האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
הי. ראיתי שאת מחפשת מסגרת לתינוק שלך. איפה את גרה? אני באיזור קריית מנחם- אולי אפשר למצוא משהו יחד. לי יש תינוקת בת 5 חודשים...
קורים לי נעה. אשמח לדבר.0546761695 או [email protected]
כן,עקבתי אחרי הדף המצחיק, מענין אם הדיון היה על טחינה גולמית מוכנה כלומר עם מים
או שהובן שזה ישר מהקופסא....
בכל אופן נראה לי נעים יותר להתחיל עם טחינה מדוללת.
היי יקרה!
מה שלומכם?? איך היה הטיול היום ?
אני מעתיקה עבורף מודעה ממידע ירושלמי מורה ליוגה....
שבת שלום...
מחפשת לקנות מכונת תפירה ישנה וטובה...
וגם מורה ליוגה ..אני גרה קרוב לירושלים ...אם מישהי מכירה באזור בית זית...מוצא....בית נקופה...
תודה (:
היי
נעים להכיר
גם לי יש תינוק, נולד באוגוסט 2008.
ויש לי שני בנים נוספים...
אני מעדיפה זכוכית כי באופן כללי אוכל ופלסטיק זה לא חיבור מוצלח, ובפרט מאכלים שמנים אינם ידידותיים לפלסטיק.
(במפעל סיפרו לי שהם משווקים לאירופה בזכוכית בלבד, שם לא מוכנים לקנות שקדיה בפלסטיק!)
אני לא יודעת מתי זה יהיה מוכן, מקווה שבקרוב מאוד, גם לי נגמרה השקדיה והגדול שלי תיכף ייכנס לג'ננה.
מאידך, יתכן כי זה כבר מאוחר מידי להגדיל את ההזמנה, אולי הם כבר מילאו לי שקדיות.
כנראה שלא יהיה לי מחשב בימים הקרובים. את יכולה להתקשר: 02-6564310.
מאיפה את בירושלים?
את מעדיפה לאסוף מאצלי (בפסגת זאב) או מהמפעל?
הי לירז,
מצטערת שעוד לא יצא לקפוץ, יש לי כמה שבועות מוטרפים.
בנתיים מצאתי מטפלת ליד הבית שלי ליומיים וזה די נוח אז נראה לי שארד מהרעיון של הרוטציה בנינו.
מקווה שיצא להפגש. את מוזמנת לקפוץ אליי אם את בסביבה.
יום טוב.נעה
הי לירז,
ליאורה היא רופאה אנתרופוסופית-הומיאופטית, בנוסף להיותה רופאה קונבנציונלית, ויש לה זווית מאוד רחבה בנושא החיסונים.
היא מסבירה על כל מחלה ועל כל חיסון, איך נדבקים, מה הסכנות, באיזה גיל כדאי לחסן, ואלו חיסונים יותר בעייתיים והיא ממליצה לא לתת, או לשקול לחכות וכדומה. היא לא קיצונית ולא אנטי-חיסונים באופן כללי, אלא מאוד עניינית כל חיסון לגופו ויש לה הסתכלות מאוד הוליסטית על האדם ועל מחלות. ההרצאה הקרובה מתוכננת ליום שישי, ה- 22/5. היא לא במשכננו הרגיל, בפרפרים בבטן, וצריך להירשם מראש, ואז לקבל גם את הוראות ההגעה. מחיר ההרצאה: 50 ש"ח ליחיד, 75 ש"ח לזוג.
תכתבי לי (או תתקשרי אלי 050-8621822) אם יש דברים נוספים שאת רוצה לדעת, או אם את רוצה להירשם.
להתראות,
דנית
אהלן, ממש אשמח אם תוכלי לברר עבורי את שם הרופא בשע"צ שביצע את הברית. עד כה מצאתי רק רופאים מהמרכז שעושים ברית בהרדמה מקומית ולא בירושלים ואנחנו מעדיפים לא לנסוע עם הקטנצ'יק רחוק בשביל זה. זה מאוד יעזור לנו. תודה רבה!
הי לירז, מצטערת שלא הייתי כל כך זמינה ביום העיון לשוחח על עוד כמה דברים. הייתי לי שיחה צפופה עם מישהי שמזמן לא פגשתי וזו הייתה הזדמנות. מאוד רוצה לתכן פגש איתך ועם ג'ויה.
הי לירז ,
נזכרתי במשפחתון בבית הכרם שנראה לי יתאים לך בול.
זה המשפחתון של משפחת שריג והם פתחו אותו בין היתר כי נשבר להם ממסגרות.
יש להם ילד אחד , בן שנה פלוס.
עדי (האמא) אמרה לי שיהיה אוכל בריא.
אין לי מושג אם יש חצר...
היי לירזי
קראתי את ההודעה שלך. אני אחשוב על זה....
