הנקה שהצליחה

נעמה_אמא*
הצטרפות: 04 מאי 2006, 20:29
דף אישי: הדף האישי של נעמה_אמא*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי נעמה_אמא* »

אביתר נולד בדיוק לפני שבועיים. כבר בבי"ח התחילו בעיות עם ההנקה ויצאתי משם עם פטמות פצועות, כאבי תופת
ותינוק שמקבל בנוסף להנקה גם פורמולה.הפסקתי להניק בגלל הכאבים ושאבתי כמה שיכלתי.
ביום ראשון (שבוע שעבר) הלכנו לייעוץ במרכז ההנקה שם שיפרו לי את תנוחת היניקה ואיבחנו לשון קשורה
למחרת התרנו את הלשון אצל דר' פורר ומיד אחרי זה הורגש שיפור ניכר בהנקה.
אחרי כמה ימים טובים מאוד בהם הצלחתי להוריד את כמות התמ"ל שהוא מקבל כמעט לאפס, התחילה התדרדרות
שאני לא יכולה להסביר אותה (מיום שבת האחרון).
הוא יונק יפה ואין לי כאבים אבל מיד אחרי שהוא מסיים לינוק הוא ממשיך לצרוח מרעב (זה בטוח רעב, הבכי מאוד אופייני)
ונרגע רק לאחר אכילת תוספת משמעותית של עוד כ- 60 סמ"ק. זה קורה עכשיו אחרי כל ארוחה וזה מאוד מתסכל.
ניסיתי לשאוב שעה אחרי הארוחה ובקושי יצאו לי 20 סמ"ק זה ממש מעט (בימים הראשונים של השאיבות הצלחתי להוציא בסביבות 100 די בקלות).
מה אפשר לעשות? ניסיתי לא לתת לו בקבוק ולהשאיר אותו דבוק לציצי אבל הוא מגיע לרמות תסכול גבוהות, לא מוכן לתפוס יותר וצורח את נשמתו.
אמא_נמרה*
הצטרפות: 07 אפריל 2003, 19:23

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

שלום נעמה אמא ,

מזל-טוב להולדת אביתר!

לדעתי כדאי לך לחזור ליועצת הנקה שתאבחן מה קורה. אני יודעת שכבר היית, אבל כדאי לחזור שוב עד שתגיעו לאיזון ולהנקה זורמת וסדירה.
הלכנו לייעוץ במרכז ההנקה האם בירושלים? שמעתי דברים טובים ממש לא מזמן על יועצת הנקה בשם עדנה זוסמן בירושלים, אולי שוה להחליף יועצת (אישית אני לא מכירה אף יועצת הנקה בארץ). מהניסיון של נשים שאני מכירה חפעמים צריך לעבור כמה יועצות עד שמוצאים מישהי שהיא הכי מתאימה לך ולמקרה האישי שלך.

כאן (בארה"ב) רופא הילדים אמר שגם בגיל שלושה שבועות יש קפיצת גדילה. לא יודעת מה אומרים בארץ, אבל באמת היה שינוי בתכיפות היניקה אצלנו בשבוע השלישי, אולי גם אצלכם? (ואולי נבואה שמגשימה את עצמה).

האם התינוק עולה במשקל?

מקוה שתכנס לענות מישהי שיודעת יותר ממני. בינתיים (()) על הלידה, ההנקה, השאיבה וההתמדה שלך. זה לא קל. {@
דנה_ה*
הצטרפות: 13 אפריל 2004, 22:21
דף אישי: הדף האישי של דנה_ה*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי דנה_ה* »

שלום נעמה אמא
ראשית כל - כל הכבוד לך על המאמצים וההתעקשות על ההנקה. אני יודעת עד כמה זה קשה ומתסכל ומייאש לפעמים. זה דורש המון כוחות, ואני שולחת לך חיבוק - את אמא נהדרת!

