- מפגשי חינוך ביתי בירושלים
- מפגשי משחק ופעילות קבועים בירושלים
- אטרקציות בירושלים
- לידה ומה שסביב בירושלים
- המלצות לרופאים בירושלים
נא לא לפרסם מודעות על משפחתונים, גנים ובתי ספר כולל המלצות ומודעות דרושים
תמונות: נא לא להעלות תמונות לדף זה, גם לא פלאייר
המידע שנאסף עד כה:
מטפלים ברפואה אלטרנטיבית, גוףנפש וטיפול נפשי
- page]אילת גושן id[/po]=30 מטפלת בי, בבעלי, ובילדים, כבר כמה שנים. מאד עדינה, חכמה, יודעת להקשיב.
(בעדינות בעדינות)
זן שיאצו
מאד מאד ממליצה על עידית (קצה הקרחון) כמטפלת בשיאצו.
המגע של עידית מ ד ה י ם.
הטיפול עדין מאד, ועם זאת מגיע לרבדים עמוקים מאד. הטיפול נעשה בבגדים.
עידית קשובה, רגישה - תענוג להיות מטופלת שלה (בעדינות בעדינות)
הומאופטיה
- אני ממליצה על הומיאופטית שאני מאד מחזיקה ממנה. גם מקסימה וגם מאד מקצועית עם ידע ועם אינטואיציות טובות. עזרה מאד בטיפול באלרגיה נגד קדחת השחת.
שמה רחל שרייבר, היא עובדת במרכז לרפואה משלימה בשערי צדק וגם בבית (אבל במרכז לרפואה משלימה יוצא יותר זול. כלומר, זול זה לא, אבל עדיין יותר זול). (מ י)
טיפול רב-תחומי
- מאד ממליצה על אסתר חן, מורה ומטפלת רב תחומית ברפואה משלימה. אסתר מטפלת ומלמדת רייקי, ועובדת בקופ"ח מכבי ובאופן פרטי. העדינות שלה, ההבנה, המגע - משהו! טלפון 052-4661603 (יסמין)
- מטפלת מומלצת במיוחד בירושלים: אליס וייס 054-7569214, 02-5669214. היא יודעת (ולימדה) כמה שיטות ועוסקת ברפואה טבעית כבר שנים רבות, כך שהיא מתאימה את השיטה לצורך. (טלי מא)
- ממליצה בחום על אורלי שנהב - 050-3921541 מטפלת באיזון גופנפש (תמר ג)
- מפרסמת בשביל חברה: יעוץ תזונתי, רפלקסולוגיה, עיסוי, טיפול בנרות הופי, הדרכת הורים בעיסוי תינוקות. בטי מורדוב 050-8214108 היא מקבלת בפסגת זאב. (אף חצוף)
טיפול זוגי ופסיכולוגיים
- דפנה וינטר 6526601 מקבלת בבית הכרם. היא אשה נעימה ומקסימה, מתייחסת באופן שמכבד את הילדים ואת הוריהם, ובעיני קוסמת אמיתית. (יסמין)
- זיוה גדרון 02-6235263 לא קונבנציונאלית ומאד טובה, בעיקר בטיפול זוגי, אך גם ביחידני
- מטפלים זוגיים: נאוה ויונתן סגל http://ahavaraba.blogspot.com/ לא הייתי אצלם בטיפול זוגי, אלא בסדנת אימאגו של 3 ימים. היה מדהים. אני מניחה שהם גם מטפלים פרטי.
- ממליצה בחום על שרה אלטמן שעובדת עם עמותה שנקראת "מרכז ייעוץ לאישה" 02-6785210 המיחרים מסובסדים ע"י העמותה.
- נורית ענבר-וייס. אישה חכמה ורגישה ומקסימה ביותר. זה כרטיס הביקור שלה באתר 'פסיכולוגיה עברית' ובו אפשר למצוא את פרטי ההתקשרות עימה.נורית היא פסיכולוגית שעובדת היום בגישה ייחודית. מה שהוביל אותה לשם זה אי-נחת שלה מההכשרה הרגילה של פסיכולוגים קלינים. אי הנחת הזאת גרמה לה לסטות מהמסלול וללכת בדרך עצמאית שמשלבת בין פסיכולוגיה מערבית וגישות אחרות (הומניסטיות, רוחניות, ממוקדות גוף). (עירית לוי).
