מיטל מ

ציפ_ציף*
הצטרפות: 05 מרץ 2006, 14:45

מיטל מ

שליחה על ידי ציפ_ציף* »

לעבור את החג-היה נהדר,רק שעבר מהר מידי...
לחזור לשגרה-אוי,לא מסוגלת לחשוב על זה...מחר זה מגיע.
<בעיקר תפילות אני מניחה...:-)>
אמא_חדשה*
הצטרפות: 21 אוגוסט 2003, 17:49

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אוי שלא תביני לא נכון. קבעתי עם מנקה וכשהגעתי לפה גיליתי שהיא הבריזה, זה היה יום חמישי, ויום שישי כבר הובלה, אין הרבה ברירות אז מנקים לבד. אבל אין מצב שאני עושה את זה שוב.
עדיין לא גירדתי את הרובה במקלחת כמו שצריך, לא הורדתי כתמי צבע קטנים על הריצפה... פשוט הייתי הרוגה באותו יום. ועכשיו ביחד איתו זה בלתי אפשרי.

כן הם מוזרים כאלו, גם הבית שלנו עמד נטוש , עד שהבן עשה מעשה ופירסם באינטרנט. כשבאנו לסגור, אז האבא עוד אומר לנו אני רציתי על הבית 1,800 שקל אבל הבן החליט אז שיהיה... ואסי אמר לו שהוא חי בסרט שמישהו היה לוקח בית כזה במחיר כזה. בקושי שכנענו אותו להוציא מפה מכולה שלמה של ג'אנק.
הם מתעסקים בלולים, מלאים באדמות ונחלות, וכלום לא לחוץ להם. זה מדהים אני מסתכלת על השכנים שלי, כולם כל היום בבית, בגינות, אבטיח, שש בש..
מה אף אחד לא עובד? איזה שאנטי!

בטח אחרי שנגור פה כמה חודשים נפצח את הסוד.

אני לא יודעת בקשר לבית של אברהם הכי טוב שתתקשרי ותשאלי על איזה קומה מדובר...

את יודעת כמה שאני מגלגלת יותר בראש את ההתרשמות שלי מהפעוטון (הגננת קוראת לו משפחתון) , ומשווה לאלו שראיתי בקריות, ולאחד שבו ביליתי יומיים שלמים. אני זוכרת שבקריות ישבתי שם ביום הראשון, והיו כל כך הרבה דברים שלא מצאו חן בעיני... פקודות, טון דיבור, רעש וצעקות של ילדים, אלימות, מוזיקה רועשת, צפיפות שלא תאמן. ממש חזרתי הביתה בחרדה...
ופה בגלל שזה מעין משפחתון אז אין מסגרת נוקשה (לחיוב ולשלילה), יותר זורמים עם הילדים. היום כשבאתי אז חלק רצו לישכב על הספות הקטנות וחלק שיחקו. לא נראה כאילו הגננת מנחה אותם כל הזמן. כששתי בנות רבו על בובה היא ניגשה בעדינות והסיטה את תשומת לבה של ילדה אחת לבובה אחרת וזה עבד.
מאוד אהבתי שכשבאנו ואילי ישר התחפר בי, היא לקחה מרחק וביקשה מהסייעת והילדים לתת לו להסתכל ולהיתקרב לבד. והסבירה שהוא מתבייש.
אני שונאת כשאנשים מנסים בכוח לגעת בו, לשחק איתו, לדבר אליו כשהוא מסתובב וכאלו...
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אופפפ, ילדים, הריונות, בעלים כמה הקרבות

:-D אכן, דורש סיגריה! אני לא מוותרת על האחת היומית שלי ...

זה מה שלא ברור לי עדין על טבעון, רק שכאן יושבים בבתי קפה שעולה בהם 100 שח' הפוך קטן. מתי כבר יסבירו לי איך עושים את זה?

תסבירי גם לי!

יאללה תבואו כבר! האחרי צהוריימים פשוט דורשים כבר דשא וכדורגל.

|עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ| |עץ|
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

נו ענה לכם?

אצלנו זרחה השמש אחרי לילה מטורף.. איזה רעמים! לא יכלתי לישון...

היינו בפעוטון... איזה שעתיים, מהריתמיקה אילי לא התלהב... או לא הבין את הרעיון להשתתף. הוא יותר בקטע של לשחק לבד, ולחקור את הגן. לפחות הגננת מבינה. שיחק קצת עם הילדים, אכל ארוחת בוקר ביחד עם כולם. אבל כול הזמן בדק איפה אני...
זה תהליך.

אתמול פיספסתי שיעור סטטיסטיקה, פשוט שכחתי, מזל שיש היום בכרמיאל, ממש נכנסתי לסרט. עוד שבוע אני צריכה להגיש ממן, ואני לא מבינה עדיין איך לחשב את הסטיות.
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

פיצ רובץ וצופה בסרט ואני לומדת.

איך ? איך עושים את זה? אין מצב שאני פותחת ספר בלי שאילי ידחף, יקרע דף, יחטט בלי סוף. אתמול פעם ראשונה התיישבתי ללמוד אחרי שהוא נרדם. וגם זה אחרי שמרטתי עצבים בנסיונות הרדמה של שעה. נמאס לי כבר מהמיטה המשפחתית הזאת, ומלשכב שעות ולעשות את עצמי ישנה, בקושי לנשום, כדי שהנסיך יואיל בטובו להירדם.

רשמתי אותו לפעוטון רשמית. היא אמרה לי להביא אישור לימודים ואז משרד העבודה משתתף איתי. היא לא יודעת בכמה. מעניין בכמה.

