התביישו המורידים מהרשת
-
- הצטרפות: 07 פברואר 2005, 20:38
- דף אישי: הדף האישי של פשוט_אלון*
התביישו המורידים מהרשת
כל שיכפול ושיתוף הם מבורכים!
היום דיסקים - מחר קורת גג ואוכל!
היום דיסקים - מחר קורת גג ואוכל!
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
התביישו המורידים מהרשת
Times Are Changing....
כמאמר המשורר . המדיה הדיגיטלית משנה הכל. עוד שנתיים שלוש עשר- הכל יהיה שונה ומה שכיום נחשב (בדוחק רב) לגניבה- כבר לא יחשב כך. עובדה שרוב האנשים הנורמטיבים שואלים סרט דיוידי בשמחה ובתשלום ולא רצים להעתיק אותו לצרוב אותו ולהפיץ אוץו הלאה.
כשסרט ומוזיקה יעלו שקלים בודדים- אנשים ישלמו בשמחה. לא מכירה הרבה בני 30-40 שנהנים לשבת וצרוב ולהוריד ואז לגלות שאיןתרגום או שהאיכות לא טובה . דווקא מרבית האנשים הנורמטיבים היו שמחים לאופציה סבירה לצריכת בידור בתשלום.
אבל- 70 ש"ח לסרט לזוג.
100-200 ש"ח לרכישת די וי די שתראה פעם אחת
300 ש"ח ומעלה לרכישהת משחקה שהילד ישחק בו חודש אחד (במקרה הטוב)-
אלו מחירים לא סבירים.
כמאמר המשורר . המדיה הדיגיטלית משנה הכל. עוד שנתיים שלוש עשר- הכל יהיה שונה ומה שכיום נחשב (בדוחק רב) לגניבה- כבר לא יחשב כך. עובדה שרוב האנשים הנורמטיבים שואלים סרט דיוידי בשמחה ובתשלום ולא רצים להעתיק אותו לצרוב אותו ולהפיץ אוץו הלאה.
כשסרט ומוזיקה יעלו שקלים בודדים- אנשים ישלמו בשמחה. לא מכירה הרבה בני 30-40 שנהנים לשבת וצרוב ולהוריד ואז לגלות שאיןתרגום או שהאיכות לא טובה . דווקא מרבית האנשים הנורמטיבים היו שמחים לאופציה סבירה לצריכת בידור בתשלום.
אבל- 70 ש"ח לסרט לזוג.
100-200 ש"ח לרכישת די וי די שתראה פעם אחת
300 ש"ח ומעלה לרכישהת משחקה שהילד ישחק בו חודש אחד (במקרה הטוב)-
אלו מחירים לא סבירים.
התביישו המורידים מהרשת
קראתי ראיון עם יהודית רביץ.בעיתון די מחתרתי ולא ידוע.שמופץ בעיקר בנגב,בדרום ובזולות תל אביביות.
שאלו אותה על עניין ההורדות.
דבר ראשון היא אמרה משהו מצחיק בסגנון "צרפתי את הדסק החדש לכדי יצירה שלמה.ואם תרצו תוכלו לצרוף אותו מהרשת או לקנות צרוף בתחנה המרכזית" אחלה חוש הומור.
ולגבי ההורדות היא אמרה שהיא יודעת שאולי היא מפסידה כסף ככה אבל מצד שני המון קהל צעיר יותר נחשף למוסיקה שלה והיא רואה את זה בהופעות-באים יותר.אז בגדול אין לה בעיה עם זה.
טוב.יהודית היא יהודית.
שאלו אותה על עניין ההורדות.
דבר ראשון היא אמרה משהו מצחיק בסגנון "צרפתי את הדסק החדש לכדי יצירה שלמה.ואם תרצו תוכלו לצרוף אותו מהרשת או לקנות צרוף בתחנה המרכזית" אחלה חוש הומור.
ולגבי ההורדות היא אמרה שהיא יודעת שאולי היא מפסידה כסף ככה אבל מצד שני המון קהל צעיר יותר נחשף למוסיקה שלה והיא רואה את זה בהופעות-באים יותר.אז בגדול אין לה בעיה עם זה.
טוב.יהודית היא יהודית.
-
התביישו המורידים מהרשת
יש הרבה אופציות לבידור טוב וזול, אבל כשרוצים (ואפשר) להוריד את הסרט החדש ובחינם, לא עומדים בפיתוי. ואגב, ההבדל בין הקלטות לצריבת דיסקים טמון באיכות ובביטול הערך הייחודי של המקור. זה לא אותו דבר כי זה לא אותו דבר.
