להתנקות מסוכרים בהנקה מלאה

עכשיו_אני_כאן*
הצטרפות: 20 מאי 2006, 23:51

שליחה על ידי עכשיו_אני_כאן* »

זה נשמע בדיוק כמו אורנה ואלה אני חושבת! האמנם? לא. זה היה בבית קפה שנקרא "סוכר" ברח' פינסקר בתל אביב.
יוצא לטובתי שהטרנד של אוכל בריא כבש את בתי הקפה בתל אביב ומתאים לי מאוד בביקור הזה.

לצ'ו? סבתא שלך ממוצא צ'כי? כן! מצ'כוסלובקיה, החלק הסלובקי אבל בתרבות הונגרית. אחלה אוכל, אבל לא את כולו אני יכולה לאכול עם השינויים בתזונה שלי. זה קצת מתסכל את סבתא שלי אבל מה שאני מבקשת - אני מקבלת :-) איזה כיף להתפנק בביקורים בארץ...

מידה 38 נסגרת עלי... הבטן אומנם שם אבל תודה לאל היא גמישה ופשוט נמעכת מעלה. וואו. 38. לא חולמת על זה אפילו. אם אגיע ל-40 אהיה מרוצה עד הגג.
הגמד_חיוכון*
הצטרפות: 06 יולי 2005, 23:41
דף אישי: הדף האישי של הגמד_חיוכון*

שליחה על ידי הגמד_חיוכון* »

את היחידה פה מהבנות שעוד לא דיווחה על אף שבירה, חוץ מאיזה שלוק בירה בטעות ושתי בצקיות
או אז הנה דיווח קטנטן ואותנטי- היום במסגרת הכנת העוגות לקפה, ניסיתי עוגה חדשה, עוגת שמרים עם שוקולד- צמה.
תמיד היתה לי חולשה לעוגה הזו והנה היא התבטאה במלוא עוזה! גם לקים קטנים מהשוקולד המומס... וגם בערב חתיכה קטנה. זה היה תענוג!! אבל פרט לזה כלום...
לוטם! מידה 38 נסגרת עלי... היי, נשמע לי שיש מצב לחגיגות סיום הדיאטה! את ממש קטנה!
שמחה שאת נרגעת לך עם הדיאטה ולא מגזימה ועדין נהנית. כל הכבוד. מקוה שהמגרנה תתנדף.
אף, בהצלחה אצל חמותך!
סיוון, איזה כיף לך עם האוכל של סבתא, תנצרי את הטעמים המיוחדים וקחי מתכונים...!
אני חושבת גם להגיע ארצה! ויש מבצע עכשיו באלעל... שוקלת בכובד ראש! כי זה ממש זול יחסית.
מקוה להתראות אתכן -אם כן..! ZZZ
Jacob_Mom*
הצטרפות: 26 מאי 2006, 04:38
דף אישי: הדף האישי של Jacob_Mom*

שליחה על ידי Jacob_Mom* »

גביע יוגורט ועליו קצת טחינה גולמית ואבקת אגוזים טחונים... נשמע מעולה, אני אנסה, לא ידעתי שיש אבקת אגוזים....מחר יום קניות.

אני יורדת במשקל ל-א-ט. בכל אופן, לא סובלת מכמיהה לפחמימות, וממשיכה בנחישות גמדית
פלונית,
לאט ובטוח :-), בקרוב אצלי להתחיל לרדת :-). שווה להתמיד, לפני שתרגישי תגיעי למשקל הרצוי.

גייקוב חביבה, מסכימה עם כל מה שפלוניתקה כתבה לך. העקרון הנהדר בדיאטה הזו היא לא לרעוב כלל! גם בנוגע לינוקא הקטן. חושבת שלא הכי בריא לחלב שתרעבי. או שתהיי חסרת סיפוק תמידי כזה
הוספתי שקדים ואגוזים (זה טוב לפשושון ) וגם התחלתי לבשל יותר. עשיתי היום מרק ירקות מעולה, כך שנישנשתי לי כל היום מרק :-).
אני חושבת שאני בכל זאת אנסה את השלב הראשון....בנתיים אני סבדר, יש לי כמות טובה של חלב והקטן נראה ממש בסדר ללא גזים ומרוצה :-) ואני ממש לא רעבה ואפילו הייתה לי מספיק אנרגיה ליוגה :-)

אולי משהיא יודעת איך קוראים לקינואה באנגלית (אנכנו גרים בפלורידה) ואיזה קיטניות עוד כדאי לי לאכול ? אני מחפשת תחליפים לחלבון וסידן.
התחלתי לקחת אומגה 3 ועדיין עם הויטמינים של ההריון, זה מספיק, לא?

היום השני עבר בהצלחה :-)

אני גמורה, מיקלחת ולישון :-)
אמא_חדשה*
הצטרפות: 21 אוגוסט 2003, 17:49

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

מיגרנות זה המומחיות שלי–אני פחות או יותר ראש המועדון. זה הדבר הכמעט יחיד ששובר לי דיאטה משום שאני חייבת משהו מתוק כשכואב לי הראש.

וואי כל כך מזדהה... וזה קורה לי בעיקר לפני המחזור החודשי. אז אני עצבנית, רגשנית, עולה 2 קילו, משתגעת מרעב וחוטפת מיגרנה ליומיים. ואני ממש בעיצומן של התופעות...

וואו לוטם, כל הכבוד!
בקשר לבטן, זה ממש מעציב אותי, לי בחיים לא היתה בטן לפני הלידה, ועכשיו עם כל קילו שיורד, אני שמה לב שיש עודף של עור, ואפילו פסים כסופים התחילו להופיע על פנים הירכיים. טוב צריך לקבל באהבה גוף שילד ילד לא?

חוץ מזה בשביל להמריץ את העיניינים, החלטתי לא להשתמש יותר במעלית, ולפחות פעם ביום לעלות 6 קומות ברגל.
והתחלתי לשתות כמוסות פסיליום, כדי לעזור למערכת העיכול שלי שתמיד מקרטעת גם ככה.

וממתק לסיום- אני לוקחת יוגורט, מערבבת עם פירות יער, או פירתו אחרים, אגוזים, שקדים, מה שבא (שיהיה גרוס והפירות מעוכים) ממתיקה קצת בממתיק מלאכותי- ומקפיאה. = פרוזן יוגורט.

יום נפלא! גאה בכווווווווווולן, על ההתמדה, על הירידה, על התמיכה, שולחת חיזוקים לכל רחבי תבל.

נ.ב
מתי מפגש? @}
אמא_חדשה*

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אפשר להצטרף למועדון?

תמיד! ברוכה הבאה.

אני אישית רוצה להתעמל, אבל הקטן שלי עוד לא ממש רוצה. אז נוח לי להתעצל בינתיים. וחוץ מזה לרוץ אחרי בן 10 חודשים שלומד ללכת, מספיק התעמלות בשבילי. :-)

בהצלחה @}
עכשיו_אני_כאן*

אולי משהיא יודעת איך קוראים לקינואה באנגלית באנגלית Quinoa ומבטאים "קינווה". לא יודעת איפה משיגים בפלורידה, אבל בקנדה יש בחנויות טבע ובחנויות של הכל במשקל (Bulk).
לוטם_מרווני*
הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*

שליחה על ידי לוטם_מרווני* »

טוב צריך לקבל באהבה גוף שילד ילד לא?
צריך לאהוב אותם. את הפסים הכסופים שנקווים בירכיים ובבטן, את הטייר שמעטר כל חולצה צמודה ומכנס טייץ, את השדיים השופעים המשתפלים לעבר הפופיק, את הכל. בלי קשר לצורה, למשקל, לפיגורה האידיאלית שמצויירת לנו במוח כמו גזרה של ברבי אנורקטית, לאהוב את מה שניבט אלינו במראה.

אני בתזונה מיוחדת כנגד הליקובקטר פילורי , שכנראה הוא הגורם לכאבי הראש המוטרפים, הבחילות, כאבי הבטן וההקאות שלקיתי בהם בימים החולפים. עיקר תזונתי כעת זה חליטת רוזמרין, חליטת לבנדר קרה וחמה, שיני שום ומעט לחם שיפון כי אני לא מצליחה לאכול שום בלי לחם.
סיונוש, ש סיכוי שתבואו למפגש של מפגשים בחוף הכרמל ביום רביעי? תיהיה מסיבת שבועות, לבן ומוצרי גבינות...מממ...
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

שליחה על ידי פלונית* »

בנות, אני זקוקה לנזיפות וחיזוקים מהסוג הקשוח. כבר קלטתי שכולכן רכות לב, אבל: היומיים האחרונים היו ממש גרועים. נשנשתי המון ביסקוויטים ופיסות בייגל (מתוודה). השבוע האחרון, מאז הנחיתה, היה כל כולו אי סדר ומותשות, הקטנה בג'ט לג, וגם ההורים, אני מחפשת מטפלת וגם צריכה לעמוד בדד-ליין. בנוסף, סידרתי את כל בגדי הקיץ שלי וראיתי ששום דבר לא נראה עלי כמו שצריך. הכל קצת צמוד מדי, ובניגוד לעד לפני שנה-שנה וחצי אני מוצאת עצמי מחליפה עשר גופיות לפני שבוחרת אחת :-(

אז החלטתי, כמו אמא של יונתן וטל , לפצוח שוב בשלב 1 של ה-SB. (איך הולך לך? )
זה בסדר, נכון?
היום היום הראשון.

אני בתזונה מיוחדת כנגד הליקובקטר פילורי
נשמע קשה, לוטם. אם את רוצה, אני מכירה תזונאית-על--טבעית, ידענית, חכמה, מרצה לתזונה בבתי ספר לרפואה סינית (לימדה חברה שלי), וגם פרופסור לכימיה. מכירה אנשים שהיא הוציאה אותם מדברים כאלה.
בכל אופן, בהצלחה ותרגישי טוב.

מישהי מתעמלת באופן קבוע?
שאלה מצוינת. איך מוצאים זמן להתעמל עם פצפונים בבית? למישהי יש רעיונות? התעמלות באמת מעולה לדיאטות ולמצב רוח טוב.

וממתק לסיום- אני לוקחת יוגורט, מערבבת עם פירות יער, או פירתו אחרים, אגוזים, שקדים, מה שבא (שיהיה גרוס והפירות מעוכים) ממתיקה קצת בממתיק מלאכותי- ומקפיאה. = פרוזן יוגורט
נשמע מצוין בשביל הפצפונת! בלי הממתיק כמובן. אפשר לשים בכלים לארטיקים. אימצתי.
אמא_חדשה*

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

פלוניתה, הנה השוט עף לכיוונך!