ש מצב שאני יכולה לעזור לך. יש לי חלק נכבד מהחומר כתוב בצורה מאוד מובנת

כל מה שקשור למדדי פיזור, (במיוחד סטיות תקן) בבקשה!
אם תבואי מחר עם בן אז יהיה נחמד. מתי קבעתם מחר?
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

נו איך הבית של אברהם?

אני רק חזרתי מהלימודים... ועם |יד1| אז אכתוב עוד מחר...
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

סיפרתי לך שבסופו של דבר לא אני יזמתי את היציאה שלו מהמיטה, אבל שמתי לב שאני ממש מפתחת כעס כשאני צריכה לשכב איתו מאה שעות עד שירדם, כשלמעשה בראש עוברים לי כל הדברים הדחופים שאני צריכה לעשות ( לאו דווקא לימודים אפילו פיפי או ארוחת ערב)
ממש ככה, בזמן האחרון אני ממש נהיית עצבנית. לווא דווקא מהמיטה המשפחתית אלא יותר מההרדמות המטורפות. אתמול נרדם ב- 22.30, אני ב- 24.30 אחרי שלקחתי כדור נגד מיגרנה.

היום התעוררנו מאוחר, שוב הלכנו לפעוטון לאיזו שעה וחצי. ניסיתי להיכנס לחדר אחר אבל הוא ישר הריח.. אז נשארתי איתו ובסוף הלכנו הביתה.

אני רק מקווה שמחר הכל יסתדר. אמרתי לבן שנעשה הסכם. אני אבשר לו שיש בת, והוא יבשר לי שהבית שלנו.

אמן! אמן! ואמן!

מתי הם קבעו להיום?

הממ"ן שלי הוא ל- 17 לחודש. כלומר יום שלישי. לצערי אתמול הלכתי לקבוצת לימוד בכרמיאל ומתברר שהם הרבבבבבה יותר מתקדמים מאיתנו. וכך נוצר לי חור בדיוק בסטיות תקן ובשונות. אני מנסה לפענח לבד קצת, אב למקווה שתסגרו כבר ואז תסתובבו פה בסוף שבוע לנקש עשבים ולא יהיה לך מנוס מלעזור לי!
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

מה בת? אחות לאורי? איזה כיף!!!! |יש|

וואו כמה מרגש...

אני מאמינה שהוא יסכים... לאן יברח?
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אנסה לסרוק אותו ולשלוח במייל. תודה יקירתי @}
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

שלחתי!
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

לא 3 דפים ב- מיילים שונים.

שאלה ראשונה פתרתי. שניהה נתקעתי בסטיית תקן, אין לי את הנוסחא במקרה של מחלקות. :-P , קחי תזמן.
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

מתי הוא מחזיר תשובה?

ומה עם אהובה?
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אל תטריחי את עצמך, בשעה טובה סיימתי את הממן, והתגברתי על הפוביות של עצמי.

|יש| לי! איזה שחרור!
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

052-6627465

מאתר יד 2 , בית להשכרה בלימן.

יש גם בית פרטי גדול בשלומית. אב לאמרת שאת לא אוהבת...
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

או, אז תשלחי לי את התשובות... :-)

דווקא פגשתי את אח שלו היום והוא אמר שידבר איתו.

מה עם אברהם, הוא עונה לכם? מה הוא אומר? אני אנסה לגשש... ואהובה דיברתם איתה?

צריך להיות הטבות בלימן.
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

מקווה שאת מרגישה יותר טוב...

אתמול השארתי את פשושי בגן למסיבת יום הולדת. הוא בכה כשהוא נפרד ממני, ונרגע ממש אחרי 2 דקות, ואז ישב בכיסא עם כולם, מחא כפיים, רקד, ואפילו חייך מדי פעם. (אני כל הזמן הזה עמדתי בחוץ והצצתי מדי פעם בהסכמה עם הגננת). איך שנגמרה היום הולדת והוא ראה שההורים של הילדות הולכים הוא התחיל לבכות, ואז לקחתי אותו.

אויש , כמה שההתחלות קשות...:-P

איך זה היה עם פיצ?

מחר אני אנסה לתפוס את האברהם הזה, או שוב נפנה לכפלתא מהמכולת, היא אחותו או גיסתו או משהו כזה, בכל מקרה היא הפנתה אותי אליו...אני כבר חסרת סבלנות, רוצה שתמצאו את הפינה שלכם, ורוצה שהיא תהיה פה! :-)
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

_ראיתי הודעה ביד 2. בית 180 מטר מתאריך ה - 19 לחודש.אני אתקשר, אבל משום מה נראה לי שזה הבית שלכם.
אני מקווה שלא נמאס לך כבר מלחפש לנו בתים._

זה הבית שלנו, תתקשרי חופשי, אולי נשכיר לכם חדר עם נוף לים :-D

קיצר לא יודעת מה הסיבה, אבל החלטתי על עבדון

אני שמחה, מה עם הבית של שלום? ממש לא יושב לכם עליו?

אני מקווה שלא נמאס לך כבר מלחפש לנו בתים

כאילו יש לי פה אינטרסים משלי... :-)

גם יותר מדי שמן לפעמים מזיק.

בקשר לזה, בניגוד לפיצ שלך, אילי לא מוכן לעזוב אותי לשניה, גם בבית, לא יודעת אם שמת לב. בתקופה האחרונה זה הולך ומחריף, הוא לא מוכן אפילו להיות עם אסי. אני לא מאמינה שיגיע הרגע הטבעי שהוא ירפה ממני, ואם כן אז זה יקח חודשים. חודשים שאין לי, כי אני כבר בפיגור בחומר, רק סיימתי את הממן בססטיסטיקה, ויש לי שבוע הבא בפסיכולוגיה, על יחידה 3-4, שעוד לא פתחתי את הספר.

