מיכל דנקנר
מיכל דנקנר
הי מיכל
אפשר להגיע דרכך אל נעמי גבע לצורך יעוץ?
סליחה על האלמוניות והמון תודות.
אפשר להגיע דרכך אל נעמי גבע לצורך יעוץ?
סליחה על האלמוניות והמון תודות.
-
- הצטרפות: 10 פברואר 2005, 19:54
- דף אישי: הדף האישי של אני_מולי*
מיכל דנקנר
מיכל למה הספקת לכתוב?
-
מיכל דנקנר
מיכל אני אשמח לעזור בהתלבטויות
אני מכירה את הצד האמריקאי היטב היטב מכיוון שפה גדלתי (דרןם קליפורניה)
קשה קשה לעבור לארץ זרה במיוחד עם ילדים
אם יש לכם שאלות פרקטיות (ביטוחים וכד) אשמח לעזור
אני עו"ד (אמריקאי) במקצועי
אני מכירה את הצד האמריקאי היטב היטב מכיוון שפה גדלתי (דרןם קליפורניה)
קשה קשה לעבור לארץ זרה במיוחד עם ילדים
אם יש לכם שאלות פרקטיות (ביטוחים וכד) אשמח לעזור
אני עו"ד (אמריקאי) במקצועי
-
- הצטרפות: 30 אוקטובר 2003, 07:24
- דף אישי: הדף האישי של נילי_לי*
מיכל דנקנר
הי מיכל.
להלן כתובות E-MAIL לקבוצת חינוך ביתי באזור כפי ששלחה לי סוזן:
If you reside in Irvine, I believe you will find a Riverside Group called Riverside Area Home Learners much closer. You might have luck contacting Sandy at [email protected] or Paulette at [email protected]
כמו כן , ניתן למצוא קבוצות חינוך ביתי באזור ארויין דרך הרשמה ב - Yahoo Groups.
מתרגשת איתכם לקראת תקופה של שינויים .
עדי .
להלן כתובות E-MAIL לקבוצת חינוך ביתי באזור כפי ששלחה לי סוזן:
If you reside in Irvine, I believe you will find a Riverside Group called Riverside Area Home Learners much closer. You might have luck contacting Sandy at [email protected] or Paulette at [email protected]
כמו כן , ניתן למצוא קבוצות חינוך ביתי באזור ארויין דרך הרשמה ב - Yahoo Groups.
מתרגשת איתכם לקראת תקופה של שינויים .
עדי .
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
מיכל דנקנר
אני לא אותה מיכל ניר שכתבה עבודה בנוגע למילים של בני הקיבוצים.
מיכל,
זה נשמע מעניין.
את מכירה את העבודה? האם מדובר במלים של ילדים בני-קיבוץ?
אני הדפסתי פעם עבודה אוניברסיטאית (לא של מיכל ניר, של מישהו אחר) בנושא מלים קיבוציות -- מלים שקיבלו בקיבוצים משמעות שונה או נוספת למשמעותן הרגילה. ואז גיליתי שיש גם מלים שהן ספציפיות לא לכל הקיבוצים אלא לחלק מהם או אפילו לקיבוץ בודד. זה מעניין מבחינת תהליך ההתפתחות של דיאלקטים
מיכל,
זה נשמע מעניין.
את מכירה את העבודה? האם מדובר במלים של ילדים בני-קיבוץ?
אני הדפסתי פעם עבודה אוניברסיטאית (לא של מיכל ניר, של מישהו אחר) בנושא מלים קיבוציות -- מלים שקיבלו בקיבוצים משמעות שונה או נוספת למשמעותן הרגילה. ואז גיליתי שיש גם מלים שהן ספציפיות לא לכל הקיבוצים אלא לחלק מהם או אפילו לקיבוץ בודד. זה מעניין מבחינת תהליך ההתפתחות של דיאלקטים
-
- הצטרפות: 05 מרץ 2005, 21:23
מיכל דנקנר
מיכל מה שלומך ? מעניין אם הרגשת שחשבתי עלייך היום. האם אני קוראת נכון בין ובתוך השורות ? אתם נשארים בקליפורניה ??? איך את עם כל ההתמודדויות החדשות והלא פשוטות ??
הפסקת לכתוב וקשה לעקוב אחרייך ולדעת מה שלומך ככה.
אני מקווה שאת מחזיקה מעמד ובטוחה שכבר הספקת לראות אילו אוצרות יש לך קרוב קרוב בתוך ביתך
הפסקת לכתוב וקשה לעקוב אחרייך ולדעת מה שלומך ככה.
אני מקווה שאת מחזיקה מעמד ובטוחה שכבר הספקת לראות אילו אוצרות יש לך קרוב קרוב בתוך ביתך
-
- הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
- דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*
מיכל דנקנר
הי מיכל
שמי אלה ואני חברה של יהודה ודגנית מבית יהושוע כפר נטר. עוד שבועיים אני מגיעה לארה"ב עם כל המשפחה ואשמח להתייעץ איתך, אני במייל: [email protected]
שמי אלה ואני חברה של יהודה ודגנית מבית יהושוע כפר נטר. עוד שבועיים אני מגיעה לארה"ב עם כל המשפחה ואשמח להתייעץ איתך, אני במייל: [email protected]
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2004, 17:46
- דף אישי: הדף האישי של סאן_שיין*
מיכל דנקנר
מיכל שלום. האם עדיין יש לך את המספר טלפון של תופרת השמלות מרמת גן. אשמח מאד לעזרה. תודה
-
מיכל דנקנר
מיכל שלום - היינו בדיוק בוואלי אבל כבר חזרתם לארץ
מקווה שקל יותר
מדןע את לא כותבת יותר?
