מידע ירושלמי

אנונימי

מידע ירושלמי

שליחה על ידי אנונימי »

אפשר לראות גם: {@ כללי התנהגות בדף זה (הודעות שיחרגו מהכללים יימחקו) {@

נא לא לפרסם מודעות על משפחתונים, גנים ובתי ספר כולל המלצות ומודעות דרושים

תמונות: נא לא להעלות תמונות לדף זה, גם לא פלאייר

המידע שנאסף עד כה:

מטפלים ברפואה אלטרנטיבית, גוףנפש וטיפול נפשי
הומאופטיה קלאסית
  • page]אילת גושן id[/po]=30 מטפלת בי, בבעלי, ובילדים, כבר כמה שנים. מאד עדינה, חכמה, יודעת להקשיב.
קיבלתי המלצות עליה ממרשה שהיא הומאופטית קלאסית בדרום (קיבוץ סמר והסביבה) ומעוד חברה שנמצאת אצלה בטיפול, ואני מאד שמחה שהגענו אליה. 02-5631248    או 050-207-0766 . החיים שלנו הפכו להיות הרבה יותר טובים.
(בעדינות בעדינות)

זן שיאצו

מאד מאד ממליצה על עידית (קצה הקרחון) כמטפלת בשיאצו.
המגע של עידית מ ד ה י ם.
הטיפול עדין מאד, ועם זאת מגיע לרבדים עמוקים מאד. הטיפול נעשה בבגדים.
עידית קשובה, רגישה - תענוג להיות מטופלת שלה (בעדינות בעדינות)

הומאופטיה
  • אני ממליצה על הומיאופטית שאני מאד מחזיקה ממנה. גם מקסימה וגם מאד מקצועית עם ידע ועם אינטואיציות טובות. עזרה מאד בטיפול באלרגיה נגד קדחת השחת.
מכירה גם טיפול נהדר שנתנה בדכאון (במקום פרוזק). לפעמים היא מצליחה לקלוע מיד על התרופה הראשונה ולפעמים לוקח לה זמן "לדייק" את זה, ואז צריך סבלנות ואמונה.
שמה רחל שרייבר, היא עובדת במרכז לרפואה משלימה בשערי צדק וגם בבית (אבל במרכז לרפואה משלימה יוצא יותר זול. כלומר, זול זה לא, אבל עדיין יותר זול). (מ י)

טיפול רב-תחומי
  • מאד ממליצה על אסתר חן, מורה ומטפלת רב תחומית ברפואה משלימה. אסתר מטפלת ומלמדת רייקי, ועובדת בקופ"ח מכבי ובאופן פרטי. העדינות שלה, ההבנה, המגע - משהו! טלפון 052-4661603 (יסמין)
  • מטפלת מומלצת במיוחד בירושלים: אליס וייס 054-7569214, 02-5669214. היא יודעת (ולימדה) כמה שיטות ועוסקת ברפואה טבעית כבר שנים רבות, כך שהיא מתאימה את השיטה לצורך. (טלי מא)
  • ממליצה בחום על אורלי שנהב - 050-3921541 מטפלת באיזון גופנפש (תמר ג)
  • מפרסמת בשביל חברה: יעוץ תזונתי, רפלקסולוגיה, עיסוי, טיפול בנרות הופי, הדרכת הורים בעיסוי תינוקות. בטי מורדוב 050-8214108 היא מקבלת בפסגת זאב. (אף חצוף)

טיפול זוגי ופסיכולוגיים
  • דפנה וינטר 6526601 מקבלת בבית הכרם. היא אשה נעימה ומקסימה, מתייחסת באופן שמכבד את הילדים ואת הוריהם, ובעיני קוסמת אמיתית. (יסמין)
  • זיוה גדרון 02-6235263 לא קונבנציונאלית ומאד טובה, בעיקר בטיפול זוגי, אך גם ביחידני
  • מטפלים זוגיים: נאוה ויונתן סגל http://ahavaraba.blogspot.com/ לא הייתי אצלם בטיפול זוגי, אלא בסדנת אימאגו של 3 ימים. היה מדהים. אני מניחה שהם גם מטפלים פרטי.
הייתי משלמת כל הון שבעולם כדי להיות מטופלת של נאוה סגל - מאוד התלהבתי ממנה. הדרך שלהם באה מאוד מתוך היהדות, אז אני מניחה שזה לא מתאים לכל אחד (קצה הקרחון)
  • ממליצה בחום על שרה אלטמן שעובדת עם עמותה שנקראת "מרכז ייעוץ לאישה" 02-6785210 המיחרים מסובסדים ע"י העמותה.
  • נורית ענבר-וייס. אישה חכמה ורגישה ומקסימה ביותר. זה כרטיס הביקור שלה באתר 'פסיכולוגיה עברית' ובו אפשר למצוא את פרטי ההתקשרות עימה.נורית היא פסיכולוגית שעובדת היום בגישה ייחודית. מה שהוביל אותה לשם זה אי-נחת שלה מההכשרה הרגילה של פסיכולוגים קלינים. אי הנחת הזאת גרמה לה לסטות מהמסלול וללכת בדרך עצמאית שמשלבת בין פסיכולוגיה מערבית וגישות אחרות (הומניסטיות, רוחניות, ממוקדות גוף). (עירית לוי).
עוצמת הרכות

אודות עוצמת הרכות
  • שמעתי טובות על פטריסיה לברטובסקי: 02-5703786 052-5389765 (נוסעת סמויה)
  • אני ממליץ על חנן כהן. אני קיבלתי ממנו עזרה גדולה. מקצועי, קשוב ומנענע נפלא...0547-993880

רפואה סינית
  • מטפלת נהדרת ברפואה סינית- ענת שטיין. יש לה ידע נרחב, משתמשת גם בארומתרפיה, צמחי מרפא ובאך. אפשר לכתוב לי ל-hilaorshin ב- gmail ואני אתן את מספר הטלפון שלה. (לה לי)
  • מטפלת מקצועית ברפואה סינית (מלמדת ב"רידמן") טניה אגורסקי, אותי ממש הצילה כמה פעמים. אין לי כרגע טלפון אבל אפשר לחפש בדפי-זהב. (ציפ ציף)
  • אני כבר למעלה מ-4 שנים הולכת באדיקות לשרינה שמיר, שמקבלת בימי רביעי וחמישי בירושלים. אשה מדהימה, צנועה, חכמה ועובדת מעולה. טלפון שלה: 02-5669713 או 050-7707842. (טל)
  • מצטרפת להמלצה על שרינה שמיר. הגעתי אליה בעקבות המלצה של חברה שמטופלת אצלה כבר כמה שנים, והרגשתי שהיא מאוד מקצועית ונעימה (נוסעת סמויה).
  • אני ממליצה על רותי גריס מבית הכרם. שפרט לכישרון בדיקור יש יכולת מופלאה ונדירה להקשיב ולתת את כל ליבה ואהבתה למטופל. 02-6514612. (מיכלול ה)
  • דניאל יעקובסון, ממושב מטע. שמעתי עליו גדולות ונצורות. כתבי אלי בדף הבית שלי, אם תרצי, אוכל להשיג את מספרו. (אורי ה)
  • שלומית אשל - מטפלת ברפואה סינית (דיקור, טווינא) , מקבלת בביתה בירושלים (ברחביה), אישה פשוט מקסימה, עזרה לי מאוד! ממש פתרה לי את הבעיה והיה לי מאד נעים איתה, ציפיתי לכל מפגש איתה - 02-5632057
( נדמה לי שהיא מטפלת רק בנשים, היא דתיה) (ניחוח אדמה אחרי הגשם)