קשה לי מאוד, אבל אני מאמינה ששעה בלעדיי זה משהו אפשרי. ובכי בפרידות היה לנו גם כשחמותי שמרה עליו, גם כשאסי בבית ואני הולכת ללימודים, גם עם המטפלת שהיתה איתו שנתיים.

לא יודעת בזמן האחרון אני ממש מרגישה שהשרשתי בו איזה חוסר בטחון כזה, גם במריבות עם אסי (אל תגיד לו, אל תעשה לו וכאלה...), גם בגוננות האינסופית, במיטה במשפחתית, בנשיאה תמידית על הידיים. אולי זה זמני, אבל אני רואה ילדים בני שנתיים כל כך חברותיים ומתקשרים כל כך יפה. ולעומתם אילי נראה לי לפעמים כמו עכברון מפוחד.
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

מה יותר טוב מזה? התגשמות חיי השבט. מטבח משותף, נגדל יחדיו ילדים מלוכלכים ומאושרים

אוי כן! כן!

לדעתי חכי איתו שבוע

כן, אולי את צודקת....

הלכתי עם השכנה שלי עכשיו לחפש בתים, הייתי בבית של אהובה, ממש מקסים. היום היא אמורה לחתום חוזה, אמן אמן ומשהו לא יסתדר.
היינו בעוד דירונת צמוד אלינו אבל 2 חדרים אז לא נראה לי שיתאים.

ואברהם באמת בשיפוצים ככה נאמר לי. אני אנסה לדפוק לו היום בדלת...

הממן בפסיכולוגיה חברתית על יחודות 3-4 , ממן מס' 12
שוב_אני*
הצטרפות: 09 מרץ 2005, 01:00

מיטל מ

שליחה על ידי שוב_אני* »

דרך אגב, אנחנו מכירות. תודה על ההסברים!
|L|
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אני אלך אחרי הצהריים...
מיטל_מ*
הצטרפות: 03 מרץ 2006, 17:29
דף אישי: הדף האישי של מיטל_מ*

מיטל מ

שליחה על ידי מיטל_מ* »

דרך אגב, אנחנו מכירות. תודה על ההסברים!
באמת??? עכשיו הסקרנות תהרוג את החתול D-:
בכל מקרה שיהיה בהצלחה@}
שוב_אני*

מיטל מ

שליחה על ידי שוב_אני* »

לא בא לי להזדהות באינטרנט כמי שעומדת על סף קניית בית, אבל אני יכולה לתת לך רמז הוגן: הבעלים והבנים שלנו נפגשו פעם במקרה בחוף הים בלי לדעת שהנשים שלהן חברות. מקווה שההריון לא מחק לך ת'זיכרון ;-)
מיטל_מ*

מיטל מ

שליחה על ידי מיטל_מ* »

מקווה שההריון לא מחק לך ת'זיכרון
מצחיקולה. איך אפשר לשכוח אותך כל כך מהר @}
אם תרצי יעוץ טלפוני בשמחה.
שוב_אני*

מיטל מ

שליחה על ידי שוב_אני* »

אולי בהמשך... תודה יקירה
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

הלכתי , לא היה בבית, גם עכשיו לא.

טיילנו ליד הבית של רחמים הזה זו ממש אחוזה, יש שם שטח ענקי, לא להאמין שהוא הקצה שטח קטנטן לחצר שלכם. עצבים!

הייתי עד עכשיו אצל השכנה, אנשים ממש נחמדים פה. איך אני רוצה שתבואי כבר...
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

למה את חושבת שאני נבהלת... ממש אין לי בעיה. אם נגיד תמצאו בית ותצטרכו לחכות לו איזה שבועיים אז? למה שלא תבואו ותכניסי אותו בינתיים לפעוטון תעשי איתו את כל התהליך...

ביינתיים השכנה שמעה על עוד 2 בתים להשכרה, אז אני אבדוק את זה היום. את רואה כל הזמן צצים פה דברים...

לא להאמין שהוא הקצה שטח קטנטן לחצר שלכם

התכוונתי לחצר של מי שעתידים לשכור את הבית... :-)
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

בטח מה שראיתי אתמול...
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

לא זה לא מה שראינו, איך 3 חדרים 50 מ"ר? אולי תתקשרי תשאלי...

בכל זאת אם נארגן כמה דירות לראות אז תראו גם את זאת.
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

עוד לא ראיתי כלום.

בבוקר התעוררתי ונכנעתי ללחץ החברתי וראיתי את הסרט "הסוד".

בקיצור יצאתי מחומשת במחשבות טובות ונפלאות על העולם, הגענו לגן, ואילי הלך לאביבה (הגננת), ונתן לה נשיקה, שיחק עם הילדים, הלכתי למכולת, עשיתי קניות, חזרתי לקחת אותו והוא אפילו לא בכה כשראה אותי. נפנף לשלום, לא לפני שהצטייד עם שניצל צ'יפס (עשויים בתנור תודה לאל). כדי שחס וחלילה לא יפספס משהו :-)

וואו , איזה כיף זה היה...

אה, ובדרך פגשתי את אהובה אהובתינו. והיא אמרה לי שההיא לא הגיעה אתמול, אז אמרתי לה שהיא ממש פראיירית שהיא מחכה ככה. אז היא אמרה שהיא תדבר איתה היום ואם היא לא חותמת היום אז היא תתקשר אליכם.
אז ביינתיים אני עובדת על מחשבות כאלו , איך אתם עוברים לשם. אורי רץ בין הסוסים, ואילי אחריו מריץ את האווזים...

