מנשא ילקוט
-
- הצטרפות: 15 מאי 2005, 23:58
מנשא ילקוט
ארגו בסדר. לא מעבר לכך. הוא אילוץ, כי היא כבר כבדה למנשא צד, אבל היא על הגב, אין קשר עין איתה, שדה הראיה שלה מוגבל והיא כל הזמן קופצת לצדדים כדי לראות ומתלוננת. בכלל נוטה להתלונן, מה שלא היה עם סלגוזל
פיצה, גם אנחנו בוגרות הסלגוזל.
במשך חודשיים כמה מהזמן היתה בארגו?
לנו יש את הקואלה תקופה דומה, בחודש הראשון לא חסרו תלונות מצד הפצפונת, המעבר לעורף אחרי שהתרגלה להיות במרכז העניינים היה לא פשוט.
הסלגוזל כבר לא אופציה בשבילנו, אפילו לכמה דקות - זה פשוט לא אפשרי. אז האופציה האחרת היתה עגלה, ולא המנשא האהוב עלינו.
בנתיים היא כבר קיבלה את המנח החדש שלה, וזאת למרות שהיא מסיימת אי שם באמצע הגב.
היא קצת מעל 70 ס"מ, ועכשיו במקום למחות בקול כשזווית הראיה שלה נחסמת היא מוצאת פתרונות - מסתכלת לצדדים, תוקעת את הראש מתחת לבית שחי שלי או משחקת "קו-קו" איתי. הגענו למצב שהיא מביאה לי את המנשא בדרישה שנלבש אותו,
מכאן נשמע כאילו ה"בעיה" לא במנשא, אלא במעבר מקדימה לאחור.
פיצה, גם אנחנו בוגרות הסלגוזל.
במשך חודשיים כמה מהזמן היתה בארגו?
לנו יש את הקואלה תקופה דומה, בחודש הראשון לא חסרו תלונות מצד הפצפונת, המעבר לעורף אחרי שהתרגלה להיות במרכז העניינים היה לא פשוט.
הסלגוזל כבר לא אופציה בשבילנו, אפילו לכמה דקות - זה פשוט לא אפשרי. אז האופציה האחרת היתה עגלה, ולא המנשא האהוב עלינו.
בנתיים היא כבר קיבלה את המנח החדש שלה, וזאת למרות שהיא מסיימת אי שם באמצע הגב.
היא קצת מעל 70 ס"מ, ועכשיו במקום למחות בקול כשזווית הראיה שלה נחסמת היא מוצאת פתרונות - מסתכלת לצדדים, תוקעת את הראש מתחת לבית שחי שלי או משחקת "קו-קו" איתי. הגענו למצב שהיא מביאה לי את המנשא בדרישה שנלבש אותו,
-
- הצטרפות: 28 מרץ 2005, 22:52
מנשא ילקוט
יכול מאוד להיות שאת צודקת. המנשא לא היה בשימוש מאסיבי בגלל הסיבות שתיארתי, יתכן באמת שנסתגל.
תודה על מה שכתבת!
< קטניה כנראה כבר מעל 75 ס"מ>
יכול מאוד להיות שאת צודקת. המנשא לא היה בשימוש מאסיבי בגלל הסיבות שתיארתי, יתכן באמת שנסתגל.
תודה על מה שכתבת!
< קטניה כנראה כבר מעל 75 ס"מ>
מנשא ילקוט
קנינו יאמו, ממש נחמד!
ממליצה בחום.
לוטם, ניסית? את מוזמנת לנסות ממני...
ממליצה בחום.
מנשא ילקוט
אני מאוד מתלבטת לגבי מנשא גב. נוח, לא נוח??? אולי יש מישהי באיזור השרון שישי לה ואני יכולה לנסות?
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
מנשא ילקוט
ניסיתי, לא מסתדר לי התימרון להעברה לגב. ינוקא עוד לא מפסק רגליים עד כדי כך. והארוך דווקא די נוח למקדימה.
ניסיתי, לא מסתדר לי התימרון להעברה לגב. ינוקא עוד לא מפסק רגליים עד כדי כך. והארוך דווקא די נוח למקדימה.
-
-
מנשא ילקוט
אני מכריזה בזאת על ארגו ככשלון אצלנו. די, נגמרה עונת הנסיונות והשכנועים שאולי נתרגל. מאוד לא נח! הילדה מרוחה בתוכו, ממש לא יושבת, נמרחת על הגב שלי או של האבא. כשהיא נרדמת אין לה תמיכה טובה, הראש נופל אחורה. כשמנסים לשים את הכובע של המנשא כדי שכן יתמוך בראש זה כל כך לא נח שזה מעיר אותה. לי הוא לא נח לגב. אין לה שדה ראיה היא רואה את הגב של ההורה לפניה וכל הזמן קופצת לצדדים.
אני מחפשת מנשא טיולים. צריך להיות קטן וקומפקטי יחסית, לא רוצה את הגדולים המגושמים, בטיחותי (תו תקן וכו'), עם ישיבה גבוהה מעל הכתפיים, תמיכה לראש, גם לראש הנשמט עקב ההרדמות, צלון והגנה נגד גשם. אני מוכנה לשלם מחיר טוב תמורת מנשא טוב. ארגו ממש איכזב אותי. עולה כל כך יקר ופשוט לא נח! סלגוזל עולה פחות מחצי והוא תענוג של מנשא! נהנתי ממנו מאוד ואני עדיין נהנת. גם הקטנה. ארגו לטעמי לא בנוי ארגונומית כמו שצריך, בניגוד לשמו.
אני מחפשת מנשא טיולים. צריך להיות קטן וקומפקטי יחסית, לא רוצה את הגדולים המגושמים, בטיחותי (תו תקן וכו'), עם ישיבה גבוהה מעל הכתפיים, תמיכה לראש, גם לראש הנשמט עקב ההרדמות, צלון והגנה נגד גשם. אני מוכנה לשלם מחיר טוב תמורת מנשא טוב. ארגו ממש איכזב אותי. עולה כל כך יקר ופשוט לא נח! סלגוזל עולה פחות מחצי והוא תענוג של מנשא! נהנתי ממנו מאוד ואני עדיין נהנת. גם הקטנה. ארגו לטעמי לא בנוי ארגונומית כמו שצריך, בניגוד לשמו.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מנשא ילקוט
אולי תנסי את היאמו?
מקריאה כאן הבנתי שהם מאוד דומים. אבל כדאי שתנסי, אולי הוא יהיה לך יותר נוח?!
אין לה שדה ראיה
היא רואה את הגב של ההורה לפניה וכל הזמן קופצת לצדדים.
כך היו הפעם פעמיים הראשונות של אלה במנשא, אבל מהר מאוד היא התרגלה ונראה שדי טוב לה שם מאחור.
ישיבה גבוהה מעל הכתפיים,- אלה רק המנשאים עם שילדת הברזל.
מה שכן עוזר לי ,זה מראש לקשור מסביבי את המנשא יותר גבוה. או שכשאלה כבר עליי אני 'מקפיצה' אותה
במעלה הגב,ואז מחזקת את הקליפסים.
מקריאה כאן הבנתי שהם מאוד דומים. אבל כדאי שתנסי, אולי הוא יהיה לך יותר נוח?!
אין לה שדה ראיה
היא רואה את הגב של ההורה לפניה וכל הזמן קופצת לצדדים.
כך היו הפעם פעמיים הראשונות של אלה במנשא, אבל מהר מאוד היא התרגלה ונראה שדי טוב לה שם מאחור.
ישיבה גבוהה מעל הכתפיים,- אלה רק המנשאים עם שילדת הברזל.
מה שכן עוזר לי ,זה מראש לקשור מסביבי את המנשא יותר גבוה. או שכשאלה כבר עליי אני 'מקפיצה' אותה
במעלה הגב,ואז מחזקת את הקליפסים.
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
מנשא ילקוט
המנשא של "למטייל" -דאוטר- יש לחברים שלנו והוא מאד נוח. הפעם תנסי להתנסות כמה ימים כדי שלא תתאכזבי שוב:-(
-
מנשא ילקוט
פיצה, אולי הקישור כאן יעזור לך:
http://www.leida.co.il/reply.asp?rep=177744
מבחינת העלויות אינני אשת בשורה.
@
http://www.leida.co.il/reply.asp?rep=177744
מבחינת העלויות אינני אשת בשורה.
@
-
- הצטרפות: 09 אוגוסט 2005, 14:11
- דף אישי: הדף האישי של גורמיץ_ג*
מנשא ילקוט
אין לה שדה ראיה
היא רואה את הגב של ההורה לפניה וכל הזמן קופצת לצדדים
זה מה שהיה לנו בפעם פעמיים הראשונות, אבל אח"כ זה הסתדר. ועכשיו נראה שדי טוב לה שם מאחור.
_אני מחפשת מנשא טיולים.
ישיבה גבוהה מעל הכתפיים,- לפי דעתי אין כזה.(אלא רק אלה עם שלדת הברזל).
אבל מה שעזר לי, זה מראש לקשור את המנשא קצת מעל המותן, או כשהיא יושבת אני מתכופפת קדימה,ו'מקפיצה'
אותה כמה שאפשר למעלה,ואז מחזקת את המנשא.
היא רואה את הגב של ההורה לפניה וכל הזמן קופצת לצדדים
זה מה שהיה לנו בפעם פעמיים הראשונות, אבל אח"כ זה הסתדר. ועכשיו נראה שדי טוב לה שם מאחור.
_אני מחפשת מנשא טיולים.