גם אנחנו הגענו הביתה והעברנו ערב מאוד נחמד ביחד רגוע וכו'
מחקתי את ההודעה כי זה נראה לי אישי מידי
ואשמח לדבר על זה באופן אחר.
בקשר לרביעי- אולי כדאי שתקחי בייביסיטר כי אין לי כח לארגן מפגש בזמן כה קצר.
אולי נחשוב על משהו לשבוע הבא.
ליל מנוחה.
הי, מה זה איכותית?
כולן נראות לי אוטו הדבר.
לנו יש אחת נמוכה ישנה מאוד. קניתי לדרור עכשיו אחת גבוהה- ג'יפ. (75 ש"ח).
הרגילות- מומלץ לדעתי- יש בבית נקופה, במחסן הצעצועים, בימבה סבבה לגמרי ב40 ש"ח.
לירז, שלום,
השארתי הודעה זהה אצל ג'ויה ואני מתעניינת עכשיו גם אצלך.
אנחנו רוצים לעבור לגור לידכם לשבוע, שבוע וחצי. את מכירה מישהו שעוזב בית או דירת גן בחודש אוגוסט וחפץ במשפחה מלאת מקום? אנחנו מעדיפים לשלם שכירות ולקבל צימר או בית מתוחזק היטב כדי שלא אצטרך לעבוד יותר קשה ממה שאני עובדת בדירתנו הקטנה כרגע...
אם שואלים עלינו, מדובר בזוג עם פעוטה ותינוקת, האבא צריך להמשיך ולעבוד בתל-אביב כיומיים במהלך החופשה בשבוע ולכן אנחנו רוצים מקום קרוב יחסית, עם גישה נוחה לכביש מס' 1.
יהיה סבבה אם נוכל להיות שכנות לזמן מה.
אני ממליצה לך לעשות יום יומיים של צום מיצי ירקות ומים - הצום מועיל לבעיות בעור ולדלקות, ויכול להביא להטבה משמעותית. אם את צריכה עזרה, תמיכה או התייעצות את מוזמנת לכתוב לי [email protected] או להתקשר 02-6769638, שירלי - אשמח לייעץ לך מניסיון.
שלום לירז
ראיתי שכתבת על אקזמה בידיים, אני מקווה שהכל עבר כבר, אבל אם לא אני רוצה להציע לך קרם\משחה מעולה שבעלי הכין שמאד עזרה במקרים דומים. את יכולה להתקשר בשמחה
0526070941 לבריאות!
אהלן,
חלב קווקר אני מכינה כך:
כוס קווקר, מרסקת בבלנדר על יבש עד שנהיה אבקה.
מוסיפה ס"מ מקל וניל או קמצוץ אבקת וניל (או אח"כ תמצית וניל), או במקום קינמון.
מוסיפה מים נגיד 4-5 כוסות. וכף שתיים סילאן. מערבלת עוד 15 שניות בערך.
מסננת במסננת רגילה ואם רוצה ממש לפנק את מעבירה עוד סינון בבד גבינה.
הכנה מאוד מהירה (כולל שטיפת הבלנדר (-: )
לאחר שנים של נסיעות לסיני, עם או בלי משפחה,
המסקנה שהגענו אליה היא ש:
אם נוסעים עם ילדים, לא בעונה הבוערת (קיץ+סוכות+פסח) - הכי שווה לנסוע לראס-סטן לחוף של עייאש.
חושות מרווחות ומושקעות, נוף עוצר נשימה, אנשים מעניינים, ילדים מקומיים ואחרים בשטח, אוכל טוב.
אם נוסעים עם ילדים בעונה הבוערת - אז בראס לפעמים מאד מלא (בעיקר ביולי-אוגוסט, מלא עד עמוס ורועש אפילו)
ואז עדיף להגיע לאחד החופים האחרים. היינו בכמה מהם ועדיין לא התבייתנו. אנחנו מקפידים לנסוע באוף-סיזן.
אם נוסעים בלי ילדים - (זכור לי משהו כזה...) אז סעו למקום הכי נידח ושקט.
אבל הבנתי שאתם עם זאטוט.
בקיצור - הראס מאד מאד מומלץ לעונה הזאת עם ילד.
המים אכן קרים אבל תלוי מאיזה זן אתם...
אצלינו יש במשפחה שני זנים - של אלה שקופצים למים בכל מזג אויר ואלה שממש לא.
בכל מקרה הקור הוא לא סיבה לוותר על החוויה הנפלאה הזאת - סיני.
הי לירז
הייתי גם מאוד רוצה להשתתף בשיעורי היוגה,
בעיקר אם תיפתח קבוצה נוספת להריוניות,
אך כיוון שאני בשבוע 31 לא אוכל להתחייב ל3 חודשים...
אם בכל זאת זה מתאים כתבי לי כאן או [email protected]