אה וגם, אני מליונרית אבל עובדת להנאתי בטיפול בכל מיני סייקוס למינהם אחרי שסיימתי דוקטורט בשעה טובה, אני רזה עד מוות למרות שמסביבי מתרוצצים ארבעת הבנים שילדתי בלידות טבעיות ומדהימות, קנינו חלקה מכובדת ובנינו את בית חלומתינו בין הכורדים בעבדון, ואפילו לתאילנדים שלנו יש צימרים מכובדים.
:-D

חושבת מה עוד...
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

רוצה לפתוח איתי קליניקה? אני כבר קיבלתי את הפרופסורה

אוי , בשעה טובה... גרה מולי במושב ואני צריכה לקרוא על זה בבאופן! :-)

אגב אני כל פעם שוכחת לספר. באחד מהימים בהם שגיתי בדמיונות הגיתי יוזמה עסקית מעניינת שתוכל לעבוד טוב בשביל שתינו (וכמובן ל - 4 בנייך ). וזה אפילו לא בצחוק.

אוי סיקרנת אותי מאוד.... זה מסתדר יופי עם המכשפה שאמא שלי הייתה אצלה אתמול שאמרה שעוד מעט אני אשלב עבודה עם הלימודים, והיא רואה שותפה.
מעניין מאוד...

תלכי לראות אחרת אין עסק
הולכת, הולכת, אי אפשר לישון בשקט.

תראי את הסרט
http://www.hasod.co.il/hasod.htm

נדוש, אבל הצליח לשכנע אותי לחשוב מחשבות טובות לפחות עד שארית היום!
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

נו דיברתם איתה? לא לישון עכשיו! נראה לי עכשיו כשזה מתגשם קצת נבהלים, לא נורא!

דרך אגב הסרט אולי לא יתן לך לגמור 2 ספרים, אבל בהחלט יתן לך לדחוס אותם יפה יפה לדף A4 :-)

אסי כבר מאוד מתלהב מהגינת ירק שלו ושל בן...
מיטל_מ*

מיטל מ

שליחה על ידי מיטל_מ* »

_דרך אגב הסרט אולי לא יתן לך לגמור 2 ספרים, אבל בהחלט יתן לך לדחוס אותם יפה יפה לדף A4כתבתי לך לפני שראיתי את ההודעה הזו. האמת זנחתי את עניין הדף עזר. אני בשלב היאוש אני רואה שיש לי עוד כל כך הרבה חומר והכת הדף גוזלת ממני יותר מדי זמן.

נראה לי עכשיו כשזה מתגשם קצת נבהלים, לא נורא!
פגעת בול. לא יודעת למה יש לי תחושה שכאילו זו לא העסקה האופטימלית. מה שלא יהיה קבענו למחר בערב.
אסי כבר מאוד מתלהב מהגינת ירק שלו ושל בן...
מה מתלהב, שיצא לעדור D-:

אני רצה לבדיקות....
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אמרתי את זה כי אני מכירה את עצמי... לפני כל שינוי בחיים הבטן מתהפכת לי, אם זה זה או לא. תלכי עם התחושות הראשוניות שלך, אהבתם את הבית, בפעם הראשונה שראיתם אותו, אמרת את זה יותר מפעם אחת. העיסקה הוגנת ומשתלמת.
הכל הסתדר כמו משמיים, גם שזה נראה כבר אבוד, וכתבתי לך את זה כמה פעמים אז זה לראייה.
בינתיים לא טעיתי,ואני בטוחה שאני לא טועה גם הפעם...

לפחות נחסוך בדמי טלפון :-)

איזה בדיקות מה קרה? היית לא מזמן לא?

טוב מחר ב-22 נרים כוסית שמפניה |יש|

בהצלחה במבחן!
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

קוראים לזה חרדת ביצוע.

אני לא יודעת איזה סוג של חרדה אבל אני לוקה בהן המון,לפעמים עד שיתוק. בגלל זה התחלתי לקחת רסקיו, כבר 3 ימים, לא יודעת אם פסיכולוגית אבל אני יותר רגועה, וכמובן שגם פיצ יותר רגוע, אסי יותר רגוע והכל זורם בבית.
בתקופה האחרונה שהדברים ככה נתקעו לי נתקפתי בהתקפי חרדה ממש עם מועקה בגרון והכל , אז החלטתי לשים לזה סוף.

נראה לי שבחיים חוץ מילדים על הכל אפשר להתחרט, נו תעברו ולא יהיה לך טוב אז? אפשר להתחרט על הכל. ככה אסי שכנע אותי וחזק אותי בימים הראשונים כאן כשהייתי ממש מבואסת מהבית, מהבעל בית, מהמושב... "אם יהיה לנו רע נעזוב".

בקיצור נהיינו באמת כמו איזה 2 פסיכולוגיות, ובמילים יותר פשוטות של חבריי הכורדים "חאלס לזיין ת'שכל, אחלה מושב, והכל יהיה בסדר" :-)

ראית את הסרט?

אין לי שם חוץ ממך אף אחד

ולי לא היה אף אחד לחלוטין, ועכשיו יש לי הרבה יותר ממה שהיה לי בקריות, ובקרוב כשתעברי אז בכלל. זה ממש עושה לי חשק לעוד ילד כל הסביבת אימהות הזאת :-)
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

רגע, אני מטעינה את הפלאפון וכבר מתקשרת
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

ראיתי שכתבת לי ואמרתי לעצמי בטח בן התפוצץ מהגן והכל נפל. והנה כזאת הפתעה. כנראה כשזה נכון גם ההר בא למוחמד :-)

זה בסך הכל לשנה אחת, ואז כל ילדי הפעוטון יתאחדו לגן משלהם. גן עם 7 ילדים עד גיל 6 ב-400 שקל לשנה. אני לא חושבת שיכלנו לחלום על מסגרת יותר טובה.