נטורופתיה
  • גיליה גלעד, נטורופטית רצינית ואשה מיוחדת מאוד. 052-2284109 מעולה בעיני. (לבנה במילואה)
  • אני הייתי אצל גיליה והיא מאוד איכזבה אותי. מאוד קשוחה ולא נעימה. חסרת רגישות. בלתי מקצועית לדעתי והרבה מההמלצות שלה היו בלתי אפשריות מבחינה כלכלית
(5 תוספי מזון, הכל חייב להיות אורגני...)היא גם מאוד יקרה. 250 ש"ח לאבחון (45 דקות) ועוד 250 ש"ח לקבלת תפריט (45 ) והיא דורשת סדרה של מפגשים אחת לשבועיים.
היא אמרה לי את זה רק בפגישה השניה וכשאמרתי לה שלא אוכל לעמוד בזב מבחינה כלכלית היא אמרה שלא תוכל לעזור לי ולענות לי על שאלות לגבי התפריט. (נעה)
  • אפרת גולדמן 0523857378 פגישה ראשונה לקחה 250, ישבה איתי מעל שעה ובנתה תפריט. עדכונים נוספים בטלפון או במייל, בלי התחייבות להיפגש שוב. (אף חצוף)
  • רותם ירון, נטורופטית שעוסקת בטיפול באמצעות תזונה טבעית וצמחי מרפא, טיפול רגשי באמצעות פרחי באך ורפלקסולוגיה. מתמחה בטיפול בבעיות במעגל הפריון - בעיות מחזור, פוריות, הריון, גיל המעבר אך גם מקבלת מטופלים עם בעיות שונות. 054-4537223 rotem dot nd at gmail dot com

רפלקסולוגיה
  • רפלקסולוגיות מומולצות:
יסמין אדמון 052-4764039
גילי אבישי 052-2461620
(תמר ג)
  • רותם ירון, רפלקסולוגית בכירה שהיא גם נטורופטית שעוסקת בטיפול באמצעות תזונה טבעית וצמחי מרפא ופרחי באך.מתמחה בטיפול בבעיות במעגל הפריון - בעיות מחזור, פוריות, הריון, גיל המעבר אך גם מקבלת מטופלים עם בעיות שונות. 054-4537223 rotem dot nd at gmail dot com
מסעדות

מסעדות מומלצות -
צמחוני/חלבי
תאנים בבית הקונפדרציה, יש להם 3-4 מנות אורגניות, כמו ספגטי וטופו. יש קישים מצויינים, מנה יומית ועוד הרבה הפתעות. יש גם אחלה נוף בלילה לחומות המוארות, ועם קצת מזל, אולי בזמן הארוחה תתקיים הופעה של זמר מוצלח בבריכת הסולטן, ממש מתחת למסעדה...טלפון 6251967
קפה ומאפה (או אצל מזרחי)בשוק מחנה יהודה בין הבאסטות. סלטים טובים, קצת איטלקי, סנדוויצ'ים טובים ועוד
פולי רח' יהודה פינת דרך חברון 02-6714888.
שמיל במעבדה- גם אורגני. אוכל יצירתי ואנין טעם. 6731629 מתחם הרכבת.(גינת שמש ממליצה)
המרקייה (ברברג)- כל ערב רק מרקים. כורש 4, מרכז העיר 6257797
איצ'יקידנה-הודי בשוק, רחוב האשכול 4, מחנה יהודה 0502247070 -ראו חוות דעת על המסעדה בסוף הדף.
בית אנה טיכו מאוד נעים ויש מקום לילדים להתרוצץ
האגס 1 מסעדה צמחונית אורגנית בשוק, רח' אליהו יעקב בנאי 11 (לשעבר האגס 1).
אברם, הקפה בפינת בניין כלל. לפעמים יש גם הופעות מוזיקה, שווה להרים טלפון ולברר.
אכלנו גם ב קפה ג'ו בקינג ג'ורג'. אומנם זאת רשת אבל היה טעים מאוד.
אה, ועוד מקום נחמד עם מנות גדולות- קפית בגן הבוטאני. אפשר לשבת בחוץ ולצפות אל אגם הברבורים .
תהנו! _ (טרוש קה ממליצה , אוגוסט 2009)

לא כשר, פתוח בשישי/שבת
שאנטי במרכז העיר צמוד למדרחוב נחלת שבעה. מומלץ: המנות הותיקות שלהם פתאי עוף/בקר/צמחוני(אטריות אורז מוקפצות) ואורז ביריאני עוף/בקר/צמחוני. טעים טעים. פתוח בשישי בערב. טל 6243434 (גינת שמש ממליצה)
זלדה שלומציון המלכה 15הצוות שם מקסים, בעל המסעדה דיבר איתנו הרבה (הוא התלהב על הקטנה שלנו כמובן:-)) ואשתו הגיעה בשלב מסויים והיה הרבה על מה לדבר. עשה לנו חשק לחזור שוב...בקיצור, מומלץ בחום! טלפון 6240346
צ'אקרה- אוכל מגוון, מעולה. גם הקינוחים. מרכז העיר, המלך ג'ורג' 41 טל 6252733
זוני במרכז העיר בנחלת שבעה. אוכל מגוון. פתוח כל הלילה גם. מרכז העיר, רחוב יואל משה סלומון 15, טל 6257776
קולוני- מקום די חדש, אוכל טוב מאד, מגוון. להרגיש חו"ל בירושלים. דרך בית לחם 7, טל 6729955
פרדיסו בפינת קרן היסוד ודוד המלך. אוכל מגוון
ספגטים מרכז העיר, ליד כיכר החתולות. טל 6235547

מתוקים:
החגיגה של באבט בתחילת רחוב שמאי. וופל בלגי טעים משהו משהו עם הרבה תוספות כמו שמנת תפוחים, קרם חמאה, קרם ערמונים, שוקולד חם.(גינת שמש ממליצה)
גלידה מוסלין בשוק. נחשבת מהטובות בארץ!
לחם תומר ברחוב פועלי צדק בתלפיות- חוץ מלחמים טובים, עוגות שמרים ועוגיות יש גם קרואסונים טובים,קפה ומגוון עוגות קרם/פירות/קצפת/גבינה/טירמיסו וכו'...אפשר לשבת במקום.

מחוץ לעיר:
חוות עיזים הר הרוח ליד אבו גוש קרוב לנטף.
יד השמונה בין אבו גוש לנווה אילן. חלבי. טל 5343956
גוונא בגוש עציון, במשואות יצחק הישנה, דרך לא ממש סלולה שמובילה לפינת גן עדן. אוכל חלבי.
המטבח של רמה בנטף, צריך להזמין מקום מראש. יקר. טל 5700954

הדף נערך ועודכן ע"י גינת שמש ביולי 2012

חנויות

צעצועים

חנות קטנטנה וחמודה: ריצ'רץ' וודי. צעצועי עץ לילדים, לתינוקות וגם משחקי עץ למבוגרים. נמצאת ברחוב הצפירה, שמצטלב עם עמק רפאים, סמוך לארומה. (מיכל בר)

ספרים

חנות מפעל של הוצאת הספרים"כתר"* יש שם ספרים פגומים במחירים מוזלים,לילדים,למבוגרים , ספרי עיון ועוד. ממש שווה. (ציף ציף)
  • אדְרבּא ספרים ספרים בעברית ובאנגלית, חדשים ויד־שניה, ומפגשים ספרותיים מדי פעם.
חנויות יד שניה

