חגית ל
-
- הצטרפות: 23 אוקטובר 2004, 18:09
- דף אישי: הדף האישי של אילה_א*
חגית ל
אני כנראה פחות זקנה ממך
למדתי שם לפני עשרים שנים בערך
איפה כתבתי שלמדתי שם ?
למדתי שם לפני עשרים שנים בערך
איפה כתבתי שלמדתי שם ?
-
- הצטרפות: 17 פברואר 2005, 11:59
- דף אישי: הדף האישי של אמא_לשלושה*
חגית ל
תודה
מקווה שאחזור לכתוב בקרוב, זה מאוד מדגדג לי, אני פשוט לא יודעת איך להתחיל @}
מקווה שאחזור לכתוב בקרוב, זה מאוד מדגדג לי, אני פשוט לא יודעת איך להתחיל @}
-
- הצטרפות: 23 יוני 2009, 21:34
- דף אישי: הדף האישי של ה_פולניה*
-
- הצטרפות: 07 נובמבר 2007, 10:20
- דף אישי: הדף האישי של אלה_לי_לה*
-
- הצטרפות: 02 פברואר 2006, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של חוט_השני*
חגית ל
כתבתי לך ב טיפולי שיניים בתינוקות
חגית ל
חגית שלום!
שמי נורית, אמא לשתי ילדים מקסימים, בחינוך ביתי.
קראתי היום את מה שכתבת לגבי טיפול שיניים בהרדמה מלאה.
אז ככה הקטנה שלי בת שנה ו-10 חודשים, 4 שיניים קידמיות צריך לעשות כתרים ו-2 שיניים טוחנות צריך סתימות. כמובן שאמרו לי שאני צריכה להפסיק להניק.. לקחת חצי שנה להגיע להחלטה שאכן אין ברירה לפחות להפסיק הנקת לילה (ממה שקראתי אצלך הרופאים בכלל לא דיברו איתך על הפסקת הנקה, אני צודקת??) ואכן הפסקתי להניק אותה שבוע וחצי לפני הטיפול, הרופאה (שאני סומכת עליה והיא מטפלת גם בבננו הבכור) אמרה שאפשר לטפל גם לא בהרדמה מלאה ואכן עשינו כעצתה.. בטיפול אחד היא עשתה לה סתימה ושתי כתרים עם גז צחוק וזריקה קטנה. בהתחלה היא שיתפה פעולה אבל אחר כך לאורך כל הטיפול (שארך כ-20 דקות) היא לא הפסיקה לבכות...
בסיום הטיפול קבענו טיפול נוסף שכמובן החלטנו לבטל. אחרי הטיפול עברנו ימים גיהינום ולקח לי זמן להבין שהטיפול היה טראומטי מדיי.. (הרופאה טוענת שעד גיל שנתיים הם לא זוכרים כלום ושאין להם טראומות מבחינתה גם ברית זה לא טראומה כי הם לא זוכרים...) חזרתי להניק אותה גם בלילה, הרגשתי שהנזק הנפשי רגשי שאני עושה לה יותר גדול מהנזק שבטיפולי שיניים.. לאחרונה היינו אצל הרופאה (כי חשבנו שנפל כתר) והיא אמרה לי להפסיק מייד להניק כי אחרת אין ערך לטיפול וביקשה שנבוא לטיפול נוסף. טיפול נוסף לא בא בחשבון כרגע. ועכשיו אחרי שקראתי את מה שכתבת אני מרגישה שטעיתי בגדול וברגע שהבנתי שייש לי עדיפות לטפל בה ללא הרדמה לא היססתי לרגע, ו"קפצתי" על ההזדמנות..
אה, וגם מאז הטיפול היא לא מוכנה לצחצח שיניים דבר שעד אז נעשה בשיתוף פעולה ובהסכמה..
ואחרי הנאום שלי, רציתי לדעת אם יש דרך שבה אוכל לדבר איתך יותר באריכות ולשמוע פרטים נוספים. אם נראה לך שההודעה הזו לא שייכת לדף הבית שלך (לא מכירה את כל החוקים כאן..) אז חופשי תעבירי אותה לאן שצריך.
תודה מראש, נורית
שמי נורית, אמא לשתי ילדים מקסימים, בחינוך ביתי.
קראתי היום את מה שכתבת לגבי טיפול שיניים בהרדמה מלאה.
אז ככה הקטנה שלי בת שנה ו-10 חודשים, 4 שיניים קידמיות צריך לעשות כתרים ו-2 שיניים טוחנות צריך סתימות. כמובן שאמרו לי שאני צריכה להפסיק להניק.. לקחת חצי שנה להגיע להחלטה שאכן אין ברירה לפחות להפסיק הנקת לילה (ממה שקראתי אצלך הרופאים בכלל לא דיברו איתך על הפסקת הנקה, אני צודקת??) ואכן הפסקתי להניק אותה שבוע וחצי לפני הטיפול, הרופאה (שאני סומכת עליה והיא מטפלת גם בבננו הבכור) אמרה שאפשר לטפל גם לא בהרדמה מלאה ואכן עשינו כעצתה.. בטיפול אחד היא עשתה לה סתימה ושתי כתרים עם גז צחוק וזריקה קטנה. בהתחלה היא שיתפה פעולה אבל אחר כך לאורך כל הטיפול (שארך כ-20 דקות) היא לא הפסיקה לבכות...