אודות עוצמת הרכות
- שמעתי טובות על פטריסיה לברטובסקי: 02-5703786 052-5389765 (נוסעת סמויה)
- אני ממליץ על חנן כהן. אני קיבלתי ממנו עזרה גדולה. מקצועי, קשוב ומנענע נפלא...0547-993880
רפואה סינית
- מטפלת נהדרת ברפואה סינית- ענת שטיין. יש לה ידע נרחב, משתמשת גם בארומתרפיה, צמחי מרפא ובאך. אפשר לכתוב לי ל-hilaorshin ב- gmail ואני אתן את מספר הטלפון שלה. (לה לי)
- מטפלת מקצועית ברפואה סינית (מלמדת ב"רידמן") טניה אגורסקי, אותי ממש הצילה כמה פעמים. אין לי כרגע טלפון אבל אפשר לחפש בדפי-זהב. (ציפ ציף)
- אני כבר למעלה מ-4 שנים הולכת באדיקות לשרינה שמיר, שמקבלת בימי רביעי וחמישי בירושלים. אשה מדהימה, צנועה, חכמה ועובדת מעולה. טלפון שלה: 02-5669713 או 050-7707842. (טל)
- מצטרפת להמלצה על שרינה שמיר. הגעתי אליה בעקבות המלצה של חברה שמטופלת אצלה כבר כמה שנים, והרגשתי שהיא מאוד מקצועית ונעימה (נוסעת סמויה).
- אני ממליצה על רותי גריס מבית הכרם. שפרט לכישרון בדיקור יש יכולת מופלאה ונדירה להקשיב ולתת את כל ליבה ואהבתה למטופל. 02-6514612. (מיכלול ה)
- דניאל יעקובסון, ממושב מטע. שמעתי עליו גדולות ונצורות. כתבי אלי בדף הבית שלי, אם תרצי, אוכל להשיג את מספרו. (אורי ה)
- שלומית אשל - מטפלת ברפואה סינית (דיקור, טווינא) , מקבלת בביתה בירושלים (ברחביה), אישה פשוט מקסימה, עזרה לי מאוד! ממש פתרה לי את הבעיה והיה לי מאד נעים איתה, ציפיתי לכל מפגש איתה - 02-5632057
נטורופתיה
- גיליה גלעד, נטורופטית רצינית ואשה מיוחדת מאוד. 052-2284109 מעולה בעיני. (לבנה במילואה)
- אני הייתי אצל גיליה והיא מאוד איכזבה אותי. מאוד קשוחה ולא נעימה. חסרת רגישות. בלתי מקצועית לדעתי והרבה מההמלצות שלה היו בלתי אפשריות מבחינה כלכלית
היא אמרה לי את זה רק בפגישה השניה וכשאמרתי לה שלא אוכל לעמוד בזב מבחינה כלכלית היא אמרה שלא תוכל לעזור לי ולענות לי על שאלות לגבי התפריט. (נעה)
- אפרת גולדמן 0523857378 פגישה ראשונה לקחה 250, ישבה איתי מעל שעה ובנתה תפריט. עדכונים נוספים בטלפון או במייל, בלי התחייבות להיפגש שוב. (אף חצוף)
- רותם ירון, נטורופטית שעוסקת בטיפול באמצעות תזונה טבעית וצמחי מרפא, טיפול רגשי באמצעות פרחי באך ורפלקסולוגיה. מתמחה בטיפול בבעיות במעגל הפריון - בעיות מחזור, פוריות, הריון, גיל המעבר אך גם מקבלת מטופלים עם בעיות שונות. 054-4537223 rotem dot nd at gmail dot com
רפלקסולוגיה
- רפלקסולוגיות מומולצות:
גילי אבישי 052-2461620
(תמר ג)
- רותם ירון, רפלקסולוגית בכירה שהיא גם נטורופטית שעוסקת בטיפול באמצעות תזונה טבעית וצמחי מרפא ופרחי באך.מתמחה בטיפול בבעיות במעגל הפריון - בעיות מחזור, פוריות, הריון, גיל המעבר אך גם מקבלת מטופלים עם בעיות שונות. 054-4537223 rotem dot nd at gmail dot com
מסעדות
מסעדות מומלצות -
צמחוני/חלבי
תאנים בבית הקונפדרציה, יש להם 3-4 מנות אורגניות, כמו ספגטי וטופו. יש קישים מצויינים, מנה יומית ועוד הרבה הפתעות. יש גם אחלה נוף בלילה לחומות המוארות, ועם קצת מזל, אולי בזמן הארוחה תתקיים הופעה של זמר מוצלח בבריכת הסולטן, ממש מתחת למסעדה...טלפון 6251967
קפה ומאפה (או אצל מזרחי)בשוק מחנה יהודה בין הבאסטות. סלטים טובים, קצת איטלקי, סנדוויצ'ים טובים ועוד
פולי רח' יהודה פינת דרך חברון 02-6714888.