ואשריכם אם אתם מאמינים ליהודית רביץ ולעיתון המחתרתי. אני כנראה צדקנית, אבל שיתוף ברכוש של משהו אחר לא נשמע לי הדרך לקורת גג משותפת, אלא דרך בטוחה להעמקת הקיטוב.
ואשריכם אם אתם מאמינים ליהודית רביץ ולעיתון המחתרתי. אני כנראה צדקנית, אבל שיתוף ברכוש של משהו אחר לא נשמע לי הדרך לקורת גג משותפת, אלא דרך בטוחה להעמקת הקיטוב.
התביישו המורידים מהרשת
טוב.יהודית היא יהודית. D-:
-
- הצטרפות: 23 אוגוסט 2006, 22:37
- דף אישי: הדף האישי של סיפורי_פוגית*
התביישו המורידים מהרשת
יש הרבה אופציות לבידור טוב וזול,
איפה? אני מדברת על בידור איכותי.
אבל כשרוצים (ואפשר) להוריד את הסרט החדש ובחינם, לא עומדים בפיתוי
אני עומדת יופי, וגם יושבת כשבא לי. פשוט כי
לשבת וצרוב ולהוריד ואז לגלות שאין תרגום או שהאיכות לא טובה
כבר אין לי ממש כוח. (ולא שאי פעם באמת היה לי, אני מעולם לא עשיתי את זה, מודה)
ההבדל בין הקלטות לצריבת דיסקים טמון באיכות ובביטול הערך הייחודי של המקור
אם זה עדיין לא התברר לך ממה שאחרים כתבו - רוב הקבצים שאפשר להוריד מהרשת הם באיכות בינונית עד ירודה מאוד. למצוא משהו באיכות טובה צריך להשקיע זמן ומאמץ. לרוב האנשים שיוצאים לעבודה בבוקר אין זמן לזה, הם מעדיפים לרכוש את היצירה באיכות מעולה. הם פשוט היו מעדיפים לשלם עליה מחיר סביר (נגיד 99 סנט לשיר זה מחיר מוצלח) ולא מחיר מופקע.
ולגבי השיקולים המוסריים שלי, בפעם אחרת...
איפה? אני מדברת על בידור איכותי.
אבל כשרוצים (ואפשר) להוריד את הסרט החדש ובחינם, לא עומדים בפיתוי
אני עומדת יופי, וגם יושבת כשבא לי. פשוט כי
לשבת וצרוב ולהוריד ואז לגלות שאין תרגום או שהאיכות לא טובה
כבר אין לי ממש כוח. (ולא שאי פעם באמת היה לי, אני מעולם לא עשיתי את זה, מודה)
ההבדל בין הקלטות לצריבת דיסקים טמון באיכות ובביטול הערך הייחודי של המקור
אם זה עדיין לא התברר לך ממה שאחרים כתבו - רוב הקבצים שאפשר להוריד מהרשת הם באיכות בינונית עד ירודה מאוד. למצוא משהו באיכות טובה צריך להשקיע זמן ומאמץ. לרוב האנשים שיוצאים לעבודה בבוקר אין זמן לזה, הם מעדיפים לרכוש את היצירה באיכות מעולה. הם פשוט היו מעדיפים לשלם עליה מחיר סביר (נגיד 99 סנט לשיר זה מחיר מוצלח) ולא מחיר מופקע.
ולגבי השיקולים המוסריים שלי, בפעם אחרת...
-
- הצטרפות: 11 אפריל 2007, 00:30
התביישו המורידים מהרשת
לא ראוי לשלם על טכנולוגיה שאנחנו לא רוצים - אלא לשלם רק על המוצר. השמירה על "זכויות היוצרים" ממומנת ומופעלת על ידי אלו שיש להם הכי הרבה מה לאבד בגלל הטכנולוגיות החדשות בעולם. כאשר כל מוסיקאי יכול היום בהשקעה יחסית קטנה להפיק את המוסיקה שלו לבד ולהפיצה לכל דורש, לא ראוי שמישהו שיש לו כוח היסטורי (כמו האולפנים הגדולים) ישמור עליו באיצטלה של "זכויות" - הן הרי לא שלהם בכלל...
