המלצות מטפלים אלטרנטיביים

רפואה וטיפול אלטרנטיבי באופן טבעי
אנונימי

שליחה על ידי אנונימי »

ראו גם [po]איך לבחור מרפא אלטרנטיבי[/po], [po]מדור ריפוי אלטרנטיבי[/po]

|#| [b]רק המלצות של חברי הקהילה מבוקשות בדף זה![/b] כל השאר - ראו : [po]מדיניות פרסום באתר באופן טבעי[/po]
[po]דף מוצנע[/po]

[spoiler=המלצות עד סוף שנת 2005]
[b][po]טיפול הומיאופתי[/po][/b]
[list]
[*] [b][url=http://www.homeopathyhealing.co.il/?[po]page]אילת גושן[/url] id[/po]=30[/b] [b]בירושלים[/b].
[/list]
מטפלת בי ובילדים כבר כמה חודשים. מאד עדינה, חכמה, יודעת להקשיב. קיבלתי המלצות עליה ממישהי שהיא הומאופטית קלאסית בדרום (קיבוץ סמר והסביבה) ומעוד חברה שנמצאת אצלה בטיפול, ואני מאד שמחה שהגענו אליה. 02-5631248 או 050-207-0766 . יסמין

[list]
[*] [b]קובי פריד[/b] [b]מרמות השבים[/b]. הוא הציל לנו את יונתן מאסתמה כרונית ועוזר לרבים מאד מאד וטובים.
[/list]
09-7429549 ([po]מיכל דנקנר[/po], [po]נועה ברוך[/po])

[list]
[*] [b]תמר איל[/b] מטפלת בשיטה הקלאסית עובדת בעיר [b]חדרה[/b] http://www.homoeopath.co.il/ ([po]דברתיה קוממי[/po])
[/list]

[list]
[*] [b]ד"ר אמיר אניספלד[/b] הוא רופא ילדים והומאופת [b]מרמת אביב[/b]. טלפון: 03-7441116. נייד: 052-2502190 ([po]נועה ברוך[/po])
[/list]

[list]
[*] [b]הומיאופת קלאסי[/b], [b]איתי סאקס[/b], מקבל [b]בפרדס חנה ובבאר שבע[/b] 052-3797747, [email protected] ([po]מור וקנמון[/po])
[/list]

[list]
[*] [b]הומיאופתים קלאסיים[/b] באזור [b]זכרון - פרדס חנה[/b]: [b]כרמל קרתי[/b] בזכרון יעקב 067-955035 יש גם את [b]מירי שרגנהיים[/b] בפרדס חנה. ([po]ורד לב[/po])
[*] [b]הומיאופת קלאסי[/b], [b]אפי לביטוב[/b]. הקליניקה בכפר ויתקין וניתן לקבל בה גם טיפולים אחרים כמו דיקור, נטורופתיה, רייקי, פרחי באך, הילינג (במחירים הוגנים). אפי מטפל גם בחיפה, וברמת השרון.052-5608520. אפי בוגר מכללת מדיסין מתמחה ברפואת ילדים -ייעוץ במתן חיסונים, ותמיכה וחיזוק במידה ומתחסנים, נשים, התעללויות, התמכרויות, ועוד. בנימה אישית אני חייבת לציין שאפי הוא מטפל בחסד, הטיפול ההומיאופתי בנפשו, הוא מסור לגמרי והכי חשוב זמין כל הזמן. ואני מכירה כמה ילדים שנחסך מהם ניתוח או מתן קבלת אנטיביוטיקה בזכותו. ([po]אמבט ים[/po])
[*] [b]הומיאופתית קלאסית[/b] מוסמכת: [b]טובה סלע[/b], מקבלת ברמת אביב, ת"א. אמינה מבחינה מקצועית , מעמיקה ויסודית , חמה ואיכפתית וקשובה. רצינית ובעלת ניסיון טיפולי רב גם באסכולות טיפוליות מגוונות אחרות , אולם כעת מתרכזת בעיקר בהומיאופתיה. 052-3915157. ([po]מיכל אמא של ליאור[/po])
[*] [b]הומיאופתית קלאסית, מומחית לילדים - ליאת כ"ץ[/b], מקבלת בתל אביב ובכפר סבא. קשובה ורצינית ולא מפספסת. עשתה טוב להמון ילדים בסביבה שלנו. 054-4994077 (רינת)
[/list]

[b][po]דיקור סיני[/po][/b]:
[list]
[*] [b]מטפלת ברפואה סינית עתיקה - דיקור ותזונה לילדים ולמבוגרים[/b], [b][po]מיה גל[/po][/b] מטפלת בכרכור, 050-7312284, מעולה (סלעית). מצטרפת בחום להמלצה, וממליצה גם על טיפולים בזמן ההריון אצל מיה, מיה קשובה, תומכת, נעימה ומכילה.(זיו אור) זה "האתר" www.mayagal.co.il שלה
[*] [b]מטפל סיני[/b], [b]ארם[/b] מקיבוץ מעגן מיכאל, 6394154- 04 סייע ומסייע רבות לילדתי ולילדים אחרים מהמשפחתון שלה. הילדה באה אליו ברצון, והוא אדם פתוח ונעים ([po]מיכל שרייבר[/po])
[/list]

[list]
[*] [b]מרפא ברפואה סינית[/b], [b]פלד צחור[/b]. מטפל בכפר יהושוע ובחיפה בשישי 04.9530286 (וטלפון נוסף להודעות: 04-9837308). מרפא מדהים, לימד במידיסין רפואה סינית ואבחון, תותח רציני, לוקח 250 לפגישה ראשונה, ו 200 בהמשך). (טל, ומיכלונת עידכנה פרטים ומצטרפת להמלצה אחרי ששמעה מלא המלצות עליו לאחרונה)
[*] [b]מטפל ב- [po]דיקור סיני[/po][/b], [b]חיים בנדר[/b]. המרפאות בתל אביב ובאשקלון 052-2912000 [url=http://www.huatuo-israel.com/index.html]האתר שלו[/url] וכאן נמצאים [url=http://www.huatuo-israel.com/contact.html]הפרטים[/url] איפה ומתי... חיים ריפא אותי משתי בעיות רציניות שיתוק בפנים ובעיות במערכת העיכול. כמו כן, הוא ריפא חברים שלי מדלקת פרקים, אפילפסיה, דלקת בגיד, אלרגיה, מיגרנות וכאבי גב. כיום אני לומד ממנו טאי צ'י. ( [po]אורי ע[/po])
[*] בישוב רותם שבבקעת הירדן (ליד מחולה, קרוב לבית שאן) [b]מטפל ברפואה סינית[/b] - דיקור, צמחי מרפא, טווינה ותזונה סינית. [b]יותם[/b] מטפל חדש באיזור. לוקח מחירים מצחיקים מתוך אמונה שהרפואה הסינית צריכה להיות זמינה לכל ולשמש כרפואת משפחה לכל דבר. מטפל גם בילדים ותינוקות. 04-6581797 (תמי)
[*] [b]מרכז הרמוניה לרפואה משלימה[/b] בעין המפרץ (ליד עכו) בעיקר [b]אתי רז[/b], [b]מטפלת ברפואה סינית[/b] עם התמחות בנשים ובילדים - מומלצת! עם הרבה "קבלות" על הצלחות. ([po]אם פי 3[/po])
[*] [b]אסיה שינה[/b]. עוזרת לי מאוד ונותנת טיפול מצויין . מדובר בדיקור סיני וצמחי מרפא. הטיפול עובד גם ברמה הפיזית וגם בנושאים רגשיים.היא באמת נותנת טיפול מעולה. הטלפון: 054-4250275 (אזור השרון וגם נוסעת רחוק יותר). ([po]אמא מאוחרת[/po])
[*] [b]בבה יוסטר[/b] - מדקרת ורופאה סינית - יש לה קליניקה בעין הוד שנקראת "דאו - קליניקה לרפואה סינית". עוזרת לי מאוד, אני מרגישה את השינוי באופן עקבי. המחירים סבירים מינוס (120 שקל) והיחס מעולה. טלפון: 050-5408116 ([po]עולם ומלואו[/po])
[/list]

[list]
[*] [b]שלומית אשל[/b] - מטפלת ברפואה סינית (דיקור, טווינא וכו') , מקבלת בביתה בירושלים (ברחביה), אישה פשוט מקסימה, עזרה לי מאוד! ממש פתרה לי את הבעיה. 02-5632057
[/list]
( נדמה לי שהיא מטפלת רק בנשים.) ([po]ניחוח אדמה אחרי הגשם[/po])

[b]המלצה על מטפל מהקהילה[/b]
שברוב טובו נתן לי בפארק הירדן טיפול מעולה ומושקע, ללא תמורה, בשל כאב גב ממנו סבלתי כחודשיים, ולאחר שניסיתי כל מיני דברים שלא הועילו. אני מרגישה צורך לגמול לו ולכן אני כותבת כאן.
הוא [b]מטפל מוסמך בהמון שיטות במגע, אני קיבלתי טיפול משולב עם עיסוי רקמות עמוק[/b], שלאחריו הרגשתי משוחררת, רגועה ומלאת אנרגיה.
שמו [b]ישי בית הלחמי[/b] 054-4434021
מעולם לא עשו לי טיפול כ"כ עמוק. הגיע לשרירים הכי פנימיים שלא ידעתי על קיומם. הסביר לי תוך כדי מה עושה, קשוב מאד, מגע עדין וחזק בו"ז. לא נותן תחושה של אינטימיות מביכה, אלא ענייני ביותר. יש לו קליניקה בשיכון דן בת"א. (תמרית)

[b]נטורופתיה[/b]:
[list]
[*] [b]נטורופת[/b], [b]ד"ר יהודה הלפרין[/b]. מרפא בתזונה, הומאופתיה ומשתמש באירידיולוגיה (אבחון דרך איריס העין). בירושלים. מטפל מופלא. יש לו ביקוש רב, ולפעמים צריך להמתין מספר שבועות לפגישה. ממליצה ביותר ([po]ענן בעננים[/po])
[*] [b]נטורופתית[/b], [b]חוה גייסט[/b] בקיבוץ גן-שמואל. היא גם נטורופתית, אבל הרבה מעבר לזה. היא מדהימה. 04-6320693 ([po]טל טיבי[/po])
[*] בשיר"מ - באסף הרופא, יש [b]מרפאת מתמחים בנטורופתיה[/b], כולם תלמידים של המכללה למנהל בשנה רביעית שעושים התמחות תחת פיקוח צמוד של ד"ר דני קרת (MD ו ND) - הוא אחד הנטורופתים הטובים בארץ (אם לא הטוב ביותר) והמנהל האקדמי של בית הספר לרפואה משלימה של המכללה למנהל. העלות היא כשליש ממחיר טיפול רגיל!!! אני טופלתי שם עם אלרגיות חמורות והתקפי קוצר נשימה ואחרי הטיפול נעלמו 99% מהתופעות שבגללן הגעתי לטיפול. מומלץ בחום. 08-9779931 ([po]זוהרה ה[/po])
[/list]

[list]
[*] [b]מטפלת "רב-תחומית"[/b] (נטורופטיה, הומאופתיה, ניקוז לימפתי, רפואת נשים, עיסוי רפואי ועוד) בירושלים - "אליס ווייס"[po]weisz woman[/po]@yahoo.com -
[/list]
054-7569214, 02-5669214 ([po]מא צ'י[/po])

[b][po]שיטת bat[/po][/b]:
[list]
[*] [b]מטפלת ב- [po]שיטת BAT[/po][/b] [b]איילת חיימוביץ[/b]. מדהימה ([po]מים שקטים[/po]).
[/list]

[b][po]שיטת אייפק[/po][/b]
[list]
[*] [b]ליאור טל, מטפל בכיר ב- [po]שיטת IPEC[/po][/b] - ניקוי פיסי רגשי משולב, לאבחון וטיפול באלרגיות לסוגיהן, בעיות עיכול, נשימה, עור, בעיות פסיכוסומטיות ועוד. יעילה ביותר ועם נסיון רב בטיפול בתינוקות וילדים. מרפאה בנהריה ובקרית ביאליק. ניתן למצוא פרטים באתר השיטה: http://www.ipec.co.il ( [po]אם פי 3[/po] ממליצה.)
[*] [b]אורה זילברברג[/b] 02-5330963 או 054-4269814
[/list]
מטפלת בipec ובעוד שיטות. אחות במקצועה
הפנתי אליה הרבה כשיצאתי לחופשת לידה והיו מרוצים ([po]אילנה לשם[/po])
[list]
[*] [b]ורד אברהם[/b] מטפלת בקשת רחבה של בעיות גופניות ומנטאליות. היא נותנת יעוץ, סדנאות וטיפולים.
[/list]
תחומי התמחותה הם: I.P.E.C Tachion I ching ועוד.
הגישה האמפטית והיחס החם שקיבלתי, ממלא אותי בהכרת תודה. מס' הטלפון של ורד הוא:
0544932832 ([po]מרגלית יקותיאלי[/po])

[b]שיטות נוספות[/b]:
[list]
[*] [b]פסיכולוגיה ופרחי באך[/b] - [po]מיכל בן אריה[/po] מנוסה, מקצועית, חמה, רגישה ומבינה. מכירה מקרוב את נושאי המיטה המשפחתית והחינוך הביתי . [b]מומלצת[/b] ([po]נועה ברוך[/po])
[*] [b]טאו שיאצו[/b] - [b]איילת מאיר[/b] עוסקת בשיטה יחודית שפיתח אנדו מיפן , איילת שהתה ביפן לצורך הלימוד ועוסקת בכך שנים רבות
[/list]
היא מעולה והטיפול עמוק המגע אינו עדין אך התוצאות מדברות בעד עצמן.
הרגשתי שיפור והתחזקתי כבר אחרי הטיפול הראשון. טל' 02-5670747. ([po]אילנה לשם[/po])
[list]
[*] [b]פרח דנאי[/b] מטפלת ב (נ[b]עיסוי אירוודי לנשים[/b]
[/list]
המתנה האולטימטיבית ליולדת , מגע מפנק עם שמן סומסום חם ומגבות חמות תענוג אמיתי המגע שלה נעים ומחזק
0545570536
([po]אילנה לשם[/po] - שתי מטפלות שעזרו לי לאחרונה אחרי לידה)
[list]
[*] [b]"ג'ין שין דו", עיסוי תאילנדי דמיון מודרך ועוד[/b]. ממליצה בחום על [b]גיא שליו[/b] . לגיא יכולת מדהימה להגיע ולגעת בחסימות מודחקות ולאפשר ריפוי רגשי ופיסי. 6793831 - 04, 8322928- 052 ([po]נעמי בן שיטרית[/po])
[*] [b]מסג' תאילנדי[/b] ממליצה בחום על [b]אורית שהיא גם מורה ליוגה[/b]. על מה היא עושה ואיך היא מגדירה את עצמה עדיף לברר איתה
[/list]
03-6294466 היא מטפלת ומעבירה שיעורים ב"תנועה בזרימה" בת"א ובירושלים.
אני, רק על עצמי לספר יודעת, ואתמול המסג' שהיה לי היה חוויה כ"כ טובה שבא לי לספר לעולם! אורית עובדת עם כל הגוף והנשמה. את המסג' קיבלתי בצהריים. בלילה כשהלכתי לישון נשכבתי על המיטה ובהיותי 'מתנדנדת' בין ערות לשינה הרגשתי כאילו אני שוב במסג'. הגוף זכר את הטיפול והיו לי ממש זרימות בכל הגוף. ([po]ענת ב פ[/po])
[list]
[*] [b]הִלה אשחר, מטפלת בתרפיה דרך שחזור גלגולים[/b] (בשיטת התרפיה ההולוגרפית), והתעוררות אל מסע הנשמה. מנחה את הרגרסיה אל החיים בין גלגולים על פי שיטתו של מייקל ניוטון. מנחה סדנאות ומעגלי נשים המתמקדים בהתעוררות חכמת הגוף דרך מגע, תנועה וריקוד. מטפלת בתל-אביב, ירושלים ופרדס חנה. טלפון: 052-3763486 , מייל: [email protected] ([po]עירית לוי[/po])
[*] [b]תומר בשן[/b] בוגר מסלולי שיאצו ב"מדיסין" וב"מגע", פיזיותרפיסט (B.P.T.), מורה צ'י קונג.
[/list]
[b]מטפל בתנועה ומגע בשילוב בין גישות מזרח ומערב[/b]. עוסק למעלה מעשר שנים בתנועה, מגע ומדיטציה, וחוקר את הקשרים ביניהם. (המלצה חמה מ{{}}[po]מיה גל[/po])
[b]מטפל באזור גבעת-עדה ופרדס-חנה-כרכור 054-6601656[/b]
ד"ר קובי שמיר מרמת השרון פשוט מעולה.ממליצה מאד. (הדר אלמוגי).

[hr]

[list]
[*] חברי קהילה מספרים על הטיפול שלהם:
[*] [b]יערה ניר[/b] 050-2020983 {@ אני מטפלת בשיטת [b]'קול הרוח'[/b] אשר תוכל לקרוא עליה באתר www.voice-healing.com (פותחה על ידי אסתר שמיר) -טיפול באמצעות הקול של המטפל בעיקר, עם שימוש בטכניקות מגע. ליצירת רוגע, העצמה ומודעות דרך [b]הקשבה[/b]. מטפלת במגוון רחב של כאבים והפרעות. שיטה נעימה ולא חודרנית, מכבדת, שקטה. אני מציעה טיפולים בתשלום, או בסחר חליפין.
[*] [b]ישי בית הלחמי[/b] 054-4434021 מומחה בטיפול [b]במצוקות פיזיות ונפשיות[/b]- החל בהקלה על הכאב וכלה בחזרה לתפקוד מלא, שמחה ושלווה. D-:
[/list]
מורה לעיסוי בוינגייט. טיפולי מגע ועיסוי למגוון מצבים ובעיות כגון: מיגרנות, פריצת דיסק, סינוסיטיס, כאבי גב וצוואר, הגבלה בתנועה, שיקום לאחר תאונות, בעיות בכתפיים, ברכיים, מתח נפשי וכיו"ב.
בעל קליניקה ברמת גן.
[list]
[*] [b]ענבל נתן[/b] 054-7773640 תזונאית טבעית המטפלת בילדים ומבוגרים בצמחי מרפא, פרחי באך, רפלקסולוגיה, ארומתרפיה (ותזונה כמובן @}).
[/list]
קליניקה לרפואה טבעית בגדרה. [email protected]

[hr]
[b]מטפלים מעידים על עיסתם:[/b]

[hr]

[b]שאלות ותשובות:[/b]

[list]
[*] האם יש מטפלים בשיטת ד"ר וויל? יש מישהו מומלץ באיזור המרכז?
[*] [po]חגית פ[/po]: האם מדובר בד"ר אנדרו וויל? אני לא חושבת שיש בכלל מטפלים בשיטה. אני ממליצה על ספרו "ריפוי ספונטני" (יש גם את "שמונה שבועות לבריאות שלמה" שהוא מומלץ מאוד, למרות הכותרת האמריקאית המבעסת :-) ) ומשם לקחת מה שנשמע לך מתאים.
[/list]

[hr]

[b][po]ש מים וארץ[/po][/b] (2004-10-19T22:00:18):
חיפשתי המלצה על רופא/ת ילדים או משפחה עם גישה ידידותית/משלימה/באופנית...
[b]באזור ירושלים[/b] וקיבלתי כמה:

[po]שרון ג[/po]
יש אחת שעבדה לפניי במקום בו אני עובדת היום ושמעתי עליה גדולות ונצורות. היא עברה לירושלים.
אני לא מכירה אותה באופן אישי.
בכל אופן, שמה דר' אירנה צבנג.

[po]יעל צ[/po]
אני מכירה שני רופאי ילדים שעובדים יחד. מאוד נחמדים וידידותיים.
דני שור ובני פרבר. הם עובדים במרפאה ברח' יגאל ברמות.
הם רופאים "רגילים", אבל מאוד פתוחים ונעימים...

[b]מישהו[/b]
ישנו רופא נחמד בפסגת זאב במרפאה של הכללית. הוא אינו 'באופני' אבל גישתו מאוד ידידותית, נוחה ונעימה. המוטו שלו הוא: הסתכל על הילד, אם הוא נראה בריא כנראה שהוא בריא. אנחנו מאוד נהנינו לבוא אליו עם ילדינו. (עד כמה שניתן להנות) שמו ד"ר פז והוא עובד במרפאת הכללית בפסגת זאב מרכז.

[po]יוחנן בצק[/po]
[u]דני שור.[/u]
איש יקר!

[po]תמרול ה[/po]
ד"ר שכטר, בפסגת זאב, מקבל לדעתי מכמה קופות חולים.
אני עברתי איתו תהליך בו הסכים להיות במעקב, במקביל לטיפול הומיאופתי, אחר ילדה עם דלקות אוזניים חוזרות. גם במצבים שהדלקת היתה די חריפה היה מוכן לתת גיבוי ולבדוק תוך כדי הטיפול ההומיאופתי.
הוא מאד יסודי, נמצא ותומך במצבי חירום, ואני מאד סומכת על שיקול דעתו.
אם תרצי פרטים אוכל להעביר לך. הוא עצמו לא מטפל באופן הומיאופתי או נטורופתי.
בשערי צדק יש יחידה לרפואה משלימה, השירות לא נתמך על ידי קופ"ח השונות. יש תחילה פגישת אבחון על ידי רופא, ואחר כך הפניה למטפל הומיאופתי מתאים.
אני הרגשתי שהטיפול עזר במקומות מסוימים אך לא באופן מלא.
זה יצא די יקר בהתחלה ואחר כך היה הרבה קשר טלפוני ללא תוספת תשלום.