שמיל במעבדה- גם אורגני. אוכל יצירתי ואנין טעם. 6731629 מתחם הרכבת.(גינת שמש ממליצה)
המרקייה (ברברג)- כל ערב רק מרקים. כורש 4, מרכז העיר 6257797
איצ'יקידנה-הודי בשוק, רחוב האשכול 4, מחנה יהודה 0502247070 -ראו חוות דעת על המסעדה בסוף הדף.
בית אנה טיכו מאוד נעים ויש מקום לילדים להתרוצץ
האגס 1 מסעדה צמחונית אורגנית בשוק, רח' אליהו יעקב בנאי 11 (לשעבר האגס 1).
אברם, הקפה בפינת בניין כלל. לפעמים יש גם הופעות מוזיקה, שווה להרים טלפון ולברר.
אכלנו גם ב קפה ג'ו בקינג ג'ורג'. אומנם זאת רשת אבל היה טעים מאוד.
אה, ועוד מקום נחמד עם מנות גדולות- קפית בגן הבוטאני. אפשר לשבת בחוץ ולצפות אל אגם הברבורים .
תהנו! _ (טרוש קה ממליצה , אוגוסט 2009)
לא כשר, פתוח בשישי/שבת
שאנטי במרכז העיר צמוד למדרחוב נחלת שבעה. מומלץ: המנות הותיקות שלהם פתאי עוף/בקר/צמחוני(אטריות אורז מוקפצות) ואורז ביריאני עוף/בקר/צמחוני. טעים טעים. פתוח בשישי בערב. טל 6243434 (גינת שמש ממליצה)
זלדה שלומציון המלכה 15הצוות שם מקסים, בעל המסעדה דיבר איתנו הרבה (הוא התלהב על הקטנה שלנו כמובן:-)) ואשתו הגיעה בשלב מסויים והיה הרבה על מה לדבר. עשה לנו חשק לחזור שוב...בקיצור, מומלץ בחום! טלפון 6240346
צ'אקרה- אוכל מגוון, מעולה. גם הקינוחים. מרכז העיר, המלך ג'ורג' 41 טל 6252733
זוני במרכז העיר בנחלת שבעה. אוכל מגוון. פתוח כל הלילה גם. מרכז העיר, רחוב יואל משה סלומון 15, טל 6257776
קולוני- מקום די חדש, אוכל טוב מאד, מגוון. להרגיש חו"ל בירושלים. דרך בית לחם 7, טל 6729955
פרדיסו בפינת קרן היסוד ודוד המלך. אוכל מגוון
ספגטים מרכז העיר, ליד כיכר החתולות. טל 6235547
מתוקים:
החגיגה של באבט בתחילת רחוב שמאי. וופל בלגי טעים משהו משהו עם הרבה תוספות כמו שמנת תפוחים, קרם חמאה, קרם ערמונים, שוקולד חם.(גינת שמש ממליצה)
גלידה מוסלין בשוק. נחשבת מהטובות בארץ!