אמר אז זה טוב הרבה ממני, קורי דוקרטו (Cory Doctorow) בהרצאה מרתקת. קורי הוא (Cory]קישור לויקיפדיה עליו Doctorow[/po]) עיתונאי, בלוגר וסופר מדע בדיוני.
external]לינק וידאו להרצאה release talks 12 05 2005[/po]/11476/lecture.htm
ודף ובו לינקים בכל פורמט אחר (טקסט, אודיו וכו') של ההרצאה
אמר אז זה טוב הרבה ממני, קורי דוקרטו (Cory Doctorow) בהרצאה מרתקת. קורי הוא (Cory]קישור לויקיפדיה עליו Doctorow[/po]) עיתונאי, בלוגר וסופר מדע בדיוני.
external]לינק וידאו להרצאה release talks 12 05 2005[/po]/11476/lecture.htm
ודף ובו לינקים בכל פורמט אחר (טקסט, אודיו וכו') של ההרצאה
התביישו המורידים מהרשת
אמר אז זה טוב הרבה ממני, קורי דוקרטו
ואשריכם אם אתם מאמינים ליהודית רביץ ולעיתון המחתרתי
ואני תוהה מה יספק או יניח את דעתך,אלמונית.
נורא מתסכל לנהל דיאלוג עם מישהי שמסתכלת על הכל בצורה שלילית.
אז אני פורשת.
ואשריכם אם אתם מאמינים ליהודית רביץ ולעיתון המחתרתי
ואני תוהה מה יספק או יניח את דעתך,אלמונית.
נורא מתסכל לנהל דיאלוג עם מישהי שמסתכלת על הכל בצורה שלילית.
אז אני פורשת.
-
- הצטרפות: 23 אוגוסט 2006, 22:37
- דף אישי: הדף האישי של סיפורי_פוגית*
התביישו המורידים מהרשת
_נורא מתסכל לנהל דיאלוג עם מישהי שמסתכלת על הכל בצורה שלילית.
אז אני פורשת._
אז אני פורשת._
-
התביישו המורידים מהרשת
אכן מתסכל לחזור שוב ושוב על האבחנה בין חשיפה למוסיקה, טעימה ממוסיקה ורשתות חברתיות. דברים נפלאים קורים בכלל ובתחום של מוסיקה בפרט עם הטכנולוגיות החדשות (והישנות), והשמים הם הגבול. כל החגיגה הזו אינה קשורה לענין עקרוני שאינו משתנה, ויהודית רביץ עצמה מתפרנסת ממנו והוא זכויות יוצרים (שאינן 'של' חברת התקליטים ואינן היסטוריות) - לצרוב או להוריד דיסק של אמן פירושו לגנוב ממנו את האפשרות להתפרנס ממלאכתו. הדף נפתח בתיאור אנשים רגילים, עובדים, מן הישוב, שמחזיקים ספריות שלמות - לא פרק, לא 'פרומו'', לא שירים' - קטלוגים מסודרים של רכוש גנוב, ונגד זה אני ואחרים יצאנו פה.
את התקליט החדש יהודית רביץ הוציאה על גבי דיסק מסחרי. כשהיא תפיץ אותו בחינם ברשת פיה וכספה (ובעיקר כספם של אחרים שהשקיעו בה) יהיו שווים. לעניות דעתי היא התכוונה שאין לה דרך ללחום ולגבור על התופעה, ולכן היא מתייחסת לשוליים החיוביים שלה, שכאמור יכולים היות להסתפק לטעימה, בהיכרות ובחשיפה. ובנקודה הזו אני לא רואה מחתרתיות, אלא ציניות וצביעות. מקווה שהשהרתי שלא הכל שלילי, אבל כדי להבהיר ולהבחין בין הדברים: טכנולוגיה כן, חשיפה כן, שיתוף כן וכן - גניבה, צריבה, הורדה שיטתית וסיטונאית לא.
את התקליט החדש יהודית רביץ הוציאה על גבי דיסק מסחרי. כשהיא תפיץ אותו בחינם ברשת פיה וכספה (ובעיקר כספם של אחרים שהשקיעו בה) יהיו שווים. לעניות דעתי היא התכוונה שאין לה דרך ללחום ולגבור על התופעה, ולכן היא מתייחסת לשוליים החיוביים שלה, שכאמור יכולים היות להסתפק לטעימה, בהיכרות ובחשיפה. ובנקודה הזו אני לא רואה מחתרתיות, אלא ציניות וצביעות. מקווה שהשהרתי שלא הכל שלילי, אבל כדי להבהיר ולהבחין בין הדברים: טכנולוגיה כן, חשיפה כן, שיתוף כן וכן - גניבה, צריבה, הורדה שיטתית וסיטונאית לא.