[po]יעל צ[/po]
נזכרתי במשהו -
לקופת חולים כללית יש מרפאה מיוחדת לרפואה אלטרנטיבית במרכז העיר (מרפאת "מעוז", מול המשביר לצרכן, מי שמכיר).
אנחנו נעזרנו בהם פעם, עם סיפור של דלקות אזניים חוזרות, וזה מאוד עזר.
לא זול, אבל גם לא נורא יקר.

[b][po]גלית ועמרי[/po][/b] (2004-11-08T20:22:20):
הטיפול באמצעות דבורים נקרא Apitherapy
לינקים לנושא
http://forums.nrg.co.il/index.php?act=forum&do=search&forum=51&str=Apitherapy
http://www.ima-adama.co.il/info/healers/[po]healers wind[/po].htm

[b][po]מיצי החתולה[/po][/b] (2005-10-01T04:22:01):
מחפשת המלצה על מטפל/ת בפרחי באך בת"א.

[b][po]מיכל אמא של ליאור[/po][/b] (2005-10-01T19:56:14):
אני מטפלת בפרחי -באך בתל אביב . תוכלי להשאיר לי פרטים בדף הבית שלי באתר פה בבאופן . אני יכולה ליידע אותך לגבי ,אבל לא אוכל להמליץ על עצמי ..... ;-) את זה יוכלו לעשות מטופלי . ..

[b][po]גרה בהולנד[/po][/b] (2005-11-17T01:19:17):
שלום לכולם,
בקשה קצת חריגה..
בהריון וסובלת מאד ממגרנות. מחפשת מרפא אלטרנטיבי (מעדיפה רפלקסולוגיה) במרכז הולנד. מכיון שיש הרבה שרלטנים בתחום מעדיפה להגיע למישהו דרך המלצות (אז אני יורה לכל הכיוונים).
תודה!

[b][po]קרוטונית מהמרק הגדול[/po][/b] (2005-11-17T09:14:14):
[u]מחפשת מרפא אלטרנטיבי (מעדיפה רפלקסולוגיה) במרכז הולנד[/u]
לא מכירה שמות, אבל את יכולה לרחרח ולבקש המלצות דרך המרכזים האלטרנטיביים שם: יש כמה כאלה באמסטרדם - Oibibio (ליד תחנה מרכזית) 020-5539355
De Roos (ליד הפארק). http://www.roos.nl/ (נחשב יותר "עממי" ופשוט, מקום מאוד נעים).
ישנו גם מרכז אורורה, לא מכירה כי בזמנו כשהייתי שם, בדיוק הקימו אותו:
http://www.aurora-holistic-center.nl/theraps/cranioadem.htm
נסי גם שם @}

[b][po]גרה בהולנד[/po][/b] (2005-11-17T13:47:12):
יש המון מרכזים באמת.. וזו הבעיה. ממש לא בעיה למצוא - הבעיה היא למצוא מישהו טוב ואמין שאכן עבר את ההכשרה הנדרשת. השוק פה מאד פרוץ ויש הרבה שרלטנים (גם כאלה ששייכים לאירגוני מטפלים) לאחרונה היתה פה כתבת תחקיר בעניין (בתכנית לצרכנים - מעיין כלבוטק) והתוצאות היו פשוט מפחידות! (כל המטפלים אגב היו שייכים לאירגון גג של מטפלים!!)
לכן אני מעדיפה המלצה ממישהו שמכיר אישית.
תודה רבה רבה על המידע והנכונות!

[b][po]מיה גל[/po][/b] (2005-11-18T09:23:24):
שלום לך [po]גרה בהולנד[/po] :-)
ממליצה בחום לפנות אל האיש שנמצא במייל "הזה" [email protected]
מכירה אותו אישית גם כאדם וגם כמטפל
שיהיה לבריאות
{@

[b][po]גרה בהולנד[/po][/b] (2005-11-19T15:56:47):
לאפיס,
תודה רבה על ההמלצה! שלחתי לך מייל (אני מקווה שזה בסדר)

[b][po]אף חצוף[/po][/b] (2005-12-03T22:41:41):
שאלה קצת מורכבת. מחפשת המלצה על מטפל/ים בירושלים שיכולים לעזור עם פגיעה מתאונת דרכים, אחרי שהרפואה הקונוונציונלית מוצתה. הפגיעה כוללת בלט דיסק בגב התחתון (כאבי גב, הגבלת תנועה), ופגיעה בברך, (שרירים חלשים, הגבלת תנועה, נזק מסוים לרצועות), ובהמשך לעבוד על יציבה.
אם יש אדם שיכול לאבחן ולהפנות הלאה למטפלים הרלוונטיים, גם יעזור בהחלט.

[b][po]ענת ב פ[/po][/b] (2005-12-04T09:27:33):
[po]אף חצוף[/po] אני חושבת ש [po]אילת מ[/po] יכולה לעזור- בעצמה או להפנות. תיפני אליה בדףבית שלה.
בהצלחה @}

עריכה:
(8.10.04): ?[u]?[/u]?
(29.12.04): [po]סיגל ב[/po]
(6.11.05): [po]נועה ברוך[/po]

[/spoiler]
[spoiler=המלצות שנת 2006]
[b]מחפשת[/b] (2006-02-13T15:40:49):
אני מחפשת המלצה על מטפל/ת EMF מאיזור המרכז.
מישהו מכיר? חווה? אשמח לשמוע.

[b][po]נורמה טבעית[/po][/b] (2006-02-13T16:33:48):
[u]אני מחפשת המלצה על מטפל/ת EMF מאיזור המרכז[/u]
[po]חני בונה[/po], לא ?

[b][po]נועה בר[/po][/b] (2006-02-14T00:26:57):
[u][po]חני בונה[/po], לא ?[/u]
[po]חני בונה[/po] - [b]כן[/b]!

[b][po]טל טיבי[/po][/b] (2006-02-14T00:35:41):
[u]אני מחפשת המלצה על מטפל/ת EMF מאיזור המרכז.[/u]

נעמי רגב, נמצאת בכפר סבא. מצויינת. אכניס לכאן טלפון בבוקר.

[b][po]שיר נ[/po][/b] (2006-02-21T00:15:56):
מחפשת מטפלת פסיכולוגית הוליסטית שגם עוסקת בהרפיה ודמיון מודרך או שיטות נלוות דומות..אשמח לתגובות:)

[b][po]אורלי ל[/po][/b] (2006-02-26T14:10:25):
רציתי להמליץ על מורה ליוגה ולרייקי שעושה חוגים בבית ולדעתי מדהימה
היא מקסימה וקשובה ועשתה נפלאות לאימי
היא שומרת מסורת, אז עובדת רק עם נשים - והבנות שיוצאות ממנה - יוצאות עם חיוך :-)
שמה - ורה מן
ומספר הנייד שלה - 0504404480

[b][po]שיר נ[/po][/b] (2006-03-02T16:38:31):
אורלי איפה היא מקיימת חוגים?

[b]שרון[/b] (2006-03-16T19:36:23):
שלום, משהו שמע על מטפל טוב ואמין בהיפנוזה?

[b][po]חוט השני[/po][/b] (2006-03-17T00:08:05):
שרון, לאיזו מטרה?
(מכירה כמה,לא כולם מגדירים את הטיפול "היפנוזה" למרות שזה אותו הדבר)

[b]שרון[/b] (2006-03-20T15:13:17):
לגעת במקומות תת מודעים בעבר שלי (מהחיים האלה ואולי גם מהקודמים)

[b][po]חוט השני[/po][/b] (2006-03-21T01:47:42):
יש לי המלצה חמה,אם את מעוניינת תכתבי לי בדף בית איך ליצור איתך קשר ואשלח לך את הפרטים

[b]ירושלמית[/b] (2006-04-09T03:04:49):
מחפשת דחוף המלצה על אוסטאופת באזור ירושלים, או מטפל אחר (מה כדאי לי?) שיכול לעזור בהתקפי כאב של העצב הסכיאטי בירך, כנראה מלחץ מוגבר על איזור האגן/מותנית - אני בשבוע 40 להריון והתקפי הכאב האלה בלתי נסבלים... (בעיקר שהם מתווספים לדליות במפשעה שהופיעו להן לפני שבועיים וסט שלם של כאבים "מבניים" באזור האגן - להשלמת האווירה..) תודה!

[b][po]אף חצוף[/po][/b] (2006-04-09T12:24:59):
ירושלמית, אם את בקופת חולים מכבי, יש להם אוסטאופת במכבי טבעי (את יכולה ללכת אליו גם באופן פרטי, קצת יותר יקר ואין לי את הפרטים). שמו ד"ר שפירא (לא זוכרת שם פרטי, במכבי יוכלו להגיד לך). הוא מתמחה בנשים בהריון, ולי הוא עזר מאוד.

[b]ג'ינג'ר[/b] (2006-04-16T10:00:14):
שלום לכולם.
אני מחפשת להתחיל תהליך של ריפוי נפשי. אין לי מחלה מוגדרת ובכל זאת החיים האלה די מוטרפים.
אני מחפשת טיפול שמשלב דיבור עם מגע...ובמחירים של סטודנטים:)
אשמח להצעות.

[b]כלנית[/b] (2006-04-16T13:08:37):
ג'ינג'ר , באיזה איזור את מחפשת ?

[b]ג'ינג'ר[/b] (2006-04-19T21:18:03):
ירושלים, תודה ט:)

[b]יעל[/b] (2006-04-20T14:22:17):
ג'ינג'ר
מישהי מדהימה במעלה אדומים אולי היא מקבלת גם בירושלים. שמה אלן 025353627 היא דוברת אנגלית נוקצת עברית
קשה לי להגדיר מה בדיוק היא עושה, זהו טיפול במגע ואנרגיות, אבל משפיע גם על המצב הנפשי ומאוד מאוד. היא פשוט קוסמת.
מישהי אחרת: בירושלים, ברחביה. שמה יהודית והיא דוברת צרפתית וקצת עברית. בעיקר משתמשת בטכניקה שנקראת קיניסיולוגיה מוח אחד אבל גם בכל מיני אחרות. בדרך כלל בשילוב מגע אבל פחות מאלן. עוזרת לגלות סיבות עמוקות לבעיות נפש וגוף...025665502
טיפול שמשלב דיבור עם אמנויות ללא מגע, אבל לדעתי מעולה לתמיכה בתהליך הריפוי הנפשי:
מטפלת במוסיקה מדהימה במבשרת ציון 025341019 אתי
מטפלת באמנות בירושלים סוניה 0775357295 שתיהן משלבות אמנויות נוספים בטיפול, שוב, אצל שתיהן הטיפול הוא ללא מגע
כמה שידוע לי כולן יחסית במחירי סטודנטים - יחסית לאחרים, 150-180 לפגישה

[b][po]ליאורה אורה[/po][/b] (2006-04-24T15:17:09):
אני מכירה מעסה מעולה באיזור רחובות (מושב גיבתון) - מקצוענית ועובדת לעומק.
שמה רונית טלפון: 08 - 9456088 או 050-7409829 מומלצת במיוחד. בהצלחה.

[b]ג'ינג'ר[/b] (2006-04-27T15:33:43):
יעל- תודה רבה רבה!
אני אנסה אצלן...מקווה לטוב:)

[b]יעל[/b] (2006-07-03T18:22:28):
[b]מחפשת את שלומי, מטפל ברפלקסולוגיה וארומתרפיה[/b]

בעבר סיפר שמטפל בהצלחה בפטריות בציפורניים באמצעות שמנים.
מישהו יודע או מכיר?

[b][po]אמא של נבט[/po][/b] (2006-07-03T22:11:00):
רוצה להמליץ על מטפל (שהוא במקרה גם חבר), נטורפת מצוין , מעסה בעיסוי רקמות עמוק , מומלץ (הציל את הגב של אבא שלי) , ורוקח פתרונות קסם לבני שנפצע בלי סוף ( בבקבוקים קטנים ) .

קוראים לו עמית הוא מפרדס חנה - 04-6271643

[b]אוזניים[/b] (2006-07-30T12:46:57):
האם מישהו יודע איך ניתן להימנע מניתוח כפתורים לאוזניים לילדה בשיטות חלופויות?
תודה מראש והרבה בריאות לכולם

[b][po]אילנה לשם[/po][/b] (2006-08-02T09:26:00):
אוזניים באיזה אזור את גרה?
יש ידע רב בנושא תלוי בהיקף הבעיה ובסיבותה
פתרונות שאפשר לבד
נרות הופי
מריחת שמנים אתרים כגון לבנדר סביב האוזן
עיסויים
שיטת אייפק מעולה בנושא זה ( יש כאן דף בנושא )
אם יש נזלת כרונית יש לטפל בה כי הרבה פעמים היא שוב ממלאת את האוזניים בנוזלים
הבת הראשונה שלי נותחה לצערי
בקטנים יותר אני מטפלת והם לא זקוקים לניתוח לשמחתי הרבה- אני בגיל צעיר כבר מטפלת בנזלת,באייפק והרבה בנרות הופי
יש מזונות שממש מתדלקים נזלת
כמו מוצרי חלב
היתרון באייפק שאפשר לדעת מה גורם לבעיה ואז לנקות אט אט את הגורמים עד להבראהע מלאה
יש עוד ידע
אם את רוצה עוד כתבי לי בדפבית ואמליץ לך

[b][po]פלוני אלמונית[/po][/b] (2006-08-03T06:14:52):
אילנה, האם תוכלי לפרט עוד? תודה

[b][po]ההורים של זהר[/po][/b] (2006-08-08T11:37:31):
שלום לכולם. האם למישהו יש ידע או נסיון בטיפול חלופי לניתוח הוצאת שקדים?
מדובר בילדה בת שנתיים עם שקדים נפוחים, דלקות גרון חוזרות כל תקופה מסויימת ונחירות רמות בלילה. היו הפרעות בשינה אבל הן הפסיקו לפני חצי שנה.
בבדיקות אצל רופאים קונבנציונליים מומלץ בחום ניתוח להסרת שקדים. אנחנו מחפשים טיפול אלטרנטיבי, ללא ניתוח, אם אפשר באיזור המרכז.
תודה מראש, ההורים של זהר.

[b][po]גלית ועמרי[/po][/b] (2006-08-08T14:36:30):
להורים של זהר
תנסו דיקור, בקופת חולים כללית יש אפשרות לטפל דרך הקופה, בטח גם בקופות האחרות.
גם רפואה סינית יכולה לעזור.
מטפל מומלץ באזור השרון הוא קובי פריד מרמות השבים - הוא מעולה אבל נורא נורא יקר.

והמלצה אישית - תעשו הכל כולל הכל כדי לא להגיע לניתוח, למרות הלחץ מסביב והרופאים שיגידו לכם "זה ניתוח קלי קלות" - זה לא ניתוח קל ויש הרבה סיבוכים שלא מספרים עליהם.

[b]דו[/b] (2006-08-08T17:41:56):
להורים של זוהר. אם אתם נמצאים באזור השרון, מטפל נוסף באזור (דיקור וצמחים) הוא גיא שריג בכפר-סבא
(052-6491069) בעל גישה נפלאה לילדים. איחולי בריאות.

[b]פטרוזיליה[/b] (2006-10-11T13:12:30):
מחפשת מטפל/ת [b]ברפואה סינית ו/או דיקור באיזור השרון - נתניה חדרה והסביבה[/b], לתינוקת בת 7 חודשים שסובלת מליחה מיום לידתה, היתה חולה (חום מ-24 שעות ומעלה) כ-5 פעמים כבר, מטופלת על ידי בשמנים, עיסויים, רפלקסולוגיה, אדים ואמבטיות. בשלושה שבועות האחרונים מקיאה ליחה כל ערב או לילה. חוצמזה אם מישהו מכיר [b]רופא ילדים טוב ופתוח שגם יודע להקשיב[/b], וגם מקבל בקופ"ח כללית בנתניה או חדרה, אשמח לקבל המלצה.

[b]מיכלונת[/b] (2006-10-11T14:18:02):
פטרוזיליה -
אני מקווה שזה בסדר ושאני לא פולשת למקום אחיו לא הוזמנתי - אבל אולי הילדה אלרגית למשהו שאת אוכלת (בהנחה שהיא יונקת)? עד שתמצאי מטפל אולי תנסי להוריד חיטה / חלב מהתפריט שלך - אלו אלרגנים נפוצים שהרבה אנשים לא יודעים שהם אלרגים אליהם...

[b]פטרוזיליה[/b] (2006-10-11T21:28:43):
"למיכלונת" חשבתי גם על זה וניסיתי להפחית, עברתי למוצרי עיזים ומעט מאד גלוטן אבל נראה לי שזה מעבר למה שהיא מקבלת מהחלב שלי. "תודה" בכל אופן

[b]פטרוזיליה[/b] (2006-10-11T21:30:04):
[b]מיכלונת[/b] התכוונתי להדגיש ויצא לי מרכאות. בלי שום כוונה רעה...

[b][po]נועה בר[/po][/b] (2006-10-11T22:17:48):
[u]מטפלת בדיקור סיני וטווינה, [po]מיה גל[/po] מטפלת באזור חדרה ובתל-אביב, 050-7312284 , למבוגרים וילדים, מעולה[/u]
ממליצה לך בחום עליה.
וגם, בנתיים, להפסיק את הטיפולים שאת עושה לה, אולי הגוף מבקש להתנקות והטיפול מפריע לה להחלים.

[b]דו[/b] (2006-10-12T11:13:03):
פטרוזיליה שלום. למען הגילוי הנאות, מדובר בבעלי. מצד שני, הוא פשוט ידוע כבעל מגע קסם עם ילדים. הוא מטפל בדיקור, צמחים, נרות הופי וכיוב'. קוראים לו גיא. אם את רוצה את הטלפון כתבי לי מייל (dsarig בנטוויז'ן) או כאן. רק בריאות.

[b][po]מי מה[/po][/b] (2006-11-02T13:30:27):
רוצה להמליץ בחום רב על רחלי טורץ - מעסה מעולה! חזרתי לפני שעה מעיסוי אצלה וזו פשוט מתנה נהדרת (אני נתתי לעצמי). יש לרחלי ידיים קטנות שלמגען נדמה שהן ענקיות. היה רגע שנדמה היה לי כאילו 4 ידיים עובדות עליי. הגוף והנפש הפכו נימוחים ונינוחים. היא עובדת בקליניקה בקיבוץ יגור (בין חיפה לטבעון) ומדי יום רביעי בתל אביב. אפשר למצוא אותה בטלפון 054-5618663
ממש כדאי!

[b][po]מירי ר[/po][/b] (2006-11-12T09:49:09):
לפלוני אלמונית שמחפשת מטפל מהבקעה- ניסית את ערן אוגול?
הוא גר ברותם והוא מאבחן מאוד מדויק. לפעמים כל מה שצריך זה רק אבחנה והטיפול אח"כ כבר קל יותר או ברור מאליו. הוא גם מציע טיפול בשיטה ההומאופטית (נותן מרשם).

[b][po]אמא של א א א[/po][/b] (2006-11-22T10:20:25):
ממליצה באהבה וחום על : [b]אלון היבש[/b]
מטפל בכמה שיטות של עיסוי, לחיצות והקשבה לתדרים השונים שבגוף.
הטיפול שלו מופלא כולל טיפול בקול .
הבן-אדם עמוק ומורה רוח אמיתי.
097415018
0544507711

[/spoiler]
[spoiler=המלצות לשנת 2007]
[b][po]מנגו בננה ומלון[/po][/b] (2007-01-23T21:47:20):
שלום @}
רציתי להמליץ פה על מטפלת
קוראים לה טלי, היא מהוד השרון (יש לה גם דפבית באתר [po]טלי ו[/po])
היא מטפלת ברפלקסולוגיה ובפרחי באך והיא פשוט מדהימה ובנאדם נדיר שהייתה לי את הזכות לפגוש...
ובאמת אני ממליצה מכל הלב... @}

[b][po]יפעת ו[/po][/b] (2007-01-26T19:15:49):
שבת שלום
בני בן השנה ו-3 חודשים וסבל מדלקות חוזרות ונשנות באוזניים.
בנוסף לדלקת שיש לו עכשיו באוזן שמאל, אין לדעת מה קורה באוזן ימין כי יש בה פקק.
נמאס לי מרופאת הילדים שלנו שחוזרת בכל פעם על הטיפול בטיפות אוזניים.
מחפשת טיפול אלטרנטיבי לדלקות ולפקק.
אני בכפר יונה ומחפשת מטפלים מהאזור.
תודה מראש.