חג שמח
מקווה שקל יותר
מדןע את לא כותבת יותר?
חג שמח
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2003, 12:01
- דף אישי: הדף האישי של ש_צברי*
מיכל דנקנר
גם אני מעוננינת בפרטים על נעמי [email protected] תודה רבה מראש
-
- הצטרפות: 09 נובמבר 2003, 14:52
- דף אישי: הדף האישי של ענן_בעננים*
מיכל דנקנר
מיכל
שרון סיפרה לי שפגשה אותך וגם שלחה קישור לתמונות הלידה בשידור חי (על מנת שאזהה שמדובר בך ). כרגע אני כולכך מתרגשת מהתמונות שקשה לי לכתוב.
משעשע לחשוב שהיינו כאן כול הזמן הזה ולא ידענו...
נאוה
שרון סיפרה לי שפגשה אותך וגם שלחה קישור לתמונות הלידה בשידור חי (על מנת שאזהה שמדובר בך ). כרגע אני כולכך מתרגשת מהתמונות שקשה לי לכתוב.
משעשע לחשוב שהיינו כאן כול הזמן הזה ולא ידענו...
נאוה
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 11:59
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לשלושה*
מיכל דנקנר
מיכל שלום, שוטטתי באתר ובאחד הדפים כתבת על כך שאמא שלך הקריבה את עצמה בשביל הילדים ובשביל הבעל, כתבת גם שנורא רצית שהיא תצא מהבית, שאלתי היא למה כתבת "הקריבה" האם הרגשת שהיא לא עשתה את זה מרצון אלא מכורח? או שזו ההרגשה שהיא נתנה לכם? אם כן האם זאת הסיבה שרצית שהיא תצא מהבית?
אני שואלת מפני שאני בבית כשהילדים מגיעים ממוסדות החינוך וזה נעשה מבחירה ומכיף שלי, אני לא מרגישה שאני מקריבה שום דבר. אבל מצד שני אני מפחדת שאני משדרת לילדים משהו באופן סמוי, רציתי לדעת מה אמא שלך שדרה לך ואיך? מקווה שלא נכנסת יותר מדי לפרטיות שלך אם כן תודיעי לי, מחכה לתשובה בדף הבית שלי.
אני שואלת מפני שאני בבית כשהילדים מגיעים ממוסדות החינוך וזה נעשה מבחירה ומכיף שלי, אני לא מרגישה שאני מקריבה שום דבר. אבל מצד שני אני מפחדת שאני משדרת לילדים משהו באופן סמוי, רציתי לדעת מה אמא שלך שדרה לך ואיך? מקווה שלא נכנסת יותר מדי לפרטיות שלך אם כן תודיעי לי, מחכה לתשובה בדף הבית שלי.
-
- הצטרפות: 15 ינואר 2003, 12:01
- דף אישי: הדף האישי של ש_צברי*
מיכל דנקנר
מיכל,
קבלתי את הטלפון של נטע מא.יילת אבל כנראה שהוא שגוי. תוכלי בבקשה לשלוח לי בדואר את המספר: [email protected]
תודה רבה רבה מראש
קבלתי את הטלפון של נטע מא.יילת אבל כנראה שהוא שגוי. תוכלי בבקשה לשלוח לי בדואר את המספר: [email protected]
תודה רבה רבה מראש
מיכל דנקנר
שלום מיכל
זאת הפעם הראשונה שאני נכנסת לאתר הזה ושמחתי לראות את מה שכתבת על כאבים באיזור הבטן התחתונה בזמן הביוץ(או כך אני חושבת לפחות)
רציתי לשאול האם לא מאוחר מידי בזמן שחשים את הכאבים לקיים יחסים? הבנתי שבזמן הביוץ עצמו הסיכוי להיכנס להריון קטן.
האמת כמעט כל חודש אני חשה את הכאבים בתקופה שעל פי הספירה מתאימה לזמן הביוץ ואף פעם לא ממש הבנתי מה המשמעות.
עכשיו כשאני מנסה להיכנס להריון אני יותר שמה לב .
אשמח אם תיעצי לי בנושא התיזמון המתאים לקיום היחסים.
והאמת שקצת הסתבכתי עם השיטה של בדיקת ההפרשות (צמיג, לא צמיג קצת מסובך לא?) אז אולי באותה הזדמנות תעזרי לי גם בזה?
תודה תודה תודה
זאת הפעם הראשונה שאני נכנסת לאתר הזה ושמחתי לראות את מה שכתבת על כאבים באיזור הבטן התחתונה בזמן הביוץ(או כך אני חושבת לפחות)
רציתי לשאול האם לא מאוחר מידי בזמן שחשים את הכאבים לקיים יחסים? הבנתי שבזמן הביוץ עצמו הסיכוי להיכנס להריון קטן.
האמת כמעט כל חודש אני חשה את הכאבים בתקופה שעל פי הספירה מתאימה לזמן הביוץ ואף פעם לא ממש הבנתי מה המשמעות.
עכשיו כשאני מנסה להיכנס להריון אני יותר שמה לב .