ישיבה גבוהה מעל הכתפיים,- לפי דעתי אין כזה.(אלא רק אלה עם שלדת הברזל).
אבל מה שעזר לי, זה מראש לקשור את המנשא קצת מעל המותן, או כשהיא יושבת אני מתכופפת קדימה,ו'מקפיצה'
אותה כמה שאפשר למעלה,ואז מחזקת את המנשא.
-
מנשא ילקוט
_היא רואה את הגב של ההורה לפניה וכל הזמן קופצת לצדדים.
כך היו הפעם פעמיים הראשונות של אלה במנשא, אבל מהר מאוד היא התרגלה ונראה שדי טוב לה שם מאחור._
כנראה שיש ילדים שמתרגלים ויש כאלה שלא.
המנשא של "למטייל" -דאוטר- יש לחברים שלנו והוא מאד נוח. הפעם תנסי להתנסות כמה ימים כדי שלא תתאכזבי שוב
איך? איפה? אצל מי?
וגם- מהנסיון שלי עם מנשאים רק אחרי התנסות של כמה שבועות אפשר לחוות דעה.
זה להוציא את סלגוזל האגדי שהצלחתו החלה מהרגע ששמנו אותו על עצמנו.
אבל חוץ ממנו גם לתינוכיס לקח לנו המון זמן להתרגל, את הקובבה ניסנו במשך כמה שבועות עד שהחלטנו שהיא לא בשבילנו ויש עוד.
בקיצור אין חכם (ובעל החור בכיס) כבעל הנסיון.
וכן אני רוצה מנשא ברזלים, אבל קומפקטי. תודה על ההמלצות אני אחפש.
כך היו הפעם פעמיים הראשונות של אלה במנשא, אבל מהר מאוד היא התרגלה ונראה שדי טוב לה שם מאחור._
כנראה שיש ילדים שמתרגלים ויש כאלה שלא.
המנשא של "למטייל" -דאוטר- יש לחברים שלנו והוא מאד נוח. הפעם תנסי להתנסות כמה ימים כדי שלא תתאכזבי שוב
איך? איפה? אצל מי?
וגם- מהנסיון שלי עם מנשאים רק אחרי התנסות של כמה שבועות אפשר לחוות דעה.
זה להוציא את סלגוזל האגדי שהצלחתו החלה מהרגע ששמנו אותו על עצמנו.
אבל חוץ ממנו גם לתינוכיס לקח לנו המון זמן להתרגל, את הקובבה ניסנו במשך כמה שבועות עד שהחלטנו שהיא לא בשבילנו ויש עוד.
בקיצור אין חכם (ובעל החור בכיס) כבעל הנסיון.
וכן אני רוצה מנשא ברזלים, אבל קומפקטי. תודה על ההמלצות אני אחפש.
-
מנשא ילקוט
היום קניתי מנשא ברזלים של דוורון במחיר מצחיק של 280 שקל. מקוה לא להתאכזב. אם ילך טוב אמכור את הארגו. כמה אפשר לבקש עבור ארגו מדגם חדש שנקנה לפני כחצי שנה היה ממש מעט בשימוש?
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
מנשא ילקוט
אפשר להשאיל מחברים למשל.
אגב ארגו, נקרעה לנו רצועת החזה תוך כדי הליכה:-( שרן אמרה שתשלח לנו חדשה, אנחנו מחכים כשבועיים.
פיצה- אני מניחה שאת יכולה לבקש חצי עד שלושת רבעי ממחירו בארץ. אני אשמח לקנות(איזה צבע?)
אגב ארגו, נקרעה לנו רצועת החזה תוך כדי הליכה:-( שרן אמרה שתשלח לנו חדשה, אנחנו מחכים כשבועיים.
פיצה- אני מניחה שאת יכולה לבקש חצי עד שלושת רבעי ממחירו בארץ. אני אשמח לקנות(איזה צבע?)
-
מנשא ילקוט
צבע צהוב- חול. מונו, למה את צריכה שני ארגו? קניתי אותו במחיר מלא משרון, הוא היה בשימוש ממש מעט זמן ומצבו מעולה, לא נראה לי שאמכור אותו בחצי מחיר. שלושת רבעי נשמע יותר טוב .
-
מנשא ילקוט
פיצה פיצה!
אני רוצה את הארגו, אני ביקשתי ראשונה:-]
זה הדגם החדש או הקלסי?
(אם זה הקלסי אז אני לא מעוניינת) אבל שלחתי לך מייל כדי לנסות אותו גם.
אני רוצה את הארגו, אני ביקשתי ראשונה:-]
זה הדגם החדש או הקלסי?
(אם זה הקלסי אז אני לא מעוניינת) אבל שלחתי לך מייל כדי לנסות אותו גם.
-
מנשא ילקוט
מבקשת להבהיר- אני עדיין לא מוכרת את הארגו. נא לא לעמוד בתור . אם נסתדר אם מנשא היטיולים נמכור, אם לא נשקול להשאיר אותו אצלנו.
לוטם בהודעה הראשונה כתבתי שמדובר בדגם החדש.
לוטם בהודעה הראשונה כתבתי שמדובר בדגם החדש.
-
מנשא ילקוט
הא, סליחה לא קראתי טוב, הבנת הנקרא...
יופי, אתקשר אליך מחר ונבוא אולי לבקרך בנהריה. לפחות למדוד ולהתנסות.
יופי, אתקשר אליך מחר ונבוא אולי לבקרך בנהריה. לפחות למדוד ולהתנסות.
-
- הצטרפות: 01 ספטמבר 2005, 10:48
- דף אישי: הדף האישי של יפעת_ניר*
מנשא ילקוט
יש פה מישהו/י שיש לו ניסיון עם ה"קואלה"
זה עולה 390 ש"ח והשאלה אם שווה להשקיע בארגו שעולה 500 אם הקואלה אפקטיבי גם, חוץ מזה שאני בעד תוצרת הארץ ובעד יוזמות מקומיות
זה עולה 390 ש"ח והשאלה אם שווה להשקיע בארגו שעולה 500 אם הקואלה אפקטיבי גם, חוץ מזה שאני בעד תוצרת הארץ ובעד יוזמות מקומיות
-
- הצטרפות: 01 ספטמבר 2005, 10:48
- דף אישי: הדף האישי של יפעת_ניר*
מנשא ילקוט
או ניסיון עם היאמו????
יש פה מישהו?
יש פה מישהו?
מנשא ילקוט
יאמו! יאמו! אין כיף ממנו, בקניון, בהרים, בפארק הקופים, בבית!
ממליצה בחום... כמה נסיונות ושנינו קלטנו את הפטנט צ'יק צ'ק, והגב צועק תודה.
ממליצה בחום... כמה נסיונות ושנינו קלטנו את הפטנט צ'יק צ'ק, והגב צועק תודה.
-
מנשא ילקוט
יפעת,
לנו יש את הקואלה ואנחנו נהנות, בסופו של דבר קניתי אותו מאותם טעמים שהעלית
לפי התמונות שלושת המנשאים הנ"ל בנויים לפי אותו העקרון,
אני לא יודעת לגבי מנשאים אחרים אבל הקואלה מתאים לי ולא לבעלי, שהוא הרבה הרבה יותר רחב ממני. אבל עדיין הוא מצליח ומעדיף ללבוש אותו.
לנו יש את הקואלה ואנחנו נהנות, בסופו של דבר קניתי אותו מאותם טעמים שהעלית
לפי התמונות שלושת המנשאים הנ"ל בנויים לפי אותו העקרון,
אני לא יודעת לגבי מנשאים אחרים אבל הקואלה מתאים לי ולא לבעלי, שהוא הרבה הרבה יותר רחב ממני. אבל עדיין הוא מצליח ומעדיף ללבוש אותו.
-
- הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*
מנשא ילקוט
יאמו! יאמו! אין הרבה ביקורות כאן על הקואלה, אבל אם תקראי את הדף הזה, תמצאי המון ביקורות על היאמו, רובן המכריע טובות. אני נושאת ונשאתי המון ביאמו, והוא מעולה בעיני. לדעתי הוא חיקוי די מדויק של הארגו החדש (מבלי שמדדתי ובדקתי מה יותר מוצלח).
מנשא ילקוט
לצורך השאלה: אם כל מנשאי הילקוט היו עולים אותו הדבר (ולצורך השאלה נניח שגם מיוצרים בארץ) - מה הייתן מעדיפות?
-
מנשא ילקוט
אנחנו מאוד מרוצים מהארגו.
מנשא ילקוט
יש לי שתי בנות. האחת בת שנתיים וחצי עם גובה 92 ס"מ ומשקל 12 קילו. האם מנשא מסוג ארגו או יאמו/ קואלה מתאם לה? מישהי ניסתה לסחוף חפץ כל כך כבד במנשא? נוסף יש לי ילדה בת 4 חודשים. האם כבר אפשר להושיב אותה במנשא כזה? האם המנשא נוח להנקה ואיך עושים זאת? כעיקרון מאוד חשוב לי המנשא לצורך הנקה? איזה הכי טוב? יש לי את הבד הארוך נורא חם ולא מסתדרת איתא בהנקה. אני נמוכה.(1.58) בד ארוך מידי.(:
-
- הצטרפות: 26 אוקטובר 2005, 00:34
- דף אישי: הדף האישי של הילה_ב*
מנשא ילקוט
בד ארוך מידי תנסי לופי שזה אותו העיקרון כמו בד ארוך רק בלי בד ארוך יש פה מישהי שמוכרת אותם במחירים טובים ופגמים קטנים
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
מנשא ילקוט
בד ארוך מידי
תגזרי אותו
תגזרי אותו
-
מנשא ילקוט
יש לי בת שלוש ובן 5 חודשים. עכשיו אני נושאת את הקטן בבייבי ביורן.
