דף מוצנע
מומחים באזור תל אביב והמרכז
אני ממליצה על פרופ' יגאל וולמן , ת"א. ואגב בדיקות של קופות חולים, הוא סיפר שבאה אליו מישהי שעשתה סקירה ראשונה באופן פרטי, ואת השניה בקופ"ח. לראשונה שכחה להביא קסטה, ובשניה לא היו מוכנים להקליט לה (בטח כדי למנוע תביעות משפטיות אפשריות)... אז באה אליו ובקשה "רק 5 דקות כדי שתהיה לה מזכרת". הוא מצמיד לה את המתמר לבטן, ועיניו חשכות: מום לב היסטרי, כזה שאין שום דרך כולל לא ניתוחים לתקן, פרוגנוזה של מוות תוך ימים מהלידה.
פלונית (2004-11-12T13:31:03):
באיזור ת"א יש כמה מומלצים - ד"ר זיגי רוטמנש, עובד ברמת אביב. ד"ר דוד וינטרוב - בקניון רמת אביב. פרופ' (אם איני טועה) מייזנר - עובד באיזור תל השומר ויש גם את פרופסור אריה הרמן שמקבל בראשון. בהצלחה רבה ומזל טוב!
פלונית (2004-11-13T21:43:51):
לא שמתי לב שמדובר בתאומים. מזל טוב. נבדקתי אצל ד"ר וינטרוב וד"ר רוטמנש, שניהם מקצועיים ונחמדים, ושמעתי המלצה חמה מאוד על ד"ר / פרופ' מייזנר.
חני (2005-08-26T13:13:19):
הורים שבדרך, לשאלתכם,אנו ממליצים על פרופסור רוני טפר שנמצא בהרצליה,משתמש במכשור הכי חדשני,תלת מימד(4 מדיה).
אילת (2006-02-21T15:06:01):
אנחנו בדילמה, אני בשבוע 10 והחלטנו לעשות סקירת מערכות מוקדמת. אחותו של בן זוגי ייעצה לנו ללכת למומחה שלה. בהריון הראשון שלה היא הלכה למכון "רגיל" ושם חשבו שהראש של העובר גדול מידי, ואז הלכו לדעה שניה למומחה שאמר שהכל בסדר ובאמת הכל היה בסדר. הבעיה: עולה 2000 שקל. במכון רגיל 950. בנזוגי טוען שזה בזבוז לא ללכת ישר למומחה כי כך או כך נמצא את עצמנו בדרך לדעה שניה אצל ממוחה וכך נאלץ לשלם גם וגם (אין השתתפות של הקופה כרגע). מה דעתכן? אני לא מאמינה שהמכונים הרגילים כאלה גרועים. הם עושים את זה יום יום ובאופן נורמאלי לא צריכה להיות בעיה. לשלם 2000 שקל נראה לי הפרזה שאינה במקומה במצבנו הכלכלי הנוכחי. מה אתן חושבות? באמת המכון "הרגיל" (אגב - בייבי קול, בראשל"צ) זו אפשרות כה עלובה? דרך אגב, המומחה שכה הומלץ לנו עליו הוא ד"ר תומרקין מרמת אביב, מישהי מכירה?
אילת (2006-02-24T13:37:00):
מישהו יכול להמצליץ על רופא אחר בבייביקול מלבד דר' מלינגר?
טל (2006-04-02T09:53:29):
האם מישהי שמעה על ד"ר מרקוביץ, או ד"ר רוזן בגבעתיים? תודה
רוצה להיות אני (2006-07-03T23:29:37):
ד"ר מרקוביץ' הוא אחד מ5 השמות שעולים כשממליצים על סקירות, הוא מאוד יסודי וקשוב.
הוא יאריך בבדיקה קצת מעבר למה שצריך כדי שגם את תביני/תראי, אלא אם תבקשי מראש לוותר.
הוא מקבל דרך מכבי.
על ד"ר רוזן לא שמעתי.
פלוני אלמונית (2006-08-16T23:50:53):
אני עשיתי סקירת מערכות אצל ד"ר תומרקין ברמת אביב אחרי המלצות של חברות והוא מעולה ואמפטי מאד, למרות שזה עלה 2000 ש"ח אני יודעת שיש החזר למי שיש ביטוח מושלם, בגלל שמשלמים כל כך הרבה אז יש את כל הזמן שבעולם לשאול שאלות, וכשהוא ראה שהתרגשתי אז הוא עצר והדריך איך לחזור לנשום, כמו כן הוא מעלה על DVD את הסקירה.