אשמח אם תיעצי לי בנושא התיזמון המתאים לקיום היחסים.
והאמת שקצת הסתבכתי עם השיטה של בדיקת ההפרשות (צמיג, לא צמיג קצת מסובך לא?) אז אולי באותה הזדמנות תעזרי לי גם בזה?
תודה תודה תודה
-
- הצטרפות: 24 יוני 2002, 12:54
- דף אישי: הדף האישי של מיכל_דנקנר*
מיכל דנקנר
אני חושבת שיש קשר הדוק בין הכאבים הללו לביוץ (אצלי לפחות).
מקורם הוא עד כמה שאני מבינה ביציאת הביצית לדרך מהשחלה לחצוצרה
ועל כן אין זה לדעתי מאוחר מדי.
קיימים כמובן עוד גורמים הקשורים לכניסה להריון (כמו משך הזמן שבו הזרע מתקיים בגוף האישה וכמובן פוריות השותפים ועוד ועוד) אני לא מומחית גדולה (למרות שההצלחות בשטח)
קיראי עוד בדפים רלוונטיים
בהצלחה
מקורם הוא עד כמה שאני מבינה ביציאת הביצית לדרך מהשחלה לחצוצרה
ועל כן אין זה לדעתי מאוחר מדי.
קיימים כמובן עוד גורמים הקשורים לכניסה להריון (כמו משך הזמן שבו הזרע מתקיים בגוף האישה וכמובן פוריות השותפים ועוד ועוד) אני לא מומחית גדולה (למרות שההצלחות בשטח)
קיראי עוד בדפים רלוונטיים
בהצלחה
מיכל דנקנר
מיכל את גדולה!
אני מנסה כבר די הרבה זמן להיכנס להריון.
אבל בפעם הראשונה שביצעתי את זה (עם הכאבים כמו שסיפרת) זה הצליח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני בטוחה שגם לאלוהים יש חלק בזה.
אבל רב תודות בכל מקרה.
אני מנסה כבר די הרבה זמן להיכנס להריון.
אבל בפעם הראשונה שביצעתי את זה (עם הכאבים כמו שסיפרת) זה הצליח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני בטוחה שגם לאלוהים יש חלק בזה.
אבל רב תודות בכל מקרה.
-
מיכל דנקנר
אוש
לא אני גדולה כי אם את...
האמת שאת הידע הזה יש לנצור היטב בזיכרון
ובבוא העת להעביר אותו לדור הבא (בנותינו)
פעם הגעתי לרופא נשים עם הכאבים האלה והוא ממש לא ידע על מה אני מדברת.
דרך צלחה והרבה מזל
לא אני גדולה כי אם את...
האמת שאת הידע הזה יש לנצור היטב בזיכרון
ובבוא העת להעביר אותו לדור הבא (בנותינו)
דרך צלחה והרבה מזל
מיכל דנקנר
_אני מנסה כבר די הרבה זמן להיכנס להריון.
אבל בפעם הראשונה שביצעתי את זה (עם הכאבים כמו שסיפרת) זה הצליח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!_
איזה יופי!!
<אמא שמחה על התכונה המכוערת שלה לחטט בדפי זרים>
_שאת הידע הזה יש לנצור היטב בזיכרון
ובבוא העת להעביר אותו לדור הבא (בנותינו)_
פפפפפ...! מכעיס ופוקח עיניים.
אבל בפעם הראשונה שביצעתי את זה (עם הכאבים כמו שסיפרת) זה הצליח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!_
איזה יופי!!
<אמא שמחה על התכונה המכוערת שלה לחטט בדפי זרים>
_שאת הידע הזה יש לנצור היטב בזיכרון
ובבוא העת להעביר אותו לדור הבא (בנותינו)_
פפפפפ...! מכעיס ופוקח עיניים.
-
מיכל דנקנר
שלחתי לך אימייל עם מספר הטלפון שלי
-
- הצטרפות: 08 יולי 2005, 14:09
מיכל דנקנר
הי מיכל!
איך אוכל לחדש/ליצור איתך קשר?
בהנחה שאת אותה מיכל שהכרתי פעם,בת"א... אם לאו- אשמח בכל מקרה לשוחח-נראה לי שאוכל ללמוד מנסיונך לטובת אחד מילדי,שנמצא בשלבי אבחון ואיני שקטה לגבי אופי האיבחון בו בחרתי.
איך אוכל לחדש/ליצור איתך קשר?
בהנחה שאת אותה מיכל שהכרתי פעם,בת"א... אם לאו- אשמח בכל מקרה לשוחח-נראה לי שאוכל ללמוד מנסיונך לטובת אחד מילדי,שנמצא בשלבי אבחון ואיני שקטה לגבי אופי האיבחון בו בחרתי.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מיכל דנקנר
שלום מיכל
נכנסתי לדף בעקבות משהו שכתבת על כך שנעמי עזרה לכם בבעיות זוגיות
הבנתי שכבר הרבה עשו כך לפני..
אשמח אם תשלחי גם לי את הפרטים שלה למייל
doontz @ hotmail קום
תודה!
נכנסתי לדף בעקבות משהו שכתבת על כך שנעמי עזרה לכם בבעיות זוגיות
הבנתי שכבר הרבה עשו כך לפני..
אשמח אם תשלחי גם לי את הפרטים שלה למייל
doontz @ hotmail קום
תודה!