רוצה לקנות יאמו.
הבנתי שהיתרון של מנשא ילקוט הוא הנשיאה על הגב, אבל בנתיים הוא לא יושב ועוד אי אפשר על הגב, נכון?
אז אפשר מקדימה? מה היתרון בנתיים על הבייבי ביורן?
ועוד שאלה - את הבת שלוש ששוקלת 15 קילו אפשר לשאת על הגב עם יאמו?
רוצה לקנות יאמו.
הבנתי שהיתרון של מנשא ילקוט הוא הנשיאה על הגב, אבל בנתיים הוא לא יושב ועוד אי אפשר על הגב, נכון?
אז אפשר מקדימה? מה היתרון בנתיים על הבייבי ביורן?
ועוד שאלה - את הבת שלוש ששוקלת 15 קילו אפשר לשאת על הגב עם יאמו?
מנשא ילקוט
משהי מוכרת מנשא ארגו או יאמו או קואלה?
מנשא ילקוט
הי הילה,
יש פה מישהי שמוכרת אותם במחירים טובים ופגמים קטנים
מזו?
יש פה מישהי שמוכרת אותם במחירים טובים ופגמים קטנים
מזו?
-
- הצטרפות: 21 פברואר 2005, 22:27
- דף אישי: הדף האישי של מיצי_החתולה*
מנשא ילקוט
פלוני אלמונית, אפשר על הגב מגיל 5-6 חודשים, ולמיטב ידיעתי, גם לפני שהוא לומד לשבת. אני השתמשתי מגיל 8 חודשים ובני התיישב רק בגיל 10 חודשים. לא זכור שקראתי איפשהו, על הארגו או היאמו, שצריך לחכות שהוא ילמד לשבת.
לא ניסיתי את הבייביביורן, אבל לא יפתיע אותי אם חלוקת המשקל ביאמו גם בנשיאה קדמית, תהיה טובה יותר מבבייביביורן.
אני נושאת את בן השלוש שלי מדי פעם ביאמו - לטענת היצרנים אפשר לשאת בו ילדים עד גיל חמש. אני מניחה שמנשאי-טיולים איכותיים (מאלה שעולים 700-1000 ש"ח) אולי יחזיקו טוב יותר משקל כל כך כבד, ואני לא יכולה לומר שאני לא מרגישה אותו כשאני נושאת אותו, אבל הוא בהחלט מנצח את מנשא הגב הסטנדרטי עם הברזלים שיש לי (ג'רי) בנשיאת בן השלוש. יותר ידידותי לכתפיים, פחות מסורבל באופן כללי.
לא ניסיתי את הבייביביורן, אבל לא יפתיע אותי אם חלוקת המשקל ביאמו גם בנשיאה קדמית, תהיה טובה יותר מבבייביביורן.
אני נושאת את בן השלוש שלי מדי פעם ביאמו - לטענת היצרנים אפשר לשאת בו ילדים עד גיל חמש. אני מניחה שמנשאי-טיולים איכותיים (מאלה שעולים 700-1000 ש"ח) אולי יחזיקו טוב יותר משקל כל כך כבד, ואני לא יכולה לומר שאני לא מרגישה אותו כשאני נושאת אותו, אבל הוא בהחלט מנצח את מנשא הגב הסטנדרטי עם הברזלים שיש לי (ג'רי) בנשיאת בן השלוש. יותר ידידותי לכתפיים, פחות מסורבל באופן כללי.
-
-
מנשא ילקוט
_יש פה מישהי שמוכרת אותם במחירים טובים ופגמים קטנים
מזו?_ אני לא זוכרת אולי תשאלי ב ככר השוק מי אבל עכשיו בדקתי ובאתר של loopi co il הם מוכרים גם סוג ב במחירים טובים. בנוסף אם יש לך גישה למכונת תפירה את תמיד יכולה לקנות בד טוב ואיכותי ולגזור ולתפור לבד... בקשר לווילקינט אנחנורוצים עליו 180 אבל את מכירה את המנשא? אוהבת אותו? כי לומר את האמת עם כל הרצון שלי למכור אותו אני לא רוצה שאת תתקעי עם מנשא לא טוב שזה מה שהוא בעיני... ואז תחפשי מישהו שיקנה אותו ממך...
מזו?_ אני לא זוכרת אולי תשאלי ב ככר השוק מי אבל עכשיו בדקתי ובאתר של loopi co il הם מוכרים גם סוג ב במחירים טובים. בנוסף אם יש לך גישה למכונת תפירה את תמיד יכולה לקנות בד טוב ואיכותי ולגזור ולתפור לבד... בקשר לווילקינט אנחנורוצים עליו 180 אבל את מכירה את המנשא? אוהבת אותו? כי לומר את האמת עם כל הרצון שלי למכור אותו אני לא רוצה שאת תתקעי עם מנשא לא טוב שזה מה שהוא בעיני... ואז תחפשי מישהו שיקנה אותו ממך...
מנשא ילקוט
_אבל בנתיים הוא לא יושב ועוד אי אפשר על הגב, נכון?
אז אפשר מקדימה?
לפי מה שהבנתי אין בעיה לשים את התינוק גם לפני שיושב, מה שחשוב זה שהוא מחזיק את הראש ממש טוב.
מה היתרון בנתיים על הבייבי ביורן?_
כל עוד נושאים את התינוק מלפנים עם הפנים אלייך - זה רק עניין אישי. לי יש את שניהם, הבייבי ביורן כבד לי ולא נוח והיאמו הרבה יותר נוח לי.
יתרון של היאמו הוא שבביבי ביורן מרכז הכובד של התינוק הוא במפשעה, הרגליים משתלשלות מטה ואילו ביאמו המשקל מתפרש על שטח גדול יותר, הטוסיק והירכיים. זה אמור להיות יותר 'בריאותי'. לא יודעת אם זה נכון
יתרון בלתי מעורער של הביורן הוא הנשיאה עם הפנים קדימה. ביאמו אין אפשרות כזו.
אז אפשר מקדימה?
לפי מה שהבנתי אין בעיה לשים את התינוק גם לפני שיושב, מה שחשוב זה שהוא מחזיק את הראש ממש טוב.
מה היתרון בנתיים על הבייבי ביורן?_
כל עוד נושאים את התינוק מלפנים עם הפנים אלייך - זה רק עניין אישי. לי יש את שניהם, הבייבי ביורן כבד לי ולא נוח והיאמו הרבה יותר נוח לי.
יתרון של היאמו הוא שבביבי ביורן מרכז הכובד של התינוק הוא במפשעה, הרגליים משתלשלות מטה ואילו ביאמו המשקל מתפרש על שטח גדול יותר, הטוסיק והירכיים. זה אמור להיות יותר 'בריאותי'. לא יודעת אם זה נכון
יתרון בלתי מעורער של הביורן הוא הנשיאה עם הפנים קדימה. ביאמו אין אפשרות כזו.
-
- הצטרפות: 29 מרץ 2006, 10:57
- דף אישי: הדף האישי של אילנה_ב*
מנשא ילקוט
תודה בנות
-
- הצטרפות: 04 אפריל 2006, 11:47
מנשא ילקוט
יצא לי לבדוק השבוע מקרוב ולאורך כמה ימים את היאמו ואת הארגו ולהלן המימצעים וההבדלים:
היאמו הוא העתק כמעט מדוייק של הארגו הקלאסי (הדגם הישן יותר)
ההבדל ביניהם הוא בכך שלארגו יש כיס על הגב (לא מאו שימושי) וכיס לפאלפון על חגורת המותניים (שימושי מאוד) וליאמו אין כיסים בכלל.
ביאמו יש אפשרות לשנות את אורך הרצועות משני הכיוונים של האבזם (אני לא השתמשתי בזה אבל חברה שלי כן)
גם רצועות הכתפיים וגם חגורת המותניים של הארגו מרופדות יותר - מה משאפשר לסחוב לאורך זמן ארוך יותר.
אם נשווה את היאמו או הארגו הקלאסי לארגו החדש היתרון של החדש הוא בכך שבמקום הריבוע שתומך בראשו של הילד יש לארגו החדש קפוצ'ון (לי זה היה נח יותר) שאפשר להאריך את הרצועות שלו ככול שהילד גדל.
היאמו הוא העתק כמעט מדוייק של הארגו הקלאסי (הדגם הישן יותר)
ההבדל ביניהם הוא בכך שלארגו יש כיס על הגב (לא מאו שימושי) וכיס לפאלפון על חגורת המותניים (שימושי מאוד) וליאמו אין כיסים בכלל.
ביאמו יש אפשרות לשנות את אורך הרצועות משני הכיוונים של האבזם (אני לא השתמשתי בזה אבל חברה שלי כן)
גם רצועות הכתפיים וגם חגורת המותניים של הארגו מרופדות יותר - מה משאפשר לסחוב לאורך זמן ארוך יותר.
אם נשווה את היאמו או הארגו הקלאסי לארגו החדש היתרון של החדש הוא בכך שבמקום הריבוע שתומך בראשו של הילד יש לארגו החדש קפוצ'ון (לי זה היה נח יותר) שאפשר להאריך את הרצועות שלו ככול שהילד גדל.