הכל מזכיר לי מאוד את הסיפור שלנו. גם לנו היתה לשון קשורה, ובהמשך אי עלייה במשקל, התעצבנויות על הציצי, הנקה עם תוספות, כדורי מוטיליום, שאיבות, הפחתת תוספות ומה לא...
אני ממליצה בכל הלב על ייעוץ הנקה - רצוי אצל ד"ר ליבוביץ' באודים.
יכולות להיות המון סיבות למה שאת מתארת -
  • תסכול התינוק שיודע שאפשר לקבל בלי מאמץ חלב מבקבוק ואז הוא בוכה ומתעצבן על הציצי (וזה לא אומר שאין חלב!)
  • תפיסה לא נכונה שגורמת ליניקה לא יעילה ולכן לרעב של התינוק
  • לשון שאולי זקוקה להתרה נוספת
  • קפיצת גדילה
  • מצב שבו יש כמות חלב קטנה בגלל שלא היה גירוי טוב לשד בימי ההנקה הראשונים וכעת יש צורך בהמרצה ע"י שאיבות או תרופות...
בקיצור- הגורמים יכולים להיות רבים ולכן אני ממליצה על ייעוץ דחוף. היועצת תוכל להעריך אם היניקה יעילה, אם הלשון זקוקה להתרה נוספת וכו'.

שני דברים חשובים - כמות החלב השאוב אינה מלמדת על כמות החלב שהתינוק מצליח להפיק. גם אצלי יוצאים 20-30 סמ"ק בקושי בכל שאיבה וזה באמת לא אומר כלום. יכול להיות שבימים הראשונים של השאיבות יצא לך יותר חלב משום שהתינוק לא הצליח לינוק טוב, ואילו כעת הוא מרוקן טוב את הציצי. בנוסף - בתחילת ההנקה השד מייצר כמות גדולה של חלב ואילו כעת, אחרי מספר שבועות, הוא מייצר את החלב תוך כדי ההנקה, ע"פ דרישת התינוק, ויתכן שהמשאבה הרבה פחות יעילה מן התינוק בהוצאת החלב הזה.
ודבר שני - תינוקות יכולים לאכול מבקבוק כמויות גדולות פי כמה וכמה ממה שהם צריכים (כמו שאנחנו יכולים לאכול 4000 קלוריות בחצי שעה, למרות שזה הרבה יותר ממה שאנחנו צריכים). ולכן גם אם התינוק ינק היטב, ומציעים לו בקבוק, הוא עשוי לאכול עוד מנה או שתיים מבלי להניד עפעף, כך שלא הייתי מסיקה שהוא רעב ע"פ זה שהוא אכל עוד מבקבוק. חד משמעית.

בקיצור- ייעוץ, ורצוי היום. או מחר. אנחנו היינו אצלה כבר פעמיים ואני מברכת על שתיהן. אין תחליף לאיש מקצוע אמיתי שיודע על מה הוא מדבר. מה שנראה לי הגיוני לא תמיד היה כך באמת, כי צריך פשוט לדעת.

שיהיה המון בהצלחה ואל תוותרי, כי ברוב המקרים אפשר להצליח אם מקבלים ייעוץ טוב. המון המון הצלחה.
פלוני_אלמוני*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2001, 19:35
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמוני*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי פלוני_אלמוני* »

את יכולה לתת יותר פרטים? מה היה המשקל בלידה? כמה הוא שוקל עכשיו? האם שקלתם לאחר הניתוח ובהפרש של כמה ימים כדי לראות אם אכן היתה עלייה במשקל? והכי חשוב - האם הוא נותן לפחות 5-6 טיטולים ספוגים בפיפי ביממה? (כדי לדעת מה זה טיטול ספוג, קחי טיטול יבש, ושפכי עליו 3 כפות מים - ככ "מרגיש" ביד טיטול ספוג).
סוף_מעגל*
הצטרפות: 14 יולי 2002, 18:09
דף אישי: הדף האישי של סוף_מעגל*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי סוף_מעגל* »

כתבתי תשובה ארוכה אבל נפל המחשב והיא נמחקה. )-:

בקצרה :
הנקה מצליחה/כושלת מאבחנים רק באמצעות יציאות ועליה במשקל של היונק.
לעולם לא באמצעות צרחות, שיכולות להעיד על 1000 דברים, שונים מרעב, אצל תינוק בן שבועיים.