Give your self a break ... מגיע לך. תשנסי מותניים ותתחילי עם שלב 1, אבל בלי נזיפות בדרך. ברור?!? ושאני לא אשמע התבייכנויות ממך יותר!

מקווה שזה קשוח מספיק בשבילך... :-)

נשמע מצוין בשביל הפצפונת! בלי הממתיק כמובן. אפשר לשים בכלים לארטיקים. אימצתי.
אני מקפיאה לו ככה גמדים עם המקל בפנים (הכוונה למעדן לא לגמדים אמיתיים :-) ) , עדיף על הגלידות שחמותי אוהבת להאביס עליו. אבל יוגורט טבעי יותר טוב פשוט לבחור בפרי מתוק כמו אפרסק או מלון...
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

מקווה שזה קשוח מספיק בשבילך...
:-D
נו, ידעתי שרכות הלב פה רק יגידו לי שאני בסדר (פשוט מזעזע ;-) ). אמא חדשה , את מזכירה לי את בעלי שפעם ב מנסה לעשות פרצוף קשוח שרק גורם לי להתחיל לצחוק.
אבל,
תשנסי מותניים ותתחילי עם שלב
מתחילה היום!
תודה!
הגמד_חיוכון*

אני מקפיאה לו ככה גמדים עם המקל בפנים (הכוונה למעדן לא לגמדים אמיתיים)
הו, תודה לאל, כבר נבהלתי.. גם ככה קר פה בברלין (בסוף מאי!)... אבל תודה לך על הטיפ המגניב, אנסה בקרוב!
מצטרפת לאמא חדשה בנזיפה, פלוניץקה.. מה לעשות, ג"ט לג ובלבול מכוונים אותנו, גם את הקשוחות שביננו לכיוון האוכל המוכר, האהוב. אוכל הוא אפקט מייצב ומרגיע. אז מקוה שנרגעת לך קצת ואת חוזרת לשלב א. החלטה אמיצה, אני לא נוזפת בך כראוי כי אני מתארת לעצמי מה הרגשת במדידות של החולצות. אני מרגישה ככה גם. כל יום.
טוב לא יצא לי כמו שרצית.. כבר קלטתי שכולכן רכות לב מה לעשות גם אני בין הרכות לבב... כל הגמדים כאלה..
ברוכה הבאה נועה, שיהיה בהצלחה! שתפי, אם בא לך בתרגילים שאת מציעה פה..
לוטם, הו תנחומיי הכנים על המחלה (לא מכירה אותה, מקוה שזה לא חמור מידי) התזונה שאת מתארת נשמעת לי די זועה.. מקוה שאת בסדר. ושהכל יעבור מהר.
לאהוב את מה שניבט אלינו במראה תודה לך לוטם על המשפט הזה. הוא עושה נעים..
גייקוב בהצלחה לך. שתפי איך את מתקדמת..
טוב, ועכשיו לדיווח שלי.. הממ... אתמול היה יום עם אורז לבן בערב, עוד ביס מהעוגה הארורה, וקרייבינג מוזר למשהו, שנמשך כל היום! ואני לתומי חשבתי שאחרי שבועיים וחצי נפטרתי מהשתוקקויות טפשיות למינהן!
אוף איך התבאסתי. אבל בסוף מדדתי היום בבוקר ולא נרשמה שום עליה. נשאר אותו דבר הייתי לפני הדיאטה- 64 ועכשיו אני 62. בנוסף, איה הקטנה מצמיחה שיניה באדיקות, ומבלה את כל זמנה ביניקת חלב.. ממש נפלתי מעייפות בסוף היום, אחרי הארוחה ההיא עם האורז.. ואני לא זוכרת כלום עד היום בבוקר..
בתקוה להמשך יום סביר.
אמא_חדשה*

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

מודה.. מאז שיצא הסוכר הלב משום החל בהתרככות...
אמא_חדשה*

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

הו, תודה לאל, כבר נבהלתי.. גם ככה קר פה בברלין (בסוף מאי!)...

:-D
Jacob_Mom*

היי לכולן :-)
עדכונים,
אתמול השכנה אמרה לי שאני נראת מצויין ושרזיתי המון, אני כמובאן עניתי לה שאני נראית כמו היפופוטם :-)
כשחזרתי הביתה הסתכלתי במראה והחלטתי לעשות צעד אמיץ ולמדוד את הג'ינסים ה"ישנים " שלי. כמובאן שהכנתי את עצמי לאכזבה (לפחות כך אמרתי לעצמי ). אני לא יודעת איך זה אפשרי אחרי שלושה ימים של דיאטה, אבל אני נכנסת למיכנסיים שלי לפני ההריון8-) אני פשוט מאושרת .המיכנסיים עדיין מאוד צמודים, אבל עולים עלי , בפעם האחרונה שחשבתי שרזיתי וממדדתי אותם בקושי הרמתי אותם עד הישבן :-( ועכשיו הכל נסגר עלי ויושב לא רע (רק שקשה לינשום, קצת):-D. זה ממש עובד הדיאטה :-). עדיין יש לי דרך לפני שהגיע לחוף מבטחים.... אבל אני בדרך הנכונה, תודות לכן על ההשראה והטיפים המעולים.
תודה :-)

בנות, אני זקוקה לנזיפות וחיזוקים מהסוג הקשוח. כבר קלטתי שכולכן רכות לב, אבל: היומיים האחרונים היו ממש גרועים. נשנשתי המון ביסקוויטים ופיסות בייגל (מתוודה)

את ממש לא צריכה נזיפה, להפך, זריקת עידד :-) קצת קשה לחזור לשיגרה אחרי טיסה ארוכה וכן מותר לפעמים "לחטוא" העיקר שיודעים לחזור ולא ליפול לזה.
היו יומיים גרועים, לא נורא, עושים פאווס וחוזרים לאכילה נכונה. כל עוד את לא נופלת ל"מלכודת" וממשיכה בדרך של אכילה לא נכונה. אין סיבה לנזיפה :-).

שאלה מצוינת. איך מוצאים זמן להתעמל עם פצפונים בבית? למישהי יש רעיונות? התעמלות באמת מעולה לדיאטות ולמצב רוח טוב
זה באמת קשה למצא זמן להתעמל, לי יש רק פיצפון אחד בבית וקשה לי.מה שאני עושה זה 4 פעמים בשבוע יוגה במשך 30-40 דקות, זה מעולה. זה ממש מחייה אותי מחדש.
Jacob_Mom*

שלום הנועה :-)
איזה התעמלות את עושה? יש לך טיפים טובים בשבילי :-)
אמא_של_יונתן_וטל*
הצטרפות: 11 מרץ 2006, 17:29

שליחה על ידי אמא_של_יונתן_וטל* »

לא הייתי כאן איזה כמה ימים... הולך בסדר, אבל אני כל הזמן בתחושה שאני לא יורדת.משקל לא זז וגם מדד הג'ינס לא עובד.
כלומר אני אוכלת לפי החוקים, ברור לי שאני אוכלת הרבה פחות מפעם ועדיין אני לא יורדת!!!
אני לא מספיקה לעשות פעילות גופאנית, חוץ מפילאטיס פעמיים בשבוע. האמת, המדריכה קורעת אותנו בדריר בטן והיא טוענת שרזיתי (או כמו שהיא קוראת לזה-"נאספת"....)
לא הספקתי לקרוא את כולן... אז המון בהצלחה לכולנו בשבוע נוסף!!!!11
@}
הגמד_חיוכון*

אמא של מבינה מאוד את התיסכול, אני גם שם. מחכה לרדת איכשהוא, מחכה לתוצאות אחרי שאני חושבת שהתמדתי..
אבל איכשהוא אין תוצאות מהירות וזה אכן מתסכלני מאוד. אך מצד שני אני אומרת לעצמי- באמת אבל באמת לא אכלתי כל כך בריא ובלי שטויות מעולם! וגם את, אני חושבת.. לא? זה אמנם לוקח הרבה זמן אבל אין לי ספק שהכל יורד בהתמדה.
לפחות יש שינוי תזונתי של ממש בדיאטה הזו. אפשר ממש לצפות וללמוד על הרגלי האכילה שלנו. אני פתאום רואה איזה כמויות של מתוק וגאנק היו נכנסות אלי לגוף שלי! הייתי יוצאת לטיול קטן עם איה, לא היה מצב שלא הייתי קונה לעצמי איזה קרואסון קטן בדרך.. או עוגיונת... או בייגל וכו.
ואני כל כך שמחה עכשיו שאני רואה כמה הזקתי לגוף שלי וכמה זה נתון בידיי כל ההרגשה הטובה הזו, התחושה של התנקות. כך שההרזיה יכולה להיות בסך הכל עוד בונוס.. אגב, אני מקוה להמשיך לדבר ככה גם עוד שבועיים כשיתברר לי שירדתי רק עוד חצי קילו...!
לוטם_מרווני*

אמא של יונתן וטל, לפעמים פעילות גופנית יוצרת אשליה של אי ירידה, כשבעצם מסת שומן מומרת למסת שריר. קחי ת'זמן, זה קורה. אני לא זוכרת מתי כתבתי שאני מפסיקה את הדיאטה ועוזבת, זה היה כשהרמתי ידיים אחרי שנשארתי באותו משקל הרבה זמן וללא שום שינוי. בסופו של דבר לא הכנסתי פחמימות מרובות, רק הרגשתי חופשיה יותר:-D אבל המשכתי בשלב 2 ואני עדיין ממשיכה (מלבד הצום החלקי בשבוע האחרון). פילטיס פעמיים בשבוע זה יותר מכלום...
אלא אם להרים לפשפש 9 ק"ג של ינוקא מיליון פעם ביום נחשב התעמלות...אה, ולשאת אותו עלהגב וללכת חצי שעה, אז כן, אני מתעמלת. <אה, ויש את ריקודי הבטן פעם בשבוע עד יולי>
<מה זה המשפטים החינוכיים האלו בצהוב מעל ההודעה שאני כותבת? |H| דווקא נחמד, רק מוזר קצת באתר שדוגל בחינוך ביתי חופשי>
אמא של ג'יקוב, נראה שעלית על דרך המלך (את מלכה) תמשיכי לעדכן!
שבוע טוב לכולכן <וגם לי>
אמא_חדשה*

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

<מה זה המשפטים החינוכיים האלו בצהוב מעל ההודעה שאני כותבת? דווקא נחמד, רק מוזר קצת באתר שדוגל בחינוך ביתי חופשי>

כן גם אני תהיתי...