מומלץ בחום!
אלונה (2006-08-26T12:35:29):
לי המליצו על פרו"פ אחירון מת"א. הסקירה בתחילת אוקטובר ורציתי לשמוע אם מישהו כאן יודע משהי עליו
(פשוט אני צריכה משכנתא לצורך הבדיקה אצלו 3400 ש"ח לתאומים...)תודה אלונה
בתל אביב יש את דוקטור אנה אידלסון - https://www.skirot-guide.com/doctors/dr-idelson/ היא מקבלת בברודצקי בתל אביב
מא צ'י (2007-05-13T06:45:14):
...אני מחפשת המלצות למישהו טוב באיזור הצפון. בתמורה, אני מוכנה לתת המלצה ל ד"ר רון ברדין שמקבל ברמת-גן (אוףףף, או גבעתיים, על הגבול) - עדין ומקסים, מתחשב ומקצועי. הלכנו אליו בהריון הקודם אבל עכשו רחוק לנו.
ה עוגיה (2007-05-13T10:31:51):
מה רחוק? כמה us את מתכוונת לעשות?
אני נסעתי לסקירה ראשונה לד"ר קובי זר בתל אביב (מגדלי ויצמן, צמוד לבי"ח איכילוב) והייתי עושה גם את השקיפות אצלו (כמו בהריון הקודם) אם לא הייתי מפספסת את התאריך. ואת יודעת איפה אני גרה (שעתיים נסיעה עד הכניסה לתלאביב),
אם יש לך כללית מושלם שתי הבדיקות יעלו לך יחד 300 ומשהו שקל. אני חושבת שהוא מקבל גם דרך עוד קופה.
הוא נהדר ומקצועי ואם את כבר עושה את הבדיקות - כדאי לעשות אצל מישהו שיודע את העבודה. אחרת בשביל מה את עושה? בשביל שיראו שעשית?
תעשי טיול לתל אביב. יש לו תורים גם בשבע בערב ואם יש לך אילוצים נוספים - ימצאו דרך לעזור לך.
חלוקית נחל (2007-08-28T07:30:20):
יכולה להמליץ על ד"ר ג'קי סבילייה. מקבל בהרצליה למי שמחפשת באזור המרכז. עובד בתל השומר. מאוד מקצועי. בהריון הראשון שלנו גילה בעיה כלשהי במכשיר הפשוט שבקליניקה בקופה. בקיצור עיני נץ וגם חביב ומחירים שפויים ביחס לרופאים ה"ממותגים". נמצא בהסדר עם קופ"ח מכבי ואז סקירה עולה 100 ש"ח בלבד. משלמים לו 700 ומקבלים החזר 600 ש"ח.
גברת פלפלת (2008-01-08T12:15:24):
פרופ' ציון בן חגי, אדם מקסים ואנושי, בעל סבר פנים יפות, סבלני ומאוד מאוד מקצועי. מקבל באופן פרטי, לבעלות כללית מושלם עלות פגישה במהלך ההריון 100 ש"ח במקום 700. (מקבל ברחובות, אולי יש הסדרים גם עם קופות אחרות, צריך לבדוק)
במבי ק (2008-01-08T14:44:24):
אני מבקשת המלצה על רופא מומחה לסקירה ראשונה - הבנתי שחשוב ללכת למישהו ממוחה מעבר למה שקופת חולים מכבי מספקת. אנא המליצו בשמכן, רוב המלצות כאן הן אנונימיות ולכן לא נחשבות בעיניי. דבר נוסף - אני מחפשת רופא שניתן ללכת אליו באופן פרטי אך מופיע גם ברשימות של מכבי, על מנת לקבל החזר חלקי. באיזור המרכז
רק טוב (2008-01-08T15:36:03):
יש לי את ההמלצה האולטימטיבית בשבילך- איך נשמע לך גם מומחה אולט' מומלץ וגם עובד במכבי???
בהריון הראשון הלכתי אליו באופן פרטי (בהמלצתו החמה של הרופא הפרטי שלי) זה היה לפני כמעט 4 שנים, ועכשיו הוא עובד במכבי בסניף נתניה דרום (לא רחוק מאיקאה), אני ממליצה עליו בחום הוא מקצועי וחביב, אתמול הייתי אצלו לסקירה ראשונה מורחבת.