-
- הצטרפות: 15 יוני 2003, 00:44
- דף אישי: הדף האישי של ה_עוגיה*
מנשא ילקוט
ביקורת DEUTER KANGA KID
אחרי 4 חודשי שימוש - הנה המסקנות.
למי שצריכה לשאת ילד וגם תיק זה פתרון מצויין.
הוא גם קטן מספיק (בניגוד למנשאים מבורזלים שמגיעים עם תיק צמוד שהם ארוכים יחסית) בשביל להיות תיק יד במטוס.
אבל
הנפח של התיק קטן למדי. נדמה לי שהיצרן מצהיר על 30 ליטר אבל אני לא מצאתי אותם. הרבה הרבה הרבה פחות.
התיק לא מתאים לנשיאה לאורך זמן של ילדים כבדים. שתי הבנות שלי שוקלות מעל 11 קילו ובעוד שביאמו אפשר לשאת אותן בלי להרגיש - כאן מרגישים את הכתפיים טוב מאוד.
עוד בעיה - אם הילד נרדם הראש שלו נופל חזק כי הוא ממוקם גבוה (בדומה לשאר מנשאי הגב הלא רכים).
המנשא מתאים מגיל ישיבה.
אני מתכוונת להגיע איתו ליומיון - מי שירצה יוכל למדוד.
אחרי 4 חודשי שימוש - הנה המסקנות.
למי שצריכה לשאת ילד וגם תיק זה פתרון מצויין.
הוא גם קטן מספיק (בניגוד למנשאים מבורזלים שמגיעים עם תיק צמוד שהם ארוכים יחסית) בשביל להיות תיק יד במטוס.
אבל
הנפח של התיק קטן למדי. נדמה לי שהיצרן מצהיר על 30 ליטר אבל אני לא מצאתי אותם. הרבה הרבה הרבה פחות.
התיק לא מתאים לנשיאה לאורך זמן של ילדים כבדים. שתי הבנות שלי שוקלות מעל 11 קילו ובעוד שביאמו אפשר לשאת אותן בלי להרגיש - כאן מרגישים את הכתפיים טוב מאוד.
עוד בעיה - אם הילד נרדם הראש שלו נופל חזק כי הוא ממוקם גבוה (בדומה לשאר מנשאי הגב הלא רכים).
המנשא מתאים מגיל ישיבה.
אני מתכוונת להגיע איתו ליומיון - מי שירצה יוכל למדוד.
-
- הצטרפות: 06 אפריל 2006, 09:45
מנשא ילקוט
האם מישהו יכול לעזור לי להחליט מה עדיף.
אם נשווה את היאמו או הארגו הקלאסי לארגו החדש היתרון של החדש הוא בכך שבמקום הריבוע שתומך בראשו של הילד יש לארגו החדש קפוצ'ון (לי זה היה נח יותר) שאפשר להאריך את הרצועות שלו ככול שהילד גדל
האם זה אומר שריבוע לא נותן תמיכה מספקת לראש?
האם זה אומר שאם אני אקנה ארגו לא תהיה לי אפשרות להתאים רצועות והא פחות נוח?
גם רצועות הכתפיים וגם חגורת המותניים של הארגו מרופדות יותר
האם זה אומר שבארגו חם יותר?
אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני ממש זקוקה לעזרה!!!!
אם נשווה את היאמו או הארגו הקלאסי לארגו החדש היתרון של החדש הוא בכך שבמקום הריבוע שתומך בראשו של הילד יש לארגו החדש קפוצ'ון (לי זה היה נח יותר) שאפשר להאריך את הרצועות שלו ככול שהילד גדל
האם זה אומר שריבוע לא נותן תמיכה מספקת לראש?
האם זה אומר שאם אני אקנה ארגו לא תהיה לי אפשרות להתאים רצועות והא פחות נוח?
גם רצועות הכתפיים וגם חגורת המותניים של הארגו מרופדות יותר
האם זה אומר שבארגו חם יותר?
אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני ממש זקוקה לעזרה!!!!
-
- הצטרפות: 04 אפריל 2006, 11:47
מנשא ילקוט
לגבי הריבוע לראש - הריבוע יפה תומך בראש התינוק העניין הוא שכאשר התינוק גדל הריבוע כבר לא מגיע לראש בעוד שבארגו החדש יש רצועות המאפשרות להגדיל את האורך ולהתאים את התמיכה לכל גיל.
כיוון הרצועות - ביאמו אפשר למשוך רצועות משני הכיוונים של האבזם. אני משכתי, בכל מקרה, באופן טבעי רק את הרצועה למטה, כי זה היה לי יותר קל.
רצועות הכתפיים - הריפוד הנוסף של רצועות הכתפיים אומר שזה נוח יותר לאורך זמן. בנשיאות קצרות זה לא ממש משנה. אני לא חושבת שזה יותר חם.
כיוון הרצועות - ביאמו אפשר למשוך רצועות משני הכיוונים של האבזם. אני משכתי, בכל מקרה, באופן טבעי רק את הרצועה למטה, כי זה היה לי יותר קל.
רצועות הכתפיים - הריפוד הנוסף של רצועות הכתפיים אומר שזה נוח יותר לאורך זמן. בנשיאות קצרות זה לא ממש משנה. אני לא חושבת שזה יותר חם.
מנשא ילקוט
אני רכשתי ארגו באינטרנט ב74$ בלבד(כולל משלוח בתוך ארה"ב). אני נושאת את בת השנתיים וחצי (13 קילו) בקלות למשך כשעה בלי הפסקה . את הקטנה בת חמישה וחצי חוד' ניסיתי לקחת אך עדיין לא הצלחתי לשים אותה לבד(להוריד פחות בעיה).
יש לי ארגו חדש ואני מאוד שמחה שקניתי אותו, הרבה יותר טוב מבחינת חלוקת משקל מכל המנשאים שנסיתי(וקניתי כמעט כל סוג).
יש לי ארגו חדש ואני מאוד שמחה שקניתי אותו, הרבה יותר טוב מבחינת חלוקת משקל מכל המנשאים שנסיתי(וקניתי כמעט כל סוג).
מנשא ילקוט
אני מכריזה בזאת על ארגו ככשלון אצלנו. גם אצלינו!!
די, נגמרה עונת הנסיונות והשכנועים שאולי נתרגל. מאוד לא נח! הילדה מרוחה בתוכו, ממש לא יושבת, נמרחת על הגב שלי או של האבא. כשהיא נרדמת אין לה תמיכה טובה, הראש נופל אחורה. לי הוא לא נח לגב. אין לה שדה ראיה היא רואה את הגב של ההורה לפניה וכל הזמן קופצת לצדדים.
על הגב הוא נוח לי, אבל לילד בכלל לא. הוא מקפץ כדי לראות, ואין שום דרך "להקפיץ" אותו למעלה, כי הרצועות ארוכות מדיי. אם היה אפשר לקצר אותן אצל תופרת, הייתי שמחה.
ארגו לטעמי לא בנוי ארגונומית כמו שצריך, בניגוד לשמו.
הגב שלו ממש רופף וקצר, ומסוכן מאד לנסות להכניס את התינוק לבד לתנוחת גב. חייבים מישהו שיהיה בסביבה, ויוודא שהוא לא יפול אחורה.
מאד מאד מאכזב!
די, נגמרה עונת הנסיונות והשכנועים שאולי נתרגל. מאוד לא נח! הילדה מרוחה בתוכו, ממש לא יושבת, נמרחת על הגב שלי או של האבא. כשהיא נרדמת אין לה תמיכה טובה, הראש נופל אחורה. לי הוא לא נח לגב. אין לה שדה ראיה היא רואה את הגב של ההורה לפניה וכל הזמן קופצת לצדדים.
על הגב הוא נוח לי, אבל לילד בכלל לא. הוא מקפץ כדי לראות, ואין שום דרך "להקפיץ" אותו למעלה, כי הרצועות ארוכות מדיי. אם היה אפשר לקצר אותן אצל תופרת, הייתי שמחה.
ארגו לטעמי לא בנוי ארגונומית כמו שצריך, בניגוד לשמו.
הגב שלו ממש רופף וקצר, ומסוכן מאד לנסות להכניס את התינוק לבד לתנוחת גב. חייבים מישהו שיהיה בסביבה, ויוודא שהוא לא יפול אחורה.
מאד מאד מאכזב!
-
- הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
- דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*
מנשא ילקוט
אני לא מסכימה.
אני חושבת שהגב שלו בטוח כמו כל מנשא גב אחר, כן צריך לעשות תרגול עד שמרגישים שולטים בעניין. יש לפחות שתי שיטות שאני מכירה להכנסה, אולי אחת תרגיש לך יותר נוחה, אם תרצי.
אבל לילד בכלל לא. הוא מקפץ כדי לראות
את יכולה לנסות מראש לשים את הארגו גבוה יותר על הגוף שלך.
שווה לנסות שוב אחרי הפסקה של כמה שבועות, לפעמים דברים משתנים אצל הילדים.
אני לא מסכימה.
אני חושבת שהגב שלו בטוח כמו כל מנשא גב אחר, כן צריך לעשות תרגול עד שמרגישים שולטים בעניין. יש לפחות שתי שיטות שאני מכירה להכנסה, אולי אחת תרגיש לך יותר נוחה, אם תרצי.
אבל לילד בכלל לא. הוא מקפץ כדי לראות
את יכולה לנסות מראש לשים את הארגו גבוה יותר על הגוף שלך.
שווה לנסות שוב אחרי הפסקה של כמה שבועות, לפעמים דברים משתנים אצל הילדים.