[b][po]אמא של א א א[/po][/b] (2007-02-01T22:27:18):
ממליצה בחום ובאהבה על [b]הומאופטית[/b] נפלאה שעזרה לכל משפחתנו רבות
עזרה ועודנה עוזרת.
שמה : [b]אירית וישליצקי[/b]
רח' המעיין , גבעתיים
03-5714730

[b][po]חוט השני[/po][/b] (2007-07-04T00:02:33):
ממליצה בחום על [b]אליה און הומיאופטית[/b] ברמה"ש.
{@

[b][po]אורי יורמן[/po][/b] (2007-07-04T21:13:02):
רציתי להמליץ על המורה שלי לשיטת אלכסנדר, שמה יעל מרזל והיא גרה בנווה צדק בתל אביב, ממש ליד שבזי.
אישה צנועה וחכמה, מאוד באופן-פרינדלי, עם 20 שנות נסיון אבל לא לוקחת מחירי עתק.
אפשר למצוא פרטי התקשרות אליה [url=http://www.alexanderisrael.org/teachers.asp]באתר המורים לשיטת אלכסנדר[/url]

[b][po]גברת פלפלת[/po][/b] (2007-11-12T13:25:08):
ממליצה על לאה לשם - היא נטורופתית מנוסה וידועה, 054-4941860. בעיקרון הקליניקה שלה בחיפה אבל היא מקבלת גם בתל אביב. (תאמרי לה שאת יכולה להגיע לת"א..)
יש גם את ד"ר אביגיל שרה גלבוע, היא נטורופתית. תנסי למצוא את המספר שלה, הוא אבד לי. (144, אינטרנט). אם לא תמצאו תאמרו לי ואאתר אותו בשמחה...
בהצלחה ובריאות שלמה

[b][po]שרית אמיר[/po][/b] (2007-12-12T01:13:36):
אמש התפתלתי מכאבים ברגל, התפתלתי זו הגדרה עדינה,
דיברתי עם חברתי [po]נאוה פרנס[/po] בטלפון והיא אמרה זה בטח גאוט - גאוט? שאלתי
נאוה הסבירה לי בקצרה מה זה גאוט ומה לעשות להקל על הכאב.
בערב הגעתי לרופא קונבנציונלי, נגע במפרק הרגל ואמר גאוט- בחיוך מנצח אמרתי לבנזוגי- נאוה אמרה לי.
הרופא שאל מה נאוה אמרה לך? סיפרתי לו, והוא אמר כל הכבוד לנאוה (-:
כשיצאנו מהמרפאה התקשרתי לנאוה ופתחתי את השיחה ב 'ד"ר נאוה'.
נאוה, עוד אתחיל להתיחס ברצינות , ואם אז את המטפלת שלי.
תודה על התמיכה והמילה הטובה וההתענינות
[/spoiler]
[spoiler=המלצות לשנת 2008]
[b][po]ילדת קיץ[/po][/b] (2008-01-03T17:47:35):
ממליצה על ה[b]הומאופטית מושה שאול מקיבוץ אלונים[/b] מקבלת בקליניקה פרטית או דרך קופ"ח כללי בעפולה. היא מקצועית ויסודית עם ניסיון של שנים כולל עם תינוקות וילדים בכלל.
עזרה לבתי עם שיעולים ונזלת בחורף שעבר. הרופא שלנו הורה לעשות אינלציה, ראיתי שהיא לא מתקשה לנשום וזה כדי להקל וחוזר שוב ושוב, רק עם הטיפול ההומאופטי (על האינהלציה במקרה הזה ויתרתי)
השיעול והנזלות הפסיקו.
04-9838115 / 052-8730866 אפשר להשאיר לה הודעה אבל כדאי בכל אופן לנסות שוב ושוב אם לא עונה.

[b]שוקוקטיה[/b] (2008-01-04T23:44:32):
מחפשת מטפל שיכול להושיע אותי מאף סתום בצורה מאוד עקבית (יותר נכון בלתי פוסקת) ומהתמכרות לטיפות אף (-;

[b][po]ליאורה אורה[/po][/b] (2008-01-05T12:20:25):
לשוקוקטיה, אני ממליצה מאוד על הומאופטיה קלאסית. לי הייתה בעיה כזו וטיפול הומאופטי עזר מאוד.
ההומאופטית שלי היא חנה גריניאסטי, מגבעתיים, בטלפון 03-7311162
לבריאות!

[b]שוקוקטיה[/b] (2008-01-06T00:02:28):
תודה ליאורה!

[b]...[/b] (2008-01-20T22:33:57):
מחפשת המלצות על הומיאופת/ית מדויק/ת באזור השרון עמק חפר.

[b][po]ליאת בר[/po][/b] (2008-01-21T08:23:14):
מרים רבי, מקבלת במושב גאולי תימן. אני ומספר חברות ממליצות מאד. 0543452884

[b]אלמונית[/b] (2008-01-21T19:21:41):
האם מישהו מכיר/מטפל בתטא הילינג באזור עמק חפר?

[b]אלמוניקה[/b] (2008-01-25T11:12:23):
מחפשת עבור אימי כירופרקט שיכול לעזור במצב קשה של שתי פריצות דיסק + ארבע חוליות מחוברות וכאבים קשים מאוד. בדחיפות לפני שהיא נכנסת לניתוח.
רצוי באיזור עמק הירדן / בית שאן / יזרעאל.
אפשר להשאיר הודעה כאן.
תודה

[b][po]נועה בר[/po][/b] (2008-01-27T10:18:00):
[u]מטפל בתטא הילינג באזור עמק חפר?[/u]
חפשי ברשת את רבקה גוטסמן.

[b][po]אלנור יה[/po][/b] (2008-01-29T17:03:01):
לחברה יש התפרצות אורטיקריה. (זה סוג של תגובה אלרגית חריפה בעור שגורמת סבל רב...)
היא גם בהריון מה שמסבך את אפשרויות הטיפול. רפואה קונבנציונלית לא הועילה במיוחד עד כה.
שמעתי על הומאופטיה ודיקור כאפשרויות טובות לטיפול. מבקשת המלצה על מטפלים ברפואה סינית או הומאופטים עם התמחות בבבעיות עור.
רצוי באיזור השרון אבל אם אתם מכירים מישהו ממש מעולה היא תרחיק גם יותר...
רוב תודות.

[b][po]קרן קיימת[/po][/b] (2008-01-29T20:31:16):
הומאופתית בעלת ניסיון רב שמקבלת בשכונת בבלי בת"א - נתלי מייזליץ 054-5501545.

[b][po]אלנור יה[/po][/b] (2008-01-30T07:41:36):
תודה! היא תנסה את הכיוון ההומאופטי.

שוב תודה רבה!

[b][po]ורד טילן[/po][/b] (2008-01-31T00:23:45):
[u]לחברה יש התפרצות אורטיקריה. (זה סוג של תגובה אלרגית חריפה בעור שגורמת סבל רב...)[/u]
[po]אלנור יה[/po]
אני רוצה לשלוח לך ולחברתך מסר מרגיע.
תקופת ההריון היא תקופה בה כח החיות של האשה ער, ולכן יוצאים סימפטומים (שלפעמים יכולים להיות מטרידים מאד). אבל, פה גם הבשורה. בגלל שכח החיות ער, זו גם תקופה מצויינת לטיפול הומאופתי. כל הסימפטומים שיוצאים הם רמזים עבור ההומאופת למציאת הרמדי הנכונה. אם זו אכן תמצא, זו הזדמנות יוצאת מן הכלל להבראה, לא רק בתקופת ההריון, אלא גם תוביל ללידה טובה, וגם לבריאות טובה יותר אח"כ. ולגבי העובר, לא רק שאין בכך כל סכנה עבורו, אלא להיפך. אמא בריאה=עובר בריא.

[b][po]נילי קו[/po][/b] (2008-02-18T15:46:50):
אני זקוקה להמלצות לשני מטפלים:
[list=1]
[*] חברה טובה שלי עוברת טיפולי פוריות, והיא בדיכאון קשה כבר המון זמן מכישלונם, ומהכישלונות הטבעיים שלפני כן. היא הייתה אצל לא מעט מטפלים, והיא לא מסוגלת כרגע לראות שום מטפל, כי כולם אומרים לה שהיא לחוצה, ולא תיכנס להריון עד שלא תירגע. האמירה הזאת רק מוסיפה לרגשי האשמה וללחץ שלה. היא זקוקה כרגע לטיפול שכולו השבת אנרגיות ותמיכה נטו, בלי ניתוח אישיות ובלי עצות. אני מחפשת עבורה מטפל/ת [b]מעולה[/b] מאזור המרכז. אבל שוב - הדגש הוא על טיפול מחזק ותומך בלבד. מכירים?
[/list]

[list=1]
[*] הבן שלי מתעורר בוכה בלילות כל הזמן. עברנו תקופות של שיניים ושל מחלות שונות, אבל זה נמשך ואף מתגבר למרות שהוא, על פניו, בריא לחלוטין. אני מחפשת אבחון שיכול לעזור לברר מה מציק לו, אולי בשיטת אייפק, אשמח אם מישהו יכול להמליץ על שיטת אבחון שעשויה להתאים ומטפל/ת טוב/ה בצפון או במרכז.
[/list]

תודה
נילי

[b][po]אום שלום[/po][/b] (2008-02-18T15:58:28):
[po]נילי קו[/po], לחברתך המטופלת בטיפולי פריון, חוץ מטיפול מחזק ותומך שאין לי המלצות לגביו אני ממליצה מאוד על תרגול יוגה ייחודי למטופלות פוריות, יש קבוצה של זהר קוטלר הנהדרה בתל אביב, חפשי בגוגל. מובטחים [u]השבת אנרגיות ותמיכה נטו, בלי ניתוח אישיות ובלי עצות.[/u]

[b][po]דינ ור[/po][/b] (2008-02-18T18:53:36):
מטפלת מאד מאד מומלצת, אני אצלה כבר שנה והיא מעולה. מלאת תבונה, חום, כלים רבים, דיוק, עומק.הדרך שאני עשיתי איתה היא ממש מדהימה.
קוראים לה דלית ויש לה אתר www.artofliving.co.il. 0544-657940. או com בסוף.
והיא תהיה בתל אביב ממרץ.

[b][po]נילי קו[/po][/b] (2008-02-18T21:43:46):
תודה לעונות,
אני מדייקת - היא לא רוצה טיפול שעשוי לעזור לה להיכנס להריון, וגם לא לעבור דרך. היא במצב שאין לה כוח לחיות (אני לא מגזימה), והיא זקוקה לתמיכה של מישהו שיכול לתת לה תמיכה אנרגטית רצינית.
תודה

[b][po]אמא לשלושה[/po][/b] (2008-02-18T22:01:28):
מטפלת מאוד מאוד מאוד מומלצת [po]אלנור יה[/po].

[b][po]נועה בר[/po][/b] (2008-02-18T22:57:05):
נילי
[u]זקוקה כרגע לטיפול שכולו השבת אנרגיות ותמיכה נטו, בלי ניתוח אישיות ובלי עצות. אני מחפשת עבורה מטפל/ת מעולה מאזור המרכז. אבל שוב - הדגש הוא על טיפול מחזק ותומך בלבד. מכירים?[/u]
ממליצה בחום רב ומנסיון אישי על [po]חני בונה[/po]

[u]הבן שלי מתעורר בוכה בלילות כל הזמן.[/u]
אולי תנסי כאן באתר את [po]צפריר שפרון[/po] ?

בהצלחה @}

[b][po]מיכל צמות[/po][/b] (2008-02-19T20:34:03):
[u]זקוקה כרגע לטיפול שכולו השבת אנרגיות ותמיכה נטו, בלי ניתוח אישיות ובלי עצות. אני מחפשת עבורה מטפל/ת מעולה מאזור המרכז. אבל שוב - הדגש הוא על טיפול מחזק ותומך בלבד. מכירים?[/u]
ממליצה בחום על שירי אורון תמיר. ויש לה גם אתר. http://www.metaplim.co.il/a.asp?b=3653

[b]יעלה[/b] (2008-02-21T11:41:10):
שלום לכולם!
מחפשת הומיאופט או מטפל סיני שמתמחה בבעיות שינה ועירות, בשביל תינוק מתוק ומוטרד. (ואמא דואגת...)
באיזור הצפון צפון.

[b][po]אלנור יה[/po][/b] (2008-03-01T17:26:46):
בעקבות הפניה שלי לעזרה לחברתי ההרה, מרגישה צורך לעדכן ולהמליץ:
היא הלכה להומאופת אמיר אנספלד, וחזרה מלאה שבחים מהאדם ומדיוק הטיפול. הפריחה שככה כבר למחרת ונעלמה כעבור שלושה ימים...

[b][po]הקוסמת מארץ עוץ[/po][/b] (2008-03-31T12:56:08):
מחפשת הומאופט מעולה באיזור מודיעין-בית שמש-רחובות.

[b][po]לילה טוב[/po][/b] (2008-04-01T05:51:08):
רוצה להמליץ על ד"ר דרור גרינברג, הומיאופת, מטפל בחסד, איש חכם ויוצא דופן (אם יש לכם כסף, הוא גם פסיכותרפיסט), מעמיק ומעורר השראה.
מקבל במרפאה של כללית מושלם ברח' ארלוזורוב בת"א, התשלום דרך כללית מושלם מאוד ידידותי (200 ומשהו), והטלפון לקביעת תורים הוא 03-6944994.

[b]מחפשת[/b] (2008-04-06T11:35:36):
שלום לכולם
אני מחפשת המלצה על מטפל "רוחני" שיעזור לי למצוא את הדרך הנכונה מכיוון שאני מאוד אבודה ומבולבלת
תודה

[b][po]נועה בר[/po][/b] (2008-04-06T16:46:23):
מחפשת, אני ממליצה לך לדבר עם [po]חני בונה[/po] וגם עם [po]עירית לוי[/po] . אצל שתיהן בדפבית יש הפניה לאתר שלהן שם תוכלי לקרוא עליהן.
(האתר של [po]עירית לוי[/po] לא מאוד מעודכן, אז בעצם עדיף לדבר עם שתיהן בטלפון)

תרגישי טוב @}

[b]אמא[/b] (2008-04-30T09:58:40):
מישהו יודע אולי איזה טיפול יכול להיות טוב במקרים של טחורים ועצירויות? (למבוגר)

[b]דו[/b] (2008-04-30T11:28:57):
לטחורים - דיקור עובד כמו קסם (אני מדברת מניסיון, כמובן....)

[b][po]בקשת עזרה[/po][/b] (2008-04-30T19:25:25):
אחותי זקוקה למטפלת גוף-נפש מעולה באזור חיפה.
היא עוברת תקופה קשה של קושי נפשי עם ביטוי פיזי בתחלואים שונים. חייבת עזרה.
כל רעיון יתקבל בברכה...

[b][po]ליאורה אורה[/po][/b] (2008-05-01T07:00:02):
[u]טיפול אלטרנטיבי באטופיק דרמטיטיס בילדים.[/u]
היי ניצן, יש לי ניסיון מוצלח עם טיפול באמצעות הומאופתיה קלאסית בבני. אם את גרה במרכז אוכל להמליץ לך על ההומיאופטית שלנו.

[b]ניצן[/b] (2008-05-01T08:02:00):
איזור הצפון...

[b][po]ליאורה אורה[/po][/b] (2008-05-01T18:24:57):
ניצן, ראיתי שיש הרבה המלצות על הומיאופתים, גם מאיזור הצפון, בדף [po]טיפול הומיאופתי[/po].

[b][po]אוליב אוייל[/po][/b] (31.05.2008 22:13):
מחפשת המלצה על מטפלת במגע
עם ידי זהב אמיתיות, רצוי עם השכלה רחבה
בתחום המגע כלומר שיודעת לשלב מספר שיטות.
לא דיבורים, לא שיטת גרינברג (כואב מדי),
רק מגע טוב, עמוק, ומכיל כזה שיודע לדבר
עם הגוף. מחפשת באיזור פרדס-חנה - חדרה .
תודה

[b][po]גומות חן[/po][/b] (2008-06-01T09:18:14):
אוליב אוייל שלום,
אני מטפלת במגע - טיפולי שיאצו ומשלבת גם מתיחות מהשיטה התאילנדית, טווינא. בנוסף אני גם עושה עיסוי באבנים חמות. יש לי קליניקה בפרדס חנה.
אשמח אם תתקשרי. 0506840368
תמר

[b][po]ורד לב[/po][/b] (2008-06-01T10:45:59):
אוליב אוייל, ממליצה על נוגה סיני, מטפלת בחסד עליון במגע- 0547631202 פרדס חנה
ועל אפרת המטפלת ב NST בתלמי אלעזר (בין פ"ח לחדרה) 0544610922
בהצלחה {@

[b][po]מיכל שץ[/po][/b] (2008-06-05T15:55:51):
מישהו עורך את הדף הזה לפעמים?
חייבים להוסיף את [b]איווט ליבר[/b] הומפאופתית קלאסית מזכרון יעקוב שעובדת בשיתוף עם חברתה תמר שהיא אירידיאולוגית.
סוף הדרך, הן מעולות!

[b][po]אמא של מוגלי[/po][/b] (2008-06-26T09:12:48):
נאוה נוריאל מטבעון
רפלקסולוגית ומעסה עם נסיון של 15 שנים,יש גם המלצות אם את מעוניינת
0542214072

[b][po]פלוני אלמונית[/po][/b] (2008-06-30T07:28:16):
אהלן, אני מחפשת רפלקסולוגית טובה בירושלים...
אשמח לקבל המלצות כאן או בדף בית.
[po]מיה ב[/po]
תודה!

[b][po]ורד לב[/po][/b] (2008-06-30T10:12:35):
יש את גילי אבישי המתמחה ברפלקסולוגיה לנשים, היא גם דולה ומדריכת הכנה ללידה, אם זה רלוונטי לך
052-2461620

[b][po]רונית נשר[/po][/b] (2008-08-27T23:55:33):
טל יודקוביק, קולגה שלי ומטפל בחסד (שהציל את הגב שלי כמה פעמים מקריסה...) עבר להתגורר בזכרון יעקוב.
לידיעתכם. יש לו קליניקה מקסימה במרכז זכרון, והוא גם מגיע הביתה עם מיטת טיפולים בכל איזור זכרון, פר"ח, גבעת עדה, עד איזור השרון.
במה הוא מטפל? בעיות שלד ושריר, עייפויות, תקיעויות שמתבטאות גם בגוף, פחד משינוי שמתבטא בגוף, ובכלל פחדים שמתבטאים בגוף..
איך? שילוב ייחודי של טיפול פלדנקרייז עם תטא הילינג, ידיים מרפאות אמיתיות (!) , קולטנות ואינטואציה של קוסם, ולב של זהב.
ממליצה בחום בחום בחום!!!
הנייד שלו הוא - 0545909911

[b]איילת[/b] (2008-09-01T16:39:23):
מחפשת נטורופאט באזור גדרה רחובות. אשמח להמלצות. תודה.

[b][po]תזמורת הים[/po][/b] (2008-09-01T23:22:55):
יש בגדרה את [po]גברת פלפלת[/po].

[b][po]Hilla Kr[/po][/b] (2008-09-01T23:39:41):
איציק ברדה ברחובות. נטורופת ראשי של GNC ישראל ואדם גדול. (ומטפל במליון שיטות נוספות)
0547793767
089361268

[b][po]ציבעונית בשרון[/po][/b] (2008-09-07T22:13:10):
מדקרת מדהימה באבן יהודה, שמה טניה זמירה, עובדת בבית לטיפולי גוף- יאלנג ילאנג, ויש להם הנחות לסדרת טיפולים 09-8991818, בהצלחה

[b][po]שיר ה[/po][/b] (2008-09-08T00:04:13):
[po]אלנור יה[/po] אני ממליצה בחום על עינב מנדל בגבעת חן- דיקור וצמחים. שילוב של מקצועיות, אנושיות, חכמה ורגישות ועוד הרבה מילים טובות. 050-5456406

[b][po]שירי בן דב[/po][/b] (2008-10-24T01:31:19):
ממליצה בחום על [po]יו חנן[/po] משוחח עם הלא מודע. שתי פגישות איתו הספיקו לי בשביל לקבל בוסט של אנרגיה וחיוניות כמותו לא חויתי זמן רב מאוד, ואשר לו הייתי זקוקה ביותר ובדחיפות. הפגישות עם יוחנן עזרו לי להתחבר לצדדים בתוכי שכבר מזמן שכחתי שקיימים. פתאום אני חשה חיונית מאי פעם ומלאה התרגשות ככה סתם מהחיים עצמם עם המון אמונה בעצמי.

[b][po]ליאורה אורה[/po][/b] (2008-10-24T13:24:14):
מטפלת בירושלים באמצעות איזון גופני-נפשי היא ויקי לפלמן. מקווה שתמצא את מס' הטלפון שלה ב-144.
@}

[b][po]ליאורה אורה[/po][/b] (2008-10-24T13:29:18):
http://www.healcancer.co.il/[po]stories 2[/po]/viki/1.html
ראיון עם ויקי לפלמן

[b]מישהו[/b] (2008-10-24T16:09:23):
שירי בן דב
לגבי ההמלצה על יוחנן, איך אני מגיע אליו?
ותודה לליאורה על ההמלצה

[b][po]שירי בן דב[/po][/b] (2008-10-24T16:55:30):
מישהו, רק עכשיו ראיתי את מה שכתבת למעלה, הוא נמצא בפרדס חנה. אתה צריך לברר אם הוא נותן גם ייעוץ טלפוני, אם זה מתאים לך. בכל אופן יש לו דף בית באתר הזה. פשוט תקיש על [po]יו חנן[/po] וזה יכניס אותך ישר לדף שלו כולל מספר טלפון.

[b][po]שלולית י[/po][/b] (2008-10-30T21:00:48):
יש לי מטפלת nlp ודמיון מודרך שעושה עבודה נהדרת. אני מכירה אותה מתחום טפול בילדים, אבל יודעת שתומכת גם בעניני לידות וכל הכרוך סביבן.
היא עובדת בירושלים, בשעות הבוקר.