לחם תומר ברחוב פועלי צדק בתלפיות- חוץ מלחמים טובים, עוגות שמרים ועוגיות יש גם קרואסונים טובים,קפה ומגוון עוגות קרם/פירות/קצפת/גבינה/טירמיסו וכו'...אפשר לשבת במקום.
מחוץ לעיר:
חוות עיזים הר הרוח ליד אבו גוש קרוב לנטף.
יד השמונה בין אבו גוש לנווה אילן. חלבי. טל 5343956
גוונא בגוש עציון, במשואות יצחק הישנה, דרך לא ממש סלולה שמובילה לפינת גן עדן. אוכל חלבי.
המטבח של רמה בנטף, צריך להזמין מקום מראש. יקר. טל 5700954
הדף נערך ועודכן ע"י גינת שמש ביולי 2012
חנויות
צעצועים
חנות קטנטנה וחמודה: ריצ'רץ' וודי. צעצועי עץ לילדים, לתינוקות וגם משחקי עץ למבוגרים. נמצאת ברחוב הצפירה, שמצטלב עם עמק רפאים, סמוך לארומה. (מיכל בר)
ספרים
חנות מפעל של הוצאת הספרים"כתר"* יש שם ספרים פגומים במחירים מוזלים,לילדים,למבוגרים , ספרי עיון ועוד. ממש שווה. (ציף ציף)
- אדְרבּא ספרים ספרים בעברית ובאנגלית, חדשים ויד־שניה, ומפגשים ספרותיים מדי פעם.
.- חנות יד שנייה חדשה ונהדרת לבגדים יפים (גברים נשים ילדים), כלים ועוד. ברחוב רחל אמנו, אם באים מכיוון עמק רפאים זה במדרכה מימין רגע לפני שמגיעים לכיכר של כובשי קטמון.
- חנות יד שניה בקרית היובל, ברח' ברזיל, שמנוהלת ע"י התושבים בעזרת עירית ירושלים ויש שם מציאות בהרבה הרבה הרבה הרבה פחות ממאה ש"ח!!!
- חנות יד 2 בגבעה הצרפתית. במרכז שנושק לסופר. רחוב ההגנה 21. קומה ב'.5817397.
- הזולה בחניון של קניון מבשרת.
- החנות של טניה („כחדש”°), שבמרכז המסחרי של הגבעה הצרפתית (בקומה השניה). בגדים יפים ומומלצים. °טניה די סנובית (במובן הטוב) בכל מה שקשור למצב של החפצים (כמה דברים שרצינו למכור לה היא סרבה לקבל, בגלל פגמים קטנים), כך השם "כחדש" בהחלט הולם.
- חנות ביגודית ויצ"ו ברחוב הלל.
- מסירת בגדים משומשים: בסניף של ויצ"ו ברח' מאפו. או במעון לנשם (ליד מעון ויצו ) ברח' החלוץ.
- גמלא, ברחוב יהושע בן גמלא בקטמון
- בשוק, סמטת האפרסק. בחנויות יצירה רבות. ב"שני בדים" במרתף העיר. ב"ברנינה" במדרחוב שבין רחוב יפו לבן הילל, ליד דני ספרים. (סירופ מייפל)
- החנות הכי זולה והכי טובה לטעמי זה "צמר שרה" במאה שערים, בפינת יחזקאל ורח' חגי. לא קל להגיע, אבל שווה. היא עובדת עם כל היבואנים (בניגוד לחנויות האחרות שעובדות עם חברה או שתיים) (ריטה פיתה)
- יש חנות ב"מגדל הפעמון" שיש שם אפילו חוט סריגה מבמבוק בעובי של חוטי הכותנה "הילה". (סירופ מייפל)
- יש גם במרכז המסחרי קרית יובל בחנות בשם "סוזי", אין מבחר מדהים אבל אם המיקום יותר נוח אז תדעו שזה קיים...
- בשוק בסמטת כלי הבית יש חנות, עובדים רק עם טדי. בשוק הלא מקורה ליד הכניסה מאגריפס בצד ימין.