מנשא ילקוט
לוקחת את דבריי בחזרה.
כנראה כי לא היו אנשים תומכים ומתעניינים בסביבה, לא הצלחתי להרכיב זאת כמו שצריך.
לאחרונה יצאתי לטיול עם שתי אמהות נוספות, שלא הכרתי קודם, והן הראו לי איך לשים את זה. הן הרימו את הגב ממש ממש גבוה (עד העורף של התינוק) ומאז זה מצוין! גם הילד היה די מבסוט. ואם הוא רוצה להציץ- אני נעמדת בפרופיל ומניחה לו לראות את מה שהוא רוצה.
ההתקדמות היתה כל כך מהירה, ששעה אחר כך כבר גיליתי בעצמי דרך להרכיב את הילד על הגב לבד (שונה מהדרך שבהוראות), ומאז אני מתפקדת עם זה לגמרי לבד.
לגבי הרצועות- אכן ארוכות קצת. אולי אפשר בהצלבה? אנסה.
ואפשר לשים מראה קטנה לידינו (אפשר לקנות אותן בשילב) וכך לראות מה מצב הילד.
כנראה כי לא היו אנשים תומכים ומתעניינים בסביבה, לא הצלחתי להרכיב זאת כמו שצריך.
לאחרונה יצאתי לטיול עם שתי אמהות נוספות, שלא הכרתי קודם, והן הראו לי איך לשים את זה. הן הרימו את הגב ממש ממש גבוה (עד העורף של התינוק) ומאז זה מצוין! גם הילד היה די מבסוט. ואם הוא רוצה להציץ- אני נעמדת בפרופיל ומניחה לו לראות את מה שהוא רוצה.
ההתקדמות היתה כל כך מהירה, ששעה אחר כך כבר גיליתי בעצמי דרך להרכיב את הילד על הגב לבד (שונה מהדרך שבהוראות), ומאז אני מתפקדת עם זה לגמרי לבד.
לגבי הרצועות- אכן ארוכות קצת. אולי אפשר בהצלבה? אנסה.
ואפשר לשים מראה קטנה לידינו (אפשר לקנות אותן בשילב) וכך לראות מה מצב הילד.
מנשא ילקוט
יש לנו את הארגו שבועיים, ואני מרוצה מאד.
אני משתמשת בו בנשיאה קדמית בטן אל בטן ובנשיאה אחורית בטן אל גב. שתי האפשרויות טובות, בהזדמנויות ובצרכים שונים.
למשקל 10-11 קילו, זהו המנשא הטוב ביותר שפגשתי. האובר... מתאים לי כעת רק למרחקים ולזמנים קצרים.
כבר בניסיון הראשון הצלחתי להרכיב על הגב ללא עזרה.
ממליצה.
אני משתמשת בו בנשיאה קדמית בטן אל בטן ובנשיאה אחורית בטן אל גב. שתי האפשרויות טובות, בהזדמנויות ובצרכים שונים.
למשקל 10-11 קילו, זהו המנשא הטוב ביותר שפגשתי. האובר... מתאים לי כעת רק למרחקים ולזמנים קצרים.
כבר בניסיון הראשון הצלחתי להרכיב על הגב ללא עזרה.
ממליצה.
-
- הצטרפות: 13 יולי 2001, 23:15
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_אופק*
מנשא ילקוט
רשמים ממנשא ארגו : טיול הבכורה הוכתר בהצלחה, הקטנה (עוד לא 5 חודשים אבל מתקרבת לשמונה ק"ג) היתה מרוצה והשמיעה צחקוקים של אושר כל הדרך, זה כמובן משך תשומת לב של אנשים שהתלהבו, בפעמים הראשונות שמרכיבים כדאי להעזר במישהו ולצפות בסרטון שבאתר של ארגו. היה לי קצת חם בגב כי הבד עבה ולא השתמשתי בקפוצ'ון (הוא קופל לתוך הכיס) המנשא מאוד יציב ומרגיש בטוח ואין בו בכלל כאבי גב - מעולה! חבל שאי אפשר יותר לרכוש מהאתר בארה"ב (היתה שם מכירה של הדגם הישן לפני כמה חודשים ולדעתי אין הרבה הבדל- לי יש את החדש) אז מי שמזדמן לארה"ב -כדאי לקנות (זה יוצא פחות מ420 ש"ח כולל משלוח בתוך ארה"ב)
מנשא ילקוט
לי יש מנשא יאמו שרכשתי במיטב כספי לפני כחודש ואני והבונבון מאוד מרוצים ממנו. פה ושם קיבלתי תגובות על הפישוק הרחב שהמנשא מאלץ . רוצה לספר לכן (ולכם) שהיום הייתי עם הבונבון אצל רופאה התפתחותית. הבאתי איתה את המנשא כי רציתי ממנה חוות דעת. היא הורתה לי בתקיפות לזרוק את המנשא מיד לפח, כיוון שהפיסוק שבו גדול מדי, ועלול לגרום בעתיד ל"הליכת צפרדע", הוא "מפר את תחושת האמצע". כך אמרה. כמובן שמאוד התעצבתי.
מה דעתכן? האם גם אתן נתקלתם בתגובות או הערות דומות?
אני הולכת לשאול את דעתה של שירלי (יצרנית המנשא) ואעדכן בהמשך.
}רק אוסיף עוד שהמנשא הוא הפריט הכי שימושי שלי, ואני והבונבון הולכים רק איתו לכל מקום, ככה שיש לו הרבה "שעות שימוש".
מה דעתכן? האם גם אתן נתקלתם בתגובות או הערות דומות?
אני הולכת לשאול את דעתה של שירלי (יצרנית המנשא) ואעדכן בהמשך.
}רק אוסיף עוד שהמנשא הוא הפריט הכי שימושי שלי, ואני והבונבון הולכים רק איתו לכל מקום, ככה שיש לו הרבה "שעות שימוש".
-
מנשא ילקוט
לא כתבת בן כמה הבונבון אבל בלי קשר, אני הייתי זורקת את הרופאה או לחילופין נותנת לה לקרוא באתר של ארגו. או שתתייעץ בעצמה עם אוטופדים לפני שמגיבה ככה.
-
- הצטרפות: 28 יוני 2006, 20:30
מנשא ילקוט
מישל היקרה
(להלן התשובה שקיבלת לאור פנייתך אלינו באמצעות אתר לופי ולעיון קוראי הפורום)
תודה עבור פנייתך
חשוב לנו מאד לקבל פניות מסוג זה על מנת להיות עם היד על הדופק וכן לעדכן אנשי מקצוע בחוות דעת מקצועיות בנוגע למוצרינו.
לפני תחילת ההפצה של מנשא יאמו לשוק המנשא עבר בדיקה מקיפה הכוללת בחינתו בזמן שימוש אצל פרופ' פורת מנהל מחלקת אורטופדיה ילדים בביה"ח הדסה בירושלים.
חוות הדעת היתה כה חיובית ותומכת ואף נאמר לנו כי בתנוחת נשיאה של מנשא יאמו נמצא גוף התינוק בתנוחה האופטימאלית להתפתחות מפרק הירך וכן חלוקת המשקל מעולה כיוון שאינה מתרכזת בנקודה אחת אלא מתחלקת על פני שטח רחב- הישבן מפרק הירך והירכיים.
כמו-כן תנוחת נשיאה זו מקובלת על כל עמי אפריקה, דרום אמריקה, אסיה והמזרח הרחוק וכל אלו אינם ידועים כבעלי הליכת "צפרדע"או תחושת מרכז לקויה.
נשמח לקבל פרטים מלאים של הרופאה על מנת ליצור עמה קשר כדי לקבל הסבר מדוייק של חוות דעתה וכן לעדכנה לגבי חוות הדעת של פרופ' פורת.
בברכת המשך נשיאה נעימה
שירלי פבליק
(להלן התשובה שקיבלת לאור פנייתך אלינו באמצעות אתר לופי ולעיון קוראי הפורום)
תודה עבור פנייתך
חשוב לנו מאד לקבל פניות מסוג זה על מנת להיות עם היד על הדופק וכן לעדכן אנשי מקצוע בחוות דעת מקצועיות בנוגע למוצרינו.
לפני תחילת ההפצה של מנשא יאמו לשוק המנשא עבר בדיקה מקיפה הכוללת בחינתו בזמן שימוש אצל פרופ' פורת מנהל מחלקת אורטופדיה ילדים בביה"ח הדסה בירושלים.
חוות הדעת היתה כה חיובית ותומכת ואף נאמר לנו כי בתנוחת נשיאה של מנשא יאמו נמצא גוף התינוק בתנוחה האופטימאלית להתפתחות מפרק הירך וכן חלוקת המשקל מעולה כיוון שאינה מתרכזת בנקודה אחת אלא מתחלקת על פני שטח רחב- הישבן מפרק הירך והירכיים.
כמו-כן תנוחת נשיאה זו מקובלת על כל עמי אפריקה, דרום אמריקה, אסיה והמזרח הרחוק וכל אלו אינם ידועים כבעלי הליכת "צפרדע"או תחושת מרכז לקויה.
נשמח לקבל פרטים מלאים של הרופאה על מנת ליצור עמה קשר כדי לקבל הסבר מדוייק של חוות דעתה וכן לעדכנה לגבי חוות הדעת של פרופ' פורת.