.- חנות יד שנייה חדשה ונהדרת לבגדים יפים (גברים נשים ילדים), כלים ועוד. ברחוב רחל אמנו, אם באים מכיוון עמק רפאים זה במדרכה מימין רגע לפני שמגיעים לכיכר של כובשי קטמון.
  • חנות יד שניה בקרית היובל, ברח' ברזיל, שמנוהלת ע"י התושבים בעזרת עירית ירושלים ויש שם מציאות בהרבה הרבה הרבה הרבה פחות ממאה ש"ח!!!
  • חנות יד 2 בגבעה הצרפתית. במרכז שנושק לסופר. רחוב ההגנה 21. קומה ב'.5817397.
  • הזולה בחניון של קניון מבשרת.
  • החנות של טניה („כחדש”°), שבמרכז המסחרי של הגבעה הצרפתית (בקומה השניה). בגדים יפים ומומלצים. °טניה די סנובית (במובן הטוב) בכל מה שקשור למצב של החפצים (כמה דברים שרצינו למכור לה היא סרבה לקבל, בגלל פגמים קטנים), כך השם "כחדש" בהחלט הולם.
  • חנות ביגודית ויצ"ו ברחוב הלל.
  • מסירת בגדים משומשים: בסניף של ויצ"ו ברח' מאפו. או במעון לנשם (ליד מעון ויצו ) ברח' החלוץ.
  • גמלא, ברחוב יהושע בן גמלא בקטמון
סריגה
  • בשוק, סמטת האפרסק. בחנויות יצירה רבות. ב"שני בדים" במרתף העיר. ב"ברנינה" במדרחוב שבין רחוב יפו לבן הילל, ליד דני ספרים. (סירופ מייפל)
  • החנות הכי זולה והכי טובה לטעמי זה "צמר שרה" במאה שערים, בפינת יחזקאל ורח' חגי. לא קל להגיע, אבל שווה. היא עובדת עם כל היבואנים (בניגוד לחנויות האחרות שעובדות עם חברה או שתיים) (ריטה פיתה)
  • יש חנות ב"מגדל הפעמון" שיש שם אפילו חוט סריגה מבמבוק בעובי של חוטי הכותנה "הילה". (סירופ מייפל)
  • יש גם במרכז המסחרי קרית יובל בחנות בשם "סוזי", אין מבחר מדהים אבל אם המיקום יותר נוח אז תדעו שזה קיים...
  • בשוק בסמטת כלי הבית יש חנות, עובדים רק עם טדי. בשוק הלא מקורה ליד הכניסה מאגריפס בצד ימין.
  • חנות קטנטנה ומקסימה בשם ההולם „פשוש” ברח׳ הלל 23 (זה יוצא בעצם ברח׳ ביאנקיני, מול הגב של המוזיאון ליהדות איטליה), עם מוכרת נורא נחמדה בשם אביבה. 02-6255961 (כדאי להתקשר כדי לוודא מתי פתוח). יש מגוון סוגים של צמרים (טבעוניים ולא), ושלל כלים ואביזרים לסריגה, ריקמה, תפירה וכל מני מלאכות־יד; בנוסף, יש גם בובות סרוגות ודברים מוכנים מכל־מני חומרים.
וילונות
  • לגבי וילונות חלקים - ערוץ הבדים ברח קינג ג'ורג'. אני מצאתי את מבוקשי בסופו של דבר בעיר העתיקה, אצל בילאל ליד כנסיית הקבר. מוזר שצריך להרחיק עד לשם בשביל דבר כלכך פשוט אבל זה מה שקרה. גם היה מאד זול. (אילת מ)
  • בזיג זג בקניון, יש שם סלסלה ענקית מלאה וילונות כאלו "בתפזורת", במבצע של 30 ש"ח לוילון. (משפחה ירושלמית)
  • וילונות חצי שקופים קניתי בחנות "מגוון" בקניון הדר, זוג ב-40 ש"ח. יש מגוון צבעים. (עירית)
  • וילונות ממליץ בחום על העסק של טלי פשוט מדהים רק עבודות מקצועיות

חנויות עודפים וסוג ב של בגדים ונעליים
  • פוקס בייבי עודפים - מדרחוב דורות ראשונים 3, חנות לבגדי תינוקות בילבד. טלפון026245116. צמודה אליה חנות רגילה של פוקס.
  • נעלי אלדו- מרכז ספיר, רחוב עם ועולמו 3, גבעת שאול. טלפון: 02-6537212
  • למטייל עודפים - רח' יואל משה סלומון 5, נחלת שבעה, ירושלים. טלפון: 02-6233338
  • ML מתאים לי עודפים- קניון לב תלפיות, רחוב האומן 17, ירושלים. טלפון: 02-6713821
  • נעלי נמרוד/ גלי לילדים- קניון לב תלפיות, רחוב האומן 17, ירושלים. טלפון: 02-6798583
  • נעלי גלי - רחוב יד חרוצים 21, ירושלים. טלפון: 02-6718161
  • פוקס עודפים - רח' דורות ראשונים 4, ירושלים. טלפון: 02-6245116
  • פוקס עודפים -קניון לב תלפיות, רחוב האומן 17, ירושלים. טלפון: 02-6797822
  • "קולב", מותגי ביגוד והנעלה לכל המשפחה, קניון גילה, רחוב צביה ויצחק 5, ירושלים. טלפון: 02-6769392
קרייזי ליין -קניון לב תלפיות, רחוב האומן 17, ירושלים. טלפון: 02-6797683
  • תמנון-מרכז ספיר, רחוב עם ועולמו 3, גבעת שאול. טלפון: 026527459.
מוצרי ניקוי במחירים סבירים אצל יאנה זיניגרד במושב כיסלון. אפשר לכתוב לה והיא תשלח לך את המחירים ותעביר לך את המוצרים לירושליים.
[email protected] היא מוכרת גם מוצרים אורגניים יבשים במחירים ממש טובים לדעתי.
בתי מרקחת הומאופטיים
  • הפסגה רח' הפסגה 59 בית וגן טל' 02-6420750. אם מגיעים מכיוון הר הרצל נוסעים די הרבה ברח' הפסגה ולקראת סוף הרחוב מצד שמאל יש בית מרקחת.
  • בית המרקחת הצרפתי בגילה: נוסעים לפארק גילה. 100 מטר לפני הפארק בצד שמאל. 02-6765293
  • בית מרקחת הומאופטי בגבעת שאול מול הפניה לביה"ח כפר שאול. גישה נוחה, הרבה חניה ומעט תור.
  • אופלטקה יפו 110 טל' 02-5389006

אוכל ואוכל מוכן

אוכל מוכן
  • יש מלא מקומות בשוק שמוכרים אוכל מוכן כול השבוע ובפרט לשבת. אוכל ביתי מוכן לשבת - מרבד הקסמים רח' עמק רפאים או בהיכל שלמה - מומלץ טעים ומאוד טרי .
  • בדרך בית לחם, לא רחוק מיוז'י יש את שושנה, שאני אישית מאד אוהבת. בפלמ"ח יש חנות , לא משהו לדעתי. הטעמים בסיסיים. באמת הכי זול וטוב בשוק, ביום שישי בכל פינה יש אוכל מוכן מכל הסוגים. ונפתחה שם גם חנות אורגנית עם מחירים ממש טובים, שקיות נייר וצוות נלהב. (אילת מ)
הבחירה הטבעית-מאפיה באגריפס מול הרחוב הראשי של השוק. מאפיה ללא מרגרינה, סוכר לבן וקמח לבן (רק כוסמין לבן). יש לחמים ולחמניות, פיתות גם מחיטה מונבטת, עוגות שמרים עם שמן זית מיום רביעי בערב, מחלקה חלבית עם בורקס על בסיס חמאה,פיצה, עוגות קצפת ועוגיות.(גינת שמש ממליצה)

סופגניות
  • סופגניות נהדרות יש בבחירה הטבעית ברחוב אגריפס מקמח מלא .הן מטוגנות בשמן זית! . יש גם אפויות אבל לדעתי זה רק נראה כמו סופגניה וזה בעצם לחמניות מתוקות.(גינת שמש ממליצה)
משלוחי ירקות ופירות
בעלי מלאכה

נגר לפי הזמנה
גלי לבנדר: ממליצה על בנזוגי המקסים (אובייקטיבית לחלוטין)
סבלני ויצירתי ממיטה משפחתית ועד ספות וארונות - ארנון 0506433022
http://yfrog.com/jndsc00564mj

שיפוצניקים
אם המנזר : שיפוצניקים נחמדים והגונים: שלמה צארום 0522-589213
שורשים עמוקים: שיפוצניק מקסים מקסים וישר - יובל שרים 0528-802776

מוסך
גינת שמש ממליצה:
מוסך הירשנזון סגל בתלפיות,חרשי הברזל 15 . זה המוסך של בעלי ואחד המקומות החביבים על בני. כבר הציעו לי לערוך שם מפגש לחברים של בני...
בנוסף לטיפולים הרגילים(מכונאות, דיאגנוסטיקה, חשמל וכו..)יש שרות יחודי של בדיקת רכב לפני קניה/מכירה לכל אחד(לא רק ללקוחות) בחינם. 6783575 או יגאל
0547-489404תגידו לו שאתם מבאופן.

