנותי הקטנות - בלי כעס, מקבלת את המצב בהשלמה שזוג לא חייב לישון בכל מצב יחד, ושהמיטה הזוגית היא לא המקום היחידי לשינה.
לצידו_של_נוחר*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2007, 11:00

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי לצידו_של_נוחר* »

ואני בסלון ולא יכולה לשמוע את הטלויזיה
בקשר לטלוויזיה (בלי קשר לעניין הנחירות) - אנחנו התחלנו להשתמש באוזניות אלחוטיות מאז שנולדה ביתי השניה.
מאוד ממליצה להשתמש בהם, איכות ההנאה מסרט עולה מאוד כי, קודם כל, מבינים טוב יותר וגם שומעים כל מיני קולות רקע שקשורים לסרט וזה מעצים את החוויה.
וגם יש שקט לילדים (אני משאירה אוזן אחת חשופה כדי שאוכל לשמוע אותם במקרה הצורך.)

בקשר לנחירות - שמתי לב שלתנוחה שבה בן זוגי ישן יש השפעה על עוצמת הנחירות.
גם אני מלטפת, נוגעת בעדינות ולוחשת :"אתה נוחר".
בתקופות שהילדים היו תינוקות, בימים שהייתי עייפה מאוד מאוד, יכולתי להרדם די מיד.
חוש השמיעה הלילית יותר מפותח אצל נשים כשהן נעשות אמהות, יש להן מנגנון טבעי שדואג לכך שישמעו את צאצאיהן, ולכן זו גם יכולה להיות סיבה נוספת לרגישות הנשית.
השינה שלי הרבה יותר טובה כשהוא לא נוחר או כשאני לא שומעת אותו נוחר או כשאני לא ישנה לידו (ועדיין שומעת במעומעם את הנחירות, אבל זה כבר לא מפריע).
התובנה שלי היא שהמיטה הזוגית מנקזת אליה במשך השנים גם המון מתחים, כעסים, וחוסר סיפוק. לדעתי מדי פעם מתעורר הצורך להתאוורר ממנה (גם בלי קשר לנחירות) ואפשר לישון גם במיטה אחרת בלי נקיפות מצפון - אנחנו גם אנשים אינדיווידואליים ולא רק זוג.
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי יעל* »

<מהנהנת..>
עודד_המחפש*
הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי עודד_המחפש* »

מה עם ילדים שנוחרים?
לנו יש אחד כזה. (בן 4)

אני מתלבט וחושב שאולי כדאי לבדוק אם יש איזו בעיה בנשימה שכדאי לטפל מה.
מה דעתכם?
_אלמונית*
הצטרפות: 30 מאי 2009, 16:34

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי _אלמונית* »

רציתי לדעת אם יש איזה אטם לאוזנים שממש עוזר מכיון שרכשתי כבר שני סוגים שונים אבל בכל זאת אני
ממשיכה לשמוע את הנחירות הבלתי נסבלות שהורסות לי את החיים
_אלמונית*
הצטרפות: 30 מאי 2009, 16:34

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי _אלמונית* »

אני מבקשת עזרה לגבי אטמים לאזנים שממש עוזרים לא לשמוע את הנחירות מכיון שרכשתי כבר שני סוגים שונים
של אטמים אך בכל זאת אניממשיכה לשמוע את הנחירות של בעלי והמצב ממש מיאש
פלונית_לרגע*
הצטרפות: 06 פברואר 2004, 22:23
דף אישי: הדף האישי של פלונית_לרגע*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי פלונית_לרגע* »

היה לי חבר נחרן מזעזע! ולי עזרו אלה של הטיסים,הם צהובים או כתומים בד"כ הם מספוג דחוס לוחצים אותם ומכניסים, ואז הם מתנפחים באוזן ואוטמים.
אבל לאורך זמן זה לא נראה לי בריא כ"כ. עדיף למצוא פתרון לנוחר
בהצלחה @}
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