- חנות קטנטנה ומקסימה בשם ההולם „פשוש” ברח׳ הלל 23 (זה יוצא בעצם ברח׳ ביאנקיני, מול הגב של המוזיאון ליהדות איטליה), עם מוכרת נורא נחמדה בשם אביבה. 02-6255961 (כדאי להתקשר כדי לוודא מתי פתוח). יש מגוון סוגים של צמרים (טבעוניים ולא), ושלל כלים ואביזרים לסריגה, ריקמה, תפירה וכל מני מלאכות־יד; בנוסף, יש גם בובות סרוגות ודברים מוכנים מכל־מני חומרים.
- לגבי וילונות חלקים - ערוץ הבדים ברח קינג ג'ורג'. אני מצאתי את מבוקשי בסופו של דבר בעיר העתיקה, אצל בילאל ליד כנסיית הקבר. מוזר שצריך להרחיק עד לשם בשביל דבר כלכך פשוט אבל זה מה שקרה. גם היה מאד זול. (אילת מ)
- בזיג זג בקניון, יש שם סלסלה ענקית מלאה וילונות כאלו "בתפזורת", במבצע של 30 ש"ח לוילון. (משפחה ירושלמית)
- וילונות חצי שקופים קניתי בחנות "מגוון" בקניון הדר, זוג ב-40 ש"ח. יש מגוון צבעים. (עירית)
- וילונות ממליץ בחום על העסק של טלי פשוט מדהים רק עבודות מקצועיות
חנויות עודפים וסוג ב של בגדים ונעליים
- פוקס בייבי עודפים - מדרחוב דורות ראשונים 3, חנות לבגדי תינוקות בילבד. טלפון026245116. צמודה אליה חנות רגילה של פוקס.
- נעלי אלדו- מרכז ספיר, רחוב עם ועולמו 3, גבעת שאול. טלפון: 02-6537212
- למטייל עודפים - רח' יואל משה סלומון 5, נחלת שבעה, ירושלים. טלפון: 02-6233338
- ML מתאים לי עודפים- קניון לב תלפיות, רחוב האומן 17, ירושלים. טלפון: 02-6713821
- נעלי נמרוד/ גלי לילדים- קניון לב תלפיות, רחוב האומן 17, ירושלים. טלפון: 02-6798583
- נעלי גלי - רחוב יד חרוצים 21, ירושלים. טלפון: 02-6718161
- פוקס עודפים - רח' דורות ראשונים 4, ירושלים. טלפון: 02-6245116
- פוקס עודפים -קניון לב תלפיות, רחוב האומן 17, ירושלים. טלפון: 02-6797822
- "קולב", מותגי ביגוד והנעלה לכל המשפחה, קניון גילה, רחוב צביה ויצחק 5, ירושלים. טלפון: 02-6769392
- תמנון-מרכז ספיר, רחוב עם ועולמו 3, גבעת שאול. טלפון: 026527459.
[email protected] היא מוכרת גם מוצרים אורגניים יבשים במחירים ממש טובים לדעתי.
בתי מרקחת הומאופטיים
- הפסגה רח' הפסגה 59 בית וגן טל' 02-6420750. אם מגיעים מכיוון הר הרצל נוסעים די הרבה ברח' הפסגה ולקראת סוף הרחוב מצד שמאל יש בית מרקחת.
- בית המרקחת הצרפתי בגילה: נוסעים לפארק גילה. 100 מטר לפני הפארק בצד שמאל. 02-6765293
- בית מרקחת הומאופטי בגבעת שאול מול הפניה לביה"ח כפר שאול. גישה נוחה, הרבה חניה ומעט תור.
- אופלטקה יפו 110 טל' 02-5389006
אוכל ואוכל מוכן
אוכל מוכן
- יש מלא מקומות בשוק שמוכרים אוכל מוכן כול השבוע ובפרט לשבת. אוכל ביתי מוכן לשבת - מרבד הקסמים רח' עמק רפאים או בהיכל שלמה - מומלץ טעים ומאוד טרי .