י עילם
_אחיו של בעלי פתח מוסך בתלפיות!
ממליצה עליו בחום רב, הוא פרפקציוניסט, אחראי, אמין, הגון, איש מקצוע בעל ניסיון רב, וכרגע גם מאוד מצפה ללקוחותיו הראשונים, מחיריו זולים והוא יעשה הכל כדי שיהיו מרוצים.
במשך שנים הוא מטפל במכוניותינו ותמיד עושה עבודה מעולה.
הוא מטפל בכל סוגי הרכב ומומחה במאזדה, פורד, סיטרואן ופיג'ו.
אימרו לו שהגעתם דרך גיסתו שלומית ותקבלו יחס ומחיר מועדפים.
"ירון שירותי רכב", רח' בעלי המלאכה 6, טלפון 054-6710330.
<מתכוונת לכל מלה שכתבתי, לא מתוך אינטרס!>_

חשמל וגם אינסטלציה
יאיר מגבעת יערים. אני קוראת לו בכל בעיה. דוד, הסקה, מכשירי חשמל, נזילות... 052-3677769 533097

מיכל בר
רוצה להמליץ על חשמלאי-אינסטלטור-איש תיקונים כלליים בבית.
הוא ישר ומקצועי, ואפילו גובה מחירים סבירים.
שמו שמוליק, 050-5547856.
אפשר להגיד לו שמיכל מפסגת זאב המליצה עליו.

בריג'י נומושי
חשמלאי ממש שווה -הבן שלי :) נועם 0584022404
סופר מקצועי והגון

לי רז
חשמלאי - עדן המקסים 054-4769888
אינסטלטור - שרלי המעולה אבל היקר 052-2676086
יכולה להגיד שלירז רפאל נתנה את המספר

אינסטלטורים
המלצה על אינסטלטור הוגן ואדיב - עוזי זלצמן 052-267-6411 או 02-535-6665 (יסמין)

עודד צונץ 050-5326387, 02-5836386 (מיכל בר)

גינון
אמא לשלושה:
המלצה על גנן: ממליצה על אבינדב בגין 054-673-6456.
בלוגינון בלוג הגינון שלו.
ואולי זה קישור יותר טוב

נעמ תי:
אני ממליצה על בעלי הגנן...
שמו אהוד ולאתר שלו קוראים גן ובוסתן www.ganbustan.com
שמש בבטן מצטרפת להמלצה על אהוד הגנן הבעל של נעמ תי. העבודות שלו שראיתי הכל בטוב טעם ובעדינות. מקסים.

מובילים

ירושלמית (2008-12-09T21:33:17):
הובלות אליעזר-מכירה את אליעזר, איש מקסים. חברה אמינה,עובדים נעימים עם תנאי העסקה הולמים. לא סוחטים טיפים. אם רוצים-נותנים. 02-6518220

הילהלה לנד (2011-11-10T08:14:36):
יש את הובלות גרינברג,שעברנו איתם פעמיים והיינו מרוצים,וגם המחיר הכי זול בשוק בפער ניכר... חפשי אותם בגוגל

קצה הקרחון (2011-11-09T23:04:15):
יעל, תנסי את אלכס לרנר - מקצועיים ואמינים - עברתי איתם 3 פעמים.
לא להתקרב להוריקן הובלות

אמא נמרה (2011-11-05T21:41:04):
_אשמח להמלצות על מובילים אמינים
הובלות אליעזר. אין לי את הטלפון. ממליצה.
היתה חויה חיובית ביותר איתם. והם גם לא מבקשים טיפ. נותנים אם וכמה שרוצים._

מצטרפת להמלצה. וגם עובדים באוירה נעימה, מדייקים, יעילים ועם הרבה ניסיון וראש גדול.

ספרים ומספרות וקוסמטיקאיות

• מאד ממליצה על אמיר - המספרה שלו ליד אגריפס מול בנין כלל - לבקש ממנו הנחיות מדוייקות איך להגיע.
הוא טוב מאד, וזול יחסית. הוא כבר לוקח שנים 120 ש"ח.
קוראים לחנות שלו, גזור וכדאי לתאם מראש: 050-2211332 (יסמין)
אסתר ל : יש במרכז העיר את הבי"ס לספרים של שוקי זיקרי.התלמיד עושה ת'תספורת, ובסוף בא מורה ומתקן אם צריך- 30 ש"ח מקסימום, וחפיפה נעימה לאללה.....
זה נמצא ממש מול הרמזור של הפלאפל, מעל צומת האיקסים לכיוון המשביר,(וואו, לא יכולתי למצוא הסבר גרוע מזה...)זה קומה שניה , לוידעת איך להסביר איפה....
מידע שנאסף בענין הזה מחוץ לדפים אלו:
"יורם" בקרית יובל, מומלץ ביותר, 160 ש"ח

מ י (2007-10-25T21:15:59):בענייני ספרים- סוף הדרך זה דודו מלה קופ בדרך עזה למטה קצת מתחת לרב ברלין
לא זול, אבל מעולה.

{גל* (2012-02-09T15:26:54):
מישהי?? רק מי שהסתפרה אצל איה יצאה מרוצה?
אין ספק שאיה הייתה יחידה ומיוחדה!
_חברה שלי מספרת בביתה שבסן סימון.
אין לה הכשרה מקצועית, אבל יש לה את זה באופן טבעי... :)
היא מעולה, וכולן תמיד יוצאות מרוצות..
עדי: [email protected]_
את זה ראית?

אילת מ (2012-02-10T16:11:24): דיווחי מספרות!
מצטערת שלא הגבתי עד עתה, לא זכרתי בדיוק איך מגיעים ואת השם המדוייק אבל היום הלכתי להסתפר בעיר העתיקה והנה כל הפרטים:
לסלון קוראים "samara" זה סלון גדול, עובדים שם משהו כמו שישה שמונה ספרים בו זמנית, אני מכירה את הבעלים מסיטואציה אחרת, איש מ ק ס י ם (וגם טבעוני אדוק ופריק של אוכל בריאות) בסופשבוע מלא שם מאד אז כדאי לקחת בחשבון.
האוירה מאד לא באופנית הכל לבבות אדומים וקריסטלים (ברקע מתנגנים שירי הלל ליהודי אחד שהיו לו עניינים עם כמה קרשי עץ..) אני אוהבת את האנרגיות שם, כולם מאד נחמדים .
ולתספורת: מצוין. אין לי דרישות מיוחדות, לא עשיתי צבע ולא שום דבר מיוחד, יש לי שיער ארוך ומתולתל, קצת דק ולא סמיך אבל לא משהו מחוץ לנורמה. עשו לי דירוג מוצלח ולא הורידו יותר מדי ובשבילי זה לגמרי עשה את העבודה. עוד דבר חשוב מאד: החומרים שהם משתמשים בהם איכותיים, אני יכולה להריח מיד כשהחומרים לא איכותיים וזהמשהו שאני שמה לב אליו. הספר שסיפר אותי המליץ לי לקחת אומגה 3, וישר הבין את הראש הטבעי ולא ניסה לשכנע אותי למשהו גרנדיוזי. ולשורת המחץ: המחיר, 100 ש"ח. אני מניחה שהוא עשה לי הנחה בגלל היכרותנו המוקדמת אז תוסיפו על זה עוד קצת. מי שעושה צבע וכאלה הוא אמר לי שיש להם עכשיו מבצעים טובים.
הוראות הגעה: נכנסים בשער יפו, לתוך השוק. בפניה הגדולה הראשונה לוקחים שמאלה אל הרובע הנוצרי, ממשיכים ישר עד סוף הרחוב עד שמגיעים לטי. בטי הזה אפשר לפנות ימינה לחומוס לינא מי שמכיר, או שמאלה. לוקחים שמאלה והחנות השלישית משמאל היא המספרה. בברכת רעמה נאה ומעוצבת, שבת שלום ומבורך.

