ותנודות במצב הרוח שדי מבהילות (באופן כללי אני מרגישה ומתנהגת כמו מישהי עם הפרעה דו-קוטבית) זה מאוד מבהיל אותי, עוד מישהי מכירה כזה סיחרור?
בוודאי,
היום בדיוק התעצבנתי לאלה על אישי בגלל תפוז!!!!!! שהוא אכל שאני קילפתי עבורי כדי לחסוך זמן בשלב מאורח יותר של היום - ובעודי מתעצבנת על זה בלי שליטה אני אומרת לו שאני יודעת שזה מטומטם אבל אני לא שולטת בזה...
קארין ,
שלום ברוכה הבאה ומזל טוב @}
תיראי אף, אחד חוץ ממך לא יכול להרגיע אותך ולהגיד לך, שהכל בסדר חוץ ממך,כמו שהאייפקית שלי אומרת לי, בכל ביקור אחרי, שהדאגה הזו תעבור יתחילו לך דאגות אחרות ופשוט המליצה לי לא לקרא שום דבר על הריון בדברים הרעים אלא אם כן יש לי סיבה מספיק טוב כמו כזו שאני מרגישה לא טוב..., נשמע לא מציאותי אה, פשוט זה היה בעקבות קריאה בספר של ד"ר בר- על הפלה בוששת, ופתאום (בגלל ,שלא עשיתי א"ס- אני שבוע 12)- חשבתי יו, אולי משהוא אצלי לא בסדר- ואז היא הרגיעה אותי בבדיקה מרחוק- ואמרה שהיא מקבלת שהכל בסדר והעובר צומח ואין שום בעייה ואז אמרה לי שום קראת על הריון- ?????!!!!!! אופס..
אגב גם המדקר שלי בכל פעם שאני באה אליו בודק רוטיהנ כזו, ואמר שבהחלט מדבור הריון חזק ומתפתח היטב , ואז אמר לי תהני
טוב ברור ,שאי אפשר להמנע לחלוטין א-ב-ל לאטום את האוזניים מ"נשמות טובות", אם את בריאה ובעלך בריא, ואין לכם שום דבר במשפחה עם הסטוריה מה שנקרא עם בעיות , ו- לקחת חומצה פולית ווטימינים, ואת אוכלת/ אכלת טוב ואת לא מוגדרת בשום קבוצת סיכון, ו- את מתחת לגיל 25, א-----------------------ז
לא אמורה להיות שום בעייה
המלצה שלי- תחברי לך שיר קרן משפט שלך שמתאר את העובר שלי כפי, שאת רואה/רוצה לראות ופשוט תחזרי על זה כמו מנטרה כ-ל הזמן בלילה, שאת (אם את) מתעוררת, ובכל פעם, שמחשבות לא טובות מתגנבות..
בכל אופן לי זה עוזר ותורם....
רק לידיעה לי גם עדיין אין ממש רופא ....
אז בכלל אני לא ממש במעקב מסודר - ובנתיים די טוב לי ... כי אף אחד לא מציק לי ולא דוחף אותי לשום בדיקה שאני לא ממש רוצה לעשות ..
זהוא
בהצלחה לנו ושניהיה רגועות!
<וזו פקודה>