צאי מהלחץ ולכי תקראי את האם להוריד שיער :-)
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

איזה כיף שסגרתם! |יש| |יש| |יש|

הלכתי לישון בחיוך, גם כי נקרענו מצחוק...

תפרסמי היום בדחיפות, עם תאריך פינוי מיידי, ככה מתקשרים הרבה יותר. ודברי כבר עם המועצה לרשום אותו לפעוטון ולגן. כדי שיהיה לך מקום בגן.

זהו עכשיו נשאר לכם קצת ביורקרטיה מעצבנת והמעבר והכל מאחוריכם.

היא מנקה בשבילך את הדירה?
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אה, ומתברר שאני כן מכירה את השכנה שלך. קוראים לה אורלי ויש לה בת בפעוטון, ובת בגן.

אה, והיא היסטרית כמעט כמונו, כשמה את הילדה בגן ישבה שבועות כל היום בחוץ, והציצה להם בחלונות :-)

מה קורה איתך? @}
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

חוק מרפי! רק דיברתי והנה עובר עלינו יום הפוך לגמרי :-P אולי בהשפעת הגשם...

ודווקא היום אסי עובד עד 22.
לקחתי אותו מהפעוטון בוכה. אחרי הצהריים הלכנו לשכנה והילדים רבו בטירוף, אחרי שדווקא שיחקו כל כך יפה כל השבוע.
וכל הערב עצבים...

אוףףףףףףףףףףףף
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

ברור שבבית , איפה עוד?

עלתה לנו ההובלה 1,200 שקל. הובלות לוי. אחלה חברה, זה המחיר שכולם נתנו לי. אבל הם באו עם ציוד כמו שצריך, 4 בחורים וכל ההובלה לקחה שעתיים וחצי (כולל נסיעות כולל הכל).

כנראה שעובר עלינו יום שכזה, שלא בא על אף אחד, ויש איזו נסיגה... :-P

מחכה לך מחר! @}
יעלי_לה
הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה

מיטל מ

שליחה על ידי יעלי_לה »

עוברים דירה, אה? :-)
אנחנו עוברים מחר סוף-סוף לאוטובוס.
(מקווה להעלות איזו תמונה לדף שלי בימים הקרובים)
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

ודווקא אני מאד שלמה עם הרעיון.

עם איזה רעיון?

תראי קודם את הגן של ש"ס, יכול להיות שזה לא נורא כל כך...

דבר שני יש ילד מהפועוטון שהולך שנה הבאה לגן במנות כי כל האחים שלו תמיד הלכו לשם. אז ככה שלאורי יהיה כבר חבר, ויהיה מישהו שהוא מכיר טוב שעולה איתו כל בוקר על ההסעה..

אני מאמינה שאחרי שהחבר'ס שלנו יעברו את התקופה הראשונה, יסתגלו, ויהיו מאושרים, אולי לראשונה נפסיק להיות אימהות חרדות והיסטריות כל כך , שכל היום מרחמות, וחושבות על כל עוולות העולם.
אני מתחילה להתעייף מזה, ולא מבינה את עצמי על מה אני כל הזמן היסטרית?

גם אם יסע בהסעה לא ביג דיל, מנות זה פחות מ- 5 דקות מאיתנו.

לפי איך שראיתי אותו היום, יהיה לו הרבה יותר קל ממה שאת חושבת, הוא כל כך חברותי ומתבטא בצורה מושלמת.

אנחנו עם קצת חום, אני מקווה שלא מתחיל כבר המחלות של הגן. לא רוצה לקטוע את הרצף...
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

שלמה עם הרעיון שלי לא להישאר עוד שנה בבית. עזבי את הרצון שלי, אפשר להווכח על הנושא הזה עד אינסוף, אבל אני באמת מאמינה שגן יעשה לו טוב.

אה, מצויין... גמני מרגישה שאולי הרצון שלי היה לגדל אותו כל החיים בבועה, אבל זה לא הנכון.

האמת שאני ממש מרגישה שעשיתי עם עצמי עבודה רצינית

אני רק מתחילה לעשות, אני ממש מרגישה מועקה, ומיאוס בתחושות ההיסטריות האלו.

המעבר מהמשפחתון לגן עם אותם ילדים וכמעט אותו מבנה נראה אידאלי ברמה שקשה לוותר על זה.

את צודקת ב-100 אחוז, זה מה שאני אוהבת פה, מסגרת מגיל שנתיים עד 6, אינטימית, זה כמעט אידיאלי, לא הייתי מוותרת בקלות. גם אם במחיר של להיתגמש קצת שנה אחת ו"לסבול" ברכות על אוכל בבוקר. בעיני זה הרע במיעוטו. אם מנגד אורי יהיה עם כל החברים מהפעוטון, באותו מבנה, ירגיש בטחון והמשכיות.
אלי_מ*
הצטרפות: 14 יוני 2006, 09:21

מיטל מ

שליחה על ידי אלי_מ* »

היי מיטל כתבת לי בדף של בלוטת התריס , אשמח לשמוע ממך
תשלחי לי את הטלפון שלך למייל שלי? [email protected]
אלי מ
מיטל_מ*

מיטל מ

שליחה על ידי מיטל_מ* »

היי אלי, שלחתי לך מייל.
קיבלת?
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

מה את מסתובבת פה... את לא באה?

