איםה שמת את התיקיות של המוזיקה? אצלי הן מתחת לתיקיה Music בתיקיה הראשית.
ביישניתית, גם אצלי. וכשראיתי שזה לא עובד טוב, ניסיתי לפתוח תיקיית מוזיקה על כרטיס הSD. וזה אותו הדבר. (בשני המיקומים: לפעמים עולה מיד, לפעמים עולה אחרי הרבה ניסיונות, לפעמים לא עולה בכלל).
אישה במסע, שאלתי במעבדה אחת ולא ידעו לענות לי. אולי אני צריכה לשאול במקום אחר.
לשאלתך
את בטוחה שהקבצים באמת מועתקים?
ובכן, כשאני מעתיקה אותם לטלפון דרך המחשב, אני רואה במחשב את הקבצים שיש לי בטלפון. ואם אני נכנסת לקובץ דרך המחשב - קובץ המוזיקה מתנגן והכל בסדר. אני נכנסת לטלפון - קובץ המוזיקה לא מופיע שם.
(כאמור, הוא יכול לצוץ פתאום אחרי חצי שעה. ולפעמים הוא לא צץ בכלל. עדיין לא גיליתי מה החוקיות...)
מה מערכת הפעלה של הטלפון שלך?
אני לא כלכך יודעת מה זה אומר. איך יודעים?
יש לי גלקסי3 של סמסונג. זה אומר לך משהו?
כל קבצי המוזיקה הם מאותו פורמט (יכול להיות שחלק הם MP3 וחלק נניח FLAC והטלפון לא יודע להשמיע קבצי FLAC?)?
אני חושבת שהרוב הם MP3. אולי לפעמים משתרבב משהו אחר.
אבל הבעיה קורית עם כל הקבצים. יכולים לעלות לי קובצי MP3, ואז יש קבצי MP3 שלא עולים. (שוב, במחשב זה נראה שהם עלו ובטלפון הם לא מופיעים).
וכאמור, לפעמים אני מנסה שוב ושוב ושוב עד שהם פתאום מופיעים. או שגם לא.
דרך אגב, לא יודעת אם זה קשור -
לפני כמה זמן חשדתי שאולי מדובר בבעיה עם המחבר של הטלפון (השקע שמכניסים לתוכו את הכבל של הטעינה).
אמנם מבחינת טעינה נראה שהשקע עובד בסדר, אבל בחיבור למחשב - נראה שלפעמים קצת מזייף.
למשל אני מתחברת למחשב, ולא תמיד המחשב מזהה את הטלפון. אני מנתקת ומחברת שוב.
אבל נגיד להעתיק תמונות למחשב בד"כ אין לי בעיה.
ובכ"ז חשבתי שאולי צריך להחליף את המחבר.
(זו אולי שטות, כי גם כשחיברתי את כרטיס הSD ישירות למחשב, ולא דרך הכבל הזה - זה עשה לי את אותן בעיות...)
בכל אופן, מה שרציתי לומר בהמשך לעניין המחבר הזה - שבגלל שעדיין הייתה לי אחריות פניתי לחנות שקניתי (שקם אלקטריק), והם הפנו אותי למעבדה שהם אמרו שעובדת איתם.
וכשהתקשרתי למעבדה אמרו לי שאני צריכה להקריא להם איזה מספר מהטלפון (שכחתי איך קוראים לזה) כדי שהם יידעו אם זה טלפון שנקנה דרכם.
וכשאמרתי להם את המספר - אמרו לי במעבדה שזה לא נקנה דרכם ולכן הם לא יכולים לתקן לי.
וכשהתקשרתי לחנות של שקם אלקטריק הם התעקשו שזה כן נקנה משם, ושאני אלך למעבדה בלי להתקשר קודם והם יתקנו לי. (בסוף לא עשיתי עם זה כלום, כי לא היה לי כוח שיריצו אותי מאחד לשני).
בחנות טלפונים אחרת לא קשורה התייעצתי עם המוכר, והוא ראה את המכשיר ואמר לי שהמעבדה ההיא צודקת וזה לא שלהם. (לא זוכרת מה הוא אמר. שזה לא של סמסונג? שזה לא של סלקום? שהם מייבאים לארץ רק בצבעים מסויימים ושלי בצבע אחר או משהו.. שכחתי...) (כלומר, מישהו עבד עליי פה?)
אני לא מבינה בזה, אבל אולי זה אומר שהטלפון לא מקורי? מה זה אומר? זה לא באמת סמסונג? אבל כתוב עליו סמסונג.
האם ייתכן שמשהו כאן לא מקורי? אולי זה משפיע על כל העניין הזה עם קובצי המוזיקה?
(חשבתי ששקם אלקטריק זה מקום אמין לקנות בו, לא? המכשיר עלה שם פחות מבסלקום אז הלכתי על זה. אבל עכשיו נדמה לי שאולי נדפקתי. ואני גם לא יודעת את מי לשאול. קניתי רק לפני שנה וקצת. לא בא לי לקנות טלפון חדש...)