נועם כוכב

נועם_כוכב*
הצטרפות: 10 דצמבר 2008, 11:59
דף אישי: הדף האישי של נועם_כוכב*

נועם כוכב

שליחה על ידי נועם_כוכב* »

הדפים שלי זה איך לעבור מחינוך ביתי לבית ספר . הקטנה שעל האי.גידול חלזונות.
עשב_השדה*
הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*

נועם כוכב

שליחה על ידי עשב_השדה* »

אוי, נועם כוכב מתוקה
שמחתי וגם הופתעתי לקרוא ממך אצלי בדף
אני עדיין כאן לפעמים
איך בבית ספר?
באיזה בית ספר את?
מה מעניין לך במיוחד?
האם זאת היתה בחירה שלך ללכת לבית ספר? או אולי משותפת?
העיקר שטוב לך , מאמינה שגם עם חברות זה יסתדר בסוף?
באיזה איזור את גרה?
הדודה_מלמטה*
הצטרפות: 10 דצמבר 2008, 14:38
דף אישי: הדף האישי של הדודה_מלמטה*

נועם כוכב

שליחה על ידי הדודה_מלמטה* »

שכבר לא למטה ועדיין דודה. היי חמודונות, נחמד היה לקבל ממך דרישת שלום, גם בדף שלי. מקווה שהיום הוא יום משמח בשבילך. המון המון אהבה
אמא_של_דניאל*
הצטרפות: 25 יולי 2007, 13:03
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דניאל*

נועם כוכב

שליחה על ידי אמא_של_דניאל* »

ברוכים הנמצאים.......
תודה על ה-שלום....
נחמד לקבל כזה- אם כי באיחור אופנתי :-) אני פה מ2007
אמא_של_דניאל*
הצטרפות: 25 יולי 2007, 13:03
דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דניאל*

נועם כוכב

שליחה על ידי אמא_של_דניאל* »

אוי, סליחה אם לא הובנתי כראוי.
התכוונתי שלמרות שאני פה מ2007- מאד מאד מאד נחמד לקבל שלום.
שוב תודה עליו
רוני.של.4*
הצטרפות: 04 יולי 2010, 10:13

נועם כוכב

שליחה על ידי רוני.של.4* »

נועם שלום, ראיתי שאת מאוד פעילה באתר בזמן האחרון! איזה יופי :-) האם את מכירה את באופן צעיר ? הבנות שלי מאוד אוהבות לגלוש שם וחשבתי שאולי זה יכול לעניין אותך גם... אם את כבר מכירה, את מוזמנת להתעלם מהצעתי, כמובן...
נועם_כוכב*

נועם כוכב

היי רוני אני מכירה גם יש לי שם דף אבל אני לא יודעת איך להיכנס )-:
רוני.של.4*
הצטרפות: 04 יולי 2010, 10:13

נועם כוכב

שליחה על ידי רוני.של.4* »

נועם - את יכולה לשלוח אימייל ל יונת שרון או הודעה בדף הבית שלה, והיא תשלח לך את הלינק :-)
לי_הילדה*
הצטרפות: 07 מרץ 2009, 08:38
דף אישי: הדף האישי של לי_הילדה*

נועם כוכב

שליחה על ידי לי_הילדה* »

היי נועם זאת לי הילדה אבל באמת קוראים לי נגה אני בת תישה וחצי ואני גרה בירושלים אני אוהבת כלבים וחתולים אבל אין לי חיות מחמד בבית (חבל) אנחנו היתכתבנו ליפני שנה בארך ואני רוצה לדבר איתך
כי בימים האחרונים נורה משאמם לי...
אם את לא זוכרת אותי תישאלי את אמא שלך על תמרול ה או עלי ואז תדברי איתי תיכנסי ל-לי הילדה ותיכתבי לי בבקשה אוקיי?
שאלות: 1 באיזה גיל את? 2 באיזה בית ספר את לומדת? 3 באיזה כיתה את? 4 באיזה עיר את גרה?
אסמך אם תעני לי מהר! ותיכתבי לי בדף שלי!!!
להיתראות מלי הילדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לי_הילדה*
הצטרפות: 07 מרץ 2009, 08:38
דף אישי: הדף האישי של לי_הילדה*

נועם כוכב

שליחה על ידי לי_הילדה* »

שלום נועם זאת לי הילדה למה את לא עונה לי???
כתבתי לך משהו בדף שלך ולא ענית... תעני לי אוקיי???????????????????????
ביי מלי הילדה
בת_הים_הגדולה*
הצטרפות: 02 מאי 2011, 15:05

נועם כוכב

שליחה על ידי בת_הים_הגדולה* »

שלום אני ילדה בת עשר וחצי דיי חדשה
נועם_כוכב*

נועם כוכב

היי לי , אני מצטערת פשוט היה לי נורא לחץ כי הייתי בלימודים ועכשיו אני יענה לך: אני ישמח להתידד כיאת ילדה בגילי נמשיך להתכתב
נועם (-:
עולמ_ית*
הצטרפות: 21 אוגוסט 2011, 18:41
דף אישי: הדף האישי של עולמ_ית*

נועם כוכב

שליחה על ידי עולמ_ית* »

הי נועם היתי אתמול אצלחם בבית והתבאסתי שלא היית
רציתי להגיד שפתחתי דף חדש באתר. תוכלי לכתוב לי?
אני אשמח לכתוב לך כל יום
להתראות עולמית
ירח_זורח*
הצטרפות: 02 מרץ 2009, 19:35
דף אישי: הדף האישי של ירח_זורח*

נועם כוכב

שליחה על ידי ירח_זורח* »

היי נועם!
תכתבי לי כאן בדף הזה!
ראשנייה_של_צפרדעית*
הצטרפות: 07 מרץ 2009, 17:57
דף אישי: הדף האישי של ראשנייה_של_צפרדעית*

נועם כוכב

שליחה על ידי ראשנייה_של_צפרדעית* »

היי נועם
זאת "ראשנייה של צפרדעית"
זוכרת אותי?
רק רציתי שתדעי שתדעי שחזרתי לכתוב כאן
עם תרצי לדבר תכתבי לי בדף שלי
ביי
נועם_כוכב*

נועם כוכב

ואוו קראתי עכשיו את כל הדף!!!!!!!!!!!1 מגיל שש עד גיל 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”