אורי הספרית (2012-02-18T22:54:40):
ספרית מנוסה ויצירתית, תגיע לביתך במחיר ידידותי במיוחד.
אורי: 052-4210736

לבנה במילואה (2012-02-12T19:32:55):
איילת, תודה!
הסתפרתי בסוף אצל עדי- מומלצת מאוד, נעמיה ומתוקה ויצא יפה וחמוד:-)
שבוע טוב לכולם!!@}

ירושלמית (2012-02-24T07:35:42):
המלצה על מספרה מיוחדת - "ראפלס" ברחוב מסילת ישרים, משתמשים בה בחומרים טבעיים לשיער. הצוות המצומצם והעיצוב של המסעדה הם אנגליים אותנטיים (דוברים גם עברית), והאווירה בהתאם, מאוד רגועה ונעימה. התספורת שלי יצאה מצויין, בדיוק כפי שרציתי, המחיר קרוב ל-200 ש"ח.

לבנה במילואה (2012-12-01T22:54:55):
ממליצה מאד על ספרית מתוקה בשיטה טבעית
מספרת בנחלאות.
הייתי אצלה פעמיים ויצאתי ממש מרוצה (והשיער שלי בעייתי)
מאיה: 0526516698

יער ה (2012-11-22T19:52:38):
לכל הירושלמיות שרוצות תספורת מגניבה
ממליצה עליה גם :-) גם מי שפשוט רוצה תספורת יפה :-)
תספורסטו
  • קוסמטיקאית עם גישה טבעית
אני מחפשת קוסמטיקאית עם המלצות כבר הרבה זמן והעור שלי מאוד מאוד זקוק לזה ...
ברכה בקרית יובל 052-2236882
יכולה להגיד שהגעת דרך לי רז

בריכות שחייה

מ י (2011-07-13T15:29:01):
היום היינו בקרית ענבים.
בריכה נקיה ונעימה, יש גם בריכה נקיה לפעוטות. לא הרגשתי בריח של כלור.
חסרון רציני: אין רשת צל על הבריכה, רק על סביבותיה.
יש מגלשות מתנפחות אל תוך המים.
דשא נחמד, נוף יפה של הרי ירושלים. יש שולחן פינג פונג.
יש קיוסק.
עלות כניסה: 40 ש"ח. אפשר לקנות כרטיסיה של 12 כניסות ב400 ש"ח.
כשאנחנו היינו בין 9:30-11:30 היו מעט אנשים והאווירה היתה נעימה.

גינת שמש: אנחנו אוהבים את בריכת ירושלים בקיץ. באים לפני שמונה בבוקר והולכים לפני הצהרים.
(הולכים לפני שממש מתמלא).יש מגלשת מים כיפית, דשא ואוירה של "בריכה של פעם" וגם כרטיסייה.
ארטישוק_ירושלמי*
הצטרפות: 23 אוקטובר 2012, 14:39

מידע ירושלמי

שליחה על ידי ארטישוק_ירושלמי* »

לאבטיח סגול
אני רכזת בנק הזמן גינות העיר בירושלים במושבה הגרמנית
יש בירושלים משו כמו עשר בנקי זמן בכל מניי שכונות
כדאי לך להצטרף לבנק הקרוב לאיזור מגורייך
תוכלי ליצור איתי קשר ב
[email protected]
דנה
בריג'י_נומושי*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2008, 21:26
דף אישי: הדף האישי של בריג'י_נומושי*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי בריג'י_נומושי* »

פינצ'רית 'סוג של' ואמא'שלה (סוג של בת-אדם:) יישמחו לחברים לטיולי ערב-לילה מאזור נחלאות/מרכז העיר לגן סאקר וכיו''צ
  • נשמח גם לכל מיני הצעות לטיולים רציניים יותר בשבתות יפות
בריג'י 0584022403
מ_י*
הצטרפות: 04 יולי 2002, 00:28
דף אישי: הדף האישי של מ_י*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי מ_י* »

בענין פשטידות וקישים
דבורה שכטר הגדולה מכולן
http://devorahschecter.com/hebrew.php
נאוה*
הצטרפות: 15 פברואר 2002, 23:31

מידע ירושלמי

שליחה על ידי נאוה* »

מחפשת סקסולוגית טובה ונעימה - מישהיא מכירה?

נעמי רז
026780628
ליד צומת אורנים
שרון*
הצטרפות: 27 ספטמבר 2002, 14:27

מידע ירושלמי

שליחה על ידי שרון* »

טכנאי מחשבים מומלץ, מקסים והגון באזור ירושלים והסביבה:
אורן רוט
} מחפשים טכנאי מחשבים בירושלים? Pro Jersalem תוכלו למצוא את כל המומלצים והאיכותיים

לחצו על הקישור הבא -%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D[/u]%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D/]טכנאי מומלץ בירושלים
שירה*
הצטרפות: 16 יולי 2001, 22:53

מידע ירושלמי

שליחה על ידי שירה* »

הילה מעין כרם מחפשת מטפלת פאולה, זוכרת שיש כאן מישהי כזו.

אמא נמרה מטפלת בשיטת פאולה. יש פרטים בדף הבית שלה.
רות_מייסון*
הצטרפות: 18 נובמבר 2013, 12:17

מידע ירושלמי

שליחה על ידי רות_מייסון* »

שלום לכולן/ם,
כחלק מההכשרה שלי בהנחיית הורים בגישת פיקלר/RIE, אני פותחת חוג להורים ותינוקות עד גיל זחילה במנס בקעה.
הגישה עוזרת לתינוק להתפתח בצורה המיטבית וגם מקל על ההורים. פותח על ידי רופאת ילדים הונגריה ידועה, ד"ר אמי פיקלר ועמיתה, מגדה גרבר, גישה זו מבוססת על כבוד לתינוק והבנה עמוקה של שלבי ההתפתחות. היא מדגישה התבוננות רגישה, תנועה חופשית, משחק חופשי ללא התערבות; לסמוך על לוח זמנים ההתפתחותיים של התינוק והקשבה פעילה בזמן השגרה היומיומית. מחקר של הWHO הראה יתרונות רבות לגישה זו אצל מבוגרים שגדלו כך. ימי רביעי ב10:00. להרשמה: 673-4237 (שלוחה 0) למידע נוסף: רות 054-8115580 או [email protected]
תכלת_שמים*
הצטרפות: 01 מאי 2008, 18:25

מידע ירושלמי

שליחה על ידי תכלת_שמים* »

מחפשת המלצה למטפל/ת בשיטת אייפק בסביבות ירושלים

תודה
אמאגם*
הצטרפות: 25 נובמבר 2013, 09:43

מידע ירושלמי

שליחה על ידי אמאגם* »

מישהי יכולה להמליץ על רופא/ת שיניים לילדים באזור מבשרת? לילד בן 4 שעדיין לא ביקר מעולם אצל רופא כזה (כי אמא שלו מפחדת מרופאי שיניים...).
רוב תודות!
יערה*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2003, 19:37

מידע ירושלמי

שליחה על ידי יערה* »

מחפשת המלצה לעצמי לפסיכולוגית טובה באזור המזלג/בית-שמש. מישהי מקצועית אבל עם ראש פתוח. נחמדה ולא נוקשה.

