מציצת אצבע
-
- הצטרפות: 26 אפריל 2005, 14:41
- דף אישי: הדף האישי של גברת_פלפלת*
מציצת אצבע
יש לנו בעיה קצת מצחיקה- מטרידה.
הגוזל הקטן (4 חוד') לא לוקח מוצץ. כשניסינו לתת לו- הקיא. אבל יש לו צורך מציצה חזק והוא לא מוכן לקחת ציצי כשזה לא אוכל (כשהיה קטן יותר לקח- והיה מקיא על ימין ועל שמאל).
הבעיה היא שהוא נעשה מתוסכל מאוד. הוא מנסה למצוץ אצבע- וגם מקיא!
אני כבר מיואשת. אתמול הקיא פעמיים בגלל האצבע (רק לאחרונה הוא מצליח להכניס אותה, וזו הסיבה להקאות).
ניסיתי נשכנים אבל זה לא זה.
הגוזל הקטן (4 חוד') לא לוקח מוצץ. כשניסינו לתת לו- הקיא. אבל יש לו צורך מציצה חזק והוא לא מוכן לקחת ציצי כשזה לא אוכל (כשהיה קטן יותר לקח- והיה מקיא על ימין ועל שמאל).
הבעיה היא שהוא נעשה מתוסכל מאוד. הוא מנסה למצוץ אצבע- וגם מקיא!
אני כבר מיואשת. אתמול הקיא פעמיים בגלל האצבע (רק לאחרונה הוא מצליח להכניס אותה, וזו הסיבה להקאות).
ניסיתי נשכנים אבל זה לא זה.
מציצת אצבע
אני שואלת .
מה זה אומר על גבר/אישה בגיל 50+ שמוצצים אצבע בשינה .???
הצצתי לתוכנית של "האח הגדול" ולא יכולתי שלא להרים גבות למראה ה"פוזה" של שימי תבורי כשהוא מוצץ אצבע בזמן השינה .
המצלמה עקבה אחריו מס' פעמים.
לא נראה לי שזה קשור לבימוי אלא למציאות . רואים זאת גם במבנה השיניים הקדמיות העליונות . כמו קשת כלפי חוץ....
הצצתי לתוכנית של "האח הגדול" ולא יכולתי שלא להרים גבות למראה ה"פוזה" של שימי תבורי כשהוא מוצץ אצבע בזמן השינה .
המצלמה עקבה אחריו מס' פעמים.
לא נראה לי שזה קשור לבימוי אלא למציאות . רואים זאת גם במבנה השיניים הקדמיות העליונות . כמו קשת כלפי חוץ....
מציצת אצבע
אוהההה על זה נאמר -
מענין מה פרויד היה אומר.....
מענין מה פרויד היה אומר.....
-
- הצטרפות: 31 מרץ 2005, 15:31
- דף אישי: הדף האישי של משה_אלבאום*
מציצת אצבע
לרוב מציצת אצבע (בכל הגילאים) היא סימן לצורך להרגיש שייכות עם עצמך, להריש מחובר לעצמך תחושתית. סביר להניח שכשישנים הצורך הופך לבלתי נשלט ולכן לפעיל מאוד, בעיקר לאנשים שכנראה מרגישים מאוד בודדים בתוכם. סביר להניח שככל שהאדם תחושתי יותר באופיו, הצורך הזה גדל.
צריך לזכור שבזמן מציצת האצבע מחברים ביחד את שתי המערכות התחושתיות הגדולות ביותר שיש לאדם, היד והפה. ביחד
כ60% + מסך כל מערך התחושה.
צריך לזכור שבזמן מציצת האצבע מחברים ביחד את שתי המערכות התחושתיות הגדולות ביותר שיש לאדם, היד והפה. ביחד
כ60% + מסך כל מערך התחושה.
-
- הצטרפות: 15 פברואר 2003, 19:04
- דף אישי: הדף האישי של עוברת_אורח*
מציצת אצבע
הכל עניין של הסתכלות. אני, לדוגמא, כיום בת 29 ומוצצת אצבע ביום ובלילה, ואיני רואה בכך בעיה. שתי בנותיי החלו למצוץ אצבע, אחת הפסיקה ואחת עוד לא. במקרה שלי, השיניים נותרו שלמות ובריאות.