- בדרך בית לחם, לא רחוק מיוז'י יש את שושנה, שאני אישית מאד אוהבת. בפלמ"ח יש חנות , לא משהו לדעתי. הטעמים בסיסיים. באמת הכי זול וטוב בשוק, ביום שישי בכל פינה יש אוכל מוכן מכל הסוגים. ונפתחה שם גם חנות אורגנית עם מחירים ממש טובים, שקיות נייר וצוות נלהב. (אילת מ)
סופגניות
- סופגניות נהדרות יש בבחירה הטבעית ברחוב אגריפס מקמח מלא .הן מטוגנות בשמן זית! . יש גם אפויות אבל לדעתי זה רק נראה כמו סופגניה וזה בעצם לחמניות מתוקות.(גינת שמש ממליצה)
- "גן השדה" www.gan-hasade.com
- "הגינה של מגי" www.maggiesgarden.co.il
- "חוות חוביזה" www.chubeza.com
בעלי מלאכה
נגר לפי הזמנה
גלי לבנדר: ממליצה על בנזוגי המקסים (אובייקטיבית לחלוטין)
סבלני ויצירתי ממיטה משפחתית ועד ספות וארונות - ארנון 0506433022
http://yfrog.com/jndsc00564mj
שיפוצניקים
אם המנזר : שיפוצניקים נחמדים והגונים: שלמה צארום 0522-589213
שורשים עמוקים: שיפוצניק מקסים מקסים וישר - יובל שרים 0528-802776
מוסך
גינת שמש ממליצה:
מוסך הירשנזון סגל בתלפיות,חרשי הברזל 15 . זה המוסך של בעלי ואחד המקומות החביבים על בני. כבר הציעו לי לערוך שם מפגש לחברים של בני...
בנוסף לטיפולים הרגילים(מכונאות, דיאגנוסטיקה, חשמל וכו..)יש שרות יחודי של בדיקת רכב לפני קניה/מכירה לכל אחד(לא רק ללקוחות) בחינם. 6783575 או יגאל
0547-489404תגידו לו שאתם מבאופן.
י עילם
_אחיו של בעלי פתח מוסך בתלפיות!
ממליצה עליו בחום רב, הוא פרפקציוניסט, אחראי, אמין, הגון, איש מקצוע בעל ניסיון רב, וכרגע גם מאוד מצפה ללקוחותיו הראשונים, מחיריו זולים והוא יעשה הכל כדי שיהיו מרוצים.
במשך שנים הוא מטפל במכוניותינו ותמיד עושה עבודה מעולה.
הוא מטפל בכל סוגי הרכב ומומחה במאזדה, פורד, סיטרואן ופיג'ו.
אימרו לו שהגעתם דרך גיסתו שלומית ותקבלו יחס ומחיר מועדפים.
"ירון שירותי רכב", רח' בעלי המלאכה 6, טלפון 054-6710330.
<מתכוונת לכל מלה שכתבתי, לא מתוך אינטרס!>_
חשמל וגם אינסטלציה
יאיר מגבעת יערים. אני קוראת לו בכל בעיה. דוד, הסקה, מכשירי חשמל, נזילות... 052-3677769 533097
מיכל בר
רוצה להמליץ על חשמלאי-אינסטלטור-איש תיקונים כלליים בבית.
הוא ישר ומקצועי, ואפילו גובה מחירים סבירים.
שמו שמוליק, 050-5547856.
אפשר להגיד לו שמיכל מפסגת זאב המליצה עליו.
בריג'י נומושי
חשמלאי ממש שווה -הבן שלי נועם 0584022404
סופר מקצועי והגון
לי רז
חשמלאי - עדן המקסים 054-4769888
אינסטלטור - שרלי המעולה אבל היקר 052-2676086
יכולה להגיד שלירז רפאל נתנה את המספר
אינסטלטורים
המלצה על אינסטלטור הוגן ואדיב - עוזי זלצמן 052-267-6411 או 02-535-6665 (יסמין)
עודד צונץ 050-5326387, 02-5836386 (מיכל בר)
גינון
אמא לשלושה:
המלצה על גנן: ממליצה על אבינדב בגין 054-673-6456.
בלוגינון בלוג הגינון שלו.
ואולי זה קישור יותר טוב
נעמ תי:
אני ממליצה על בעלי הגנן...