ממליצה מאוד על בטי עופר, מבית זית, 0507217981. היא אנושית, חמה ומיקצועית מאוד.
דניאלה_אחרת*
הצטרפות: 09 דצמבר 2013, 19:25

מידע ירושלמי

שליחה על ידי דניאלה_אחרת* »

תודה, יערה, אני יותר במשולש מבוא ביתר-מטע-נס הרים.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

דברי עם תמרה וינר, אמנם מטפלת באמנות אבל לדעתי אמא שלה פסיכולוגית
קח_מקל*
הצטרפות: 10 דצמבר 2013, 21:43

מידע ירושלמי

שליחה על ידי קח_מקל* »

ד"ר עירית קפקא היא מקצועית וטובה וראש מחלקת פוריות בביקור חולים. מהניסיון שלי היא נחמדה למטופלות שלה, אני סומכת עליה..
בהצלחה!
לחוצה_בהיריון*
הצטרפות: 11 דצמבר 2013, 21:08

מידע ירושלמי

שליחה על ידי לחוצה_בהיריון* »

ד"ר עירית קפקא היא מקצועית וטובה וראש מחלקת פוריות בביקור חולים. מהניסיון שלי היא נחמדה למטופלות שלה, אני סומכת עליה..
תודה תודה.
עשית אצלה במקרה דיקור מי שפיר?
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

מחפשת המלצה לרופא שינים טוב ואם אפשר לא יקר..
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

אנסה להסביר מה אני מחפשת. בהריון (לא ראשון), עם חרדות לא ברורות, רוצה לתקשר עם העוברית לגבי הלידה שתהיה לה או לפחות להתמקד על הפחד ולתת לו שם. מישהו מכיר ״מכשפה טובה״ מהאזור? הילינג? רבנית ? ....רעיונות נוספים?
אני לא תופסת מדברים כאלה בדרך כלל, אבל צריכה ניקוי נפשי
יער_ה*
הצטרפות: 12 מאי 2006, 11:47

מידע ירושלמי

שליחה על ידי יער_ה* »

אנסה להסביר מה אני מחפשת
אולי שיטת התמקדות?
אפרת*
הצטרפות: 08 יולי 2003, 12:18

מידע ירושלמי

שליחה על ידי אפרת* »

פלונית בהריון לא ראשון, דברי עם רחל מ"פרפרים בבטן" יש להן קורסים להכנה רגשית/נפשית/פנימית ללידה. לפני כל לידה שלי (3 סה"כ) התכוננתי נפשית אצלן והיה לי מאוד טוב!
גם דיבור עם רותי מ"פרפרים" יכול להיות נפלא - היא עושה מסז להריוניות ועל הדרך אפשר לדבר, להירגע, לחשוב, להבין.
parparim-babeten.co.il
עלמ_תי*
הצטרפות: 07 מאי 2010, 18:44
דף אישי: הדף האישי של עלמ_תי*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי עלמ_תי* »

פלונית בהריון לא ראשון, אולי שירלי ממרכז מולד הלבנה בבית זית
פלונה*
הצטרפות: 10 אוקטובר 2003, 00:28

מידע ירושלמי

שליחה על ידי פלונה* »

הי,
מישהי מכירה יוגה להריון במבשרת?
תודה!
לי_רז*
הצטרפות: 02 מאי 2009, 22:02
דף אישי: הדף האישי של לי_רז*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי לי_רז* »

יוגה בגבעת מרדכי - שיעורים פרטיים וקבוצתיים בשעות הערב והבוקר.
אני- מורה מוסמכת ליוגה ויוגה תרפיה, מתמחה בבעיות יציבה ותנועה,
עובדת עם נשים מגיל 16 ועד בכלל
עם נשים בהריון, בעיות פוריות, לחוצות, בעיות גב, ברכיים וגם נשים שפשוט רוצות לתרגל יוגה!
יש שיעור אחד פתוח לגברים - במרכז העיר בימי שני.
לירז 0544-836004
lirazrafael.co.il
פלונה*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי פלונה* »

לירז, את מכירה אולי במקרה מורה ליוגה (להריון) במבשרת?
לא יכול להיות שאין...

תודה!
לי_רז*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי לי_רז* »

לירז, את מכירה אולי במקרה מורה ליוגה (להריון) במבשרת?
אני מכירה בירושלים אבל לא במבשרת...
יכולה לדבר עם זוהר, היא מורה ליוגה במבשרת ואולי היא תדע
זוהר 054-2489344
בהצלחה!
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

חברה שלי, אמילי המעולה, מתקנת מחשבים.
היא נחמדה ויעילה ויש לה הרבה סבלנות.
בפייסבוק: אמילי מתקנת מחשבים
052-375-8859
[email protected]
פלונה*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי פלונה* »

תודה, לירז, אנסה.
אילת_מ*
הצטרפות: 27 מאי 2005, 12:17
דף אישי: הדף האישי של אילת_מ*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי אילת_מ* »

נשים יקרות, בעלות עסק עצמאי: מעגל התמיכה בנשים בעלות עסק עצמאי פותח את שעריו למצטרפות חדשות.
המעגל הביא לשינוי רגשי וכלכלי בחייהן של רבות מהמשתתפות ואני ממליצה לכן בחום לבוא ולהצטרף.
מפגשים דו שבועיים ללא תשלום בגלריה ברבור, נחלאות ימי ד בבוקר.
notif]לדף האירוע t[/po]=plan mall activity
יער_ה*
הצטרפות: 12 מאי 2006, 11:47

מידע ירושלמי

שליחה על ידי יער_ה* »

פלונה שמחפשת יוגה במבשרת - תשאלי את קרלה בטלפון אפס חמש ארבע 7591964
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

מישהו מכיר תופר או תופרת תחפושות?
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

מחפשת מרפאה בעיסוק שמתמחה בוייסות חושי לילד בן 6 לפני כיתה א. אודה מאוד להמלצות!
אילת_מ*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי אילת_מ* »

מרפאה בעיסוק מעולה: שולי מנדלבאום אלעזר בתקוע.
לי_רז*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי לי_רז* »

הייתה לי תלמידה ליוגה שהיא מרפאת בעיסוק בירושלים מתוקה ומקצועית.
ורד 054-6634616, יכולה להגיד שלירז המורה ליוגה נתנה לך את המספר.
אביגיל*
הצטרפות: 17 ספטמבר 2001, 16:35

מידע ירושלמי

שליחה על ידי אביגיל* »

למחפשת תופרת לתחפושת - אולגה 054-2119055
קצה הקרחון - למיטב ידיעתי כבר לא ניתן להשיג בונדולינו חדש בארץ.
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

מידע ירושלמי

שליחה על ידי מיכל* »

שלום
האם מישהו מכיר את דר אורנה רייכמן משערי צדק (רופאת נשים) ויכול להמליץ או לא?
חמדת_השקד*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2010, 21:50
דף אישי: הדף האישי של חמדת_השקד*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי חמדת_השקד* »

לבנה במילואה, אצלנו היו ואולי עדיין מזמינים ממישהו בשם אבירם, מזרונים בעבודת יד. דומה מאד למזרון של פוטון.
מעולים לי יש מזרון כזה כבר כמה שנים. אני יכולה לנסות להשיג את הטלפון שלו אם זה נשמע לך רלוונטי.
אביגיל*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי אביגיל* »