בסיום הטיפול קבענו טיפול נוסף שכמובן החלטנו לבטל. אחרי הטיפול עברנו ימים גיהינום ולקח לי זמן להבין שהטיפול היה טראומטי מדיי.. (הרופאה טוענת שעד גיל שנתיים הם לא זוכרים כלום ושאין להם טראומות מבחינתה גם ברית זה לא טראומה כי הם לא זוכרים...) חזרתי להניק אותה גם בלילה, הרגשתי שהנזק הנפשי רגשי שאני עושה לה יותר גדול מהנזק שבטיפולי שיניים.. לאחרונה היינו אצל הרופאה (כי חשבנו שנפל כתר) והיא אמרה לי להפסיק מייד להניק כי אחרת אין ערך לטיפול וביקשה שנבוא לטיפול נוסף. טיפול נוסף לא בא בחשבון כרגע. ועכשיו אחרי שקראתי את מה שכתבת אני מרגישה שטעיתי בגדול וברגע שהבנתי שייש לי עדיפות לטפל בה ללא הרדמה לא היססתי לרגע, ו"קפצתי" על ההזדמנות..
אה, וגם מאז הטיפול היא לא מוכנה לצחצח שיניים דבר שעד אז נעשה בשיתוף פעולה ובהסכמה..
ואחרי הנאום שלי, רציתי לדעת אם יש דרך שבה אוכל לדבר איתך יותר באריכות ולשמוע פרטים נוספים. אם נראה לך שההודעה הזו לא שייכת לדף הבית שלך (לא מכירה את כל החוקים כאן..) אז חופשי תעבירי אותה לאן שצריך.
תודה מראש, נורית
-
- הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 11:44
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_באתרים*
חגית ל
ובגיל 45 כמעט, אמא לטופז ילידת 2007
וואו. מטיפולים?
וואו. מטיפולים?
-
- הצטרפות: 21 נובמבר 2005, 11:44
- דף אישי: הדף האישי של ההולכת_באתרים*
חגית ל
אז ככה הקטנה שלי בת שנה ו-10 חודשים, 4 שיניים קידמיות צריך לעשות כתרים ו-2 שיניים טוחנות צריך סתימות.
איך עליתם על הבעיה?
איך עליתם על הבעיה?
-
- הצטרפות: 08 נובמבר 2010, 04:02
- דף אישי: הדף האישי של עצם_מעצמי*
חגית ל
שלום
ניסיתי לשלוח לך מייל אבל לא עבר
אשמח אם תשלחי לי את
אני ב weiss.naama בגימייל דוט קום
מחקי אחרי שתעתיקי
תודה
ניסיתי לשלוח לך מייל אבל לא עבר
אשמח אם תשלחי לי את
אני ב weiss.naama בגימייל דוט קום
מחקי אחרי שתעתיקי
תודה
-
- הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
- דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*
חגית ל
ציפור קטנה לחשה לי שאת גרה ליד הכנרת??
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2001, 17:35
- דף אישי: הדף האישי של חגית_ל*
חגית ל
סליחה עם כל הפונים, רק עכשיו נכנסתי אחרי זמן ארוך ביותר.
להולכת באתרים - לא מטיפולים, ההריונות שלי כולם היו טבעיים לחלוטין, קליטה מהירה. בהריון האחרון התחלתי יוגה חודש לפני שהצליח.
לגילית ט - הציפור הקטנה טועה אנחנו בשוהם.
להולכת באתרים - לא מטיפולים, ההריונות שלי כולם היו טבעיים לחלוטין, קליטה מהירה. בהריון האחרון התחלתי יוגה חודש לפני שהצליח.
לגילית ט - הציפור הקטנה טועה אנחנו בשוהם.
-
- הצטרפות: 18 מאי 2006, 02:21
- דף אישי: הדף האישי של אמת_וצדק*
חגית ל
חגית, אפשר לבקש ממך להיכנס לדף גמילה מהנקה ולהתייחס לשאלה שלי? אני מניחה שכבר גמלת או שאת בתהליכי גמילה ואשמח לשמוע איך הלך/הולך.
כי לפני שנה וחצי שנה כתבת שם דברים דומים למה שאני חווה עכשיו.
כי לפני שנה וחצי שנה כתבת שם דברים דומים למה שאני חווה עכשיו.
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
חגית ל
+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+
שלום,
אני כל כך מעריכה את דרך החיים הזאת אך למה לקזוז צפורנים עם הפה לי באופן אישי זה עושה צמרמורת.
ולחוץ מזה אני מבינה שמלונות זה מחוץ לתחום שלכם?http://www.emalon.co.il/site/table.php? ... indstars=0 "מבצעים באילת" זה מחוץ לתחום. טוב זה אפילו עוד יותר מדהים.
שלום,
אני כל כך מעריכה את דרך החיים הזאת אך למה לקזוז צפורנים עם הפה לי באופן אישי זה עושה צמרמורת.
ולחוץ מזה אני מבינה שמלונות זה מחוץ לתחום שלכם?http://www.emalon.co.il/site/table.php? ... indstars=0 "מבצעים באילת" זה מחוץ לתחום. טוב זה אפילו עוד יותר מדהים.