בברכת המשך נשיאה נעימה
שירלי פבליק
מנשא ילקוט
ובכן, כעבור כמה ימים ועיכול איטי של הדברים (תוך כדי התענינות וחוות דעת נוספות) החלטתי שאותה הרופאה כלל אינה מתמצאת בנשיאת תינוקות. אני הבונבון ומנשא יאמו נמשיך להיות חברים צמודים!!!
כמה חבל שרופאים מרשים לעצמם לערב את דעותיהם האישיים בחוסר מקצועיות שכזו p-:
כמה חבל שרופאים מרשים לעצמם לערב את דעותיהם האישיים בחוסר מקצועיות שכזו p-:
-
- הצטרפות: 27 אוקטובר 2004, 19:00
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_בדרכים*
מנשא ילקוט
באמת חבל...
מנשא ילקוט
נראה לי שהעניין הלא ברור (שגורם לשאלות הפישוק הגדול וגם לשאלות האורטופדיה) הוא בגובה הברכיים של התינוק
הדרך המוטעית לראות את התנוחה היא כאילו התינוק "עומד" בפישוק גדול וככה תלוי מהפישוק, כאשר למעשה הוא יושב , הברכיים גבוהות, בגובה הישבן לפחות והבד תומך בכל אורך הירכיים בקו מקביל לרצפה.
בנוסף כמובן מצטרפת למהללות היאמו. על הבטן, על הגב, ועל הצד.
הדרך המוטעית לראות את התנוחה היא כאילו התינוק "עומד" בפישוק גדול וככה תלוי מהפישוק, כאשר למעשה הוא יושב , הברכיים גבוהות, בגובה הישבן לפחות והבד תומך בכל אורך הירכיים בקו מקביל לרצפה.
בנוסף כמובן מצטרפת למהללות היאמו. על הבטן, על הגב, ועל הצד.
מנשא ילקוט
אז מישהי כבר יכולה להגיד לי
מה יותר טוב ארגו או יאמו?
מצד אחד נראה לי שהיאמו עשוי מבד יותר רך ונעימי כזה
מצד שני הילדים שלי נוטים לשקול המון
ונראה שבארגו יותר קל לסחוב משקלים גבוהים לאורך זמן
כל זה כמובן בלי קשר למחיר
אז אנא עיזרו
מה יותר טוב ארגו או יאמו?
מצד אחד נראה לי שהיאמו עשוי מבד יותר רך ונעימי כזה
מצד שני הילדים שלי נוטים לשקול המון
ונראה שבארגו יותר קל לסחוב משקלים גבוהים לאורך זמן
כל זה כמובן בלי קשר למחיר
אז אנא עיזרו
-
מנשא ילקוט
אני תוהה אם יש פה מישהו שהתנסה בשניהם במקביל, עם ילדים גדולים.
יש לי נסיון עם יאמו עם ילדות מעל 10 קילו (כרגע הקטנה שמבלה עליו יותר, שוקלת בסביבות 12, אני חושבת). הוא מאוד נח. מאוד.
אין לי נסיון עם ארגו.
אם אין הבדל משמעותי בין השניים (מבחינת נוחות ומחיר) כדאי להעדיף תוצרת מקומית.
יש לי נסיון עם יאמו עם ילדות מעל 10 קילו (כרגע הקטנה שמבלה עליו יותר, שוקלת בסביבות 12, אני חושבת). הוא מאוד נח. מאוד.
אין לי נסיון עם ארגו.
-
- הצטרפות: 01 אפריל 2006, 09:07
- דף אישי: הדף האישי של ירח_לבן*
מנשא ילקוט
אני מאד מרוצה מהיאמו ואם המחיר הוא שיקול משמעותי אז הייתי הולכת עליו.
לעומת זאת החיסרון העיקרי שלו לפי דעתי זה הכיסוי ראש שאצלנו כבר בקושי מכסה את העורף ובכלל המבנה שלו לא ככ הגיוני. הבנתי שבארגו החדר יש קפוצ'ון יותר נוח ומתכוונן. אם זה אכן כך אז כנראה שהארגו מנצח. זה חסרון משמעותי, כי כשהיא על הגב אי אפשר ממש לשים כובע (והשמש קופחת) ואם היא נרדמת, אין מה שיתמוך לה את הראש.
לעומת זאת החיסרון העיקרי שלו לפי דעתי זה הכיסוי ראש שאצלנו כבר בקושי מכסה את העורף ובכלל המבנה שלו לא ככ הגיוני. הבנתי שבארגו החדר יש קפוצ'ון יותר נוח ומתכוונן. אם זה אכן כך אז כנראה שהארגו מנצח. זה חסרון משמעותי, כי כשהיא על הגב אי אפשר ממש לשים כובע (והשמש קופחת) ואם היא נרדמת, אין מה שיתמוך לה את הראש.
-
מנשא ילקוט
בהחלט!
(בהזדמנות זו מוסיפה כמה אנחנו נהנינו מהקואלה, עד למשקל 15 ק"ג).
בהחלט!
(בהזדמנות זו מוסיפה כמה אנחנו נהנינו מהקואלה, עד למשקל 15 ק"ג).
מנשא ילקוט
לאחר "חרישה" רצינית בחו"ל עם ארגו ועם פעוט בן שנה ותשעה חודשים, אנו מאושרים שקנינו אותו (את המנשא :0)).
מנשא ילקוט
לאחר "חרישה" רצינית בחו"ל עם ארגו ועם פעוט בן שנה ותשעה חודשים, אנו מאושרים
גם אנחנו חרשנו על הארגו כמעט חודשיים
ומדדנו יאמו, החלטנו לקנות יאמו!
אחרי יותר מחודש איתו הוא אדיר , משודרג ונוח אלפי מונים.
THANK GOD FOR THE YAMO
ותודה לשירלי וגרום
גם אנחנו חרשנו על הארגו כמעט חודשיים
ומדדנו יאמו, החלטנו לקנות יאמו!
אחרי יותר מחודש איתו הוא אדיר , משודרג ונוח אלפי מונים.
THANK GOD FOR THE YAMO
ותודה לשירלי וגרום
-
- הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
- דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*
מנשא ילקוט
ותודה לשירלי וגרום
אה, כן, וגם לחמותי שעשתה את הדבר הנכון היחידי (מאז שילדה את האיש היקר שלי) וקנתה לי אחד כזה ליומולדת לפני שנה...
אה, כן, וגם לחמותי שעשתה את הדבר הנכון היחידי (מאז שילדה את האיש היקר שלי) וקנתה לי אחד כזה ליומולדת לפני שנה...
-
מנשא ילקוט
הפעוטה שלנו (4 חודשים) לא מוכנה בשום פנים להיות בטן אל בטן לאורך זמן למרות שאמא שלה ממש רוצה...
אז התגלגל לידינו איזה זיכוי אדיר בחנות ורכשנו בייבי ביורן אקטיב (במחיר אסטרונומי) בתקווה שאולי תבוא המנוחה ליגע
ואז תהיתי אולידווקא על הגב היא תאהב... (כי אני ממש לא מתחברת לקופסא הזו)
או שהיא עוד קטנה אשמח לדעת אם ניתן להשאיל ממשהי יאמו או ארגו לשבוע או אם משהי מעוניינת למכור יד שניה
036022059
אז התגלגל לידינו איזה זיכוי אדיר בחנות ורכשנו בייבי ביורן אקטיב (במחיר אסטרונומי) בתקווה שאולי תבוא המנוחה ליגע
ואז תהיתי אולידווקא על הגב היא תאהב... (כי אני ממש לא מתחברת לקופסא הזו)
או שהיא עוד קטנה אשמח לדעת אם ניתן להשאיל ממשהי יאמו או ארגו לשבוע או אם משהי מעוניינת למכור יד שניה
036022059
-
- הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10
מנשא ילקוט
נדמה לי שגיל 4 חודשים מוקדם מדי לארגו/יאמו - הם דורשים ישיבה יציבה של התינוק.
מנשא ילקוט
פלוני אלמונית,
ארגו מציעים תוספת, שמאפשרת לסחוב תינוקות, שעדיין לא יושבים. אז אולי תחכו עד גיל ישיבה.
ארגו מציעים תוספת, שמאפשרת לסחוב תינוקות, שעדיין לא יושבים. אז אולי תחכו עד גיל ישיבה.
-
- הצטרפות: 09 אוגוסט 2005, 22:38
מנשא ילקוט
נדמה לי שגיל 4 חודשים מוקדם מדי לארגו/יאמו - הם דורשים ישיבה יציבה של התינוק.
תנוחת הנשיאה ביאמו אינה תנוחת ישיבה אלא מצב שבו התינוק (גם בגיל שאינו יושב עדיין) נשען עם גופו אל גוף הנושא כשחלוקת המשקל מתפזרת על כל אזור הישבן, מפרק הירך וחלק מהשוקיים.
מצב ישיבה מוגדר ככזה כאשר עמוד השידרה ניצב במאונך ובאופן עצמאי ללא תמיכה ומשקל פלג הגוף העליון מתרכז בבסיסו התחתון-הישבן, בלבד.
בעקרון היאמו מתאים מרגע שהתינוק מסוגל לחבק עם ירכיו, בפיסוק את גוף הנושא- כלומר, כשהוא נפתח מתנוחתו העוברית שאופיינית לשבועות הראשונים.
בכל מקרה ישנה תמיד האפשרות של נשיאה קדמית לקטנטנים, עד שזה ירגיש יותר מתאים להעביר לנשיאת גב.