-
מיכל דנקנר
הי תהילה כתבתי לך בדף הבית שלך
מיכל דנקנר
שלום מיכל
גם אני רוצה את מספר הטלפון ואימייל של נעמי גבע לצורך ייעוץ זוגי. אשמח אם תוכלי להעביר לי פרטים לאימייל שלי: naama sp@hotmail.com תודה רבה.
נעמה.
גם אני רוצה את מספר הטלפון ואימייל של נעמי גבע לצורך ייעוץ זוגי. אשמח אם תוכלי להעביר לי פרטים לאימייל שלי: naama sp@hotmail.com תודה רבה.
נעמה.
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
מיכל דנקנר
הי מיכל,
פנו אליך ב - מיכל ודני דנקנר. ראית?
את רוצה אולי לעשות העברה אוטומטית מאחד לשני?
(וגם- אני קצת מרגישה לא נוח עם הדף על משרד החינוך. (להט) הויכוח שלי הוא על התיאוריה, מובן שכל אחד עושה מה שמתאים אישית לו ולמשפחתו )
פנו אליך ב - מיכל ודני דנקנר. ראית?
את רוצה אולי לעשות העברה אוטומטית מאחד לשני?
(וגם- אני קצת מרגישה לא נוח עם הדף על משרד החינוך. (להט) הויכוח שלי הוא על התיאוריה, מובן שכל אחד עושה מה שמתאים אישית לו ולמשפחתו )
מיכל דנקנר
לי מתחשק להגיד לו ולאמא העשירה שלו שהוא בבית ספר ואחותו בגן כי להורים שלו אין חשק לטפל בהם ויש להם המון כסף להחזיק מטפלת עד הערב.
אץ בטח יודעת את זה, אבל דגדג לי באצבעות להגיד, שהרבה ילדים יודעים את הדברים האלה יותר טוב מכל אחד אחר. הרי אחרת הם לא היו אומרים כלום להורים שלהם ולא מחפשים תשובות קלות. עמוק בפנים, הם יודעים. ואולי, את בעצם עוד עושה להם (לילדים של השכנים שלכם) נזק, כי את מראה להם שאפשר להיות הורים במשרה מלאה, להיות עם הילדים, להיות, ואין חוק / הכרח אמיתי להשאיר אותם (לנטוש?) בידי מטפלת / ביה"ס וכו'. שזו בעצם הבחירה שההורים שלהם עושים. ושיש הורים שבוחרים אחרת. ואז ההורים שלהם צריכים למצוא תירוצים כדי להגן על עצמם...
טוב, הבנת כבר למה התכוונתי. סתם הרהורים, מדכאים משהו, על הבוקר.
אץ בטח יודעת את זה, אבל דגדג לי באצבעות להגיד, שהרבה ילדים יודעים את הדברים האלה יותר טוב מכל אחד אחר. הרי אחרת הם לא היו אומרים כלום להורים שלהם ולא מחפשים תשובות קלות. עמוק בפנים, הם יודעים. ואולי, את בעצם עוד עושה להם (לילדים של השכנים שלכם) נזק, כי את מראה להם שאפשר להיות הורים במשרה מלאה, להיות עם הילדים, להיות, ואין חוק / הכרח אמיתי להשאיר אותם (לנטוש?) בידי מטפלת / ביה"ס וכו'. שזו בעצם הבחירה שההורים שלהם עושים. ושיש הורים שבוחרים אחרת. ואז ההורים שלהם צריכים למצוא תירוצים כדי להגן על עצמם...
טוב, הבנת כבר למה התכוונתי. סתם הרהורים, מדכאים משהו, על הבוקר.
-
- הצטרפות: 10 פברואר 2005, 14:09
- דף אישי: הדף האישי של לילך_מ*
מיכל דנקנר
היי מיכל
שמי לילך, כותבת פה לפעמים תחת לילך מ. דיברתי עם יונת בסופה"ש והיא אמרה לי שכדאי לשאול אותך לגבי מחקר שאני עושה. עוד פרטים עליו פתחתי תחת הכותרת מחקר על חינוך ביתי .
אני מאוד אשמח אם תסכימו לקחת חלק, וגם לספר לך קצת יותר במה מדובר.
אני בטלפון 0524579241
או בדף בית שלי
תודה ולילה טוב
שמי לילך, כותבת פה לפעמים תחת לילך מ. דיברתי עם יונת בסופה"ש והיא אמרה לי שכדאי לשאול אותך לגבי מחקר שאני עושה. עוד פרטים עליו פתחתי תחת הכותרת מחקר על חינוך ביתי .
אני מאוד אשמח אם תסכימו לקחת חלק, וגם לספר לך קצת יותר במה מדובר.
אני בטלפון 0524579241
או בדף בית שלי
תודה ולילה טוב
מיכל דנקנר
שלום מיכל ,
ראיתי בדף יעוץ זוגי שאת ממליצה על טיפול זוגי אצל מטפלת בשם נעמי גבע.