יועצות הנקה, דחוף.
זה מקרה מסובך מידי לייעץ במדיום הזה.
אני בטוחה שעם עזרה מקצועית נכונה המלווה בתמיכה נפשית וחברתית (משפחה, חברות) - תצליחו.
נעמה_אמא*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי נעמה_אמא* »

עוד קצת פרטים: הוא נולד בשבוע 41 במשקל 4100
הוא תינוק מקסים שקט ונינוח במשך כמעט כל הזמן, חוץ מבפעמים שתיארתי שאני מזהה כרעב.
הוא צורח את נשמתו ונרגע רק אחרי שהוא מקבל תוספת. שקלתי אותו אצל יועצת ההנקה, שישה ימים לאחר הלידה והוא היה 4130
לא שקלתי אותו מאז אבל קשה לי להאמין שהוא לא עולה כי יש מספיק חיתולים מלאים (לא חוכמה האמת כי הוא מקבל גם תוספת..)
היום היה הרבה יותר טוב, הקפדתי על שתייה ומנוחה וכבר ירדנו שוב לפעמיים תוספת בלבד.
המשימה הבאה היא להוריד גם את הפעמיים האלה.
אני כל הזמן מתנדנדת בין אופטימיות אינסופית ליאוש עמוק, התמיכה שלכם עוזרת לי מאוד, תודה.
רק הערה קטנה על המרכז להנקה (בירושלים) היועצת הייתה מאוד נחמדה ושיפרה לי את התנוחה תוך זמן קצר מה שחיסל לגמרי את הכאבים
אבל היא גם שלחה אותי לקנות משחה בשם מופירוסין לפטמות וכשקראתי את העלון כתוב שם במפורש לא להשתמש בזמן הנקה
התקשרתי ושאלתי אותה והיא מתעקשת שזה בסדר, בכל אופן אני לא השתמשתי.
דנה_ה*
הצטרפות: 13 אפריל 2004, 22:21
דף אישי: הדף האישי של דנה_ה*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי דנה_ה* »

שלום נעמה
מותר בהחלט להשתמש במופירוסין לפטמות. מאחר וזו משחה שמיועדת לעור, היא לא נספגת במערכת העיכול של התינוק.
שוב ממליצה מאוד על ד"ר ליבוביץ.
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי בשמת_א* »

כתוב שם במפורש לא להשתמש בזמן הנקה
כסת"ח אוטומטי של חברות התרופות. חסר כל קשר למציאות. זה משהו לביטוח שלהם. זה כדי לשלוח אותך להתייעץ, ואז יגידו לך כן לקחת - אבל הם מצידם, מכוסים. גם על ויטמינים מיוחדים להריון כתוב שזה לא לנשים בהריון...
נתי_של_דוגי*
הצטרפות: 21 מרץ 2007, 21:42
דף אישי: הדף האישי של נתי_של_דוגי*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי נתי_של_דוגי* »

מהנסיון האישי שלי -
לא מספיק להרגיש שהוא עולה במשקל וגם מספר טיטולים רטובים אינו מהווה אינדקציה תמיד לשובע.
אצלנו היה תינוק עירני , חיוני , נותן מספיק חיתולים רטובים ועם צואה ובהחלט היה נראה שעולה במשקל (כנראה רק גבה) - בסוף התברר שבמשך חודש לא הצליח לחזור למשקל הלידה שלו אפילו , הוא עלה בקושי 150 גרם בחודש...
ברגע שעברנו לחלב שאוב הוא התחיל לעלות 1/2 קילו כל שבוע! והתמיד בעלייה הזו עד שהפסקתי לשאוב כשהיה בן 3 חודשים (ומאז יש מטרנה והילד לא רוצה לאכול...)
בקיצור - לשקול כל שבוע (לפי דעתי) ואפשר לשקול לפני הנקה ואחרי ולראות אם יש שינוי משמעותי.
וכמו שאמרו קודם - דחוף יועצת הנקה!!!
מנסה_לעזור*
הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 14:49
דף אישי: הדף האישי של מנסה_לעזור*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי מנסה_לעזור* »