ממשיכה לשמוע את הנחירות הבלתי נסבלות שהורסות לי את החיים אולי הכותרת של הדף מתכוונת לזה ולא לנחירות.
לגבי הנחירות יש טיפולים למניהם שהוא יכול לעשות שיכולים לעזור....
דברתיה_קוממי*
הצטרפות: 03 יולי 2008, 07:10

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי דברתיה_קוממי* »

הוא אוכל חריף?
צוף_של_העולם*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2008, 19:23
דף אישי: הדף האישי של צוף_של_העולם*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי צוף_של_העולם* »

אני מחפשת פתרון לבעיית נחירות אצל מבוגרים.
נתקלתי לאחרונה בשיטה שנקראת "בוטייקו"
אשמח לשמוע ממישהו שמכיר חוות דעת .
אשתי_נוחרת*
הצטרפות: 29 ספטמבר 2010, 04:32

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי אשתי_נוחרת* »

אשתי מקסימה ואמא נהדרת
אבל היא נוחרת לי באוזן וזה מאוד מפריע לי
הצעתי לה שנישן בחדרים נפרדים והיא מאוד נעלבה.
איך אפשר להסביר לה שזה מפריע לי לישון ואני קם עייף ומטושטש.מבלי שתיעלב ?
שלומ_צ*
הצטרפות: 12 אוקטובר 2008, 22:43

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי שלומ_צ* »

פתחתי את הדף הזה כדי לשחרר קיטור, אבל גם לקבל אולי רעיונות לפתרונות אפשריים. יש למישהו...?
לשלוח את בן הזוג למעבדת שינה, לאבחון הבעייה. נדמה לי שהנוהל כולל בדיקה אצל רופא אא"ג והפנייה לצילום סינוסים. אח"כ מקבלים הפנייה למעבדת שינה. זה חשוב במיוחד אם הנחירות מלוות בהפסקות שינה. במקרה שלנו הטיפול היה יעיל מאוד והפסקה מיידית של הנחירות (למעשה רצינו לטפל בדום נשימה בשינה והרווחתי שקט!)
מינימיהו*
הצטרפות: 14 אוקטובר 2011, 12:43

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי מינימיהו* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

מאמר לעניין הנחירות >>
http://www.articles.co.il/article/115334
למי שעדיין מחפש/ת פתרון - שווה לדעת שקיים
יש שם הפנייה הלאה לאתר עם הרבה חומר, וגם עדויות ביוטיוב
תרופות_מן_הטבע*
הצטרפות: 06 מאי 2014, 08:13

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי תרופות_מן_הטבע* »

באיטליה שופט זיכה אישה מרצח בעלה ,בטענה שהנחירות האיומות שלו היו סיבה לגיטימית לרצח, זה היה בעיתון ,נכון או לא נכון ,זה ממחיש את הרגשות הנוראיים שמתעוררים בלילה עמוס נחירות של בן הזוג,
שיטת בוטייקו נשמעת מעניינת ,אבל איך משכנעים את הנוחר?, למי יש ניסיון עם כדור טניס תפור לטריקו בגב, מעניין לשמוע האם זה עובד? לפני שמתחילים לשכנע,
לידיעתכן במידה ויש דום נשימה שזה הפסקת נשימה המלווה בדרך כלל בנחרה ,זה סכנה בריאותית חמורה כולל בעיות לב ,מה כן עובד ????
מעיין_נובע*
הצטרפות: 16 מאי 2009, 14:20
דף אישי: הדף האישי של מעיין_נובע*

נחירות אצל מבוגרים

שליחה על ידי מעיין_נובע* »

תמציות ושמנים אטרים להקלה בנחירות.
שמן אקליפטוס מפחית גודש ולחות בדרכי הנשימה ופותחות את מעברי הנשימה למעבר אוויר חופשי.
קליפות הדרים, לחלוט במים רותחים ולשתות לפני שינה. את יעילות המדבקות לא מכירה.
שליחת תגובה

חזור אל “דיונים/ויכוחים על עריכות והתנהלות באתר”