נועם כוכב
-
- הצטרפות: 10 דצמבר 2008, 11:59
- דף אישי: הדף האישי של נועם_כוכב*
נועם כוכב
הדפים שלי זה איך לעבור מחינוך ביתי לבית ספר . הקטנה שעל האי.גידול חלזונות.
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
נועם כוכב
אוי, נועם כוכב מתוקה
שמחתי וגם הופתעתי לקרוא ממך אצלי בדף
אני עדיין כאן לפעמים
איך בבית ספר?
באיזה בית ספר את?
מה מעניין לך במיוחד?
האם זאת היתה בחירה שלך ללכת לבית ספר? או אולי משותפת?
העיקר שטוב לך , מאמינה שגם עם חברות זה יסתדר בסוף?
באיזה איזור את גרה?
שמחתי וגם הופתעתי לקרוא ממך אצלי בדף
אני עדיין כאן לפעמים
איך בבית ספר?
באיזה בית ספר את?
מה מעניין לך במיוחד?
האם זאת היתה בחירה שלך ללכת לבית ספר? או אולי משותפת?
העיקר שטוב לך , מאמינה שגם עם חברות זה יסתדר בסוף?
באיזה איזור את גרה?
-
- הצטרפות: 10 דצמבר 2008, 14:38
- דף אישי: הדף האישי של הדודה_מלמטה*
נועם כוכב
שכבר לא למטה ועדיין דודה. היי חמודונות, נחמד היה לקבל ממך דרישת שלום, גם בדף שלי. מקווה שהיום הוא יום משמח בשבילך. המון המון אהבה
-
- הצטרפות: 25 יולי 2007, 13:03
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דניאל*
נועם כוכב
ברוכים הנמצאים.......
תודה על ה-שלום....
נחמד לקבל כזה- אם כי באיחור אופנתי אני פה מ2007
תודה על ה-שלום....
נחמד לקבל כזה- אם כי באיחור אופנתי אני פה מ2007
-
- הצטרפות: 25 יולי 2007, 13:03
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_דניאל*
נועם כוכב
אוי, סליחה אם לא הובנתי כראוי.
התכוונתי שלמרות שאני פה מ2007- מאד מאד מאד נחמד לקבל שלום.
שוב תודה עליו
התכוונתי שלמרות שאני פה מ2007- מאד מאד מאד נחמד לקבל שלום.
שוב תודה עליו
-
- הצטרפות: 04 יולי 2010, 10:13
נועם כוכב
נועם שלום, ראיתי שאת מאוד פעילה באתר בזמן האחרון! איזה יופי האם את מכירה את באופן צעיר ? הבנות שלי מאוד אוהבות לגלוש שם וחשבתי שאולי זה יכול לעניין אותך גם... אם את כבר מכירה, את מוזמנת להתעלם מהצעתי, כמובן...
-
נועם כוכב
היי רוני אני מכירה גם יש לי שם דף אבל אני לא יודעת איך להיכנס )-:
-
- הצטרפות: 04 יולי 2010, 10:13
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2009, 08:38
- דף אישי: הדף האישי של לי_הילדה*
נועם כוכב
היי נועם זאת לי הילדה אבל באמת קוראים לי נגה אני בת תישה וחצי ואני גרה בירושלים אני אוהבת כלבים וחתולים אבל אין לי חיות מחמד בבית (חבל) אנחנו היתכתבנו ליפני שנה בארך ואני רוצה לדבר איתך
כי בימים האחרונים נורה משאמם לי...
אם את לא זוכרת אותי תישאלי את אמא שלך על תמרול ה או עלי ואז תדברי איתי תיכנסי ל-לי הילדה ותיכתבי לי בבקשה אוקיי?
שאלות: 1 באיזה גיל את? 2 באיזה בית ספר את לומדת? 3 באיזה כיתה את? 4 באיזה עיר את גרה?
אסמך אם תעני לי מהר! ותיכתבי לי בדף שלי!!!
להיתראות מלי הילדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כי בימים האחרונים נורה משאמם לי...
אם את לא זוכרת אותי תישאלי את אמא שלך על תמרול ה או עלי ואז תדברי איתי תיכנסי ל-לי הילדה ותיכתבי לי בבקשה אוקיי?
שאלות: 1 באיזה גיל את? 2 באיזה בית ספר את לומדת? 3 באיזה כיתה את? 4 באיזה עיר את גרה?
אסמך אם תעני לי מהר! ותיכתבי לי בדף שלי!!!
להיתראות מלי הילדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2009, 08:38
- דף אישי: הדף האישי של לי_הילדה*
-
- הצטרפות: 02 מאי 2011, 15:05
נועם כוכב
שלום אני ילדה בת עשר וחצי דיי חדשה
-
נועם כוכב
היי לי , אני מצטערת פשוט היה לי נורא לחץ כי הייתי בלימודים ועכשיו אני יענה לך: אני ישמח להתידד כיאת ילדה בגילי נמשיך להתכתב
נועם (-:
נועם (-:
-
- הצטרפות: 21 אוגוסט 2011, 18:41
- דף אישי: הדף האישי של עולמ_ית*
נועם כוכב
הי נועם היתי אתמול אצלחם בבית והתבאסתי שלא היית
רציתי להגיד שפתחתי דף חדש באתר. תוכלי לכתוב לי?
אני אשמח לכתוב לך כל יום
להתראות עולמית
רציתי להגיד שפתחתי דף חדש באתר. תוכלי לכתוב לי?
אני אשמח לכתוב לך כל יום
להתראות עולמית
-
- הצטרפות: 02 מרץ 2009, 19:35
- דף אישי: הדף האישי של ירח_זורח*
נועם כוכב
היי נועם!
תכתבי לי כאן בדף הזה!
תכתבי לי כאן בדף הזה!
-
- הצטרפות: 07 מרץ 2009, 17:57
- דף אישי: הדף האישי של ראשנייה_של_צפרדעית*
נועם כוכב
היי נועם
זאת "ראשנייה של צפרדעית"
זוכרת אותי?
רק רציתי שתדעי שתדעי שחזרתי לכתוב כאן
עם תרצי לדבר תכתבי לי בדף שלי
ביי
זאת "ראשנייה של צפרדעית"
זוכרת אותי?
רק רציתי שתדעי שתדעי שחזרתי לכתוב כאן
עם תרצי לדבר תכתבי לי בדף שלי
ביי
-
נועם כוכב
ואוו קראתי עכשיו את כל הדף!!!!!!!!!!!1 מגיל שש עד גיל 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!