קודם כל יועצת הנקה דחוף!!!
מצטרפת לנאמר עד כה ומוסיפה: גם אם את יודעת מה התליך ומה המשימה שהגדרת לעצמך (להוריד תוספות) - את צריכה ליווי של איש מקצוע שיעזור לך לעשות את זה בצורה המהירה והטובה ביותר. זהו תהליך הדרגתי שבו צריך להעלות את כמויות החלב ובמקביל להוריד תוספות. התוצאה של הורדת תוספות ללא וידוא יניקה יעילה ומספיקה מביאה למצב שבו יש תינוק רעב. תהליך כזה צריך להיות מלווה במעקב משקל צמוד כדי לוודא שהתינוק גדל ומתפתח כראוי.
מופירוצין מותרת בהנקה. מורחים שכבה שקופה על השד מיד אחרי ההנקה והיא נספגת בגוף עד ההנקה הבאה. מה שלא נספג יוצא המצד השני (של התינוק).
כאבי בטן יכולים להיות מסיבות רבות וכלל לא בטוח שכל בכי הוא אכן בגלל הבטן.
חשוב לאתר את הבעיה ולטפל בה לפני שתהיה ירידה בכמויות החלב שאת מייצרת שכן אז יתווסף עוד קושי למצב הנוכחי.
מצטרפת לדנה ה וממליצה על דר' ליבוביץ שהיא גם רופאה וגם יועצת הנקה וגם ברוח 'באופן'. את יכולה להסתכל באתר שלה.

נעבור להמלצות והרגעות (על תנאי) :
בגיל שבועיים יש הרבה פעמים קפיצת גדילה. אם יש לפחות 3-4 קקי ביממה, הוא לפחות החזיר משקל לידה וזה נמשך עד 48 שעות - ייתכן וזו קפיצת גדילה.
לא נדיר שיש צורך בהמשך התרת הלשון ולפעמים צריך לחזור ליועצת אחרי ההתרה ולתרגל את ההנקה עם הלשון המשוחררת. יש אפילו מקרים של פעם שלישית.
איך את נותנת את התוספת? חשוב להקפיד על בקבוק עם פטמה מתרחבת ובזרימה הכי איטית שיש (אוונט מס' 1 לגיל 0). הבקבוק צריך להיות מאוזן ומקביל לרצפה ורק כשהוא מתרוקן להפוך לפה. זה חשוב על מנת שהתינוק יפתח פה גדול כמו בהנקה ושלא יאכל הרבה מדי. כמו כן, אם הזרימה מהירה הוא עלול להעדיף את הבקבוק על פני השד. יש עוד שיטות האכלה אחרות אבל יש צורך בהסבר והדגמה. חלב שאוב אפשר לתת בכפית או במזרק שמכוון ללחי אבל פורמולה לא לתת כך כי היא עלולה להישאף לריאות.

חזרי אל היועצת או גשי למישהו מומחה. השהייה עלולה להביא לסיום ההנקה טרם זמנה.
בהצלחה
סוף_מעגל*
הצטרפות: 14 יולי 2002, 18:09
דף אישי: הדף האישי של סוף_מעגל*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי סוף_מעגל* »

אני מסכימה עם זה שכדאי לשקול כל שבוע ואפילו יותר מזה בשלב ראשוני (פעמיים - שלוש בשבוע).

אני מתנגדת לשקול לפני הנקה ואחרי ולראות אם יש שינוי משמעותי. - המשמעות של זה היא שקילה מספר פעמים ביום וביקורת עצמית מספר פעמים ביום (הצלחתי להניק כך שיעלה במשקל ? לא הצלחתי להניק כך שיעלה במשקל ?), כשבפועל זה עניין של מטבוליזם (אצל כל תינוק בקבוק של 100 יספג בקצב שונה).
מנסה_לעזור*
הצטרפות: 19 ספטמבר 2004, 14:49
דף אישי: הדף האישי של מנסה_לעזור*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי מנסה_לעזור* »

אני מתנגדת לשקול לפני הנקה ואחרי
מכירה תינוקת שירדה 50 גרם בהנקה:-D כדי לשקול מה שנקרא 'שקילת מבחן' יש צורך במאזניים מיוחדים ורגישים במיוחד. יש גם הבדל בין שקילה לפני/אחרי פיפי/קקי וכו'. אם יש בעיה, או חשד לבעיה, טוב לשקול כל 3-4 ימים באותו משקל ובאותה שעה של היום ולזכור שזה חלק מכל המכלול של המדדים.
נעמה_אמא*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי נעמה_אמא* »