שבוע נפלא... נשיקות מחזקות לכולן @}
אמא_של_יונתן_וטל*

_<מה זה המשפטים החינוכיים האלו בצהוב מעל ההודעה שאני כותבת? דווקא נחמד, רק מוזר קצת באתר שדוגל בחינוך ביתי חופשי>
כן גם אני תהיתי..._
גם אני...
נעלמו בנתיים, לא? האח הגדול? יוהווווו?
אופס הנה חזרו...
האם חייזרים השתלטו על האתר?
השתלטות עוינת?
אף_חצוף*
הצטרפות: 12 מרץ 2005, 21:08
דף אישי: הדף האישי של אף_חצוף*

שליחה על ידי אף_חצוף* »

פלונית, גם אני מרכות הלבב. ;-) אני יודעת שאת מסוגלת, ולכן אני לא טורחת לצעוק. שנסי מותניים, תתעלמי מהיומיים האלה ותמשיכי בדרכך! בהצלחה!
אמאשל, צודקת לוטם. מסת שריר יכולה לגרום לך לחשוב שאת שוקלת יותר, במקום לרדת במשקל, כשלמעשה תאי השומן קטנים ותאי השריר גדלים. איזה כיף לך שאת מספיקה להתעמל! אני כל הזמן אומרת שכשאחזור לעבודה, אמצא לזה את הזמן, לא ממש ברור איך.
לוטם, (()) נשמע קשה, מקווה שזה יעזור ותוכלי לחזור לאכול כמו בן אדם בקרוב.

אז אני שוב עברתי סוף שבוע מעניין. זה פשוט מגוחך כמה קשה לי לאכול אצל חמותי. אז אכלתי אורז לבן ותפו"א ולחם שלא באמת מלא (יש בו גם קמח מלא, אבל לא רק), ואכלתי הרבה פירות. בצהריים תפס אותי לחץ נוראי (טלי חולה, אני חוזרת לעבודה בעוד שבוע, אני נלחצת בקלות), ונשנשתי שטויות, קורנפלקס מתוק, ואפילו שוקולד, לא זה שמותר. גם אכלתי 3 קוביות שוקולד מריר משובח, שזה קצת יותר מדי. לא טוב, מקווה להתאפס היום.

ומה החיובי? פגשתי אתמול חברה שלא ראתה אותי כמה שבועות והתקבלתי בקריאות "איך רזית!" איזה כיף :-)

מה זה המשפטים החינוכיים האלו בצהוב מעל ההודעה שאני כותבת?
מישהי פתחה דף מרגיעונים בצ'יק צ'ק או משהו כזה. גם לי לא לגמרי ברורה מטרת המשפטים האלה. אצלי כתוב עכשיו "כשעולה התנגדות - שימו לב" (???)
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

אוי, נורא מלחיץ אותי המרגיעון הזה שקופץ פה למעלה: הוא שואל "מה את רוצה?" (נשבעת לכן). אני ממש לא רגועה עכשיו...

4 פעמים בשבוע יוגה במשך 30-40 דקות נשמע לי ממש מצוין ג'ייקוב.

פילטיס פעמיים בשבוע זה יותר מכלום גם מצוין, אמא של יונטל. את בטוח תירדי במשקל. מבטיחות. כשמכניסים פחות קלוריות ממה שמוציאים, המשקל יורד!!
או, אם לצטט את גמדית: באמת אבל באמת לא אכלתי כל כך בריא ובלי שטויות מעולם! וגם את, אני חושבת.. לא? זה אמנם לוקח הרבה זמן אבל אין לי ספק שהכל יורד בהתמדה.

בכלל, אנחנו צריכות לחשוב על רעיונות: כיצד מתעמלים עם ילדים בבית. אולי אפשר לעשות תרגילים מסוימים כשהם איתנו?

פגשתי אתמול חברה שלא ראתה אותי כמה שבועות והתקבלתי בקריאות "איך רזית!"
אושר גדול. אף, האם חמותך תיעלב אם תביאי אוכל איתך? (לחם באמת מלא, ירקות, אגוזים). בהצלחה היום. סומכת עלייך גם.

ולסיום, בנות אתן חמודות מדי, על כן אשנה כיוון, ובמקום לתור אחר הסמכות הקשוחה, אשמור על שלב 1 פשוט כדי לא לאכזב פה את רכות הלב שסומכות עלי ומסרבות לנזוף בי :-)
עכשיו_אני_כאן*

אני נורא נהנית לקרוא פה כל יום, ולצערי אין לי זמן לכתוב, לשתף, להגיב או לתמוך.
ביומיים האחרונים קצת זייפתי לכיוון הסוכר, אבל מוצרי חלב לא נכנסים לפה בכלל וגם לא קמח לבן. הפיתויים גדולים, אבל בינתיים לא היתה נפילה משמעותית.
מסכימה פה עם כולן לגבי ההתעמלות, ואני מקווה לעשות משהו באופן קבוע אחרי שאחזור הביתה ולשגרה. נראה אותי.

לוטם, תרגישי טוב! מקווה שהצום עוזר, עד מתי זה? האם יש שיפור?

מה זה המשפטים החינוכיים האלו בצהוב מעל ההודעה שאני כותבת?
אצלי כתוב "כולם זקוקים לחסד". ואני שואלת האם חסד=שוקולד?? מממממממממממממ..........
אמא_של_יונתן_וטל*

אז החלטתי, כמו אמא של יונתן וטל , לפצוח שוב בשלב 1 של ה-SB. (איך הולך לך? )
נו... לא משהו...אכלתי כעת 4 משמשים מיובשים... אורגנים ומלאי בריאות אבל מפוצצים בסוכר....
אבל חוץ מזה היה יום סביר למדי.
קשה לייייייייייייי.......
לילה טוב לכן, חברותי לדרך הקשה אך יש לקוות המתגמלת לבסוף....
@}
הגמד_חיוכון*

הוא שואל "מה את רוצה?" (נשבעת לכן). אני ממש לא רגועה עכשיו... D-:
לילה טוב לכולן כאן.. השעה מאוחרת עד אימה, ואני מתה לישון. גם לי נעים כל כך לקרוא כאן תמיד אז לפחות את זה אני מוסיפה עכשיו.
סיווני, חסד זה באמת כנראה שוקולד! היו לי כמה ביסים מהחסד הזה שלשום וזה היה תענוג של ממש. תודה לאלוהי החסדים הקטנים.. מתגעגעת...
אגב למה את בלי מוצרי חלב בשלב א?
לוטם, תרגישי טוב! מקווה שהצום עוזר, עד מתי זה? האם יש שיפור?
אף חצופית, איך רזית!!!.. איזה יופי לך..!
אמא חדשה שבוע נפלא... נשיקות מחזקות לכולן וגם לך..
תודה לכולכן על התמיכה כאן זה כל כך נעיייייייייים.
ואסיים בברכת: כשמכניסים פחות קלוריות ממה שמוציאים, המשקל יורד!! הידד!
אמן!... ZZZ
Jacob_Mom*

שלום לכולן {@

_אני לא מספיקה לעשות פעילות גופאנית, חוץ מפילאטיס פעמיים בשבוע.
אני מסכימה עם הבנות, פילאטיס זה פשוט מעולה, את מחזקת ומחטבת את הגוף וכך בעצם מורידה אחוזי שומן ובונה לך שרירים. מעולה. גם אני נהגתי לעשות פילאטיס לפני ההריון,הייתי עושה יום פילאטיס ויום יוגה ובדרך חזרה לשיגרה הזו. זה מאוד קשה בגלל שהיום פשוט נעלם לפני שמספיקים לעשות משהו :-(

בכלל, אנחנו צריכות לחשוב על רעיונות: כיצד מתעמלים עם ילדים בבית. אולי אפשר לעשות תרגילים מסוימים כשהם איתנו?
יש תרגילי יוגה מיוחדים להורים וילדים. אני מחפשת את ה DVD, ואת יכולה לאלתר לך תרגילים, תוך כדי שכיבה על הגב להרים את הילד והינה לך מישקולות :-)
ושוב כשאת על הגב, תרימי את הרגליים ותקפיצי את הקטנים (אחד אחד כמובאן).וסתם תוך כדי משחק תאלתרי לך :-)

מצאתי חטיף מתוק,10 קלוריות, 0 סוכר, 0 פחממות. ג'אלי...כן זה שהילדים אוהבים :-)

ממשיכה לרדת ומאמינה שזה יתאזן בקרוב והירידה תיהיה מתונה יותר. אוכלת טוב, לא נוגעת בלחם, דגנים, סוכר ובכלל פחממות רקות. בנתיים ממש לא חסר לי. אפילו גלידה היום בפארק לא אכלתי, שזה ממש נדיר אצלי. הוספתי לדיאטה שלי טחינה גולמית וצנוברים (מעולה בסלט).
אני צריכה להשקל בגלל שאין לי מושג כמה אני שוקלת. מאז הלידה אני פוחדת להשקל :-(
היום גיליתי שאני יכולה ללבוש גם את החולצות שלי|יש| איזה מזל שלא עשיתי קניות שבוע שעבר, נדחה לעוד שבועיים :-)

לילה טוב לכולן ושבוע טוב |L|
ZZZ
עכשיו_אני_כאן*

למה את בלי מוצרי חלב בשלב א?
משתי סיבות. האחת היא שמוצרי חלב עושים גזים ליונקת הקטנה, נכון ללפני כמה שבועות (עכשיו בת 3.5 חודשים). והשניה - התזונה שהנטורופתית נתנה לי היא גם ללא מוצרי חלב. והאמת, הרבה יותר קל לי ממה שחשבתי ללא החלב ואני מתחילה להתרגל לזה. לפעמים מעט משעמם אבל שווה לי לא לגרום לבת שלי להתפתל מכאבים, ולנסות את הדרך הטבעית.

היום קצת קשה, אכלתי שניצל וקצת פיתה. ידעתי שזה יגיע. מקווה שהמשך היום יהיה טוב יותר עם פירות ופחות פיתויים. בכל מקרה אני אוכלת הרבה ירקות וזה מרגיש טוב.
אמא_של_יונתן_וטל*

_לא מוכנה לשמוע על מידה 38 ועל 60 ק"ג!
>RK לבשה 38 אולי בגיל 16<_
גמני.....
עוד יום.... חברה טובה שאני סומכת עליה טענה שאני נראת טוב יותר, שרזיתי...
שמחתי, אבל אני ממש לא מרגישה את זה...
חוץ מזה צריך דחוף לעשות קניות של ירקות!!!!
@}
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

חוץ מזה צריך דחוף לעשות קניות של ירקות!!!!
גם אני, גם אני. אני עוד כל כך לא מאורגנת--וזה לא טוב. כשאין אוכל בריא זמין זה ממש מקשה על השמירה. אתמול היה יום לא מדהים.
מתחילה את הספירה של השבועיים של שלב 1 מהיום!