יש יאמו למכירה ב מנשאים יד שניה
אלי_מ*
הצטרפות: 14 יוני 2006, 09:21

מיטל מ

שליחה על ידי אלי_מ* »

לא קיבלתי את המייל, את יכולה לשלוח שוב?
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

תשלחי את בן היום, כי מחר מפנים את הקרטונים.

שידבר עם אסי 0547-850245
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

ותחברי כבר למסנג'ר
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

הלוואי, שכחת שאני בלי אוטו? :-P
מיטל_מ*

מיטל מ

שליחה על ידי מיטל_מ* »

היי אלי, את יכולה לשלוח אלי למייל [email protected]
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

בהחלט שבת כורדית נינוחה :-D

נדמה לי שכבר קלטת את הצ'כונה פה...

איזה כיף לך, אני חייבת לקנות לאילי בגדים דחוווף, הכל כתמים שלא יורדים. אולי שבת הבאה... כשבעלי יפסיק לתפקד בתור עובד השנה. :-P

מה עם הדירה? איך מתקדם?
מיטל_מ*

מיטל מ

שליחה על ידי מיטל_מ* »

איזה כיף לך, אני חייבת לקנות לאילי בגדים דחוווף,
דווקא בגדי ילדים לא היה. זה שוק שונה מזה שבקריות.

מה עם הדירה? איך מתקדם?
בינתיים אין התקדמות. P-:

מה איתכם, חוזרים היום לגן? אם את לוקחת אותו תעשי לי טובה ותכנסי לגננת של הגדולים לשאול אותה אם באמת חייב כיפה וחצאית. היא לא היתה ביום שישי. או שבעצם שרונה נראית דוברת טובה D-:
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

לקחתי אותו כבר...

ניתן לשרונה לעשות את העבודה השחורה.

כשתעברי לפה נדמה לי שיש מקום להתארגנות הורית , עוד 2 ילדים ויש לכם גן חילוני קטן. בטוח ימצאו 2 הורים שרוצים להעביר לחילוני.

בינתיים אין התקדמות.
היום או מחר כבר תסגרו.

אני צריכה ללמוד , והראש לא מרוכז :-P תקשרי אם בא לך לפטפט...
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

שניים? את רצינית? זה אפשרי? אני קצת פוחדת לקחת שניים בסמסטר של חודשיים...
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אה, הבנתי.

עד עכשיו 2 קורסים. אני חושבתשאני אקח את ההתפתחותית בקיץ, ובסתיו אם הכל ילך מצויין אני אקח 3 קורסים.
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אני צריכה כבר לגבות כסף על החיזויים שלי :-)

מה זה חודש הבא? מתי?
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

טוב בטח עכשיו אחרי שסגרתם אז את עוד יותר מאושרת בטבעון...

זה הכל עניין של החלטה, אני בטוחה שתהיי מאושרת פה. הצ'וכלנד ממש כייפי... לפחות לי הפשטות עושה נפלאות.
א. החברה.
ב. בעניין הכלכלי, אני רואה שהמרחק מהעיר והתעסוקה השונה פשוט גורמת לחסכון טבעי. אילי איבד לי את הויזה לפני שבועיים ואני ממש לא מחפשת אותה. פתאום לא חסר לי לא איפור ולא בגדים (פרט לשמעטס לילד). בקריות מרוב שיעמום, וגם כי הרחובות עם החנויות זה הטיול היומי, אז הכספומט היה ממש בחגיגה.

ב-10.5? זה ממש קרוב, אולי תנסו באמת לעבור לפני כדי שעד אז אורי כבר יתרגל לבית, וילך לפעוטון.

לנו היה יום יותר טוב, החלטתי שאני מפסיקה לעשות מהילד שלי קורבן ומסכן. נראה לי שהוא קלט את הרוח, ובכה פחות בפרידה, ולא בכה בכלל כל היום. ואספתי אותו כשהוא עומד ליד השער עם הסייעת ומפטפט... "אבא, מאמא.." כלומר זה הזמן שלוקחים אותי כאילו דא?
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

הטלפון של מחלקת חינוך הוא 04-9105545/6

זה ממש נכון. בטבעון אים מצב לצאת בלי להוציא איזה 50 שח'. הפוך בזמן שפיצ משחק, מאפה, קרטיב וכ"ו וכ"ו. אני מתכננת לגזור כרטיסי אשראי אחרי המעבר.

בול!
אילי עשה בשבילי את העבודה, ונשבעת לך שהכרטיס לא חסר לי. את הקניות אסי מביא, ודברים קטנים קונים במכולת. ככה אני גם לא מתפתה בסופרים הגדולים, כי אני ממש חסרת תקנה בדברים האלה פתאום אני צריכה הכללל, אטבים, סמרטוטים, בייגלה, גרבים, לא משנה מה זה העיקר שיהיה.
כשעבדתי בסניף שלי הויזה היתה מפוצצץ\ת ורק קניות בסופר. ממש היסחפות.

תגידי לי מה המחירים במועצה... הבנתי שהפעוטון זה 1275 לכל היום. ככה שאין הבדל. ומעניין אם הגן זה באמת 400 לשנה. (נדמה לי שבגלל שהגן הוא של ש"ס תצטרכי לפנות לשם.
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

כן 1,275 שקל. + 200 שקל חוגים , אוכל, וצעצועים. שאתם את משלמת לגננת.
ככה זה במועצות.
ישר תכיני אישור לימודים, ואז משרד העבודה משתתף איתך, עוד לא ידוע לי בכמה.
אה, וגם ה- 200 שקל בעצם יורדים עכשיו מאז שאני ואת מצטרפות. ואולי גם מחיר הפעוטון, צריך לבדוק.