-
- הצטרפות: 25 ספטמבר 2006, 16:42
מציצת אצבע
מתחילה ממש לדאוג...
בני בן ה3 החל למצוץ אצבע לפני מס' חודשים. בהתחלה, זה נראה היה כבדיקה. כלומר, מידי פעם, בלי חוקיות מסויימת, לא באירועים מסויימים ביום או בלילה...
לאט לאט הלך העניין והתגבר. נתתי לזה פשוט להיות ולא התערבתי. לפני כמעט כשנה נוסף אח למשפחה והנחתי שיש לכך השפעה לא קטנה!!!
כיום, האצבע לא יוצאת מהפה! מהבוקר, היא בפה! המשחק החופשי שלו הולך ומתמעט, רוב הזמן שוכב עם האצבע בה או מבקש לשבת עלי או על אבא, ומייד הוא מתכרבל לתנוחת האצבע. הרבה פעמים הוא נראה לי מעין 'מתנתק' מהסביבה ו'שוקע' למן עולם... לא יודעת...
בגדול, לא אכפת לי לתת לזה להמשיך כי ככל הנראה המציצה עונה לו על איזשהו צורך, אבל, אני חוששת שמא אני מפספסת משהו!!!
כשחשבנו על כך לעומק (ההורים) , החלטנו לאפשר לו יותר זמן איכות עם כל אחד מאיתנו כדי להיות איתו ולפגוש את האכויות שלו בלי קשר לאחיו (הוא אמצעי).
זה עדיין לא עובד!!!
קשים הם חיי ה'סנדביץ'....!?
אשמח לקבל איזשהם תובנות, עזרה באיך להתייחס לעניין... אני ממש לא רוצה לפספס אותו.
בני בן ה3 החל למצוץ אצבע לפני מס' חודשים. בהתחלה, זה נראה היה כבדיקה. כלומר, מידי פעם, בלי חוקיות מסויימת, לא באירועים מסויימים ביום או בלילה...
לאט לאט הלך העניין והתגבר. נתתי לזה פשוט להיות ולא התערבתי. לפני כמעט כשנה נוסף אח למשפחה והנחתי שיש לכך השפעה לא קטנה!!!
כיום, האצבע לא יוצאת מהפה! מהבוקר, היא בפה! המשחק החופשי שלו הולך ומתמעט, רוב הזמן שוכב עם האצבע בה או מבקש לשבת עלי או על אבא, ומייד הוא מתכרבל לתנוחת האצבע. הרבה פעמים הוא נראה לי מעין 'מתנתק' מהסביבה ו'שוקע' למן עולם... לא יודעת...
בגדול, לא אכפת לי לתת לזה להמשיך כי ככל הנראה המציצה עונה לו על איזשהו צורך, אבל, אני חוששת שמא אני מפספסת משהו!!!
כשחשבנו על כך לעומק (ההורים) , החלטנו לאפשר לו יותר זמן איכות עם כל אחד מאיתנו כדי להיות איתו ולפגוש את האכויות שלו בלי קשר לאחיו (הוא אמצעי).
זה עדיין לא עובד!!!
קשים הם חיי ה'סנדביץ'....!?
אשמח לקבל איזשהם תובנות, עזרה באיך להתייחס לעניין... אני ממש לא רוצה לפספס אותו.
מציצת אצבע
גמילה ממציצת אצבע שלום. אני רוצה להתחיל תהליך גמילה לילדתי בת הארבע, בעיקר מכיוון שלמציצת האצבע יש מחיר חברתי שהיא משלמת. אשמח לשמוע מניסיונם של אחרים איך כדאי לעשות זאת. כל הצעה, רעיון או טיפ יתקבלו בברכה. תודה.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מציצת אצבע
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
מה עושים לילד בין 12 שעדין מוצץ אצבע בעיקר בבית הספר
מה עושים לילד בין 12 שעדין מוצץ אצבע בעיקר בבית הספר
מציצת אצבע
האם מציצת האצבע מפריעה לבן ה 12? האם הוא מביע רצון להגמל?