מזל טוב @
במבי ק (2008-01-08T17:21:00):
רק טוב, זה נשמע טוב. חוץ מזה שלא רשמת מה שם הרופא...
רק טוב (2008-01-08T18:21:01):
אופס
![:] :-]](./images/smilies/blush.gif)
זה ד"ר לרנר, מומלץ ביותר.
חלוקית נחל (2008-01-08T19:05:07):
אני מבקשת המלצה על רופא מומחה לסקירה ראשונה - הבנתי שחשוב ללכת למישהו ממוחה מעבר למה שקופת חולים מכבי מספקת
יכולה להמליץ על ד"ר ג'קי סביליה, הוא מומחה לאולטרסאונד בעל עיני נץ. הצליח לאבחן בהריון הראשון של בתי, ליקוי בהתפתחות הריאה, במכשיר הפשוט ביותר. אני מאוד מרוצה ממנו, והוא נמצא ברשימות של מכבי. כלומר משלמים לו 600 ש"ח ומקבלים 500 ש"ח החזר, או משהו בסגנון.
מקבל בהרצליה, עובד בתל השומר.
יש את פרופסור רוני מימון הוא מקבל בראשון לציון, תבדקי איתו
נועה בר (2008-01-08T23:08:52):
אני ממליצה על פרופ' יגאל וולמן , ת"א.
מאבחן מעולה, רגיש ומקצועי מאוד.
<ברכות @}>
עוד מתל אביב יש את ד"ר רון בלוססקי, הוא מקבל במרכז לבריאות האישה (לפרטים נוספים על רון בלוססקי
מומחים מאזור ירושלים
המלצה חמה על ד"ר דניאל רוזנק. עובד גם עם קופות החולים. עברתי אצלו 2 סקירות והוא עושה גם את כל בדיקות האולטרסאונד.
אדיב ונעים. זמין וחוזר לטלפונים. מקצועי ומנוסה. יסודי ואיכפתי. התייחס בהבנה ושלווה לילד בן שנה ותשעה חדשים שנכח בבדיקה ובכה מאוד בהתחלה. אפשר לו לשבת על המיטה ליד אמא ולא איבד אפילו גרם משלוותו ומהמיקוד שלו.
במכבי אפשר גם לבוא למרפאתו הפרטית ולקבל החזר כמעט מלא מהקופה. (תלוי כמובן בסוג הביטוח)
טל' 052-2603947 שיר ה
יעל (2003-11-11T13:22:00):
פרופסור שמחה יגל מהדסה הר הצופים נחשב ל המומחה לסריקת מערכות.
ניתן לקבל החזר של כחצי מחיר מקופ"ח, כאשר את מציגה את הסריקה כקבלת שני יעוצים (לפחות במאוחדת עדיף, את זכאית ליעוץ 3 פעמים בשנה, ונדמה לי שכך גם בשאר הקופות).
הסריקה המוקדמת שעשיתי לאחרונה עלתה 1,800 ש"ח. הרוב הולך לכיסו של ביה"ח. לא זול, אבל שווה את השקט הנפשי (לי לפחות).
אורגנית מתחילה (2006-04-02T14:30:20):
ממליצה באיזור ירושלים
על ד"ר עופר תדמור.
הוא לוקח לסקירה 500 ש"ח ולשקיפות 100 ש"ח.
צריך להזמין תור די מוקדם, כי הוא מאד עמוס.
לפעמים הוא יכול להיות לא סימפטי (לא יצא לי להיתקל בזה, אבל שמעתי מחברות), בכל מקרה הוא מאד יסודי ומקיף.
עברו 8 שנים מההמלצה שלי. אני לגמרי חוזרת בי. לא אחזור אליו גם אם ישלמו לי.
פלוני אלמונית (2007-06-12T12:02:16):
שלום לכולם.
האם שמעתם על ד"ר נג'רי מהדסה כין כרם?
קיבלתי המלצה והייתי רוצה לשמוע מה דעתכן..
תודה ויום נעים
אורי ה (2007-06-12T15:47:09):
נדמה לי שאני יודעת מי הוא והוא נחשב בהחלט מקצועי, אבל אם כבר עין כרם הייתי הולכת לד"ר נילי ינאי.
היא יושבת בחדר הסמוך אליו, היא נפלאה, נעימה ומקצוענית מאוד. אני סומכת עליה לחלוטין.