למה מנות? שנה הבאה יהיו 12 ילדים עם כל אלו שנשארים השנה. וחוץ מזה גם על הפעוטון הם אמרו ככה וההורים דרשו, ושילמו 100 שקל נוספים וקיבלו.

בקשר לקרטונים שיתקשר לאסי, אם פינו או לא. אם עדיין לא אז יש מלא, ושיקפוץ מחר..
נראה לי ששני אנשים שמתמחים בלא להיות נחמדים כדאי שישברו את הראש בינם לבין עצמם. :-)
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אולי בן מכיר גנן?
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

ולמי מגישים, למועצה?

מח' חינוך, כשאת באה לרשום אותו.

מכירה את זה /שאת כבר לא יודעת מה כדאי: לישון, להתקלח בשקט, או בכלל לקפוץ לחברה.

כן, לצערי אצלנו זה לא קורה בחיים שאסי לוקח את אילי לטיול. אבל כשאני שמה אותו בבוקר בפעוטון, לוקח לי זמן להתארגן על עצמי. יש לי רק 4 שעות (אפילו פחות ביינתים). ובא לי קפה וסיגריה, ומחשב, ולרבוץ סתם, לנקות, וכמובן שצריך ללמוד.
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

מה קורה? חיה?
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

עושים על האש אלא מה?

היום, ומחר... ומבחינת בעלי אפשר כל יום.
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

להכין לפיצ צעצועים? מה הכוונה?
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אה, נו זה ברור, לא יכולים איתם ולא יכולים איתם :-D

איזה יופי שמשאירים רהיטים, הייתי אוספת כמה בעצמי...

חג שמח, אצלנו החזיר כבר מסתובב בקידמת הבית, והשרימפסים תלויים לייבוש חבלים חבלים. :-D
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

גם אנחנו יצאנו לבלות, היינו אצל חברים עד 2 בלילה. אילי התעקש להחזיק מעמד ער עד 12.30 בסוף נפל על השולחן :-)

ורק עכשיו סיימנו למנגל עם המשפחה, אם אני רואה עוד שיפוד אחד זהו אני מתפוצצת!

לבשתי חולצה שמסווה את הכרס ויצאנו

הכרס שלך באמת פאתט :-D

פיצ חזר?נרגעתם?
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

כל הכבוד שאתם הולכים איתו, ולא נמנעים מבילוי. איפה הוא ישן במצבים כאלה?

אני לא תמיד הולכת איתו , רק לאנשים ששם נוח לי. הוא לא מוכן לישון בשום מקום, והוא ישב על הידיים שלי עד שבסוף שם את הראש על השולחן ונירדם. :-)
ואז העברתי אותו למיטה של חברה שלי.

לא נורא נחכה בסבלנות עוד מעט אמא תקנה לי מטוס אמיתי"

אה, מטוס ממש ישמש אותך לטובה במושב...

אתמול כל המישפוחה היתה פה, אמא שלי כל כך התלהבה, אמרה שזה ממש כמו נופש בכפר, השקט, והשמש המיוחדת שיש פה, והאוויר... ודווקא ממנה לא ציפיתי. באמת יש פה אנרגיות טובות.

לא רוצה לפתוח פה , אבל היום בבוקר אילי נתן לי נשיקה והלך לילדים על השטיח (בפועוטון), עמדתי בצד קצת המומה, והגננת דחפה אותי החוצה... :-)
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

בואי, בואי... סוכר קנים עליי :-)
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

|Y| ... לפעמים כבר כל כך נמאס מהצביעות...
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

מסתלבטים במרפסת עם השכנה...

מתי כבר תגיעו שאני אצטרך להרים ת'תחת לצד השני של המושב בטיולי אחוריהצהריים... :-)
מיטל_מ*

מיטל מ

שליחה על ידי מיטל_מ* »

מתי כבר תגיעו שאני אצטרך להרים ת'תחת לצד השני של המושב בטיולי אחוריהצהריים...
אני מחכה בכליון עיניים, שכבר ישלמו לבן המון כסף שחייבים לו, ואז נעבור במיידי. הכי אני לא אוהבת את המצב ביניים. מצד אחד אין לי כבר כוח לנקות, ולסד כאן, מצד שני עוד חיים כאן ולא נעים בבאלגן. אני רוצה לארוז, אבל יש עוד שבועיים ולא בא לי להתקע עם מליון ארגזים, וגם אין הרבה דברים שלא משתמשים בהם ביום יום.
בקיצור בקרוב בקרוב אני מקווה.
בכל מקרה שישי שבת כנראה נבלה במושב בצביעה וכאלה. מבטיחה להזמין אתכם לאבו אדהם בשבת בצהריים. נרד על איזה חומוס גרגרים D-:(אם אסי לא עובד).
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

גארגייריים? עם פטרוזיליעה? :-D

נשמח... תבואו בשישי בערב , נעשה על האש, נשאר לי כבש שהקפאתי.
ציפ_ציף*

מיטל מ

שליחה על ידי ציפ_ציף* »

כל הכבוד על התגובות הנחרצות שלך בדף עם הדאחקות (דאחקות עלאק...)
שמתחילים להשמע כאן דיבורים כאלה אני חושבת שלא צריך שונאים מבחוץ...יש לנו מספיק משלנו:-(
אני כבר לא מגיבה בכתב,מרגישה שזה דיבור ריק,שלא מגיע ללב...
אבל באמת זה כואב.
שאני קוראת תגובות של אנשים שאינם מגדירים את עצמם כדתיים,זה מחמם לי את הלב.
למרות שזה מצחיק,את יכולה להכריז שאת חילונית אבל בשבילי את מרגישה ממש דתיה...<לא להבהל>
בכלל מי אנחנו שנמדוד אנשים לפי הגדרות,מה שחשוב הוא הרגישות למי שסביבך,להוסיף טוב להיות בטוב.
ואת שם,במקום הטוב הזה.
|L|
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

גם קמה מוקדם בבוקר?
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

הורדתי את אילי, נופף לי לשלום בחיוך, איזה כיף! |יש|

אני לא מרגישה טוב, הגרון כואב והראש מתפוצץ, מנסה לסחוב בלי כדורים, וצריכה ללמוד ולא מסוגלת.
גם עוד לא נרשמתי לשום קורס בקיץ וכבר צריך...

