_את חושבת שאת יכולה לעזור לבתך להבדיל בין צניעות לניכור מהגוף שלה-עצמה?
אצל הבת שלי בעודה בגן היתה תקופה שהיא היתה משמרת הצניעות ועשתה לנו פאדיחות (האשה הזו עם גופיה! זה לא צנוע!). כרגע היא לגמרי לא "צנועה" ומרגישה בנוח להתפשט בכל מצב, לא משנה כל כך מי בסביבה. וגם זה מוגזם בשבילי.
אני מניחה שבגיל ההתבגרות ה"צניעות" תחזור. ממה שאני רואה בנות צעירות דתיות - הן הרבה פחות מסתירות את הגוף ממה שאנחנו היינו, ובכלל, יותר "בולטות בסביבה".
בקיצור אין לי מושג איך לחנך אותה לצניעות עם אהבת הגוף.._
ספרון "מגע הקסם" של גילה מנולסון יכול לספק את התשובה.
בקשר למניעת הריון : אפשר ללמד את הגבר "לגמור" בחוץ . זה עובד באחוזים ממש גבוהים . מבחינת הסיכון זה באותם אחוזי פיקשוש כמו שאר השיטות הנחשבות לכאורה "בטוחות" .
"לגמור בחוץ" זה ממש אסור על פי ההלכה (עוון "הוצאת זרע לבטלה" שנחשב במידה מסויימת לרצח)
כמו כן זה בכלל לא בטוח למניעת הריון, כיוון שיכול לצאת מעט מאד זרע לפני ההרגשה הגדולה וגם הוא יכול "לעשות את העבודה"
וגם - מסכן הגבר, חיכה בסבלנות שבועיים תמימים ותיקחי לו את ההנאה?
ועוד משהו חשוב, אני מרגישה שעיקר החיבור (הגופני הנפשי והרוחני) נעשה ברגעים אלה. לא חבל לפספס?
בכל ייחוד איש ואשה יש תולדות!!!
לפעמים רק רוחניים - כמו הרצון להיות יותר טובים וכד'
לפעמים יורדים להתלבש בגוף גשמי.
ואחרי שקראתי על "אפקט כנפי הפרפר", אני יודעת כי עלי לשים יותר לב לפעולות שלי שמשפיעות על כל העולם לחיוב או לשלילה.
_בדיקת הבד בתקופת הנידה גורמת לי לכאב רב ולאי נוחות מבחינות רבות .
לפי כך החלטתי לפסוח על כך , ולהסתמך על מראית עין , הכרות עם גופי על מנת לספור 7 ימים נקיים .
כמובן שבעת הטבילה במקווה לא גיליתי הסוד לבלנית בעת ששאלה האם בדקתי 7 ימים נקיים עם הבד ._
עצוב,
יש פתרונות לבעיית הכאב (רק צריך לשאול...)
בכל אופן, אם אינך מבצעת לפחות בדיקת הפסק טהרה, בדיקה ביום הראשון והשביעי, לא נחשבים הימים הללו והטבילה!!!
(כלומר - אינך טהורה)
מודעות לגוף וטהרת המשפחה
-
- הצטרפות: 05 יוני 2006, 01:14
- דף אישי: הדף האישי של טלי_מתכוננת_לביאת_המשיח*
מודעות לגוף וטהרת המשפחה
לא נחשבים הימים הללו והטבילה ??? לדעת מי זה לא נחשב?
מודעות לגוף וטהרת המשפחה
בדיקת הבד בתקופת הנידה גורמת לי לכאב רב ולאי נוחות מבחינות רבות .
נתקלתי עכשיו בבדים שעולים מעט יותר מהרגילים אבל סופר עדינים.שווה לברר במקווה הקרוב
נתקלתי עכשיו בבדים שעולים מעט יותר מהרגילים אבל סופר עדינים.שווה לברר במקווה הקרוב
מודעות לגוף וטהרת המשפחה
_בדיקת הבד בתקופת הנידה גורמת לי לכאב רב ולאי נוחות מבחינות רבות .
נתקלתי עכשיו בבדים שעולים מעט יותר מהרגילים אבל סופר עדינים.שווה לברר במקווה הקרוב_
נשים ואחיות יקרות!
אל תאמינה למראה עיניים, לבן זה לא בהכרח נקי!!