תנוחת הנשיאה ביאמו אינה תנוחת ישיבה אלא מצב שבו התינוק (גם בגיל שאינו יושב עדיין) נשען עם גופו אל גוף הנושא כשחלוקת המשקל מתפזרת על כל אזור הישבן, מפרק הירך וחלק מהשוקיים.
מצב ישיבה מוגדר ככזה כאשר עמוד השידרה ניצב במאונך ובאופן עצמאי ללא תמיכה ומשקל פלג הגוף העליון מתרכז בבסיסו התחתון-הישבן, בלבד.
בעקרון היאמו מתאים מרגע שהתינוק מסוגל לחבק עם ירכיו, בפיסוק את גוף הנושא- כלומר, כשהוא נפתח מתנוחתו העוברית שאופיינית לשבועות הראשונים.
בכל מקרה ישנה תמיד האפשרות של נשיאה קדמית לקטנטנים, עד שזה ירגיש יותר מתאים להעביר לנשיאת גב.
-
- הצטרפות: 30 ספטמבר 2006, 18:32
- דף אישי: הדף האישי של מנה_מנה*
מנשא ילקוט
זקוקה לעזרה עם היאמו שלנו. קנינו יד שניה בשמחה גדולה ולא כל כך הולך לנו. לשים אותה מקדימה אין בעיה (אבל זה לא היה הרעיון כי בשביל זה יש לי גם מנשא בד ארוך). מאחורה - לי מאוד נח, לה לא כ"כ וגם היא מתעצבנת הרבה פעמים כשאני שמה אותה שם מההעברה אחורה. אולי יש מישהי עם יאמו שתסכים לפגוש אותי ולעזור?
מנשא ילקוט
מחפשת מנשא ארגו/יאמו יד שניה.
תודה
עדי 052-3845295
תודה
עדי 052-3845295
-
- הצטרפות: 18 מאי 2006, 02:21
- דף אישי: הדף האישי של אמת_וצדק*
מנשא ילקוט
יש מישהו שהתנסה במנשא אימגו? אני שוקלת לקנות אבל אין כאן חוות דעת...
-
מנשא ילקוט
אימגו:
יש בו קצת כיסים ותוספות לחפצים שזה נחמד.
יש בו תוספת של מעיין חיתול עם קליפסים, תוספת שמאפשרת לחבר את התינוק למנשא (ולהיפך) וללבוש את הכל יחד כמו תרמיל.
זה פיצ'ר נחמד מאוד שיכול להקל בלבישה על מי שמפחד להניף ילדים ועל מי שלא מוצא את עצמו באף אחת מהדרכים האחרות להביא תינוק לגב.
חסרונות:
מכרתי אימגו לאבא אחד מוגבל בתנועה. יש לו יד אחת שמתפקדת בצורה מינימלית ורק עם אימגו הוא יכול ללבוש את התינוק שלו לבד.
אמת וצדק : כמו כל מנשא, ממליצה לך למדוד את האימגו עם התינוק שלך ולפני שאת קונה.
יש בו קצת כיסים ותוספות לחפצים שזה נחמד.
יש בו תוספת של מעיין חיתול עם קליפסים, תוספת שמאפשרת לחבר את התינוק למנשא (ולהיפך) וללבוש את הכל יחד כמו תרמיל.
זה פיצ'ר נחמד מאוד שיכול להקל בלבישה על מי שמפחד להניף ילדים ועל מי שלא מוצא את עצמו באף אחת מהדרכים האחרות להביא תינוק לגב.
חסרונות:
- הקליפסים של החיתול מציקים בגב לילדים גדולים (אצלי בת שנתיים התלוננה שכואב לה בגב).
- הסגירה של הכובע היא בסקוטש יחיד קטן מה שקובע אורך אחד לרצועות (חייבים שתהיה אפשרות לכוון את אורך הרצועות. ילדים בגילאים שונים נזקקים לרצועות באורכים שונים).
- רצועת החזה קצרה מדי ובנשיאה קדמית קשה מאוד לסגור אותה מאחור (לאנשים בגודל ממוצע, לא לענקים).
- רצועת המותן לא מתאימה לאנשים גדולים (לא מספיק ארוכה בשבילם)
- הכתפיות לא מתפרקות ולכן אי אפשר להצליב אותן (הצלבה עושה נשיאה קדמית קלה יותר אבל קשה מאוד להצליב לבד מהר ובקלות ולכן בנשיאה קדמית הכי פשוט לסגור את רצועת החזה מאחור. בנוסף, נשיאה קדמית היא קצרת מועד. העיקר הוא הנשיאה האחורית).
מכרתי אימגו לאבא אחד מוגבל בתנועה. יש לו יד אחת שמתפקדת בצורה מינימלית ורק עם אימגו הוא יכול ללבוש את התינוק שלו לבד.
אמת וצדק : כמו כל מנשא, ממליצה לך למדוד את האימגו עם התינוק שלך ולפני שאת קונה.
מנשא ילקוט
איזה מנשא גב מומלץ עבור ילד גדול, כבר לא תינוק- בן שלש. ?
משהו שקל להיכנס פנימה, אולי הוא בעצמו יוכל להיכנס...
משהו שקל להיכנס פנימה, אולי הוא בעצמו יוכל להיכנס...
מנשא ילקוט
כל אחד מהמנשאים בדף הזה יכול להתאים.
יש גם מנשא גב קשיח וגם מנשא מסורתי.
לכל סוג יתרונות וחסרונות משלו.
יש גם מנשא גב קשיח וגם מנשא מסורתי.
לכל סוג יתרונות וחסרונות משלו.
-
מנשא ילקוט
שימו לב, הוספתי השוואה מקיפה של מנשאי הילקוט תוצרת הארץ שם למעלה (בסוף רשימת המנשאים).
מנשא ילקוט
אני עדיין משתמשת בארגו בטיולים לבתי בת השלוש. הוא היה לי יותר טוב מהיאמו כיון שהכתפיות שלו רחבות ומרופדות יותר
מנשא ילקוט
מודה, נהייה קצת מוגזם העיסוק בהשוואות בין יאמו לארגו, ובכל זאת שאלה לי, לארגו יש ריפוד באזור החיבור של הרגל לבד בניגוד ליאמו שהבד יכול לשפשף את העור. יש למשהו הערות בנושא? בנוסף, דיברתי עם המפיצה של הארגו לגבי המנשא הכחול שראיתי באתר של ארגו ויקח לה חודשיים שלושה לספק אותו, יש למישהו מקור אחר שדרכו אפשר לקנות את המנשא?
-
- הצטרפות: 18 אוגוסט 2006, 02:22
- דף אישי: הדף האישי של קצה_הקרחון*
מנשא ילקוט
היום הרגשתי "פריצונת דרך" קטנה עם היאמו (אחרי חודשים של נסיונות לא מוצלחים במיוחד) ובאתי לשתף
לראשונה הרגשתי שהתינוקת (זערורית, בת 11 ח') יושבת טוב ביאמו וכל הגוף שלה צמוד לגב שלי ואין רווח מעצבן, וכל זה בגלל ש:
כשחגורת המותניים יותר נמוכה, יש לי כאילו גב יותר ארוך..
והקפצתי אותה תוך כדי טלטולים עדינים (יש לזה גם פסקול מתאים כמובן, כדי שהיא תצחק ולא תתעצבן),
מה שגרם לטוסיק שלה לרדת ולהתיישב טוב טוב בתוך הבד של המנשא, ולראשונה לא היה בד מיותר מקופל מתחת לטוסיק שלה.
כשטיילנו היא אפילו השעינה עליי את ראשה, בניגוד גמור לזריקות ראש אחורה שהיא נהגה לעשות עד עכשיו.
עכשיו אני אגיד הרבה טפוטפוטפוטפו וחמסהחמסהחמסהחמסה כדי שהנס יקרה שוב גם מחר וגם מחרתיים
עדיין כמובן שכאב לי הגב אחרי זמן לא ארוך של נשיאה ועדיין הרגשתי שהגוף שלי קצת נוטה קדימה ואני לא הולכת בשיא הטבעיות
אבל אלו צרות שאני תולה בי ובגוף שלי - לא במנשא...
לראשונה הרגשתי שהתינוקת (זערורית, בת 11 ח') יושבת טוב ביאמו וכל הגוף שלה צמוד לגב שלי ואין רווח מעצבן, וכל זה בגלל ש:
- שמתי את חגורת המותניים נמוך יותר מהרגיל.
כשחגורת המותניים יותר נמוכה, יש לי כאילו גב יותר ארוך..
- לא התביישתי ואחרי שהכנסתי אותה (בהנפה, שונאת את סיבוב המנשא שמסובב לי את כל החולצות והסוודרים שאני לובשת)
והקפצתי אותה תוך כדי טלטולים עדינים (יש לזה גם פסקול מתאים כמובן, כדי שהיא תצחק ולא תתעצבן),
מה שגרם לטוסיק שלה לרדת ולהתיישב טוב טוב בתוך הבד של המנשא, ולראשונה לא היה בד מיותר מקופל מתחת לטוסיק שלה.
כשטיילנו היא אפילו השעינה עליי את ראשה, בניגוד גמור לזריקות ראש אחורה שהיא נהגה לעשות עד עכשיו.
עכשיו אני אגיד הרבה טפוטפוטפוטפו וחמסהחמסהחמסהחמסה כדי שהנס יקרה שוב גם מחר וגם מחרתיים
עדיין כמובן שכאב לי הגב אחרי זמן לא ארוך של נשיאה ועדיין הרגשתי שהגוף שלי קצת נוטה קדימה ואני לא הולכת בשיא הטבעיות
אבל אלו צרות שאני תולה בי ובגוף שלי - לא במנשא...