חברה טובה שאני סומכת עליה טענה שאני נראת טוב יותר, שרזיתי
מצוין!

היום קצת קשה, אכלתי שניצל וקצת פיתה
לא נורא. איך המשיך היום, סיון?
דרך אגב, עכשיו כשהפצפונת מעל גיל 3 חודשים, אולי את יכולה להתנסות קצת קצת במוצרי חלב? או שאת לא רוצה לקחת את הסיכון?

יש תרגילי יוגה מיוחדים להורים וילדים.
נכון, ג'ייקוב, יש לי אפילו ספר תרגילים להורים וילדים. אני צריכה גם לסגל לעצמי הרגל של לעשות כפיפות בטן והרמות רגליים עם משקולות כשהקטנה מתרוצצת מסביבי. כי כשיש לי זמן לעצמי אני רוצה להקדיש אותו רק לכתיבה. אבל אני ממש ממש חייבת למצק את הגוף (פעם הוא היה כל כך יפה ומוצק... :-( )
מיד הולכת לקרוא את דברי לוטם ולהתעודד: לאהוב את מה שניבט אלינו במראה.
מה שלומך, לוטם? מרגישה יותר טוב?

יום מוצלח, בנות!!!!!!!!!!!
אף_חצוף*

שליחה על ידי אף_חצוף* »

_חוץ מזה צריך דחוף לעשות קניות של ירקות!!!!
גם אני, גם אני._
י' אחראי על השוק אצלנו, מקווה מאוד שיהיה לו זמן היום, כי פשוט אין לי כלום בבית. רק עגבניות, נורא! אז אני מנסה לאכול נכון חוץ מזה, אבל זה ממש קשה.
מה שכן, חזרתי לסורי, אני אוכלת גרנולה בר, יש לי התמכרות קלה, ולא יודעת, אני לא מצליחה להפסיק שוב. אני לא רוצה להוציא אותם מהבית כי טלי אוהבת אותם.
אוי.

יום מוצלח, בנות!!!!!!!!!!!
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

מה שכן, חזרתי לסורי, אני אוכלת גרנולה בר, יש לי התמכרות קלה
אף, אם זה לא עתיר קלוריות, ואת מצליחה לרדת במשקל עם זה, אז אולי זה יכול פשוט לשמש כתענוג היומי--ותגבילי עצמך לחצי או אחד ביום? השאלה היא אם חצי או אחד ביום זה מספק אותך ומאפשר לך לעבור את היום בשמחה. אם כן, אז זה נשמע לי בסדר. הרי אנחנו מדברות פה על שינוי אורח החיים התזונתי, לא רק על דיאטה זמנית, אז אם זה הדבר שמשמח אותך תזונתית, ואת שומרת על אכילה בריאה חוץ מזה, אולי זה יכול לשמור לך על האיזון הכללי למשך זמן רב.

אתמול חשבתי המון על הפסיכולוגיה-סוציולוגיה-אנתרופולגיה של האוכל. לפני יומיים אכלתי המון פחמימות (התוודיתי על זה פה...) בלי שום סיבה מוצדקת (כלומר, לא היתה לי מיגרנה או נחיתת אנרגיה). וניסיתי לחשוב לעומק: "למה?". הרי אני מאוד מאוד מאוד רוצה לחזור למשקל שלי, ואפילו ממש לא אכלנית גדולה, אוכל זה לא תחום עניין רציני בחיי (על אף שאני מעריצה אנינות טעם ויודעת בהחלט להבחין באוכל משובח) אז מדוע אני עושה משהו שחוסם אותי מלהגשים משהו שאני כל כך רוצה? :-S אין ספק שהתיאוריות שמתארות את הנפש כצרור קונפליקטים יותר מדייקות מאשר תיאוריות אמריקאיות שמתארות את הנפש כדבר די פשוט שמתקדם באופן ליניארי. סליחה על ההגיגנות...
הגמד_חיוכון*

סליחה על ההגיגנות... למה סליחה יקירה? את מחיה אותי פה בהגיגייך המעניינים.
אכן, נפש האדם מורכבת מאוד. בעוד אני טענתי לפני כן שהאוכל הוא אלמנט מייצב שבו אני בוחרת בזמנים רעועים משהו, הופיע לו פתאום יום כזה נחמד שבו היינו יחדיו בסרט לראשונה מאז איה נולדה, ושם התפרעתי עם בן אנד גריס!
כלומר דוקא- במצברוח טוב והתרגשות.. מה חשבתי לי?
יותר מאוחר התברר שהיתה תקרית קשה עם הבייביסיטר, שלא עמדה בפרץ ובחרה שלא להתקשר (אלוהי הבייביסיטריות יודע למה!), ואז, או אז... הכאב והקושי היו לי גדולים מידי שאכלתי אורז לבן, בתוך סושי שבנזוגי הביא כדי להרגיע את שנינו אחרי התקרית.. מוכרחה לציין שרוחי סוערת עלי במיוחד עדין. כך שלרגעים- ממש לא מענינת אותי הדיאטה, ומצד שני ממש לא בא לי לאכול. אבל זה כנראה כן מעניין אותי.. אני פשוט הרוסה בנוסף לכל שאר הדברים, גם מזה שפרקתי עול. אבל חוזרת לעצמי. (מי שמעוניינת בטיפים לגבי העסקת בייביסיטר, פנו אלי. לצערי.)
אולי שוב אשוב לשלב א העגמומי...
אהבה והצלחה לכולן.
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

שהיתה תקרית קשה עם הבייביסיטר
אוי, גמדית , מה קרה? ספרי לנו.
או קי, קראתי בבלוג. לא נעים. מבטיחה לך שאיה שכחה זאת זה לא מכבר. ואי אפשר לנבא הכל, אפשר רק להפיק לקחים. לא לכעוס על עצמך!!!!!

גם מזה שפרקתי עול
חלק הכרחי בכל דיאטה. התעלמי מזה וחזרי מחר לעניינים. זה לא ישפיע על הירידה.
אמא_חדשה*

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אוי, גמדית , מה קרה? ספרי לנו.

(())
אף_חצוף*

שליחה על ידי אף_חצוף* »

אולי זה יכול פשוט לשמש כתענוג היומי–ותגבילי עצמך לחצי או אחד ביום?
זה לא באמת שווה את זה. אני ידועת שזה לא טוב לי, ואצלי הדיאטה היא גם מסיבות בריאותיות, וכשאני אוכלת משהו שאני לא אמורה, אני מרגישה את זה. לא שזה עוצר אותי תמיד, אבל אני יודעת שזה באמת לא מומלץ.
הנה לכן דילמה, מגיע לו חג השבועות, חג הגבינות והבצק, שני דברים שאני לא אוכלת. אז מה לעשות? לוותר לעצמי ליומיים, ולאכול מה שבא לי? (ולדעת שיהיו לזה תוצאות) או לשמור, למרות שאני אכין גם אוכל שאני לא יכולה לאכול, כדי שיהיה אוכל טעים בבית לחג?

גמדית, אוי. כבר רצה לקרוא.
הגמד_חיוכון*

הוי תודה לכן אהובותיי!!
לא התכונתי כלל לגרום למהומה.. בסהכ איה בכתה על הבייסיטר שעתיים והפקצה לא התקשרה אלינו.. אני פשוט קצת נרעשתי לי. זה ממש לא נעים לקבל תינוקת אדומה וחמה מבכי של שעתיים, בעוד אנחנו מטיילים לנו בנינוחות בהרגשה שלא מתקשרים, כלומר- הכל בסדר. אולי קצת יותר מידי נרעשתי באמת.
היום נרגעתי כבר. אבל לא הצלחתי לחסוך מעצמי פחמימות.. קיש שעשיתי לאורחים. מה קורה לי???
אנא, איך לעלות שוב על דרך המלך..
חברותי היקרות, גם אני מגיעה לארץ! היש מצב לראות מי מכן?? אבוא כנראה ביום חמישי הבא ה8.6- אבל לא יודעת כל כך בקשר לניידות שלי...
אולי יתארגן לו סופסוף המפגש המובטח?
אף יקרה, מציעה לך לא לותר ולשמור. כל כך קשה להוריד.. אז חבל ממש חבל.. לא? תמיד יהיה איזה חג, או הזדמנות או חתונה או פיקניק.. וכו.
כמה הזדמנויות כאלה ואז שוב עולים הכל וכל המאמץ לתהום.. חבל.
אני בעד ההיפך- כמה הזדמנויות לאוכל מפוספסות והנה, מצברוח טוב ופיגורה נאה, ונשלטת! מה דעתך?
אמא_חדשה*

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אני בעד ההיפך- כמה הזדמנויות לאוכל מפוספסות והנה, מצברוח טוב ופיגורה נאה, ונשלטת! מה דעתך?

בול!

גם שבועות זו לא סיבה, כמו שאילת זו לא סיבה, כמו שחתונה זו לא סיבה, כמו ששבת זה לא סיבה. אלו יהיו עוד בחיינו , אבל גזרה חטובה וגוף בריא לא יהיה עד שנוותר על הפיתויים ל X זמן (וזה לא הרבה בראייה הכללית).

גמדית, את לא היסטרית, את אמא, קשובה ומדהימה, אני חושבת (ומקווה) שכוונותיה של הבייביסיטר היו טובות אבל לא שירתו את המטרה. היה לי מקרה דומה עם שלי מזמן, אבל היא סיפרה לי ישר איך שחזרתי הביתה שהוא היה עצבני והרבה לבכות, הסברתי לה חד וחלק להיתקשר במצבים כאלו ומה לעשות בינתיים עד שאני באה וזה נפתר.

יום נפלא!

ובאמת, מתי המפגש? @}
אמא_של_יונתן_וטל*

גם שבועות זו לא סיבה, כמו שאילת זו לא סיבה, כמו שחתונה זו לא סיבה, כמו ששבת זה לא סיבה. אלו יהיו עוד בחיינו , אבל גזרה חטובה וגוף בריא לא יהיה עד שנוותר על הפיתויים ל X זמן (וזה לא הרבה בראייה הכללית)
מסכימה עם כל מילה!
יום נפלא!
@}
ואגב, מכיוון שכמעט כולנו מניקות מזמינה אתכן ל פורטל הנקה חדש בעברית !
לוטם_מרווני*

חזרתי@}
יום נפלא וחג נהדר!
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

מסכימה! וגם עם:
גם שבועות זו לא סיבה, כמו שאילת זו לא סיבה, כמו שחתונה זו לא סיבה, כמו ששבת זה לא סיבה. אלו יהיו עוד בחיינו , אבל גזרה חטובה וגוף בריא לא יהיה עד שנוותר על הפיתויים ל X זמן (וזה לא הרבה בראייה הכללית)

העניין הוא שמשקל נכון ובריאות תורמים למצב רוח טוב בהרבה מאוכל שמאפשר תענוג די רגעי ובצדו חרטה--ואנו צריכות ללמוד להתמודד עם הנסיבות התכופות המפריעות לתזונה בריאה.