[b][po]ורד לב[/po][/b] (2008-10-30T22:21:59):
לא יודעת אם זו אופציה, כי היא לא גרה באזור המרכז, אולם שווה [b]מאד[/b] לנסות את [url=http://www.beitella.co.il/]חגית ספנסר[/url] אולי היא עובדת לפעמים גם במרכז.
בהצלחה {@

[b][po]תמי ורדי[/po][/b] (2008-10-30T23:03:13):
ממליצה בחום רב על ליהי הראל מכפר יונה (דולה ומכינה ללידה). היא עובדת בשיטת קיי להכנה ללידה שמאוד דומה לנל"פ במובנים רבים (אומרת כנל"פ מאסטר..). מעבר לזה שהיא אשה מדהימה....הנה הטל' שלה- 0545451708

[b][po]טאו להורות[/po][/b] (2008-10-31T18:32:04):
אני ממליצה בחום על מיכל בורנשטיין, שתדע לענות לכל הבקשות .
רח' ויתקין 17 רמה"ש 47263 03-5494475 0544700178 [email protected]

[b][po]גם אמא של אורי[/po][/b] (2008-11-03T19:05:45):
מחפשת לחברה בהריון המלצה על מטפל טוב באיזור הבקעה/בית שאן (מחולה) לעזרה בבעיות גסטרואינטסטינליות ממושכות. בעיקרון מחפשת מדקר סיני (שמטפל גם בהריוניות) אבל גם הצעות נוספות יתקבלו בשמחה {@

[b][po]תמר ג[/po][/b] (2008-11-03T19:14:28):
נטורופטית רפלקסולוגית ודולה יסמין אדמון 052-4764039
גרה בבית השיטה

[b][po]עדי ברן[/po][/b] (2008-11-04T17:08:44):
להריונית פתאומית:
דולות שיודעות NLP

שתי דולות מעולות שסיימו את הקורס שלי
ליאת דור כהן http://www.dulot.co.il/liatdorcohen/[po]show top[/po].asp?link=1
וזהר כרמי (מהאתר זהר כבר בדקה) http://www.zoharbadka.co.il/Site/Templates/homePage.asp
בדקי איתן אם הן מגיעות למרכז.

שתיהן ניפלאות נעימות מאד ומומלצות בחום

דולה נוספת שמסיימת את הקורס בימים אלו (לפני כן למדה שיטת קיי שגם בה נעשה שימוש בחלק מעקרונות ה NLP והדמיון המודרך ) היא יסמין זיו שחם מיקצועית נעימה נהדרתhttp://www.dulot.co.il/rfuamashlima.asp

עוד דולה שלומדת אצלי בימים אלו, ואלו צעדיה הראשונים בעולם ה NLP, אך היא ניפלאה נעימה (וגם הומאופטית) היא לינוי הופמן http://www.dulot.co.il/linoyhoffman/

שווה להרים טלפון ולבדוק אם מגיעה למרכז
כל אחת מהנשים הללו בעלת אופי שונה וחשוב לבדוק למי מהן את מתחברת.

חגית ספנסר מעולה אך כבר לא מקבלת לידות.

מאחלת לך הריון הריון ניפלא ולידה מדהימה.
עדי

[b][po]אהבה לי[/po][/b] (19.11.2008 19:50):
כמעט התעלפתי מעונג..

במסאז' תאילנדי במשך שעה וחצי אצל דיאנה, שעובדת ב'קליניקה בכפר' שבהדר עם (קרוב לכפר ויתקין)
תעשו טובה לעצמכם.. תנו במתנה למישהו אחר.. תשמרו את המספר.
מדובר באישה קסם שיש במגע שלה איכויות של רכות ועוצמה (בו זמנית) שאני לא פגשתי מעולם!

לא יכולתי לשמור רק לעצמי..
[po]דיאנה בר לב[/po] 050-6801575
(אני יודעת שהיא גם עושה מסאז' עם שמנים וגם מלווה תהליכים למי שרוצה לחקור וללמוד את עצמו יותר לעומק(שיטת גרינברג))

באהבה.

[b][po]יול יול[/po][/b] (2008-11-23T19:41:36):
אני רוצה להצטרף להמלצה החמה על דיאנה,

מדובר באמת במטפלת מיוחדת במינה,

כל טיפול איתה חרוט בזכרוני,
גם כהנאה צרופה, וגם כמקור תמיכה, קבלה, חום וראייה מעמיקה מעמיקה...

תהנו

[b][po]טבע לי[/po][/b] (2008-12-20T21:51:49):
רוצה להמליץ בחום רב על ההומאופתית גילי צומברג ביתן מפרדס חנה. היא טיפלה בביתי במצב של שיתוק (לדברי הרופאים בלתי הפיך), והכל הסתדר תודה לאל.
היא נעימה, קשובה, זמינה תמיד.. אין מילים !!
הטלפון שלה - 054-5527888. ממני דורית

[b]רפורמית[/b] (2008-12-20T21:52:42):
מצטרפת להמלצה על גילי צומברג ביתן ההומאופתית. היא גם כתבה את הספר על החיסונים עם ד"ר רוזנטל

[/spoiler]
[spoiler=המלצות לשנת 2009]

[b][po]עירית לוי[/po][/b] (2009-01-10T17:11:33):
אני רוצה להמליץ בחום על עבודה/טיפול עם [b][po]יו חנן[/po].[/b]

הדרך שבה הוא עובד לא מתיישבת בתוך שום תבנית שכבר קיימת, כך שקשה לתת מילה אחת לסוג העבודה שלו.
זה שילוב של [b]עבודת מודעות עם עבודה אנרגטית.[/b]

פגישה אחת איתו לפני חודש בערך היתה בשבילי, אני מבינה היום, כמו לחיצה מאוד מדוייקת על כפתור פנימי, לחיצה שנתנה לי תנופה חזקה קדימה ואיפשרה לדברים שקרו לי בשבועות שחלפו מאז להיפתח ולקרות.

השילוב של עבודת מודעות עם עבודה אנרגטית מאפשר מצד אחד להוביל את התהליך, לקחת עליו אחריות, ומצד שני לקבל דחיפה מבחוץ במקומות בהם הרציונל חוסם ולא מאפשר להתקדם. זה בדיוק מה שהמפגש עם יוחנן איפשר לי.

מעבר לכל זה, יוחנן הוא איש מיוחד במינו :-). נדיב ואוהב ואכפתי ונקי ומדוייק מאוד.
מאוד מאוד מומלץ.

[b]שובי[/b] (12.01.2009 21:47):
אולי מישהו מכיר מטפלת בדיקור סיני באזור הנגב המערבי (עוטף עזה)?
או לחילופין באיזור-באר שבע והסביבה,אשקלון והסביבה או כל מרחק נסיעה של חצי שעה בערך?

[b][po]מיכלול ה[/po][/b] (2009-01-12T23:06:05):
מטפלת בדיקור שמנים וטווינה, אפשהו ליד באר שבע (אני לא זוכרת איפה). הייתי מטופלת שלה כשאני והיא גרנו במרכז. שמה לילך ואני מקווה שזה הטלפון שלה 0523401050. אם זה לא בבקשה למחוק את ההודעה.

[b][po]קרן שמש מאוחרת[/po][/b] (2009-01-13T17:05:51):
אני קיבלתי המלצות חמות על גידי גור בערד. קצת רחוק מהנגב המערבי אבל לפי מה ששמעתי - שווה את זה.

[b][po]שירי בן דב[/po][/b] (2009-01-19T17:23:26):
ברצוני להמליץ בחום על [po]חני בונה[/po], מאמנת אישית ועבורי גם מדריכה רוחנית ממעלה ראשונה. מזה מספר חודשים שאני מאומנת טלפונית על ידי חני, והתוצאות מדהימות. חני נמצאת ברמת גן, אבל כאמור ניתן להתאמן על ידה גם טלפונית . זה עובד נפלא וגם אקולוגי.

[b][po]ר ו ת ה[/po][/b] (2009-01-20T12:16:58):
למי שחיפש אוסטיאופט בתל אביב - יש את ברונו רוזנבלום, שהוא מעולה ונחמד

[b][po]זארו סובה[/po][/b] (2009-01-29T15:16:08):
ממליצה בחום גדול על מטפלת בקרניו סקרל בת"א לתינוקות ולמבוגרים - לילך סבט:
אפס חמש ארבע שבע תשע אחד חמש תשע ארבע שש

מקסימה ונעימה ובעלת ניסיון רב

[b][po]זארו סובה[/po][/b] (2009-02-06T10:25:38):
אני רוצה להמליץ בחום על שלושה מטפלים בדיקור סיני (שיטה מסורתית) שעזרו לי מאוד בתקופות שונות בהקשרים שונים:
שלושתם מנוסים מאוד, רציניים ומעמיקים בתחומם וגם מאוד מאוד אנושיים ונחמדים :-) (הכי חשוב, לא?)

[list=1]
[*] גלעד אלעזר (מטפל בכפר סבא)
[*] עדי גרליץ (מטפל בצפון ת"א)
[*] טניה אגורסקי הרצל (מטפלת בירושלים/גבעת זאב)
[/list]

אני יכולה לתת מספרי טלפון למי שמעוניין - דרך הדוא"ל (eilotim ב yahoo נקודה com).

[b][po]ירח לבן[/po][/b] (2009-02-14T20:56:14):
המליצו לי על מטפל ברפואה סינית בשם רני אייל בתל אביב.
מישהו מכיר?

[b][po]ענבל נתן בר[/po][/b] (2009-02-14T21:10:35):
מסתובבות עליו המון המלצות פה באתר. אני כמעט בטוחה [po]שבשמת א[/po] המליצה עליו לא פעם.

[b][po]פלוני ירושלים[/po][/b] (2009-02-15T07:04:31):
מחפש המלצה (מנסיון בלבד) על מטפל/ ת בשיטת NLP או שיטת לוסקי
מירושלים או מאזור מרכז, שרון, שפלה
תודה

[b][po]פרח הלימון[/po][/b] (2009-02-15T11:38:57):
רציתי להמליץ בחום על [b]מטפלת שיאצו מדהימה[/b] שבאה אלינו הביתה אתמול (ת"א)
וטיפלה בשרירים הדואבים של בעלי :-)
היא נעימה מאוד ומקצועית והיא מתמחה באורטופדיה, נשים וילדים בשיאצו
וזה הטלפון שלה 0542384238

shantami at yahoo dot com

[b][po]חן נושי[/po][/b] (2009-03-01T22:39:46):
שלום,

חברה בהריון ראשון, סובלת מכאבי ראש חוזרים ונשנים (עוד לפני ההריון)
וזקוקה לטיפול - אבל איזה?
דיקור? הומאופטיה?
למי יש רעיונות והמלצות? באזור חיפה-חוף הכרמל.
דחוף. תודה!

[b][po]ענבל נתן בר[/po][/b] (2009-03-02T16:26:24):
אני הייתי ממליצה על נטורופתיה, כאבי ראש הוא בעיה שצריך לפתור מהשורש ולא בדיקור. הומיאופתיה יכולה לעזור לכאבי ראש על רקע שאיננו פיסי. זאת אומרת שאם הכאבים נובעים מאנמיה, למשל (שנפוצה מאוד ומחמירה בהריון) או מתת פעילות של בלוטת התריס (שמחמירה בהריון) הומיאופתיה לא תפתור אותם.
מכירה את לאה לשם שמטפלת בחיפה (נטורופתית) והיא מעולה ממש. 054-4941860

[b]הילה[/b] (2009-03-04T22:35:59):
מחפשת המלצה למטפל/ת במגע לאישה בהריון. חברתי היקרה משוועת לטיפול טוב - מסאז', שיאצו או כל דבר אחר. נמצאת בהריון בשליש ראשון. באזור הוד השרון.
תודות.

[b][po]מיה גל[/po][/b] (2009-03-05T07:57:48):
[u]בעיה שצריך לפתור מהשורש ולא בדיקור.[/u] :-0
[b]הרפואה הסינית מתייחסת כמעט אך ורק לשורש הבעיה,[/b]
אדם שמגיע אלי לטיפול עם רשימת סימפטומים, בפגישה הראשונה אני מבהירה שאני מטפלת באדם כולו, בשורש הבעיה, במקור חוסר האיזון, ולא בסימפטומים.
אם כי סביר להניח שכתופעת לואי מבורכת של הטיפול בשורש, תבוא גם הקלה משמעותית, עד כדי העלמות, של הסימפטומים.
[po]ענבל נתן בר[/po] - יש לך הבנה לקויה של הרפואה הסינית...
אשמח להסביר לך יותר לעומק - מתי שתרצי :-)
מיה - מטפלת ברפואה סינית עתיקה,
050-7312284

[b][po]ענבל נתן בר[/po][/b] (2009-03-13T22:09:06):
אולי אני צריכה לתקן ולהסביר את עצמי.
אני מדברת על דיקור כטיפול לכאבי ראש. מתוך התבוננות בגורמים הנפוצים לכאבי ראש (שאינם מיגרנות) בהריון שנובעים לרוב מתפריט לקוי וחסרים תזונתיים! ולא מתוך ראיה כוללת של הרפואה הסינית. חלק מהשכלתי כמטפלת הוא גם ברפואה סינית ואני בעצמי פניתי כמה וכמה פעמים לטיפול ברפואה סינית וכרגע מטפלת בכאבי גב אצל מטפלת מעולה).
אז אני מתנצלת אם דברי לא היו מובנים.

[b]אכלנית[/b] (2009-03-14T07:38:46):
למישהו יש [b]המלצה[/b] לטיפול (קונבנציונלי או מהרפואה המשלימה, רצוי אצל אישה) בנושא של אכילה כפייתית ?

[b][po]אילה א[/po][/b] (2009-03-14T10:18:13):
http://www.shivuy-mishkal.co.il/

[b][po]חתולת בית[/po][/b] (2009-03-14T12:43:10):
אחותי טופלה בשיטת "אייפק" www.ipec.co.il לאותו נושא

[b][po]אילת מ[/po][/b] (2009-03-14T13:20:43):
רוצה להמליץ על מטפל מצויין בביו אנרגיה, כן, כן, אזוטרי בטירוף אבל עובד בצורה מעולה!
קוראים לו רונן ברונשטיין והוא נמצא ביפו, ופתר כמה בעיות עתיקות יומין אצלי במספר טיפולים קצר.
הטלפון שלו: 052-2631475

[b][po]אלנור יה[/po][/b] (2009-03-15T20:06:36):
אני ממליצה על אליה אלקיים, חברה טובה ויקרה שלי, המטפלת כבר שנים באנשים עם התמכרויות מכל הסוגים. גם אכילה כפייתית.
היא מקסימה ומטפלת באמת מעולה. עובדת בתל אביב 052-2737861
בהצלחה לך!

[b]שואלת[/b] (2009-03-26T14:35:40):
מחפשת מטפלת בדמיון מודרך ליעוץ חד פעמי. יש למישהו המלצה?

[b][po]אילה טייכמן[/po][/b] (2009-03-27T11:20:55):
לא יודעת איפה את גרה - אני ממליצה על עדי ברן 054-6304047
ד"ש ממני ושבת שלום (-:

[b][po]עשב השדה[/po][/b] (2009-03-27T12:15:35):
[u]טיפול בצינור דמעות סתום.[/u]
גם שיטת פאולה מצויינת לטיפול בצינור הדמעות
הנחתום על עיסתו (-:

[b]שואלת[/b] (2009-03-30T12:29:09):
[u]לא יודעת איפה את גרה - אני ממליצה על עדי ברן 054-6304047.[/u]

תודה
אני מחפשת מישהי באזור ירושלים...

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2009-03-30T12:52:10):
סבתא שלי משתעלת ועם חום כבר חודש וחצי ולא יודעים מה יש לה,
רוצים לאשפז אותה סתם ליתר ביטחון, ואני פוחדת שאם היא תיכנס לבית חולים היא תהיה עוד יותר חולה
מחפשת המלצה על מטפל אלטרנטיבי שיכול לעזור למצב כזה באזור כפר סבא.
תודה @}

[b][po]בערך מוחלט[/po][/b] (2009-03-30T14:27:48):
[po]יעלי לה[/po] קודם כל החלמה מהירה ורפואה שלמה. אני לא ממש יכול להמליץ על רפואה אלטרנטיבית אבל יש בכפר סבא בחור בשם עופר רז שנחשב ע"י מאמינים בתחום לטוב.

[b][po]שיר ה[/po][/b] (2009-03-30T20:46:42):
יעלילה, ממליצה בחום על עינב מנדל-רפואה סינית. מקבלת בגבעת חן. 09-7442188
מלבד היותה מטפלת מוכשרת, מנוסה, מקצועית ואמינה, היא גם אישה קשובה ורגישה ובעלת גישה מעמיקה. רפואה שלמה

[b][po]תמר א[/po][/b] (2009-03-31T10:32:32):
ורדי, רופאה סינית מוכשרת ביותר, מתמחה בנשים, מקבלת גם בכפ"ס 0549324994

[b]אלמונית[/b] (2009-04-05T11:45:47):
אשמח להמלצות לגבי מטפלת קרניו סקראל באיזור חדרה פרדס חנה
וגם קוסמטיקאית טבעית

[b]לירי[/b] (2009-04-05T12:56:51):
טיפול קרניו-
שירלי גורפיל- גם פיזיוטרפיסטית -054-2460658
אבירם בר- גם שיאצו- 052-6560653

[b]אליה[/b] (2009-04-16T09:18:37):
מבקשת המלצה על מטפל/ת בעיסוי לימפטי לחולת סרטן, באיזור המרכז. תודה!

[b][po]ליאורה אורה[/po][/b] (2009-04-16T16:46:02):
נדמה לי ש [po]שום כתוש[/po] עושה עיסוי לימפטי. שווה לפנות אליה לדף הבית.

[b][po]הללי ה[/po][/b] (2009-04-20T00:03:18):
מחפשת מטפל/ת שמתמחים בענייני [b]פריון ורחם.[/b] לעזרה ותמיכה בתהליך ארוך של כניסה להריון...
מחפשת בעיקר ברפואה סינית, אבל אשמח לשמוע המלצות גם לשיטות נוספות אם יש לכם המלצות כאלה.
תודה רבה וימים נעימים

[b][po]ניצן בשמש[/po][/b] (2009-04-20T00:25:30):
נסי את דפנה וולף שמטפלת ב [po]שיטת פאולה[/po]

[b][po]שריה אל[/po][/b] (2009-04-20T05:18:28):
איזו שיטת טיפול מומלצת לדלקת במפרק הירך? (נקודתית, כלומר פעם ראשונה, לא כרונית) או מטפל מסוים שאתם ממליצים?
מעוניינת למצוא דרך לפתור את זה בלי תרופות אבל הדלקת עקשנית ולא עוזבת מעצמה. אשמח להמלצות, עדיף באיזור פרדס חנה / השרון אבל לא חובה. תודה

[b][po]אילה טייכמן[/po][/b] (2009-04-20T22:18:03):
[po]הללי ה[/po]?
אני ממליצה על [po]עדי ברן[/po]. היא "מכאן". מומחית בNLP ועוסקת ב-ד-י-ו-ק בתחום הליווי לנשים בתהליכי פריון.

[b]ברבורה[/b] (2009-05-21T14:50:16):
ממליצה בחום ובאהבה רבה
על מאיה גורן שכותבת גם באתר- אין לי מושג תחת איזה ניק
הטלפון שלה-052-3320953

[b][po]אפרת מ[/po][/b] (2009-05-21T14:55:31):
מצטרפת להמלצה על אבירם בר, מטפל בקרניו סקראל. ואוו.

[b][po]אפרת מ[/po][/b] (2009-05-21T14:57:47):
ו"המסע" שברנדון בייס פיתחה עשוי לעזור ל...
טיפול שפיר ברחם
ולטיפולי פוריות/כניסה להריון - יש הרבה מאוד סיפורי הצלחה של השיטה עם טיפולי פוריות.

אשמח לעזור או להפנות למטפלים אחרים בשיטה על פי האזור...

[b][po]זאבה גדולה[/po][/b] (2009-06-09T00:18:18):
מצטרפת להמלצה חמה על עדי מטפלת בשיטת גרינברג
מאפשרת ומלווה תהליכים אישיים דרך שיחה, נשימה , מגע
הקליניקה במקום נעים ועדי מאד מקצועית ואנושית.
[u]עדי 0545325723[/u]
כל טיפול שלה מחזיר אותי לחיים מחדש

[b][po]ניחוח אדמה אחרי הגשם[/po][/b] (2009-06-19T20:59:26):
מחפשת מטפל/ת שיעזור לי לעבור לתזונה טבעונית מאוזנת וגם לעלות במשקל
מתלבטת בין אייפק לנטורופתיה (ואולי משהו אחר דווקא)
אז אשמח להצעות מניסיונכם איזה סוג של טיפול עדיף
בירושלים

תודה

[b]הצילו[/b] (2009-06-19T23:42:35):
מחפשת בדחיפות המלצה חמה למישהו שיכול לעזור לילד שלי בן ארבע וחצי עם אלרגיה קשה למשהו לא ידוע,התקפים שהולכים ומחמירים,היום היינו במיון כל היום עם בצקות בקנה הנשימה,וכולו נפוח ופורח,הוא תמיד היה עם נטיה לנזלות וליחה.עכשיו הוא מפוצץ בסטרואידים ואנטי היסטמינים )-: ואני שומעת את הנשימות הקשות שלו פה לידי ולא מצליחה לנשום בעצמי..ואני בטוחה שיש דרך אחרת.. אולי דיקור או כל דבר אחר שמישהו מנסיון יודע שיכול לעזור,המלצה על מטפל/ת מנוסה בתחום.באיזור ירושלים עדיף מאד. תודה!

[b][po]יוקו אונו[/po][/b] (2009-06-19T23:46:44):
להצילו,
לא מכירה באזור ירושלים אבל מאוד מאוד מאוד ממליצה בחום על קובי פריד, הומאופת, נמצא ברמות השבים (הוד השרון). עשה קסמים לשני הילדים הגדולים שלי. פתר להם בעיות שנמשכו חודשים תוך דקות ספורות, כשרופאת המשפחה המליצה על סטרואידים (לילד בן 4 חודשים!). מאבחן בחסד.