שמו אהוד ולאתר שלו קוראים גן ובוסתן www.ganbustan.com
שמש בבטן מצטרפת להמלצה על אהוד הגנן הבעל של נעמ תי. העבודות שלו שראיתי הכל בטוב טעם ובעדינות. מקסים.
מובילים
ירושלמית (2008-12-09T21:33:17):
הובלות אליעזר-מכירה את אליעזר, איש מקסים. חברה אמינה,עובדים נעימים עם תנאי העסקה הולמים. לא סוחטים טיפים. אם רוצים-נותנים. 02-6518220
הילהלה לנד (2011-11-10T08:14:36):
יש את הובלות גרינברג,שעברנו איתם פעמיים והיינו מרוצים,וגם המחיר הכי זול בשוק בפער ניכר... חפשי אותם בגוגל
קצה הקרחון (2011-11-09T23:04:15):
יעל, תנסי את אלכס לרנר - מקצועיים ואמינים - עברתי איתם 3 פעמים.
לא להתקרב להוריקן הובלות
אמא נמרה (2011-11-05T21:41:04):
_אשמח להמלצות על מובילים אמינים
הובלות אליעזר. אין לי את הטלפון. ממליצה.
היתה חויה חיובית ביותר איתם. והם גם לא מבקשים טיפ. נותנים אם וכמה שרוצים._
מצטרפת להמלצה. וגם עובדים באוירה נעימה, מדייקים, יעילים ועם הרבה ניסיון וראש גדול.
ספרים ומספרות וקוסמטיקאיות
- מאד ממליצה על אמיר - המספרה שלו ליד אגריפס מול בנין כלל - לבקש ממנו הנחיות מדוייקות איך להגיע.
קוראים לחנות שלו, גזור וכדאי לתאם מראש: 050-2211332 (יסמין)
אסתר ל : יש במרכז העיר את הבי"ס לספרים של שוקי זיקרי.התלמיד עושה ת'תספורת, ובסוף בא מורה ומתקן אם צריך- 30 ש"ח מקסימום, וחפיפה נעימה לאללה.....
זה נמצא ממש מול הרמזור של הפלאפל, מעל צומת האיקסים לכיוון המשביר,(וואו, לא יכולתי למצוא הסבר גרוע מזה...)זה קומה שניה , לוידעת איך להסביר איפה....
מידע שנאסף בענין הזה מחוץ לדפים אלו:
"יורם" בקרית יובל, מומלץ ביותר, 160 ש"ח
מ י (2007-10-25T21:15:59):בענייני ספרים- סוף הדרך זה דודו מלה קופ בדרך עזה למטה קצת מתחת לרב ברלין
לא זול, אבל מעולה.
{גל* (2012-02-09T15:26:54):
מישהי?? רק מי שהסתפרה אצל איה יצאה מרוצה?
אין ספק שאיה הייתה יחידה ומיוחדה!
_חברה שלי מספרת בביתה שבסן סימון.
אין לה הכשרה מקצועית, אבל יש לה את זה באופן טבעי...
היא מעולה, וכולן תמיד יוצאות מרוצות..
עדי: [email protected]_
את זה ראית?
אילת מ (2012-02-10T16:11:24): דיווחי מספרות!
מצטערת שלא הגבתי עד עתה, לא זכרתי בדיוק איך מגיעים ואת השם המדוייק אבל היום הלכתי להסתפר בעיר העתיקה והנה כל הפרטים:
לסלון קוראים "samara" זה סלון גדול, עובדים שם משהו כמו שישה שמונה ספרים בו זמנית, אני מכירה את הבעלים מסיטואציה אחרת, איש מ ק ס י ם (וגם טבעוני אדוק ופריק של אוכל בריאות) בסופשבוע מלא שם מאד אז כדאי לקחת בחשבון.
האוירה מאד לא באופנית הכל לבבות אדומים וקריסטלים (ברקע מתנגנים שירי הלל ליהודי אחד שהיו לו עניינים עם כמה קרשי עץ..) אני אוהבת את האנרגיות שם, כולם מאד נחמדים .