היינו היום שוב אצל יועצת הנקה. היא שיפרה לי קצת את התנוחה, הסבירה לי מתי ואיך לתת תוספת,
אמרה לי להניק במשך 24 שעות בשיטת super switch, לשאוב אחרי כל הנקה ולמלא דפי מעקב
חוץ מזה אני צריכה גם לבלוע כדורי חילבה ולשתות תה שומר, ולשקול את אביתר שלוש פעמים בשבוע.
החדשות הטובות הן שקודם כל הוא עלה במשקל בצורה סבירה מאז שהיינו שם פעם אחרונה
וחוץ מזה היא אופטימית ומעריכה שתוך שבועיים אנחנו מתגברים על המשבר ומצליחים להיפטר מהתוספות.
נראה גם שהלשון לא זקוקה להתרה נוספת, סה"כ הוא יונק טוב וצריך להתגבר על המחסור בחלב.
אני מאוד עייפה ומקווה שאחזיק מעמד ושזה באמת יקח רק שבועיים. עזר לי לשמוע את האופטימיות שלה.
נעמה_אמא*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי נעמה_אמא* »

אני מתנגדת לשקול לפני הנקה ואחרי ולראות אם יש שינוי משמעותי גם אני. אמא שלי עברה את זה עם אחותי (הבכורה) לפני 35 שנה
והטראומה הייתה כ"כ גדולה שאח"כ היא אפילו לא ניסתה להניק את אחי ואותי.
אמא_ירושלמית*
הצטרפות: 28 מאי 2005, 00:47

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי אמא_ירושלמית* »

הי נעמה, קודם כל מזל טוב על הולדת אביתר.
לי היה בדיוק אותו ענין. אחרי שבועיים, התרנו את הלשון הקשורה של הבת שלי אצל פורר החמוד. היינו צריכים להתאשפז בבי"ח כי היא ירדה במשקל כל הזמן, למרות זאת...
אז עברנו לבקבוק ובמשך 6 שבועות היא לא הסכימה לחזור לציצי - מה שהיה ממש קשה מבחינתי.
עברתי דלקת בשד, פטריה, צינוריות סתומות ומה-לא?

מה שסידר את כל הדברים, ואני ממליצה ממש בחום - זה להפגש עם ד"ר ליבוביץ. יש לה גם פורום שאת יכולה לשאול שם (כך אני התחלתי, בשאלה ואז נפגשתי איתה, אפשר למצא דרך גוגל).
הסתבר לי, שבגלל הלשון הקשורה, היא לא ינקה כ"כ טוב בהתחלה והגוף שלי קיבל מידע להוריד כמויות חלב. ואז, לא עלתה הרמה, כי היא כבר היתה חסרת סבלנות והתרגלה לבקבוק... היא נתנה לי כדורים שמעלים רמת חלב (מוטיליום) וגם לקחתי המון חילבה ועוד תוספים שמעודדים יצור חלב.
בסוף (הטוב), כמויות החלב עלו, היא חזרה לינוק ועדיין יונקת (9.5 חודשים אחרי).

ואל תשכחי, שסביב גיל שבועיים שלושה, גם מתחילים הגזים, שזה בכי בפני עצמו. ואחלה שאת מזהה את הבכי של הרעב!
רסיסים_של_אור*
הצטרפות: 21 אפריל 2004, 20:42
דף אישי: הדף האישי של רסיסים_של_אור*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי רסיסים_של_אור* »

אני מאוד עייפה ומקווה שאחזיק מעמד ושזה באמת יקח רק שבועיים.

בהצלחה בהצלחה בהצלחה !!!!! {@ {@ {@
סיגל_ב*
הצטרפות: 29 פברואר 2004, 08:57
דף אישי: הדף האישי של סיגל_ב*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי סיגל_ב* »

אני מאוד עייפה ומקווה שאחזיק מעמד ושזה באמת יקח רק שבועיים.

בהצלחה בהצלחה בהצלחה !!!!!

מחזיקה אצבעות! |Y|
עינת_גל*
הצטרפות: 14 נובמבר 2006, 14:58
דף אישי: הדף האישי של עינת_גל*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי עינת_גל* »

בהצלחה בהצלחה בהצלחה !!!!!
גם ממני
אלמונית*
הצטרפות: 01 אוקטובר 2001, 09:06

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי אלמונית* »

מזל טוב!
כל הכבוד ובהצלחה!
אני מפרגנת לך על המוטיבציה ההשקעה והמודעות!