אני מאוד אשמח לקבל פרטים ב:
[email protected]
המון תודה
חג שמח ושנה טובה
עינת
אני מאוד אשמח לקבל פרטים ב:
[email protected]
המון תודה
חג שמח ושנה טובה
עינת
-
- הצטרפות: 10 פברואר 2005, 14:09
- דף אישי: הדף האישי של לילך_מ*
מיכל דנקנר
היי מיכל
מצאתי את הטלפונים שלך (על שם בן זוגך) אבל אתם אף פעם לא עונים.... (בהנחה שאלו המספרים הנכונים)
אשמח אם תוכלי בבקשה ליצור איתי קשר
ב 0524579241 ואז אתן גם מספר קווי (החשאיות סביב מספרי הטלפון גורמת לי להסיק שלא בטוח לרשום אותם פה....)
תודה רבה
מצאתי את הטלפונים שלך (על שם בן זוגך) אבל אתם אף פעם לא עונים.... (בהנחה שאלו המספרים הנכונים)
אשמח אם תוכלי בבקשה ליצור איתי קשר
ב 0524579241 ואז אתן גם מספר קווי (החשאיות סביב מספרי הטלפון גורמת לי להסיק שלא בטוח לרשום אותם פה....)
תודה רבה
-
- הצטרפות: 18 אוגוסט 2002, 10:46
- דף אישי: הדף האישי של רותי_קליין*
מיכל דנקנר
הי מיכל. יכול להיות שכבר שלחת לי את הטלפון שלך ושאיבדתי, בכל מקרה אני מבולבלת למדי מאז המעבר...
אנחנו מחפשים חברים ומפגשי גדולים, אז אני אשמח אם תכתבי לי [email protected]
אנחנו מחפשים חברים ומפגשי גדולים, אז אני אשמח אם תכתבי לי [email protected]
-
- הצטרפות: 23 אפריל 2003, 21:52
- דף אישי: הדף האישי של בתנועה_מתמדת*
מיכל דנקנר
סתם סקרנית לדעת להיכן נעלמה שאלתי אלייך כאן לגבי פרטיה של "יועצת סגנון אישי" שנעזרת בה, כפי שכתבת בדף סידור ארון הבגדים.
העלמות השאלה בלי כל תגובה מצדך משאירה אותי תוהה אם זה נמחק בכוונה או בטעות. אם בכוונה אז אין בעייה, אבל לפחות שאדע. תודה.@}
העלמות השאלה בלי כל תגובה מצדך משאירה אותי תוהה אם זה נמחק בכוונה או בטעות. אם בכוונה אז אין בעייה, אבל לפחות שאדע. תודה.@}
-
מיכל דנקנר
מיכל האם חזרתם לקליפורניה? אני וביתי באות לבקר אז חשבתי אם הינכם שם נוכל להפגש
מיכל דנקנר
הי מיכל שמי מירי והדו"ל שלי הוא:
[email protected]
אשמח אים תכתבי לי אני רוצה לשאול המון שאלות שקשורות בתיקשורת בכדי שאוכל לעזור לבני יש לו המון מן הסיפטומים שהושכרו בפורומים שלך
תודה מראש מירי
[email protected]
אשמח אים תכתבי לי אני רוצה לשאול המון שאלות שקשורות בתיקשורת בכדי שאוכל לעזור לבני יש לו המון מן הסיפטומים שהושכרו בפורומים שלך
תודה מראש מירי
-
- הצטרפות: 27 יוני 2002, 21:36
- דף אישי: הדף האישי של רוני_דנקנר*
מיכל דנקנר
אמא מגרד לי באצבה
-
- הצטרפות: 13 פברואר 2006, 19:44
מיכל דנקנר
תודה על העזרה והתמיכה. בנתיים אין שיפור, אבל נהנים מהמשחק.
-
- הצטרפות: 18 דצמבר 2003, 00:53
- דף אישי: הדף האישי של יוני_א*
מיכל דנקנר
אנא הסתכלי בדף עזרה תודה
מיכל דנקנר
המשפחה שלנו בהרכב מלא נהנתה לראות את הפנים שמאחורי ההתגיסות ביום העיון בשנה שעברה. הייתם מקסימים ויפים כלכם.
תודה. שוב.
תודה. שוב.
-
מיכל דנקנר
[-:
-
- הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
- דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*
מיכל דנקנר
לא היינו, אבל תודה על ההתעניינות. למה שאלת על תאריך הלידה ? אני מציינת את העברי
כ"ג אב (ואפשר למחוק אחר כך..).
סקרנת אותי.
שבוע טוב
כ"ג אב (ואפשר למחוק אחר כך..).
סקרנת אותי.
שבוע טוב
-
מיכל דנקנר
מיכל, איפה אתם מתגוררים? (משום מה חשבתי שאתם לא בארץ כרגע)
נאוה
נאוה
-
מיכל דנקנר
שלומי מצויין, ילדתי לפני 5 שבועות (שוב אצל אילנה). בת (שניה)
היה טוב (וטוב שהיה)
הורי בהחלט בתל-מונד. אקבל את הצעתך ואנסה לפגוש בזיו פנייך מתישהו.
ממה שראיתי ב"תקשורת" עושה רושם שבמהותך לא השתנית הרבה ממה שאני זוכרת- עם אותו ברק בעיניים (או אולי אפילו יותר סוער וממוקד?). מחמם את הלב לראות !
היה טוב (וטוב שהיה)
הורי בהחלט בתל-מונד. אקבל את הצעתך ואנסה לפגוש בזיו פנייך מתישהו.
ממה שראיתי ב"תקשורת" עושה רושם שבמהותך לא השתנית הרבה ממה שאני זוכרת- עם אותו ברק בעיניים (או אולי אפילו יותר סוער וממוקד?). מחמם את הלב לראות !