[b]הצילו[/b] (2009-06-21T11:44:10):
תודה יוקו,האם היה קשר לאלרגיה?אשמח להמלצה על מישהו שעזר במקרים דומים,ולא להיגרר ממטפל למטפל

[b][po]יוקו אונו[/po][/b] (2009-06-21T18:37:06):

לא, לא אלרגיה.
הקטן סבל מקשיים בדרכי הנשימה, חירחר, אבל האיבחון של פריד היה שהבעיה היא אצלי ושהוא סובל מזה רק כביטוי של סבל שלי, לקחתי טיפה אחת מהרמדי שהוא רשם לי, התינוק ינק ממני ותוך שעה העניין הסתדר.
השני סבל מריור מוגבר מאוד. גם כאן תוך שעה הסתדרה בעיית הריור וגם הבנתי כמה הריור היה סימפטומלי (הצפה, חוסר יכולת להכיל) והמשכנו עוד הרבה זמן עם טיפול עומק למרות שהריור עבר כלא היה.

[b][po]עשב השדה[/po][/b] (2009-06-26T17:21:09):
כוכבה ברכה, מעידה על עיסתי
שיטת פאולה,תנועה ומגע,עיסוי רפואי, ריפוי באמצעות קול,אך בראש כולם שיטת פאולה
היהלום שבכתר,לפחות בשבילי,
שיטת המזכירה לגוף את התנועות הקדומות ביותר סביב הפתחים והקצוות,
ומעוררת את המערכת לריפוי ספונטני שלם.

[b][po]איריס ר[/po][/b] (2009-06-28T23:11:16):
ל [po]מונו לוגית[/po] - ממליצה על גבי ויורם פלד "שיווי משקל" בחרב לאת.

[b][po]דנוש ל[/po][/b] (2009-06-30T09:35:41):
אני יודעת שבשיטת אלבאום מטפלים בזה, אבל אין לי המלצות לתת לך. יש לי חברה שבעבר טיפלה בשיטה זו, מאיזור הוד השרון. אם את רוצה אני יכולה לשאול אותה אם היא מוכנה לטפל, אבל היא כבר לא מעורה במי ומי להמלצות.

[b][po]טלי מא[/po][/b] (2009-06-30T12:34:22):
אלבאום:[po]מחפשים מטפלים[/po]

[b][po]עירית לוי[/po][/b] (2009-07-02T21:58:08):
אני [b]רוצה להמליץ[/b] בחום על חברתי היקרה [b][po]מיה גל[/po], מטפלת ברפואה סינית.[/b]

מעבר להיותה אשה מקסימה ומיוחדת במינה, מיה היא מטפלת ותיקה בתחום, שמשלבת בעבודה שלה ידע נרחב ויכולות אינטואיטיביות חזקות.
הייתי אצלה השבוע בטיפול, והיא פשוט הצילה אותי ועזרה לי לחזור לעצמי, אחרי חודש שלם של כאבי בטן מייסרים ובלתי מוסברים. האבחון שלה היה מדוייק להפליא, והטיפול יעיל מאוד (תודה מיה :-)).
כאמור - ממליצה מאוד מאוד!

[url=http://www.mayagal.co.il/]האתר של מיה[/url]

[b][po]ריחות של יסמין[/po][/b] (2009-07-18T11:19:21):
בכל הקשור לאירגון הגוף, התפתחות ילדים (בעיקר מתמחה בילדים עם צרכים מיוחדים) וגם נוחות בתנועה או לא עלינו כאבים
אני ממליצה בחום על בנזוגי שיחיה
[po]איתן לרנר[/po]@}
052-8321780

[b][po]שריתה ראני[/po][/b] (2009-07-20T16:08:51):
[b]ביוסינטזה- פסיכותרפיה גופנית[/b]
טיפול נפשי /שיחה בשילוב עבודת גוף וכלים נוספים.
אני מטפלת בת"א ובאזור בנימינה, בתקופת סטאז' ולכן מחירים בהתאם.
אפשר לבוא גם לפגישה חד-פעמית כדי להכיר
מתאים למצבים של משבר, מעבר וטראומה
מתאים לתקופות של רצון להתפתח לחקור ולשנות
מתאים כשפשוט לא יודעים מה כן , אבל יודעים מה לא....
להתראות

[b][po]כוכב מעז[/po][/b] (2009-08-13T16:05:23):
היי לכולם,

נאם מישהו מכיר את ד"ר ניאזוב, המטפלת באקופונקטורה ובדיאטה מקרוביוטית?
מקבלת בלוד.

תודה!

[b][po]עירית לוי[/po][/b] (2009-08-18T09:25:30):
[u]מחפשת מטפל לטיפול בעיסוי- (כל סוג שהוא , רקמות עמוק/ שיאצו/ העיקר הוא מגע עם הגוף)[/u]
[po]דיאנה בר לב[/po]. בעמק חפר.
[b]מ-ד-ה-י-מ-ה.[/b]
אין, אין כמו העיסוי התאילנדי שלה. את יוצאת ממנו שלווה כמו אחרי מדיטציה עמוקה.
(חוץ מזה דיאנה גם מלווה תהליכים נפשיים עמוקים יותר בטיפול במגע).

[b][po]חוט השני[/po][/b] (2009-08-19T17:08:59):
[po]כוכב מעז[/po]
טופלתי לפני הרבה שנים (יותר מעשר) אצל מירה ניאזוב. מאז נוסף לי ידע וניסיון שאז היה חסר היא נחשבת מעולה בתחומה אבל בעיני תזונה מקרוביוטית היא תזונה מאוד מאוד מוגבלת.
לא יכולה להמליץ עליה :-/

[b][po]עפרה שחר[/po][/b] (2009-08-21T19:00:29):
קיבלתי השבוע טיפול ממטפל סופר מקצועי שפשוט בא לי להמליץ עליו כי הוא מלך במה שהוא עושה. לי הוא ממש עזר. קוראים לו אלעד שלו 0509095005

[b]אתי[/b] (2009-08-24T22:17:42):
המלצות אל מטפלים אלטרנטיבים שמתמחים בבעיות עור מאז הלידה סובלת מאגזמה שלא מרפה פצעי חום בשפתיים עדיף באזור נס ציונה רחובות גדרה

[b][po]ענבל נתן בר[/po][/b] (2009-08-25T17:20:19):
הי אתי, את מוזמנת להתקשר אלי. [po]ענבל נתן בר[/po] 054-7773640

[b][po]מיה גל[/po][/b] (2009-08-27T18:01:43):
ממליצה על מטפלת זן-שיאצו בתל-אביב - [url=http://shiatzu.blogli.co.il/]אפרת בזרקון[/url]

[b][po]אריה שלו[/po][/b] (2009-09-20T15:33:51):
ממליץ על מטפלץ בשיטה חדשנית שנקראת ביו אנרגיה אסיאתית עובדת על המרידיאנים בעזרת נשימות טיבטיות, מגנטים, מוקסה ועוד.
המטפלת שמה אליזבט מנתניה טל. 0544740348 , 0778220081.
מומלץ מאד לנסות.

[b][po]עירית לוי[/po][/b] (2009-10-01T23:15:34):
שתי המלצות חמות מהתנור -

[b][po]מיה גל[/po], מטפלת ברפואה סינית[/b] (כבר המלצתי עליה כאן בעבר. אני עוברת אצלה בחודש האחרון תהליך כזה מדהים ומרגישה צורך לספר שוב כמה היא מעולה).
מה שמיוחד כל כך אצל מיה זה השילוב בין הידע המקיף והניסיון הרב שלה - לבין האינטואציות, 'הידע הפנימי', הדיוק והחדות באבחנה. כל טיפול שלה קולע בול. כל מחט היא בינגו! וכל זה מאפשר לי התקדמות בדילוגי ענק. מיה מכרכור. פרטי התקשרות יש בדף הבית שלה.

[b]עירית קורן ([po]אגרונום וחללית[/po]), מתקשרת[/b]. מ-ד-ה-י-מ-ה. הידע עובר דרכה בצורה נקייה מאוד ומדוייקת מאוד, ומוגש עם המון חמלה ואהבה צרופה. בגלל שהן היו כל כך מדוייקות, המילים שלה נגעו בי, ולא נשארו ברובד של ההבנה אלא ממש פעלו עלי ויצרו שינויים במציאות באופן די מיידי. עירית באבן יהודה. 054-3017176.

[b][po]עירית לוי[/po][/b] (2009-10-08T19:35:02):
עוד [b]המלצה[/b] חמה על מטפלת שאני מכירה אישית ושהתנסיתי בטיפול אצלה:

[b]מרים סלע,[/b] מורה ומטפלת [url=http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=19818]ברפלקסולוגיה ברוח הגשטאלט,[/url] עם וותק של עשרים שנה.

בנוסף, למי שמתעניין בלימודים בתחום, [b]בשבוע הבא נפתחת שנת הלימודים להכשרת מטפלים בשיטה.[/b]
פרטים נוספים אצל מרים: 052-8302298 וגם [url=http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=14786]באתר.[/url]

[b][po]דנה אום[/po][/b] (2009-10-31T18:33:44):
רוצה להמליץ על אופיר מיכאליס, לטיפולי שיאצו דיקור וצמחי מרפא
יש לו קליניקה בקיבוץ דליה
הוא קשוב, ובעל יכולות מדהימות בתחום האנרגטי. בקצור אם אתם בסביבה לכו אליו - הוא נהדר!!

[b]סאלוש[/b] (2009-11-01T08:38:41):
מרשה לעצמי להעתיק הנה את מה ש [po]יש לי אוצר[/po] כתבה אודותי בככר השוק:

_רוצה להמליץ על סאלוש. בזכות המפגשים איתה הצלחתי לסיים את התואר שלי (שנתיים נמרחתי עם סיומו).
סאלי- תודה תודה תודה. _

תודה לך אישה חכמה ומוכשרת שכמותך.
ובאמת יש לך אוצר.

[b][po]מיה גל[/po][/b] (2009-11-05T17:18:11):
[b]אני גאה ושמחה להמליץ על [po]עירית לוי[/po], מאמנת אישית[/b]
אני עוברת אצלה תהליך אימון מדהים, מרתק, מקדם וגם קשה ומאתגר.....
כי כזו היא עירית, בעדינות אין-קץ היא מצליחה להגיע למקומות הכי שמורים בנפשו של אדם.
אם לעשות שינוי בחיים ולהשתחרר מדפוסים כובלים - עירית היא המלווה האולטימטיבית!

[b][po]שבע יהלום[/po][/b] (2009-11-16T18:53:06):
מנסה כבר כמה זמן לעשות בעצמי סדר בבלאגן ולא מצליחה.
צריכה המלצה ולא יודעת לקרוא לה בשם אז אתאר את המצב ואשמח לשמוע דעות:
אני רוצה וזקוקה להתחיל טיפול בעצמי. נמצאת בתקופה מורכבת מאוד מכל הבחינות, ומרגישה שצריכה מענה לדברים הבאים:

מגע/ הרפיה פיזית/ הרחבת טווח הנשימה +
שיחה ספציפית על התקופה שעוברת (התמודדות עם מחלה של בן זוג והשלכותיה הכה רבות) וכללית על מחסומים בהתפתחות האישית, חוסר סבלנות, ניהול זמן משובש/נעדר, הליכה לאיבוד של עצמי ורצונותיי בים של מחויבויות, חלקן מציאותיות חלקן מומצאות +
המלצות לחיזוק הגוף/ המערכת החיסונית +
דרך לזכור את דברים בשוטף...

ניסיתי ארבעה טיפולים בעצמת הרכות והרגשתי שזה לא מה שיעזור לי כרגע.
חשבתי על פסיכולגית כי אני מכירה אחת מאוד טובה ואפקטיבית ואני זקוקה לתוצאות מהירות, לפחות התבהרות ראשונית מהירה של התמונה, אך גם זה מרגיש לי לא מספיק.
חשבתי ללכת לשיטת פאולה עקב אינסוף המלצות, וכן למישהי ספציפית בשיטת גרינברג עליה המליצו לי, אך מעוניינת לשמוע דעות נוספות קודם.
מעולם לא טופלתי אצל אף אחד על פני זמן (עצמת הרכות היה היחיד, וגם זה לא על פני זמן).

זו צריכה להיות אשה. זה צריך להיות בתל אביב.

ובעיקר: רגע אחד מרגישה שאם לא אתחיל לטפל בעצמי אתמוטט ואקח איתי שבויים, ורגע אח"כ חושבת 'בעצם הכל אנדר קונטרול, יהיה בסדר, את יכולה להמשיך להיעזר בעצמך וזהו',
אז כתבתי כאן כדי שלא אוכל להתחמק יותר.
אני יודעת שכדאי לנסות דברים ולראות למה אני מתחברת, אבל גם כדי להתחיל רוצה קודם דעות והמלצות, אם אפשר קצת מורחבות.
תודה רבה.

[b][po]אפרת מ[/po][/b] (2009-11-17T00:22:35):
[u]ואני זקוקה לתוצאות מהירות, לפחות התבהרות ראשונית מהירה של התמונה.[/u]
הדבר הכי טוב שאני מכירה לreset הוא סווטולדג'. נראה לי שזה ידרוש יציאה מתל-אביב.
ממש קרוב לאפקט הזה, מאוד עדין ומאוד עמוק, וממש מאזן - קרניו סקארל. אין לי המלצה על מטפל בתל-אביב, אבל אני מניחה שלא תהיה בעיה למצוא אחד/ת.

[b][po]חופשיה להיות[/po][/b] (2009-11-17T08:01:39):
מאוד מאוד ממליצה על אישה בשם לילה , מטפלת בת"א
יודעת לעשות המון בהירות בראש , המון חופש בגוף (דרך מגע - בסיס של גרינברג אבל מאוד מאוד התפתח והשתנה מאז)
אני יודעת שהיא עזרה להמון אנשים במשברים נקודתיים כמו גם נושאים מרכזיים שרצו להביא אליהם פוקוס .
באמת אישה מיוחדת ומטפלת בחסד .
אם תרצי עוד פרטים , תפני אליי בדף בית .
בהצלחה - את כבר במקום מבורך אם הצפת את מצבך

[b][po]בר שרון[/po][/b] (2009-12-14T12:42:03):
קורסים לעיסוי משולב בדגש על הבנת גוף נפש,
מתקיימים בקיבוץ דפנה,עין שמר,רמת הכובש
וקריית טבעון.
בר שרון-מורה מוסמכת מטעם איגוד מקצועות העיסוי
בישראל.
ניתן לתאם טיפולים.
[email protected]
0544834184

[b][po]אילת מ[/po][/b] (2009-12-30T09:03:13):
המלצה על פסיכולוגית מדהימה, מאד מאד רוחנית, מקבלת בירושלים וברמת השרון, אשה משכמה ומעלה,
ד"ר אריאל וורנר .

[b]הדס[/b] (2009-12-30T09:14:39):
_מבקשת המלצה עבור חברה ירושלמית: מי מכיר מטפלת בשיחה/ פסיכולוגית מעולה, או מטפלת המשלבת שיחה עם טיפול במגע, בירושלים?
המלצותיכם יתקבלו בתודה ב [po]המלצות מטפלים אלטרנטיביים[/po] (למרות שאפשר בהחלט להמליץ גם על מטפלת שלמדה מקצועות מיינסטרימים רחמנא ליצלן happy )
יום מבורך!_
אביטל ומיכל מטפלים בשיטת חיבורים, מומלצים מאוד 050-7592936

[/spoiler]
[spoiler=המלצות לשנת 2010]
[b][po]בריג'י נומושי[/po][/b] (2010-02-05T20:19:29):
ממליצה על המדקר עוז לוי בירושלים 0542211994

[b][po]כאן ועכשיו[/po][/b] (2010-04-11T17:20:26):
למחפשת המלצה למטפל / ת מאזור רחובות:
האם תל אביב נחשב באזור?
אם כן, ממליצה בחום ובשמחה ( לא לגמרי אובייקטיבית (-: ) על בן זוגי היקר שהוא אדם מדהים ומטפל בחסד: בעל יכולת ראייה רוחנית וחומרית כאחת
לגבי פרטים נוספים תוכלי לפנו אלי בדף ביתי, או ישירות אליו בטלפון: 052.8488641
כך או כך, מאחלת שפע וברכה
תמי

[b][po]ענת רז[/po][/b] (2010-04-11T23:36:08):
ממליצה באופן לא אובייקטיבי על אמא שלי שהיא מאמנת- עידית כהן צמח. באמת ששמעתי עליה דברים טובים ממטופלים לא משוחדים.
היא מטפלת ברחובות
www.darmayoga.co.il/idit.htm

[b][po]ר ו ב י נ א[/po][/b] (2010-04-12T00:41:12):
לאלמונית מהכיכר שמחפשת מטפלת באזור רחובות
ממליצה לך מאד מאד על [url=http://www.cartisbikur.co.il/?miki.shomroni]מיקי שומרוני[/url]
נראה לי שהיא בדיוק מה שאת מחפשת

[b][po]נ ע מ ה[/po][/b] (2010-04-18T05:28:00):
[po]סירופ מייפל[/po] ממליצה על מטפלת בשיטת "המסע":

מאורין אמיליה, המדריכה שלי ב"מסע". מצילה אותי. נמצאת בזכרון יעקוב.
אני נמצאת אצלה כל פעם יותר משלוש שעות.
אישה מקסימה ביותר http://www.thejourneytoyou.net/
050-5509150

[b][po]אמא בגבעתיים[/po][/b] (2010-04-20T23:25:06):
ד"ר לזורביץ דרך מכבי טבעי ברמת אביב טיפלה בבן שלי בבעיית נזלת כרונית עקב שקד שלישי מוגדל בהצלחה מרובה. רצינית ונחמדה.

[b][po]פה בגלל אשתי[/po][/b] (2010-05-10T10:44:32):
מבקש המלצה על מטפל (גבר בבקשה) בדמיון מודרך באזור פרדס חנה או באזור תל אביב.

[b][po]ר ו ת ה[/po][/b] (2010-05-10T14:42:08):
ממליצה בחום על יאיר שמר
מטפל בדמיון מודרך מעולה, ברמת חן (רמת גן)
(הוא גם הומאופט אבל בזה לא התנסיתי אצלו)
יש לו אתר
אין לי זמן לצרף קישור, אפשר לגגל

[b][po]יעלי לה[/po][/b] (2010-05-31T11:21:20):
נועם בוקשטיין - רופא סיני שמתמחה בבעיות אורטופדיות
בעיניי הוא מדהים באופן כללי אבל אין ספק שהרקורד הכי מרשים שלו הוא בתחום הזה של אורטופדיה (מכירה אנשים שהוא הציל ממצבים ממש קשים)

אזור ירושלים

אפס חמש שתיים
שתיים ארבע אחת שבע
חמש תשע תשע

[b][po]נעמי בן שיטרית[/po][/b] (2010-06-01T14:53:43):
אומנם זאת אמא שלי, אך אני ממליצה כי היא באמת נהדרת:

[b]מפגשים אישיים בשיטת NLP ודמיון מודרך[/b] - להתמודדות עם תקיעות והגשמת יעדים.
במהלך המפגשים הדברים נעשים ברורים, המודעות עולה, הפרספקטיבה משתנה, עולות תובנות ומתגלים משאבים פנימיים שבעזרתם ניתן לפתור את הבעיה ולפרוץ קדימה.
אשמח לענות על כל שאלה, יהודית וינגרד
מנחה אישית מוסמכת בדמיון מודרך ו-NLP
[list=1]
[*] 319666 [po]ns jaclad[/po]@bezeqint.net קצרין, רמת הגולן.
[/list]

ובהזדמנות זאת מזכירה למי שלא מכיר את [b]גיא שליו[/b] - מרפא סיני בחסד.
אזור נווה איתן והכינרת.
גיא: 052-8322928

[b][po]אמא של יאני[/po][/b] (2010-06-21T22:44:36):
אין כמו זיו בראשי המדהימה ממושב אורה (י-ם)
דיקור, רפלקסולוגיה, צמחי מרפא, שמנים ועוד.
אני מטופלת שלה כבר שנים ומפנה אליה עוד ועוד אנשים
ZIVB.CO.IL

[b][po]תמר מסיני[/po][/b] (2010-06-27T23:35:01):
ד"ר אילנה עמר-לשם. רופאה (MD ) והומאופטית קלאסית מעולה!! לפי דעתי היא לא פחות ממבריקה. 052-3429284 בחבצלת השרון

[b]פילוניתי[/b] (2010-07-04T00:33:19):
מחפשת הומאופט/ית מעולה ואחראית ברחובות לטיפול בתופעות הריון כמו בחילה, ליחה ועוד.

[b][po]טדליק נהנאנע[/po][/b] (2010-07-04T00:54:04):
לפילוניתי -
הייתי לפני שבועיים אצל איציק ברדה ברחובות, בעקבות המלצות כאן באתר.
אמנם רק פעם אחת אז אני לא יכולה להרחיב ולהבטיח, אבל הוא עשה עלי רושם מאד רציני ואחראי (גם אני בהריון, והוא גילה אחריות בנושא הטיפול)
וכן יכולה להגיד שהוא איש נחמד במיוחד.
שלחתי את אחותי אליו וזו גם הייתה התרשמותה.

[b]פילוניתי[/b] (2010-07-04T08:37:46):
טדליק, תודה, התחלת טיפול אצלו?

[b][po]טדליק נהנאנע[/po][/b] (2010-07-04T13:59:39):
הוא טיפל בי בנרות הופי בינתיים, אמורה להתחיל השבוע משהו אחר - כנראה דיקור.