כאחת שמכירה מקרוב את תעשיית הטקסטיל, אני מבטיחה לכן שאת החומרים שבהם הלבינו את הבד, אתן לא רוצות להכניס למקום הכי רגיש בגופכן!
ואני אפילו לא מדברת על הגזירה בשולי הריבועים, שיוצרת התפוררויות של סיבים שנשארים בגוף..
הדברים האלה חדשים מהשנים האחרונות, הם לא היו פעם!
כשנשים שמרו נידה לפני מאות שנים, לא היה את הריסוס שיש היום, את ההלבנה האגרסיבית שיש היום, את כל הרעלים האלימים שנשארים בבד (בלי לדבר על זה שמישהו פרס אותו, גזר אותו וארז אותו במו ידיו), שאתן מכניסות לתוך הגוף שלכן, לרירית בין הרגישות ביותר בגוף!
זה לא צחוק! אלו חומרים מסוכנים ביותר, חלקם הוכחו כמסרטנים!
אי אפשר להוכיח קשר בין סרטן לשימוש בעדים, שכחו מזה! מה שכן, החומרים עצמם הוכחו כמסרטנים וכרעילים ביותר ללא ספק, זה אמור להספיק..
לכן, אם אתן לא יכולות להשיג כותנה אורגנית, אז לכל הפחות כבסנה את העדים לפני השימוש, אפשר להרתיח כמה חבילות ביחד אם צריך, השתמשנה בחומרי ניקוי אקולוגים בלבד, ללא בישום!
@} המלצה חמה מכל הלב @}
נתקלתי עכשיו בבדים שעולים מעט יותר מהרגילים אבל סופר עדינים.שווה לברר במקווה הקרוב_
נשים ואחיות יקרות!
אל תאמינה למראה עיניים, לבן זה לא בהכרח נקי!!
כאחת שמכירה מקרוב את תעשיית הטקסטיל, אני מבטיחה לכן שאת החומרים שבהם הלבינו את הבד, אתן לא רוצות להכניס למקום הכי רגיש בגופכן!
ואני אפילו לא מדברת על הגזירה בשולי הריבועים, שיוצרת התפוררויות של סיבים שנשארים בגוף..
הדברים האלה חדשים מהשנים האחרונות, הם לא היו פעם!
כשנשים שמרו נידה לפני מאות שנים, לא היה את הריסוס שיש היום, את ההלבנה האגרסיבית שיש היום, את כל הרעלים האלימים שנשארים בבד (בלי לדבר על זה שמישהו פרס אותו, גזר אותו וארז אותו במו ידיו), שאתן מכניסות לתוך הגוף שלכן, לרירית בין הרגישות ביותר בגוף!
זה לא צחוק! אלו חומרים מסוכנים ביותר, חלקם הוכחו כמסרטנים!
אי אפשר להוכיח קשר בין סרטן לשימוש בעדים, שכחו מזה! מה שכן, החומרים עצמם הוכחו כמסרטנים וכרעילים ביותר ללא ספק, זה אמור להספיק..
לכן, אם אתן לא יכולות להשיג כותנה אורגנית, אז לכל הפחות כבסנה את העדים לפני השימוש, אפשר להרתיח כמה חבילות ביחד אם צריך, השתמשנה בחומרי ניקוי אקולוגים בלבד, ללא בישום!
@} המלצה חמה מכל הלב @}
מודעות לגוף וטהרת המשפחה
לפני ארבע שנים נחשפתי לדף הזה ונרעשתי. שתי דקות אחר-כך נכנסתי להריון, אז בפועל יוצא ששנתיים וחצי אני בעניין על-אמת, מנסה לפענח את המחזוריות שלי. היום אני יכולה להגיד באושר שסופסוף נרשמה הצלחה! למדתי לזהות את הביוץ שלי, ולמדתי שאצלי הווסת תמיד מגיעה בדיוק שבועיים אחרי הווסת, וכבר שלושה חודשים רצופים שאני יודעת לחזות מראש מתי תגיע הווסת! ליתר ביטחון פניתי לרב. הוא הופתע לשמוע על השיטה שלי, אבל אישר לי שאני יכולה לסמוך על זה. שלום לחישובי שלושים יום ושות'! מהיום - אנחנו יודעים מראש באיזה יום אנחנו נפרדים, ונפרדים רק אז. כיף גדול!