וגם לזכור: אם היתה חריגה, לא להתרגש בכלל, לשמור עליה כעל מתונה, לא להשתמש בה כפתח להתנערות כללית מכל המעצורים, ולהמשיך כאילו לא קרה דבר.

אף , למה אסור לך מוצרי חלב? בגלל היונק הפיצי או שזה לא טוב לך עצמך?

אתמול היה יום מצוין. מתחילה את היום השני בשלב 1 (שאליו חזרתי).

יום נפלא!
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

אנא, איך לעלות שוב על דרך המלך..
מנסה להיזהר עכשיו שבעתיים!

גמדית, אולי תחזרי לשלב הראשון לחמישה ימים? זה יחזיר אותך למסגרת. בכל יום כזה תרשמי פחות או יותר מה אכלת, ותדווחי פה איך היה.
הגמד_חיוכון*

כן פלוניתקה זה רעיון טוב.. תודה לך עיוני. (כדברי סבתא)
את עוד בארץ? ואם כן איפה?
איפה לוטם? ואמא חדשה? ורק? ואמא של יונתן וטל? ואף חצופית? וכמובן סיוונון!
אני באמת באמת אשמח לפגוש אתכן! רק אם בא לכן כמובן..
{@
אף_חצוף*

שליחה על ידי אף_חצוף* »

למה אסור לך מוצרי חלב? בגלל היונק הפיצי או שזה לא טוב לך עצמך?
זה לא ממש טוב לי עצמי. האמת שלא בדקתי איך היונק מתמודד, אבל יכולה להגיד הוא יותר רגוע מאז הדיאטה, אבל הוא גם כבר בן 4 חודשים, אז אין לדעת.
בקשר למפגש, אם אתן בצפון, יש את סופשבוע בים 2006 עוד מעט, אבל לא נראה לי שאני אגיע. אני בירושלים, וחוזרת לעבוד, אז רוב הסיכויים שתיפגשו בלעדי.
החלטתי לאפות עוגת גבינה לי', אבל גם קניתי לי גבינת פטה עזים, להסויף לסלט טעים. נראה לי שאצליח לערוך ארוחה חלבית, רק מדברים מותרים. יופי.
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

חזרתי
אה, שכחתי: ברוכה החוזרת, לוטם. אבל זה לא בדיוק שנתנו לך ללכת....:-)
הגמד_חיוכון*

אה, שכחתי: ברוכה החוזרת, לוטם
שכחתי גם לציין את גייקוב, ספרי גם איפה את.
אף, נורא חבל שאת עסוקית..
ארוחה חלבית, רק מדברים מותרים. יופי.!!!
אמא_של_יונתן_וטל*

תשמעו בנות אני בהיתדרדרות....
אוכלת פחמימות, אומנם רק לחם מלא אורגני (לחם חרובים אורגני של "לחם ארז"... ממממטעים, גם היונק הצעיר חולה עליו) אוכלת יותר מידי טחינה, ושקדיה.
כלומר לא מכניסה ג'אנק לגוף (שזה טוב) אבל גם לא יורדת במשקל כי אני אוכלת יותר מידי קלוריות.
פיתרונות? עצות? זקוקה לעזרתכן...
הגמד חיוכון, אני מאזור ת"א...אם יהיה מפגש אשמח לשמוע במייל, אבל לא מתחייבת, כי זו תקופה לחצנית משהו בעבודה...
חג שבועות שמח!
(ותיזכרו-חג מצוין לסאוט' ביץ', גבינות וירקות!)
@}
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

אבל גם לא יורדת במשקל כי אני אוכלת יותר מידי קלוריות.
אמא של יונתן וטל ,
  1. במקרים כאלה מה שהכי עוזר לי זו מסגרת מאוד מאוד (מאוד) ברורה. פחמימות פעם ביום בלבד--לפי ה-SB מותר עד 3 פרוסות לחם (אולי 4 בגלל שאת מיניקה).
  2. העניין עם הטחינה והשקדיה הוא שהן מאוד מאוד עתירות קלוריות, אז שתי כפות הופכות את המאזן הקלורי כך שאת מכניסה כמה שאת מוציאה, ועל כן לא יורדת. האם יש אפשרות לוותר לגמרי על הטחינה והשקדייה לשבועיים? יכול להיות שזה ייתן לך זינוק בירידה. לדעתי, כדי למנוע משבר פסיכולוגי של דיאטה, שנובע מאי-ירידה במשקל, כדאי לשנס מותניים ולעשות זאת. מה דעתך? זה אפשרי?
  3. במשך שבועיים רשמי כל יום מה שאת אוכלת (עד לרמת הביס), ודווחי פה בערב איך היה.
גמדית, אני גם מהמרכז. מאוד מאוד (מאוד) אשמח להיפגש. מקווה שזה יתאפשר לי, משום שאני בדד-ליין לחוץ מאוד שאם אחרוג ממנו זה יהיה אסון, אז אני צריכה לראות איך אני מתקדמת. אני ממש בהיסטריה.

_חג שבועות שמח!
(ותיזכרו-חג מצוין לסאוט' ביץ', גבינות וירקות!)_
לוטם_מרווני*

אני ואמא חדשה מהצפון האמצעי (חיפה קריות) ואין לי ככונות על סופשבוע בים. טו מאצ' חול.
אמא_של_יונתן_וטל*

_במקרים כאלה מה שהכי עוזר לי זו מסגרת מאוד מאוד (מאוד) ברורה. פחמימות פעם ביום בלבד–לפי ה-SB מותר עד 3 פרוסות לחם (אולי 4 בגלל שאת מיניקה).
העניין עם הטחינה והשקדיה הוא שהן מאוד מאוד עתירות קלוריות, אז שתי כפות הופכות את המאזן הקלורי כך שאת מכניסה כמה שאת מוציאה, ועל כן לא יורדת. האם יש אפשרות לוותר לגמרי על הטחינה והשקדייה לשבועיים? יכול להיות שזה ייתן לך זינוק בירידה. לדעתי, כדי למנוע משבר פסיכולוגי של דיאטה, שנובע מאי-ירידה במשקל, כדאי לשנס מותניים ולעשות זאת. מה דעתך? זה אפשרי?
במשך שבועיים רשמי כל יום מה שאת אוכלת (עד לרמת הביס), ודווחי פה בערב איך היה._
פלונית יקרה! כל מילה בסלע, מדפיסה את תשובתך, תולה על המקרר ומאמצת מרגע זה.
@}
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

היי בנות :-)
ראשית חג שמח, זה החג האהוב עלי ביותר כי אני כל כך אוהבת גבינות :-]
היה לי שבוע ממש לחוץ, הקטן לא ירד לי מהידיים, התחלתי במינהג של הליכות בוקר נימרצות עם המנשא (הולכת בקצב של הגימלאים פה בשכונה) ובנוסף לכל גיליתי מחדש את הבריכה שלנו....או אני אוהבת את השמש של פלורידה.

נראה לי שאני רגישה לטחינה, חבל יש בזה המון דברים טובים :-(

לחם חרובים אורגני של "לחם ארז"... ממממטעים, גם היונק הצעיר חולה עליו
וואו, לא ידעתי שיש לחם חרובים נשמע ממש טוב, חייבת לנסות.

אז אני יורדת במשקל, לובשת כבר את הבגדים מלפני אבל עדיין זה לא זה, יש עוד דרך ארוכה.
ראיתי בטלויזיה רופא תזונאי מומחה, שאמר דבר שמאוד מצא חן בעני, שכדי להצליח בדיאטה ולחילוף חומרים מהיר יותר שכדאי ואף רצוי יום אחד בשבוע (אחרי ששומרים על דיאטה עיקבית במשך השבוע)לאכול מה שרוצים (בגבולות כמובאן). כלומר, אם אתן נמנעות מלאכול פיצה ומאוד אוהבות, פעם בשבוע תןכלו משולש פיצה. אין לי מושג איך אבל הוא אומר שזה מקפיץ את חילוף החומרים בגוף.אני החלטתי שפעם בשבוע אני אוכלת סנוויץ גדול של חמאת בוטנים....יאאמי (זו החולשה שלי).
עדיין לא עליתי על המישקל...עדיין מפחדת :-(
בעלי אומר שאני נראת מצויין ושממש רזיתי (עכשיו אני מבינה שלמרות כל מה שהו אמר, את ניראת טוב, זה רק בראש שלך וכו' באמת הפריע לו שעליתי במשקל).

האם דייסת שיבולת השועל הכוונה לקווקר?
מחפשת עוד רעיונות לחלבון צימחי שמותר ב SB, אשמח אם למישהי יש רעיונות :-) ומתכונים טובים גם יתקבלו בברכה |L|
נ.ב
אם מישהי מתחננת חופשה בקיץ בחו"ל אשמח לארח, אנכנו גרים באורלנדו, לא רחוק מכל הפארקים.
במקום לבזבז את הכסף על מלונות תבזבזו על פינוקים אחרים.
מי קאסה סו קאסה (לפחות כך אני חושבת שכותבים).
Jacob_Mom*

זו הייתי אני.... אופסי :-P
לוטם_מרווני*

גי'יקוב, אגוזים, שקדים, סויה, כל אלו הם חלבון צמחי מצויין.
הגמד_חיוכון*

פלוניתקה תודה תודה (תודה) על הטיפים שלך לאמא של. אני נקלעתי לאותה בעיה ארורה בדיוק.
עוזר לי לדעת שמותר 3 פרוסות כי אני ברגשות אשמה עזים... לא הצלחתי גם היום לחזור שוב לשלב א.
היה לי קצת סטרס עם נוני שהציגה תלונות בנוגע לשיניים. טיפלתי בה בצינורות המקובלים..
נפרדת כעצתך מהטחינה. בדמעות. אני עוד אשוב אלייך טחינה אהובתי! מקור ההנאה היחידי שלי..:-(
פרט לכך: למה דד ליין? את צריכה להגיש משהו, אני מבינה. אני חשבתי שאת פה לחופשת מולדת. הו... בכל אופן תציעי מתי יש לך זמן וננסה להתגמש, כי איך אוכל לוותר עליך?
לוטם, מתאים לך לבוא קצת למרכז? יוצא לך לפעמים? איפה נוח לך להיפגש?
בכל אופן, איתך לוטם אפשר לעשות תמונה חיה של לפני ואחרי. (אני יכולה להיות הלפני אם תהית לך).
גייקוב, גם את חו"לית?? איך כולנו יצאנו מהתפוצות? זה מוזר! רק לוטם ואמא חדשה, ואמא של, מהארץ?
טוב מקוה בכל זאת איכשהוא לראות מי מכן. בפעם שעברה לא יצא לי למרות שניסיתי להתראות במפגש החלפת חפצים, ונורא התאכזבתי לי..
המשך הצלחות לכולן. ZZZ
עכשיו_אני_כאן*