-
התביישו המורידים מהרשת
יש הבדל בין שיתוף אלבום יהודית רביץ 2007 לבין שיתוף
Arnar Helgi Adalsteinsson & Vilhjálmur Pálsson - Compulsion 2005
Arnar Helgi Adalsteinsson & Vilhjálmur Pálsson - Compulsion 2005
-
- הצטרפות: 02 אפריל 2005, 11:04
- דף אישי: הדף האישי של במבי_ק*
התביישו המורידים מהרשת
במרכז לאומנות דיגיטלית בחולון השבוע (מעתיקה מהזמנה שהגיעה במייל):
רדיקלים חופשיים
שבוע אחרון לתערוכה.
השבוע מוקרן הסרט: Sonic Outlaws (פושעי קול)
במאי ומפיק: קרייג בולדווין
הסרט מתייחס למקרה בו להקת "נגטיבלאנד" מקליפורניה השתמשה בקטעים משיר של להקת U2 כחלק מסינגל שלהם שהתפרסם בשנת 1991 כבדיחה. U2 וחברת ההפקות "איילנד רקורד" תבעו את נגטיבלאנד על הפרת זכויות יוצרים בכך שהשתמשו באות U ובמספר 2 (וזאת למרות ש U2 בעצמם שאלו את השם מסוכנות הביון המרכזית). הסרט בודק את המקרה עצמו ומרחיב ועוסק בשאלות רחבות יותר אשר עולות מטקטיקות של הקלטות הגרילה של נגטיבלאנד. המילה גרילה מתאימה כאן מכיוון שהלהקה ולהקות אחרות כמוה, רואות עצמן כמעורבות במלחמה, אשר הוכרזה על ידי ערוצים מסחריים וחברות הפקה.
הנכם מוזמנים!
שעות פתיחה: ד' 16:00-20:00, ה' 10:00-14:00, ו', ש': 10:00-15:00
רדיקלים חופשיים
שבוע אחרון לתערוכה.
השבוע מוקרן הסרט: Sonic Outlaws (פושעי קול)
במאי ומפיק: קרייג בולדווין
הסרט מתייחס למקרה בו להקת "נגטיבלאנד" מקליפורניה השתמשה בקטעים משיר של להקת U2 כחלק מסינגל שלהם שהתפרסם בשנת 1991 כבדיחה. U2 וחברת ההפקות "איילנד רקורד" תבעו את נגטיבלאנד על הפרת זכויות יוצרים בכך שהשתמשו באות U ובמספר 2 (וזאת למרות ש U2 בעצמם שאלו את השם מסוכנות הביון המרכזית). הסרט בודק את המקרה עצמו ומרחיב ועוסק בשאלות רחבות יותר אשר עולות מטקטיקות של הקלטות הגרילה של נגטיבלאנד. המילה גרילה מתאימה כאן מכיוון שהלהקה ולהקות אחרות כמוה, רואות עצמן כמעורבות במלחמה, אשר הוכרזה על ידי ערוצים מסחריים וחברות הפקה.
הנכם מוזמנים!
שעות פתיחה: ד' 16:00-20:00, ה' 10:00-14:00, ו', ש': 10:00-15:00
-
- הצטרפות: 31 יולי 2003, 12:49
- דף אישי: הדף האישי של עוג_הבנזוג*
התביישו המורידים מהרשת
הנה, דוגמא לשימוש יפה במדיום ובטכנולוגיה - נקווה שיצליח להם:
http://linmagazine.co.il/node/view/46374
http://linmagazine.co.il/node/view/46374
-
- הצטרפות: 03 אוקטובר 2007, 14:07
התביישו המורידים מהרשת
אני לא מתבייש
תתביישו הצבועים!!
תתביישו הצבועים!!
התביישו המורידים מהרשת
_אם כיום להקה מסיומת שאני אוהב תפתח בלוג ותמכור את שיריה באופן ישיר, מהיד שלהם אל היד שלי, ובמחיר סביר (דיסקים ב90 ש"ח בחנויות באינטרנט הם ממש לא מחיר סביר, וזה עוד היה מבצע!)