מה זה אמצע הסימסטר, מתי? וכמה שעות זה לימודים, נראה לי שלא תצטרכי "לעזוב" אותה יותר מדי, אבל השאלה של המנוחה היא קריטית בעיני, אני אחרי הלידה חודש לא ידעתי איך קוראים לי, הייתי תשושה לחלוטין בלי שינת לילה... אבל זה כל כך אינדיבידואלי.
ציפ_ציף*

מיטל מ

שליחה על ידי ציפ_ציף* »

את בסדר,את.
כמובן שאם נרגיש שהגענו ,זה סימן שאנחנו רחוקים,
העבודה לא נגמרת,לכל אחד יש את העיניין שלו.
אבל מהצד, אני מרגישה שנושבת ממך אווירה נקיה וטובה,
וטוב לי להרגיש אותך באתר הזה @}
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

כן... אספתי את אילי וצללנו לישון...
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

איזה כיף שאת איתי....
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אני, כפי ששמת לב, במצב רוח מרדני מהרגיל.

אני כפי ששמת לב מצטרפת אלייך בשמחה בחזית, כבר הרבה זמן לא הקדלתי כל כך הרבה...

פה כבר באאמת קרעת אותי מצחוק

אני שמחה שאני מעלה חיוך על פרצוף היפה, ביינתים אני סובלת מכאב חנייכים שחבל"ז.

אני מנחמת את עצמי בזה שעוד מעט אני אגרור אותך לואדיות עבדון.

כן, בבקשה, אני אוהבת להיגרר, אין לי אופי, ואני עסוקה כל הזמן בלחלק לקבוצות ולפחד מהאחר...

מרד נעורים!!!!!!!!!!!
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אהה, בעצם אני צריכה לבדוק אם זה אקט מספיק מוסרי

רק אם האדמה עליה את סוחבת אותי דושנה בקומפוסט שבן יצר בחצר.

אם הייתי יודעת שאת כל כך מצחיקה קודם , הייתי סוחבת אותך כבר מזמן מהקריות לטבעון.

תגידי... את חושבת שעשו אותי באצבע? או באורגיות בלול? בכוונה לא גיליתי דבר, למה לי? הרי כך סחבתי אותך בקלות מטבעון לעבדון...

יום שלישי הגנן מתחיל לעבוד, איזה כיף... יאללה עוד מעט נזרע ירקות ונאכל כל היום חסות וקולורבי!

אויש, השכן עם הקוקו (זה שישב איתנו אז), עושה ניסויים חדשים בזיקוקים, וניפח לכל הילדים בלונים (יש לו חברת ארועים), ואילי קופץ כמו משוגע במרפסת מרוב התרגשות, והכלבה על סף התקף לב.
איה כיף פה בעבדון, אף פעם לא מצ'עבם!!

:-)
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

וואו ממש כבר כואבות לי השיניים, ואני עוד מתמרחת.... חייבת למצוא רופא מחר :-P
ציפ_ציף*

מיטל מ

שליחה על ידי ציפ_ציף* »

זכות קדימה,רק עם יש מקדימה סיר !
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

איזה אירועים? מימונות וחינות???

כאילו מה? לא, ארגון ארועי קוקטייל יוקרתיים במרכזי קונגרס לסוכני ביטוח.

אני מסכימה לחסה וקולורובי ליד הסינטה והאנטריקוט.

המממממממ...

מחר אנחנו בקטע של להביא אוכל סיני הביתה בערב, אתם אוהבים סיני? גם אם לא תצטרכו לבוא ולסבול, זה מה יש.
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

בוקר טוב @}
אמא_חדשה*

מיטל מ

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

בכל רגע מוזמנים לקפה, מים, נייר טואלט... וכאלה.
אלונ_צ'יק*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2003, 22:48
דף אישי: הדף האישי של אלונ_צ'יק*

מיטל מ

שליחה על ידי אלונ_צ'יק* »

התעוררתי עם חשק לשינוי... :-)

לא יודעת למה אצלך בדף זה לא השתנה, ובחלק כו... השתגעה התוכנה.

מתי אתם פה?
אלונ_צ'יק*

מיטל מ

נרדמנו, וקמנו, ושוב... פספסתי אתכם.

הכאב בלתי נסבל! :-( מחכה לאסי כדי לרוץ לרופא שיניים.

מה אצלכם?
אלונ_צ'יק*

מיטל מ

טוב נו...

שהרי,שאני,שביקשתי,להיקרא,בזאת, אמא, ועוד,חדשה, הרגשתי,את,האחדות,עם,כלל,האמהות,והנה,עברו,להן,אותן,זוג,שנים,ואינני,מרגישה,שוב,כחדשה....
<>
<>
<>
אלונ_צ'יק*

מיטל מ

אמרתי לך שאני מאוד אוהבת את הקריזות שלך? ממש הולם אותך.

כולי תקווה שלא יעלמו בתום אותם 9 חודשים.

ובכלל בוקר טוב!!!! שהכל יסתדר היום לטובה, ותהיו פה עד סוף השבוע.... @}
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”