מתחיל להיות לי קשה.
רק בגלל שויתרתי לעצמי פעם-פעמיים. שוקולד מריר פה, לאפה במסעדת שיפודים שם... הפיתויים מתחילים לקרוא לי.
רוב הזמן אני בסדר, רק מקווה שהנפילות הקטנות האלה לא תהפוכנה לגדולות ובלתי נשלטות עד סוף הביקור.
מה שדווקא עוזר לי בינתיים זה האיסור על מוצרי חלב, גם בגלל רגישות של היונקת וגם בגלל ההוראה מהנטורופתית. ונראה לי שזה טוב לי. ובעיקר לא רוצה לעשות ניסויים על הילדונת. כבר זמן מה שלא כואבת לה הבטן וסוף סוף טוב לנו ככה. מעדיפה בינתיים לא לשנות.

מחר יש לי יומולדת. למזלי שוב הפיתויים לא יהיו גדולים בגלל ארוחת החג הענקית שאמא שלי מכינה. רובה תהיה חלבית, ומה שלא יכלול חלב - יהיה מותר ובכיף.
מן הסתם ארשה לעצמי יותר, אבל יומולדת יש רק פעם בשנה... :-)

אז יהיה מפגש? אני במרכז, ניידת, ואהיה פה בשבועיים הקרובים.
לוטם_מרווני*

אם יהיה משהו ביום שישי או שבת באזור המרכז- נוכל להגיע לשם. אבל במשך השבוע הכי דרומה שלי זה פרדס חנה כרכור.
סיון, מזל טוב!!! יומולדת שמח!|בלונים|
אמא_חדשה*

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

סיון, מזל טוב!!! יומולדת שמח!

|עוגה| |מתנה|

ועכשיו לעניין אישי, היתה לי תחושה כבר מהשנייה הראשונה שאפילו חלקתי אותה פה איתכם, והנה היום בבוקר מקלון קטן מראה לי 2 קווים ורודים. לא יכולה להגיד שלא רציתי אבל נטרפת מדאגות ומחשבות בעיקר על הלוגיסטיקה של אמא+ 2 קטנטנים.

ולעניינו, אני ממש לא רוצה לעלות ולתפוח, אבל האם התזונה הזאת טובה גם להריון? מה דעתכן...

וואו אני כל כך לא מרוכזת, רוצה לשמוח ופוחדת, מוצפת דמעות...
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

והנה היום בבוקר מקלון קטן מראה לי 2 קווים ורודים

{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@{@

נפלא! מרגש! ואוו! כיף! מבינה את הדאגות והמחשבות אבל בעיקר שמחה בשבילך.

וגם,
סיון, מזל טוב!!! יומולדת שמח!
הגמד_חיוכון*

וואו! אמא חדשה, מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את כבר בכלל לא חדשה! את מתחדשת, איזה יופי! ממתי הניק הזה?... הוא לא מעודכן :-)
עשית לי מצברוח על הבוקר. תמיד משמח לשמוע כאלה חדשות נחמדות. וטריות!!
אז גם לך וגם לסיוונון:
(())(()){@{@{@|@|@?{@{@{@|@|@(())(()){@{@{@{@{@{@(())(()){@{@{@{@{@(())(()){@{@{@{@{@
השתרבב לי שם איזה סימן שאלה אני רואה... טוב זה גם מייצג את הרגע הזה לא?
מאחלת לך המון כיף בהריון ויציבות בכל התחומים.
בעיני, באמת- אני חושבת שאפשר להרגע מהמחשבות על מה לאכול ומה לא. את בסך הכל שומרת יפה.
אולי פשוט לא לטרוף, לפחות למדתי משהו מההריון הקודם- להרגיע את הטריפה הזו, שחושבים שתעלם לה מעצמה..
אבל מצד שני, לא להשתגע עם חוסרים והשתוקקויות. זו סהכ תקופה נעימה ומעניינת שעדיף שתעבור לה כך על מי מנוחות. מה דעתך? אני יודעת שתמצאי את שביל הזהב כאן.
מבינה את הדאגות והמחשבות אבל בעיקר שמחה בשבילך.
סיוונון, בהצלחה לך בהמשך הביקור והמון מזל טוב. שתהיה ארוחה משפחתית כיפית!
מה דעתכן להיפגש בסופשבוע הבא, לא הקרוב? כלומר בסופ"ש של ה8.6 ואם לא אפשר גם שבוע לאחר מכן, אם זה בסופש. מצידי אפשר גם במשך השבוע. אז תדווחו מה מתאים..
בנתים, שיהיה המשך יום נעים..{@
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

אז אני יורדת במשקל, לובשת כבר את הבגדים מלפני
כל הכבוד, ג'ייקוב.

מחפשת עוד רעיונות לחלבון צימחי שמותר ב SB
בנוסף לטופו, אגוזים ושקדים שציינו פה, ביצים (אורגניות), וקטניות. אם עוד לא יצא לך לקרוא את כל הדף, ממליצה. יש פה קישורים לאתרי SB עם כל ההסברים הנחוצים ותשובות על שאלות נפוצות, וכן הבנות (חוץ ממני...) הפיצו פה מתכונים מופלאים. לגמדית מתכונים עם פולי סויה.

מתחיל להיות לי קשה
סיון, לא להתייאש. לחזור על החוקים, לקבל החלטות, לדווח פה. אחד הדברים שאנו לומדות פה הרי הוא התמודדות עם תקופות משבר באורח החיים. יש משהו מחזק בלצאת מתקופה משברית באוכל ולראות שהכל בסדר ושאפשר לחזור לשגרה התזונתית הטובה.

לא הצלחתי גם היום לחזור שוב לשלב א
גמדית, מהיום חמישה ימים. קדימה. ולדווח. תהיי ילדה טובה.

תולה על המקרר
:-] (אפשר לבחור את המגנט, אמא של יונתן וטל? אני רוצה או פרח, או סנופי). מחכות לדיווחים.

לא היה לי יום מדהים אתמול, אבל התכוננתי נפשית אליו, עם החלטה שהיום הוא יום מאוד מאוד רזה לאיזון. וזה הולך בסדר בינתיים.
מונו_נוקי*
הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*

שליחה על ידי מונו_נוקי* »

3 קילו כבר מאחוריי
תוך פחות משבוע!
סליחה שבאתי להרוס שמחות אבל בהנקה זה קצב ירידה מהיר מדי
אמא_של_יונתן_וטל*

_3 קילו כבר מאחוריי
תוך פחות משבוע!
סליחה שבאתי להרוס שמחות אבל בהנקה זה קצב ירידה מהיר מדי_
אצל מי מהיר? רק אצלי זה עושה תיאבון של פילה!!!!
אמא חדשה !!!!!!
מזל טוב!!!!! איזה אושר, אני כבר מקנאה, אני נורא אוהבת להיות בהריון....
ועכשיו מתכננת הפסקה של איזה ארבע שנים עד הפעם הבאה....
דיווח:
יום מזעזע.פרוסת עוגת גבינה בבראנצ' אצל חבריםץ
חוץ מזה
סלט חסה, עגבניות שרי+בזיליקום, 4 חתיכות של גבינות (שמנות ומסריחות....) שקשוקה (2 ביצים)
8 קוביות שוקלד(!!!!!!!!)
כפי שאתן רואות אני על סף התמוטטות.
זה הזמן לעצור את עצמי, להביט במראה ולנסות לאסוף את שאריות כוח הרצון מהריצפה.....
אמא_של_יונתן_וטל*

היום הזה לא המשיך טוב יותר...
אני כבר לא אפרט, רק אומר שטוב שהוא נגמר ויש לקוות ולהאמין שמחר יום חדש, בו נתחיל שוב הכל מהתחלה.
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

אמא של יונתן וטל,
שום דבר לא קרה! הכל בסדר. אנחנו בנות אדם. אפילו אם אכלת היום 5 פרוסות עוגה וחפיסת שוקולד שלמה אני מסרבת להתרגש!!! ;-)
היו כמה ימים קשים, היתה שבירה, אחרי זה ממשיכים כרגיל, והשבירה מתמוססת בתוך הסך הכל שהוא הלימוד כיצד לא להשתעבד לפחמימות, הלימוד לאכול אוכל בריא, להקניית הרגלים טובים, ירידה במשקל (קצת או הרבה).
כל עוד מדובר בהרגלי אכילה שאנו מאמצות לחיים, יש ערך לשבירות: הערך הוא הידיעה כיצד לצאת מהן. עצם הלימוד של היכולת לצאת ממשברי התזונה הוא חשוב ביותר, משום שזה יקרה מן הסתם גם בעתיד. אני אישית אשמח לדעת שאם יהיו ימי מיגרנה שבהם אחסל חבילת עוגיות עם הקפה, אוכל למנוע מזה להפוך לכדור שלג, להגביל את זה ליום אחד ולחזור למחרת לשגרה תזונתית בריאה שתאפיין את רוב רובם של הימים (גם אם מדי פעם לא).
על כן: הפכי את המשבר לדבר טוב, תראי לעצמך שאת מסוגלת לסגור את הסכר. התחילי מחר (ואם לא מחר, מחרתיים) לפי הכללים. אל תישקלי בימים הבאים, חכי חמישה ימים טובים עד השקילה, ודווחי פה כל יום איך היה. (סליחה על הפסיכולוגיציזם)

וזה מיועד גם לעצמי ולגמדית החיוכונית (ולסיון, אם את עדיין בימים קצת קשים)

אמא חדשה, היום עדיין רק ברכות. מחר נתחיל לחשוב על איך שומרים בזמן הריון, כדי שיישמר לך מצב הרוח הטוב.