ולתספורת: מצוין. אין לי דרישות מיוחדות, לא עשיתי צבע ולא שום דבר מיוחד, יש לי שיער ארוך ומתולתל, קצת דק ולא סמיך אבל לא משהו מחוץ לנורמה. עשו לי דירוג מוצלח ולא הורידו יותר מדי ובשבילי זה לגמרי עשה את העבודה. עוד דבר חשוב מאד: החומרים שהם משתמשים בהם איכותיים, אני יכולה להריח מיד כשהחומרים לא איכותיים וזהמשהו שאני שמה לב אליו. הספר שסיפר אותי המליץ לי לקחת אומגה 3, וישר הבין את הראש הטבעי ולא ניסה לשכנע אותי למשהו גרנדיוזי. ולשורת המחץ: המחיר, 100 ש"ח. אני מניחה שהוא עשה לי הנחה בגלל היכרותנו המוקדמת אז תוסיפו על זה עוד קצת. מי שעושה צבע וכאלה הוא אמר לי שיש להם עכשיו מבצעים טובים.
הוראות הגעה: נכנסים בשער יפו, לתוך השוק. בפניה הגדולה הראשונה לוקחים שמאלה אל הרובע הנוצרי, ממשיכים ישר עד סוף הרחוב עד שמגיעים לטי. בטי הזה אפשר לפנות ימינה לחומוס לינא מי שמכיר, או שמאלה. לוקחים שמאלה והחנות השלישית משמאל היא המספרה. בברכת רעמה נאה ומעוצבת, שבת שלום ומבורך.
אורי הספרית (2012-02-18T22:54:40):
ספרית מנוסה ויצירתית, תגיע לביתך במחיר ידידותי במיוחד.
אורי: 052-4210736
לבנה במילואה (2012-02-12T19:32:55):
איילת, תודה!
הסתפרתי בסוף אצל עדי- מומלצת מאוד, נעמיה ומתוקה ויצא יפה וחמוד:-)
שבוע טוב לכולם!!@}
ירושלמית (2012-02-24T07:35:42):
המלצה על מספרה מיוחדת - "ראפלס" ברחוב מסילת ישרים, משתמשים בה בחומרים טבעיים לשיער. הצוות המצומצם והעיצוב של המסעדה הם אנגליים אותנטיים (דוברים גם עברית), והאווירה בהתאם, מאוד רגועה ונעימה. התספורת שלי יצאה מצויין, בדיוק כפי שרציתי, המחיר קרוב ל-200 ש"ח.
לבנה במילואה (2012-12-01T22:54:55):
ממליצה מאד על ספרית מתוקה בשיטה טבעית
מספרת בנחלאות.
הייתי אצלה פעמיים ויצאתי ממש מרוצה (והשיער שלי בעייתי)
מאיה: 0526516698
יער ה (2012-11-22T19:52:38):
לכל הירושלמיות שרוצות תספורת מגניבה
ממליצה עליה גם גם מי שפשוט רוצה תספורת יפה
תספורסטו
- קוסמטיקאית עם גישה טבעית
ברכה בקרית יובל 052-2236882
יכולה להגיד שהגעת דרך לי רז
בריכות שחייה
מ י (2011-07-13T15:29:01):
היום היינו בקרית ענבים.
בריכה נקיה ונעימה, יש גם בריכה נקיה לפעוטות. לא הרגשתי בריח של כלור.
חסרון רציני: אין רשת צל על הבריכה, רק על סביבותיה.
יש מגלשות מתנפחות אל תוך המים.
דשא נחמד, נוף יפה של הרי ירושלים. יש שולחן פינג פונג.
יש קיוסק.
עלות כניסה: 40 ש"ח. אפשר לקנות כרטיסיה של 12 כניסות ב400 ש"ח.
כשאנחנו היינו בין 9:30-11:30 היו מעט אנשים והאווירה היתה נעימה.
גינת שמש: אנחנו אוהבים את בריכת ירושלים בקיץ. באים לפני שמונה בבוקר והולכים לפני הצהרים.
(הולכים לפני שממש מתמלא).יש מגלשת מים כיפית, דשא ואוירה של "בריכה של פעם" וגם כרטיסייה.