-
מיכל דנקנר
אוופס... איזה אגוצנטרית אני !!!
גלעד נולד ממש ביום שני, טו' בשבט, אבל היה כבר אחרי השקיעה... ככה שהוא ב- טז' שבט. מספיק קרוב, לא ??
גלעד נולד ממש ביום שני, טו' בשבט, אבל היה כבר אחרי השקיעה... ככה שהוא ב- טז' שבט. מספיק קרוב, לא ??
-
מיכל דנקנר
אילנה לא מוכנה לילד בכאלה מרחקים מבית חולים (ואני בהחלט מבינה למה). הפעם , כמו בלידה הקודמת, הגענו אליה לצימר.
אני מניחה שאותך היא יילדה בבית?
לגבי נסיעות למרחקים - קצת על החיים כאן: אנחנו גרים כ- 50 דק' נסיעה מבאר-שבע, ירוחם, או שדה בוקר (הציווליזציות הקרובות מבחינתנו.... ), כך שכול נסיעה "קצרה"
היא נ ס י ע ה. למזלנו הבנות שלנו אוהבות לנסוע (אולי מבינות באיזה חוש תינוקי ישר מהתחלה שמדובר כאן בברירת מחדל...).
אני מניחה שאותך היא יילדה בבית?
לגבי נסיעות למרחקים - קצת על החיים כאן: אנחנו גרים כ- 50 דק' נסיעה מבאר-שבע, ירוחם, או שדה בוקר (הציווליזציות הקרובות מבחינתנו.... ), כך שכול נסיעה "קצרה"
היא נ ס י ע ה. למזלנו הבנות שלנו אוהבות לנסוע (אולי מבינות באיזה חוש תינוקי ישר מהתחלה שמדובר כאן בברירת מחדל...).
מיכל דנקנר
ענן, עכשיו אני מבינה למה לא הספקתם לשים את הקניות בבית לפני שנסעתם לאילנה...
לא היה לי מושג לגבי המרחקים
לא היה לי מושג לגבי המרחקים
מיכל דנקנר
_שלום מיכל ,
אני מאוד אשמח לקבל פרטים ב:_
גמאני גם אני ב:
[email protected]
אני מאוד אשמח לקבל פרטים ב:_
גמאני גם אני ב:
[email protected]
מיכל דנקנר
הי מיכל. אנחנו מתכוונים להתחיל הומאופתיה ואני די חרדה. קראתי פה באתר שהשתמשתם בהומאופתיה. האם הפסקתם?
-
- הצטרפות: 10 נובמבר 2001, 08:15
- דף אישי: הדף האישי של תבשיל_קדרה*
מיכל דנקנר
נו נו... (על ההאשמות)
בדיוק קראתי את "פרחים לגברת האריס". אני לא אגלה לך מה הקשר למה שכתבת לי, כדי לא לקלקל לך
מיכל דנקנר
הי מיכל שכחתי להשאיר לך את כתובת המייל שלי. מאוד אשמח אם תוכלי לענות לי (שאלה מה 05.06. 2006)
תודה. שירית
[email protected]
תודה. שירית
[email protected]
-
מיכל דנקנר
הי שירית,
טיפול הומאופאתי עזר לנו מאד. אבל...
יש להשאיר את האצבע על הדופק למקרה של החמרה ולא לחכות עד שזה יגיע לציפצופים (אם מדובר באסתמה)
מלבד זאת, אנחנו טיפלנו באיי פק (IPEC) בסופו של דבר וזה מה שפתר לנו את הבעיה מהשורש.
טיפול הומאופאתי עזר לנו מאד. אבל...
יש להשאיר את האצבע על הדופק למקרה של החמרה ולא לחכות עד שזה יגיע לציפצופים (אם מדובר באסתמה)
מלבד זאת, אנחנו טיפלנו באיי פק (IPEC) בסופו של דבר וזה מה שפתר לנו את הבעיה מהשורש.
מיכל דנקנר
הי מיכל
יש מישהו שאת ממליצה עליו בשיטת ה I PEC ? והאם ההומאופתיה כבר לא עזרה כשהיתה החמרה?
יש מישהו שאת ממליצה עליו בשיטת ה I PEC ? והאם ההומאופתיה כבר לא עזרה כשהיתה החמרה?
-
מיכל דנקנר
- אני טיפלתי אצל עדי שאנן ברמת אביב. יקר מאד. אפשר למצוא מטפלים טובים מאד במחירים טובים.
- כן, כשהיתה החמרה רבה לנו לא עזרה ההומאופתיה. כל מקרה לגופו
-
- הצטרפות: 09 אוקטובר 2006, 11:32
- דף אישי: הדף האישי של חנה_לה*
מיכל דנקנר
שלום
יהלי הבן הגדול שלי בן 6 ועדיין מאוד קשה להבין אותו יש אותיות שהוא לא יודע גם כאלה שהוא יודע ולא תמיד משתמש תלוי איפה הם במילה.
יהלי נמצא בטיפול אצל קלינאית וגם בטומטיס וכמובן שיש כל הזמן התקדמות אנחנו מגדלים את ילדינו בבית והקלינאית וכל מיני אנשי מקצוע אחרים
אומרים שאנחנו עושים ליהלי עוול שהוא לא נמצא בחינוך מיוחד רוצה לשמוע את דעתך בבקשה.