יש מישהי שמוכרת בגדי הריון וילדים מהבית - שני 054-4474550 (במושב אורה)
מיכל_ע*
הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי מיכל_ע* »

תודה אביגיל :-)
בוינגי_בוינגי*
הצטרפות: 29 יולי 2008, 18:20
דף אישי: הדף האישי של בוינגי_בוינגי*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי בוינגי_בוינגי* »

מחפשת עבור חברה עם ילד בן 11-12 המלצה למטפל או רק מדריך לרכיבה על סוסים שיהיה עדין וקשוב -רצוי בעין יעל.
לי_רז*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי לי_רז* »

ממליצה על פלייבק בהנחיית אבי ראובני, לא בטוחה איפה מעביר עכשיו אבל בטוחה שאפשר לגלות בגוגל
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

יש גם ב"אולה" במושב טל שחר מישהי טובה
לא יודעת אם היא מגיעה לירושלים
ואול יש גם משהו במרכז אלמה בעיר
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

האם יש לכם המלצה לחוג תיאטרון מוצלח עם מורה נעים לילדה מקסימה בת עשר??
איי_מי_שם*
הצטרפות: 16 דצמבר 2007, 12:06
דף אישי: הדף האישי של איי_מי_שם*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי איי_מי_שם* »

למי שמחפש חוג תייאטרון- אפשר לנסות במרכז נורית קציר.
דניאלה*
הצטרפות: 21 ינואר 2002, 15:27

מידע ירושלמי

שליחה על ידי דניאלה* »

רעיון לבית קפה שקרוב לטבע, שאפשר גם לתפוס קצת בידוד ורומנטיקה, בשעות הבוקר באמצע השבוע?
חשבתי על ברבהר. יש עוד רעיון באיזור ירושלים?
גוונים*
הצטרפות: 23 מרץ 2010, 16:12

מידע ירושלמי

שליחה על ידי גוונים* »

המטבח של רמה בנטף.
נראה לי שפתוח רק בחמישי-שישי-שבת
דניאלה*
הצטרפות: 21 ינואר 2002, 15:27

מידע ירושלמי

שליחה על ידי דניאלה* »

תודה על הרעיון, אבל מחפשת יותר בכיוון של הטבע מאשר של בית הקפה :-)
מיכל_ע*
הצטרפות: 04 מרץ 2008, 23:30
דף אישי: הדף האישי של מיכל_ע*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי מיכל_ע* »

יש בחוות הר הרוח (בדרך לנטף) אפשרות לקנות סלסלת פיקניק עם כל טוב ולצאת לטבע. מעודכן ללפני כמה שנים... ואין לי מושג אם גם באמצע שבוע.
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

מעוניינת לבשל למשפחה בשעות הבוקר בעיקר אוכל צמחוני פשוט ובריא להתקשר 0526244002
דפי*
הצטרפות: 09 מרץ 2004, 10:19

מידע ירושלמי

שליחה על ידי דפי* »

המלצה למדקר/ת לילדים באיזור ירושלים?
אפרת*
הצטרפות: 08 יולי 2003, 12:18

מידע ירושלמי

שליחה על ידי אפרת* »

רעיון לבית קפה שקרוב לטבע
בחניון העליון של סטף יש משהו כזה, וגם בבר גיורא.
אני לא מעודכנת להיום, אז שווה לבדוק לפני שנוסעים.
וגם גוונא בגוש עציון: שילוב של המון נוף מקסים מסביב וגם טעימה
נאוה*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי נאוה* »

צריכה המלצה לרופא/ת שיניים בירושלים, אם יש דרך מאוחדת אז עדיף.
ראיתי חור בשן. הרופאה בקופח רוצה להחליף לי סתימה לבנה בכזו מכספית - ברחתי ממנה.
דר קלוד חייט מומלץ לעניין כזה? הוא כעקרון נגד סתימות - אז מה עושים עם חור?
לי_רז*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי לי_רז* »

אלי לוי, הקליניקה שלו ברחוב הנרייטה סולד (הרחוב שמוביל מהמפלצת להדסה עין כרם)
02-6446028 יכולה להגיד שלירז המליצה
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

המלצה למדקרת לילדים ירושלים
מינדה מילר -רחוב רבי עקיבא ליד אנה טיכו. אפשר להגיד שורד המליצה...
לי_רז*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי לי_רז* »

גם זיו בראשי במושב אורה מדקרת ילדים ומתעסקת ברפואה סינית לילדים.

דר קלוד חייט מומלץ לעניין כזה?
שמעתי עליו המלצות חמות
אדמה_צלולה*
הצטרפות: 08 דצמבר 2013, 00:48
דף אישי: הדף האישי של אדמה_צלולה*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי אדמה_צלולה* »

המלצה למדקר בנווה אילן:
שון גודמן
נאוה*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי נאוה* »

_דר קלוד חייט מומלץ לעניין כזה?
שמעתי עליו המלצות חמות_

תודה רבה
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

פעם-פעמיים בחודש - הנה לוח האירועים :
http://www.boogienights.co.il/heb/Pages/Events.asp
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

אני מחפשת תופרת לתחפושת מישהו מכיר תופרת לא יקרה מידי?
מאי_הגדולה*
הצטרפות: 28 פברואר 2014, 22:18

מידע ירושלמי

שליחה על ידי מאי_הגדולה* »

מחפשת מטפל/ת בשיטת אייפק שמנוסה עם קטנטנים
בירושלים או במושבים שבסביבה
אשמח להמלצות
תודה!
לי_רז*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי לי_רז* »

_מחפשת מטפל/ת בשיטת אייפק שמנוסה עם קטנטנים
בירושלים או במושבים שבסביבה
אשמח להמלצות_
יש את דינה דיאנמט שמטפלת בזכרון אבל אני עשיתי את כל הטיפולים דרך הטלפון. יכולה לגגל את השם שלה ולמצוא
לי_רז*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי לי_רז* »

אני מחפשת תופרת לתחפושת מישהו מכיר תופרת לא יקרה מידי?
ולנטינה ברחוב בורוכוב בקרית יובל. אם תרצי יכולה למצוא את המספר
מחפש_תטא*
הצטרפות: 02 מרץ 2014, 23:31

מידע ירושלמי

שליחה על ידי מחפש_תטא* »

אני מחפש בירושלים אם יש למישהו להשאיל ספר בעברית על תטא הילינג. מי שיש לו להציע יכול לכתוב כאן.
תודה.
אילת_מ*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי אילת_מ* »

מטפלת אייפק מומלצת: הלית וייל. נמצאת בירושלים מספר ימים בשבוע אם אינני טועה.
אילת_מ*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי אילת_מ* »

ובענין אחר:
"הצרכים שלנו הם דבר קדוש" אמר מרשל רוזנברג. למה הוא התכוון? ואיך זה קשור לאכילה ולחיים בכלל?