אמא של עוברון (2007-08-27T18:20:43):
שלום לכם
ברצוני לספר על סקירת המערכות שעברנו היום בירושלים, בהדסה עין כרם, אצל ד"ר נג'רי.
אני בשבוע 21 וזוהי הסקירה היחידה שעשינו.
ד"ר נג'רי מדהים!!!
הוא מקצועי מאוד, יסודי מאוד. סבלני ועונה על שאלות בלי שום בעיה.
יש לו חוש הומור בריא, הסביר על כל דבר ודבר.
באמת שווה את הנסיעה מהמרכז.
עוד דבר שחיובי בהחלט הוא שהוא מקבל דרך כללית מושלם ושילמנו רק 115 שקלים.
הייתי בטוחה שיעלה לנו יותר.
מומלץ בחום, נעים ורגוע.
מקווה לכולן הריון נעים ומרתק.... כמו שלנו.
חלוקית נחל (2007-08-28T07:30:20):
עופר תדמור מירושלים גובה מחירים מאוד נמוכים ומאוד יסודי. אכן מאוד עמוס. מאוד נחמד ומרגיע. נותן הרגשה טובה.
פלונית הריונית (2007-09-14T08:40:27):
לאמא של עוברון - האם הזמנתם לעשות את הסקירה אצל נג'ארי באופן ספציפי? או שהזמנתם סקירה בהדסה והוא במקרה היה במשמרת?
אבא של רתם (2007-09-16T09:58:13):
הזמנו פגישה במיוחד אצלו, על פי המלצות שקיבלנו.
היינו בטוחים שבגלל שקבענו במיוחד, המחיר גם הוא יהיה מיוחד,
אבל להפתעתנו, באמת, אפילו שאמרו לנו בעת הזמנת התור שנאלץ לשלם שש מאות שקל בערך,
עלות הבדיקה נכללה במסגרת המושלם והגיעה רק ל-115 שקל.
מה שכן, עיכבו אותנו בקבלה במשך כמעט ארבעים דקות, בגלל שהם לא הסתדרו עם ההתחייבות הטלפונית (טופס 17),
אני מאמין שעדיף להגיע עם טופס 17 בנייר ולא רק עם מספר ההתחייבות - אלא אם הם כבר למדו מהמקרה שלנו ויודעים איך להתמודד עם זה.
שנה טובה לכולם
הצב של אורן (2008-01-08T10:40:54):
מצטרפת וממליצה מקרב לב על דר' נילי ינאי מקבלת בהדסה עין כרם, וגם פרטי. אנושית ומדהימה ומקצועית מאד מאד,איבחנה אצלנו בעיה בשלב מוקדם מאד ועזרה לנו לכל אורך הדרך,ביעוץ סיוע ותמיכה.שווה לקחת אותה גם בפרטי.
שולה נעמולה (2008-02-17T18:41:44):
ממליצה על דר' אורי חן באזור ירושלים. הוא הרופא קופ"ח שלי,מקבל גם במרכז לבריאות האשה בשערי צדק וגם בקליניקה פרטית - המרכז לאולטרסאונד (קניון מלחה). במרפאה הפרטית הוא בהסדר עם כללית כך שהמחיר לבעלי כללית מושלם זול (116 ש"ח). שמעתי על שמו מהרבה נשים מילים טובות. אצלי ב"ה לא היתה שום בעיה עד כה - אבל הוא היה נחמד מאד, הבין למה אני לא רוצה הרבה בדיקות US ותמך בהחלטתי. בהתאם לגישה שלי [שבמקרה של תסמונת דאון לא אעשה הפלה] המליץ לי על בדיקה אחת בלבד, מאוחרת ומורחבת, שהיתה בסה"כ מעודדת ומהירה (אני חושבת שכך עדיף). את הסקירה עשיתי אצלו באופן פרטי דרך המושלם - הרופא, המזכירה והמקום נעימים, היחס מאד אישי כולל טלפון תזכורת לתור, לא עמוס (רק כשיצאנו הגיע הזוג הבא) וההסבר מפורט. ממליצה בחום!
חוץ ממנו יצא לי להכיר את ד"ר בולדס (השותף לקליניקה של ד"ר חן..) במרכז לבריאות האשה. התרשמותי הקצרצרה ממנו היתה לא ממש נעימה - ז"א הוא מאד טכני, לא הרגשתי נעים לשאול שאלות, והיחס היה לא אישי... בכל מקרה גם עליו שמעתי שהוא מקצועי מאד, וזה לא פחות חשוב ( ראו גם מידע ירושלמי).