יהלי הבן הגדול שלי בן 6 ועדיין מאוד קשה להבין אותו יש אותיות שהוא לא יודע גם כאלה שהוא יודע ולא תמיד משתמש תלוי איפה הם במילה.
יהלי נמצא בטיפול אצל קלינאית וגם בטומטיס וכמובן שיש כל הזמן התקדמות אנחנו מגדלים את ילדינו בבית והקלינאית וכל מיני אנשי מקצוע אחרים
אומרים שאנחנו עושים ליהלי עוול שהוא לא נמצא בחינוך מיוחד רוצה לשמוע את דעתך בבקשה.
מיכל דנקנר
שלום מיכל
קראתי בדף יום העיון 2006 את שכתבת על ספריו של צבי לם לגבי "עיצוב" אישיותי שהמערכת (בתי הספר) עושים לבני הנוער כך שהם בעצם מאבדים את עצמם או יותר נכון פחות נאמנים לעצמם.
ראיתי שלצבי לם יש מספר לא מבוטל של ספרים. אודה לך אם תוכלי לכוון אותי לאיזה מהם עלי לפנות כדי לקרוא בנושא שלעיל. אנחנו משפחה שנמצאת בתהליך הוצאת שני ילדים מבית ספר לחינוך ביתי עם המון שאלות .....
ברור לי שהתשובות נמצאות אצלנו, בתוכנו, וזקוקים לשיקופים מבחוץ שיסייעו בקילוף המעטפת החיצונית שהתהוותה לה במשך השנים.......
תודה ויום נפלא.
אילת
קראתי בדף יום העיון 2006 את שכתבת על ספריו של צבי לם לגבי "עיצוב" אישיותי שהמערכת (בתי הספר) עושים לבני הנוער כך שהם בעצם מאבדים את עצמם או יותר נכון פחות נאמנים לעצמם.
ראיתי שלצבי לם יש מספר לא מבוטל של ספרים. אודה לך אם תוכלי לכוון אותי לאיזה מהם עלי לפנות כדי לקרוא בנושא שלעיל. אנחנו משפחה שנמצאת בתהליך הוצאת שני ילדים מבית ספר לחינוך ביתי עם המון שאלות .....
ברור לי שהתשובות נמצאות אצלנו, בתוכנו, וזקוקים לשיקופים מבחוץ שיסייעו בקילוף המעטפת החיצונית שהתהוותה לה במשך השנים.......
תודה ויום נפלא.
אילת
-
- הצטרפות: 28 ספטמבר 2007, 00:12
מיכל דנקנר
מיכלל?!
תעזרי לי יש לי תולעים ואני לא יוודעת מה לעשות?!..
תעזרי לי יש לי תולעים ואני לא יוודעת מה לעשות?!..
מיכל דנקנר
כנסי לדף ילד בית הולך לגן
יש שם עצות לטיפול.
יש שם עצות לטיפול.
-
מיכל דנקנר
מה את כאן ??? לא שמעתי ממך כל-כך הרבה זמן... מה שלומכם ??
-
מיכל דנקנר
כיף לשמוע ממך ! אני לא מגיעה לכנס, נראה לי שמבחינת המקצוע אני בצעד אל-חזור... תהני
מיכל דנקנר
הי מיכל,
לא אמרתי לך שלום, לצערי הלכתי לפני סוף המעגל הנהדר שלך
היה לי כייף לראות אותך ולשמוע אותך
לומדת ממך
לימור
לא אמרתי לך שלום, לצערי הלכתי לפני סוף המעגל הנהדר שלך
היה לי כייף לראות אותך ולשמוע אותך
לומדת ממך
לימור
-
- הצטרפות: 27 נובמבר 2006, 02:52
- דף אישי: הדף האישי של עשב_השדה*
מיכל דנקנר
היי מיכל
תהיתי אם את אותה מיכל שהכרתי בתל אביב לפני למעלה מעשור,
אם כן אז ילדינו למדו יחד בפתוח ביפו,
אני אמא של סתיו,שהיום הוא בן 18 +,
אם זו את אשמח לחדש קשר
את יכולה לכתוב לי בדף
תהיתי אם את אותה מיכל שהכרתי בתל אביב לפני למעלה מעשור,
אם כן אז ילדינו למדו יחד בפתוח ביפו,
אני אמא של סתיו,שהיום הוא בן 18 +,
אם זו את אשמח לחדש קשר
את יכולה לכתוב לי בדף
-
- הצטרפות: 11 ספטמבר 2005, 08:12
- דף אישי: הדף האישי של יו_יו_בקנדה*
מיכל דנקנר
בוקר טוב,
אשמח לשמוע פרטים על המזרון!
מה גודלו המדוייק?
בן כמה הוא?
תודה ושנה טובה.
אשמח לשמוע פרטים על המזרון!
מה גודלו המדוייק?
בן כמה הוא?
תודה ושנה טובה.
-
מיכל דנקנר
הי המזרן בגודל של 210 על 185 וגם המיטה.
מאד מאד נהנו ממנו. שימי לב שהוא אמנם רך אבל נפלא
מאד מאד נהנו ממנו. שימי לב שהוא אמנם רך אבל נפלא
-
מיכל דנקנר
הי מיכל, אנחנו לא מכירות אבל הייתי במעגל שלך ביומיון וכרגע החלטתי שאת תהיי הכתובת שלי באתר לקשיי הנוכחיים אז אני מאוד מקווה שתשוטטי כאן בקרוב.