[b]קוראת[/b] (2010-07-21T20:47:41):
ערב טוב,
מחפשת [b]המלצות לדיקור/ רפואה סינית בתל אביב, ורצוי דרום תל אביב/ יפו.[/b] זקוקה לעזרה עם אלרגיות, בעיות הורמונליות ועייפות/ חולשה כרונית.
לצערי יש מגבלות תקציב ולכן - [b]רק מטפלים שמקבלים דרך קופ"ח כללית או ב"דיקור קהילתי".[/b]
רק בריאות @}

[b]קלייר[/b] (2010-07-21T21:39:52):
שלום קוראת,
אני טופלתי בדיקור (בהריון) אצל אסף פדלמן. הוא מנהל מרפאה קהילתית שנמצאת בארלוזורוב בת"א. מקצועי ונעים. עזר לי עם מגרנות, אלרגיות ובצקות.
http://www.dikur.co.il/
תרגישי טוב

[b]קלייר[/b] (2010-07-21T21:42:14):
מחפשת מטפל בנרות הופי בת"א עבור ביתי התינוקת.
היא בת 10 חודשים, ככה שזה צריך להיות מישהו שמתמחה בתינוקות.
אשמח לקבל המלצות כאן בדף.
תודה!

[b][po]עשב השדה[/po][/b] (2010-07-21T23:28:24):
היי קלייר
זו כוכבה
מה נשמע
אולי תשאירי לי טלפון שלך בדף בית
לך אין כאן דף
בקשר לנוזלים האוזן
למה לא לנסות לבד הופי
תוך כדי שינה
לא נראה לי שיכול להזיק
וגם לבנדר מסביב לאוזן ואחכך לשים כוס ריקה שלוכדת את אדי הלוונדר

[b]מיכל[/b] (2010-07-22T00:21:35):
לקלייר- אם את בצפון ממליצה בחום על אתי רז מהרמוניה שבעין המפרץ.

[b]רחל[/b] (2010-09-14T18:06:52):
רוצה להמליץ על [po]חני בונה[/po] (לא יודעת איך להפנות לדף שלה אבל יש לה גם אתר).
היא מאמנת מופלאה, לא יקרה ואני נעזרת בה על ידי הטלפון.
בעזרת דיוק והרבה ענוה היא עולה על מקור הבעיה ואני ממש רואה תוצאות בזמן קצר.

[b][po]אמא נמש[/po][/b] (2010-10-18T21:07:11):
מטפל ברפואה סינית (דיקור, מוקסה, כוסות רוח ובטח עוד דברים)
איתי קציר בפרדס חנה 0528564816
עזר לי מאד

[b]אפרת[/b] (2010-10-19T03:56:04):
שבלולה שלום, יש בבאר שבע את ד"ר דייני (נטורופתיה ורפואה סינית), ממליצה בחום והוא מאד עניני
08-6101879

[b][po]הפיה מיכלית[/po][/b] (2010-10-19T22:37:42):
רן כליף, מטפל בדיקור סיני יפני ,הוא הביא את זה לארץ והיחיד שמלמד את זה. מטפל מעולה!!!!! מפגש עולה 300 שקלים,יקר, אבל שווה כל שקל,אני הלכתי אליו כל ההריון ולא היו לי שום בעיות במהלך ההריון ובלידה. יש מרכז נוסף ממש טוב שלשם אני לוקחת את הבת שלי שנקרא מרכז אלה לרפואה סינית עתיקה- גם שם הם ממש טובים!!!
ממילצה בחום!

[b][po]רותם סנדק[/po][/b] (2010-10-21T15:41:55):
ממליצה על [po]רויטל לב ארי[/po], מטפלת סינית בילדים.
אנחנו איתה כבר כשנה וחצי והיא איתנו דרך החיסונים, הנשימה, האנטיביוטיקה, התולעים, הנוזלים באוזניים...
תמיד השיחות איתה על המצב הבריאותי הן מעין "דיונים"- לעומק, בהסתכלות רחבה.
מטפלת במיקאדו-סנטר בצפון ת"א.

[b][po]זארו סובה[/po][/b] (2010-10-24T11:28:12):
לי אישית רן כליף ממש לא עזר, וגם הפריע לי אופי הטיפול (מטפל ב 3-4 אנשים בו זמנית, לא רושם שום דבר וכמובן גם לא זוכר). הוא גם נתן לי תזונה שלא התאימה למצבי הפיזיולוגי באותה תקופה, ואף החמירה את הבעיה שלי... אבל אני מניחה שיש אנשים שהוא עוזר להם מאוד.

[b][po]דלעת דקורטיבית[/po][/b] (2010-11-14T14:41:44):
מחפשת המלצה עבור חברה אשר מתחילה דרך של ריפוי מסרטן השד,
ומחפשת מעבר לטיפול הקונבנציונלי (ניתוח וכל השאר)
גם מישהי - "הילרית" לפי הגדרתה - שתלווה אותה, בתהליך פנימי של הבנת המקור למחלה ויצירת שינוי אם נדרש

זאת אומרת לא מישהי שעובדת רק עם אנרגיות, אלא - תהליך של כניסה פנימה
(ואני מוסיפה למרות שהיא לא אמרה- ותמיכה)

הצעות אשמח מאוד לשמוע בדף בית
תודה תודה

[b][po]עירית לוי[/po][/b] (2010-11-16T08:27:17):
[po]דלעת דקורטיבית[/po],

נראה לי ש [b]עירית קורן[/b] מתאימה בול למה שאת מחפשת.
אני אישית עשיתי איתה תהליך עומק שחבל על הזמן, תוך כדי ההחלמה שלי. אני יכולה להגיד בשקט שהיה לה תפקיד משמעותי בהחלמה.
העבודה איתה מאפשרת גם טיפול אנרגטי וגם כניסה משמעותית פנימה.
חוץ מזה שהיא אדם מקסים במיוחד (בלי קשר לזה שהיא גם חברה שלי ואני קצת משוחדת :-)).

החברה שלך מוזמנת לדבר איתי אם היא רוצה לשמוע המלצה מורחבת (הטלפון שלי בדף הבית).

עירית קורן באבן יהודה. טלפון: 054-3017176

[b][po]נועה ברוך[/po][/b] (2010-11-16T09:23:43):
_נראה לי ש [b]עירית קורן[/b] מתאימה בול למה שאת מחפשת.
אני אישית עשיתי איתה תהליך עומק שחבל על הזמן, תוך כדי ההחלמה שלי. אני יכולה להגיד בשקט שהיה לה תפקיד משמעותי בהחלמה.
העבודה איתה מאפשרת גם טיפול אנרגטי וגם כניסה משמעותית פנימה.
חוץ מזה שהיא אדם מקסים במיוחד (בלי קשר לזה שהיא גם חברה שלי ואני קצת משוחדת)_

מצטרפת לכל מילה, רק שאני אישית לא החלמתי מסרטן.
וממליצה בחום לדבר עם [po]עירית לוי[/po]

[b][po]שבע יהלום[/po][/b] (2010-11-16T19:21:36):
ממליצה, בהקשר לשאלתה של דלעת ובכלל, על אפרת אשר,
המטפלת שלי בשנה האחרונה, אחד הדברים הנפלאים שקרו בחיי, ואשה יקרה לי מאוד.
הגעתי אליה בעקבות רצף טראומות והתפרקות כמעט מן היסוד, ובדיעבד (וגם תוך כדי) יודעת שלא יכולתי לאחל לעצמי משהו טוב ממנה (ומהחיבור בינינו).
היא מטפלת בשיטת סומטיק אקספיריאנס (שיטה מרתקת, מדעית ונפשית, כדאי מאוד לקרוא עליה בהרחבה),
הפגישות מתנהלות בצורת שיחה תוך קשב מוחלט לגוף,
ואפרת, מעבר להיותה מקצועית ומנוסה, כאדם היא מדויקת, חדת אבחנה והבחנה, בהירה ורגישה מאין כמותה.
ארגז הכלים הפנימי שיש לי בזכות הטיפולים האלו לא יסולא בפז, מלווה אותי כל הזמן,
ומעבר להתמודדות עם המשברים הקונקרטיים, ומעבר לתהליכים העמוקים וההיסטוריים בהם טיילתי ומטיילת,
פשוט הפך את חיי גם באופן כללי להרבה הרבה יותר טובים.
אפשר לפנות אלי בדף לפרטים נוספים.
רפואה שלמה.

[b][po]ורד דרור[/po][/b] (2010-12-25T22:03:28):
אורי, לגבי קינסיולוגית באזור הוד השרון - ממליצה מאוד על ענת שיינמן, היא מקבלת ברמת השרון ובקדימה. עשתה עבודה עם ביתי התינוקת בעדינות ורגישות שהפעימה אותי.
אין לי המספר שלה אבל נראה לי שאתה יכול למצוא אותו ברשת: ענת שיינמן - חכמת הגוף. היא גם אוסתיאופטית.

[/spoiler]
[spoiler=המלצות לשנת 2011]

[b][po]רותם סנדק[/po][/b] (2011-01-02T22:59:10):
_ועל הדרך מזכירה ומספרת
על אפשרות גאונית לטיפול הומאופתי :
במסגרת שנת התמחות בקליניקת סטאז'
טיפול הומאופתי במחיר מציאה (190ש"ח)
כולם כאן מרוויחים
אני לומדת ואתם מקבלים טיפול הומאופתי אצל טובי ומנוסי המטפלים בארץ
עוד פרטים ושאלות בדפבית
או בטלפון 6635379;052

מור_

אני ממליצה בחום רב!!
בני, בן שלוש וחצי, בטיפול אצל מור כחודש וחצי ובשבוע האחרון, בזכות הטיפול ובזכות הזמינות, המקצועיות והסימפטיה הרבה של מור, התגברנו על התקף שיעול קשה ביותר.
על אף הסקפטיות הרבה הן שלי והן של בן זוגי נדהמנו לגלות בבוקר המחרת שהשיעול הנוראי פסק ובהדרגה, גם השיעול ה"מוכר" נפרד מאיתנו לשלום, לפחות לעת עתה.

[b][po]גם אני עברתי[/po][/b] (2011-01-05T20:01:33):
רותם,

תומכת בטיפולי פוריות - לא בתל אביב ובכל זאת ממליצה (אני הגעתי מרחוק לטובת הענין והיה שווה) בינה טל מגבעת עדה (אזור פר"ח). משלבת מס' שיטות, בעלת ידע עצום,חכמה ורגישה. אין לי הסלולרי כרגע אבל אם לא תמצאו ב144 צייני כאן ואחפש אותו מחר. בהצלחה לחברתך..

[b][po]ענת קדם[/po][/b] (2011-01-05T21:32:39):
ממליצה על גלי באר. אפס חמש אפס 5919176
מטפלת סינית מתמחה בפריון מהוד השרון. מקסימה, מקצועית, גל מלווה לידות ועוד דברים שהיא יכולה לתת שם בתהליך.

[b][po]שביל החלב[/po][/b] (2011-01-05T21:42:57):
לגבי החברה שבטיפולי פוריות- הומאופתיה קלאסית עושה נפלאות! גם לתופעות הלוואי והמצב הנפשי וגם לפוריות עצמה.
אני רואה כאן שאת כבר מכירה את מור המופלאה אז דברי איתה...

[b]רחל[/b] (2011-01-06T20:59:09):
איל פוליטי מקבל בפתח תקוה. שווה לנסות, הוא מומחה בתחום. רופא סיני ומטפל בצמחי מרפא.

[b][po]פלוני אלמונית[/po][/b] (2011-01-10T06:43:21):
לרוניתה, שיטת גרינברג יכולה להתאים. היא בדיוק עונה על הגדרתך. האמת היא שהמדריך הכי מדהים בשיטה, שהיה מורה של רבים, והיום התנתק ממנה אבל עדין עובד עם אנשים למיטב ידיעתי, גר בעמיקם. שמו ספי שריד. סופר מומלץ, אבל אינני יודעת היכן הוא מטפל.. יש גם את מלי אלי באביאל נדמה לי, גם מומלצת ובעלת הרבה ניסיון. היא גם מטפלת בשיטת אביבה נדמה לי.
כן, הנה, מצאתי לך: מלי אלי
מטפלת במושב אביאל ורמת גן
שיטות טיפול: שיטת אבי גרינברג, תטא הילינג, דמיון מודרך
ליצירת קשר: 054-8962886, 077-3288673
ובטח יש עוד בסביבה, תעשי מחקר. בהצלחה

[b][po]לירי יער[/po][/b] (2011-01-10T07:24:44):
לרוניתה פיתה
אני ממליצה מאוד על טיפול אמנה אצל אביב מלכא
היא מטפלת מדהימה ואשה מדהימה
אני הייתי מטופלת אצלה ובטח אחזור אחרי הלידה
היא מטפלת בכרכור
0524657366

[b][po]ר ו ת ה[/po][/b] (2011-01-11T02:46:32):
חגית שיפרוני, מטפלת בתנועה שגרה בזיכרון יעקב
מצוינת, ותיקה. ממליצה בחום

[b][po]ההולכת בדרכים[/po][/b] (2011-01-19T01:07:36):
[u]לרוניתה, שיטת גרינברג יכולה להתאים. היא בדיוק עונה על הגדרתך. האמת היא שהמדריך הכי מדהים בשיטה, שהיה מורה של רבים, והיום התנתק ממנה אבל עדין עובד עם אנשים למיטב ידיעתי, גר בעמיקם. שמו ספי שריד. סופר מומלץ, אבל אינני יודעת היכן הוא מטפל.. יש גם את מלי אלי באביאל נדמה לי, גם מומלצת ובעלת הרבה ניסיון. היא גם מטפלת בשיטת אביבה נדמה לי.[/u]

הי רוניתה, לא ראיתי את הודעתך ולכן אין לי מושג לאיזו מטרה את מחפשת טיפול, אבל בהמשך למה שנכתב כאן על ספי שריד ומלי אלי (ששניהם באמת נפלאים ומומלצים!) יש עוד מטפלת מדהימה שהיתה גם מורה בכירה בשיטת גרינברג, ושמה הדס ארליך מלכי.
היא עובדת בפרדס חנה ובתל עדשים. אני ממליצה עליה בחום רב לכל עניין, פיזי או רגשי. הטלפון שלה הוא 050-7750225

[b][po]עדי דוש[/po][/b] (2011-01-25T08:53:31):
שלום,
לאחר שלא קיבלנו פתרונות מהרפואה הקונבנציונלית (חוץ מלחכות שזה יעבור, אה כן וגם לקחת סטרואידים )
אני מחפשת המלצה [b]למטפל ברפואה סינית שמכיר ויודע לטפל בפציאליס[/b] (דלקת של עצב הפנים שגורמת לשיתוק בחצי פנים)
אם מישהו מכיר תחום אחר ברפואה האלטרנטיבית שיכול לעזור במצב הזה אשמח גם לשמוע
מודה מראש :-)

[b][po]עירית לוי[/po][/b] (2011-01-26T22:43:59):
אני רוצה להמליץ בחום ובאהבה על [b][po]נועה ברוך[/po].[/b]
נועה היא חברה טובה שלי.
והיא [b]מטפלת אנרגטית, שמשלבת בעבודתה כלים אנרגטיים עם יצירת תובנות ברמה המודעת.[/b]
כלומר, בטיפול - גם מדַבּרים ומבינים לעומק את הדפוסים, וגם עובדים עליהם ברמה האנרגטית והלא מודעת.
השילוב של שני אלה עושה את העבודה בצורה נהדרת.

אתמול ביקשתי ממנה עזרה לגבי כאב בכף היד שאני סוחבת כבר שבוע.
נועה קיימה איתי שיחה שבחנה את כל הרבדים האפשריים של העניין, החל מהרובד הפיזי וכלה ברובד החווייתי-רגשי.
לאחר מכן היא טיפלה בי, ולאחר הטיפול שיתפה אותי בדברים שהיא ראתה ושעלו שם. כל מה שאמרה לי היה מדוייק, מאיר ומעיר.
השילוב של הטיפול והתובנה המשמעותית שהגעתי אליה באמצעות השיחה איתה - היה חזק מאוד. תוך כמה שעות חזרתי לעצמי.

כולי תודה לנועה, ומאז שעות הבוקר (בהן חזרתי לעצמי) מדגדג לי להמליץ עליה לכולם :-). אז הנה באתי...
השילוב הזה של היכולת לראות ולגעת ברובד האנרגטי, ולתרגם אותו לשיחה שנוגעת באמצעות הרציונל - היה לי ממש מעולה. ולנועה יש יכולת נפלאה ליצור את השילוב הזה.

[b][po]יושי י[/po][/b] (2011-02-01T10:38:58):
מבקשת המלצה למרפא בדיקור או שיאצו או רפלקסולוגיה לטיפול לרוכב אופניים שנפגע בתאונה, מישהו שיסייע לו להתגבר על כאבי ראש ויאושש את גופו הפגוע

[b][po]נועה ברוך[/po][/b] (2011-02-02T08:09:37):
[u]לטיפול לרוכב אופניים שנפגע בתאונה, מישהו שיסייע לו להתגבר על כאבי ראש ויאושש את גופו הפגוע.[/u]

המלצה מתחילת הדף:
_ברוב טובו נתן לי בפארק הירדן טיפול מעולה ומושקע, ללא תמורה, בשל כאב גב ממנו סבלתי כחודשיים, ולאחר שניסיתי כל מיני דברים שלא הועילו. אני מרגישה צורך לגמול לו ולכן אני כותבת כאן.

הוא מטפל מוסמך בהמון שיטות במגע, אני קיבלתי טיפול משולב עם עיסוי רקמות עמוק, שלאחריו הרגשתי משוחררת, רגועה ומלאת אנרגיה.
שמו [b]ישי בית הלחמי[/b] 054-4434021
מעולם לא עשו לי טיפול כ"כ עמוק. הגיע לשרירים הכי פנימיים שלא ידעתי על קיומם. הסביר לי תוך כדי מה עושה, קשוב מאד, מגע עדין וחזק בו"ז. לא נותן תחושה של אינטימיות מביכה, אלא ענייני ביותר. יש לו קליניקה בשיכון דן בת"א._

מכירה אותו אישית ומאוד ממליצה @}

[b][po]יעל צ[/po][/b] (2011-02-07T12:00:28):
רוצה להמליץ על חברה יקרה ומטפלת נפלאה - [b]הדס[/b] .

[b]טיפולים לגוף ולנפש - לנשים[/b] מטפלת באזור השפלה ועמק האלה
עיסוי טיפולי בטכניקות שונות בשילוב: רפלקסולוגיה, אבנים חמות , כוסות רוח, תטא הילינג. טיפול בנשים הרות ואחרי לידה, ועיסוי תינוקות. 0523-666556
(ניתן גם לקנות שוברי מתנה לטיפול).

הייתי אצלה בטיפול היום, וכשיצאתי הרגשתי כמו חדשה, גוף משוחרר, רגיעה, ותענוג אמיתי גם לנפש...

[b][po]גילי צומברג ביתן[/po][/b] (2011-02-08T14:31:01):
לרוניתה גם אני מצטרפת להמלצות רותחות על הדס ארליך מלכי מטפלת ובת אדם משכמה ומעלה.
אחת המורות המיתולוגיות בגרינברג, אבל מטפלת גם בעוד שיטות.
פשוט נפלאה 050-7750225

[b][po]לילה לי[/po][/b] (2011-02-17T09:02:07):
אני ממליצה בחום על רופא סיני שם אסף פאייט מאבן יהודה, מתמחה בתזונת ילדים ורפואה סינית לילדים, ובזכותו חמקנו פעמיים מאנטיביוטיקה לתינוק בן 5 חודשים, שהרופאה הקונבנציונלית דחפה בעקבות דלקת אוזניים. אסף עושה דיקור קצר ונותן פתרונות טבעיים שפשוט עובדים, בעל גישה נעימה וקשובה. לעוד פרטים אפשר לפנות אליי.

[b][po]ציפ ור[/po][/b] (2011-02-17T12:15:32):
ממליצה בחום על מטפלת בשיטת "עוצמת הרכות" בשם אילנה יונה, מטפלת בקריות ובעין הוד.
אשה חכמה עם ידע עצום ברפואה אלטרנטיבית. אותי היא שחררה מגב תפוס כמה פעמים
ומאד עזרה לי להתחזק במהלך מחלת הנשיקה (שעדיין מקננת אצלי אבל מאז הטיפול חל אצלי שיפור משמעותי)

[b][po]חלוקית נחל[/po][/b] (2011-02-21T00:24:07):
גילה,
נסי לבדוק עם איל פוליטי. ניתן לשלוח לו "מייל"[email protected]
הוא מתמחה גם בבעיות אוזניים אצל ילדים. בהצלחה@}

[b][po]פלוני אלמונית[/po][/b] (2011-03-13T13:25:50):
שלום לכולם/ן!
מבקשת המלצה על מטפל/ת בכל שיטה שהיא (יש לי משיכה משום מה לצמחי מרפא ונטורופתיה, אבל כל דבר יתקבל בברכה) בשילוב של מספר בעיות שכולן קלות יחסית אבל מתגברות עם השנים: פסוריאזיס, אלרגיות שבאות והולכות, הרפס, מעי רגיז, ליחה ונשימה כבדה.
חשוב לי שהמטפל/ת יהיה ותיק/ה ובעל/ת נסיון, רגיש/ה וקשוב/ה כמובן. וגם, רצוי באיזור המרכז.
תודה רבה מראש ושבוע נפלא,
ש.

[b][po]טדליק נהנאנע[/po][/b] (2011-03-31T23:51:19):
ממליצה בחום ובלב מלא ושלם על [po]אמא ללי[/po] הנפלאה,
התחלתי איתה תהליך לפני הלידה ובעבודה משותפת אנחנו מגיעות למקומות ולחיבורים שבשנים של טיפולים שונים לא הגעתי אליהם.