לוטם, מקווה שאת מרגישה יותר טוב.
לוטם_מרווני*

אמא חדשה, בהריון האחרון הקפדתי על תזונה מאוד מאוד דומה לSB בכדי להמנע מסכרת הריון. הצלחתי לעלות רק 12 קילו לעומת 27 בהריון של בכורתי (שאגב חגגנו לה 3 שנים לפני שבוע). נמנעתי מחלב כי יש לו ערך גליקמי גבוה, לא נגעתי בשוקולד ובמתוקים ובכלל הייתי הרבה יותר ממושמעת- אבל לא נמנעתי משומנים ולא אכלתי דל שומן בכלל כי השומנים הטובים הללו חיוניים לבניית הגוף של העובר. מזל טוב ! מה יהיה ההפרש ביניהם?
תודה לתקוות, אני אכן מרגישה יותר טוב. הרבה שיני שום ניקו את הגוף מכל המזיקים, והכי קטע שאני לא יכולה להתקרב לשוקולד. זה ממש מגעיל אותי. וכל העוגות האלו, מתוקות מדי. היום חגגנו לליה יומולדת וטעמתי מהעוגות, הן היו מתוקות, אז אכלתי גם לחם שיפון עם טחינה ופטרוזיליה כי המתוק לא טעים לי. אחרית הימים אותוצר של השום? ואם תוצר השום? ואם עליתי על פטנט אדיר להתגבר על התשוקה למתוק ולהפוך אותה לסלידה? שנסו מותניים, איכלו 3-5 שיני שום בבוקר ותראו אם גם עליכן זה עובד ככה! <מחקר לא אמין אבל מה יש להפסיד חוץ מחברה?:-D> אה, והגעתי למשקל 61.2 וזה כבר עושה לי טוב בגוף. אני מרגישה סקסית, ומתחילה לחבב את הרפיסות הבטנית הקבועה. זה מה יש, אז תאהבי את מה שיש.
ולסיום, 8/6 מתאים לנו למפגש SB למיניקות:-]
עכשיו_אני_כאן*

אני אפילו לא מתחילה לדווח מה אכלתי היום שבעצם אסור. העיקר שהיה טעים.
מזלי הוא שהאיסור על מוצרי חלב הופך את החג לשפוי יותר, וכמה שפחות אופציות בארוחה ובקינוח - ככה יותר טוב.
וכמובן תודה ענקית לכולכן על הברכות. קיבלתי המון תשומת לב מכל המשפחה היום, והיה נהדר.
וגם (בלי קשר להיום), אני מקבלת מחמאות וגם מרגישה במכנסיים. יופי!

אמא חדשה -
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל הריון מרגש אותי, ותחושת הקסם הזו שמלווה את כל ההריון מדהימה אותי. מקווה שיעבור לך בכיף, בקלות ובשפיות...
מה יהיה ההפרש ביניהם?

לוטם מרווני - טוב לשמוע שאת מרגישה טוב יותר |כן|
  1. 6 טוב לי. איפה?
הגמד_חיוכון*

למשפחת מרווני.. מזל טוב לליה!{@|בלונים|
איזה כיף! נשמע שממש עלית על דרך המלך! אגב איך הצלחת לאכול שום בלי כלום?
פלוניתקט, מילותייך הן כמו משב רוח מרענן ומרגיע על שפת מים גועשים. את ממש כולך פנינים. תודה לך על כל אלה:
יש ערך לשבירות: הערך הוא הידיעה כיצד לצאת מהן גמני מרגישה שלמדתי את עצמי ואורחותיי, וגם קצת פחות חוששת להיכנע למתוקים ואוכל בביקור בארץ.
אוכל למנוע מזה להפוך לכדור שלג מרגישה שאני גם שם. ובכן לדרישתך פלוניתקט: א. בוקר: חביתת שתי ביצים ופלפל אדום (קראתי לזה שקשוקה בלי עגבניות..טעיייים), כמה ביסים מיוגורט עם מעט טחינה... קפה. א. צהרים חומוס עם גרגרי חומוס וטחינה... כן שוב. אבל קצת.. ו.. חצי פיתה.. א. ערב 3 נקניקיות מטוגנות עם מעט שמן זית, וחרדל.
עוד כמה ביסים מאותו יוגורט. זהו. לא הרבה ככ אבל לא בדיוק מרזה ולא בדיוק שמור, עם הפיתה הנ"ל.
מקוה לעמוד בזה יותר טוב מחר. שוב תודה לך יקירתי. עכשיו כשכתבתי מרגישה יותר טוב. זה באמת אולי לא ככ נורא..
ביום 8.6 אני נוחתת בארץ. נראה לי מעט מלחיץ, אפשר אולי בכ"ז שבוע אחרי? סיוונון תהיי כאן? ואת פלוניתק? אפשר מבחינתי גם באמצע השבוע. מה דעתכן?
אמא של, אני איתך באש ובמים.. מסכימה לכל מילה של פלוניתית. נופלים? קמים, מנערים מעט את עצמינו, וחוזרים לנו לתלם. גם זה חלק חשוב מהדיאטה, מהלימוד וההסתגלות לדרך החדשה שלנו. קחי דוגמה מיונתן וטל... נופלים, קמים ממשיכים לשחק וללמוד.
המון |L| לכולן.
עכשיו_אני_כאן*

אני פה עד ה-17 ביוני. אין בעיה באמצע השבוע - אפילו עדיף.
אמא_חדשה*

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

אוי בנות אתן כל כך מרגשות אותי... :-]

עוד לא סיפרתי לאף אחד, והמזל טובים שלכן עושים לי טוב בנשמה.

ההפרש בינהם יהיה שנה - ו7 חודשים , שזה כלום, וזו בעיקר הדאגה. אבל רציתי עוד ילד, ואני מתחילה לעכל...

אני חושבת שבאמת חשוב לשמור על התזונה, ההישג של דחיית המתוקים כבר אחרי, ולא אפר את זה. בהריון הקודם אמנם עליתי קצת, בערך 9 קילו, שירדו צ'יק צ'ק אבל אחרי הלידה עליתי יותר מ-10 קילו שעכשיו אני נלחמת עליהם.

שנסו מותניים, איכלו 3-5 שיני שום בבוקר ותראו אם גם עליכן זה עובד ככה!
ואז לנסות ולנישום על אנשים :-) . בכל מיקרה שום נורררררררא בריא.

8.6 טוב לי. איפה?
Jacob_Mom*

אמא חדשה מזל טוב, איזה כיף לשמוע :-) הפרש של שנה ו-7 זה מעולה. זה בערך מה שאנכנו מתכננים.
שום, פוי, אוהבת אבל רק מבושל.
מאז שהתחלתי לאכול חמאת בוטנים אני לא יכולה להפסיק. לא אכפת לי מסוכר, לחם וכו',,,אבל חמאת בוטנים זה כבר סיפור אחר, אני ממש מכורה :-S
בנות אין לי הרבה זמן לכתיבה, סוף סוף יוצאת קצת מהבית, רק רציתי לכתוב שבוע טוב לכולן ושיהיה לנו SB מוצלח השבוע |H|
אף_חצוף*

שליחה על ידי אף_חצוף* »

איזה סוף שבוע מרגש! המון מזל טוב לסיון, ולליה! ימי הולדת שמחים! |בלונים|
אמא חדשה , איזה חדשות מרגשות, שיהיה בשעה טובה! @}
לוטם, הבלוג שלך מהריון עדיין קיים? כי ישר חשבתי עליו כשקראתי את החדשות של אמא חדשה , קראתי שם המון בהריון עם אלון, לא שיישמתי משהו...
נפילות, נפילות, גם אני. אבל איכשהו זה היה במודע. כלומר, הסתכלי על משהו והחלטתי לאכול אותו, כי חג ואני מחליטה להרשות לעצמי. לא יודעת אם זה יותר או פחות חמור, אבל כך החלטתי. אז חוץ מהאוכל המותר והטעים, אכלתי 2 רוגלך (בזבוז, זה אפילו לא היה כזה טעים), גרנולה בר (שוב), ופרוסת עוגת גבינה (שמחלקה אכלתי רק את הגבינה ולא את הבסיס מהביסקוויטים, על מי אני עובדת בדיוק? ) עכשיו יש לי במקרר חצי עוגת גבינה שקוראת לי ואני יושבת כאן כדי שיהיה מאוחר, ואני לא ארצה לאכול כל כך קרוב לשינה. זה קשה. חוץ מזה יש לי בפריזר פיתות, לחם, לחמניות ופיצה, רע מאוד. אני לא אוהבת שיש את הדברים האלה בבית אבל יצא ככה.

בינתיים, את כל האוכל שהכנתי לחג, הכנתי בכמויות יותר גדולות, אז יש לי שאריות לימים הקרובים, אפילו הקפאתי חלק מהקינואה, מקווה שזה יהיה אכיל. ארזתי לי אוכל למחר, בצורה מסודרת, כדי להימנע מפיתויים, וזהו, לעבודה. אני חוזרת לעבודה מחר בחוסר חשק מוחלט, ומקווה להצליח להמשיך לשמור. אני גם מניחה שאני אכתוב קצת פחות, אבל אני אנסה להיכנס לפחות פעם ביום יומיים לראות מה שלומכן, ולדווח.