אני ירוץ לקנות ולהוריד_
אז הנה לך:
http://www.inrainbows.com/Store/Quickindex2.html
זהו האלבום של רדיוהד שלא הקשבתי לו עדין, מרוב שקריאת הדיון הזה תפסה את כל משבצת הזמן פנאי שלי להערב
(שלא יצא שאני ממליצה על אלבום שלא שמעתי עדין, אבל ברוב פולניותי אוכל לומר- הנה, עוד לא הקשבתי וכבר אני רצה לחלוק עם הקהילה!! P-: )
אגב דיון מאד מענין עם שם מאד מבעס, יש לי כמעט הרגשה שהשם משרה את האנרגיה השלילית הזאת וזה מה שלוקח את הדיון למקומות ה"נעלבים סלאש פורשים האלו, אבל חלקו בכל זאת דוגמא יפה לאנשים עם דעות מאד שונות בענין די אקטואלי שמסוגלים בכל זאת לחלוק ולחשוב.
מציעה הורדות מהרשת דיון או משהו דומה לזה
אגב שתיים "אני ארוץ לקנות" ולא ירוץ לקנות... ואם באמת תרוץ תגלה אאל"ט שאתה קובע את המחיר שאותה מוכן לשלם! ראיתי שעוג שם קישור לבלוג שמזכיר זאת אבל חשבתי שכדאי לציין כאן לטובת מי שלא נכנס לקישור.
גילוי נאות, נהנית מפירות גנובים, בלי אג'נדה של ממש אבל עם הקלות.. אבל באמת חושבת שזה שלב כזה, מקווה שלא ירחק היום ותהיה אופציה זולה ישירה וכולי כמו שכבר נכתב פה. מורידי הטעימות כמוהם כמעשני העשב, אינם פושעים לדעתי אבל מוכרחים בינתיים להתחכך בפשע
אני ירוץ לקנות ולהוריד_
אז הנה לך:
http://www.inrainbows.com/Store/Quickindex2.html
זהו האלבום של רדיוהד שלא הקשבתי לו עדין, מרוב שקריאת הדיון הזה תפסה את כל משבצת הזמן פנאי שלי להערב
(שלא יצא שאני ממליצה על אלבום שלא שמעתי עדין, אבל ברוב פולניותי אוכל לומר- הנה, עוד לא הקשבתי וכבר אני רצה לחלוק עם הקהילה!! P-: )
אגב דיון מאד מענין עם שם מאד מבעס, יש לי כמעט הרגשה שהשם משרה את האנרגיה השלילית הזאת וזה מה שלוקח את הדיון למקומות ה"נעלבים סלאש פורשים האלו, אבל חלקו בכל זאת דוגמא יפה לאנשים עם דעות מאד שונות בענין די אקטואלי שמסוגלים בכל זאת לחלוק ולחשוב.
מציעה הורדות מהרשת דיון או משהו דומה לזה
אגב שתיים "אני ארוץ לקנות" ולא ירוץ לקנות... ואם באמת תרוץ תגלה אאל"ט שאתה קובע את המחיר שאותה מוכן לשלם! ראיתי שעוג שם קישור לבלוג שמזכיר זאת אבל חשבתי שכדאי לציין כאן לטובת מי שלא נכנס לקישור.
גילוי נאות, נהנית מפירות גנובים, בלי אג'נדה של ממש אבל עם הקלות.. אבל באמת חושבת שזה שלב כזה, מקווה שלא ירחק היום ותהיה אופציה זולה ישירה וכולי כמו שכבר נכתב פה. מורידי הטעימות כמוהם כמעשני העשב, אינם פושעים לדעתי אבל מוכרחים בינתיים להתחכך בפשע
-
- הצטרפות: 08 ספטמבר 2005, 09:00
- דף אישי: הדף האישי של יעלי_לה
התביישו המורידים מהרשת
חבר, גיטריסט בלהקה ידועה, אמר לי לא מזמן שהוא בעד הורדות מהרשת ושהורדות מהרשת טובות לאמנים. הוא אומר שהפרנסה באה מהופעות, חד וחלק, וככל שיותר אנשים נחשפים למוזיקה כך בא יותר קהל להופעות וההופעות נהיות יותר מבוקשות. אז מבחינתו שייחשפו למוזיקה כמה שיותר אנשים (הרי גם בשביל זה הם יוצרים את המוזיקה מלכתחילה, להגיע לאנשים) -- והרשת היא הכלי הכי יעל לזה!
תכל'ס לחברות התקליטים לא ממש צריך לעזור.