[b][po]עפרה שחר[/po][/b] (2011-04-09T04:59:08):
[b]שלומי אליאש[/b] מעולה. לי הוא עשה עיסוי תילאנדי, אבל הוא יודע הכל וגם מלמד ואחראי על המטפלים של יערות הכרמל. הוא עובד ב- VIP בשדה תעופה ועושה ניסים בזמן הזה. אני הייתי אצלו בפרדס חנה והייתה לי חוויה מיוחדת וטובה מאד.
[b]שלומי- 0523729006[/b]

[b][po]ענבל נתן בר[/po][/b] (2011-05-03T09:10:41):
[u]מבקשת המלצות על נטורופת/ית באיזור חיפה וחוף הכרמל.[/u]
יש בחיפה את לאה לשם, שהיא נטורופתית מצויינת.
נטורופתיה מטפלת בצמחי מרפא, תוספי תזונה, תזונה נכונה, ומשלבת עם טיפולי גופנפש (צריך לבדוק עם המטפל כי כל אחד הולך לפי נטיית לבו, ויש נטורופתים שהם יותר או פחות לכיוון הרגשי- נפשי), פרחי באך, וכו'. למעשה, הדרכה לאורח חיים בריא.

הומיאופתיה מבוססת על טיפול אנרגטי, בו מתאימים לך רמדי שאמורה לטפל בך באופן פנימי, ולפתור את הבעיה מהשורש. אין שם טיפול תזונתי, או צמחים.
דווקא בנושא של תת פעילות חשובה מאוד ההדרכה התזונתית- אם את בוחרת בטיפול הומיאופתי אל תזניחי את התזונה שלך, כי הבעיה יכולה לחזור.
בריאות!

עורכת: [po]נועה ברוך[/po] 27.8.11
[/spoiler]
אפרת_מ*
הצטרפות: 04 אוקטובר 2003, 22:08
דף אישי: הדף האישי של אפרת_מ*

שליחה על ידי אפרת_מ* »

רוצה להמליץ על מדקרת מעולה בפתח-תקווה (נחלת צבי, צפון העיר, נח להגעה מכיוון ירקונים. רונה ברק.
מקבלת גם כמרפאה קהילתית (בשני ערב, ובשישי בוקר - כרגע אפילו התפנו מקומות).
052-8978526
שיר_ה*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2006, 13:50
דף אישי: הדף האישי של שיר_ה*

שליחה על ידי שיר_ה* »

עינב מנדל רפואה סינית מקבלת בגבעת חן (רעננה). אישה מקסימה מטפלת בחסד. מתמחה בנשים, פוריות, הריון, לידה. דולה. 09-7442188.
מיה_גל*
הצטרפות: 07 דצמבר 2002, 09:46
דף אישי: הדף האישי של מיה_גל*

שליחה על ידי מיה_גל* »

_אני בשלבי הריון ראשוניים וסובלת קשות ממערכת העיכול, אני מחפשת מטפל/ת שיכול לעזור
ולא חושש מטיפול באשה בהריון, רצוי מאיזור כפ"ס או חדרה וסביב._
שלום פילונית,
אני מטפלת ברפואה סינית, הקליניקה שלי נמצאת בכרכור.
יש לי נסיון רב בטיפול בנשים הרות ובכלל,
זה האתר שלי
אשמח לעזור לך,
מיה
050-7312284
לירי_יער*
הצטרפות: 13 פברואר 2010, 21:29
דף אישי: הדף האישי של לירי_יער*

שליחה על ידי לירי_יער* »

אסתר שחם ארד-052-2497131
מקבלת בפרדס חנה
בעלת יכולת איבחון יוצאת דופן
הילה_גביש*
הצטרפות: 10 מרץ 2007, 21:04
דף אישי: הדף האישי של הילה_גביש*

שליחה על ידי הילה_גביש* »

גמאני ממליצה על אסתר
רוי_טל*
הצטרפות: 28 ינואר 2008, 14:13
דף אישי: הדף האישי של רוי_טל*

שליחה על ידי רוי_טל* »

שלום! אני רוצה להמליץ על ההומאופתית שלי, הדסיה שחם. אני אצלה כבר יותר משנתיים עם הצלחות מרגשות ותהליך עמוק. לכן אני מרגישה צורך לספר עליה כך שכמה שיותר אנשים יזכו גם הם בחוויית ריפוי והתפתחות כזו. נכון שהתאמה למטפל היא לפעמים מאד אישית, יחד עם זה ברורו לי שהיא יכולה לעזור להרבה מאתנו לגעת בעומקי הריפוי. היא מאד עמוקה, חדת אבחנה, מנוסה ומחוברת למהות ההומאופתיה מהעומק. המוטו שלה [בתיבת האימייל שלה בחתימתה ובפרסום שלה] הוא: HEALTH IS NEVER LOST... (-: הטלפון שלה: 052-2395005. הטל' שלי, אם תרצו: 052-8322962. כל הטוב! רוי-טל
אפרת_מ*

שליחה על ידי אפרת_מ* »

רוצה להמליץ על יעל רווה, מטפלת מהממת (או הטיפול מהמם, או שניהם) בקרניו-סאקרל. באתי עם ציפיות גבוהות (מאבירם בר, שגר רחוק עבורי...), והיא עלתה על כולנה.
http://www.yaelraveh.com/ 052-2336761
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

האם דף זה כולל גם המלצות טיפולים ולא רק המלצות מטפלים?
כאשר לא מבוקשת בהכרח המלצה על מטפל ספציפי אלא על סוג טיפול שמתאים לבעיה מסויימת?

אם כן - אז אולי כדאי לשנות את השם ל-המלצות טיפולים אלטרנטיביים (שזה שם כולל - גם לטיפולים וגם למטפלים),
או לחילופין לפתוח דף נפרד להמלצות טיפולים בשונה מהמלצות מטפלים (אבל נראה לי שזה ייצור כפילויות, כי אז בהמשך להמלצת טיפול - יבקשו גם המלצה על מטפל באותו תחום).

מה דעתכן?
מרינה_מאוהבת_בים*
הצטרפות: 19 מרץ 2010, 16:31
דף אישי: הדף האישי של מרינה_מאוהבת_בים*

שליחה על ידי מרינה_מאוהבת_בים* »

אשמח לקבל המלצות על מטפל/ת ברפואה סינית או/גם רפלקסולוגיה בתחום גניקולוגיה כנראה: להחזיר לי את הוסת וביוץ.
וגם לשמוע על הטיפול שעברתן...
אני מאיזור מכרז.
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

מטפל/ת ברפואה סינית או/גם רפלקסולוגי
הי מרינה,
האם את מעונינת בהמלצות רק מתחומים אלו?
מרינה_מאוהבת_בים*
הצטרפות: 19 מרץ 2010, 16:31
דף אישי: הדף האישי של מרינה_מאוהבת_בים*

שליחה על ידי מרינה_מאוהבת_בים* »

גילוי נאות : לעולם לא עשיתי שום טיפול אלטרנטיבי...למעט טיפול בודד בדיקור.
אני די ספקנית בתחום ומי מה שקראתי בנושא די חשוב לאמין שזה עובד כדי שזה יעבוד...אז אני רוצה להתחיל מטיפול מיינסתרים.

את מוזמנת לכתוב את המלצתך.הדף מיועד להמלצות על מטפלים בכל התחום של רפואה אלטרנטיבית.
פלוני_אלמונית*

הי מרינה,
מותר ואף חשוב בעיני להיות ספקנית, לבדוק בעצמך ולהחליט מה מתאים לך בעיניים פקוחות ומפוכחות.
למרות זאת, לא בכל התחומים יש צורך באמונה.
אני לדוגמה באה מעולם ההומאופתיה הקלאסית- שם ממש אין צורך באמונה מראש על מנת להיעזר בטיפול.
בהומאופתיה מטופלים גם תינוקות בני יומם, חיות ומחוסרי הכרה- אלו אינם בעלי אמונה בטיפול ולמרות זאת נעזרים בו יפה...
בעיניני גניקולוגיה יש הצלחות מרובות להומאופתיה!!
כאן באתר מסתובבת בחורה בשם מור, דף הבית שלה הוא אני צ'ה. היא הומאופתית ובחורה מקסימה וגרה במרכז.
אם תצטרכי עוד המלצות או שאלות אחרות בנושא, אשמח לענות.
בהצלחה!
(-:
גלית*
הצטרפות: 01 אוגוסט 2001, 00:23

שליחה על ידי גלית* »

אני אחרי 2 הפלות (יש לי ילד בריא ומקסים אחרי הריון ולידה תקינים וטבעיים)- כנראה על רקע פעילות יתר של בלוטת התריס. הומלץ לי (או בעצם...ממש נאסר עליי..) לא להיכנס להריון לפני שאני מאזנת את הגוף. אני מחפשת מטפלת בדיקור/רפואה סינית או רפלקסולוגיה - שמכירה, מבינה, יודעת ויש לה נסיון בבעיה הספציפית הזו. אני גרה בהרצליה ואין לי בעיה ליסוע גם לסביבה הקרובה- רעננה, רמת השרון. אשמח להמלצות. תודה.
נועה_ברוך*
הצטרפות: 18 יוני 2004, 15:22
דף אישי: הדף האישי של נועה_ברוך*

שליחה על ידי נועה_ברוך* »

הי גלית,
ממליצה לך לדבר עם מיה גל, היא אמנם יותר צפונית אבל לפעמים שווה להגיע למטפל מנוסה ומומלץ. אם היא רחוקה לך וודאי תוכל להמליץ לך על מטפלים
בהצלחה @}
גלית*
הצטרפות: 01 אוגוסט 2001, 00:23

שליחה על ידי גלית* »

תודה רבה. מיד ניגשת למשימה.
אילת_מ*
הצטרפות: 27 מאי 2005, 12:17
דף אישי: הדף האישי של אילת_מ*

שליחה על ידי אילת_מ* »

מכירות מטפלים או מיטפלות בדיקור, שיאצו או אוסטיופתיה, קרניו וכו באיזור נס ציונה רחובות וכו?
נועה_ברוך*

רק המלצות של חברי הקהילה מבוקשות בדף זה! כל השאר - ראו : מדיניות פרסום באתר באופן טבעי
לכן נמחקה הודעתה של הדר
רויטל*
הצטרפות: 24 פברואר 2003, 13:10

שליחה על ידי רויטל* »

מטפלת בפוסט טראומה-
מומלצת ביותר: ציפי נגב 0546536300
פלוני_אלמונית*

למחפשת שחזור גלגולים ועוד...בירושלים.
יש את רוני סהר, ממש טובה.
0507378976
פלוני_אלמונית*

_מטפלת בפוסט טראומה-
מומלצת ביותר: ציפי נגב 0546536300_
המורה ליוגה? היא מטפלת פרטנית ב - EMDR?

ותודה על ההמלצות
שולה*
הצטרפות: 03 מאי 2004, 10:32

שליחה על ידי שולה* »

במכון שילוב בירושלים יש מטפלים שמשתמשים emdr
עירית_לוי
הצטרפות: 13 יוני 2004, 20:33
דף אישי: הדף האישי של עירית_לוי

שליחה על ידי עירית_לוי »

ממליצה בחום על טיפולי ההילינג של סגו לה.
עד כה קיבלתי ממנה שני טיפולים, שהיו מאוד מאוד מדוייקים, גם באבחון ובמסרים שעלו בהם, וגם בטיפול ובריפוי עצמו.
מעבר לכך, סגו לה עצמה היא אדם מקסים ונהדר.
ממליצה מכל הלב!

note]כאן id[/po]=10150290148799142 אפשר לקרוא משהו שהיא כתבה על הטיפולים הללו.
אפשר ליצור איתה קשר במייל שבדף הבית.
כאב_גב_בחודש_רביעי*
הצטרפות: 05 אוקטובר 2011, 15:29

שליחה על ידי כאב_גב_בחודש_רביעי* »

מחפשת אוסתיאופת/ית באיזור פרדס חנה- זכרון יעקב שיודע/ת לעבוד גם עם נשים בהריון
אום_שלום*
הצטרפות: 15 ינואר 2006, 19:11
דף אישי: הדף האישי של אום_שלום*

שליחה על ידי אום_שלום* »

אילה ארד המדהימה בעין הוד.
טלי*
הצטרפות: 13 מאי 2002, 13:40

שליחה על ידי טלי* »

+הודעה ממשתתפת חדשה התקבלה בברכה:+

מחפשת המלצה לטיפול בדלקות אוזניים חוזרות לתינוק בן 9 חודשים באיזור הדרום
בועז*
הצטרפות: 31 דצמבר 2003, 14:44

שליחה על ידי בועז* »

הי

בן 45 -בריא מאוד
יש לי בעיה רפואית- לפני קרוב ל 3 שנים רופא עור נתן לי תרופה בשם "איטרנול" תוצרת "רפא" ישראל נגד פטריה -וכשבועיים לאחר שלקחתי את התרופה הזו התדלדל והתרפה כל איזור אבר המין והאשכים שלי נהיה שם כמו ניוון -התיפקוד המיני הטוב מאוד שהיה לי ירד המון
הקישוי ירד 70% (42 שנים זה היה מעולה) הליבידו ירד 70% (42 שנים הייתי חייב לעשות פעילות מינית כל יום פעם אחת ) ועכשיו הוחמר המצב עקב חוסר טיפול / חוסר טיפול יעיל על ידי רופאים ומטפלים שפניתי אליהם ויש לי שם גם בקע מפשעתי-כשהסיבה ברורה לי-כל הדופן הזאת נחלשה-אז הצפק מצא דופן חלשה -ויצא ועשה לי שם הרניה מפשעתית שמחמירה מיום ליום
לאחרונה ביקרתי אצל אנדרולוג מומחה והוא איבחן : 1. וריקוצלה דרגה 2
  1. susp hypogonadism
האם מכירים/מכירות מישהו שירפא אותי ממש ולא עוד דביל שיקח כסף וישאיר אותי עם הבעיה ובלי הכסף שקיבל מימני ?
נא לענות לי פה באתר
דגנית*
הצטרפות: 19 ספטמבר 2002, 16:30

שליחה על ידי דגנית* »

מבקשת המלצה לטיפול באירידיאולוגיה מישהו מקצועי. תודה
אפרת_מ*

שליחה על ידי אפרת_מ* »

מחפשת אוסתיאופת/ית באיזור פרדס חנה- זכרון יעקב שיודע/ת לעבוד גם עם נשים בהריון
אבירם בר. בפ"ח.
פלוני_אלמונית*

אודה על קבלת המלצה למטפל/ת לילד בן 5 עם רקע של בעיות נשימה וריפלוקס עוד מהלידה באזורהצפון (רצוי חיפה והקריות).
מיה_גל*

שליחה על ידי מיה_גל* »

פלונית,
אם גבעת עדה היא בטווח הנסיעה שלך, אשמח לטפל בבנך,
תוכלי לקרוא עלי ב{{}}אתר שלי
שיר*
הצטרפות: 23 פברואר 2003, 13:59

שליחה על ידי שיר* »

שלום רב בני בן שנתיים וחצי ,סובל מינקותו מדלקות אוזניים חוזרות,הוא קיבל פעמיים "טיפול מונע" של אנטיביוטיקה למשך חודשיים .
כרגע שוב בטיפול אנטיביוטי.
אשמח להמלצות על נטורופת באזור ת"א והסביבה.
תודה
מאיה*
הצטרפות: 31 מאי 2003, 22:11

שליחה על ידי מאיה* »

שלום. אני מאובחנת כפוליציסטית ומנסה להיכנס להריון כשנה.
אציין שיש לי ילדה אחת בבית מהריון טבעי ולידה רגילה.
לאחרונה התחלתי טיפולים הורמונאלים, אבל החודש האחרון החלטתי לעשות הפסקה ולהרגע קצת מהתהליך.
הבנתי שדיקור יכול לעזור למקרים כמו שלי
האם יש המלצה למדקר/ת מאזור נס ציונה- ראשון לציון- רחובות, שמתמחה בענייני פוריות?
תודה :)
שי_האופה*
הצטרפות: 15 אוקטובר 2011, 08:44
דף אישי: הדף האישי של שי_האופה*

שליחה על ידי שי_האופה* »

יש באיזור מודיעין
[email protected]
פלונית_אלמונית*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*

שליחה על ידי פלונית_אלמונית* »

עפרה שחר: ממליצה על טיפול עדין ומדויק ברפלקסולוגיה שקיבלתי מגיגי אליאש. גם בשביל הנעימות ותשומת הלב, ובעיקר כי זה פועל ומצבי השתפר פיזית ובעקבותיו גם נפשית (איכשהו זה תמיד בא ביחד).
כל כך התלהבתי שנתתי לביתי מתנה עיסוי על הבוקר של היומולדת, כדי לפתוח לה ת'צקרה של הנסיכות. לדעתי זאת דוגמא מובהקת לחינוך טוב מגיל צעיר.
טיפול אחד כזה בחודש, ביום שלפני- יכול לחסוך מלחמות עולם שלא לדבר על שלום בית...
רב נחת.
אמא_ללי*
הצטרפות: 19 נובמבר 2007, 06:48
דף אישי: הדף האישי של אמא_ללי*

שליחה על ידי אמא_ללי* »

מאיה - קארין איצקוביץ' היא מדקרת המתמחה בענייני פוריות, מקבלת בקליניקה בבית חנן. ממליצה עליה בחום. 050-4852285
מאירת_עיניים*
הצטרפות: 04 דצמבר 2011, 09:57

שליחה על ידי מאירת_עיניים* »

דחוף!
יש למישהו המלצה למרפא באמצעות חיות ( עדיף אשה אבל אפשר גם גבר)
וגם לתראפיה בסוסים, באיזור כרמיאל והסביבה?
בריג'י_נומושי*
הצטרפות: 28 אוגוסט 2008, 21:26
דף אישי: הדף האישי של בריג'י_נומושי*

שליחה על ידי בריג'י_נומושי* »

ממליצה על שיאצו עיסוי -יוגה לנשים ע''י אלכסנדרה בירושלים (בניות ,מול הסופר) 0545442636
מלאכית ומעולה אני ממש ממש ממליצה
אהבת_עולם*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2008, 01:17
דף אישי: הדף האישי של אהבת_עולם*

שליחה על ידי אהבת_עולם* »

כתבתי גם בככר השוק:

מחפשת טיפול הוליסטי מעולה עבור חברה שמתמודדת עם סרטן.

אצל חברתי התגלה גידול ממאיר בראש בשנה האחרונה ומאז עברה ניתוח וכמה סבבים של טיפול כימותרפי.
אני מחפשת עבורה טיפול הוליסטי ש:
א. יעזור בחיזוק הגוף ובריפוי מהסרטן
ב. יעזור לגוף להתמודד עם תופעות הלוואי של הטיפולים הכימותרפיים.

אז אם אתן מכירות מטפלים קאליברים, שאתן יכולות ממש להמליץ בחום, ובפרט אם ידוע לכן על הצלחות של המטפל/ת בתחום הזה ספציפית - אודה לכן מאוד.
(אשמח אם תוכלו לפרט בהמלצה כל מה שידוע לכן, ואם התנסיתן בטיפול באופן אישי)

הטיפול הנדרש הוא באיזור המרכז.