רעיונות למחשבה: לקבל עזרה כמה שאפשר ולדאוג לעצמך הכי טוב שאת יכולה (להזמין טיפול שיאצו, להתקלח כמה פעמים ביום או כל דבר שעושה לך טוב ומרגיע, לאכול טוב ולישון כמה שניתן).

ומסביב לכל זה להיות עם אביתר כמה שניתן צמוד אליך רצוי מגע עור לעור עוזר להברת הפרשת החלב וגם הבכי קשור לאותו הענין. לי תה זרעי שומר מאוד עזר וחשיבה חיובית (לדמיין כמה החלב שופע ואיך את מצליחה להזין את התינוק כמו שהוא צריך)

מאחלת לכם בריאות אושר ואהבה
ושתמצאי את הכוחות לשמור על המודעות והשפיות ולא להכנס למעגל של טירוף...

מצטרפת גם להמלצות על דר לייבוביץ מאודים
אמא_נמרה*
הצטרפות: 07 אפריל 2003, 19:23

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי אמא_נמרה* »

אני מאוד עייפה ומקווה שאחזיק מעמד ושזה באמת יקח רק שבועיים. עזר לי לשמוע את האופטימיות שלה.

ממה שקראתי ומהניסיון שלי מנוחה חשובה מאד לייצור החלב, אז תשתדלי לנוח כמה שיותר.

(לדמיין כמה החלב שופע ואיך את מצליחה להזין את התינוק כמו שהוא צריך)

מצטרפת :-) דמייני שני עיגולים רטובים מחלב על חולצתך :-) .

המון הצלחה!
נתי_של_דוגי*
הצטרפות: 21 מרץ 2007, 21:42
דף אישי: הדף האישי של נתי_של_דוגי*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי נתי_של_דוגי* »

אני מתנגדת לשקול לפני הנקה ואחרי ולראות אם יש שינוי משמעותי גם אני.
זה מה שיועצת ההנקה שלי בדקה וזה כדי לראות אם הוא בכלל יונק משהו! לא עושים את זה כל הנקה ולנו זה דווקא נתן אישור לחששות שלנו שהתרת הלשון לא עזרה וצריך לעשות עוד אחת (בנוסף להסתכלות על הלשון כמובן והעובדה שהכאבים ממש לא עוברים).
אור*
הצטרפות: 22 יולי 2002, 01:27

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי אור* »

נעמה
מה שאת מתארת מזכיר לי מאוד את מה שעבר עלי עם בתי הבכורה שהיום היא בת 10
במקרה שלי- מחוסר נסיון וחוסר עיצות נכונות, ההנקה נפסקה, היא פשוט לא רצתה לינוק כי התרגלה שהיא מקבלת בקבוק לאחר ההנקה
בני השני ינק ללא בעיה עד גיל 4 בערך- כנראה פיצוי על חוסר ההצלחה עם ההנקה של הבת

היום נראה לי שמה שהפריע להנקה היה בעיה בשחרור החלב, או אולי גם בייצור שלו, בעקבות עייפות קיצונית ושוק לגוף(אצלי נגרמה בעקבות גודש שיצר דלקת עם חום גבוה וחוסר שינה של מספר ימים ברציפות וכנראה גם אנמיה בעקבות איבוד דם רב בלידה)
נראה לי שמה שהכי חשוב לך בשלב זה הוא מנוחה, תזונה מאוד עשירה ומזינה,
וגם אופטימיות בטחון ואמונה שזה יצליח- לפעמים מתח מפריע לחלב לזרום ולהשתחרר
תזדקקי לטיפול מסור ועזרה עד שזה יסתדר
בהצלחה
נעמה_אמא*

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי נעמה_אמא* »

אההה!! פריצת דרך
מאתמול בערב אביתר לא קיבל אף תוספת
והוא רגוע רב היום, פרט למתקפות גזים מרושעות.
היום הנקתי הרבה יותר פעמים - כל שעה, שעה וחצי.
הידד
אולי_טעיתי*
הצטרפות: 01 פברואר 2007, 01:16

הנקה שהצליחה

שליחה על ידי אולי_טעיתי* »

אין כמו חלב אם!
תמשיכי ככה
כל הכבוד לך!
\*
הצטרפות: 20 יוני 2007, 22:02
דף אישי: הדף האישי של \*

הנקה שהצליחה