-
מנשא ילקוט
האמת היא שזאת כבר הפעם השניה שאני שומעת על פטנט הניעור עם הכובע והוא ממש מוצא חן בעיני...
מקווה שימשיך וישתפר לך @}
מקווה שימשיך וישתפר לך @}
-
מנשא ילקוט
ועדיין הרגשתי שהגוף שלי קצת נוטה קדימה ואני לא הולכת בשיא הטבעיות
את צריכה כל הזמן להזכיר לעצמך שנוח לה שם ושהיא לא נופלת לשום מקום. בסוף תפנימי ותרגישי איך המנשא הופך לעור השני שלך (אומרת מי שאתמול אימנה את הבן זוג עם פריצת דיסק קלה בשטיפת רצפות עם ילדה בת שנה ושבע חודשים על הגב-ללא כל תלונות מהסוחב או מהשובבה, אני אישית די חיה איתה שם והוא רוצה גם לפעמים).
אגב לגבי דרך ההכנסה של הילד למנשא-אני מעולם לא הצלחתי להבין את ההגיון בסיבוב או להצליח לבצע הנפה. הטכניקה שלי היא לשים את המנשא מראש מאחור בעוד אני מעבירה את הילדה מהצד לשק קמח ואז מחזיקה אותה מהטוסיק מכניסה יד אחד אחר כך את השניה, הכובע נשאר למטה בהתאם לחוקי הטבע ומעולם לא עשה צרות. היא מצידה מאוד מאושרת מההיתארגנות הזו וכיום ממש צועקת "דיו! דיו!" לפעמים. ועוד דבר, אם תרווחי טיפה את הרצועות לפני ההכנסה ותהדקי רק לאחר שהילד בפנים הטוסיק ישב בדיוק במקום הראוי לו, בלי קיפולים וצ'יקמוקים.
את צריכה כל הזמן להזכיר לעצמך שנוח לה שם ושהיא לא נופלת לשום מקום. בסוף תפנימי ותרגישי איך המנשא הופך לעור השני שלך (אומרת מי שאתמול אימנה את הבן זוג עם פריצת דיסק קלה בשטיפת רצפות עם ילדה בת שנה ושבע חודשים על הגב-ללא כל תלונות מהסוחב או מהשובבה, אני אישית די חיה איתה שם והוא רוצה גם לפעמים).
אגב לגבי דרך ההכנסה של הילד למנשא-אני מעולם לא הצלחתי להבין את ההגיון בסיבוב או להצליח לבצע הנפה. הטכניקה שלי היא לשים את המנשא מראש מאחור בעוד אני מעבירה את הילדה מהצד לשק קמח ואז מחזיקה אותה מהטוסיק מכניסה יד אחד אחר כך את השניה, הכובע נשאר למטה בהתאם לחוקי הטבע ומעולם לא עשה צרות. היא מצידה מאוד מאושרת מההיתארגנות הזו וכיום ממש צועקת "דיו! דיו!" לפעמים. ועוד דבר, אם תרווחי טיפה את הרצועות לפני ההכנסה ותהדקי רק לאחר שהילד בפנים הטוסיק ישב בדיוק במקום הראוי לו, בלי קיפולים וצ'יקמוקים.
-
- הצטרפות: 18 יוני 2006, 10:59
- דף אישי: הדף האישי של קרן_קיימת*
מנשא ילקוט
מכניסה יד אחד אחר כך את השניה, את מתכוונת שאת מכניסה רגל אחת ואח"כ את השנייה?
-
מנשא ילקוט
מכניסה יד אחד אחר כך את השניה
יד זה יד, רק שלי לא של הילדה, לתוך הלולאות של הכתפיות. זה לא ממש ברור להסברה אני יודעת אבל מאוד ברור כשרואים את זה. אפילו האבא למד לעשות ככה וזה ממש פשוט לו (וכן, הוא גבר...).
יד זה יד, רק שלי לא של הילדה, לתוך הלולאות של הכתפיות. זה לא ממש ברור להסברה אני יודעת אבל מאוד ברור כשרואים את זה. אפילו האבא למד לעשות ככה וזה ממש פשוט לו (וכן, הוא גבר...).
-
- הצטרפות: 30 ספטמבר 2006, 18:32
- דף אישי: הדף האישי של מנה_מנה*
מנשא ילקוט
הפטנט של הכובע אדיר! עד עכשיו סידרתי אותה מחדש כל פעם. עם כובע זה יותר פשוט.
תודה
תודה
מנשא ילקוט
מוכת ירח,
מודה, נהייה קצת מוגזם העיסוק בהשוואות בין יאמו לארגו
בכלל לא, בייחוד כשמכניסים את הקואלה למשוואה.
לקואלה אין ריפוד כפי שתיארת, ומעולם לא נחוותה אצלנו בעיה (תינוקת שמנמנה, ירכיים עסיסיות ביותר).
מודה, נהייה קצת מוגזם העיסוק בהשוואות בין יאמו לארגו
בכלל לא, בייחוד כשמכניסים את הקואלה למשוואה.
לקואלה אין ריפוד כפי שתיארת, ומעולם לא נחוותה אצלנו בעיה (תינוקת שמנמנה, ירכיים עסיסיות ביותר).
-
- הצטרפות: 26 מאי 2007, 14:09
מנשא ילקוט
_החסרונות שאני רואה לארגו לעומת מנשא גב קשיח
שבקיץ הילדים פחות או יותר צמודים לגב של הנושא
וזה הופך את העניין לחם ודביק יותר_
אכן; אבל יש בזה גם יתרון - מרכז הכובד של הילד קרוב יותר לשל הנושא, וזה מקל על הסחיבה
(יש לנו מינשא גב קשיח מצוין שנקנה בחנות ציוד טיולים. כל הרצועות ניתנות לכוונון, מרופדות כראוי, וכו'. הילד יושב לו כנסיך הודי באפיריון. ובמשקלים הכבדים, גיליתי שבנשיאה למשך כמה שעות (קורה בטיול) יותר קל לי לקחת אותו על המותן בתוך אובר-דה-שולדר, כי אז מרכז הכובד שלו מתלכד עם שלי.
כשישב במנשא הגב, היה נשען להנאתו אחורה, וההבדל בין זב לבין כשהתרפק קדימה על עורפי היה מורגש היטב)
(ככל שיותר קשה ממזיעים יותר, לא ככה? P-: )
שבקיץ הילדים פחות או יותר צמודים לגב של הנושא
וזה הופך את העניין לחם ודביק יותר_
אכן; אבל יש בזה גם יתרון - מרכז הכובד של הילד קרוב יותר לשל הנושא, וזה מקל על הסחיבה
(יש לנו מינשא גב קשיח מצוין שנקנה בחנות ציוד טיולים. כל הרצועות ניתנות לכוונון, מרופדות כראוי, וכו'. הילד יושב לו כנסיך הודי באפיריון. ובמשקלים הכבדים, גיליתי שבנשיאה למשך כמה שעות (קורה בטיול) יותר קל לי לקחת אותו על המותן בתוך אובר-דה-שולדר, כי אז מרכז הכובד שלו מתלכד עם שלי.
כשישב במנשא הגב, היה נשען להנאתו אחורה, וההבדל בין זב לבין כשהתרפק קדימה על עורפי היה מורגש היטב)
(ככל שיותר קשה ממזיעים יותר, לא ככה? P-: )
-
מנשא ילקוט
שרון פלד כבר לא מוכרת ארגו.
-
מנשא ילקוט
שרון פלד כבר לא מוכרת ארגו.
וואלה?
ידוע לך אם מישהו אחר מיבא?
וואלה?
-
- הצטרפות: 25 יוני 2007, 22:53
מנשא ילקוט
מישהי יודעת אם יש הגבלה מיוחדת על שימוש במנשא ילקוט (אצלי יאמו) בזמן הריון (הנישא שוקל 11 ק"ג בערך), או שזה כמו הרבה דברים בהריון -- כל עוד את מרגישה שאת יכולה, את יכולה?
-
מנשא ילקוט
אני השתמשתי ביאמו בזמן ההריון כל עוד יכולתי לשאת משאות בלי לחטוף מזה צירים.
פשוט חגרתי מתחת לכרס.
נדמה לי שיש התיחסות לעניין ב"שאלות נפוצות" באתר של יאמו loopi.co.il .
פשוט חגרתי מתחת לכרס.
נדמה לי שיש התיחסות לעניין ב"שאלות נפוצות" באתר של יאמו loopi.co.il .
-
מנשא ילקוט
גמני הלכתי מתחת לבטן למרות שהיתה מה זה נמוכה אני חושבת שזה עניין של הרגל אי אפשר פתאום בחודש שביעי להחליט שאת סוחבת 11 קילו צריך להמשיך ולשאת מההתחלה וכמובן שכשהגוף אומר שלא אז להקשיב לו.
-
- הצטרפות: 25 יוני 2007, 22:53
מנשא ילקוט
אני מקווה שעד שאגיע לחודש שביעי ב"ה הוא כבר ישקול יותר מ 11 קילו, הפשושון (בן שנתיים ורבע עכשיו)...
-
מנשא ילקוט
לא ידוע לי.
אפשר לקנות באתר אינטרנט של ארגו אירופה, אבל עם המשלוח זה יוצא 630 ש"ח
לא ידוע לי.
אפשר לקנות באתר אינטרנט של ארגו אירופה, אבל עם המשלוח זה יוצא 630 ש"ח