המון תודה, מירב
מיה_גל*

שליחה על ידי מיה_גל* »

מחפשת טיפול הוליסטי מעולה עבור חברה שמתמודדת עם סרטן
מציעה לחפש את ד"ר לי, היא רופאה סינית (אמיתית, מסין) שמתמחה בסרטן.
חזיתי במו עיני בתהליכי ריפוי שעברו אצלה כמה אנשים, כולל נערה עם גידול ממאיר בראש שאחרי כמה ניתוחים כבר אי אפשר היה לנתח אותה יותר והרופאים הרימו ידיים.
זה היה לפני 17 שנים ואותה נערה חיה וקיימת וחיונית יותר מרובינו...
בהצלחה
הדס_צומחת*
הצטרפות: 19 ינואר 2011, 11:19
דף אישי: הדף האישי של הדס_צומחת*

שליחה על ידי הדס_צומחת* »

ממליצה על ניצה מניצת הלב.
מטפלת בחסד עליון בשיטת תטא הילינג ועוד.
מתעסקת הרבה עם חולי סרטן.
זארו_סובה*
הצטרפות: 09 דצמבר 2008, 18:28
דף אישי: הדף האישי של זארו_סובה*

שליחה על ידי זארו_סובה* »

רוצה להמליץ שוב על שני מטפלים מעולים בדיקור:
גלעד אלעזר בכפר סבא - עוסק גם בתזונה בריאה וצמחי מרפא, מתמחה במגוון בעיות בריאות: אפס תשע שבע שש שבע אחד שש חמש אחד

טניה אגורסקי בגבעת זאב (קצת מוזרה, אבל מקסימה!): אפס חמש ארבע חמש חמש שמונה שתיים שתיים שמונה שתיים
איריס*
הצטרפות: 17 מרץ 2003, 20:48

שליחה על ידי איריס* »

מחפשת המלצה למטפל בנזלת כרונית עבור הבת שלי בת שנתיים. ניסינו דיקור, הומיאופתיה, בבדיקות אלרגיה ובצילומי פוליפים יצא תקין. הפסקנו מוצרי חלב 4 חודשים ולא היה שום שינוי. היא ממש מסכנה.אנחנו גרים בירושלים.
נועה_ברוך*

הי איריס, מוזמנת לפנות אלי. פרטי קשר בדפבית
טדליק_נהנאנע*
הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*

שליחה על ידי טדליק_נהנאנע* »

איריס, שיטת אייפק יכולה לעשות פלאים, לא מכירה מטפלים מירושלים אבל שווה לברר.
רוקדת_לאור_ירח*
הצטרפות: 03 דצמבר 2004, 17:39
דף אישי: הדף האישי של רוקדת_לאור_ירח*

שליחה על ידי רוקדת_לאור_ירח* »

אהבת עולם : אני ממליצה על אורני זקס , שמטפלת ברמת גן. היא למדה בטיבט והיא עוסקת ברפואה טיבטית וגם מלמדת אותה שנים רבות וארוכות- זה די דומה לרפואה סינית במהות: דיקור ושיקויים, בעלת ניסיון רב מאד כמטפלת בהרבה תחומים. היא גם גלשה כאן באתר איזה יומיים וחצי, בכל מקרה היא מאד מומלצת.
לירון_לוי_וייס*
הצטרפות: 17 פברואר 2011, 22:51

שליחה על ידי לירון_לוי_וייס* »

טניה אגורסקי בגבעת זאב (קצת מוזרה, אבל מקסימה!): אפס חמש ארבע חמש חמש שמונה שתיים שתיים שמונה שתיים

מצטרפת להמלצה על טניה (מורתי לשעבר), מדקרת מדהימה
פלוני_אלמונית*

שלום
אני מחפשת טיפול לילדים שסובלים מאוד מליחה
ומקבלים "צפצופים בריאות" ואינהלציות כמה פעמים בחורף
ניסיתי הומאופת, לא הרגשתי שיפור גדול, וגם-
מפריע לי שזה שוב כדורים ואני לא מבינה למה זה קורה ואיך אפשר באמת לחזק
אני חושבת שאני מחפשת נטורופתיה.. כי אני לא מחפשת ממש הסברים רוחניים, ויותר מעוניינת בהבנה של למה פיזית זה קורה
ואיך למנוע בדרכים היותר פשוטות וטבעיות (תזונה, תרגילים וכו)
מחפשת מטפל/ת אמינה (ולא יקרה אם אפשר...) באזור ירושלים
תודה רבה!
פלוני_אלמונית*

לפלונית אלמונית שמחפשת משהו טבעי ומבריא לילדים עם צפצופים בראות =
מניסיון שלי = גינג'יר( זנגביל) אפשר לחתוך חתיכות קטנטנות ולשים בכוס, ועל זה מים רותחים לכ-10-15 דקות, ואת הרכז הזה לשפוך לבקבוק המיץ של הילדים.
כדאי להוסיף גם עלי טימין להרתחה ולחליטה- אף הם מנקים את מערכת הנשימה.
אם הילדים עם חום גבוה אז קראתי שגינגיר מחמם ולכן בעייתי כשיש חום. מניסיון שלי זה הציל לי את החורף והפסקתי אינהילציות ואנטיביוטיקה.
אני פשוט לועסת גינגיר חי כשמתחילה לחרחר, וזה מקרצף את מערכת הנשימה, והודף מיד את החרחורים, ועוצר את ההתפתחות שלהם.
עיצה נוספת לילדים- אפשר לקנות להם גינגיר מיובש, ובתוכו ועליו סוכרים, כמו ממתק והטעם - עניין של טעם- לטעמי אכיל ומתוק, עם החריפות הקלה הטבעית.
חורף נעים.
רוניתה_פיתה*
הצטרפות: 31 מרץ 2008, 03:49
דף אישי: הדף האישי של רוניתה_פיתה*

שליחה על ידי רוניתה_פיתה* »

ממליצה באהבה על מיה גל
מטפלת ברפואה סינית עתיקה. מדוייקת מאוד, מחוברת מאוד לאינטואיציה, רגישה ומאפשרת גם בשיחה. אני אצלה בתהליך כבר יותר מחצי שנה (נדמה לי), והקסם מתרחש.
בנוסף - אני ממליצה גם על תהליך ב"דרך הלוטוס" (גם, בעיקר מיה גל) - דרך הטנטרה להיות בנוכחות באהבה ובקבלה (הניסוח הוא לגמרי הפרשנות שלי), להעצים ולהתמיר את אנרגיית החיוּת והמיניות. גם כאן הקסם מתרחש, ברמה האישית וברמה הזוגית. איך לא סיפרו לי על זה קודם?
|L|
חן*
הצטרפות: 16 יולי 2004, 00:41

שליחה על ידי חן* »

שלום לכולם/ן!--

כבר מס' חודשים אני סובלת מאלרגיה כלשהי-- מתבטאת במין גירוד עמוק בפה/בגרון- מין תחושת גירוד שם מלווה הרבה פעמים גם בהרגשת גירוד באוזן בפנים. -משהו מתסכל לחלוטין.. אני ממש רוצה לפתור את זה. רציתי לשמוע מנסיונכם-- לאיזה מטפל כדאי ללכת-- שמעתי שאולי הומאופתיה יכולה לעזור (?) העניין הוא שאני בהריון כך שאני צריכה גם משהו מותאם.
בנוסף-- אם יש המלצה למטפל טוב לאותו עניין באיזור ב"ש והדרום-- אשמח מאוד!! אני לא יודעת למי לפנות הלוואי שאקבל פה עצה... :-)
תודה רבה מראש ויומטוב!
שני_33*
הצטרפות: 12 פברואר 2012, 04:06

שליחה על ידי שני_33* »

עברתי דירה ונאלצתי להחליף את מיקום שעורי היוגה וכך הגעתי לאלהיוגה בנמל ת"א ולמדריכה בשם אורלי. שנים שאני עושה יוגה וכבר ראיתי 5 מדריכות בימי חיי, אבל דבר כזה עוד לא ראיתי, אפילו לא בתחומים שהם לא יוגה. חוסר הרצון המופגן, הזלזול וההתנשאות, חוסר מקצועיות ובקיצור חוויה נוראית. המקום עצמו משגע, אבל הסתפקתי במדריכה זו בשביל להטריח עצמי בנסיעה של שעה ורק לא להכנס לשם שוב. הייתי ממליצה לטפל במדריכה כי המקום באמת יפה.
פלוני_אלמונית*

הומאופת הכי טוב שיש... גיא אילון חדרה
מאיה*
הצטרפות: 31 מאי 2003, 22:11

שליחה על ידי מאיה* »

אני סובלת מדיכאון. אחרי תקופה ארוכה של טיפול פסיכולוגי קונבנציונלי ללא תוצאות מספקות מחליטה לבדוק דרכים אלטרנטיביות.
שמעתי על שיטת גרינברג, האם זה יכול להתאים?
יש עוד שיטות טיפול שיכולות לעזור להתמודדות עם דיכאון? הייתי רוצה (לא בטוחה שיש) משהו שיגרום מייד לשינוי ולשיפור, שיטה שתפעל בצורה מיידית ושארגיש תוצאות מהר.
אשמח גם להמלצות על מטפלים ספציפיים, רצוי בירושלים, אפשר גם בתל אביב.
תודה!
פלוני_אלמונית*

יש עוד שיטות טיפול שיכולות לעזור להתמודדות עם דיכאון?

אשמח גם להמלצות על מטפלים ספציפיים, רצוי בירושלים,
ממליצה לך לנסות שיטה שנקראת נשימה מעגלית. מממליצה על דורון דוארי, אישה אמיתית ומקסימה.
לא חושבת שיש שום שיטה שעובדת מהר כמו כדורים, אבל צריך לזכור שעם כדורים זה כמו טיפול קוסמטי, זמני וחיצוני, טיפול כזה אולי יקח יותר זמן אבל יתן לך כלים משמעותיים להתמודדות!
עדיף שתשאלי אותה על הכל כמובן...
פלפלונית*
הצטרפות: 01 מרץ 2005, 14:36

שליחה על ידי פלפלונית* »

אישי סובל כבר הרבה שנים מסבוריאה. מתבטא בעיקר בקשקשת קשה בקרקפת ובפנים. בהפרשות שומניות ונקבוביות סתומות (מה שנקרא "שחורים") עד כדי ציסטות תת עוריות מפעם לפעם. מיותר לציין שהדבר מלווה באי נוחות מתמשכת.
שום קרם שנמכר בחנויות לא הצליח לעשות את העבודה.

מחפשת המלצה להומאופת או מטפל אחר בעל נסיון עם בעיות עור, בכל מקום בין גוש דן לירושלים.
מטפלת_לשעבר*
הצטרפות: 25 פברואר 2012, 15:45

שליחה על ידי מטפלת_לשעבר* »

פלפלונית,
אם את רוצה, אני אשמח לרקוח לו קרם שלמדתי במסורת מסבי. שמניסיוני הוא מאוד עוזר לסבוריאה.
באופן כללי מציעה לך לא להשתמש בקרמים למיניהם, גם האורגניים שביניהם מכילים חומרים שלא תמיד תורמים לעור. לפחות ממה שלמדתי על בשרי.
(אשמח לעשות זאת בנדיבות, כהמשך לדרכו של סבי שאם היה בחיים לא היה חושב בכלל לקבל על זה תגמול כלשהו).
אם זה מעניין אותך אשמח אם תוכלי להשאיר דרך התקשרות כלשהי (מייל או טלפון או מה שעולה בדעתך) ואצור איתך קשר.
בין אם אהיה המתווכת ובין אם לאו- מאחלת לו בריאות והחלמה מהירה.
פלוני_אלמונית*

מתלבטת על טיפול בשיטת גרינברג או IPEC? תחושת תקיעות בחיי, מלווה בבחילות, בעיות שינה, לא מצליחה לרדת במשקל, תוקפנות ותסכול.
מטופלת כרגע ברפלקסולוגיה שמצליחה לרכך, אבל מרגישה שטיפול פיזי יותר יעזור בהרבה.
גרה בדרום, אזור אשקלון- שדרות.
תודה למסייעים.
[email protected]
פלוני_אלמונית*

שלום, האם מישהי יודעת/ התנסתה בטיפול ב"הורמונים זהים ביולוגית" בהקשר לכניסה להריון מעל גיל 40 ?
דפנה*
הצטרפות: 22 ספטמבר 2001, 18:35

שליחה על ידי דפנה* »

אשמח להמלצה למטפל/ת טוב/ה בדיקור סיני בחיפה. לטיפול בסינוסיטיס. אני בהריון בחודש התשיעי... תודה רבה!
טדליק_נהנאנע*
הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*

שליחה על ידי טדליק_נהנאנע* »

פלונית מתלבטת,
בעיני זה מאד אישי. יש מי ששיטת גרינברג תעשה עמו נפלאות ואייפק פחות יתאים לו, יש מי שאייפק יפתור את כל צרותיו עלי אדמות (כמעט) ושיטת גרינברג בכלל זו תגע בו.
זה כמובן גם תלוי מטפל, חיבור אישי למטפל, וכו'.
וגם תקופה בחיים.
התנסיתי בעבר בשיטת גרינברג לתקופה לא קצרה במיוחד, ונתקעתי. לא זז כלום.
אייפק עזר לילדיי ולי באופן כזה שהיום אני לומדת לטפל בעצמי.
עד שלא תנסי, לא תדעי.
היתרון של אייפק הוא שאם השיטה לא מתאימה לך, מבחן השריר אמור להראות זאת... ;-)
לירון_לוי_וייס*
הצטרפות: 17 פברואר 2011, 22:51

שליחה על ידי לירון_לוי_וייס* »

היי דפנה, אני מקבלת במושב גבע כרמל, אשמח לטפל בך
פלוני_אלמונית*

מזה חצי שנה סובלת מבלט בגב עם כאבים שמנטרלים מחפשת מטפל/ת מאזור המרכז או הצפון באזור משגב כרמיאל
פלוני_אלמונית*

מחפשת טיפול עוקף שכל , עייפתי מדיבורים ,רוצה לשחרר דרך הגוף את מה שמבקש (מתחנן) להשתחרר
אשמח להמלצות על מטפלת באזור המרכז
ליאורה_אורה*
הצטרפות: 07 מאי 2006, 07:05
דף אישי: הדף האישי של ליאורה_אורה*

שליחה על ידי ליאורה_אורה* »

בתור פסיכולוגית שבד"כ עושה טיפול בדיבור, ממליצה מאוד על טיפול בהומיאופתיה קלאסית.
בדיוק מה שיכול לעקוף את השכל ולשחרר תקיעויות.
לי אישית זה עשה כמה פריצות דרך משמעותיות מאוד בחיים.
אם תרצי, יכולה להמליץ לך על הומיאופתית שהיא מטפלת בנשמתה...
גל*
הצטרפות: 29 אוגוסט 2002, 17:11

שליחה על ידי גל* »

מכירים טיפול שמרפא אסטמה? מתגוררת בירושלים וזקוקה לעזרה רצוי באיזור
ליאורה_אורה*
הצטרפות: 07 מאי 2006, 07:05
דף אישי: הדף האישי של ליאורה_אורה*

שליחה על ידי ליאורה_אורה* »

עם סבלנות לתהליך, הומיאופתיה קלאסית יכולה לרפא גם אסטמה.
אצל הבן שלי זה ריפא אסטמה של העור.
עכשיו_טוב*
הצטרפות: 22 פברואר 2011, 12:07
דף אישי: הדף האישי של עכשיו_טוב*

שליחה על ידי עכשיו_טוב* »

לפלונית שמחפשת עזרה לגב - יש בישוב יובלים מטפל אוסטיאופת בשם יאיר גניגר.
לי הוא עזר מאד עם בעיות גב. אם את לא מכירה את הטיפול באוסטיאופטיה ממליצה להתנסות.
הרבה בריאות
עכשיו_טוב*
הצטרפות: 22 פברואר 2011, 12:07
דף אישי: הדף האישי של עכשיו_טוב*

שליחה על ידי עכשיו_טוב* »

לפלפלונית ולמטפלת לשעבר,
גם לי מתחיל משהו די מכוער לצמוח על העור באזור החיבור בין הפה לאף.
חברה שהיו לה כל מיני בעיות עור אמרה שזו סבוריאה
אשמח לקבל מידע ואיך מזמינים את המשחה?
תודה וכל טוב!
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

שליחה על ידי מיכל* »

מחפשת מטפל\ת לדמיון מודרך. יש המלצה?
שחר*
הצטרפות: 09 יולי 2003, 08:58

שליחה על ידי שחר* »

לגבי הידרוקון- אני מטפלת מוסמכת
עובדת במרכז תל אביב
אם את מעוניינת תוכלי ליצור קשר: 052-6758045
חוץ ממני יש עוד הרבה קליניקות בת"א והאיזור, תוכלי להגיע דרך אתריהם באינטרנט או דפי זהב
בהצלחה
שחר :)
פלוני_אלמונית*

קראתי באתר של "הסרת נקודת חן" www.dothen.co.il שאפשר לטפל בבעיית שומה על ידי טיפול אלטרנטיבי.
מישהי יודעת איפה ניתן לעשות זאת?
תודה
אדונית_התבלינים*
הצטרפות: 01 מאי 2012, 21:42

שליחה על ידי אדונית_התבלינים* »

אני מחפשת מטפל/ת בתטא הילינג, באזור פרדס חנה, שמתאים לטיפול בילדים. המלצות יתקבלו בברכה ובשמחה.
מיה_גל*

שליחה על ידי מיה_גל* »

מטפל/ת בתטא הילינג, באזור פרדס חנה,
אנאמה מילר עדיף בפייסבוק
פלונית*
הצטרפות: 02 אוקטובר 2001, 03:13

שליחה על ידי פלונית* »

מטפלת ברפואה סינית מדהימה בשם אופירה, מטפלת בקליניקה נעימה בביתה במרכז ת"א (איזור לינקולן-שקט) , מחיר שפוי ואנרגיה טובה ומשקיענית. (לי אישית היא "תיקנה" בעיות גניקולוגיות חמורות) אפס חמש שתיים 4422961
פלוני_אלמונית*

מחפשת מדקר סיני בבאר שבע. מישהו מומלץ?
פלוני_אלמונית*

ממליץ על גלי שלוש בעמק חפר! טיפול הילינג ייחודי שעושה את ההבדל!
פלוני_אלמונית*

להסרת נקודת חן יש לקטוף עלה תאנה ,קצה הגבעול מפריש חלב בזמן התלישה. ואותו יש למרוח על נקודת החן. יומיום משך כשבועיים הנקודה נתלשת מעצמה.
פלוני_אלמונית*

זיכוי בסך 50 שח,ינתן לחברות באופן (לנשים בלבד) עבור עיסוי שמנים ,עיסוי תאילנדי מסורתי ,ממטפלת מוסמכת ונסיון רב שנים.אשמח לראותכן - שרה. 0526288043
פלוני_אלמונית*

שלום,
האם יש למישהי כאן המלצה/ ניסיון עם שנטל זליקנדר מטפלת בדיקור בירושלים (ואולי בעוד מקומות)?
עודאחתשסובלת*
הצטרפות: 16 יוני 2012, 15:57

שליחה על ידי עודאחתשסובלת* »

אני סובלת מבעיות באזור אבר המין הנשי וכאבים מטרידים. מאז הלידה האחרונה אני מרגישה כאילו שהאבר "מת", התחושה הזאת היא גם פיסית וגם מאוד נפשית. אני חושבת שזה מפני שעברתי כמה הריונות (רצויים) שהסתיימו בהפלות, המצב בזוגיות לא משהו, קשה לי כי לבעלי ציפיות ודרישות בתחום המין שאני מרגישה שגדול עליי ואני לא מסוגלת או לא מוכנה לזה (לא דרישות שנחשבות קיצוניות או מוזרות, רק שאני מותשת וגם באופן כללי בגישה שונה ממנו כלפי מין), וגם בנוסף יצא שהילד שנולד יש לו המון בעיות התפתחות ולכן מסיבות שונות וויתרתי על הרצון שלי לילדים נוספים ובכל פעם שאני איכשהו מרגישה חשק למין עולות בי מחשבות על אובדני ההריון והילד שנולד עם בעיות התפתחות וכל הצרות שלי ואז החשק נעלם מיד...
איבדתי אמון ברפואה הקונבנציונלית אחרי שנים של ניסיון רע עם רופאים ותרופות שגרמו לי ליותר נזק מאשר תועלת ואני חוששת אפילו לבדוק מה הבעיה ומה מקור הכאבים אבל יש לי תחושה חזקה שהבעיה שבגוף קשורה קשר הדוק לקושי הנפשי שלי להתמודד עם האובדנים בהריונות, הקשיים של הבן והמין בזוגיות. לכן אני מחפשת המלצות לטיפול אלטרנטיבי, תודה מראש.
פלוני_אלמונית*

לכן אני מחפשת המלצות לטיפול אלטרנטיבי,
ממליצה בחום על מיה גל, נשמע בהחלט שהיא הכתובת שלך
סאלי_תדמור*
הצטרפות: 25 מרץ 2010, 00:14
דף אישי: הדף האישי של סאלי_תדמור*

שליחה על ידי סאלי_תדמור* »

אבל יש לי תחושה חזקה שהבעיה שבגוף קשורה קשר הדוק לקושי הנפשי שלי להתמודד עם האובדנים בהריונות, הקשיים של הבן והמין בזוגיות
שלום לך @} אני חושבת שהתמקדות תהיה נפלאה עבורך. שפע cat]המלצות hebrew[/po]/recomendation hebrew/%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9D. יש עוד אנשים נפלאים בארץ שעובדים עם התמקדות - אוכל להמליץ לך אם תרצי.
מגיע לך להתחיל להבריא ((-))
פלוני_אלמונית*

יש לי תחושה חזקה שהבעיה שבגוף קשורה קשר הדוק לקושי הנפשי שלי להתמודד עם האובדנים בהריונות, הקשיים של הבן והמין בזוגיות.
ואוו...לא פשוט וכואב...

כמטפלת ומטופלת יכולה רק לספר לך שיש המון הצלחות בהומאופתיה קלאסית בנושאים רבים שהעלית, גם בנפשי מול הבן זוג, מול עצמך והנשיות שלך בפן הפיזי וגם הריגשי.
אם יש גם מה לעבוד עליו מבחינה פיזית הורמונלית וכו' אז שוב, להומאופתיה יש המון המון מה להציע לך! היתרון הגדול בשיטה זו הוא היכולת לגעת בכל הרבדים האלו במקביל, ע"י רמדי אחת.
גם אני אוכל להמליץ לך על מטפלים באזור מגורייך ולהסביר לך עוד אם תרצי.

המון בהצלחה ו (()) גדול.
@}
כל אחת כאן בסך הכל מביאה מניסיונה האישי כמטפלת ומטופלת, השאלה היא מה הדרך שמתאים לך ללכת בה.
גאל*
הצטרפות: 21 יוני 2012, 14:25

שליחה על ידי גאל* »

הי
אני גרה באבו גוש ומחפשת מטפל/ת בדיקור או בהומיאופטיה מומלתים באיזור שלי. מישהו מכיר?
מיכל*
הצטרפות: 09 אוקטובר 2001, 17:11

שליחה על ידי מיכל* »

הי,

אשמח לשמוע המלצות על רופא/ה קונבנציונאלי/ת שמתמחה גם ברפואה משלימה. עדיפות לאזור המרכז.

תודה וסופ"ש נפלא:-)
אחת*
הצטרפות: 15 יולי 2001, 00:00

שליחה על ידי אחת* »

עודאחתשסובלת

חיבוק גדול, לא פשוט מה שאת עוברת, מאחלת לך רק שלווה ושמחה :-)
שירשיר*
הצטרפות: 12 אוגוסט 2004, 08:34

שליחה על ידי שירשיר* »

לפני חודשיים הכנסתי את הבן שלי לגן (היה בן שנה וחצי) ומאז בכל שבוע הוא חולה... אמרו לי שזה טבעי והגיוני אבל אני בכל זאת מעוניינת איכשהו לעזור לו להתחזק...
הבעיה השנייה היא שאני לא סומכת על הרופא שלו (וראינו כבר שלושה!) ומחפשת רופא שמשלב בין הרפואה המערבית לבין זו שמעבר... מישהו יכול לתת לי כיוון? אנחנו מהשפלה ויכולים להגיע גם למרכז
תודה!
שליחת תגובה

חזור אל “רפואה וטיפול אלטרנטיבי”