מומחים מאזור חיפה והצפון
אמא של אופק (2006-03-28T11:48:19):
אני ממליצה להגיע במיוחד לחיפה : שפירא הוא מס'1 ובזכותו עשיתי רק בדיקה אחת מוקדמת בכל ההריון.
מא צ'י (2007-05-13T06:45:14):
אני ממליצה להגיע במיוחד לחיפה : שפירא הוא מס'1 ובזכותו עשיתי רק בדיקה אחת מוקדמת בכל ההריון.
הוא יקררר.... 2400 ש"ח!
אני מחפשת המלצות למישהו טוב באיזור הצפון.
בתמורה, אני מוכנה לתת המלצה ל ד"ר רון ברדין שמקבל ברמת-גן (אוףףף, או גבעתיים, על הגבול) - עדין ומקסים, מתחשב ומקצועי. הלכנו אליו בהריון הקודם אבל עכשו רחוק לנו.
נונה (2007-05-13T23:08:23):
טלי מא, שני מטר ממך דר' שלמה אליהו, לוטם 6, תמרת, 04-6545554
מקצועי, יסודי, לא מלחיץ. סבלני, אדיב, בן אדם.
בשעה טובה @
מומחים מאזור חדרה
אליה דור כהן (2007-04-03T19:38:03):
נזכרת קצת מאוחר...... אבל,
זקוקה להמלצה או מידע לגבי איפה עושים סקירת מערכות באיזור פרס-חנה/חדרה, דרך קופ"ח מכבי.
יש לי תור לרופא נשים ליום חמישי ורוצה להקדים ולהזמין תור , כי אני כבר בשבוע 20.
חג שמייח! @}
{אחר
פלוני אלמונית (2004-07-12T19:34:13):
סקירת מערכות מוקדמת, לחברי קופ"ח כללית - שיש להם ביטוח מושלם, עולה 116 ש"ח. ומתבצעת בסורוקה על ידי פרופ' מימון ולא ע"י קצב!
אמא אינקובטור (2004-11-12T22:26:12):
פרופ' צלאל. עשיתי אצלו את השקיפות ושתי הסקירות בהריון השני שלי שהיה בעייתי וקשה. מומלץ מאוד מאוד, מקצועית ואישית.
שירה (2005-12-15T17:57:46):
מאד לא כדאי ללכת לד"ר עודד ענבר, שנחשב מומחה לאולטרסאונד. אחרי שתי הפלות רצופות בשבוע שביעי עשיתי בדיקת אולטרסאונד אצל טכנאית בקופ"ח. היא הפנתה אותי לד"ר ענבר, רופא הנשים שלי בזמנו, עם חשד למחיצה ברחם או לרחם דו קרני (נראה אותו הדבר). ד"ר ענבר לא רק שלא ראה כלום, הוא גם טען שאין שום קשר בין הפלות למחיצה ברחם. נכנסתי שוב להריון והפלתי גם את העובר השלישי. רופא אחר זיהה מיד את המחיצה ושלח אותי לניתוח פשוט להסרתה. אני עכשיו בהריון בחודש שישי. מעבר לחוסר המקצועיות שגרמה לעוגמת נפש נוראית, ד"ר ענבר היה גם לא אמפאטי ולא נחמד באופן קיצוני.
(מצטרפת בהמלצה שלא ללכת אליו למישהי עם חוויות דומות שכתבה במדור של בדיקות מי שפיר).
אילת (2006-02-21T15:08:00):
אגב, הבנתי את עמדתה של בשמת א שחושבת שחייבים רק למומחה. מישהי אחרת טענה שמומחים עלולים לפספס דברים בגלל עודף בטחון עצמי. עוד דעות?
רוצה להיות אני (2006-07-03T23:34:05):
מישהי אחרת טענה שמומחים עלולים לפספס דברים בגלל עודף בטחון עצמי
ומומחה אחר יפספס משהו בגלל שהוא אנושי,
ביקור אצל מומחה לא מבטיח תוצאות מוחלטות ואמינות, ואת חותמת על זה לפני הכניסה לבדיקה (גם אצל מומחה וגם אצל "סתם" סוקר).
נ' (2006-08-16T22:20:20):
מישהי שמעה על ד"ר רייכלר?
אשמח לקבל תגובות לגביו
תודה
נ'}