תכל'ס לחברות התקליטים לא ממש צריך לעזור.
התביישו המורידים מהרשת
קורי דוקרטו (Cory Doctorow) בהרצאה מרתקת
ניסיתי לכתוב זאת אמש- ההרצאה אכן מרתקת ושווה צפיה או קריאה
מישהו יודע אם יש אתרים לספרות מקוונת חוקית בעברית?
ניסיתי לכתוב זאת אמש- ההרצאה אכן מרתקת ושווה צפיה או קריאה
מישהו יודע אם יש אתרים לספרות מקוונת חוקית בעברית?
התביישו המורידים מהרשת
(פרט לפרויקט בן יהודה?)
-
- הצטרפות: 11 אפריל 2007, 00:30
התביישו המורידים מהרשת
חדשות טובות! המגמה מתחילה לצבור יותר תאוצה. חוסר הבושה של המורידים חיזק מספיק את האמנים אשר מוצאים דרך חדשה - כתבה מגלריה בהארץ ראשית יוצאו נא חברות התקליטים מן התמונה, ואז נוכל לפתור את בעית המכירה והקניה ישירות בינינו (הצרכנים והאמנים) ללא התערבות של אינטרסנטים מיותרים. המקסימום שיישאר מחברות התקליטים הגדולות זה אלמנט ההפצה (של דיסקים) וגם זה יגווע תוך שנים ספורות לאחר שה- CD יימחק מהעולם.
מישהו יכול לדמיין עולם בו נלך לחנות פיזית כדי לבחור מוסיקה????? זה אמנם אקט שאני אתגעגע אליו כבילוי נוסטלגי ומענג של אחר הצהריים, ללכת לחנות, לשמוע קצת דיסקים ולחזור עם משהו חדש - אבל אין לי כל אשליות שזה פשוט לא יהיה קיים בעולם הפיזי.
לסיום, איני דוגל בגניבת חומר מיוצרים ומאמין שלכל אמן ויוצר מגיעה התמורה על מה שהוא יוצר, אבל העובדה שיש הורדות ברשת היא שאיפשרה את מציאת הדרך לאמנים מפורסמים יותר ופחות להגיע ישירות לצרכנים ללא מתווך (השולט בכל אספקת של השוק - כולל מי יהיה כוכב). לצערי, לפעמים רק הדרך של ניפוץ החוק ואי קיומו מאפשרת שינוי כלכלי וחברתי.
מישהו יכול לדמיין עולם בו נלך לחנות פיזית כדי לבחור מוסיקה????? זה אמנם אקט שאני אתגעגע אליו כבילוי נוסטלגי ומענג של אחר הצהריים, ללכת לחנות, לשמוע קצת דיסקים ולחזור עם משהו חדש - אבל אין לי כל אשליות שזה פשוט לא יהיה קיים בעולם הפיזי.
לסיום, איני דוגל בגניבת חומר מיוצרים ומאמין שלכל אמן ויוצר מגיעה התמורה על מה שהוא יוצר, אבל העובדה שיש הורדות ברשת היא שאיפשרה את מציאת הדרך לאמנים מפורסמים יותר ופחות להגיע ישירות לצרכנים ללא מתווך (השולט בכל אספקת של השוק - כולל מי יהיה כוכב). לצערי, לפעמים רק הדרך של ניפוץ החוק ואי קיומו מאפשרת שינוי כלכלי וחברתי.
-
- הצטרפות: 09 יוני 2005, 18:20
- דף אישי: הדף האישי של סבטקסט_כפול*
התביישו המורידים מהרשת
ומה עם צפיה ישירה? כלומר מישהו הוריד בשבילנו את הסרט לאינטרנט הוסיף כתוביות ושיחרר לכל דיכפין.
נראה הרבה יותר בעייתי מבן אדם שמוריד בשביל עצמו.
נראה הרבה יותר בעייתי מבן אדם שמוריד בשביל עצמו.
-
- הצטרפות: 09 יוני 2005, 18:20
- דף אישי: הדף האישי של סבטקסט_כפול*
התביישו המורידים מהרשת
עיין ערך מגהוידאו.
-
- הצטרפות: 27 דצמבר 2003, 21:55
- דף אישי: הדף האישי של לוטם_מרווני*
התביישו המורידים מהרשת
ומה עם צפיה ביוטיוב? יש סרטים שלמים שמחולקים ל16 ומעלה מקטעים. רזולוציה נמוכה מאוד ובכל זאת.