מפגש? כל זמן חוץ מיום שישי לא רלוונטי לי, אז תהנו לכן מאוד!
הגמד_חיוכון*

אז אולי ניפגש ביום שישי באמת? לטובת אף ואנשי הסופ"ש?
קראתי את כל מה שכתבת אף, ואני מזדהה מאוד. לא מבינה את החשקים שנולדו.
זה מעניין. בתחילתה של הדיאטה שמרתי כמו מטורפת. לא אכלתי פירור! ועכשיו כנראה עם האכזבה של השני קילו המסכנים ולא יותר, נעשה לי קצת חנוק עם השמירה הזו. ומרגישה שלא נהנית מהחיים... בעוד שלפני חודש הרגשתי חזקה כל כך. מקוה שתהיה לך חזרה נעימה לעבודה.
לוטם_מרווני*

הגמד חיוכון , נראה לי שאולי אפשר להסיק שכך מסתמן שלב 2 של הדיאטה הזו. ולכולן- משתפת בקצת אמירות ומחשבות שעוזרות לי:
  • אני אוכלת רק כשאני רעבה.
  • כשאני רעבה אני קודם כל שותה כוס מים. לפעמים זה בדיוק מה שהגוף שלי רצה והרעב נעלם.
  • אני מודה על המזון הבריא והטוב והמיטיב ואוכלת אותו בתשומת לב ואהבה.
  • בימים חמים, כמו היום, אין לי תיאבון. אני מקשיבה לגוף, ורק שותה. ככה נעים לי.
לגבי השום- אני ממשיכה. וזו השיטה- שן שום אחת אני מקרצפת על פרוסת לחם שיפון 100% קפואה, משני הצדדים, וכשהפרוסה מפשירה אני מורחת חמאה ואוכלת. שן נוספת- נוגסת מהצד, והלחם עוזר. זה בד"כ כל הלחם שאני אוכלת במשך היום- 2 פרוסות שיפון בחמאה והרבה שום, בבוקר.
על השום נאמר שהוא משביע ומטפל בבעיות קיבה ומעיים ועיכול. (וגם מרבה את הזרע אבל כה שום שאני אוכל לא ירבה את הזרע שלי:-D)-"שנו רבותינו: חמישה דברים נאמרו בשום: משביע ומשחין ומצהיל פנים ומרבה הזרע והורג כינים שבבני מעיים: ויש אומרים: מכניס אהבה ומוציא את הקנאה" (בבא קמא, פרשה ב',ע"א).
שישי השש עשרה? מתאים לי מאוד, מה דעתכן על קיסריה העתיקה, להפגש שם לטייל יחד ולסיום לשבת איפושהו ולא לאכול כלום:-D? או אולי לעשות פיקניק משותף? ומה לגבי חוף הים בסביבה שם או בבית ינאי, ככה מקום טוב באמצע, כולל נגיד פיקניק וסתם כייף, עם הילדים והאבהים?
הגמד_חיוכון*

נשמע ממש נחמד לוטם. לי כדאי עוד לבדוק קצת כשאגיע לארץ מה קורה בדיוק.
אני קצת מבולבלת כעת, וגם לא יודעת אם אהיה ניידת. אבל זה נשמע לי נעים מאוד.
ותודה לך על הטיפים היעילים. אנסה לישם אותם.{@|L|
עכשיו_אני_כאן*

ותודה לך על הטיפים היעילים. אנסה לישם אותם
במיוחד בימים חמים כאלה.

שישי השש עשרה? קרוב מדי לנסיעה חזרה, למחרת בבוקר. לא יכולה.
לוטם_מרווני*

סיון, מה קורה בשבת הקרובה? את יכולה לבוא לחיפה? יש מצב למפגש? אפשר אצלנו אם חם מדי או בכרמל...רוצות?
אמא_חדשה*

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

בשבת הקרובה מתאים!
עכשיו_אני_כאן*

אוי שבת בעייתית משהו (למרות שכלום עוד לא סגור, אבל בכל מקרה יש לי משהו בבוקר). אולי ששי הקרוב?
אף_חצוף*

שליחה על ידי אף_חצוף* »

I have fallen off the wagon
אין לי מושג איך אומרים את זה בעברית, אבל המצב ממש חמור. דווקא בעבודה אני בסדר, אבל כנראה שהלחץ של החזרה, בתוספת כל הפיתויים שיש בבית, משפיעים עלי. אתמול היה יום מלחיץ, וחזרתי הביתה בערב (אחרי שיצאתי למסיבה של חברה שלא ממש נהניתי בה מרוב עייפות), ובלסתי פרוסת עוגת גבינה. למה? ככה.
גם היום אני לא לגמרי בסדר, גם כן, רק בבית. בעבודה אני ממש בסדר. אני נותנת לעצמי עוד כמה ימים לחזור לתלם, כשהשגרה תהיה נוחה יותר. מקווה לטוב.
כרגע אני עייפה ולחוצה, וזה משפיע.

_אני אוכלת רק כשאני רעבה.
כשאני רעבה אני קודם כל שותה כוס מים. לפעמים זה בדיוק מה שהגוף שלי רצה והרעב נעלם.
אני מודה על המזון הבריא והטוב והמיטיב ואוכלת אותו בתשומת לב ואהבה.
בימים חמים, כמו היום, אין לי תיאבון. אני מקשיבה לגוף, ורק שותה. ככה נעים לי._

גוזרת ותולה על המקרר. תודה על ההשראה, מקווה שזה יעזור לי להתמקד.
אמא_של_יונתן_וטל*

אף חצוף יקרה, תקראי את קורותי, גם אני עברתי את זה.
עברו יומיים ממש טובים, אין לי זמן לפרט, אבל לא היו שבירות וכמויות האוכל הצטמצמו.
בקיצור-בהצלחה!!!!
@}
הגמד_חיוכון*

הי בנות SB יקרות..
נראה שהכי מתאים לרוב כאן זה יום שישי הקרוב. אני צודקת? לי זה מעט לחוץ אבל אנסה מאוד להגיע ולהכירכן.
אז עכשיו נשאר רק איפה. רצוי מקום מוצל ונעים.. רעיונות?
סיכום אזורים:
לוטם ואמא חדשה: מהצפון האמצעי (חיפה קריות
פלונית, גמד, סיוונון ואמא של יונתן וטל: מהמרכז
אף חצופית: ירושליים
הגמד_חיוכון*

הי, שכחתי לציין שגם מונו נוקי מוזמנת וכל מי שבא לה לבוא.
אמא_חדשה*

שליחה על ידי אמא_חדשה* »

יום שישי הקרוב לא טוב לי :-( אבל לא נורא, תיפגשו לכן ותיהנו אם לכולן זה היום המתאים. תשלחו תמונות...

בינתיים אין משברים, אבל הוספתי לחם פומפרניקל, אורז מלא...
מוזר אין לי בחילות, כאבים בציצי, שומדבר ממה שליווה את תחילת ההריון הראשון. חוץ מטיפה עייפות כאילו אין שום שינוי.
פסיכולוגי?

ובגלל זה גם קשה לי להפסיק עם הקפה, ירדתי ל- 2-3 כוסות, אבל לא מצליחה להיגמל, וזה אוכל אותי. בהריון הקודם רק הריח של החלב בנס היה שולח אותי לביקור בשירותים עם הפנים לאסלה.
לוטם_מרווני*

חכי חכי, יקירתי!
ותהני, פעם שניה עם SB את מתחילה במצב אנרגטי טוב יותר!
שישי לא נוח לנו כל כך:-/
פלונית*

שליחה על ידי פלונית* »

I have fallen off the wagon
מעניין שכמה מאיתנו עברו משבר תזונה באותה תקופה.
אף חצוף, ממש לא להתייאש. באופן כללי עשית דרך ארוכה ומוצלחת, מהמורה קלה לא תשנה דבר. אם עוד לא יצא לך לקרוא, אז קראי מה עבר על גמדית, אמא של יונטל ועלי, והעצות שנתנו זו לזו.
לוטם מרווני, תודה על משפטי המופת. משננת.
אמא של יונתן וטל: עברו יומיים ממש טובים מאוד מאוד שמחה לשמוע!

בינתיים אין משברים, אבל הוספתי לחם פומפרניקל, אורז מלא...
נשמע לי מצוין, אמא חדשה

חוץ מטיפה עייפות כאילו אין שום שינוי. פסיכולוגי? לא חושבת שזה פסיכולוגי. אבל אוכל בריא ללא התקפות סוכר ואינסולין בהחלט עוזרים למנוע עייפות.

יום שישי הקרוב לא טוב לי
גם לי לא. לצערי הרב מאוד. אח שלי בא מחו"ל, וצריכה לעבוד כל הסופשבוע, אז כבר אירגנתי את המטפלת שתעזור לי ביום שישי כדי לתת לי כמה שעות עבודה....
אף_חצוף*

שליחה על ידי אף_חצוף* »

תודה על העידוד, עברתי קצת על מה שנאמר לאחרות, מקווה שיעודד גם אותי להתיישר.
סליחה שאני לא מגיבה, לאחרות, אני ממוטטת מעייפות ( מה שמשפיע גם על הרגלי האכילה שלי, מקווה שישתפר בקרוב)
הגמד_חיוכון*

פלוניתקה ואמא חדשה, נמצא זמן עם שתיכן, לא מוותרת עליכן..
מעניין שכמה מאיתנו עברו משבר תזונה באותה תקופה. כן זה מאוד מעניין. נראה שמאוד נדמינו אחת לשניה עם האחוה הזו והמשברים והחיזוקים שקיבלנו כאן.
ממליצה לכן לקרוא שוב את הדף מתחילתו.. יש דברים מעניינים בתהליך שכל אחת עברה לה כאן.
יש המון שיתוף ואהבה וחשיפה אינטימית וזה נעים ומחמם לב. ולכן איך אוותר על מפגש אתכן, אהובותיי הוירטואליות..?
{@ המשך שבוע מספק ונעים.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

מוזר, אני רואה שכתבו אחרי אבל אין לי עדכון הרשימות האחרונות אלא רק אלה של ה6.6, מצד שני גם אי אפשר לערוך..
מישהו מבין מה קורה פה? זה רק אני?... (זו אני גמד..)
מאוד הייתי רוצה לקבוע אתכן זמן פגישה. אני עדיין חושבת שזה אפשרי..
בכלאופן, אפשר לכתוב לי לGAMADATION באותיות קטנות כמובן, AT YAHOO.COM
מקוה שזה עוד יצא. בנתיים אצלי פה בארץ נחמד מאוד אך הפיתויים קשים קשים..
וכמובן שלא דימינתי לי כל כך הרבה פירות נוטפי דבש, פשטידות גורמה, ופיקניקים עמוסי כל טוב על החוף..
בנתיים לא שברתי בגסות (ביס פה ביס שם...)אך רואה כמה זה קשה לי. לפחות אני לא מתפרעת כמו שהייתי אילו הייתי לפני הדיאטה והתיקון הזה.
בהצלחה לכולן המשך טוב. מקוה שאתם מחזיקות מעמד יותר ממני.. ובתקוה לפגישה {@ הגמד חיוכון.
עכשיו_אני_כאן*

גמד, כולי הזדהות!
למרות שאני שומרת על מה שנכנס לי פה לפה, אני חוטאת פה ושם. מוצרי חלב זה הדבר שאני הכי מקפידה עליו, ובכל זאת ליונקת בימים האחרונים יש כאבי בטן, כנראה מהחטאים הקטנים האלה שקשה לי כל כך להפסיק (שוקולד מריר פה, משהו אחר עם סוכר שם, וקצת יותר מדי דגנים).
אני רק מקווה שאחרי החזרה, נוכל להכנס לשגרה כמו קודם ושלא יקרה המצב ההפוך והגבולות יחצו דווקא בבית...

ומה עם המפגש? שאלה טובה. הולכים ונגמרים לי הימים... נותר לי שבוע. כמעט כל אחה"צ בשבוע הבא כבר תפוסים. תגידו איפה ומתי ואני מקווה להצליח להגיע...
שליחת תגובה

חזור אל “התמודדויות יומיומיות קטנות”