אז ככה,
לביתי מלאו שלוש בספטמבר זה, ובו זמנית גם התחילה לפקוד את הגן לראשונה בחייה. זאת לאחר חודשים רבים בהם ביקשה ללכת לגן ועד עכשו הייתה בבית איתי ועם אחותה בת ה9 חודשים. אמנם אין לנו איזו משנה סדורה בקשר לאיך היינו רואים את המשך חינוך בנותינו, אך החינוך הביתי קורץ. בכל זאת רצינו להתנסות בגן מכל מיני סיבות, ביניהן הקושי האדיר שבגידול שתי הילדות בבית. כחודש שלם היא הייתה בגן בליוויינו, ולהפתעתי גיליתי ילדה שונה לחלוטין מזו שהכרכתי. במקום ילדה חברותית ופתוחה יש לי עכשו ילדה שנצמדת אליי ולא רוצה לדבר עם אף אחד בגן, מטפלות וילדים כאחד. היא נהייתה גם אובר רגישה מחוץ לקותלי הגן. אנחנו (אני ואביה) לעומת זאת התחלנו ממש לחבב את הגן הרבה יותר ממה שחשבנו בהתחלה, בעיקר בגלל שהילדים בגן שלנו ממש זהב, הרבה יותר מילדי החינוך הביתי שאיתם התרועענו עד כה. אנחנו גרים בקיבוץ ומאוד חבל לי שהיא, שכל כך כמהה לחברות, אין לה קשר עם בנות גילה מכאן ונראה לי שיכולה להיות לה בגן הנאה גדולה ברגע שתיפתח אל קבוצת הילדים. כאמור, עד עכשו היינו איתה והוחלט שממחר היא תיאלץ להתמודד לבדה.
שאלתי:
אני זוכרת שסיפרת שבתחילת דרככם גם אתם חשבתם שגיל 3 הוא גיל מוצלח לשלוח לגן אבל הנסיון לא עלה יפה. את יכולה להסביר מה בדיוק גרם לך להרגיש שזה לא יילך? אני פוחדת שאם נוותר עכשו אנחנו לא עוזרים לה לעבור מסוכה שבצידה השני ייתכן רווח ענק עבורה. איך יודעים?
אז ככה,
לביתי מלאו שלוש בספטמבר זה, ובו זמנית גם התחילה לפקוד את הגן לראשונה בחייה. זאת לאחר חודשים רבים בהם ביקשה ללכת לגן ועד עכשו הייתה בבית איתי ועם אחותה בת ה9 חודשים. אמנם אין לנו איזו משנה סדורה בקשר לאיך היינו רואים את המשך חינוך בנותינו, אך החינוך הביתי קורץ. בכל זאת רצינו להתנסות בגן מכל מיני סיבות, ביניהן הקושי האדיר שבגידול שתי הילדות בבית. כחודש שלם היא הייתה בגן בליוויינו, ולהפתעתי גיליתי ילדה שונה לחלוטין מזו שהכרכתי. במקום ילדה חברותית ופתוחה יש לי עכשו ילדה שנצמדת אליי ולא רוצה לדבר עם אף אחד בגן, מטפלות וילדים כאחד. היא נהייתה גם אובר רגישה מחוץ לקותלי הגן. אנחנו (אני ואביה) לעומת זאת התחלנו ממש לחבב את הגן הרבה יותר ממה שחשבנו בהתחלה, בעיקר בגלל שהילדים בגן שלנו ממש זהב, הרבה יותר מילדי החינוך הביתי שאיתם התרועענו עד כה. אנחנו גרים בקיבוץ ומאוד חבל לי שהיא, שכל כך כמהה לחברות, אין לה קשר עם בנות גילה מכאן ונראה לי שיכולה להיות לה בגן הנאה גדולה ברגע שתיפתח אל קבוצת הילדים. כאמור, עד עכשו היינו איתה והוחלט שממחר היא תיאלץ להתמודד לבדה.
שאלתי:
אני זוכרת שסיפרת שבתחילת דרככם גם אתם חשבתם שגיל 3 הוא גיל מוצלח לשלוח לגן אבל הנסיון לא עלה יפה. את יכולה להסביר מה בדיוק גרם לך להרגיש שזה לא יילך? אני פוחדת שאם נוותר עכשו אנחנו לא עוזרים לה לעבור מסוכה שבצידה השני ייתכן רווח ענק עבורה. איך יודעים?
-
מיכל דנקנר
מזמן לא שמעתי אותך..
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
מיכל דנקנר
היי מיכל, את גם מיכל ניר? קיבלתי עלייך המלצה, ובגוגל הגעתי עלייך, אנסה לתפוס אותך אחרי החג
מיכל דנקנר
במסגרת התלבטויות ומחקר, שלחו אלי את הכתבה הזו,
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 02,00.html
כיף להיזכר איזה דרך והתקדמות עברנו כחברה בתחום, וכמה השאלות בכתבה נראות כ"כ מיותרות, מביכות ומובנות היום לכל איש חינוך .
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 02,00.html
כיף להיזכר איזה דרך והתקדמות עברנו כחברה בתחום, וכמה השאלות בכתבה נראות כ"כ מיותרות, מביכות ומובנות היום לכל איש חינוך .