כולנו רוצים לדייק באכילה, וגם קצת פוחדים מתיבת הפנדורה הרגשית שחבויה לנו בבטן. בואו נפתח אותה ביחד בסדנה שנותנת כלים פשוטים ואפקטיביים לאכילה שמחה ומשוחררת, ובכלל. המחיר 90 ש"ח בלבד, כדאי לנצל ההזדמנות.
  1. 3 מרכז שליו, רח גלבוע 16ב נחלאות בין השעות 19:30-22:00 במחיר השקה של 90 ש"ח בלבד. הסדנה מועברת ע"י שיינא נריל, נטורופתית, ואילת מאיר, מטפלת "HAKOMI" . לפרטים נוספים סמסו
054-5670794. (אילת)
אמא*
הצטרפות: 02 ספטמבר 2001, 23:05

מידע ירושלמי

שליחה על ידי אמא* »

מי מכיר מסעדה טובה באזור אבו גוש
שפתוחה בשישי ערב?
גוונים*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי גוונים* »

מסעדה טובה באזור אבו גוש
קלמנטינה בבית נקופה?
לא בטוחה שהיא נחשבת כל כך טובה, אבל חביבה למדי.
ופתוחה בשישי בערב.
גוונים*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי גוונים* »

וגם המטבח של רמה בנטף, מסעדה מעולה.
פתוחה לרוב בימי שישי בערב, אבל צריך לוודא את זה וגם כדאי להזמין מקום מראש.
מאי_הגדולה*
הצטרפות: 28 פברואר 2014, 22:18

מידע ירושלמי

שליחה על ידי מאי_הגדולה* »

מאג'דה בעין רפא
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

מחפשת המלצות (או אי-המלצות) לרופאי נשים שמעונוביץ' ויובל לביא. שניהם בירושלים בכללית.
מישהי מכירה?
תודה
יודה_רונן*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2010, 03:30
דף אישי: הדף האישי של יודה_רונן*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי יודה_רונן* »

שנה שלישית, חגיגת תחפושות בירושלים לילדים בחינוך ביתי !

כל הפרטים בפוסט כאן

נשמח מאוד להכיר גם חברים חדשים :-)
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

מידע ירושלמי

שליחה על ידי יעל* »

מחפשים המלצות ליועץ/ת פנג שואי-
קשוב/ה ונעים/ה.
תודה :-)
יודה_רונן*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2010, 03:30
דף אישי: הדף האישי של יודה_רונן*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי יודה_רונן* »

|!| לגבי חגיגת התחפושות: בעקבות הגשם אנחנו עוברים למקום מקורה. הפרטים המעודכנים בפוסט המקושר
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

מידע ירושלמי

שליחה על ידי מיכל* »

לפני שנה פורסם כאן על שוק הכל ב 2 שקל שהתקיים לאחר פורים באיזור בקעה. היה מאוד מוצלח ואשמח להגיע אליו גם השנה לקנות ולתרום. מישהו יכול לתת פרטים איפה זה מתקיים?
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

הי מחפשת המלצה לטכנאי מחשיםלא יקר לנקות את המחשב מתוכנות ומסמכים לא נחוצים.. תודה(:
יעל*
הצטרפות: 30 יוני 2001, 20:34

מידע ירושלמי

שליחה על ידי יעל* »

אמילי מתקנת מחשבים! (היא יכולה גם לנקות, כמובן...)
https://www.facebook.com/emilyrepairs
פלונימית_אלמונימית*
הצטרפות: 17 ספטמבר 2013, 12:46

מידע ירושלמי

שליחה על ידי פלונימית_אלמונימית* »

"בזאר בית ידידיה" - מה בדיוק מוכרים שם? תודה
לי_רז*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי לי_רז* »

_מחפשים המלצות ליועץ/ת פנג שואי-
קשוב/ה ונעים/ה.
תודה_
עכסה גמליאלי, חפשי את המספר של בגוגל ואם לא תמצאי אחפש אותו אצלי
לי_רז*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי לי_רז* »

_מי מכיר מסעדה טובה באזור אבו גוש
שפתוחה בשישי ערב?_
חברים המליצו מאוד על מג'דה בעין רפא. דיס-המלצה - המטבח של סלווה בעין רפא, הדבר הכי טוב שהיה שם זה שציפי שביט ישבה שולחן לידינו. חוץ מזה התבאסנו
קומי*
הצטרפות: 04 נובמבר 2013, 16:28

מידע ירושלמי

שליחה על ידי קומי* »

לבעלי ידי זהב שבעניין:
מטבח חדש ופשוט מאוד (מסיבית) שהותקן בדירה חדשה, פורק ללא שימוש.
אז יש ארונות מטבח חדשים אבל חלקם נפגעו מהפירוק.
זה מחכה ברחוב למישהו שיקח אותו כדי להתקין במקום אחר.
ברחוב שמשון 2ב בבקעה.
בוינגי_בוינגי*
הצטרפות: 29 יולי 2008, 18:20
דף אישי: הדף האישי של בוינגי_בוינגי*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי בוינגי_בוינגי* »

מסעדה שפתוח באבו גוש יש אית ליד המשתלה הדמה לי שקורים לה קרוון.
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

שלום לכולם,

אני צחפשת המלצה למישהו/מישהי שנותנים הדרכת הורים לילדים על סף גיל ההתבגרות.
יש לנו עניין ספציפי לפתור עם הבן שלנו.

אמא נמרה
פלונימית_אלמונימית*

מידע ירושלמי

מחפשת המלצות על צבעי מומחה שיודע להתמודד עם שאריות של נזקי רטיבות ומשאיר לי קיר חלק ויפה ואזור עבודה נקי. 0507-226447 , רות
ממשיכה_להתגלגל*
הצטרפות: 04 אוגוסט 2013, 02:11
דף אישי: הדף האישי של ממשיכה_להתגלגל*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי ממשיכה_להתגלגל* »

המלצות על צבעי מומחה
השבוע יטפל בביתינו גדוש העובש אדם בשם נחום שעושה רושם הגון ומקצועי, קיבלנו עליו המלצות מחברים. חפשי בגוגל walls r us
ממשיכה_להתגלגל*
הצטרפות: 04 אוגוסט 2013, 02:11
דף אישי: הדף האישי של ממשיכה_להתגלגל*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי ממשיכה_להתגלגל* »

ואני מחפשת מישהי אמינה לעבודת נקיון ביום שישי הקרוב, אחרי צביעת הבית
בדף בית
פלונימית_אלמונימית*

מידע ירושלמי

ממשיכה להתגלגל - תודה
אביגיל*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי אביגיל* »

שלום, אם מישהי מעוניינת בהדרכת מנשאים (בחינם), אני מעבירה מחר בבוקר בבית החרושת לחלומות (עמק רפאים 8), אפשר לראות ולהתנסות במנשאים שונים לתינוקות ופעוטות.
אביגיל
https://www.facebook.com/events/297589570397903/
רשת_לולים*
הצטרפות: 09 אפריל 2014, 22:00

מידע ירושלמי

שליחה על ידי רשת_לולים* »

למסירה - 3 מטר של רשת לולים ממתכת
נמצאת באזור נחלאות/אוניברסיטת הר הצופים
אם מישהי מעוניינת - נא לשלוח הודעה ל אפס חמש ארבע ארבע שבע אחת חמש שלוש אחת שבע
מים_חיים*
הצטרפות: 11 נובמבר 2009, 09:54
דף אישי: הדף האישי של מים_חיים*

מידע ירושלמי

שליחה על ידי מים_חיים* »

שלומות,

לקראת שנה הבאה, בה הלימודים עומדים להיות אינטנסיביים ביותר ולא לאפשר הרבה אפשרות של עבודה, אני מתחילה לחפש פתרונות דיור חסכני-כסף: מגורים תמורת עזרה כלשהי\ שמירה על בית למשך שנה\ משהו אחר ומעניין.

בית הספר שלי נמצא בתלפיות והזמינות אליו צריכה להיות גבוהה לכן קרבה אליו היא חשובה.
אם אתן יודעות על משהו או שתשמעו על מישהו שמחפש בחודשים הקרבים- אנא חשבו עלי.

תודה מראש!
עדי
פלוני_אלמונית*

מידע ירושלמי

מוסרת 2 מנשאי בד ארוכים של "תינוכיס" במצב מצוין. וגם בגדי בנים (חורף) מNB עד 4 חודשים במצב מעולה.
נורית-054-6255026
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

מידע ירושלמי

שליחה על ידי פלונית* »

מחפשת למחר בבוקר רעיון לבלות
עם בן 16 ובן 8. רעיונות?
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

מידע ירושלמי

שליחה על ידי פלונית* »

להשכרה : בית ערבי במלחה 3 חדרים